Severin kaffemaskiner

Med Severin Solo har du en kaffemaskin som ger dig din dagliga dos med gott kaffe. Jämför priser på Severins maskiner här nedan och klicka dig vidare för att läsa mer detaljer på återförsäljarens hemsida.

Populärt inom Severin kaffemaskiner

Fler tips på Severin kaffemaskiner

 • Severin Espresa espressomaskin

  Severin Espresa espressomaskin
  Severins Espresa-espressomaskin är en manuell espressomaskin till dig inte vill förlora tid på att vänta. Maskinen är nämligen varm och klart att brygga en krämig espresso på bara 40 sekunder, och den kan dessutom brygga två koppar (eller en dubbel espresso) åt gången. Med ett konstant pumptryck på 15 bar är du garanterad en utsökt kopp kaffe varje gång du använder maskinen. 15 bar anses i många sammanhang vara det optimala trycket för espresso. Här ingår även en kaffesked med tamper och tre olika munstycken till en eller två koppar, respektive användning av espressopulver.
 • Severin Kv8090 Espressomaskin - Silver

  Severin Kv8090 Espressomaskin - Silver
  Om du är trött på bittert och smaklöst kaffe kan en espressomaskin från Severin vara det rätta valet. Du kan enkelt göra din favorit kaffe varje gång du använder den. Modellen här är en helautomatisk version, som gör allt arbete för dig. Så om du verkligen bara vill dricka gott kaffe, utan att ha så mycket med processen att göra det är det rätta valet. Du kan få upp till 160 gram kaffebönor i maskinen per gång. Och vattentanken rymmer 1.1 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Severin Ka 5995 Espressomaskin - Rostfritt Stål

  Severin Ka 5995 Espressomaskin - Rostfritt Stål
  KA 5995 Espresa Plus. Bli din egen kaffebarista med en manuell espressomaskin som brygger utsökt, aromatisk espresso på bara 40 sekunder. Espressomaskinen kan användas till både malet kaffe och kaffekuddar och brygga upp till två koppar åt gången.
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
 • Severin Espresa Plus espressomaskin

  Severin Espresa Plus espressomaskin
  Med Severins Espresa Plus espressomaskin kan du brygga kaffe som smakar precis lika gott som om en professionell barista hade gjort det. Espressomaskinen är manuell och kan användas till både malet kaffe och kaffepulver. Det är också möjligt att brygga två koppar åt gången. Maskinen är utrustad med inbyggd mjölkskummare som gör att du enkelt brygger en läcker Flat white eller Café latte. Det ingår även en mjölkkanna på 450 ml. Espresa Plus brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 15 bar, vilket ofta anses vara det perfekta trycket för espresso. På maskinens framsida sitter en barometer så att du alltid kan kontrollera trycket under bryggning.Espressomaskinen är lätt att underhålla och rengöra tack vare et inbyggt avkalkningssystem och avtagbar droppbricka.
 • Espresa Plus Espressomaskin

  Espresa Plus Espressomaskin
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
ilead