Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Bosch Kaffebryggare TKA6A043

  Bosch Kaffebryggare TKA6A043
  Bosch ComfortLine kaffebryggare är inte bara en vacker detalj i ditt kök utan även fylld med smidiga funktioner. Vad sägs om att anpassa styrkan på kaffet efter din egna personliga smak? Med funktionen Aroma+ kan du det! Ett enkelt knapptryck ger dig den möjligheten att själva välja hur starkt ditt kaffe ska vara. Dessutom kan du själv välja tidsintervall för den automatiska avstängningen på 20, 40 eller 60 minuter för en smidig anpassning till varje situation. För att ytterligare underlätta din användning är både vattentanken och filterhållaren avtagbara för enkel hantering.  Finns även tillgänglig i vitt.  Specifikationer: Höjd: 35 cmBredd: 28 cmVolym: 1.25 l (10/15 koppar)Effekt: 1000-1200 WattDroppstoppAvtagbar vattentank för enkel användningFilterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt avAutomatisk avstängning med timerRengörings- och avkalkningsvarningSladdvinda under bottenplattan för praktisk förvaring 
 • Kaffebryggare Look IV Timer

  Kaffebryggare Look IV Timer
  Nybryggt kaffe när det passar dig Varför låta kaffet stå när du kan ha det klart precis när du ska dricka det? Med Look Timer ställer du enkelt kaffeklockan och kan njuta av nybryggt kaffe när du vill. Du kan dessutom välja smakstyrka med
 • Melitta Enjoy Top Therm Kaffemaskin Vit

  Melitta Enjoy Top Therm Kaffemaskin Vit
  Melitta Enjoy Top Therm är en kaffebryggare med modern design och smarta funktioner som t.ex. droppstopp, automatisk avstängning och genomskinlig vattenbehållare med koppmarkeringar. Den okrossbara kannan är i rostfritt stål och otroligt lätt att använda med en hand. Kaffebryggaren har en svängbar, avtagbar filterhållare som tål maskindisk. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Okrossbar kanna- Droppstopp- Automatisk avstängning efter 15 minuter- Volym: 1,25 l- Effekt: 1000 W- Filterstorlek: 1x4 
 • Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Moccamaster KBG962AO Anthracite

  Moccamaster KBG962AO Anthracite
 • Bodum Eileen Guld Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Eileen Guld Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. Kan diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.  
 • Witt Classic Coffee Maker Vit

  Witt Classic Coffee Maker Vit
  Med sin tidlösa design och läckra detaljer i rostfritt stål är denna kaffebryggare från Witt enkel att matcha in i ditt kök och blir ett fint komplement till frukostbordet. Kannan rymmer 1,5 liter och har en kapacitet för 12-15 koppar, vilket ger gott om utrymme för den större familjen eller när du har nära och kära på besök! Tack vare egenskaper som programmerbar timer med digitalt display, droppsäker ventil och uttagbar filterhållaren blir den garanterat en tillgång i vardagen. Classic-serien från Witt består av kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Produkternas tidlösa design kompletterar varandra väl och blir tillsammans en snygg helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i svart. SpecifikationerFärg: VitKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplattaSläddfärg: svart
 • Kaffebryggare Brushed

  Kaffebryggare Brushed
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • Perkolator Rostfri stål 6kp

  Perkolator Rostfri stål 6kp
  Sveriges mest sålda perkolator för starkt varmt kaffe finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängningen sker 40 min efter påbörjad bryggning. Kaffet håller dricktemperatur upp till 1 timme efter
 • Moccamaster KB952AO Polished Silver

  Moccamaster KB952AO Polished Silver
 • Profi Cook KA 1137

  Profi Cook KA 1137
 • Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri

  Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 3 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Bob Home PourOver

  Bob Home PourOver
 • Kaffebryggare Vector Svart

  Kaffebryggare Vector Svart
 • Alessi Moka Espressobryggare 30 cl

  Alessi Moka Espressobryggare 30 cl
  Den elvasidiga espressobryggaren Moka är designad David Chipperfield och är en konstnärs tolkning av en tidlös ikon för den italienska kulturen. Chipperfield introducerar en serie detaljer som gör Moka designen ny och till och med ännu mer funktionell, till exempel det platta locket där kopparna kan uppvärmas - vilket möjliggör optimal njutning av doften och smaken av drycken - eller knoppen som gör det enkelt att öppna locket med endast en hand. Espressobryggaren Moka gör sig lätt tillrätta i alla typer av hem och kök.
 • Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar

  Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar
  Äntligen är den här! Induktionsplattan från Bialetti är det perfekta hjälpmedlet om du vill använda din Mokabryggare på en induktionsspis. Förbered kokaren, placera plattan på spisen och voilá! Svårare än så är det inte. Plattan går även att använda tillsammans med andra kokare i aluminium. Ett utmärkt hjälpmedel!  Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Använd din Mokabryggare på induktionshäll! - Passar bryggare på 1-6 koppar. 
 • Forever MISS INNOVA 6 CUPS

  Forever MISS INNOVA 6 CUPS
  Innovativt möteMiss Innova blandar på ett helt unikt sätt rostfritt stål och aluminium. På så vis kan den användas på induktionsspisar och behåller samtidigt alla de egenskaper som aluminiumklädda mokabryggare har. Mokabryggaren är oerhört enkel att använda och kan dessutom lätt skrivas isär för smidigare rengöring. Smart, snabb och snygg1933 uppfanns mokabryggaren i Italien och förändrade för alltid hur vi kokar kaffe. Den smarta konstruktionen möjliggjorde ett snabbare och enklare sätt att brygga kaffe hemma på spisen. Dessutom har formen på mokabryggaren blivit en designikon som verkligen ger ditt kök ett elegant uttryck.Sprungen ur den italienska kaffetraditionenItalien och kaffe är på många sätt oerhört tätt förknippade med varandra. Varumärket Forever föddes 2005 i norra Italien och har sedan dess skapat innovativa kaffebryggare som ändå vårdar den långa italienska kaffetraditionen.Specifikationer: - Material: Rostfritt stål och aluminium. - Kapacitet: 6 koppar.
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare TERMOS OFFICE

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare TERMOS OFFICE
  Med Coffee Queen Termos Office kan du brygga ditt kaffe direkt i en 1,9 liters termos. Praktiskt när du behöver hålla kaffet varmt och behålla sin smak och arom. Ta termosen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Bryggaren har manuell vattenpåfyllningEn termos ingår
 • Perkolator Svart stål 6kp

  Perkolator Svart stål 6kp
  C3:s Design Perkolator finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängningen sker 40 min efter påbörjad bryggning, därefter håller kaffet dricktemperatur upp till 1 timme efter avstängning tack vare
 • Bodum Brazil Svart Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Brazil Svart Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Pressbryggare från Bodums serie Brazil. Brygg en god kopp kaffe enkelt genom att fylla karaffen med malda bönor och varmt vatten. Svårare än så är det inte att få avnjuta en god kopp kaffe.  
 • Severin KA 9234

  Severin KA 9234
 • Champion Kaffebryggare "Perkolator ECO", 6 koppar

  Champion Kaffebryggare
  Denna kaffebryggare från Champion går under namnet "Perkolator ECO" och har förtjänat sitt miljövänliga namn tack vare de energisparande effekterna. Maskinen stänger nämligen av sig automatiskt efter 40 minuter (oavsett om kannan står på värmaren eller inte), och kannan är tillverkad i rostfritt stål som ser till att hålla värmen längre än en i glas. Sladden kan gömmas helt med hjälp av den integrerade sladdvindan, och bryggaren står stabilt på bordet med tack vare de praktiska non-slip-fötterna. Filtret tål maskindisk.Det som skiljer en perkolator från en vanlig kaffemaskin är att vattnet passerar kaffet flera gånger. Detta framhäver smakerna och aromerna i kaffet och du får ut mer av dina bönor, förmalda eller ej.
 • Bodum Chambord Kork Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Chambord Kork Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Melitta Look Selection Therm Kaffemaskin Svart

