Kaffekoppar

Här kan du hitta många fina kaffekoppar med och utan fat. Kopparna är speciellt lämpliga att dricka kaffe ur. Bläddra runt och se om du hittar några koppar du vill beställa. Om du är ute efter ett specifikt varumärke kan du välja att bara se deras kaffekoppar genom att välja i menyn här.

Populärt inom kaffekoppar

 • Bodum Chambord Kaffe Koppar 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Bodum Chambord Kaffe Koppar 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  Chambord kaffeglas kommer från Bodum. Dessa fina glas, som inte bara är vackra att kolla på är också väldigt bekväma att dricka från. Välj mellan en guldformad en kromfärgad ram. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp Patrizia

  Kaffekopp Patrizia
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit
 • Corona kaffekopp 15 cl

  Corona kaffekopp 15 cl

Fler tips på kaffekoppar

 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 Cl Jordgubbsfamiljen - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 Cl Jordgubbsfamiljen - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Muggen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både kaffe och varm choklad i. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Termomugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Termomugg 29 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Black Fluted Mega termomugg från Royal Copenhagen, formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Black Fluted Mega är en serie med vackert och välbekant porslin. Det räfflade mönstret är målat för hand och skapar en vacker effekt på porslinet. Black Fluted Mega har åtta olika mönster. Denna eleganta mugg smyckar dukningen och köket på ett vackert sätt Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arctica kaffekopp 15cl

  Arctica kaffekopp 15cl
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Frukostkopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Frukostkopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mariefleur Basic Frukostkopp och fat från Villeroy & Boch. Den här frukostkoppen med tillhörande fat är en del av serien Mariefleur Basic som blandar modernt och lantligt. Inspirationen kommer från Monets trädgårdar i Givenchy, och motivet består av akvarellblommor. Perfekt när du vill ha en somrig dukning! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö
  Den här muggen tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Du Är Inte Klok - Kaffekoppar Stengods Blå

  Design House Stockholm Astrid Lindgren Mugg Du Är Inte Klok - Kaffekoppar Stengods Blå
  Denna mugg är en del av samarbetet mellan Design House Stockholm och Astrid Lindgren AB. Tänkvärda och vackra citat från en av vår tids mest älskade författare, Astrid Lindgren, har graverats på färgglada muggar. Citaten kommer från både Astrid själv och hennes karaktärer, och i botten av muggen har karaktären som citatet kommer ifrån illustrerats. Citatet som pryder denna mugg är sagt av Madickens syster Elisabeth och lyder: Du är inte klok, du är apselut inte klok. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ro 2-pack Kaffekoppar Med Fat

  Ro 2-pack Kaffekoppar Med Fat
  Asiatisk estetik möter nordisk design i denna serie från Blomus. Servisen RO är designad av Theresa Rand, som har inspirerats av japanska måltidsceremonier. RO är en servis som passar alla slags middagar, luncher och frukostar. En mångsidig servis som lever upp till alla serveringskrav, både till vardag som till fest.Serien är handgjord och tillverkad i porslin. Den är reptålig, hållbar och kan diskas i diskmaskin, samt användas i mikrovågsugn.Set/ 2 Kaffemuggar och fat.Mått: H 9,5 cm , T 11,5 cm ,Ø 8,5 cm, V 0,29 L,H 1,8 cm ,Ø 12 cm
 • Littlephant Net Mugg 20cl - Kaffekoppar Svart

  Littlephant Net Mugg 20cl - Kaffekoppar Svart
  Mugg av lätt men samtidigt tålig porslin, med mjuka kanter och delikat design. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Dimma

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Dimma
  Den här muggen tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Gul

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Gul
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Aida Chestnut Mugg Matt Brun 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Matt Brown

  Aida Chestnut Mugg Matt Brun 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Matt Brown
  Muggen från Aida har rustik design i stengods med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har bekvämt handtag på sidan för att enkelt flytta runt i hemmet. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Aida- Rustik design.- Tillverkad av stengods.- Högkvalitativt material.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Matt finish.- Längd: 82 mm.- Bredd: 82 mm.- Höjd: 120 mm.- Från serien Chestnut.- Kapacitet: 35.0 cl.- Antal kolli: 1. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode Blue Room Mugg Archive Indian Sporting 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Spode Blue Room Mugg Archive Indian Sporting 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Blue Room Mugg från Spode. Den här muggen tillhör den blå och vita kollektionen Blue Room. Den har sitt ursprung från 1700-talet och består av olika motiv och mönster – allt ifrån blommor, djur och kända platser. Detta motiv heter Indian Sporting och föreställer djur och natur. Är tillverkad i porslin och tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Anmut Kaffekopp och fat från Villeroy & Boch. Det här är en kaffekopp med tillhörande fat som är tillverkat i vitt benporslin av högsta kvalitet. Den tillhör serien Anmut som har fått sin inspiration från en av Villeroy & Bochs tidigare designer från 1920. Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loft Ice Blue Kaffekopp 21 cl

