Kaffeglas

Kaffedrycker blir extra vackra serverade i genomskinligt kaffeglas. Här ger vi tips på dubbelväggade caféglas för kaffe- eller tedrycker. Har glaset inte dubbla väggar är det bäst om det finns ett öra (handtag) att hålla i för att inte riskera bränna sig på det varma glaset.

Glasen finns i lite olika storlekar där de små är tänkt att användas för espresso och de stora för cafe latte.

Typer av kaffeglas: Latte

4 populära kaffeglas just nu

 • Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas m. handtag, 2 st.

  Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas m. handtag, 2 st.
  Din caffe latte kommer inte att se bättre än ut än i detta vackra glas med handtag.Den dubbelväggade glaskonstruktionen i Bodums Canteen-glas håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna medans handtaget ger den ett coolt och annorlunda uttryck. Muggen tål även maskindisk, ugn och mikrovågsugn.
 • Latte Macchiato Glas Set, 2-Pack

  Latte Macchiato Glas Set, 2-Pack
  Set med höga termoglas från Delonghi avsedda för att dricka latte macchiato och annan varm eller kall dryck ur.
 • Grand Cru Soft Latteglas 4-pack

  Grand Cru Soft Latteglas 4-pack
  4-pack med klassiska latteglas från Rosendahl.
 • Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas med handtag, 2 st. - 0,4 l

  Bodum CANTEEN Dubbelväggat glas med handtag, 2 st. - 0,4 l
  Din caffe latte kommer inte att se bättre än ut än i detta vackra glas med handtag.Den dubbelväggade glaskonstruktionen i Bodums Canteen-glas håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna medans handtaget ger den ett coolt och annorlunda uttryck. Muggen tål även maskindisk, ugn och mikrovågsugn.

Fler tips på fina glas för kaffedrycker

 • Loveramics Twisted Cappuccino Glas 180 ml., 6 st.

  Loveramics Twisted Cappuccino Glas 180 ml., 6 st.
  Detta eleganta cappuccinoglas med twist-detaljer är designat av den prisvinnande Simon Stevens. Glaset är ett stilrent alternativ till porslins- och keramik koppar till dig som vill ha fler möjligheter när det kommer till ditt kaffe. Den har 5 mm tjocka kanter som håller kaffet varmt och samtidigt skyddar dina händer mot höga temperaturer. Glasen kan staplas så du kan förvara dem redo för användning ovanpå eller bredvid din kaffemaskin.
 • Bodum BISTRO Dubbelväggat glas/skål, 0,45 l - 2 st.

  Bodum BISTRO Dubbelväggat glas/skål, 0,45 l - 2 st.
  Dessa dubbelväggade glas från Bodums Bistro-serie kan användas till en stor cafe latte - eller som skål.Glasen har en dubbelväggad funktion som håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna.
 • Pavina Kaffeglas dubbelväggad 35 cl 2-pack

  Pavina Kaffeglas dubbelväggad 35 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 35 cl. Säljs i 2-pack.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,4 liter
 • Hario V60 Kaffe glas, 45cl

  Hario V60 Kaffe glas, 45cl
  Är du morgontrött och behöver en stor kopp kaffe på morgonen för att komma igång? Då är detta glas från Hario perfekt för dig. Glaset är i värmetåligt glas i dubbla lager som ser till att innehållet hålls varmt och utsidan hålls sval så att du inte bränner fingrarna. Den läckra vågiga formen ligger bra i handen och glaset rymmer 45 cl. Du kan självklart även använda glaset till värmande te eller läcker varm choklad. Alla V60 drippers från hario kan enkelt placeras ovanpå glaset så du kan brygga ditt kaffe direkt i glaset. Specifikationer:- Glas med dubbla väggar- Ligger bra i handen- Rymmer 45 cl- Passar till alla Harios V60 drippers
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 2-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,2 liter
 • PAVINA Dubbelväggade Kaffeglas, 45 cl, 2-Pack

  PAVINA Dubbelväggade Kaffeglas, 45 cl, 2-Pack
  2-pack med kaffeglas från Bodum som håller sig svala.
 • Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l
  Låt din latte se extra aptitlig ut i dessa nästan päronformade glas.De munblåsta glasen från Bodums Titlis-serie är dubbelväggade, vilket betyder att de håller kaffet varmt utan att du bränner fingrarna på glaset - och de håller dina drinkar kalla utan kondens. Glasen tål maskindisk och finns i olika storlekar.
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Medium 2 pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,35 liter
 • Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l

  Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l
  Kaffe eller cocktails? Du bestämmer själv vad du vill ha i dessa vackra glas från Bodum.TITLUS-serien av glas är munblåst och dubbelväggat, vilket betyder att de både håller värmen när du dricker kaffe och kylan när du dricker drinkar. De tål maskindisk.
 • Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st.

