Kaffebryggare

Brygg ditt dagliga kaffe i en bra kaffebryggare anpassad för ditt behov. Vi har samlat utbudet av kaffebryggarna som säljs i Sverige från flera olika tillverkare och butiker. Du kan hitta bästa priset på kaffebryggaren som du vill ha och behöver.

Kategorier: Perkulator | Mokabryggare | Kaffepress

Populära kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar

  Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar
  En espressokanna speciellt till dig som älskar kaffe kombinerat med stilren design. Bialetti Venus Elegance är i 18/10 rostfritt stål med en praktisk droppfri häll-pip och anti-skållningshandtag. Det gör det möjligt att servera direkt ur kannan utan spill. Bialetti har många års erfarenhet bakom sig, vilket tydligt kommer fram i denna modell som är både enastående och praktisk att använda. Espressokannan fås i flera storlekar beroende på hur stora dina krav är. Den kan användas på alla värmekällor inkl. induktion.
 • Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank

  Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Smeg Smeg espressomaskin med behållare automatisk Emerald

  Smeg Smeg espressomaskin med behållare automatisk Emerald
  Smeg Smeg espressomaskin med behållare automatisk Emerald
 • Taurus Verona 6

  Taurus Verona 6
  Taurus Verona 6 Halvautomatisk Droppande kaffebryggare
 • Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Svart

  Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Svart
  Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Svart
 • Chemex Kaffebryggare 3 Koppar Glass Handle

  Chemex Kaffebryggare 3 Koppar Glass Handle
  Få en mjuk och rund smak i ditt pour-over-kaffe med denna snygga kaffebryggare från Chemex.  I denna 3-koppsmodell kan du brygga ca. 5dl gott kaffe. För denna kaffebryggare används Chemex FP-2 kaffefilter.
 • Bodum Chambord kaffepress 8 Koppar 1 l svart

  Bodum Chambord kaffepress 8 Koppar 1 l svart
  Chambord är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga Chambord.Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det svarta Chambord Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan.Det franska pressystemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Chambord från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Chambord kaffebryggare är otroligt enkel att använda - Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka.
 • Alessi Mokabryggare Aluminium/Svart Small 7 cl

  Alessi Mokabryggare Aluminium/Svart Small 7 cl
  En mycket vacker och konstnärlig mokabryggare designad av Michele De Lucchi för Alessi. Denna bryggare är designad för att få fram de bästa smakerna i ditt kaffe. Den slutar filtrera vid exakt rätt tillfälle för att undvika den bittra och brända eftersmaken som kaffe kan utgöra. Med en perfekt V-pip kapar den dropparna så att det inte rinner.Storlek: Small 7 cl.
 • Philips Senseo Select Star White

  Philips Senseo Select Star White
  Kaffemaskin, kaffepads, Lungo, intensiv eller espresso - Alltid SENSEO, Välj ditt favorit med Intensity Plus, Coffee Boost-teknik - Med hjälp av 45 arommunstycken sprider coffee boost-tekniken det heta vattnet jämnt genom varje SENSEO®-kaffepodd, Crema Plus för ett finare och mer krämigt lager, komposterbara kaffepads*, Justera pipens position så att den passar din favoritkopp eller mugg, vit. Njut av en helt ny kaffeupplevelse med den intensitet du älskar, från klassiskt svart kaffe!
 • Moccamaster - Moccamaster Automatic S Kaffebryggare Polished Silver

  Moccamaster - Moccamaster Automatic S Kaffebryggare Polished Silver
  Moccamaster Automatic S har ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen. Den brygger upp till 10 koppar utsökt kaffe på endast 6 minuter.På Moccamaster Automatic S är så mycket som möjligt av bryggprocessen automatiserat - tillsätt bara vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Med ett automatiskt droppstopp som förhindrar kaffet från att droppar från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren.Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen och det andra som håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Bryggelementet stängs automatiskt av när bryggningen är klar. Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.- Bryggtid; 6 min- Volym; 1,25 l- Auto-Off; Ja, efter 40 minuter- Droppstopp; Automatiskt- Lampa som indikerar att kaffebryggaren behöver avkalkas- Lätt att rengöra- Lång livslängd- Pålitlig
 • OBH Nordica Daybreak - Black - 2296

