Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

 • Perkulator Rostfritt stål 6kp

  Perkulator Rostfritt stål 6kp
 • Perkulator Kopparfärgad 12kp

  Perkulator Kopparfärgad 12kp
 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Kaffebryggare med Timer Digital

  Kaffebryggare med Timer Digital

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • EM Kaffepress 1 L, Svart

  EM Kaffepress 1 L, Svart
  EM stämpelkanna är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen. Kaffepressen är tillverkad av plast och en version av EM presskanna finns i rostfritt stål. Pressen har dubbla väggar och en smart öppna/stäng-funktion som håller kaffet varmt under en lång tid. Du serverar kaffet enkelt genom att ta tag i vredet och vrid locket till öppet läge för att sedan stänga genom att vrida tillbaka locket. Med både ett snyggt utseende och smart lock blir pressen idealisk att använda hemma för morgon- och eftermiddagskaffet. EM är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer upp till 8 koppar kaffe Smart öppna/stängfunktion Många olika färger
 • Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart

  Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Svart matt

  Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Svart matt
  Kaffebryggare Classic Tall från Wilfa. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Bryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Kaffebryggare Vit

  Kaffebryggare Vit
 • FOODIE single cup kaffebryggare - light blue

  FOODIE single cup kaffebryggare - light blue
 • Mokabryggare 9 koppar

  Mokabryggare 9 koppar
 • Melitta Cafina Xt180 Twc Kaffebryggare - Svart/silver

  Melitta Cafina Xt180 Twc Kaffebryggare - Svart/silver
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Melitta kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • DeLonghi ETAM 29.660.SB

  DeLonghi ETAM 29.660.SB
  Smal och helautomatisk kaffemaskin Autentica har de viktigaste funktionerna från alla De'Longhis helautomatiska kaffemaskiner plus "det där lilla extra". Välj mellan en rad dryck
 • SMEG DCF02BLEU Kaffebryggare - Svart

  SMEG DCF02BLEU Kaffebryggare - Svart
 • Cold Brew kaffekit 1,9 L Stål

  Cold Brew kaffekit 1,9 L Stål
 • Severin Kaffebryggare Termos med Kvarn

  Severin Kaffebryggare Termos med Kvarn
  Kaffebryggare Termos med Kvarn Touch KA4814
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Vit

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Vit
 • Alessi Mokabryggare Aluminium/Röd Medium 15 cl

  Alessi Mokabryggare Aluminium/Röd Medium 15 cl
  En mycket vacker och konstnärlig mokabryggare designad av Michele De Lucchi för Alessi. Denna bryggare är designad för att få fram de bästa smakerna i ditt kaffe. Den slutar filtrera vid exakt rätt tillfälle för att undvika den bittra och brända eftersmaken som kaffe kan utgöra. Med en perfekt V-pip kapar den dropparna så att det inte rinner.Storlek: Medium 15 cl.
 • KitchenAid Classic 5KCM1208EWH kaffebryggare, Vit

  KitchenAid Classic 5KCM1208EWH kaffebryggare, Vit
  Denna kaffebryggare är designad i den välkända och ikoniska KitchenAid-designen. Kaffebryggaren ger du möjlighet att välja mellan normal eller stark styrka på kaffet. Filtret är återanvändningsbart och kan därför användas flera gånger. LCD-displayen gör maskinen mycket lättanvänd. Kaffebryggaren kan ställas in med timer så att den brygger kaffet när det är dags och man kan samtidigt välja styrkan.Den ikoniska maskinen kan hålla kaffet varmt i 40 minuter vid den önskade temperaturen. Maskinen är enkel att hålla ren, filtret kan enkelt rengöras och användas flera gånger. Glaskannan rymmer hela 1,7 liter (12 koppar), och med en unik hällpip som gör hällandet enkelt och spillfritt. Maskinen har en stopp och håll-funktion som stoppar bryggningen så att en kopp kaffe kan hällas innan den är färdig bryggd.
 • Kitchen Minis Aroma Thermo Kaffebryggare

  Kitchen Minis Aroma Thermo Kaffebryggare
  Kaffebryggaren från WMF har en tidlös, stilren design i rostfritt stål perfekt för alla dagar. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Enkel att använda och enkel att rengöra. Njut och var glad!. Om kaffebryggaren från WMF- Kapacitet: 35 cl.- Värmeisolerande.- Kapacitet: 5 koppar.- Mugg ingår.- Timer: 24 h.- Stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål.- 730-870 Watt- 220-240 V.- Bredd: 126 mm.- Höjd: 324 mm.- Längd: 203 mm.- Kaffebryggaren passar bra i köket. Skötselråd för kaffebryggaren- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa.- Endast handdisk.
 • Wilfa Svart Precicion WSP-2A Kaffebryggare

