Kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan sätta direkt ner i din kaffebryggare eller perkulator och brygga kaffet precis som vanligt. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

Populärt inom kaffekvarnar

Fler tips på fina kaffekvarnar för kaffedrycker

 • Baratza Sette 30 Kaffekvarn

  Baratza Sette 30 Kaffekvarn
  Den perfekta kaffekvarnen för den nyblivne baristan. Baratza kaffekvarn låter dig justera malningsgrad beroende på hur du vill ha ditt kaffe. Det yttersta bladet i kvarnen roterar medans det innersta är stillastående. Detta gör att du får en snabb och effektiv malning av dina bönor och bästa resultat. Specifikationer: Mått: H 40 x B 13 x D 24 cm. Vikt: 3,2 kg. Kapacitet bönbehållare: 300-400 g. Effekt: 290 W.
 • Kaffekvarn 125g manuell

  Kaffekvarn 125g manuell
 • Sage Kaffekvarn BCG600

  Sage Kaffekvarn BCG600
  Ta kontroll över dina färska kaffebönor med denna kaffekvarn som har upp till 60 inställningar som ger dig full kontroll in i minsta detalj. En fantastisk maskin i rostfritt stål. Maskinen har en kapacitet på 340 gram kaffebönor och en motor på 130 watt. Storleken på kvarnen är 34x20x16 cm.
 • Espressokvarn macap r m2m rostfri

  Espressokvarn macap r m2m rostfri
  Macap M2M är en kraftfull On Demand kvarn, vilket innebär att den maler genom att sätta espressohandteget mot knappen tills handtaget är lagom fullt. Gediget utförande i gjuten metall som kromats
 • Classic Kaffekvarn Valnöt

  Classic Kaffekvarn Valnöt
 • Melitta Kaffekvarn Molino

  Melitta Kaffekvarn Molino
  Kraftfull motor,17 individuella malningsinställningar ,Kapacitet för 2 - 14 koppar,Rymmer 200 g bönor,Automatisk avstängning ,
 • OBH Precision GD7008S0

  OBH Precision GD7008S0
 • Kaffekvarn 80 gram Rostfritt stål

  Kaffekvarn 80 gram Rostfritt stål
 • Kaffekvarn

  Kaffekvarn
  Kaffekvarn från tidlösa SMEG.Motorhus i rostfritt stålBön och kaffebehållare i TritanKonisk kvarn i rostfritt stålKapacitet på bönbehållare: 350 grKapacitet på behållare för malet kaffe: 130 grProgram/funktionerStällbar malningsgrad från fin till grov för espresso och bryggkaffeStällbar kaffemängdMedföljande tillbehör:Stativ för espressofilterBehållare för malet kaffeEffekt: 150 WProduktens mått BxHxD: 250 x 460 x 170mm
 • Kaffekvarn 40g

  Kaffekvarn 40g
 • Wilfa WSCG-2

  Wilfa WSCG-2
  Grovmalning,Finmalning,Kapacitet: 250 g,Dold sladdförvaring,Justerbar malningsgrad,
 • Mazzer Mini Electronic B Kaffekvarn Polerad Aluminium

  Mazzer Mini Electronic B Kaffekvarn Polerad Aluminium
  En mindre kaffekvarn i snyggt polerad aluminium från Mazzer i snygg design, perfekt för hemmabruk eller på det lilla caféet. Knivarna är 64 mm och har en steglös justering.  Specifikation:- Digital Timer: Justera skärningstiden för ett och dubbelt skott med 0,05 sekunders noggrannhet.- Tid för 14 g malet kaffe: ca 15 sekunder.- Digital display på toppen. 
 • Reservdel gaggia mdf kvarn

  Reservdel gaggia mdf kvarn
  Komplett matararm till kaffekvarnen Gaggia MDF. Pillig att byta (om du skulle ha oturen att den går av) men görbart. Passa på att städa maskinen på gammalt kaffe så blir den som ny! Lycka till.
 • Sage Kaffekvarn The smart grinder

