Köpa kaffe
billigt online

Det finns många olika anledningar till varför vi dricker kaffe. Svenska folket är ett av världens främsta kaffedrickare och kafferast är ett myntat begrepp på många arbetsplatser. På grund av att kaffe är så populärt finns det många olika kaffeblandningar. Våra smaklökar är olika och vi har olika preferenser på vad som är gott kaffe.

Bredare utbud av kaffe än i din lokala butik

Att köpa kaffe online är ett smidigt sätt att testa nya sorter eller köpa favoritkaffet billigt till lågt pris. Det är inte säkert att den lokala matbutiken har din favorit av alla sorter eller deras utbud av ekologiskt kaffe kanske inte är tillräckligt bra. Här har vi samlat ihop kaffeprodukter från många olika varumärken, så att du enklare ska kunna köpa ditt kaffe på nätet.

Kaffesorter:
Kaffebönor | Kaffekapslar | Kokkaffe | Bryggkaffe | Malet kaffe | Kaffemjölk | Automatkaffe | Koffeinfritt kaffe | Snabbkaffe / Pulverkaffe

Populärt inom kaffe

 • Kaffekapsel Arvid Nordqvist espresso proud, 16/fp

  Kaffekapsel Arvid Nordqvist espresso proud, 16/fp
 • Witt Burning Love espressobönor

  Witt Burning Love espressobönor
  Burning Love-kaffet från Witt har helt enkelt fått sitt namn efter att det är känslan som uppstår när du dricker det. Paketet innehåller hela espressobönor som importerats från Afrika och Sydamerika, närmare bestämt Burundi, Brasilien och Colombia. Odlingen är unik och går ut på att man handplockar de mogna bären för att sedan soltorka dem med fruktköttet kvar på bönorna. Tekniken kallas Pulped Naturally och resulterar i en blandning mellan torkade och tvättade bönor. Tekniken ger en otrolig sötma till kaffets arom och smak.Burning Love har noter av jordgubbar och björnbär, samt en tydlig eftersmak av kakao och en mild, fruktig syrlighet.
 • Nescafe Dolce Gusto Café© Au Lait kaffekapslar, 16 port

  Nescafe Dolce Gusto Café© Au Lait kaffekapslar, 16 port
  NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait, en balanserad kombination av intensivt kaffe och mjuk mjölk, som bäst serveras i en mugg (180 ml). Allt samlat i en kapsel. De duktiga kaffespecialister har kombinerat intensiteten hos Robusta-bönor med mjuk krämig mjölk. Resultatet är en harmonisk och balanserad kopp kaffe med söta toner av kola och rostade undertoner som ger en behaglig rund smak.
 • Kaffekapsel Arvid Nordquist OneCup espresso The Proud One 16st/fp

  Kaffekapsel Arvid Nordquist OneCup espresso The Proud One 16st/fp
  OneCup är ett unikt kapselsystem som ger högsta kvalitet när det kommer till smak. En kraftfull espresso med fyllig och nyansrik karaktär. En lång generös eftersmak med viss sötma. Perfekt att blanda

Fler tips på fina kaffe för kaffedrycker

 • Franskrost coffee bag

  Franskrost coffee bag
  VILDENES BRYGGMETOD: Färskmalen specialkaffe. Perfekt för outdoor. Tillverkade i Sverige.SMAKPROFIL EXTRA MÖRKURSPRUNG BRASILIEN 100% Arabica bönorMÄRKNINGAR BACKPACKINGBACKPACKING Få den perfekta koppen kaffe medan du backpackar med vår innovativa bryggmetod. Lätt, kompakt och lätt att avända, det är den ultimata följeslagaren för utomhusäventyr.UTFLYKTERUTFLYKTER Få ditt koffein intag innan du ger dig ut på stigarna med vår kaffebrygg designad för en energifylld dag. Lätt, fickvänlig och lätt att använda, det är den perfekta kaffelösningen för en aktiv livsstil.FJÄLLENFJÄLLEN Säg adjö till snabbkaffe på skidorter och packa vår fickvänliga kaffebrygg. Tillsätt bara varmt vatten från en termos för en utsökt premiumkaffeupplevelse.RESOR & CAMPINGRESOR & CAMPING Säg hejdå till undermåligt hotellkaffe och njut av din favorit-kaffepåse var du än reser. Tillsätt bara varmt vatten, vänta 3 minuter och njut av en förstklassig kopp kaffe som matchar din smak perfekt, utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet.
 • Caffè Mauro Original 1 kg, hela bönor

