Kaffemaskiner

En kaffemaskin är vanligast att se på kontor och arbetsplatser, men det finns bra och billiga kaffemaskiner att ha hemma för hemmabruk också. En helautomatisk kaffemaskin med kvarn kan mala dina rostade bönor och dosera styrka helt på egen hand. Du behöver bara trycka på en knapp och inom en minut har du en god kopp kaffe att avnjuta! Vissa kaffeautomater har också funktionen att kunna skumma mjölk som du kan sätta på toppen.

Det som är största skillnaden mellan kaffeautomater på arbetsplatser eller i offentliga miljöer är att de har större kapacitet. Kaffemaskiner för hemmabruk är tänkt att kunna göra kanske 5-10 koppar per dag. Som en följd av det är underhållsarbetet något mer krävande, men enkelheten i att snabbt och enkelt kunna göra en god kopp kaffe överväger klart. Att dricka kaffe är en så rutinmässig del i mångas vardagsliv att det nu även finns möjlighet att skaffa inbyggd kaffemaskin.

Typer av kaffemaskiner: Espressomaskiner | Kapselmaskiner | Inbyggda kaffemaskiner

Populärt inom halv- och helautomatiska kaffemaskiner

Fler tips på halv- och helautomatiska kaffemaskiner

 • Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit

  Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit
  Utsökt kaffe med hjälp av smart espressomaskin! Att starta dagen med en god kopp kaffe är A och O. Hos Rocket vet man om hur mycket den perfekta koppen kaffe betyder, och just därför har man utvecklat Mozzafiato Evoluzione R. Espressomaskinen brygger inte bara en perfekt espresso, den är även framtagen för att professionella baristas ska kunna använda den. Detta säkerställer både kvalité och lång hållbarhet! Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) och kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Vattentanken rymmer hela 2,5 liter, men du kan även välja att koppla maskinen direkt till en vattenanslutning. Rotationspumpen ser till att bryggningen och fyllningen sköts på ett smidigt och effektivt sätt, precis som i alla professionella maskiner.   Italienska Rocket står för en gammal tradition av kvalitetsmärkta produkter som alla tillverkas under mottot "Fatto a Mano", som betyder "handgjord". Med Mozzafiato Evoluzione R garanterar du en otroligt god kopp kaffe som garanterat kommer imponera på både familj och gäster! Med sitt stilfulla yttre passar maskinen utmärkt på köksbänken! Specifikationer:- Färg: Vit.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 28 cm.- Djup: 42,5 cm. - Vikt: 30,2 kg. - Kapacitet (vattentank): 2,5 liter.- Effekt: 1200 Watt. - Justerbara fötter!  
 • Espresa Plus Espressomaskin

  Espresa Plus Espressomaskin
 • Melitta Caffeo Passione Kaffemaskin Silver

  Melitta Caffeo Passione Kaffemaskin Silver
  Passione är en kompakt och helautomatisk kaffemaskin som har det mesta man kan önska. Den är lätt att använda och du kan ställa in både bryggtemperatur och kaffestyrka så som du vill ha det. Kaffemaskinen är utrustad med Aromasafe vilket garanterar att bönorna håller sig färska längre, en ång- och mjölkskumsfunktion samt möjligheten att göra två koppar kaffe samtidigt. Specifikationer:- Aromasafe- Vikt: 11 kg.- Mått HBD: 39x25,3x38 cm. 
 • Smeg Espressomaskin ECF01BLEU Svart

