Kaffebryggare

Brygg ditt dagliga kaffe i en bra kaffebryggare anpassad för ditt behov. Vi har samlat utbudet av kaffebryggarna som säljs i Sverige från flera olika tillverkare och butiker. Du kan hitta bästa priset på kaffebryggaren som du vill ha och behöver.

Kategorier: Perkulator | Mokabryggare | Kaffepress

Populära kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar

  Bodum - Chambord Kaffepress 3 koppar 35 cl Koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar
  En espressokanna speciellt till dig som älskar kaffe kombinerat med stilren design. Bialetti Venus Elegance är i 18/10 rostfritt stål med en praktisk droppfri häll-pip och anti-skållningshandtag. Det gör det möjligt att servera direkt ur kannan utan spill. Bialetti har många års erfarenhet bakom sig, vilket tydligt kommer fram i denna modell som är både enastående och praktisk att använda. Espressokannan fås i flera storlekar beroende på hur stora dina krav är. Den kan användas på alla värmekällor inkl. induktion.
 • Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank

  Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.

Fler tips på fina kaffebryggare för kaffedrycker

 • Stelton - EM77 Kaffepress 1 L Svart

  Stelton - EM77 Kaffepress 1 L Svart
 • Westmark - Brasilia Plus Espressomaker 4 koppar

  Westmark - Brasilia Plus Espressomaker 4 koppar
  Espressobryggare Brasilia Plus från Westmark brygger fantastik god Espresso. Enkel användning - fyll bottendelen med vatten, lägg i ditt favoritkaffe i behållaren och platta till, sätt på spisen, värm upp på medelvärme och snart kommer du känna den ljuvliga doften av nybryggt kaffe. Espressobryggaren fungerar på alla hällar, även induktion och alla förslitningsdelar kan enkelt bytas. Espressobryggare Brasilia Plus finns även i en större modell för 6 koppar.
 • Melitta Easy Top 2.0 kaffebryggare Svart-rostfritt stål

  Melitta Easy Top 2.0 kaffebryggare Svart-rostfritt stål
  Melitta Easy Top 2.0 kaffebryggare Svart-rostfritt stål
 • Moccamaster - Moccamaster Professional CD Grand

  Moccamaster - Moccamaster Professional CD Grand
  Från populära Moccamaster kommer nu Professional CD Grand AO med en vacker och stilren polerad silverfärg som rymmer hela 1,8 liter kaffe och med en bryggningstid på ynka 7 minuter. Bryggaren har funktioner så som möjlighet att justera värmeplattans effekt vilket gör den lättare att använda och ger ökad flexibilitet under hela bryggningsprocessen.Två separata värmeelement säkerställer bästa möjliga bryggningsprocess. Det ena värmer snabbt upp vattnet till en idealisk bryggtemperatur på 92–96 grader och till skillnad från övriga modeller, har bryggaren en doseringsskala med enbart ett mått på 1,8 liter, eftersom den är utformad för bryggning av fulla kaffekannor. Den automatiska avstängningsfunktionen gör bryggningen extra bekväm och säker. Ytterhöljet är tillverkat i tåligt aluminium.Kaffebryggaren har en bekväm mikrobrytare och automatisk droppstopp-funktion. Mikrobrytaren aktiveras när kannan avlägsnas under bryggningen och den automatiska droppstopp-funktionen gör den enkel att använda utan onödigt spill ner på plattan.Det finns också en indikatorlampa som tänds när apparaten behöver avkalkas.Modellen ingår i designserien Clement Design, signerad Moccamasters grundare, industridesignern Gerard Clement Smit.
 • Alessi - Alessi SÅLD Esppressobryggare La Conica

  Alessi - Alessi SÅLD Esppressobryggare La Conica
  Esppressonbryggaren La Conica designades av Aldo Rossi för Alessi 1984. Kannan rymmer 6 koppar. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • KAFFEBRYGGARE 1,5L 1000W

