Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Braun MultiServe Coffee Machine + Hot Water KF9170SI

  Braun MultiServe Coffee Machine + Hot Water KF9170SI
  Kapacitet: 1-10 koppar,Full kanna på under 8 minuter,Separat vattendispenser för te,Certifierad enligt SCA,Färskhetsindikator ,
 • Kaffebryggare Evoke Silver

  Kaffebryggare Evoke Silver
 • Chambord Pressobryggare 1 L/8 koppar stativ koppar

  Chambord Pressobryggare 1 L/8 koppar stativ koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe.
 • Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox

  Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox
  Severin kaffebryggare med smarta funktioner så som droppstopp och automatisk avstängning.Severin KA 4822 Inox är en snygg kaffebryggare med design i rostfritt och svart. Bryggaren har en glaskanna med färskvattenskala och ergonomsik handtag. Droppstoppsventil för säker utvinning även under bryggningsprocessen. KA 4822 Inox har även automatisk avstängning och på/av-knapp med kontrollampa. Det integrerade kabelfacket gör det enkelt att stuva undan sladden när du inte använder maskinen. Tydlig vattennivåindikator på båda sidor om kaffebryggaren.1000WFilter: 1X4Värmeplatta med varmhållningsfunktionFärg: Rostfritt och svart
 • Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Fresh Green

  Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Fresh Green
  Moccamaster Cup One. Världens första ECBC-godkända enkoppsbryggare. Nu behöver du inte längre kompromissa på kvalitén även om du bara brygger en kopp kaffe åt gången. Cup One levereras med två exklusiva porslinsmuggar samt Moccamasters premium kaffefilter. Köp bara ditt favoritkaffe och vi lovar dig en perfekt kopp kaffe. Till din Cup One medföljer också 10 st engångsmuggar med lock för att du lätt ska kunna ta ditt kaffe …to go”…Cup One är utrustad med automatisk avstängning.  1090 W0.33 lBrygger 1 kopp. Automatisk avstängningFärg: Fresh GreenBredd: 265 mmHöjd: 300 mmDjup: 170 mm  Handbyggd i Holland 
 • Simplicity Kaffepress 1l

  Simplicity Kaffepress 1l
  Simplicity Kaffepress 1l från Bialetti .
 • Moccamaster Kaffebryggare HBG951AO Matt Silver

  Moccamaster Kaffebryggare HBG951AO Matt Silver
  En vacker kaffebryggare i färgen matt silver från Moccamaster. Kaffebryggaren brygger effektivt vilket innebär 10 koppar på 6 minuter och den gör det dessutom snabbt. Med flera smarta funktioner som manuellt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuter, blir bryggningen enklare och säkrare. Det manuella droppstoppet har ett läge för stängt, ett för öppet och ett mellanläge för färre än 6 koppar. Kaffebryggare är handgjord i Holland och godkänd av ECBC(European Coffee Brewing Centre). Vi på Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster vilket gör att vi kan erbjuda en garanti på 10 år. Det enda du behöver göra är att registrera din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Kaffebryggare Excellent 5.0 Svart

  Kaffebryggare Excellent 5.0 Svart
  Ett nytt kapitel av en lång framgångssaga Excellent 5.0 är en modern utveckling av den beprövade och testade kaffebryggaren Melitta® Excellent. Den utmärkta, aromatiska kaffesmaken är ett resultat av bryggtekniken som certifierats av ECBC (Gol
 • Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L

  Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L
 • OBH NORDICA 2326 Vivace Tempo Kaffebryggare med timer

  OBH NORDICA 2326 Vivace Tempo Kaffebryggare med timer
 • Melitta Enjoy Top Glas Svart/stål

  Melitta Enjoy Top Glas Svart/stål
 • Chambord Presskanna Koppar 50 cl

  Chambord Presskanna Koppar 50 cl
 • Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar
  Äkta italienskt kaffe på klassiskt vis!Köket är hemmets viktigaste rum - det är vad som ligger bakom Bialettis filosofi. Här skapar man minnen och samlas tillsammans med familjen på ett kravlöst och enkelt sätt. Med Mokabryggaren Brikka ges du också möjlighet att brygga exemplariskt kaffe på äkta italienskt vis. Den smarta bryggaren har ett dubbelt ventilsystem som reglerar vattentrycket och frammanar de absolut bästa smakerna och aromerna!Allt du behöver göra är fylla på vatten och kaffepulver, för att sedan varsamt värma upp bryggaren på spisen. Brikka tål inte att användas på induktion, men tillsammans med Bialettis praktiska induktionsplatta går detta alldeles umärkt!Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 4 koppar eller 0,2 liter.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Kaffebryggaren passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 4 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Kaffebryggare med Svängbart Lock Svart