  OBH Nordica Daybreak - Black - 2296
  Kaffebryggare för en god kopp kaffe närhelst du behöver en paus. Brygger upp till 12 koppar kaffe och stängs av automatiskt efter 40 minuter om du skulle glömma. Rymmer 1,5 liter / 12 koppar, Droppstopp-funktion, Stängs av automatiskt efter 40 min.
 • Bodum Bean Svart Iskaffepress 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Bean Svart Iskaffepress 12 Koppar 1,5 l
  Iskaffebryggare från Bodum använder den klassiska franska pressbryggar metoden för att göra gott och smakfullt iskaffe. Fyll karaffen med grovt malda bönor och tillsätt kallt vatten. Ställ in Bean bryggaren i kylen med silikonlocket på så att karaffen blir förseglad så kommer smaken och aromerna fram, låt stå över natten. På morgonen byter du ut locket mot pressaren, tryck ner knoppen och avnjut en god kall kopp kaffe.   Specifikationer: Mått: D 12,5 x H 23 x B 1,9 cm.  Tillverkad av borosilikatglas, plast, silikon och rostfritt stål. Tål maskindisk.
 • Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit

  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit
  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit
 • Bialetti Venus Bronze Kaffebryggare 4 Koppar - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Brons

  Bialetti Venus Bronze Kaffebryggare 4 Koppar - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Brons
  Kaffebryggare från Bialetti med en elegant design i rostfritt stål med en brons färg som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har tjocka väggar i premiumkvalitet med ett patenterat säkerhets-ventilsystem för enkel rengöring. Fungerar på alla hällar, inklusive induktionshäll. Om kaffebryggaren från Bialetti- Kaffebryggaren finns i olika storlekar.- Elegant design med en brons färg.- Patenterat säkerhets-ventilsystem.- Tjocka väggar med en hög kvalitet.- Tillverkad av rostfritt stål. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare

  Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare
  Wilfas toppmoderna WSPL-3B kaffebryggare levererar perfekt kaffe med precision. Med FlowControl justeras extraktionstiden automatiskt i förhållande till kaffemängd för att uppnå optimal smak och arom vid varje bryggning. Kaffebryggaren är godkänd av ECBC, The European Coffee Brewing, som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffemaskiner. Kaffets bryggs här på en konstant temperatur på 92°C, tack vare Wilfas avancerade och precisa värmesystem.Vattentanken, som är bidrar till maskinens unika uttryck, töms helt vid varje bryggning, vilket innebär att den alltid använder färskt vatten. Maskinen stänger av sig automatiskt efter 40 minuters inaktivitet och den påminner dig automatiskt när den är i behov av rengöring.
 • OBH Nordica - Blooming Kaffebryggare 1,25 L Prime Rostfri

