Kaffemaskiner

En kaffemaskin är vanligast att se på kontor och arbetsplatser, men det finns bra och billiga kaffemaskiner att ha hemma för hemmabruk också. Maskinerna kan vara av olika typer där vissa laddas med kapslar medan andra har behållare för bönor.

Kaffemaskin med bönor och kvarn

Nymalda kaffebönor ger den absolut bästa smaken då alla aromer finns kvar och kan frigöras precis vid bryggögonblicket. En automatisk kaffemaskin som laddas med kaffebönor maler dessa i en inbyggd kvarn och doserar kaffestyrkan utifrån din inställning.

Så länge bönbehållaren är fylld och maskinen har tillgång till friskt vatten behöver du bara trycka på en knapp och inom en minut har du en god kopp kaffe att avnjuta! Vissa kaffeautomater har också funktionen att kunna skumma mjölk som du kan sätta på toppen.

Maskiner för kaffe i hemmet eller på kontor

Det som är största skillnaden mellan kaffeautomater på arbetsplatser eller i offentliga miljöer är att de har större kapacitet. Kaffemaskiner för hemmabruk är tänkt att kunna göra kanske 5-10 koppar per dag.

Som en följd av det är underhållsarbetet något mer krävande, men enkelheten i att snabbt och enkelt kunna göra en god kopp kaffe överväger klart. Att dricka kaffe är en så rutinmässig del i mångas vardagsliv att det nu även finns möjlighet att skaffa inbyggd kaffemaskin.

Typer av kaffemaskiner: Espressomaskiner | Kapselmaskiner | Inbyggda kaffemaskiner

Tips på populära kaffemaskiner

 • Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  Stand-by funktion,Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner,Koka upp till 14 koppar ,Avtagbar droppbricka med nivåindikator,Nytt Cappuccinosystem,Justerbart kaffeutlopp,
 • Barletta Espressomaskin

  Barletta Espressomaskin
  Brygg espresso, cappuccino eller latte som ett riktigt proffs! Med denna espressomaskin från Barletta får du alla de funktioner du behöver för att brygga den perfekta koppen kaffe. Du styr enkelt maskinen med olika knappar till förinställda program, och för dig som verkligen vet hur du vill ha din espresso finns det självklart möjlighet att manuellt ställa in dina personliga preferenser. Espressomaskinen har också ett automatiskt system för mjölkskum som är mycket enkelt att använda när du är sugen på en krämig latte eller cappuccino. Det dubbla värmesystemet gör dessutom att du kan brygga ditt kaffe och skumma din mjölk på samma gång – tidsbesparande och effektivt! Under bryggningen kontrollerar maskinen automatiskt vattentemperaturen så att du inte behöver oroa dig för någon besk eftersmak, och tack vare de inbyggda säkerhetssystemen med skydd mot överhettning och högt tryck är du garanterad en trygg användning. Dessutom är den inbyggda mjölktanken väldigt enkel att rengöra med sitt automatiska rengöringsprogram. Barletta är därför en perfekt espressomaskin för dig som vill ha en enkel och smidig upplevelse, utan att kompromissa med kvalitén! SpecifikationerFärg: StålKapacitet vattentank: 1,7 lEffekt: 1230-1470WDubbla värmesystemet, kaffe och mjölkskum på samma gång!Reglerad vattentemperatur Säker användning med skydd mot överhettning och högt tryckAutomatiskt rengöringsprogram för mjölktanken
 • Barista Express Espressomaskin, Borstad Stål

  Barista Express Espressomaskin, Borstad Stål
  Barista Express espressomaskin från Sage brygger med exakt mängd med inbyggd konisk kvarn med 18 inställningar, 15 bar tryck och separat varmvattenutlopp för en god kopp te. Medföljande mjölkkanna i rostfri design.
 • Siemens TE657319RW

