Kaffemaskiner

En kaffemaskin är vanligast att se på kontor och arbetsplatser, men det finns bra och billiga kaffemaskiner att ha hemma för hemmabruk också. En helautomatisk kaffemaskin med kvarn kan mala dina rostade bönor och dosera styrka helt på egen hand. Du behöver bara trycka på en knapp och inom en minut har du en god kopp kaffe att avnjuta! Vissa kaffeautomater har också funktionen att kunna skumma mjölk som du kan sätta på toppen.

Det som är största skillnaden mellan kaffeautomater på arbetsplatser eller i offentliga miljöer är att de har större kapacitet. Kaffemaskiner för hemmabruk är tänkt att kunna göra kanske 5-10 koppar per dag. Som en följd av det är underhållsarbetet något mer krävande, men enkelheten i att snabbt och enkelt kunna göra en god kopp kaffe överväger klart. Att dricka kaffe är en så rutinmässig del i mångas vardagsliv att det nu även finns möjlighet att skaffa inbyggd kaffemaskin.

Typer av kaffemaskiner: Espressomaskiner | Kapselmaskiner | Inbyggda kaffemaskiner

Populärt inom halv- och helautomatiska kaffemaskiner

 • Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  Stand-by funktion,Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner,Koka upp till 14 koppar ,Avtagbar droppbricka med nivåindikator,Nytt Cappuccinosystem,Justerbart kaffeutlopp,
 • Barletta Espressomaskin

  Barletta Espressomaskin
  Brygg espresso, cappuccino eller latte som ett riktigt proffs! Med denna espressomaskin från Barletta får du alla de funktioner du behöver för att brygga den perfekta koppen kaffe. Du styr enkelt maskinen med olika knappar till förinställda program, och för dig som verkligen vet hur du vill ha din espresso finns det självklart möjlighet att manuellt ställa in dina personliga preferenser. Espressomaskinen har också ett automatiskt system för mjölkskum som är mycket enkelt att använda när du är sugen på en krämig latte eller cappuccino. Det dubbla värmesystemet gör dessutom att du kan brygga ditt kaffe och skumma din mjölk på samma gång – tidsbesparande och effektivt! Under bryggningen kontrollerar maskinen automatiskt vattentemperaturen så att du inte behöver oroa dig för någon besk eftersmak, och tack vare de inbyggda säkerhetssystemen med skydd mot överhettning och högt tryck är du garanterad en trygg användning. Dessutom är den inbyggda mjölktanken väldigt enkel att rengöra med sitt automatiska rengöringsprogram. Barletta är därför en perfekt espressomaskin för dig som vill ha en enkel och smidig upplevelse, utan att kompromissa med kvalitén! SpecifikationerFärg: StålKapacitet vattentank: 1,7 lEffekt: 1230-1470WDubbla värmesystemet, kaffe och mjölkskum på samma gång!Reglerad vattentemperatur Säker användning med skydd mot överhettning och högt tryckAutomatiskt rengöringsprogram för mjölktanken
 • Nespresso Vertuo Plus GCB2 Silver

  Nespresso Vertuo Plus GCB2 Silver
  Stor koppvariation,Perfekt resultat varje gång,Snabb uppvärmning,Användarvänlig och flexibel,Kapslar från Nespresso ingår,
 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S300 Metallic

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S300 Metallic
  EQ6 plus, en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 2 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.

Fler tips på fina halv- och helautomatiska kaffemaskiner för kaffedrycker

 • Miele CM 5500 Rose Gold

  Miele CM 5500 Rose Gold
 • Melitta CI Touch Black

  Melitta CI Touch Black
 • Smeg Espressomaskin, Pastellgrön

  Smeg Espressomaskin, Pastellgrön
  Espressomaskin från Smeg i klassisk retrodesign. Försedd med smarta funktioner som ångfunktion för mjölkskummning och i samma eleganta 50-tals design som övriga produkter ur Smegs sortiment.
 • Espressomaskin Café Romantica 680

