Kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan använda för att koka kaffe i perkulator och brygga kaffet i en kaffebryggare med filter. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

Populärt inom kaffekvarnar

 • Comandante High Precision hand grinder

  Comandante High Precision hand grinder
  Elegant och funktionell kaffekvarn från Comandante. Kvarnen är skapad för äkta kaffeentusiaster som inte nöjer sig med någonting mindre än det allra bästa. Du maler snabbt och enkelt dina läckra bönor till ett fint kaffepulver genom att använda veven. Commandante High Precision hand grinder har en stilren design som blir en snygg inredningsdetalj när den inte används. Du kommer garanterat att få kommentarer för din snygga kaffekvarn och goda kaffe.
 • Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn

  Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn
  Mal ditt eget kaffe! Välj mellan flera precisa inställningar för att mala kaffe till den finaste espresson eller grovkornig press. The Smart Grinder från Sage använder sig av Dosing IQ-teknologi för att alltid garantera rätt dosering när du maler dina bönor. Allt går att finjustera efter smak maskinen hanteras enkelt genom knapparna vid den väl upplysta LCD-skärmen! Bönbehållaren rymmer hela 450 gram, vilket gör att du sällan behöver fylla på den och att du kan mala kaffe alla gäster samtidigt. Dessutom kommer du garanterat kunna imponera på gästerna med tanke på det otrolig goda kaffet du kommer bjuda på. The Smart Grinder är en utmärkt kaffekvarn som gör det lätt att gå upp morgonen och som alltid ger dig ett perfekt kaffe!   Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 38 cm.- Bredd: 22 cm.- Djup: 15 cm.- Kapacitet (bönor): 450 gram.- Effekt: 165 Watt. - 60 precisa inställningar!
 • Peugeot Brésil Kaffekvarn

  Peugeot Brésil Kaffekvarn
  Kaffe smakar som bäst när bönorna är färskmalda. Därför är det trevlig, som en kaffedrickare, att ha en bra kaffekvarn i sitt kök. Utöver ett kvarnverk av hög kvalitet bjuder Peugeots Brésil kaffekvarn också på en vacker och charmerande design i en elegant och klassisk retrostil. Kvarnen är utrustad med en lite låda där det nymalda kaffet förvaras. Det är också möjligt att ställa in malnings graden och mala kaffet precis som du vill.
 • Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique

  Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique
  Kaffe, sedan peppar och salt! Nästan två århundraden efter att de upptäcktes är Peugeots kaffe- & kryddkvarnar några av de mest symboliska franska kvarnar i historien. För att hedra deras exceptionella design, går samlingen Paris Antik tillbaka i tiden för att skapa några ikoniska kaffe- & kryddkvarnar och samtidigt återställa charmen från en svunnen tid. Varje kaffekvarn är ett värdefullt konstverk som producerats mycket försiktigt, för hand. Höjd: 21 cm. Material: Trä.Finish: Patina.

Fler tips på fina kaffekvarnar för kaffedrycker

 • Zwilling Enfinigy Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart

  Zwilling Enfinigy Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart
  Kaffekvarnen från Zwilling har en konisk kvarn i rostfritt stål med 140 justerbara malningsgrader. Den har en minimalistisk design med en avtagbar behållare för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om kaffekvarnen från Zwilling- Avtagbar behållare.- Kombinera kaffekvarnen med en Enfinigy kaffebryggare från Zwilling.- Kaffekvarnen finns i olika färger.- Från serien Enfinigy.- Kapacitet: 1-12 koppar.- 135 Watt- Hastigheter: 12.- Justerbara malningsgrader: 140.- 220-240 V. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffekvarn Easy Grind

  Kaffekvarn Easy Grind
  Nymalet kaffe är godast! Den här smidiga kaffekvarnen maler snabbt och effektivt kaffebönor för brygg- eller kokmalet kaffe. - Kaffekvarn med knivar i rostfritt stål - För brygg- och kokkaffe - Plats för 75 g kaffebönor / 10 koppar kaffe - Pulsstr
 • Eureka Mignon Turbo kaffekvarn, krom

