Tillbehör

Kaffemaskiner och kaffebryggare funkar ofta bra som de är men det finns en hel del kaffetillbehör man kan köpa.

Typer av tillbehör
Mjölkskummare | Kaffepannor | Kaffetermos | Kaffefilterhållare & kaffefilter | Rengöring & Avkalkning
Outdoorkaffe (kaffe utomhus) | Kaffeburkar | Kapselställ | Kaffemått | Kaffesked | Sifon för Nitrokaffe | Kaffesirap | Kaffevåg | Sumplåda

Populärt inom tillbehör

 • Dorre Kaffepanna 1,5 Liter Rostfri

  Dorre Kaffepanna 1,5 Liter Rostfri
  Koka vatten till kaffet eller teet i den här eleganta och klassiska kaffepannan från Dorre. Den passar på alla spishällar, inklusive induktion. Den smarta visselfunktionen berättar för dig när vattnet kokar. Kaffepannan är tillverkad i rostfritt stål med ett handtag i bakelit. Botten är gjord av stål med en aluminiumkärna för att hålla värmen.
 • R/f kaffepanna

  R/f kaffepanna
 • Kaffefilter till Hamilton Beach Kaffebryggare 250 st

  Kaffefilter till Hamilton Beach Kaffebryggare 250 st
 • Moccamaster - Moccamaster Måttsked 10 g Rostfri

  Moccamaster - Moccamaster Måttsked 10 g Rostfri
  Elegant doseringssked från Moccamaster, tillverkad i rostfritt stål med bekvämt grepp av silikon på handtaget. Doseringssked mäter upp 10 gram malt kaffe.

Fler tips på fina tillbehör för kaffedrycker

 • Design Letters Termosflaska Vit, Y

  Design Letters Termosflaska Vit, Y
  Formgivaren Tobias Jacobsen har designat en supersnygg serie termosflaskor för det danska designmärket Design Letters. Termosflaskorna är tillverkade i rostfritt stål och rymmer 500 ml av din favoritdryck. Flaska håller din dryck varm i upp till 12 timmar eller kall i upp till hela 24 timmar. Den nordiska och stilfulla designen gör att flaskan passar till alla oavsett ålder eller kön.  Specifikationer:- Rymmer 500 ml- Material: Rostfritt stål- Stilren design - Design av Tobias Jacobsen
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 Oliv - Termosar Plast Olivgrön

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 Oliv - Termosar Plast Olivgrön
  Termoskannan från Rosendahl har en smart design med stilfulla färger att välja mellan. Den har ett bekvämt handtag med en praktisk tryckknapp på toppen för att hålla värmen länge. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om termoskannan från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tryckknapp på toppen.- Smart design.- Termoskannan kommer i olika färger. Skötselråd för termoskannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Plåtburk Kaffeburk 'Café Croissant'

  Plåtburk Kaffeburk 'Café Croissant'
  Med en snygg kaffeburk kan du förvara kaffe, te, godis eller andra liknande torrvaror både snyggt och praktiskt i köket. Utöver funktionaliteten blir burken även en riktigt fin och dekorativ inre
 • Rosendahl - Grand Cru Termosflaska 65 cl Mörkgrå

  Rosendahl - Grand Cru Termosflaska 65 cl Mörkgrå
  Termosflaskan från Rosendahl är perfekt för dig på språng. Fyll termosmuggen med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Silikonbandet runt flaskan ger ett bra grepp. Volym 65 cl.
 • Melitta Kaffefilter 100 oblekta 40-p

  Melitta Kaffefilter 100 oblekta 40-p
  Melitta original kaffefilter är perforerade med små, små hål (aromöppningar) som gör att kaffet bryggs med perfekt hastighet. All arom följer med till koppen, medan bitterämnena stannar kvar i sumpen. Melitta orginal kaffefilter tillverkas av nordisk pappersmassa. Filtren innehåller inga returfiber. De stansade kanterna präglas mekaniskt, dvs inget lim eller andra bindmedel används. Kaffefiltren är både Svanen- och FSC-märkta (Forest Stewardship Council) för miljöns bästa. OBS små filter, för de minsta kaffefilterhållarna! Förpackning: Innehåller 40 st filter.
 • Melitta Kaffefilter 100/40

