Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

 • Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Polished Silver

  En kaffebryggare från Moccamasters serie Clubline Classic i färgen Polished Silver. Kaffebryggaren är en av Moccamasters toppmodeller med flera funktioner som gör kaffebryggaren enklare att använda. Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas i Holland för hand och den respekterade kaffeorganisationen ECBC garanterar att man får en god kopp kaffe om man brygger den i en Moccamaster.  Kaffebryggaren har ett automatiskt droppstopp som stryper flödet när man tar av kannan från bryggaren. Den stänger även av sig automatiskt efter 40 minuter på grund av säkerhetsskäl.Bagaren och Kocken är en certifierad återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en högre service och en längre garantitid. Vi erbjuder en grundläggande garanti på 5 år men om du väljer att registrera din Moccamaster på http://www.moccamaster.com/får du 10 års garanti.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt). Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Bialetti Mokabryggare 1 Koppar

  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull är första frukost i Italien. En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta Italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i Aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polished Silver

  En metallfärgad kaffebryggare från Moccamaster. Färgen heter närmare bestämt Polished Silver och är en härlig stilren design. Bryggaren är en av Classic-modellerna inom serien Clubline som är Moccamasters toppmodeller. De brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter och har många smarta funktioner som gör kaffebryggningen enklare. Kaffebryggaren har ett manuellt droppstopp med tre lägen; öppet, mellanläge för färre än 6 koppar och stängt. Av säkerhetsskäl stänger kaffebryggaren av sig automatiskt efter 40 minuter. Bryggtemperaturen är en av Moccamasters stora styrkor då den är helt optimerad mellan 92-96°C.Precis som alla andra filterkaffebryggare från Moccamaster så är KB952AO tillverkad för hand i Nederländerna och dessutom godkänd av ECBC(European Coffee Brewing Centre) som garanterar en god kopp kaffe. På Bagaren och Kocken lämnar vi 10 års garanti på din Moccamaster om du registrerar den på www.moccamaster.com. Annars har man 5 års garanti på sin Moccamaster.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
 • Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Polished Silver

  En premiumbryggare i serien Clubline från Moccamaster. Kaffebryggaren har en snygg metallyta med det fina namnet Polished Silver. Den är handgjord i Holland och brygger 10 koppar kaffe på 10 minuter. Dubbla värmeelement optimerar temperaturen under och efter bryggning och det är även möjligt att justera värmeplattan under kannan. Kaffebryggaren har en kalkindikator och ett automatiskt droppstopp som minimerar spill vid användning. Om kaffebryggaren står på längre än 40 minuter stängs den automatiskt av på grund av säkerhetsskäl. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti genom att registrera din bryggare på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din bryggare gäller 5 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.

Fler tips på kaffebryggare

 • Champion Universal Metallknopp till Perkulator

  Champion Universal Metallknopp till Perkulator från Champion
 • Profi Cook KA 1120

 • Bodum Eileen Krom Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. Kan diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.
 • Perkolator Rostfri stål 12kp

  Sveriges mest sålda perkolator för starkt varmt kaffe finns nu med automatisk avstängning. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv. Avstängningen sker 40 min efter påbörjad bryggning. Kaffet håller dricktemperatur upp till 1 timme efter
 • Bialetti Mokabryggare Venus 2 koppar

  Bialetti Mokabryggare Venus 2 koppar från Bialetti
 • Severin Kaffebryggare, 10 koppar, Rostfritt stål

  Severin Kaffebryggare, 10 koppar, Rostfritt stål från Severin
 • Emerio CME-109179

 • Bodum Extra Glas till 12 Koppars Chambord Presskanna

  Detta glas passar till Chambord bryggaren på 1,5 liter, 12 koppar
 • Stelton EM Kaffepress 1 l Dusty Green

  I samma enkla idiom som EM77 innehåller denna gråa kaffepress, designad av Erik Magnussen, åtta koppar. Pressens dubbla väggar håller kaffet varmt längre. Vrid locket för att hälla upp kaffet och vrid det igen för att stänga, både praktiskt och snyggt.
 • Profi Cook KA 1138

