Kaffekvarnar

Märken på kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan sätta direkt ner i din kaffebryggare eller perkulator och brygga kaffet precis som vanligt. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

Populärt inom kaffekvarnar

 • La Cafetiere Kaffekvarn Manuell

  En hel kaffeböna innehåller 800 aromer, en kort stund efter malning och exponering för syre har 600 aromer avtagit, det gör att den som väljer att mala sitt kaffe direkt innan bryggning får ett fantastiskt mycket smakrikare och godare kaffe. Med La Cafetieres manuella kaffekvarn kan du mala snabbt och enkelt utan el, ställ in fjädern till den malningsgrad du önskar och fyll den rostfria koppen med favoritbönorna, sedan är det bara att veva och det nymalda kaffet samlas upp i den lilla trälådan.En vacker gammaldags kaffekvarn i svartlackat trä och rostfria detaljer. 
 • Sage Kaffekvarn The smart grinder

  Denna snygga kaffekvarn från Sage hjälper dig att mala dina bönor precis som du vill ha dem. Med 60 inställningar för grovlek kan du få ditt kaffe att bli helt perfekt. Den smarta IQ-teknologin för dosering anpassar mängden kaffe efter grovleken. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med en praktisk LCD-skärm där du enkelt kan välja dina inställningar. Specifikationer:Effekt: 165 WMått: H36 x B22 x D15 cm Tar 450 g kaffebönor TimerMalverk: Rostfritt   Garanti 2 år  BCG820UK 
 • Zassenhaus Kaffekvarn Brasilia Svart

  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.  Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Kaffekvarn 125g manuell

Fler tips på kaffekvarnar

 • Kaffekvarn i-1 Dark Black

 • Mazzer Major Electronic Kaffekvarn Grå

  Mazzer Major är perfekt när det är viktigt att mala kaffet snabbt. Kvarnen är den största av Mazzers kvarn med plana slipsknivar och med en diameter av 83 mm. Kvarnen försäkrar dig malet kaffe på med ett 4-5 sekunder dubbelskott. Så om du behöver en kvarn till caféet, restaurangen eller kontoret där tiden är viktig, så är Mazzer Major är idealisk. Malningsgraden kan finjusteras och med hjälp av den användarvänliga kontrollpanelen, placerad på toppen av kvarnen, kan du anpassa kvarnen efter just dina behov och krav.  Mazzer Major har högsta kvalitet och alla delar av kvarnen bearbetas med en precision på 2/100 mm. Kvarnen har en inbyggd timerstyrd fläkt som säkerställer att kaffet inte blir hett vid malning och förlorar dess arom.Kvalitet har alltid varit i fokus för Mazzer, därför är produkterna tillverkade av material av högsta kvalitet och med högsta precision.  Bönbehållaren kan innehålla 1,8 kg och har en smart botten som gör det möjligt att ta bort behållaren för påfyllning.  Specifikation:- Steglös justering av sliphastigheten.- Digital Timer: Justera skärningstiden för ett och dubbelt skott med 0,05 sekunders noggrannhet.- Inbyggd tidsinställd fläkt, så att bönorna inte blir heta under malningsprocessen.- Tid för 14 g malt kaffe: 4-5 sekunder. 
 • Tristar KM2270 Kaffekvarn i Rostfritt Stål

  Denna kaffekvarn i rostfritt stål har elegant 50-talsstil. Den kan mala upp till 70 g kaffe (ca 10 koppar) per session. Teknisk data: Hölje i rostfritt stål Blad i rostfritt stål Pulvrisering Lock med visningsfönster Lås med säkerhetsbrytare Gummifötter Sladdförvaring Strömindikeringslampa
 • CM900 Kaffekvarn, Programmerbar, Silver