  Kaffebryggare med Svängbart Lock Svart
 • Pumptermos 3l rostfri insats

  Pumptermos 3l rostfri insats
  Pumptermos med hävarm och rostfri insats. Passar för både varm och kall dryck. Håller värmen i flera timmar. EN-12546 standard.Volym: 3 literHöjd: 380mmDiameter: 153mmVikt: 1,674
 • Espro travel 5012T-15WT Stempelkande

  Espro travel 5012T-15WT Stempelkande
  Brygg ditt te och drick det i farten!Även om många av oss tycker om att ha med en termos med kaffe måste alla teälskare också få sitt. Denna smarta lösning från Espro låter dig förbereda ditt te hemma och gör att du smidigt tar det med dig på bussen. Utrustad med ett filter passar den utmärkt för att brygga perfekt te från lösvikt. Den är också enkel att montera isär och rengöra. Tack vare konstruktionen i rostfritt stål och de dubbla väggarna ser Espro Travel till att hålla ditt te varmt i 4-6 timmar, vilket räcker gott och väl för att du ska hinna avnjuta den läckra drycken. Locket är tillverkat med en silikonförslutning som hindrar läckage och gör att du inte behöver oroa dig för att spilla i väskan. Ett utmärkt hjälpmedel för dig som ofta är på språng!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Tefilter.- Droppfritt lock!    
 • Horwood Cafetiere Doublewall 1,4L 12 cup

  Horwood Cafetiere Doublewall 1,4L 12 cup
  Stilren stämpelkanna i rostfritt stål och dubbla väggar!Se till att hålla ditt kaffe varmt med denna stämpelkanna från Horwood. Utrustad med dubbla väggar kommer denna kanna göra din kaffestund både godare och enklare. Den smarta designen gör nämligen att kannan isolerar värmen och håller drycken varm, samtidigt som utsidan förbli kall och enkel att hålla i. Ett perfekt tillskott i köket och på kaffebordet!Brittiska Horwood är experter på att utveckla praktiska och hållbara produkter i rostfritt stål. Presskannan rymmer hela 1,4 liter och passar utmärkt under kalas eller tillfällen då många människor är samlade. Den tidlösa designen i snygg silvrig färg får den att passa in i alla moderna kök och gör att den definitivt kommer smälta in på kaffebordet. Kannan diskas enkelt i maskin. En perfekt kanna för kaffeälskaren i dig! Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: 18/10 Rostfritt stål.- Kapacitet: 12 koppar/1,4 liter.- Typ: Presskanna. - Dubbla väggar.   
 • Corral Pour Over Kaffebryggare Stål

  Corral Pour Over Kaffebryggare Stål
 • Moccamaster KBG962AO Light Ivory

  Moccamaster KBG962AO Light Ivory
 • Kaffebryggare/malverk nivona

  Kaffebryggare/malverk nivona
 • Denby Halo Brew Presskanna 1,5 L

  Denby Halo Brew Presskanna 1,5 L
  Stämpelkannan från Halo har en elegant design i vilken färgspelet gör varje produkt unik. Den handgjorda keramiken och den specialtillverkade glaseringen ger ett härligt och personligt uttryck på kaffebordet. Stämpelkannan har en kapacitet på 1,5 liter och du kan till och med använda den som vas om du tar bort locket. Den vackra designen passar utmärkt till alla tillfällen och den höga kvalitén gör att stämpelkannan kan diskas i maskin. Designen är iögonfallande och bidrar med personlig utstrålning när det är dags för kaffe.
 • Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars

  Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars
  Bialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition som grundades 1933 av Alfredo Bialetti. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du enkelt och säkert kaffe på äkta Itali
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Blank, 4 koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Blank, 4 koppar
  Stilren kaffebryggare i rostfritt stål från Bodum.
 • Wilfa Kaffebryggare CMC-100MW 1L Matt vit

