Kaffebryggare med timer

Med en timer på kaffebryggaren kan du ha ditt kaffe nybryggt till den tid som passar dig bäst. Du kan ställa in så att kaffet är precis klart när du klivit upp ur sängen eller efter söndagspromenaden.

Har du samma rutiner varje vardag och du dricker ditt kaffe till frukosten ungefär samma tid varje dag? Det är då du har som mest glädje av en kaffebryggare med timer. Kvällen före fyller du filtret med rätt dosering malet kaffe och mäter upp motsvarande mängd vatten.

Ställ in tiden då du vill ha ditt kaffe klart

Med hjälp av bryggarens timerfunktion programmerar du in tiden då bryggandet ska köra igång. Ställer du den på samma tid som din väckarklocka är du säker på att alltid ha nybryggt kaffe som får dig att vakna till lite extra på morgonen.

Förslag på bryggare med timerfunktion

 • Kaffebryggare med timer, 1,5 liter

  Kaffebryggare med digital timer - skjut upp bryggstarten. Vakna till doften av nybryggt kaffe. Brygger ca 1,5 liter rykande färskt kaffe åt gången. Automatisk avstängning efter 40 minuter. Kan programmeras upp till 24 timmar i förväg.
 • Select Kaffebryggare Med Timer

 • Kaffebryggare Svart 'Select' Timer

 • Kaffebryggare med Timer, Digital

 • Electrolux Kaffebryggare Expressionist Rostfritt Stål

  En smart kaffebryggare från Electrolux. Kaffebryggaren är en del av en serie smarta köksmaskiner som heter Expressionist Collection. Kaffekannan är gjord i glas, har markeringar för vattennivå utmärkt och kaffekokaren kan producera 12 koppar åt gången. Kaffekokaren från Electrolux har en inbyggd timer där man kan schemalägga vid vilken tidpunkt bryggningen ska starta.  
 • Cuisinart ExtremeBrew Kaffebryggare

  ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggaren kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt.Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Creme

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen. På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Contour Silver

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats men också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter. 
 • KitchenAid Kaffebryggare Röd

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • Bosch Kaffebryggare Vit TKA8631

  En snygg kaffebryggare i rostfritt stål med skinande vita detaljer. Har massor med smarta innovativa finesser som har prisats som bäst i test av Ica-kuriren. Designen kombinerat med funktionaliteten gör kaffebryggaren till en riktig vinnare. Effekt på 1160 W.Brygger 10-15 koppar, eller 1,25 liter.Brygger perfekt även vid mindre volym.Klocka med timer och minnesfunktion. Möjligt att ställa in tid när du vill att ditt kaffe ska vara färdigt, t ex klockan 7 på morgonen."Dual heating system" med två värmeelement som garanterar den optimala bryggtemperaturen och serveringstemperaturen.Droppstopp.Genomskinlig avtagbar vattentank med integrerat handtag.Avtagbar swing-out filterbehållare. Sladdupprullning.Sladdlängd på 100 cm.  Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
 • Bosch Kaffebryggare Svart TKA8633

  En snygg kaffebryggare från Bosch i rostfritt stål och med detaljer i svart. Prisbelönt som bäst i test av Ica-kuriren. Har en hel del smarta funktioner, till exempel en timer som gör det möjligt att förinställa när kaffet ska bryggas. Tillsammans med den rena och enkla designen gör dessa finesser bryggaren till en riktig vinnare. Effekt på 1160 W.Brygger 10-15 koppar, eller 1,25 liter.Brygger perfekt även vid mindre volym.Klocka med timer och minnesfunktion. Möjligt att ställa in tid när du vill att ditt kaffe ska vara färdigt, t ex klockan 7 på morgonen."Dual heating system" med två värmeelement som garanterar den optimala bryggtemperaturen och serveringstemperature.Droppstopp.Genomskinlig avtagbar vattentank med integrerat handtag.Avtagbar swing-out filterbehållare. Sladdupprullning.Sladdlängd på 100 cm.  Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
 • Krups Espressomaskin - Espresseria Combi XP2240

  En espressomaskin och kaffemaskin i en och samma produkt. Det är Krups som tagit fram denna smarta espressomaskin. Espresseria har ett optimerat bryggsystem som ger bättre espresso och gör maskinen enklare att använda. Maskinens filterhållare kan brygga både malet kaffe och kaffekapslar. Kannan till filterbryggaren kan brygga 10 koppar kaffe åt gången. Espresseria har även ett inbyggt vattenfilter som minimerar kalk och andra glädjedödare.
 • Electrolux EKF7500

 • Moccamaster Kaffebryggare K743AO Polished Silver

  En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter. Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters, 2x10 koppar på 6 minuter, och den är handgjord precis som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.Specifikationer- Automatisk avstängning efter 40 minuter.- Metallchassi.- Dubbla värmeelement.- 2 stycken effektlägen på värmeplattorna: 48 W & 65 W.- Brygger 20 koppar (2x10) på 6 minuter.- ECBC-certifierad.MåttLängd: 60 cm.Djup: 17 cm.Höjd: 32 cm.Vikt: 4,5 kg.
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500R - Röd

  Kaffebryggare i en snygg röd färg från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle glömma att stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom, efter ditt behov. Du kan välja mellan mild, normal eller stark. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Princess Kaffemaskin & Kvarn Deluxe

  Kaffemaskin med malfunktion Deluxe är en toppenbra bryggare från Princess. Med sin snygga design och digitala finesser så blir den här produkten ett utmärkt val för dig som vill ha både funktion och en snygg design. Glaskannan rymmer 1,25 L och är lämplig för 10-12 koppar per gång. Malningen av bönorna och kaffets styrka kan justeras enligt önskemål. Komplett med konisk kvarn av hög kvalitet, som rymmer 250 g bönor. Kaffemaskinen har en automatisk avstängning efter 40 minuter, vilket är tryggt och bra. Den är även enkel att ta isär och rengöra.  Egenskaper: Volym: 1,25 LLämplig för 10-12 kopparIntegrerad kaffekvarnMed koniskt kvarnsystemAnpassningsbar kaffestyrkaKaffebönbehållarens kapacitet: 250 grBryggkoppar urvalAnti­droppsystemTidsangivelseAutomatisk avstängning 40 minuterDigital timer:Digital kontrollpanelMaxnivå indikatorLCD­display med bakgrundsbelysningSpänning: 220­240 VoltEffekt: 1000 Watt  
 • WMF LINEO Kaffemaskin Matt

  Kaffebryggaren i LINEO-serien är perfekt för dig som ofta brygger kaffe till många. Med kapacitet på 1,5 liter och 12 koppar är kaffebryggaren en räddare när du får många på besök.  Maskinen har en värmeplatta med en manuellt justerbar värmehållningsfunktion som kan hålla värmen i upp till 40 minuter samt med automatiskt avstängning. En smart timer på bryggaren gör att du kan ställa in när kaffte ska bryggas. Du kan alltså sätta timern så att du har rykande färskt kaffe redan när du kliver upp på morgonen.   WMF Lineo frukostserie är en samling imponerande designprodukter i rostfritt stål med stilrena detaljer. Serien består av kaffemaskiner, vattenkokare, mjölkskummare, brödrost och blender.   Specifikationer:H33,5 x D16,5 x B33 cm.Kapacitet 1,5 liter.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Svart