  Siemens TE657319RW
  Espressomaskin TE657319RW från SiemensSensoFlow-system för garanterad smak varje gångMed SensoFlow-systemet håller espressomaskinen en jämn och optimalt anpassad bryggtemperatur. Tack vare att id

Fler tips på fina halv- och helautomatiska kaffemaskiner för kaffedrycker

 • Retro Espressomaskin Pastellblå

  Retro Espressomaskin Pastellblå
  Espressomaskin från det italienska varumärket Smeg. Den 50-talsinspirerande designen blir en elegant touch i köket. Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • NESPRESSO Vertuo Plus Black D (GDB2-EU-BK-NE1) - Kapselmaskin

  NESPRESSO Vertuo Plus Black D (GDB2-EU-BK-NE1) - Kapselmaskin
 • Kapselmaskin Accent Svart

  Kapselmaskin Accent Svart
 • Rocket Appartamento Espressomaskin Koppar

  Rocket Appartamento Espressomaskin Koppar
  Appartamento är en av Rockets mer kompakta espressomaskiner och passar således perfekt för kök som inte har obegränsat med utrymme. Trots detta, har Rocket inte tummat på kaffemaskinens kvalitet och prestanda som är anpassad för att kunna brygga kaffe till perfektion. En sidopanel i koppar ger espressomaskinen ett extra elegant intryck. SpecifikationerVikt: 20 kg.Mått: 27,4 (B) x 42,5 (L) x 36 (H) cm.Kokkapacitet: 1,8 liter.Effekt: 1200 W.  
 • Miele CM 5510 Rose gold PearlFinish, Silence

  Miele CM 5510 Rose gold PearlFinish, Silence
 • JURA Impressa A7 - Vit Espressomaskin

  JURA Impressa A7 - Vit Espressomaskin
 • Espressomaskin, Vit

  Espressomaskin, Vit
  Espressomaskin från Smeg i klassisk retrodesign. Försedd med smarta funktioner som ångfunktion för mjölkskummning och i samma eleganta 50-tals design som övriga produkter ur Smegs sortiment.
 • Bosch TAS14 Tassimo Kapselmaskin

  Bosch TAS14 Tassimo Kapselmaskin
  Gör läckra drycker till hela familjen med en enkel maskin. Med Bosch TAS14 kan du själv välja kapsel och brygga den dryck du önskar. Den är utrustad med ett innovativt uoovärmningssystem som gör att maskinen är klar på en gång när den blivit ansluten till ström.Den är enkel att rengöra tack vare det automatiska rengörings- och avkalkningsprogrammet. Därtill tål de lösa delarna maskindisk. Du kan brygga många olika drycker, såsom cappuccino, espresso, varm choklad eller te. Den fås i tre fina färger.
 • Graef Pivalla Komplett Espressomaskin

  Graef Pivalla Komplett Espressomaskin
  Brygg en läcker italiensk espresso eller flera andra härliga varma drycker på nolltid med denna Pivalla espressomaskin från Graef. Espressomaskinen värms upp på ingen tid alls, mycket tack vare den smarta Thermoblock Heater. Här hittar du flera smarta funktioner, bland annat Ulka-pumpen som skapar ett tryck på upp till 16 bar och garanterar en perfekt espresso. Maskinen kan både skumma mjölk och hetta upp vatten till te, eller annan varm dryck. Förutom vanligt malt kaffe kan du också brygga varm choklad eller liknande, så länge du har pulvret till det. Här hittar du även smarta tillbehör, som normalt behöver köpas till, som gör det möjligt att att brygga drycker av kapslar från Nespresso, Tchibo Cafissimo, Nescafé Dolce Gusto och Lavazza a Modo Mio.På maskinens ovansida finns en smart värmeplatta på vilken du kan värma koppar och fat. Den är också utrustad med en praktisk droppbricka som samlar upp spill, samt en avtagbar vattenbehållare som rymmer hela 2,5 liter.
 • Smeg Espressomaskin 50-tals stil pastellgrön

