Kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan sätta direkt ner i din kaffebryggare eller perkulator och brygga kaffet precis som vanligt. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

Populärt inom kaffekvarnar

Fler tips på fina kaffekvarnar för kaffedrycker

 • Burr kaffekvarn

  Burr kaffekvarn
  Elektrisk kaffekvarn med smidiga inställningar på en tydlig display. Välj mellan finmalet och grovmalet med 18 inställningar däremellan och njut av ditt favoritkaffe precis som du vill ha det. Enkel rengöring efteråt gör kaffekvarnen till ett måste för alla kaffeälskare. Specifikation: Maler efter antal koppar 18 kvarninställningar - finmalet till grovmalet Smidig rengöring med maskindisk Håller bönorna färska i behållaren Automatisk avstängning 250 g kapacitet i behållaren Effekt: 160 W
 • Cuisinart Elektrisk Kaffekvarn

  Cuisinart Elektrisk Kaffekvarn
  Elektrisk kaffekvarn med smidiga inställningar på en tydlig display. Välj mellan finmalet och grovmalet med 18 inställningar däremellan och njut av ditt favoritkaffe precis som du vill ha det. Enkel rengöring efteråt gör kaffekvarnen till ett måste för alla kaffeälskare.Specifkation:* Maler efter antal koppar.* 18 kvarninställningar - finmalet till grovmalet.* Smidig rengöring med maskindisk.* Håller bönorna färska i behållaren.* Automatisk avstängning.* 250g kapacitet i behållaren.* 160 Watt.
 • Keramisk Kaffekvarn i Kastanjeträ - Timemore

  Keramisk Kaffekvarn i Kastanjeträ - Timemore
  Denna otroligt högkvalitativa lilla kvarn är en riktig lyxprodukt för kaffeälskaren. Justerbart keramiskt malverk och en näst intill erotisk passning på de olika delarna med magneter som håller fast behållaren i kvarnen. Tillverkad i snyggt kastanjeträ och metall och är bara fantastisk!
 • Krydd och Kaffekvarn, elektrisk, svart - Sencor

  Krydd och Kaffekvarn, elektrisk, svart - Sencor
  Lämplig för malning av kaffebönor, valnötter, örter, vallmofrön och kryddor. Behållare för upp till 50 gram kaffebönor som är tillräckligt för 10 koppar kaffe. En jämnmalning uppnås tack vare ett speciell tre nivåer rostfritt stålblad. Finheten i malningen baserast på malningstiden. Lång livslängd och enkelt underhåll tack vare sin behållare, tre-nivå kniven och det rostfria ytterhöljet. Stor bakgrundsbelyst på/av knapp säkerställer enkel drift och strömindikator. Säkerhetsspärr som förhindrar kaffekvarnen från att startas om inte den inte är stängd. Anti-slip fötter för enkel och stabil malning. Nätsladden kan lagras i botten. Ineffekt: 150 W Ljudnivå max. 82 dB Längd nätsladden: 50 cm Mått (bredd x djup x höjd): 104 x 104 x 192 mm Vikt: 800 g Spänning och frekvens: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Eureka MIGNON Silenzio Elektrisk Kaffekvarn, Svart

  Eureka MIGNON Silenzio Elektrisk Kaffekvarn, Svart
  Med denna effektiva elektroniska kaffekvarn från Eureka kan du mala kaffebönor till allt från den grova stämpelkannan till turkiskt kaffe, där kaffet ska vara ultrafint. MIGNON Silenzio kommer i tre olika färger och är designad för hemmabruk med en tystgående motor och kvarnverk som inte stör samtalen i köket. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med Eurekas patenterade steglösa kvarnreglering som låter dig ställa in kaffets grovlek med enorm precision för perfekta resultat varje gång.
 • Espressokvarn faustino rostfri - rocket espresso

  Espressokvarn faustino rostfri - rocket espresso
  Om du har en bra espressomaskin skall du även satsa på en riktig kvarn. Faustino är en espressokvarn från Rocket Espresso som är utrustad med platta 50 mm malskivor i härdat stål. Faustino finn
 • Baratza Sette 270 Kaffekvarn