  KAFFEBRYGGARE 1,5L 1000W
  Kompakt kaffebryggare 1,5 liter, med många funktioner. Bryggaren kan göra 12 koppar åt gången och stängs av automatiskt efter 40 minuter, vilket förhindrar att glaskaraffen torrkokar. Bryggaren håller kaffet varmt, har antidroppfunktion, avtagbar fil
 • Nespresso CitiZ Platinum & Milk kaffemaskin, metal

  Nespresso CitiZ Platinum & Milk kaffemaskin, metal
  Möt kaffemaskinen CitiZ Platinum & Milk – en kaffemaskin som både ger otroligt gott kaffe och blir en dekorativ detalj i köket. Med sin stilrena finish i rostfritt stål kommer den att glänsa i varje kök. Den har en retro-modern elegans, som ger en touch av klass till din kaffeupplevelse.Eftersom kaffe kvalitet ska vara bekvämt så kan du med fem dedikerade knappar komma åt en hel värld av kaffealternativ, från espresso och americano till vilket mjölkrecept som helst med den inbyggda Aeroccino 3-mjölkskummaren. Det betyder att du kan få varmt mjölkskum direkt, närhelst du känner för en cappuccino eller latte macchiato. Och låt oss inte glömma varmvattenfunktionen, som ger dig varmt vatten på nolltid.För att hålla saker och ting sömlöst enkla från början till slut har maskinen också ett eko-läge som aktiveras efter två minuter, samt en avkalkningsfunktion som du kan använda när din maskin behöver lite extra omtanke.
 • Stelton Em Kaffepress 1 L - Kaffepressar Plast Svart

  Stelton Em Kaffepress 1 L - Kaffepressar Plast Svart
  EM stämpelkanna är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen. Kaffepressen är tillverkad av plast och en version av EM presskanna finns i rostfritt stål. Pressen har dubbla väggar och en smart öppna/stäng-funktion som håller kaffet varmt under en lång tid. Du serverar kaffet enkelt genom att ta tag i vredet och vrid locket till öppet läge för att sedan stänga genom att vrida tillbaka locket. Med både ett snyggt utseende och smart lock blir pressen idealisk att använda hemma för morgon- och eftermiddagskaffet. EM är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer upp till 8 koppar kaffe Smart öppna/stängfunktion Många olika färger Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Svart

  Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Svart
  Smeg Smeg 50's Style kaffebryggare 10 koppar Svart
 • Glaskanna MOCCAMASTER Original glaskanna

  Glaskanna MOCCAMASTER Original glaskanna
 • Wilfa CM9B-T125 termosbryggare 1,25 liter, mattsvart

  Wilfa CM9B-T125 termosbryggare 1,25 liter, mattsvart
  Wilfa CM9B-T125 termosbryggare är en stilren kaffebryggare som låter dig brygga upp till 10 koppar eller 1,25 liter kaffe åt gången. Termosen är utrustad med dubbla väggar för att kaffet ska hålla värmen längre, så att du kan brygga morgonkaffet och lunchkoppen på samma gång. Bryggaren är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 40 minuter, så att den inte står på i onödan hela dagen. Manuellt droppstopp. Effekt 1600 watt, bryggtemperatur 92-96°C.
 • Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart

  Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart
  Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart
 • Elvita CKK2076X

  Elvita CKK2076X
  Perkolatorbryggare CKK2076X Elvita Upplev den rika smaken av aromrikt kaffe med Elvita perkolatorbryggare CKK2076X, designad för kaffeälskaren på språng. Aromrik kaff
 • Bialetti Mini Express Déco set - 2 cups

  Bialetti Mini Express Déco set - 2 cups
  Bialetti 0004979 manuell kaffebryggare Mokabryggare Röd
 • OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel

  OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel
  Alla har sina personliga krav och preferenser nä:r det gä:ller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt fö:r storfamiljen eller fö:r festliga tillfä:llen då: g&aum
 • Moccamaster - Moccamaster Automatic Kaffebryggare Matt Silver

  Moccamaster - Moccamaster Automatic Kaffebryggare Matt Silver
  Med Moccamaster kaffebryggare Automatic får du utsökt kaffe snabbt. Kaffebryggaren brygger upp till 10 koppar på endast 6 minuter. Dessutom har denna Moccamaster kaffemaskin ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen. En Moccamaster Automatic är en kaffebryggare där så mycket som möjligt av bryggprocessen är automatiserad - tillsätt bara vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Med ett inbyggt automatiskt droppstopp förhindras kaffet från att droppa från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren.Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen och det andra som håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Bryggelementet stängs automatiskt av när bryggningen är klar. Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.- Bryggtid; 6 min- Volym; 1,25 l- Auto-Off; Ja, efter 40 minuter- Droppstopp; Automatiskt- Lätt att rengöra- Lång livslängd- Pålitlig
 • Bodum - Extraglas till pressobryggare 12 koppar

  Bodum - Extraglas till pressobryggare 12 koppar
  Extraglas för Bodum pressobryggare 12 koppar. Glaset tål maskindisk.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Te-press 1 liter

  Eva Solo Nordic Kitchen Te-press 1 liter
  Njut av en kopp te tillagad i den funktionella presskannan från Eva Solo, särskilt anpassad för att brygga lösvikts te. Den fungerar på samma sätt som en traditionell presskanna då den har samma bryggsystem, vilket medför att du har full kontroll över bryggandet av teet. Du kan enkelt anpassa styrkan som du vill ha den. Presskannan rymmer upp till 1 liter och är tillverkad av rostfritt stål.Nordic Kitchen presskannan håller teet varmt under en lång tid tack vara den dubbelväggade termoseffekten. Den nordiska och minimalistiska designen understryks med det smarta handtaget av ek som skapar en fin kontrast till det rostfria stålet. Presskannan gör sig vacker till varje dukning.
 • Bosch MyMoment TKA4M233

  Bosch MyMoment TKA4M233
  Kaffebryggare TKA4M233 Bosch Upptäck kaffebryggare TKA4M233 från Bosch – kaffepassion och elegant design. Ett kaffe för varje stund med justerbar styrkaAlla kaffedrickare
 • Melitta Kaffebryggare Excellent 5.0 Sv

  Melitta Kaffebryggare Excellent 5.0 Sv
  Ett nytt kapitel av en lå:ng framgå:ngssagaExcellent 5.0 ä:r en modern utveckling av den beprö:vade och testade kaffebryggaren Melitta®: Excellent.Den utmä:rkta, aromatiska ka
 • Melitta Look Deluxe Svart

  Melitta Look Deluxe Svart
  Kaffebryggare Look Deluxe Svart Melitta Upplev kaffe som det ska vara med Melitta Look Deluxe, en elegant kaffebryggare som kombinerar stilfull design med avancerad bryggteknik. Den har en slå
 • Häfttång Rapid K1 10-50 ark 26-Krom

  Häfttång Rapid K1 10-50 ark 26-Krom
  Världens bäst säljande häfttång och blomsteraffärens favorit. Fin klassisk design med justerbart städ för häftning och nålning. Perfekt för postrummet, affären, hemmet och kontor.
 • KitchenAid Artisan kaffepress

