Kaffekvarnar

Märken på kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan sätta direkt ner i din kaffebryggare eller perkulator och brygga kaffet precis som vanligt. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

 • Mazzer Robur Electronic Kaffekvarn Svart

  Mazzer Robur är en av världens bästa espresso grinder - 71 mm koniska kvarnknivar som får ut det bästa av dina kaffebönor. Mazzer Robur har en kraftfull motor på 900 W och gör en dubbel shot på mindre än 3 sekunder. Den kraftfulla motorn är dock mild mot bönorna och roterar med 500 varv per minut. Dessutom säkerställer den inbyggda fläkten att kaffebönorna inte blir heta vid malning och därigenom förlorar smak. Även den koniska twistkniven fungerar som en smakförstärkare och ger dig en mer "tredimensionell" smak av kaffet.  Kvarnen har låg energiförbrukning och kan anpassas efter just dina behov eftersom du själv ställer in malningsgraden. Kvarnen har en on-demand funktion som innebär att den doserar mängden elektroniskt, med hjälp av den elektroniska displayen.  Det är knappast förvånande att Mazzer Robur är kaffekvarnen för dig som vill ha en kvarn som vunnit priser och förväntar dig det bästa av det bästa i kaffekvarnsdjungeln. Mazzer Robur passar perfekt in i det livliga caféet eller restaurangen, och kan vrida kilo per kilo - varje dag Specifikation:- Inbyggd tidsinställd fläkt, så att bönorna inte blir heta under slipprocessen.- Digital timer: Snittiden för singel och dubbel skott justeras med 0,05 sekunders noggrannhet.- Skotträknare: Håll reda på hur många skott som är krossade.- Tid för 14 g malet kaffe: Under 3 sekunder.
 • Rocket Fausto Espressokvarn Krom

  En kaffekvarn i krom från italienska Rocket. Fausto tar egenskaperna hos en proffskvarn och kombinerar dem med designen och användarvänligheten hos en kaffekvarn för hemmakök. En kombination som gör det till en perfekt kaffekvarn för den ambitiösa hemmabaristan. En smart funktion hos kaffekvarnen är att man enkelt via en display kan ställa in hur många koppar man behöver mala till. SpecifikationerVikt: 11,5 kg.Mått: 17,2 (B) x 28,2 (L) x 44,5 (H) cm.Effekt: 500 W. Volym bönbehållare: 600 g.  
 • Kilner Kaffekvarn KILNER

  Kilner Kaffekvarn KILNER från Kilner
 • Kaffekvarn Macap M4AR C83, krom, steglös, auto

  Kaffekvarn Macap M4AR C83, krom, steglös, auto, med doseringshus. Automatisk av/på så att doseringshuset är påfyllt. Fritt justerbar inställning av malningsgrad. Kromat chassi. FAKTA Bredd 190 mm Djup 310 mm Höjd 430 mm Elanslutning 230 V Max effekt 250 watt Varvtal 1400 rpm Diameter malskivor 58 mm Nettovikt 9 kg https://www.youtube.com/watch?v=rogjEKdNhwY
 • Kaffekvarn Santiago, svart - Zassenhaus

  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Champion Kaffekvarn Rostfritt stål 80g

  Champion Kaffekvarn Rostfritt stål 80g från Champion
 • OBH Nordica Kaffekvarn Precision

  Kaffekvarn som snabbt och effektivt maler dina kaffebönor till önskad finhetsgrad för maximal arom. Precision kaffekvarn anpassar malningsgraden till bryggmetoden genom 9 olika inställningar, från fint espressokaffe, filterkaffe till grovmalet pressokaffe. Att brygga kaffe med färskmalda bönor ger dig en helt ny smakupplevelse! 9 inställningar, från espressokaffe, filterkaffe till grovmalet pressokaffeMaler kaffe för 2-18 kopparAutomatisk avstängning efter malningLöstagbart malningshjul för enkel rengöringKapacitet 125 grBlack
 • KitchenAid Artisan kaffekvarn crème 200g

  KitchenAid Artisan kaffekvarn crème 200g från KitchenAid
 • Mazzer Kony Electronic Kaffekvarn Svart

