Gula och guldiga kaffebryggare

En gul eller guldtonad kaffebryggare är ett distinkt val som hjälper den att sticka ut från mängden och visa att du har en unik och personlig stil. Den ger en känsla av individualitet och kan fungera som en samtalsstartare när du har gäster på besök.

Gula och guldiga toner förknippas ofta med värme, energi och solsken. En kaffebryggare i dessa färger kan hjälpa till att skapa en ljus och positiv atmosfär i köket och ge dig en energikick varje gång du brygger kaffe.

Guld är en symbol för lyx och rikedom, och en kaffebryggare i guldton kan ge en känsla av elegans och förfining. Den kan bli en vacker inredningsdetalj som förhöjer kökets estetik och visar att du uppskattar kvalitet och stil.

Gula kaffebryggare

 • Kaffebryggare Mega Gold M 2.5L TK

  Kaffebryggare Mega Gold M 2.5L TK
  Mega Gold M kaffebryggare brygger direkt i en elegant och praktisk 2,5 liters termos. Kaffebryggaren/stationen är enkel och smidig att hantera.Serveringsstationen (termosen) är försedd med tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Serveringsstationen passar in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Du kan också specialdesigna displaylock till serveringsstationerna för att enkelt visa vilket kaffe som serveraManuell vattenpåfyllning2,5 l termos
 • Kaffebryggare Mega Gold A 2.5L TK

  Kaffebryggare Mega Gold A 2.5L TK
  Mega Gold A kaffebryggare brygger direkt i en elegant och praktisk 2,5 liters termos. Kaffebryggaren/stationen är enkel och smidig att hantera.Serveringsstationen (termosen) är försedd med tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid.Serveringsstationen passar in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Du kan också specialdesigna displaylock till serveringsstationerna för att enkelt visa vilket kaffe som serveras.Automatisk vattenpåfyllningElektronisk tidsstyrningReglerbar bryggmängd 4-17 koppar,Ca 17 koppar på 7 min= ca 17 liter / hBredd: 205mm Höjd: 655mm Djup: 455mm
 • Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, yellow pepper

  Moccamaster Automatic S kaffebryggare, 1,25 liter, yellow pepper
  Starta dagen med en härlig kopp nybryggt kaffe från denna Moccamaster Automatic, eller bjud över vännerna på en fika när andan faller på. Den här kaffemaskinen brygger en stor kanna kaffe på 1,25 liter, motsvarande ca 10 koppar, på 6 minuter. För att slippa att kaffet droppar ner på värmeelementet har maskinen ett automatiskt drop-stop som aktiveras når kannan tas bort. En ytterligare finess är att maskinen automatiskt stänger av sig efter 40 minuter som en säkerhetsåtgärd.En Moccamaster bör avkalkas och rengöras efter 40-60 bryggningar. Rengöringen utförs bäst med Moccamasters Avkalkning & Rengöring. Det är 5 års garanti på bryggdelen, men det är möjligt att förlänga med ytterligare 5 år, om det görs på Moccamasters hemsida senast 6 månader efter köpet.
 • Moccamaster Optio kaffebryggare, 1,25 liter, gold

  Moccamaster Optio kaffebryggare, 1,25 liter, gold
  Med kaffebryggaren Moccamaster Optio kan du brygga hela tio koppar kaffe på bara sex minuter. Optio är märkets premium-modell, utrustad med alla praktiska funktioner från Moccamaster-universumet.Unikt för Optio-modellen är att du via knappen till höger enkelt kan välja mellan att brygga en halv eller en hel kanna. Funktionen anpassar då bryggprocessen efter vattenmängden och temperaturen på värmeplattan, vilket ger det färdiga kaffet rikare arom och fylligare karaktär. Bryggaren har dessutom automatisk avstängning efter 40 minuter, för att kaffet inte ska brännas.Du har fem års garanti från tillverkaren på själva bryggenheten, så att du kan vara säker på att din bryggare håller länge. Du kan dessutom förlänga garantin i ytterligare fem år genom att registrera dig på Moccamasters hemsida inom sex månader från inköpsdatumet.