Kaffesirap

Det finns flera tillfällen då lite kaffesirap sätter extra lyxig touch. Här hittar du sirapen som passar i kaffet, på glassen eller i en shake. Det som ofta används är till exempel söt karamell, rom, vanilj eller nötiga smaker.

Ringla lite sirap över kaffet

Se till att köpa hem en flaska så du kan ringla lite kaffesirap över din latte eller cappucino nästa gång.

Populärt inom kaffesirap

 • Cherry Rocher Mandelsyrup

  Cherry Rocher Mandelsyrup
  Ge ditt kaffe och te en extra piff med denna fylliga mandelsyrup från Cherry Rocher. Cherry Rocher är ett franskt familjeföretag som har gjort sig till experter inom syrup sedan 1705, vilket tydligt avspeglas i produkternas smak och kvalitet. Denna mandelsyrup kan användas både i kaffe, te, irish coffee och som topping till varm choklad och desserter.
 • Lakritsfabriken Söt lakritssirap

  Lakritsfabriken Söt lakritssirap
  Är du en sann lakritsälskare med en förkärlek till det söta? Då kommer denna lakritssirap falla dig utmärkt i smaken. Lakritsfabriken presenterar här en innovativ sirap som kan användas till både glass, som krydda i cocktails eller som ett nytt element i eftermiddagskaffet.1 flaska innehåller 100 ml.
 • Lakritsfabriken Salt lakritssirap

  Lakritsfabriken Salt lakritssirap
  Om du är en sann lakritsälskare med en förkärlek för det salta är denna lakritssirap verkligen något för dig. Lakritsfabriken presenterar här den optimala sirapen som fungerar utmärkt på både glass, som krydda i kvällscocktailen eller som ett nytt element i eftermiddagskaffet. Sirapen består av en blandning av salmiak, lakritsrot och rörsocker, vilket skapar en intensiv och kraftfull smak av saltlakrits. 1 flaska innehåller 100 ml.