  Melitta Look Selection Therm Kaffemaskin Svart
  Denna eleganta kaffebryggare levererar en utsökt kaffesmak och har många bra funktioner. Thermkannan har plats för 8 koppar kaffe och du kan ställa in den efter hur hårt ditt vatten är för en ännu bättre smak. Ett 3-i-1 skydd mot kalk, droppstopp, svängbart filter och AromaSelect är några fler funktioner som är värda att nämnas. Specifikationer:- Kapacitet: 8 koppar- Droppstopp- Svängbart filter med löstagbar filterinsats- Thermkanna- AromaSelect- 1 080 watt- Volym: 1,25 l 
 • Espro travel 5012T-15WT Stempelkande

  Espro travel 5012T-15WT Stempelkande
  Brygg ditt te och drick det i farten!Även om många av oss tycker om att ha med en termos med kaffe måste alla teälskare också få sitt. Denna smarta lösning från Espro låter dig förbereda ditt te hemma och gör att du smidigt tar det med dig på bussen. Utrustad med ett filter passar den utmärkt för att brygga perfekt te från lösvikt. Den är också enkel att montera isär och rengöra. Tack vare konstruktionen i rostfritt stål och de dubbla väggarna ser Espro Travel till att hålla ditt te varmt i 4-6 timmar, vilket räcker gott och väl för att du ska hinna avnjuta den läckra drycken. Locket är tillverkat med en silikonförslutning som hindrar läckage och gör att du inte behöver oroa dig för att spilla i väskan. Ett utmärkt hjälpmedel för dig som ofta är på språng!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Tefilter.- Droppfritt lock!    
 • Universal Metallknopp till Perkulator

  Universal Metallknopp till Perkulator
 • Melitta Look 4.0 Timer

  Melitta Look 4.0 Timer
  1000 W effekt,Automatisk avstängning,Svängbar filterhållare 1x4,Avkalkningsprogram,Droppstopp,
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray
  Brygg ditt kaffe på ett unikt och spännande sätt nu! I japanska Kintos serie Slow Coffee Style finner du produkter som gör kaffekokningen extra god och rolig. Serien fokuserar på att du ska kunna brygga kaffe från grunden, utan att behöva använda maskiner. Denna härliga kaffebryggare tillreder 4 koppar underbart kaffe till dig och dina vänner. Den har fått en estetiskt tilltalande design i grå färg. Bryggaren är gjord i porslin och har glaserats på ett sätt som skapar en exklusiv look. Du kan använda både pappersfilter och filter i rostfritt stål tillsammans med din smarta bryggare, och den matchas till fördel med en kaffekanna från samma serie. Bryggaren är enkel att underhålla, eftersom den tål maskindisk. Aldrig mera tråkigt kaffe!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Mått: 12x9 cm.- Färg: Grå.  
 • Moka Espressobryggare, 9 Koppar

  Moka Espressobryggare, 9 Koppar
  Moka Espressobryggare, 9 Koppar från Bialetti .
 • Handpresso MELITTA 9 Koppar

  Handpresso MELITTA 9 Koppar
 • Gastroback 42711

  Gastroback 42711
 • Bialetti Kaffepress Simplicity 1 l/8 Koppar

  Bialetti Kaffepress Simplicity 1 l/8 Koppar
  Italiensk kvalitet, god funktionalitet och stilren design. Den högkvalitativa kaffepressen från Bialetti är perfekt för dig som när som helst vill skämma bort dig själv med en välsmakande kopp kaffe. Volym: 1 liter/8 koppar.  
 • Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Polished Silver 1,25 L

  Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Polished Silver 1,25 L
  1520 W effekt,Snabb och tyst bryggning,Automatiskt droppstopp,Kapacitet 1,25 liter,Godkänd av ECBC,
 • Cafflano Kompact Kaffebryggare Svart

  Cafflano Kompact Kaffebryggare Svart
  Cafflano kaffebryggare är perfekt till kaffenörden som vill kunna njuta av en välsmakande kopp kaffe överallt. Den portabla kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta packningar. Enkel att använda, bara häll i ditt malda kaffe och fyll på med kokande vatten, efter ett par minuter kan du njuta av nybryggt kaffe mitt ute i naturen. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.   
 • KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd

  KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd
  Med kaffebryggaren från KitchenAid brygger du gott kaffe snabbt. Bryggaren har ett automatiskt “Pour-over” bryggningssystem som säkrar en optimal bryggtemperatur för det perfekta kaffet – varje gång. Det varma vattnet rinner i en tunn ström över de malda bönorna som absorberar vattnet och samtidigt friger kolsyra, vilket resulterar i en fylligare smak. Kaffebryggarens värmeplatta gör det möjligt att förvarma kannan och att hålla det nybryggda kaffet varmt i ca 30 minuter utan överuppvärmning. Få ditt kaffe precis som du vill genom att välja inställning om du önskar mellan- eller mörkrostning med bara ett tryck. Displayen visar varje steg i bryggprocessen, från uppvärmning till överhällning på kaffebönorna.• kaffebryggaren är certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.• 1.18 liter kapacitet• 1200 watt
 • C3 Design Perkolator Svart 10 Koppar EKO

  C3 Design Perkolator Svart 10 Koppar EKO
  Den stilrena perkolatorn från C3 i modellen Design brygger upp till hela 10 koppar med riktigt varmt kaffe. Perkolator är en klassisk metod att brygga kaffe som ger ett starkt och fylligt kaffe med hög arom. Perkolatorn från C3 är tillverkad av blankpolerat rostfritt stål av hög kvalité som sedan har lackerats i en svart högblank färg. Den praktiska perkolatorn är sladdlös så du slipper massa sladdar på köksbänken och med en signallampa visar bryggaren när kaffet är klart. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv – Vilket betyder att avstängning sker när bryggningen är klar. Kaffet håller dricktemperatur relativt lång tid därefter på grund av den höga bryggtemparaturen. 
 • Alessi Moka Espressobryggare 15 cl

  Alessi Moka Espressobryggare 15 cl
  Den elvasidiga espressobryggaren Moka är designad David Chipperfield och är en konstnärs tolkning av en tidlös ikon för den italienska kulturen. Chipperfield introducerar en serie detaljer som gör Moka designen ny och till och med ännu mer funktionell, till exempel det platta locket där kopparna kan uppvärmas - vilket möjliggör optimal njutning av doften och smaken av drycken - eller knoppen som gör det enkelt att öppna locket med endast en hand. Espressobryggaren Moka gör sig lätt tillrätta i alla typer av hem och kök.
 • HMM Gaze Kaffebryggarset

  HMM Gaze Kaffebryggarset
  Gaze från HMM är ett optimalt set till Pour Over-bryggning. Det snygga dobbelväggade glaset är behagligt att använda och får fram alla aromer i kaffet. Specifikationer:Kapacitet: 320 ml.Höjd: Dropphuvud 7,5 cm. Kanna 7 cm. Diameter: Dropphuvud 10 cm. Kanna 9 cm.  
 • Smeg Kaffebryggare, Svart

  Smeg Kaffebryggare, Svart
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
 • Melitta Look Therm Kaffemaskin Svart

  Melitta Look Therm Kaffemaskin Svart
  Look Therm brygger utmärkt kaffe rakt ner i thermkannan som har en kapacitet på 8 koppar. Thermkannan är isolerad, lätt att använda med en hand och har ett smart Easy-click lock. Aromaselector låter dig ställa in styrkan på kaffet så att du får det precis som du vill ha det. Några fler smarta funktioner är droppstopp, svängfilter med filterinsats, auto-off och en belyst av/ på knapp. Specifikationer:- Kapacitet: 8 koppar- Droppstopp- Easy-click lock- Svängfilter med filterinsats- Filterstorlek 1x4- Volym 1,25 l- Effekt: 1080 watt 
 • Bialetti Simplicity Kaffepress 1.0 L Klar

  Bialetti Simplicity Kaffepress 1.0 L Klar
  Kaffepressen från Bialetti i serien Simplicity rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål samt en glascylinder i borsolicatglas. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Presskannan har ett greppvänligt handtag som gör det lätt att servera kaffet. Använd den eleganta och praktiska kaffepressen för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat.
 • Kaffebryggare Red metallic