  Smeg Espressomaskin ECF01BLEU Svart
  Denna espressomaskin är inspirerad av italienarnas kärlek till kaffe. Smegs Espressomaskin har samma ikoniska retro stil som de andra produkterna i Smegs sortiment, så att du kan mixa och matcha dina favoriter för en elegant köksuppsättning. Denna nya apparat ger en snygg stil till ditt morgonkaffe. Om du föredrar en espresso, cappuccino, latte eller latte macchiato, så hjälper denna espressomaskin att skapa och njuta av ditt kaffe i bekvämligheten av ditt eget hem.Funktioner:Användarvänlig kontrollpanel.Du kan välja mellan 1 eller 2 koppar.Den har en ångfunktion för mjölkskummning.Justerbart Cappuccinosystem.Thermoblock uppvärmningssystem.Praktiska flow-stop funktionen låter dig välja din egen styrka.En extra bricka för latteglas till exempel.Den avtagbara droppbrickan medvattenindikator som visar när den är full.En indikator som visar när det är dags att kalka av maskinen.Maskinen har gummitassar som gör att den står stadigt.Pumptryck på hela 15 bar.Vattentanken som rymmer 1 liter är avtagbar.Yttermått: H: 303 mm, B: 149 mm, D: 330 mm
 • Nivona CafeRomatica 670

  Nivona CafeRomatica 670
 • Siemens TE653318RW Espressomaskin

  Siemens TE653318RW Espressomaskin
  Helautomatisk espressomaskin från Siemens med stor touch display och många inställningsmöjligheter. Med den otroligt eleganta och stilrena kaffemaskinen fixar du snabbt en härlig espresso, kaffe, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato eller cafe au lait. Special-knappen gör det även möjligt att brygga americano och flat white.  Specifikationer:oneTouch funktion.MyCofee funktion.Separat mjölk/mjölkskum funktion.Varmt vatten funktion.Programmerbar kaffestyrka: 7.Programmerbar kaffemängd: 20-240 ml.Programmerbar temperatur: 3.Max kopphöjd: 14 cm. Kapacitet bönbehållare: 300 g.Kapacitet vattenbehållare: 1,7 l.Automatiskt rengöringsprogram. Pumptryck: 15 bar.Effekt: 1500 W.Vikt: 9,6 kg.Mått (B x H x D): 28 x 38,5 x 46,5 cm.   
 • Arite Cafe Retro 1388

  Arite Cafe Retro 1388
 • Nespresso Creatista Plus

  Nespresso Creatista Plus
 • Delonghi ECO311W

  Delonghi ECO311W
 • Nivona CafeRomatica 970

  Nivona CafeRomatica 970
 • Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione RSvart

  Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione RSvart
  Elegant design och professionell kvalité! Med italienska Rockets nya espressomaskin garanterar du alltid en perfekt kopp kaffe. Imponera när du bjudit gästerna på middag och avsluta med en krämig och god espresso. Mozzafiato Evoluzione R är en revolutionerande espressomaskin som skapats för att också kunna passa i det professionella köket. Med sin eleganta design blir den en naturlig blickfångare på köksbänken och kommer med all säkerhet bli din nya bästa vän! Rocket har alltid arbetat efter mottot "Fatto a Mano", vilket betyder "handgjord". Deras maskiner håller alltid högsta möjliga kvalité och säkerställer en perfekt kopp kaffe genom ett knapptryck. Maskinen är också oerhört praktisk och vattentanken rymmer hela 2,5 liter. Skulle detta inte vara tillräckligt kan du även koppla in den direkt i en vattenanslutning. Evoluzione R har en elektroniskt kontrollerad temperaturreglering, vilket bidrar med en otrolig exakthet vad gäller vattentemperatur. En oerhört viktig del av kaffebryggningen! Den läckra designen gör att maskinen enkelt smälter in i köket och att du smidigt placerar den var du vill. Fötterna är justerbara och kan höjas och sänkas, för att göra användningen så ergonomisk som möjligt. Evoluzione R är en espressomaskin att räkna med!  Specifikationer:- Färg: Svart.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 28 cm.- Djup: 42,5 cm. - Vikt: 30,2 kg. - Kapacitet (vattentank): 2,5 liter.- Effekt: 1200 Watt.  - Justerbara fötter! 
 • Delonghi ECI341.W

