Kaffebryggare

Det vanligaste sättet att koka kaffe på i svenska hushåll är med en kaffebryggare. Konstruktionen är rätt enkelt och därför är kaffebryggarna oftast billigast att köpa. En vanlig bryggare består av en kanna, värmeplatta, en vattenbehållare och en värmeslinga. Vattnet värms upp och droppar ner över kaffepulvret och genom ett filter ner i kannan. De allra flesta kannor är av glas, men det finns de som fungerar som termos och därmed håller kaffet varmt längre.

Olika sätt att brygga kaffe på

Ett alternativt sätt att koka kaffe på enkelt är med en perkulator. Det är lika enkelt men bryggningen sker lite annorlunda inuti. Det går också bra att koka kaffe direkt på spisen med en mokabryggare. Ett annat väldigt enkelt sätt att brygga kaffe på är att använda en kaffepress.

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Populärt inom kaffebryggare

 • Moccamaster KB952 Pol. Silver

  Moccamaster KB952 Pol. Silver
 • Moccamaster KBGT 741 Silver

  Moccamaster KBGT 741 Silver
 • Moccamaster Clubline KBGC982AO, kaffebryggare

  Moccamaster Clubline KBGC982AO, kaffebryggare
  Exklusiv, handtillverkad kaffebryggare i metall. Brygger en hel kanna på bara 6 minuter. Dubbla värmeelement - optimal värme vid bryggning och värmehållning. Välj mellan flera snygga färger.
 • Perkulator Kopparfärgad 12kp

  Perkulator Kopparfärgad 12kp

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Graef Filterkaffemaskin

  Graef Filterkaffemaskin
  Brygg en härlig och aromatisk kopp kaffe med denna eleganta filterkaffemaskin från Graef. Maskinen har en stilren design i plast och rostfritt stål, kombinerat med en modern touch-display som gör den otroligt enkel att använda. Här kan du brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången utan att störa någon, maskinen är nämligen nästan helt ljuslös.Bryggaren är oerhört säker att använda tack vare den automatiska avstängningen och säkerhetskontrollen, som gör att maskinen bara kan användas när både filter och kanna är korrekt placerade. Avkalkningsfunktionen gör att maskinen är lätt att rengöra. Finns i flera olika färger.
 • Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Matt Silver 1,25 L

  Moccamaster NBA741AO / HBG741AO Matt Silver 1,25 L
  1520 W effekt,Snabb och tyst bryggning,Automatiskt droppstopp,Kapacitet 1,25 liter,Godkänd av ECBC,
 • Emerio CME-121593

  Emerio CME-121593
 • Kaffebryggare HB951 AO, Matt Silver

  Kaffebryggare HB951 AO, Matt Silver
  Moccamaster HB951 AO brygger 1,25 liter, vilket motsvarar 10 koppar kaffe, på 6 minuter. Den har en effekt på max 1520 W och är utrustad med automatisk avstängning som aktiveras efter 40 minuter.
 • Bosch TKA6A041

  Bosch TKA6A041
 • Smeg Kaffebryggare, Cream

  Smeg Kaffebryggare, Cream
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
 • Chemex Classic 3 Koppar Skinnsnöre

  Chemex Classic 3 Koppar Skinnsnöre
  Ge din Chemex Classic 3 koppar kanna en fin detalj med detta skinnsnöre.  OBS: Kanna och krage ingår ej. 
 • Select Kaffebryggare Med Timer

  Select Kaffebryggare Med Timer
 • Moccamaster Kaffebryggare 1.25 L Polished Silver KB741AO

  Moccamaster Kaffebryggare 1.25 L Polished Silver KB741AO
  Denna stilrena och moderna bryggare KB741 AO kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1.25 L, vilket ger tio koppar härligt kaffe. Bryggaren har dubbla värmeelement vilket gör att optimal värme erhålls både vid bryggning och värmehållning. Kaffebryggaren kommer att ge dig kaffeglädje i många många år. Godkänd av European Coffee Brewing Centre ECBC.Filter 1x41.25 Liter 10 kopparBryggtid 6 minuterReglerbar värmeplatta: JaAutomatisk avstängning efter 40 minuterAutomatisk droppstoppVarje kaffebryggare från Moccamaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att Moccamaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem. Om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster får du 10 års Moccamaster-garanti.
 • Dubbel Termosbryggare Vit

  Dubbel Termosbryggare Vit
 • Kaffebryggare Svart

  Kaffebryggare Svart
 • OBH NORDICA Kaffebryggare Svart 2373

  OBH NORDICA Kaffebryggare Svart 2373
 • Kaffebryggare Vector Svart

  Kaffebryggare Vector Svart
 • Profi Cook KA 1120

  Profi Cook KA 1120
 • Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Yellow Pepper