  Loft Ice Blue Kaffekopp 21 cl
 • Royal Doulton Coffee Studio Flat White Koppar Med Tefat 4-pack - Kaffekoppar Porslin Grå

  Royal Doulton Coffee Studio Flat White Koppar Med Tefat 4-pack - Kaffekoppar Porslin Grå
  Kopparna med tefat från Royal Doulton har en sofistikerad design med olika, jordnära färger. Kopparna är tillverkade av hållbart porslin med en glaserad finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om kopparna med tefat från Royal Doulton- De här kopparna med tefat är en del av Royal Doultons kollektion Coffee Studio.- Coffee Studio Flat White uppskattas för det hållbara porslinet och den handgjorda finishen.- Kombinera kopparna med tefat med assietter från Royal Doulton. Skötselråd för kopparna med tefat- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • French Garden Fleurence kaffekopp 20 cl

  French Garden Fleurence kaffekopp 20 cl
 • Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm

  Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm
 • Aida Raw Mugg Med Handtag 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå

  Aida Raw Mugg Med Handtag 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå
  Muggen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje mugg är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Muggar 34 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Mint

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Muggar 34 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Mint
  2-pack med muggar från Rosendahl. Dessa muggar tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, vilket gör att de är fina till alla typer av dukningar. Muggen är tillverkad av porslin, och passar perfekt till varma drycker såsom kaffe och te. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl

  Loft Moon Grey Kaffekopp 21 cl
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Mugg 37cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Mugg 37cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mugg från Royal Copenhagen. Den här vackert dekorerade muggen har blivit en del av Danmarks kulturarv. Den är handmålad vilket gör varje mugg unik. Muggen tillhör serien Blue Fluted Mega, och är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. I serien har utvalda delar av det ursprungliga mönstret förstorats. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Petite Fleur Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Petite Fleur Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Denna kaffekop och tallrik är en del av Villeroy & Bochs signaturmönster: Petite Fleur. Dess söta och charmiga design skapar en uppfriskande och välkomnande känsla. Kaffekoppen och fatet har en elegant och skulpterad kant som är markerad med en fin färg, vilket gör designen fulländad. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp m fat Vit sand

  Kaffekopp m fat Vit sand
 • Prunus Kaffekopp kon

  Prunus Kaffekopp kon
 • Swedish Grace fat till kaffekopp 16 cl snö

  Swedish Grace fat till kaffekopp 16 cl snö
 • 70's Kaffekopp Svart och Vit 30 cl

  70's Kaffekopp Svart och Vit 30 cl
 • Rosenthal - Maria Vit Kaffekopp 14 cl

  Rosenthal - Maria Vit Kaffekopp 14 cl
  Kaffekopp ur serien Maria från Rosenthal. Komplettera gärna med fat ur samma serie.
 • Royal Copenhagen Flora Kopp 33 Cl Pansy - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Flora Kopp 33 Cl Pansy - Kaffekoppar Porslin Vit
  Koppen från Royal Copenhagen är tillverkad av vitt porslin med ett högt, bekvämt handtag på sidan. Den har ett vackert blomstermotiv med en guldigt linje längs kanten. Formgiven av Anja Vang Kragh. Om koppen från Royal Copenhagen- Den här koppen är en del av Royal Copenhagens kollektion Flora.- Finns även som en servis. Skötselråd för koppen- Handtvätt. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Hello - Kaffekoppar Benporslin Svart

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Hello - Kaffekoppar Benporslin Svart
  Koppen från Design Letters har klassisk, lekfull design i benporslin med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har grafisk, stilren text på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Lekfull, klassisk design.- Matt finish.- Tillverkad av benporslin.- Populär kopp.- Finns även som skål.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Kaffekopp Med Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Denna vackra kopp med tillhörande fat kommer ifrån Royal Copenhagen. Koppen har en vit krämig färg kombinerat med blåa härliga färger, dess kombination gör setet tidlöst. Porslinet är tillverkat av lyxigt porslin som även gör att det tål maskindisk. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Serax - Base Kaffekopp 28 cl Vit blank