  Baratza Sette 270 Kaffekvarn
  Barzata kaffekvarn sätter en ny standard i enkelhet, effektivitet och användarvänlighet. Det yttersta bladet på kaffekvarnen är det som roterar och insidan är stillastående. Detta gör att kvarnen blir mycket effektivare och bönorna mals snabbt efter hur du vill ha dem. Det finns tre förinställda doseringsprogram, men du kan också enkelt justera malningsgraden efter hur du önskar få ditt kaffe. Hållaren gör att du kan mala kaffet direkt ner i kaffefiltret. Timerfunktionen maler ditt kaffe när du önskar, så att du har nymalet kaffe.  Specifikationer: Mått: H 40 x B 13 x D 24 cm. Vikt: 3,2 kg. Effekt: 290 W. Kapacitet bönbehållare: 300-400 g.
 • KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Creme

  KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Creme
  Mal ditt kaffe till perfektion med denna robusta kaffekvarn från KitchenAid. Den tidlösa designen gör att kvarnen blir en elegant inredningsdetalj i köket. Tack vare de 15 olika malningsgraderna maler du med enkelhet allt ifrån finmalet espressokaffe till grovmalet presskaffe. Kaffekvarnen jobbar med en låg hastighet på bara 450 varv/minut, vilket resulterar i att det inte bildas någon friktionsvärme så att kaffets smak och kvalitet bibehålls. Kaffekvarnen finns, utöver Creme, i färgerna Grafit metallic, Röd och Svart. Kapacitet: 200 gramEffekt: 240 Watt Höjd: 25 cmGaranti: 2 årMedföljande rengöringsborste och kaffemått. 
 • Kaffekvarn Santiago, bok - Zassenhaus

  Kaffekvarn Santiago, bok - Zassenhaus
  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Comandante NITRO BLADE

  Comandante NITRO BLADE
 • Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

  Stelio Kaffekvarn 17 inställningar
 • Wilfa WSCG2 - Kaffekvarn

  Wilfa WSCG2 - Kaffekvarn
  Wilfas kaffekvarn är en allroundkvarn som lämpar sig till både för malning till bryggkaffe. Malningsgraden kan justeras från fint till grovt totalt 35 olika malningsgrader.Vrid timern till önskad tid från 0 - 30 sekunder och kaffekvarnen stänger av sig automatiskt när tiden är slut. Kaffekvarnen är utrustad med ett korninskt malverk. Är en stabil kvarn som står säkert på bänken.Kaffebehållaren kan diskas i diskmaskin.160W.
 • Ankarsrum Assistent Original Mjöl och Kaffekvarn

  Ankarsrum Assistent Original Mjöl och Kaffekvarn
  Assistent Originaltillsats för lite grövre malning. Passar kvarnmodell 10.
 • Zassenhaus Kaffekvarn La Paz Brunbets

  Zassenhaus Kaffekvarn La Paz Brunbets
  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • CM900 Kaffekvarn Programmerbar Silver

  CM900 Kaffekvarn Programmerbar Silver
 • Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn

  Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn
  Mal ditt eget kaffe!Välj mellan flera precisa inställningar för att mala kaffe till den finaste espresson eller grovkornig press. The Smart Grinder från Sage använder sig av Dosing IQ-teknologi för att alltid garantera rätt dosering när du maler dina bönor. Allt går att finjustera efter smak maskinen hanteras enkelt genom knapparna vid den väl upplysta LCD-skärmen!Bönbehållaren rymmer hela 450 gram, vilket gör att du sällan behöver fylla på den och att du kan mala kaffe alla gäster samtidigt. Dessutom kommer du garanterat kunna imponera på gästerna med tanke på det otrolig goda kaffet du kommer bjuda på. The Smart Grinder är en utmärkt kaffekvarn som gör det lätt att gå upp morgonen och som alltid ger dig ett perfekt kaffe!  Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 38 cm.- Bredd: 22 cm.- Djup: 15 cm.- Kapacitet (bönor): 450 gram.- Effekt: 165 Watt. - 60 precisa inställningar!
 • Mazzer Mini model B steel

