Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

 • Perkulator Rostfritt stål 6kp

  Perkulator Rostfritt stål 6kp
 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Perkulator Kopparfärgad 12kp

  Perkulator Kopparfärgad 12kp
 • Kaffebryggare med Timer Digital

  Kaffebryggare med Timer Digital

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Bonaverde Kaffebryggare med rosteri och kvarn

  Bonaverde Kaffebryggare med rosteri och kvarn
  Från färska gröna bönor till en perfekt kopp kaffe! Med The Berlin kaffebryggare från Bonaverde är du bara ett knapptryck från världens färskaste kaffe. Vi vet alla hur viktigt morgonkaffet är för att arbetsdagen eller helgen ska blir så bra som möjligt, och med The Berlin kommer du gång efter gång att uppnå perfektion. Det här är en smart kaffebryggare som också rostar dina bönor på ett sätt som framhäver samtliga avgörande aromer och som levererar en smakfull kopp kaffe på ett både effektivt och enkelt sätt! När du du väl kopplat in maskinen är det dags att scanna det första luftfiltret. Därefter fyller du på med kaffebönor och vatten, och låter maskinen sköta resten. Inget kaffe är det andra likt och The Berlin ser till att rosta bönorna för en ljuvlig smak. Här finner du flera smarta inställningar som gör det enkelt och smidigt att brygga en otroligt god kopp kaffe. Du kan välja mellan att genomföra samtliga 3 steg: Rosta, mala och brygga. Du kan också för-rosta dina bönor och förvara dem i upp till 6 veckor! Givetvis kan du också bara brygga förmalet kaffe om du skulle föredra det! The Berlin är designad för det moderna köket och utstrålar en enkelhet som återfinns i dess hantering. Detta är en kaffebryggare utöver det vanliga men som samtidigt hjälper dig genom processen att brygga den perfekta koppen. I paketet hittar du också en praktisk och pedagogisk manual med tydliga instruktioner och bilder på hur du lättast använder maskinen! Specifikationer:- Färg: Silver.- Kapacitet (vattentank): 1,2 liter.- Rosttemperatur: 340 grader.- Höjd: 49,5 cm.- Bredd: 25 cm.- Effekt: 800 Watt. - Miljövänliga kaffefilter!  
 • Elvita CKB1901S

  Elvita CKB1901S
  Läcker bryggare med displayCKB1901S från Elvita är en svart kaffebryggare i snygg design med 900 W. Den brygger upp till 12 välsmakande koppar kaffe.Tack vare den tydliga niv
 • Braun Kaffebryggare KF7020 Svart

  Braun Kaffebryggare KF7020 Svart
  Kaffebryggare KF7020 Svart
 • Kaffebryggare Enjoy II Top Svart

  Kaffebryggare Enjoy II Top Svart
  Enjoy Top Kaffebryggare för en variation av kaffenjutning Att kunna sätta sig ner och njuta av något är en konst. Men det blir lättare med Enjoy. Den här kaffebryggaren erbjuder stor kaffeupplevelse till bra pris. Aromaväljaren gör det möjli
 • Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Krom

  Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Krom
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Kapselmaskin LAVAZZA LB4724.

  Kapselmaskin LAVAZZA LB4724.
  Kapselmaskin LAVAZZA LB4724.
 • Carl Henkel Brewers Arca X-Tract Bryggare 0.8l Grön

  Carl Henkel Brewers Arca X-Tract Bryggare 0.8l Grön
  Det har aldrig varit lättare att brygga en god kopp kaffe! Nu gör du det lätt utan att behöva använda papper, plast eller andra tillbehör utöver dessa 3 hållbara lösningar: glaskanna, porslinslock och ett filter med två lager i rostfritt stål, som du får från Carl Henkel Brewers. X-TRACT-BREW är ett smidigt sätt att brygga kaffe på, helt utan pappersfilter, past eller liknande engångsmaterial. Du njuter av kaffet samtidigt som du skonar miljön.Glaskannan är tillverkad i borosilikatglas, vilket tål värme bra och har ett filterationssystem i två lager. Locket är tillverkad i porslin och har en silikonring omkring sig som ser till att hålla värmen i kannan. Extraktionsmetoden går att likna med att brygga te eller snabbkaffe - du gör det hur du vill och när du vill.
 • PHILIPS HD5120/00 Eco Conscious Edition Kaffebryggare