  Sage Kaffekvarn The smart grinder
  Denna snygga kaffekvarn från Sage hjälper dig att mala dina bönor precis som du vill ha dem. Med 60 inställningar för grovlek kan du få ditt kaffe att bli helt perfekt. Den smarta IQ-teknologin för dosering anpassar mängden kaffe efter grovleken. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med en praktisk LCD-skärm där du enkelt kan välja dina inställningar. Specifikationer:Effekt: 165 WMått: H36 x B22 x D15 cm Tar 450 g kaffebönor TimerMalverk: Rostfritt Garanti 2 år BCG820UK
 • Bosch TSM6A013B

  Bosch TSM6A013B
 • Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

  Stelio Kaffekvarn 17 inställningar
 • Kaffekvarn

  Kaffekvarn
 • Kvarn i-steel i-1 (54 mm) blank

  Kvarn i-steel i-1 (54 mm) blank
  Ascaso I-steel i-1 är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Denna espressokvarn är anpassad för mindre/mellanstora espressomaskiner, och passar särskilt bra för Ascaso Steel Uno, Ascaso Uno prof, A
 • EasyGrind Kaffekvarn

  EasyGrind Kaffekvarn
 • Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn

  Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn
  Elektrisk kaffekvarn från Bodum som krossar dina bönor istället för att skiva dem vilket gör att smak och arom bevaras bättre. Med ett enkelt knapptryck på den förinställda timern maler du exakt den mängden kaffe du behöver och den justerbara malnings graden gör det möjligt att gå från espresso till french press smidigt.   Friktionskopplingen förhindrar slipskador på malnings verktygen. Bönbehållaren är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att bönorna inte klibbar ihop sig.  
 • Eureka ATOM Specialty 75 elektrisk kaffekvarn, Chrome

  Eureka ATOM Specialty 75 elektrisk kaffekvarn, Chrome
  Denna blixtsnabba och nästan ljudlösa elektriska kaffekvarn från Eureka är till dig som älskar din espresso och vill gör den från böna till kopp. Eurekas ATOM Specialty 75-kaffekvarn har en kvarnblad på 75 mm. i härdat stål och maler upp till 5,5 gram kaffe i sekunden. Tack vare Eurekas patenterade steglösa kvarninställning kan du själv mycket noggrant välja hur fint eller grovt kaffet ska malas. Kaffekvarnen har en effekt på 800 watt och en nästan ljudlös arbetsprocess så du kan utan problem föra ett samtal medans den maler utan att höja rösten. Kvarnen kommer i flera snygga färger att välja mellan.
 • CM800 Kaffekvarn med 40 Inställningar Silver

  CM800 Kaffekvarn med 40 Inställningar Silver
 • Kaffekvarn Macinafaffé 26 cm Silver

  Kaffekvarn Macinafaffé 26 cm Silver
 • CM702 Kaffekvarn med 20 Inställningar

  CM702 Kaffekvarn med 20 Inställningar
 • Wilfa WSFBS-100B Svart Uniform

  Wilfa WSFBS-100B Svart Uniform
 • Kvarn i-steel i-1 (54 mm) borstad

  Kvarn i-steel i-1 (54 mm) borstad
  Ascaso I-steel i-1 är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Denna espressokvarn är anpassad för mindre/mellanstora espressomaskiner, och passar särskilt bra för Ascaso Steel Uno, Ascaso Uno prof, A
 • Wilfa Kaffekvarn Svart CG-110B

  Wilfa Kaffekvarn Svart CG-110B
  Wilfas kaffekvarn maler bönorna till dina önskemål. Ställ in hur mycket kaffe som önskas ska malas och välj mellan 17 olika malnings grader.Specifikationer:Effekt: 110 W.Mått: 22 x 16,8 x 27,5 cm.Vikt: 1,9 kg.Kapacitet bönhållare: 180 g.Maler kaffe upp till 12 koppar.Automatisk stoppfunktion.
 • Kaffekvarn Skerton Plus