  Mazzer Mini model B steel
 • CM702 Kaffekvarn med 20 Inställningar

  CM702 Kaffekvarn med 20 Inställningar
 • Stelton Collar kaffekvarn

  Stelton Collar kaffekvarn
  En stilren och elegant kaffekvarn från Stelton. Den smarta designen gör att du maler rakt ner i förvaringsburken. När du vill mala sätter du helt enkelt på malverket ovanpå burken och låter det nymalda kaffet åka ner, och när du är färdig sätter du på locket för att bevara färskheten av kaffet. När duon Daniel Debiasi och Frederico Sandri skapade serien Collar ville de återupptäcka ritualen och kulturen av att brygga kaffe i kombination med skandinavisk design. I serien ingår allt du kan tänkas behöva för att brygga en härlig kopp espresso, kaffekvarn, espressobryggare, sockerskål och mjölkkanna. Designer: Daniel Debiasi, Federico Sandri
 • Chef'n Kaffekvarn i Glas och Silikon

  Chef'n Kaffekvarn i Glas och Silikon
  Med den här söta lilla kaffekvarnen kan du snabbt och enkelt mala en till två portioner av ditt favoritkaffe. Kaffekvarnen är lätt att öppna och fylla på med färska bönor och är även lekande lätt att ta isär när det är dags för rengöring. Du kan enkelt justera hur grovt eller fint du vill mala och den effektiva kvarnen maler sedan snabbt önskad mängd ner i den medföljande glasbehållaren.Specifikationer:- Material: Glas och silikon- Kapacitet på 1-2 koppar- Lätt att fylla på- Lätt att ta isär och rengöra
 • IL Solito Kaffekvarn Svart

  IL Solito Kaffekvarn Svart
 • Rocket Fausto black

  Rocket Fausto black
 • Artisan kaffekvarn Röd 200g

  Artisan kaffekvarn Röd 200g
 • Eureka MIGNON Brew Pro Elektrisk Kaffekvarn, Förkromat stål

  Eureka MIGNON Brew Pro Elektrisk Kaffekvarn, Förkromat stål
  Till det perfekta stämpelkanne- eller droppkaffet krävs perfekt malda bönor. MIGNON Brew Pro är Eurekas elektriska kaffekvarn som är specialiserat på filter- och stämpelkannekaffe. Den maler nästan ljudlöst upp till 2,5 gram i sekunden. Med Eurekas patenterade steglösa kvarninställningar kan du göra kaffet precis så fint eller grovt som du vill ha det, så att det passar till den brygg teknik du föredrar. MIGNON Brew Pro är utrustad med en användarvänlig touch-panel som gör det lätt att ställa in rätt mängd kaffebönor.
 • Rocket Faustino Chrome

  Rocket Faustino Chrome
 • Smeg Kaffekvarn, Cream

  Smeg Kaffekvarn, Cream
  Smeg kaffekvarn med inställningsbar malningsgrad och mängd i klassisk retrodesign.
 • Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

  Stelio Kaffekvarn 17 inställningar
 • Greaef Mill 80 - 40 indst.

  Greaef Mill 80 - 40 indst.
 • Kaffekvarn Ascaso I-2 mini, vit

  Kaffekvarn Ascaso I-2 mini, vit
  En smidig och snabb kvarn för hemmabruk. Steglöst justerbar malningsgrad med 38 mm koniska malskivor. Gjuten polerad aluminium. FAKTA Bredd 125 mm Djup 230 mm Höjd 310 mm Elanslutning 230 V Max effekt 140 watt Storlek bönhållare 250 g Diameter malskivor 38 mm Nettovikt 3,5 kg
 • Kaffekvarn Svart-Silver

  Kaffekvarn Svart-Silver
 • Kvarn i-mini i-2 (38 mm) polerad aluminium

  Kvarn i-mini i-2 (38 mm) polerad aluminium
  Ascaso I-2 mini är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Den är en av de minsta kaffekvarnarna i vårt sortiment espressokvarnar anpassad för mindre espressomaskiner, och passar särskilt bra för As
 • Zassenhaus Kaffekvarn Santiago Svart

  Zassenhaus Kaffekvarn Santiago Svart
  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.  Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Kaffekvarn KM3874

  Kaffekvarn KM3874
  En bra kaffekvarn som har inställningsbar malningsgrad vilket gör det möjligt att mala kaffe till olika typer av kaffesorter. Oavsett om du har en espressomaskin eller perkolator så kan du mala kaffe till det med den här kvarnen. Effekt: 100W,
 • Baratza Forté All Purpose Kaffekvarn