  PHILIPS HD5120/00 Eco Conscious Edition Kaffebryggare
 • The Scoop Tvåvägsbryggare

  The Scoop Tvåvägsbryggare
 • Caso Kaffemaskin Selection C10 Thermo, Stål/Svart

  Caso Kaffemaskin Selection C10 Thermo, Stål/Svart
  Denna kaffemaskin från tyska Caso har en vacker och modern design. CS1874 är enkel att använda via en praktisk vridknapp och kan brygga upp till 10 koppar. Den rymmer 1,2 liter vatten. Kaffet bryggs på perfekt temperatur och med Aroma-PLUS-funktionen blir vattnet jämnt fördelat över kaffet, vilket säkerställer perfekt resultat. Tack vare den smarta timern kan du också ställa in när du vill att kaffet ska vara klart! Maskinen har ett integrerat filter och termoskanna som håller kaffet varmt under lång tid.
 • Electrolux Ekf3330 Kaffebryggare - Vit

  Electrolux Ekf3330 Kaffebryggare - Vit
  Love Your Day kaffemaskin brygger aromrikt kaffe i en stor glaskaraff för 12 koppar. Och med den automatiska avstängningsfunktionen är den säker också.
 • Witt Classic Coffee Maker Vit

  Witt Classic Coffee Maker Vit
  Med sin tidlösa design och läckra detaljer i rostfritt stål är denna kaffebryggare från Witt enkel att matcha in i ditt kök och blir ett fint komplement till frukostbordet. Kannan rymmer 1,5 liter och har en kapacitet för 12-15 koppar, vilket ger gott om utrymme för den större familjen eller när du har nära och kära på besök! Tack vare egenskaper som programmerbar timer med digitalt display, droppsäker ventil och uttagbar filterhållaren blir den garanterat en tillgång i vardagen. Classic-serien från Witt består av kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Produkternas tidlösa design kompletterar varandra väl och blir tillsammans en snygg helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i svart. SpecifikationerFärg: VitKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplattaSläddfärg: svart
 • Bodum Kenya Kaffebryggare 8 Koppar - Kaffepressar Plast Krom

  Bodum Kenya Kaffebryggare 8 Koppar - Kaffepressar Plast Krom
  Kenya Kaffebryggare från Bodum. Med denna stiliga kaffebryggare kan du brygga gott kaffe snabbt och enkelt, samtidigt som den tar lite plats i köket. Häll ned nymalet kaffe tillsammans med hett vatten och låt det bryggas i fyra minuter – sedan är det bara att servera! Kaffebryggaren ger cirka åtta koppar. Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display

  Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display
  KA4813 är en kaffebryggare med kvarn från Severin. Njut av färskmalet bryggkaffe, och upplev smakskillnaden på kaffet när det är bryggt precis efter malningen. Om du har slut på kaffebönor kan du självklart även använda dig av färdigmalet kaffe. Kaffebryggaren har en effekt på 1000W, brygger upp till 10 koppar åt gången och är utrustad med automatisk avstängning. Den är enkel att manövrera tack vare den praktiska touchdisplayen, och har en timerfunktion där du kan göra alla inställningar du behöver.
 • KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn

  KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn
 • Kinto - Slow Coffee Filterhållare 2 koppar plast