  Börja dagen med nybryggt kaffe. Denna kaffebryggare har en kapacitet på 12 koppar och den har programmerbar timer så att du kan vakna till nybryggt kaffe. Kaffebryggaren är snabb. 12 koppar bryggs på cirka 10 minuter. Termostatisk värmeplatta. Värmebeständig karaff med lock. Lättrengörligt filter. Bryggaren har anti-dropp funktion och du kan välja styrka på kaffet.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Programmerbar timer: Ja.Anti-dropp: Ja.Vatten Nivåindikator: Ja.Belyst på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta: Ja.Snabb bryggning: Ja.Karaff Typ: Glas.Valbar kaffestyrka: Ja.Avtagbart Filter: Ja.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Accent Pour Over Silver

  En kaffebryggare för finsmakare som kommer förändra ditt sätt att dricka kaffe. Ger en överlägsen smak med lätthet. Denna bryggare sprider vattnet som ett duschmunstycke jämt över kaffet för att täcka och ge en maximal utvinning av smaken ur kaffet. Med det unikt utformade filtret tillåts en jämn täckning av kaffet och därmed undviker man över- och underextraktion av kaffet vilket är vanligt i vanligt utformade konformade filter. Detta filter kan användas både med och utan engångsfilter.Mångsidig och enkel programmeringBryggaren har en programmerbar timer så att du kan förinställda den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den innehåller också en väljare av kaffestyrka så att du kan skräddarsy styrkan speciellt för din smak.1.8L KapacitetDenna bryggare har en kapacitet på 1.8 liter så du kan brygga mellan 1-12 koppar åt gången. Maskinen kommer även att automatiskt anpassa sig till den optimala bryggstyrkan vid bryggning av små volymer (1-4 koppar).VärmefunktionNär du bryggt en karaff färskt kaffe håller bryggaren det varmt upp till 30 minuter.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Timerfunktion: Ja.Droppskydd: Ja.Nivåindikator för vatten : Ja.Belyst auto på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta : Ja.Snabbryggning: Ja.Karaff: Glas.Val av kaffestyrka: Ja.Avtagbart filter: Ja. Mått ca:H x B x D = 33,5 x 22 x 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polished Silver

  En metallfärgad kaffebryggare från Moccamaster. Färgen heter närmare bestämt Polished Silver och är en härlig stilren design. Bryggaren är en av Classic-modellerna inom serien Clubline som är Moccamasters toppmodeller. De brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter och har många smarta funktioner som gör kaffebryggningen enklare. Kaffebryggaren har ett manuellt droppstopp med tre lägen; öppet, mellanläge för färre än 6 koppar och stängt. Av säkerhetsskäl stänger kaffebryggaren av sig automatiskt efter 40 minuter. Bryggtemperaturen är en av Moccamasters stora styrkor då den är helt optimerad mellan 92-96°C.Precis som alla andra filterkaffebryggare från Moccamaster så är KB952AO tillverkad för hand i Nederländerna och dessutom godkänd av ECBC(European Coffee Brewing Centre) som garanterar en god kopp kaffe. På Bagaren och Kocken lämnar vi 10 års garanti på din Moccamaster om du registrerar den på www.moccamaster.com. Annars har man 5 års garanti på sin Moccamaster.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Vit

  Börja dagen med nybryggt kaffe. Denna kaffebryggare har en kapacitet på 12 koppar och den har programmerbar timer så att du kan vakna till nybryggt kaffe. Kaffebryggaren är snabb. 12 koppar bryggs på cirka 10 minuter. Termostatisk värmeplatta. Värmebeständig karaff med lock. Lättrengörligt filter. Bryggaren har anti-dropp funktion och du kan välja styrka på kaffet.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Programmerbar timer: Ja.Anti-dropp: Ja.Vatten Nivåindikator: Ja.Belyst på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta: Ja.Snabb bryggning: Ja.Karaff Typ: Glas.Valbar kaffestyrka: Ja.Avtagbart Filter: Ja.
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500W - Cremevit

  Cremevit kaffebryggare från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie.  Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle komma på att du glömt stänga av kaffebryggaren. Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig. Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare H931AO - Vit

  En stilren vit kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters - 6 koppar på 10 minuter, och den är lika handgjord som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.En stor fördel som man får om man köper Moccamaster online hos Bagaren och Kocken är dels en hög service men även en garanti på minst 5 år som förlängs med ytterligare 5 år om man registrerar sin bryggare på www.moccamaster.com. Mått (BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 - Rostfritt stål

  Klassisk kaffebryggare i rostfritt stål från Electrolux, 7000 Series. I exklusiva 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle komma på att du glömt stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du enkelt smak och arom efter ditt smakbehov.Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Specifikationer: - Höjd: 32,2 cm.- Bredd: 20,3 cm.- Djup: 18 cm.- Vattenbehållare kapacitet, l: 1,375.- Sladdlängd, (ca) m: 1.- Material: Plast och rostfritt stål.- Material kanna: Glas.- Indikator för vattenmängd: Ja.- Lock, typ: Borttagbart.- Vattenbehållare: Måttenhet.- Uppvärmingselement: Direkt.- Typ av filter: Löstagbart.- Automatisk avstängning: Ja - 40 min.- Temperaturreglering, typ: Termostat.- Typ: Coffee Automatic Drip.- Aromainställning: Ja.- Temperatur under bryggning, C°: 86.- Timerinställning: Ja.
 • DUBLET Moccamaster Kaffebryggare H931AO Svart

  En svart kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters - 6 koppar på 10 minuter, och den är lika handgjord som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.En stor fördel som man får om man köper Moccamaster online hos Bagaren och Kocken är dels en hög service men även en garanti på minst 5 år som förlängs med ytterligare 5 år om man registrerar sin bryggare på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför:5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Polished Silver

  En premiumbryggare i serien Clubline från Moccamaster. Kaffebryggaren har en snygg metallyta med det fina namnet Polished Silver. Den är handgjord i Holland och brygger 10 koppar kaffe på 10 minuter. Dubbla värmeelement optimerar temperaturen under och efter bryggning och det är även möjligt att justera värmeplattan under kannan. Kaffebryggaren har en kalkindikator och ett automatiskt droppstopp som minimerar spill vid användning. Om kaffebryggaren står på längre än 40 minuter stängs den automatiskt av på grund av säkerhetsskäl. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti genom att registrera din bryggare på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din bryggare gäller 5 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Moccamaster Kaffebryggare Duo KBG744AO Svart

