Koppar & muggar

Utan en kopp eller mugg blir det svårt att avnjuta sina goda kopp nybryggt kaffe. Här hittar du koppar från flera kända märken. Beroende på vilken kaffedryck du ska dricka finns det olika sorters. En slät kopp kaffe dricker vi ofta i mugg här i Sverige medan en liten espresso ska drickas ur en lite espressokopp för 2-4 cl.

Typer av koppar: Kaffekoppar | Kaffemuggar | Espressokoppar | Cappuccinokoppar | Café au lait | Lattemuggar

Populärt inom koppar & muggar

 • Pillivuyt Plissé Espressokopp 9 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Espressokopp 9 cl Vit
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit
 • Loveramics Egg Cappuccinokopp 250 ml., 6 st., White

  Loveramics Egg Cappuccinokopp 250 ml., 6 st., White
  Enkel och tidlös cappuccinokopp från Loveramics Egg-kollektion.  Koppen är framställd av porslin som bränts vid 1300°C för att bli starkt, färgstrålande och blankt. Koppen kommer i flera snygga färger som matchar kollektionens cappuccinofat som du även hittar här. Cappuccinokoppen är designad med tjocka väggar som håller kaffet varmt och skyddar dina händer mor höga temperaturer. Koppens rundade botten ger en fin smakutveckling och härlig aroma. Det är 15,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.

Fler tips på fina koppar & muggar för kaffedrycker

 • GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue

  GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue
  Smidig hopvikbar mugg som håller ditt kaffe varmt. Blir bara 1,7 cm hög när den fälls ihop. Vikt: 204 g Rymmer: 500 ml Material: Nylon, Silikon
 • 70s Grass Lattemugg 28 cl Grön

  70s Grass Lattemugg 28 cl Grön
 • Magnor Tokyo Origami Mugg 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Magnor Tokyo Origami Mugg 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Muggen från Magnor har en stilren design i porslin med japanskt origamimönster. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Simen Staalnacke. Om muggen från Magnor- Porslin.- Kapacitet: 20 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Duckpond Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Duckpond Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Götefors Porslin har vacker, tidlös design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Tillgänglig i olika stilar. Servera kaffe med charm. Formgiven av Emma von Brömssen. Om mugg från Götefors Porslin- Charmig, vacker design.- Praktiskt handtag.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mugg kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från serien Fairytale.- Höjd: 92 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för mugg- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loveramics Egg Lattefat 15,5 cm., 6 st., Granite

  Loveramics Egg Lattefat 15,5 cm., 6 st., Granite
  Detta fina fat från Loveramics Egg-kollektion passar perfekt till kollektionens lattekopp. Båda delar är tillverkade i robust porslin och fås i tio olika, snygga färger som du kan mixa och matcha som hjärtat önskar. Fatet tål både maskindisk och mikrovågsugn.Detta fat passar 250 ml. cappuccino och 300 ml. lattekopp.
 • Bodum Canteen Dubbelväggad Kopp 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Bodum Canteen Dubbelväggad Kopp 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  2-pack med Canteen Glas från Bodum. Njut av din dryck i detta glas som har blivit en modern klassiker. Den dubbelväggade designen i borosilikatglas är inte bara snygg, utan funktionell också. Det håller varma drycker varma utan att bränna dina fingrar, och förhindrar kondens vid kalla drycker. Ett glas för alla tillfällen! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Raw Muggar Med Handtag 30 Cl 6-pack - Kaffekoppar Stengods Nordic Nude

  Aida Raw Muggar Med Handtag 30 Cl 6-pack - Kaffekoppar Stengods Nordic Nude
  Muggarna från Aida har en skandinavisk design i stengods med ett handtag på sidan. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om muggarna från Aida- Handgjord.- Hög kvalitet.- Reptålig glasering.- De här muggarna är en del av Aidas kollektion Raw. Skötselråd för muggarna- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Mugg Smooth - Kaffekoppar Keramik Rose

  Heirol Mugg Smooth - Kaffekoppar Keramik Rose
  Muggen från Heirol har elegant, handgjord design i keramik perfekt för både varma och kalla drycker. Den har praktiskt handtag på sidan. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Tillverkad i Portugal. Om muggen från Heirol- Gjord av keramik.- Finns även som tallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Nosse Ceramics Smooth.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kopp med fat från Royal Copenhagen. Den här populära koppen med tillhörande tillhör serien Black Fluted Mega, som är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Det är den dramatiska kontrasten mellan det vita porslinet och det svarta motivet som gör den unik – perfekt för en designälskare. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala - Taika Espressokopp 10 cl Svart

