Kaffemaskiner

Märken på kaffemaskiner

En kaffemaskin är vanligast att se på kontor och arbetsplatser, men det finns bra och billiga kaffemaskiner att ha hemma för hemmabruk också. En helautomatisk kaffemaskin med kvarn kan mala dina rostade bönor och dosera styrka helt på egen hand. Du behöver bara trycka på en knapp och inom en minut har du en god kopp kaffe att avnjuta! Vissa kaffeautomater har också funktionen att kunna skumma mjölk som du kan sätta på toppen.

Det som är största skillnaden mellan kaffeautomater på arbetsplatser eller i offentliga miljöer är att de har större kapacitet. Kaffemaskiner för hemmabruk är tänkt att kunna göra kanske 5-10 koppar per dag. Som en följd av det är underhållsarbetet något mer krävande, men enkelheten i att snabbt och enkelt kunna göra en god kopp kaffe överväger klart. Att dricka kaffe är en så rutinmässig del i mångas vardagsliv att det nu även finns möjlighet att skaffa inbyggd kaffemaskin.

Typer av kaffemaskiner: Espressomaskiner | Kapselmaskiner | Inbyggda kaffemaskiner

Halv- och helautomatiska kaffemaskiner

 • Ascaso DREAM Espressomaskin Vit

  Den manuella espressomaskinen Ascaso Dream i en stilren vit färg. Med gedigen kvalitet och hölje tillverkad helt i aluminium. Njut av en riktigt god espresso!  - Effekt: 900 W.- Spänning: 230 V.- Kokare: mässing, 225cc med utanpåliggande värmeelement (bränner inte om kokaren blir tom på vatten).- Termostat, kaffe: 100 gr.- Termostat, ånga: 165 gr.- B x H x D (mm): 245 x 345 x 280.- Vikt: 7 kg.- Filterhållare: förkromad mässing, 58mm för malet espressokaffe.- Ångrör: för enkel skumning.- Vattentank: 1,3 liter, löstagbar.- Värmningstid: ~2 minuter.
 • Delonghi ECP35.31

 • Delonghi ECO311R

 • Delonghi ECAM22.110.SB

 • Nespresso Expert and Milk

 • Ascaso Espressomaskin Basic Svart

  Ascaso Espressomaskin Basic Svart från Ascaso
 • Mozzafiato Evulozione R White, Espressomaskin - Rocket

  Mozzafiato Evoluzione R från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfekt temperaturstabilitet kopp efter kopp. Värmeväxlarsystem i Mozzafiato Evoluzione R ger tillgång till bryggning, ånga och hetvatten i korrekt temperatur simultant med ett elektriskt element. Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) som kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Bryggvattnet cirkulerar genom bryggruppen och värmeväxlaren i tryckkokaren, värmekällan för det är hetvattnet i tryckkokaren. Vatten kan tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,5 liter i Mozzafiato Evoluzione R eller så kan den kopplas till direkt vattenanslutning. Bryggning och fyllning matas av en rotationspump som är den vanligast förekommande pumpen i professionella maskiner. Bryggtrycket kan regleras med en skruv på pumpen som är tillgänglig under maskinen. De största skillnaderna från dennes föregångare, Cellini Evoluzione V2, är att den nu har elektronisk temperaturreglering och utseendet är ändrat signifikant. Mozzafiato har massiva sidor, alltså hela sidan är i ett stycke. Espressomaskinens vikt ökar därför men utseendet blir ännu lite mer enhetligt och stilsäkert. Förövrigt har även Mozzafiato Evoluzione R nya fötter som är justerbara i höjd samt även en ny design på ångröret och hetvattenkranen. Evoluzione R finns i design Giotto och Mozzafiato. Modellerna är desamma inuti, den enda skillnaden är utseendet. Medföljande Mozzafiato Evoluzione R kommer ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en tamper, en rengöringsborste, en microfiberduk och rengöringspulver.   För enkelhets skull: Det som skiljer Giotto Evulozione från Mozzafiato Evulozione är designen på chassit. V står för vibrationspump medan R står för rotationspump.     TEKNISKA SPECIFIKATIONER Bredd 280 mm Djup 425 mm Höjd 400 mm Pump Rotation Kokare 1,8 L Värmeväxlare 0,6 L Vattentank/anslutning 2,5 L / Ja Elektronik PID Effekt element 1200 watt Bryggrupp E61 Nettovikt 30,2 kg
 • Melitta Caffeo Solo PM Black

