Kaffemaskiner

Det är här du kan hitta de allra bästa kaffemaskinerna som är hel- eller halvautomatiska, för kapslar eller kaffebönor och som passar att ha i hemmet eller som kaffemaskin på jobbet.

Typer av kaffemaskiner:
Espressomaskiner | Kapselmaskiner | Inbyggd kaffemaskin | Kaffemaskiner för bönor

Tips på populära kaffemaskiner

 • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin

  DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin
  Brygg en läcker kopp kaffe på enklast möjligast vis. Denna espressomaskin från DeLonghi är automatisk, vilket betyder att du bara behöver ställa in styrkan på kaffet med ett enkelt knapptryck. Önskar du mjölk i kaffet, t.ex. i en cappuccino eller caffe latte, behöver du bra värma upp och skumma mjölken med det medföljande ångmunstycket.Den automatiska Magnifica S Smart passar perfekt till dig som vill att maskinen gör jobbet och låter dig njuta av perfekt bryggt kaffe. Den integrerade kaffekvarnen rymmer upp till 250 gram kaffebönor medan vattenbehållaren har en kapacitet på 1,8 liter. Maskinen är också utrustad med automatisk avstängnings-funktion.
 • Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

  Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze från Siemens är en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller välj din egen favorit kaffe med hjälp av ”Aroma Plus-paketet” vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.
 • Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin

  Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin
  För att espresson och cappuccinon ska få en riktigt krämig och rik smak är det viktigt att bevara de naturliga oljorna och aromerna i bönorna. The Barista Express™ garanterar dig en välsmakande espresso eller cappuccino varje gång. Espressomaskin är en av de bästa på marknaden i denna prisklass och ger dig härliga kaffeupplevelser i många år.Den smarta kaffekvarnen maler inte bara dina bönor direkt ner i filtret, utan doserar också en perfekt mängd kaffe som passar till din favoritespresso eller cappuccino. Själva kvarnen är utrustad med 18 inställningar som gör det möjligt att mala bönorna precis som det passar dig. Den lufttäta behållaren har en kapacitet på hela 250 g. och PID temperaturkontroll.
 • Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox från Siemens är en kaffemaskin med extra allt!Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.

Fler tips på fina halv- och helautomatiska kaffemaskiner för kaffedrycker

 • Nespresso - Citiz & Milk - snabb leverans

  Nespresso - Citiz & Milk - snabb leverans
 • La Pavoni Botticelli Speciality Espressomaskin rostfritt stål LPSGEG03NO

  La Pavoni Botticelli Speciality Espressomaskin rostfritt stål LPSGEG03NO
  Brygg den perfekta espresson, rik på smak och arom. La Pavoni LPSGEG03NO espressomaskin garanterar dig en läcker kopp kaffe vid varje bryggning. Denna espressomaskin är en av de absolut bästa på marknaden i sin prisklass och säkrar härliga kaffeupplevelse i många år.Den är utrustad med en avtagbar vattenbehållare på 3 liter och den brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 20 bar, vilket oftast anses vara det optimala trycket för en espresso. Fram på maskinen sitter dessutom en inbyggd barometer som gör att du enkelt kontrollerar trycket under bryggning. Du använder enkelt maskinen via knaparna på framsidan. Sammantaget får du en modern och stilren maskin som passar in i alla kök.
 • Ariete - Vintage Espressomaskin Beige

  Ariete - Vintage Espressomaskin Beige
  Vackert designad espressomaskin som ingår i Arietes serie Vintage. Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft, rika crema och för dom som önskar att utveckla sina kunskaper i latte-art. Med sina moderna linjer, fina detaljer och sin funktionella harmoni gör denna vackra espressomaskin sig perfekt hemma hos den som ställer högre krav på sitt kaffe. Maskinen håller mycket hög kvalitét och dess storlek gör den till en idealisk espressomaskin att ha även i hem med mindre utrymme.
 • Nespresso By Sage SNE 800 kapselmaskin, damson blue

  Nespresso By Sage SNE 800 kapselmaskin, damson blue
  Creatista Plus kaffemaskin är en kapselmaskin som låter dig skapa fantastiska kaffedrycker med perfekt mjölkskum hemma. Om du älskar latte art, cappuccino eller espresso, är detta maskinen för dig. Med Creatista Plus kan du välja mellan ett stort antal olika kapslar från Nespresso och andra märken, och njuta av allt från en enkel espresso till en imponerande latte art. Du kan också anpassa din kaffeupplevelse genom att välja mellan 11 olika mjölktemperaturer och 8 olika mjölktexturer med hjälp av det helautomatiska ångröret. Creatista Plus har en modern design i borstat rostfritt stål som passar i alla kök, och en snabb uppvärmning på endast 3 sekunder som gör att du inte behöver vänta på ditt kaffe. Dessutom ingår en barista-mjölkkanna i rostfritt stål som är speciellt konstruerad för att göra latte art av samma kvalitet som på en riktig kaffebar. Creatista Plus har ett tryck på 19 bar som garanterar en perfekt crema och en ordentlig kaffeupplevelse varje gång. Creatista Plus har också måtten 17,7 x 30,8 x 39,3 cm och en vattentank på 1,5 liter som gör den praktisk och lättanvänd. Med Creatista Plus blir du hemmets barista!
 • Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch, 0,8 liter, antracit

  Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch, 0,8 liter, antracit
  Nescafé Dolce Gusto Genio S Touch är den allra lyxigaste modellen av kapselmaskinen Genio S, med en elegant metallisk finish och en intuitiv touchskärm som gör den ännu enklare att använda. Självklart får du alla funktioner från de tidigare modellerna, som Espresso Boost-funktionen som förbehandlar kaffet innan bryggning och gör det ännu mer smakrikt. Du får temperaturval i flera steg, från hett till rumstemperatur. På så vis kan du både avnjuta rykande varmt kaffe, eller hälla det över is för att få svalkande iskaffe.  Kapselmaskinen har automatisk dosering, så att du alltid får balanserat kaffe som är otroligt gott. Maskinen har en XL-funktion och en justerbar bricka, så att även större koppar passar. Den har dessutom ett avkalkningslarm, som säger till när det är dags att avkalka din maskin för att bibehålla den perfekta smaken. Maskinen har självklart samma nätta proportioner som de tidigare modellerna, och passar perfekt i de allra flesta kök.
 • Caso Espresso Gourmet espressomaskin, silver

