Kaffekoppar

Här kan du hitta många fina kaffekoppar med och utan fat. Kopparna är speciellt lämpliga att dricka kaffe ur. Bläddra runt och se om du hittar några koppar du vill beställa. Om du är ute efter ett specifikt varumärke kan du välja att bara se deras kaffekoppar genom att välja i menyn här.

Populärt inom kaffekoppar

 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit
 • Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl

  Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl
  Inför sommaren 2019 lanserar Rörstrand två nyheter ur serien Mon Amie. De nya delarna är reproduktioner från 1950-talets ursprungliga design och består av en liten kaffekopp på fat och ett rektangulärt serveringsfat. Komplettera gärna med Mon Amie Fat 13 cm.En regnig midsommarafton i slutet av 1940-talet satt formgivaren Marianne Westman och avbildade en vit blomma, en skvattram. Skissen blev, efter avslutad examen på Konstfack, rivstarten på en osannolik designkarriär. Vid lanseringen 1952 hade servisen döpts till Mon Amie och blommorna fått sin koboltblåa färg. Som en hyllning på Marianne Westmans 80-årsdag 2008, relanserades servisen med uppdaterade former. Mon Amie är paradexemplet på vad vi själva brukar kalla en Rörstrandklassiker.

Fler tips på kaffekoppar

 • Rice kopp 30 Cl Fall Floral - Kaffekoppar Melamin Multi

  Rice kopp 30 Cl Fall Floral - Kaffekoppar Melamin Multi
  Melaminkoppen från Rice har en mångsidig design med ett lekfullt motiv i slitstarkt melamin. Den har praktiska egenskaper perfekta för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Om melaminkoppen från Rice - Lekfullt motiv.- Mångsidig design.- Melaminkoppen finns i olika färger.- Finns även som en större melaminkopp.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för melaminkoppen - Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Grød Mugg 9,7x10,3cm - Kaffekoppar Mix

  Broste Copenhagen Grød Mugg 9,7x10,3cm - Kaffekoppar Mix
  Grød Mugg 9,7x10,3cm, Mix från Broste Copenhagen. Kaffekoppar Mix . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Moomin Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Gul

  Arabia Moomin Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Gul
  Muggen från Arabia har ett inspirerande Muminmotiv med en klargul bakgrund för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin för vardaglig användning med en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Arabia- Generös storlek.- Inspirerande Muminmotiv.- Tillverkad av vitroporslin.- Muggen finns i olika färger.- Illustration: Tove Jansson.- Kapacitet: 40 cl. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko kaffekopp 2 dl, 2-pack, svart/vit

  Marimekko Unikko kaffekopp 2 dl, 2-pack, svart/vit
  Starta dagen med en god kopp kaffe eller slappna av med Oiva-koppen från Marimekko. Koppen är designad utan handtag och motivet är Marimekkos ikoniska vallmoblommor i vitt och svart. I setet ingår två stycken kaffekoppar.Materialet är tillverkat av vitt stengods och tål både diskmaskin, ugn, frys och mikrovågsugn. Kom ihåg at avlägsna klistermärket i botten på koppen, eftersom det kan innehålla små mängder av metall.
 • Rörstrand Ostindia Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Svart

  Rörstrand Ostindia Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Svart
  Den här muggen tillhör serien Ostindia Svart från Rörstrand. Det är en efterföljare till den hyllade klassikern Ostindia som lanserades 1932, och den har färgerna vitt och blått. Precis som namnet antyder pryds mönstret på Ostindia Svart av en elegant svart färg, vilket ger muggen ett sofistikerat och modernt uttryck. Designad av Anna Lerinder. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Troja Kaffekopp

  Rörstrand - SÅLD Troja Kaffekopp
  Kaffekopp Troja. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Skapa en stilren och klassisk dukning med kopparna Anmut från Villeroy & Boch. Anmut är en elegant servis tillverkad i slitstarkt benporslin. Passar lika bra till vardags som vid mer festligare tillfällen! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Brown

  Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Brown
  Muggen från Iittala har en mångsidig design med en enkel form med en skandinavisk känsla. Den har en behändig storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Muggen är tillverkad av slitstarkt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Perfekt för vardagsbruk. Formgivning av Kaj Franck. Om muggen från Iittala- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Teema.- Mångsidig design med en enkel form.- Skandinavisk, minimalistisk känsla. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Hattifnattarna - Kaffekoppar Porslin Orange

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Hattifnattarna - Kaffekoppar Porslin Orange
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Country Mice Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Country Mice Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Den här charmiga muggen har ursprungligen handmålats i akvarell av Hannah Dale för Portmeirion. Den tillhör serien Royal Worcester Wrendale som består av muggar med olika djurmotiv som sprudlar av personlighet och livfullhet. En perfekt present till djurälskaren! Muggen är tillverkad i benporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rice kopp 30 Cl - Kaffekoppar Melamin Soft Pink

  Rice kopp 30 Cl - Kaffekoppar Melamin Soft Pink
  Melaminkoppen från Rice har en mångsidig design med ett lekfullt motiv i slitstarkt melamin. Den har praktiska egenskaper perfekta för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Om melaminkoppen från Rice - Lekfullt motiv.- Mångsidig design.- Melaminkoppen finns i olika färger.- Finns även som en större melaminkopp.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för melaminkoppen - Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bloomingville Hariet Kopp 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Grön

  Bloomingville Hariet Kopp 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Grön
  Koppen från Bloomingville har en handgjord design i stengods med en reaktiv glasering för att göra varje produkt unik perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har ett öra på ena sidan för utmärkt grepp. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Om koppen från Bloomingville- Från serien Hariet.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Reaktiv glasering.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Koppens mått:- Kapacitet: 25 cl.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 95 mm. Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusgrå

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusgrå
  Muggen från Royal Copenhagen har en elegant stil i porslin med en modern känsla. Den har dekorativa räfflor med handmålade detaljer och ett hölje i silikon för bättre grepp. Servera kaffe med charm. Formgivning av H.C. Gjedde. Om muggen från Royal Copenhagen- Fluted Contrast uppskattas för den dekorativa designen.- Muggen finns i olika färger.- Gjord av porslin.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/unikko Koppar Utan Handtag 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Vit

  Marimekko Oiva/unikko Koppar Utan Handtag 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Vit
  Kopparna från Marimekko är tillverkade av slitstarkt stengods med ett ikoniskt blomstermotiv. De har en design perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija Isola & Kristina Isola. Om kopparna från Marimekko- Kombinera kopparna med en skål från Marimekko.- De här kopparna är en del av Marimekkos kollektion Oiva/Unikko.- Tillverkade i Thailand Skötselråd för kopparna- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl V - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl V - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Plissé Kopp 18 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Pillivuyt Plissé Kopp 18 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Plissé Kopp från Pillivuyt. Den här koppen tillhör serien Plissé, som är berömd för sina veckade linjer och tidlösa, enkla stil. Den passar perfekt att för kaffe, eller andra varma drycker såsom varm choklad eller te. Med den här koppen på bordet känns dukningen lite lyxigare, oavsett om det är till vardags eller fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Forma Kaffekoppar 4 st

  Rörstrand - SÅLD Forma Kaffekoppar 4 st
  4 st kaffekoppar ur serien Forma formgivna av Olle Alberius för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Jag Är En Vacker... - Kaffekoppar Stengods Lila

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Jag Är En Vacker... - Kaffekoppar Stengods Lila
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Karlsson på taket och lyder: Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Berica Kopp 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Beige

  House Doctor Berica Kopp 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Beige
  Koppen från House Doctor är tillverkad av stengods perfekt för varma drycker som kaffe och te. Koppen är modern och har en räfflad design med en spräcklig glasering. Den har ett bekvämt handtag. Om koppen från House Doctor - Berica uppskattas för designen.- Kombinera koppen med skålar från House doctor. Skötselråd för koppen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - Swedish Grace Kaffekopp 16 cl Snö