 • Rocket Mozzafiato Evoluzione R Black

 • Delonghi EC685.W

 • Melitta Caffeo Solo Kaffemaskin Svart

  Svart kraftfull kaffemaskin från Melitta. Maskinen brygger kaffet effektivt och med en maximal smak tack vare en unik funktion då bönorna sköljs i vatten innan bryggning. Välj enkelt styrka, temperatur och anpassa kaffemängden till önskad koppstorlek. Brygginsatsen är löstagbar och därmed mycket lätt att rengöra.
 • Siemens Espressomaskin Rostfritt Stål EQ6 700

  EQ6 i 700-serienDet här är en riktig värsting till espressomaskin. Gjord i rostfritt stål och har en uppsjö av olika funktioner som låter dig individanpassa varje kopp av kaffe för största möjliga njutning. Är ändå inte för krånglig att använda och den har flera smarta lösningar när det gäller rengöring.  Kapacitet på 1,7 literBehållare för bönor med plats för 300 gramBehållare för kaffesumpDisplay med enkel och tydlig textAvkalkningsprogram och avkalkningsindikatorUppskumningsfunktionHetvattenfunktionMaskinen sköljer genom bryggenheten efter varje kopp. Hygieniskt och alltid fräscht kaffe.Urtagbar bryggenhet, enkel att rengöra vid behov19 bars tryckMöjligt att servera och brygga 2 koppar i samma momentIdeal bryggtemperatur skapar perfekt kaffe varje gång tack vare ett innovativt värmesystemFörinställda program för kaffe med mjölk, espresso, latte macchiato, cappuccino, mjölkskum, varm mjölk, café créme och hett vattenKeramiskt malverk för otroligt fint malda bönor
 • Ascaso Dream Espressomaskine Strawberry Gum

  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Dream är en espressomaskin designad för kaffeälskaren. Den har en fantastik kombination av praktiska funktioner och snygg retrodesign – och allt i hög kvalité. Med sitt mål att skapa den ultimata espressobryggaren för hemmabruk har Ascaso inte sparat in på någonting, exempelvis har varje enskild del av maskinen pustat för hand. Allt för att ge maskinen det strålande utseende som den förtjänar! Espressomaskinens värmesystem har en oerhörd precision som ser till att bevara kaffevattnet på 98 grader – vilket är absolut nödvändigt för att få fram den bästa möjliga smaken ur kaffebönorna. Med sin snygga termometer i retrostil på framsidan kan du själv kontrollera temperaturen under bryggningen och förbli trygg med att Dream gör jobbet åt dig. Och för dig som vill skapa en fantastisk cappuccino eller latte är det minst lika smidigt, espressomaskinen har en ångfunktion som gör det möjligt för dig att få fram krämig mjölk lika enkelt som om det vore magi. Dream finns tillgänglig i en mängd olika färger, här ser vi den i en läcker röd modell. Perfekt för dig som vill hetta upp ditt kök med fantastisk design och en riktigt färgklick! Ascaso Dream Espressomaskin levereras med filterhållare, filter för en och två koppar, cremafilter, podfilter, kaffemått samt en kaffepress i aluminium. Specifikationer Färg: Röd Djup: 28 cm Höjd: 34,5 cm Bredd: 24,5 cm Vikt: 10 kgTryck: 20 bar Material: aluminium Behållare (vatten): 1,3 liter Effekt: 1000 watt Varmvattenfunktion ÅngfunktionTermometer med både ºC – ºF-skalaKoppvärmare på ovansidan 
 • Bosch Kapselmaskin Tassimo T55 SV

