Kaffebryggare med timer

Med en timer på kaffebryggaren kan du ha ditt kaffe nybryggt till den tid som passar dig bäst. Du kan ställa in så att kaffet är precis klart när du klivit upp ur sängen eller efter söndagspromenaden.

Har du samma rutiner varje vardag och du dricker ditt kaffe till frukosten ungefär samma tid varje dag? Det är då du har som mest glädje av en kaffebryggare med timer. Kvällen före fyller du filtret med rätt dosering malet kaffe och mäter upp motsvarande mängd vatten. Med hjälp av bryggarens timerfunktion programmerar du in tiden då bryggandet ska köra igång. Ställer du den på samma tid som din väckarklocka är du säker på att alltid ha nybryggt kaffe som får dig att vakna till lite extra på morgonen.

Förslag på bryggare med timerfunktion

 • Champion Kaffebryggare Digital Rostfri

  Champion Kaffebryggare Digital Rostfri från Champion
 • Electrolux Kaffebryggare Expressionist Rostfritt Stål

  En smart kaffebryggare från Electrolux. Kaffebryggaren är en del av en serie smarta köksmaskiner som heter Expressionist Collection. Kaffekannan är gjord i glas, har markeringar för vattennivå utmärkt och kaffekokaren kan producera 12 koppar åt gången. Kaffekokaren från Electrolux har en inbyggd timer där man kan schemalägga vid vilken tidpunkt bryggningen ska starta.  
 • Cuisinart ExtremeBrew Kaffebryggare

  ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggaren kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt.Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Creme

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen. På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Contour Silver

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats men också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter. 
 • KitchenAid Kaffebryggare Röd

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • Bosch Kaffebryggare Vit TKA8631

  En snygg kaffebryggare i rostfritt stål med skinande vita detaljer. Har massor med smarta innovativa finesser som har prisats som bäst i test av Ica-kuriren. Designen kombinerat med funktionaliteten gör kaffebryggaren till en riktig vinnare. Effekt på 1160 W.Brygger 10-15 koppar, eller 1,25 liter.Brygger perfekt även vid mindre volym.Klocka med timer och minnesfunktion. Möjligt att ställa in tid när du vill att ditt kaffe ska vara färdigt, t ex klockan 7 på morgonen."Dual heating system" med två värmeelement som garanterar den optimala bryggtemperaturen och serveringstemperaturen.Droppstopp.Genomskinlig avtagbar vattentank med integrerat handtag.Avtagbar swing-out filterbehållare. Sladdupprullning.Sladdlängd på 100 cm.  Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
 • Bosch Kaffebryggare Svart TKA8633

  En snygg kaffebryggare från Bosch i rostfritt stål och med detaljer i svart. Prisbelönt som bäst i test av Ica-kuriren. Har en hel del smarta funktioner, till exempel en timer som gör det möjligt att förinställa när kaffet ska bryggas. Tillsammans med den rena och enkla designen gör dessa finesser bryggaren till en riktig vinnare. Effekt på 1160 W.Brygger 10-15 koppar, eller 1,25 liter.Brygger perfekt även vid mindre volym.Klocka med timer och minnesfunktion. Möjligt att ställa in tid när du vill att ditt kaffe ska vara färdigt, t ex klockan 7 på morgonen."Dual heating system" med två värmeelement som garanterar den optimala bryggtemperaturen och serveringstemperature.Droppstopp.Genomskinlig avtagbar vattentank med integrerat handtag.Avtagbar swing-out filterbehållare. Sladdupprullning.Sladdlängd på 100 cm.  Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
 • Electrolux EKF7500W

 • Krups Espressomaskin - Espresseria Combi XP2240

  En espressomaskin och kaffemaskin i en och samma produkt. Det är Krups som tagit fram denna smarta espressomaskin. Espresseria har ett optimerat bryggsystem som ger bättre espresso och gör maskinen enklare att använda. Maskinens filterhållare kan brygga både malet kaffe och kaffekapslar. Kannan till filterbryggaren kan brygga 10 koppar kaffe åt gången. Espresseria har även ett inbyggt vattenfilter som minimerar kalk och andra glädjedödare.
 • Electrolux EKF7500

 • Moccamaster Kaffebryggare K743AO Polished Silver

  En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter. Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters, 2x10 koppar på 6 minuter, och den är handgjord precis som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.Specifikationer- Automatisk avstängning efter 40 minuter.- Metallchassi.- Dubbla värmeelement.- 2 stycken effektlägen på värmeplattorna: 48 W & 65 W.- Brygger 20 koppar (2x10) på 6 minuter.- ECBC-certifierad.MåttLängd: 60 cm.Djup: 17 cm.Höjd: 32 cm.Vikt: 4,5 kg.
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd

  Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd från Electrolux
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500R - Röd

  Kaffebryggare i en snygg röd färg från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle glömma att stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom, efter ditt behov. Du kan välja mellan mild, normal eller stark. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Princess Kaffemaskin & Kvarn Deluxe

  Kaffemaskin med malfunktion Deluxe är en toppenbra bryggare från Princess. Med sin snygga design och digitala finesser så blir den här produkten ett utmärkt val för dig som vill ha både funktion och en snygg design. Glaskannan rymmer 1,25 L och är lämplig för 10-12 koppar per gång. Malningen av bönorna och kaffets styrka kan justeras enligt önskemål. Komplett med konisk kvarn av hög kvalitet, som rymmer 250 g bönor. Kaffemaskinen har en automatisk avstängning efter 40 minuter, vilket är tryggt och bra. Den är även enkel att ta isär och rengöra.  Egenskaper: Volym: 1,25 LLämplig för 10-12 kopparIntegrerad kaffekvarnMed koniskt kvarnsystemAnpassningsbar kaffestyrkaKaffebönbehållarens kapacitet: 250 grBryggkoppar urvalAnti­droppsystemTidsangivelseAutomatisk avstängning 40 minuterDigital timer:Digital kontrollpanelMaxnivå indikatorLCD­display med bakgrundsbelysningSpänning: 220­240 VoltEffekt: 1000 Watt  
 • WMF LINEO Kaffemaskin Matt

  Kaffebryggaren i LINEO-serien är perfekt för dig som ofta brygger kaffe till många. Med kapacitet på 1,5 liter och 12 koppar är kaffebryggaren en räddare när du får många på besök.  Maskinen har en värmeplatta med en manuellt justerbar värmehållningsfunktion som kan hålla värmen i upp till 40 minuter samt med automatiskt avstängning. En smart timer på bryggaren gör att du kan ställa in när kaffte ska bryggas. Du kan alltså sätta timern så att du har rykande färskt kaffe redan när du kliver upp på morgonen.   WMF Lineo frukostserie är en samling imponerande designprodukter i rostfritt stål med stilrena detaljer. Serien består av kaffemaskiner, vattenkokare, mjölkskummare, brödrost och blender.   Specifikationer:H33,5 x D16,5 x B33 cm.Kapacitet 1,5 liter.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Svart