  Baratza Forté All Purpose Kaffekvarn
  Kompkat och enkel kaffekvarn som passar till alla typer av kaffe, så att du alltid kan brygga dig en perfekt kopp. Kaffekvarnen från Barataza har många praktiska och smarta funktioner som gör att denna kaffekvarn passar både till privatpersoner och servicebranschen. Utrustad med en digital skärm där du enkelt kan justera kvarnen, beroende på vilka bönor du har och hur du vill att det ska malas. Enkelt ställer du in tig, dos och vikt så du får ditt kaffe precis som du vill. Denna kraftfulla kaffekvarn med 54 mm platta keramiska blad som ger en exakt malningsgrad så du får en perfekt kopp kaffe.  Specifikationer:Mått: H 36 x B 13 x D 18 cm. Vikt: 6 kg. Material: Metall. Bönbehållare: 300-400 g.
 • Mazzer Super Jolly Electronic Kaffekvarn Svart

  Mazzer Super Jolly Electronic Kaffekvarn Svart
  Super Jolly är toppstyrd med softtouch på tratten. Den har steglös inställning/ justering från 3-20 gram. Den har digital timer och display. Kvarnen är designad så att du kan mala direkt ner i portafiltret. Den har stora kvarnblad på hela 64 mm. och bönbehållaren är på 1,2 kg. Kvarnbladen är fjäderupphängda, vilket ger en flytande och steglös inställning av maskinen.
 • Nuova Simonelli MDJ On Demand Espressokvarn

  Nuova Simonelli MDJ On Demand Espressokvarn
  MDJ är en professionell espressokvarn som ger dig ett kompromisslöst resultat i koppen. Nuova Simonelli är otroligt tyst och passar perfekt för det upptagna caféet, på restaurangen, på företaget eller i det stora köket. Kvarnens blad är 75 mm och alltså rättså stora, men med en låg rpm på 1080 kan du vara säker på att kaffet inte överhettas.Kvarnen är snabb och kan hantera ett dubbelskott på ca 6 sekunder. Kvarnen har en timerfunktion som är väldigt användarvänlig och detsamma gäller vid justering av slipningsgraden, som givetvis är steglös.Specifikation:- Knivstorlek: 75 mm.- Stålknivar.- Justering: Remote.- Digital timer.- Bönbehållare: 1,6 kg.Strömförsörjning 230 V.Mått (w x d x h) 215 x 290 x 605. Vikt: 15 kg.
 • Kaffekvarn Brasilia, Bok - Zassenhaus

  Kaffekvarn Brasilia, Bok - Zassenhaus
  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Mazzer Mini Electronic Kaffekvarn

  Mazzer Mini Electronic Kaffekvarn
  Elegant elektrisk kaffekvarn från Mazzer till hemmabruk eller ett litet Café. Kaffekvarnen har steglös reglering, betjäning via toppen med digital display, så att du får rätt mängd kaffe varje gång-Mazzer kaffekvarn Modell A ger ett perfekt resultat varje gång.
 • Mahlkönig Kaffekvarn

  Mahlkönig Kaffekvarn
  Populär kvarn för hemmabruk från Mahlkönig. Denna lilla kompaktkvarn har en mycket bra prestanda och är enkel att justera så att den passar din filterhållare exakt.Kvarnen är utrustad med 54 mm keramiska plattor, vilket garanterar lång hållbarhet och högsta prestanda. Justering av kvarnen sker enkelt via 2 reglage - en för grov justering och en för finjustering. Den grova inställningen har 10 steg, och för varje grovt steg har du ytterligare 23 bra steg för att hitta rätt slipgrad. Kvarnen har en 3h timerfunktion som du kan anpassa efter dina behov.
 • Zassenhaus Kaffekvarn Brasilia Svart

  Zassenhaus Kaffekvarn Brasilia Svart
  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.  Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • OBH Nordica Coffee Mill Easy Grind

  OBH Nordica Coffee Mill Easy Grind
  Kaffekvarn med knivar i rostfritt stål,För brygg- och kokkaffe,Plats för 75 g kaffebönor / 10 koppar kaffe,Pulsströmbrytare,200 W effekt,
 • Kaffekvarn Grind Expert