  Tassimo – god varm dryck lätt och bekvämt!Tassimo är ett revolutionerande sätt att göra många olika sorters goda och varma drycker hemma. Det är så lekande lätt att alla i familjen kan göra sin egen favoritdryck! Med ett intelligent identifikationssystem för streckkod, anpassar maskinen automatiskt storlek, bryggningstid och temperatur för den dryck du väljer. Styrkan kan också varieras genom att bryggningscykeln kan avbrytas när som helst eller förlängas. Den utsökta smaken finns i kapslarna, T DISCS, och efter varje bryggning rengörs systemet via en ångpuff – för ett perfekt resultat varje gång.Tack vare Tassimos teknik kan samma maskin laga till en intensiv Espresso som färskbryggt kaffe och också laga till en äkta Cappuccino, en skummande Latte Macchiato, varm choklad eller te. Tassimo är enkel att sköta, den har kapselhållare med Soft-lift-up och ger smidigt byte av T Disc utan att det droppar. Kopphållaren är justerbar för koppar och glas i olika storlekar, och kan också tas bort för att ge plats för mycket stora koppar. LED-lampor informerar om maskinens status som t.ex. när vattentank (löstagbar) behöver fyllas på, när det är dags för avkalkning eller när vattenfiltret behöver bytas.Maskinen har låg energiförbrukning och bara den mängd vatten som behövs värms upp. Den återgår sedan automatiskt till stand-by läge efter varje bryggning. TAS5542 har en elegant svart och kompakt design med kromdetaljer och glansig front. Delarna går att diska i maskin.
 • Dualit Espress-auto 4-in-1 Espressomaskin Svart

  Oavsett om du är sugen på espresso, cafe latte, te eller bryggkaffe så kan Dualits 4-in-1 ge dig den perfekta koppen. Maskinen är anpassad för att kunde använda både kapslar, nymalet kaffe, kaffepods och te-kapsuler. Du bestämmer själv vilken temperatur du vill ha på kaffet, och med det medföljande justerbara ångröret kan du skumma mjölk till cappuccinon med bara ett knapptryck. Snabb, enkel och mångsidig - Espress-auto 4-in-1 förvandlar till kök till ditt eget privata café.
 • Delonghi ECZ351.BG

 • Nivona Espressomaskin Café Romantica 520

  Nivona Espressomaskin Café Romantica 520 från Nivona
 • Espressomaskin, svart - Ascaso Dream

  Espressomaskin, svart - Ascaso Dream - är manuell för malet espressokaffe. Dream är en snyggt designad espressomaskin som gör väldigt bra espresso. Specifikation: Vibrationspump: 16 Bar* Watt: 900W Effekt: 230V Kokare: mässing, 225 ml med utanpåliggande värmeelement (bränner inte om kokaren blir tom på vatten). Termostat, kaffe: 100gr. Termostat, ånga: 140gr. BxHxD (mm): 245x345x280 Vikt: 7 Kg Autoprimeventil i nylon Filterhållare: förkromad mässing 58mm för malet espressokaffe. Ångrör: för enkel skumning. Vattentank: 1,3 Liter, löstagbar Värmningstid: ~2 minuter**. Färg: svart* optimalt bryggtryck när malning, kaffedos, packning, temperaturer etc. är perfekta = 9Bar.** de flesta maskiner behöver längre tid på sig att bli helt genomvarma. Slå på maskinen ca en halvtimme före användning för bästa resultat. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=UtFiTyht2eE[/embed]
 • Delonghi BCO421.S

 • Lattissima One Mocca Brown

 • De Longhi - ECAM 550.55SB

 • Espressomaskin, orange - Ascaso Dream

  Espressomaskin, orange - Ascaso Dream - är manuell för malet espressokaffe. Dream är en snyggt designad espressomaskin som gör väldigt bra espresso. Specifikation: Vibrationspump: 16 Bar* Watt: 900W Effekt: 230V Kokare: mässing, 225 ml med utanpåliggande värmeelement (bränner inte om kokaren blir tom på vatten). Termostat, kaffe: 100gr. Termostat, ånga: 140gr. BxHxD (mm): 245x345x280 Vikt: 7 Kg Autoprimeventil i nylon Filterhållare: förkromad mässing 58mm för malet espressokaffe. Ångrör: för enkel skumning. Vattentank: 1,3 Liter, löstagbar Värmningstid: ~2 minuter**. Färg: orange* optimalt bryggtryck när malning, kaffedos, packning, temperaturer etc. är perfekta = 9Bar.** de flesta maskiner behöver längre tid på sig att bli helt genomvarma. Slå på maskinen ca en halvtimme före användning för bästa resultat. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=UtFiTyht2eE[/embed]
 • Delonghi ECAM44620S