  Börja dagen med nybryggt kaffe. Denna kaffebryggare har en kapacitet på 12 koppar och den har programmerbar timer så att du kan vakna till nybryggt kaffe. Kaffebryggaren är snabb. 12 koppar bryggs på cirka 10 minuter. Termostatisk värmeplatta. Värmebeständig karaff med lock. Lättrengörligt filter. Bryggaren har anti-dropp funktion och du kan välja styrka på kaffet.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Programmerbar timer: Ja.Anti-dropp: Ja.Vatten Nivåindikator: Ja.Belyst på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta: Ja.Snabb bryggning: Ja.Karaff Typ: Glas.Valbar kaffestyrka: Ja.Avtagbart Filter: Ja.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Accent Pour Over Silver

  En kaffebryggare för finsmakare som kommer förändra ditt sätt att dricka kaffe. Ger en överlägsen smak med lätthet. Denna bryggare sprider vattnet som ett duschmunstycke jämt över kaffet för att täcka och ge en maximal utvinning av smaken ur kaffet. Med det unikt utformade filtret tillåts en jämn täckning av kaffet och därmed undviker man över- och underextraktion av kaffet vilket är vanligt i vanligt utformade konformade filter. Detta filter kan användas både med och utan engångsfilter.Mångsidig och enkel programmeringBryggaren har en programmerbar timer så att du kan förinställda den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den innehåller också en väljare av kaffestyrka så att du kan skräddarsy styrkan speciellt för din smak.1.8L KapacitetDenna bryggare har en kapacitet på 1.8 liter så du kan brygga mellan 1-12 koppar åt gången. Maskinen kommer även att automatiskt anpassa sig till den optimala bryggstyrkan vid bryggning av små volymer (1-4 koppar).VärmefunktionNär du bryggt en karaff färskt kaffe håller bryggaren det varmt upp till 30 minuter.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Timerfunktion: Ja.Droppskydd: Ja.Nivåindikator för vatten : Ja.Belyst auto på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta : Ja.Snabbryggning: Ja.Karaff: Glas.Val av kaffestyrka: Ja.Avtagbart filter: Ja. Mått ca:H x B x D = 33,5 x 22 x 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare KB952AO Polished Silver

  En metallfärgad kaffebryggare från Moccamaster. Färgen heter närmare bestämt Polished Silver och är en härlig stilren design. Bryggaren är en av Classic-modellerna inom serien Clubline som är Moccamasters toppmodeller. De brygger 10 koppar kaffe på 6 minuter och har många smarta funktioner som gör kaffebryggningen enklare. Kaffebryggaren har ett manuellt droppstopp med tre lägen; öppet, mellanläge för färre än 6 koppar och stängt. Av säkerhetsskäl stänger kaffebryggaren av sig automatiskt efter 40 minuter. Bryggtemperaturen är en av Moccamasters stora styrkor då den är helt optimerad mellan 92-96°C.Precis som alla andra filterkaffebryggare från Moccamaster så är KB952AO tillverkad för hand i Nederländerna och dessutom godkänd av ECBC(European Coffee Brewing Centre) som garanterar en god kopp kaffe. På Bagaren och Kocken lämnar vi 10 års garanti på din Moccamaster om du registrerar den på www.moccamaster.com. Annars har man 5 års garanti på sin Moccamaster.Mått(BDH): 325x170x355 mm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter. 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Vit

  Börja dagen med nybryggt kaffe. Denna kaffebryggare har en kapacitet på 12 koppar och den har programmerbar timer så att du kan vakna till nybryggt kaffe. Kaffebryggaren är snabb. 12 koppar bryggs på cirka 10 minuter. Termostatisk värmeplatta. Värmebeständig karaff med lock. Lättrengörligt filter. Bryggaren har anti-dropp funktion och du kan välja styrka på kaffet.Specifikation:Kapacitet: 12 koppar.Programmerbar timer: Ja.Anti-dropp: Ja.Vatten Nivåindikator: Ja.Belyst på / av-knapp: Ja.Digital Display: Ja.Termostatvärmeplatta: Ja.Snabb bryggning: Ja.Karaff Typ: Glas.Valbar kaffestyrka: Ja.Avtagbart Filter: Ja.
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500W - Cremevit

  Cremevit kaffebryggare från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie.  Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle komma på att du glömt stänga av kaffebryggaren. Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig. Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare H931AO - Vit

  En stilren vit kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en av grundmodellerna från Moccamaster vilket innebär att den saknar vissa bekvämligheter som de bättre modellerna har. Det innebär dock inte att bryggaren som tillhör serien Homeline, inte har samma höga kvalitet som Moccamasters övriga kaffebryggare alltid håller. Den brygger precis lika snabbt och mycket som alla andra Moccamasters - 6 koppar på 10 minuter, och den är lika handgjord som alla andra modeller. Den har även automatisk avstängning efter 40 minuter och dubbla värmeelement som optimerar temperaturen under och efter bryggningen.En stor fördel som man får om man köper Moccamaster online hos Bagaren och Kocken är dels en hög service men även en garanti på minst 5 år som förlängs med ytterligare 5 år om man registrerar sin bryggare på www.moccamaster.com. Mått (BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 - Rostfritt stål

  Klassisk kaffebryggare i rostfritt stål från Electrolux, 7000 Series. I exklusiva 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle komma på att du glömt stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du enkelt smak och arom efter ditt smakbehov.Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Specifikationer: - Höjd: 32,2 cm.- Bredd: 20,3 cm.- Djup: 18 cm.- Vattenbehållare kapacitet, l: 1,375.- Sladdlängd, (ca) m: 1.- Material: Plast och rostfritt stål.- Material kanna: Glas.- Indikator för vattenmängd: Ja.- Lock, typ: Borttagbart.- Vattenbehållare: Måttenhet.- Uppvärmingselement: Direkt.- Typ av filter: Löstagbart.- Automatisk avstängning: Ja - 40 min.- Temperaturreglering, typ: Termostat.- Typ: Coffee Automatic Drip.- Aromainställning: Ja.- Temperatur under bryggning, C°: 86.- Timerinställning: Ja.
 • Moccamaster Kaffebryggare KBGC972AO Polished Silver

  En premiumbryggare i serien Clubline från Moccamaster. Kaffebryggaren har en snygg metallyta med det fina namnet Polished Silver. Den är handgjord i Holland och brygger 10 koppar kaffe på 10 minuter. Dubbla värmeelement optimerar temperaturen under och efter bryggning och det är även möjligt att justera värmeplattan under kannan. Kaffebryggaren har en kalkindikator och ett automatiskt droppstopp som minimerar spill vid användning. Om kaffebryggaren står på längre än 40 minuter stängs den automatiskt av på grund av säkerhetsskäl. Köp din Moccamaster online hos Bagaren och Kocken och få 10 års garanti genom att registrera din bryggare på www.moccamaster.com. Om du inte registrerar din bryggare gäller 5 års garanti. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Moccamaster Kaffebryggare Duo KBG744AO Svart