  Moccamaster Kaffebryggare KBGC982AO Yellow Pepper
  Moccamasters toppmodell, brygger 10 koppar på 6 minuter.Auto shut-off funktionen stänger av bryggaren efter 40 minuter.En säkerhetsfunktion som gör att du slipper att oroa dig för att du glömt stänga av bryggaren.Det automatiska droppstoppet är bekvämt. Dubbla värmeelement gör att optimal värme erhålls både vid bryggning och värmehållning. Kalkindikator. Mått B-D-H (mm): 325 x 170 x 355. Volym: 1,25 liter Kapacitet: 10 koppar på 6 minuter Effekt: 1520 W Filter: 1x4 Funktioner: Auto Off, Metallhölje. Droppstopp. Två effektlägen på värmeplattan.OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Bagaren och Kocken är en auktoriserad återförsäljare av Moccamaster. Genom att registrera ditt köp hos Moccamaster får du hela 10 års garanti på din Moccamasterbryggare Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Smeg DCF02WHEU

  Smeg DCF02WHEU
  1050 W effekt,10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Aromintensitetsknapp,Återanvändningsbart filter,
 • Elvita CKB1901S

  Elvita CKB1901S
 • Bosch TKA3A031

  Bosch TKA3A031
 • Legacy Kaffebryggare Turkos

  Legacy Kaffebryggare Turkos
 • Morphy Richards Accent Steel

  Morphy Richards Accent Steel
 • Alessi Mokabryggare 6 Koppar

  Alessi Mokabryggare 6 Koppar
  Elegant Mokabryggare från Alessi designad av Alessandro Mendini. Gjord i aluminium.Diameter: 10,4 cm.Höjd: 20,6 cm.Volym: 30 cl.  
 • Kanna till Kaffebryggare 5549 Övre

  Kanna till Kaffebryggare 5549 Övre
 • Kaffebryggare Svart matt

  Kaffebryggare Svart matt
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • KBG962 AO, kaffebryggare - Moccamaster

  KBG962 AO, kaffebryggare - Moccamaster
  Om KBG962 från Moccamaster Filterbryggaren Moccamaster KBG962 AO representerar Moccamasters erkända kvalitet, stil och användarvänlighet. I KBG962 AO kombineras perfekt användbarhet, tidlös design och tillförlitlighet. Den brygger tio koppar smakrikt kaffe (1,25 liter) på bara sex minuter. Det innovativa blandningslocket ser till att de utsökta kaffearomerna blandas jämnt under hela bryggningen så att din kaffeupplevelse ska bli den bästa möjliga. Denna kaffebryggare är inspirerad av finsmakare som uppskattar vardagslyx, och inkluderar alla favoritfunktioner som kaffeentusiaster världen över älskar, t.ex. automatisk droppstopp och automatisk avstängning. Den automatiska avstängningsfunktionen ger en bekymmersfri och säker användning, och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggningen extra bekväm. Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer upp vattnet till en optimal bryggtemperatur på 92–96 grader Celsius, och det andra ser till att det färdiga kaffet håller en optimal serveringstemperatur. KBGC962 AO har också en funktion för anpassning av värmeplattans effekt, när du brygger mindre mängder kaffe. 10 års garanti vid registrering på Moccamasters hemsida
 • Retro Thermal Kaffebryggare Svart

  Retro Thermal Kaffebryggare Svart
 • Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar

  Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar
  Äntligen är den här! Induktionsplattan från Bialetti är det perfekta hjälpmedlet om du vill använda din Mokabryggare på en induktionsspis. Förbered kokaren, placera plattan på spisen och voilá! Svårare än så är det inte. Plattan går även att använda tillsammans med andra kokare i aluminium. Ett utmärkt hjälpmedel!  Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Använd din Mokabryggare på induktionshäll! - Passar bryggare på 1-6 koppar. 
 • Kaffebryggare CCM-1500S

  Kaffebryggare CCM-1500S
 • Bohème Pressobryggare 3 koppar Klar

  Bohème Pressobryggare 3 koppar Klar
  En klassisk kaffepress från La Cafetières serie Bohème, tillverkad av värmetåligt borosilikatglas och rostfritt stål. Häll hett vatten över malda kaffebönor eller teblad, pressa ner silen och servera direkt från kaffe-/tepressen. Brygger upp till 3 koppar åt gången. Volym 400 ml.
 • Mokabryggare - Bialetti - 9 koppar