 • Izzo MyWay Vivi PID III E61 Espressomaskin

  Brygg ditt kaffe precis som du vill ha det med denna exklusiva espressomaskin från Izzo. Maskinen är utrustad med ett PID-system som garanterar en stabil temperatur i kitteln vilket gör att du bättre enhetlighet när du brygger kaffe. Espressomaskinen är utrustad med en professionell vatten ångare som garanterar att mjölken inte bränns vid som även är enkel att rengöra. Vattenbehållaren rymmer 2 l vilket gör att du behöver inte fylla på den så ofta, samt att den indikera för dig om det finns för lite vatten och måste fyllas påDet finns vattenmått både på kitteln och vattentank. När du brygger ditt kaffe hålls vattnet varm hela tiden då det cirkulerar genom Thermo Siphon System vilket garanterar en exakt värmestabilitet.   Specifikationer: Effekt: 1500 W. Vikt: 25 kg. Mått: H 37 x B 31 x D 42 cm.    
 • Nuova Simonelli Appia II, 1 Gr. VOL Espressomaskin

  Nuova Simonelli Appia II har en mycket stabil bryggtemperatur och är utrustad med Nuova Simonellis patenterade SIS (Soft infusionssystem), som säkerställer likvärdiga espresso skott. Nuova Simonell Appia är mycket lätt att använda och har en ergonomisk filterhållare med böjda handtag. Appia har en "Smart-steam" ångfunktion som ger dig full kontroll över ångan. Espressomaskinen är användarvänlig och styrs med en panel med 4 programmerbara volymknappar som ger dig samma mängd kaffe gång på gång. Vattenutloppet är också programmerbart, så du kan fylla en kopp med en espresso och snabbt göra en americano - med bara ett tryck. Nuova Simonelli Appia är en espressomaskin som både kan följa med till det lilla kaféet eller finnas i hemmet. Den är utrustad med Profesionelli Sirai Pressostat, rotationspump och måste anslutas till vatten och fast dränering.  Specifikationer: - Mjukt infusionssystem (SIS) Ger mjuk vattning av kaffet och långsamt, proportionellt ökande tryck, vilket eliminerar problemet med kanalisering.- Halvautomatisk. - Pannstorlek 5 liter.- 3-vägsventil.- OPV.- Justerbart bryggtryck.- Pump/tryck: 9 bar. - Filterhållare 58mm.- Förinfusionssystem (Fast).- Steamarm: Standard.- Vattenförsörjning: Direkt vatten.- Varmvattenuttag.- Manometer.- Strömanslutning 230VAC / 1800W. Mått: (w x d x h) 400 x 545 x 530 mm.Medföljande tillbehör: - Filterhållare med singelutlopp.- Filterhållare med dubbeltyp.- Enkelt, dubbel och blindfilter 
 • Philips Switch 2in1 black Senseo

 • Ascaso DREAM Espressomaskin Strawberry Gum

  Manuell Espressomaskin för malet espressokaffe tillverkad helt i aluminium. Dream är en snyggt designad maskin som gör väldigt bra espresso och som dessutom ger dig som kund en stor möjlighet vad gäller val av färg.- Effekt: 900W.- Spänning: 230V.- Kokare: mässing, 225cc med utanpåliggande värmeelement (bränner inteom kokaren blir tom på vatten).- Termostat, kaffe: 100 gr.- Termostat, ånga: 165 gr.- BxHxD (mm): 245x345x280.- Vikt: 7 kg.- Filterhållare: förkromad mässing, 58mm för malet espressokaffe.- Ångrör: för enkel skumning.- Vattentank: 1,3 liter, löstagbar.- Värmningstid: ~2 minuter.
 • Delonghi ETAM29.510.B

 • Nespresso Essenza Mini Red

 • Delonghi ECAM23.460.B

 • Nespresso Lattissima Touch F521 Black

  Endast 25 sek uppvärmningstid,Automatisk avstängning,Touchskärm,Kompakt och lätt,Automatisk rengöring,
 • Sage The duo temp pro Espressomaskin Grå