  Wilfa Svart Precicion WSP-2A Kaffebryggare
  Wilfa Svart Precision WSP-2A är en kaffebryggare som kombinerar unik design med perfekt bryggt kaffe. Testvinnare som utvecklats tillsammans med världsmästaren Tim Wendelboe. Justerbar flödeskontroll ger perfekt kaffe, oavsett hur många koppar man brygger. Värmesystem och extra tjock filterhållare säkerställer jämn temperatur.
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Blank, 12 koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Blank, 12 koppar
  Columbia Kaffebryggare från Bodum. Den här kaffebryggaren i rostfritt stål är elegant och samtidigt praktisk. Häll i färskmalet kaffe och slå på varmt vatten, så får du gott kaffe på nolltid. Den fungerar även som en termos och håller innehållet varmt upp till två timmar, tack vare dubbelväggen.
 • Coffee Maker Kimis Aroma Thermo

  Coffee Maker Kimis Aroma Thermo
 • Espro P7 1032C2 kaffepress

  Espro P7 1032C2 kaffepress
  Läcker stämpelkanna i elegant design! Vad är egentligen mer praktiskt än att brygga kaffet i samma kanna som du serverar det i? Denna eleganta stämpelkanna från Espro har både en fantastisk design och oerhört praktiska funktioner. Det blanka stålet får kannan att passa in i alla moderna hem och du kommer snart märka att den gör sig bra som ett stående inslag på köksbänken. Utrustad med dubbla väggar ser den också till att hålla kaffet varmt mycket längre än en vanlig stämpelkanna, vilket gör att du enkelt kan planera ditt bryggande samtidigt som du fixar med annat!Espro vet att kaffets kvalité kan avgöra huruvida en dag blir bra eller dålig. Därför är denna kanna utrustad med ett patenterat mikrofilter som ger en fantastisk smak och håller borta smuts och damm. Silikonpackningen i locket gör att du i princip inte kan spilla, och kannan kommer garanterat inte stå och droppa! Perfekt när du vill hålla diskbänken ren från spill! En exklusiv kanna med många fördelar - perfekt för kaffeälskaren!
 • Bodum Bean Svart Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Bean Svart Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Denna kaffebryggare från Bodum adderar ett nytt kapitel i den franska pressbryggar succén. Borosilikatglaset skyddas av plasten som är runt om, detta göra att bryggaren är spillsäker och säker om den skulle bli vält. Silikonpackningen som förbinder locket och glaset har en isoleringseffekt vilket gör att kaffet håller sig varmare längre.  Med ett enkelt tryck pressar man ner knoppen. Bean kaffebryggare är lätt att rengöra och kan diskas i maskin.    
 • Theo Kaffebryggare 60 cl, Sand

  Theo Kaffebryggare 60 cl, Sand
  Kaffebryggare från Stelton. Det här är en stilren och samtidigt rustik kaffebryggare i stengods. Den ger ett välsmakande resultat, perfekt för dig som älskar filterkaffe! Designen är genomtänkt med ett lock i bambu som håller kaffet varmt, samt värmeisolerande silikon som ger bra grepp och förhindrar att man bränner fingrarna. Den är designad av Francis Cayouette och tillhör serien Theo. Använd standardkaffefilter 1x4 (ingår ej)
 • Gastroback 42711s Termo Kaffebryggare - Svart/silver

  Gastroback 42711s Termo Kaffebryggare - Svart/silver
  Gastroback 42711S Termo 8 kopper, 1,0 liter termokande 200 g bønnebeholder Konisk kværn med 8 formalingsindstillinger til friskmalet kaffe Valg af den ønskede kaffestyrke: mild, medium eller stærk Soft touch LCD-skærm 24 timers programmerbar timerfunktion Drejeligt filterholder med dryp-stop-funktion, inklusive permanent filter, også velegnet til filterposer (størrelse 1 x 4) 1000W 210 mm x 250 mm x 430 mm Sort/sølv
 • Kapselmaskin LOR Professional Mini.