  Kaffekvarn Skerton Plus
 • OBH Nordica Kaffekvarn Precision

  OBH Nordica Kaffekvarn Precision
  Kaffekvarn som snabbt och effektivt maler dina kaffebönor till önskad finhetsgrad för maximal arom. Precision kaffekvarn anpassar malningsgraden till bryggmetoden genom 9 olika inställningar, från fint espressokaffe, filterkaffe till grovmalet pressokaffe. Att brygga kaffe med färskmalda bönor ger dig en helt ny smakupplevelse!9 inställningar, från espressokaffe, filterkaffe till grovmalet pressokaffeMaler kaffe för 2-18 kopparAutomatisk avstängning efter malningLöstagbart malningshjul för enkel rengöringKapacitet 125 grBlack
 • Wilfa WSCG2 - Kaffekvarn

  Wilfa WSCG2 - Kaffekvarn
  Wilfas kaffekvarn är en allroundkvarn som lämpar sig till både för malning till bryggkaffe. Malningsgraden kan justeras från fint till grovt totalt 35 olika malningsgrader.Vrid timern till önskad tid från 0 - 30 sekunder och kaffekvarnen stänger av sig automatiskt när tiden är slut. Kaffekvarnen är utrustad med ett korninskt malverk. Är en stabil kvarn som står säkert på bänken.Kaffebehållaren kan diskas i diskmaskin.160W.
 • Wilfa CG-110S

  Wilfa CG-110S
 • Classic Kaffekvarn Valnöt

  Classic Kaffekvarn Valnöt
 • Kaffekvarn bordsmodell Svart

  Kaffekvarn bordsmodell Svart
  Det bästa kaffet brygger du på nymalda kaffebönor som du maler precis innan du brygger. Kaffebönor har omkring ett tusen olika aromer och hela bönor bevarar sina aromer mycket längre än färdigmalt kaffe. Om du maler bönorna till rätt grovlek kan många hundra aromer frigöras under bryggningen. Mal kaffebönorna med en exklusiv kaffekvarn från MoccaMaster och njut den fylliga drycken när den är som bäst! Den här elektriska kaffekvarnen i bordsmodell mal bönorna snabbt och effektivt direkt ned i en lufttät behållare.
 • The Smart Grinder Kaffekvarn Black Truffle

  The Smart Grinder Kaffekvarn Black Truffle
  Med The Smart Grinder kaffekvarn blir morgonkaffet dagens bästa stund! Kvarnen använder sig av en Dosing IQ-teknologi för att garantera dig samma mängd varje gång du maler bönor. Välj mellan ‘cups’ till french press eller filter och ‘shots’ till espresso, för att få den exakt rätta mängden till ditt kaffebehov. Du kan finjustera allt efter smak. The Smart Grinder har en LCD-display, 25 malningsinställningar, 450 g avtagbar bönbehållare som levereras med två filterbehållare till 50-54 och 58 mm espressofilter. Dessutom får du också en lufttät behållare för förvaring som är speciellt lämplig för kolv- och bryggkaffe.
 • Mazzer ZM Electronic Kaffekvarn Svart

  Mazzer ZM Electronic Kaffekvarn Svart
  Den traditionella italienska kaffekvarnsproducenten Mazzer har producerat denna espressokvarn, bland andra.83 mm-bladet står vertikalt i kammaren, vilket garanterar minimal kvarhållning av kaffe mellan knivarna och utkastet. Detta gör sliparen lämplig för enstaka doser - till exempel till caféer som serverar V60 eller annan pour over-kaffe. Knivarna är lättillgängliga och med vertikal montering behåller du kalibreringen efter separation.Med en 900 W motor och 1050 varv/minut får du ett utsökt malet kaffe varje gång, men tack vare de stora knivarna är kaffet fortfarande starkt. Kvarnen har en ventilerande funktion för att göra produktionen ytterligare välsmakande.Maskinen levereras med en klämma och en sluten kopp. Det är enkelt att byta mellan klämmor och koppar - bara att vrida och klicka fast.Justering av graden av slipning sker med Mazzers steglösa mikrojustering, som du även kan hitta på Kold-modellen. Till skillnad från den traditionella justeringen på Mazzers espressomaskin, får du en ännu lättare och smidigare justering här.
 • Kaffekvarn Macinafaffè Rostfri