  En svart duobryggare från Moccamaster. Brygger dubbelt så mycket som en vanlig Moccamaster vilket gör den perfekt för arbetsplatsen. Den här kaffebryggaren kan brygga 20 koppar på 6 minuter.  Köper du den online hos Bagaren och Kocken får du 10 års garanti om du registrerar bryggaren på www.moccamaster.com. Annars får du 5 års garanti.  Alla Moccamasters kaffebryggare tillverkas för hand i fabriken i Holland och är godkända av ECBC (European Coffee Brewing Centre) som garanterar att du kommer få en god kopp kaffe om du brygger den i en Moccamaster. Duobryggaren har värmeplattor som håller rätt temperatur på kaffet längre. Den har även ett automatiskt droppstopp och ett manuellt som gör det lättare att undvika onödigt spill. Den stänger även av sig efter 40 minuter för att optimera säkerheten. Mått(BDH): 340x310x355 mm  OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)
 • Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit

  Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit från Morphy Richards
 • Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart

  Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart från Morphy Richards
 • Braun Kaffebryggare KF7120 Svart

  Kaffebryggare från Braun som brygger upp till 12 koppar kaffe. Med sin special design ser den till att kaffet håller sig varmt längre. Välj själv hur starkt du vill ha ditt kaffe. Med en inbyggd timer som du kan ställa in innan du går och lägger dig och när du vaknar har du nybryggt kaffe. Vikt: 3,2 kg. Effekt: 1000 W.  
 • Braun Kaffebryggare KF7020 Svart

  Här har vi en smart kaffebryggare från Braun. Den hjälper till att hålla kaffet fräscht längre, med bibehållen smak och arom. Ställ själv in hur många koppar kaffe du önskar att maskinen skall brygga. Bryggaren har anti-droppsystem installerat. Om du är morgontrött kan du ställa in maskinen på kvällen, ställ bara in timern på vilken tid som önskas och när du vaknar är kaffet klart. 
 • Breville Kaffebryggare Opula Röd VCF048

  Stilren kaffebryggare från Breville som har en len yta i matt röd färg och är pärlemorskimrande. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp funktion, programmerbar timer, 24 timmars fördröjningsskydd och skydd mot torrkokning. Välj själv vilken styrka som önskas på kaffet och få alltid en perfekt kopp. Specifikationer: Effekt: 950 W. Brygger upp till 12 koppar kaffe. Rymmer: 1,8 l. LCD-Display.  
 • Severin Kaffebryggare med kvarn - KA4810

  Njut av färskmalet bryggkaffe med den här kaffebryggaren med kvarn från Severin. Tydlig LCD-display med timerfunktion som du kan göra de inställningar som man behöver. Om det är så att ens kaffebönor är slut går det även bra att använda sig av färdigmalet kaffe. Man kan brygga upp till 10 koppar. Specifikationer: Effekt: 1000 W. Rostfri design.Justerbar malningsgrad. Bönbehållare med plats för 200 g. Aroma select. Auto-off. Vattennivåanvisning på kanna och bryggare. Svängfilter för 1x4 filter.   
 • Breville Kaffebryggare Opula Vit VCF068

  Vit kaffebryggare med pärlemorskimmer från Breville. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp skydd, programmerbar timer, skydd mot torrkokning samt att bryggaren håller kaffet varmt. Välj själv styrkan på ditt kaffe och njut av en perfekt kopp kaffe varje dag. Specifikationer: Effekt: 950 W. Rymmer: 1,8 l. Brygger upp till 12 koppar kaffe. LCD- Display.  
 • Electrolux EKF7500

  Effekt: 1150 W,Kapacitet: 10 koppar,Droppstopp,Arominställning,Timer,Automatisk avstängning,Graderad vattenbehållare,
 • Electrolux EKF7500R

  Effekt: 1150 W,Timer,Automatisk avstängning,Droppstopp,Kapacitet: 10 koppar,Graderad vattenbehållare,Arominställning,
 • Russell Hobbs Kaffebryggare Clarity

  Clarity Kaffebryggare är idealisk för kaffeentusiaster. Kaffebryggarens avancerade teknik inkluderar ett inbyggt Brita filter som tar bort orenheter från vattnet eftersom som varje kaffekännare vet att renare vatten innebär en bättre och renare smak samt bidrar till att utveckla de naturliga starka kaffearomerna.Denna stilrena kaffebryggare har också en rörlig vattentank som upprätthåller trycket när vattnet går genom värmaren, för att säkerställa en konstant optimal temperatur under bryggning. Färre fluktuationer i temperatur innebär att kaffesmaken inte äventyras och att det når optimal bryggtemperatur 75% snabbare *.Dra nytta av den 24-timmars programmerbara timern som låter dig ställa in din maskin så att ditt kaffe är klart som det första på morgonen. Clarity Kaffebryggare med glaskaraff kommer att se bra ut i alla kök och dess genomskinliga material gör att du kan titta på när den är igång.* När den testades mot Russell Hobbs Black Glass Kaffebryggare 19650-56 och refereras mot SCAE `Coffee Brewing Control Chart´- Avancerat duschmunstycke för en maximal temperatur och kaffeextraktion*- Optimal temperaturteknologi- 75% snabbare att nå optimal temperatur *- Gratis BRITA Maxtra vattenpatronfilter- Glaskaraff med 1.25l kapacitet- Blått ljus under bryggning och när den hålls varm- 6g kaffemått- Brygger 10 stora koppar- Löstagbar filterhållare- 24 timmars programmerbar timer- Paus och Häll funktion
 • American Diner Kaffebryggare Retro 12 koppar Nostalgia Electrics

  Skaffa dig marknadens elegantaste kaffebryggare! Denna kaffebryggare, som är på 1000 W, brygger enkelt och snabbt gott kaffe, plus då att den är en prydnad för vilket kök som helst, ger riktig 50-tals dinerkänsla.Brygger upp till 12 koppar kaffe åt gången.Lättläst, bakgrundsbelyst LED-skärm och tryckknappspanel.Elektroniska reglage: ON / OFF-PROG-HR-MIN.Droppstopp - Du kan du hälla upp en kopp kaffe samtidigt som bryggning sker.Programmerbar 24-timmarsklocka och fördröjningstimer.Automatisk avstängning efter två timmar. (torrkokningsskydd)Anti-dropp funktion.Inkluderar återanvändningsbart filter och löstagbar filterkorg.Automatisk två timmars varmhållningsfunktion.Vattenmängdsmarkeringar inuti vattentanken.Inkluderar återanvändbara filter och löstagbar filterkorg.SVENSK MANUAL SPECIFIKATIONVIKT: 5,5 kgSTORLEK: 360 x 190 x 330 mmÖVRIGT: 1000 W RCOF120 Nostalgia Electrics
 • Kaffebryggare Digital Rostfri

  Champion CHKB210 är en stilren och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timerfunktion. Timerfunktionen på 24h är perfekt för dig som vill vakna upp till nybryggt kaffe varje morgon. Fyll på maskinen på kvällen och ställ in timern på tiden du önskar att kaffet ska börja bryggas. Med en exklusiv design i rostfritt stål har du här en kaffebryggare som passar in i alla kök.Champion CHKB210 uppfyller de nya ECO-design kraven med automatisk avstängning. Skulle du ha glömt bryggaren på när du lämnar hemmet så kommer den stänga av sig själv efter 40 minuter. Under denna tid hålls kaffet varmt med hjälp av värmeplattan. På den tydliga LCD-displayen ser du hur mycket klockan är samt information om eventuellt inställd timer.- Tillverkad i rostfritt stål- Löstagbar filterhållare för 1x4 filter- Kapacitet: Vattentanken rymmer 1,5 liter (ca 12 stora koppar) - Graderad vattentank och glaskanna- Effekt: 1000 Watt- Automatisk avstängning- Droppstopp: J- Mått: 186x357x265mm- Vikt: 2,5 kgEG-försäkranAnvändarmanual
 • Kaffebryggare KF560/1 Svart