  Bodum TITLIS Dubbelväggat glas, 6 st.
  Kaffe eller cocktails? Du bestämmer själv vad du vill ha i dessa vackra glas från Bodum.TITLUS-serien av glas är munblåst och dubbelväggat, vilket betyder att de både håller värmen när du dricker kaffe och kylan när du dricker drinkar. De tål maskindisk.
 • Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack

  Pavina Kaffeglas dubbelväggad 25 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 25 cl. Säljs i 2-pack.
 • Rosendahl Grand Cru Kaffeglas, 2 st, 24 cl

  Rosendahl Grand Cru Kaffeglas, 2 st, 24 cl
  Avnjut ditt morgonkaffe stiligt med dessa eleganta kaffeglas från Rosendahl och deras fantastiska serie Grand Cru. Glasen är gjorda i blyfritt glas med ett stilrent bälte i rostfritt stål.   Grand Cru är en serie produkter där funktionalitet och enkelhet väger tyngst. Den stilrena designen skapar en bra grund i köket och en tydlig elegans i bordsdukningen.   Tål maskindisk upp till 55° C.  Specifikationer: Material: Blyfritt glas, rostfritt stålVolym: 24 clHöjd: 11,7 cmDiameter: 7 cm 
 • Picardie Latteglas 36 cl

  Picardie Latteglas 36 cl
  Latteglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.
 • Bialetti Espressoglas Röd 6-pack

  Bialetti Espressoglas Röd 6-pack
  Låt även ögonen njuta av din kraftfulla espresso med ett läckert espressoglas från italienska Bialetti! Bialetti är kända över hela världen för sina förstklassiga mokabryggare och är en stolt bärare av den italienska kaffekulturen. Därför har de även tagit fram ett brett sortiment av eleganta espresso-, cappuccino- och kaffemuggar för att hylla denna läckra dryck. Här ser vi deras klassiska espressoglas med en formgivning speciellt anpassad för att lyfta espressons explosiva smakaromer och krämiga konsistens. Designen är ett stilrent italienskt hantverk med läckra detaljer i en elegant röd färg. I mitten av glaset tronar dessutom den ikoniska Den lilla mannen med mustaschen, som kommit att bli en signatur för Bialetti och är ett kännetecken för dess höga kvalité.  Detta praktiska 6-pack är ett perfekt tillskott i köksskåpet och gör att du enkelt kan duka upp även till det större sällskapet!Specifikationer Färg: Transparent Material: GlasKapacitet: 9 cl
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 200 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas med handtag, 2- pack, 200 ml
  Stilrena kaffeglas från Zwilling. Glasen är munblåsta dubbelväggade glas vilket gör att drycken håller sig varme längre. Tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt. 
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Small 2 pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Small 2 pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack SmallMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym:0,25 liter
 • Chambord Kaffeglas Koppar, 30 cl, 2-pack

  Chambord Kaffeglas Koppar, 30 cl, 2-pack
  Chambord kaffeglas kommer från Bodum.
 • Luigi Bormioli 2 st. Thermic longdrink/kaffeglas

  Luigi Bormioli 2 st. Thermic longdrink/kaffeglas
  Vackra glas som varken blir för varma eller för kalla. Luigi Bormiolis Thermic kaffeglas är gjort av dubbelväggat termoglas som bevarar temperaturen längre - oavsett om innehållet är varmt eller kallt. Vakuumet mellan de två sidorna är isolerande och förhindrar även kondens på utsidan. När du först ser på Thermic serien verkar den otroligt skör, men den tunna lättviktsdesignen har en bra styrka och är hållbart. Den enkla och snygga designen ger anledning till att njuta av en god kopp varmt kaffe.
 • Chambord Kaffeglas Guld, 30 cl, 2-pack

  Chambord Kaffeglas Guld, 30 cl, 2-pack
  Chambord kaffeglas kommer från Bodum.
 • Bodum Pilatus Dubbelväggigt glas 0,25 Liter 2 pack

  Bodum Pilatus Dubbelväggigt glas 0,25 Liter 2 pack
  Bodum Pilatus dubbelväggsglas 2-pack 0,25 literMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm. Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,25l
 • Sagaform Club Irish Coffee Glas 2-pack

  Sagaform Club Irish Coffee Glas 2-pack
  Två stycken irish coffee glas i traditionell design från Sagaform. Matcha glasen med drinkskeden från samma serie för en genomgående stil. Det medföljer en folder med olika drinkrecept.Material: Glas Volym: 25 clHöjd: 15 cm
 • Loveramics Twisted Cortado Glas 120 ml., 6 st.

  Loveramics Twisted Cortado Glas 120 ml., 6 st.
  Njut av din Cortado i detta eleganta glas från Loveramics med twist-detaljer. Glaset har tjocka kanter på 5 mm så värmen bevaras väl och det blir inte varmt så att du bränner dina händer. Glaset är tillverkat av 100% återanvändbart, starkt och icke-poröst material. Det är ett stilrent alternativ till keramik och porslin till baristan eller dig där hemma som vill ha fler valmöjligheter när det ska serveras en god kopp kaffe.
 • Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Large 2 Pack

  Bodum Pavina Dubbelväggigt Glas Large 2 Pack
  Bodum Pavina dubbelväggsglas 2-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,45 liter 
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Small 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Small 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack SmallMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,1 liter
 • Bodum BISTRO dubbelväggat glas m. handtag - 2 st.