  En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter.  Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti.  Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand i fabriken i Holland och är godkända av ECBC (European Coffee Brewing Centre) som garanterar att du kommer få en god kopp kaffe om du brygger den i en Moccamaster. Duobryggaren har värmeplattor som håller rätt temperatur på kaffet längre. Den har även ett automatiskt droppstopp och ett manuellt som gör det lättare att undvika onödigt spill. Den stänger även av sig efter 40 minuter för att optimera säkerheten. Mått(BDH): 340x310x355 mm  OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit

 • Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart

 • Braun Kaffebryggare KF7120 Svart

  Kaffebryggare från Braun som brygger upp till 12 koppar kaffe. Med sin special design ser den till att kaffet håller sig varmt längre. Välj själv hur starkt du vill ha ditt kaffe. Med en inbyggd timer som du kan ställa in innan du går och lägger dig och när du vaknar har du nybryggt kaffe. Vikt: 3,2 kg. Effekt: 1000 W.  
 • Braun Kaffebryggare KF7020 Svart

  Här har vi en smart kaffebryggare från Braun. Den hjälper till att hålla kaffet fräscht längre, med bibehållen smak och arom. Ställ själv in hur många koppar kaffe du önskar att maskinen skall brygga. Bryggaren har anti-droppsystem installerat. Om du är morgontrött kan du ställa in maskinen på kvällen, ställ bara in timern på vilken tid som önskas och när du vaknar är kaffet klart. 
 • Breville Kaffebryggare Opula Röd VCF048

  Stilren kaffebryggare från Breville som har en len yta i matt röd färg och är pärlemorskimrande. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp funktion, programmerbar timer, 24 timmars fördröjningsskydd och skydd mot torrkokning. Välj själv vilken styrka som önskas på kaffet och få alltid en perfekt kopp. Specifikationer: Effekt: 950 W. Brygger upp till 12 koppar kaffe. Rymmer: 1,8 l. LCD-Display.  
 • Severin Kaffebryggare med kvarn - KA4810

  Njut av färskmalet bryggkaffe med den här kaffebryggaren med kvarn från Severin. Tydlig LCD-display med timerfunktion som du kan göra de inställningar som man behöver. Om det är så att ens kaffebönor är slut går det även bra att använda sig av färdigmalet kaffe. Man kan brygga upp till 10 koppar. Specifikationer: Effekt: 1000 W. Rostfri design.Justerbar malningsgrad. Bönbehållare med plats för 200 g. Aroma select. Auto-off. Vattennivåanvisning på kanna och bryggare. Svängfilter för 1x4 filter.   
 • Breville Kaffebryggare Opula Vit VCF068

  Vit kaffebryggare med pärlemorskimmer från Breville. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp skydd, programmerbar timer, skydd mot torrkokning samt att bryggaren håller kaffet varmt. Välj själv styrkan på ditt kaffe och njut av en perfekt kopp kaffe varje dag. Specifikationer: Effekt: 950 W. Rymmer: 1,8 l. Brygger upp till 12 koppar kaffe. LCD- Display.  
 • Electrolux EKF7500

  Effekt: 1150 W,Kapacitet: 10 koppar,Droppstopp,Arominställning,Timer,Automatisk avstängning,Graderad vattenbehållare,
 • Electrolux EKF7500R

  Effekt: 1150 W,Timer,Automatisk avstängning,Droppstopp,Kapacitet: 10 koppar,Graderad vattenbehållare,Arominställning,
 • Kaffebryggare Look 4.0 Timer S

  Nybryggt kaffe när det passar digVarför låta kaffet stå när du kan ha det klart precis när du ska dricka det? Med Look Timer ställer du enkelt ”kaffeklockan” och kan njuta av nybryggt kaffe när du vill. Du kan dessutom välja smakstyrka med aromväljaren – kanske starkt på morgonen och lite svagare till kvällen. Vår punktligaste kaffebryggare rymmer 10 koppar och har bland annat droppstopp och automatisk avstängning. Look timer – en kaffebryggare det är lätt att tycka om!- Vikt/Volym 1,9 kg/1,375 l/1 st - Höjd (mm) 325 - Bredd (mm) 232- Djup (mm) 230- Watt 1000
 • Russell Hobbs Kaffebryggare Clarity

  Clarity Kaffebryggare är idealisk för kaffeentusiaster. Kaffebryggarens avancerade teknik inkluderar ett inbyggt Brita filter som tar bort orenheter från vattnet eftersom som varje kaffekännare vet att renare vatten innebär en bättre och renare smak samt bidrar till att utveckla de naturliga starka kaffearomerna.Denna stilrena kaffebryggare har också en rörlig vattentank som upprätthåller trycket när vattnet går genom värmaren, för att säkerställa en konstant optimal temperatur under bryggning. Färre fluktuationer i temperatur innebär att kaffesmaken inte äventyras och att det når optimal bryggtemperatur 75% snabbare *.Dra nytta av den 24-timmars programmerbara timern som låter dig ställa in din maskin så att ditt kaffe är klart som det första på morgonen. Clarity Kaffebryggare med glaskaraff kommer att se bra ut i alla kök och dess genomskinliga material gör att du kan titta på när den är igång.* När den testades mot Russell Hobbs Black Glass Kaffebryggare 19650-56 och refereras mot SCAE `Coffee Brewing Control Chart´- Avancerat duschmunstycke för en maximal temperatur och kaffeextraktion*- Optimal temperaturteknologi- 75% snabbare att nå optimal temperatur *- Gratis BRITA Maxtra vattenpatronfilter- Glaskaraff med 1.25l kapacitet- Blått ljus under bryggning och när den hålls varm- 6g kaffemått- Brygger 10 stora koppar- Löstagbar filterhållare- 24 timmars programmerbar timer- Paus och Häll funktion
 • American Diner Kaffebryggare Retro 12 koppar Nostalgia Electrics

  Skaffa dig marknadens elegantaste kaffebryggare! Denna kaffebryggare, som är på 1000 W, brygger enkelt och snabbt gott kaffe, plus då att den är en prydnad för vilket kök som helst, ger riktig 50-tals dinerkänsla.Brygger upp till 12 koppar kaffe åt gången.Lättläst, bakgrundsbelyst LED-skärm och tryckknappspanel.Elektroniska reglage: ON / OFF-PROG-HR-MIN.Droppstopp - Du kan du hälla upp en kopp kaffe samtidigt som bryggning sker.Programmerbar 24-timmarsklocka och fördröjningstimer.Automatisk avstängning efter två timmar. (torrkokningsskydd)Anti-dropp funktion.Inkluderar återanvändningsbart filter och löstagbar filterkorg.Automatisk två timmars varmhållningsfunktion.Vattenmängdsmarkeringar inuti vattentanken.Inkluderar återanvändbara filter och löstagbar filterkorg.SVENSK MANUAL SPECIFIKATIONVIKT: 5,5 kgSTORLEK: 360 x 190 x 330 mmÖVRIGT: 1000 W RCOF120 Nostalgia Electrics
 • Kaffebryggare Digital Rostfri