  Iittala - Taika Espressokopp 10 cl Svart
  Taika espressokopp från Iittala. Rymmer 10 cl och kan användas både med eller utan espressokoppsfat 11 cm. Koppen och fatet säljs separat. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Ernst Mugg - Kaffekoppar Porslin Sand

  Ernst Mugg - Kaffekoppar Porslin Sand
  Muggen från Ernst Kirchsteiger har en stilren design med en vacker, sandgrå färg perfekt för varma drycker som kaffe och te. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om muggen från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den stilrena designen.- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp 24 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl G - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl G - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Coffee & More Kaffemugg 2-pack Vit

  Coffee & More Kaffemugg 2-pack Vit
 • Villeroy & Boch Cellini Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Cellini Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Cellini frukostkopp från Villeroy & Boch. Serien är inspirerad av renässansstil. Det detaljerade mönstret ger porslinet en vacker men samtidigt stilren design. Tillverkad av premiumporslin som är både mikro- och diskmaskinssäkert. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bodum PAVINA Dubbelväggat espressoglas, 0,08 l - 2 st.

  Bodum PAVINA Dubbelväggat espressoglas, 0,08 l - 2 st.
  Drick espresson med stil i dessa eleganta dubbelväggade espressoglas från Bodum.Pavinaglasen är designade i små halvovala former med dubbelväggat glas som håller espressons värme - utan att du bränner fingrarna. De kommer i ett set med två och tål maskindisk.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Elfenben

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Elfenben
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Sagaform - Coffee & More Lattemugg 40 cl Grå

  Sagaform - Coffee & More Lattemugg 40 cl Grå
  Kaffemugg med karakteristisk relief, perfekt till kaffe latte. Muggen är en del i serien Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flört med 70-talets direkta, lekfulla och raka språk. Tål mikrovågsugn och maskindisk. Matcha gärna med andra delar ur samma serie!
 • Carolina Gynning In To The Future Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Blå

  Carolina Gynning In To The Future Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Blå
  Mugg från Carolina Gynning. Den här färggranna muggen lyfter vilken dukning som helst, och passar utmärkt till både morgonkaffet och eftermiddagsteet. Formgivaren Carolina Gynning har med stor passion och kärlek tagit fram detta charmiga motiv, som återspeglar hennes bubblande och utåtriktade personlighet. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Lave Mugg 19 Cl - Kaffekoppar Lergods Grå

  Villeroy & Boch Lave Mugg 19 Cl - Kaffekoppar Lergods Grå
  Muggen från Villeroy & Boch har en skandinavisk design i lergods med en intensiv, rustik känsla. Den har en speciell glasering med flera nyanser för att göra varje produkt unik. Den har ett mångsidigt utseende perfekt både till vardags och finare tillfällen. Variationer i utseendet kan förekomma. Om muggen från Villeroy & Boch - Från kollektionen Lave.- Tillverkad av lergods.- Skandinavisk design.- Unik glasering.- Muggen kommer i 4 olika färger.- Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Denna produkt tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl K - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl K - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön

  Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön
  Muggen från Villeroy & Boch har ett iögonfallande utseende med en elegant känsla perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med ett droppfritt lock i silikon. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Finns även som en större mugg.- Miljövänlig design.- Kan användas både när du är på språng och hemma.- Tillverkad av porslin och silikon. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Blå Eld Kaffekoppar

  Rörstrand - SÅLD Blå Eld Kaffekoppar
  2 st kaffekoppar med fat ur serien Blå Eld formgiven av Hertha Bengtsson för Rörstrand. Under foten på koppen kan det förekomma hack. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Villeroy & Boch Ma.Collier Bl. Mug Set 2pcs. - Kaffekoppar Lergods Vit

  Villeroy & Boch Ma.Collier Bl. Mug Set 2pcs. - Kaffekoppar Lergods Vit
  Muggen från Villeroy & Boch har rustik, tidlös design i lergods perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger. Om muggen från Villeroy & Boch- Gjord av lergods.- Muggen kommer i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Kapacitet: 40 cl.- Diameter: 90 mm. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Eden Kopp 20 Cl/7,2 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit

  Pillivuyt Eden Kopp 20 Cl/7,2 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit
  Eden kaffekopp från Pillivuyt. Det här är en kaffekopp som har designats för att passa för såväl till vardags som till fest, och resultatet blev en enkel, tidlös design i vit porslin. Den är idealisk för kaffe men kan med fördel användas även till varm choklad eller te. Är fin att kombinera med andra produkter från Eden-serien. Espressokopp 8 cl Kaffekopp 20 cl Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Mugg 30 Cl Ruudukko - Kaffekoppar Porslin Svart

  Arabia Mainio Mugg 30 Cl Ruudukko - Kaffekoppar Porslin Svart
  Muggen från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om muggen från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Kapacitet: 30 cl.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Green

  GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Green
  Smidig hopvikbar mugg som håller ditt kaffe varmt. Blir bara 1,7 cm hög när den fälls ihop. Vikt: 204 g Rymmer: 500 ml Material: Nylon, Silikon
 • Rörstrand - Ringo Kaffekopp

  Rörstrand - Ringo Kaffekopp
  Kaffekopp Ringo. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Arctica Kaffegods - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Arctica Kaffegods - Kaffekoppar Porslin Vit
  Arctica Kaffegods från Arabia. En slitstark kopp med fat som tål såväl diskmaskin som mikrovågsugn och frys. Ugnseldfast upp till 250°C. Hjärtat i serien Arctica finns i kombinationen av elegans och funktionalitet, och porslinet kan därför gladeligen användas såväl till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Kaffe/cappuccinokopp 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Iittala Taika Kaffe/cappuccinokopp 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  En vacker kaffe- och cappuccinokopp med ett mönster på en uggla och en skog skapad av designern Klaus Haapaniemi. Komplettera gärna med det matchande kaffefatet från samma serie. Fatet säljs separat. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blueline Mugg 28 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blueline Mugg 28 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen är tillverkad av räfflat porslin med en tunn, handmålad linje längs kanten. Den har en vacker tvåfärgad design med en iögonfallande logostämpel i botten. Den har ett tidlöst uttryck perfekt för alla tillfällen. Om muggen från Royal Copenhagen- Blå, handmålad linje.- Iögonfallande logostämpel.- Från kollektionen Blueline.- Tillverkad av porslin.- Räfflad yta. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Termokaffemugg Nordic k Lemon

  Termokaffemugg Nordic k Lemon
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit
 • Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl Grey Marble - Kaffekoppar Porslin Vit

  Eva Solo Cafe Lattemugg 2-pack 36 Cl Grey Marble - Kaffekoppar Porslin Vit
  Denna moderna café lattemugg från Eva Solo är tillverkad i porslin, och har ett silikonskal som både ger ett bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen tål diskmaskin – det är bara att ta av silikonskalet och sedan stoppa in båda delarna i maskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 70s ceramics Cappuccinokopp Set om 4 Meteor

  70s ceramics Cappuccinokopp Set om 4 Meteor
 • Kaffekopp med fat - Vit/Prickig

  Kaffekopp med fat - Vit/Prickig
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusrosa

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusrosa
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch New Wave Espressokopp 8 Cl - Espressokoppar Porslin Vit
  Denna espressokopp utgör en del av Villeroy & Bochs prisbelönta kollektion New Wave. New Wavekollektionen har en karakteristisk vågform och böjda accenter, på New Wave Espressokopp syns det på örat. År 2004 fick Villeroy & Boch priset "Award for Innovation" för design och produktionsteknik av New Wave. Den vågiga designen skapas av en innovativ tillverkningsprocess, med handtagen som dras av samma lera som bägaren. Modern, funktionell och hållbar för daglig användning. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Trarallanrallanlej - Kaffekoppar Stengods Brun

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Trarallanrallanlej - Kaffekoppar Stengods Brun
  Muggen från Design House Stockholm har klassisk, tidlös design i stengods med graverat, inspirerande citat perfekt för både varma och kalla drycker. Den har lekfull illustration inuti. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Astrid Lindgren. Om muggen från Design House Stockholm- Klassisk design.- Tillverkad av stengods.- Levereras i presentförpackning.- Graverat citat.- Från serien Astrid Lindgren.- Vikt: 365 g.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 35.0 cl.- Diameter: 850 mm.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Espressokopp med fat 9 cl