  Espressomaskin Café Romantica 680
 • Bosch TE651319RW

  Bosch TE651319RW
 • Philips HD6560/60

  Philips HD6560/60
 • Rocket Mozzafiato Cronometro R Espressomaskin

  Rocket Mozzafiato Cronometro R Espressomaskin
  Med funktioner tagna direkt från de kommersiella espressomaskinerna kommer Cronometro R i Mozzafiato-varianten blir din nya bästa vän i köket. Espressomaskinen från Rocket Espresso är utrustad med digital timer sam PID temperaturreglering som garanterar dig en perfekt kopp kaffe, oavsett om det rör sig om en Americano, Cappuccino, Cortado eller vanlig espresso.Utöver detta har espressomaskinen en isolerad varmvattenbehållare och du är garanterad en högkvalitativ och stabil maskin. Den roterande pumpen arbetar på låg volym utan att störa, och du kan välja att ansluta maskinen direkt till vattenkranen. Mozzafiato är tillverkad i rostfritt stål och finns i färgerna Vit och Stål.
 • Siemens TE653318RW

  Siemens TE653318RW
 • Arite Cafe Retro 1388

  Arite Cafe Retro 1388
 • Rocket Mozzafiato Cronometro V

  Rocket Mozzafiato Cronometro V
 • Creatista Plus Espressomaskin

  Creatista Plus Espressomaskin
  Gör en rad olika kaffedrycker och latte art hemma i köket med Nespresso Creatista Plus utrustad med en unik ångpip och en särskilt framtagen mjölkkanna samt digital display för enkel användning.
 • Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit

  Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit
  Utsökt kaffe med hjälp av smart espressomaskin! Att starta dagen med en god kopp kaffe är A och O. Hos Rocket vet man om hur mycket den perfekta koppen kaffe betyder, och just därför har man utvecklat Mozzafiato Evoluzione R. Espressomaskinen brygger inte bara en perfekt espresso, den är även framtagen för att professionella baristas ska kunna använda den. Detta säkerställer både kvalité och lång hållbarhet! Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) och kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Vattentanken rymmer hela 2,5 liter, men du kan även välja att koppla maskinen direkt till en vattenanslutning. Rotationspumpen ser till att bryggningen och fyllningen sköts på ett smidigt och effektivt sätt, precis som i alla professionella maskiner.   Italienska Rocket står för en gammal tradition av kvalitetsmärkta produkter som alla tillverkas under mottot "Fatto a Mano", som betyder "handgjord". Med Mozzafiato Evoluzione R garanterar du en otroligt god kopp kaffe som garanterat kommer imponera på både familj och gäster! Med sitt stilfulla yttre passar maskinen utmärkt på köksbänken! Specifikationer:- Färg: Vit.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 28 cm.- Djup: 42,5 cm. - Vikt: 30,2 kg. - Kapacitet (vattentank): 2,5 liter.- Effekt: 1200 Watt. - Justerbara fötter!  
 • Ariete Vintage 1389

  Ariete Vintage 1389
 • Izzo MyWay Alex Duetto IV Plus Inox E61 Espressomaskin

  Izzo MyWay Alex Duetto IV Plus Inox E61 Espressomaskin
  Exklusiv och effektiv espressomaskin från Izzo som brygger ditt kaffe precis som du vill ha det. Espressomaskinen är utrustad med en Dual-Boiler, vilket innebär att det finns en kittel för bryggning och en för ånga så du kan skumma mjölk samtidigt som du brygger din espresso. Varje kittels temperatur styrs digitalt av PID, vilket gör att du har full kontroll över bryggtemperaturen med 0,5 graders noggrannhet. När du skummar mjölk behöver du inte oroa dig för att bränna mjölken.  Espressomaskinen har en stor vattenbehållare som rymmer 2 l, men du har också möjlighet att skapa en direkt vattenanslutning vilket ger dig en helt annan kaffeupplevelse. Droppbrickan kan anslutas till fasta avlopp så man inte behöver tänka på att tömma den.  Specifikationer: Effekt: 2400 W. Vikt: 32,9 kg. Mått: H 40 x B 36 x D 44 cm. Två ergonomiska handtag en för enkel espresso och en för dubbelespresso.   
 • Nespresso Citiz 2 - Single - White