  OBH Nordica - Blooming Kaffebryggare 1,25 L Prime Rostfri
  Upptäck Blooming Kaffebryggare, en kaffebryggare från OBH Nordica som ger dig kaffe med rik arom och fyllig karaktär. Snabb bryggningEfter att du laddat maskinen och tryckt på knappen behöver du inte vänta länge på kaffet. Efter 5-7 min kan du hälla upp din kopp.Unik bloomingfunktionBryggaren har en speciell funktion som lyfter kaffets naturliga sötma genom att blötlägga det malda kaffet och därmed frigöra koldioxid före bryggning. Blötläggningen tar ca 30 sekunder vilket gör kaffet sedan blir mindre bittert. Den här processen är inspirerad av pour-over-metoden och kallas blooming, smaken och aromen förbättras och du får ett kaffe med en rikare, rundare och mer aromatisk karaktär. Ett kaffe med maximal smak och en extra fyllighet.Perfekt temperaturBlooming Kaffebryggare håller sig på en optimal bryggtemperatur på 92–96 grader och kaffetemperaturen på 85 grader för att du ska njuta av en perfekt tempererad kopp kaffe! Kanna i glasDen tillhörande kannan är gjord av glas och rymmer 10 koppar, eller 1,25 liter. Kannan är handgjord och är inte bara robust och värmesäker utan också dekorativ samt utrustad med ett rejält handtag att hålla i. Går att köra i diskmaskin.ECBC-certifieradBlooming Kaffebryggare är godkänd av ECBC, European Coffee Brewing Center. Här testas exempelvis att bryggtemperatur är 92-96 grader (under 90 % av bryggningstiden, om man ska vara noga) samt att bryggtiden är mellan 4-6 minuter. Man gör även flera andra tester, bland annat kontrollerar man att rätt mängd smakämnen ska ha extraherats från det malda kaffet. Varje test upprepas också tio gånger för att säkerställa korrekt resultat.Blooming Kaffebryggare ger dig fantastiskt kaffe och är även supersnygg som inredningsdetalj.- 1430-1690 W- Spänning: 220-240 V- Manuellt dropplås- Automatisk avstängning efter 40 minuter- Kabellängd: 1.1 m- Antal värmeelement: 2- Vattennivåmätare- Vikt: 3.5 kg- Flera harmoniska färger att välja bland
 • Bodum Eileen Koppar kaffepress 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Eileen Koppar kaffepress 4 Koppar 0,5 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. OBS: Kan ej diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.
 • Handpresso 3 Koppar

  Handpresso 3 Koppar
  Den här stilrena presskannan erbjuder möjligheten att avnjuta aromatiskt kaffe med hjälp av en manuell bryggningsmetod. Båda presskannorna är utformade i lätt och värmebeständigt eldfast glas av hög kvalitet och har ett ergonomiskt halkfritt och temp
 • Philips Senseo Original ECO Cashmere Grey HD6552/32

  Philips Senseo Original ECO Cashmere Grey HD6552/32
  Kaffemaskin, för kaffepads, 1450 watt, 0,7 liter, CoffeeBoost, CremaPlus, grå Få en mer intensiv kaffeupplevelse med Senseo Originals ECOs Crema Plus och kaffeboost-tekniken. Dessutom är produktionen och funktionaliteten hos Original ECO fokuserade kring hållbarhet. Crema Plus-tekniken ger ett läckert, sammetslent skumlager. Med hjälp av 45 arommunstycken fördelar kaffeboost-tekniken det varma vattnet jämnt genom varje SENSEO®-kaffepad. Senseo Original ECO kan både ge en kopp och en mugg kaffe på mindre än en minut. Vår mest hållbara maskin hittills.
 • Melitta Excellent 4.0 - Black

  Melitta Excellent 4.0 - Black
  Coffee machine, 10 cups, filter 1x4, 1455W, Auto switch off, double heater, funnel with drip stop, approved by ECBC (Guldbønnen), Brewing temperature 96 degrees, Finished coffee temperature 86 degrees, black
 • Smeg DCF02CREU

  Smeg DCF02CREU
  Kaffebryggare DCF02CREU Smeg Smeg DCF02CREU är en charmig cremefärgad kaffebryggare som gör att du kan få den perfekta starten på dagen.  Ret
 • Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit

  Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit
  Bodum Caffetiera kaffebryggare 3 koppar  Caffetiera är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga presskannan. Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det färgade Caffetiera Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan. Det franska press systemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Caffetieran från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Caffetiera kaffebryggare är otroligt enkel att använda: Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka. Alla delar kan diskas i maskin. Design: Bodum. Material: Glas och Rostfritt stål. Volym: 3 koppar (0,35 liter).   
 • Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox

  Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox
  Severin kaffebryggare med smarta funktioner så som droppstopp och automatisk avstängning.Severin KA 4822 Inox är en snygg kaffebryggare med design i rostfritt och svart. Bryggaren har en glaskanna med färskvattenskala och ergonomsik handtag. Droppstoppsventil för säker utvinning även under bryggningsprocessen. KA 4822 Inox har även automatisk avstängning och på/av-knapp med kontrollampa. Det integrerade kabelfacket gör det enkelt att stuva undan sladden när du inte använder maskinen. Tydlig vattennivåindikator på båda sidor om kaffebryggaren.1000WKapacitet: 1.25 LiterFilter: 1X4Värmeplatta med varmhållningsfunktionFärg: Rostfritt och svart
 • Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l

  Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Alessi - Pulcina Espressobryggare 3 Koppar

  Alessi - Pulcina Espressobryggare 3 Koppar
  Pulcina Espressobryggare 3 Koppar från Alessi
 • Bialetti - Exclusive Moka Express 6 koppas 25 cl Ljusblå

  Bialetti - Exclusive Moka Express 6 koppas 25 cl Ljusblå
  Bialetti's Exclusive Moka Express, en 6-koppars kaffebryggare med en kapacitet på 25 cl, inkapslar Made in Italy-kvalitet och presenterar en äkta italiensk kaffetillredningsupplevelse. Dess distinkta design, som daterar tillbaka till 1933 av Alfonso Bialetti, är ytterligare förstärkt av den ikoniska mannen med mustaschen.Bialetti är synonymt med högkvalitativ tillverkning i Italien och denna produkt bär med sig en unik, patenterad säkerhetsventil som är enkel att inspektera och rengöra. Dess ergonomiska handtag bidrar till smidig hantering.Med flera tillgängliga storlekar är denna produkt mångsidig och passar för användning på gas-, el- och induktionshällar (förutsatt att Bialettis induktionsplattadapter används). Bialetti är mest kända för sitt sortiment av kaffeprodukter, inklusive traditionella kaffebryggare, elektriska kaffebryggare, elektriska espressomaskiner och kapselkaffesystem.
 • Anders Petter - Stenfors Kaffebryggare 1,25 L Rostfri

  Anders Petter - Stenfors Kaffebryggare 1,25 L Rostfri
  I Anders Petters serie Stenfors finns denna eleganta kaffebryggare med kapacitet på upp till 1,25 liter. Möjlighet att ta en kopp innan bryggaren är klar eftersom den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren har en filterstorlek upp 1x4 och brygger mellan 4-10 koppar (0,5-1,25 liter).När bryggning pågår lyser en röd lampa och den har automatisk avstängning efter 40 minuters användning.- 220-240 V- 50-60 Hz- Effekt: 915-1080 W
 • Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Svart

  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Svart
  Moccamaster Moccamaster automatic kaffebryggare 1,25 l Svart
 • Bodum - Pour over kaffebryggare 1L svart

  Bodum - Pour over kaffebryggare 1L svart
 • Caffeo MELITTA Solo Svart

  Caffeo MELITTA Solo Svart
 • Melitta Easy Therm - coffee maker - black

  Melitta Easy Therm - coffee maker - black
  Kaffemaskin, 12 koppar, svart
 • Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 350 ml

  Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 350 ml
  Stilren pressobryggare som rymmer 350 ml i modern tappning från Anders Petters Backaryd-serie. Brygg enkelt upp till 3 koppar färskt kaffe på bara några minuter med denna väldesignade kaffepress som passar in i alla sorters kök. Och enkelt är det: det är bara att fylla glasbehållaren med önskad mängd nymalda kaffebönor, hälla över kokande vatten och sedan trycka ned pressdelen – resten sköter pressobryggaren! Pressobryggaren består av en glasbehållare på 350 ml, en pressdel i rostfritt stål samt en bottendel i kork. Endast glasdelen kan diskas i maskin och värmas i mikrovågsugn.
 • Bodum Columbia Termospress 8 Koppar Rostfri Borstad