  Royal Copenhagen - Blue Fluted Mega Espressokopp med fat 9 cl
  Underbar espressokopp med tillhörande fat i Blue Fluted Mega servisen från Royal Copenhagen.Den välkända Blue Fluted Plain designen från Royal Copenhagen, tolkas i servisen Blue Fluted Mega på ett nytt och överraskande sätt. Serien skapades av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Blue Fluted Mega omfattade ursprungligen 8 olika mönster. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer. Numret anger mönstret på den specifika delen.Detta espressogods är tillverkat i ljuvlig porslin och rymmer 9 cl rykande härlig espresso.Blue Fluted Mega servisen från Royal Copenhagen är vacker på egen hand men kan lika gärna kombineras med vita inslag ur Royal Copenhagen White Elements servisen. Resultatet blir både lekfullt och personligt då de vita klassiska espressokopparna blandas upp med mer färgstarka element! Även dessa serviser finns givetvis att köpa på Cervera.
 • Gustavsberg - SÅLD Kaffekoppar 4 st troligtvis Stig Lindberg

  Gustavsberg - SÅLD Kaffekoppar 4 st troligtvis Stig Lindberg
  4 st kaffekoppar, troligtvis Stig Lindberg. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart

  Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart
  Mugg från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik mugg som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här muggen sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Troja Kaffekopp

  Rörstrand - SÅLD Troja Kaffekopp
  Kaffekopp Troja. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Loveramics Egg Latte tefat 15,5 cm., 6 st. Basilikagrön

  Loveramics Egg Latte tefat 15,5 cm., 6 st. Basilikagrön
  Detta fina fat från Loveramics Egg-kollektion passar perfekt till kollektionens lattekopp. Båda delar är tillverkade i robust porslin och fås i tio olika, snygga färger som du kan mixa och matcha som hjärtat önskar. Fatet tål både maskindisk och mikrovågsugn.Detta fat passar 250 ml. cappuccino och 300 ml. lattekopp.
 • Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar

  Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar
  Set med två stycken kaffekoppar och fat, i glaserad keramik. Blomus nya kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design.PILAR servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik.Kaffekopp och fat PILAR kan diskas i diskmaskin och användas i mikron.Mått: H 7 cm, omkrets 8 cm, T 11 cm. V 200 ml. Fat: H 2 cm, omkrets 14,5 cm.Material: Glaserad keramik
 • Marimekko Oiva/unikko Muggar 25 Cl 2-pack Wine/clay - Kaffekoppar Stengods Vit

  Marimekko Oiva/unikko Muggar 25 Cl 2-pack Wine/clay - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggarna från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och ett handtag på sidan. En perfekt detalj som tar in naturen i ditt hem. Tillverkade i Thailand. Originaldesign från år 1964. Formgivning av Maija Isola. Om muggarna från Marimekko- Klassisk design.- Gjorda av stengods.- Blommigt mönster.- Handtag på sidan.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 25.0 cl. Skötselråd för muggarna- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Lungomugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Marble Grey

  Eva Solo Lungomugg 2-pack - Kaffekoppar Porslin Marble Grey
  Lungomugg från Eva Solo. Njut av ditt kaffe med denna moderna och stilrena mugg som kommer i flera härliga färger. Den är tillverkad av porslin och har ett silikonskal som ger dig bra grepp och förhindrar att du bränner fingrarna. Muggen är enkel att rengöra, ta av silikonskalet och stoppa in båda delarna i diskmaskinen. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Koppens design och funktion

Det är vanligast att kaffekoppar och muggar är tillverkade i porslin. Det är bland annat för att materialet är hyfsat bra på att hålla och tåla värme. Nybryggt kaffe håller i början en temperatur på cirka 90 grader. Det är lite för varmt för att dricka direkt men efter nån minut går det bra. Vi vill ogärna dricka kallt kaffe, därför är det bra om muggen håller värmen i 5-10 minuter åtminstone.

En annan funktion i direkt relation till varm dryck är att man ogärna vill bränna sig när man tar i koppen. Här har kaffekoppen med handtag en stark fördel jämfört med kaffemuggarna utan. Handtaget får inte samma höga temperatur och kyls dessutom av snabbt av den omgivande luften. Det finns både små koppar och stora muggar med handtag, eller öra som vi också kallar det ibland.