  Caffè Mauro Original 1 kg, hela bönor
  Caffé Mauro Original har en intensivt rik och kryddig smak, med 80% Arabica-bönor. Det påminner om en norditaliensk blandning men det förblir ett starkt espressokaffe som gör sig riktigt bra i cappuccino och latte, likväl som för caffè crema eller lungo.Under den varsamma rostningen hanteras bönorna enligt tostatura lenta-processen, unik för Caffé Mauro, och 80/20-blandningen sker först efter rostningen. Du får ett klassiskt kaffe som sätter ett leende på läpparna med sin perfekta crema. Förvara mörkt och svalt.
 • Bergstrands Espresso 7.3, 1kg

  Bergstrands Espresso 7.3, 1kg
  ESPRESSOBÖNA Kraftig smak med jordiga toner och nyanser av mörk choklad och körsbär. Det här är en espresso du aldrig glömmer. Bergstrands mörkaste Espresso ger dig en smakupplevelse som bara växer och växer. Blandningen är gjord på 30 % robustabönor från Indien och Kamerun där kvaliteterna från robustan ökar och förädlas i munnen. Det här ger mycket smak med jordiga toner som friskas upp av 70 % högväxta arabicabönor från Guatemala med syrliga och blommiga toner. Espresson är stabil att jobba med och passar därför både för proffsen och hemmabaristan. Den ger dig en rejäl skjuts som ren espresso och mjölken en ordentlig match om huvudrollen i cappuccinon eller latten. Nyanser av mörk choklad och en fint avvägd syra gör att den passar perfekt ihop med en brandy. Är du redo för en Espresso Forte rostat på Ringön?
 • Dolce Gusto Grande Intenso kaffekapslar, 16 port

  Dolce Gusto Grande Intenso kaffekapslar, 16 port
  NESCAFÉ Dolce Gusto Grande Intenso, En stor intensiv kopp kaffe (180 ml) med en rostad arom, fruktiga noter och fyllig smak. De duktiga kaffespecialister har blandat Arabica-bönor från Sydamerika och Östafrika, och justerat malningen för att skapa NESCAFÉ Dolce Gusto Grande Intensos aromatiska och fylliga smak.
 • Lemmel Kaffe, mörkrostad kok eko/KRAV 450g

  Lemmel Kaffe, mörkrostad kok eko/KRAV 450g
  Mörkrostat kokkaffe från Lemmel Kaffe. 100% ekologiskt odlade Arabica-bönor som har genomgått en varsam rostning enligt de allra hemligaste recepten.
 • Ekologiskt råkaffe Grön höglandskaffe Honduras Highland 1 kg

  Ekologiskt råkaffe Grön höglandskaffe Honduras Highland 1 kg
  De här gröna kaffebönorna kommer från höglandet i Honduras. Beställ 1 kg för att göra din egen kafferostning hemma. Rekommendation från säljaren är City Roast / Full City Roast.
 • Kaffe Colombia Supremo HB 500g hela bönor 12st

  Kaffe Colombia Supremo HB 500g hela bönor 12st
 • Kaffe LAVAZZA Top Class 24x100g

  Kaffe LAVAZZA Top Class 24x100g
 • Kaffe Automatmalet GEVALIA Professional Intensivo, 64x80g

  Kaffe Automatmalet GEVALIA Professional Intensivo, 64x80g
 • Automatkaffe Gevalia Professional mellanrost 48x100g

  Automatkaffe Gevalia Professional mellanrost 48x100g
  Gevalias tydliga karaktär har satt mallen för svensk mellanrost, och är idag Sveriges absolut största kaffesort. Samtidigt har det sin alldeles egna, unika karaktär. Ett varmt, hemtrevligt och bärigt
 • Starbucks Kaffekapslar Espresso Dark