  KitchenAid Artisan kaffepress
  En perfekt designad stämpelkanna till alla passionerade kaffedrickare. Du får en aromatisk och fyllig smak när du brygger kaffe med KitchenAid Artisan stämpelkanna, samtidigt som den integrerade vågen och timern gör det möjligt att väga kaffe och vatten var för sig. På detta sätt får du en fyllig kaffesmak med en perfekt balans mellan vatten, kaffe och bryggtid.Den är tillverkad i en sladdlös design med LCD-skärm på vilken du enkelt avläser vikt och bryggtid. Värmen bevaras tack vare de dubbla väggarna. Här finns ett enkelt och bekvämt handtag med mjukt grepp för en behaglig användning. Kannan är i rostfritt stål med silikonförsegling. Bruker AAA-batterier.
 • smeg Kaffebryggare DCF02 röd

  smeg Kaffebryggare DCF02 röd
  En perfekt, snygg, stark och kvalitativ kaffebryggare från Smeg! Denna snygga röda kaffebryggare piffar upp köket och brygger otroligt gott kaffe! Kombinera med resten av artiklarna i familjen för en snygg och enhetlig köksinredning!Kaffebryggaren är utrustad med en funktion där ni kan välja intensiteten på kaffet (från intensiv till mild) med en digital LED-display samt en timer och Auto Start-funktion för att ställa in en automatiska starttid. Visst hade det varit skönt att gå in på kontoret och känna doften av nybryggt kaffe när du kommer på morgonen? Upp till tio koppar kaffe kan göras i kaffekannan vilket är alldeles perfekt när du serverar kaffe till familj och vänner, leverantörer och kunder. Det finns även en 4-kopparsfunktion som är perfekt när en mindre mängd kaffe behövs. Kaffet är dessutom varmt i upp till 40 minuter efter bryggningen men den precisa värmehållningsfunktionen. RödPremiumkontrollspanelAaroma select 1-4 koppar10 koppars kanna1,2 L vattentank 'Håll kaffet varmt'-funktion.AutostartAntikalkalarm1050W
 • Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank

  Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga, rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Braun Kaffebryggare KF7120 Alu

  Braun Kaffebryggare KF7120 Alu
  Kaffebryggare i modern rostfri design med optimalt bryggsystem fö:r vä:lsmakande och aromrikt kaffe. Fö:r sanna kaffe gourmeter som vill njuta av café:stä:mning hemma. Braun kaff
 • Moccamaster Automatic kaffebryggare, light ivory

  Moccamaster Automatic kaffebryggare, light ivory
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från Moccamaster Automatic, eller varför inte bjuda över vännerna på en trevlig fika. Kaffemaskinen brygger en stor kanna på 1,25 liter som motsvarar ca 10 koppar på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar på värmeelementet har maskinen automatisk dropp-stop som aktiveras när kannan tas bort. Ytterligare en smart funktion med Moccamaster Automatic är att den stänger av sig automatiskt efter 40 minuter.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter ungefär 40-60 bryggningar. Rengöringen ger bäst resultat om man använder Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på själva bryggaren, med möjlighet till ytterligare 5 års förlängning om man registrerar kaffebryggaren på Moccamasters hemsida innan 6 månader efter köpet.
 • Bodum - Extraglas till pressobryggare 8 koppar

  Bodum - Extraglas till pressobryggare 8 koppar
  Extraglas för Bodum pressobryggare 8 koppar. Glaset tål maskindisk.
 • Moccamaster Automatic kaffebryggare 1,25 liter, matte white

  Moccamaster Automatic kaffebryggare 1,25 liter, matte white
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från Moccamaster Automatic, eller varför inte bjuda över vännerna på en trevlig fika. Kaffemaskinen brygger en stor kanna på 1,25 liter som motsvarar ca 10 koppar på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar på värmeelementet har maskinen automatisk dropp-stop som aktiveras när kannan tas bort. Ytterligare en smart funktion med Moccamaster Automatic är att den stänger av sig automatiskt efter 40 minuter.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter ungefär 40-60 bryggningar. Rengöringen ger bäst resultat om man använder Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på själva bryggaren, med möjlighet till ytterligare 5 års förlängning om man registrerar kaffebryggaren på Moccamasters hemsida innan 6 månader efter köpet.
 • Denby - Studio Cafetierie 1,5 L Blå