  Caso Espresso Gourmet espressomaskin, silver
  Upplev glädjen i perfekt bryggt kaffe med den kraftfulla espressomaskinen Espresso Gourmet från Caso. Det här mästerverket är tillverkat i elegant rostfritt stål och kombinerar hög prestanda med en kompakt design som passar perfekt in i alla typer av kök. Den högkvalitativa designen är inte bara snygg och platsbesparande, utan levererar även en exceptionell kaffesmak som imponerar även på de mest kräsna kaffedrickarna.Espresso Gourmet tar kaffebryggning till nya höjder, med en kraftfull Ulka-pump som levererar ett imponerande bryggtryck på hela 19 bar. Det höga trycket säkerställer att varje kopp får den rika och fylliga smak som bara en professionell espressomaskin kan leverera. Filterhållaren i rostfritt stål med elegant svart handtag bidrar till maskinens exklusiva look, samtidigt som den säkerställer en jämn och stabil bryggning. För att ge dig full kontroll över processen är maskinen utrustad med en praktisk tryckmätare på framsidan, så att du kan övervaka bryggningstrycket med precision.En av Espresso Gourmets unika egenskaper är den automatiska förbryggningsfunktionen, som säkerställer en jämn infusion av kaffet och maximerar smaken i varje kopp. För den som älskar mjölkbaserade kaffedrycker har maskinen en kraftfull ångstav i rostfritt stål som gör det lätt att njuta av cappuccino och latte. En annan genomtänkt detalj är den integrerade koppvärmaren på maskinens ovansida, som håller kopparna varma och redo att serveras. De fyra lättaanvända soft touch-knapparna med vitt ljus ger dessutom en intuitiv och enkel användning, så att du kan göra ditt favoritkaffe på bara en knapptryckning.Den avtagbara 1,5-liters genomskinliga vattentanken gör maskinen enkel att fylla på, och den löstagbara droppbrickan i rostfritt stål gör rengöringen till en barnlek. Espresso Gourmet levereras inklusive ett omfattande utbud av tillbehör för att göra kaffebryggningen ännu bekvämare. Du får tre filterinsatser i rostfritt stål (för en kopp, två koppar och snabbkaffe), en tamper, en mätsked samt en mjölkkanna i rostfritt stål på 330 milliliter.
 • Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Automatic, 0,8 liter, svart

  Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus Automatic, 0,8 liter, svart
  Med Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus får du en elegant kaffemaskin med många smarta funktioner. Tack vare den nya Espresso Boost-funktionen får du en ännu mer intensiv smak, eftersom kaffet förbehandlas i maskinen så att aromerna utvecklas ännu mer innan kaffet bryggs. Du får även en temperaturkontroll i flera steg som sträcker sig från hett till rumstemperatur. På så vis kan du både avnjuta en rykande kopp, eller hälla ditt kaffe över is för att njuta av svalkande iskaffe.Maskinen har en krompläterad rund kontrollpanel och ett högkvalitativ droppbricka i metall. Den har dessutom alla funktioner som fanns med i basic-modellen, som automatisk dosering och XL-funktion för större koppar. Maskinen har även ett avkalkningslarm, som säger till när det är dags att avkalka din maskin för att bibehålla den perfekta smaken. Den har självklart också samma nätta proportioner, och passar perfekt i de allra flesta kök.
 • Nespresso Gran Lattissima kaffemaskin, 1,3 liter, vit

  Nespresso Gran Lattissima kaffemaskin, 1,3 liter, vit
  Med kapselmaskinen Nespresso Gran Lattissima får du en kapselmaskin från den nya generationen med one touch-system, som har program för cappucino, latte och latte macchiato samt för sex olika mjölkrecept. Oavsett vad du väljer får du alltid otroligt gott kaffe, tillgängligt med ett enkelt knapptryck.Maskinen har en skjutbar mjölkbricka, så att du enkelt får plats även med högre koppar. Den praktiska mjölkbehållaren är avtagbar, diskmaskinssäker och har ett smart sköljningssystem som du kan använda för att rengöra den mellan användningarna.Med Gran Lattissima får du helt enkelt en praktisk kaffemaskin i snygg design, som ger dig exceptionellt gott kaffe på baristanivå hemma i ditt eget kök.
 • Melitta CAFFEO Varianza CSP automatisk kaffekoka

  Melitta CAFFEO Varianza CSP automatisk kaffekoka
  Automatisk kaffekokare med cappuccinatore, 15 bar, svart
 • La Pavoni - Esperto Manuell Kaffemaskin med Hävarm Koppar

  La Pavoni - Esperto Manuell Kaffemaskin med Hävarm Koppar
  Från italienska La Pavoni kommer Esperto kaffemaskin - espressomaskinen med det där lilla extra. Den ger dig inte bara utsökt kaffe, den blir en snygg inredningsdetalj i ditt kök också. Handgjord i Milano. Maskinen är manuell och rymmer 1,6 liter vatten, vilket motsvarar ca 16 koppar. Den har en indikator för vattennivån och ett ångmunstycke för att skumma mjölk.Espressomaskinen är också utrustad med en manometer som visar trycket BPPC (Brewing Pressure Profiling Control). samt en temperaturmätare för bryggenheten.För en god espresso, gör så här:- Lyft av prydnadsfågeln och skruva därefter av skyddslocket till vattentanken- Fyll på vatten- Tryck på startknappen på nedre delen av maskinen- Maskinen är redo när temperaturlampan tänds och manometerns nål är i grön zoon- Förvärm genom att pumpa ned lite vatten, temperaturen bör vara mellan 90-95 grader °C- Välj filterstorlek, det finns tre olika:Single cup 6-8 gDouble cup 14-16 gCompetizione 20 g-Mal ned kaffet i filtret och pressa ned det varsamt-Sätt filtret på plats och dra upp handtaget, pressa sedan sakta ned.Reglera trycket manuellt. Det optimala trycket är 7 till 9 Bar.- Njut din espressoDu kan också göra en cappuccino, gör espresso i en större kopp, använd den tillhörande mjölkskummaren och fyll på med mjölk.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • Onyx cookware™ kapselkaffemaskin

