Kaffesirap

Det finns flera tillfällen då lite kaffesirap sätter extra lyxig touch. Här hittar du sirapen som passar i kaffet, på glassen eller i en shake. Det som ofta används är till exempel söt karamell, rom, vanilj eller nötiga smaker.

Ringla lite sirap över kaffet

Se till att köpa hem en flaska från Nicolas Vahe eller Monin. Prova ringla lite kaffesirap över din latte eller cappucino och testa dig fram med lite olika sirapssmaker och kaffeblandningar. En del av dessa kaffesmaksättare är sockerfria för dig som vill minska kaloriintaget.

Populärt inom kaffesirap

 • Monin Sirap Rostad Hasselnöt / Rostad Hasselnöt Fl 70

  Monin Sirap Rostad Hasselnöt / Rostad Hasselnöt Fl 70
  Monin Sirap Rostad Hasselnöt - Perfekt för Kaffe och ChokladMonin Sirap Rostad Hasselnöt är en läcker sirap med en stark hasselnötssmak. Den är det perfekta tillskottet till ditt kaffe eller choklad och ger en rökig och rostad smak till dina drycker.Med intensiva toner av toffee och en eftersmak av nougat kommer denna sirap att ge dina drycker en extra dimension av smak. Den är tillverkad med noggrant utvalda ingredienser och rent rörsocker, vilket gör den mer naturlig och välsmakande.Monin Sirap Rostad Hasselnöt är starkt koncentrerad, så du behöver bara använda en liten mängd för att uppnå önskad smak. Den är perfekt att tillsätta i glass, göra glasskaffe eller skapa andra specialdrycker som kommer att imponera på dina gäster.Med en flaska på 70 cl får du gott om sirap att experimentera med olika recept och skapa dina egna unika drycker. Prova Monin Sirap Rostad Hasselnöt idag och upplev en enastående smakupplevelse.Land: Frankrike
 • Monin Sirap Karamell / Karamell, Sockerfri Fl 70

  Monin Sirap Karamell / Karamell, Sockerfri Fl 70
  Monin Sirap Karamell / Karamell, SockerfriMonin sockerfri karamellsirap har en mild och söt smak med ljusa antydningar av brunsocker och melass. Den tillför rikedom, mjukhet och sötma till din kaffe latte, cappuccino, unika cocktails och desserter. Denna sirap är en sockerfri och kalorifri gourmet sirap.Innehåll: 70 cl.Land: Frankrike
 • 1883 Sirap Hasselnöt / Hasselnöt Fl 100

  1883 Sirap Hasselnöt / Hasselnöt Fl 100
  Härlig och söt sirap 1883 HasselnötOm man vill ha en härlig kaffe hemma kan man lika gärna göra det ordentligt. Det är ingen som säger att det bara är på kaféer man kan beställa olika typer av speciell mjölk och sirap. Med en 1883 sirap med hasselnötssmak kan du skapa din alldeles egna kafé hemma. En flaska räcker länge eftersom bara några teskedar behövs i varje dryck. Det är inte bara varma drycker du kan göra. Om du också gör cocktails och vill ha en söt smak av något kan du använda hasselnötssirap, som smakar riktigt gott. Det är dock framför allt till den varma kaffet som en 1883 sirap passar riktigt bra.
 • Monin Sirap Tiramisu Fl 70

  Monin Sirap Tiramisu Fl 70
  Monin Sirap TiramisuTiramisu är en välkänd, läcker och krämig italiensk dessert som är gjord på en kombination av kex, kaffe, kakao, marsala likör och mascarpone. Monin Sirap Tiramisu erbjuder en intensiv ravfärg, dofter av choklad med en antydan av kex, och en smak som också har chokladtoner med rostade nötter. Denna sirap kan till exempel avnjutas i kaffe, frysta cocktails och dessertdrycker.

Fler tips på kaffesirap

 • Monin Sirap Hasselnöt Fl 25

  Monin Sirap Hasselnöt Fl 25
  Monin sirap hasselnöt / hasselnöt Alkohol : 0% Innehåll : 25 cl. Land : Frankrike Hasselnöt kompletterar choklad riktigt bra, men det är också populärt i konfektyrindustrin och är också den viktigaste ingrediensen i det populära chokladsmöret, Nutella. Den har också en populär puddingsmak. Monin Syrup Hazelnut presenterar en gyllene färg, en fräsch och blommig nötig arom, åtföljd av en fräsch och söt hasselnötssmak, följt av en subtil touch av mandel och vanilj i eftersmaken. Monin Syrup Hazelnut är perfekt att lägga i kaffe, choklad och mjölkdrycker eller att göra en sofistikerad efterrätt med.
 • Monin Sirap Vanilj (Pet) Fl 100

  Monin Sirap Vanilj (Pet) Fl 100
  Monin Sirap Vanilj - Lägg till en läcker vaniljsmak till dina dryckerMonin Sirap Vanilj är det perfekta sättet att lägga till en läcker vaniljsmak till dina drycker. Denna sirap är baserad på de finaste och renaste vaniljextrakterna från Madagaskar, vilket garanterar en autentisk och intensiv smak.Med sin ljusa och lätt ravfärg samt en svag doft av konjak, ger Monin Sirap Vanilj en exotisk och förförisk smak till dina drinkar. Den kan användas för att skapa läcker kaffe, varm choklad, dessertdrinkar och cocktails.Monin Sirap Vanilj levereras i en praktisk PET-flaska med en storlek på 70 cl. Detta gör det enkelt att dosera och förvara sirapen. Sirapen har en alkoholhalt på 0% och är producerad i Frankrike.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker i ditt hem, kommer Monin Sirap Vanilj vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök.
 • 1883 Sirap Passion / Passionsfrukt Fl 100