 • Melitta Look IV Therm Svart A.S.O

 • Bodum Chambord Guld Pressbryggare 12 Koppar 1,5l

  Elegant pressbryggare från Bodums serie Chambord. Man har producerat denna serie enda sen 1950 talet vilket gör den till en riktigt klassiker. Fyll karaffen med malt kaffe och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket. Avnjut nu en god kopp kaffe. 
 • Bodum Bean Svart Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Brygg kaffe med den franska metoden att pressa kaffet ner i en karaff. Denna pressbryggare från Bodum är tillverkad i  borosilikatglas och är omfamnad av plast som skyddar glaset, samt att den är spillsäker. Silikonförpackningen runt locket ser till att det är tätt så att kaffet inte förlorar någon smak eller arom och att det håller sig varmare längre.  Specifikationer: Mått: D 10,6 x H 22,5 x B 1,7 cm. Kan diskas i maskin. 
 • Kaffebryggare TKA6A683

  Vakna till en underbar dag! Få en bra start varje morgon med gott, smakrikt kaffe bryggt direkt in en termoskanna i rostfritt stål Smakrikt kaffe, bryggt precis som du vill ha det med Aroma+knappen. Vattentanken kan lyftas av för att fyllas enkelt. EasyDesale3: Enkel, praktiskt och smart hjälp vid avkalkning. Säker och bekvämt: automatisk avstängning efter att kaffet är färdigbryggt Termoskanna i rostfritt stål med lock som du kan hantera med en hand, så kaffet kan serveras enkelt.Med drip stop-funktionen kan du glömma droppar som bränner fast i värmeplattan. Värmeplattan håller sig ren och fläckfri – och du slipper torka av den. Apparaten stängs automatiskt med AutoOff-funktionen – säkert och bekvämt, lägre energiförbrukning. Enkelt att använda: Sväng ut filterhållaren, sätt i kaffefiltret med malet kaffe, sväng tillbaka filterhållaren - och du är klar! - Termoskanna i rostfritt stål för 8/12 koppar (1 liter). Bevarar kaffearomen och med ergonomisk lock - enhandsgrepp - Effekt: 1000-1200 Watt  - Aroma+-knapp, för att välja din egen kaffestyrka, svag eller stark  - EasyDescale3: enkelt avkalkningsprogram, tydlig LED-signal när avkalkning behövs, valbar vattenhårdhet  - Automatisk avstängning när bryggningen är klar  - Transparent och avtagbar vattentank. Handtaget är integrerat i tanken och vattennivån läses enkelt av från utsidan  - Filterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt av  - Droppstopp, rent och snyggt utan spill  - Smidig förvaring med sladdvinda under bottenplattan 
 • Melitta Enjoy Top Therm Black

 • Melitta - Look 4.0 Vit

 • Kaffebryggare termos Moccamaster KBGT741 polished silver

  Brygger 10 koppar (1,25 liter) på 6 minuter. Rostfri termoskanna som håller värmen länge. För optimal temperatur rekommenderas att termoskannan förvärms innan bryggning, samt att man brygger fu
 • Russell Hobbs Retro Kaffebryggare Glas Svart

  Russell Hobbs Retro Kaffebryggare Glas Svart från Russell Hobbs
 • Bodum CHAMBORD Espressobrygger 6 kop, 0.35 l, indu

  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Låt denna stilrena espressobryggare från Bodum bjuda in dig till en gedigen italiensk kaffetradition! Med espressobryggaren Chambord kommer du snabbt att upptäcka hur enkelt och smidigt det kan vara att få ett fantastiskt gott och smakrikt kaffe hemma. Genom att brygga kaffet på spisen kommer du att på bara några minuter få en ljuvlig kopp med espresso vars aromatiska noter är behagliga för båda gom och själ. Espressobryggaren ger dig 6 koppar och är därför behändig när du har sällskap eller om du vill njuta av en lång, härlig helgfrukost. Den praktiska storleken gör dessutom att bryggaren inte tar upp någon plats i köket och är enkel att förvara i köksskåpet som du så önskar. Annars blir den stilrena danska designen gärna en läcker inredningsdetalj i ditt hem! När du använder Chambord espressobryggare fyller du basen med vatten tills du kommer upp till ventilen. Sedan fyller du på den inre behållaren med önskad mängd nymalt, härligt kaffe. Skruva sedan samman de två delarna och ställ på spisen. Vänta några minuter och njut sedan av en kopp med välsmakande, nybryggd espresso. Specifikationer:Kapacitet: 6 koppar/0,35 l. Färg: Krom
 • Kaffebryggare dubbel Moccamaster KBG744 AO svart