  Kinto - Slow Coffee Filterhållare 2 koppar plast
  Slow Coffee filterhållare från japanska Kinto. Tillverkad av plast och rymmer 2 koppar kaffe. Kan placeras på en kanna eller mugg för att brygga kaffe i slow coffee style. Sätt i ett pappersfilter eller ett filter av rostfritt stål, fyll på med malt kaffe och häll sedan på varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak medan det rostfria filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom.
 • Kaffebryggare Acacia 8 koppar

  Kaffebryggare Acacia 8 koppar
  Kaffepress i glas och trä. Gör enkelt och snabbt 8 koppar kaffe.• Höjd: 22 cm• Bredd: 17 cm
 • Bosch TKA8A053

  Bosch TKA8A053
  Kaffebryggare TKA8A053 Bosch Optimerad bryggtid även för små volymerMed kaffebryggare TKA8A053 får du maximal kaffearom oavsett om du brygger en eller åtta koppar. En sens
 • Kaffebryggare KA5760 Caprice

  Kaffebryggare KA5760 Caprice
 • Bodum - Chambord Kaffepress 1 L/8 koppar stativ koppar

  Bodum - Chambord Kaffepress 1 L/8 koppar stativ koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe.
 • Stanley The Stay-Hot french press, 1,4 liter

  Stanley The Stay-Hot french press, 1,4 liter
  Stay-Hot French Press är en isolerad french press-kanna på 1,4 liter. Med den kan du servera dig själv eller dina gäster nybryggt kaffe hemma i köket, på båten eller under utflykten. Enkelt och flexibelt! Fyll den med malet kaffe, häll på varmt vatten, vänta ett par minuter och tryck därefter långsamt ner filtret - Klart!
 • Moccamaster Cd Grand 1,8 L Ao Kaffebryggare

  Moccamaster Cd Grand 1,8 L Ao Kaffebryggare
  Perfekt för det lilla kontoret, brygger 1,8 liter på 6 minuter. Auto shut-off funktionen stänger av bryggaren efter 2 timmar. En säkerhetsfunktion som gör att du slipper att oroa dig för att du glömt stänga av bryggaren. Dubbla värmeelement gör att optimal värme erhålls både vid bryggning och värmehållning. Denna bryggare är avsedd för att brygga fulla kannor. Runda kaffefilter med diameter bottenplatta: 110 mm passar till denna bryggare.Läs mer om vägen till det perfekta kaffet - följ länken och lär dig allt om kaffe.Kolla även in filmerna vi har lagt upp här på sidan.Dubbla din garantitid! Om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com får du förlängd garanti från 5 år till 10 år. Till formuläret för registrering.
 • Melitta Aromafresh Rwt Cobber Kaffebryggare - Koppar

  Melitta Aromafresh Rwt Cobber Kaffebryggare - Koppar
  - Färg/Material: Koppar - Vattenbehållare: 1250 - Effekt: 1180 - Droppstopp: Ja - Timer: Ja - Automatisk avstängning: Ja - Direkt vattentillförsel: Nej - Inbyggd kaffekvarn: Ja - Kannmaterial: Glas
 • Siemens TC86303

  Siemens TC86303
  Vakna till doften av nybryggt kaffe!Är du också morgontrött? Hur vore det att vakna till doften av nybryggt kaffe? Med denna bryggare från Siemens blir det verklighet, ställ bara in maskinens timer innan du går och lägger dig och voilá - kaffet är klart när du stiger upp. Siemens har en gammal tradition av att producera köksprodukter som håller högsta kvalité, och denna bryggare är inget undantag. Du kommer snart märka att den gör vardagen lite lättare och bekvämare.Till skillnad från många andra kaffebryggare har denna maskin en avtagbar vattentank som gör att du inte behöver fylla på vatten med hjälp av kaffekannan jämnt och ständigt. Se istället till att ha tanken fylld hela tiden, så att du alltid är redo att börja brygga. Filterhållaren går både att ta av och svänga ut, vilket gör processen att fylla på kaffe enklare. Även säkerheten är viktig när det kommer till kaffekokare, därför har denna maskin en Auto Off-funktion som gör att den stänger av sig själv efter användning. Du behöver alltså aldrig mer oroa dig för att du glömde stänga av kaffebryggaren!Bryggaren ser till att vattnet når en optimal temperatur för att kaffets finaste aromer ska utvecklas och att smaken ska bli så god som möjligt. Den har även ett inbyggt avkalkningsprogram som snabbt och smidigt håller bryggaren ren. En optimal kaffebryggare som även fungerar utmärkt när du brygger små mängder! Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet: 1,25 liter/10 koppar.- Effekt: 1160 Watt.- Höjd: 35,5 cm.- Vikt: 2,8 kg.- Auto off-funktion som stänger av bryggaren efter användning.- Droppstopp.  - Avtagbar vattentank.
 • Black+Decker Bxco1000e Kaffebryggare - Svart