  1883 Sirap Passion / Passionsfrukt Fl 100
  1883 Sirap Passion / Passionsfrukt FL 100 - Lägg till passion i dina dryckerDenna 1883 Sirap Passion / Passionsfrukt FL 100 är det perfekta sättet att lägga till passion och smak i dina drycker. Med en kapacitet på 100 cl kan du njuta av många läckra drinkar med denna passionsfruktsirap.Oavsett om du vill göra en uppfriskande passionsfruktcocktail, en läcker smoothie eller lägga till en extra smak i ditt kaffe eller te, är denna passionsfruktsirap ett fantastiskt val. Den är av hög kvalitet och har en autentisk smak av passionsfrukt som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse.Med 1883 Sirap Passion / Passionsfrukt FL 100 kan du skapa spännande och välsmakande drycker som kommer att imponera på dina gäster eller ge dig själv en extra lyx.
 • 1883 Choklad Sirap Pet

  1883 Choklad Sirap Pet
  1883 Choklad Sirap PET - Perfekt för att Lägga Till Lite Sötma till Dina DryckerDenna 1883 Choklad Sirap är det perfekta sättet att lägga till lite sötma och smak till dina drycker. Sirapen kommer i en praktisk PET-flaska, vilket gör det enkelt att dosera och förvara.Oavsett om du vill göra en läcker chokladkaffe, en krämig milkshake eller en söt dessert, är denna choklad sirap ett oumbärligt tillbehör. Den har en autentisk chokladsmak och en härlig konsistens som kommer att förbättra alla drycker eller desserter.Med 1883 Choklad Sirap kan du skapa dina egna läckra kreationer hemma och imponera på dina gäster med professionella smakupplevelser. Prova det idag och upplev den fantastiska smaken av äkta choklad.
 • Modo Kokos Sirap, Pet Fl 75

  Modo Kokos Sirap, Pet Fl 75
  Modo Kokos Sirap - Lägg till en Läcker Smak till Dina DryckerModo Kokos Sirap är det perfekta sättet att lägga till en läcker kokossmak till dina drycker. Denna PET-flaska innehåller 75 cl av den populära kokossirapen, som är idealisk för cocktails, smoothies, kaffe och mycket mer.Med Modo Kokos Sirap kan du enkelt skapa exotiska och smakrika drycker hemma. Den praktiska PET-flaskan gör det enkelt att dosera och förvara sirapen, så att du alltid har den nära till hands.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer Modo Kokos Sirap vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök.
 • 1883 Toffee Crunch Sirap Pet

  1883 Toffee Crunch Sirap Pet
  1883 Toffee Crunch Sirap PET - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Toffee Crunch Sirap är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker. Sirapen är av hög kvalitet och kommer i en praktisk PET-flaska som gör det enkelt att dosera och förvara.Med sin söta och karamelliserade smak kommer denna Toffee Crunch Sirap ge dina drycker en extra dimension och göra dem ännu mer läckra. Använd den för att göra läckra kaffedrycker, som topping till glass eller som ingrediens i cocktails - möjligheterna är oändliga.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna 1883 Toffee Crunch Sirap vara ett fantastiskt tillskott till ditt kök eller bar.
 • 1883 Sirap Cassis / Svartvinbär Fl 100

  1883 Sirap Cassis / Svartvinbär Fl 100
  1883 Sirap Cassis / Svartvinbär FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Cassis / Svartvinbär FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du gott om sirap att experimentera med olika recept och skapa spännande smakkombinationer.Oavsett om du vill lägga till en söt och fruktig smak till dina cocktails, kaffe eller desserter, är denna sirap det ideala valet. Den har en intensiv och autentisk smak av svartvinbär som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse.1883 Sirap Cassis / Svartvinbär FL 100 är lätt att använda och dosera tack vare den praktiska flaskan. Du kan enkelt lägga till önskad mängd sirap till dina drycker och uppnå den perfekta smaken varje gång.Förvåna dig själv och dina gäster med denna läckra 1883 Sirap Cassis / Svartvinbär FL 100 och upplev en ny dimension av smak.
 • Moninsirap Blackberry / Blackberry Fl 70

  Moninsirap Blackberry / Blackberry Fl 70
  Moninsirap Blackberry / Blackberry Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike Björnbär är en populär smak som används för att göra den klassiska franska Kir-cocktailen. En vanlig Kir, tillverkad genom att kombinera vitt vin med björnbär, svarta vinbär eller persikasirap, och serveras ofta som aperitif. Det finns mer än 2000 olika björnbärarter som odlas över hela världen och är tillgängliga från juli till september. Björnbär varierar något i smak, men används ofta i puddingar, sylt eller gelé. Monin Sirap Blackberry presenterar en djup mörkröd färg och en arom av mogna björnbär, åtföljd av en silkeslen och mjuk smak med mogna björnbär. Monin Syrup Blackberry är perfekt för att göra den populära Bramble-cocktailen med eller frestande i fruktiga chokladdrycker, kaffedrycker, läsk eller i frysta cocktails.
 • Moninsirap Gul Banan / Gul Banan Fl 70

  Moninsirap Gul Banan / Gul Banan Fl 70
  Moninsirap Gul Banan / Gul Banan Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike Bananen är den mest kända och populära tropiska frukten. Dess vita aromatiska massa avnjutas över hela världen. Många av oss njuter av bananen som mellanmål under dagen. Monin Sirap Yellow Banana är en utsökt möjlighet att njuta av dess rika konsistens och smak i otaliga drycker. Monin Syrup Yellow Banana presenterar en klar ljus gyllene färg och en stark arom av mogna bananer, åtföljd av en flambéad banansmak. Monin Sirap Yellow Banana kan avnjutas i en mängd olika smoothies, kaffe, cocktails och desserter.
 • 1883 Sirap Amaretto Fl 100