  Champion CHKB210 är en stilren och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timerfunktion. Timerfunktionen på 24h är perfekt för dig som vill vakna upp till nybryggt kaffe varje morgon. Fyll på maskinen på kvällen och ställ in timern på tiden du önskar att kaffet ska börja bryggas. Med en exklusiv design i rostfritt stål har du här en kaffebryggare som passar in i alla kök.Champion CHKB210 uppfyller de nya ECO-design kraven med automatisk avstängning. Skulle du ha glömt bryggaren på när du lämnar hemmet så kommer den stänga av sig själv efter 40 minuter. Under denna tid hålls kaffet varmt med hjälp av värmeplattan. På den tydliga LCD-displayen ser du hur mycket klockan är samt information om eventuellt inställd timer.- Tillverkad i rostfritt stål- Löstagbar filterhållare för 1x4 filter- Kapacitet: Vattentanken rymmer 1,5 liter (ca 12 stora koppar) - Graderad vattentank och glaskanna- Effekt: 1000 Watt- Automatisk avstängning- Droppstopp: J- Mått: 186x357x265mm- Vikt: 2,5 kgEG-försäkranAnvändarmanual
 • Kaffebryggare KF560/1 Svart

  Kaffebryggare i modern svart design med optimalt bryggsystem och vattenfilter för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. CaféHouse kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun CaféHouse kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma. OptiBrew system Alla CaféHouse kaffebryggare har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken.Överlägsen kaffesmak Kaffearomen beror i stor utsträckning på vattnets kvalitet. Därför kommer alla CaféHouse kaffebryggare med ett Brita® vattenfiltreringssystem som gör att kaffet kan utveckla sin fulla arom genom att förhindra förkalkning av bryggenheten och samtidigt minimera aromhindrande ämnen som klor.Exklusiv filterknapp Genom att trycka på en knapp lossar filterkorgen av sig själv och gör det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lätt att servera Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenÖppet, halksäkert handtag Det unika, öppna handtaget är utformat för att det ska vara enkelt och bekvämt att hälla. Ergonomisk form och mjukt material gör all hantering komfortabel och säker.- 1100W- Auto off- Vattenfilter 
 • Kaffebryggare KF7020 Svart

  Kaffebryggare i modern svart design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma.OptiBrew system Kaffebryggaren har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken. Genom att bara lyfta på locket så blir det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenAutomatisk avstängning efter 40 minuterOm du skulle råka glömma kaffebryggaren på, kan du alltid känna dig trygg.- 1000W- Auto off- Vattenfilter- 12 Koppars- Programmerbar timer- Möjlighet till 1-4 koppars- kalkvarning 
 • Kaffebryggare KF7120 Alu

  Kaffebryggare i modern rostfri design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma.OptiBrew system Kaffebryggaren har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken. Genom att bara lyfta på locket så blir det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenAutomatisk avstängning efter 40 minuterOm du skulle råka glömma kaffebryggaren på, kan du alltid känna dig trygg.- 1000W- Auto off- Vattenfilter- 12 Koppars- Programmerbar timer- Möjlighet till 1-4 koppars- kalkvarning
 • KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart

  Kaffebryggare med enkel knapptryckning från KitchenAid. Kaffebryggaren är mycket smidig att använda och kan brygga upp till 12 koppar kaffe. Med enkel knapptryckning för stryka, liten sats och bryggning. Man kan förprogrammera kaffebryggaren tack vare 24- timmarsprogrammering så att ditt kaffe är klart exakt den tidpunkt du valt samt att det går att göra automatiska justeringar för att optimera uppvärmnings och mättnadstiden, på så sätt uppnår du bäst smak även för mindre satser. Du kan stoppa bryggningen när du vill och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.  Tillbehör: Utbytbart kolfilter, återanvändbart permanent filter i guldton och vattenbehållare med fönster.    Specifikationer:  Effekt: 1100 W. Kapacitet: 1,7 l. Kaffekannan är i glas. Mått: H 38,6 x L 29,7 x D 23,1 cm. Vikt: 3,7 Kg. LED-display.  Bryggtid: 10-12 Min. Automatisk avstängning. Varmhållning: Under 30 minuter.  Material: Gjuten plast med detaljer i rostfritt stål.  
 • Select Kaffebryggare Med Timer

 • Vivace Tempo, Kaffebryggare med Timer, 12 koppar

 • Kaffebryggare med Timer, Digital

 • Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit

 • Kaffebryggare Svart 'Select' Timer

 • Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart

 • Melitta AromaFresh

  Integrerad kvarn & justerbar kaffestyrka,Timerfunktion och LCD-display,Transparent vattenbehållare (10 koppar),3-i-1 kalkskydd,Avtagbar bönbehållare,
 • Electrolux EKF7800

 • Electrolux EKF7500

 • Electrolux EKF7800

 • Melitta Look Selection Kaffemaskin Vit

  Utmärkt kaffesmak, smarta funktioner och elegant design. AromaSelector låter dig välja kaffestyrka med endast en knapptryckning och du kan brygga 10 koppar åt gången. Den har en varmhållningsfunktion som du kan programmera till 20, 40 eller 60 minuter och det smarta 3-i-1 avkalkningsskyddet hjälper dig att optimera prestandan bryggning efter bryggning.Specifikationer:- Kapacitet: 10 koppar- Programmerbar varmhållningsfunktion- 3-i-1 avkalkningsskydd- Auto-off funktion- Filterstorlek 1x4- 1 000 watt 
 • Hamilton Beach 12 Cup BrewStation

  Integrerad kaffebehållare,Smart varmhållning,Evighetfilter inkluderas,Programmerbar timer,Starkt, vanligt, eller iskaffe, du väljer,
 • Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer

  Unik design med två bryggare,4 dl resemugg medföljer,Timer upp till 24 timmar,Anti-droppsystem,Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffe,
 • Princess Lyxig klassisk kaffebryggare

  Lyxig kaffebryggare från Princess med inbyggd timerfunktion som ger dig färskbryggt kaffe när du än önskar. Kanske är du morgontrött och vill ha ditt kaffe direkt när du vaknar? Installera maskinen, ställ in tiden och njut sedan av ditt nybryggda kaffe.Kannan är på 1.5 liter och rymmer upp till 15 koppar kaffe.Utrustad med LCD-skärm. 
 • Bosch Kaffebryggare TKA6A041

  En elegant vit kaffebryggare från Bosch som gör det enkelt för dig att anpassa varje kanna efter varje situation. Med knappen Aroma+- har du möjligheten att själva välja styrka på bryggningen, och den automatiska timern kan du själv styra med tre olika inställningar: 20, 40 eller 60 minuter. Är enkel att underhålla med tydlig LED-signal för avkalkning och medföljande avkalkningsprogram. Finns även tillgänglig i svart.  Specifikationer Höjd: 35 cmBredd: 28 cm Volym: 1.25 l (10/15 koppar) Effekt: 1000-1200 Watt Droppstopp Avtagbar vattentank för enkel användning Filterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt av Automatisk avstängning med timer Rengörings- och avkalkningsvarning Sladdvinda under bottenplattan för praktisk förvaring 
 • Bosch Kaffebryggare TKA6A043