  Nespresso Citiz 2 - Single - White
  Espresso, Lungo och mer därtill,Modern, retroinspirerad design,Högtryckspump och perfekt uppvärmning,Välkomstpaket med 16 kapslar inkluderat i boxen,Energibesparande,
 • La Marzocco Linea Mini

  La Marzocco Linea Mini
  Inspirerad av den klassiska La Mazocco Linea Classic kommer här Linea Mini. Maskinen har allt som en Linea Classic har, med fördelen att den nätta storleken gör den perfekt för användning direkt på köksbordet. Byggkannan är nyutvecklad med micro-boiler/termoblock i rostfritt stål för en snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Här finns även PID-styrning utan display. Linea Mini är förutom detta också  utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3, som förvärmer bryggvattnet.Maskinen är både praktisk och effektiv och har flera goda features. Den kompakta espressomaskinen har baristaljus, paddel, integrerad vattentank på 2 liter, inbyggd rotationspump samt vakuumventil. Här ingår 2 filterhållare i rostfritt stål, 4 filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, 2 kompletta kit för vattenanalys, 1 liten mjölkkanna, rengöringsmedel och manual. Linea Mini  finns i 6 olika färger så att du alltid kan välja den som passar bäst in i just ditt hem.
 • Rocket R 60V Espressomaskin Dual boiler

  Rocket R 60V Espressomaskin Dual boiler
  Uppfyll dina baristadrömmar med espressomaskinen R60V från det italienska varumärket Rocket. Espressomaskinen är oerhört avancerad och bryggningen kan verkligen finjusteras in i minsta detalj med hjälp av tekniska finesser. Trycket och temperaturen i espressomaskinen kan enkelt ställas in från en kontrollpanel eller via en fjärrkontroll. Precis som en kopp kaffe är en samling av en lång rad detaljer som tillsammans påverkar slutresultatet är espressomaskinen R60V ett resultat av många små men väl övervägda detaljer, som tillsammans skapar ett fantastiskt slutresultat. SpecifikationerVikt: 29,5 kg.Mått: 31 (B) x 44 (L) x 39 (H) cm.Kokkapacitet: 1,8 + 0,58 liter.Effekt: 1400 W.  
 • Espressomaskin Café Romantica 670

  Espressomaskin Café Romantica 670
 • The Bambino Espressomaskin Seasalt White

  The Bambino Espressomaskin Seasalt White
  Bambino espressomaskin från Sage är en kompakt kaffemaskin som trots sin ringa storlek inte kompromissar med kaffekvalitén. Med den här maskinen brygger du en kopp välbalanserad espresso på ett som en professionell barista. Med en snabb uppvärmning på bara 3 sekunder och en exakt espressoextraktion går du från böna till kaffe snabbare än någonsin förr. Funktioner: - Automatisk mjölkskummare. Justera temperatur och konsistens på din mjölk så att den blir precis som du vill ha den. Nu kan du öva upp din latte-art och servera en perfekt cappuccino när gästerna kommer på besök. - Rymligt filter på 55 mm. Filtret rymmer 19 gram så att du uppnår en perfekt konsistens och balans på kaffet. - Snabb uppvärmning på endast 3 sekunder. - Variabel texturnivå, 3 nivåer. - Automatisk av/på-funktion. - Automatisk rengöring av mjölkskummare. - Variabel temperatur. - Digital temperaturkontroll som säkerställer korrekt bryggtemperatur. - 15 bar tryck - Singel- och dubbelfilter
 • Magnifica S Espressomaskin, Svart

  Magnifica S Espressomaskin, Svart
  De'Longhi Magnifica S är en stabil espressomaskin med cappuccinosystem som ger dig fylligt skum och även är utrustat med ett smart energisparläge. Bäst-i-test 2014 enligt Råd & Rön.
 • Bosch Kaffemaskin TAS3202 Tassimo