  1883 Sirap Amaretto Fl 100
  1883 Sirap Amaretto FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Amaretto FL 100 är perfekt för att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en volym på 100 cl har du tillräckligt för att skapa många olika läckra drinkar och cocktails.Amarettosirapen har en autentisk smak av mandel och aprikos, vilket ger dina drycker en unik och välsmakande twist. Den kan användas för att göra allt från kaffe och te till cocktails och mocktails.Oavsett om du är bartender eller bara älskar att experimentera med olika smakvarianter, kommer denna 1883 Sirap Amaretto FL 100 definitivt att tillfredsställa dina smaklökar och lägga till en extra dimension till dina drycker.
 • 1883 Sirap Dragon Fl 100

  1883 Sirap Dragon Fl 100
  1883 Sirap Estragon FL 100 - Lägg till en Unik Smak till Dina DryckerDenna 1883 Sirap Estragon FL 100 är perfekt för att lägga till en unik smak till dina drycker. Med en volym på 100 cl kan du njuta av många läckra drinkar med denna aromatiska sirap.Estragon-sirapen är tillverkad av noggrant utvalda ingredienser och har en autentisk smak som kommer att förbättra varje cocktail eller mocktail. Den kan användas för att göra uppfriskande sommardrinkar, spännande cocktails eller för att lägga till en extra dimension till ditt kaffe eller te.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna 1883 Sirap Estragon FL 100 vara ett fantastiskt tillskott till ditt hemmabar eller kök.
 • Moninsirap Mojito Mint Fl 70

  Moninsirap Mojito Mint Fl 70
  Moninsirap Mojito Mint Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land: Frankrike Den berömda Mojito-cocktailen uppfanns i de ljumma barerna i det pre-revolutionära Havanna. Kompetenta bartendrar blandade mynta, lime, socker och rom för att producera en uppfriskande cocktailupplevelse som var älskad i det kubanska nattlivet. Men mojito är mycket tidskrävande att förbättra, Monin har gjort en lösning för detta med sin Monin Sirap Mojito Mint, vilket gör det enkelt att göra en moijto genom att bara tillsätta rom, läsk och lime. Monin Syrup Mojito Mint presenterar en transparent färg och en doft av pepparmynta, åtföljd av en perfekt balanserad smak med sockerrör och pepparmynta. Moninsirap Mojito Mint kan användas för att göra en utsökt lätt mojito eller blandas i ett kallt kaffe med mjölk, i chokladdrycker, fruktstansar, smoothies eller limonader.
 • 1883 Sirap Kanel / Kanel Fl 100

  1883 Sirap Kanel / Kanel Fl 100
  1883 Sirap Kanel / Kanel FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Kanel / Kanel FL 100 är perfekt för att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du gott om sirap att experimentera med olika recept och skapa spännande smakkombinationer.Denna sirap är idealisk för att lägga till en varm och kryddig kanel smak till kaffe, te, cocktails och mycket mer. Den är tillverkad av högkvalitativa ingredienser och har en autentisk smak som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att göra läckra drycker hemma, kommer denna 1883 Sirap Kanel / Kanel FL 100 att vara ett fantastiskt tillskott till ditt sortiment av smaksättare.
 • 1883 Sirap Lemonad Pet

  1883 Sirap Lemonad Pet
  1883 Sirap Lemonade PET - Frisk och uppfriskande citronadssirapUpptäck den uppfriskande smaken av citron i 1883 Sirap Lemonade PET. Denna läckra sirap är perfekt för att ge en fruktig och uppfriskande smak till dina drycker. Den har en explosiv och aldehydisk smak som framhäver citronens naturliga toner och ger en harmonisk och törstsläckande upplevelse.Med en storlek på 100 cl är denna PET-flaska idealisk för att förvara och enkelt dosera sirapen. Du kan använda den för att göra läckra citronad-drycker, cocktails eller för att ge en frisk smak till dina kaffe- eller tevarianter.1883 Sirap Lemonade PET är det perfekta valet för dig som vill ge en frisk och uppfriskande smak till dina drycker.
 • 1883 Sirap Mandel / Mandel Fl 100

  1883 Sirap Mandel / Mandel Fl 100
  1883 Sirap Mandel / Mandel FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Mandel / Mandel FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du gott om sirap att experimentera med olika recept och skapa spännande smakkombinationer.Denna mandelsirap är idealisk för att lägga till en söt och nötig smak till kaffe, te, cocktails och mycket mer. Den är av hög kvalitet och har en autentisk smak som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att göra läckra drycker hemma, kommer denna 1883 Sirap Mandel / Mandel FL 100 att vara en fantastisk tillskott till din barutrustning.
 • 1883 Irish Cream Sirap Pet

  1883 Irish Cream Sirap Pet
  1883 Irish Cream Sirap PET - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Irish Cream Sirap är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till ditt kaffe, te, cocktails och andra drycker. Sirapen är av hög kvalitet och kommer i en praktisk PET-flaska som gör det enkelt att dosera och förvara.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna Irish Cream Sirap vara ett fantastiskt tillskott till din repertoar. Den har en rik och krämig smak med toner av choklad och vanilj som kommer att förvandla dina drycker till en riktig njutning.Med 1883 Irish Cream Sirap kan du skapa ett brett utbud av läckra drycker, från klassiska Irish Coffees till innovativa cocktails. Ge dina drycker en extra touch med denna läckra sirap.
 • 1883 Caramel Sirap Pet

