Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

 • Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Antracit

  Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Antracit
  En snygg antracitgrå kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en så kallad Clubline-bryggare vilket är Moccamasters toppserie. Den klassiska kaffebryggaren är oerhört effektiv och kan koka 10 koppar på 6 minuter. Med ett automatiskt droppstopp slipper man onödigt spill. Man kan även justera värmeplattan om man vill hålla kaffet varmt längre. Alla Moccamasters kaffebryggare är handgjorda i Holland där varumärket en gång föddes. Kvaliteten är orubblig och designern blir bara bättre med åren.Köp din Moccamaster kaffebryggare online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti. Det enda du behöver göra är att registrera dig online på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din kaffebryggare får du ändå 5 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).44 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Moccamaster Kb952ao Polished Silver Kaffebryggare - Aluminium

  Moccamaster Kb952ao Polished Silver Kaffebryggare - Aluminium
  Moccamaster KB952 Polished Silver Klassisk kaffemaskin i toppkvalitet: Släck kaffetörsten med stil och finess. Denna kaffemaskin från Moccamaster brygger hela 10 koppar kaffe på bara 6 minuter och den tidlösa designen i reptåligt aluminium, gör maskinen till en sann klassiker - så snygg att du kan låta den stå framme i köket. Alla Moccamaster kaffemaskiner testas individuellt innan de skeppas från fabriken - du kan därför vara säker på kvaliteten på varenda kaffemaskin. Vattenbehållaren rymmer 1,25 liter och det dubbla värmeelementet ger både perfekt temperatur när du brygger kaffet men också när det efteråt ska hållas varmt. Auto-avstägningsfunktionen stänger automatiskt av maskinen efter 40 minuter, så du behöver inte vara rädd för att något ska hända om du råkar glömma stänga av den en stressad morgon. Kaffemaskinen har dessutom ett manuellt droppskydd. Din Moccamaster är byggd för att hålla väldigt, väldigt länge. Den täcks redan av en av branschens längsta garantier – hela 5 år – men Moccamaster erbjuder dig att dubbla denna och ge dig 10 års garanti. Det gäller endast bryggare i privata hushåll. Registrera på moccamaster.com/se.
 • Perkulator Rostfritt stål 6kp

  Perkulator Rostfritt stål 6kp
 • Perkulator Kopparfärgad 12kp

  Perkulator Kopparfärgad 12kp

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Termosmugg Citrox 290ml silver

  Termosmugg Citrox 290ml silver
  Praktisk och smidig termosmugg i rostfritt stål med blank yta. Utrustad med ett doseringsskydd i locket som förhindrar spill. 290ml.
 • Chemex Klassisk Kaffebryggare 8 Koppar

  Chemex Klassisk Kaffebryggare 8 Koppar
  Med den här modellen av den kända Chemex Classic kaffebryggaren kan du uppleva kvaliteten i unikt hantverk och hur det får kaffesmaken att bli extra god.Chemex-kaffebryggare använder "pour-over"-tekniken, där tekniken innebär att hälla vatten över kaffet. Till skillnad från andra pour-over-bryggare har Chemex-filterhållaren och kannan monterats i en. I denna 8-koppsmodell kan du brygga ca 1.1L gott kaffe. För denna kaffebryggare används Chemex FS-100 eller FC-100 kaffefilter.
 • Forever Kaffepress 350 ml.

  Forever Kaffepress 350 ml.
  En vacker stämpelkanna från Forever som ger dig möjlighet att brygga upp till flera koppar kaffe både snabbt och enkelt. Kannan är tillverkad i robusta material och handtaget är praktiskt nog värmeresistent. Allt du behöver göra är att hälla i kaffe och kokande vatten. Efter ett par minuter pressar du ner stämpeln och serverar kort därefter kaffe utan sump. Efter användning kan du smidigt diska samtliga delar av kannan i maskin. Kannan finns i två olika storlekar.
 • Braun Kf9170si Kaffebryggare - Stål

  Braun Kf9170si Kaffebryggare - Stål
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Braun kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
 • Russell Hobbs Kaffebryggare Grind&Brew Chest

  Russell Hobbs Kaffebryggare Grind&Brew Chest
  Kaffebryggare Grind&:Brew Chest
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Kaffebryggare KB952 AO, White Metallic

  Kaffebryggare KB952 AO, White Metallic
  Moccamaster KB952 AO är en överlägsen kaffebryggare med en elegant design och ett flertal tilltalande funktioner.
 • Kaffebryggare OBH Nordica Daybreak