  Delonghi ECI341.W
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 650.55MS

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 650.55MS
  Här har vi kaffemaskinen av alla kaffemaskiner. Med färgdisplayen är man bara ett knapptryck ifrån att välja vad man vill dricka, välj mellan caffelatte, espresso eller varför inte ditt eget recept. Kopplar du samman maskinen med din mobiltelefon kan du välja dina favoritdrycker genom en app, skapa nya recept och upptäcka oändliga alternativ som matchar just din smak. Via displayen blir du guidad steg för steg hur du enkelt underhåller och använder maskinen. Med avtagbar bryggenhet är det enkelt att göra rent karaffen och droppbrickan kan diskas i maskin. Specifikationer:  Mått: 26 x 37.5 x 47 cm.Effekt: 1450 W.  Behållarkapacitet för kaffebönor: 400 g.  Display: 3,5 TFT Färg soft touch.För användning med kaffepulver. Kopphållare. Delonghi Lattecrema system. Avkalkning, rengöring och sköljprogram. Energispar-funktion. Extra Cappuccinoenhet. Ny tystgående kvarn med 13 inställningar. Strömbrytare. Programmerbar strömbrytare/vattenhårdhet. Avtagbar droppbricka med nivåindikator. Avtagbar vattenbehållare. Val för 1 kopp. Val för 2 koppar. Termisk mjölkkanna.  
 • Sage The Bambino Espressomaskin BES500 Silver

  Sage The Bambino Espressomaskin BES500 Silver
  Med denna snygga espressoaskin från Sage gör du den perfekta espresson eller capuccinon! Den har en stilren och modern design vilket gör att den blir en fin inredningsdetalj i alla kök. En utmärkt maskin till kaffeälskaren! Maskinen har en automatisk mjölkskummning samt automatisk rengöring av skummaren efter användning vilket förenklar. Funktioner: 1 värmareVariabel texturinställning, 3 inställningarVariabel temperaturinställningAuto on/off funktionPID-kontroll säkerställer den korrekta bryggtemperaturenIngen ”heat up time” från kaffebryggning till mjölkskumningTryck: 15 bar1700 WSingel och dubbelt filter
 • Nivona Kaffemaskin NICR 1030

  Nivona Kaffemaskin NICR 1030
  Design från Schweiz, koncept och tekniskt kunnande från Tyskland, Nivona lever och andas kaffekultur. De producerar inte bara väl genomtänkta kaffemaskiner av hög kvalitet, de ger också läckra trender, recept och nybryggda nyheter från hela världen. Denna stilrena och högteknologiska kaffemaskin lyfter varje kök. Utöver det snygga utseendet är kaffemaskinen även utrustad med teknisk excellens och en otrolig drift.  1030 är kraftfull, snabbare och fylld med den senaste tekniken, som det innovativa "Aroma Balance System". Denna modell är perfekt för behoven och kraven i ett privat hushåll, ett kontorsområde eller ett litet företag. Denna kaffemaskin kan memorera upp till 18 personliga kafferecept så att varje person får sitt personliga favoritkaffe. Med denna kaffemaskin kan man även själv välja om man först vill ha mjölken, kaffet eller båda samtidigt, allt genom appen. Denna kaffemaskin är mycket mångsidig och kan brygga espresso, lungo, americano, cafe latte, mjölkskum, cappuccino, latte macchiato.   Specifikation:Aromprofiler: 3 st.Brygger fler än en kopp: Ja, två stycken.Ljudnivå: Mycket låg.Styr genom app: Ja.Avtagbara delar för enkel rengöring: Ja.Inställbar kaffetemperatur: Ja.ECO-läge och energisparande strömbrytare: Ja.Automatiskt sköljningssystem för mjölkskum: Ja.Program för rengöring och avkalkning: Ja.Höjdjusterbart kaffeuttag: Ja, upp till 16,5 cm.Automatisk nivåövervakning: Ja.Hållare för mjölkslang på bryggaren: Ja.Touch funktion Cappuccino: Ja.Touch funktion Latte Machiatto: Ja.Touch funktion Caffelatte: Ja.MyCoffee funktion: Ja, 18 recept.Separat mjölk/mjölkskum funktion: Ja.Varmvatten funktion: Ja.Antal koppar per bryggning (Kaffe): 1 - 2.Programmerbar kaffestyrka: 5.Programmerbar kaffemängd: Ja (20 - 240 ml).Max. Glas- & Kopphöjd: 16,5 cm.Koppbelysning vid bryggning: Ja.Bönbehållare: 600 g.Hela bönor/malda bönor: Ja.Koppvärmare: Ja.Vattentank: Ja, 3,5 l.Automatiskt mjölksystem: Ja.Mjölkskummare: Ja.Mjölkbehållare: Ja, 0,9 l.
 • Rocket Giotto type V