  Eureka Mignon Turbo kaffekvarn, krom
  Unna dig en bättre kopp kaffe med denna italienska kaffekvarn som erbjuder professionell kvalité i ditt hem - och inte minst den underbara doften som kommer sprida sig! Kaffekvarnen är bra till allt från grovt stämpelkaffe till espresso som kräver helt finmalda bönor. I kaffekvarnen finns det 65 millimeter malskivor i härdat stål och en gedigen motor som garanterar att det malna kaffet blir precis så som du önskar dig. Du matar kaffekvarnen enkelt via toppen med bönor för espresso eller bryggkaffe.  Läs mer om Mignon Turbo från italienska Eureka längre ner!
 • Smeg Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart

  Smeg Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart
  Mal ditt eget kaffe med denna kaffekvarn från Smeg i karakteristisk retrodesign med inspiration av 50-talet. Mal kaffet precis som du önskar med ställbar malningsgrad i nivåerna fin, medium eller grov och anpassa efter om du vill brygga espresso eller fransk press. Du kan även välja hur mycket kaffe du vill mala, för att alltid mala perfekt mängd och alltid ha ditt kaffe så färskt som möjligt - från malning till bryggning.Finns i flera färger.Egenskaper 350 g bönbehållare Inställningsbar malningsgrad (fin, medium, grov) Inställningsbar mängd Löstagbar övre kvarn och bottenplatta Anti-glidfötter Integrerad sladdvinda Medföljande rengöringsborste Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Adler AD 4446ws

  Adler AD 4446ws
  Kaffekvarn, 150 W
 • La Pavoni - Kaffekvarn Svart/Rostfri

  La Pavoni - Kaffekvarn Svart/Rostfri
  Kaffekvarn i rostfritt stål från italienska La Pavoni. Det blir något speciellt med egenmalda kaffebönor, det ger en känsla av lyx och en underbar doft. La Pavoni kaffekvarn är en professionell kaffekvarn i snygg design som levererar kaffe direkt. Rymmer upp till 250 gram kaffebönor.
 • Comandante C40 MK4 Nitro Blade kaffekvarn, sunset

  Comandante C40 MK4 Nitro Blade kaffekvarn, sunset
  Med kaffekvarnen C40 MK4 Nitro Blade från tyska Comandante får du en högkvalitativ kvarn som hjälper dig att maximera smakerna i din kaffekopp. Den kan mala för så gott som alla bryggmetoder, allt från espresso, aeropress, kallbryggning och turkiskt kaffe till vanlig moka- eller filterbryggare. Du justerar enkelt malningen via det smidiga klicksystemet, som ger dig full kontroll över bryggningsmetoden för varje malning.Kvarnen är tillverkad av rostfritt stål och har en unik design med MK4-kvarnblad – ett resultat av många års dedikerad utveckling i Comandantes kaffelaboratorium. Bladen är tillverkade av höglegerat rostfritt stål och förstärkta med nitrogen, vilket gör dem otroligt slitstarka. Två behållare medföljer, en brun glasbehållare och en transparent behållare i extra tåligt polymerglas som är perfekt att ha med när du är på språng. Behållarna är båda mycket enkla att rengöra och rymmer cirka 40 gram malda kaffebönor.
 • Stelton Emma Kaffekvarn - grey

  Stelton Emma Kaffekvarn - grey
  Ett måste för alla kaffeälskare är möjligheten att mala sitt egna kaffe. Med den här kaffekvarnen kan du mala dina hela bönor till ett ljuvligt aromatiskt kaffe på ett kick och skämma bort både dig själv och dina nära och kära. Kaffekvarnen är en del av den ljuvliga serien Emma från Stelton och kommer här i en fin grå färg. Tack vare den eleganta designen kan kaffekvarnen med fördel stå framme på köksbänken som en fin detalj i väntan på nästa omgång. Specifikationer:- Elektrisk kaffekvarn- Enkel att använda tack vare knappen på locket- Stilren design- Mal dina egna bönor till ett ljuvligt kaffe- En del av serien Emma
 • Caturra Kaffekvarn Manuell