  1883 Caramel Sirap Pet
  1883 Caramel Sirap PET Med 1883 Caramel sirap får du all delikat arom och smak av kola: Mjuk, söt och med lätt rostade toner i slutet av smakupplevelsen. 1883 Karamellsirap är ett självklart val till ett brett utbud av desserter, där den söta kolasmaken kan spela in, men den är också helt oöverträffad i t.ex. en Irish Coffee, där den ger en ännu djupare sötma och ett fantastiskt samspel med övriga ingredienser. Så överlag en perfekt kaffesirap. Kolasirapen är dessutom otroligt god i både mjölk, kaffe och kakao - både i kalla och varma varianter.
 • Monin Frappé Vaniljbas, 1,36kg

  Monin Frappé Vaniljbas, 1,36kg
  Monin Frappé Vaniljbas - Lägg till en läcker vaniljsmak till dina dryckerDenna Monin Frappé Vaniljbas är det perfekta sättet att lägga till en läcker vaniljsmak till dina drycker. Med en vikt på 1,36 kg får du gott om bas för att göra många olika drycker.Basen är lätt att använda - bara blanda den med din favoritmjölk eller grädde och tillsätt eventuellt is eller andra ingredienser efter smak. Resultatet blir en krämig och välsmakande dryck med en härlig vaniljsmak.Monin Frappé Vaniljbas levereras i en praktisk burk som håller basen fräsch och lätt att förvara. Oavsett om du vill göra en läcker frappé, milkshake eller iskaffe är denna bas ett måste i ditt kök.
 • 1883 Sirap Ananas / Ananas Fl 100

  1883 Sirap Ananas / Ananas Fl 100
  1883 Sirap Ananas FL 100 - Lägg till en Frisk och Fruktig Smak till Dina DryckerDenna 1883 Sirap Ananas FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en frisk och fruktig smak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du tillräckligt med sirap för att experimentera med olika recept och skapa spännande smakkombinationer.Denna ananassirap är idealisk för cocktails, smoothies, läskedrycker och mycket mer. Den har en autentisk och intensiv smak av ananas som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse. Sirapen är också lämplig för att söta kaffe, te eller andra varma drycker.Oavsett om du är bartender, barista eller bara älskar att experimentera i ditt eget kök, kommer denna 1883 Sirap Ananas FL 100 att lägga till en extra dimension till dina drycker.
 • Moninsirapchoklad / Chokolade Fl 70

  Moninsirapchoklad / Chokolade Fl 70
  Moninsirapchoklad / choklad Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike Ursprunget till choklad går tillbaka 4000 år. De forntida människorna i Centralamerika använde kakaobönorna för att göra en varm, skummande och bitter dryck som kallades choklad. När drycken introducerades i Europa blev den snabbt populär och kakaobönorna började införlivas i många sorters mat och dryck. Moninsirapchoklad presenterar en klar brun färg med gyllene glimmer och en arom av kakaobönor, åtföljd av en chokladslickande smak. Monin sirapchoklad passar perfekt i desserter, kaffedrycker, milkshakes och i cocktails, den kan användas för att göra en lyxig choklad Martini.
 • 1883 Sirap Pumpa Kryddor Fl 100

  1883 Sirap Pumpa Kryddor Fl 100
  1883 Pumpa Krydd Sirap - Det Perfekta Tillskottet till Dina DryckerSkapa en autentisk och läcker smakupplevelse med 1883 Pumpa Krydd Sirap. Denna sirap är tillverkad av noggrant utvalda ingredienser, inklusive naturligt rörsocker och rent alpvatten. Med sin kraftfulla doft av varma kryddor och pumpa fångar 1883 Pumpa Krydd sirap all intensiteten av pumpa, förstärkt av toner av kanel, ingefära, kryddnejlika och muskotnöt.Denna sirap är perfekt för att lägga till en extra smak till ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker. Den kan också användas för att ge en unik smak till desserter eller bakverk. Med en storlek på 100 cl har du tillräckligt med sirap för att experimentera och skapa dina egna läckra recept.Upptäck den autentiska smaken av pumpa och kryddor med 1883 Pumpa Krydd Sirap.
 • 1883 Sirap Svartvinbär / Björnbär Fl 100

  1883 Sirap Svartvinbär / Björnbär Fl 100
  1883 Sirap Blackberry / Björnbär FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Blackberry / Björnbär FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en kapacitet på 100 cl kan du njuta av många läckra drinkar med denna sirap.Denna sirap är idealisk för att lägga till en söt och fruktig smak till cocktails, kaffe, te eller läsk. Den är av hög kvalitet och garanterar en autentisk och intensiv smakupplevelse.Oavsett om du är bartender, barista eller bara älskar att experimentera med olika smakvarianter, kommer denna 1883 Sirap Blackberry / Björnbär FL 100 vara ett fantastiskt tillskott till ditt sortiment av drycker.
 • 1883 Sirap Karamell / Karamell Fl 25

  1883 Sirap Karamell / Karamell Fl 25
  1883 Sirap Karamell / Karamell FL 25 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Karamell / Karamell FL 25 är det perfekta sättet att lägga till en läcker karamellsmak till dina drycker. Med en volym på 25 cl är denna sirap idealisk att blanda i kaffe, te, cocktails eller andra drycker.Denna sirap är av hög kvalitet och har en autentisk karamellsmak som kommer förbättra smaken av vilken dryck som helst. Den är lätt att dosera och blanda, så du kan anpassa smaken efter dina preferenser.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker i dina drycker hemma, kommer denna 1883 Sirap Karamell / Karamell FL 25 vara ett fantastiskt tillskott till ditt sortiment av ingredienser.
 • Moninsirapkaramell / Karamell Fl 25