  Black+Decker Bxco1000e Kaffebryggare - Svart
  Börja dina dagar med energi och låt den nya kaffebryggaren från Black+Decker brygga det bästa kaffet till dig automatiskt. Programmera den exakta tiden på dess intuitiva LCD -skärm och oroa dig inte, ditt kaffe är redo och väntar på dig precis när du vill ha det. För att du skall kunna få ditt kaffe när som helst under bryggningen, har kaffebryggaren ett anti-droppsystem, som pausar kaffeutmatningen när kannan inte är på sin plats och förhindrar dropp. För att kaffet ska behålla alla dess aromer är det viktigt att inte röra om det under tillagningen. Istället för det traditionella droppet, som stänker när det faller, gör Soft Filling-systemet, att kannan kan fyllas från botten och på ett ökande sätt, så att kaffet på detta sätt inte skaka eller rör om, vilket intensifierar dess smak. I kannan finns ett bekvämt bärhandtag så att du kan ta bort kannan från bryggaren och rengöra den på ett enkelt sätt. Glöm pappersfilter och brygg allt kaffe med samma permanentfilter. Filterhållaren är också avtagbar och tvättbar för att maximera kaffebryggarens livslängd. 10 koppar kapacitet, 1,25L Programerbar 24 timmar i förväg Antidroppssystem Permanent filter Finish i rostfritt stål Halkfria fötter
 • Kaffebryggare Duothek Dubbel

  Kaffebryggare Duothek Dubbel
 • Styline Kaffebryggare Svart

  Styline Kaffebryggare Svart
 • Nespresso Atelier kaffemaskin, 1 liter, svart

  Nespresso Atelier kaffemaskin, 1 liter, svart
  Med den lyxiga kaffemaskinen Nespresso Atelier kan du tillreda ditt kaffe precis efter ditt eget tycke och smak. Maskinen har direktvalsknappar för hela 9 olika drycker, så att du kan tillreda alla dina kafferecept med ett enkelt knapptryck – espresso, cappuccino, flat white, latte macchiato eller till och med mocha med chokladbitar i. Välj själv om du utgår från en särskild kapsel, eller om du tillreder ditt eget recept.Tack vare maskinens smarta design kan du skumma alla typer av mjölk och växtbaserade alternativ som mandel, soja eller havre direkt i koppen. Under sommarens varma dagar kan du dessutom använda kallskumningsfunktionen för att göra svalkande isdrycker. Du får en kaffemaskin av hög kvalitet, med en elegant design och ett brett urval av olika drycker.
 • Bodum Chambord Kaffebryggare Large - Kaffepressar Plast Koppar

  Bodum Chambord Kaffebryggare Large - Kaffepressar Plast Koppar
  Kaffebryggaren från Bodum har en klassisk design i rostfritt stål med en kopparfinish. Den har en värmetålig karaff i borosilikatglas med ett handtag i polypropen perfekt för ett bättre grepp. Enkel att använda och enkel att rengöra. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Välj mellan olika storlekar. Om kaffebryggaren från Bodum- Klassisk design.- Tillverkad av rostfritt stål och borosilikatglas.- Ergonomiskt handtag.- Miljövänlig kaffebryggare.- Kaffebryggaren passar bra i köket. Skötselråd för kaffebryggaren- Denna produkt tål inte mikrovågsugn.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Termosmugg Tefal Travel Mug 360ml grå