  Bodum BISTRO dubbelväggat glas m. handtag - 2 st.
  Till en hemmagjord cafe latte är detta glas med handtag perfekt.Bodums BISTRO-serie i dubbelväggat glas håller kaffet varmt - utan att du bränner fingrarna på det. De tål även maskindisk.
 • Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 6 st. - 0,35 l
  Både fika-, middags- och festbordet kan dukas upp med dessa sex glas från Bodums Pilatus-serie.Den dubbelväggade glaskonstruktionen betyder nämligen att man kan dricka både kalla och varma drycker ur dem, och designen pryder verkligen varje bord. Glasen tål maskindisk.
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 2 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Large 2 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 2-pack LargeMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,4 liter
 • Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 6 pack

  Bodum Canteen Dubbelväggigt Glas Medium 6 pack
  Bodum Canteen dubbelväggsglas 6-pack MediumMunblåsta dubbelväggiga glas tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Håller den kalla drycken kall, och den varma drycken varm.Tål frys och ugn upp till +176°C  Design: BodumMaterial: Borosilicate glasVolym: 0,2 liter
 • Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l

  Bodum PILATUS Dubbelväggat glas, 2 st. - 0,35 l
  Cocktails och kaffe - båda är bra i dessa enkla och eleganta glas från Bodums Pilatus-serie.Glasen är munblåsta i dubbelväggat glas, vilket betyder att de kan hålla värmen på ditt kaffe - och se till att kylan inte lämnar dina drinkar. De kommer i set med två stycken och tål maskindisk.
 • Pavina Kaffeglas dubbelväggad 45 cl 2-pack

  Pavina Kaffeglas dubbelväggad 45 cl 2-pack
  Glaset Pavina har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Glaset fungerar lika väl till kalla drycker. Volym 45 cl. Säljs i 2-pack.
 • Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml
  Stilrena latteglas från Zwilling. Glasen är munblåsta och tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt vilket gör att drycken håller sig varmare längre. 
 • Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas

  Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas
  Servera en läcker kopp kaffe latte i dessa snygga latteglas från Rosendahl Grand Cru Soft serien. Glasen kan också användas till dekorativa förrätter och desserter - valet är ditt. Grand Cru Soft latteglas är utrustad med en rund kant, och de är därför extra behagliga att dricka ur. Den klara färgen och den tidlösa designen gör det möjligt för dig att kombinera glasen med andra ställ, om sällskapets storlek kräver det. Tål dessutom diskmaskin.
 • Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l

  Bodum ASSAM Kaffeglas med krom handtag, 2 st. - 0,35 l
  Med dessa glas från Bodums ASSAM-serie ser ditt kaffe eller te bara lite bättre ut. De är gjorda i värmetåligt och otroligt hållbart borosilikatglas som inte bleknad eller kalkar igen - även efter många års åkturer i diskmaskinen.Handtaget på glasen är i rostfritt stål.
 • Luigi Bormioli 2 st. Thermic kaffeglas med handtag

  Luigi Bormioli 2 st. Thermic kaffeglas med handtag
  Njut av en kopp varmt kaffe eller en läcker Irish coffee med stil. Luigi Bormiolis Thermic kaffeglas är utrustade med ett öra som gör det lätt att hålla i och flytta på. Glaset är gjort av dubbelväggat termoglas som håller temperaturen mycket längre. Kaffeglaset är idealiskt till att avnjuta en läcker Irish coffee. Du kan enkelt rengöra glaset genom att ställa det i diskmaskinen.
 • Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml

  Zwilling Sorrento Kaffeglas 2- pack, 200 ml
  Kaffeglas från Zwilling som är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas. Glasen är värmebeständiga så drycken håller sig varmare längre. 
 • Rice Melamin Lattemugg Vintage Budgie

  Rice Melamin Lattemugg Vintage Budgie
  En rejäl melamin mugg med en vacker fågel för latte eller te, har extra tjocka sidor så du inte bränner dig.Specifikationer:- Tål maskindisk men inte micro.Mått: 13 x 9 cm
 • Sorrento Latte Macchiato Glas 350 ml, 2-pack

  Sorrento Latte Macchiato Glas 350 ml, 2-pack
  Tvåpack Sorrento latte macchiato-glas från Zwilling designade av Matteo Thun och Antonio Rodriquez. Tillverkade av dubbelväggade glas av hög kvalitet för att hålla optimal dryckestempratur.
 • Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml
  Stilrena latteglas med handtag från Zwilling. Glasen är dubbelväggade vilket gör att drycken håller sig varmare längre. Det är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt. 
ileadilead