  Bodum Columbia Termospress 8 Koppar Rostfri Borstad
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål. Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Bodum - Java Kaffepress 3 koppar 35 cl Förkromad

  Bodum - Java Kaffepress 3 koppar 35 cl Förkromad
  BODUMs klassiska JAVA Kaffepress 35 cl för 3 koppar är en ikonisk pressbryggare som levererar ren smak och enkel bryggning, vilket har gjort den till favoriten för kaffekonnässörer världen över. Med en retroinspirerad design kombinerar den alla nödvändiga moderna funktioner för att skapa en rik och smakfull kopp kaffe.JAVA är enkel att använda, elegant och effektiv och förvandlar grovmalda kaffebönor och hett vatten till en uppfriskande dryck på bara några minuter. Kannan, tillverkad av fläck- och värmebeständigt borosilikatglas, bevarar kaffets naturliga smak utan förändringar, medan den lätta och slitstarka plastramen skyddar glaset och kompletterar BODUMs motto: bra design behöver inte vara dyr.Denna miljövänliga bryggmetod är den ultimata franska presskaffebryggaren för enkelhet och maximal smak.Här är några av dess främsta funktioner och fördelar:- Ikonisk pressbryggare som extraherar full smak och arom från kaffet.- Kannan är tillverkad av fläck- och värmebeständigt borosilikatglas som inte påverkar kaffets naturliga smak.- Den lätta och tåliga plastramen skyddar glaset och är bekväm att använda.- Rostfri kolv förhindrar kaffesump från att blandas i den serverade koppen.- Miljövänligare än många andra kaffebryggmetoder - inga filter eller plastkapslar behövs.- Enkel att använda och enkel att rengöra.Användning och skötsel:- Placera JAVA på en plan yta, greppa stadigt i handtaget och dra kolven upp och ut ur kannan.- Tillsätt en sked grovmalt kaffe per kopp (cirka 0,12 L vatten).- Häll varmt vatten i kannan (cirka 92-96 °C), lämnande minst 2,5 cm fritt utrymme till toppen, och rör om med en plast- eller träsked.- Placera kolven ovanpå kannan och stäng locket för att hålla värmen.- Låt stå i fyra minuter och pressa sedan ned kolven långsamt. Öppna sedan hällpipen och servera din kaffe.- Diska alla delar i varmt vatten med diskmedel före första användningen och torka noggrant. Alla delar tål diskmaskin.Observera att Bodums kaffebryggare använder europeiska koppstorlekar: 1 kopp = cirka 0,12 L.
 • Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Svart

  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Svart
  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Svart
 • Bodum Chambord Guld kaffepress 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Chambord Guld kaffepress 12 Koppar 1,5 l
  Enda sedan 1950 talet har Bodum tillverkat serien Chambord. Locket och ramen är tillverkat av stål och genomgår flera krom beläggningsprocesser för att bibehålla den glänsande ytan. När man brygger kaffe men en pressbryggare behålls smaken och aromen bättre från bönorna.  Fyll pressbryggaren med malda kaffebönor och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av sin kopp kaffe.
 • Handpresso 9 Koppar

  Handpresso 9 Koppar
  Den här stilrena presskannan erbjuder möjligheten att avnjuta aromatiskt kaffe med hjälp av en manuell bryggningsmetod. Båda presskannorna är utformade i lätt och värmebeständigt eldfast glas av hög kvalitet och har ett ergonomiskt halkfritt och temp
 • Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Silver

  Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Silver
  Wilfa Svart Presisjon är en uppföljare av den populära och prisbelönta WSP-1. Nu i en ny skandinavisk design som del av Wilfas serie Svart - framtagen i samarbete med barista-världsmästaren Tim Wendelboe och DesignIt. WSP-2A är en automatisk kaffebryggare vilket gör det enkelt att brygga det perfekta kaffet.Kaffebryggaren är utrustad med avtagbar vattenbehållare med måttindikation, så att du kan mäta upp exakt rätt mängd kaffe varje gång. Kaffebryggaren är även försedd med Flow Control vilket innebär att du kan justera bryggtiden, oavsett om du vill bara vill ha en kopp eller en hel kanna.Egenskaper Effekt 1840 W 1,25 liters kapacitet, ger 1-12 koppar Automatisk avstängning Avtagbar vattenbehållare med måttindikation Justerbart droppstopp Kalkfilter Patenterat värmesystem Tyst vattenpump Perfekt bryggtemperatur Varmhållningsfunktion Flow Control Vikt 4,1 kg Godkänd av European Coffee Brewing Center Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Automatic Stone Grey

  Automatic Stone Grey
  Moccamaster Automatic har ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen - Den brygger upp till 10 koppar/1,25 liter utsökt kaffe på 6 minuter. Automatiserade funktioner som gör det enkelt för dig På Moccamaster Automatic har vi automatiser
 • Moccamaster - Moccamaster Professional CD Grand

  Moccamaster - Moccamaster Professional CD Grand
  Från populära Moccamaster kommer nu Professional CD Grand AO med en vacker och stilren polerad silverfärg som rymmer hela 1,8 liter kaffe och med en bryggningstid på ynka 7 minuter. Bryggaren har funktioner så som möjlighet att justera värmeplattans effekt vilket gör den lättare att använda och ger ökad flexibilitet under hela bryggningsprocessen.Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer snabbt upp vattnet till en idealisk bryggtemperatur på 92–96 grader och till skillnad från övriga modeller, har bryggaren en doseringsskala med enbart ett mått på 1,8 liter, eftersom den är utformad för bryggning av fulla kaffekannor. Den automatiska avstängningsfunktionen gör bryggningen extra bekväm och säker. Ytterhöljet är tillverkat i tåligt aluminium.Kaffebryggaren har en bekväm mikrobrytare och automatisk droppstopp-funktion. Mikrobrytaren aktiveras när kannan avlägsnas under bryggningen och den automatiska droppstopp-funktionen gör den enkel att använda utan onödigt spill ner på plattan.Det finns också en indikatorlampa som tänds när apparaten behöver avkalkas.Modellen ingår i designserien Clement Design, signerad Moccamasters grundare, industridesignern Gerard Clement Smit.
 • Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Röd

  Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Röd
  Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Röd
 • Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, pastel blue

  Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, pastel blue
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från denna Moccamaster Automatic, eller bjud över vännerna på en fika när andan faller på. Den här kaffemaskinen brygger en stor kanna kaffe på 1,25 liter, motsvarande ca 10 koppar, på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar ner på värmeelementet har maskinen ett automatiskt drop-stop som aktiveras når kannan tas bort. En ytterligare finess är att maskinen automatiskt stänger av sig efter 40 minuter som en säkerhetsåtgärd.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter 40-60 bryggningar. Rengöringen utförs bäst med Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på bryggdelen, men det är möjligt att förlänga med ytterligare 5 år, om det görs på Moccamasters hemsida senast 6 månader efter köpet.
 • Bialetti - Tratt 3 Koppar Alu Blank

  Bialetti - Tratt 3 Koppar Alu Blank
 • Moccamaster Optio kaffebryggare, 1,25 liter, matt black

  Moccamaster Optio kaffebryggare, 1,25 liter, matt black
  Med kaffebryggaren Moccamaster Optio kan du brygga hela tio koppar kaffe på bara sex minuter. Optio är märkets premium-modell, utrustad med alla praktiska funktioner från Moccamaster-universumet.Unikt för Optio-modellen är att du via knappen till höger enkelt kan välja mellan att brygga en halv eller en hel kanna. Funktionen anpassar då bryggprocessen efter vattenmängden och temperaturen på värmeplattan, vilket ger det färdiga kaffet rikare arom och fylligare karaktär. Bryggaren har dessutom automatisk avstängning efter 40 minuter, för att kaffet inte ska brännas.Du har fem års garanti från tillverkaren på själva bryggenheten, så att du kan vara säker på att din bryggare håller länge. Du kan dessutom förlänga garantin i ytterligare fem år genom att registrera dig på Moccamasters hemsida inom sex månader från inköpsdatumet.
 • Siemens TZ40001