  Starbucks Kaffekapslar Espresso Dark
  Starbucks by Nespresso Espresso!Äntligen kan du njuta av detta goda, internationellt kända kaffe från Starbucks. Passar din Nespressomaskin och smakar precis som om du skulle beställa kaffet, fast hemma!Kapslar som passar Nespresso-maskinerMörkrost10/FP
 • Ristretto 250g

  Ristretto 250g
  KAFFEBÖNOR, kraftig mörkrost Ristretto kaffebönor är intensivt rostade och ger kaffet en kryddig karaktär med toner av tobak och choklad. Kaffet passar utmärkt till både brygg och espresso. 100 % ekologiskt kaffe. Med Ristretto kaffebönor får du ett gott och mångsidigt kaffe för hela dagen. Gör en cappuccino av det på morgonen för en skön morgonkänsla och få upp energin med en härlig ristretto på eftermiddagen.
 • GEVALIA Kaffe snabbkaffe refill 200g

  GEVALIA Kaffe snabbkaffe refill 200g
  Fyll koppen med varmt vatten, ta önskad mängd snabbkaffe och rör om. Smakar lika som en nybryggd kopp kaffe. Perfekt när man har bråttom eller om man ska ska åka iväg. Frystorkat kaffe, mellanrost. Den speciella blandningen av noga utvalda sorters kaffebönor ger ett fylligt kaffe med en härlig arom. Nu med ny receptur som ger fylligare smak. Gevalia Mellanrost Instant är för dig som snabbt och enkelt vill ha en riktigt god kopp kaffe, rikt på Arabicabönor.RefillSnabbkaffeMellanrostVikt: 200 gram100% återvinningsbar förpackning
 • Bonum 250g

  Bonum 250g
  KAFFEBÖNOR, kraftig mörkrost Det intensivt rostade Bonum är kaffebönor med tydliga toner av mörk kakao och valnöt. Kaffet passar utmärkt till både brygg och espresso. 100 % ekologiskt kaffe. Bonum kaffebönor är perfekt för dig som tycker om en kopp smakrikt kaffe på morgonen, prova gärna med en skvätt mjölk i.
 • NESPRESSO Kaffekapslar Bianco Delicato rör

  NESPRESSO Kaffekapslar Bianco Delicato rör
  Citrustoner och djupa toner av frukt från Kenyanska och Indonesiska Arabicabonör. Extremt lätt rostning som ger en silkeslen och söt karaktär som lyfter fram toner av karamell och kex. Med mjölk franhävs dessa toner med ytterst lite bitterhet och syra. Den Kenyanska arabicabönan är känd för sin fina balans mellan syrliga citrontoner och djupa toner av frukt. När den kombineras med den indonesiska arabicabönan blir blandningen perfekt för att drickas med mjölk. Bönorna får en extremt lätt rostning som lyfter fram toner av karamell och kex. Bönorna får en försiktig och lätt rostning som är uppdelad efter dess ursprung. Den lätta rostningen avslutas med en grövre malning. När du adderar mjölk till din Bianco Delicato främhävs toner av karamell och söta kex, med ytterst lite bitterhet och syra. Den lätta rostningen ger kaffet dess silkeslena och söta karaktär. Du serverar Bianco Delicato bäst genom: En kaffekapsel (40 ml) och 60 ml skummad mjölk på toppen. Perfekt att blanda med mjölk30 kapslar/rör
 • Kaffebönor LAVAZZA Tierra Colombia 1kg

  Kaffebönor LAVAZZA Tierra Colombia 1kg
 • Kaffe Gevalia mell refill 200g 6st

  Kaffe Gevalia mell refill 200g 6st
 • Caffè Mauro Decaf 500 g, hela bönor

  Caffè Mauro Decaf 500 g, hela bönor
  Vill du dra ner på koffeinet? Caffè Mauro är mycket stolta över sitt koffeinfria alternativ, som kom till efter att de bestämt sig för att göra en riktigt god koffeinfri espresso. De testade resultatet på ett antal espressokännare – och faktum var att ingen av dem kunde säga att espresson de drack var koffeinfri. Resultatet är en fantastisk produkt, som garanterat mättar dina kaffecravings. Tillverkad av koffeinfria gröna kaffebönor, cirka 25% Arabica och 75% Robusta.
 • Mjölkpulver GEVALIA 1000g

