Tillbehör

Kaffemaskiner och kaffebryggare funkar ofta bra som de är men det finns en hel del kaffetillbehör man kan köpa.

Typer av tillbehör
Mjölkskummare | Kaffepannor | Kaffetermos | Kaffefilterhållare & kaffefilter | Rengöring & Avkalkning
Outdoorkaffe (kaffe utomhus) | Kaffeburkar | Kapselställ | Kaffemått | Kaffesked | Sifon för Nitrokaffe | Kaffesirap

Populärt inom tillbehör

Fler tips på fina tillbehör för kaffedrycker

 • Enamel Coffee Pot 1.0 L

  Enamel Coffee Pot 1.0 L
  Tål ej maskindisk
 • Serie 40 Kaffesked

  Serie 40 Kaffesked
  Serie 40 Kaffesked från Alessi .
 • Plåtburk Kaffeburk 'Route 66 Gas Station'

  Plåtburk Kaffeburk 'Route 66 Gas Station'
  Den här plåtburken har ett snyggt motiv av en klassisk bensinpump och bland annat texterna Route 66 samt Gasoline. Ett praktiskt tätslutande lock gör att du kan förvara kaffe, godis, katt- och hu
 • Grand Cru Termosflaska 65 cl Grå

  Grand Cru Termosflaska 65 cl Grå
  Termosflaskan från Rosendahl är perfekt för dig på språng. Fyll termosmuggen med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Silikonbandet runt flaskan ger ett bra grepp. Volym 65 cl.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter Matt svart

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter Matt svart
  Gör te direkt i kannan utan att behöva tänka på om det blir för starkt, eller stressa för att få ut tebladen när teet dragit klart. Emma Te termoskanna är utrustad med smartfilter som gör det möjligt att stänga för tebladen, när teet har dragit så länge som du önskar. En enkel vridning och smartfiltret är stängt.Kannan är i den eleganta Emma designen, som kännetecknas av de delikata tonerna.Kannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • Café Kaffemått Klämma

  Café Kaffemått Klämma
 • Captain Kaffesked 12 st

  Captain Kaffesked 12 st
 • Kaffekanna Glaskupa Rostfritt Stål

  Kaffekanna Glaskupa Rostfritt Stål
 • Hackman Mumin Fest Kaffesked Set

  Hackman Mumin Fest Kaffesked Set
  Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket! Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre. Det finska företaget Hackman har producerat en serie bestick i rostfritt stål med muminmotiv på. 
 • Citterio 98 Lattesked

  Citterio 98 Lattesked
 • Miss Étoile Termos Rose Heart 0,5 l

  Miss Étoile Termos Rose Heart 0,5 l
  Denna praktiska termosen kan du ta med dig överallt. Den kommer i 4 olika motiv. Den har en kapacitet på 0,5 liter och är 24,5 cm hög med en diameter på 6,9 cm. Locket fungerar som kopp så att du enkelt kan hälla dig en varm kopp kaffe.
 • Tiger PWL termoskanna 1,2 liter

  Tiger PWL termoskanna 1,2 liter
  Denna smarta och rymliga termoskanna från Tiger är en robust och hålbar termoskanna som kan användas till både kaffe och te.Den är tillverkad i matt stål och har en stålinsats, som gör att innehåller förblir varmt.
 • Kaffepanna för lägereld

  Kaffepanna för lägereld
 • Tefal Termos CAMPO JUG QT 1,0 L Pa

  Tefal Termos CAMPO JUG QT 1,0 L Pa
 • Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Barletta Mjölkskummare

  Barletta Mjölkskummare
  Med en elektrisk mjölkskummare från Barletta kan du med ett enda knapptryck lyxa till ditt kaffedrickande med en krämig cappuccino eller skummad latte – precis som på café! Behållarens behändiga knapp har dessutom en praktisk ljusindikator som gör det enkelt för dig att styra processen helt själv. Trycker du på knappen lyser den rött och både värmer och skummar din mjölk, och om du istället håller in knappen i tre sekunder lyser den blått och aktiverar bara uppvärmning av mjölken.Oavsett vad du väljer har du efter bara någon minut ett läckert och krämigt mjölkskum som är redo att avnjutas! Och med en kapacitet på 130 ml för skummad mjölk och 300 ml för uppvärmd mjölk räcker den gott och väl till både dig och en vän.Mjölkskummaren har ett praktiskt non-stickskydd som gör att den passar perfekt till både vardag och fest. Att rengöra och skölja behållaren kan inte vara enklare! Basen har dessutom en 360° basplatta som är enkel att placera precis där du önskar i köket.
 • Design Letters Termosflaska Vit, N