  Kaffekvarn från italienska Mazzer med koniska kvarnknivar. Kvarnen innehar hög kvalitet, har en stark motor och maler snabbt och smidigt. Den inbyggda fläkten gör att bönorna inte blir heta vid malning, utan de behåller sin arom. Bladen i kvarnen fungerar som en smakförstärkare och ger en större smak av kaffet i och med bladens avsmalnande form. Mazzer Kony passar perfekt in i caféet eller restaurangen och kan mala kilo efter kilo - varje dag.Specifikation:- Inbyggd tidsinställd fläkt, så att bönorna inte blir heta under slipprocessen.- Tid för 14 g malet kaffe: Under 7 sekunder.
 • Kvarn i-mini i-1 (54 mm) polerad aluminium

  Ascaso I-1 mini är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Den är en av de minsta kaffekvarnarna i vårt sortiment espressokvarnar anpassad för mindre/mellanstora espressomaskiner, och passar särskilt
 • Kaffekvarn, The Smart Grinder - Sage

  Det perfekta kaffet beror på en mycket precis mängd färskmalda bönor. Med The Smart Grinder får du kaffet precis så som du vill ha det, till espresso, brygg, moka, pour-over eller french press. •Möjlighet att välja mellan filter och espressostorlek • 25 olika kvarninställningar • Behållare med kapacitet på 450g • Justerbar dosering • Konisk kvarn • Behållare till filterkaffe • LCD-display • 165 W Längd: 20 cm Bredd: 28 cm Höjd: 47 cm Vikt: 2.9 kg
 • Melitta Molino Kaffekvarn Svart

  Kaffekvarn från Melitta. Mal ditt eget kaffe med hjälp av denna automatiska kaffekvarn! Bönbehållaren har en kapacitet på 200 gram.
 • Comandante C40 Nitro Blade Handkvarn Bamboo

  Smidig handkvarn med specialutvecklad mekanik som ger bra styrka. Själva kroppen är i rostfritt stål med träbeklädnad vilket skapar en mycket stilren och exklusiv design. Finns i flera härliga färger. Specifikationer: Kapacitet: 50 g. Till en espresso använder man ca 20 g.
 • Kvarn rocket fausto rostfri

  Tekniska Specifikationer:Bredd 17,2 x djup 28,2 x höjd 44,5 cm.Maxeffekt 500 WattVarvtal 1360 rpmMalskivor 65 mmBönhållare 600 gNetytovikt 11,5 kg
 • Ascaso Kaffekvarn i-mini 2 Polerad Aluminium

  En smidig och snabb kvarn för hemmabruk. Steglöst justerbar malningsgrad med 38 mm koniska malskivor. Gjuten polerad aluminium.Bredd: 125 mm.Djup: 230 mm.Höjd: 310 mm.Elanslutning: 230 V.Max effekt: 140 Watt.Storlek bönhållare: 250 g.Diameter malskivor: 38 mm (konisk).Nettovikt: 3,5 kg.
 • Baratza Forté Kaffekvarn

  Läcker, kompakt kvarn i toppkvalitet från Baratza Forte. Kaffekvarnen är speciellt bra till att mala svart kaffe, då kaffet blir fin malt. Kroppen på kvarnen är tillverkad i aluminium och kvarnkammaren i är gjord av metall. Touch displayen gör det möjligt för dig att välja att mala efter tid eller vikt.    Kaffekvarnens konstruktion gör att den kan användas till privat bruk men även till mindre företag så som kontor och caféer med mera. De 54 mm platta keramiska knivarna maler kaffet noggrant och du får enastående kvalitetskaffe i den stängda behållaren. På framsidan av kvarnen finns två justeringsfunktioner, den högra är för att grovjustera och den vänstra för att finjustera malningen.   Specifikationer: Mått: H 36 x B 13 x D 18 cm. Vikt: 6 kg. Bönbehållare: 250 g.  
 • Wilfa WSCG-2

 • Wilfa CG-110S

  17 olika kvarn-inställningar,Automatisk stoppfunktion,2-12 koppar,Enkel att använda,Snygg och stilren design,
 • Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn

  Elektrisk kaffekvarn från Bodum som krossar dina bönor istället för att skiva dem vilket gör att smak och arom bevaras bättre. Med ett enkelt knapptryck på den förinställda timern maler du exakt den mängden kaffe du behöver och den justerbara malnings graden gör det möjligt att gå från espresso till french press smidigt.   Friktionskopplingen förhindrar slipskador på malnings verktygen. Bönbehållaren är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att bönorna inte klibbar ihop sig.  
 • Kaffekvarn Molino - Svart

  Vill du ha finmalet kaffe för en stark aromatisk espresso eller något grövre malt kaffe för kaffebryggare? Med kaffekvarnen Melitta Molino® kan du mala kaffe för varje tillfälle.Du kan mala vald kaffemängd helt automatiskt från bönbehållaren som har en kapacitet på 200 g.
 • Kaffekvarn Easy Grind

  Nymalet kaffe är godast! Den här smidiga kaffekvarnen maler snabbt och effektivt kaffebönor för brygg- eller kokmalet kaffe. - Kaffekvarn med knivar i rostfritt stål- För brygg- och kokkaffe - Plats för 75 g kaffebönor / 10 koppar kaffe- Pulsströmbrytare- 200 W
 • Delonghi KG40

 • PEUGEOT Brésil Kaffekvarn Walnut 21 cm

  PEUGEOT Brésil Kaffekvarn Walnut 21 cm från PEUGEOT
 • Kaffekvarn, rostfritt stål, blank - Ascaso I-1

  Kaffekvarn, rostfritt stål, blank - Ascaso I-1 - är en gedigen kvarn i rostfritt stål för hemmabruk. Steglöst justerbar malningsgrad med 54 mm malskivor. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=jn5SN_X3gig[/embed]
 • Kaffemølle 40 indstillinger

 • Mazzer Kold Electronic Kaffekvarn Svart

  Svart och stilren kaffekvarn från italienska Mazzer. Kvarnen säkerställer att ditt kaffe aldrig blir överhettat när du använder kvarnen. Kvarnen passar perfekt i både det livliga och trendiga caféet i stan eller på det mysiga caféet runt hörnet. Den har en kraftfull 900W motor, håller en stabil temperatur och ger även möjlighet att att finjustera kvarnen exakt efter dina egna behov.   Rengöring utan omkalibrering är en stor fördel med denna kvarn. Rengöringen sker enkelt, smidigt och grundligt.Specifikation:- Vikt: 30 kg.- Knivar: 71 mm.- Effekt: 900 W.- RPM: 420.- Mått (HxWxD): 70 x 240 x 48 (inkl. Torrbricka).- Bönkapacitet: 1,5 kg.
 • Kaffekvarn, Guatemala wenge/rfr stål - Zassenhaus

  Stilren och snygg kaffekvarn i Wenge och rostfritt stål med Zassenhaus högkvalitativa koniska malverk gjort av stål. En glasbehållare med gummilock ingår för uppsamling och förvaring. Det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.     Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Kaffekvarn - Macap MXDR Extreme

  Kaffekvarn - Macap MXDR Extreme - Macaps on-demand kvarnar har digital timer för perfekt dosering av nymalt kaffe varje gång. De har två program för malningstider enkel/dubbel som justeras med hög noggrannhet. Du kan enkelt programmera om tiderna. Kaffekvarn Macap MXDR Extreme är den senaste modellen i serien. Den är utrustad med titaniumbelaggda malskivor som ger korta malningstider och längre hållbarhet på malskivorna. FAKTA Bredd 220 mm Djup 370 mm Höjd 600 mm Elanslutning 230 V Effekt motor 480 watt Varvtal 1400 rpm Storlek bönhållare 1400 g Diameter malskivor 75 mm Nettovikt 12 kg [embed]https://www.youtube.com/watch?v=B3NCZ1I0w-A[/embed]
 • OBH Nordica Easy Grind Kaffekvarn

  Nymalet kaffe är godast! Den här smidiga kaffekvarnen( 100W) maler snabbt och effektivt kaffebönor till brygg eller kokmalet kaffe. Kaffekvarnen har knivar i rostfritt stål, maler snabbt och effektivt ditt kaffe till brygg- och kokkaffe. Det finns plats för 30 g kaffebönor/ 4 koppar kaffe. Den är även utrustad med en pulsströmbrytare.
 • Severin Kaffekvarn - KM3868

