Severin kaffebryggare

Severin tillverkare kaffebryggare för alla genom att erbjuda billiga och mer exklusiva modeller. KA4810 har kvarn, Select en timer och KA9233 två kannor. Det finns en kaffebryggarmodell för alla behov i deras sortiment.

Jämför kaffebryggarna från Severin

Här följer nu en översikt med alla olika modeller. Du kan klicka på den du vill läsa mer om och kommer då direkt till Severin återförsäljare online.

Populärt inom Severin kaffebryggare

Fler tips på Severin kaffebryggare

 • Termosbryggare Med Aroma Funktion Rostfri/Svart

  Termosbryggare Med Aroma Funktion Rostfri/Svart
 • Kaffebryggare KA5760 Caprice

  Kaffebryggare KA5760 Caprice
  Cafe Caprice i ny modern design, godkänd av europeiska kaffeinstitutet! Café Caprice är tillbaka i modern design och fullmatad med nya funktioner! Vattentanken är i glas vilket ger en lyxig känsla. Njut av en kopp kaffe bryggd på perfektion me
 • Severin Café Caprice 2.0 kaffemaskin

  Severin Café Caprice 2.0 kaffemaskin
  Det finns många sätt att brygga kaffe på, och några är enklare än andra. Med Severins Café Caprice 2.0 får du lika gott kaffe som på ditt favoritkafé. Kaffebryggaren är designad med två olika program: ett snabb-program och ett program med lite längre flödestid, som är godkänt av The European Coffee Brewing Centre.Kaffebryggarens vattenbehållare av glas ger maskinen ett modernt och lätt uttryck. LED-displayen är lätt att läsa av och kontrollera, och du kan även ställa in en timer så att du får vakna till doften av nybryggt kaffe varje morgon. Alla filter-delar och kannan tål maskindisk och maskinen är utrustad med ett kalkprogram som gör den lätt att hålla ren.
 • Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn

  Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn
  Severins nya termoskaffemaskin med inbyggd kaffekvarn har allt du behöver för läckert kaffe. Den gör det möjligt att justera kaffet precis efter din smak, med justerbar kaffestyrka och malningsgrad av bönorna. Maskinen brygger kaffet rakt ner i termoskannan, vilket gör att drycken håller sig varm i timmar. Tack vare den intuitiva displayen är det lätt att välja mellan maskinens olika funktioner. Via displayen kan du också ställa in den praktiska timern och vakna till doften av nybryggt kaffe. Du kan också använda dig av Silent-funktionen för att brygga kaffe utan ljud.
 • Cafe Caprice Kaffebryggare 2.0

  Cafe Caprice Kaffebryggare 2.0
 • Select Kaffebryggare Rostfri

  Select Kaffebryggare Rostfri
 • Severin 4805 Kaffebryggare

  Severin 4805 Kaffebryggare
  Liten kaffebryggare till 4 koppar från Severin. Perfekt till dig som bor ensam eller bara inte har så mycket plats. Stilfull svart design med detaljer i rostfritt stål.Kaffebryggaren har automatisk avstängning, droppstopp samt indikator för vattennivån på kanna och själva maskinen.
 • Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål

  Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål
 • Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar

  Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar
 • Severin KA 5760 Caprice

  Severin KA 5760 Caprice
 • Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox

  Severin Kaffebryggare KA 4822 Inox
  Severin kaffebryggare med smarta funktioner så som droppstopp och automatisk avstängning.Severin KA 4822 Inox är en snygg kaffebryggare med design i rostfritt och svart. Bryggaren har en glaskanna med färskvattenskala och ergonomsik handtag. Droppstoppsventil för säker utvinning även under bryggningsprocessen. KA 4822 Inox har även automatisk avstängning och på/av-knapp med kontrollampa. Det integrerade kabelfacket gör det enkelt att stuva undan sladden när du inte använder maskinen. Tydlig vattennivåindikator på båda sidor om kaffebryggaren.1000WFilter: 1X4Värmeplatta med varmhållningsfunktionFärg: Rostfritt och svart
 • Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål

  Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål
 • Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch

  Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch
 • Severin 5978 Espressobryggare