  Bosch ComfortLine kaffebryggare är inte bara en vacker detalj i ditt kök utan även fylld med smidiga funktioner. Vad sägs om att anpassa styrkan på kaffet efter din egna personliga smak? Med funktionen Aroma+ kan du det! Ett enkelt knapptryck ger dig den möjligheten att själva välja hur starkt ditt kaffe ska vara. Dessutom kan du själv välja tidsintervall för den automatiska avstängningen på 20, 40 eller 60 minuter för en smidig anpassning till varje situation. För att ytterligare underlätta din användning är både vattentanken och filterhållaren avtagbara för enkel hantering.  Finns även tillgänglig i vitt.  Specifikationer: Höjd: 35 cmBredd: 28 cmVolym: 1.25 l (10/15 koppar)Effekt: 1000-1200 WattDroppstoppAvtagbar vattentank för enkel användningFilterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt avAutomatisk avstängning med timerRengörings- och avkalkningsvarningSladdvinda under bottenplattan för praktisk förvaring 
 • Melitta Look 4.0 Timer

  1000 W effekt,Automatisk avstängning,Svängbar filterhållare 1x4,Avkalkningsprogram,Droppstopp,
 • Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar

 • Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar

 • Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar

 • Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar

 • Electrolux Kaffebryggare Expressionist EKF7800 Rostfritt Stål

  Denna kaffebryggaren brygger dig 12 koppar och kommer med en 24 timmars auto-startfunktion samt termoskanna som håller kaffet varmt. Den har ett PureAdvantage™-vattenfilter som gör att kaffet alltid blir väldoftande och smakrikt. Löstagbar vattenbehållare för funktion och effektivitet. Värmeplatta med nonstick, timerfunktion och aroma selector och med sin effekt på 1080 W är Electrolux Kaffebryggare en bra investering.
 • Electrolux Expressionist Kaffebryggare EKF7810 Charcoal

  Från Electrolux Expressionist-serie kommer nu en bryggare för dig som sätter värde på gott kaffe. EKF7810 har glaskanna och en timer för programmering av starttid via en snygg LCD-display, ett permanent kaffefilter så att du slipper byta varje morgon, rymmer 12 koppar och har jämn spridning av vattnet över kaffet. En avtagbar vattenbehållare med indikering för vattenmängd på båda sidor av glaskannan, aromafunktion och en auto-off-funktion efter 40 minuter kompletterar en bryggare som ser till att du får ditt kaffe som du vill ha det.
 • Electrolux 7000 Series Kaffebryggare EKF7500 Rostfritt Stål

  Snygg, praktisk kaffebryggare med timer som låter dig programmera in starttid i förväg - perfekt för dig som vill vakna till doften av nybryggt kaffe på morgonen! Den användarvänliga displayen låter dig dessutom ställa in aromen så att kaffet blir precis som du vill ha det. Glaskannan rymmer upp till 1.375 liter, och bryggaren har en auto-off-funktion som gör att du slipper oroa dig för om du kommit ihåg att stänga av den eller inte. Gott kaffe utan krångel gör morgonen lite gladare!
 • Melitta Easy Top Timer Kaffebryggare Svart

  Kaffebryggare från Melitta. Bryggaren ingår i serien Eady Top och har en snygg design med delar i rostfritt stål. Vattenbehållaren är genomskinlig med koppmarkeringar, du kan brygga upp till tio koppar.Melittas kaffefilter i storleken 1x41 050 WVDE-säkerhetstestadVrid- och avtagbar filterhållareGlaskanna med koppmarkeringar på handtagetVridbar filterhållare och kaffekanna som går bra att diska i diskmaskinenGenomskinlig vattenbehållare med extern vattennivåindikatorDroppstopp 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Svart

  Vakna till nybryggt kaffe, den här kaffebryggaren har en programmerbar timer så att du lyxigt kan vakna till nybryggt kaffe. Den är snabb och brygger upp till 12 koppar kaffe på cirka 10 minuter.Termostatisk värmeplattaVärmebeständig karaff med lockLättrengörligt filterHar anti-dropp funktionVatten nivå indikatorBelyst på/ av knapp Karaff i glas 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Vit

  Vakna till nybryggt kaffe, den här kaffebryggaren har en programmerbar timer så att du lyxigt kan vakna till nybryggt kaffe. Den är snabb och brygger upp till 12 koppar kaffe på cirka 10 minuter.TermostatvärmeplattaBelyst på/ av knappKaraff i glasVatten nivå indikatorLätt rengörligt filterHar anti-dropp funktion
 • Severin Kaffebryggare med timer Rostfritt stål

  Det enda man behöver göra är att fylla på vatten och kaffe sen ställer man in tiden när bryggaren ska slå på. Smarta funktioner som auto-off och aroma select är standar på våra nya kaffebryggareBrygger upp till 10 koppar kaffe.
 • Severin Kaffebryggare med kvarn 10 koppar Svart

  Kaffebryggare som kan koka upp till 10 koppar. Högvärdig design med deltaljer i rosfritt stål. Kvarnen kan avaktiveras för användning av vanligt kaffeEffekt 1000 WKaffebryggare med inbyggd kaffekvarnLCD-display med timer funktionSvängbar filterhållare med löstagbar filterinsats 1x4 med droppstopp och evighetsfilteraroma funktion-välj mellan tre olika styrkorautomatisk avstängningjusterbar malningskgrad och kaffemängdstor bönbehållare, rymmer 200 g bönorvattennivåindikatorvärmeplatta
 • Smeg Dcf01Bleu

  10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Många bra funktioner,Timer med autostart,Automatisk avstängning,
 • Hamilton Beach Kaffebryggare 2-way Brewer