  Moninsirapkaramell / Karamell Fl 25
  Moninsirapkaramell / karamell Alkohol : 0% Innehåll : 25 cl. Land : Frankrike Karamell tillverkas genom att smälta socker i vatten för att göra en rik, söt, klibbig vätska som varierar i färg från beige till bärnsten till mörkbrun. Karamell används oftast som smak i godis eller i pudding, desserter, kakor och kex, karamell kombinerar bra med andra smaker som frukt. Monin Sirap Caramel presenterar en mörk bärnstenfärg med koppargul glitter och en kraftfull, liksom djup karamellarom, åtföljd av en mycket specifik rostad karamelsmak. Moninsirapkaramell kan användas för att göra sött kaffe, te och chokladdrycker, trevliga dessertcocktails, vodka-skott eller helt enkelt hällas över glass.
 • 1883 Sirap Gomme / Bubblegum Fl 100

  1883 Sirap Gomme / Bubblegum Fl 100
  1883 Sirap Gomme / Bubblegum FL 100 - Lägg till en Söt och Frisk Smak till Dina DryckerDenna 1883 Sirap Gomme / Bubblegum FL 100 är perfekt för att lägga till en söt och frisk smak till dina drycker. Med en volym på 100cl har du tillräckligt för att göra många läckra och välsmakande drinkar.Denna sirap är idealisk att blanda i cocktails, läskedrycker, kaffe eller te för att ge dem en extra dimension av smak. Den har en autentisk bubblegum-smak som kommer att väcka minnen från din barndom.Oavsett om du är bartender, barista eller bara älskar att experimentera med olika smakvarianter, kommer denna 1883 Sirap Gomme / Bubblegum FL 100 vara ett fantastiskt tillskott till din samling av drycker.
 • 1883 Sockerfri Vaniljsirap Pet

  1883 Sockerfri Vaniljsirap Pet
  1883 Sockerfri Vaniljsirap PET - Lägg till Smak till Dina DryckerDenna sockerfria vaniljsirap från 1883 är det perfekta valet om du vill lägga till en läcker smak till dina drycker utan att tillsätta onödigt socker. Sirapen kommer i en praktisk PET-flaska som gör det enkelt att dosera och förvara.Oavsett om du vill piffa upp ditt kaffe, lägga till en extra dimension till dina cocktails eller ge ditt te en söt smak, är 1883 Sockerfri Vaniljsirap det ideala valet. Den autentiska vaniljsmaken kommer förbättra dina dryckesupplevelser och lägga till en subtil sötma utan att vara för dominerande.Med 1883 Sockerfri Vaniljsirap kan du njuta av dina favoritdrycker med gott samvete och utan att kompromissa med smaken.
 • 1883 Sirap Körsbär / Körsbär Fl 100

  1883 Sirap Körsbär / Körsbär Fl 100
  1883 Sirap Körsbär / Körsbär FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Körsbär / Körsbär FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du tillräckligt för att skapa många olika läckra drinkar och cocktails.Denna körsbärssirap är av hög kvalitet och har en autentisk smak av färska körsbär. Den kan användas för att söta och förstärka smaken i allt från kaffe och te till cocktails och smoothies. Den är också lämplig för att lägga till en extra dimension till desserter och bakverk.Med 1883 Sirap Körsbär / Körsbär FL 100 kan du skapa en unik och välsmakande upplevelse för dig själv och dina gäster. Prova det idag och låt dig inspireras av de många möjligheterna.
 • Monin Sirap Triple Sec Fl 70

  Monin Sirap Triple Sec Fl 70
  Monin Sirap Triple Sec Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike Monin Sirap Triple Sec är en alkoholfri version av Monins orange likör. Den är gjord på torkade skal från bittra och söta apelsiner. Triple sec är en apelsinsmakad likör som ursprungligen tillverkades i Frankrike i mitten av 1800-talet. Det avnjutes ensamt som matsmältning eller i cocktails som Long Island och Cosmopolitan. Monin Syrup Triple Sec presenterar en klar ljusgul färg och en mild citrusarom, åtföljd av en söt apelsinlikörsmak med inslag av apelsinskal. Monin Syrup Triple Sec är perfekt i alkoholfria drycker och jungfruversioner av klassiska cocktails, dess smak passar perfekt med limonader, läsk, te och även i choklad- och kaffedrycker.
 • 1883 Sirap Agave, Eko Fl 100

  1883 Sirap Agave, Eko Fl 100
  Ekologisk 1883 Sirap Agave - Perfekt för dina favoritdryckerDenna ekologiska 1883 Sirap Agave är det perfekta tillskottet till dina favoritdrycker. Med en flaska på 100 cl får du gott om sirap för att ge en söt och naturlig smak till ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker.1883 Sirap Agave är tillverkad av ekologiska ingredienser och är fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Den har en härlig sötma och en lätt karamellaktig smak som kommer att förbättra varje dryckesupplevelse.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med olika smaker hemma, kommer denna ekologiska 1883 Sirap Agave vara ett fantastiskt val. Den kommer i en praktisk flaska som gör det enkelt att dosera och förvara.
 • 1883 Sirap Ros Fl 100

  1883 Sirap Ros Fl 100
  Härlig och blommig 1883 ros sirapOm man vill ha en läcker sirap finns det gott om att välja mellan. Om det finns en smak du älskar kommer du förmodligen kunna hitta en sirap som precis har den smaken. Det finns några smaker som är mest populära och du kan alltid räkna med att hitta dem där du köper ditt kaffe- och cocktailutrustning. En av de mer speciella typerna av sirap är denna 1883 ros sirap, som precis har en smak av ros. Den är ljusrosa och har därmed en vacker färg. Dessutom har den en diskret smak av ros. Smaken av ros ska inte vara för framträdande, vilket gör den mycket subtil. Den är härlig att blanda i en cocktail eller att dricka i kaffet.
 • Mathieu Teisseire Sirap Karamell / Karamell Fl 70