  Onyx cookware™ kapselkaffemaskin
  Snabb kaffebrygning på under 50 sekunder - Hybrid 3-i-1 Kapselmaskin - Enkelt baristakaffe hemma - 7 bryggstorlekar - Avtagbar och justerbar dryckstråg
 • Nespresso - Nespresso Inissia Maskin 0,7 L Vit

  Nespresso - Nespresso Inissia Maskin 0,7 L Vit
  Inissa 0,7 från Nespresso är en liten och kompakt maskin som brygger dig magiskt kaffe på nolltid. Med 2 programmerbara knappar för tillredning av både espresso och lungo, utrustad med ett ergonomiskt handtag och i en stilren design passar den i alla hem. Tillverkad av 23,4% återvunnen plast.Vikt: 2,4 kgAvtagbar vattenbehållare på 0,7 liter Kapacitet på behållaren för använda kapslar: 9-11Tryck på 19 barVärmer upp vattnet till optimal temperatur för kaffe på bara 25 sekunderAutomatisk avstängning efter 9 minuter, som kan programmeras om till 30 min
 • Nespresso CitiZ kaffemaskin, 1 liter, vit

  Nespresso CitiZ kaffemaskin, 1 liter, vit
  Med kapselmaskinen Nespresso CitiZ får du delikat kaffe i en elegant retroinspirerad design. Maskinen är inspirerad av det bästa från både dåtid och nutid, och ger dig utsökt kaffe och perfekt balanserad espresso. Du får en kompakt och användarvänlig maskin som enkelt ryms i det moderna köket, och som garanterat tillgodoser dina kaffecravings.Nespresso CitiZ har en otroligt snabb uppvärmning och är redo att användas efter bara 25 sekunder, så att du får din kopp på nolltid. Tack det höga trycket på 19 bar får du högkvalitativt kaffe på baristanivå varje gång med en otrolig smak, härliga aromer och oslagbar crema. Välj bland två olika koppstorlekar: espresso, 40 milliliter och lungo, 110 milliliter. Maskinen har dessutom ett smart energisparläge, som gör att den stänger av sig automatiskt efter nio minuter.
 • La Pavoni Cellini Mini espressomaskin, mattsvart

  La Pavoni Cellini Mini espressomaskin, mattsvart
  Få ut det mesta av ditt kaffe med den här semiprofessionella espressomaskinen i den exklusiva serien Cellini Mini från La Pavoni. Den kompakta maskinen är inte bara en fröjd för ögat, utan även ett kraftfullt verktyg för dig som letar efter en oöverträffad kaffeupplevelse. Espressomaskinen har en robust sumpbricka i stål och ett ångrör i rostfritt stål med Cool Touch-teknik, för en säker och användarvänlig upplevelse. Även bryggstartaren och varmvattenröret är tillverkade av rostfritt stål med Cool Touch och den förkromade bryggenheten i mässing ger en känsla av lyx. Bryggenheten E61 säkerställer en konsekvent extraktion av kaffets smaker och aromer för en kaffeupplevelse i världsklass.Bakom den eleganta och kompakta designen hittar du en tekniskt avancerad kaffemaskin som levererar fina resultat. Pannan i rostfritt stål, med en kapacitet på 0,8 liter, arbetar ihop med en vibrationspump med ett tryck på 15 bar för att säkerställa en perfekt extraktion och konsistens i varje kopp. Den avtagbara vattentanken på 2,9 liter gör det dessutom enkelt att bibehålla den vattennivå som krävs. Maskinen är även utrustad med en rad olika program och funktioner, inklusive bryggning av kaffe och funktioner för ånga och varmvatten, så att du får full kontroll över processen. Maskinen är enkel att styra med den roterande kontrollratten och du kan hålla ett öga på vattennivån genom indikatorlampan för när vattentanken behöver fyllas på.Upptäck kaffets magi med La Pavoni Cellini Mini espressomaskin, en investering i en förstklassig kaffeupplevelse med funktioner som pumpnanometer, temperaturindikator och passiv koppvärmare. En kombination av stil, teknik och kaffekonst som tar din kaffepaus till nya höjder – ett bra val för dig som vill unna dig lite vardagslyx.Till maskinen medföljer:Filter till en och två koppar, Cieco.Filterhållare med dubbla pipar (invändig diameter inkl. filter 5 cm).Rengöringsborste.Tamper.Måttsked.
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 680

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 680
  Trolla fram underbart kaffe med ett enkelt knapptryck!Denna espressomaskin från Nivona låter dig brygga kaffe som en barista och har en strålande unik design som genast kommer fånga uppmärksamheten i köket. Din kaffestund kan vara en avgörande tid på dagen. Oavsett om det är tidig morgon, eftermiddag eller kväll spelar kaffet en viktig roll i våra liv. Just därför är det viktigt att drycken håller hög kvalité och är smidig att brygga. Med denna espressomaskin brygger du på enklaste sätt gott kaffe med olika smaknyanser och aromer.Nivona startade som en vision, en idé om att skapa kaffemaskiner som skulle passa i alla moderna hem och kombinera kvalité med förstklassigt kaffe. Sedan lanseringen av den första maskinen 2005 har Nivona blivit populärt märke som alltid går att lita på. Med denna maskin och tillhörande mjölkbehållare väljer du enkelt mellan espresso, americano, cafe creme och cappuccino. Skapa vackra mjölk- och skummönster eller brygg en svart kopp espresso. Utrustad med ett underhållningsprogram rengörs maskinen enkelt med hjälp av en rengöringstablett och ett enda knapptryck på displayen. Välj mellan 3 olika aromer, dynamic, constant och intense för att få kaffet precis som du vill ha det. Maskinen har även en funktion som tillåter dig att bestämma temperatur och styrka på drycken. Låter det krångligt? Du har ingenting att oroa dig för. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt vilka knappar du ska trycka på för att allt ska gå rätt till. Och som om det inte vore allt har Nivona även utvecklat en app för Smartphones. Genom maskinens bluetooth-funktion kan du använda din telefon för att brygga kaffe direkt från soffan! Detta är verkligen en kaffebryggare som gör vardagen enklare samtidigt som den utlovar förstklassigt kaffe!Med Nivonas espressomaskin imponerar du på vännerna och gästerna och förser dem med utsökt kaffe efter middagen. Ett måste för dig som brinner för kaffe och som har tröttnat på den gamla bryggaren som alltid står framme på diskbänken! Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme & cappuccino.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & mjölkbehållare 1 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen. 
 • Nespresso - Vertuo Lattissima Espressomaskin ENV300.W Vit