  Bosch Kaffemaskin TAS3202 Tassimo
  Bosch Kaffemaskin TAS3202 Tassimo
 • Espressomaskin 3-in-1

  Espressomaskin 3-in-1
 • Miele CM 5300

  Miele CM 5300
 • Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670

  Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670
  Brygg ditt eget kaffe som en barista!Med eleganta silverlinjer kommer denna espressomaskin från Nivona garanterat att bli kökets naturliga mittpunkt. Den vackra och stilrena designen drar genast blickarna till sig, samtidigt som de otroliga funktionerna kommer göra gästerna både imponerade och avundsjuka. Med denna maskin brygger du en perfekt kopp kaffe på nolltid!Maskinen är utrustad med Nivonas specialutvecklade program Aroma Balance System som gör det lätt för dig att välja mellan 3 olika aromer på ditt kaffe. Välj mellan "dynamic", "constant" och "intense" för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Funktionen gör det enkelt för dig att testa något nytt, samtidigt som du utan problem kan servera olika sorters kaffe till dina vänner. Espressomaskiner har ofta en alltför liten vattentank, vilket gör att du ständigt måste fylla på den - en mardröm när du behöver ditt kaffe! Det problemet är som bortblåst när det kommer till Nivona. Den extra stora vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter vilket garanterat räcker till många espresso och cappuccino. Det är inte för inte som denna espressomaskin även passar utmärkt i professionella kök och kaféer!Tyska Nivona har alltid strävat efter att kombinera det bästa från två världar - förstklassig kvalité och snygg design. Denna espressomaskin är slitstark, enkel att använda och dessutom otroligt lätt att rengöra. Allt som behövs för att köra underhållningsprogrammet är en rengöringstablett, därefter trycker du igång programmet på maskinens display. Programmet rengör, avkalkar och sköljer maskinen och ser till att hygienen är på topp!Och som om inte det vore nog är maskinen även utrustad med en otroligt smidig Bluetooth-funktion. Ladda bara ner Nivona-appen till din Smartphone och brygg kaffe från soffan. Ett perfekt hjälpmedel som definitivt kommer att göra vardagen lättare. Den justerbara kaffetappen går att höja till 14 cm, vilket gör det möjligt att använda stora koppar och muggar. Brygg det perfekta kaffet och trolla fram vackra mjölkskapelser och skumbilder direkt från soffan. Med denna espressomaskin från Nivona blir vardagen smidigare och kaffet godare. Perfekt när du bjuder över gästerna! Specifikationer:- Färg: Silver.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme & cappuccino.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & mjölkbehållare 1 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.
 • Rocket Mozzafiato Cronometro V Espressomaskin

  Rocket Mozzafiato Cronometro V Espressomaskin
  Med Cronometro V espressomaskin i Mozzafiato-modellen brygger du enkelt en perfekt caffe latte, flat white eller en vanlig espresso. Espressomaskinen från Rocket Espresso är utrustad med PID temperaturreglering som genom fyra signalparametrar garanterar stabilitet och perfekta kafferesultat. Denna modell är tillverkad i rostfritt stål och finns i tre olika färger: stål svart och vit.Maskinen är utrustad med en digital timer och en justerbar temperaturdisplay som gör det möjligt att välja bryggningstemperatur för olika kaffetyper och rostningsgrader. Med Cronometro V Mozzafiatoo espressomaskin får du alltid ut det bästa ur kaffet och en fantastisk espresso-upplevelse.
 • Nivona CafeRomatica 970

  Nivona CafeRomatica 970
 • Rocket Mozzafiato Evoluzione R White

  Rocket Mozzafiato Evoluzione R White
 • Lattissima Touch Kaffemaskin Vit

  Lattissima Touch Kaffemaskin Vit
  Nespresso Lattissima Touch erbjuder dig möjligheten att skapa dina egna kaffefavoriter med hjälp av produktens touch screen så är det endast ett knapptryck bort. Välj mellan 6 olika alternativ för kaffe- och mjölkrecept. Kapselmaskinen är lättanvänd, tidlös design och har hög prestanda.
 • Electrolux EBC65X