  Mathieu Teisseire Sirap Karamell / Karamell Fl 70
  Mathieu Teisseire Sirap Karamell - Lägg till en läcker karamellsmak till dina dryckerMed Mathieu Teisseire Sirap Karamell kan du ge dina drinkar och kaffe en läcker och aromatisk karamellsmak. Denna sirap har en mjuk och välsmakande karamellsmak med en lätt bränd underton som ger en extra dimension till dina drycker.Denna mångsidiga sirap kan användas i ett brett utbud av drinkar och kafferecept. Du kan också hälla den över desserter eller använda den som smaksättare i andra rätter. Med en flaska på 70 cl får du gott om sirap att experimentera med och skapa nya smakupplevelser.Mathieu Teisseire Sirap Karamell är en måste-ha-produkt för alla som älskar karamellsmak. Prova det idag och upplev hur det kan förvandla dina drycker till något helt speciellt.
 • 1883 Sirap Citron / Citron Fort Fl 100

  1883 Sirap Citron / Citron Fort Fl 100
  1883 Sirap Citron / Citron Fort FL 100 - Lägg till en Frisk Citrussmak till Dina DryckerDenna 1883 Sirap Citron / Citron Fort FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en frisk citrussmak till dina drycker. Med en volym på 100cl får du gott om sirap för att skapa läckra och uppfriskande drinkar.Denna sirap är idealisk att blanda i cocktails, läskedrycker, te eller kaffe för att ge en subtil citrussmak. Den är av hög kvalitet och garanterar en autentisk smak och doft av citron. Den är också lämplig att använda i bakverk eller desserter för att ge en extra dimension av smak.Oavsett om du är bartender, barista eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna 1883 Sirap Citron / Citron Fort FL 100 vara ett oumbärligt verktyg i ditt kök eller bar.
 • Moninsirap Kanel / Kanel Fl 70

  Moninsirap Kanel / Kanel Fl 70
  Moninsirap kanel / kanel Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike Utvecklad för att möta efterfrågan i Tyskland på en mycket kryddig sirap, den innehåller naturliga extrakt av kanel och chilipeppar, som kommer att öka värmen i både varma och kalla drycker. Idag används kanel främst för att ge smak till olika rätter. Monin Sirap Cinnamon presenterar en ljus bärnstensfärgad färg och en essentiell oljig kanelarom, åtföljd av en kryddig smak av kanelpulver med peppar. Moninsirap kanel kan avnjutas i olika te, kaffedrycker, cocktails och smoothies, vilket kan ge lite krydda.
 • 1883 Sirap Rostad Marshmallow / Skumfidus Fl 100

  1883 Sirap Rostad Marshmallow / Skumfidus Fl 100
  1883 Sirap Toasted Marshmallow / Skumfidus FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna läckra 1883 Sirap Toasted Marshmallow / Skumfidus FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en söt och fyllig smak till dina drycker. Med en volym på 100 cl kan du njuta av många läckra drinkar med denna underbara sirap.Oavsett om du vill lägga till den i ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker, kommer denna sirap att ge en unik och välsmakande upplevelse. Den är perfekt för att skapa läckra varma drycker under de kalla vintermånaderna eller för att lägga till en extra dimension till dina sommarcocktails.1883 Sirap Toasted Marshmallow / Skumfidus FL 100 är tillverkad av de finaste ingredienserna och har en autentisk smak av rostad skumfidus. Den är lätt att dosera och blandar sig lätt med dina drycker. Gör dina drycker extra speciella med denna läckra sirap.
 • 1883 Honungskaka Sirap Pet

  1883 Honungskaka Sirap Pet
  1883 Honungskaka Sirap PET - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Honungskaka Sirap är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Sirapen är gjord av naturliga ingredienser och har en söt och kryddig smak av honungskaka. Den kommer i en praktisk PET-flaska som gör det enkelt att dosera och förvara.Använd denna honungskaka sirap för att göra läckra kaffe- eller tedrycker, cocktails eller för att ge extra smak åt desserter och bakverk. Den söta och kryddiga smaken kommer definitivt att glädja både barn och vuxna.Med 1883 Honungskaka Sirap kan du enkelt lägga till en extra dimension till dina drycker och skapa en unik smakupplevelse.
 • 1883 Sirap Vanilj / Vanilj Fl 25

  1883 Sirap Vanilj / Vanilj Fl 25
  1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 25 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 25 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en volym på 25cl är denna flaska idealisk för både hemmabruk och professionellt bruk.Denna vaniljsirap är av hög kvalitet och har en autentisk smak av vanilj. Den kan användas för att söta kaffe, te, cocktails, smoothies och mycket mer. Den är också lämplig för att lägga till smak i desserter och bakverk.Med 1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 25 kan du enkelt skapa dina egna läckra drycker hemma eller imponera dina gäster med professionella cocktails. Denna sirap är ett måste för alla som älskar att experimentera med smaker och skapa unika dryckesupplevelser.
 • 1883 Sirap Choklad / Choklad Fl 25

  1883 Sirap Choklad / Choklad Fl 25
  1883 Sirap Choklad / Choklad FL 25 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Choklad / Choklad FL 25 är det perfekta sättet att lägga till en läcker chokladsmak till dina drycker. Med en volym på 25 cl är denna sirap idealisk att blanda i kaffe, te, cocktails eller andra drycker.Denna chokladsirap är av hög kvalitet och har en autentisk chokladsmak. Den kan användas för att skapa läckra och kreativa drycker som kommer att imponera på dina gäster eller ge dig en extra bra start på dagen.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna 1883 Sirap Choklad / Choklad FL 25 att vara ett fantastiskt tillskott till ditt kök eller bar.
 • Monin Frappé Kaffe Bas, 1,36kg