  Det här är två kaffebryggare i en, du kan antingen brygga 1 snabb kopp i 1-koppsbryggaren eller upp till 12 koppar i kannan.Med den digitala timern kan du även ställa in vilken tid du vill att maskinen ska börja brygga så kan du vakna upp till doften av nybryggt kaffeOm du är en kaffeälskare som brukar köpa din kopp kaffe på morgonen för att spara tid eller för smakens skull så behöver du inte längre göra det, den här bryggaren är lösningen på det. Brygg kaffet precis som du vill ha det. Brygg i den snabba 1-koppsbryggaren som ger dig upp till 4 dl rykande gott kaffe, där du med fördel kan använda den medföljande resemuggen om du är på språng eller upp till 12 koppar i kannan. Att få sitt Kaffe som man vill ha det och när man vill ha det är en självklarhet för oss!                             Kvalitet hela vägenDu märker direkt skillnaden mot många andra kaffemaskiner, den andas kvalitet och lyx i rostfritt stål och känns modern men samtidigt tidlös i sin design och det är bara början. Det verkligt unika är att du kan brygga en vanlig kanna för upp till 12 personer eller om det bara är du som ska ha en kopp så kan du brygga  direkt ner i din favoritkopp. Allt detta i ett förhållandevis litet format gör detta till en kaffemaskin olik alla andra på marknaden.Filter utöver det vanligaDen här maskinen är gjord för att försöka göra ditt liv enklare. Till exempel så följer det med två stycken olika filter. Det stora använder du när du ska brygga för flera personer i kannan. Det mindre filtret har två funktioner. Den fungerar både som skopa till ditt malda kaffe och som filter. Enklare kan det inte bli! Givetvis går både det lilla och stora filtret att återanvända och tål maskindisk. Miljövänligt och smidigt!12 Koppars KannaProgrammerbar timer upp till 2 timmar eller automatisk avstängning efter 40 minuterTimer upp till 24 timmar innan bryggning2 funktioner. Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffeAnti-droppsystem för att pausa bryggningen och serveraEtt Gold Tone Filter inkluderas. Bra Miljöval!1-Koppsbryggare4 dl resemugg i rostfritt stål inkluderasBrygger upp till 4 dl i resemuggen eller justera för att brygga i en vanlig kaffekoppProgrammerbar timer med automatisk avstängningHamilton Beach® har tillverkat högkvalitativa köksprodukter för både hem och kommersiellt bruk i över 100 år. Dessa slitstarka produkters design och smarta lösningar som förenklar arbetet i köket har gjort Hamilton Beach® till den marknadsledande tillverkaren av elektriska köksapparater i USA. Med hjälp av Good Thinking®, vill vi göra din vardag lite enklare, mer kreativ och mer välsmakande.
 • Bodum CHAMBORD Kaffebrygger 4 kop, 0.5 l Krom

  Tidlös design blandad med klassisk, fransk bryggmetod ger en fulländad kaffebryggare från Bodum! Chambord är den klassiska kaffepressen som designades redan under 1950-talet. Bodum har under dessa snart 70 åren fortsatt utveckla bryggaren för att optimera din smakupplevelse, men med sin stilrena, danska design bär den fortfarande samma anda som kommit att bli älskad genom generationerna. Tillverkad i glas, solid mässing och flera lager krom är detta en tålig kaffebryggare som kommer att vara med dig i många år framöver.Med en storlek 0,5 liter, vilket ger 4 ljuvliga koppar med kaffe, är denna pressbryggare perfekt när du har sällskap med exempelvis en kär vän eller en härlig helgmorgon när du låter frukosten få ta sin tid. En pressbryggare är ett av de enklaste men absolut godaste sätten att brygga kaffe på. Allt du behöver göra är att fylla kannan med kaffe och sedan hälla ner varmt vatten och låta det dra i ungefär 4 minuter. Rör sedan om i kannan innan du trycker ner locket för att verkligen pressa ur kaffets smakrika aromer. Sedan är det bara att du lutar dig tillbaka och njuter av din nybryggda kopp med kaffe!   Specifikationer:Kapacitet: 4 koppar/0.5 l Färg: KromTål maskindisk
 • Bodum POUR OVER Kaffebrygger med filter, 1.0 l Rød

  För dig som verkligen älskar välsmakande kaffe är Bodums Pour over den perfekta kaffebryggaren. Optimerad för att i varje steg av bryggningen förvalta kaffebönans arom på bästa möjliga sätt kommer du snabbt att kunna servera bryggkaffe av hög kvalité, precis som en äkta barista! Detta tack vare det rostfria stålfiltret och karaffens borosilikatglas som inte smakar av sig på bönorna, utan istället låter kaffets kraftfulla arom passera ner i din kopp – där det hör hemma. Pour over-tekniken brygger kaffet på ett klassiskt sätt, men där vattnet långsamt får filtrera bönorna för att få fram den allra bästa smaken. Kannan är praktisk att använda i vardagen då både stålfiltret och karaffen tål att rengöras i diskmaskin. Dessutom går filtret att använda om och om igen, tillskillnad från det annars klassiska pappersfiltret. Det betyder att Bodum Pour over alltid är redo att brygga färskt, välsmakande kaffe till dig! Specifikationer: Färg: Röd Material: Glas Kapacitet: 1 lTål maskindisk 
 • Philips HD7769/00

  8 individuella malningsinställningar,Löstagbar filterhållare,Kapacitet för 2 - 12 koppar,Inbyggd timer,Bryggtid 10 minuter,
 • Kaffebryggare Elegance

  Elegance Kaffebryggare med GuldbönanVaknar du ibland och önskar att ditt morgonkaffe ska stå redo och vänta på dig? Med Elegance kaffebryggare kan det just det. Den programerbara timern gör att du kan välja när ditt kaffe ska vara färdigt, förbered kvällen innan och låt din stressiga morgon bytas mot en avslappnande start på dagen.Elegance kaffebryggare har blivit godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre) vilket betyder att den uppfyller de utsatta kraven för ett riktigt gott kaffe. För att bli godkänd och få bära den gyllene stämpeln behöver kaffebryggaren uppfylla flertalet krav och genomföra mätningar för t.ex. bryggningstid, bryggtemperatur, kaffeextraktion, bryggningsteknik etc.Med ECBC stämpeln kan du känna dig trygg att du valt en kaffebryggare som kommer att leverera gott kaffe, varje gång. Elegance kaffebryggare är inte bara snygg att titta på utan den är dessutom beundransvärt snabb på att brygga fantastiskt gott kaffe.Nu behöver du inte längre vänta i onödan på en kaffeupplevelse, vår snabbbryggnings-teknologi ser till att optimal temperatur uppnås på mindre än en minut!Med en imponerande 1,25 liter glaskanna kan du bjuda både hela familjen eller vännerna på fika, Elegance brygger hela 10 stora koppar så att det räcker till alla.Funktioner:- Elegant design i borstat rostfritt stål och svart glas- Godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre)- 1.25 liter/10 koppars kapacitet- 24 timmars programmerbar timer- Förbättrad kaffeextraktion och snabbare bryggning*- Droppstopp och auto-clean funktion- Tvättbar filterhållare- Automatisk avstängning
 • Kaffebryggare Grind&Brew

  Denna attraktiva kaffebryggare maler enkelt färska kaffebönor för att maximera smaken. För att garantera den ultimata njutningen, kan du också välja styrkan på ditt kaffe, från mild till stark, för att uppnå perfekt kaffe med varje bryggning.- Kaffebryggare & kaffemalning i ett- inställningar från grov till finmalning- LCD display med programmerbar timer- Automatisk avstängning- Bryggstyrkekontroll- 10 koppar / 1.5L kapacitet- 250g bönkapacitet- 1000W
 • Vivace Tempo, Kaffebryggare med Timer, 12 koppar

 • Havsö Erika 2.0 Kaffebryggare 12 Koppar Svart

  En snyggt designad och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timer, automatisk avstängning efter 2h, display och automatisk varmhållningsfunktion. -Kapacitet: 1,5 Liter (12 koppar) -Automatisk avstängning -Varmhållningsfunktion -Effekt: 900W -Filterstorlek: 1x4 -Droppskydd -24h programmeringsbar timer -Display
 • Melitta Look IV Timer svart A.S.O