  Mjölkpulver GEVALIA 1000g
 • Kaffemjölk ARLA Laktosfri 1,5% 2cl, 100/FP

  Kaffemjölk ARLA Laktosfri 1,5% 2cl, 100/FP
 • GEVALIA Kaffe mellanrost E-brygg 450g

  GEVALIA Kaffe mellanrost E-brygg 450g
  Gevalia E-Brygg Mellanrost är ett kaffe som passar många olika tillfällen, men framför allt tillsammans med något gott i en fika.Bryggmalet mellanrost. Den klassiska Gevalia traditionen när den är som bäst. Ett lite grövre malet kaffe som utvecklar smak och arom som bäst när det bryggs i en elektrisk bryggare. Det är en perfekt blandning av Brasiliens lite mildare kaffebönor, Colombiabönornas fyllighet och Kenyakaffets fruktiga arom. Ett välbalanserat kaffe med härlig arom och en lätt syrlig eftersmak.En blandning av det bästa från kaffevärlden med tre olika bönor för bästa smak och aromVälbalanserat, med härlig arom och lätt syrlig eftersmakMellanrostBryggkaffeRäcker till ca 65 koppar100% återvinningsbar förpackning
 • Lavazza Espresso Barista Perfetto kaffebönor 1 kg

  Lavazza Espresso Barista Perfetto kaffebönor 1 kg
  Upplev den autentiska smaken av Italien med Lavazza Barista Espresso Perfetto. Denna exklusiva blandning av premium Arabica-bönor, noggrant utvalda från de fruktbara regionerna i Brasilien, Colombia och Centralamerika, erbjuder en espresso som är både rik och harmonisk. Varje kopp bjuder på en förförisk doft och en söt, blommig bouquet, avslutad med en långvarig och tillfredsställande eftersmak. Denna espresso är resultatet av en omsorgsfull rostningsprocess som framhäver en robust och fyllig smakprofil, vilket speglar den passionerade italienska kaffetraditionen.Perfetto Espresso är idealisk för användning i helautomatiska espressomaskiner eller kaffekvarnar, och levererar en mellanrostad kaffeupplevelse med en intensitet på 6 av 10. Förvandla din kaffestund till en genuin barista-upplevelse med Lavazza.
 • Kaffe Arvid Nordquist Classic Highland Nature hela bönor 6x1000g

  Kaffe Arvid Nordquist Classic Highland Nature hela bönor 6x1000g
  Arvid Nordquist Highland Nature bjuder på en rund generös doft med rostad söt arom av nötnougat och vanilj. Fyllig smak med viss pepprighet. En lång balanserad, frisk och fruktig eftersmak. Består av
 • Oatly Havredryck 2 cl 100st

  Oatly Havredryck 2 cl 100st
 • NESPRESSO Kaffekapslar Brazil Organic ask

  NESPRESSO Kaffekapslar Brazil Organic ask
  Origin Brazil är en av medlemmarna i Origin-familjen. Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smaken avspeglar traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Varje Origin kommer från en geografisk plats med ett enda ursprungsland.Denna Nespresso Pro-kapsel är gjord på brasilianska Arabicabönor med inslag av rostade korn som kännetecknar dess ursprung. Några av Arabicabönorna härstammar från höga slätter i södra Minas Gerais-område och São Paulo-området. Resterande odlas på de torra savannslättarna i regionen Cerrado. Bönorna från den sistnämnda regionen är halvtvättade Bourbon-bönor, kända för sin honungssötma. En blandning som representerar de Brasilianska trakterna. Medan Cerrado-bönorna genomgår en kort och lätt rostning för att uppnå den karaktäristiskt fylliga smaken av rostat korn, rostas Bourbon-bönorna längre och mörkare för att frambringa en distinkt och mild aromatisk sötma. Nespressos Origins har en unik aromatisk profil och smak som härrör från traditionerna i det specifika området där bönorna odlas. Alla Nespressos Origins är AAA-certifierade.Intensitet: 4/1250 kapslar/ask
 • Gevalia Tassimo Cappuccino kaffekapslar, 8 port