  Kaffebryggare i modern svart design med optimalt bryggsystem och vattenfilter för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. CaféHouse kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun CaféHouse kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma. OptiBrew system Alla CaféHouse kaffebryggare har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken.Överlägsen kaffesmak Kaffearomen beror i stor utsträckning på vattnets kvalitet. Därför kommer alla CaféHouse kaffebryggare med ett Brita® vattenfiltreringssystem som gör att kaffet kan utveckla sin fulla arom genom att förhindra förkalkning av bryggenheten och samtidigt minimera aromhindrande ämnen som klor.Exklusiv filterknapp Genom att trycka på en knapp lossar filterkorgen av sig själv och gör det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lätt att servera Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenÖppet, halksäkert handtag Det unika, öppna handtaget är utformat för att det ska vara enkelt och bekvämt att hälla. Ergonomisk form och mjukt material gör all hantering komfortabel och säker.- 1100W- Auto off- Vattenfilter 
 • Kaffebryggare KF7020 Svart

  Kaffebryggare i modern svart design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma.OptiBrew system Kaffebryggaren har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken. Genom att bara lyfta på locket så blir det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenAutomatisk avstängning efter 40 minuterOm du skulle råka glömma kaffebryggaren på, kan du alltid känna dig trygg.- 1000W- Auto off- Vattenfilter- 12 Koppars- Programmerbar timer- Möjlighet till 1-4 koppars- kalkvarning 
 • Kaffebryggare KF7120 Alu

  Kaffebryggare i modern rostfri design med optimalt bryggsystem för välsmakande och aromrikt kaffe. För sanna kaffe gourmeter som vill njuta av caféstämning hemma. Braun kaffebryggare designades för äkta kaffe gourmeter. De gör kaffe drickandet till en fest för sinnena. Fantastiskt kaffebryggning, perfekt bekvämt och slående modern design. Med en Braun kaffebryggare kan du njuta av en ojämförlig caféstämning hemma.OptiBrew system Kaffebryggaren har det unika OptiBrew systemet som optimerar förhållandet mellan temperatur, bryggtid och extrahering - för den perfekta kaffesmaken. Genom att bara lyfta på locket så blir det enkelt att sätta in ett nytt filter och fylla på nymalet kaffe. Filterkorgen kan även tas bort helt vilket gör det ännu lättare att fylla på nytt kaffe.Lås- och serveringssystemet gör att kaffesmakerna förblir i karaffen samtidigt som det är lätt att servera. Tack vare anti-droppfunktionen kan du när som helst under bryggningen hälla upp en kopp kaffe utan att behöva avbryta flödet ned i karaffenAutomatisk avstängning efter 40 minuterOm du skulle råka glömma kaffebryggaren på, kan du alltid känna dig trygg.- 1000W- Auto off- Vattenfilter- 12 Koppars- Programmerbar timer- Möjlighet till 1-4 koppars- kalkvarning
 • KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart

  Kaffebryggare med enkel knapptryckning från KitchenAid. Kaffebryggaren är mycket smidig att använda och kan brygga upp till 12 koppar kaffe. Med enkel knapptryckning för stryka, liten sats och bryggning. Man kan förprogrammera kaffebryggaren tack vare 24- timmarsprogrammering så att ditt kaffe är klart exakt den tidpunkt du valt samt att det går att göra automatiska justeringar för att optimera uppvärmnings och mättnadstiden, på så sätt uppnår du bäst smak även för mindre satser. Du kan stoppa bryggningen när du vill och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.  Tillbehör: Utbytbart kolfilter, återanvändbart permanent filter i guldton och vattenbehållare med fönster.    Specifikationer:  Effekt: 1100 W. Kapacitet: 1,7 l. Kaffekannan är i glas. Mått: H 38,6 x L 29,7 x D 23,1 cm. Vikt: 3,7 Kg. LED-display.  Bryggtid: 10-12 Min. Automatisk avstängning. Varmhållning: Under 30 minuter.  Material: Gjuten plast med detaljer i rostfritt stål.  
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd

  Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd från Electrolux
 • Champion Kaffebryggare Digital Rostfri

  Champion Kaffebryggare Digital Rostfri från Champion
 • Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit

  Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Vit från Morphy Richards
 • Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart

  Morphy Richards Kaffebryggare med Timer, 12 koppar, Svart från Morphy Richards
 • Melitta AromaFresh

  Integrerad kvarn & justerbar kaffestyrka,Timerfunktion och LCD-display,Transparent vattenbehållare (10 koppar),3-i-1 kalkskydd,Avtagbar bönbehållare,
 • Electrolux EKF7800

 • Electrolux EKF7500

 • Electrolux EKF7500W

 • Electrolux EKF7800

 • Melitta Look Selection Kaffemaskin Vit

  Utmärkt kaffesmak, smarta funktioner och elegant design. AromaSelector låter dig välja kaffestyrka med endast en knapptryckning och du kan brygga 10 koppar åt gången. Den har en varmhållningsfunktion som du kan programmera till 20, 40 eller 60 minuter och det smarta 3-i-1 avkalkningsskyddet hjälper dig att optimera prestandan bryggning efter bryggning.Specifikationer:- Kapacitet: 10 koppar- Programmerbar varmhållningsfunktion- 3-i-1 avkalkningsskydd- Auto-off funktion- Filterstorlek 1x4- 1 000 watt 
 • Hamilton Beach 12 Cup BrewStation

  Integrerad kaffebehållare,Smart varmhållning,Evighetfilter inkluderas,Programmerbar timer,Starkt,vanligt,eller iskaffe,du väljer,
 • Hamilton Beach The Scoop 2-way Brewer

  Unik design med två bryggare,4 dl resemugg medföljer,Timer upp till 24 timmar,Anti-droppsystem,Välj mellan att brygga vanligt eller starkt kaffe,
 • Princess Lyxig klassisk kaffebryggare

  Lyxig kaffebryggare från Princess med inbyggd timerfunktion som ger dig färskbryggt kaffe när du än önskar. Kanske är du morgontrött och vill ha ditt kaffe direkt när du vaknar? Installera maskinen, ställ in tiden och njut sedan av ditt nybryggda kaffe.Kannan är på 1.5 liter och rymmer upp till 15 koppar kaffe.Utrustad med LCD-skärm. 
 • Bosch Kaffebryggare TKA6A041