 • Bodum Bistro Svart Elektrisk Kaffekvarn

  Mal dina bönor hemma smidigt och enkelt med denna elektriska kaffekvarn från Bodum. Bönorna krossas istället för att skivas vilket gör att smaken och aromen bevaras. Den förinställda timern gör att att du maler exakt den kaffe mängd du behöver med ett enkelt knapptryck och den justerbara malningsgraden gör det möjligt att gå från espresso till french press smidigt.  Friktionskopplingen förhindrar slipskador på malnings verktygen. Bönbehållaren är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att bönorna inte klibbar ihop sig. 
 • Comandante C40 Nitro Blade Handkvarn Red Sonja

  Kvalitetskvarn som gör det möjligt att mala kaffe till en dubbel espresso på ca 40 sekunder! Comandante C40 Nitro handkvarn har en specialutvecklad mekanik för bra styrka och ger ett fint resultat tack vare materialet i rostfritt stål. En mycket exklusiv kvarn som blir en fin detalj i köket.Specifikation:Kapacitet: 50 g.  
 • WSFB-100S Uniform Kaffekvarn, Silver

  WSFBS-100B Wilfa Uniform kaffekvarn med integrerad våg i elegant svart design. Kompatibel med Wilfas app via Bluetooth-uppkoppling.
 • Baratza Encore Kaffekvarn

  Vill du mala ditt kaffe hemma själv men tycker att priset för en kaffekvarn är för högt, då är Baratza Encore perfekt för dig. Denna kaffekvarn är lite och maler dina kaffebönor snabbt och enkelt. Välj mellan 40 olika malningsgrader, från fint till grovt. Du använder kvarnen genom att vrida bönhållaren.   Med Encore behöver du inte oroa dig för spill, allt kaffe landar i medföljande behållare tack vare det vertikala kvarnsystemet. Kvarnen och behållaren är tillverkade i antistatiskt material vilket gör att kaffet inte fastnar och att du enkelt kan hälla över det i din stämpelkanna, aeropress eller kaffefilter. På sidan av kaffekvarnen finns en av/på knapp så du kan styra själv hur mycket kaffe du vill mala.  Encore har 40 mm koniska stålknivar som effektivt och precist maler ditt kaffe. Du kommer aldrig vilja köpa färdigt malet kaffe efter att du börjat använda Encore.  Kaffekvarnen maler riktigt fint och bra, rekommenderar vi att du uteslutande använder kvarnen till svart kaffe och inte espresso.  Specifikationer: Mått: H 35 x B 12 x D 16 cm. Bön behållare: 227 g. Vikt: 3,1 kg.         
 • Kaffekvarn KILNER

 • TSM6A013B Kaffekvarn med Kniv, Svart

 • Mazzer Kony Electronic Kaffekvarn Svart

  Kaffekvarn från italienska Mazzer med koniska kvarnknivar. Kvarnen innehar hög kvalitet, har en stark motor och maler snabbt och smidigt. Den inbyggda fläkten gör att bönorna inte blir heta vid malning, utan de behåller sin arom. Bladen i kvarnen fungerar som en smakförstärkare och ger en större smak av kaffet i och med bladens avsmalnande form. Mazzer Kony passar perfekt in i caféet eller restaurangen och kan mala kilo efter kilo - varje dag.Specifikation:- Inbyggd tidsinställd fläkt, så att bönorna inte blir heta under slipprocessen.- Tid för 14 g malet kaffe: Under 7 sekunder.
 • OBH Prestige 2397

 • Kaffekvarn Aroma, elektrisk (CGWS-130B) - Wilfa

  Kaffekvarn med hög kvalitet på malverket som ger dig perfekt nymalet kaffe varje gång. Välj enkelt mellan bryggkaffe, presskaffe, Aeropress eller Moka. Du kan justera malningsgraden från grov malning (exempel till presskanna, brygg, aeropress) ända till fin malning. Kvarnen har timerfunktion för korrekt mängd kaffe varje gång samt dold sladdförvaring. Höjd 27 cm Bredd 16,50 cm Djup 12 cm Vikt 1,9 kg
 • Mazzer Mini Manuel Kaffekvarn Svart