  Mokabryggare - Bialetti - 9 koppar
  Den tidlösa kaffebryggaren som gör så gott kaffe fyller 70 år! Finns i storlekarna: - 1 kopp - 2 koppar - 3 koppar - 6 koppar - 9 koppar - 12 koppar - 18 koppar OBS! Fungerar inte på induktionsspis - för detta rekommenderar vi Bialettis Venusmodeller och Anthracite.
 • Retro Kaffebryggare Glas Svart

  Retro Kaffebryggare Glas Svart
 • Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit

  Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit
  Bodum Caffetiera kaffebryggare 3 koppar  Caffetiera är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga presskannan. Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det färgade Caffetiera Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan. Det franska press systemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Caffetieran från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Caffetiera kaffebryggare är otroligt enkel att använda: Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka. Alla delar kan diskas i maskin. Design: Bodum. Material: Glas och Rostfritt stål. Volym: 3 koppar (0,35 liter).   
 • Kinto SCS-04-CC Kaffebryggar-set (600 ml)

  Kinto SCS-04-CC Kaffebryggar-set (600 ml)
  Brygg den perfekta koppen kaffe varje gång med det här slow coffee-setet för kaffebryggning från Kinto. I setet får du en glaskanna i transparent, värmeresistent glas, så att du kan se igenom kannan när ditt kaffe långsamt droppar ner. Du får också en filtertratt i plast, inklusive pappersfilter och en måttkanna i glas som hjälper dig både med att mäta upp den ideala mängden kaffe och kan användas som hållare till det använda filtret när vattnet runnit igenom.På sidan om kaffekannan ser du två prickar - en för för var och en av de mängder kaffe som måttkannan också indikerar. På så vis kan du alltid vara säker på att vatten- och kaffemängden är i optimal balans och det är också därför Kinto garanterar dig en perfekt kopp varje gång med det här brygg-setet.
 • Moka Espressobryggare, 6 Koppar

  Moka Espressobryggare, 6 Koppar
  Moka Espressobryggare, 6 Koppar från Bialetti .
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Kenwood Kaffebryggare COX750WH (vit)

  Kenwood Kaffebryggare COX750WH (vit)
  Här har vi en kaffebryggare som passar in i alla hem från Kenwoods serie Kmix. Man kan brygga upp till 6 koppar kaffe åt gången och med inbyggd antidropp missar man inte en enda droppe. Välj själv hur du vill ha ditt kaffe tack vare sin arom kontroll. Kaffefiltret är lätt att rengöra och man behöver inte tänka på att köpa kaffefilter i butik. Kaffebryggaren sparar energi genom att de stänger av sig själv efter 40 min om den inte används. Den här kaffebryggaren finns även i svart och rött. Effekt: 1000 W.
 • Moccamaster Kaffebryggare Med Termoskanna 1.25 L Silver KBGT741

  Moccamaster Kaffebryggare Med Termoskanna 1.25 L Silver KBGT741
  Denna stilrena och moderna termosbrygaren KBGT 741 kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Bryggaren har en bekväm mikrobrytare och automatisk droppstopp-funktion. Mikrobrytaren aktiveras om en kanna avlägsnas under bryggningen och den automatiska droppstopp-funktionen gör bryggaren ännu bekvämare att använda. De effektiva värmeelementen värmer snabbt upp vattnet till den idealiska bryggtemperaturen på 92–96 grader. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1.25 L, vilket ger tio koppar härligt kaffe. Godkänd av European Coffee Brewing Centre ECBC.Brygger rätt ner i en termoskannaBryggtid 6 minuter1.25 Liter 10 kopparAutomatiskt dropp-stoppsystemAutomatisk avstängning efter 40 minuterBryggtemperatur på 92-96 graderVarje kaffebryggare från Moccamaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att Moccamaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem. Om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster får du 10 års Moccamaster-garanti.
 • Bialetti VENUS Espressobryggare 4 Koppar Rostfritt Stål

  Bialetti VENUS Espressobryggare 4 Koppar Rostfritt Stål
  Espressobryggaren VENUS brygger 4 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Espressobryggaren har värmetåliga handtag och är tillverkad i rostfritt stål och fungerar att även använda på induktion. Speciellt framtagen för de som föredrar en lenare kaffesmak. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen.
 • Bosch Kaffebryggare TKA8013

  Bosch Kaffebryggare TKA8013
  Bosch Kaffebryggare TKA8013
 • Kaffebryggare metall