  En elegant vit kaffebryggare från Bosch som gör det enkelt för dig att anpassa varje kanna efter varje situation. Med knappen Aroma+- har du möjligheten att själva välja styrka på bryggningen, och den automatiska timern kan du själv styra med tre olika inställningar: 20, 40 eller 60 minuter. Är enkel att underhålla med tydlig LED-signal för avkalkning och medföljande avkalkningsprogram. Finns även tillgänglig i svart.  Specifikationer Höjd: 35 cmBredd: 28 cm Volym: 1.25 l (10/15 koppar) Effekt: 1000-1200 Watt Droppstopp Avtagbar vattentank för enkel användning Filterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt av Automatisk avstängning med timer Rengörings- och avkalkningsvarning Sladdvinda under bottenplattan för praktisk förvaring 
 • Bosch Kaffebryggare TKA6A043

  Bosch ComfortLine kaffebryggare är inte bara en vacker detalj i ditt kök utan även fylld med smidiga funktioner. Vad sägs om att anpassa styrkan på kaffet efter din egna personliga smak? Med funktionen Aroma+ kan du det! Ett enkelt knapptryck ger dig den möjligheten att själva välja hur starkt ditt kaffe ska vara. Dessutom kan du själv välja tidsintervall för den automatiska avstängningen på 20, 40 eller 60 minuter för en smidig anpassning till varje situation. För att ytterligare underlätta din användning är både vattentanken och filterhållaren avtagbara för enkel hantering.  Finns även tillgänglig i vitt.  Specifikationer: Höjd: 35 cmBredd: 28 cmVolym: 1.25 l (10/15 koppar)Effekt: 1000-1200 WattDroppstoppAvtagbar vattentank för enkel användningFilterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt avAutomatisk avstängning med timerRengörings- och avkalkningsvarningSladdvinda under bottenplattan för praktisk förvaring 
 • Russell Hobbs Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar

  Russell Hobbs Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar från Russell Hobbs
 • Russell Hobbs Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar

  Russell Hobbs Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar från Russell Hobbs
 • Russell Hobbs Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar

  Russell Hobbs Grind & Brew Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 10 koppar från Russell Hobbs
 • Russell Hobbs Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar

  Russell Hobbs Chester Grind&Brew, Kaffebryggare med Kvarn och Timer, 12 koppar från Russell Hobbs
 • Electrolux Kaffebryggare Expressionist EKF7800 Rostfritt Stål

  Denna kaffebryggaren brygger dig 12 koppar och kommer med en 24 timmars auto-startfunktion samt termoskanna som håller kaffet varmt. Den har ett PureAdvantage™-vattenfilter som gör att kaffet alltid blir väldoftande och smakrikt. Löstagbar vattenbehållare för funktion och effektivitet. Värmeplatta med nonstick, timerfunktion och aroma selector och med sin effekt på 1080 W är Electrolux Kaffebryggare en bra investering.
 • Electrolux Expressionist Kaffebryggare EKF7810 Charcoal

  Från Electrolux Expressionist-serie kommer nu en bryggare för dig som sätter värde på gott kaffe. EKF7810 har glaskanna och en timer för programmering av starttid via en snygg LCD-display, ett permanent kaffefilter så att du slipper byta varje morgon, rymmer 12 koppar och har jämn spridning av vattnet över kaffet. En avtagbar vattenbehållare med indikering för vattenmängd på båda sidor av glaskannan, aromafunktion och en auto-off-funktion efter 40 minuter kompletterar en bryggare som ser till att du får ditt kaffe som du vill ha det.
 • Electrolux Expressionist Kaffebryggare EKF7830 Vit

  Från Electrolux Expressionist-serie kommer nu en bryggare för dig som sätter värde på gott kaffe. EKF7810 har glaskanna och en timer för programmering av starttid via en snygg LCD-display, ett permanent kaffefilter så att du slipper byta varje morgon, rymmer 12 koppar och har jämn spridning av vattnet över kaffet. En avtagbar vattenbehållare med indikering för vattenmängd på båda sidor av glaskannan, aromafunktion och en auto-off-funktion efter 40 minuter kompletterar en bryggare som ser till att du får ditt kaffe som du vill ha det.
 • Electrolux 7000 Series Kaffebryggare EKF7500 Rostfritt Stål

  Snygg, praktisk kaffebryggare med timer som låter dig programmera in starttid i förväg - perfekt för dig som vill vakna till doften av nybryggt kaffe på morgonen! Den användarvänliga displayen låter dig dessutom ställa in aromen så att kaffet blir precis som du vill ha det. Glaskannan rymmer upp till 1.375 liter, och bryggaren har en auto-off-funktion som gör att du slipper oroa dig för om du kommit ihåg att stänga av den eller inte. Gott kaffe utan krångel gör morgonen lite gladare!
 • Melitta Easy Top Timer Kaffebryggare Svart

  Kaffebryggare från Melitta. Bryggaren ingår i serien Eady Top och har en snygg design med delar i rostfritt stål. Vattenbehållaren är genomskinlig med koppmarkeringar, du kan brygga upp till tio koppar.Melittas kaffefilter i storleken 1x41 050 WVDE-säkerhetstestadVrid- och avtagbar filterhållareGlaskanna med koppmarkeringar på handtagetVridbar filterhållare och kaffekanna som går bra att diska i diskmaskinenGenomskinlig vattenbehållare med extern vattennivåindikatorDroppstopp 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Svart

  Vakna till nybryggt kaffe, den här kaffebryggaren har en programmerbar timer så att du lyxigt kan vakna till nybryggt kaffe. Den är snabb och brygger upp till 12 koppar kaffe på cirka 10 minuter.Termostatisk värmeplattaVärmebeständig karaff med lockLättrengörligt filterHar anti-dropp funktionVatten nivå indikatorBelyst på/ av knapp Karaff i glas 
 • Morphy Richards Kaffebryggare Vit

  Vakna till nybryggt kaffe, den här kaffebryggaren har en programmerbar timer så att du lyxigt kan vakna till nybryggt kaffe. Den är snabb och brygger upp till 12 koppar kaffe på cirka 10 minuter.TermostatvärmeplattaBelyst på/ av knappKaraff i glasVatten nivå indikatorLätt rengörligt filterHar anti-dropp funktion
 • Severin Kaffebryggare med timer Rostfritt stål

  Det enda man behöver göra är att fylla på vatten och kaffe sen ställer man in tiden när bryggaren ska slå på. Smarta funktioner som auto-off och aroma select är standar på våra nya kaffebryggareBrygger upp till 10 koppar kaffe.
 • Severin Kaffebryggare med kvarn 10 koppar Svart

  Kaffebryggare som kan koka upp till 10 koppar. Högvärdig design med deltaljer i rosfritt stål. Kvarnen kan avaktiveras för användning av vanligt kaffeEffekt 1000 WKaffebryggare med inbyggd kaffekvarnLCD-display med timer funktionSvängbar filterhållare med löstagbar filterinsats 1x4 med droppstopp och evighetsfilteraroma funktion-välj mellan tre olika styrkorautomatisk avstängningjusterbar malningskgrad och kaffemängdstor bönbehållare, rymmer 200 g bönorvattennivåindikatorvärmeplatta
 • Smeg Dcf01Creu

  10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Många bra funktioner,Timer med autostart,Automatisk avstängning,
 • Smeg Dcf01Bleu