  Sage BES810BSS UK Espressomaskin duo temp är perfekt för dig som är hemmets barista och vill tillaga utsökt kaffe varje gång.Den är lika funktionell som den är vacker i sin snygga design.
 • Siemens TI903209RW Espressomaskin

  Helautomatisk espressomaskin från Siemens. Med sensoFlow system som är ett värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur. Välj vilken typ av kaffe eller mjölkdryck du önskar med ett enkelt knapptryck, maskinen klara att göra upp till 2 koppar åt gången. Med espressomaskinens individualCoffee system kan du spara upp till sex användarprofiler och personliga dryckesinställningar. Efter varje användning så ångrengörs espressomaskinen automatiskt.  Specifikationer: Effekt: 1500 W. Mått: 38,2 x 31,6 x 47 cm. Vikt: 11,3 kg. Helautomatiskt rengörings och avkalkningsprogram.  Tyst och helautomatisk.  Tillbehör som ingår: Måttsked. Testremsa vattenhårdhet.   
 • Delonghi ETAM29.660.SB

 • Philips HD8821/01

 • SMEG - ECF01CREU

 • Nespresso Citiz 2 - Single - White

  Espresso, Lungo och mer därtill,Modern, retroinspirerad design,Högtryckspump och perfekt uppvärmning,Välkomstpaket med 16 kapslar inkluderat i boxen,Energibesparande,
 • Kaffemaskin Melitta Caffeo Solo 19597

  En av marknadens minsta helautomatiska kaffemaskiner. Använder färskmalda kaffebönor för bästa arom. Maximal smak - sköljer bönorna i vatten innan bryggprocessen. Enkelt att välja styrka, temperatur och att anpassa kaffemängden till koppen.
 • Delonghi EC251.B

 • Rocket espresso mozzafiato type v rostfri

  Tekniska specifikationer: Bredd 28 cm Djup 42 cmHöjd 40 cmPump: Vibration. Kokare: Värmeväxlare. Vattentank: 2,9 Liter. Anslutning: NEJ. Elektronik: PID. Effekt: 1200 watt. Nettovikt 25,4 kg Skilln
 • Sage by Heston Blumenthal Sage Barista Touch Espressomaskin

  Sage by Heston Blumenthal Sage Barista Touch Espressomaskin från Sage by Heston Blumenthal
 • Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit

  Utsökt kaffe med hjälp av smart espressomaskin! Att starta dagen med en god kopp kaffe är A och O. Hos Rocket vet man om hur mycket den perfekta koppen kaffe betyder, och just därför har man utvecklat Mozzafiato Evoluzione R. Espressomaskinen brygger inte bara en perfekt espresso, den är även framtagen för att professionella baristas ska kunna använda den. Detta säkerställer både kvalité och lång hållbarhet! Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) och kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Vattentanken rymmer hela 2,5 liter, men du kan även välja att koppla maskinen direkt till en vattenanslutning. Rotationspumpen ser till att bryggningen och fyllningen sköts på ett smidigt och effektivt sätt, precis som i alla professionella maskiner.   Italienska Rocket står för en gammal tradition av kvalitetsmärkta produkter som alla tillverkas under mottot "Fatto a Mano", som betyder "handgjord". Med Mozzafiato Evoluzione R garanterar du en otroligt god kopp kaffe som garanterat kommer imponera på både familj och gäster! Med sitt stilfulla yttre passar maskinen utmärkt på köksbänken! Specifikationer:- Färg: Vit.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 28 cm.- Djup: 42,5 cm. - Vikt: 30,2 kg. - Kapacitet (vattentank): 2,5 liter.- Effekt: 1200 Watt. - Justerbara fötter!  
 • Barletta Espressomaskin