  Kaffebryggare metall
 • Kaffebryggare CMC-100S

  Kaffebryggare CMC-100S
 • Type Kaffebryggare med Timer

  Type Kaffebryggare med Timer
 • Termoskanna, rostfri insats, 2 liter - Exxent

  Termoskanna, rostfri insats, 2 liter - Exxent
  Termoskanna, rostfri insats, 2 liter - Exxent Höjd: 25 cm Diameter: 13.5 cm
 • Chemex Classic Skinnsnöre

  Chemex Classic Skinnsnöre
  Detta eleganta och enkla skinsnörre från Chemex passar till det klassiska glaskaffebryggarna 6,8 och 10 koppar eller till det handgjorda glasbryggarna 5,8 och 13 koppar från Chemex. Skinnsnöret ger din bryggare den perfekta finishen. Snöret passar ej till Classic handgjorda 3 koppar glasbryggare. 
 • Kaffebryggare KB952 AO, Polished Silver

  Kaffebryggare KB952 AO, Polished Silver
  Moccamaster KB952 AO är en överlägsen kaffebryggare med en elegant design och ett flertal tilltalande funktioner.
 • TKA6A643 Kaffebryggare 1,25L

  TKA6A643 Kaffebryggare 1,25L
 • COX750BK KMix Kaffebryggare, Svart

  COX750BK KMix Kaffebryggare, Svart
  Få ditt kaffe precis som du vill ha det med kMix kaffebryggare från Kenwood utrustad med aromakontroll i en stilfull design som sprider elegans i köket
 • Smeg Kaffebryggare, Röd

  Smeg Kaffebryggare, Röd
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
 • Bodum Chambord Guld Cafetiere 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Chambord Guld Cafetiere 4 Koppar 0,5 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  

Avkalkning av kaffebryggare

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Bästa kaffebryggaren – Bäst i test

Hur vet man då vilken kaffebryggare man ska köpa? Ett bra sätt är att läsa tester som andra har gjort och helt enkelt köpa den som vunnit bäst i test nyligt. En bra kaffebryggare måste absolut kunna hålla rätt temperatur på vattnet. Den optimala temperaturen sägs ligga mellan 92-96 °C. Är det för kallt får man inte ut alla goda smaker och är det för varmt blir kaffet beskt.

Visste du att det i Norge finns ett testlab för kaffebryggare? Läs mer om hur ECBC testar kaffebryggare här.

Här får du länkar till några tester som vi gillar.

Råd & Rön (2012), Moccamaster och Bosch är klart bäst i deras test av jättemånga kaffebryggare
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/kaffebryggare/

Vi listar många av Moccamasters bryggare men om du vill köpa en sån, börja med att lära dig skillnad mellan Moccamaster modeller först.

SVT Plus testar kaffebryggare för 500 kr (2014), Melitta Look III De Luxe vinner på grund av bäst smak. Här kan du se aktuella modeller av kaffebryggare från Melitta.

Icakuriren (2012), visar att många bryggare inte klarar av att brygga tillräckligt hett. Bryggare från lågpriskedjor är stora förlorare. Bosch Styline är den enda som klarar det enligt deras test.

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna.

Kaffebryggare med timer

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Fler funktioner på bryggare

Det finns kaffebryggare med fler funktioner som kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter.

En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffebryggare som de säljer online. Klicka här.

Köpa reservdelar

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Bryggare i starka färger

    Röda kaffebryggare

    Rosa kaffebryggare

Varumärken
Aerobie, Aeropress, AlBaline, Alessi, Alfi, Anders Petter, Andersson, Barista & Co., Barletta, BBM, Bialetti, Blomus, Bloomingville, Bodum, Bonaverde, Bosch, Braun, Bredemeijer, Breville, C3, Cafflano, Carl Henkel Brewers, Caso, Champion, Chemex, Cloer, Coffee Queen, COLINE, Cuisinart, Day, Delonghi, E&B, Electrolux, Elvita, Emerio, Espresso Gear, Espro, Eva Solo, Exxent, Forever, Gastroback, GEAR, Graef, GSI, Hamilton Beach, Hario, HMM, Horwood, House Doctor, Kalita, KENWOOD, Kilner, Kinto, Kitchen Craft, KitchenAid, Kjell & Company, La Cafetiere, Le Creuset, Leonardo, Macap, Melitta, Merx Team, Moccamaster, Morphy Richards, Nordic Home Culture, OBH Nordica, ON, Pedrini, Philips, Princess, Profi Cook, RIG-TIG, RIG-TIG by Stelton, Rocket, Rosendahl, Russell Hobbs, Sage, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, Smeg, Staples, Stelton, Tristar, Wilfa, Witt, WMF, Övrigt

ileadileadileadileadileadileadilead