  Serax - Base Kaffekopp 28 cl Vit blank
  Kaffekopp i porslin ur serien Base, formgiven av Piet Boon för Serax. Seriens strama linjer och enkla formgivning passar in i alla stilar och blir extra personlig tillsammans med andra serier. Tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Muurla Mumin mugg 15 Cl Lyckliga Familjen - Kaffekoppar Emalj Vit

  Muurla Mumin mugg 15 Cl Lyckliga Familjen - Kaffekoppar Emalj Vit
  Den här lekfulla muggen från Muurla pryds av ett motiv som har fått sin inspiration från berättelserna om Mumin. Muggen är tillverkad i kolstål med en dubbel beläggning av emalj, vilket gör den slitstark, funktionell och lätt. Muggen tål diskmaskin, dock inte mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H9 Cm 4-pack - Kaffekoppar Stengods Mörkgrå

  House Doctor Liss Termosmugg H9 Cm 4-pack - Kaffekoppar Stengods Mörkgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 90 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Pillivuyt Kopp Cecil 29 Cl/9,8 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit

  Pillivuyt Kopp Cecil 29 Cl/9,8 Cm - Kaffekoppar Porslin Vit
  Elegant och stilren kopp från Pillivuyts serie Cecil som rymmer 29 cl. Koppen är tillverkad av tåligt porslin som tål det mesta och är perfekt för varma drycker såsom kaffe och te. Cecil är en modern serie med en avskalad och enkel form som kan användas såväl till enklare middagar som till de mest avancerade kulinariska skapelserna. Observera att fatet säljers separat! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Sagaform Doris Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Emalj Grön

  Sagaform Doris Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Emalj Grön
  Muggen från Sagaform har en klassisk design i emalj med ett stilrent, spräckligt mönster perfekt hemma eller på utflykt. Den har en liten kant. Den har ett fint handtag. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Sagaform- Den här muggen är en del av Sagaforms kollektion Doris.- Kombinera muggen med Doris skål från Sagaform.- Tillverkad av emalj.- Perfekt för utflykten.- Muggen kommer i olika färger.- Diameter: 90 mm.- Höjd: 80 mm.- Bredd: 110 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Vikt: 100 g. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 0,20 L

  Villeroy & Boch Manoir Kaffekopp 0,20 L
  Denna vackra kaffekopp kommer från Villeroy & Bochs kollektion Manoir. Den traditionella kollektionen blandar känslan av klass med djärva former och expressivt präglade detaljer.Koppens kant buktar försiktigt utåt så att den blir mer bekväm att dricka från. Med koppen kan du enkelt duka bordet så att varje måltid blir till ett speciellt tillfälle!Specifikationer:- Material: Premium porslin- Innehåll: 200 ml- Vikt: Ca. 143 g- Tål diskmaskin- Tål mikrovågsugn 
 • Fat till kaffekopp Taika, Ø15 cm

  Fat till kaffekopp Taika, Ø15 cm
  Fat till kaffekopp från serien Taika. Designad av formgivaren Klaus Haapaniemi. 15 cm.
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Gul

  Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Gul
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Kaffekoppar 6 st

  Rörstrand - SÅLD Gröna Anna Kaffekoppar 6 st
  6 st kaffekoppar med fat ur serien Gröna Anna formgiven av Carl-Harry Stålhane för Rörstrand. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Arabia Mugg Set 30 Cl 5-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Mugg Set 30 Cl 5-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Arabia har fem olika delar med handmålat, vackert mönster. Den har elegant design i porslin perfekt för varma drycker som kaffe och te. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgiven av Esteri Tomula. Om muggen från Arabia- Elegant, vacker design.- Handmålat mönster.- Tillverkad av porslin.- Både för varma och kalla drycker.- Muggen säljs i 5-pack.- Kapacitet: 30 cl.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Littlephant Pond Mugg 20 Cl Dusty - Kaffekoppar Porslin Aqua

  Littlephant Pond Mugg 20 Cl Dusty - Kaffekoppar Porslin Aqua
  En lekfull porslinsmugg från Littlephant. Muggen är lätt men samtidigt väldigt tålig och hållbar. Muggen har en härlig dov färg och pryds av ett fantasifullt djurmönster. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Lace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön

  Mateus Lace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön
  Lace Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har denna mugg ett spetsliknande mönster, och inspirationen kommer ifrån modevärlden samt skandinavisk design. En fröjd att dricka ur! Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Kopp 2-pack - Kaffekoppar Borosilikatglas Rosa

  Hay Borosilicate Kopp 2-pack - Kaffekoppar Borosilikatglas Rosa
  Koppen från Hay har en färgglad design i borosilikatglas med ett handtag på sidan för bästa komfort. En perfekt detalj för det dukade bordet. Om koppen från Hay- Färgglad design.- Gjord av borosilikatglas.- Förpackningsantal: 2- Höjd: 65 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Lave beige Kaffekopp 19 cl

  Villeroy & Boch - Lave beige Kaffekopp 19 cl
  Kaffekopp från Villeroy & Boch Lave-kollektion. Koppen har en handgjord och unik look, tillverkad i stengods med en speciell glasyr i växlande naturfärger. Kaffekoppen Lave beige är en snygg kopp som garanterat förgyller stunden med sin skandinaviska design, kombinera gärna koppen med andra serviser ur Villeroy & Boch Lave-kollektion. Likt andra serviser från Villeroy & Boch tål kaffekoppen att användas i diskmaskin och i mikrovågsugn.
 • Röd Aster kaffegods kaffekopp + fat

  Röd Aster kaffegods kaffekopp + fat
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Turkos

  Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Turkos
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp Blå - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här koppen från Götefors Porslin tillhör serien Botanica, som består av koppar med vackra lövmönster. Den djupblå färgen blir en fin kontrast till det vita porslinet, och den är fin till både vardags och fest. Serien är designad av Emma von Brömssen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Denby Kiln Mugg 41 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige

  Denby Kiln Mugg 41 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige
  Muggen från Denby har en klassisk design i stengods med jordnära färger och breda ränder perfekt för varma drycker som kaffe och te. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. - Från serien Kiln.- Tillverkad av stengods.- Randigt mönster.- Jordnära färger.- Diameter: 80 mm.- Höjd: 105 mm.- Kapacitet: 41 cl.- 10 års garanti. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Kaffekopp Och Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Mariefleur Basic Kaffekopp och fat från Villeroy & Boch. Den här kaffekoppen med tillhörande fat är en del av serien Mariefleur Basic som blandar modernt och lantligt. Inspirationen kommer från Monets trädgårdar i Givenchy, och motivet består av akvarellblommor. Perfekt när du vill ha en somrig dukning! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Fat 12 Cl - Kaffekoppar Keramik Stone

  Heirol Nosse Ceramics Svelte Kopp Med Fat 12 Cl - Kaffekoppar Keramik Stone
  Koppen från Heirol är tillverkad av återanvändningsbar keramik med en återvunnen glasering med ett mångsidigt utseende perfekt för att matcha med olika stilar. Den har en handgjord design med organiska, enkla linjer med en modern look och ett klassiskt hantverk. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om koppen från Heirol- Från kollektionen Nosse Ceramics Svelte.- Tillverkad av keramik.- Bekvämt handtag.- Återvunnen glasering.- Medföljande fat.- Unik, handgjord design.- Koppen kommer i olika färger. Skötselråd för koppen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp Granddad - Kaffekoppar Benporslin Blågrön

  Design Letters Favourite Kopp Granddad - Kaffekoppar Benporslin Blågrön
  Koppen från Design Letters är tillverkad av högkvalitativt benporslin med en matt glasering och en graverad text. Den har ett litet, bekvämt handtag. En perfekt gåva. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Klassisk, tidlös design.- Tillverkad av benporslin.- Graverade bokstäver.- Matt finish.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Diameter: 80 mm.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25 cl.- Stilren typografi.- Både för varma och kalla drycker.- Koppen kommer i olika färger. Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Gustavsberg - SÅLD Aramis Kaffekopp

  Gustavsberg - SÅLD Aramis Kaffekopp
  Kaffekopp Aramis, Margareta Hennix. Proveniens Albin Kristensson.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.

Tycker du att många kaffekoppar är för små och skulle vilja ha en större kaffekopp. Då kan vi hänvisa dig till kategorin med snygga kaffemuggar istället. Där har vi samlat muggar som rymmer 30 cl eller mer.