  Smeg Espressomaskin 50-tals stil pastellgrön
  Den här läckra espressomaskinen från Smeg kommer att få varje designälskares hjärta att slå lite extra. Med tre knappar kan du enkelt ställa in hur du vill ha ditt kaffe genom att justera temperatur och längd. Har du en nära vän på besök kan du även välja 2-kopps funktionen vilket ger dig två koppar rykande kaffe på en gång. Vattentanken rymmer 1 liter och är lätt att komma åt och fylla på från baksidan av maskinen. Skulle du föredra en varm kopp te kan du även välja varmvattensfunktionen. Andra smarta funktioner som betyder mycket är en smart antiglid bas, droppbricka och en justerbar stand-by funktion. Den läckra retro designen för direkt tankarna till det glada 50-talet och espressomaskinen är en otroligt snygg del av din köksinredning. Specifikationer:- Retro design- Kan brygga på 1 kopp och 2 koppar kaffe åt gången- Avtagbar vattentank som rymmer 1 l- Varmvatten funktion- Anti-glid bas och droppbricka- Thermoblock uppvärmningssystem- Justerbar stand-by funktion- Pumptryck 15 bar- 1 meters sladd- Maskinen säger till när den behöver avkalkas- 1350 Watt - Färg: Pastellgrön 
 • Siemens TP503R04

  Siemens TP503R04
  Helautomatisk espressomaskin med touchdisplay i färgcoffeeSelect Display Espressomaskin TP503R04 Siemens är en helautomatisk maskin med enkel och självförklarande touchdisplay i färg. Alla val ti
 • Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6

  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6
  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6...
 • Espressomaskin Blå

  Espressomaskin Blå
 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  En kaffemaskin med extra allt! Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.
 • Melitta Caffeo Passione Silver

  Melitta Caffeo Passione Silver
 • NESPRESSO Lattissima Pro - Silver Kapselmaskin

  NESPRESSO Lattissima Pro - Silver Kapselmaskin
 • Vertuo Plus Espressomaskin, Vit

  Vertuo Plus Espressomaskin, Vit
  Vertuo Plus espressomaskin från Nespresso i slimmad design ger dig en bred variation av varma och kalla kaffedrycker som doseras perfekt tack vare unik streckkodsavläsning, oavsett om du vill ha en liten espresso eller en stor kopp kaffe.
 • Espressomaskin 3-in-1

  Espressomaskin 3-in-1
 • Vertuo Plus Flat Top Espressomaskin, Titan

  Vertuo Plus Flat Top Espressomaskin, Titan
  Vertuo Plus Flat Top espressomaskin från Nespresso i slimmad design med stilren platt ovandel ger dig en bred variation av varma och kalla kaffedrycker med unik streckkodsavläsning.
 • Espressomaskin Svart 800W

  Espressomaskin Svart 800W
 • Gaggia Cadorna Style Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Style Espressomaskin
  Njut av smaken av hela sex olika kaffedrycker med den automatiska Gaggia Cadorna Style espressomaskinen. Italienska Gaggia har flera års erfarenhet av kaffe och det kommer tydligt fram i deras maskiner. Så, älskar du gott kaffe, är Gaggia med garanti ett utmärkt val. Den enkla TFT-displayen visar urvalet av kaffe, låter dig ställa in dina favoriter och till och med spara sitt eget önskade kaffe. Därtill är Cadorna Style också utrustad med den patenterade Panarello-steamern, som snabbt har mjölken klar till ditt mjölkkaffe.
 • Espressomaskin Röd

  Espressomaskin Röd
 • Siemens EQ.500 TP507R04

  Siemens EQ.500 TP507R04
  Stor, tydlig färgskärm med touch,Koppvärmare för tempererad kopp,Självrengörande mjölksystem,Keramisk kaffekvarn,Lätt att rengöra,
 • Ascaso dream kranstav