  Enkel och smidig kaffekvarn från Severin. Den här kaffekvarnen med knivar i rostfritt stål funkar lika bra att använda som kryddkvarn. Specifikationer: Effekt: 140 W. Kapacitet: 40 g. Säkerhetsbrytare  
 • Cloer Kaffekvarn 150 g

  Cloer Kaffekvarn 150 g från Cloer
 • Hario Coffee Mill Ceramic slim

  Här kommer en stilren liten kvarn från Hario som kan hjälper dig att få en fulländad kaffeupplevelse. Den är lätt att använda och tar inte så mycket plats. Tack vare den keramiska kvarnen är den lätt att hålla ren och rostar inte. Detta är en lite mindre och smalare modell men den maler ändå kaffet till perfektion varje gång. Du kan mala kaffe till 1-2 koppar med denna praktiska kvarn. Den är perfekt till det mindre hushållet, husvagnen eller sommarstugan. Specifikationer:- Maler till 1-2 koppar kaffe- Liten smal kvarn- Perfekt till mindre hushåll, husvagn eller sommarstuga 
 • Severin - 3873

 • Zassenhaus Brasilia Kaffekvarn bok

  Zassenhaus Brasilia Kaffekvarn bok från Zassenhaus
 • Kaffekvarn Brasilia, brunbetsad - Zassenhaus

  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • OBH Nordica Grinder Precision

  En snygg och effektiv kaffekvarn som snabbt maler dina kaffebönor till ditt önskemål av finhetsgrad, detta för maximal arom. Denna kaffekvarn ger dig en ny smakupplevelse att uppleva när du brygger med färskmalna bönor. Specifikationer:- 9 malningsinställningar- Löstagbart malningshjul
 • Zassenhaus Havanna Mockakaffekvarn mässing

  Zassenhaus Havanna Mockakaffekvarn mässing från Zassenhaus
 • Kaffekvarn Rostfritt stål 80g

  Ta steget från färdigmalet kaffe till att mala dina egna bönor – med Champion kaffekvarn CHKK310 blir resultatet perfekt varje gång! Att mala sitt eget kaffe strax innan bryggningen påbörjas tar fram kaffets aromer på bästa sätt och säkerställer att du får ett färskt och välsmakande kaffe.CHKK310 är en manuell kaffekvarn med strömlinjeformad, elegant design som passar utmärkt in i alla kök. Den är utrustad med två knivblad i rostfritt stål som snabbt och effektivt maler dina kaffebönor. Utöver kaffe går det även utmärkt att mixa t.ex. nötter eller torkade kryddor. Genom det transparenta locket kan du följa hela malningsprocessen.- Enkel att använda- Effekt: 200W- Kraftfull AC-motor- Säkerhetslås-system- Rostfri, avtagbar behållare- Kapacitet: Max 80g- Rostfria knivbladAnvändarmanual EU-försäkran  
 • OBH Precision GD7008S0

 • Mjöl- och kaffekvarn - Ankarsrum Orginal

  Använd mjöl- och kaffekvarn för att mala sädeslag och andra torra råvaror exempelvis kaffebönor. Lossa vingmuttern och fäst kvarnen på maskinens drivuttag. Kontrollera att matarskruven går ordentligt in i uttaget innan du drar åt vingmuttern. Tippa maskinen på sidan och montera matarskålen. Mjöl- och kaffekvarnen passar maskinmodeller N1-N30. Användartips: – Mjöl- och kaffekvarnen maler sädeslag (vete, råg, korn, bovete, hirs, ris) och kaffebönor från grovmalet till finmalet. Justera storlek beroende på ändamål. Det går även att mala blomfrön, kryddkorn, torkade kryddväxter, torkad svamp, majs och sojabönor. – Mata inte ner mer än 1250 g bönor eller sädeslag åt gången. – Ställ in grovleken på malningen, vänster för grovmalet och höger för finmalet. – Ofta räcker det att borsta av kvarnen efter användning, men diska aldrig kvarnen i maskin.
 • Kaffekvarn, krom - Macap MC6 C83