  Brygg espresso, cappuccino eller latte som ett riktigt proffs! Med denna espressomaskin från Barletta får du alla de funktioner du behöver för att brygga den perfekta koppen kaffe. Du styr enkelt maskinen med olika knappar till förinställda program, och för dig som verkligen vet hur du vill ha din espresso finns det självklart möjlighet att manuellt ställa in dina personliga preferenser. Espressomaskinen har också ett automatiskt system för mjölkskum som är mycket enkelt att använda när du är sugen på en krämig latte eller cappuccino. Det dubbla värmesystemet gör dessutom att du kan brygga ditt kaffe och skumma din mjölk på samma gång – tidsbesparande och effektivt! Under bryggningen kontrollerar maskinen automatiskt vattentemperaturen så att du inte behöver oroa dig för någon besk eftersmak, och tack vare de inbyggda säkerhetssystemen med skydd mot överhettning och högt tryck är du garanterad en trygg användning. Dessutom är den inbyggda mjölktanken väldigt enkel att rengöra med sitt automatiska rengöringsprogram. Barletta är därför en perfekt espressomaskin för dig som vill ha en enkel och smidig upplevelse, utan att kompromissa med kvalitén! SpecifikationerFärg: StålKapacitet vattentank: 1,7 lEffekt: 1230-1470WAutomatiskt program för mjölkskumPersonliga inställningarDubbla värmesystemet, kaffe och mjölkskum på samma gång!Reglerad vattentemperatur Justerbar koppstorlek och höjdSäker användning med skydd mot överhettning och högt tryckAutomatiskt rengöringsprogram för mjölktanken 
 • Rocket Mozzafiato Type V White

 • Delonghi ECAM22.320.B

 • Delonghi ECAM22.110.SB

 • Smeg Espressomaskin Röd

  En häftig espressomaskin i röd från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem.- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.
 • De'Longhi Eletta Espressomaskin Svart

  De'Longhi Eletta Espressomaskin Svart från De'Longhi
 • Nespresso Citiz Milk Black

 • Delonghi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85 MS

  4,3” Touch TFT färgdisplay,Smart Coffee App,Gör dina recept personliga,Enkel att rengöra,Funktion för flera olika drycker,
 • Espressomaskin, ko - Ascaso Dream

  Espressomaskin, ko - Ascaso Dream - för malet espressokaffe. Dream är en snyggt designad espressomaskin som gör väldigt bra espresso. Specifikation: Vibrationspump: 16 Bar* Watt: 900W Effekt: 230V Kokare: mässing, 225 ml med utanpå- liggande värmeelement (bränner inte om kokaren blir tom på vatten). Termostat, kaffe: 100gr. Termostat, ånga: 140gr. BxHxD (mm): 245x345x280 Vikt: 7 Kg Autoprimeventil i nylon Filterhållare: förkromad mässing 58mm för malet espressokaffe. Ångrör: för enkel skumning. Vattentank: 1,3 Liter, löstagbar Värmningstid: ~2 minuter**. Färg: ko* optimalt bryggtryck när malning, kaffedos, packning, temperaturer etc. är perfekta = 9Bar.** de flesta maskiner behöver längre tid på sig att bli helt genomvarma. Slå på maskinen ca en halvtimme före användning för bästa resultat. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=uh2ktIht7V0[/embed]
 • Smeg Espressomaskin Pastellblå

  En häftig espressomaskin i pastellblå från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.

Bästa kaffemaskinerna att köpa enligt test

Eftersom det finns så många olika kaffemaskiner kan det vara svårt att veta vilken som är den bästa kaffemaskinen. Ett bra första steg när du ska köpa ny maskin är att ta del av tester och se vilken som fått bäst i test. Här får du några länkar till tester av kaffeautomater som gjorts.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghis kaffemaskiner. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.

Varumärken för kaffemaskiner som maler bönor

Ascaso, Asko, Barletta, Bodum, Bosch, Breville, Cafetto, DeLonghi, Dolce Gusto, Dualit, Electrolux, Gaggia, Gastroback, Graef, Husqvarna, Illy, Izzo My Way, Jabadabado, KitchenAid, Krups, Melitta, NEFF, Nespresso, Nivona, Nuova Simonelli, Philips, Princess, Profi Cook, Rocket, Rocket Espresso, Rocket Espresso Milano, Sage, Sage by Heston Blumenthal, Severin, Siemens, SJÖSTRAND, SMEG, Smeg, WMF


En butikskedja som håller hög klass på både utbud och service är ELON. Kolla in deras sortiment av kaffemaskiner som de säljer online. Klicka här.