  Caturra Kaffekvarn Manuell
 • Kaffekvarn Easy Grind

  Kaffekvarn Easy Grind
  Kaffekvarn Easy Grind från OBH Nordica maler snabbt och effektivt kaffebönor för brygg- eller kokmalet kaffe. Genom att mala kaffet själv får du fler möjligheter att ut
 • Graef Young CM 102

  Graef Young CM 102
  Kaffekvarn, 200 W, svart / rostfritt stål
 • Pepparkvarn Akaciaträ

  Pepparkvarn Akaciaträ
  Superfin & praktisk pepparkvarn modell större i vackert akaciaträ. Smart att ha framme om man vill krydda på sin hamburgare lite vid bordet eller ställa fram vid mysiga grillkvällar. Använd denna&hell
 • Eureka Mignon Turbo kaffekvarn, mattsvart

  Eureka Mignon Turbo kaffekvarn, mattsvart
  Unna dig en bättre kopp kaffe med denna italienska kaffekvarn som erbjuder professionell kvalité i ditt hem - och inte minst den underbara doften som kommer sprida sig! Kaffekvarnen är bra till allt från grovt stämpelkaffe till espresso som kräver helt finmalda bönor. I kaffekvarnen finns det 65 millimeter malskivor i härdat stål och en gedigen motor som garanterar att det malna kaffet blir precis så som du önskar dig. Du matar kaffekvarnen enkelt via toppen med bönor för espresso eller bryggkaffe.  Läs mer om Mignon Turbo från italienska Eureka längre ner!
 • Sage The Dose Control™ Pro Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Rostfritt Stål

  Sage The Dose Control™ Pro Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Rostfritt Stål
  Kaffekvarnen från Sage har tidlös, klassisk design i rostfritt stål med sextio olika inställningar perfekta för att göra ditt favoritkaffe. Den har elektronisk, praktisk timer för enkel användning. Välj mellan olika färger. Tillverkad i Kina. Om kaffekvarnen från Sage- Kaffekvarnen kommer i olika färger.- 130 Watt- Djup: 160 mm.- Bredd: 204 mm.- Höjd: 342 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffekvarn Kg89 120g

  Kaffekvarn Kg89 120g
  En kaffekvarn tillägnad kaffeexperter och kaffeälskare. - Malningssystemet garanterar en perfekt malningsgrad även till espresso. - Kapacitet bönbehållare 120gr. - Transparant avtagbar bönbehållare - Dubbelt säkerhetssystem som stänger av ifall bönbe
 • Eureka Mignon XL Kaffekvarn, krom

  Eureka Mignon XL Kaffekvarn, krom
  För att få den perfekta koppen kaffe är färskmalet kaffe av hög kvalitet ett måste. Mignon XL från Eureka är en elektrisk kaffekvarn i förstaklass kvarnkvalitet tack vare Diamond Inside kvarnen (65 mm.), som som ser till att den optimala skärpan längre än någon annan på marknaden. ELR-systemet ser till att konsistensen av bönorna mals med precision (ca. +/- 0,2 gram).Silent Technology garanterar minimal ljudnivå när du använder kaffekvarnen. Medan den används ligger ljudnivån på 60 dB, vilket är helt unikt för en kaffekvarn. Dessutom har Mignon XL High Speed underhåll som ser till att malningsraden hålls samma under användning. Hållaren passar till alla filterhållare tack vare det justerbara stödet.
 • Rocket Faustino Svart

  Rocket Faustino Svart
  Faustino är en av Rockets mest kompakta kaffekvarnar och passar perfekt in i varje kök. Trotts sin lilla storlek så har man inte sparat in på kvalitén. Kaffekvarnen maler kaffet otroligt tyst och till total perfektion - helt utan klumpar. Doseringen väljs med hjälp av den elektroniska displayen, vilket gör att det är enkelt att få exakt rätt mängd kaffe, både för en eller två koppar. Det är även lika enkelt att välja den önskade malningsgraden tack vara den steglösa inställningen. Dessutom har det ett elegant lock som ger köket en helt unik utseende.Kaffekvarnen finns i fyra olika färger, vilket gör att du kan välja den som passar bäst hemma hos dig.
 • Microplane Kryddkvarn / - Kaffekvarnar Rostfritt Stål Svart