  Rocket Giotto type V
 • Espressomaskin Svart 800W

  Espressomaskin Svart 800W
 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ3 S500 Svart/Rostfri

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ3 S500 Svart/Rostfri
  En kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.
 • Ariete Roma Plus - mod. 1329

  Ariete Roma Plus - mod. 1329
 • Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn

  Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn
  Det ultimata paketet till dig som älskar en fantastisk kopp kaffe och vill ha kontroll över processen. Du får både en kompakt espressomaskin och en kaffekvarn från Sage, som trots storleken ger dig hög kvalitet för pengarna.Sage Bambino Plus espressomaskin har elektronisk PID-reglering, och möjlighet att ställa in temperaturen. Dessutom har den en inbyggd mjölkskummare som producerar ett silkeslent skum för dina favoritdrycker.Sage The Dose Control Pro kaffekvarn är utrustad med 60 olika inställningar och låter dig enkelt ställa in malningstiden via vredet på fronten. Lätt påfyllning av bönor och inbyggt bajonett hållare.Setet består av: Sage the Bambino Plus espressomaskinSage the Dose Control Pro kaffekvarn
 • Delonghi ECAM22.320.B

  Delonghi ECAM22.320.B
 • Blindfilter till espressomaskin E61

  Blindfilter till espressomaskin E61
  Ett blindfilter använder du för att rengöra din espressomaskin. Passar de flesta espressomaskiner. E61 är standarden på bland annat Rocketmaskinerna.
 • Melitta Barista T Smart Silver

  Melitta Barista T Smart Silver
 • Delonghi ETAM29.510.B

  Delonghi ETAM29.510.B
 • Breville Kaffemaskin Prima Latte Röd

  Breville Kaffemaskin Prima Latte Röd
  Brevilles produkter imponerar i vardagen, utan att öka matlagningstiden eller svårighetsgraden. Den här Prima Latte Kaffemaskinen är såklart inget undantag! Med bara en enkelt knapptryckning kan du få din favoritkaffe dryck – precis så som du vill ha den. Kaffemaskinen kan använda olika typer av mjölk, från sojamjölk till helmjölk som sedan enkelt kan ställas in i kylen i behållaren när den inte används. Det öppna flitersystemet brygger ditt kaffe genom en ESE POD eller vanligt bryggkaffe. Maskinen skummar din mjölk till ett rikt och tjockt skum varje gång. Kaffemaskinen finns i två färger, röd eller silver.
 • Ascaso dream kranstav

  Ascaso dream kranstav
  Ventilhus och kranstav till ascaso dream. Det säljs numera som 1 del. Gjutet ihop _bild 2 visar hur den ser ut från en gammal maskin, men alltså inte säljs som mer.
 • Sage Espressomaskin The Oracle

  Sage Espressomaskin The Oracle
  Sage by Heston Blumenthal  Espressomaskin från Sage är utrustad med en rad smarta funktioner. Du kan själv välja om du vill att malning av bönor, påfyllning, mjölktexturisering och dosering ska ske automatiskt eller manuellt. Med dubbelt värmeelement och trippel värmesystem i rostfritt stål kan du tillreda kaffe och mjölk samtidigt med perfekt resultat varje gång. Fler funktioner- 280 gram kaffebönor- Temperaturkontroll- Avtagbar vattenbehållare - Skummad mjölk med ett knapptryck- Knapp för en kopp svart kaffe- Koppvärmare och förvaringsbricka- KalkindikatorSpecifikationer Effekt: 2400 wattMått: H55.40 x B45.70 x D46.20 cm BES980UK
 • Nespresso Citiz White

