Severin kaffemaskiner

Med Severin Solo har du en kaffemaskin som ger dig din dagliga dos med gott kaffe. Jämför priser på Severins maskiner här nedan och klicka dig vidare för att läsa mer detaljer på återförsäljarens hemsida.

Populärt inom Severin kaffemaskiner

Fler tips på Severin kaffemaskiner

 • Severin Espresa Plus espressomaskin

  Severin Espresa Plus espressomaskin
  Med Severins Espresa Plus espressomaskin kan du brygga kaffe som smakar precis lika gott som om en professionell barista hade gjort det. Espressomaskinen är manuell och kan användas till både malet kaffe och kaffepulver. Det är också möjligt att brygga två koppar åt gången. Maskinen är utrustad med inbyggd mjölkskummare som gör att du enkelt brygger en läcker Flat white eller Café latte. Det ingår även en mjölkkanna på 450 ml. Espresa Plus brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 15 bar, vilket ofta anses vara det perfekta trycket för espresso. På maskinens framsida sitter en barometer så att du alltid kan kontrollera trycket under bryggning.Espressomaskinen är lätt att underhålla och rengöra tack vare et inbyggt avkalkningssystem och avtagbar droppbricka.
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
 • Espresa Plus Espressomaskin

  Espresa Plus Espressomaskin
 • Kaffebryggare KA4811

  Kaffebryggare KA4811
  Rykande bryggkaffe från ständigt färskmalda bönor Den här bryggaren från tyska Severin har varit efterlängtad länge. Severin har haft stor succé med sin stora kaffebryggare med kvarn vilken självklart fortfarande finns i sortimentet. För k
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
 • Severin Espresa espressomaskin

  Severin Espresa espressomaskin
  Severins Espresa-espressomaskin är en manuell espressomaskin till dig inte vill förlora tid på att vänta. Maskinen är nämligen varm och klart att brygga en krämig espresso på bara 40 sekunder, och den kan dessutom brygga två koppar (eller en dubbel espresso) åt gången. Med ett konstant pumptryck på 15 bar är du garanterad en utsökt kopp kaffe varje gång du använder maskinen. 15 bar anses i många sammanhang vara det optimala trycket för espresso. Här ingår även en kaffesked med tamper och tre olika munstycken till en eller två koppar, respektive användning av espressopulver.
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
 • Espressomaskin Svart 800W

  Espressomaskin Svart 800W
 • Severin Ka 5995 Espressomaskin - Rostfritt Stål

  Severin Ka 5995 Espressomaskin - Rostfritt Stål
  KA 5995 Espresa Plus. Bli din egen kaffebarista med en manuell espressomaskin som brygger utsökt, aromatisk espresso på bara 40 sekunder. Espressomaskinen kan användas till både malet kaffe och kaffekuddar och brygga upp till två koppar åt gången.
ilead