Kaffeglas

Kaffedrycker blir extra vackra serverade i ett genomskinligt kaffeglas. Vi har kollat upp de stora glasbrukens utbud och hittat många snygga glas som passar till varma och kalla kaffe- eller tedrycker.

Våra favoriter av kaffeglas just nu

 • Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas m handtag, 2 st. - 0,2 l

  Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas m handtag, 2 st. - 0,2 l
  Din caffe latte kommer inte att se bättre än ut än i detta vackra glas med handtag. Den dubbelväggade glaskonstruktionen i Bodums Canteen-glas håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna medans handtaget ger den ett coolt och annorlunda uttryck. Muggen tål även maskindisk, ugn och mikrovågsugn.
 • Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas med handtag, 2 st. - 0,4 l

  Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas med handtag, 2 st. - 0,4 l
  Din caffe latte kommer inte att se bättre än ut än i detta vackra glas med handtag. Den dubbelväggade glaskonstruktionen i Bodums Canteen-glas håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna medans handtaget ger den ett coolt och annorlunda uttryck. Muggen tål även maskindisk, ugn och mikrovågsugn.
 • Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml
  Stilrena latteglas från Zwilling. Glasen är munblåsta och tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt vilket gör att drycken håller sig varmare längre. 
 • Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml
  Stilrena latteglas med handtag från Zwilling. Glasen är dubbelväggade vilket gör att drycken håller sig varmare längre. Det är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt. 

Fler tips på fina glas för kaffedrycker

 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,4 liter
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml
  Kaffeglas från Zwilling som är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas. Glasen är värmebeständiga så drycken håller sig varmare längre. 
 • Voluspa Spiced Pumpkin Latte Doftspridare - Doftpinnar Glas Svart

  Voluspa Spiced Pumpkin Latte Doftspridare - Doftpinnar Glas Svart
  Doftspridaren från Voluspa har kabocha pumpkin pulp, coconut crema, Spiced Brûlée noter. Den har en orange, genomskinlig burk i glas med tio pinnar i rottingvass. Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om doftspridaren från Voluspa- Inte testad på djur.- Ftalat-, paraben- och sulfatfri. Shoppa Doftpinnar och mer Doft & Kroppsvård hos Royal Design.
 • Bodum BISTRO dubbelväggat glas m. handtag - 2 st.

  Bodum BISTRO dubbelväggat glas m. handtag - 2 st.
  Till en hemmagjord cafe latte är detta glas med handtag perfekt.Bodums BISTRO-serie i dubbelväggat glas håller kaffet varmt - utan att du bränner fingrarna på det. De tål även maskindisk.
 • Rosendahl - Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack

  Rosendahl - Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack
  Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack från Rosendahl
 • Blomus - Nero Kaffeglas 2-pack Klar

  Blomus - Nero Kaffeglas 2-pack Klar
  Set med 2 stycken trendiga kaffeglas i klarglas som gör din fikastund riktigt lyxig. Neros dubbelväggiga glas håller värmen isolerad i glaset så att du inte bränner dina fingrar.H 8,5 cm, Ø 7,5 cm20 clDiskmaskinsäker
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,35 literHöjd: 11,6 cmBredd: 8,8 cm
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato 50 Cl - Kaffekoppar Glas Klar

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato 50 Cl - Kaffekoppar Glas Klar
  New Wave Caffè Latte Macchiato är det perfekta glaset för latte eller te. Metallhandtaget gör att handen inte bränns och ger koppen ett eget uttryck.Detta Latte Macchiato-glas ingår i New Wave Glass-serien. Alla delar av denna samling är en visuell glädje, och de ger den unika atmosfären i New Wave-samlingen från bordet till hela ditt hem. Modern, funktionell och hållbar för daglig användning. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack

  Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack
  Latteglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.
 • Riedel - Drink Specific Kaffeglas 2-pack Klar

  Riedel - Drink Specific Kaffeglas 2-pack Klar
  Drink Specific Kaffeglas 2-pack Klar från Riedel är ett måste för alla kaffeälskare och perfekta för att njuta av en kopp kaffe på ett elegant sätt.Riedel Drink Specific är utformade för att förhöja upplevelsen av olika typer av drinkar. Många delar spelar in, allt från kupans form till glasets volym och storlek. Serien är perfekt för dig som vill locka fram din inre bartender. Glasen passar till såväl whiskydrinkar som fizz, sour, kaffedrinkar och longdrinks.
 • Blomus - Nero Latte Macchiatoglas isolerande 32 cl 2-pack