  Nespresso - Vertuo Lattissima Espressomaskin ENV300.W Vit
  Vertuo Lattissima espressomaskin ENV300.W från Nespresso tar dig från kaffeönskan till din kaffekopp med bara ett tryck. Den integrerade mjölklösningen ger dig omedelbar tillgång till det perfekta kaffet med mjölk. Oavsett om du föredrar ditt kaffe svart eller med mjölkskum, kan du enkelt njuta av ett utbud av kaffedrycker med bara ett knapptryck. Från en liten Cappuccino till en stor Latte Macchiato, allt är tillgängligt tack vare det automatiserade systemet. Med ett brett urval av kaffevarianter och kopstorlekar att välja mellan, får du mer nöje med mindre ansträngning.Denna espressomaskin ger dig enkel tillgång till högkvalitativa, mjölkbaserade kaffedrycker så att du kan njuta av din favoritdryck utan stress.
 • Sjöstrand - Espressomaskin för kapslar Mässing

  Sjöstrand - Espressomaskin för kapslar Mässing
  Denna Espressomaskin för kapslar från Sjöstrand är en kapselmaskin med tidlös och elegant design. Den kommer i två utföranden: Välj mellan stilfull rostfri stål eller lyxig mässingsfärg, båda med spegelblank finish. Den är inspirerad av italienska espressomaskiner och är liten och nätt i storlek vilket gör att den inte tar mycket plats på köksbänken.God smak och hållbart miljötänkSjöstrands kaffemaskin för espresso har en högtryckspump på 19 bar - idealiskt tryck för en kaffe crema - som tillsammans med hett vatten i rätt temperatur säkerställer att kaffets alla smaker och aromer framträder i en perfekt balans. Välj mellan en stor eller en liten kopp. Om du använder Sjöstrands hemkomposterbara kapslar fyllda med 100% ekologiskt kaffe får du ett välsmakande och ekologiskt kaffekoncept, samtidigt som du tar hänsyn till miljön. Nespresso®-kompatibel?Sjöstrands espressomaskin är kompatibel med komposterbara kaffekapslar inom Nespresso® standardsystem. Både Sjöstrands egna och andra kaffekapslar som Nespresso® kan användas på denna espressomaskin. ?Sjöstrand - för kaffeälskaren som tänker på miljön och samtidigt söker en snygg inredningsdetalj.Specifikationer:- Kapselbehållare för 15 kapslar- Justerbart droppgaller för stor och liten kopp- Avtagbar vattenbehållare 1,2 liter- Automatisk och programmerbar kaffemängd- Energisparläge- Nespresso®-kompatibel
 • Kapselmaskin LAVAZZA LB4723

  Kapselmaskin LAVAZZA LB4723
 • Siemens Kaffemaskin EQ.6 Plus s700 TE657319RW

  Siemens Kaffemaskin EQ.6 Plus s700 TE657319RW
  Siemens Kaffemaskin EQ.6 Plus s700 TE657319RWDin personliga kaffeupplevelse börjar med EQ6 plus. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller skapa din egen variant av ditt favoritkaffe- coffeeSe
 • Nespresso - Nespresso Atelier Maskin 1 L Svart

  Nespresso - Nespresso Atelier Maskin 1 L Svart
  Atelier från Nespresso har direktvalsknappar för 9 olika drycker, varm eller kall skummad mjölk och allt med en enkel knapptryckning. Så nu kan du vraka och välja mellan Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino och Latte Macchitato precis som du vill ha den. Vikt 4 kgAvtagbar vattenbehållare 1 literKapacitet på behållaren för använda kapslar 13 AvkalkningslarmMaxeffekt 1.5 WattVarmt och kallt mjölkskumKoppstorlek Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino och Latte MacchitatoAvkalkningsvarning i enlighet med programmerad vattenhårdhet Halvautomatisk daglig rengöringÅngrör för mjölkskumHögtryckspump 19 bar Sladdlängd 80 centimeter Värmer upp vattnet till optimal temperatur för kaffe på bara 30 sekunder
 • Nespresso Vertuo Next Value Pack kaffemaskin och mjölkskummare, grå

  Nespresso Vertuo Next Value Pack kaffemaskin och mjölkskummare, grå
  Med Nespresso Vertuo Next Value Pack får du både en elegant kapselmaskin, och en smart Aeroccino mjölkskummare. På så vis kan du välja fritt – unna dig en härlig lungo eller espresso, eller tillred din egen latte, flat white eller latte macchiato. Du har sex storlekar att välja bland, tillgängliga vid ett enkelt knapptryck. Ihop med din mjölkskummare kan du variera dina kafferecept i oändlighet, och ta fram din egen perfekta kaffedryck.Vertuo Next har ett smart bryggningssystem med Centrifusion™-teknik som tar din Nespresso-upplevelse till helt nya höjder. Maskinen läser av streckkoden på kapseln, och finjusterar sedan bryggningen efter de unika egenskaperna hos varje kapsel. På så vis får aromerna blomma ut så att ditt kaffe når sin fulla potential varje gång, med en otrolig smak och oslagbar crema.Maskinen är tillverkad av 54% återvunnen plast, och har en klassisk design som passar perfekt i det moderna köket. Du kopplar enkelt upp den via  wi-fi eller bluetooth för automatisk uppdatering av programvaran, så att du får en ännu mer sömlös kaffeupplevelse. Gott kaffe varje dag, med oräkneliga smakmöjligheter.
 • Helautomatisk Espressomaskin EP2224/10 Serie 2200