  Kaffebryggare OBH Nordica Daybreak
  Enkel och stilren kaffebryggare som brygger upp till 12 koppar kaffe. Stängs av automatiskt efter 40 minuter och med droppstoppfunktion.Volym: 1,5 literFilter: 1x4
 • Bodum Chambord kaffepress 8 Koppar 1 l

  Bodum Chambord kaffepress 8 Koppar 1 l
  Chambord är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga Chambord.Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det svarta Chambord Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan.Det franska pressystemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Chambord från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Chambord kaffebryggare är otroligt enkel att använda - Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka.
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray
  Brygg ditt kaffe på ett unikt och spännande sätt nu! I japanska Kintos serie Slow Coffee Style finner du produkter som gör kaffekokningen extra god och rolig. Serien fokuserar på att du ska kunna brygga kaffe från grunden, utan att behöva använda maskiner. Denna härliga kaffebryggare tillreder 4 koppar underbart kaffe till dig och dina vänner. Den har fått en estetiskt tilltalande design i grå färg. Bryggaren är gjord i porslin och har glaserats på ett sätt som skapar en exklusiv look. Du kan använda både pappersfilter och filter i rostfritt stål tillsammans med din smarta bryggare, och den matchas till fördel med en kaffekanna från samma serie. Bryggaren är enkel att underhålla, eftersom den tål maskindisk. Aldrig mera tråkigt kaffe!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Mått: 12x9 cm.- Färg: Grå.  
 • Hario Woodneck Drip Pot 24 cl.

  Hario Woodneck Drip Pot 24 cl.
  Hario Drip Pot erbjuder dig att få en ljuvlig kopp kaffe bryggt i en läcker kanna med träkrage. Den stora skillnaden mellan en vanlig dripper och en med textilfilter är att textilfiltret har mycket mindre hål. Det innebär att när du häller över vattnet får du en fyllig, välutvecklad och rik kaffesmak. Det tar någon minut längre än V60 med pappersfilter men det är en trivsam process och du får ett ljuvligt resultat. Halskragen och handtaget i trä ger kaffebryggaren ett unikt och trevligt utseende. Specifikationer:- Glaskanna med halskrage och handtag i trä- Textilfilter- Du får en läcker och fyllig kaffesmak - Rymmer 24 cl
 • Kaffebryggare Vivace 2327

  Kaffebryggare Vivace 2327
  Coffee Vivace förkroppsligar den nordiska designtraditionen med slanka linjer och elegant rostfritt stål Njut av upp till 12 koppar välsmakande kaffe. Droppstopp-funktionen gör att inget kaffe droppar på värmeplattan när kannan tas bort. Sp
 • Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare

  Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare
  Wilfas toppmoderna WSPL-3B kaffebryggare levererar perfekt kaffe med precision. Med FlowControl justeras extraktionstiden automatiskt i förhållande till kaffemängd för att uppnå optimal smak och arom vid varje bryggning. Kaffebryggaren är godkänd av ECBC, The European Coffee Brewing, som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffemaskiner. Kaffets bryggs här på en konstant temperatur på 92°C, tack vare Wilfas avancerade och precisa värmesystem.Vattentanken, som är bidrar till maskinens unika uttryck, töms helt vid varje bryggning, vilket innebär att den alltid använder färskt vatten. Maskinen stänger av sig automatiskt efter 40 minuters inaktivitet och den påminner dig automatiskt när den är i behov av rengöring.
 • RIG-TIG Brew-It kaffepress

  RIG-TIG Brew-It kaffepress
  Den fina Brew-It-stämpelkannan från Rig-Tig har ett modernt uttryck med sin enkla glaskanna. Kannan kompletteras av toppen i ljusgrå plast, som dessutom kan användas som underlägg. Underlägget matchar kannan och skyddar ditt bor mot fläckar, samtidigt som det fulländar kannans look. Kannan rymmer 800 ml kaffe och samtliga delar tål maskindisk.
 • Drip kaffebryggare Svart 12 koppar

  Drip kaffebryggare Svart 12 koppar
 • Melitta Excellent 5.0 White Kaffebryggare - Vit

  Melitta Excellent 5.0 White Kaffebryggare - Vit
  Denna klassiska kaffebryggare från Melitta garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Och vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Melitta Easytop Therm 2.0 Black Kaffebryggare - Svart