  Blomus - Nero Latte Macchiatoglas isolerande 32 cl 2-pack
  Dubbelväggade kaffeglas, perfekt till latte macchiato eller te, men även till kalla drycker eller desserter. Tack vare isoleringen mellan väggarna håller sig drycken varm eller kall längre och du slipper bränna fingrarna. Volym 32 cl. Säljs i 2-pack.
 • Bodum Bistro Dubbelväggad Lattemugg Med Handtag 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Bodum Bistro Dubbelväggad Lattemugg Med Handtag 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  Den här lattemuggen från Bodum passar perfekt till både varma och kalla drycker – du väljer själv om du serverar rykande hett kaffe eller iste. Den smarta dubbelväggade designen i borosilikatglas håller drycken varm utan att du bränner fingrarna, och undviker kondensering vid kalla drycker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Maku Dubbelväggat kaffeglas 25 cl, 2-pack

  Maku Dubbelväggat kaffeglas 25 cl, 2-pack
  Set om två dubbelväggade kaffeglas från Maku, bra för både varma och kalla drycker. De dubbla väggarna isolerar glasen och hjälper drycken att hålla sin temperatur, så att kaffet håller sig varmt och svalkande drycker håller sig kalla längre. Du slipper dessutom riskera att bränna dig, eftersom glasens yttre väg inte blir varm även när du har nybryggt kaffe i dem. Glasen har en stilren design som passar bra såväl till vardags som till fest. De rymmer 25 centiliter och är tillverkade av borosilikatglas. Tål temperaturer upp till 150°C och är ej lämpliga för mikrovågsugn. Handdisk rekommenderas.
 • Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l
  Låt din latte se extra aptitlig ut i dessa nästan päronformade glas.De munblåsta glasen från Bodums Titlis-serie är dubbelväggade, vilket betyder att de håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna på glaset - och de håller dina drinkar kalla utan kondens. Glasen tål maskindisk och finns i olika storlekar.
 • Nachtmann - Noblesse Latteglas 35 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Noblesse Latteglas 35 cl 2-pack Klar
  Noblesse Cocktail- / Vinglas 35,5 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av ditt favoritkaffe. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,2 liter
 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 35 cl 2-pack

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 35 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 35 cl. Säljs i 2-pack.
 • Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack

  Aida - Harvey Kaffeglas 27,5 cl 4-pack
  Set med 4 kaffeglas med handtag med en volym på 27,5 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Servera nybryggt kaffe som det är eller i en varm drink med dessa elegant designade kaffeglas med handtag från aida. Drick kaffe som aldrig förr, med dessa trendiga glas som låter dina gäster beskåda den varma drycken på ett helt nytt sätt, med en sofistikerad design i blyfritt glas. Kaffeglasen har utsmyckats med ett exklusivt vackert mönster som har tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas, och resultatet blir en perfekt blandning av modernitet och klassisk harmoni. Glasen har en volym på 27,5 cl och går att rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.
 • Spiegelau - Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack

  Spiegelau - Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack
  Servera en perfekt krämig Latte Machiato i glasen ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Latte Machiatoglasen kompletterar övriga glas i serien så att du kan servera kaffe i samma eleganta stil som välkomstdrinken. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl + 35 cl 8-pack Klar

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl + 35 cl 8-pack Klar
  Pavina Kaffeglas dubbelväggad i 25 cl och 35 cl storlek, förpackade i 8-pack och tillverkade av Bodum i klar utförande.Dessa glas är tillverkade av borosilikatglas och tål höga temperaturer samt frysning. Den dubbla väggstrukturen ger termisk isolering för både varma och kalla drycker. De är även lämpliga som dessertglas. Glasen är munblåsta och tål maskindisk.
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Large 2 Pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Large 2 Pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,45 liter 
 • Nachtmann - Ethno Kaffeglas 39 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Ethno Kaffeglas 39 cl 2-pack Klar
  Ethno Kaffeglas 39 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av ditt favoritkaffe. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Kombinera med andra delar ur serien Ethno.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.
 • Riedel Kaffeglas 2-pack