  Ascaso dream kranstav
  Ventilhus och kranstav till ascaso dream. Det säljs numera som 1 del. Gjutet ihop _bild 2 visar hur den ser ut från en gammal maskin, men alltså inte säljs som mer.
 • Espressomaskin Vit

  Espressomaskin Vit
 • NESPRESSO GCA1-EU-BK-NE Kapselmaskin Vertuo - Svart

  NESPRESSO GCA1-EU-BK-NE Kapselmaskin Vertuo - Svart
 • JURA ENA 7 Svart Espressomaskin

  JURA ENA 7 Svart Espressomaskin
 • Espressomaskin Café Romantica 520

  Espressomaskin Café Romantica 520
 • Retro Espressomaskin D&G

  Retro Espressomaskin D&G
  Dolce&Gabbana och Smeg sluter samman i ett kreativt samarbete, Sicily is my Love, ett nytt unikt projekt Made in Italy. Den nya småelskollektionen är producerad av Smeg med en omisskännlig Dolce&Gabbana-stil. Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Citiz&Milk Espressomaskin, Svart

  Citiz&Milk Espressomaskin, Svart
  Energisnåla Nespresso Citiz&Milk espressomaskin i slimmad design utrustad med integrerad mjölkskummare Aeroccino3 så du kan göra allt från espresso till latte macchiato hemma i köket.
 • Lattissima F456 kaffemaskin Silver

  Lattissima F456 kaffemaskin Silver
  Nespresso Lattissima Pro kaffemaskin är byggd enligt samma kvalitet som en professionell kaffemaskin men med en hög användarvänlighet. En förvånansvärd enkel maskin att hantera med en avancerad teknologi och en smart touchskärm som gör att du enkelt kan navigera bland maskinens olika kaffealternativ och inställningar. Njut av en barista-inspirerad cappuccino eller Latte Macchiato med bara en snabb knapptryckning.
 • Nespresso Lattissima One

  Nespresso Lattissima One
  Kapselmaskin Lattissima One från NespressoLattissima One kaffemaskin ger dig möjligheten att njuta av en högkvalitativ Cappucino eller Latte Macchiato i ditt eget hem. Med det nya innovativa mjölk
 • Delonghi ECAM 23.460B

  Delonghi ECAM 23.460B
  Nytt lattecrema-system,Unik twin-shot-bryggning,För kaffebönor och malt kaffe,Integrerad tyst kaffekvarn,1450 W effekt,
 • Prima Latte II Kaffemaskin Silver

  Prima Latte II Kaffemaskin Silver
  Ta ditt kaffedrickande till en ny nivå med Prima Latte II. Kaffemaskinen startas enkelt med ett knapptryck och har en automatisk mjölkskummare som fungerar lika bra med sojamjölk som helmjölk. Njut av fylliga och krämiga espresso, cappuccino och latte som om de serverades på ett café. Funktioner - Välj med ett knapptryck enkel eller dubbel espresso, cappuccino eller latte - Öppet filtersystem som låter dig brygga med E.S.E pods och malt kaffe - Automatisk mjölkskummare - Rengöringsprogram
 • Melitta Caffeo Solo PM Black