  Kaffebryggare Red metallic
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • Horwood Cafetiere Doublewall 900ml 8 cup

  Horwood Cafetiere Doublewall 900ml 8 cup
  Stilren presskanna från brittiska Horwood!Brittiska Horwood brinner för produkter i rostfritt stål och för att göra din vardag enklare. Med denna presskanna får du inte bara ett oerhört praktiskt hjälpmedel i köket, utan också snygg produkt som kommer göra sig bra på kaffebordet. Tillverkad med dubbla väggar ser kannan till att isolera värmen så att du kan brygga kaffet i förväg och få mer tid över till att umgås med gästerna! Kannan kommer även att förbli kall på utsidan vilket gör den enkel att flytta och hantera.Den tidlösa designen i rostfritt stål gör att kannan enkelt smälter in i köket och att du kan låta den stå framme även när den inte används. Du rengör den enkelt i diskmaskin eller under rinnande vatten. En praktisk presskanna i absolut högsta kvalité som gör kaffestunden godare! Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: 18/10 Rostfritt stål.- Kapacitet: 8 koppar/0,9 liter.- Typ: Presskanna. - Dubbla väggar.     
 • OBH Nordica Coffe Maker Vivace Tempo

  OBH Nordica Coffe Maker Vivace Tempo
  1080 W maxeffekt,12 koppars bryggkanna (1,5 l),24-timmars timerfunktion,Automatisk avstängning,Digital design,
 • Switch Kaffebryggare Svart

  Switch Kaffebryggare Svart
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Elegance Kaffebryggare

  Elegance Kaffebryggare
 • C3 Perkolator Klassisk Sladdlös Rostfritt Stål 12 Koppar

  C3 Perkolator Klassisk Sladdlös Rostfritt Stål 12 Koppar
  C3 Basic Perkolator brygger starkt, varmt kaffe med en fin arom. Perkolatorn är tillverkad av blankpolerat rostfritt kvalitetsstål. Signallampan tänds när kaffet är klart och går automatiskt in i varmhållningsläge.  Tack vare varmhållningselementet på endast 50W, kan bildning av garvsyra undvikas och kaffet smakar nybryggt flera timmar efter bryggning. Perkolatorn har en skandinavisk design med ett elegant intryck.Perkolatorn är en traditionell kaffebryggare som filtrerar kaffet tills önskad styrka uppnås. Eftersom kontakttiden med vattnet är ganska lång rekommenderar vi att använda pressokaffe till perkolatorn. Resultatet blir starkt varmt kaffe med en utomordentlig arom. S-märkt via Intertek.  Finns även i en mindre variant som rymmer upp till 6 koppar. Stänger av sig själv efter 40 minuter.  Specifikationer- Sladdlös 4-12 koppar.- Rostfritt polerat stål.- Nivårör i handtaget.- Signallampa tänds när kaffet är klart för servering.- Automatisk avstängning när bryggningen är klar.- 230 V, 50 Hz/875 W.

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testar kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

Varumärken
Aeropress, AlBaline, Alessi, Anders Petter, Andersson, Ariete, Barista & Co., Barletta, BBM, Bialetti, Blomus, Bloomingville, Bob Home, Bodum, Bonaverde, Bosch, Braun, Bredemeijer, Breville, C3, Cafflano, Carl Henkel Brewers, Caso, Champion, Chemex, Cloer, Coffee Queen, COLINE, Cuisinart, Delonghi, E&B, Electrolux, Elvita, Emerio, Espro, Eva Solo, Exxent, Forever, Gastroback, GEAR, Graef, GSI, Hamilton Beach, Hario, HMM, Horwood, House Doctor, Kalita, KENWOOD, Kilner, Kinto, Kitchen Craft, KitchenAid, Kjell & Company, La Cafetière, Le Creuset, Leonardo, Melitta, Merx Team, Moccamaster, Morphy Richards, Nordic Home Culture, OBH Nordica, ON, Philips, Princess, Profi Cook, RIG-TIG by Stelton, Rosendahl, Russell Hobbs, Sage, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, Smeg, Staples, Stelton, Tristar, Wilfa, Witt, WMF, Övrigt

ileadileadileadileadileadilead