Kaffekoppar

Här kan du hitta många fina kaffekoppar med och utan fat. Kopparna är speciellt lämpliga att dricka kaffe ur. Bläddra runt och se om du hittar några koppar du vill beställa. Om du är ute efter ett specifikt varumärke kan du välja att bara se deras kaffekoppar genom att välja i menyn här.

Populärt inom kaffekoppar

 • Kaffekopp Patrizia

  Kaffekopp Patrizia
 • Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit

  Pillivuyt Plissé Kaffekopp 29 cl Vit
 • Ostindia kaffekopp 16 cl

  Ostindia kaffekopp 16 cl
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Brown
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.

Fler tips på kaffekoppar

 • Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Blue

  Iittala Teema Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vintage Blue
  En klassisk mugg i porslin från serien Teema som har en tidlös och snygg design. Formgivaren Kaj Franck har tagit fram en serie med oändliga kombinationer av raffinerade former, storlekar och färger. Muggen passar perfekt för varm choklad, kaffe eller te. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Togo&Tostay Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Togo&Tostay Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Villeroy & Boch har en trendig design med en stilren look i vitt porslin. Den är tillverkad av giftfritt material med en behändig storlek för mångsidiga användningsområden. Den här produkten är ett miljövänligt val. Om muggen från Villeroy & Boch- Muggen kommer i 2 olika storlekar.- Tillverkad av porslin och silikon.- Den här muggen är en del av Villeroy & Bochs kollektion ToGo&ToStay.- Kan användas både när du är på språng och hemma. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi Mugg 33 Cl Korall - Kaffekoppar Keramik Grå

  Kähler Hammershøi Mugg 33 Cl Korall - Kaffekoppar Keramik Grå
  Hammershøi mugg från Kähler. Det här är en mugg från den eleganta och stilrena serien Hammershøi. De klassiska lodräta linjerna i muggen är inte bara snygga, utan hjälper dig att få ett bra grepp. Kommer i flera naturnära färger. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bjørn Wiinblad Eva Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusblå

  Bjørn Wiinblad Eva Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusblå
  Muggen från Bjørn Wiinblad har en estetiskt tilltalande design i porslin med härliga färger och olika mönster med en stilren känsla perfekt för varma drycker som kaffe och te. Välj mellan olika färger. Om muggen från Bjørn Wiinblad- Från serien Eva.- Tillverkad av porslin.- Geometriskt mönster.- Höjd: 90 mm.- Kapacitet: 35 cl.- Muggen kommer i olika färger. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Oyster Kopp Med Fat 25 Cl - Kaffekoppar Keramik Grå

  Mateus Oyster Kopp Med Fat 25 Cl - Kaffekoppar Keramik Grå
  Koppen från Mateus har en vågformad stil i keramik med ett mjukt formspråk med inspiration från havet. Den har en sofistikerad, lekfull balans med en taktil, handmålad yta perfekt för varma drycker som kaffe och te. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Tillverkad i Portugal. Om koppen från Mateus- Oyster uppskattas för den handgjorda designen.- Oyster är också omtyckt för det mjuka formspråket.- Från serien Oyster.- Inspirerad av havet.- Koppen finns i olika färger.- Höjd: 70 mm.- Tillverkad i Portugal.- Diameter: 175 mm.- Kapacitet: 25.0 cl. Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Nordal - GRAINY cup w. handle, dark blue/ sand

  Nordal - GRAINY cup w. handle, dark blue/ sand
  Colour may vary from item to item due to reactive glazing. Food and dishwasher safe. At the same time a nostalgic and a modern dinnerware in 2 colorways. Available in solid dark blue or sand. 270 ml.
 • Nordal - GRAINY cup, dark blue

  Nordal - GRAINY cup, dark blue
  Colour may vary from item to item due to reactive glazing. Food and dishwasher safe. At the same time a nostalgic and a modern dinnerware in 2 colorways. Some pieces are also available with large dots. 330 ml.
 • Royal Copenhagen History Mix Mugg 37 Cl 3-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen History Mix Mugg 37 Cl 3-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Det här är ett presentset med tre handplockade muggar. Muggarna kompletterar varandra och representerar olika perioder i Royal Copenhagens historia. De är tillverkade i porslin och har vackra handmålade detaljer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Kaffekopp 2 Dl - Kaffekoppar Stengods Svart

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Kaffekopp 2 Dl - Kaffekoppar Stengods Svart
  Oiva kaffekopp med Räsymatto-mönstret som är tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Fat till kaffekopp Taika, Ø15 cm

  Fat till kaffekopp Taika, Ø15 cm
  Fat till kaffekopp från serien Taika. Designad av formgivaren Klaus Haapaniemi. 15 cm.
 • Ink Blue Hibiscus Kaffekopp 175ml

  Ink Blue Hibiscus Kaffekopp 175ml
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., White