  Electrolux EBC65X
 • The Oracle Touch Espressomaskin Rostfri

  The Oracle Touch Espressomaskin Rostfri
  Få riktig kvalitet på kaffet hemma! I motsättning till andra automatiska espressomaskiner så kompromissar Oracle Touch inte med de fyra nyckelprodukterna som ger äkta kvalitetsnivå. På Touch-skärmen har du möjligheten att välja mellan vad för slags kaffe du vill dricka. Du kan även anpassa kaffestyrkan, mjölktextur och temperaturen så att det passar just din smak. Du kan spara din favorit med ett unikt namn och bild så du snabb kan välja din favorit nästa gång. Du kan spara upp till åtta olika kaffeinställningar. - 3 värmeelement - Touchskärm - Automatiskt och manuell - Automatisk malning och stampning i ett - Föruppvärmt brygghuvud garanterar optimal bryggtemperatur - Handsfree-mjölkskumning - Inställning av mjölkskumning til latte eller cappucino - Separat varmvattenutlopp för t.ex. tevatten - 2400 W - The Knock Box ingår
 • Rocket Appartamento copper

  Rocket Appartamento copper
 • VertuoPlus Flat Top Kaffemaskin Cherry Red

  VertuoPlus Flat Top Kaffemaskin Cherry Red
  Nespresso Vertuo Plus Flat Top, kaffemaskinen som med endast ett knapptryck erbjuder dig utsökt kaffe i olika modeller! Till varje ny Nespresso Vertuo-kaffemaskin så ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som hjälper dig att hitta din framtida favorit. Upptäck högkvalitativt kaffe med en utsökt crema som kommer i fem olika koppstorlekar: espresso (40 ml), dubbel espresso (80 ml), gran lungo (150 ml), mugg (230 ml) och alto (414 ml). Kapslarna finns i tre olika storlekar: stor kapsel för alto och mugg, mellanstor kapsel för gran lungo och dubbel espresso, samt liten kapsel för espresso. Egenskaper: - Fem olika koppstorlekar - Automatisk avstängning efter 9 minuter - Automatisk utmatning av förbrukad kapsel - Avtagbar vattentank (1,2 L) - Snabb uppvärmning - Kapacitet på behållaren för använda kapslar: 10 - Kapslar från Nespresso ingår - Justerbar droppbricka - Garanti: 3 år
 • Melitta - Barista T Smart - Svart

  Melitta - Barista T Smart - Svart
 • Citiz&Milk D122 Kaffemaskin Vit

  Citiz&Milk D122 Kaffemaskin Vit
  Med sin stilrena design så tillfredsställer Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin både kaffeälskaren som den designmedvetnes behov. Kaffemaskinen ger en elegant touch till dagens alla kaffestunder. Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin kommer i flera olika färgalternativ, den är enkel att hantera och håller Nespressos höga kvalitetskrav. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så sträcker sig Citiz&Milk än längre och kan erbjuda en mängd olika mjölkbaserade kafferecept med inspiration från barista-världen.
 • Delonghi ECAM650.75MS

  Delonghi ECAM650.75MS
 • Delonghi ECAM650.55.MS

  Delonghi ECAM650.55.MS
 • Espressomaskin Dream Polished Aluminium

  Espressomaskin Dream Polished Aluminium
 • Smeg Espressomaskin Pastellblå

  Smeg Espressomaskin Pastellblå
  En häftig espressomaskin i pastellblå från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.
 • Ascaso Dream Pid Espressomaskin Vit