  Wilfa Kaffebryggare CMC-100MW 1L Matt vit
  Alla älskar en god kopp hembryggt kaffe! Detta kan du snabbt och enkelt få med kaffebryggaren från Wilfa. Denna klassiska kaffebryggare har nämligen alla funktioner som gör att kaffebryggningen inte blir för komplicerad. Vattenbehållaren har en kapacitet på 1L och du kan då brygga ett par koppar när du brygger maximal mängd. Maskinen har även funktioner som doseringsknapp för vattenbehållaren, avkalkningsindikator och manuell aromakontroll så att du alltid från kaffe av högsta kvalitet. Låter du kaffekannan stå på maskinen har den en automatiskt varmhållningsfunktion, manuellt droppstopp samt automatiskt avstängning efter 40 minuter. Kaffebryggaren som är en del av Wilfas Classic-serie, gör morgonkaffet enkelt att brygga även som första uppgift på morgonen. Den matta vita färgen ger också en tidlös look i köket och passar in i alla hem.
 • Coffee Compact Kaffebryggare med Kvarn

  Coffee Compact Kaffebryggare med Kvarn
 • Kaffebryggare Melitta Aroma Excellent 3.0 svart

  Kaffebryggare Melitta Aroma Excellent 3.0 svart
  Brygger kaffet precis som du vill ha det, bland annat tack vare dubbla värmeelement; ett högpresterande element för uppvärmning av vattnet till den optimala bryggtemperaturen 96 grader samt ett an
 • Kitchen Craft Mokabryggare 10 Koppar Rostfritt stål/koppar

  Kitchen Craft Mokabryggare 10 Koppar Rostfritt stål/koppar
  En mokabryggare i stilren design, utformad med en elegant blankpolerad koppar finish, mokabryggaren har ett värmetåligt handtag och knopp. Mokabryggning är en gammal bryggmetod från italien där vattnet pressas genom kaffet med tryck, vilket gör att de bästa ur kaffet följer med, aromer och smaker som ger kaffet dess styrka.Storlek: 600 ml (10 koppar) Nedre delen av espresso kannan och filtret kan diskas i diskmaskin den övre delen bör handiskas.Passar alla värmekällor utom induktion.5 års garanti
 • Kaffebrygg Moccamaster polishe

  Kaffebrygg Moccamaster polishe
 • Legacy Kaffebryggare Silver

  Legacy Kaffebryggare Silver
 • Kaffebryggare Mässing

  Kaffebryggare Mässing
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l Soft grip

  Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l Soft grip
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Severin 5978 Espressobryggare

  Severin 5978 Espressobryggare
  En espressomaskin för dem som vill göra mer än en kopp åt gången. Med denna espressobryggare från Severin har du möjlighet att få upp till 4 koppar espresso på en gång. Till dem som vill ha uppvärmd och skummad mjölk i kaffet medföljer det även ett effektivt ångmunstycke som gör mjölkskumning till en lek.Maskinen har en automatisk avstängning och vattentanken har en kapacitet på 220 ml. Dessutom medföljer det en avtagbar droppbricka för en smidig rengöring samt en serveringskanna och filterhållare.
 • Melitta Easy Therm kaffemaskin m. två kannor

  Melitta Easy Therm kaffemaskin m. två kannor
  Nu behöver du inte bekymra dig om att ha nog med varmt kaffe när familj eller vänner kommer på besök. Kaffemaskinen från Melitta har nämligen två termokannor som håller kaffet varmt länge, så att du kan brygga kaffe i strida strömmar. Kaffemaskinen brygger direkt ner i termokannan, och glömmer du att slå av maskinen så finns det en ganska praktisk auto-avstängning, så att den efter 40 minuter själv stänger av sig. Utöver det är filterkaffemaskinen utrustad med en avtagbar filterhållaren som har droppstopp och tål diskmaskin. Du kan använda kaffemaskinen från Melitta lätt och bekvämt med enhandsbruk.
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Melitta Easy Top Black

  Melitta Easy Top Black
 • Denby Studio Blue Brew Kaffebryggare

  Denby Studio Blue Brew Kaffebryggare
  Med elegant design i handgjord keramik och en vacker blå/vit glasering har Denby tillverkat en kaffebryggare med droppfunktion. Allt du behöver göra är att låta vattnet rinna genom ditt filter med kaffe i den V-formade bryggaren, och därefter njuta av ditt kaffe. Du bestämmer själv vilken intensitet du önskar då du enkelt kan styra hur vattnet ska rinna. Stengodset tål höga temperaturer såväl som diskmaskin.
 • C3 Perkulator Svart stål 6kp

