Latteglas

Avnjut en god café latte eller latte macchiato i något av dessa fina latteglas. Dubbelväggat glas gör att du inte bränner dig men glöm inte att skaffa en fin lattesked så du når ner i det höga latteglaset.

Populärt inom latteglas

 • Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas 2- pack, 350 ml
  Stilrena latteglas från Zwilling. Glasen är munblåsta och tillverkade i borosilikaglas som är värmebeständigt vilket gör att drycken håller sig varmare längre. 
 • Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml

  Zwilling Sorrento Latteglas med handtag, 2- pack, 450 ml
  Stilrena latteglas med handtag från Zwilling. Glasen är dubbelväggade vilket gör att drycken håller sig varmare längre. Det är munblåsta och tillverkade av borosilikaglas som är värmebeständigt, hårdfört och lätt. 
 • Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas

  Rosendahl Grand Cru Soft Latteglas
  Servera en läcker kopp kaffe latte i dessa snygga latteglas från Rosendahl Grand Cru Soft serien. Glasen kan också användas till dekorativa förrätter och desserter - valet är ditt. Grand Cru Soft latteglas är utrustad med en rund kant, och de är därför extra behagliga att dricka ur. Den klara färgen och den tidlösa designen gör det möjligt för dig att kombinera glasen med andra ställ, om sällskapets storlek kräver det. Tål dessutom diskmaskin.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pack - Tekoppar Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Latte 4-pack - Tekoppar Glas Klar
  4-pack med Latteglas från Rosendahl. Dessa glas tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, vilket gör att de är fina till alla typer av dukningar. Glaset passar perfekt till latte, men även mindre förrätter och desserter. Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Fler tips på latteglas

 • Bodum Bistro Dubbelväggad Lattemugg Med Handtag 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Bodum Bistro Dubbelväggad Lattemugg Med Handtag 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  Den här lattemuggen från Bodum passar perfekt till både varma och kalla drycker – du väljer själv om du serverar rykande hett kaffe eller iste. Den smarta dubbelväggade designen i borosilikatglas håller drycken varm utan att du bränner fingrarna, och undviker kondensering vid kalla drycker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack

  Duralex - Picardie Latteglas 36 cl 6-pack
  Latteglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag. Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan. Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt.
 • Rosendahl - Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack

  Rosendahl - Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack
  Grand cru Soft Latteglas 48 cl 4-Pack från Rosendahl
 • Voluspa Spiced Pumpkin Latte Doftspridare - Doftpinnar Glas Svart

  Voluspa Spiced Pumpkin Latte Doftspridare - Doftpinnar Glas Svart
  Doftspridaren från Voluspa har kabocha pumpkin pulp, coconut crema, Spiced Brûlée noter. Den har en orange, genomskinlig burk i glas med tio pinnar i rottingvass. Perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om doftspridaren från Voluspa- Inte testad på djur.- Ftalat-, paraben- och sulfatfri. Shoppa Doftpinnar och mer Doft & Kroppsvård hos Royal Design.
 • Mareld Latteglas 28 Cl 4-pack - Dricksglas Borosilikatglas Klar

  Mareld Latteglas 28 Cl 4-pack - Dricksglas Borosilikatglas Klar
  Latteglaset från Mareld har en handgjord design i borosilikatglas med dubbla väggar för att hålla värmen länge. En perfekt detalj för det dukade bordet. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om latteglaset från Mareld- Uppskattas för den handgjorda designen.- Är också omtyckt för det tåliga materialet.- Termiska egenskaper.- Säljs i 4-pack.- Kapacitet: 28.0 cl. Skötselråd för latteglaset- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Dricksglas och mer Glas hos Royal Design.
 • Blomus - Nero Latte Macchiatoglas isolerande 32 cl 2-pack

  Blomus - Nero Latte Macchiatoglas isolerande 32 cl 2-pack
  Dubbelväggade kaffeglas, perfekt till latte macchiato eller te, men även till kalla drycker eller desserter. Tack vare isoleringen mellan väggarna håller sig drycken varm eller kall längre och du slipper bränna fingrarna. Volym 32 cl. Säljs i 2-pack.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato 50 Cl - Kaffekoppar Glas Klar

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Latte Macchiato 50 Cl - Kaffekoppar Glas Klar
  New Wave Caffè Latte Macchiato är det perfekta glaset för latte eller te. Metallhandtaget gör att handen inte bränns och ger koppen ett eget uttryck.Detta Latte Macchiato-glas ingår i New Wave Glass-serien. Alla delar av denna samling är en visuell glädje, och de ger den unika atmosfären i New Wave-samlingen från bordet till hela ditt hem. Modern, funktionell och hållbar för daglig användning. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Nachtmann - Noblesse Latteglas 35 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Noblesse Latteglas 35 cl 2-pack Klar
  Noblesse Cocktail- / Vinglas 35,5 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av ditt favoritkaffe. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.
 • Spiegelau - Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack

  Spiegelau - Perfect Serve Latte Macchiatoglas 30 cl 4-pack
  Servera en perfekt krämig Latte Machiato i glasen ur Perfect Serve Collection från Speigelau. Latte Machiatoglasen kompletterar övriga glas i serien så att du kan servera kaffe i samma eleganta stil som välkomstdrinken. Perfect Serve Collection har utvecklats i samarbete med den internationellt prisbelönte barexperten Stephan Hinz och robust och slitstark med en hög krossäkerhet samtidigt som den har en exceptionell briljans och är tidlöst elegant, med andra ord funktionalitet och estetik förenat på högsta nivå.
 • Nachtmann - Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack Klar

  Nachtmann - Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack Klar
  Ethno Latteglas 43,4 cl 2-pack från Nachtmann passar perfekt för att servera och njuta av ditt favoritkaffe. Glasen passar till olika sorters kaffe så som latte, cappuccino och irish coffee, välj din favorit.Nachtmann är tillverkaren av kristallglas som har funnits sedan 1834. Nachtmann har med andra ord en lång erfarenhet av att tillverka vackra och eleganta glas. I sortimentet finns kristallglas för alla smaker.

Latteglaset gör kaffedrycken synlig

Det är genom munnen vi äter men ögonen bidrar med smakpåverkan. Kanske är det därför som en kaffe latte smakar extra gott när den serveras i ett latteglas.

Det genomskinliga glaset gör att vi kan se den härliga kaffedrycken mycket bättre. Om du dessutom toppar din latte med skummad mjölk får du fina skikt att titta på genom latteglasets sidor.