  10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Många bra funktioner,Timer med autostart,Automatisk avstängning,
 • Smeg Dcf01Rdeu

  10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Många bra funktioner,Timer med autostart,Automatisk avstängning,
 • Smeg Dcf01Wheu

  10 koppars kapacitet,LED-display med klocka,Många bra funktioner,Timer med autostart,Automatisk avstängning,
 • Bodum CHAMBORD Kaffebrygger 4 kop, 0.5 l Krom

  Tidlös design blandad med klassisk, fransk bryggmetod ger en fulländad kaffebryggare från Bodum! Chambord är den klassiska kaffepressen som designades redan under 1950-talet. Bodum har under dessa snart 70 åren fortsatt utveckla bryggaren för att optimera din smakupplevelse, men med sin stilrena, danska design bär den fortfarande samma anda som kommit att bli älskad genom generationerna. Tillverkad i glas, solid mässing och flera lager krom är detta en tålig kaffebryggare som kommer att vara med dig i många år framöver.Med en storlek 0,5 liter, vilket ger 4 ljuvliga koppar med kaffe, är denna pressbryggare perfekt när du har sällskap med exempelvis en kär vän eller en härlig helgmorgon när du låter frukosten få ta sin tid. En pressbryggare är ett av de enklaste men absolut godaste sätten att brygga kaffe på. Allt du behöver göra är att fylla kannan med kaffe och sedan hälla ner varmt vatten och låta det dra i ungefär 4 minuter. Rör sedan om i kannan innan du trycker ner locket för att verkligen pressa ur kaffets smakrika aromer. Sedan är det bara att du lutar dig tillbaka och njuter av din nybryggda kopp med kaffe!   Specifikationer:Kapacitet: 4 koppar/0.5 l Färg: KromTål maskindisk
 • Bodum POUR OVER Kaffebrygger med filter, 1.0 l Rød

  För dig som verkligen älskar välsmakande kaffe är Bodums Pour over den perfekta kaffebryggaren. Optimerad för att i varje steg av bryggningen förvalta kaffebönans arom på bästa möjliga sätt kommer du snabbt att kunna servera bryggkaffe av hög kvalité, precis som en äkta barista! Detta tack vare det rostfria stålfiltret och karaffens borosilikatglas som inte smakar av sig på bönorna, utan istället låter kaffets kraftfulla arom passera ner i din kopp – där det hör hemma. Pour over-tekniken brygger kaffet på ett klassiskt sätt, men där vattnet långsamt får filtrera bönorna för att få fram den allra bästa smaken. Kannan är praktisk att använda i vardagen då både stålfiltret och karaffen tål att rengöras i diskmaskin. Dessutom går filtret att använda om och om igen, tillskillnad från det annars klassiska pappersfiltret. Det betyder att Bodum Pour over alltid är redo att brygga färskt, välsmakande kaffe till dig! Specifikationer: Färg: Röd Material: Glas Kapacitet: 1 lTål maskindisk 
 • Philips HD7769/00

  8 individuella malningsinställningar,Löstagbar filterhållare,Kapacitet för 2 - 12 koppar,Inbyggd timer,Bryggtid 10 minuter,
 • Kaffebryggare Elegance

  Elegance Kaffebryggare med GuldbönanVaknar du ibland och önskar att ditt morgonkaffe ska stå redo och vänta på dig? Med Elegance kaffebryggare kan det just det. Den programerbara timern gör att du kan välja när ditt kaffe ska vara färdigt, förbered kvällen innan och låt din stressiga morgon bytas mot en avslappnande start på dagen.Elegance kaffebryggare har blivit godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre) vilket betyder att den uppfyller de utsatta kraven för ett riktigt gott kaffe. För att bli godkänd och få bära den gyllene stämpeln behöver kaffebryggaren uppfylla flertalet krav och genomföra mätningar för t.ex. bryggningstid, bryggtemperatur, kaffeextraktion, bryggningsteknik etc.Med ECBC stämpeln kan du känna dig trygg att du valt en kaffebryggare som kommer att leverera gott kaffe, varje gång. Elegance kaffebryggare är inte bara snygg att titta på utan den är dessutom beundransvärt snabb på att brygga fantastiskt gott kaffe.Nu behöver du inte längre vänta i onödan på en kaffeupplevelse, vår snabbbryggnings-teknologi ser till att optimal temperatur uppnås på mindre än en minut!Med en imponerande 1,25 liter glaskanna kan du bjuda både hela familjen eller vännerna på fika, Elegance brygger hela 10 stora koppar så att det räcker till alla.Funktioner:- Elegant design i borstat rostfritt stål och svart glas- Godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre)- 1.25 liter/10 koppars kapacitet- 24 timmars programmerbar timer- Förbättrad kaffeextraktion och snabbare bryggning*- Droppstopp och auto-clean funktion- Tvättbar filterhållare- Automatisk avstängning
 • Kaffebryggare Grind&Brew

  Denna attraktiva kaffebryggare maler enkelt färska kaffebönor för att maximera smaken. För att garantera den ultimata njutningen, kan du också välja styrkan på ditt kaffe, från mild till stark, för att uppnå perfekt kaffe med varje bryggning.- Kaffebryggare & kaffemalning i ett- inställningar från grov till finmalning- LCD display med programmerbar timer- Automatisk avstängning- Bryggstyrkekontroll- 10 koppar / 1.5L kapacitet- 250g bönkapacitet- 1000W
 • Havsö Erika 2.5 Kaffebryggare 10 Koppar Rostfritt Stål

  En snygg kaffebryggare som brygger upp till 10 koppar. Den är utrustad med bland annat fördröjd start som gör att du kan programmera den att startas upp till 24 timmar senare. Perfekt om du vill ha en kopp kaffe redo på morgonen när du vaknar! 1,25 liter kapacitet (10 koppar). -1000 W effekt. -Automatisk avstängning. -Droppstopp. -Torrkokningsskydd.-Digital display. -Fördröjd start (24 timmars timer). -Design i rostfritt stål
 • OBH Nordica Vivace Tempo, Kaffebryggare med Timer, 12 koppar

  OBH Nordica Vivace Tempo, Kaffebryggare med Timer, 12 koppar från OBH Nordica
 • Havsö Erika 2.0 Kaffebryggare 12 Koppar Svart

  En snyggt designad och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timer, automatisk avstängning efter 2h, display och automatisk varmhållningsfunktion. -Kapacitet: 1,5 Liter (12 koppar) -Automatisk avstängning -Varmhållningsfunktion -Effekt: 900W -Filterstorlek: 1x4 -Droppskydd -24h programmeringsbar timer -Display
 • Melitta Look IV Timer svart A.S.O