  Gevalia Tassimo Cappuccino kaffekapslar, 8 port
  Gevalia Tassimo Cappuccino kaffekapslar är en perfekt kombination av espresso och mjölk. 60 % av espressoBönorna kommer från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. En underbar förening mellan intensiv espresso och mjölk ger dig en härlig cappuccino med luftigt skum.
 • Havredryck Oatly Nat 1L

  Havredryck Oatly Nat 1L
 • Kaffebönor LAVAZZA Crema Aroma 1kg

  Kaffebönor LAVAZZA Crema Aroma 1kg
 • Ljusrost drip kit

  Ljusrost drip kit
  VILDENES BRYGGMETOD: Färskmalen specialkaffe. Perfekt för outdoor. Tillverkade i Sverige.SMAKPROFIL LJUSURSPRUNG BRASILIEN 100% Arabica bönorMÄRKNINGAR BACKPACKINGBACKPACKING Få den perfekta koppen kaffe medan du backpackar med vår innovativa bryggmetod. Lätt, kompakt och lätt att avända, det är den ultimata följeslagaren för utomhusäventyr.UTFLYKTERUTFLYKTER Få ditt koffein intag innan du ger dig ut på stigarna med vår kaffebrygg designad för en energifylld dag. Lätt, fickvänlig och lätt att använda, det är den perfekta kaffelösningen för en aktiv livsstil.FJÄLLENFJÄLLEN Säg adjö till snabbkaffe på skidorter och packa vår fickvänliga kaffebrygg. Tillsätt bara varmt vatten från en termos för en utsökt premiumkaffeupplevelse.RESOR & CAMPINGRESOR & CAMPING Säg hejdå till undermåligt hotellkaffe och njut av din favorit-kaffepåse var du än reser. Tillsätt bara varmt vatten, vänta 3 minuter och njut av en förstklassig kopp kaffe som matchar din smak perfekt, utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet.
 • Mjölk Mellan Laktosfri Lång Håll 1,5% 1L 10st

  Mjölk Mellan Laktosfri Lång Håll 1,5% 1L 10st
 • Kaffe NESCAFÉ Snabbkaffe Gold Luxe 250g

  Kaffe NESCAFÉ Snabbkaffe Gold Luxe 250g
 • Automatkaffe Zoégas Dark Zenith 60x80g

  Automatkaffe Zoégas Dark Zenith 60x80g
  Fruktig och rund mörkrost som till stor del består av högvuxet tvättat kaffe från de soliga bergssluttningarna i Centralamerika. Blandningen balanseras med pärlbönor från Brasilien och kaffe från Östa
 • Kaffe SABROSA Premium Bönor 1kg

  Kaffe SABROSA Premium Bönor 1kg
 • Variations paket

  Variations paket
  VILDENES BRYGGMETOD: Färskmalen specialkaffe. Perfekt för outdoor. Tillverkade i Sverige.URSPRUNG BRASILIEN 100% Arabica bönorMÄRKNINGAR BACKPACKINGBACKPACKING Få den perfekta koppen kaffe medan du backpackar med vår innovativa bryggmetod. Lätt, kompakt och lätt att avända, det är den ultimata följeslagaren för utomhusäventyr.UTFLYKTERUTFLYKTER Få ditt koffein intag innan du ger dig ut på stigarna med vår kaffebrygg designad för en energifylld dag. Lätt, fickvänlig och lätt att använda, det är den perfekta kaffelösningen för en aktiv livsstil.FJÄLLENFJÄLLEN Säg adjö till snabbkaffe på skidorter och packa vår fickvänliga kaffebrygg. Tillsätt bara varmt vatten från en termos för en utsökt premiumkaffeupplevelse.RESOR & CAMPINGRESOR & CAMPING Säg hejdå till undermåligt hotellkaffe och njut av din favorit-kaffepåse var du än reser. Tillsätt bara varmt vatten, vänta 3 minuter och njut av en förstklassig kopp kaffe som matchar din smak perfekt, utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet.
 • Melitta BellaCrema kaffebönor LaCrema

  Melitta BellaCrema kaffebönor LaCrema
  LaCrema är perfekt om du vill ha en vanlig kopp kaffe eller en mildare cappuccino. De mellanrostade Arabicabönorna ger en fyllig smak och balanserad kropp. Specifikationer:- Vikt: 1,01 kg.-  Bönans styrka: 3/5
 • Kaffekapsel GEVALIA Espresso Lungo, 10/fp