  Denby - Studio Cafetierie 1,5 L Blå
  Brew Cafetiere eller pressobryggare från Denby är vackert utformad, funktionell och perfekt för ett klassiskt franskt presskaffe. Finns både i Halo- och Studio Blå. Denby har skapat ett utbud av te- och kaffebryggningsprodukter i sin Brew-serie. Alla produkterna är tillverkade av högkvalitativ, lokalproducerad lera och glaserade för att förbättra hållbarheten.
 • KitchenAid - KitchenAid Drip Kaffebryggare 1,7 L Röd

  KitchenAid - KitchenAid Drip Kaffebryggare 1,7 L Röd
  Med kaffebryggaren Drip från KitchenAid får du ett oslagbart smakrikt kaffe. Den har en kapacitet för tolv koppar som du häller upp utan dropp och spill tack vare den unika designen på glaskannans pip.Den har en programväljare som ger dig möjlighet att välja mellan vanlig och kraftig styrka och du kan också pausa bryggningen en stund, om du behöver en kopp snabbt. Du kan hålla kaffet på önskad temperatur (hög och låg) i 40 minuter och bryggaren stängs automatiskt av när varmhållningstiden är slut. Den har en programmeringsfunktion som gör att kaffet står färdigbryggt och klart på morgonen när du vaknar. Du fyller enkelt på vattnet i den genomskinliga vattenbehållaren vilken har stor öppning som minimerar spill.– 1,7 l kanna med unik pipdesign och lock– Unikt munstycke med 29 hål– Återanvändningsbart permanent filter med doseringsmarkeringar– Löstagbar vattenbehållare med doseringstabell KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.
 • Blaupunkt CMD802WH - coffee maker

  Blaupunkt CMD802WH - coffee maker
  Kaffemaskin, 14 koppar
 • DeLonghi Rivelia automatisk kaffemaskin

  DeLonghi Rivelia automatisk kaffemaskin
  Dyk in i kaffets förtrollade värld med den automatiska kaffemaskinen DeLonghi Rivelia, stolt mottagare av iF Design Award 2024. Den prestigefyllda utmärkelsen erkänner Rivelias banbrytande design och intuitiva användarupplevelse, vilket gör den till en av världens bästa kaffemaskiner.Utforska en oändlig mängd olika kaffebönor med det intelligenta Bean Switch-systemet, som ger dig friheten att växla mellan olika bönor och smaker. Rivelia levereras med två utbytbara behållare à 250 gram, så att du enkelt kan njuta av olika kaffesmaker. Innan du byter aktiverar du Switch-läget, som tömmer kvarnen på de aktuella bönorna. Du kan då välja mellan att brygga en kopp kaffe på de sista bönorna eller mala bort dem.Maskinens Bean Adapt-teknik anpassar automatiskt kvarninställning, kaffedos och infusionstemperatur till dina valda bönor, för att säkerställa en optimal bryggning varje gång. Ta din kaffeupplevelse till nästa nivå med den intuitiva 3,5 tums full-touch färgdisplayen som presenterar en hel värld av kaffevarianter.Med åtta dryckesvarianter tillgängliga på ett knapptryck kan du snabbt och enkelt välja din favoritdryck och skapa ett perfekta mjölkskum med den manuella mjölkskummaren, vilket ger en lyxig finish till dina mjölkbaserade drycker. Rivelia imponerar dessutom inte bara med sin prestanda, utan även med sin eleganta och kompakta design med mjuka kanter som passar vackert in i alla typer av kök.Upptäck en ny dimension av kaffebryggning med DeLonghi Rivelia, som gör varje bryggning till en konstform och gör kaffet till ett dagligt nöje.
 • Chemex Kaffebryggare 6 Koppar