  Kaffekvarn, krom - Macap MC6 C83, krom, är en butikskvarn med spänne för att fästa påse under. FAKTA Effekt motor 340 watt Varvtal 1400 rpm Malningskapacitet/timme 8 kg Diameter malskivor 65 mm [embed]https://www.youtube.com/watch?v=BfZanvA8oHo[/embed]
 • Bialetti Kaffekvarn Svart

  Finns det något bättre än nybryggt kaffe på nymalda bönor? Med den här kaffekvarnen från Bialetti kan du anpassa mängden kaffe du ska mala till hur många koppar du vill brygga. Välj mellan 1, 3 eller 6 koppar. Du kan även välja hur finmalet kaffe du vill ha. Kvarnen är utvecklad för att det nymalda kaffet ska behålla sina smaker.
 • Kaffekvarn svart - Sencor

  Elektrisk kaffekvarn Lämplig för malning av kaffebönor, valnötter, örter, vallmofrön och kryddor Behållaren tar upp till 60 gram kaffebönor vilket räcker för 12 koppar kaffe Jämn malning tack vare en speciell rostfri hackkniv Malningsgraden baseras på tid Stor säkerhet för att säkerställa enkel hantering Säkerhetsmekanism som förhindrar kaffekvarn startas när den inte är stängd Anti-glid fötter för lätt och stabil malning Power sladdförvaring i basen Ström tillförsel: 150 W Ljudnivå: 85 dB Nätkabelns längd: 95 cm Mått (bredd × djup × höjd): 116 × 116 × 176 mm Vikt: 770 g Spänning och frekvens: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Kaffekvarn - Macap M7DR

  Kaffekvarn - Macap M7DR är en on-demand kvarn med digital timer för perfekt dosering av nymalt kaffe varje gång. De har två program för malningstider enkel/dubbel som justeras med hög noggrannhet. Du kan enkelt programmera om tiderna. Det som framför allt skiljer kvarnarna åt är produktionskapaciteten. M4D passar för en mindre restaurang eller ett litet café. MXD är lagom för ett normalt café. M7D är kvarnen som klarar alla de krav som ett café med mycket gäster kräver. FAKTA Bredd 250 mm Djup 360 mm Höjd 635 mm Elanslutning 230 V Max effekt 400 watt Varvtal 350 rpm Diameter malskivor 68 mm Nettovikt 16 kg [embed]https://www.youtube.com/watch?v=p5U1Y3ZSFnA[/embed]
 • Anfim kaffekvarn k2-T Timer

 • Baratza Sette 30 Kaffekvarn

  Den perfekta kaffekvarnen för den nyblivne baristan. Baratza kaffekvarn låter dig justera malningsgrad beroende på hur du vill ha ditt kaffe. Det yttersta bladet i kvarnen roterar medans det innersta är stillastående. Detta gör att du får en snabb och effektiv malning av dina bönor och bästa resultat.  Specifikationer: Mått: H 40 x B 13 x D 24 cm. Vikt: 3,2 kg. Kapacitet bönbehållare: 300-400 g. Effekt: 290 W.   
 • Nuova Simonelli Grinta Kaffekvarn Chrome

  Nuova Simonelli Grinta kaffekvarn för hemmabruk som passar perfekt tillsammans med espressomaskinerna Oscar II och Musica. Kvarnen är producerad i kvalitetsmaterial och är väldigt tyst. Bladets diameter är ca 50 mm, och bladen är plana som i professionella kaffekvarnar. Justering av graden av slipning sker med hjälp av en smidig justering. Detta gör det enkelt och snabbt att växla mellan pulverformat fin för espresso, och till exempel grova stämpelsylar.  Specifikation:- Kniv storlek 50 mm.- Bladtyp: Flat.- Knivar: stål.- Bönbehållare: 300 gram.- Elanslutning 230VAC. Vikt: 4,5 kg Mått (w x d x h) 14 x 21 x 42 cm. 
 • Graef CM900 Kaffekvarn, Programmerbar, Silver