  Ascaso Dream Pid Espressomaskin Vit
  Ascasos espressomaskin Dream PID är designad med en oerhörd känsla för detaljer. Bryggaren är en utveckling av den tidigare succé-serien, men här med flera exklusiva detaljer. Den härliga retrodesignen är densamma, men denna modell har uppgraderats med en digital skärm som tillåter dig lite mer inflytande över bryggningen. Du kan exempelvis själv styra trycket i maskinen, så att du garanterat får din espresso att smaka exakt som du själv vill. Hos Dream har ingenting glömts bort i den delikata processen att brygga den perfekta koppen espresso. Med funktioner som toppmoderna värmeelement med precis temperaturhållning, ett praktisk ångrör, koppvärmare på ovansidan av maskinen och en upplyst vattentank för smidigare insyn blir Dream det ultimata verktyget för dig som vill brygga kaffe som en äkta barista! Här ser vi Dream i en stilren vit färg med läckra detaljer i både trä och metall. Träet skänker maskinen en känsla av värme som gör att den enkelt passar in i ditt hem. Dream är annars kända för sitt breda utbud av härliga färger, så kika gärna igenom resten av serien för att hitta din favorit! Ascaso Dream PID Espressomaskin levereras med filterhållare, filter för en och två koppar, cremafilter, podfilter, kaffemått samt en kaffepress i aluminium. Specifikationer Färg: Vit Djup: 28 cm Höjd: 34,5 cm Bredd: 24,5 cm Vikt: 10 kg Tryck: 20 bar (reglerbart) Material: Aluminium Behållare (vatten): 1,3 liter Effekt: 1100 watt Digital display Varmvattenfunktion Ångmunstycke i rostfritt stål och med värmeskydd Termometer med både ºC – ºF-skala Koppvärmare på ovansidan
 • Caffeo Solo Milk

  Caffeo Solo Milk
  Utmärkt kaffenjutning kombinerat med krämigt mjölkskum - Upplev med CAFFEO® SOLO®&milk hela variationen av välsmakande kaffespecialiteter gjorda på hela bönor och mjölk. Kompakt med rena linjer 20 cm bred, 32,5 cm hög, 45,5 cm djup - SO
 • Siemens EQ.9 s300 Helautomatisk espressomaskin

  Siemens EQ.9 s300 Helautomatisk espressomaskin
  Ditt favoritkaffe är alltid bara ett knapptryck bort med denna helautomatiska EQ9 s300-espressomaskin från Siemens. Espressomaskinen är Siemens' mest tystgående bryggare hittills och maler själv bönorna med den inbyggda kvarnen. Med EQ9 s300 kan du ställa in upp till 6 individuella profiler som alla har hela 11 varma drycker att välja mellan, varav 7 är olika kaffetyper som espresso och latte macchiato. När kaffet är klart kök espressomaskinen automatiskt en rengöringsprogram av mjölkskummaren, så att den alltid är ren och redo för ny användning.Med oneTouch-funktionen kan du brygga upp till 2 koppar kaffe samtidigt och kopphållaren är justerbar på höjden, vilket innebär att du kan använda riktiga macchiato-glas på upp till 15 cm. Tack vare iAroma och den milda kvarnen får du ett optimalt resultat ur dina bönor, och Siemens garanterar full tillfredsställelse med de första 15.000 kopparna (i upp till 24 månader).
 • Siemens TP503R04

  Siemens TP503R04
 • Nespresso Nespresso Vertuo Plus Vit

  Nespresso Nespresso Vertuo Plus Vit
 • Smeg Espressomaskin Röd

  Smeg Espressomaskin Röd
  En häftig espressomaskin i röd från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem.- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.
 • La Marzocco Linea Mini Gul

  La Marzocco Linea Mini Gul
  Inspirerad av den klassiska La Mazocco Linea Classic kommer här Linea Mini. Maskinen har allt som en Linea Classic har, med fördelen att den nätta storleken gör den perfekt för användning direkt på köksbordet. Byggkannan är nyutvecklad med micro-boiler/termoblock i rostfritt stål för en snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Här finns även PID-styrning utan display. Linea Mini är förutom detta också  utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3, som förvärmer bryggvattnet.Maskinen är både praktisk och effektiv och har flera goda features. Den kompakta espressomaskinen har baristaljus, paddel, integrerad vattentank på 2 liter, inbyggd rotationspump samt vakuumventil. Här ingår 2 filterhållare i rostfritt stål, 4 filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, 2 kompletta kit för vattenanalys, 1 liten mjölkkanna, rengöringsmedel och manual. Linea Mini  finns i 6 olika färger så att du alltid kan välja den som passar bäst in i just ditt hem.
 • Delonghi ECAM510.55.M