  Riedel Kaffeglas 2-pack
  Vill du dricka ditt kaffe med stil? Då behöver du Riedel Kaffeglas 2-pack, det ultimata setet för alla kaffeälskare. Detta set består av två eleganta glas som är skapade för att lyfta fram kaffets alla nyanser och egenskaper. Glasen är inte bara vackra att se på, utan också smarta och funktionella. Låt oss berätta varför.Glasen har en rundad kupa som gör att du kan hålla glaset bekvämt i handen och njuta av din kopp kaffe på ett stilfullt sätt. Detta är viktigt eftersom det ger dig en bättre balans och kontroll över din dryck. Glasen har också ett optiskt mönster som ger dem en extra glans och lyster. Detta gör att de reflekterar ljuset på ett vackert sätt och ger ditt kaffe en härlig färg.Glasen är tillverkade av kristall, ett material som är känt för sin klarhet, styrka och lyster. Kristallet ger också glasen en behaglig tyngd och känsla i handen. Glasen är maskintillverkade med hög precision av Riedel, världens främsta tillverkare av vin- och spritglas. Riedel har en lång erfarenhet av att skapa glas som är anpassade till olika drycker och har ett brett utbud av stilar och former. Riedel Kaffeglas 2-pack är en del av Riedels Drink Specific Glassware kollektion som är ett resultat av ett samarbete med spritexperten Zane Harris.Glasen är också diskmaskinssäkra och enkla att rengöra, vilket gör dem praktiska och hållbara. Du behöver inte oroa dig för att de ska gå sönder eller förlora sin glans efter några diskningar.Riedel Kaffeglas 2-pack är det ultimata setet för dig som vill unna dig själv eller någon du tycker om en lyxig kaffeupplevelse. Du kan använda glasen för att servera ditt favoritkaffe eller prova någon ny sort som du har varit nyfiken på. Du kan också använda glasen för att göra läckra kaffedrinkar med olika smaksättningar som bas. Oavsett vad du väljer kommer du att märka skillnaden som Riedel glas gör för din dryck.
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Small 2 pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Small 2 pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack SmallMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym:0,25 literHöjd: 9,2 cmBredd: 8,9 cm
 • Bodum Pavina Dubbelväggade Kaffeglas 45 Cl 2-pack - Kaffekoppar Klar

  Bodum Pavina Dubbelväggade Kaffeglas 45 Cl 2-pack - Kaffekoppar Klar
  2-pack med Pavina Kaffeglas från Bodum. Det här glaset gör att du kan hålla i varma drycker utan att bränna fingrarna, eftersom den dubbelväggade designen gör att glaset håller sig svalt. Det förhindrar även att det bildas kondens vid kalla drycker, så du kan med gott samvete servera både varm soppa och glass i glaset. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loveramics Twisted Cortado Glas 120 ml., 6 st.

  Loveramics Twisted Cortado Glas 120 ml., 6 st.
  Njut av din Cortado i detta eleganta glas från Loveramics med twist-detaljer. Glaset har tjocka kanter på 5 mm så värmen bevaras väl och det blir inte varmt så att du bränner dina händer. Glaset är tillverkat av 100% återanvändbart, starkt och icke-poröst material. Det är ett stilrent alternativ till keramik och porslin till baristan eller dig där hemma som vill ha fler valmöjligheter när det ska serveras en god kopp kaffe.
 • Bodum Pilatus Dubbelväggigt glas 0,25 Liter 2 pack

  Bodum Pilatus Dubbelväggigt glas 0,25 Liter 2 pack
  Bodum Pilatus dubbelväggsglas 2-pack 0,25 literMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm. Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,25l
 • Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l

  Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l
  Med dessa glas från Bodums ASSAM-serie ser ditt kaffe eller te bara lite bättre ut. De är gjorda i värmetåligt och otroligt hållbart borosilikatglas som inte bleknad eller kalkar igen - även efter många års åkturer i diskmaskinen.Handtaget på glasen är i rostfritt stål.
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 355 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 355 ml
  Stilrena kaffeglas från Zwilling. Glasen är munblåsta dubbelväggade glas vilket gör att drycken håller sig varme längre. Tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt.
 • Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l
  Cocktails och kaffe - båda är bra i dessa enkla och eleganta glas från Bodums Pilatus-serie.Glasen är munblåsta i dubbelväggat glas, vilket betyder att de kan hålla värmen på ditt kaffe - och se till att kylan inte lämnar dina drinkar. De kommer i set med två stycken och tål maskindisk.
 • Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l
  Både fika-, middags- och festbordet kan dukas upp med dessa sex glas från Bodums Pilatus-serie.Den dubbelväggade glaskonstruktionen betyder nämligen att man kan dricka både kalla och varma drycker ur dem, och designen pryder verkligen varje bord. Glasen tål maskindisk.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 2-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,2 liter
 • Nachtmann - Noblesse Kaffeglas 34,7 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Noblesse Kaffeglas 34,7 cl 2-pack Klar
  Noblesse Kaffeglas 34,7 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av din favoritkaffe i. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 2 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 2 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 2-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,4 liter
 • Nachtmann - Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack Klar
  Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av ditt favoritkaffe. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.
 • Rosendahl Grand Cru caféglas, 37 cl