  Graef CM900 Kaffekvarn, Programmerbar, Silver från Graef
 • Baratza Virtuoso Kaffekvarn

  Virtuoso kaffekvarn från Baratza lever upp till sitt namn med sin tekniska skicklighet, klassiska stil och sin kvalitet. Med en effektiv DC-motor som maler dina kaffebönor, reducerar ljud och värme. Kaffekvarnen har en frontmonterad pulsknapp som gör det möjligt att mala direkt ner i filterkorgen.  Specifikationer: Mått: H 35 x B 12 x D 16 cm. Vikt: 3,6 kg. Kapacitet bönbehållare: 227 g.    
 • Mazzer Super Jolly Electronic Kaffekvarn Svart

  Mazzers Super Jolly Doser i svart är en av flera kaffekvarnar från italienska Mazzer. Kvarnen är perfekt både i hemmet och på caféet eftersom den är tystgående och även mycket effektiv.  Kvarnen har en kraftfull 350 wattmotor som roterar med 1600 varv per minut. Bladen på 64 mm har en hållbarhet på ca. 300 kg. - om du konsumerar 0,5 kg per vecka så håller bladen i ca. 12 år innan bladen bör ersättas.  Kvalitet har alltid varit av prioritet för Mazzer, och materialet denna kvarn är gjord av är av mycket hög kvalitet och producerad med högsta precision. Många caféer föredrar en Super Jolly, men kvarnen är också populär i hemmen. Kvarnen är tyst och utan statisk elektricitet. Bönbehållaren kan innehålla 1,2 kg och har en smart botten som gör det möjligt att ta bort behållaren för fyllning även när den ännu inte är tom.  Mazzer grundades 1951 av Luigi Mazzer och sedan starten har företaget fokuserat uteslutande på att göra kaffekvarnar. Mazzers slipmaskiner säljs idag i mer än 50 länder över hela världen.  Specifikation:- 64 mm platta blad. - Steglös inställning av sliptid. - Tid för 14 g kaffe: 8-9 sekunder.Bönbehållare: 1,2 kg. Vikt: 14 kg - Mått: (B x D x H) 240 x 263 x 610 mm.
 • Bosch TSM6A013B Kaffekvarn med Kniv, Svart

  Bosch TSM6A013B Kaffekvarn med Kniv, Svart från Bosch
 • La Cafetiere Kaffekvarn Manuell

  En hel kaffeböna innehåller 800 aromer, en kort stund efter malning och exponering för syre har 600 aromer avtagit, det gör att den som väljer att mala sitt kaffe direkt innan bryggning får ett fantastiskt mycket smakrikare och godare kaffe. Med La Cafetieres manuella kaffekvarn kan du mala snabbt och enkelt utan el, ställ in fjädern till den malningsgrad du önskar och fyll den rostfria koppen med favoritbönorna, sedan är det bara att veva och det nymalda kaffet samlas upp i den lilla trälådan.En vacker gammaldags kaffekvarn i svartlackat trä och rostfria detaljer. 

Antika kaffekvarnar

Gammal kaffekvarn

För dig som gillar antika detaljer och inredning vill vi tipsa om att gå på auktion eller loppis. Där kan du fynda jättefina gamla kaffekvarnar som den på bilden. En sån kaffekvarn är värd att ha en central plats på kökshyllan.

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor.

Varumärken
Andersson, Anfim, Ankarsrum, Ascaso, Baratza, Barletta, Bastian, Bialetti, Bodum, Bosch, Caso, Champion, Chef'n, Cloer, Comandante, Cuisinart, DeLonghi, Dualit, Graef, Hario, Kalita, Kilner, KitchenAid, Kyocera, La Cafetiere, Macap, Mahlkönig, Mazzer, Melitta, Moccamaster, Nemox, Nicolas Vahé, Nuova Simonelli, OBH Nordica, PEUGEOT, Profi Cook, Rocket, Rocket Espresso, Rocket Espresso Milano, Russell Hobbs, Sage, Sage by Heston Blumenthal, Sencor, Severin, Stelton, Timemore, Tre Spade, TRISTAR, WILFA, WMF, Zassenhaus, Övriga