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., White
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Byon Amaya Kopp - Kaffekoppar Stengods Blå

  Byon Amaya Kopp - Kaffekoppar Stengods Blå
  Mugg med tryckt leopard mönster med handtag. Passar utmärkt till frukosten, eller fikan. Finns i två olika färger. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Princess Mugg 2-pack 37 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Princess Mugg 2-pack 37 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen är tillverkad av ribbat, vitt porslin med ett blått motiv upptill. Muggen har en tidlös design perfekt för både vardag och fest. Om muggen från Royal Copenhagen- Den här muggen är en del av Royal Copenhagens kollektion Princess.- Förpackningsantal: 2 Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Videunge - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Videunge - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Muggen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både kaffe och varm choklad i. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Kopp 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Spode Blue Italian Kopp 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Blue Italian Kopp från Spode. Den här vackra koppen är en del av serien Blue Italian som går i klassiskt blått och vitt. Motivet har fått sin inspiration från italienska landsbygden, och kanten har Imari Oriental-mönster. Serien gavs ut 1816 och har producerats sedan dess. Den lämpar sig för dagligt användande, då den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, och är frys- och ugnsfast. Rymmer 25 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ro Kaffekopp med fat x2 Sharkskin

  Ro Kaffekopp med fat x2 Sharkskin
 • Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Kaffekoppar Vit

  Rosenthal Loft Mugg Stapelbar 33 Cl - Kaffekoppar Vit
  Loft Mugg Stapelbar 33 Cl från Rosenthal. Kaffekoppar Vit . Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl

  Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl
  Denna kaffekopp är ett måste för varje fikastund. Kanten böjer sig elegant utåt för en mer bekväm användning. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster.  Fat finns att köpa till separat. 
 • Spode Pure Morris Mugg Strawberry Thief/willow Bough 2-pack - Kaffekoppar Porslin Grå

  Spode Pure Morris Mugg Strawberry Thief/willow Bough 2-pack - Kaffekoppar Porslin Grå
  2-pack med vackra muggar i lergods från Spode med subtilt mönster i grått. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Mugg Med Högt Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Svart

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Mugg Med Högt Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Svart
  Muggen från Royal Copenhagen har en handmålad stil i porslin med ett vackert mönster perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgivning av Karen Kjaeldgård-Larsen. Om muggen från Royal Copenhagen- Black Fluted Mega uppskattas för den handmålade designen.- Black Fluted Mega är också omtyckt för det högkvalitativa materialet.- Gjord av porslin.- Från serien Black Fluted Mega. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pack

  Oiva / Alku Kaffekopp 20 cl 2-pack
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit
  Den svepande designen på New Wave Caffè Mugg är signifikant för serien som vunnit innovationspris för sin design och tillverkningsprocess. Tillverkad i fint porslin som tål mikro och diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Ceramic Workshop Mugg 35 Cl Lärka - Kaffekoppar Stengods Gröngrå

  Aida Ceramic Workshop Mugg 35 Cl Lärka - Kaffekoppar Stengods Gröngrå
  Den här muggen från Aida tillhör serien Ceramic Workshop, som innehåller produkter i högkvalitativt stengods med reaktiv glasyr. Inspirationen kommer från fåglarnas vackra sånger under varma sommardagar i Danmark. Muggen finns i tre olika färger tagna från fåglar, och kan med fördel mixas och matchas.Välj mellan följande färger: Svala: Mörkblå Mes: Mörkgrön Lärka: Grågrön Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 70's Kaffekopp Grön 30 cl

  70's Kaffekopp Grön 30 cl
 • Kaffekopp Patrizia

  Kaffekopp Patrizia
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Sten

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Sten
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 50.0 cl. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Porslin Snö
  2-pack med muggar som tillhör den populära serien Swedish Grace från Rörstrand. Designen är klassisk, och det vackra mönstret har fått sin inspiration från veteax som svajar i sommarvinden. Kan med fördel kombineras med andra produkter ur serien Swedish Grace för att skapa en härlig bordsdukning. Rymmer 30 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusblå

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusblå
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 50 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 50.0 cl. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Vit

  Mateus Basic Mugg 60 Cl - Kaffekoppar Keramik Vit
  Basic Mugg från Mateus. Precis som namnet antyder har muggen en organisk och mjukt böljande form. Inspirationen kommer ifrån modevärlden och skandinavisk design. Den är tillverkad av keramik och handmålad i Portugal, vilket gör varje mugg unik. Finns i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Spode Blue Italian Mugg 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Spode Blue Italian Mugg 28 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Blue Italian Mugg från Spode. Den här vackra muggen är en del av serien Blue Italian som går i klassiskt blått och vitt. Motivet har fått sin inspiration från italienska landsbygden, och kanten har Imari Oriental-mönster. Serien gavs ut 1816 och har producerats sedan dess. Den lämpar sig för dagligt användande, då den tål både diskmaskin och mikrovågsugn, och är frys- och ugnsfast. Rymmer 28 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Ostindia kaffekopp 16 cl med fat