  Melitta Caffeo Solo PM Black
 • JURA 15202 S8 MOONLIGHT SILVER Espressomaskin

  JURA 15202 S8 MOONLIGHT SILVER Espressomaskin
 • La Marzocco GS3 Espressomaskin

  La Marzocco GS3 Espressomaskin
  Ingenjörsteamet bakom italienska La Marzocco har lyckats ta den mest avancerade La Marzocco-teknologin och överföra den till en espressomaskin som passar alldeles utmärkt i hemmet. GS3-maskinen är utrustad med Dual-Boiler, vilket innebär att den har både en 3,5 liters ångkanna och en 1,5 liter bryggkanna med var sitt värmeelement. Den inbyggda vattentanken kan fyllas på manuellt men också anslutas direkt till en vattenkälla.Hos GS3 hittar du även en intern rotationspump, PID temperaturreglering, digital display, uppvärmningssystem, filterhållare i rostfritt stål och en filterkorg med precision. Maskinen arbetar tyst och kräver vattenfiltreringssystem. GS3-maskinen finns i två olika utgåvor: AV-system (Auto-Volumetric) och MP-system (Conical Mechanical Paddle).Inbyggd WiFi-modul som gör att du ka använda de nya La Marzocco Home App.Använd din smartphone som display och justera bl.a. temperatur och pre-infusion. Den ger dig även möjlighet att slå på och av espressomaskinen via appen, samt att sätta en timer så att kaffet är klart på utsatt tid.Välj mellan AV (Auto-Volumetric) som gör det möjligt att programmera vattenvolym, och MP (Manual Paddle) med möjlighet för att manuellt kontrollera pre-infusion, tryck och bryggtid. För artisten respektive perfektionisten – kan jämföras med en klassisk bil med manuell växellåda (MP) och en superbil med automatisk växellåda (AV).
 • VertuoPlus Round Top Kaffemaskin Vit

  VertuoPlus Round Top Kaffemaskin Vit
  Nespresso Vertuo Plus Round Top, kaffemaskinen som med en högteknologisk centrifusion-teknologi ger en tjock och fyllig crema - med perfekt resultat varje gång! Tack vare streckkoden på kapslarna som maskinen vid bryggning läser av kan du få en perfekt doserad kopp kaffe, från den lilla Espresson (40 ml) till en riktigt stor kopp kaffe (alto) på hela 414 ml. Ett knapptryck är det enda du behöver med Vertuo Plus. Till varje ny Nespresso Vertuo-kaffemaskin så ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som hjälper dig att hitta din framtida favorit. Egenskaper: - Fem olika koppstorlekar - Automatisk avstängning efter 9 minuter - Automatisk utmatning av förbrukad kapsel - Avtagbar vattentank (1,2 L) - Värmer upp vattnet till optimal temperatur på 30 sekunder - Kapacitet på behållaren för använda kapslar: 10 - Kapslar från Nespresso ingår - Garanti: 3 år
 • Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn

  Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn
  Det ultimata paketet till dig som älskar en fantastisk kopp kaffe och vill ha kontroll över processen. Du får både en kompakt espressomaskin och en kaffekvarn från Sage, som trots storleken ger dig hög kvalitet för pengarna.Sage Bambino Plus espressomaskin har elektronisk PID-reglering, och möjlighet att ställa in temperaturen. Dessutom har den en inbyggd mjölkskummare som producerar ett silkeslent skum för dina favoritdrycker.Sage The Dose Control Pro kaffekvarn är utrustad med 60 olika inställningar och låter dig enkelt ställa in malningstiden via vredet på fronten. Lätt påfyllning av bönor och inbyggt bajonett hållare.Setet består av: Sage the Bambino Plus espressomaskinSage the Dose Control Pro kaffekvarn
 • Perkolator 6 koppar ECO

  Perkolator 6 koppar ECO
  Champions perkolator CHPK060 är en stilren, modern variant av den traditionella kaffebryggaren. Perkolatorn brygger ett starkt och gott kaffe med fantastisk arom, genom att vattnet passerar kaffet flera gånger får du en fylligare dryck. Champion C
 • Ariete Classica Espressomaskin

  Ariete Classica Espressomaskin
  Ariete står bakom denna fina, semiautomatiska espressomaskin och brygger smakrikt kaffe baserat på dina specifika preferenser. Maskinen är utrustad med en avtagbar droppbricka och vattentank, som rymmer 0,9 liter. Den finns i flera olika färger och du väljer smidigt den variant som passar bäst hos just dig.Maskinen är också utrustad med en integrerad cappuccinobryggare och du kan således brygga precis det kaffe du är sugen på. Designen är dekorativ och bryggaren passar utmärkt i alla typer av kök.
 • Melitta Ci Touch Silver