  Termosmugg Tefal Travel Mug 360ml grå
  Stilren termosmugg som enkelt tas med på resan. Läckagesäker med 360 graders öppning. Vakuumisoleringen håller varm dryck varm i 4 timmar och kall dryck kall i 8 timmar. 360ml.
 • OBH NORDICA 2373 Coffee Box Kaffebryggare

  OBH NORDICA 2373 Coffee Box Kaffebryggare
 • Moccamaster Manual Kaffebryggare, Brushed Silver

  Moccamaster Manual Kaffebryggare, Brushed Silver
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt från Moccamaster Manual, eller varför inte bjuda över vännerna på en trevlig fika. Kaffebryggaren brygger en stor kanna på 1,25 liter som motsvarar ca 10 koppar på 6 minuter. Kannan har att manuellt dropp-stop, vilket betyder att du själv kan bestämma hastigheten på vattenflödet i filterhållaren- En ytterligare detalj är att Moccamastern stänger av sig automatisk efter 40 minuter.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter ungefär 40-60 bryggningar. Rengöringen ger bäst resultat om man använder Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på själva bryggaren, med möjlighet till ytterligare 5 års förlängning om man registrerar kaffebryggaren på Moccamasters hemsida innan 6 månader efter köpet.
 • Kaffebryggare svart 800W.

  Kaffebryggare svart 800W.
  Kaffebryggare svart 800W.
 • Chemex Classic 3 Koppar Skinnsnöre

  Chemex Classic 3 Koppar Skinnsnöre
  Ge din Chemex Classic 3 koppar kanna en fin detalj med detta skinnsnöre.  OBS: Kanna och krage ingår ej. 
 • Denby Studio Grey Droppkaffebryggare

  Denby Studio Grey Droppkaffebryggare
  Med denna V-formade kaffebryggningsmetod från Denby får du möjlighet att brygga ditt kaffe precis som du vill ha det. Teknologin bakom kaffebryggningen går ut på att ett filter placeras ovanför koppen kannan eller karaffen, vilket gör att kaffet bryggs rakt ner i behållaren. Du bestämmer själv över intensitet eftersom du kan styra hur mycket vatten som ska rinna genom kaffet. Stengodset ger bra värme och är designat för att brygga den perfekta koppen.
 • Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Silver

  Wilfa Svart Presisjon Kaffebryggare Wsp-2a - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Silver
  Wilfa Svart Presisjon är en uppföljare av den populära och prisbelönta WSP-1. Nu i en ny skandinavisk design som del av Wilfas serie Svart - framtagen i samarbete med barista-världsmästaren Tim Wendelboe och DesignIt. WSP-2A är en automatisk kaffebryggare vilket gör det enkelt att brygga det perfekta kaffet.Kaffebryggaren är utrustad med avtagbar vattenbehållare med måttindikation, så att du kan mäta upp exakt rätt mängd kaffe varje gång. Kaffebryggaren är även försedd med Flow Control vilket innebär att du kan justera bryggtiden, oavsett om du vill bara vill ha en kopp eller en hel kanna.Egenskaper Effekt 1840 W 1,25 liters kapacitet, ger 1-12 koppar Automatisk avstängning Avtagbar vattenbehållare med måttindikation Justerbart droppstopp Kalkfilter Patenterat värmesystem Tyst vattenpump Perfekt bryggtemperatur Varmhållningsfunktion Flow Control Vikt 4,1 kg Godkänd av European Coffee Brewing Center Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Bean To Cup Kaffemaskin Med Mjölkskummare Emerald Green - Kaffebryggare & Tekokare Plast Rostfritt Stål