  Rörstrand - Swedish Grace Kaffekopp 16 cl Snö
  Liten kaffekopp ur den populära serien Swedish Grace. Koppen kan användas både med eller utan Kaffekoppsfat 13 cm ur samma serie (säljs separat). Volym 16 cl.Serien Swedish Grace är formgiven av Louise Adelborg för Rörstrand. Det starka och tåliga fältspatporslinet med de stilrena veteaxen lanserades redan 1930, först bara i vitt. Numera finns Swedish Grace i en hel palett av kulörer, vilket fött nya kreativa dukningsmöjligheter för den som gärna mixar och blandar.
 • Byon Poppy Kopp - Kaffekoppar Stengods Beige

  Byon Poppy Kopp - Kaffekoppar Stengods Beige
  Skålen från ByON har en dekorativ, blomformad design med inspiration från naturen. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från ByON- Tillverkad av stengods.- Bredd: 115 mm.- Höjd: 55 mm.- Längd: 140 mm.- Kapacitet: 22 cl. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Good Life Collection Dream - Kaffekoppar Benporslin Beige

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Good Life Collection Dream - Kaffekoppar Benporslin Beige
  Koppen från Design Letters har klassisk, lekfull design i benporslin med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har grafisk, stilren text på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Lekfull, klassisk design.- Matt finish.- Tillverkad av benporslin.- Populär kopp.- Finns även som skål.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bodum Pavina Dubbelväggad Te Glas 25 Cl 2-pack - Kaffekoppar Bpa-fri Klar

  Bodum Pavina Dubbelväggad Te Glas 25 Cl 2-pack - Kaffekoppar Bpa-fri Klar
  2-pack med Pavina Teglas från Bodum. Det här glaset gör att du kan hålla i varma drycker utan att bränna fingrarna, eftersom den dubbelväggade designen gör att glaset håller sig svalt. Det förhindrar även att det bildas kondens vid kalla drycker, så du kan med gott samvete servera både varm soppa och glass i glaset. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Röd

  Iittala Taika Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Röd
  En vacker Taika-mugg med ett magiskt mönster med vackra detaljer skapade av designern Klaus Haapaniemi. Passar perfekt att duka med både till vardags och till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Golden Moment Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Rosa

  Carolina Gynning Golden Moment Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Rosa
  Den här muggen med motivet Golden Moment av Carolina Gynning lyfter vilken dukning som helst, och passar utmärkt till både morgonkaffet och eftermiddagsteet. Formgivaren Carolina Gynning har med stor passion och kärlek tagit fram detta motiv, som återspeglar hennes färgstarka och utåtriktade personlighet. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Serax Merci N°9 Mugg - Kaffekoppar Stengods Mörkblå

  Serax Merci N°9 Mugg - Kaffekoppar Stengods Mörkblå
  Vacker keramikmugg från varumärket Serax. Muggen tillhör samlingen La Nouvelle Table och är formgivaren av Merci, som i sin tur har inspirerats av Russel Wright's berömda kollektion American Modern dinnerware. Muggen passar perfekt för såväl kalla som varma drycker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Unikko Kaffekopp Beige 20 Cl 2 St

  Unikko Kaffekopp Beige 20 Cl 2 St
 • Villeroy & Boch Anmut Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Skapa en stilren och klassisk dukning med kopparna Anmut från Villeroy & Boch. Anmut är en elegant servis tillverkad i slitstarkt benporslin. Passar lika bra till vardags som vid mer festligare tillfällen! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/papajo Mugg 25 Cl / Vit - Kaffekoppar Stengods Svart

  Marimekko Oiva/papajo Mugg 25 Cl / Vit - Kaffekoppar Stengods Svart
  Muggen från Marimekko har en minimalistisk design i stengods med ett klassiskt papayamönster med en tidlös känsla. Formgivning av Annika Rimala. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Muggen finns i olika färger.- Formgivning av Annika Rimala.- Klassiskt papayamönster. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Mugg 33 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Svart

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Mugg 33 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Svart
  Muggar från Royal Copenhagen. Det här är populära och handmålade muggar från serien Black Fluted Mega, som är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Det är den dramatiska kontrasten mellan det vita porslinet och det svarta motivet som gör den unik – perfekt för en designälskare. Säljs i 2-pack. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön

  Götefors Porslin Botanica Daggkåpa Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön
  Koppen från Götefors Porslin är tillverkad av vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Om koppen från Götefors Porslin- Koppen kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Skötselråd för koppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Slice Of Life Mugg Guld 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Carolina Gynning Slice Of Life Mugg Guld 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Denna mugg är en ny och lyxigare tolkning av Carolina Gynnings klassiska muggserie. Det guldiga motivet har frilagts från hennes populära konstverk. Guldet ger en exklusiv känsla, och passar bra vid festliga tillfällen som till exempel nyår eller när du vill piffa upp vardagen. Muggen tål inte mikrovågsugn och bör diskas för hand. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Crafted Denim Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Brun

  Villeroy & Boch Crafted Denim Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Brun
  Muggen från Villeroy & Boch har stilren, rustik design i porslin perfekt för både varma och kalla drycker. Den har glaserad, handgjord look med högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Villeroy & Boch- Stilren, rustik design.- Gjord av premium porslin.- Högkvalitativt material.- Finns även som tallrik.- Från serien Crafted Denim.- Diameter: 93 mm.- Vikt: 200 g.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Butterfly Messenger Mugg Guld 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Carolina Gynning Butterfly Messenger Mugg Guld 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Denna mugg är en ny och lyxigare tolkning av Carolina Gynnings klassiska muggserie. Det guldiga motivet har frilagts från hennes populära konstverk. Guldet ger en exklusiv känsla, och passar bra vid festliga tillfällen som till exempel nyår eller när du vill piffa upp vardagen. Muggen tål inte mikrovågsugn och bör diskas för hand. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön

  Villeroy & Boch Coffee To Go Mugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön
  Muggen från Villeroy & Boch har ett iögonfallande utseende med en elegant känsla perfekt för kontoret, skolan eller hemmet. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin med ett droppfritt lock i silikon. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Finns även som en större mugg.- Miljövänlig design.- Kan användas både när du är på språng och hemma.- Tillverkad av porslin och silikon. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Muggar 34 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Blush

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Muggar 34 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Blush
  2-pack med muggar från Rosendahl. Dessa muggar tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, vilket gör att de är fina till alla typer av dukningar. Muggen är tillverkad av porslin, och passar perfekt till varma drycker såsom kaffe och te. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Relief Kaffekopp Med Fat 20 Cl 4-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Aida Relief Kaffekopp Med Fat 20 Cl 4-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kaffekoppen Relief från Aida är tillverkad i vitt porslin av hög kvalitet med en dekorativ kant. Den har ett tidlöst och diskret uttryck, och passar till alla typer av dukningar. Säljs i 4-pack. Fat ingår. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl Dimma (Ljusgrå) - Kaffekoppar Porslin Dimma (Ljusgrå)

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl Dimma (Ljusgrå) - Kaffekoppar Porslin Dimma (Ljusgrå)
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 50.0 cl. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön

  Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rig-tig Ole Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå

  Rig-tig Ole Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå
  Muggen från RIG-TIG by Stelton har ett skulpturalt, danskt utseende med en elegant känsla med ett rejält handtag för bättre grepp. Den har en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Muggen är tillverkad av stengods med en stapelbar design för optimal förvaring. Originaldesign från år 1997. Om muggen från RIG-TIG by Stelton- Tillverkad av stengods.- Muggen finns i olika färger.- Formgivning av Ole Jensen.- Kapacitet: 25 cl.- Stapelbar design.- Skulpturalt, danskt utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Denby Studio Räfflad Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Ljusblå

  Denby Studio Räfflad Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Ljusblå
  Studio Räfflad Mugg 40 Cl, Ljusblå från Denby. Kaffekoppar Ljusblå Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Blue

  Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Blue
  Muggen från Iittala har en mångsidig design med en enkel form med en skandinavisk känsla. Den har en behändig storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Muggen är tillverkad av slitstarkt porslin i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Perfekt för vardagsbruk. Formgivning av Kaj Franck. Om muggen från Iittala- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Teema.- Mångsidig design med en enkel form.- Skandinavisk, minimalistisk känsla. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin.- Ugnsfast.- Frystålig. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Eden Mugg 30 Cl/10,2 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit

  Pillivuyt Eden Mugg 30 Cl/10,2 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit
  Eden mugg från Pillivuyt. Det här är en kaffemugg som har designats för att passa för såväl till vardags som till fest, och resultatet blev en enkel, tidlös design i vit porslin. Den rymmer 30 cl och är idealisk för kaffe men kan med fördel användas även till varm choklad eller te. Är fin att kombinera med andra produkter från Eden-serien. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., White

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., White
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Dorre Kari Kaffekopp 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Dorre Kari Kaffekopp 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  Kaffekoppen från Dorre har vacker design med dubbelväggat glas perfekt för varma drycker som kaffe och te. Välj mellan olika storlekar. Om kaffekoppen från Dorre- Vacker design.- Högkvalitativt material.- Dubbelväggat glas.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Kaffekoppen säljs i 2-pack.- Bredd: 68 mm.- Höjd: 86 mm.- Kapacitet: 15,5 cl.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för kaffekoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Malmö Porslin Pi Kopp 4 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit

  Malmö Porslin Pi Kopp 4 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit
  Pi Kopp, 4 Cm från Malmö Porslin. Kaffekoppar Vit Porslin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Picknick Kaffekopp 4-pack Klar

  Picknick Kaffekopp 4-pack Klar
 • Rice kopp 30 Cl Lupin - Kaffekoppar Melamin Multi

  Rice kopp 30 Cl Lupin - Kaffekoppar Melamin Multi
  Melaminkoppen från Rice har en mångsidig design med ett lekfullt motiv i slitstarkt melamin. Den har praktiska egenskaper perfekta för både inom- och utomhusbruk. Välj mellan olika färger. Om melaminkoppen från Rice - Lekfullt motiv.- Mångsidig design.- Melaminkoppen finns i olika färger.- Finns även som en större melaminkopp.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för melaminkoppen - Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Serax - Base Kaffekopp 28 cl Vit blank

  Serax - Base Kaffekopp 28 cl Vit blank
  Kaffekopp i porslin ur serien Base, formgiven av Piet Boon för Serax. Seriens strama linjer och enkla formgivning passar in i alla stilar och blir extra personlig tillsammans med andra serier. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Byon Poppy Skål - Kaffekoppar Stengods Röd

  Byon Poppy Skål - Kaffekoppar Stengods Röd
  Skålen från ByON har en dekorativ, blomformad design med inspiration från naturen. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från ByON- Tillverkad av stengods.- Bredd: 115 mm.- Höjd: 55 mm.- Längd: 140 mm.- Kapacitet: 22 cl. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Coral

  Rosenthal Thomas Nature Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Coral
  Muggen från Rosenthal har ett autentiskt, handgjort utseende med inspiration från naturen. Den är tillverkad av stengods med en jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Rosenthal- Tillverkad av stengods.- Inspirerad av natur.- Perfekt för varma drycker som kaffe och te.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Thomas Nature.- Kapacitet: 40 cl.- Autentiskt, handgjort utseende. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekopp

  Rosendahl Grand Cru Soft Kaffekopp
  Få en bra start på dagen med en läcker kopp kaffe i denna snygga kaffekopp m. fat från Rosendhal Grand Cru Soft serien. Den snygga vita färgen och den enkla designen bidrar till en inspirerande bordsdukning och låter dig kombinera koppen men andra ställ, om sällskapets storek kräver det. Koppen har en rund kant, som gör det extra behagligt att dricka ur koppen. Tål både mikrovågsugn och diskmaskin för en enkel och snabb rengöring. Rosendahl ger dessutom 10 års garanti på postin, så frukta inte, om olyckan är framme - du är nämligen täckt.

Tycker du att många kaffekoppar är för små och skulle vilja ha en större kaffekopp. Då kan vi hänvisa dig till kategorin med snygga kaffemuggar istället. Där har vi samlat muggar som rymmer 30 cl eller mer.