  Delonghi ECAM510.55.M
 • Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL Espressomaskin

  Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL Espressomaskin
  Nuova Simonelle Appia II Compact är en proffsig espressomaskin som kan göra två koppar kaffe åt gången. Espressomaskinen är perfekt både på restaurangen eller på caféet och ger ett professionellt intryck. Espressomaskinen har en mycket stabil bryggtemperatur och är utrustad med Nuova Simonellas patenterade SIS (Soft Infusion System), vilket garanterar likvärdiga espresso-skott varje gång.  Appia är mycket användarvänlig och har en ergonomisk filterhållare med böjt handtag. Appias steamarm har en "Smart-steam" ångfunktion som ger dig full kontroll över ångan och gör att du inte behöver vrida handtaget i flera omgångar för att det ska räcka till många cappucchinos.  Espressomaskinen har en användarvänlig panel med 4 programmerbara volymknappar. Den har även en direkt vattenanslutning, så det finns ingen vattentank som behöver fyllas på när du är som mest stressad. Espressomaskinen har en avloppsanslutning till droppbrickan som gör att så du inte behöver bekymra dig om ifall du tömt den eller inte.   Specifikationer:Kaffetyp: Espresso.- Pannstorlek: 10 liter.- 3-vägsventil.- Pump / Tryck: 9 bar.- OPV.- Justerbart bryggtryck (internt).- Filterhållare 58 mm.- Förinfusionssystem (Fast).- Steamarm: Standard.- Varmvatten.- Vattentillförsel: Direct.- Strömanslutning 380VAC / 3000W. - Mått (w x d x h) 780 x 545 x 530 mm. Medföljande tillbehör Filterhållare med singelutlopp - Filterhållare med dubbeltyp - Enkelt, dubbel och blindfilter.  Vikt: 60 kg. 
 • Dualit 3 in 1 Coffee Machine

  Dualit 3 in 1 Coffee Machine

Bästa kaffemaskinerna att köpa enligt test

Eftersom det finns så många olika kaffemaskiner kan det vara svårt att veta vilken som är den bästa kaffemaskinen. Ett bra första steg när du ska köpa ny maskin är att ta del av tester och se vilken som fått bäst i test. Här får du några länkar till tester av kaffeautomater som gjorts.

Expressen Leva & Bo (2018) testade 7 kaffemaskiner och kom fram till att Melitta Caffeo Passione OT var bäst tätt följd av DeLonghi Eletta och Severin KV8090+SM9495.

Råd & Rön (2017), test av 51 helautomatiska kaffemaskiner där en testpanel på 30 personer fått smaka espresso från varje maskin. Vinnare i testet kostar cirka 20 000 kr men panelen kom fram till att man kan hitta maskiner som kommer ganska nära för en bråkdel av pengarna.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghis kaffemaskiner. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.

Vi har inte sett någon utföra ett bäst-i-test under 2019 ännu. Har du tagit del av ett sådant test får du gärna meddela oss.

Varumärken för kaffemaskiner som maler bönor

Acaia, Ariete, Ascaso, Asko, Barletta, Bengt Ek Design, Bob Home, Bodum, Bosch, Champion, Delonghi, Dolce Gusto, Dualit, Electrolux, Gaggia, Gastroback, Gastronoma, Graef, Grundig, Husqvarna, Illy, Izzo, KitchenAid, KRUPS, La Marzocco, Melitta, Miele, NEFF, Nespresso, Nivona, Nowpresso, Nuova Simonelli, Philips, Princess, Rancilio, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Severin, Siemens, Sjöstrand, SMEG, Tristar, WMF


En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffemaskiner som de säljer online. Klicka här.

ileadileadileadileadileadilead