  Kapselmaskin LOR Professional Mini.
  Kapselmaskin LOR Professional Mini.
 • Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart

  Kaffebryggare Ratio 6 Mattsvart
 • Ki Pressokanna, Rostfritt Stål

  Ki Pressokanna, Rostfritt Stål
  Skötselråd: Glaset kan diskas i maskin, resterande delar bör rengöras för hand
 • Rosendahl GC kaffepress Svart 1,0 l

  Rosendahl GC kaffepress Svart 1,0 l
  Enkel och stilren presskanna från Rosendahls serie Grand Cru. Kannan är tillverkad i plast och glasinsatsen i kanna är gjord av borosilikat. Kannan rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Glasinsatsen tål maskindisk.
 • Svart Presisjon Kaffebryggare WSP-2A, Silver

  Svart Presisjon Kaffebryggare WSP-2A, Silver
  Wilfa Svart Presisjon är en uppföljare av den populära och prisbelönta WSP-1. Nu i en ny skandinavisk design som del av Wilfas serie Svart - framtagen i samarbete med barista-världsmästaren Tim Wendelboe och DesignIt. WSP-2A är en automatisk kaffebryggare vilket gör det enkelt att brygga det perfekta kaffet.Kaffebryggaren är utrustad med avtagbar vattenbehållare med måttindikation, så att du kan mäta upp exakt rätt mängd kaffe varje gång. Kaffebryggaren är även försedd med Flow Control vilket innebär att du kan justera bryggtiden, oavsett om du vill bara vill ha en kopp eller en hel kanna.Egenskaper Effekt 1840 W 1,25 liters kapacitet, ger 1-12 koppar Automatisk avstängning Avtagbar vattenbehållare med måttindikation Justerbart droppstopp Kalkfilter Patenterat värmesystem Tyst vattenpump Perfekt bryggtemperatur Varmhållningsfunktion Flow Control Vikt 4,1 kg Godkänd av European Coffee Brewing Center
 • KitchenAid Artisan kaffepress

  KitchenAid Artisan kaffepress
  En perfekt designad stämpelkanna till alla passionerade kaffedrickare. Du får en aromatisk och fyllig smak när du brygger kaffe med KitchenAid Artisan stämpelkanna, samtidigt som den integrerade vågen och timern gör det möjligt att väga kaffe och vatten var för sig. På detta sätt får du en fyllig kaffesmak med en perfekt balans mellan vatten, kaffe och bryggtid.Den är tillverkad i en sladdlös design med LCD-skärm på vilken du enkelt avläser vikt och bryggtid. Värmen bevaras tack vare de dubbla väggarna. Här finns ett enkelt och bekvämt handtag med mjukt grepp för en behaglig användning. Kannan är i rostfritt stål med silikonförsegling. Bruker AAA-batterier.
 • Emerio Cme-121593 Kaffebryggare - Svart

  Emerio Cme-121593 Kaffebryggare - Svart
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Emerio är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Och vattentanken rymmer 1.5 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • KitchenAid 5KCM1208EOB

  KitchenAid 5KCM1208EOB
  Kaffebryggare 5KCM1208EOB KitchenAid Elegant designKaffebryggare 5KCM1208EOB KitchenAid har en modern och elegant design som passar perfekt på köksbänken. För tolv kopparMed kaf
 • Kaffebryggare MOCCAMASTER CDT10 silver.

  Kaffebryggare MOCCAMASTER CDT10 silver.
  Kaffebryggare MOCCAMASTER CDT10 silver.
 • Classic Tall Kaffebryggare Silver 12 koppar

  Classic Tall Kaffebryggare Silver 12 koppar
 • Adelberg Cm065 Kaffebryggare - Svart

  Adelberg Cm065 Kaffebryggare - Svart
  • 1,25 liter (8-10 koppar) • Droppstopp • Vattennivåindikator • Kontrollampa • Filterstorlek 1 x 4 • Svängbart filter • Varmhållningsfunktion • Automatisk avstängning efter 40 minuter • Effekt: 750 W
 • Smeg Retro kaffemaskin, DCF02PKEU

  Smeg Retro kaffemaskin, DCF02PKEU
  Det finns inget bättre än lukten av nybryggt kaffe, vare sig det är morgon, middag eller kväll. Och om doften av varmt kaffe kombineras med något som är en fröjd för ögat som en Smeg kaffemaskin, kan det bara bli en bra dag. Denna läckra Smeg kaffemaskin är en del av deras Retro-kollektion som är inspirerad av 50-talet, som har Smegs klassiska uttryck och blir en vacker dekor i köket. Kaffebryggaren har ett återvinningsbart plastfilter, så du behöver inte längre köpa engångsfilter. Maskinen kan brygga 10 koppar åt gången, men du kan också välja funktionen '4 koppar' om du inte behöver en hel kanna. Det är både möjligt att ställa in en timer för kaffebryggarens start så att kaffet är redo när det passar dig. Den har även funktionen ”Keep Warm” om du vill ha färdigt bryggt kaffe lite innan gästerna kommer. Den användarvänliga skärmen är enkel att använda och när kaffemaskinen måste avkalkas lyser indikatorlampan.
 • MOC53740 Automatic kaffebryggare - Svart