  Två kannor, brygger 20 koppar (2x1,25 liter) på 6 minuter. Auto shut-off-funktion som stänger av bryggaren automatiskt efter 40 minuter. Automatiskt droppstopp. Dubbla värmeelement som gör att op
 • Hario Woodneck Coffee Press 3 cups

  Tycker du om att dricka nybryggt och smakrikt kaffe på morgonen? Denna stämpelkanna från Harios Woodneck-serie ger dig ett läckert kaffe och en design som är en ren fröjd för ögat. Kannan har dubbla glaslager vilket gör att den bevarar kaffets temperatur länge samtidigt som utsidan förblir sval. Både kragen och locket på stämpelkannan är tillverkat i olivträ vilket tillsammans med glaset och sedan kaffet ger ett rent och snyggt uttryck. Vid rengöring tar du endast bort kragen och locket och diskar av kannan för hand. Specifikationer:- En del av Woodneck-serien- Krage och lock i olivträ- Värmetåligt glas- Dubbla väggar 
 • Melitta Easy Therm Hvid

 • Filter till Aeropress

  Papperfilter till Aeropress 350-pack.
 • Slow Coffee Glaskanna 300 ml rak

  Slow Coffee glaskanna från japanska Kinto. Rymmer 300 ml. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i porslin eller plast.
 • Kaffebryggare Melitta Aroma Excellent Steel

  Klassisk bryggare tillverkad i borstat rostfritt stål. Dubbla värmeelement; ett högpresterande element för uppvärmning av vattnet till den optimala bryggtemperaturen 96 grader samt ett andra elem
 • Kaffebryggare Cup-One, Cream White

  Cup-One brygger en kopp kaffe på 4 minuter och har en automatisk avstängningsfunktion så att man slipper oroa sig för om man har glömt att stänga av bryggaren.
 • Filter till Chemex 6-8 koppar

  Fyrkantiga filter till Chemex-bryggare 6-8 koppar för den som vill se riktigt häftig ut. 100-pack.
 • Severin KA 9543

 • Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Yellow Pepper

  Moccamasters toppmodell, brygger 10 koppar på 6 minuter.Auto shut-off funktionen stänger av bryggaren efter 40 minuter.En säkerhetsfunktion som gör att du slipper att oroa dig för att du glömt stänga av bryggaren.Det automatiska droppstoppet är bekvämt. Dubbla värmeelement gör att optimal värme erhålls både vid bryggning och värmehållning. Kalkindikator. Mått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355. Volym: 1,25 liter Kapacitet: 10 koppar på 6 minuter Effekt: 1520 W Filter: 1x4 Funktioner: Auto Off, Metallhölje. Droppstopp. Två effektlägen på värmeplattan.OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Bagaren och Kocken är en auktoriserad återförsäljare av Moccamaster. Genom att registrera ditt köp hos Moccamaster får du hela 10 års garanti på din Moccamasterbryggare Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Melitta Look Kaffemaskin Svart

  Det ska vara ett nöje att dricka gott kaffe. Look har en lättläst vattennivåindikator, droppstopp, svängbar filterhållare och aromväljare som låter dig välja kaffestyrka. Det finns plats för 10 koppar gott kaffe och båda kannan och filterhållaren tål maskindisk. Specifikationer:- Kapacitet: 10 koppar - 1 000 watt- Droppstopp- Svängbart filter- Auto-off funktion
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF3700

  Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF3700
 • KENWOOD Kenwood COX750BK Kaffebryggare

  KENWOOD Kenwood COX750BK Kaffebryggare från KENWOOD
 • Moccamaster KBGC982 AO Pastel Blue