  C3 Perkulator Svart stål 6kp
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Matt, 4 koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Matt, 4 koppar
  Stilren kaffebryggare i rostfritt stål från Bodum.
 • Basic Perkolator 1,8 L Rostfri

  Basic Perkolator 1,8 L Rostfri
  C3 Basic perkulator har en elegant Skandinavisk design och brygger starkt, varmt kaffe med en fin arom. Den har automatisk avstängning när bryggningen är klar samt en signallampa som tänds för att meddela att kaffet är färdigt. Kaffet håller dricktemperatur relativt lång tid efter färdig bryggning på grund av den höga bryggtemperaturen. Den är kompatibel till EU:s nya ECO-direktiv samt underlättar servering med sin sladdlösa utformning. C3 rekommenderar att använda pressokaffe till perkolatorn. - 4-12 koppar - Nivårör i handtaget - Automatisk avstängning
 • Kaffebryggare Pour over

  Kaffebryggare Pour over
 • Electrolux EKF7700

  Electrolux EKF7700
  1080 W effekt,10 koppars kapacitet (1,37 l),24-timmarstimer,Auto-Off,Löstagbar filterkorg,
 • Smeg DCF02RDEU

  Smeg DCF02RDEU
  Kaffebryggare i retro designKaffebryggare DCF02RDEU från Smeg är en läcker bryggare i retro design. Den kan brygga 10 koppar (1,4 liter) och har även ett alternativ för 4 koppar. Inställningarna
 • Melitta Enjoy Top Therm Black

  Melitta Enjoy Top Therm Black
 • Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Black 1,25 L

  Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Black 1,25 L
  1520 W effekt,Snabb och tyst bryggning,Automatiskt avstängning,Kapacitet 1,25 liter,Godkänd av ECBC,
 • Elegance Kaffebryggare

  Elegance Kaffebryggare
 • Bosch Kaffebryggare TKA6A041

  Bosch Kaffebryggare TKA6A041
  Bosch Kaffebryggare TKA6A041...
 • Cloer Kaffemaskin 10 koppar

  Cloer Kaffemaskin 10 koppar
  Njut av en kopp nybryggt kaffe för dig själv, eller bjud dina vänner på en rykande kopp. Denna kaffemaskin från Cloer rymmer generösa 10 koppar kaffe. Maskinen är enkel att använda då den är försedd med ett urtagbart filter, droppstoppfunktion och automatisk avstängning. Det svarta plasthuset i kombination med det rostfria stålet är en elegant kombination som signalerar kvalitet. Och kvalitet är vad du får från denna högpresterande kaffemaskin med 800 watt bryggarglädje under huven. Kannan är gjord i glas, med svarta plastdetaljer. Kaffe hålls varmt i 30-40 innan bryggaren stänger av sig själv automatiskt, för att undvika att pannan kokar torrt. Försedd med IR-filter. Filterstorlek: 1x4.

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testar kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

Varumärken
AeroPress, AlBaline, Alessi, Anders Petter, Andersson, Ariete, Barista & Co, Barista & Co., Barletta, BBM, Bialetti, Blomus, Bob Home, Bodum, Bonaverde, Bosch, Braun, Bravilor Bonamat, Breville, C3, Cafflano, Carl Henkel Brewers, Caso, Champion, Chemex, Cloer, Coffee Queen, Crem, Cuisinart, Delonghi, Denby, Dorre, Dualit, E&B, Electrolux, Elvita, EMERIO, Espro, Eva Solo, Exxent, Fashion, Forever, Gastroback, Gastronoma, GEAR, Graef, GSI, Hamilton Beach, Hario, HMM, Horwood, House Doctor, Kalita, KENWOOD, Kinto, Kitchen Craft, KitchenAid, Kjell & Company, La Cafetière, Le Creuset, Leonardo, Melitta, Merx Team, Moccamaster, Morphy Richards, Nedis, OBH Nordica, Ohlsson & Lohaven, ON, Philips, Profi Cook, Rosendahl, Russell Hobbs, Sage, Sencor, Severin, Siemens, Sjöstrand, Sjöstrand Coffee, Smeg, Stelton, Tops, Tristar, ukeg, Wilfa, Witt, WMF, Zwilling

ileadileadileadileadilead