  Design Letters Termosflaska Vit, N
  Supersnygg vit termosflaska som dekorerats med en svart bokstav och svart kork. Den moderna termosflaskan hjälper dig att dricka just din favoritdryck med stil. Ta med den till pulkabacken med varm choklad i till barnen eller med ljuvligt gott kaffe ut i skidspåret. Tack vare den isolerande funktionen kan din varma dryck hållas varm i upp till 12 timmar.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design- Vit med en svart bokstav och svart kork 
 • Kaffefiltertratt

  Kaffefiltertratt
  Bryggtratt som passar till de flesta kaffefilter. Njut av kaffe och te även när bryggare saknas. Brygg direkt i termosen med filtertratten.
 • Kettle 245 1,4 L

  Kettle 245 1,4 L
  Trangia Kaffepanna 245 1,4 L är tillverkad i aluminium, som är ett hållbart och lätt material, som sprider värmen jämnt och snabbt. Det gör att maten eller kaffet inte bränns i mitten av pannan. Aluminiumpannan har en hård yta, som skyddar mot repor och nötning. Kaffepannan har ett tätt nitat handtag för lättare rengöring.
 • Holm Termosflaska 1,2 L Svart

  Holm Termosflaska 1,2 L Svart
  Praktisk termosflaska från HOLM. Flaskan har ett skruvlock och är lämplig för både kalla och varma drycker. För att uppnå bästa effekt, bör man fylla termosen med varmt vatten från kranen innan första användning av varma drycker som te och varm choklad. Kan ej diskas i maskin och rekommenderas att handdiskas innan användning första gången.Rymmer: 1,2 l.  Material: Svart stål.
 • Design Letters Termosflaska Vit, C

  Design Letters Termosflaska Vit, C
  Önskar du dig en snygg och personlig termos för alla dina favoritdrycker? Då har du hittat helt rätt. Med den här termosen kan du ta med dig 500 ml av din favoritdryck - det är två koppar åt dig eller en till dig och en till en god vän. Du kan ta med dig både varm och kall dryck i termosen och den nordiska och rena designen gör att dem passar perfekt oavsett vilken stil du har på dina övriga accessoarer. Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Tidlös design
 • Bestick kaffesked plast vit

  Bestick kaffesked plast vit
  Vita bestick av polysterenplast. 115mm[Produktblad]
 • Severin Mjölkskummare Svart 180 ml - SM9495

  Severin Mjölkskummare Svart 180 ml - SM9495
  Elektrisk mjölkskummare från Severin som har en patenterad induktionsteknik. Man kan både skumma och värma mjölken samtidigt och man får perfekt skummad mjölk varje gång. Så att värma mjölk till kaffet eller till en kopp choklad har inte varit enklare. Den rostfria mjölkbehållaren är löstagbar och går att diska i maskin. Specifikationer: Effekt: 500 W.Kapacitet: 180 ml.Med kommer två olika vispar, en för latte och en för cappuccino.Skummar 60-120 ml.Värmer 60-180 ml.Automatisk avstängning.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Svart

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Svart
  Unna dig en fantastisk kopp med krämig latte eller cappuccino! Bodum Schiuma är en batteridriven mjölkskummare som enkelt hjälper dig att vispa varm eller kall mjölk till de stunderna som du vill lyxa till fikastunden eller morgonkaffet. Ett nödvändig redskap för alla kaffeälskare!Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA-batterier.Finns även tillgänglig i färgerna krom och vit. Specifikationer:Färg: Svart.Bredd: 4,3 cm.Djup: 3,3 cm.Höjd: 22,5 cm.
 • Gefu Mjölkskummare Svart