  Severin 5978 Espressobryggare
  En espressomaskin för dem som vill göra mer än en kopp åt gången. Med denna espressobryggare från Severin har du möjlighet att få upp till 4 koppar espresso på en gång. Till dem som vill ha uppvärmd och skummad mjölk i kaffet medföljer det även ett effektivt ångmunstycke som gör mjölkskumning till en lek.Maskinen har en automatisk avstängning och vattentanken har en kapacitet på 220 ml. Dessutom medföljer det en avtagbar droppbricka för en smidig rengöring samt en serveringskanna och filterhållare.
 • Kaffebryggare KA4811

  Kaffebryggare KA4811
  Rykande bryggkaffe från ständigt färskmalda bönor Den här bryggaren från tyska Severin har varit efterlängtad länge. Severin har haft stor succé med sin stora kaffebryggare med kvarn vilken självklart fortfarande finns i sortimentet. För k
 • KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn

  KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn
 • Severin Café Caprice 2.0 kaffemaskin med termoskanna

  Severin Café Caprice 2.0 kaffemaskin med termoskanna
  Severins smarta Café Caprice 2.0-kaffemaskin brygger ditt kaffe rakt ner i termoskannan så att det håller sig varmt i timmar. Kaffemaskinen brygger på en idealisk temperatur på 92-96°C och har två olika hastigheter, varav den lite långsammare är godkänd av European Coffee Brewing Centre för dess aromatiska egenskaper. Förutom egenskapen av att brygga läckert kaffe är maskinen utrustad med andra praktiska funktioner, som ett integrerat avkalkningsprogram, klar vattenbehållare i glas och en LED-display.
 • Kaffebryggare SEVERIN KA 4822 Inox

  Kaffebryggare SEVERIN KA 4822 Inox
 • Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar

  Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar
 • Severin KA 9543

  Severin KA 9543
 • Severin 5743 Kaffemaskin

  Severin 5743 Kaffemaskin
  Kaffemaskiner från Severin som fick bäst i test i Smartsons test. Med sin optimala bryggtemperatur och isolering i dubbelt rostfritt stål håller den inte bara kaffet gott utan även varmt länge. Denna modell har hela 5 års garanti.Maskinen har en effekt på 1400 W och en kapacitet på 8 koppar. Dessutom har den automatisk avstängning, sladdförvaring, aromakontroll, avtagbar filterhållare, droppstopp samt upplyst på knapp. Maskinen har alltså allt det du behöver i en kaffemaskin.
 • Termosbryggare Severin 4835 Inox

  Termosbryggare Severin 4835 Inox
 • Severin Kaffebryggare med kvarn - KA4810

  Severin Kaffebryggare med kvarn - KA4810
  Njut av färskmalet bryggkaffe med den här kaffebryggaren med kvarn från Severin. Tydlig LCD-display med timerfunktion som du kan göra de inställningar som man behöver. Om det är så att ens kaffebönor är slut går det även bra att använda sig av färdigmalet kaffe. Man kan brygga upp till 10 koppar. Specifikationer: Effekt: 1000 W.Rostfri design.Justerbar malningsgrad. Bönbehållare med plats för 200 g.Aroma select.Auto-off.Vattennivåanvisning på kanna och bryggare. Svängfilter för 1x4 filter.
 • Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch

  Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch
 • Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar

  Kaffebryggare med Kvarn 6 Koppar
 • Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål

  Kaffebryggare med Arominställning 10 koppar Rostfritt stål
 • Severin KA 4822

  Severin KA 4822
 • Kaffebryggare KA5761 Termos

  Kaffebryggare KA5761 Termos
  Cafe Caprice i ny modern design, godkänd av europeiska kaffeinstitutet! Café Caprice är tillbaka i modern design och fullmatad med nya funktioner! Vattentanken är i glas vilket ger en lyxig känsla. Njut av en kopp kaffe bryggd på perfektion med
 • Kaffebryggare KA4810

  Kaffebryggare KA4810
  Äntligen kan vi presentera vårt senaste tillskott i kaffefamiljen. Vår kaffebryggare med kvarn, nu kan du njuta av färskmalet bryggkaffe. Upplev smakskillnaden på kaffet när det är nymalt och nybryggt. Bryggaren har en tydlig LCD-display med t
 • Select Kaffebryggare Med Timer

  Select Kaffebryggare Med Timer
 • Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch

  Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch
 • KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn

  KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn
ileadilead