  Melitta Easytop Therm 2.0 Black Kaffebryggare - Svart
  Denna klassiska kaffebryggare från Melitta garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • MoccaMaster - MoccaMaster Kaffebryggare Röd

  MoccaMaster - MoccaMaster Kaffebryggare Röd
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj utan också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96°C och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85°C kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem!
 • Electrolux Create 4 Steel E4cm1-4st Kaffebryggare - Rostfritt Stål

  Electrolux Create 4 Steel E4cm1-4st Kaffebryggare - Rostfritt Stål
  Electrolux Create 4 Kaffebryggare - E4cm1-4st Med Create 4 kaffebryggare kan du brygga en stor kopp kaffe för en härlig start på dagen med oemotståndlig doft och smak. Välj aromen på ditt kaffe Med Aroma-funktionen kan du brygga en starkare kopp kaffe som passar din smak. 40 min automatisk avstängning Håll kaffet varmt i upp till 40 minuter med den inbyggda värmeplattan. Efter den tiden stängs kaffebryggaren av automatiskt. Stor kanna i härdat glas Create 4 kaffebryggare har en kanna på 1,5 liter i härdat glas för upp till 12 koppar.
 • Kaffebryggare Enjoy II Top Svart

  Kaffebryggare Enjoy II Top Svart
  Enjoy Top Kaffebryggare för en variation av kaffenjutning Att kunna sätta sig ner och njuta av något är en konst. Men det blir lättare med Enjoy. Den här kaffebryggaren erbjuder stor kaffeupplevelse till bra pris. Aromaväljaren gör det möjli
 • Wacaco Minipresso GR espressobryggare

  Wacaco Minipresso GR espressobryggare
  Med Wacaco Minipresso kan du smidigt brygga fantastiskt kaffe för hand. Den passar perfekt till din utomhusutrustning och går utmärkt att ta med sig under campingen eller cykelturen. Denna version har en mindre vattenbehållare än Wacaco Nespresso, vilket innebär att du här får en miniversion som enkelt går ner i väskan. Med det smarta pumpsystemet kan du uppnå 18 bar, vilket gör det lätt att brygga fantastiskt kaffe.Använd finmalet kaffe för att uppnå ett perfekt resultat. Dessutom är det möjligt att köpa till en Nespresso Adapter, så att du också kan använda kapslar vid bryggningen. Den användarvänliga kaffemaskinen kan enkelt bytas ut och därefter rengöras med såpa och vatten. Denna smarta bryggare har en innovativ design och du kan därför brygga läcker espresso i farten.
 • Melitta Kaffepress 8 Koppar

  Melitta Kaffepress 8 Koppar
  Fransk presskanna från Melitta med en kapacitet på 8 koppar. Presskannan ger dig möjligheten att avnjuta ett aromatiskt och fylligt kaffe. Rengöringen är en barnlek då filtersilen enkelt kan tas isär och diskas. Specifikationer:- Kapacitet på 8 koppar
 • Bodum - Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork

  Bodum - Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork
  Kaffebryggare från Bodum med parmanent filter. Enkel och smidig att använda. Denna rymmer 0,5 liter.
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd
 • Braun Kf7020 Kaffebryggare - Svart

  Braun Kf7020 Kaffebryggare - Svart
  Denna klassiska kaffebryggare från Braun garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Chemex Classic Skinnsnöre

  Chemex Classic Skinnsnöre
  Detta eleganta och enkla skinsnörre från Chemex passar till det klassiska glaskaffebryggarna 6,8 och 10 koppar eller till det handgjorda glasbryggarna 5,8 och 13 koppar från Chemex. Skinnsnöret ger din bryggare den perfekta finishen. Snöret passar ej till Classic handgjorda 3 koppar glasbryggare. 
 • PHILIPS HD5408/20 Café Gourmet Kaffebryggare

  PHILIPS HD5408/20 Café Gourmet Kaffebryggare
 • Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Fresh Green

  Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Fresh Green
  Moccamaster Cup One. Världens första ECBC-godkända enkoppsbryggare. Nu behöver du inte längre kompromissa på kvalitén även om du bara brygger en kopp kaffe åt gången. Cup One levereras med två exklusiva porslinsmuggar samt Moccamasters premium kaffefilter. Köp bara ditt favoritkaffe och vi lovar dig en perfekt kopp kaffe. Till din Cup One medföljer också 10 st engångsmuggar med lock för att du lätt ska kunna ta ditt kaffe …to go”…Cup One är utrustad med automatisk avstängning.  1090 W0.33 lBrygger 1 kopp. Automatisk avstängningFärg: Fresh GreenBredd: 265 mmHöjd: 300 mmDjup: 170 mm  Handbyggd i Holland 
 • La Cafetière - Monaco Pressobryggare 8 koppar Cream