  Gefu Mjölkskummare Svart
  En mjölkskummare är en bra investering för kaffeälskaren. Med denna skummar du enkelt din mjölk till latten eller cappuccinon. Vispen är tillverkad i rostfritt stål och det greppvänliga handtaget är i svart plast. Tål ej maskindisk.
 • Hackman Mumin Kaffesked Mumintrollet

  Hackman Mumin Kaffesked Mumintrollet
  Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket! Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre. Det finska företaget Hackman har producerat en serie bestick i rostfritt stål med muminmotiv på. 
 • Juwel Termos 75 cl Kromad

  Juwel Termos 75 cl Kromad
  En förkromad termos från tyska märket Alfi. Med dess otroliga kvalitet underlättar den för dig under många kaffe eller tebjudningar i flera år framöver. En otrolig värmeisolering och håller värmen på drycken i 12 timmar och kylda drycker hålls kalla i 24 timmar.
 • Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Mumin kaffesked Lilla My

  Mumin kaffesked Lilla My
  Mumintrollet vaknar upp ur sin vintervila. Resten av familjen sover tungt, men Mumintrollet tar mod till sig och vandrar ut i den fantastika och magiska vintern. Mumintrollet ser till sin glädje att Lilla My vaken, då han trodde att alla andra låg kvar i ide. Knyttet och en ekorre som just väckt lilla My, ansluter sig till dem. Mymlan sover fortfarande i en kartong trots sin systers försök att väcka henne.Mumintrollet beundrar vårsolen, och kommer just på hur mycket han tycker om sommaren.Mått: 2,3 cm
 • Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., röt

  Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., röt
  Servera din varma dryck i den här kannan Rosendahl Grand Cru serien. Kannan har en bra storlek och rymmer upp till 1 liter. Men den här termokannan går du varken på kompromiss med funktionaliteten eller designen. Kannan är utrustad med en praktisk tryckfunktion som säkrar att kan kannan håller värmen så att du i god tid kan avnjuta en mysig stund med dina vänner. Tål inte maskindisk.
 • Normann Copenhagen Geo Termoskanna 1L Svart/Guld

  Normann Copenhagen Geo Termoskanna 1L Svart/Guld
  Njut av kaffet på terrassen en varm sommarkväll, ta med det på picknick eller bara njut i vardagsrummet framför TV:n. Denna termoskanna från Normann Copenhagen är perfekt för både varma och kalla drycker och den håller temperaturen i många timmar. Dessutom är designen stilren och snygg att titta på, vilket gör att den fungerar utmärkt att använda tillsammans med övrig bordsdukning.Termoskannan finns både som 1 liter och 1,5 liter, där denna modell är den minsta. Fyra olika färgkombinationer finns att välja mellan: vit/silver, grå/silver, svart/guld och vit/guld. Vilken färg passar bäst in i ditt hem? Den här termosen är ett bevis på att stilfull elegant design går att kombinera med extremt god funktionalitet – utan kompromisser!
 • Barock Kaffesked 12 st

  Barock Kaffesked 12 st
 • Termos Skin+ Svart 500ml

  Termos Skin+ Svart 500ml
 • Visselpipa vattenkittel Crème 1,9L

  Visselpipa vattenkittel Crème 1,9L
 • Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l

  Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l
 • Termoskanna Blå 1L

  Termoskanna Blå 1L
 • Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver

  Termoskanna Ø 13x29 cm - Silver
 • Nitedals Nitedals Kaffeburk Vit

  Nitedals Nitedals Kaffeburk Vit
  Om du behöver en förvaringsburk till ditt kaffe, kolla hit. Denna kaffeburk visar elegant upp Sverre Eikrems traditionella norska motiv från 1941. Den passar perfekt till de flesta rektangulära kaffepaketen men kan givetvis också användas för småkakor och kex.Specifikationer:- Höjd: 205 mm- Bredd: 103 mm- Djup: 72 mm- Material: Metall- Rengöring: Torkas av med fuktig trasa- Färg: Originellt motiv
 • Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L ant

  Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L ant
 • Coffee-tea Press For Lite+

  Coffee-tea Press For Lite+
  Pressen passar till Primus: Eta Express, Eta Power Pot 1L och LiTech Trek Kettle 1L.Diameter: 9cm
 • Serveringsstation Coffee Queen