  Helautomatisk Espressomaskin EP2224/10 Serie 2200
  Helautomatisk espressomaskin med mjölkskummare. Fantastiska smak och arom som färska bönor ger, med perfekt temperatur, tack vare intelligent bryggningssystem Specifikationer: • Två drycker. • Mjölkskummare. • Pekskärm. • 1500 W. • 1,8 l vattentank.
 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin ECF02 Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin ECF02 Vit
  Smeg 50's Style Manuell espressomaskin, tillverkad i Italien, ger det bästa resultatet för en perfekt espresso.- Dra nytta av termoblockets uppvärmningssystem för snabb maskinuppvärmning och exakt kontroll av vattentemperaturen för bästa kaffesmak.- Kompakt design som smälter väl in i alla kök.- Avtagbar droppbricka för stora kopphållare och enkel rengöring.- Med en pumpkraft på 15 bar garanteras korrekt extraktion av din espresso, vilket är avgörande för att uppnå den perfekta kaffesmaken.- Kaffemaskinen är helt designad och tillverkad i Italien.- En filterhållare i rostfritt stål på 51 mm, passar både kaffepulverfilter och papperspods.- Espressomaskinen är designad för att ge dig en perfekt och äkta italiensk espresso, med snabba kontroller för enkel, dubbel espresso eller long drinks.
 • Nespresso - Vertuo Next Premium Svart - snabb leverans

  Nespresso - Vertuo Next Premium Svart - snabb leverans
 • DeLonghi - Maestosa Kaffemaskin Glas/Metall

  DeLonghi - Maestosa Kaffemaskin Glas/Metall
  Maestosa - Kaffemaskinen för dig som älskar det goda i livet. Inkluderar bland annat stor och intuitiv 5 TFT färgdisplay med touch, två bönbehållare med varsin elektroniskt styrd kvarn, möjlighet att brygga hel kanna samt Bluetooth-funktion.Perfekt malning är grunden för att utvinna alla goda aromer. Maestosa är utrustad med två bönbehållare, båda med varsin dedikerad kvarn som ställs in elektroniskt av AdaptiveGrindingTechnology som garanterar precision och rätt konsistens för bästa resultat.Bryggenheten är hjärtat i maskinen. Den doserar och pressar det malda kaffet. Systemet garanterar att optimalt tryck erhålls, 9-12 bar, vilket resulterar i en perfekt balanserad kaffe med ljuvlig crema.TemperaturFör att garantera bästa resultat är Maestosa utrustad med två fristående värmesystem. Ett Thermoblock element för kaffet och ett för ångan. Thermoblock-elementet garanterar perfekt bryggtemperatur och dess snabbhet förkortar uppvärmningsfasen.De'Longhis exklusiva LatteCrema System är designat för att skapa ett fylligt och sammetslent mjölkskum som varar till sista droppen. Mjölkkaraffen är utrustad med dubbla utlopp för att kunna göra två mjölkbaserade drycker samtidigt. Fyll den med mjölk och förvara i kylen när du inte använder den. Fördelen med en separat mjölkkanna är att ingen mjölk går in i maskinen, vilket gör den mycket mer hygienisk.Tack vare den tydliga och stora 5 färgdisplayen med touch är det enkelt att välja drycker, ändra temperatur, göra inställningar och kolla statistik. Maskinen har flera användarprofiler för att kunna skapa och spara indiviuella drycker efter tycke och smak.Styr maskinen helt från din telefon genom Bluetooth. Du kan anpassa drycker, ändra namn på dina användarprofiler, tillreda kaffe direkt från soffan och läsa bruksanvisningen.Gör allt från dubbla Flat White & Cappuccinos till Doppio+ & Espresso. Denna modell är även utrustad med LONG, ett kafferecept för alla oss i norden som älskar bryggkaffe. Den brygger då med lägre tryck under en längre tid, allt för att efterlikna en kaffebryggare. Maestosa kan även brygga en hel kanna kaffe. Du kan även få Te-vatten i olika temperaturer.I den medföljande MixKaraffen kan du göra ljuvlig varm choklad. Tillsätt mjölk och bryt ned några bitar av din favoritchoklad, vänta och njut.De'Longhis rörfria system innebär att allt malt kaffe går direkt till bryggenheten, utan att fastna på vägen. Detta gör att du alltid får färskmalet kaffe till varje kopp.
 • Nespresso Essenza Mini kaffemaskin, 0,6 liter, svart

  Nespresso Essenza Mini kaffemaskin, 0,6 liter, svart
  Med den nya superkompakta kapselmaskinen Nespresso Essenza Mini får du en perfekt espressoupplevelse som garanterat tillfredsställer dina kaffecravings. Maskinen är Nespressos minsta någonsin, tar mycket liten plats och är lätt att flytta runt i köket eller hemmet. Perfekt kaffe i nätt lyxförpackning.Tack vare maskinens uppvärmningstid på enbart 25 sekunder, är den redo att leverera gott kaffe på nolltid. Den har dessutom ett hög pumptryck på 19 bar, som ger dig ett enastående resultat varje gång. Välj mellan två koppstorlekar: espresso, 40 milliliter eller lungo, 110 milliliter.Kaffemaskinen är 8 centimeter bred, 22 centimeter hög och har ett djup på 33 centimeter.
 • Ariete - Vintage Espressomaskin Grön

  Ariete - Vintage Espressomaskin Grön
  Vackert designad espressomaskin som ingår i Arietes serie Vintage. Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft, rika crema och för dom som önskar att utveckla sina kunskaper i latte-art. Med sina moderna linjer, fina detaljer och sin funktionella harmoni gör denna vackra espressomaskin sig perfekt hemma hos den som ställer högre krav på sitt kaffe. Maskinen håller mycket hög kvalitét och dess storlek gör den till en idealisk espressomaskin att ha även i hem med mindre utrymme.
 • Sage - Sage The Barista Touch Espressomaskin Black Truffle