  Kvaliteten på det malda kaffet från en Mazzers manuella mindre kvarn är otroligt hög och bönbehållaren kan innehålla hela 600 gram bönor. Kvarnen har även hög kapacitet då den kraftfulla 250 wattmotorn roterar 1600 varv per minut. De stora bladen på 58 mm har en hållbarhet på ca. 300 kg. Om du konsumerar 0,5 kg per vecka, så håller bladen i ca. 12 år. Därefter kan bladen givetvis ersättas. Kvalitet har alltid varit av hög prioritet för Mazzer, och alla produkter är tillverkade av material av god kvalitet och högsta precision. Det är därför ingen slump att de flesta kaféer bara föredrar denna kvarn. Kvarnen är tyst och utan statisk elektricitet.  Mini är en av de bästa manuella kaffekvarnarna på marknaden. Justering av doseringen sker enkelt och exakt inuti doseringskammaren. Doseringsmängden kan varieras mellan 6 och 9 gram. Välj Mazzer Mini Manual om du vill ha en manuell kaffekvarn producerad med bästa kvalitet, är användarvänlig och innehar en steglös justering. 
 • Profi Cook KSW 1093

 • Aroma Kaffekvarn CGWS-130B

  Aroma Kaffekvarn CGWS-130B från Wilfa .
 • La Paz Kaffekvarn brunbets

 • Mazzer Major Electronic Kaffekvarn Silver

  En riktigt snyggt svart kaffekvarn av mycket hög kvalitet från Mazzer. Mazzer Major är perfekt när det är viktigt att mala kaffet snabbt. Kvarnen är den största av Mazzers kvarn med plana slipsknivar och med en diameter av 83 mm. Kvarnen försäkrar dig malet kaffe på med ett 4-5 sekunder dubbelskott. Så om du behöver en kvarn till caféet, restaurangen eller kontoret där tiden är viktig, så är Mazzer Major är idealisk. Malningsgraden kan finjusteras och med hjälp av den användarvänliga kontrollpanelen, placerad på toppen av kvarnen, kan du anpassa kvarnen efter just dina behov och krav.  Mazzer Major har högsta kvalitet och alla delar av kvarnen bearbetas med en precision på 2/100 mm. Kvarnen har en inbyggd timerstyrd fläkt som säkerställer att kaffet inte blir hett vid malning och förlorar dess arom.Kvalitet har alltid varit i fokus för Mazzer, därför är produkterna tillverkade av material av högsta kvalitet och med högsta precision.  Bönbehållaren kan innehålla 1,8 kg och har en smart botten som gör det möjligt att ta bort behållaren för påfyllning.  Specifikation:- Steglös justering av sliphastigheten.- Digital Timer: Justera skärningstiden för ett och dubbelt skott med 0,05 sekunders noggrannhet.- Inbyggd tidsinställd fläkt, så att bönorna inte blir heta under malningsprocessen.- Tid för 14 g malt kaffe: 4-5 sekunder.
 • Heirol Pro Steel Kaffekvarn Keramisk Rostfritt Stål

  Heirol kaffekvarn i rostfritt stål med keramisk kvarn. Maler kaffet perfekt till första koppen på morgonen eller till eftermiddagskaffet. Den stilrena kvarnen passar även som en fin inredningsdetalj i köket.
 • CM702 Kaffekvarn med 20 Inställningar

 • Bodum Bistro Borstad Koppar Elektrisk Kaffekvarn

  Elektrisk kaffekvarn från Bodum som maler ditt kaffe snabbt och enkelt. Fyll kvarnen med den mängd bönor du önskar att mala och sen kan du brygga dig en god kopp kaffe.  Mått: D 9 x H 16,6 x B 9,5 cm. 
 • Stelton Collar kaffekvarn