  Kaffekvarn Macinafaffè Rostfri
  Macinafaffè kaffekvarn från Bialetti är en elektrisk kvarn som är perfekt för dig som vill ha nymalda bönor till morgonkaffet! Välj mellan 3 olika malningsgrader: moka, espresso och filterkaffe. Kvarnen mal upp kaffe för upp till 12 koppar åt gången. Enkel rengöring efteråt gör kaffekvarnen till ett måste för alla kaffeälskare.
 • Nemox Lux Kaffekvarn Stål

  Nemox Lux Kaffekvarn Stål
  Det finns inget bättre än färskmalet kaffe. Det kan du få med denna professionella kaffekvarn från det italienska märket Nemox. Lux kaffekvarn passar in i varje kök med en kropp i rostfritt stål och genomskinlig behållare som låter dig se kaffebönorna.Lux är utrustad med koniska kvarnar av härdat stål vilket garanterar en lång livslängd och utmärkt prestanda över tiden.Den kraftfulla motorn har ett reduktionssystem som låter dig minska hastigheten från 10 200 till 8 000 varv per minut. Det är väldigt viktigt med en låg hastighet eftersom det ser till att kaffet inte överhettas vilket kan ge en bränd smak. Skäm bort dig själv och dina nära och kära med en utsökt kopp kaffe gjord på färska nymalda bönor.
 • Kaffekvarn Classic Valnöt

  Kaffekvarn Classic Valnöt
 • Kaffekvarn Rostfritt stål 80g

  Kaffekvarn Rostfritt stål 80g
  Ta steget från färdigmalet kaffe till att mala dina egna bönor med Champion kaffekvarn CHKK310 blir resultatet perfekt varje gång! Att mala sitt eget kaffe strax innan bryggningen påbörjas tar fram kaffets aromer på bästa sätt och säkerst
 • Kaffemølle CM900, Alu Sølv

  Kaffemølle CM900, Alu Sølv
 • Kaffekvarn – Macinacaffé Bialetti®

  Kaffekvarn – Macinacaffé Bialetti®
  En perfekt kaffekvarn för att mala kaffebönor efter behov och för att sedan kunna avnjuta en god kopp kaffe.3 olika doseringssystem: moka, espresso och filterkaffe.Doseringssked för Moka kaffe, för storlek från 2 till 12 koppar.Tillverkad i ABS rostfritt stål och har en kompakt design.
 • Svart Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart

  Svart Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart
  Svart Aroma kaffekvarn från Wilfa. Kan mala med fem olika malningsgrader - kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Den nya förbättrade motorn med lägre hastighet och värmeeffekt ser till att aromen och smaken bevaras ännu bättre. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala. Den medföljande bönbehållaren och bricka är gjord av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus.
 • Mjöl och Kaffekvarn

  Mjöl och Kaffekvarn
 • Baratza Kaffekvarn

  Baratza Kaffekvarn
  Populär kvarn för hemmabruk från Baratza. Denna lilla kompaktkvarn har en mycket bra prestanda och är enkel att justera så att den passar din filterhållare exakt.Kvarnen är utrustad med 54 mm keramiska plattor, vilket garanterar lång hållbarhet och högsta prestanda. Justering av kvarnen sker enkelt via 2 reglage - en för grov justering och en för finjustering. Den grova inställningen har 10 steg, och för varje grovt steg har du ytterligare 23 bra steg för att hitta rätt slipgrad. Kvarnen har en 3h timerfunktion som du kan anpassa efter dina behov.
 • Nuova Simonelli MDJ On Demand Espressokvarn