  Sage - Sage The Barista Touch Espressomaskin Black Truffle
  The Barista Touch Espressomaskin är för dig som vill kunna göra riktigt gott kaffe. Med denna maskin kan du göra ditt kaffe precis som du gillar det, och du kan dessutom spara din skräddarsydda kaffedrink. Enkel touch, inbyggd kaffekvarn och automatisk mjölk-skummare. Egenskaper:- Kompakt och fristående- 1850 W- Kapacitet: 2 liter- Tryck: 15 bar- Koppvärmare- Indikator för rengöring och rengöringsprogram- Touch-skärm- Mjölkskummare- Snabb uppvärmning
 • Panafe ALLFREE® kapselmaskin för espresso, svart/stål

  Panafe ALLFREE® kapselmaskin för espresso, svart/stål
  Panafe ALLFREE® kapselmaskin är en modern och kompakt kaffemaskin med espressofunktion. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål och har en design som är särskilt utformad för fordon – perfekt när du vill ha tillgång till gott kaffe på resan, till exempel på båten, i husvagnen eller i lastbilen.ALLFREE® passar till ESE Paper Pods (44/38 mm) där du hittar ett rikt utbud av olika sorter. Med andra ord ett bra val för kaffeälskaren. Maskinen har en effekt på 48 watt och ett pumptryck på 15 bar. Temperaturen kan ställas in på 85° eller 90°C. Vattentanken rymmer 650 milliliter och strömsladden är 1,5 meter lång. Maskinen mäter 28 x 18 x 26 centimeter. 2 års garanti.
 • Siemens EQ300 Helautomatisk espressomaskin, rostfritt stål

  Siemens EQ300 Helautomatisk espressomaskin, rostfritt stål
  Siemens EQ300, TF305E04, ger dig kaffeglädje med stil! Den automatiska kaffemaskinen ger dig enkelhet och kvalitet i en snygg förpackning. Med coffeeDirect, milkPerfect och oneTouch-funktionen är perfekt kaffe bara ett knapptryck bort. Den intuitiva LC-displayen och upplysta sensorknapparna gör det enkelt. Njut av varmt kaffe med den aktiva koppvärmaren och förhöj smaken med det medföljande Brita-vattenfiltret. Upptäck mer om denna kaffedrottning nedan!
 • La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Mässing/Svart

  La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Mässing/Svart
  Gör espresso som en professionell barista med Professional kaffemaskin från italienska La Pavoni. Handgjord i Milano.Denna manuella kaffemaskin har en vattentank på 1,6 liter vattentank vilket räcker till 16 koppar. Den är också utrustad med funktioner som indikator för vattennivå och ångfunktion.Maskinen har också en manometer som visar trycket BPPC (Brewing Pressure Profiling Control) samt en temperaturmätare för bryggenheten.För en god espresso, gör så här:- Skruva av skyddslocket till vattentanken- Fyll på färskt vatten- Tryck på startknappen på nedre delen av maskinen- Maskinen är redo när indikatorlampan släcks- Förvärm genom att pumpa ned lite vatten- Välj filterstorlek, det finns två olika:Single cup 6-8 gDouble cup 14-16 g-Mal ned kaffet i filtret och pressa ned det varsamt med tampern-Sätt filtret på plats och dra upp handtaget, pressa sedan sakta ned. Reglera trycket manuellt.- Njut din espressoDu kan också göra en cappuccino, gör espresso i en större kopp, använd den tillhörande mjölkskummaren och fyll på med mjölk.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • Nespresso - Nespresso Vertuo Next Premium Kapselmaskin 1,1 L Svart

  Nespresso - Nespresso Vertuo Next Premium Kapselmaskin 1,1 L Svart
  Vertuo Next Premuim strävar alltid efter att gå steget längre. Med ett enkelt knapptryck kan du smidigt välja mellan 5 koppstorlekar och din kaffeupplevelse tas ytterligare ett steg framåt i form av ett nytt bryggsystem - Centrifusion-teknologi. Med Centrifusion-teknologi läser maskinen av streckkoden integrerad i varje kapsel och gör sedan finjusteringar för att utvinna de dolda skatterna i varje kapsel. Vertuo Next Premuim går även att ansluta via Wi-Fi och Bluetooth för att uppdateras och erbjuda dig en smidig upplevelse. Maskinen kommer i smakfulla färger med kromade detaljer som gör att den passar perfekt i de flesta kök. För att ta vara på planeten är Vertuo Next Premuim gjord av 54% återvunnen plast.Vikt: 4 kgAvtagbar vattenbehållare på 1 liter Kapacitet på behållaren för använda kapslar: 10Sladdlängd: 75 cmOptimerad uppvärmningstidVärmer upp vattnet till optimal temperatur för kaffe på bara 30 sekunderAutomatisk avstängning efter 9 minuter
 • Whirlpool - W11CM145

  Whirlpool - W11CM145
 • Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskin + Brita Aluna filterkanna

  Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espressomaskin + Brita Aluna filterkanna
  Uppnå baristakvalitet hemma med detta exklusiva paket, som innehåller Sage SES880BSS The Barista Touch™ Espresso Machine och Brita Aluna vattenfilterkanna. Barista Touch™ från Sage brygger gott kaffe med cafékvalitet tack vare den intuitiva pekskärmen, den inbyggda kvarnen och den automatiska mjölkskummaren som ger perfekt mikroskum för latte och cappuccino. Du kan välja mellan americano, latte, flat white, cappuccino eller skräddarsy kaffet efter din smak genom att justera vattentemperaturen, mjölkskummets tjocklek och kaffestyrkan.Spara dina inställningar på displayen och återskapa ditt favoritkaffe med ett enda tryck. Njut av exakt tempererat kaffe och perfekt skummad mjölk, precis som en professionell barista skulle göra det.För att säkerställa bästa möjliga kaffekvalitet ingår Brita Aluna vattenfilterkanna, som använder MAXTRA PRO-filter och BRITA MicroFlow-teknik för att avlägsna även de minsta föroreningarna från vattnet. Jonbytespärlor mjukar upp vattnet, minskar kalkavlagringar och avlägsnar metaller som bly och koppar, vilket ger renare vatten och förbättrar smaken på ditt kaffe. Med Brita Smart Light-sensorn och Brita Memo-knappen blir du påmind om när du ska byta filter så att du alltid har friskt och rent vatten. Uppgradera din kaffebryggning med Sage Barista Touch™ och Brita Aluna vattenfilterkanna idag.
 • Nespresso CitiZ EN 267.WAE