  Serveringsstation Coffee Queen
  Serveringsstation som passar till Coffee Queen Mega Gold M. Fungerar som en stor kanna, kaffet fylls på ovanifrån och serveras sedan genom tappkranen. Med nivårör och rostfri innerbehållare. Rymm
 • Kaffefilter Brew matic, 110mm 250/FP

  Kaffefilter Brew matic, 110mm 250/FP
 • Gastroback Latte Magic

  Gastroback Latte Magic
 • Aida Termomugg 30 cl Grå

  Aida Termomugg 30 cl Grå
  Modernt stengods med en touch av 70-talets nostalgi. Här kombineras det råa och naturliga utseendet med en snygg, enkel design i neutrala nordiska nyanser. Produkterna är handgjorda och det ger varje produkt ett unikt utseende. Specifikationer:- Tål diskmaskin- Tål mikrovågsugn- Tål frost 
 • Scandia Kaffesked

  Scandia Kaffesked
 • Exxent Gräddsifon 1 L Rostfritt Stål

  Exxent Gräddsifon 1 L Rostfritt Stål
  En gräddsofin som rymmer 1 liter grädde, passar perfekt för att snabbt göra vispad grädde. Enkelt att använda till soppan, desserten eller kanske drinken.
 • KA 4114 Termosbryggare Vit

  KA 4114 Termosbryggare Vit
 • Grand Cru Termoskanna 1L röd

  Grand Cru Termoskanna 1L röd

Varumärken
Abena, Aerolatte, AeroPress, Aida, Alessi, Alfi, Almedahls, Arabia, Ariete, ASAKLITT, Barista & Co., Barletta, Bastian, Bialetti, Biolite, Bitz, Blomsterbergs, Bloomingville, Bodum, Bosch, Brabantia, Bredemeijer, Brew matic, Bruno, Bugatti, C3, Cafflano, Carl Henkel Brewers, Caso, Champion, Chef'n, Chemex, Cherry Rocher, Christofle, CLAS OHLSON, Cloer, Coffee Queen, COLINE, Concept-Art, CONTIGO, Delonghi, Design House Stockholm, Design Letters, Design: Kristina Stark., Diversey, Dorre, Dualit, DUKA, Duni, Emerio, Emsa, ERNST, Ernst Kirchsteiger, Espegard, Eva Solo, Exxent, FERM LIVING, Fiskars, Forever, Funktion, Gastroback, Gastromax, Gefu, Gense, Georg Jensen, Global, Graef, Greengate, Growers Cup, GSI Outdoors, Hackman, Hamilton Beach, Hardanger, Hardanger Bestikk, Hario, Hay, Heirol, Helios, HG, HMM, Holm, House Doctor, Hällmark, Iittala, Inspiri, ISi, Jetboil, Jonas of Sweden, Kalita, Kinto, Kitchen Craft, KitchenAid, Kjell & Company, Klean Kanteen, KRUPS, Kähler, Kärcher, L'Express, Lakritsfabriken, Le Creuset, Lemmel Kaffe, Lene Bjerre, LF, Lyngby Porcelæn, Mauviel, Melitta, Mema/GAB, Merx Team, Miss Étoile, Moccamaster, MSR, Munka design, MUUBS, Muurikka, Nicolas Vahé, Nitedals, Nitedals Design, Nordal, Nordkök, Normann Copenhagen, Nostalgic Art, OBH Nordica, Optimus, PAPSTAR, Petromax, Pillivuyt, Primus, Profi Cook, Relags, Rice, RIG-TIG, RIG-TIG by Stelton, Robens, Robert Welch, Ronneby Bruk, Rosendahl, Rosenthal, Rosti Mepal, Rotpunkt, Rubicson, Rösle, Sagaform, Sage, Scan Filter, Scandinavian Home, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, Smeg, Solstickan, Stanley, Staples, Star Wars, Stelton, Table Top Stories, Tefal, Tell Me More, THERMOS, Tiger, Trangia, TRISTAR, Urberg, Vildmark, Villeroy & Boch, Växbo Lin, Wilfa, WMF, Xantia, YUMMII YUMMII, Zack, Zack Pronto, Zone, Zwilling, Övriga

ileadileadileadileadileadilead