Kaffekoppar

Här kan du hitta många fina kaffekoppar med och utan fat. Kopparna är speciellt lämpliga att dricka kaffe ur. Bläddra runt och se om du hittar några koppar du vill beställa. Om du är ute efter ett specifikt varumärke kan du välja att bara se deras kaffekoppar genom att välja i menyn här.

Populärt inom kaffekoppar

 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 18 cl Vit
 • Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl

  Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl
  Inför sommaren 2019 lanserar Rörstrand två nyheter ur serien Mon Amie. De nya delarna är reproduktioner från 1950-talets ursprungliga design och består av en liten kaffekopp på fat och ett rektangulärt serveringsfat. Komplettera gärna med Mon Amie Fat 13 cm.En regnig midsommarafton i slutet av 1940-talet satt formgivaren Marianne Westman och avbildade en vit blomma, en skvattram. Skissen blev, efter avslutad examen på Konstfack, rivstarten på en osannolik designkarriär. Vid lanseringen 1952 hade servisen döpts till Mon Amie och blommorna fått sin koboltblåa färg. Som en hyllning på Marianne Westmans 80-årsdag 2008, relanserades servisen med uppdaterade former. Mon Amie är paradexemplet på vad vi själva brukar kalla en Rörstrandklassiker.

Fler tips på kaffekoppar

 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffekopp Med Fat 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Soft Kaffekopp Med Fat 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Grand Cru Soft är en serie från Rosendahl med de ikoniska skårorna i porslinet som brukar känneteckna serien. Den här kaffekoppen och fatet har ett rent och klassiskt uttryck som passar bra till morgonkaffet och fikastunden. Komplettera gärna dukningen med andra produkter från Grand Cru Soft-servisen. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Raw Mugg Med Handtag 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå

  Aida Raw Mugg Med Handtag 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå
  Muggen Raw från Aida är tillverkad i stengods som ger den en rå och naturlig look. Samtliga produkter från serien Raw är handgjorda, vilket gör att varje mugg är unik. Kommer i flera nordiska nyanser som med fördel kan kombineras med varandra. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mainio Sarastus Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Grå

  Arabia Mainio Sarastus Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Grå
  Muggen från Arabia har enkel design i porslin med randigt, prickigt mönster perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika storlekar. Om muggen från Arabia- Enkel design.- Grafiskt mönster.- Tillverkad av porslin.- Från serien Mainio.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Loft by Rosenthal - Kaffekopp 21 cl Vit

  Loft by Rosenthal - Kaffekopp 21 cl Vit
  Ett alternativ att använda som kaffekopp till serien i en modernare design.Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
 • Arabia Sunnuntai Kopp 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Arabia Sunnuntai Kopp 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  En mugg från serien Sunnuntai från Arabia, som pryds av ett mönster som designades av Birger Kaipiainen år 1971. Det gula mönstret utstrålar positivitet likt en solig söndag, och blir ett härligt inslag såväl till vardags som fest. Den är tillverkad av vitroporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Är fin att kombinera med Arabias ikoniska serie Paratiisi. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ernst Koppar Små 6-pack - Kaffekoppar Stengods Grå

  Ernst Koppar Små 6-pack - Kaffekoppar Stengods Grå
  Kopparna från Ernst Kirchsteiger har en enkel, tidlös design i stengods med en liten storlek perfekt för espresso och glögg. De har en stilren, vertikal Ernst logotyp för att addera en extra dimension till designen. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Välj mellan olika färger. Om kopparna från Ernst Kirchsteiger- Tillverkade av stengods.- Liten storlek.- Perfekta för espresso och glögg.- Ugnssäkra.- Kombinera kopparna med matchande kaffekoppar i stengods från Ernst Kirchsteiger.- Höjd: 60 mm.- Diameter: 60 mm.- Förpackningsantal: 6. Skötselråd för kopparna- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp med fat - Vit/Prickig