  Kaffekapsel GEVALIA Espresso Lungo, 10/fp
 • Kaffe Nescafé Lyx mell 200g 6st

  Kaffe Nescafé Lyx mell 200g 6st
 • Kaffekapslar STARBUCKS Blond ESP 10/fp

  Kaffekapslar STARBUCKS Blond ESP 10/fp
 • NESPRESSO Kaffekapslar Ristretto Intenso ask

  NESPRESSO Kaffekapslar Ristretto Intenso ask
  Ett rostat, bittert och fylligt kaffe. Dess kryddiga peppartoner och inslag av träaromer visar sig i dess tjocka crema. Detta kaffe balanserar de finare aromerna i en Arabicaböna med styrkan av en Robustaböna, båda från Syd- och Centralamerika.Ristretto Intenso är en intensiv kaffeblandning av Arabica- och Robustabönor från Syd- och Centralamerika. De finare aromerna från den Sydamerikanska Arabicabönan gifter sig fint med den vågade intensiteten hos de två Centralamerikanska Robustabönorna. Robustabönorna tillför djup i kaffet samtidigt som en vacker bitterhet med toner av peppar och trä lyfts fram. För att varje ursprung till fullo ska kunna utveckla sin aromatiska potential, har Nespressos kaffeexperter valt att använda en teknik där bönorna rostas i olika omgångar för att få ut de bästa av varje sort. Robustabönorna är intensivt rostade för att utveckla en tydligt bitter ton och fyllig textur, medan Arabicabönorna rostas längre och mer försiktigt för att gynna de fina tonerna och den naturliga sötman. Ristretto Intenso är en vågad blandning av Syd-och Centralamerikanska Robusta- och Arabicabönor med en härlig intensitet. Denna fylliga Ristretto är rik på rostade toner som under bryggningen utvecklar en kraftfull och delikat bitterhet med en hint av peppar - balanserad av en tät och len cremaIntensitet: 12/1250 kapslar/ask
 • Kaffekapslar LOR ESP RISTRETTO 10/fp

  Kaffekapslar LOR ESP RISTRETTO 10/fp
 • Lavazza Espresso Qualita Rossa 1kg

  Lavazza Espresso Qualita Rossa 1kg
  Kaffebönor, 1 kg
 • Kaffe SABROSA Mellanrost 100g 64/fp

  Kaffe SABROSA Mellanrost 100g 64/fp
 • Björklunds Stadshagen, 500g malet

  Björklunds Stadshagen, 500g malet
  MALET, mellanrost Från vinnaren av Sveriges Mästerkock 2014 Amir Kheirmand. Rund, Fruktig och Mustig Ge mjöl kärlek så blir det gott bröd. Ge mjölk kärlek så blir det god ost. Ge bönan kärlek så blir det gott kaffe. Det tog många koffeinstinna kvällar innan Amir och rostare Björklund hittade den perfekta blandningen som kändes rätt. Med rund och mustig smak och fruktiga toner kommer Amirs blandning Stadshagen att ge middagen ett perfekt avslut.
 • Kaffekapsel Gevalia Espresso 10 Intenso 10st/fp

  Kaffekapsel Gevalia Espresso 10 Intenso 10st/fp
  Kaffekapsel med intensiv espresso för kapselmaskiner. Kryddig sötma och fruktig karaktär. 10 stycken kapslar per förpackning. Begränsad returrätt
 • NESPRESSO Kaffekapslar Ristretto Intenso rör