  Rosendahl Grand Cru caféglas, 37 cl
  Grand Cru är en klassisk serie från Rosendahl som nu lanseras i 100 % återvunnet glas. Tillsammans med en elegant design med mild blågrön nyans, som skapats när glasets återvunnits, vittnar glaset om historia och bidrar till en vacker dukning. Glasen passar utmärkt i vardagen och kan användas vid alla tillfällen, oavsett om det gäller vatten till middagen eller en varm cappuccino efter arbetsdagen. Glasen rymmer 37 cl, kan staplas i varandra och diskas i maskin, vilket gör din vardag lite lättare. Grand Cru Recycled är ett av många initiativ som Rosendahl lanserat under konceptet Rosendahl Reduce, kvalitativa produkter med mindre miljöpåverkan.
 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 8 cl + 35 cl 4-pack Klar

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 8 cl + 35 cl 4-pack Klar
  Ge din bordsservering en touch av elegans med det imponerande 4-pack Pavina Kaffeglas i dubbelväggat utförande från Bodum, som kommer i storlekarna 8 cl och 35 cl. Dessa eleganta kaffeglas förvandlar varje dryck till en konstnärlig njutning med sin innovativa design.Den dubbla väggen ger en svävande effekt åt dina favoritdrycker samtidigt som den skyddar dina händer från värme och eliminerar behovet av glasunderlägg genom att förhindra kondens. Dessa pålitliga tumblerglas är lätta och bekväma att hålla i och passar för en mängd olika drycker, från kaffe och te till cocktails och varm choklad.Här är några av dess viktigaste egenskaper och fördelar:- Innovativ dubbelväggig design som håller varma drycker varma och kalla drycker kalla.- Passar också utmärkt för servering av soppor eller kalla desserter.- Tillverkade av munblåst och värmebeständigt borosilikatglas för överlägsen hållbarhet.- Silikonventil för tryckutjämning som balanserar lufttrycket mellan de två glaslagren.- Tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn (upp till 176 °C).Med Pavina-glasen kan du avnjuta din dryck på bästa sätt och addera en extra touch av elegans till din servering.
 • Mareld Latteglas 28 Cl 4-pack - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  Mareld Latteglas 28 Cl 4-pack - Dricksglas Borosilikatglas Klar
  Latteglaset från Mareld har en handgjord design i borosilikatglas med dubbla väggar för att hålla värmen länge. En perfekt detalj för det dukade bordet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om latteglaset från Mareld- Uppskattas för den handgjorda designen.- Är också omtyckt för det tåliga materialet.- Termiska egenskaper.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 28.0 cl. Skötselråd för latteglaset- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack

  Bodum - Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack
  Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack från Bodum
 • Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas

  Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas
  Servera en läcker kopp kaffe latte i dessa snygga latteglas från Rosendahl Grand Cru Soft serien. Glasen kan också användas till dekorativa förrätter och desserter - valet är ditt. Grand Cru Soft latteglas är utrustad med en rund kant, och de är därför extra behagliga att dricka ur. Den klara färgen och den tidlösa designen gör det möjligt för dig att kombinera glasen med andra ställ, om sällskapets storlek kräver det. Tål dessutom diskmaskin.
 • Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l
  Kaffe eller cocktails? Du bestämmer själv vad du vill ha i dessa vackra glas från Bodum.TITLUS-serien av glas är munblåst och dubbelväggat, vilket betyder att de både håller värmen när du dricker kaffe och kylan när du dricker drinkar. De tål maskindisk.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Small 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Small 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack SmallMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,1 liter
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pack - Tekoppar Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pack - Tekoppar Glas Klar
  4-pack med Latteglas från Rosendahl. Dessa glas tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, vilket gör att de är fina till alla typer av dukningar. Glaset passar perfekt till latte, men även mindre förrätter och desserter. Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Dubbelväggade kaffeglas och glas med öra

Har glaset inte dubbla väggar är det bäst om det finns ett öra (handtag) att hålla i för att inte riskera bränna sig på det varma glaset. Ett dubbelväggat glas ger bra isolering för varm dryck, som håller sig varm längre men också för dina händer så du inte bränner dig.

Kaffeglas finns i olika storlekar där de små är tänkt att användas för espresso och de stora som latteglas.