  Kaffekopp med fat - Vit/Prickig
 • Royal Copenhagen Flora Kopp 33 Cl Pansy - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Flora Kopp 33 Cl Pansy - Kaffekoppar Porslin Vit
  Koppen från Royal Copenhagen är tillverkad av vitt porslin med ett högt, bekvämt handtag på sidan. Den har ett vackert blomstermotiv med en guldigt linje längs kanten. Formgiven av Anja Vang Kragh. Om koppen från Royal Copenhagen- Den här koppen är en del av Royal Copenhagens kollektion Flora.- Finns även som en servis. Skötselråd för koppen- Handtvätt. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Liz Mugg Rutig 28 Cl /beige - Kaffekoppar Stengods Svart

  Byon Liz Mugg Rutig 28 Cl /beige - Kaffekoppar Stengods Svart
  Liz Mugg Rutig 28 Cl, Svart/beige från ByON. Kaffekoppar Svart Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, unikko, röd

  Marimekko OIVA kaffekopp 2 dl, unikko, röd
  Stilren och modern kopp med handtag som passar perfekt till kaffe, te eller kakao. Sami Ruotsalainen har skapat en tidlös och rymlig design som fungerar till både vardag och fest. Koppen är tillverkad i stengods och finns i olika färger, så du kan välja det som passar dig och ditt hem bäst.Kaffekoppen tål både diskmaskin, ugn, och mikrovågsugn. Var uppmärksam på att klistermärket i botten på koppen innehåller en liten mängd metall, så det är viktigt att det tas bort innan användning.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusrosa

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusrosa
  Muggen från Royal Copenhagen har en elegant stil i porslin med en modern känsla. Den har dekorativa räfflor med handmålade detaljer och ett hölje i silikon för bättre grepp. Servera kaffe med charm. Formgivning av H.C. Gjedde. Om muggen från Royal Copenhagen- Fluted Contrast uppskattas för den dekorativa designen.- Muggen finns i olika färger.- Gjord av porslin.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Selma Tekopp M. Fat - Kaffekoppar Porslin Blå

  Götefors Porslin Selma Tekopp M. Fat - Kaffekoppar Porslin Blå
  Selma Tekopp M. Fat från Götefors Porslin. Kaffekoppar Blå Porslin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Colorit Skål Ø14 Cm - Kaffekoppar Stengods Turkos

  Knabstrup Keramik Colorit Skål Ø14 Cm - Kaffekoppar Stengods Turkos
  Skålen från Knabstrup Keramik är tillverkad av stengods med en vacker, räfflad kant nederst. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om skålen från Knabstrup Keramik- Tillverkad av stengods. Skötselråd för skålen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Vit

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Vit
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Liz Mugg Randig 28 Cl Grön/ - Kaffekoppar Stengods Vit

  Byon Liz Mugg Randig 28 Cl Grön/ - Kaffekoppar Stengods Vit
  Liz Mugg Randig 28 Cl, Grön/vit från ByON. Kaffekoppar Vit Stengods. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Berså Kaffekopp rak vid

  Berså Kaffekopp rak vid
 • Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg Med Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart

  Broste Copenhagen Nordic Coal Mugg Med Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart
  Mugg med handtag från Broste Copenhagen. Det här är en vacker och rustik mugg som tillhör serien Nordic Coal. Den är tillverkad av glaserat stengods och målad i en djup svart färg, där inspirationen kommer ifrån naturen krafter och råa material. Den här muggen sticker definitivt ut ur mängden, och skapar en spännande dukning. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje mugg unik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Grön
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp Nordic Sea 15 cl

  Kaffekopp Nordic Sea 15 cl
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kopp med fat från Royal Copenhagen. Den här populära koppen med tillhörande tillhör serien Black Fluted Mega, som är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Det är den dramatiska kontrasten mellan det vita porslinet och det svarta motivet som gör den unik – perfekt för en designälskare. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Orange

  Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Orange
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekoppar New Bone Porslin Vit

  Byon Iris Kopp 9x9 Cm Asparagus - Kaffekoppar New Bone Porslin Vit
  Iris kopp från ByOn fungerar lika bra för kaffe som för te. Koppens textur för tanken till ett hantverk och skapar en unik känsla. Välj mellan färgerna svart och asparagus. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Manufacture Rock Kaffekopp 22 cl Svart