 • Hamilton Beach Kaffebryggare 2-way Brewer

  Det här är två kaffebryggare i en, du kan antingen brygga 1 snabb kopp i 1-koppsbryggaren eller upp till 12 koppar i kannan.Med den digitala timern kan du även ställa in vilken tid du vill att maskinen ska börja brygga så kan du vakna upp till doften av nybryggt kaffeOm du är en kaffeälskare som brukar köpa din kopp kaffe på morgonen för att spara tid eller för smakens skull så behöver du inte längre göra det, den här bryggaren är lösningen på det. Brygg kaffet precis som du vill ha det. Brygg i den snabba 1-koppsbryggaren som ger dig upp till 4 dl rykande gott kaffe, där du med fördel kan använda den medföljande resemuggen om du är på språng eller upp till 12 koppar i kannan. Att få sitt Kaffe som man vill ha det och när man vill ha det är en självklarhet för oss!                             Kvalitet hela vägenDu märker direkt skillnaden mot många andra kaffemaskiner, den andas kvalitet och lyx i rostfritt stål och känns modern men samtidigt tidlös i sin design och det är bara början. Det verkligt unika är att du kan brygga en vanlig kanna för upp till 12 personer eller om det bara är du som ska ha en kopp så kan du brygga  direkt ner i din favoritkopp. Allt detta i ett förhållandevis litet format gör detta till en kaffemaskin olik alla andra på marknaden.Filter utöver det vanligaDen här maskinen är gjord för att försöka göra ditt liv enklare. Till exempel så följer det med två stycken olika filter. Det stora använder du när du ska brygga för flera personer i kannan. Det mindre filtret har två funktioner. Den fungerar både som skopa till ditt malda kaffe och som filter. Enklare kan det inte bli! Givetvis går både det lilla och stora filtret att återanvända och tål maskindisk. Miljövänligt och smidigt!12 Koppars KannaProgrammerbar timer upp till 2 timmar eller automatisk avstängning efter 40 minuterTimer upp till 24 timmar innan bryggning2 funktioner. Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffeAnti-droppsystem för att pausa bryggningen och serveraEtt Gold Tone Filter inkluderas. Bra Miljöval!1-Koppsbryggare4 dl resemugg i rostfritt stål inkluderasBrygger upp till 4 dl i resemuggen eller justera för att brygga i en vanlig kaffekoppProgrammerbar timer med automatisk avstängningHamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av Good Thinking®, vill vi göra din vardag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande.
 • Severin Kaffebryggare Svart

  Snygg enkel att använda kaffebryggare med en termoskanna istället för den klassiska i glas. Kan brygga upp till 8 Koppar.Effekt 800 Wtermoskanna med aromskydd och skruvlocksvängfilter 1 x 4 med dropplåsautomatisk avstängningtill-från-brytare med kontrollampavattennivåindikeringsladdförvaringsfack
 • Löst Glas Till 12 Koppars Kaffebryggare

  Reservglas till Bodums pressobyggare Chambord.
 • Melitta Easy Therm Duo Black

 • Moccamaster HBG961AO-B

 • ePEBO Kaffebryggare el 8 koppar/1 L

  ePEBO är tillverkad av material som är avsedda för att vara både säkra och praktiska. Värmeplattan är skyddad, så att kaffekannan står stabilt, och efter användning kan den enkelt rengöras med varmt vatten. Det integrerade filtret säkerställer att alla de aromatiska ämnena i kaffet extraheras in i kaffekannan, utan att kaffesump hamnar i din kopp. Genom att filtret är integrerad i kaffebryggaren, behövs inga tyg- eller pappersfilter. Man kan till och med säga, som vi gör idag: ”Gör smak. Inte skräp”. Vakuumkaffebryggaren ePEBO är den moderna versionen av Santos, och har ingått i Bodums produktutbud under en lång tid. Nu finns det en elektrisk modell av PEBO tillgänglig, med behov av en extern värmekälla för att dispensera. Så att du kan brygga kaffe var som helst där det finns ett eluttag.
 • Siemens Fristående Kaffemaskin TC86503 svart

  Siemens Fristående Kaffemaskin TC86503 svart
 • House Doctor Presskanna Pot Svart