  Melitta Kaffefilter 100/40
  Melitta original kaffefilter som tillverkats av nordisk pappersmassa. Kanterna har präglats mekaniskt så inget lim eller bindmedel har använts. Filtren är Svanen- och FSC-märkta. Melitta original filter har små hål vilket gör att kaffet bryggs i en perfekt hastighet så att aromen följer med ner i koppen medans bitterämnena stannar kvar. Specifikationer:- 40 stycken 
 • House Doctor Ville Förvaringsburk 14,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  House Doctor Ville Förvaringsburk 14,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från House Doctor är tillverkad av klart glas med ett tätslutande lock för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Den har en enkel design perfekt för att hålla ordning i köket. Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Om förvaringsburken från House Doctor- Förvaringsburken kommer i 3 olika storlekar.- Tätslutande lock.- Tillverkad av glas. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Table Top Stories - Rumours Termos 1 L Vit

  Table Top Stories - Rumours Termos 1 L Vit
  Termoskannan som är utmärkt för långa stunder där du smidigt vill kunna fylla på med varm eller kall dryck. Enkel att använda och rengöra samtidigt som den gör sig fint på alla bord. Finns i olika färger.
 • Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit

  Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit
  Mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton har funktionell, användarvänlig design med tre olika program för enkel användning. Den har beläggning i teflon på insidan perfekt för att skumma mjölk. Fri från BPA och ftalater. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton- Tre program.- Finns även som stavmixer.- Fri från BPA och ftalater.- Användarvänlig design.- Mjölkskummaren kommer i olika färger.- Djup: 65 mm.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 385 mm. Skötselråd för mjölkskummaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Plåtburk Kaffeburk 'Coffee In The Morning'

  Plåtburk Kaffeburk 'Coffee In The Morning'
  ':Enjoy Premium Coffee In The Morning': - Ja, det låter väl fullkomligt underbart - Den här plåtburken i retrostil för kaffet har ett praktiskt tätslutande lock så att du kan förvara bå
 • Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l

  Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  Skäm bort dig själv varje dag med ett fylligt och krämigt mjölkskum med denna mjölkskummare från Bodum. Fyll kannan med varm mjölk och sätt på locket, pressa sen upp och ner i ca 30 sekunder, sen kan du servera goda cappuccinos, caffelattes eller macchiatos.  Kanna kan diskas i maskin.
 • Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål

  Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål
 • Aida RAW Termosflaska 0,5 liter Matte Black

  Aida RAW Termosflaska 0,5 liter Matte Black
  Metall termosflaska som är perfekt att ta med sig när man är på språng, om det så är till bussen, på jobbet, på promenaden eller en lång körning. Flaskan är en del av RAW-serien och är tillverkad av stål som är ganska hållbart. Den praktiska flaskan rymmer upp till 0,5 liter och finns i 3 olika färger: Matte Black, Rosegold och Metallic Dark Grey.När du har valt din favoritfärg är det dags att välja vilken dryck du ska ha i flaskan. Den kan nämligen hålla kaffe och te varmt, samtidigt som den kan hålla vatten, saft eller smoothie kall. Termosflaskan har ett praktiskt skruvlock som tål diskmaskin.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 - Termosar Plast Mint

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 - Termosar Plast Mint
  Termoskannan från Rosendahl har en smart design med stilfulla färger att välja mellan. Den har ett bekvämt handtag med en praktisk tryckknapp på toppen för att hålla värmen länge. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om termoskannan från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tryckknapp på toppen.- Smart design.- Termoskannan kommer i olika färger. Skötselråd för termoskannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Ariete Vintage 2878 Mjölkskummare - Blå

  Ariete Vintage 2878 Mjölkskummare - Blå
  Behöver du en mjölkskummare för att brygga din cappuccino och Caffe latte? Denna modell från Ariete skummar snabbt och enkelt mjölken åt ditt kaffe eller till att ha på dina desserter. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Mjölkskummare Svart