  Nuova Simonelli MDJ On Demand Espressokvarn
  MDJ är en professionell espressokvarn som ger dig ett kompromisslöst resultat i koppen. Nuova Simonelli är otroligt tyst och passar perfekt för det upptagna caféet, på restaurangen, på företaget eller i det stora köket. Kvarnens blad är 75 mm och alltså rättså stora, men med en låg rpm på 1080 kan du vara säker på att kaffet inte överhettas.Kvarnen är snabb och kan hantera ett dubbelskott på ca 6 sekunder. Kvarnen har en timerfunktion som är väldigt användarvänlig och detsamma gäller vid justering av slipningsgraden, som givetvis är steglös.Specifikation:- Knivstorlek: 75 mm.- Stålknivar.- Justering: Remote.- Digital timer.- Bönbehållare: 1,6 kg.Strömförsörjning 230 V.Mått (w x d x h) 215 x 290 x 605. Vikt: 15 kg.
 • DeLonghi Kaffekvarn Dedica KG520

  DeLonghi Kaffekvarn Dedica KG520
  Stilren och användarvänlig kaffekvarn från DeLonghi. Välj om du vill mala bönorna direkt ner i filtret eller i en behållare. 18 justerbara malningsgrader. Specifikationer:Mått: (bxdxh cm): 240x154x382.Vikt: 2,75 kg. Material: Stål.Material kvarnknivar: Koniskt stål.Behållare bönor: 350 g.Effekt: 150 Watt.Max antal koppar: 14.Inställningsval för malning.Avtagbar kaffepulverbehållare.
 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm
 • Mazzer Mini Manuel Kaffekvarn Svart

  Mazzer Mini Manuel Kaffekvarn Svart
  Kvaliteten på det malda kaffet från en Mazzers manuella mindre kvarn är otroligt hög och bönbehållaren kan innehålla hela 600 gram bönor. Kvarnen har även hög kapacitet då den kraftfulla 250 wattmotorn roterar 1600 varv per minut. De stora bladen på 58 mm har en hållbarhet på ca. 300 kg. Om du konsumerar 0,5 kg per vecka, så håller bladen i ca. 12 år. Därefter kan bladen givetvis ersättas. Kvalitet har alltid varit av hög prioritet för Mazzer, och alla produkter är tillverkade av material av god kvalitet och högsta precision. Det är därför ingen slump att de flesta kaféer bara föredrar denna kvarn. Kvarnen är tyst och utan statisk elektricitet. Mini är en av de bästa manuella kaffekvarnarna på marknaden. Justering av doseringen sker enkelt och exakt inuti doseringskammaren. Doseringsmängden kan varieras mellan 6 och 9 gram.Välj Mazzer Mini Manual om du vill ha en manuell kaffekvarn producerad med bästa kvalitet, är användarvänlig och innehar en steglös justering.

Antika kaffekvarnar

Gammal kaffekvarn

För dig som gillar antika detaljer och inredning vill vi tipsa om att gå på auktion eller loppis. Där kan du fynda jättefina gamla kaffekvarnar som den på bilden. En sån kaffekvarn är värd att ha en central plats på kökshyllan.

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor.

Det finns sätt att tillaga kaffe på som blir så mycket godare om man kan färskmala kaffet. Om du föredrar perkulator, mokabryggare eller presskanna är lite efter tycke och smak men alla tre kan nog de flesta skriva under på ger godare kaffe om det är nymalet kaffepulver som används.

Varumärken
Andersson, Anfim, Ankarsrum, Ascaso, Baratza, Barletta, Bastian, Bialetti, Bodum, Bosch, Champion, Cloer, Comandante, Cuisinart, Delonghi, Eppicotispai, Eureka, Funktion, Gastroback, GEFU, Graef, Hario, Horwood, Kilner, KitchenAid, Kyocera, Le'Xpress, Mazzer, Melitta, Moccamaster, Nemox, Nicolas Vahé, Nuova Simonelli, OBH Nordica, Peugeot, Profi Cook, Rig-tig, RIG-TIG by Stelton, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Sencor, Severin, Smeg, Stelton, Tristar, Wilfa, WMF, Zassenhaus

ileadileadileadilead