  Kaffebryggaren är hjärtat i många kök. Denna kaffepress från House Doctor får en självklar plats i ditt kök tack vare dess stilrena och snygga design. Den gör dessutom väldigt gott kaffe. Helt enkelt ett måste för alla kaffeälskare! Kaffekannan fungerar som en vanlig presskanna. 1. Koka upp vatten.2. Dosera. För varje deciliter ska du ha ca 6-8 gram kaffe. Använd endast grovmalet eller pressmalet kaffe. 3. Häll över hett (inte kokande) vatten och rör om. 4. Vänta ca 4 min. 5. Pressa och servera ditt rykande färska kaffe. Ca 1 liter.Dia: 10 cm.Höjd: 20 cm.  Gjord av porslin och rostfritt stål.Ej maskindisk.  
 • Melitta Pressbryggare 94712

 • Smeg Kaffebryggare pastellblå

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: pastellblå- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Chemex Classic Skinnsnöre

  Detta eleganta och enkla skinsnörre från Chemex passar till det klassiska glaskaffebryggarna 6,8 och 10 koppar eller till det handgjorda glasbryggarna 5,8 och 13 koppar från Chemex. Skinnsnöret ger din bryggare den perfekta finishen. Snöret passar ej till Classic handgjorda 3 koppar glasbryggare. 
 • Chemex 6 koppar

  Chemex för upp till sex handbryggda koppar. Mal dina bönor, skölj filtret, samla familjen och brygg rakt ner i denna trevliga kanna för att avnjuta överlägset finkaffe. Designad av kemisten Peter Schlumbohm 1941 och har samma utseende sedan dess, och dessutom vunnit mängder av designpriser och finns representerad på museum världen över. Finns i flera storlekar.
 • Espro P7 1132C Stempelkande

  Kungen av alla stämpelkannor! I motsatts från de flesta andra stämpelkannor är denna P7-modell tillverkat i borstat stål och byggd som en tank. Tack vare denna design och med de dubbla väggarna ser kannan till att hålla kaffet varmt mycket längre än sina konkurrenter. Kannans exklusiva look gör att den alltid kommer ha en säker plats på köksbänken - ett ultimat sätt att brygga kaffe på!Under locket hittar du Espros patenterade mikrofilter som ger dig den renaste kopp kaffe du kan tänka dig. Med en kapacitet på 1 liter ser du också till att brygga kaffe till hela familjen eller alla gäster samtidigt. Detta är en stämpelkanna utöver det vanliga och trots sin avancerade konstruktion är den otroligt enkel att använda. Här får du allt i ett paket - god smak, design och exklusivitet! Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål.- Kapacitet: 1 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Elegant design!   - Håller kaffet varmt länge!    
 • C3 Professional Perkolator

  C3 Professional Perkolator från C3
 • Hamilton Beach 12 Cup BrewStation

  Integrerad kaffebehållare,Smart varmhållning,Evighetfilter inkluderas,Programmerbar timer,Starkt, vanligt, eller iskaffe, du väljer,

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testar kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak
http://www.svt.se/plus/smaken-foljer-inte-vetenskapen-i-kaffebryggartest

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

Varumärken
Aerobie, Aerolatte, Aeropress, AlBaline, Alessi, Alfi, Anders Petter, Andersson, Barista & Co., Barletta, BBM, Bialetti, Blomus, Bloomingville, Bodum, Bonaverde, Bosch, Braun, Bredemeijer, Breville, Bugatti, C3, Cafflano, Caroni, Caso, Champion, Chemex, Cloer, Coffee Queen, COLINE, COMELEC, Cuisinart, Delonghi, Dualit, Edblad, Electrolux, Elvita, Emerio, Espresso Gear, Espro, Eva Solo, Exxent, Fashion, Forever, GEAR, Graef, Grundig, GSI, Hamilton Beach, Hario, Horwood, House Doctor, Hozelock, JATA, Johan & Nyström, Kalita, KENWOOD, Kilner, Kinto, Kitchen Craft, KitchenAid, Kjell & Company, Krups, Le Creuset, Macap, Maku, Melitta, Merx Team, Moccamaster, Morphy Richards, Muurikka, MX ONDA, Ninja, Nordic Home Culture, OBH Nordica, ON, Philips, Princess, Profi Cook, Retro Line, Rig-Tig by Stelton, Rocket, Rosendahl, Russell Hobbs, Sage, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, Smeg, SOLAC, Stelton, TAURUS, Tom Dixon, TRISTAR, WILFA, Witt, WMF, Övriga, Övrigt