  Mjölkskummare Svart
 • Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Den älskade Solstickepojken pryder den här klassiskt rektangulära kaffeburken. Kaffeburkens storlek är perfekt anpassad för de vanligaste svenska kaffepaketen.Förvaringsburken finns i färgerna svart, vit, guld, röd och blå. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffekanna med lång pip 0,6 L

  Kaffekanna med lång pip 0,6 L
 • Hamilton Beach Gold Tone Filter

  Hamilton Beach Gold Tone Filter
  Detta kaffefilter i guldton till Hamilton Beach Brewstation är ett permanent filter som gör att du aldrig mer behöver placera pappersfilter i din kaffebryggare. Du sparar både pengar och på miljön samtidigt som filtret är oerhört enkelt att rengöra.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Lupin

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Lupin
  Termoskannan från Stelton har elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Magnussen. Om termoskannan från Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Från serien Classic.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 2 L - Förvaringsburkar & lock Glas Ek

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 2 L - Förvaringsburkar & lock Glas Ek
  Grand Cru förvaringsburk från Rosendahl är en praktisk och elegant burk tillverkad i blyfritt glas med ett förslutande lock. Förvaringsburken tål maskindisk upp till 55 °C, men locket bör dock diskas för hand. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack

  Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack
  Set med 4 st kaffeskedar. Designen, gjord av Folke Arström, är tidlös och stilren med en retroklassisk stil som släpptes 1955. Tillverkade i rostfritt stål med skaft av acetalplast (POM) - ett mycket tåligt material som står emot repor, diskning i maskin och kokning.
 • Kalita Wave 185 Filtertratt Glas

  Kalita Wave 185 Filtertratt Glas
  Kalitas filtertratt brygger en perfekt kopp kaffe varje gång. Placera tratten på koppen och sätt i ett filter. Fyll filtret med kaffe ungefär 26-45 gram och häll sedan varmt vatten över långsamt. Diskmaskin säker.  OBS: Kaffefilter ingår ej.  Köp kaffefilter här.  
 • Vintage - Kaffeskedar i Nysilver6 st

  Vintage - Kaffeskedar i Nysilver6 st
  6 st kaffeskedar i nysilver. Märkt GAB.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Primus - Termosflaska Klunken 0,5 L Svart

  Primus - Termosflaska Klunken 0,5 L Svart
  Termosflaska Klunken i rostfritt stål från Primus. I samarbete med Fjällräven har Primus designat en flaska som inte bara är god att dricka ur, utan också matchar utvalda Kånken-färger och passar perfekt i Kånkens sidofack. Vakuumisolerad med dubbelväggig design håller den din dryck varm eller kall. Flaskan är tillverkad i tåligt livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller ger ifrån sig någon smak och ytan är pulverlackerad yta för att ge ett säkert grepp. Skruvkorken har en liten rem i samma färg som flaskan och är gjord av rostfritt stål och kork. Perfekt för alla utflykter både för liten och stor.
 • Alfi Studio Termoskanna 70 Cl - Termosar Rostfritt Stål

  Alfi Studio Termoskanna 70 Cl - Termosar Rostfritt Stål
  Termoskannan från Alfi har en tidlös look med en funktionell design i rostfritt stål. Den har ett praktiskt, tätslutande lock. Håller mat eller dryck iskall i 24 timmar och varm i 12 timmar. Formgiven av PEARL CREATIVE bestående av Christian Rummel och Tim Storti. Om termoskannan från Alfi- BPA-fritt material.- Slitstark termoskanna.- Termoskannan kommer i 2 olika storlekar. Skötselråd för termoskannan- Tål diskmaskin upp till 93°C. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Zwilling Thermo termosmugg 450 ml, svart

