Severin kaffemaskiner

Med Severin Solo har du en kaffemaskin som ger dig din dagliga dos med gott kaffe. Jämför priser på Severins maskiner här nedan och klicka dig vidare för att läsa mer detaljer på återförsäljarens hemsida.

Populärt inom Severin kaffemaskiner

 • Severin Espresa Plus espressomaskin

  Severin Espresa Plus espressomaskin
  Med Severins Espresa Plus espressomaskin kan du brygga kaffe som smakar precis lika gott som om en professionell barista hade gjort det. Espressomaskinen är manuell och kan användas till både malet kaffe och kaffepulver. Det är också möjligt att brygga två koppar åt gången. Maskinen är utrustad med inbyggd mjölkskummare som gör att du enkelt brygger en läcker Flat white eller Café latte. Det ingår även en mjölkkanna på 450 ml. Espresa Plus brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 15 bar, vilket ofta anses vara det perfekta trycket för espresso. På maskinens framsida sitter en barometer så att du alltid kan kontrollera trycket under bryggning.Espressomaskinen är lätt att underhålla och rengöra tack vare et inbyggt avkalkningssystem och avtagbar droppbricka.
 • Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart

  Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart
  Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart
 • Espressobryggare KA5995 Plus

  Espressobryggare KA5995 Plus
  Snygg rostfri design i kombination med bra prestanda får andra espressomaskiner att blekna. En manuell espressomaskin med stilren design i rostfritt. Maskinen jobbar med termoblocksystem för snabb uppvärmning och en konstant temperatur. Med den här m
 • Severin Severin KA 5995 Espresa Plus espressomaskin 1-2 koppar Rostfritt stål

  Severin Severin KA 5995 Espresa Plus espressomaskin 1-2 koppar Rostfritt stål
  Severin Severin KA 5995 Espresa Plus espressomaskin 1-2 koppar Rostfritt stål

Severin tillverkar också andra produkter för kaffedrickare. Ta en titt på Severin kaffebryggare med och utan kvarn. Prismässigt ligger de på samma nivå som kaffemaskinerna.