  Melitta Ci Touch Silver
  Två kaffekammare för bönor,Exklusiva touchpaneler,Italiensk beredningsprocess,LED-belyst utlopp,Lätt att hålla ren och fräsch,
 • Nespresso Vertuo Plus Svart

  Nespresso Vertuo Plus Svart
  Kapselmaskin Vertuo Plus svart NespressoPerfekt resultat varje gångKapselmaskin Vertuo Plus svart Nespresso är Nespressos nya kaffemaskin som har den nya högteknologiska och patenterade Centrifusio
 • Melitta Varianza Caffeo CSP Kaffemaskin Silver

  Melitta Varianza Caffeo CSP Kaffemaskin Silver
  Caffeo Varianza CSP är en helautomatisk kaffemaskin som låter dig njuta av 10 olika kaffevarianter med endast ett knapptryck. My Bean Select låter dig välja bland olika bönsorter och Aromasafe locket på bönbehållaren bevarar bönornas smaker och aromer. Tack vare all-in-one pipen behöver du inte flytta på koppen för att t.ex få kaffe och skummad mjölk. Höjden går att ställa in upp till 14 cm så även högre glad och koppar får plats. Kaffemaskinen säger själv till när det är dags för en ordentlig rengöring eller avkalkning och däremellan kan du ställa in så att mjölkdelarna sköljs igenom med varmt vatten och ånga.Specifikationer:- All-in-one pip- Aromasafe håller bönorna färska längre- Energisparfunktion- TFT-färgskärm- 10 kaffevarianter
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788
  En ny dimension av kaffe - direkt i ditt kök!Upptäck kaffe som du aldrig druckit eller bryggt det tidigare. Med denna espressomaskin presenterar Nivona det senaste och absolut bästa från sin uppmärksammade 7-serie. Den stilrena designen och matta svarta färgen gör att denna maskin passar perfekt i alla moderna hem och garanterar det bästa kaffet till dig och dina vänner. Maskinen är utvecklad för långvarig hållbarhet och har ett futuristisk utseende som kommer göra dina gäster både imponerade och avundsjuka. Var din egen barista med denna högklassiga espressomaskin! Med det specialutvecklade Aroma Balance System väljer du enkelt mellan 3 olika aromer på ditt kaffe - "dynamic", "constant" och "intense", som garanterar god smak och precis extraktion. En perfekt funktion när vännerna är på besök och beställer olika typer av kaffe. Det går även utmärkt att bara hetta upp vatten för en härligt kopp te, och du behöver inte oroa dig för att hela tiden behöva fylla på vattentanken. Tanken är nämligen extra stor och rymmer hela 2,2 liter.Maskinen är lätt att flytta och den smidiga formen gör att den snyggt passar in på diskbänken eller annan köksyta. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt hur du går till väga för att brygga det perfekta kaffet, precis efter egen smak. Maskinen styrs med hjälp av 2 vridknappar som finns på varsin sida av displayen. Den helautomatiska funktionen gör att maskinen själv suger upp mjölk från den tillhörande mjölkkylaren, därefter värms och skummas mjölken innan den hälls i koppen. Ett enkelt system perfekt för kaffeälskaren!Du kan även ställa in vilken temperatur och styrka du vill ha på ditt kaffe, för en perfekt servering. När du hittat din ultimata kombination har du möjlighet att spara upp till 10 olika recept i maskinen. Låt hela familjen spara sitt eget kaffe-recept för att se till att alla blir nöjda!Maskinen rengörs enkelt med det inbyggda underhållningsprogrammet. Allt du behöver göra är att lägga i en rengöringstablett, starta programmet via displayen och låta det gå. Lättare än så kan det inte vara!Brygg kaffe direkt från soffan! Med det moderna och innovativa system "Smarter Coffee" har Nivona utvecklat en app till iOS och Android som gör att du kan styra espressomaskinen genom telefonen. Maskinen kopplas ihop via bluetooth och funktionen är enkel att använda. En perfekt maskin för dig som älskar kaffe och vill göra vardagen lite lättare!Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme, lungo, cappuccino & latte macchiato.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & termo/mjölkkylare 0,5 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.  
 • MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för espressomaskiner 4-pack

  MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för espressomaskiner 4-pack
 • Melitta Purista Silver

  Melitta Purista Silver
 • Nivona Kaffemaskin Svart matt NICR 759

  Nivona Kaffemaskin Svart matt NICR 759
  En utmärkt kaffemaskin för dig som älskar kaffe!Föredrar du också en okomplicerade morgon utan trassel och där kaffekoppen serveras direkt? Då är denna CafeRomantica 759 från Nivona verkligen något för dig. Här väljer du enkelt mellan flera olika sorters kaffe och låter maskinen göra jobbet. Nivonas nya automatiska kaffemaskiner är utrustade med en specialdesignad kvarn som gör att de arbetar mycket tystare och smidigare än tidigare!Välj vattentemperatur och kaffestyrka genom att trycka på en knapp - och glöm inte att spara ditt favoritrecept med hjälp av funktionen MY COFFEE. Det nya systemet Aroma Balance System gör att just din kaffe bryggs med en exakt precision, definierad extraktion och starka aromer. Vattentanken rymmer 2,2 liter, vilket gör att du inte behöver springa fram och tillbaka och fylla på den hela tiden när gästerna är på besök!Maskinen säger själv till när det är dags för rengöring. Allt du behöver göra är att lägga i rengöringstablett (medföljer) och trycka på start. Vill du rengöra andra delar för hand går de enkelt att montera av och på. Med denna kaffemaskin från Nivona får du en ny bästa vän i köket, och en produkt med tidlös och elegant design! Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 3 nivåer.- Extrafack för kaffepulver! 

Bästa kaffemaskinerna att köpa enligt test

Eftersom det finns så många olika kaffemaskiner kan det vara svårt att veta vilken som är den bästa kaffemaskinen. Ett bra första steg när du ska köpa ny maskin är att ta del av tester och se vilken som fått bäst i test. Här får du några länkar till tester av kaffeautomater som gjorts.

Expressen Leva & Bo (2018) testade 7 kaffemaskiner och kom fram till att Melitta Caffeo Passione OT var bäst tätt följd av DeLonghi Eletta och Severin KV8090+SM9495.

Råd & Rön (2017), test av 51 helautomatiska kaffemaskiner där en testpanel på 30 personer fått smaka espresso från varje maskin. Vinnare i testet kostar cirka 20 000 kr men panelen kom fram till att man kan hitta maskiner som kommer ganska nära för en bråkdel av pengarna.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghis kaffemaskiner. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.

Vi har inte sett någon utföra ett bäst-i-test under 2019 ännu. Har du tagit del av ett sådant test får du gärna meddela oss.

Varumärken för kaffemaskiner som maler bönor

Acaia, AEG, Ariete, Ascaso, Asko, Barletta, Bob Home, Bodum, Bosch, Breville, Cecotec, Champion, Delonghi, Dualit, Electrolux, Gaggia, Gastroback, Gastronoma, Graef, Grundig, Husqvarna, Illy, Izzo, Jura, Kitchen Tropic, KitchenAid, Krups, La Marzocco, Melitta, Miele, Morphy Richards, Nespresso, NESPRESSO (DE'LONGHI), NESPRESSO (TEFAL GROUP), Nivona, Nowpresso, Nuova Simonelli, Philips, Princess, Rancilio, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Sencor, Severin, Siemens, Sjöstrand, Sjöstrand Coffee, SMEG, Tristar


En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffemaskiner som de säljer online. Klicka här.

ileadileadileadilead