  Nespresso Citiz White
 • Bosch Kaffemaskin TAS3203 Tassimo

  Bosch Kaffemaskin TAS3203 Tassimo
  Bosch Kaffemaskin TAS3203 Tassimo
 • Espressomaskin Svart 800W

  Espressomaskin Svart 800W
 • Nespresso - Lattissima One

  Nespresso - Lattissima One
 • Retro Espressomaskin Svart

  Retro Espressomaskin Svart
  Espressomaskin från det italienska varumärket Smeg. Den 50-talsinspirerande designen blir en elegant touch i köket. Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Delonghi ECAM510.55.M

  Delonghi ECAM510.55.M
 • La Marzocco Linea Mini Röd

  La Marzocco Linea Mini Röd
  Inspirerad av den klassiska La Mazocco Linea Classic kommer här Linea Mini. Maskinen har allt som en Linea Classic har, med fördelen att den nätta storleken gör den perfekt för användning direkt på köksbordet. Byggkannan är nyutvecklad med micro-boiler/termoblock i rostfritt stål för en snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Här finns även PID-styrning utan display. Linea Mini är förutom detta också  utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3, som förvärmer bryggvattnet.Maskinen är både praktisk och effektiv och har flera goda features. Den kompakta espressomaskinen har baristaljus, paddel, integrerad vattentank på 2 liter, inbyggd rotationspump samt vakuumventil. Här ingår 2 filterhållare i rostfritt stål, 4 filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, 2 kompletta kit för vattenanalys, 1 liten mjölkkanna, rengöringsmedel och manual. Linea Mini  finns i 6 olika färger så att du alltid kan välja den som passar bäst in i just ditt hem.
 • Delonghi ECP31.21

  Delonghi ECP31.21
 • Smeg Dolce & Gabbana Espressomaskin

  Smeg Dolce & Gabbana Espressomaskin
  Denna espressomaskin från Smeg och Dolce & Gabbanas designsamarbete är ett sant konstverk. Samarbetet har fått namnet "Sicily is my love" och känns enkelt igen på Dolce & Gabbanas karakteristiska, färgstarka och lekfulla motiv, som tillsammans gör  espressomaskinen helt unik. Maskinen är manuell och kan brygga en eller två koppar kaffe åt gången - allt du behöver göra är att fylla filtret med malt kaffe, pressa med den medföljande tampern och sätta tillbaka filtret i maskinen. Den användarvänliga kontrollpanelen är smidig och enkel att förstå sig på och maskinen säger åt dig när det är dags för avkalkning.Den avtagbara vattentanken rymmer 1 liter vatten och espressomaskinen är utrustad med en härlig ång-funktion, som gör att du alltid kan tillsätta varm, ångad mjölk i din cappuccino. Du kan själv styra över hur starkt du vill att kaffet ska vara med hjälp av den praktiska flow stop-funktionen. Espressomaskinen står stabilt på gummifötter så att du alltid kan använda den säkert.
 • Melitta Caffeo Passione OT Black