  Ostindia kaffekopp 16 cl med fat
 • Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Röd - Kaffekoppar Stengods Vit

  Marimekko Oiva/unikko Mugg 25 Cl / Röd - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Marimekko har en klassisk design i stengods med ett blommigt mönster och en rund form perfekt för varma drycker som kaffe och te. Formgiven av Maija och Kristina Isola. Om muggen från Marimekko- Klassisk design.- Rund form.- Blommigt mönster.- Kapacitet: 25 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö

  Rörstrand Swedish Grace Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Snö
  Muggen från Rörstrand har elegant, tidlös look i porslin med bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Indien. Formgivning av Adelborg/Törnell/Barolo. Om muggen från Rörstrand- Från serien Swedish Grace.- Finns även som tallrik.- Muggen kommer i olika storlekar.- Muggen kommer i olika färger.- Ugnsfast upp till 250 °C.- Tillverkad i Indien.- Kapacitet: 30.0 cl.- Längd: 90 mm.- Höjd: 90 mm.- Bredd: 115 mm.- Vikt: 202 g. Skötselråd för muggen- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffekopp utan handtag OIVA 2-pack

  Kaffekopp utan handtag OIVA 2-pack
  Denna uppsättning har två kaffekoppar utan handtag. Kopparna är gjorda av brunt stengods, som är diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och fryssäkert. Utsidan av koppen är naturligtvis grov utan glasyr medan insidan har en matt svart glasyr. Observera att variationer i ton och färg är naturligt förekommande egenskaper hos brunt stengods, vilket gör varje produkt charmig och unik.
 • HAY Paquet kaffekopp, 3-pack, blå

  HAY Paquet kaffekopp, 3-pack, blå
  Set om tre snygga take away-muggar med lock från danska HAY. Perfekt om du gärna dricker kaffe i bilen på väg till jobbet, att ta med på promenaden eller om du hellre vill ha din egen kopp med dig till ditt bästa kaffeställe. Muggarna ingår i serien Paquet, en serie hållbara plastföremål som är designade utifrån en vision om att skapa den optimala funktionaliteten.Höjd 16 centimeter, diameter 9 centimeter. Muggarna tål mikrovågsugn, locken ska ej mikras. Setet finns i flera vackra färgkombinationer.
 • Villeroy & Boch - Artesano Original Kaffekopp 25 cl

  Villeroy & Boch - Artesano Original Kaffekopp 25 cl
  Serien Artesano är bevis på att saker kan göras annorlunda. Enkel men ändå inspirerande design och därmed spännande. Nytänkande, vilket innebär att det betonar personligheten i ditt kök perfekt, oavsett vilka av säsongens råvaror och drycker som serveras.
 • Gustavsberg Prunus Kaffegods Kon - Kaffekoppar Mix

  Gustavsberg Prunus Kaffegods Kon - Kaffekoppar Mix
  Vackert kaffegods i dekoren Prunus formgiven av Stig Lindberg rymmer ca 150 ml. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl C - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl C - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Kaffekoppar Stengods Svart

  Stelton Theo Mugg Med Underlägg - Kaffekoppar Stengods Svart
  Theo Mugg med underlägg från Stelton. Det här är en mugg där skandinavisk design möter japansk kultur. Den är tillverkad av matt stengods, och bryts av med ett lock i bambu. Locket fungerar även som ett underlägg, så att du slipper fläckar på bordet. Formgiven av Francis Cayouette. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Blomus Sablo Kaffekopp Med Fat 15 Cl - Kaffekoppar Keramik Grå

  Blomus Sablo Kaffekopp Med Fat 15 Cl - Kaffekoppar Keramik Grå
  Kaffekoppen från Blomus har en kombination med en mjuk känsla och en rå, obehandlad yta. Den har naturinspirerade färger med en spräcklig finish och en delvis matt glasering. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Formgiven av Frederike Martens. Om kaffekoppen från Blomus- Gjord av keramik.- Handgjord design.- Från kollektionen Sablo. Skötselråd för kaffekoppen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusblå

  Royal Copenhagen Fluted Contrast Mugg 33 Cl - Kaffekoppar Porslin Ljusblå
  Muggen från Royal Copenhagen har en elegant stil i porslin med en modern känsla. Den har dekorativa räfflor med handmålade detaljer och ett hölje i silikon för bättre grepp. Servera kaffe med charm. Formgivning av H.C. Gjedde. Om muggen från Royal Copenhagen- Fluted Contrast uppskattas för den dekorativa designen.- Muggen finns i olika färger.- Gjord av porslin.- Bredd: 85 mm.- Höjd: 95 mm.- Kapacitet: 33.0 cl. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Nordic Kitchen Kopp 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart

  Eva Solo Nordic Kitchen Kopp 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart
  Denna kopp från Eva Solo tillhör serien Nordic Kitchen som har ett elegant, nordiskt uttryck. Den passar till alla tillfällen, oavsett om du äter frukost eller serverar en finmiddag. Koppen tål att användas varje dag då den är tillverkad i slitstarkt stengods som tål både diskmaskin, mikrovågsugn, frys och ugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Atelier Kaffekopp 18 Cl 4-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Aida Atelier Kaffekopp 18 Cl 4-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kaffekoppen från Aida har tidlös, klassisk design i porslin perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har högkvalitativt, slitstarkt material för vardaglig användning. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om kaffekoppen från Aida- Tillverkad av porslin.- Kaffekoppen säljs i 4-pack.- Tidlös design.- Finns även som middagstallrik.- Från serien Atelier.- Produkten tål ugn, mikrovågsugn, grill, frys och diskmaskin.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Kapacitet: 18 cl.- Tillverkad i Portugal Skötselråd för kaffekoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Black Fluted Mega Kopp Med Högt Handtag & Fat - Kaffekoppar Porslin Vit
  Kopp med fat från Royal Copenhagen. Den här populära koppen med tillhörande tillhör serien Black Fluted Mega, som är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. Det är den dramatiska kontrasten mellan det vita porslinet och det svarta motivet som gör den unik – perfekt för en designälskare. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Mon Amie Mugg 34 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå

  Rörstrand Mon Amie Mugg 34 Cl - Kaffekoppar Porslin Blå
  Mugg från Rörstrand. Den här muggen tillhör serien Mon Amie, som är en riktig Rörstrandsklassiker. Den koboltblåa färgen och det vackra blommotivet gör muggen till ett perfekt inslag när du vill skapa en klassisk dukning med romantiska inslag. Serien är formgiven av Marianne Westman år 1952. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko Tallrik 13,5 Cm + Kopp 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige

  Marimekko Unikko Tallrik 13,5 Cm + Kopp 20 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige
  Tallriken från Marimekko har ett ikoniskt mönster. Den är tillverkad av vitt stengods med ett beige blommotiv och silvriga, metallic detaljer. Formgivning av Maija Isola. Om setet från Marimekko- Formgivare är Maija Isola.- Levereras i presentförpackning.- Kapacitet: 20 cl.- Två koppar ingår.- Två tallrikar ingår.- Storlek: 13,5 cm. Skötselråd för tallriken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Café 4-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Café 4-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  4-pack med Caféglas från Rosendahl. Dessa glas tillhör den klassiska serien Grand Cru som är designad av Erik Bagger. Designen är enkel och tidlös, vilket gör att de är fina till alla typer av dukningar. Glasen är tillverkat av härdat glas, och passar perfekt till varma drycker såsom kaffe och te. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Blomus Pilar Mugg - Kaffekoppar Keramik Mirage Grey

  Blomus Pilar Mugg - Kaffekoppar Keramik Mirage Grey
  Muggen från Blomus har en enkel, elegant look i keramik med en jordnära färg. Den har en harmonisk kombination med en glansig insida och en matt utsida. Denna produkt kan användas inomhus och utomhus. Om muggen från Blomus- Från kollektionen Pilar.- Muggen kommer i 2 olika färger.- Enkelt, jordnära utseende. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bloomingville Hariet Kopp - Kaffekoppar Stengods Blå

  Bloomingville Hariet Kopp - Kaffekoppar Stengods Blå
  Koppen från Bloomingville har en handgjord design i stengods med en reaktiv glasering för att göra varje produkt unik perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har ett öra på ena sidan för utmärkt grepp. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Välj mellan olika färger. Om koppen från Bloomingville- Från serien Hariet.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Reaktiv glasering.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Koppens mått:- Kapacitet: 25 cl.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 95 mm. Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Xmas - Kaffekoppar Benporslin Cool Grey

  Design Letters Favourite Kopp 25 Cl Xmas - Kaffekoppar Benporslin Cool Grey
  Koppen från Design Letters har klassisk, lekfull design i benporslin med matt finish perfekt för både varma och kalla drycker. Den har grafisk, stilren text på framsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Arne Jacobsen. Om koppen från Design Letters- Lekfull, klassisk design.- Matt finish.- Tillverkad av benporslin.- Populär kopp.- Finns även som skål.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 85 mm.- Kapacitet: 25.0 cl.- Diameter: 80 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för koppen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Tycker du att många kaffekoppar är för små och skulle vilja ha en större kaffekopp. Då kan vi hänvisa dig till kategorin med snygga kaffemuggar istället. Där har vi samlat muggar som rymmer 30 cl eller mer.