  Monin Frappé Kaffe Bas, 1,36kg
  Monin Frappé Kaffe Base - Tillsats av Smak och Konsistens till Dina KaffedryckerDenna Monin Frappé Kaffe Base är det perfekta tillskottet till dina kaffedrycker. Med en vikt på 1,36 kg får du gott om bas för att göra många läckra kaffedrycker. Denna bas är speciellt designad för att ge dina kaffedrycker en krämig konsistens och en läcker smak.Oavsett om du föredrar en klassisk frappé eller en mer experimentell kaffedryck, kommer denna bas att hjälpa dig att uppnå det önskade resultatet. Den är lätt att använda och kan blandas med både varmt och kallt kaffe. Du kan också lägga till olika smaksiraper eller toppingar för att skapa din alldeles egna signaturkaffedryck.Monin Frappé Kaffe Base levereras i en praktisk burk som håller basen fräsch och lätt att förvara. Gör din kaffedrycksupplevelse ännu bättre med denna läckra kaffebas från Monin.
 • 1883 Yuzu Citron Sirap Fl 100

  1883 Yuzu Citron Sirap Fl 100
  1883 Yuzu Citron sirap FL 100 - Lägg till en frisk citrus smak till dina dryckerDenna 1883 Yuzu Citron sirap är perfekt för att lägga till en frisk och syrlig citrus smak till dina drycker. Med en flaskstorlek på 100cl har du tillräckligt med sirap för att göra många läckra och uppfriskande drinkar.Yuzu Citron sirapen är gjord av noggrant utvalda ingredienser och har en autentisk citronsmak. Den kan användas för att göra allt från cocktails och mocktails till läsk och iste. Du kan också använda den för att ge en extra smak till ditt kaffe eller te.Med 1883 Yuzu Citron sirap kan du skapa spännande och välsmakande drycker som kommer att imponera på dina gäster eller bara ge dig själv en liten vardagslyx.
 • Moninsirapchoklad / Chokolade Fl 25

  Moninsirapchoklad / Chokolade Fl 25
  Moninsirapchoklad / choklad Alkohol : 0% Innehåll : 25 cl. Land : Frankrike Ursprunget till choklad går tillbaka 4000 år. De forntida människorna i Centralamerika använde kakaobönorna för att göra en varm, skummande och bitter dryck som kallades choklad. När drycken introducerades i Europa blev den snabbt populär och kakaobönorna började införlivas i många sorters mat och dryck. Moninsirapchoklad presenterar en klar brun färg med gyllene glimmer och en arom av kakaobönor, åtföljd av en chokladslickande smak. Monin sirapchoklad passar perfekt i desserter, kaffedrycker, milkshakes och i cocktails, den kan användas för att göra en lyxig choklad Martini.
 • 1883 Sirap Karamell / Karamell Fl 100

  1883 Sirap Karamell / Karamell Fl 100
  1883 Sirap Karamell / Karamell FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Karamell / Karamell FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker karamellsmak till dina drycker. Med en flaska på 100 cl har du tillräckligt för att skapa många olika läckra drinkar och cocktails.Denna karamellsirap är av hög kvalitet och har en autentisk smak av karamell. Den kan användas för att söta kaffe, te, cocktails, smoothies och mycket mer. Du kan också använda den för att lägga till en extra dimension till desserter och bakverk.Med 1883 Sirap Karamell / Karamell FL 100 kan du skapa en unik och läcker smakupplevelse i dina drycker. Prova det idag och låt dig inspireras av den söta och fylliga smaken av karamell.
 • Modo Socker Sirap, Pet Fl 75

  Modo Socker Sirap, Pet Fl 75
  Modo Socker sirap - Perfekt för alla tillfällenModo Socker sirap är det perfekta sötningsmedlet för dina favoritdrycker och desserter. Denna PET-flaska på 75 cl innehåller 75 cl av den läckra sirapen, som är perfekt för att ge en söt smak åt ditt kaffe, te, cocktails eller pannkakor.Med Modo Socker sirap kan du enkelt dosera önskad mängd sötma till dina recept. Flaskan är praktisk och lätt att använda, och den ser till att sirapen förblir fräsch och läcker under lång tid.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att unna dig själv hemma, kommer Modo Socker sirap vara en oumbärlig ingrediens i ditt kök.
 • Giffard Sirap Orgeat / Mandel Fl 100

  Giffard Sirap Orgeat / Mandel Fl 100
  Giffard Sirap Orgeat / Mandel FL 100 - Perfekt för dina favoritdrinkarGiffard Sirap Orgeat / Mandel FL 100 är en läcker sirap som ger en söt och nötig smak till dina drinkar. Denna sirap är perfekt för att göra klassiska cocktails som Mai Tai och Tequila Sunrise, eller för att ge en extra dimension till dina kaffe- och dessertrecept.Med en flaska på 100 cl har du tillräckligt med sirap för många olika drinkar och recept. Denna sirap är gjord av äkta mandelarom och är av hög kvalitet, vilket garanterar en autentisk smak och en trevlig konsistens.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med drinkar hemma, kommer Giffard Sirap Orgeat / Mandel FL 100 vara ett fantastiskt tillskott till din samling av ingredienser.
 • 1883 Sirap Choklad / Choklad Fl 100