  Zwilling Thermo termosmugg 450 ml, svart
  Lufttät termosmugg från Zwilling som håller ditt kaffe eller te varmt i flera timmar. Thermo-muggen håller drycker varma i upp till sju timmar eller kalla i upp till 12 timmar, tack vare den effektiva dubbelväggade vakuumisoleringen. Muggen är perfekt när du vill ta med dig en svalkande dryck eller varmt kaffe.Den funktionella termosmuggen rymmer upp till 450 ml och tål maskindisk för enkel rengöring. Den smala designen på 6,4 cm gör att muggen passar i alla kopphållare och de flesta väskfickor. Det isolerande locket håller tätt med hjälp av ett säkerhetslås, så du slipper spill i väskan. Själva muggen är tillverkad av rostfritt stål i hög kvalitet och har en glidsäker bas som gör att muggen står stabilt och kan ställas ljudlös på bordet.
 • Rosendahl Grand Cru Termoskanna, 1 L, Mint

  Rosendahl Grand Cru Termoskanna, 1 L, Mint
  Servera din varma dryck i den här kannan Rosendahl Grand Cru serien. Kannan har en bra storlek och rymmer upp till 1 liter. Men den här termokannan går du varken på kompromiss med funktionaliteten eller designen. Kannan är utrustad med en praktisk tryckfunktion som säkrar att kan kannan håller värmen så att du i god tid kan avnjuta en mysig stund med dina vänner. Tål inte maskindisk.
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Vit
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk, handgjord design i stengods med medföljande lock i teak för snygg förvaring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av stengods.- Högkvalitativt material.- Cylindrisk design.- Från serien Raw.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 100 mm.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 150 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 L, Rost

  Stelton EM77 Termoskanna 1 L, Rost
  EM77 termoskanna är en av Steltons bästsäljare. Det unika vipplocket gör det enkelt att servera kaffe ifrån den eleganta kannan. Termoskannan har även skruvlock, så att du kan använda kaffekannan som termos vid längre resor. EM77 är en dansk designklassiker, designad år 1977 av Erik Magnussen. Den har en kapacitet på 1 liter.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Stål

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Stål
  Classic termoskanna EM77, prisvinnande designikon från 1977 och ständigt en av Steltons bästsäljare. EM77 som är designad av danska Erik Magnussen för Stelton har en patenterad cylindrisk design med ett vippande lock som tillåter servering med en hand. Den funktionella och eleganta vakuumkannan kommer i två storlekar och i ett flertal olika färger. Med både vipplock och skruvlock blir kannan idealisk både att använda hemma som att ta med på picknick. EM77 är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer 0,5 liter Smart vippanordning Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Holmegaard Scala Förvaringsburk 0,2 L - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Holmegaard Scala Förvaringsburk 0,2 L - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Denna förvaringsburk från Scala-serien passar perfekt till allt från kryddor till nötter och hemgjorda olje- och vinägerdressingar. Scala tillverkas i klart glas med dekorativa linjer som fungerar som måttskala. Det är den danska designern Maria Berntsen som har designat Scala-serien för Holmegaard och därmed är kvaliteten på Scala-burkens estetik också garanterad. Förvaringsburkarna finns i flera storlekar och tål diskmaskin, dock endast upp till 55°C. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lock Amphora Termoskanna- soft peach

  Lock Amphora Termoskanna- soft peach
 • Stelton - Amphora Termoskanna Kaffe 1 L Soft Black

  Stelton - Amphora Termoskanna Kaffe 1 L Soft Black
  Termoskanna från Stelton. Elegant termos som lyfter både frukosten och fikabordet, Inuti Amphora termoskanna en glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Kannan är fri från BPA och ftalater,Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Mini-espresso Set 1 Cup

  Mini-espresso Set 1 Cup
  Enkel design, mycket enkel att användaBrygger snabbt, en kopp är klar på ca 90 sekunderMycket stryktålig design som kommer att ge dig många år av pålitlig bryggningDubbelväggig rostfri kopp ingår
 • Termoskanna 1L

