Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Populära kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Perkulator Kopparfärgad 12kp

  Perkulator Kopparfärgad 12kp
 • Kaffebryggare med Timer Digital

  Kaffebryggare med Timer Digital
 • Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar

  Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Severin KA4810 Kaffebryggare

  Severin KA4810 Kaffebryggare
  Det nyaste tillskottet av kaffebryggare från Severin. Denna kaffemaskin har en kvarn så att du kan njuta av färskmalet och färskbryggd kaffe. Om du skulle få slut på hela kaffebönor så kan färdigmalet kaffe också användas. Maskinen har en LCD-display med timerfunktion och alla de inställningar som du behöver. Dessutom har maskinen en effekt på 1000 W, kapacitet att brygga 10 koppar per kanna och har självklart en automatisk avstängningsfunktion.Bönbehållaren har plats för 200 g. kaffebönor och malningsgraden kan justeras så att kaffet blir precis som du önskar. Vattennivån är markerad på både kannan och vattentanken på själva maskinen.
 • Hay Kaffepress 1 L - Kaffepressar Rostfritt Stål Aqua

  Hay Kaffepress 1 L - Kaffepressar Rostfritt Stål Aqua
  Kaffepressen från Hay är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har en färgglad design i tåligt borosilikatglas. Den är fransk och har ett härligt lock med en rund, lekfull knopp för att addera en extra dimension till designen. Välj mellan två olika färger. Om kaffepressen från Hay- Färgglad design i tåligt borosilikatglas.- Kaffepressen kommer i 2 olika färger.- Diameter: 150 mm.- Höjd: 195 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Braun Vattenfilter Kaffebryggare 2-pack

  Braun Vattenfilter Kaffebryggare 2-pack
  Vattenfilter Kaffebryggare 2-pack
 • Braun Kaffebryggare KF570/1 svart

  Braun Kaffebryggare KF570/1 svart
  Kaffebryggare KF570/1 svart
 • Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l

  Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, pastel blue

  Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, pastel blue
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från denna Moccamaster Automatic, eller bjud över vännerna på en fika när andan faller på. Den här kaffemaskinen brygger en stor kanna kaffe på 1,25 liter, motsvarande ca 10 koppar, på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar ner på värmeelementet har maskinen ett automatiskt drop-stop som aktiveras når kannan tas bort. En ytterligare finess är att maskinen automatiskt stänger av sig efter 40 minuter som en säkerhetsåtgärd.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter 40-60 bryggningar. Rengöringen utförs bäst med Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på bryggdelen, men det är möjligt att förlänga med ytterligare 5 år, om det görs på Moccamasters hemsida senast 6 månader efter köpet.
 • Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Plast Svart

  Zwilling Enfinigy Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Plast Svart
  Kaffebryggaren från Zwilling har ett minimalistiskt utseende med en hög kvalitet med en generös kapacitet perfekt för stora sällskap. Den har en separat värmeplatta för att hålla värmen länge med en smart timerfunktion. Kaffebryggaren har en hygienisk insida i rostfritt stål för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffebryggaren från Zwilling- Kombinera kaffebryggaren med en Enfinigy kaffekvarn från Zwilling.- Kaffebryggaren finns i olika färger.- Certifiering: SCA (Specialty Coffee Association) Golden Cup Standard.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 12 koppar.- Bryggtemperatur: 92-96°C- Kapacitet: 1,5 L.- Sladdlängd: 1000 mm.- 220-240 V. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Alessi Ossidiana Espressobryggare 6 koppar

  Alessi Ossidiana Espressobryggare 6 koppar
  En stor espressobryggare i aluminium från Alessi. Kaffebryggaren, som kan brygga upp till 6 koppar åt gången, fungerar precis som en klassisk mokabryggare som man använder på spisen. Espressobryggaren Ossidiana är designad av den sicilianska arkitekten Mario Trimarchi som arbetar med klassiska former från italiensk designhistoria. Resultatet är en unik espressobryggare som andas både tradition och modernitet på samma gång.Storlek: 30 cl.
 • OBH Nordica Blooming prime 2420

  OBH Nordica Blooming prime 2420
  Kaffebryggare Blooming prime coffee maker 1,25L OBH Nordica OBH Nordica presenterar ett tillskott till kaffebryggare-familjen, Blooming Coffee Maker. Med en stilren design i aluminium är den int
 • Philips HD7544/20