  Smeg Bean To Cup Kaffemaskin Med Mjölkskummare Emerald Green - Kaffebryggare & Tekokare Plast Rostfritt Stål
  Kaffemaskinen från Smeg har en exklusiv, högkvalitativ 50-talsstil perfekt för designälskaren. Den har flera, smarta funktioner för optimerad prestanda. Välj mellan olika färger. Om kaffemaskinen från Smeg- Exklusiv 50-talsstil.- Justerbar malningsgrad.- Justerbar kaffelängd.- Justerbar koppstorlek.- Justerbar vattenhårdhet.- Automatisk avstängning.- Avtagbar vattenbehållare.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för kaffemaskinen- Rengör och avkalka maskinen regelbundet. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Emerio Cme-121593 Kaffebryggare - Svart

  Emerio Cme-121593 Kaffebryggare - Svart
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Emerio är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Och vattentanken rymmer 1.5 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Ariete - Vintage Kaffebryggare Beige

  Ariete - Vintage Kaffebryggare Beige
  Snygg och funktionell kaffebryggare i vintage-stil från Ariete.Vintage-serien från Ariete kombinerar italiensk design med funktionalitet och användarvänlighet.Kaffebryggaren kan göra upp till 12 koppar utsökt kaffe. Tack vare den inbyggda timern på 24 timmar och LCD-displayen kan du ställa in när du vill att ditt kaffe ska vara färdigt, perfekt för den som vill vakna till doften av nybryggt kaffe. Värmeplattan håller kaffet varmt i ungefär en halvtimme och antidroppssystemet gör att bryggaren slutar rinna tills du ställer tillbaka kannan på plattan. Filterbehållaren är avtagbar och lätt att rengöra.
 • Nespresso Vertuo Plus kaffemaskin, 1,8 liter, svart

  Nespresso Vertuo Plus kaffemaskin, 1,8 liter, svart
  Med kapselmaskinen Nespresso Vertuo Plus tar du enkelt ditt kaffedrickande till nästa nivå. Du får den kompletta Nespresso-upplevelsen, i otroligt snygg design och med ännu fler alternativ för koppstorlek. Tack vare maskinens smarta utformning läser den av varje kapsel för sig, och tar fram kapselns dolda egenskaper för att maximera kaffets aromer, smak och utsökta crema. Allt som krävs av dig är två knapptryckningar, en för att öppna locket och en för att starta bryggningen. Du har hela fem storlekar att välja på: espresso, dubbel espresso, gran lungo, mug och alto. Du får med andra ord otroligt gott kaffe, i valfri storlek, på nolltid.Den stilrena designen andas modernitet och gör Vertuo Plus är något alldeles extra. Maskinen är utrustad med en justerbar kopphållare, löstagbar vattenbehållare och vackra kromdetaljer som sätter pricken över i. Tack vare den avancerade Centrifusion™-tekniken garanterar maskinen en varsam och fyllig bryggning av ditt kaffe – ren kaffeglädje i varje kök.
 • Emerio - Kaffebryggare 1,25 L Rostfri

  Emerio - Kaffebryggare 1,25 L Rostfri
  En snygg och effektiv kaffebryggare på 1,25 liter från Emerio, brygger snabbt 10 koppar kaffe och har automatisk avstängning.Med en elegant design, en transparent glaskanna, detaljer i rostfritt stål och en vattentank med tydliga vattennivåangivelser är den här kaffebryggaren allt men behöver. Bryggaren har flera detaljer av rostfritt stål och lock och handtag är av svart värmetåligt material. Kaffebryggaren har även ett medföljande återanvändningsbart filter, droppskydd och automatisk avstängning. En modern, stilren och funktionell kaffebryggare.- Effekt: 1000W- Kapacitet 1,25 liter- Antidroppfunktion- Indikatorlampa- Automatisk avstängning- Avtagbar filterhållare- Återanvändningsbart medföljande filter- Vattennivåindikator
 • Kaffebrygg CDT Grand Airpot