  Villeroy & Boch - Manufacture Rock Kaffekopp 22 cl Svart
  Villeroy & Boch Manufacture Rock Kaffekopp 22 cl. Uttrycksfull kaffekopp i premium porslin från Villeroy & Boch serie Manufacture Rock. Har en stilfull matt design som piggar upp tillvaron. Manufacture Rock Kaffekopp passar utmärkt ihop med Villeroy & Boch Manufacture Rock Assiet som köps separat.
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Mugg från Rörstrand. Kollektionen Ostindia är en riktig klassiker som har röstats fram som århundradets servis av svenska folket. Ett måste för den designintresserade! Servisen kom till redan år 1932 och inspirationen kommer ifrån en porslinsskiva som hittades på ett förlist skepp utanför Göteborg. År 2012 lanserades även Ostindia Floris som är en uppdaterad och mer vågad version. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Kaffekopp 20 cl Vit

  ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Kaffekopp 20 cl Vit
  Extreme Platinum kaffekopp från Royal Porcelain som passar perfekt till frukost och till fikapausen. Vacker silverkant längst med koppens ovansida. Det finns även ett fat som kan användas under kaffekoppen för att undvika spill på bordet eller duken att komplettera med. Kombinera med andra delar ur serien. Tål maskindisk. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • Iittala Origo Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Orange

  Iittala Origo Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Orange
  En mugg från serien Origo med ett färgstarkt och markerat randigt mönster som kan användas till alla tillfällen i vardagen. Dess förmåga att kunna fixera koppar och skålar mot tefat och tallrikar gör serien väldigt funktionell.Vinnare av 2002 iF Design Award. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Iittala Taika Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  En vacker Taika-mugg med ett magiskt mönster med vackra detaljer skapade av designern Klaus Haapaniemi. Passar perfekt att duka med både till vardags och till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mumintrollet Gräsgrön - Kaffekoppar Porslin

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mumintrollet Gräsgrön - Kaffekoppar Porslin
  Mumintrollet Muminmugg från Arabia med motiv på Mumintrollet som är ute och lekar på en gräsmatta i Mumindalen. På muggen har Mumintrollet precis hittat en liten marsian som gått vilse efter att ha landat med sitt flygande tefat. Illustrationen är gjord av Tove Slotte och baseras på Tove Janssons originalillustrationer på Mumintrollet och hans vänner. Det lekfulla motivet gör drycken lite roligare och fängslar såväl vuxna som barn runt matbordet när det dukas fram. Muggen är ett samlarobjekt och har nummer 93 i ordningen av Muminmuggar från det finska varumärket Arabia. Om Muminmuggarna De omsorgsfullt utvalda motiven på Muminmuggarna gör dem till perfekta presenter att ge bort som dopgåva, namngivelsepresent eller till någon som fyller år. När du ger bort en Muminmugg ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Siimes Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Iittala Taika Siimes Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Den här muggen från Iittala tillhör serien Taika som betyder ”magi” på finska, och det återspeglas i den vackra dekoren. Den sticker ut ur mängden, och fräschar upp varje dukning oavsett om det är till vardags eller fest. Muggen kan med fördel användas dagligen då den tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Egenskaper: Designad av Klaus Haapaniemi Motiv med härliga färger Tillverkad i porslin Tål diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och frys Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Cara Mugg 8,5x9 Cm Kamel - Kaffekoppar Stengods Camel

  House Doctor Cara Mugg 8,5x9 Cm Kamel - Kaffekoppar Stengods Camel
  Muggen från House Doctor har en minimalistisk design i stengods med en rustik känsla och en varm färg perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om muggen från House Doctor- Den här muggen är en del av House Doctors kollektion Cara.- Kombinera muggen med Cara tallrik från House Doctor.- Minimalistisk design.- Stapelbar.- Tillverkad av stengods.- Diameter: 85 mm.- Höjd: 90 mm.- Bredd: 125 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ernst Kopp Med Fat 7 Cm /prickig - Kaffekoppar Stengods Vit