  1883 Sirap Choklad / Choklad Fl 100
  1883 Sirap Choklad / Choklad FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Choklad / Choklad FL 100 är det perfekta sättet att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en kapacitet på 100 cl kan du njuta av många läckra drinkar med denna chokladsirap.Oavsett om du vill lägga till den i ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker, kommer denna chokladsirap att ge en intensiv och autentisk chokladsmak. Den är av hög kvalitet och är idealisk för både professionellt bruk och hemmabruk.Med 1883 Sirap Choklad / Choklad FL 100 kan du skapa ett brett utbud av läckra drycker och imponera dina gäster med den rika och fylliga smaken av choklad.
 • Monin Sirap Hallon / Hallon Fl 70

  Monin Sirap Hallon / Hallon Fl 70
  Monin Sirap Hallon / Hallon Alkohol : 0% Innehåll : 70 cl. Land : Frankrike De vanligaste hallon är röda, men ursprungligen var alla hallon faktiskt vita. Legenden säger att nymfen Ida en dag försökte plocka några vilda vita hallon för att lugna guden Jupiter, som var rasande. Medan Ida plockade frukterna skar hon sig på de skarpa hallonbuskarna, hennes blod, enligt myten, borde ha färgat hallonen rött. Hallon är främst en vild frukt som tenderar att spridas våldsamt om du inte beskär hallonbusken. Hallon bör avnjutas för sin unika smak och konsistens, som Monin har överfört till deras Monin Syrup Raspberry. Monin Syrup Raspberry presenterar en mycket naturlig färg av hallonjuice och en arom av mogna hallon, åtföljd av en lite sur smak av hallongodis. Monin Syrup Raspberry kan avnjutas i en mängd olika teer, läskedrycker, kaffe, cocktails, smoothies och milkshakes, det är riktigt utsökt i en blandning med till exempel Monin Syrup Blackberry, vilket ger en fantastisk smak.
 • Marie Brizard Sirap Hallon / Hallon Fl 70

  Marie Brizard Sirap Hallon / Hallon Fl 70
  Marie Brizard Sirap Hallon / Hindbär FL 70 - Lägg till en Fruktig Smak till Dina DryckerDenna Marie Brizard Sirap Hallon / Hindbär FL 70 är det perfekta sättet att lägga till en fruktig smak till dina drycker. Med en flaska på 70 cl har du gott om sirap att experimentera med olika recept och skapa spännande smakkombinationer.Oavsett om du vill lägga till en frisk hallonsmak till dina cocktails, göra en läcker hallonmilkshake eller ge ditt kaffe en extra smaksdimension, är denna sirap det ideala valet. Den är gjord av kvalitetsingredienser och har en autentisk smak av färska hallon.Med Marie Brizard Sirap Hallon / Hindbär FL 70 kan du enkelt skapa dina egna signaturdrycker och imponera dina gäster med unika smakupplevelser.
 • Finest Call Espresso Martini Fl 100

  Finest Call Espresso Martini Fl 100
  Finest Call Espresso Martini Mix - Skapa den Perfekta DrinkenFinest Call Espresso Martini Mix är det ultimata tillskottet till varje cocktail och den perfekta uppiggningen för varje kund. Denna mix innehåller äkta espressobönor och skapar en autentisk kaffesmak som kompletterar varje gräddlikör, vispad eller vaniljvodka.Med 80% espresso från Colombia är denna mix fylld med äkta kaffesmak. Den är idealisk för att göra espresso-baserade cocktails, frysta drinkar, efterrättsdrinkar eller blanda med din favorit kaffe/gräddlikör. Med 38 mg koffein per drink kan du också få en extra energikick.Finest Call Espresso Martini Mix är perfekt för barer som inte har tillgång till äkta eller färsk espresso. Denna mix ger dig möjlighet att göra lönsamma espressococktails med äkta espressosmak. Den fungerar bra i cocktails, martinis, frysta drinkar och kaffedrycker.Skapa den perfekta drinken med Finest Call Espresso Martini Mix och imponera dina gäster med den autentiska kaffesmaken.
 • 1883 Sirap Kola, Eko Fl 100

  1883 Sirap Kola, Eko Fl 100
  Ekologisk 1883 Sirap Karamell - Perfekt för dina favoritdryckerDenna ekologiska 1883 Sirap Karamell är det perfekta tillskottet till dina favoritdrycker. Med en flaska på 100 cl får du gott om sirap för att ge en läcker karamellsmak till ditt kaffe, te, cocktails eller andra drycker.1883 Sirap Karamell är gjord av naturliga ingredienser och har en autentisk karamellsmak som kommer att tillfredsställa dina smaklökar. Denna sirap är idealisk för att skapa läckra och kreativa drycker hemma eller i din café eller bar.Oavsett om du är en professionell bartender eller bara älskar att experimentera med smaker, kommer denna ekologiska 1883 Sirap Karamell vara ett fantastiskt val. Gör dina drycker ännu mer läckra med denna välsmakande sirap.
 • 1883 Sirap Vanilj / Vanilj Fl 100

  1883 Sirap Vanilj / Vanilj Fl 100
  1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 100 - Lägg till en läcker smak till dina dryckerDenna 1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 100 är perfekt för att lägga till en läcker smak till dina drycker. Med en volym på 100 cl har du tillräckligt för att skapa många olika läckra drinkar och cocktails.Denna vaniljsirap är av hög kvalitet och har en autentisk smak av vanilj. Den kan användas för att söta och förstärka smaken i allt från kaffe och te till cocktails och smoothies. Den är också lämplig för att lägga till en extra dimension till desserter och bakverk.Med 1883 Sirap Vanilj / Vanille FL 100 kan du enkelt skapa dina egna signaturdrycker och imponera på dina gäster med en unik smakupplevelse. Denna sirap är ett måste för varje bartender eller hemmaentusiast som vill ta sina drycker till nästa nivå.