  Nespresso CitiZ EN 267.WAE
  Kaffemaskin med cappuccinatore, 19 bar, vit
 • Krups Essential

  Krups Essential
  Automatisk kaffekokare med cappuccinatore, 15 bar, grå
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Pastellblå

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Pastellblå
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Sabor - Ultimate Demonteringsverktyg till Blender

  Sabor - Ultimate Demonteringsverktyg till Blender
  Demontering verktyg till Ultimate blender.Demontering av kniven:- Vänd på koppen och placera den på en jämn yta så att den inte glider.- Håll i koppen med ena handen och använd verktyget moturs med den andra. Skruva tills det tar stopp och kniven är lös. Känslan av kontroll. Smaken av framgång.Sabor är en professionell köksserie designad för hemmabruk. Den uppfyller yrkeskockens krav på ergonomisk funktionalitet, och utförandet är designat med tanke på det skandinaviska köket. Sabor-produkter kännetecknas av hög kvalitet och gör matlagningen enklare!
 • Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/koppar

  Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/koppar
  Appamento TCA från Rocket Espresso är den perfekta espressomaskinen för dig som vill uppgradera din kaffeupplevelse hemma. Med möjligheten att justera temperaturkontrollen kan du skräddarsy ditt kaffe exakt efter dina önskemål. Den senaste generationen av Appartamento har en modern estetik som gör sig bra på köksbordet. Designad av Valerio Cometti+V12 Design med känsla för detaljer får du en espressomaskin som utstrålar kvalitet och stil.Men det är inte bara utseendet som imponerar. Appartamento TCA har också ett antal förbättrade funktioner som säkerställer en ännu bättre kaffeupplevelse. Maskinen är enkel att använda och du kan snabbt och enkelt göra den perfekta espresson, cappuccinon eller latten hemma. Med fem olika färgkombinationer kan du välja den som bäst passar ditt kök och din personliga stil. Välj mellan klassisk krom eller mattsvart och lägg till vita, svarta eller kopparfärgade cirkulära sidopaneler för att skapa din egen unika espressomaskin.Appartamento TCA är en äkta premium-espressomaskin för hemmabruk. Med sin vackra design, förbättrade funktioner och möjlighet att justera temperaturkontrollen kan du ta din kaffeupplevelse till en helt ny nivå.
 • Sage Dual Boiler Refurbished - Stål - Producent Refurbished

  Sage Dual Boiler Refurbished - Stål - Producent Refurbished
  Funktioner - Intuitiv smart display - Avancerade PID dubbla spisar - Full kontroll - Tung mjölkarm för mikroskum
 • Gaggia Cadorna Milk Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Milk Espressomaskin
  Njut av smaken av fantastiskt kaffe från den helautomatiska Gaggia Cadorna Milk espressomaskinen. Upplev den autentiska italienska kaffesmaken med åtta olika kaffe- och mjölkdrycker. Det krävs bara ett knapptryck, och så är du klar till att njuta av kaffet. Den intuitiva och användarvänliga TFT-displayen låter dig enkelt använda maskinen. Härifrån kan du enkelt ställa in kaffet i olika styrkor, temperaturer och mängder. Därtill kan du också ställa in om du brygger en eller två koppar åt gången. Så får du en kopp välsmakande kaffe precis som du föredrar den. Samtidigt kan du också spara din favoritdryck på en av de fyra användarprofilerna. Då är din älsklingsdryck bara ett tryck bort.
 • KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, candy apple

  KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, candy apple
  Espressomaskinen Artisan från KitchenAid har en slimmad och snygg design som du lätt får plats med på köksbänken. Men den är inte bara riktigt elegant i köket, den ger dig även utsökt kaffe av högsta kvalitet. Maskinen är utrustad med en högkvalitativ italiensk 15-barspump som ser till att din espresso blir otroligt fyllig och smakrik. Den har även ett ångrör, så att du enkelt kan värma vatten för te och americano, eller tillreda mjölk för din cappuccino, latte eller flat white – oändliga kaffemöjligheter i ett lyxigt format.Eftersom maskinen hettar upp vattnet till perfekt temperatur på nolltid, kan du starta din bryggning efter enbart 45 sekunder. Maskinen har dessutom en praktisk dosväljare, så att du enkelt programmerar önskad shotstorlek till singel eller dubbel espresso. Använd med fördel maskinen ihop med en kaffekvarn från KitchenAid, så att du kan välja den perfekta malningsgraden för just din kopp, från autentisk espresso smak till grovmalen franskpress. Finns i flera vackra färger.
 • La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart

  La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart
  Det här setet med espressomaskin och kaffekvarn från La Marzocco är det ultimata valet för kaffeälskaren som vill unna sig ett otroligt bryggresultat varje gång. Du får imponerande prestanda och innovativ design, allt i ett snyggt och kompakt format.La Marzocco Linea Mini är inspirerad av den klassiska espressomaskinen Linea Classic. Med Linea Mini får du all funktionalitet från Linea Classic, i en nättare storlek som gör att den passar perfekt för användning direkt på köksbordet. Genom den inbyggda WiFi-modulen kan du använda La Marzocco Home-appen, där du kan justera temperatur och pre-infusion direkt i din smartphone. Via appen kan du även slå på och stänga av maskinen och ställa en timer för att kaffet ska bryggas på utsatt tid.Linea Mini är utrustad med en lång rad exklusiva funktioner. Bland annat är den utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3 som förvärmer bryggvattnet för ett optimalt resultat. Den har även en nyutvecklad bryggkanna i rostfritt stål med micro-boiler/termoblock för snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Espressomaskinen har även inbyggd rotationspump, baristaljus, vakuumventil, PID-styrning utan display, Pro Touch anti-burn-steamer och en integrerad vattentank på två liter. Två filterhållare i rostfritt stål, fyra filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, en liten mjölkkanna, rengöringsmedel, manual och två kompletta kit för vattenanalys medföljer.Pico kaffekvarn är det ultimata komplementet till din espressomaskin och låter dig få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Den har en innovativ ljudabsorberande design, så att du kan njuta av färskmalet kaffe utan att störa morgonlugnet. Den har en användarvänlig design, så att du smidigt kan justera malningsgraden för att få till ett perfekt malningsresultat för just din bryggmetod. Den har även programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att snabbt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning.Pico kaffekvarn är det ultimata verktyget när du vill få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Med en innovativ design och flera imponerande egenskaper sätter den den ny standard för kaffekvarnar. Den har programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att enkelt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning och finjustera din kaffeupplevelse.
 • Nespresso Vertuo POP kaffemaskin 0,6 liter, spicy red