  Melitta Caffeo Passione OT Black
 • Caffeo Solo MANCHESTER UNITED

  Caffeo Solo MANCHESTER UNITED
  CAFFEO® SOLO® MANCHESTER UNITED LIMITED EDITION Ren kaffenjutning En kompakt helautomatisk kaffemaskin med fokus på vad som är viktigt: ren kaffenjutning med färskmalda kaffebönor. Dessutom är den minimalistiskt designad med kompakta mått och
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788
  En ny dimension av kaffe - direkt i ditt kök!Upptäck kaffe som du aldrig druckit eller bryggt det tidigare. Med denna espressomaskin presenterar Nivona det senaste och absolut bästa från sin uppmärksammade 7-serie. Den stilrena designen och matta svarta färgen gör att denna maskin passar perfekt i alla moderna hem och garanterar det bästa kaffet till dig och dina vänner. Maskinen är utvecklad för långvarig hållbarhet och har ett futuristisk utseende som kommer göra dina gäster både imponerade och avundsjuka. Var din egen barista med denna högklassiga espressomaskin! Med det specialutvecklade Aroma Balance System väljer du enkelt mellan 3 olika aromer på ditt kaffe - "dynamic", "constant" och "intense", som garanterar god smak och precis extraktion. En perfekt funktion när vännerna är på besök och beställer olika typer av kaffe. Det går även utmärkt att bara hetta upp vatten för en härligt kopp te, och du behöver inte oroa dig för att hela tiden behöva fylla på vattentanken. Tanken är nämligen extra stor och rymmer hela 2,2 liter.Maskinen är lätt att flytta och den smidiga formen gör att den snyggt passar in på diskbänken eller annan köksyta. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt hur du går till väga för att brygga det perfekta kaffet, precis efter egen smak. Maskinen styrs med hjälp av 2 vridknappar som finns på varsin sida av displayen. Den helautomatiska funktionen gör att maskinen själv suger upp mjölk från den tillhörande mjölkkylaren, därefter värms och skummas mjölken innan den hälls i koppen. Ett enkelt system perfekt för kaffeälskaren!Du kan även ställa in vilken temperatur och styrka du vill ha på ditt kaffe, för en perfekt servering. När du hittat din ultimata kombination har du möjlighet att spara upp till 10 olika recept i maskinen. Låt hela familjen spara sitt eget kaffe-recept för att se till att alla blir nöjda!Maskinen rengörs enkelt med det inbyggda underhållningsprogrammet. Allt du behöver göra är att lägga i en rengöringstablett, starta programmet via displayen och låta det gå. Lättare än så kan det inte vara!Brygg kaffe direkt från soffan! Med det moderna och innovativa system "Smarter Coffee" har Nivona utvecklat en app till iOS och Android som gör att du kan styra espressomaskinen genom telefonen. Maskinen kopplas ihop via bluetooth och funktionen är enkel att använda. En perfekt maskin för dig som älskar kaffe och vill göra vardagen lite lättare!Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme, lungo, cappuccino & latte macchiato.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & termo/mjölkkylare 0,5 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.  
 • Siemens TI305206RW

  Siemens TI305206RW
 • Giotto Type V, Espressomaskin - Rocket

  Giotto Type V, Espressomaskin - Rocket
  Giotto Type V från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfekt temperaturstabilitet kopp efter kopp. Värmeväxlarsystem i Giotto Type V ger tillgång till bryggning, ånga och hetvatten i korrekt temperatur simultant med ett elektriskt element. Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) som kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Bryggvattnet cirkulerar genom bryggruppen och värmeväxlaren i tryckkokaren, värmekällan för det är hetvattnet i tryckkokaren. Vatten tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,5 liter i Giotto Type V. Bryggning och fyllning matas av en vibrationspump och trycket regleras med en reduktionsventil för optimalt bryggtryck. Skillnaden från dennes föregångare, Giotto Plus PID, är att Giotto Type V har några nya stilistiska förändringar. Nya fötter som är justerbara i höjd samt även en ny design på ångröret och hetvattenkranen. Sidopanelerna på nya Giotto har fått en mer tredimensionell design i och med att sidorna nu är mer diamantformade snarare än den triangulära formen som den tidigare hade. Type V finns i design Giotto och Mozzafiato. Modellerna är desamma inuti, den enda skillnaden är utseendet. Medföljande Giotto Type V kommer en metallsarg, ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en tamper, en rengöringsborste, en microfiberduk och rengöringspulver. För enkelhets skull: Det som skiljer Giotto Evulozione från Mozzafiato Evulozione är designen på chassit. V står för vibrationspump medan R står för rotationspump. TEKNISKA SPECIFIKATIONER Bredd 335 mm Djup 420 mm Höjd 375-425 mm* Pump Vibration Kokare 1,8 L Värmeväxlare 0,6 L Vattentank/anslutning 2,5 L / Nej Elektronik PID Effekt element 1200 watt Bryggrupp E61 Nettovikt 23,0 kg
 • Ariete Espresso 1324