  MOC53740 Automatic kaffebryggare - Svart
 • Cylinda-Line Presskanna

  Cylinda-Line Presskanna
  Presskanna från Stelton. Den här presskannan är perfekt att servera rykande hett kaffe i! Det är en modern och samtidigt klassisk presskanna, som behåller kaffets smak och temperatur efter att det har pressats. Passar lika bra till vardags och fest. Den har designats av Arne Jacobsen och tillhör den ikoniska serien Cylinda-Line.
 • Westmark - Brasilia Plus Espressomaker 6 koppar

  Westmark - Brasilia Plus Espressomaker 6 koppar
  Espressobryggare Brasilia Plus från Westmark brygger fantastik god Espresso. Enkel användning - fyll bottendelen med vatten, lägg i ditt favoritkaffe i behållaren och platta till, sätt på spisen, värm upp på medelvärme och snart kommer du känna den ljuvliga doften av nybryggt kaffe. Espressobryggaren fungerar på alla hällar, även induktion och alla förslitningsdelar kan enkelt bytas. Espressobryggare Brasilia Plus finns även i en mindre modell för 4 koppar.
 • Kaffebryggare Aroma Signature.

  Kaffebryggare Aroma Signature.
  Kaffebryggare Aroma Signature.
 • Mokabryggare Induktion 6 koppar

  Mokabryggare Induktion 6 koppar
 • Wilfa CM2S-A125 Kaffebryggare

  Wilfa CM2S-A125 Kaffebryggare
  Wilfas CM2S-A125 kaffebryggare är elegant, modern och kompakt och brygger otroligt gott kaffe varje gång. Kaffebryggaren är godkänd av The European Coffee Brewing Centre som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffebryggare. CM2S-A125 är designad med aromkontroll för utomordentliga resultat varje gång. Den är utöver detta utrustad med ett praktiskt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuters tomgång.
 • Philips Kaffebryggare Café Gaia HD7546/20

  Philips Kaffebryggare Café Gaia HD7546/20
 • Cafe Caprice Kaffebryggare 2.0

  Cafe Caprice Kaffebryggare 2.0
 • Kaffebryggare med Timer Digital

  Kaffebryggare med Timer Digital
 • Hario Woodneck Drip Pot 48 cl.

  Hario Woodneck Drip Pot 48 cl.
  I vissa delar av världen finns det endast ett sätt att brygga kaffe på och det är med textilfilter. Det är en metod som helt klart är värd att prova om du tycker om ett fylligt mörkt kaffe. Denna läckra kanna med träkrage från Harios Woodneck-serie låter dig brygga ett smakrikt och välutvecklat kaffe som du sent kommer glömma. Den stora skillnaden mellan en vanlig dripper och en med textilfilter är att textilfiltret har mycket mindre hål. Det betyder att fler eteriska oljor från kaffebönorna kommer igenom och det ger dig en läcker smakupplevelse. Metoden tar någon minut längre än V60 med pappersfilter men det är en trivsam process och du får ett läckert resultat så det är definitivt värt det. Den läckra och enkla designen med krage och handtag i trä ger ett unikt utseende som garanterat kommer att imponera på vänner och bekanta.
 • Emerio Cme-121773 Kaffebryggare - Stål

  Emerio Cme-121773 Kaffebryggare - Stål
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Emerio är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 1.8 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Moccamaster Hb941 Ao Polished Silver Kaffebryggare - Aluminium

  Moccamaster Hb941 Ao Polished Silver Kaffebryggare - Aluminium
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. En extra detalj är maskinens extravärmare som håller ditt kaffe varmt efter det bryggts klar. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Kaffetratt Porslin Storlek 4

  Kaffetratt Porslin Storlek 4
 • OBH Nordica Coffee maker Bronx

  OBH Nordica Coffee maker Bronx
  Kaffebryggare i tidlös rostfri design som passar in i köketSöker du en kaffebryggare i rostfritt stål? Låt Bronx förgylla alla fikastunder och bli en fin detalj på

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testade kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter. Gillar du att mala egna bönor finns det kombinerade kaffebryggare med kvarn så slipper du ha flera olika prylar i köket.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

    Grön kaffebryggare

ileadileadilead