  Microplane Kryddkvarn / - Kaffekvarnar Rostfritt Stål Svart
  Kryddkvarnen från Microplane har en stilren design i rostfritt stål med en manuell funktion, en lufttät förvaring och vassa blad. Om kryddkvarnen från Microplane- Stilren design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Manuell funktion.- Vassa blad.- Lufttät förvaring.- Känsla.- Kryddkvarnen passar bra i köket.- Inte anpassad för diskmaskin. Skötselråd för kryddkvarnen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm
 • Baratza Forté BG Kaffekvarn

  Baratza Forté BG Kaffekvarn
  Baratza Forté BG är en läcker, kompakt kvarn i toppkvalitet, och är särskilt bra till att mala svart kaffe, då den maler kaffet helt fint. Kvarnens kropp är tillverkad i aluminium og kvarnkammaren är uteslutande producerad i metall. Den fina touchdisplayen ger dig möjlighet att välja mellan att mala efter tid eller vikt. Konstruktionen gör, att den kan användas till både privat bruk, men också til mindre firmor - t.ex. till kontor, caféer osv. Om du maler efter vikt, maler kvarnen med en presicion på +/- 0,2g. De 54 mm. platta stålknivarna maler Baratza Forté BG kaffet helt noga, och levererar ett enastående kvalitetskaffe i den stängda behållaren. Stålbladen gör dock att den inte kan mala till bara en kopp espresso. Baratza Forté BG har två justeringsmekanismer på fronten. Den högra låter dig grovjustera, medan den vänstra klarar finjusteringen av malningen.
 • Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver

  Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver
  Grinder Pro är en kaffekvarn från Ariete som gör att du kommer få njuta av kaffe som du aldrig gjort förut. Med 15 olika malningsgrader kan du hitta fram till det som just du tycker passar bäst. Att brygga kaffe på nymalda bönor ger en helt annan arom och smakupplevelse på kaffet än om du köper kaffet färdigmalt från butiken. Kvarnens knivar är tillverkade av rostfritt stål och med en hög effekt på kvarnen gör denna kombination att vi kan garantera att den maler dina bönor effektivt.
 • Espressokvarn Macap R M2M Rostfri

  Espressokvarn Macap R M2M Rostfri
  Macap M2M är en kraftfull On Demand kvarn, vilket innebär att den maler genom att sätta espressohandteget mot knappen tills handtaget är lagom fullt. Gediget utförande i gjuten metall som kromats. På&
 • Bosch Coffee grinder TSM6A011W

  Bosch Coffee grinder TSM6A011W
  Kaffekvarn, 180 W, vit
 • Bodum Bistro Svart Elektrisk Kaffekvarn glansig

  Bodum Bistro Svart Elektrisk Kaffekvarn glansig
  Praktisk kaffekvarn från Bodum som smidigt och enkelt maler dina bönor precis som du vill ha dem. Mått: D 9 x H 16,6 x B 9,5 cm. 
 • WMF Stelio Kaffekvarn

  WMF Stelio Kaffekvarn
  Mal dina kaffebönor till perfektion samtidigt som du bevarar alla härliga aromer med denna Stelio kaffekvarn från WMF. Med kvarnens hela 17 inställningar kan du mala ditt kaffe precis som du vill ha det. Kvarnen har en elegant design och är tillverkad i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål. Tack vare designen kan den mala upp till 10 koppar åt gången och har en kapacitet på 180 gram. Detta gör den perfekt till både morgonkaffet och när gästerna är på besök.
 • Wilfa Balance Kaffekvarn

  Wilfa Balance Kaffekvarn
  Upplev optimal kaffesmak med vår kaffekvarn Balance. Med 31 olika malningsinställningar kan du vara säker på att du alltid kommer hitta en inställning som passar din bryggmetod. Utrustad med digital display med timer.BALANCE KAFFEKVARN – OPTIMAL COFFEE TASTEMed vår kaffekvarn Balance och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.Konisk kvarnKaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.31 malningsinställningarMed 31 malningsinställningar från moka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod.Enkel att rengöraKvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå.UV-skyddad bönbehållareBönbehållaren är UV-skyddad och är även utrustad med en låsmekanism som håller kaffebönorna i behållaren kvar när du tar bort den från kaffekvarnen. Perfekt om du till exempel vill använda din bönbehållare när du ska väga upp dina kaffebönor.TimerKaffekvarnen är utrustad med en timer och du justerar enkelt din önskade malningstid med pilarna på kaffekvarnen.
 • Kaffekvarn Caturra