  Philips HD7544/20
  Kaffebryggare HD7544/20 Philips Snygg designPhilips Café Gaia HD7544/20 kaffebryggare erbjuder kvalitetskaffe i banbrytande design. Termoskanna med dubbla väggarDen okrossbara termoskann
 • Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 350 ml

  Anders Petter - Backaryd Pressobryggare 350 ml
  Stilren pressobryggare som rymmer 350 ml i modern tappning från Anders Petters Backaryd-serie. Brygg enkelt upp till 3 koppar färskt kaffe på bara några minuter med denna väldesignade kaffepress som passar in i alla sorters kök. Och enkelt är det: det är bara att fylla glasbehållaren med önskad mängd nymalda kaffebönor, hälla över kokande vatten och sedan trycka ned pressdelen – resten sköter pressobryggaren! Pressobryggaren består av en glasbehållare på 350 ml, en pressdel i rostfritt stål samt en bottendel i kork. Endast glasdelen kan diskas i maskin och värmas i mikrovågsugn.
 • Bodum - Chambord Espressobryggare 6 koppar Rostfri

  Bodum - Chambord Espressobryggare 6 koppar Rostfri
  Stilren espressobryggare i rostfritt stål från Bodum. Med espressobryggaren Chambord kommer du snabbt inse hur enkelt och smidigt det är att få ett fantastiskt gott och smakrikt kaffe hemma.Kaffebryggaren brygger 6 koppar och är därför behändig när du har sällskap eller om du vill njuta av en lång, härlig helgfrukost. Den praktiska storleken gör dessutom att bryggaren inte tar upp någon plats i köket och är enkel att förvara i köksskåpet när den inte används.Så här gör du:Fyller du basen med vatten tills du kommer upp till ventilen. Fyll sedan på den inre behållaren med önskad mängd nymalt kaffe. Skruva samman de två delarna och ställ kaffebryggaren på spisen. Vänta några minuter och njut sedan av en kopp med välsmakande, nybryggd espresso.
 • Perkulator Svart 10kp

  Perkulator Svart 10kp
 • Tefal Krups Virtuoso

  Tefal Krups Virtuoso
  Kaffemaskin med cappuccinatore, 15 bar, rostfritt stål
 • Moccamaster Automatic Kaffebryggare, Polished Silver

  Moccamaster Automatic Kaffebryggare, Polished Silver
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från Moccamaster Automatic, eller varför inte bjuda över vännerna på en trevlig fika. Kaffemaskinen brygger en stor kanna på 1,25 liter som motsvarar ca 10 koppar på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar på värmeelementet har maskinen automatisk dropp-stop som aktiveras när kannan tas bort. Ytterligare en smart funktion med Moccamaster Automatic är att den stänger av sig automatiskt efter 40 minuter.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter ungefär 40-60 bryggningar. Rengöringen ger bäst resultat om man använder Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på själva bryggaren, med möjlighet till ytterligare 5 års förlängning om man registrerar kaffebryggaren på Moccamasters hemsida innan 6 månader efter köpet.
 • Vintage - SÅLD Perkulator

  Vintage - SÅLD Perkulator
  Perkulator i rostfritt stål.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Stelton Theo slow brew kaffebryggar, svart

  Stelton Theo slow brew kaffebryggar, svart
  Snygg, mattsvart stengodskaffekanna med blank glasyr och bambulock från Serien Theo. Theo-serien är en vacker serie med vackra kontraster skapade för att väcka sinnena. Theo ”slow brew” kaffekanna är både rå i sin form samtidigt som den har en elegans i formgivningen. Med Theo-kaffekanna kan du njuta av en välsmakande kopp kaffe när som helst. Filtraten har tre håll i botten som gör att genomrinningstiden sänks på ett naturligt sätt. Kannan har ett värmeisolerande silikon som säkrar ett bra grepp.Använder standardkaffefilter 1x4 (ingår inte).  Material: Stengods, bambu och silikon.
 • Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank

  Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga, rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Philips HD7547/80 Kaffemaskin med termoskanna