  Kaffekvarn Grind Expert
  Kaffekvarn som snabbt och effektivt maler dina kaffebönor till önskad finhetsgrad för maximal arom. Att brygga kaffe med färskmalda bönor ger dig en helt ny smakupplevelse! - Anpassar malningsgraden till bryggmetoden genom 9 olika inställning
 • Kaffekvarn, polerad aluminium - Ascaso I-1 Mini

  Kaffekvarn, polerad aluminium - Ascaso I-1 Mini
  Kaffekvarn, polerad aluminium - Ascaso I-1 Mini - är en rejäl kvarn i gjuten aluminium för seriösa hemanvändare. Steglöst justerbar malningsgrad med 54 mm malskivor.
 • Graef CM900

  Graef CM900
 • Kaffekvarn Ascaso I-1, svart

  Kaffekvarn Ascaso I-1, svart
  Kaffekvarn Ascaso I-1, svart, är en rejäl kvarn i gjuten aluminium för seriösa hemanvändare. Steglöst justerbar malningsgrad med 54 mm malskivor. FAKTA Bredd: 162 mm Djup: 266 mm Höjd: 407 mm Elanslutning: 230 V Max effekt: 250 watt Storlek bönhållare: 600 g Diameter malskivor: 54 mm Nettovikt: 4,2 kg https://www.youtube.com/watch?v=jn5SN_X3gig
 • Baratza Forté BG Kaffekvarn

  Baratza Forté BG Kaffekvarn
  Baratza Forté BG är en läcker, kompakt kvarn i toppkvalitet, och är särskilt bra till att mala svart kaffe, då den maler kaffet helt fint. Kvarnens kropp är tillverkad i aluminium og kvarnkammaren är uteslutande producerad i metall. Den fina touchdisplayen ger dig möjlighet att välja mellan att mala efter tid eller vikt. Konstruktionen gör, att den kan användas till både privat bruk, men också til mindre firmor - t.ex. till kontor, caféer osv. Om du maler efter vikt, maler kvarnen med en presicion på +/- 0,2g. De 54 mm. platta stålknivarna maler Baratza Forté BG kaffet helt noga, och levererar ett enastående kvalitetskaffe i den stängda behållaren. Stålbladen gör dock att den inte kan mala till bara en kopp espresso. Baratza Forté BG har två justeringsmekanismer på fronten. Den högra låter dig grovjustera, medan den vänstra klarar finjusteringen av malningen.
 • Kaffekvarn 2408

  Kaffekvarn 2408
  Att brygga kaffe med nymalda bönor tar din kaffeupplevelse till en helt ny nivå. Conical Precision levererar den malningsgrad du behöver, från fint espressokaffe, filterkaffe till grovmalet pressokaffe. Malningsgraden som går att variera ger det
 • CM800 Kaffekvarn med 40 Inställningar Silver

  CM800 Kaffekvarn med 40 Inställningar Silver

Antika kaffekvarnar

Gammal kaffekvarn

För dig som gillar antika detaljer och inredning vill vi tipsa om att gå på auktion eller loppis. Där kan du fynda jättefina gamla kaffekvarnar som den på bilden. En sån kaffekvarn är värd att ha en central plats på kökshyllan.

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor.

Det finns sätt att tillaga kaffe på som blir så mycket godare om man kan färskmala kaffet. Om du föredrar perkulator, mokabryggare eller presskanna är lite efter tycke och smak men alla tre kan nog de flesta skriva under på ger godare kaffe om det är nymalet kaffepulver som används.

Varumärken
Andersson, Anfim, Ankarsrum, Ascaso, Baratza, Barletta, Bastian, Bialetti, Bodum, Bosch, Braun, Caso, Champion, Chef'n, Cloer, Comandante, Cuisinart, Delonghi, Eppicotispai, Eureka, Funktion, Gastroback, GEFU, Graef, Hario, Horwood, Kilner, KitchenAid, Kyocera, Macap, Mahlkönig, Mazzer, Melitta, Moccamaster, Nemox, Nicolas Vahé, Nuova Simonelli, OBH Nordica, Peugeot, Profi Cook, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Sage By Heston Blumenthal, Sencor, Severin, Smeg, Stelton, Timemore, Wilfa, WMF, Zassenhaus

ileadileadileadileadileadilead