  Kaffekvarn Caturra
  Caturra kaffekvarn manuell keramiskt malverk h21,2 d7,7
 • Eureka Helios 80 Kaffekvarn, mattsvart

  Eureka Helios 80 Kaffekvarn, mattsvart
  Det finns nog inget bättre än en kopp kaffe bryggd till perfektion, där varje steg i processen är fullt med omtanke. Därför är det också nödvändigt att mala sina egna bönor till kaffet för att uppnå det perfekta kaffet. Helios 80 kaffekvarnen från Eureka har en hög hastighet så att du kan mala kaffet på nolltid. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med ett steglöst Micrometric regleringssystem och ett ACE-system.Helios 80 styrs med hjälp av en touch-skärm, där malningsgraden kan väljas. Kvarnen är även utrustad med ett säkerhetssystem till bönbehållaren, justerbar och avtagbart utloppsrör, och ett kontrollsystem som gör att du kan ställa in en kod för att administrera och skydda de avancerade inställningarna.
 • Zassenhaus Kaffekvarn Brasilia Svart

  Zassenhaus Kaffekvarn Brasilia Svart
  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • DeLonghi KG 89 Kaffekvarn

  DeLonghi KG 89 Kaffekvarn
  Kaffekvarn, 110 W, rostfritt stål
 • Eureka Mignon Zero kaffekvarn, espresso black

  Eureka Mignon Zero kaffekvarn, espresso black
  Inget slår doften av nymalt kaffe på morgonen. Så unna dig en bättre kopp kaffe med denna italienska kaffekvarn som erbjuder professionell kvalité i ditt hem - och inte minst den underbara doften som kommer sprida sig! Kaffekvarnen är bra till grovt stämpelkaffe. I kaffekvarnen finns det 55 millimeter malskivor i härdat stål och en gedigen motor som garanterar att det malna kaffet blir precis så som du önskar dig. Du matar kaffekvarnen enkelt via toppen med bönor för espresso eller bryggkaffe.  Läs mer om Mignon Zero från italienska Eureka längre ner!
 • KitchenAid Artisan 5KCG8433EER kaffekvarn, empire red

  KitchenAid Artisan 5KCG8433EER kaffekvarn, empire red
  Med den här kaffekvarnen från KitchenAid får du alltid perfekt malet kaffe, oavsett om du önskar grovt kaffe för presskanna eller finmalen espresso. Kvarnen har nämligen hela 70 olika malningsinställningar, så att du alltid får precis rätt konsistens. Den är dessutom utrustad med smart doseringsteknik, som justerar malningen automatiskt och ger dig en optimal dosering för ditt önskade antal koppar. Du kan med fördel använda den för malning direkt i ditt portafilter på 54 eller 58 millimeter – perfekt för en riktigt god nymalen espresso. Kaffekvarnen är optimerad för användning ihop med din din espressomaskin från KitchenAid, men är både snygg och praktisk även i sig själv. De koniska malningsverktygen i rostfritt stål håller kommersiell kvalitet och ger dig en överlägsen exakthet. Malningstiden justeras i steg om 0,2 sekunder, så att ditt kaffe alltid får en perfekt anpassad smak. Tack vare den kvarnens antistatiska teknik får du dessutom en renare malningsupplevelse med mindre stök i köket. Malningsröret rymmer 340 gram kaffebönor och är löstagbart, så att du enkelt kan byta bönor vid behov. Finns i flera vackra färger.
 • Kaffekvarn Grind Expert

  Kaffekvarn Grind Expert
  Kaffekvarn som snabbt och effektivt maler dina kaffebönor till önskad finhetsgrad för maximal arom. Att brygga kaffe med färskmalda bönor ger dig en helt ny smakupplevelse! - Anpassar malningsgraden till bryggmetoden genom 9 olika inställningar, fr
 • Kaffekvarn WSFB-100S