  Philips HD7547/80 Kaffemaskin med termoskanna
  Kompakt och pålitlig bryggare från Philips. Den mattsvarta kannan är inte bara läcker, den är också praktisk. Det nybryggda kaffet droppar rätt ner i termokannan och håller det varmt. Perfekt för dig som är trött på ljummet kaffe. Efter två timmar är temperaturen på ditt kaffe minst 65 grader.På vattennivåindikatorn ser du hur många koppar du fyllt på, och när ditt kaffe är färdigbryggt stängs bryggaren av automatiskt.- Kapacitet 1.2 liter, vilket motsvarar 8-12 koppar.- Effekt: 1000 watt- Bryggtid: 10 minuter
 • Heirol French Press stämpelkanna 3,5 dl

  Heirol French Press stämpelkanna 3,5 dl
  Heirols franska stämpelkanna är en traditionell kannan till bryggning av kaffe eller te.Denna kanna kommer hjälpa dig att brygga den perfekta koppen kaffe eller te. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten till det malna kaffet eller teet och röra runt. Sätt på locken och låt det stå i ett par minuter. Därefter pressar du ner stämpeln i botten och voilá! Bara att njuta. Kannan är tillverkad i glas, stål och silikon.
 • Melitta Excellent 5.0 - Black

  Melitta Excellent 5.0 - Black
  Kaffemaskin, 10 koppar, svart
 • Marimekko OIVA kaffepress 0,9 liter, grön

  Marimekko OIVA kaffepress 0,9 liter, grön
  OIVA kaffepress från Marimekko har en solid design i stengods och rymmer ungefär sex koppar kaffe (0,9 liter). Den har ett metallfilter på insidan och en dekorativ träknopp på locket. Kaffepressen har en vacker grön färg som gör den perfekt att ställa på bordet både till högtidsstunder och till härliga fikor i solen. Handdisk rekommenderas.
 • Philips Daily Collection HD7461 - kaffemaskin -

  Philips Daily Collection HD7461 - kaffemaskin -
  Kaffemaskin, 15 koppar, svart
 • Pulcina Mokabryggare 30 cl 26 cm Aluminium Svart

  Pulcina Mokabryggare 30 cl 26 cm Aluminium Svart
 • Bodum Löst Glas Till 12 Koppars Kaffebryggare - Kaffepressar Plast Klar

  Bodum Löst Glas Till 12 Koppars Kaffebryggare - Kaffepressar Plast Klar
  Reservglas till Bodums pressobyggare Chambord. Glaset finns i flera storlekar och tål maskindisk. Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Perkolatorbryggare Design 6 koppar

  Perkolatorbryggare Design 6 koppar
  C3 Design Perkolator är en perkolatorbryggare i svart och borstat rostfritt stål, som brygger starkt varmt kaffe. Kaffet håller dricktemperatur upp till 1 timme efter avstän
 • Clara Presskanna 70 cl Rostfritt Stål Valnöt

  Clara Presskanna 70 cl Rostfritt Stål Valnöt
 • Kaffebryggare Duo Tech

  Kaffebryggare Duo Tech
  Kaffebryggare Duo Tech OBH Nordica  Kaffebryggare Duo Tech från OBH Nordica passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är m&ar
 • Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS

  Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo XS
  Kaffemaskin, 15 bar, vit
 • Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, grå

  Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, grå
  Denna programmerbara kaffebryggare är en del av Cuisinarts Everyday Collection. Med sin matta finish i skiffergrå eller varmvit och högpolerade detaljer blir den både en praktisk hjälpreda i vardagen och en elegant detalj i köket. Kaffebryggaren i sig är kompakt och får lätt plats i de flesta kök, men har ändå en ganska stor glaskanna som rymmer 1,8 liter kaffe; alltså 12-18 koppar. Den har en digital display med 24-timmars klocka och piper när ditt kaffe är klart.Drip Filter Coffee Maker brygger kaffet vid den idealiska temperaturen på 85˚C. Du kan också enkelt ställa in den programmerbara timern, om du vill vakna till nybryggt kaffe på morgonen eller ha kaffet klart direkt efter middagsbjudningen. Dessutom har den en håll varm-funktion som enkelt kan ställas in på displayen. Sedan håller det kaffet varmt i upp till 40 minuter efter bryggning vid idealtemperaturen 78˚C, vilket gör att det inte blir surt. För din egen säkerhet stängs maskinen av automatiskt efter 40 minuter.Vattentanken rymmer 2 liter och har ett fönster som visar vattennivån, så att du kan veta när det är dags att fylla på. Kaffebryggarens hölje är tillverkat av högkvalitativ plast som är lätt att torka av med en trasa, medan glaskannan är lätt att diska i diskmaskin så att den alltid är ren och blank. Drip Filter Coffee Maker kan kompletteras med en matchande vattenkokare och brödrost med två fack i samma färger och matt finish. Du har tre års garanti på kaffebryggaren - och för dig som älskar filterkaffe - är detta en noga genomtänkt, smart maskin som ser till att ditt kaffe är klart precis när du vill ha det och ser till att det smakar perfekt i nästan en timme till!
 • Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display

  Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display
  KA4813 är en kaffebryggare med kvarn från Severin. Njut av färskmalet bryggkaffe, och upplev smakskillnaden på kaffet när det är bryggt precis efter malningen. Om du har slut på kaffebönor kan du självklart även använda dig av färdigmalet kaffe. Kaffebryggaren har en effekt på 1000W, brygger upp till 10 koppar åt gången och är utrustad med automatisk avstängning. Den är enkel att manövrera tack vare den praktiska touchdisplayen, och har en timerfunktion där du kan göra alla inställningar du behöver.
 • Chester Grind&Brew Kaffebryggare 12 koppar

  Chester Grind&Brew Kaffebryggare 12 koppar
 • Severin Kaffebryggare svart 800W

  Severin Kaffebryggare svart 800W
  Brygger snabbnt och lätt!En enkel kaffebryggare på 800W med löstagbar filterhållare för enkel tömning av kaffesumpen. Vattenindikation på vattentanken samt glaskannan. Nu med auto-off! Kapacitet: 10 koppar. 1x4 filter. Droppstopp. VärmeplattaSvart800 WATT
 • Sage The Maker Tekokare Btm 800 Bss - Kaffebryggare & Tekokare Glas Borstat Stål

  Sage The Maker Tekokare Btm 800 Bss - Kaffebryggare & Tekokare Glas Borstat Stål
  Egenskaper Kapacitet: 1,5 L Integrerad tesil som automatiskt sänks ned och höjs ur vattnet Valbar styrka - mild, medel, stark 5 one touch-program - Svart, Grönt, Vitt, Örtte och Oolongte Timer - få nybryggt te när du vill Värmhållningsfunktion 60 minuter Automatisk avstängning Torrkokningsskydd Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina

  Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med handtag i teak.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Moka Espressobryggare 1 kopp

  Moka Espressobryggare 1 kopp
 • Retro Kaffebryggare Svart

  Retro Kaffebryggare Svart
 • Alessi Mokabryggare Aluminium/Röd Small 7 cl

  Alessi Mokabryggare Aluminium/Röd Small 7 cl
  En mycket vacker och konstnärlig mokabryggare designad av Michele De Lucchi för Alessi. Denna bryggare är designad för att få fram de bästa smakerna i ditt kaffe. Den slutar filtrera vid exakt rätt tillfälle för att undvika den bittra och brända eftersmaken som kaffe kan utgöra. Med en perfekt V-pip kapar den dropparna så att det inte rinner.Storlek: Small 7 cl.
 • Smeg - Smeg 50's Style Kaffebryggare Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Kaffebryggare Röd
  Retroinspirerade 50's Style kaffebryggare från Smeg som blir en elegant touch i köket samtidigt som den ger dig ett riktigt gott kaffe! Kaffebryggare från Smeg kommer i många olika färgglada färger. Kaffemaskinen har en inbyggd smart timer där du kan du ställa in vilken tid du vill ha ditt nybryggda kaffe från Smeg. Ställ in timern och vakna till doften av nybryggt kaffe. Funktioner på Smeg 50's Style Kaffebryggare- Inställning kaffestyrka (svag/intensiv)- Aaroma select 1-4 koppar- 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank- Programmerbar autostart- 40 minuters varmhållning- Avstängningsbar ljudsignal- Anti kalk-alarm
 • Kaffebryggare KF520/1