  La Cafetière - Monaco Pressobryggare 8 koppar Cream
  En klassisk kaffepress från La Cafetières serie Monaco, tillverkad av rostfritt stål och värmetåligt borosilikatglas. Häll hett vatten över malda kaffebönor eller teblad, pressa ner silen och servera direkt från kaffe-/tepressen. Brygger upp till 8 koppar åt gången. Volym 1 liter.
 • Chambord, Kaffepress 12 Koppar, Krom

  Chambord, Kaffepress 12 Koppar, Krom
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • BRAUN KF560 CaféHouse PurAroma Plus Kaffebryggare

  BRAUN KF560 CaféHouse PurAroma Plus Kaffebryggare
 • KitchenAid - Drip Kaffebryggare 1,7 L Svart

  KitchenAid - Drip Kaffebryggare 1,7 L Svart
  Med kaffebryggaren Drip från KitchenAid får du ett oslagbart smakrikt kaffe. Den har en kapacitet för tolv koppar som du häller upp utan dropp och spill tack vare den unika designen på glaskannans pip.Den har en programväljare som ger dig möjlighet att välja mellan vanlig och kraftig styrka och du kan också pausa bryggningen en stund, om du behöver en kopp snabbt. Du kan hålla kaffet på önskad temperatur (hög och låg) i 40 minuter och bryggaren stängs automatiskt av när varmhållningstiden är slut. Den har en programmeringsfunktion som gör att kaffet står färdigbryggt och klart på morgonen när du vaknar. Du fyller enkelt på vattnet i den genomskinliga vattenbehållaren vilken har stor öppning som minimerar spill. – 1,7 l kanna med unik pipdesign och lock – Unikt munstycke med 29 hål – Återanvändningsbart permanent filter med doseringsmarkeringar – Löstagbar vattenbehållare med doseringstabell KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.
 • Alessi Ossidiana Espressobryggare 6 kopparAluminium

  Alessi Ossidiana Espressobryggare 6 kopparAluminium
  En stor espressobryggare i aluminium från Alessi. Kaffebryggaren, som kan brygga upp till 6 koppar åt gången, fungerar precis som en klassisk mokabryggare som man använder på spisen. Espressobryggaren Ossidiana är designad av den sicilianska arkitekten Mario Trimarchi som arbetar med klassiska former från italiensk designhistoria. Resultatet är en unik espressobryggare som andas både tradition och modernitet på samma gång. Storlek: 30 cl.
 • Bodum Pour Over Kork med Filter 1,5 l

  Bodum Pour Over Kork med Filter 1,5 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.
 • Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl

  Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl
 • Crem M1-1 1.8l Tk Kaffebryggare - Stål

  Crem M1-1 1.8l Tk Kaffebryggare - Stål
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Crem kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. I maskinens vattentank kan det rymma 1.8 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Eva Solo - Nordic Kitchen Pressokanna Te 1 L Rostfri

  Eva Solo - Nordic Kitchen Pressokanna Te 1 L Rostfri
  Stilren och funktionell pressokanna i rostfritt stål från Eva Solos serie Nordic Kitchen. Kannan har ett unikt ventilationssystem som brygger teet precis som du vill ha det, samtidigt som den håller teet varmt en lång tid tack vare de dubbla väggarnas termoseffekt. Kannan använder samma bryggsystem som en pressokanna för kaffe, vilket ger dig full kontroll över teets smak - tryck ned ner kolven när teet har dragit sig i önskad tid. Kolven fångar tebladen längst ner i kannan. Passar för te i lösvikt. Serien Nordic Kitchen kännetecknas av ett minimalistiskt formspråk och funktionalistiskt tänk. Designen är enkel och materialet tål att användas varje dag, samtidigt som serien blir ett elegant inslag på en festlig middag.
 • MoccaMaster - Termosbryggare KBGT741 Silver