  Kaffebrygg CDT Grand Airpot
 • Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart

  Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart
 • Bosch Tka6a043 Kaffebryggare - Svart

  Bosch Tka6a043 Kaffebryggare - Svart
  Kaffebryggare, ComfortLine svart, TKA 6A043.Vakna till en underbar dag med gott humör! Få en bra start med smakrikt kaffe och snygg design.EgenskaperGlaskanna för 10/15 koppar (1.25 l).Smakrikt kaffe, bryggt precis som du vill ha det med Aroma+knappen. För att välja din egen kaffestyrka, svag eller stark.EasyDescale3: enkelt avkalkningsprogram, tydlig LED-signal när avkalkning behövs, valbar vattenhårdhet. Enkel, praktiskt och smart hjälp vid avkalkning.Valbar automatisk avstänging: håll kaffet varmt i 20, 40 eller 60 minuter.Transparent och avtagbar vattentank. Handtaget är integrerat i tanken och vattennivån läses enkelt av från utsidan.Vattentanken kan lyftas av för att fyllas enkelt.Enkelt att rengöra kannan tack vare stor öppning.Drip stopMed drip stop-funktionen kan du glömma droppar som bränner fast i värmeplattan. Värmeplattan håller sig ren och fläckfri – och du slipper torka av den.AutoOffApparaten stängs av automatiskt med AutoOff-funktionen – säkert och bekvämt, lägre energiförbrukning.Svängbar filterhållareEnkelt att använda: Sväng ut filterhållaren, sätt i kaffefiltret med malet kaffe, sväng tillbaka filterhållaren - och du är klar!100 % nöjd eller pengarna tillbaka.Bli medlem i myBosch. Fördelar och förmåner helt kostnadsfritt. Dessutom 100 dagar NöjdKund - 100 % nöjd eller pengarna tillbaka.För mer info och villkor klicka härGäller ej Tassimo kapselmaskiner och tillbehör.
 • EMERIO CME-124872.1 Moomin Kaffebryggare Vit

  EMERIO CME-124872.1 Moomin Kaffebryggare Vit
 • Hay - Sowden Borosilikat Pressobryggare 1 L Turkos/Grön

  Hay - Sowden Borosilikat Pressobryggare 1 L Turkos/Grön
  Pressobryggare från Hay i Borosilikatglas. Mät upp malda bönor i kannan, häll på kokande vatten och vänta några minuter innan du pressar ner locket. Kannan blir en härlig detalj på både frukostbordet och till fikat. Det danska företagets produkter känns ofta igen på sin stilrena design, härliga färger och lekfulla detaljer. Designen tilltalar en bred målgrupp och passande är väl det, HAY riktar sig nämligen till många.
 • BRAUN KF560 CaféHouse PurAroma Plus Kaffebryggare

  BRAUN KF560 CaféHouse PurAroma Plus Kaffebryggare
 • Obh Nordica Tempo Aroma Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Plast Svart

  Obh Nordica Tempo Aroma Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Plast Svart
  Kaffebryggaren från OBH Nordica har en modern design perfekt för alla dagar och för att göra ditt favoritkaffe. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Om kaffebryggaren från OBH Nordica- Digital skärm.- Timerfunktion.- Droppstopp.- Automatisk avstängning.- 220-240 V.- Kapacitet: 11 koppar.- Djup: 251 mm.- Bredd: 186 mm.- Höjd: 341 mm.- Kaffebryggaren passar bra i köket. Skötselråd för kaffebryggaren- Inte anpassad för diskmaskin.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testade kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter. Gillar du att mala egna bönor finns det kombinerade kaffebryggare med kvarn så slipper du ha flera olika prylar i köket.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

    Grön kaffebryggare

ilead