 • Electrolux - EKF7900

 • Melitta - Easy Top Timer Svart

 • Melitta - Easy Timer Svart

 • Melitta - Look 4.0 Timer Rostfri

 • Electrolux - EKF7800

 • Boretti Caffé Americano Kaffebryggare 12 koppar svart

  Brygg ditt kaffe på äkta italienskt vis!Med Caffé Americano från italienska Boretti får du en kaffemaskin som alltid levererar. Den enkla användningen styrs med knapparna som sitter bredvid LED-displayen, som också visar vad som behöver göras. Kannan är tillverkad i högkvalitativt glas och utrustad med tydliga måttangivelser för att du alltid ska hälla i exakt rätt mängd vatten. Du har även möjlighet att sätta en timer, vilket gör att kaffet börjar bryggas på en exakt utsatt tid. Varför inte låta bryggare börja arbeta samtidigt som din väckarklocka ringer? Så att du alltid vaknar till doften av nybryggt kaffe!Caffé Americano låter dig brygga kaffe på äkta italienskt vis och levererar kopp efter kopp efter kopp. Det här är en bryggare som du kommer ha användning av under många år framöver. Kannan har en kapacitet på 1,5 liter, vilket räcker gott och väl till både dig, din familj och dina vänner. Passa på att ställa timern under middagen, och ha kaffet redo när det är dags!  Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet: 1,5 liter eller 12 koppar.- Höjd: 42 cm.- Bredd: 25 cm.- Längd: 34 cm.- Vikt: Ca 4 kg.- Effekt: 1000 Watt.- Timer.     - Aromkontroll.
 • Boretti Caffé Americano Kaffebryggare 12 koppar röd

  Börja dagen med en riktigt god kaffe!Kaffet kan rädda morgonen och resten av dagen. Därför är bryggningen något av det allra viktigaste. Med Caffé Americano från italienska Boretti får du både kvalité och elegant design i samma paket. Denna kaffemaskin är otroligt enkel att använda och kommer med flera smarta lösningar och användningsområden. Ställ t.ex. timern samtidigt som väckarklockan och vakna till doften av en nybryggd espresso eller cappuccino!Italien är känt för kaffe med fyllig smak och väldoftande arom. Med Caffé Americano får du en autentisk upplevelse och en kopp kaffe som du kan njuta av dag efter dag, under lång tid framöver. Bryggaren har en härlig design som förgyller köksbänken och en glaskanna i högsta kvalité. På kannan finns det även tydliga måttangivelser så att du aldrig häller i för mycket eller för lite vatten. Detta är en smart kaffemaskin som passar utmärkt i alla typer av kök och hushåll!  Specifikationer:- Färg: Röd.- Kapacitet: 1,5 liter eller 12 koppar.- Höjd: 42 cm.- Bredd: 25 cm.- Längd: 34 cm.- Vikt: Ca 4 kg.- Effekt: 1000 Watt.- Timer.    
 • Boretti Caffé Americano Kaffebryggare 12 koppar vit

  En redig kaffebryggare med goda kvalitéer! Det italienska kaffet är känt för sin fylliga smak och härliga arom. Nu har du möjlighet att brygga detsamma hemma i ditt eget kök. Med denna Caffé Americano får du en otrolig kaffemaskin som är enkel att använda och som ger den perfekta finishen på din kaffe. Utrustad med en timer kan du i förväg bestämma när du vill att maskinen ska börja brygga, vilket betyder att du kan ställa in den på kvällen och vakna till en kopp nybryggd espresso, cappuccino eller vad helst du vill ha!Caffé Americano är en högkvalitativ bryggare som ger en autentisk inblick i det italienska kaffelivet. Boretti har länge strävat efter att tillverka produkter som ska göra vardagen lite lättare och godare. Maskinen är enkel att rengöra och har en kapacitet på 1,5 liter, eller 12 koppar - tillräckligt för hela familjen och gästerna. Kannans glas är i högsta kvalité och utrustat med måttangivelser så att du alltid häller i rätt mängd vatten. Detta är verkligen en bryggare för kaffeälskaren i dig!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Kapacitet: 1,5 liter eller 12 koppar.- Höjd: 42 cm.- Bredd: 25 cm.- Längd: 34 cm.- Vikt: Ca 4 kg.- Effekt: 1000 Watt.- Timer.     - Aromkontroll. 
 • Witt Classic Coffee Maker Svart

  Brygg morgonens kaffe utan att behöva stiga upp ur sängen! Med den programmerbara timer kan du enkelt ställa in Witt Classic Coffee Maker att brygga ditt kaffe när du än önskar och du kan sedan starta varje morgon med en rykande kopp nybryggt kaffe! Denna kvalitetskaffebryggare har en tidlös design och eleganta detaljer i rostfritt stål, en stil som garanterat passar in i de allra flesta kök. Med en kapacitet på 12-15 koppar är den perfekt till den större familjen eller för de tillfällena när du har besök. Den uttagbara filterhållaren, vattennivåindikatorn, droppsäkra ventilen och värmeplattan gör att bryggaren blir en riktigt tillgång i köket som garanterat brygger ditt kaffe till perfektion!I serien Classic ingår det även en brödröst och vattenkokare i samma tidlösa design. Det gör att du med fördel kan matcha produkterna och skapa en vacker helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i vitt. SpecifikationerFärg: SvartKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Coffee Maker Vit

  Med sin tidlösa design och läckra detaljer i rostfritt stål är denna kaffebryggare från Witt enkel att matcha in i ditt kök och blir ett fint komplement till frukostbordet. Kannan rymmer 1,5 liter och har en kapacitet för 12-15 koppar, vilket ger gott om utrymme för den större familjen eller när du har nära och kära på besök! Tack vare egenskaper som programmerbar timer med digitalt display, droppsäker ventil och uttagbar filterhållaren blir den garanterat en tillgång i vardagen. Classic-serien från Witt består av kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Produkternas tidlösa design kompletterar varandra väl och blir tillsammans en snygg helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i svart. SpecifikationerFärg: VitKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Kaffebryggare WCB800 Svart

  Kvalitetskaffebryggare i tidlös design med detaljer i rostfritt stål.1,5 liters kapacitet / 12-15 kopparProgrammerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Witt Classic Kaffebryggare WCW800 Vit

  Kvalitetskaffebryggare i tidlös design med detaljer i rostfritt stål.1,5 liters kapacitet / 12-15 kopparProgrammerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplatta
 • Smeg Kaffebryggare svart

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: Svart- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare creme

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: creme- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare pastellblå

  En otroligt snygg kaffebryggare som garanterat kommer att bli ett föremål för beundran. Men den här kaffebryggaren är inte bara snygg design utan den brygger även ett utsökt kaffe. Du kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången rakt ner i den snygga glaskannan. Skulle du vara akut kaffesugen och inte orka vänta så kan du ta dig en kopp innan bryggningen är helt klar då den är utrustad med droppstopp. Kaffebryggaren är även utrustad med automatisk avstängning, en sladd på 1 m samt en praktisk display. Om du vill vakna upp till en god kopp rykande kaffe kan du ställa in på timern och ladda maskinen kvällen innan. Specifikationer:- Kapacitet på 10 koppar- Färg: pastellblå- Timer, droppstopp, automatisk avstängning- Sladd på 1 m- Display- glaskanna 
 • Smeg Kaffebryggare röd