  MoccaMaster - Termosbryggare KBGT741 Silver
  Termosbryggaren från Moccamaster är både snabb och tyst. Med sin konstanta brygg temperatur på 92-96 grader så kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 liter. Den kommer med ett automatiskt droppstoppsystem och automatisk avstängning av bryggelementet. Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda.
 • Kaffebryggare Acacia 8 koppar

  Kaffebryggare Acacia 8 koppar
  Kaffepress i glas och trä. Gör enkelt och snabbt 8 koppar kaffe.• Höjd: 22 cm• Bredd: 17 cm
 • La Cafetière - Bohème Pressobryggare 6 koppar Klar

  La Cafetière - Bohème Pressobryggare 6 koppar Klar
  En klassisk kaffepress från La Cafetières serie Bohème, tillverkad av värmetåligt borosilikatglas och rostfritt stål. Häll hett vatten över malda kaffebönor eller teblad, pressa ner silen och servera direkt från kaffe-/tepressen. Brygger upp till 6 koppar åt gången. Volym 800 ml.
 • Espro P7 1118C2 kaffepress

  Espro P7 1118C2 kaffepress
  Brygg ditt kaffe smidigt och elegant!Men en stämpelkanna från Espro garanterar du god smak på ditt kaffe, samtidigt som ditt kök blir vackrare. Tillverkad i borstat stål håller denna kanna hög kvalité och den innovativa designen gör att kaffet håller sig varmt längre. P7-modellen är nämligen utrustad med dubbla väggar som stänger inne värmen! Kannans exklusiva look gör att den garanterat kommer imponera på gästerna och att du gärna lämnar den stående på köksbänken, även när den inte används. För att göra ditt kaffe så gott som möjligt har Espro utvecklat ett patenterat mikrofilter som håller borta sump och smuts. Innanför locket sitter en silikonpackning som gör att kannan inte kan stå och droppa av misstag. Med en exklusiv look och en modern design kommer denna stämpelkanna inte att göra någon besviken. Passar utmärkt när gästerna är på besök eller när familjen vill ha kaffe på morgonen!
 • Bodum Bean Vit Iskaffepress 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Bean Vit Iskaffepress 12 Koppar 1,5 l
  Brygg gott iskaffe hemma med denna pressbryggare från Bodum. Fyll karaffen med grovt malda kaffebönor och kallt vatten, sätt sedan på det tättslutande silikonlocket och ställ in karaffen i kylen över natten. På morgonen byter du locket mot presslocket och sen trycker du ner knoppen. Njut nu av en god kopp kaffe.   Specifikationer: Mått: D 12,5 x H 23 x B 1,9 cm.  Tillverkad av borosilikatglas, plast, silikon och rostfritt stål. Tål maskindisk.
 • Kaffebryggare Svart

  Kaffebryggare Svart
 • POUR OVER Kaffebryggare, 1 L

  POUR OVER Kaffebryggare, 1 L
  Med Pour Over kaffebryggare från Bodum får du garanterat smakrikt och gott kaffe.
 • Perkulator Turkos stål 10kp

  Perkulator Turkos stål 10kp
 • Melitta Excellent Grande Vit Kaffemaskin

  Melitta Excellent Grande Vit Kaffemaskin
  En klassisk kaffemaskin i en enkel och stilren design. Melitta Excellent Grande 3.0 är perfekt till mindre kontor, då den snabbt brygger upp till 12 koppar kaffe. Samtidigt är den även utrustad med ett dubbelt värmeelement - ett till bryggning och ett som håller kaffet varmt efteråt.Kaffemaskinen stänger automatiskt av sig efter 40 minuter om du skulle glömma det. Den har en bryggtemperatur på 82-85 grader. Det ger dig möjlighet till en häkrug kopp färskbryggt varmt kaffe.
 • Kaffebryggare MOCCAMASTER CDT10 silver

  Kaffebryggare MOCCAMASTER CDT10 silver
 • Denby Studio Blue kaffepress 1,5L

  Denby Studio Blue kaffepress 1,5L
  Med presskannan från Denby Studio Blue får du en unik design i handgjord keramik och en vacker glasering. Studio Blue är inspirerad av en naturlig estetik och tack vare de handarbetade teknikerna utstrålar den personlighet och karaktär. Designen är elegant och du kan även använda kannan som vas och låta de blå färgerna ge liv åt övrig inredning och dekoration. Det hållbara materialet gör att presskannan kan användas i ugn, mikro samt frys, och du kan diska den i diskmaskin.

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testade kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

    Grön kaffebryggare

ileadilead