  Kaffekvarn WSFB-100S
 • Smeg Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Pastellblå

  Smeg Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Pastellblå
  Mal ditt eget kaffe med denna kaffekvarn från Smeg i karakteristisk retrodesign med inspiration av 50-talet. Mal kaffet precis som du önskar med ställbar malningsgrad i nivåerna fin, medium eller grov och anpassa efter om du vill brygga espresso eller fransk press. Du kan även välja hur mycket kaffe du vill mala, för att alltid mala perfekt mängd och alltid ha ditt kaffe så färskt som möjligt - från malning till bryggning.Finns i flera färger.Egenskaper 350 g bönbehållare Inställningsbar malningsgrad (fin, medium, grov) Inställningsbar mängd Löstagbar övre kvarn och bottenplatta Anti-glidfötter Integrerad sladdvinda Medföljande rengöringsborste Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa Balance Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart

  Wilfa Balance Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart
  Kaffekvarnen från Wilfa har elegant design i metall med trettioen olika malningsinställningar för bästa resultat. Den har digital display med inbyggd timer för enkel användning. Den har löstagbara delar för enkel rengöring. Välj mellan olika färger. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Tillverkad i Kina. Om kaffekvarnen från Wilfa- Klassisk design.- Kaffekvarnen kommer i olika färger.- Bredd: 220 mm.- Höjd: 340 mm.- Längd: 160 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Peugeot Bresil Kaffekvarn - Kaffekvarnar Bok Brun

  Peugeot Bresil Kaffekvarn - Kaffekvarnar Bok Brun
  Bresil Kaffekvarn, Brun från Peugeot. Kaffekvarnar Brun Bok. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Kaffekvarn Molino - Svart

  Kaffekvarn Molino - Svart
 • Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn

  Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn
  Vill du njuta av nymalet kaffe med en touch av siciliansk charm? Drömmer du om att ha en lyxig och exklusiv kaffekvarn som är ett konstverk i sig? Då är Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn det perfekta valet för dig. Denna unika kaffekvarn är resultatet av ett samarbete mellan Smeg och Dolce & Gabbana, två italienska ikoner som delar en passion för design och kvalitet. Med Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn får du inte bara ett utmärkt kaffe, utan också ett vackert tillskott till ditt kök. Kaffekvarnen har ett koniskt malverk i rostfritt stål som ger dig en jämn och aromatisk malning, oavsett om du föredrar espresso, bryggkaffe eller något annat. Du kan välja mellan 30 olika inställningar för malningsgrad, från extra fint till extra grovt, och anpassa din kopp efter din smak. Kaffekvarnen har också en praktisk timerfunktion som låter dig ställa in malningstiden efter mängden kaffe du vill ha. Kaffekvarnen har en behållare som rymmer upp till 350 gram kaffebönor och en annan behållare som rymmer upp till 130 gram nymalet kaffe. Båda behållarna har lock som skyddar kaffet från luft och ljus, så att det håller sig färskt längre. Men det som verkligen gör Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn speciell är dess fantastiska design. Kaffekvarnen är dekorerad med färgglada motiv som inspirerats av Siciliens kultur, historia och tradition. Varje detalj är handmålad av skickliga konstnärer, vilket gör varje kaffekvarn till ett unikt konstverk. Med Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn kan du spara tid och pengar genom att mala ditt eget kaffe hemma, istället för att köpa färdigmalet kaffe eller gå till ett kafé. Du kan också njuta av en personlig och unik kaffeupplevelse som passar din smak och humör. Beställ din Smeg Dolce & Gabbana kaffekvarn idag och upplev skillnaden i smak och stil!
 • Espressokvarn Macap M2M R Svart

  Espressokvarn Macap M2M R Svart
  Macap M2M är en kraftfull On Demand kvarn, vilket innebär att den maler genom att sätta espressohandteget mot knappen tills handtaget är lagom fullt. Gediget utförande i gjuten metall som kromats. På&
 • Ode Brew Kaffekvarn Generation 2 Svart