  Exklusiv kaffebryggare från Smeg!  Kaffebryggaren från Smeg har flera praktiska fördelar och kommer här i en härlig klarröd färg. Maskinen kommer garanterat förgylla köksbänken och bidra med en unik personlig utstrålning som länge kännetecknat produkterna från Smeg. Kaffebryggaren kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången, men har också ett alternativ för 4 koppar. Vattentanken rymmer hela 1,25 liter, vilket gör att du inte behöver fylla på den jämnt och ständigt. Oerhört smidigt och praktiskt! Den klassiska designen med 50-talsdetaljer har gjort Smeg kända och fått produkterna att sticka ut från mängden. Kaffebryggare är inget undantag och kommer med säkerhet bli en naturlig blickfångare på köksbänken, som sätter tonen för kökets dekoration. Här finns flera smarta funktioner, som en inbyggda timer och indikator för vattenmängd. Varmhållning i 20 minuter och avkalkningsindikator är ett faktum! Att brygga gott kaffe ska vara enkelt och gå smidigt. Med kaffebryggaren från Smeg får du just det, enkelheten i vardagen och en härlig, exklusiv design som gör något alldeles extra för inredningen!  Specifikationer:- Färg: Röd.- Kapacitet: 10 koppar.- Vattentank: 1,25 liter.- Höjd: 36,1 cm.- Bredd: 24,5 cm.- Djup: 25,6 cm. - Effekt: 1050 Watt.- Tillbehör: Kaffemått för malet kaffe & återanvändningsbart kaffefilter. - Aromintensitetsknapp!- Alternativ för 4 koppar.- Anti-droppspärr.  
 • Smeg Kaffebryggare pastellgrön

  Exklusiv kaffebryggare med otrolig design! Med Smegs nya kaffebryggare får en otrolig produkt med flera fördelar och stark personlig utstrålning. Inspirerade av 50-talet lyckas Smeg skapa en maskin som kommer göra vardagen lättare och få köket att lysa upp. Den härliga pastellgröna färgen är verkligen pricken över i:et som gör denna kaffebryggare till något alldeles extra! Nu är du bara ett knapptryck bort från en perfekt kopp kaffe. Maskinen kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången och ser till att du kan koka tillräckligt mycket även när gästerna är på besök. Den har en varmhållningsfunktion som som ser till att hålla temperaturen uppe i 20 minuter. För att göra det hela ännu lite lättare finns också en inbyggd timer som du kan ställa in innan du går och lägger dig - på så sätt har nybryggt kaffe när du stiger på morgonen! Maskinen är smart konstruerad och utrustad med en avkalkningsindikator, så att du alltid har koll på när den behöver rengöras. Sladden är hela 1 meter lång, vilket gör att det aldrig blir några problem att nå närmsta eluttag. En oerhört praktisk och elegant kaffebryggare från Smeg!   Specifikationer:- Färg: Pastellgrön.- Kapacitet: 10 koppar.- Vattentank: 1,25 liter.- Höjd: 36,1 cm.- Bredd: 24,5 cm.- Djup: 25,6 cm. - Effekt: 1050 Watt.- Tillbehör: Kaffemått för malet kaffe & återanvändningsbart kaffefilter. - Aromintensitetsknapp!- Alternativ för 4 koppar.- Anti-droppspärr. 
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002068 EKF7500

  Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002068 EKF7500
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002116 EKF7500R

  Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002116 EKF7500R
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002392 EKF7800

  Electrolux Fristående Kaffemaskin 910002392 EKF7800
 • Siemens Fristående Kaffemaskin TC86303

  Siemens Fristående Kaffemaskin TC86303
 • Siemens Fristående Kaffemaskin TC86503 svart

  Siemens Fristående Kaffemaskin TC86503 svart
 • Bosch Fristående Kaffemaskin TKA8633

  Bosch Fristående Kaffemaskin TKA8633
 • Bosch Fristående Kaffemaskin TKA8651 Styline

  Bosch Fristående Kaffemaskin TKA8651 Styline
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF7500W

  Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF7500W
 • Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF7900

  Electrolux Fristående Kaffemaskin EKF7900
 • Kaffebryggare Modell EKF7500, Rostfritt Stål

  Kaffebryggare Modell EKF7500, Rostfritt Stål från Electrolux .
 • Stelio Aroma Digital Kaffebryggare

  WMF Stelio Aroma digital kaffebryggare med kapacitet för att brygga 1,25 liter, ungefär 10 koppar. Utrustad med glaskanna och timerfunktion. Tillverkad av rostfritt stål.
 • Kaffebryggare Electrolux EKF7600

  Kaffebryggare med digital timer - skjut upp bryggstarten 24 timmar. Aromaväljare - få ut bästa smak av kaffet. Kaffedoseringsindikator - exakt mått kaffepulver upp till 10 koppar. Automatisk avstängning efter 40 minuter.
 • Morphy Richards Kaffebryggare Evoke Svart

  Stilren kaffebryggare som har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den har även en funktion där du kan välja styrka utefter eget önskemål. Brygg en kopp till frukosten eller upp till tio koppar till födelsedagsfikat. En snygg inredningsdetalj som ger köket en extra touch. Funktioner: Mångsidig och enkel programmeringSprider vattnet jämt över kaffet1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: Ja
 • Morphy Richards Kaffebryggare Evoke Silver

  Stilren kaffebryggare som har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den har även en funktion där du kan välja styrka utefter eget önskemål. Brygg en kopp till frukosten eller upp till tio koppar till födelsedagsfikat. En snygg inredningsdetalj som ger köket en extra touch. Funktioner: Mångsidig och enkel programmeringSprider vattnet jämt över kaffet1.25L kapacitetVärmefunktionSpecifikationerKapacitet: 10 kopparProgrammerbar timer: JaDroppstopp: JaVattenindikator: JaDigital display: JaKaffestyrkaväljare: JaAutomatisk avstängning: JaSnabbryggning: JaKaraff Typ: GlasPermanent filter: JaAvtagbart filter: Ja
 • Morphy Richards Kaffebryggare Vector Svart

  Stilren kaffebryggare som har en programmerbar timer så att du kan förinställa den tid du vill ditt kaffe ska bryggas. Den har även en funktion där du kan välja styrka utefter eget önskemål. Kaffebryggaren är otroligt snabb och brygger en hel kanna på cirka 10 minuter. Brygg en kopp till frukosten eller upp till tio koppar till födelsedagsfikat. En snygg inredningsdetalj som ger köket en extra touch. Funktioner: Programmerbar timerSprider vattnet jämt över kaffetInställning av kaffestyrkaDroppstoppBrygg från 1-12 koppar åt gångenTermostatisk värmeplatta
 • Kaffebryggare Digital Rostfri CHKB210

  Champion CHKB210 är en stilren och prisvärd kaffebryggare som är utrustad med timerfunktion. Timerfunktionen på 24h är perfekt för dig som vill vakna upp till nybryggt kaffe varje morgon. Fyll på maskinen på kvällen och ställ in timern på
 • Kaffebryggare 1,8 L

  ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggare kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt. Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.
 • 7000 Series Kaffebryggare EKF7500

  Kaffebryggare i elegant design i rostfritt stål. Kaffebryggaren är försedd med LCD- display, Programmerbar timer, Automatisk avstängning, Anti-dropp system, Vattenindikering och Sladdförvaring.
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.   WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.