 • Electrolux - EKF7900

 • Melitta - Easy Top Timer Svart

 • Melitta - Easy Timer Svart

 • Melitta - Look 40 Timer Rostfri

 • Electrolux - EKF7800

 • Witt Classic Coffee Maker Svart

  Brygg morgonens kaffe utan att behöva stiga upp ur sängen! Med den programmerbara timer kan du enkelt ställa in Witt Classic Coffee Maker att brygga ditt kaffe när du än önskar och du kan sedan starta varje morgon med en rykande kopp nybryggt kaffe! Denna kvalitetskaffebryggare har en tidlös design och eleganta detaljer i rostfritt stål, en stil som garanterat passar in i de allra flesta kök. Med en kapacitet på 12-15 koppar är den perfekt till den större familjen eller för de tillfällena när du har besök. Den uttagbara filterhållaren, vattennivåindikatorn, droppsäkra ventilen och värmeplattan gör att bryggaren blir en riktigt tillgång i köket som garanterat brygger ditt kaffe till perfektion!I serien Classic ingår det även en brödröst och vattenkokare i samma tidlösa design. Det gör att du med fördel kan matcha produkterna och skapa en vacker helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i vitt. SpecifikationerFärg: SvartKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Coffee Maker Vit

  Med sin tidlösa design och läckra detaljer i rostfritt stål är denna kaffebryggare från Witt enkel att matcha in i ditt kök och blir ett fint komplement till frukostbordet. Kannan rymmer 1,5 liter och har en kapacitet för 12-15 koppar, vilket ger gott om utrymme för den större familjen eller när du har nära och kära på besök! Tack vare egenskaper som programmerbar timer med digitalt display, droppsäker ventil och uttagbar filterhållaren blir den garanterat en tillgång i vardagen. Classic-serien från Witt består av kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Produkternas tidlösa design kompletterar varandra väl och blir tillsammans en snygg helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i svart. SpecifikationerFärg: VitKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Kaffebryggare WCB800 Svart

  Kvalitetskaffebryggare i tidlös design med detaljer i rostfritt stål.1,5 liters kapacitet / 12-15 kopparProgrammerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Kaffebryggare WCW800 Vit

  Kvalitetskaffebryggare i tidlös design med detaljer i rostfritt stål.1,5 liters kapacitet / 12-15 kopparProgrammerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Smeg Kaffebryggare svart

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: Svart- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare creme

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: creme- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare pastellblå

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: pastellblå- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare röd

  Exklusiv kaffebryggare från Smeg!  Kaffebryggaren från Smeg har flera praktiska fördelar och kommer här i en härlig klarröd färg. Maskinen kommer garanterat förgylla köksbänken och bidra med en unik personlig utstrålning som länge kännetecknat produkterna från Smeg. Kaffebryggaren kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången, men har också ett alternativ för 4 koppar. Vattentanken rymmer hela 1,25 liter, vilket gör att du inte behöver fylla på den jämnt och ständigt. Oerhört smidigt och praktiskt! Den klassiska designen med 50-talsdetaljer har gjort Smeg kända och fått produkterna att sticka ut från mängden. Kaffebryggare är inget undantag och kommer med säkerhet bli en naturlig blickfångare på köksbänken, som sätter tonen för kökets dekoration. Här finns flera smarta funktioner, som en inbyggda timer och indikator för vattenmängd. Varmhållning i 20 minuter och avkalkningsindikator är ett faktum! Att brygga gott kaffe ska vara enkelt och gå smidigt. Med kaffebryggaren från Smeg får du just det, enkelheten i vardagen och en härlig, exklusiv design som gör något alldeles extra för inredningen!  Specifikationer:- Färg: Röd.- Kapacitet: 10 koppar.- Vattentank: 1,25 liter.- Höjd: 36,1 cm.- Bredd: 24,5 cm.- Djup: 25,6 cm. - Effekt: 1050 Watt.- Tillbehör: Kaffemått för malet kaffe & återanvändningsbart kaffefilter. - Aromintensitetsknapp!- Alternativ för 4 koppar.- Anti-droppspärr.  
 • Electrolux Kaffebryggare 910002068 EKF7500

  Electrolux Kaffebryggare 910002068 EKF7500
 • Electrolux Kaffebryggare 910002116 EKF7500R röd

  Electrolux Kaffebryggare 910002116 EKF7500R röd
 • Electrolux Kaffebryggare 910002392 EKF7800

  Electrolux Kaffebryggare 910002392 EKF7800
 • Siemens Kaffebryggare TC86303

  Siemens Kaffebryggare TC86303
 • Siemens Kaffebryggare TC86503

  Siemens Kaffebryggare TC86503
 • Bosch Kaffebryggare TKA8651

  Bosch Kaffebryggare TKA8651
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7900 rostfri

  Electrolux Kaffebryggare EKF7900 rostfri
 • Smeg Kaffebryggare vit

  Kaffebryggare i högsta kvalité och med elegant design från Smeg! Brygg snabbt 10 koppar kaffe till dig själv och dina gäster, eller ställ in den inbyggda timern på att börja brygga morgonkaffet lagom till att du går upp. Med den nya kaffebryggaren från Smeg blir allt detta och lite till en möjlighet som du kan njuta av varje dag. Bryggaren är smart tillverkad och elegant designad med inspiration från 50-talet. En härlig produkt som garanterat gör vardagen stiligare och lättare! Kaffebryggaren är en otroligt viktig produkt i köket och behöver hålla hög kvalité med tanke på hur ofta vi svenskar dricker kaffe. Bryggaren från Smeg har en kapacitet på 10 koppar och är utrustad med flera smarta funktioner och tillbehör. Här finns t.ex. en anti-droppspärr, avkalkningsindikator, aromintensitetsknapp och en lång sladd på 1 meter. Allt snyggt toppat med en LED-display och tillhörande klocka!  En utmärkt kaffebryggare som gör det där lilla extra i vardagen. Allt kombinerat med en elegant och exklusiv design som utmärker sig på köksbänken!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Kapacitet: 10 koppar.- Vattentank: 1,25 liter.- Höjd: 36,1 cm.- Bredd: 24,5 cm.- Djup: 25,6 cm. - Effekt: 1050 Watt.- Tillbehör: Kaffemått för malet kaffe & återanvändningsbart kaffefilter. - Aromintensitetsknapp!- Alternativ för 4 koppar.- Anti-droppspärr.  
 • Kaffebryggare Modell EKF7500, Rostfritt Stål

  Kaffebryggare Modell EKF7500, Rostfritt Stål från Electrolux .
 • Stelio Aroma Digital Kaffebryggare

  WMF Stelio Aroma digital kaffebryggare med kapacitet för att brygga 1,25 liter, ungefär 10 koppar. Utrustad med glaskanna och timerfunktion. Tillverkad av rostfritt stål.
 • Kaffebryggare Electrolux EKF7600