  Kaffebryggare KF520/1
  Kaffebryggaren CaféHouse från Braun ger fantastiskt gott kaffe och har en modern design med ergonomiskt, greppvänligt handtag Med OptiBrewSystem skapas Braun CaféHouse är energieffektiv på grund av noll watt energiförbrukning i av-läge och den har a
 • Bodum Eileen Svart kaffepress 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Eileen Svart kaffepress 8 Koppar 1,0 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. Kan diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.
 • Eva Solo Termoskaffepress Nordic Kitchen Rostfritt stål

  Eva Solo Termoskaffepress Nordic Kitchen Rostfritt stål
  Brygg, servera och förvara ditt kaffe i denna stilrena termospresskanna från Eva Solo! Nordic Kitchen-servisen Solo är en elegant serie som inspirerats av nordiska designtraditioner. I serien hittar vi denna läckra presskanna, som utmärks av sitt tidlösa och stilrena uttryck. Kannan är tillverkad i borstat rostfritt stål och har ett vackert handtag i ek, en riktigt tjusig detalj till det dukade bordet. Men det praktiska med denna pressokanna är att inte bara att den går att brygga kaffe i, den fungerar även som en termos! Tack vare sin stålinsats med  tvåsiktskonstruktion skapar denna kanna nämligen ett vakuum som ser till att behålla temperaturen på ditt kaffe. Praktiskt och effektivt! Du använder enkelt kannan som en vanlig pressobryggare, genom att hälla ner malda kaffebönor direkt i kannan och fylla på med kokande vatten. Rör sedan om, låt kaffet dra i cirka fyra minuter och dra ner kolven i botten. Denna kanna har en kapacitet på 1 liter, vilket motsvara cirka 8 koppar. Vilket räcker gott och väl till både dig och dina nära och kära!SpecifikationerFärg: Stål och träMaterial: Rostfritt stål och ekVolym: 1 l (motsvarar ca 8 koppar)
 • Russell Hobbs Kaffebryggare 27011-56 Honeycomb Black

  Russell Hobbs Kaffebryggare 27011-56 Honeycomb Black
  Kaffebryggare 27011-56 Honeycomb Black
 • Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn

  Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn
 • Bodum Bistro Nouveau Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Bistro Nouveau Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l
  Bodums pressbryggare är sättet att brygga kaffe på. Det är rent och enkelt vilket är orsaken till att kaffe skapar använder denna metod för att bestämma kvalitén på kaffebönor. Pressbryggarens material är helt smakfria så att ingenting kommer emellan dina malda bönor och det varma vattnet. Du kokar bara upp den mängd vatten du behöver. Att använda en pressbryggare från Bodum tänker du även på miljön då den inte består av några material som inte återvinningsbara.   Material: Glas och rosfritt stål.
 • Heirol French Press stämpelkanna 10 dl

  Heirol French Press stämpelkanna 10 dl
  Heirols franska stämpelkanna är en traditionell kannan till bryggning av kaffe eller te.Denna kanna kommer hjälpa dig att brygga den perfekta koppen kaffe eller te. Allt du behöver göra är att tillsätta vatten till det malna kaffet eller teet och röra runt. Sätt på locken och låt det stå i ett par minuter. Därefter pressar du ner stämpeln i botten och voilá! Bara att njuta. Kannan är tillverkad i glas, stål och silikon.
 • Ninja CF065EU 2.1 L

  Ninja CF065EU 2.1 L
  Ninja kaffebryggare med Auto-iQ låter dig brygga kaffe snabbt, effektivt och gott.
 • Perkulator Induktion 1,2 liter / 8 koppar Rostfritt stål

  Perkulator Induktion 1,2 liter / 8 koppar Rostfritt stål

Trender inom kaffebryggning

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Underhåll din kaffebryggare för längre livslängd

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Fler funktioner på bryggare

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Det finns kaffebryggare med andra funktioner som också kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter. Gillar du att mala egna bönor finns det kombinerade kaffebryggare med kvarn så slipper du ha flera olika prylar i köket.

Bryggare i specifika färger

Att välja en kaffebryggare i en specifik färg kan ha olika grunder. Det kan bidra till en harmonisk och tilltalande visuell inredning i köket. Du kanske vill matcha din kaffebryggare med andra köksapparater, köksredskap eller färgschemat i rummet.