  Ariete Espresso 1324
 • Ascaso DREAM Espressomaskin Strawberry Gum

  Ascaso DREAM Espressomaskin Strawberry Gum
  Ascaso Dream är inte endast en bra och effektiv espressomaskin; den har även en snygg retro design och kommer i en lång rad läckra färger. Tankarna går tillbaka till 50-talets Italien, då den har den ultimata kombinationen av design och kvalitet tack vare de läckra material som maskinen är gjord av.Dream är dessutom väldigt tyst och har en koppvärmare ovanpå maskinen. Det effektiva ångmunstycket ger en snabb och smidig mjölkskumning, medans den även fungerar som utlopp för varmt vatten till te eller koppuppvärmning. Espressomaskinen har dessutom en smart termometer på framsidan av maskinen, så bryggtemperaturen kan läsas av under bryggningen. Det medföljer ett kraftigt brygghandtag i mässing i 57 mm med 7 och 14 grams filterkorgar. Ascaso Dream fås i hela 11 olika färger, så du kan enkelt hitta den som passar dig och ditt hem bäst.
 • Melitta Purista Silver

  Melitta Purista Silver
 • Rocket Appartamento white

  Rocket Appartamento white
 • Espressomaskin Gaggia Naviglio, Svart

  Espressomaskin Gaggia Naviglio, Svart
  Automatisk espressomaskin från italienska Gaggia, som tillverkat några av marknadens allra bästa espressomaskiner i Milano sedan 1947. Maskinen har automatisk rengöring och dina val av kaffe ställs enkelt in med knapparna. Hölje: ABS plast Vattentank: 1,5 liter Bönbehållare: 300 gram bönor Sumplåda: 10 koppar Mått: 440x340x256 mm Effekt: 1.850 Watt
 • Avkalkningsmedel för espressomaskiner

  Avkalkningsmedel för espressomaskiner
 • Espressomaskin CI Touch

  Espressomaskin CI Touch
  Intelligent teknik för individuell kaffenjutning. Personliga kafferecept har blivit till en livsfilosofi för många kaffeälskare. I Melitta® CI® kan vi erbjuda en helautomatisk kaffemaskin som enkelt går att anpassa efter fyra individers person

Bästa kaffemaskinerna att köpa enligt test

Eftersom det finns så många olika kaffemaskiner kan det vara svårt att veta vilken som är den bästa kaffemaskinen. Ett bra första steg när du ska köpa ny maskin är att ta del av tester och se vilken som fått bäst i test. Här får du några länkar till tester av kaffeautomater som gjorts.

Expressen Leva & Bo (2018) testade 7 kaffemaskiner och kom fram till att Melitta Caffeo Passione OT var bäst tätt följd av DeLonghi Eletta och Severin KV8090+SM9495.

Råd & Rön (2017), test av 51 helautomatiska kaffemaskiner där en testpanel på 30 personer fått smaka espresso från varje maskin. Vinnare i testet kostar cirka 20 000 kr men panelen kom fram till att man kan hitta maskiner som kommer ganska nära för en bråkdel av pengarna.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghis kaffemaskiner. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.

Vi har inte sett någon utföra ett bäst-i-test under 2019 ännu. Har du tagit del av ett sådant test får du gärna meddela oss.

Varumärken för kaffemaskiner som maler bönor

Acaia, Ariete, Ascaso, Asko, Barletta, Bengt Ek Design, Bodum, Bosch, Breville, Cafetto, Champion, Delonghi, Dolce Gusto, Dualit, Electrolux, Gaggia, Gastroback, Gastronoma, Graef, Grundig, Husqvarna, Illy, Izzo, KitchenAid, Kitchenlab, Krups, La Marzocco, Melitta, Miele, NEFF, Nespresso, Nivona, Nuova Simonelli, Philips, Rancilio, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Sage By Heston Blumenthal, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, SMEG, WMF


En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffemaskiner som de säljer online. Klicka här.

ileadileadileadileadilead