  Ode Brew Kaffekvarn Generation 2 Svart
 • Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart

  Gefu - Lorenzo Kaffekvarn Svart
  Med kaffekvarnen Lorenzo från tyska Gefu förvandlas kaffebönorna till perfekt malet kaffe precis enligt dina önskemål. Kvarnen har 11 olika lägen, fint pulver till espresso, medelgrovt till filterkaffe och grovt till franskt presskaffe. Malningsgraden justeras genom att skruva på knoppen överst på kaffekvarnen. Häll i bönorna på toppen och veva runt med handtaget och ditt kaffepulver samlas i behållaren i botten. Behållaren är i plast och har måttangivelser på kanten. I behållaren ryms ca. fyra kaffemått av malet kaffe. Tack vare det extra stora keramiska kvarnverket krävs betydligt färre varv än med konventionella kvarnar. Veven är avtagbar och kan fästas på kvarnen för att spara utrymme när den inte används. Låt denna högkvalitativa och snygga kaffekvarn hjälpa dig mot vägen till en perfekt kopp kaffe.
 • Foodie Elektrisk Kaffekvarn Svart

  Foodie Elektrisk Kaffekvarn Svart
 • Kaffekvarn med malverk CG1B-275

  Kaffekvarn med malverk CG1B-275
  Kaffekvarn som optimerar smaken! Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den. Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt
 • Kvarn I-steel I-1

  Kvarn I-steel I-1
  Ascaso I-steel i-1 är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Denna espressokvarn är anpassad för mindre/mellanstora espressomaskiner, och passar särskilt bra för Ascaso Steel Uno, Ascaso Uno prof, Ascaso&
 • Eureka OLYMPUS 75 AP Elektrisk Kaffekvarn, Svart

  Eureka OLYMPUS 75 AP Elektrisk Kaffekvarn, Svart
  Eurekas OLYMPUS 75 AP är en elektronisk kaffekvarn till dig som lägger stor vikt vid de små detaljerna  till din espresso. Kaffekvarnen är utrustad med Eurekas patenterade steglösa kvarnreglering, som gör det möjligt att justera grovleken precist, så att du får exakt samma resultat varje gång. Tack vare hands free gaffel kan du använda olika sorters kaffefilter och trattar utan att använda händerna.Tack vare Eurekas innovativa Blow Up-system går det inte så mycket som ett gram till spillo - systemet fungerar så att allt malt kaffe blåses ut ur kvarnen och ner i filtret, vilket skapar perfekta resultat samtidigt som rengöringen blir väldigt smidig. Kaffekvarnen har en stor bönbehållare på 1,6 kg, en användarvänlig och intuitiv panel och så maler den upp till 5,5 gram kaffe i sekunden.
 • Brésil Kaffekvarn Valnöt 21 cm

  Brésil Kaffekvarn Valnöt 21 cm
 • Mjöl- och Kaffekvarn

  Mjöl- och Kaffekvarn

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor. Ibland är det bara stilen man betalar för och andra gånger är det kombinationen av stil och kvalitet som till exempel kaffekvarnar i gammeldags stil.

Det finns sätt att tillaga kaffe på som blir så mycket godare om man kan färskmala kaffet. Om du föredrar perkulator, mokabryggare eller presskanna är lite efter tycke och smak men alla tre kan nog de flesta skriva under på ger godare kaffe om det är nymalet kaffepulver som används.

Varumärken
AdHoc, Adler, Anfim, Ankarsrum, Ariete, Ascaso, Baratza, Bestron, Bodum, Bomann, Bosch, Champion, Cilio, Comandante, Delonghi, Dorre, Emerio, Eppicotispai, Esperanza, Eureka, Exxent, Fellow, GEFU, Graef, Grundig, Hario, Kilner, KitchenAid, Krups, La Pavoni, Mazzer, Melitta, Microplane, Moccamaster, Modern House, Nemox, Nuova Simonelli, OBH Nordica, Peugeot, Princess, RIG-TIG, Rocket, Sage, Severin, Smeg, Stelton, Tristar, Vintage, Wilfa, WMF, Zassenhaus, Zwilling

ilead