  Ernst Kopp Med Fat 7 Cm /prickig - Kaffekoppar Stengods Vit
  Kaffekopp med fat i stengods. Koppen och fatet är glaserade, men med matt utseende och känsla. Ernst logga undertill.Finns även i en större modell och i fler färger; vit, grå samt vit med en prickig glasering. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Portmeirion Wrendale Mugg 31 Cl Room For A Small One - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Portmeirion Wrendale Mugg 31 Cl Room For A Small One - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Wrendale Mugg från Portmeirion. Den här underbara muggen med djurmotiv kommer från serien Wrendale som har designats av Hannah Dales. Hennes inspiration till muggarna kommer ifrån djuren hon ser på Lincolnshires landsbygd och deras fängslande personligheter. En perfekt present till djurälskaren! Är tillverkad i det slitstarka materialet benporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp Nordic Sand 25 cl

  Kaffekopp Nordic Sand 25 cl
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mug 28 Cl Fru Aster - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mug 28 Cl Fru Aster - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Muggen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både kaffe och varm choklad i. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Frukostkopp 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Frukostkopp 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  French Garden Fleurence Frukostkopp från Villeroy & Boch. Det här är en frukostkopp som tillhör serien French Garden Fleurence som kännetecknas av sina varma färger och lantliga känsla. Är tillverkad av det tåliga materialet premiumporslin, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva Mugg 20 Cl Terracotta - Kaffekoppar Stengods Terrakotta

  Marimekko Oiva Mugg 20 Cl Terracotta - Kaffekoppar Stengods Terrakotta
  Muggen från Marimekko har en stilren design med en varm känsla perfekt för dukningen. Muggen är tillverkad av brunt stengods med en klar finish inuti och en rå struktur på utsidan. Formgiven av Sami Ruotsalainen. Om muggen från Marimekko- Kombinera muggen med tallrikar från Marimekko.- Den här muggen är en del av Marimekkos kollektion Oiva.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Staub New White Truffle Mugg 10 Cm - Kaffekoppar Lergods Vit

  Staub New White Truffle Mugg 10 Cm - Kaffekoppar Lergods Vit
  Muggen från Staub har vacker, rustik design i lergods med praktiskt handtag på sidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har stilren logotyp på framsidan. Välj mellan olika storlekar. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om muggen från Staub- Tillverkad av lergods.- Från serien New White Truffle.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Muggen kommer i olika storlekar.- Rustik, vacker design. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tallriken tål temperaturer på upp till 300°C. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminpappa - Kaffekoppar Porslin Grå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminpappa - Kaffekoppar Porslin Grå
  Muggen från Arabia har ett mysigt Muminmotiv på båda sidorna med en grå, behaglig bakgrund. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin perfekt för daglig användning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Muminpappan förbereder huset för vintern, så att familjen håller sig varma under vintersömnen Fönstren isoleras med plank och vedförrådet fylls på. Det gör att kylan stängs ute och att värmen stannar i huset. Om muggen från Arabia - Mysiga Muminmotiv på båda sidorna.- Tillverkad av vitroporslin.- Finns även som en tallrik.- En perfekt gåva.- Kapacitet: 30 cl.- Illustration: Tove Jansson. Skötselråd för muggen - Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Vit

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Vit
  Den svepande designen på New Wave Caffè Mugg är signifikant för serien som vunnit innovationspris för sin design och tillverkningsprocess. Tillverkad i fint porslin som tål mikro och diskmaskin.Passar till New Wave Caffè Party Plate, 20x14 cm. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Mugg - Kaffekoppar Keramik Nude

  Kähler Hammershøi Mugg - Kaffekoppar Keramik Nude
  Hammershøi mugg från Kähler. Det här är en mugg från den eleganta och stilrena serien Hammershøi. De klassiska lodräta linjerna i muggen är inte bara snygga, utan hjälper dig att få ett bra grepp. Kommer i flera naturnära färger. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Götefors Porslin Botanica Field Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön

  Götefors Porslin Botanica Field Kopp - Kaffekoppar Porslin Grön
  Koppen från Götefors Porslin är tillverkad av vitt porslin med en lövmönstrad design. Den har en grön, härlig färg med en rustik känsla perfekt både till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Emma Von Brömssen. Om koppen från Götefors Porslin- Koppen kommer i olika modeller.- Tillverkad av porslin.- Från kollektionen Botanica.- Kapacitet: 24 cl.- Finns även som en blå servis. Skötselråd för koppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Muurla Nordic mugg 37 Cl Björnen - Kaffekoppar Emalj Svart