  Chemex Kaffebryggare 6 Koppar
  Chemex klassiska och välkända kaffebryggare låter dig följa hela bryggningen. När det är klart skämmer du bort dig själv med en god kopp kaffe. Med det rätta kaffefiltret får du och dina gäster en underbar smakupplevelse. Kaffebryggaren är i glas och har en elegant träkrage och skinnsnöre.  Specifikationer: Mått: H 22 x B 13 cm. Kapacitet: 4-6 koppar.  
 • Moccamaster Kaffebryggare 1,25l Optio Matt Black Kalkindikator Auto off

  Moccamaster Kaffebryggare 1,25l Optio Matt Black Kalkindikator Auto off
  Moccamaster Optio är vår toppmodell med alla tillgängliga funktionerDen brygger upp till en kanna (1,25 liter) kaffe på 6 minuter. Vår toppmodell med alla funktioner, med speciell funktion för bryggni
 • C3 Perkulator rostfritt stål 6kp Rostfritt stål

  C3 Perkulator rostfritt stål 6kp Rostfritt stål
  C3 Perkulator rostfritt stål 6kp Rostfritt stål
 • Smeg Bean To Cup Kaffemaskin - Kaffebryggare & Tekokare Plast Vit

  Smeg Bean To Cup Kaffemaskin - Kaffebryggare & Tekokare Plast Vit
  Kaffemaskinen från Smeg har en exklusiv, högkvalitativ 50-talsstil perfekt för designälskaren. Den har flera, smarta funktioner för optimerad prestanda. Välj mellan olika färger. Om kaffemaskinen från Smeg- Exklusiv 50-talsstil.- Justerbar malningsgrad.- Justerbar kaffelängd.- Justerbar koppstorlek.- Justerbar vattenhårdhet.- Automatisk avstängning.- Avtagbar vattenbehållare.- Finns även med mjölkskummare.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för kaffemaskinen- Rengör och avkalka maskinen regelbundet. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffebryggare Enfinigy 1,5 l

  Kaffebryggare Enfinigy 1,5 l
  Zwillings prisbelönta kaffebryggare är designad med effektivitet, kvalitet och toppmoderna funktioner. Bryggaren håller en konsekvent bryggtemperatur på 92 till 96 °C. Detta ger en optimal bryggning och fyllig kaffearom. Insidan i rostfritt stål är m
 • Stelton Em Kaffepress 1 L - Kaffepressar Plast Vit

  Stelton Em Kaffepress 1 L - Kaffepressar Plast Vit
  EM stämpelkanna är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen. Kaffepressen är tillverkad av plast och en version av EM presskanna finns i rostfritt stål. Pressen har dubbla väggar och en smart öppna/stäng-funktion som håller kaffet varmt under en lång tid. Du serverar kaffet enkelt genom att ta tag i vredet och vrid locket till öppet läge för att sedan stänga genom att vrida tillbaka locket. Med både ett snyggt utseende och smart lock blir pressen idealisk att använda hemma för morgon- och eftermiddagskaffet. EM är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer upp till 8 koppar kaffe Smart öppna/stängfunktion Många olika färger Shoppa Kaffepressar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Rostfri

  Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Rostfri
  Wilfa kaffebryggare Classic Tall. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Hay - Sowden Borosilikat Pressobryggare 1 L Klar/Gul

  Hay - Sowden Borosilikat Pressobryggare 1 L Klar/Gul
  Sowden Borosilikat Pressobryggare 1 L från Hay i Borosilikatglas. Mät upp malda bönor i kannan, häll på kokande vatten och vänta några minuter innan du pressar ner locket. Kannan blir en härlig detalj på både frukostbordet och till fikat. Det danska företagets produkter känns ofta igen på sin stilrena design, härliga färger och lekfulla detaljer. Designen tilltalar en bred målgrupp och passande är väl det, HAY riktar sig nämligen till många.
 • CREM Coffee Queen M-1, 1.8L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen M-1, 1.8L ThermoKinetic
 • Eva Solo - Tebryggare 1L Ljus Grå Woven