  Siemens TZ40001
  - Special designed thermos jug or fully automatic espresso machines - Accessory for fully automatic coffee machine - Direct brewing from coffee machine into the jug - Easy to clean thanks to the removable cover - Keeps the coffee warm for several hours - Convenient handling - Original Siemens accessories 100% perfect fi t - Insulated container with high quality stainless steel surface - Filling capacity: For up to 1 l of aromatic coffee Siemens is setting standards in technology, design and high quality. Therefore, Siemens fullyautomatic espresso machines and original Siemens accessories ensure coffee pleasure with maximum convenience. The special designed jug for fully automatic coffee makers allows direct brewing from the coffee machine into the jug - thanks to the sliding lid that works perfectly with the outlet. You can prepare a large amount as from the barista and enjoy up to one liter of your favorite coffee specialty for longer. With the insulated thermos jug with high-quality stainless steel surface the coffee stays warm for hours and you can serve and drink it when you have time. The lid is fully removable and after usage, you can easily clean the jug in the dishwasher. As an Original accessory fits 100% perfectly to most of Siemens beans to cup machines, you can be sure to enjoy your device for long time. The Original Siemens accessories are designed and suitable for use with your fully automatic espresso makers for EQ500, EQ6 plus, EQ700, EQ.9 plus, EQ900 and EQ900 plus.
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar
  En espressokanna speciellt till dig som älskar kaffe kombinerat med stilren design. Bialetti Venus Elegance är i 18/10 rostfritt stål med en praktisk droppfri häll-pip och anti-skållningshandtag. Det gör det möjligt att servera direkt ur kannan utan spill. Bialetti har många års erfarenhet bakom sig, vilket tydligt kommer fram i denna modell som är både enastående och praktisk att använda. Espressokannan fås i flera storlekar beroende på hur stora dina krav är. Den kan användas på alla värmekällor inkl. induktion.
 • Ariete 1368 Arma Moka Aroma Black

  Ariete 1368 Arma Moka Aroma Black
  Moka Grande, elektrisk kaffemaskine, 4-6 kopper
 • Severin Severin KA 4851 FILKA helautomatisk kaffebryggare Borstat stål-svart

  Severin Severin KA 4851 FILKA helautomatisk kaffebryggare Borstat stål-svart
  Severin Severin KA 4851 FILKA helautomatisk kaffebryggare Borstat stål-svart
 • Brother toner TN910Y original gul 9000 sidor

  Brother toner TN910Y original gul 9000 sidor
  BROTHER Yellow Toner Produkten passar till BROTHER HL-L 9310 CDW:HL-L 9310 CDWT:HL-L 9310 CDWTT:HL-L 9310 Series:MFC-L 9570 CDW:MFC-L 9570 CDWT:MFC-L 9570 CDWTT:MFC-L 9570 Series:MFC-L 9577 CDW.
 • Emerio Coffee Maker with thermos

  Emerio Coffee Maker with thermos
  Kaffemaskin, 8 koppar

Trender inom kaffebryggning

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Underhåll din kaffebryggare för längre livslängd

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Fler funktioner på bryggare

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Det finns kaffebryggare med andra funktioner som också kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter. Gillar du att mala egna bönor finns det kombinerade kaffebryggare med kvarn så slipper du ha flera olika prylar i köket.

Bryggare i specifika färger

Att välja en kaffebryggare i en specifik färg kan ha olika grunder. Det kan bidra till en harmonisk och tilltalande visuell inredning i köket. Du kanske vill matcha din kaffebryggare med andra köksapparater, köksredskap eller färgschemat i rummet.