  Muurla Nordic mugg 37 Cl Björnen - Kaffekoppar Emalj Svart
  Den här charmiga muggen tillhör Muurlas serie Nordic, som består av motiv på de mest ikoniska djuren som återfinns i den nordiska skogen. Muggen är tillverkad i kolstål med en dubbel beläggning av emalj, vilket gör den slitstark, funktionell och lätt. Serien har designats av Kata Nowak-Kiminki. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Junto Kaffekopp 23 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Rosenthal Junto Kaffekopp 23 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kaffekoppen från Rosenthal har en organisk form med ett karakteristiskt diamantmönster för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin i olika färger att välja mellan. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Formgivare är Tonetti Design. Om kaffekoppen från Rosenthal- Tillverkad av porslin.- Perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis.- Kaffekoppen finns i olika färger.- Från serien Junto.- Organisk form.- Karakteristiskt diamantmönster. Skötselråd för kaffekoppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Noor Kopp - Kaffekoppar Keramik Grön

  Byon Noor Kopp - Kaffekoppar Keramik Grön
  Avnjut kaffe eller te i denna moderna kopp från ByOn. Kommer i tre olika färger. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Love Collection Love - Kaffekoppar Benporslin Beige

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Love Collection Love - Kaffekoppar Benporslin Beige
  Koppen från Design Letters har klassisk, lekfull design i benporslin med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har grafisk, stilren text på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Lekfull, klassisk design.- Matt finish.- Tillverkad av benporslin.- Populär kopp.- Finns även som skål.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit
  Den svepande designen på New Wave Caffè Mugg är signifikant för serien som vunnit innovationspris för sin design och tillverkningsprocess. Tillverkad i fint porslin som tål mikro och diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Termosmugg 35 Cl To Go - Kaffekoppar Grön

  Design Letters Termosmugg 35 Cl To Go - Kaffekoppar Grön
  Termosmuggen från Design Letters har enkel, stilren design i rostfritt stål med lock i plast med pip perfekt för både varma och kalla drycker. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om termosmuggen från Design Letters- Enkel, stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål och polypropen.- Diameter: 76 mm.- Höjd: 131 mm.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Kapacitet: 35.0 cl.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Msy Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Icy Blue

  Mateus Msy Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Icy Blue
  Den här muggen har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje mugg unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Pastoraali Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi

  Arabia Pastoraali Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi
  Muggen från Arabia har ett älskat mönster med en naturinspirerad, fantasifull känsla perfekt för att skapa ett statement i inredningen. Den är tillverkad av vitt porslin med svarta linjer med ett djupblått inslag. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Formgiven av Esteri Tomulas. Om muggen från Arabia- Den här muggen är en del av Arabias kollektion Pastoraali.- Tillverkad av porslin.- Vackert, fantasifullt mönster.- Älskad design. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Role Model Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Role Model Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Den här charmiga muggen har ursprungligen handmålats i akvarell av Hannah Dale för Portmeirion. Den tillhör serien Royal Worcester Wrendale som består av muggar med olika djurmotiv som sprudlar av personlighet och livfullhet. En perfekt present till djurälskaren! Muggen är tillverkad i benporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lexington Stoneware Mugg - Kaffekoppar Stengods Vit

  Lexington Stoneware Mugg - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Lexington har en charmig look med handritade detaljer och en klassisk logga på framsidan. Muggen är tillverkad av fin lera med en slitstark, reptålig finish. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om muggen från Lexington- Muggen kommer i 2 olika färger.- Från kollektionen Stoneware.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Sunshine - Kaffekoppar Benporslin Orange

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Sunshine - Kaffekoppar Benporslin Orange
  Koppen från Design Letters har klassisk, lekfull design i benporslin med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har grafisk, stilren text på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Lekfull, klassisk design.- Matt finish.- Tillverkad av benporslin.- Populär kopp.- Finns även som skål.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Tycker du att många kaffekoppar är för små och skulle vilja ha en större kaffekopp. Då kan vi hänvisa dig till kategorin med snygga kaffemuggar istället. Där har vi samlat muggar som rymmer 30 cl eller mer.