  Eva Solo - Tebryggare 1L Ljus Grå Woven
 • Braun Kaffebryggare KF7020 Svart

  Braun Kaffebryggare KF7020 Svart
  Kaffebryggare i modern svart design med optimalt bryggsystem fö:r vä:lsmakande och aromrikt kaffe. Fö:r sanna kaffe gourmeter som vill njuta av café:stä:mning hemma. Braun kaffeb
 • Moccamaster Professional Double

  Moccamaster Professional Double
  Kaffebryggare Professional Double Moccamaster Kaffebryggare Moccamaster Professional Double Black/Silver är en effektiv och användarvänlig dubbelbryggare. Denna kontorsfavori
 • Bodum - Java Kaffepress 3 koppar 35 cl Svart

  Bodum - Java Kaffepress 3 koppar 35 cl Svart
  BODUMs klassiska JAVA Kaffepress 35 cl för 3 koppar är en ikonisk pressbryggare som levererar ren smak och enkel bryggning, vilket har gjort den till favoriten för kaffekonnässörer världen över. Med en retroinspirerad design kombinerar den alla nödvändiga moderna funktioner för att skapa en rik och smakfull kopp kaffe.JAVA är enkel att använda, elegant och effektiv och förvandlar grovmalda kaffebönor och hett vatten till en uppfriskande dryck på bara några minuter. Kannan, tillverkad av fläck- och värmebeständigt borosilikatglas, bevarar kaffets naturliga smak utan förändringar, medan den lätta och slitstarka plastramen skyddar glaset och kompletterar BODUMs motto: bra design behöver inte vara dyr.Denna miljövänliga bryggmetod är den ultimata franska presskaffebryggaren för enkelhet och maximal smak.Här är några av dess främsta funktioner och fördelar:- Ikonisk pressbryggare som extraherar full smak och arom från kaffet.- Kannan är tillverkad av fläck- och värmebeständigt borosilikatglas som inte påverkar kaffets naturliga smak.- Den lätta och tåliga plastramen skyddar glaset och är bekväm att använda.- Rostfri kolv förhindrar kaffesump från att blandas i den serverade koppen.- Miljövänligare än många andra kaffebryggmetoder - inga filter eller plastkapslar behövs.- Enkel att använda och enkel att rengöra.Användning och skötsel:- Placera JAVA på en plan yta, greppa stadigt i handtaget och dra kolven upp och ut ur kannan.- Tillsätt en sked grovmalt kaffe per kopp (cirka 0,12 L vatten).- Häll varmt vatten i kannan (cirka 92-96 °C), lämnande minst 2,5 cm fritt utrymme till toppen, och rör om med en plast- eller träsked.- Placera kolven ovanpå kannan och stäng locket för att hålla värmen.- Låt stå i fyra minuter och pressa sedan ned kolven långsamt. Öppna sedan hällpipen och servera din kaffe.- Diska alla delar i varmt vatten med diskmedel före första användningen och torka noggrant. Alla delar tål diskmaskin.Observera att Bodums kaffebryggare använder europeiska koppstorlekar: 1 kopp = cirka 0,12 L.
 • Eva Solo Termoskaffepress Nordic Kitchen Rostfritt stål