  Nespresso Vertuo POP kaffemaskin 0,6 liter, spicy red
  Sätt färg på tillvaron och njut av otroliga smaker med kaffemaskinen Nespresso Vertuo POP. Maskinen har en fräsch och livfull design som piggar upp i köket. Den finns dessutom i flera olika färger, så att du kan välja den perfekta färgen för just ditt dem. I Nespresso Vertuo-sortimentet finns ett stort utbud av kaffekapslar, från mild och fruktig espresso till härligt bryggkaffe. På så vis kan du hitta dina favoriter och välja precis vad du är sugen på.Tack vare den patenterade centrifusionstekniken i Vertuo POP får du ett otroligt resultat varje gång – nybryggt, fylligt kaffe med en härlig naturlig crema. Maskinen avläser koden på varje Vertuo-kaffekapsel och finjusterar sina inställningar för att på bästa sätt lyfta fram smakerna i ditt kaffe. Du kan välja på fyra olika koppstorlekar: espresso, gran lungo, dubbel espresso och mugg.Tack vare de toppmoderna anslutningsmöjligheterna är det enkelt att hålla din Vertuo POP i toppform. När du är ansluten uppdateras din maskin automatiskt, vilket säkerställer en smidig och konsekvent kaffeupplevelse. Som pricken över i underhåller du dessutom enkelt kaffemaskinen via din smartphone. Maskinen är tillverkad av 35% återvunnen plast för att minska påverkan på planeten.
 • Breville Barista Espresso Max Plus

  Breville Barista Espresso Max Plus
  Unna dig själv lite vardagslyx och skaffa dig en espressomaskin från Breville med smarta funktioner som ger dig nya smakupplevelser. Maskinen ger dig möjlighet att experimentera med massa olika typer av kaffesorter som espresso, ristretto, lungo eller americano, du väljer fritt efter smak och tycke. Barista Max Plus är utrustad med modern teknik för att skapa det perfekt balanserade kaffet varje gång. LCD displayen visar dosering, extraktionstid och ger dig information när det är dags att rengöra maskinen. Med den lyxiga pre-infusion-funktionen blötläggs kaffet innan bryggningen för att få ut maximal smak och arom. Maskinen är också utrustad med en PID temperaturkontroll, vilket ser till att temperaturen på vattnet blir balanserad för en perfekt extraktion. Vattentanken rymmer hela 2,8 liter men tack vare thermoblock-funktionen hettas endast så mycket vatten som behövs till din specifika bryggning upp, dessutom väldigt snabbt. Egenskaper:LCD display med kontroll över dosering, extraktion samt rengöringInbyggd kaffekvarnProgram för enkel espresso, dubbel espresso och manuell bryggningKraftfullt mjölkskummarePre infusionPID TemperaturkontrollThermoblock uppvärmning2,8L avtagbar vattentank
 • Nespresso - Vertuo Next Vit - snabb leverans

  Nespresso - Vertuo Next Vit - snabb leverans
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Röd

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Röd
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M

  DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M
  La Specialista är Delonghi espressomaskinen som möjliggör att du kan få till den där äkta caféupplevelsen hemma. Med den inbyggda kvarnen kan du välja storlek på malningen av bönorna och därmed skapa din alldeles egna och unika espressodryck. Malningen kommer direkt ner till tampningsstationen där du placerar handtaget, pressar din malda espresso till en kompakt massa och placerar sedan handtaget i gruppen för att göra din espresso. Tack vare Min-Meny knappen så kan du välja att spara dina preferenser så du alltid får det kaffet du tycker bäst om. Espressomaskinen har en smart inbyggd termometer som säkerställer att vattnet är perfekt tempererat när det möter kaffet. På höger sida finns mjölkskummaren som gör att du kommer få en perfekt skummad mjölk till de tillfällen du vill ha en cappucino eller latte.

Maskiner för kaffe i hemmet eller på kontor

Det som är största skillnaden mellan kaffeautomater på arbetsplatser eller i offentliga miljöer är att de har större kapacitet. Kaffemaskiner för hemmabruk är tänkt att kunna göra kanske 5-10 koppar per dag.

Som en följd av det är underhållsarbetet något mer krävande, men enkelheten i att snabbt och enkelt kunna göra en god kopp kaffe överväger klart. Att dricka kaffe är en så rutinmässig del i mångas vardagsliv att det nu även finns möjlighet att skaffa inbyggd kaffemaskin.

Bästa kaffemaskinerna att köpa enligt test

Eftersom det finns så många olika kaffemaskiner kan det vara svårt att veta vilken som är den bästa kaffemaskinen. Ett bra första steg när du ska köpa ny maskin är att ta del av tester och se vilken som fått bäst i test. Här får du några länkar till tester av kaffeautomater som gjorts.

Expressen Leva & Bo (2018) testade 7 kaffemaskiner och kom fram till att Melitta Caffeo Passione OT var bäst tätt följd av DeLonghi Eletta och Severin KV8090+SM9495.

Råd & rön (2020), test av 52 helautomatiska espressomaskiner med en prislapp på 3000 kr eller uppåt. I testet ingick många maskiner från Delonghi, Jura, Melitta och Gaggia. Hela testet kan läsas i deras tidning på biblioteket eller så kan man köpa testet med swish eller kort för 45 kr.

Råd & Rön (2017), test av 51 helautomatiska kaffemaskiner där en testpanel på 30 personer fått smaka espresso från varje maskin. Vinnare i testet kostar cirka 20 000 kr men panelen kom fram till att man kan hitta maskiner som kommer ganska nära för en bråkdel av pengarna.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste modellen av caffemaskin fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghis kaffemaskiner. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.