  En stilren och elegant kaffekvarn från Stelton. Den smarta designen gör att du maler rakt ner i förvaringsburken. När du vill mala sätter du helt enkelt på malverket ovanpå burken och låter det nymalda kaffet åka ner, och när du är färdig sätter du på locket för att bevara färskheten av kaffet. När duon Daniel Debiasi och Frederico Sandri skapade serien Collar ville de återupptäcka ritualen och kulturen av att brygga kaffe i kombination med skandinavisk design. I serien ingår allt du kan tänkas behöva för att brygga en härlig kopp espresso, kaffekvarn, espressobryggare, sockerskål och mjölkkanna. Designer: Daniel Debiasi, Federico Sandri 
 • Stelton Emma Kaffekvarn Grå

  Det godaste kaffe får du genom att mala dina egna kaffebönor precis före användning. Med denna kaffekvarn från Steltons serie Emma går det enkelt och snabbt att mala kaffebönor som räcker till en hel liter presskaffe. Av och på knappen på locket gör det lätt att använda kvarnen med en hand. Känn hur den härliga doften av nymalet kaffe fyller ditt kök och njut sedan av en riktigt god kopp kaffe. Höjd: 19 cmDiameter: 10 cm
 • Melitta Molino Black

 • Kaffekvarn, krom, steglös, manuell - Macap M4R C83

  Kaffekvarn, krom, steglös, manuell - Macap M4R C83/strong> är en espressokvarn med doseringshus. Manuell av/på för malning. Steglös justering av malningsgrad. Kromat chassi.  FAKTA Bredd 190 mm Djup 310 mm Höjd 430 mm Elanslutning 230 V Max effekt 250 watt Varvtal 1400 rpm Diameter malskivor 58 mm Nettovikt 9 kg [embed]https://www.youtube.com/watch?v=rogjEKdNhwY[/embed]
 • Nuova Simonelli MCI Kaffekvarn Krom

  En kompakt kaffekvarn med hög prestanda i från Nuova. Kvarnen är tillverkad av material med mycket god kvalitet, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna att mala gott kaffe. 50 mm platt slipskniv ger dig en exakt slipgrad, och med den enkla steglösa justeringen kan du alltid finjustera för att matcha de exakta resultaten du vill ha. Kvarnen har även en timerfunktion. Specifikation: - Knivstorlek: 50mm- Blades, Typ Flat- Tunga knivar, material Stål- Digital timer- 250 gram bönbehållare- Strömanslutning 230VAC / 225W Mått (w x d x h) 150 x 160 x 330 mm
 • OBH Nordica KAFFEKVARN EASY GRIND

 • Profi Cook KSW 1021

 • Nuova Simonelli Grinta Kaffekvarn Chrome

  Nuova Simonelli Grinta kaffekvarn för hemmabruk som passar perfekt tillsammans med espressomaskinerna Oscar II och Musica. Kvarnen är producerad i kvalitetsmaterial och är väldigt tyst. Bladets diameter är ca 50 mm, och bladen är plana som i professionella kaffekvarnar. Justering av graden av slipning sker med hjälp av en smidig justering. Detta gör det enkelt och snabbt att växla mellan pulverformat fin för espresso, och till exempel grova stämpelsylar.  Specifikation:- Kniv storlek 50 mm.- Bladtyp: Flat.- Knivar: stål.- Bönbehållare: 300 gram.- Elanslutning 230VAC. Vikt: 4,5 kg Mått (w x d x h) 14 x 21 x 42 cm. 
 • Elektrisk kaffekvarn - Severin

  Med en kaffekvarn får du alltid nymalet och smakrikt kaffe. Den inställningsbara malningsgraden gör det möjligt att mala kaffe till såväl espresso som en vanlig kaffebryggare. Upplev smakskillnaden mellan nymalet kaffe och en butiksförpackning med färdigmalet kaffe. Effekt: 150W Justerbar malningsgrad Elektronisk timer Rostfritt koniskt kvarnverk för optimal aroma Löstagbar uppsamlingsbehållare för 100g Bönhållare för 150g Gummifötter
 • Santiago Kaffekvarn