  Termoskanna 1L
 • Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked
  Bland norska Hardangers traditionella bestickserier finner vi vackra Ramona - en av Odd Leikvolls "tre systrar". När du välkomnar Ramona i ditt hem fylls det med värme och elegans. Besticken har enkla och dekorativa former som gärna beskrivs som ikoniska. Ramona har något rundare former än sina systrar Silje och Carina, vilket också betyder att hon har otroligt mycket personlighet! Du skapar lätt en trevlig bordsdukning för alla tillfällen med Ramona, eftersom serien passar utmärkt både till fest och vardags. I detta set får du 4 teskedar som passar ypperligt till morgonkaffet- eller teet. Du förtjänar högkvalitativa bestick, och varför inte köra på ett säkert kort? Ramona har varit Hardangers bästsäljande bestickserie i över 30 år. Än idag är bestickserien älskad bland kunderna!Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. Se allt från produktserien Ramona här
 • Design Letters Termosflaska Love

  Design Letters Termosflaska Love
  Modern isolerad flaska som är lätt att ta med i farten. Den nordiska designen gör att den passar in överallt och gör vardagen lättare. Den kan hålla drycken varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Varje termosflaska är dekorerad med en av följande texter: Hello, Smile, Love och Hey. Termosflaskan är tillverkad i rostfritt stål och den rymmer 500 ml.
 • Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt

  Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt
 • Nachtmann Bossa Nova Skål Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar

  Nachtmann Bossa Nova Skål Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar
  Skålen från Nachtmann har en karakteristisk design med ett flätat rutmönster för en trendig look. Den är tillverkad av exklusivt kristallglas med en hög klarhet och ett medföljande lock i silikon. Om skålen från Nachtmann- Den här skålen är en del av Nachtmanns kollektion Bossa Nova.- Tillverkad av kristallglas och silikon.- Medföljande lock.- Skålen kommer i 2 olika storlekar. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ariete Vintage mjölkskummare Beige

  Ariete Vintage mjölkskummare Beige
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Rig-Tig - Moomin Hottie Termoskanna 1 L Vit/Dusty Green

  Rig-Tig - Moomin Hottie Termoskanna 1 L Vit/Dusty Green
  Termoskannan Hottie med en Mumininspirerad design och en volym på 1 L och från danska RIG-TIG.Håll ditt kaffe eller te varmt under en längre tid för perfekt avnjutning i egen takt med denna elegant designade termoskanna som har besmyckats med ett mysigt Muminmotiv från RIG-TIG. Termoskannan Hottie har designats av den prisbelönta danska designern Ulrik Nordentoft som ett modernt svar på en klassisk hushållsartikel, med simpla linjer som skapar en vacker silhuett med smidiga övergångar från pip till behållare. På insidan är Hottie-termoskannan en klassisk vakuumkanna och har en inbyggd utbytbar glasinsats som är speciellt utvecklad för att hålla din dryck varm under flera timmar, och på kannans sidor kan vi se en mysig illustration föreställandes Muminfamiljen som lyckligt umgås tillsammans och leker i gräset. Hottie-termoskannan har en volym på 1 L och medföljer gör även ett silikonlock som håller den tät för optimal värmehållning. Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Pastellblå

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Pastellblå
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., damm grå

  Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., damm grå
  Servera din varma dryck i den här kannan Rosendahl Grand Cru serien. Kannan har en bra storlek och rymmer upp till 1 liter. Men den här termokannan går du varken på kompromiss med funktionaliteten eller designen. Kannan är utrustad med en praktisk tryckfunktion som säkrar att kan kannan håller värmen så att du i god tid kan avnjuta en mysig stund med dina vänner. Tål inte maskindisk.
 • Percolator 8 Cup

  Percolator 8 Cup
  Percolator 8 Cup är en emaljerad kaffepress/kanna från GSI Outdoors som tillreder 8 koppar kaffe.
 • Termoskanna Mud Singles

  Termoskanna Mud Singles
 • Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L ant

  Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L ant
  Antracitgrå högkvalitativ termos Campo termoskanna är elegant och lättanvänd med enhandshantering tack vare Quick-TIP stängning. Det blir också droppfritt tack
ilead