  NESPRESSO Kaffekapslar Ristretto Intenso rör
  Ett rostat, bittert och fylligt kaffe. Dess kryddiga peppartoner och inslag av träaromer visar sig i dess tjocka crema. Detta kaffe balanserar de finare aromerna i en Arabicaböna med styrkan av en Robustaböna, båda från Syd- och Centralamerika.Ristretto Intenso är en intensiv kaffeblandning av Arabica- och Robustabönor från Syd- och Centralamerika. De finare aromerna från den Sydamerikanska Arabicabönan gifter sig fint med den vågade intensiteten hos de två Centralamerikanska Robustabönorna. Robustabönorna tillför djup i kaffet samtidigt som en vacker bitterhet med toner av peppar och trä lyfts fram. För att varje ursprung till fullo ska kunna utveckla sin aromatiska potential, har Nespressos kaffeexperter valt att använda en teknik där bönorna rostas i olika omgångar för att få ut de bästa av varje sort. Robustabönorna är intensivt rostade för att utveckla en tydligt bitter ton och fyllig textur, medan Arabicabönorna rostas längre och mer försiktigt för att gynna de fina tonerna och den naturliga sötman. Ristretto Intenso är en vågad blandning av Syd-och Centralamerikanska Robusta- och Arabicabönor med en härlig intensitet. Denna fylliga Ristretto är rik på rostade toner som under bryggningen utvecklar en kraftfull och delikat bitterhet med en hint av peppar - balanserad av en tät och len cremaIntensitet: 12/1230 kapslar/rör
 • Mellanrost coffee bag

  Mellanrost coffee bag
  VILDENES BRYGGMETOD: Färskmalen specialkaffe. Perfekt för outdoor. Tillverkade i Sverige.SMAKPROFIL MELLANURSPRUNG BRASILIEN 100% Arabica bönorMÄRKNINGAR BACKPACKINGBACKPACKING Få den perfekta koppen kaffe medan du backpackar med vår innovativa bryggmetod. Lätt, kompakt och lätt att avända, det är den ultimata följeslagaren för utomhusäventyr.UTFLYKTERUTFLYKTER Få ditt koffein intag innan du ger dig ut på stigarna med vår kaffebrygg designad för en energifylld dag. Lätt, fickvänlig och lätt att använda, det är den perfekta kaffelösningen för en aktiv livsstil.FJÄLLENFJÄLLEN Säg adjö till snabbkaffe på skidorter och packa vår fickvänliga kaffebrygg. Tillsätt bara varmt vatten från en termos för en utsökt premiumkaffeupplevelse.RESOR & CAMPINGRESOR & CAMPING Säg hejdå till undermåligt hotellkaffe och njut av din favorit-kaffepåse var du än reser. Tillsätt bara varmt vatten, vänta 3 minuter och njut av en förstklassig kopp kaffe som matchar din smak perfekt, utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet.
 • NESPRESSO Kaffekapslar Forte ask

  NESPRESSO Kaffekapslar Forte ask
  En kort mediumrostning utvecklar Fortes maltiga och rostade toner, medan de fruktiga inslagen finns kvar. Den naturligt bearbetade Arabican kommer från Brasilien och ger kaffet en maltig karaktär. Den tvättade Arabican från Costa Rica ger smakfulla frukttiner med en aning av syra.Denna kaffeblandning består av de finaste Arabicabönorna från Central- och Sydamerika. Den naturligt bearbetade Arabican kommer från Brasilien och ger kaffet en maltig karaktär. Den tvättade Arabican från Costa Rica ger smakfulla frukttoner med en hint av syra för att få en jämnvikt i den intensiva Forte. En mediumrostning ger de bästa förutsättningarna för varje böna i denna Arabica-blandning. Rostningen hjälper till att utveckla den Brasilianska bönans maltiga ton och Costa Ricans röda frukttoner - allt för ett smakfullt resultat. Forte är en intensiv kaffekapsel med mjuka inslag av frukt. En kraftig smak som passar utmärkt att mildra med en skvätt mjölk.Intensitet: 7/1250 kapslar/ask
 • Lungo 250g

  Lungo 250g
  KAFFEBÖNOR, mild mörkrost Lungo kaffebönor ger ett lent kaffe med balanserade toner av råsocker, pomelo och grapefrukt. Kaffet passar utmärkt till både brygg och espresso. 100 % ekologiskt kaffe. Tack vare kaffets fruktiga toner får du njuta av en lång, mild eftersmak. Du kommer alltid att lämna fikastunden med en god smak i munnen när du väljer Lungo kaffebönor.

Vilket är världens starkaste kaffe?

Det har inte avgjorts i någon form av tävling, men Death Wish Coffee säger sig ha det starkaste kaffet på planeten. Snart även i galaxen...

En annan aspirant på titeln kanske är Lucifer's Roast som också är ett djävulskt starkt kaffe.

Lär dig mer om kaffe