  Eva Solo Termoskaffepress Nordic Kitchen Rostfritt stål
  Brygg, servera och förvara ditt kaffe i denna stilrena termospresskanna från Eva Solo! Nordic Kitchen-servisen Solo är en elegant serie som inspirerats av nordiska designtraditioner. I serien hittar vi denna läckra presskanna, som utmärks av sitt tidlösa och stilrena uttryck. Kannan är tillverkad i borstat rostfritt stål och har ett vackert handtag i ek, en riktigt tjusig detalj till det dukade bordet. Men det praktiska med denna pressokanna är att inte bara att den går att brygga kaffe i, den fungerar även som en termos! Tack vare sin stålinsats med  tvåsiktskonstruktion skapar denna kanna nämligen ett vakuum som ser till att behålla temperaturen på ditt kaffe. Praktiskt och effektivt! Du använder enkelt kannan som en vanlig pressobryggare, genom att hälla ner malda kaffebönor direkt i kannan och fylla på med kokande vatten. Rör sedan om, låt kaffet dra i cirka fyra minuter och dra ner kolven i botten. Denna kanna har en kapacitet på 1 liter, vilket motsvara cirka 8 koppar. Vilket räcker gott och väl till både dig och dina nära och kära!SpecifikationerFärg: Stål och träMaterial: Rostfritt stål och ekVolym: 1 l (motsvarar ca 8 koppar)
 • Bodum - Chambord Kaffepress 1 L 8 koppar Krom

  Bodum - Chambord Kaffepress 1 L 8 koppar Krom

Trender inom kaffebryggning

Nya trender inom kaffebryggning är Cold Brew (kallbryggt) kaffe eller extra krämigt Nitrokaffe. Nedan hittar du alla de kaffebryggare vi hittat hos utvalda nätbutiker. Vill du titta på speciella bryggare har du t.ex. Aeropress, Chemex och Vakuumbryggare. Gör bryggningen till en ritual med Pour Over droppkaffe.

Underhåll din kaffebryggare för längre livslängd

För att man ska kunna brygga gott kaffe behöver man ibland kalka av sin kaffebryggare. Kaffebryggarens kanna och behållare kan man enkelt diska i diskmaskin. Det man kan vilja göra ibland är att kalka av kaffebryggaren. Det finns särskilda avkalkningsmedel att köpa, men det går bra att göra sitt eget också. Följ de här 5 enkla stegen för att avkalka din kaffebryggare.

Ibland är olyckan framme och något går sönder i den fina trotjänaren. Istället för att direkt köpa en helt ny kan du kolla om det finns reservdelar till din kaffebryggare att köpa.

Fler funktioner på bryggare

Är du sugen på kaffe och bara har tillgång till 12V? Här finns tips på 12-volts kaffebryggare. Är du ute i naturen kan du koka kaffe över öppen eld, bara du har en kaffepanna. Det finns även batteridriven kaffebryggare som kan brygga kaffe var som helst.

Det finns kaffebryggare med programmeringsfunktioner där man kan sätta en timer för att få kaffet klart till en viss tid. Det kan vara bra om man ska gå ut en promenad och vill ha kaffet klart när man kommer tillbaka. Många gillar också tanken av att få vakna till doften av nybryggt kaffe. Med timerfunktionen kan man programmera kaffebryggaren kvällen före, ladda i kaffet och vatten och sätta timern.

Electrolux Expressionist är en bryggare med inbyggd timer. Den har en LCD-display som gör det enkelt att ställa in tiden. Bryggaren klarar av att göra upp till 12 koppar i en körning. Har du en Smarter Coffee kaffebryggare med WiFi kan du starta din maskin och brygga en färsk kopp kaffe till frukost direkt från sängen.

Det finns kaffebryggare med andra funktioner som också kan göra livet lite lättare. Kolla gärna in de här kaffebryggarna med termoskanna, vilket gör att du kan ta med dig kaffet till ett annat rum och hålla det varmt i flera timmar.

Om du behöver brygga mycket kaffe till lite större sällskap finns det dubbel kaffebryggare med två kannor, plattor och filter. Gillar du att mala egna bönor finns det kombinerade kaffebryggare med kvarn så slipper du ha flera olika prylar i köket.

Bryggare i specifika färger

Att välja en kaffebryggare i en specifik färg kan ha olika grunder. Det kan bidra till en harmonisk och tilltalande visuell inredning i köket. Du kanske vill matcha din kaffebryggare med andra köksapparater, köksredskap eller färgschemat i rummet.