  Kaffebryggare med digital timer - skjut upp bryggstarten 24 timmar. Aromaväljare - få ut bästa smak av kaffet. Kaffedoseringsindikator - exakt mått kaffepulver upp till 10 koppar. Automatisk avstängning efter 40 minuter.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Evoke Svart

  Stilren kaffebryggare som har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den har även en funktion där du kan välja styrka utefter eget önskemål. Brygg en kopp till frukosten eller upp till tio koppar till födelsedagsfikat. En snygg inredningsdetalj som ger köket en extra touch. Funktioner: Mångsidig och enkel programmeringSprider vattnet jämt över kaffet1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: Ja
 • Morphy Richards Kaffebryggare Evoke Silver

  Stilren kaffebryggare som har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den har även en funktion där du kan välja styrka utefter eget önskemål. Brygg en kopp till frukosten eller upp till tio koppar till födelsedagsfikat. En snygg inredningsdetalj som ger köket en extra touch. Funktioner: Mångsidig och enkel programmeringSprider vattnet jämt över kaffet1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: Ja
 • Kaffebryggare Digital Rostfri CHKB210

  Champion CHKB210 är en stilren och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timerfunktion. Timerfunktionen på 24h är perfekt för dig som vill vakna upp till nybryggt kaffe varje morgon. Fyll på maskinen på kvällen och ställ in timern på
 • Kaffebryggare Look IV Timer

  Nybryggt kaffe när det passar dig Varför låta kaffet stå när du kan ha det klart precis när du ska dricka det? Med Look Timer ställer du enkelt kaffeklockan och kan njuta av nybryggt kaffe när du vill. Du kan dessutom välja smakstyrka med
 • Kaffebryggare 1,8 L

  ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggare kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt. Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.
 • Melitta EASY TOP TIMER SVART A.S.O

 • Kaffebryggare med timer

  Kaffebryggare i rostfritt stål med timer. Brygger upp till 12 koppar på bara några minuter och kan sättas på 24-timmars timer. Utrustad med anti-dropp-system, löstagbar filterhållare, vattenindikator och automatisk avstängning. Brygger 1,5 L. Effekt 1080 W.
 • Kaffebryggare med timer

  Kaffebryggare med 24-timmars timer som ger användaren möjlighet att få nybryggt kaffe på önskad tid. Utrustad med droppstopp samt vattennivåindikator. Automatisk avstängning efter 40 minuter. Levereras med kaffemått och permanent filter tas av, diskas och används flera gånger. Brygger upp till 12 koppar kaffe åt gången. Strömförsörjs via eluttaget 230 V. Effekt 900 W. Kabellängd 0,75 m.
 • MELITTA Automatisk kaffebryggare, Look Timer, 10–15 koppars kapacitet, svart

  Med Melitta Look Timer kan du ställa in när kaffet ska bryggas så att du har det färdigt när du behöver det.Look Timer är liten, snygg och elegant. Det är en rejäl bryggare som utan problem ger dig en perfekt kopp kaffe. Med den här kaffebryggaren kan du ställa in när du vill att kaffet ska bryggas, och den visar i tydligt digital format hur lång tid det är kvar. Få dig en kopp kaffe exakt när du behöver den. Du kan enkelt välja styrka och temperatur samt anpassa mängden kaffe efter koppstorleken. Den är också mycket enkel att rengöra tack vare dess löstagbara delar. Den ser snygg ut i alla miljöer, både på kontoret eller i hemmet.Elegant kaffebryggare med timerLåter dig ställa in när kaffet ska bryggasTydlig och synlig timerTemperaturinställning och styrka som är lätta att justeraFantastisk smakLätta att rengöra1 000 wattKapacitet: 10–15 kopparFärg: Svart
 • MELITTA Automatisk kaffebryggare, Look Selection, 10–15 koppar, svart

  Melitta Look Selection är en praktisk och flexibel kaffebryggare som alltid brygger välsmakande kaffe.Kaffebryggaren Look Selection är liten, snygg och elegant. Det är en rejäl bryggare som utan problem ger dig en perfekt kopp kaffe. Den här kaffebryggaren har en patenterad aromväljare så att du kan välja perfekt doft till kaffet. Dessutom har den en stopptimer som du kan använda för att välja hur länge kaffet ska värmas upp. Du kan enkelt välja styrka och temperatur samt anpassa mängden kaffe efter koppstorleken. Den är också mycket enkel att rengöra tack vare dess löstagbara delar. Den ser snygg ut i alla miljöer, både på kontoret eller i hemmet.Elegant kaffebryggare med timerAromväljareStopptimerTemperaturinställning och styrka som är lätta att justeraFantastisk smakLätta att rengöra1 000 wattKapacitet: 10–15 kopparFärg: Svart
 • morphy richards® Kaffebryggare Svart

  MORPHY RICHARDS Kaffebryggare Evoke har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den innehåller också en väljare av kaffestyrka så att du kan skräddarsy styrkan speciellt för din smak. Denna bryggare sprider vattnet som ett duschmunstycke jämt över kaffet för att täcka och ge en maximal utvinning av smaken ur kaffet. Brygg från 1-10 koppar åt gången, perfekt om du förbereder ditt morgonkaffe, eller vill bjuda på nybryggt kaffe till dina gäster efter middagen. Maskinen anpassar även automatiskt till optimal kaffestyrka vid bryggning av små volymer (1-4 koppar).Mångsidig och enkel programmering1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: JaFärg: Svart
 • morphy richards® Kaffebryggare Silver

  MORPHY RICHARDS Kaffebryggare Evoke har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den innehåller också en väljare av kaffestyrka så att du kan skräddarsy styrkan speciellt för din smak. Denna bryggare sprider vattnet som ett duschmunstycke jämt över kaffet för att täcka och ge en maximal utvinning av smaken ur kaffet. Brygg från 1-10 koppar åt gången, perfekt om du förbereder ditt morgonkaffe, eller vill bjuda på nybryggt kaffe till dina gäster efter middagen. Maskinen anpassar även automatiskt till optimal kaffestyrka vid bryggning av små volymer (1-4 koppar).Mångsidig och enkel programmering1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: JaFärg: Silver
 • morphy richards® Kaffebryggare Vector Svart

  MORPHY RICHARDS Kaffebryggare Vector har en kapacitet på 12 koppar och den har programmerbar timer så att du kan vakna till nybryggt kaffe. Kaffebryggaren är snabb, på endast 10 minuter bryggs 12 koppar. Med den fantastiska kontrasten mellan 3D-mönstrad högglansplast och glänsande rostfritt stål, kommer Vector-kollektionen garanterat att uppmärksammas.Programmerbar timerSprider vattnet jämt över kaffetInställning av kaffestyrkaDroppstoppTermostatisk värmeplattaVärmebeständig karaff med lockLättrengörligt filterBrygg från 1-12 koppar åt gångenFärg: Svart
 • Kaffebryggare MELITTA Look IV Timer Svart