 • Kilner Kaffekvarn Klar

  Praktisk kaffekvarn från Kilner. Glasburken har ett lufttätt lock som gör att kaffet håller sig torrt och alla aromer finns kvar. Kaffekvarnen är tillverkad av rostfritt stål och har en keramisk kvarn. Handdisk rekommenderas.
 • Brasilia Kaffekvarn mahogny

 • Stelio Kaffekvarn, 17 inställningar

 • Kvarn rocket fausto svart

  Tekniska Specifikationer:Bredd 17,2 x djup 28,2 x höjd 44,5 cm.Maxeffekt 500 WattVarvtal 1360 rpmMalskivor 65 mmBönhållare 600 gNetytovikt 11,5 kg
 • Collar kaffekvarn

 • Kaffekvarn Santiago, bok - Zassenhaus

  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Graef Mill CM40

 • Severin - 3879

 • Bosch TSM6A013B

 • CM800 Kaffekvarn med 40 Inställningar, Silver

 • Mazzer Mini model B steel

 • Kaffekvarn 150 g

 • Wilfa WSFB-100S Svart Uniform

 • Zassenhaus Mockakaffekvarn Havanna Mässing

  Malverket i denna kvarn ger dig det mest finmalda av alla Zassenhaus kaffekvarnar. Denna mockakvarn ger dig det perfekt malda kaffet varje gång!  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.  Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Kvarn i-steel i-1 (54 mm) borstad

  Ascaso I-steel i-1 är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Denna espressokvarn är anpassad för mindre/mellanstora espressomaskiner, och passar särskilt bra för Ascaso Steel Uno, Ascaso Uno prof, A
 • Delonghi KG520

 • WMF SKYLINE Kaffekvarn

  Rostfri kaffekvarn med 12 inställningar för grovleken från WMF. Med denna smidiga kaffekvarn från WMF kan du få nymalda bönor till morgonkaffet varje dag. De 12 grovlekarna går från fin espresso till grov pressokaffe så du kan mala precis efter din smak. Den extra stora behållaren för bönor är avtagbar och går att diska i maskin. Behållaren där pulvret hamnar har ett tätslutande lock för att bevara aromen. Denna kaffekvarn är ett måste för kaffeälskaren!   Specifikationer: Höjd: 32 cmDjup: 19,8 cmBredd: 13,5 cmAntal koppar: 10   SKYLINE är serien med fokus på minimalistisk design. Målet var att utveckla produkter med unik design, tillverkade i ett hållbart material där tekniken var enkel att använda. Resultatet blev SKYLINE-serien med bland annat kaffekvarn, salt/pepparkvarn och vattenkokare.   

Antika kaffekvarnar

Gammal kaffekvarn

För dig som gillar antika detaljer och inredning vill vi tipsa om att gå på auktion eller loppis. Där kan du fynda jättefina gamla kaffekvarnar som den på bilden. En sån kaffekvarn är värd att ha en central plats på kökshyllan.

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor.

Det finns sätt att tillaga kaffe på som blir så mycket godare om man kan färskmala kaffet. Om du föredrar perkulator, mokabryggare eller presskanna är lite efter tycke och smak men alla tre kan nog de flesta skriva under på ger godare kaffe om det är nymalet kaffepulver som används.

Varumärken
Andersson, Ankarsrum, Ascaso, Baratza, Barletta, Bastian, Bialetti, Bodum, Bosch, Braun, Caso, Champion, Chef´n, Cloer, Comandante, Cuisinart, Delonghi, Dualit, Eureka, Funktion, Graef, Hario, Heirol, Kalita, Kilner, KitchenAid, Kyocera, La Cafetiere, Macap, Mahlkönig, Mazzer, Melitta, Moccamaster, Nemox, Nicolas Vahé, Nuova Simonelli, OBH Nordica, Peugeot, Profi Cook, Rocket, Rocket Espresso, Rocket Espresso Milano, Rubicson, Sage, Sage by Heston Blumenthal, Sencor, Severin, Stelton, Timemore, TRISTAR, Wilfa, WMF, Zassenhaus, Övriga