Kaffekvarnar

Smaken på ett frystorkat, färdigmalt kaffe och ett nymalet är stor! Vill du ta ditt kaffedrickande till en ny nivå ska du definitivt mala ditt eget. Det du behöver är inte mer än en bra kaffekvarn och hela kaffebönor. Ditt nymalda kaffepulver kan du sedan sätta direkt ner i din kaffebryggare eller perkulator och brygga kaffet precis som vanligt. Testa och jämför!

Manuella och elektriska kaffekvarnar

Det finns både manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa. Med de manuella maler du kaffet med en vev för hand. De elektriska är det bara att trycka på en knapp för att mala.

Populärt inom kaffekvarnar

Fler tips på kaffekvarnar

 • WMF Skyline Kaffekvarn

  WMF Skyline Kaffekvarn
  Mal dina kaffebönor efter personliga önskemål med denna Skyline kaffekvarn från WMF. Kvarnens 12 inställningar gör att du kan mala dina bönor precis som du ha dem, och alltid få et perfekt resultat. Designen är elegant och tillverkad i rostfritt Cromargan-stål. Kvarnen har en god kapacitet på 250 gram, vilket gör att den passar utmärkt till både morgonkaffet och när gästerna kommer på besök. Kvarnen är utrustad med en avtagbar pulverbehållare som gör det möjligt att att förvara de malda bönorna utan att aromen försvinner.
 • Manuell kaffekvarn keramisk

  Manuell kaffekvarn keramisk
 • Anfim K2-T kaffekvarn

  Anfim K2-T kaffekvarn
  Läcker italiensk kaffekvarn med otroligt många inställningsmöjligheter samt möjlighet för användning av timer. Maler färskt kaffe just efter din egen smak.
 • Eureka Mignon Specialita chrome

  Eureka Mignon Specialita chrome
 • Wilfa SVART Precision kaffebryggare WSP-2A + UNIFORM kaffekvarn

  Wilfa SVART Precision kaffebryggare WSP-2A + UNIFORM kaffekvarn
 • Ascaso i-Steel Kaffekvarn

  Ascaso i-Steel Kaffekvarn
  Du får ut mest smak ur ditt kaffe om du maler bönorna innan du ska brygga det. Ascaso i-Steel Kaffekvarn har en stilren och modern design och fås i borstat eller polerat rostfritt stål. Den har en kraftfull motor och ett kvarnblad på 54 mm. Kvarnen är bra till både espresso, filterkaffe och kaffe i stämpelkanna.Det är viktigt att när du justerar malningsgraden på kvarnen ska de antingen vara helt tom på bönor eller så ska kvarnen vara igång så att knivarna roterar.
 • Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn glansig

  Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn glansig
  Elegant elektrisk kaffekvarn från Bodum som enkelt maler dina bönor precis som du önskar. Mått: D 9 x H 16,6 x B 9,5 cm. 
 • Kaffekvarn 40g

  Kaffekvarn 40g
 • Kaffekvarn, rostfritt stål, blank - Ascaso I-1

  Kaffekvarn, rostfritt stål, blank - Ascaso I-1
  Kaffekvarn, rostfritt stål, blank - Ascaso I-1 - är en gedigen kvarn i rostfritt stål för hemmabruk. Steglöst justerbar malningsgrad med 54 mm malskivor.
 • La Paz Kaffekvarn brunbets

  La Paz Kaffekvarn brunbets
 • Kaffekvarn Ascaso I-2 mini, svart

  Kaffekvarn Ascaso I-2 mini, svart
  Kaffekvarn Ascaso I-2 mini, svart, är en smidig och snabb kvarn för hemmabruk. Steglöst justerbar malningsgrad med 38 mm koniska malskivor. Gjuten polerad aluminium. FAKTA Bredd 125 mm Djup 230 mm Höjd 310 mm Elanslutning 230 V Max effekt 140 watt Storlek bönhållare 250 g Diameter malskivor 38 mm Nettovikt 3,5 kg https://www.youtube.com/watch?v=jn5SN_X3gig
 • Mazzer Mini Electronic Kaffekvarn

  Mazzer Mini Electronic Kaffekvarn
  Elegant elektrisk kaffekvarn från Mazzer till hemmabruk eller ett litet Café. Kaffekvarnen har steglös reglering, betjäning via toppen med digital display, så att du får rätt mängd kaffe varje gång-Mazzer kaffekvarn Modell A ger ett perfekt resultat varje gång.
 • Eureka MIGNON Perfetto Elekrisk Kaffekvarn, Förkromat stål

  Eureka MIGNON Perfetto Elekrisk Kaffekvarn, Förkromat stål
  Med denna unika kaffekvarn från Eureka kan du mala kaffe till både espresso och filterkaffe i en och samma maskin. MIGNON Perfetto arbetar nästan ljudlöst med Eurekas Silent Techonolgy, så samtalen kan fortsätta utan att avbrytas medans kaffet görs. Tack vare Eurekas patenterade steglösa kvarninställning kan du mala kaffebönorna precis så fint eller grovt som du vill ha det. MIGNON Perfetto-modellen är utrustad med guidelines på vredet till kvarninställningen så du får god hjälp på vägen till att få optimalt malda bönor till både espresso och stämpelkaffe eller till speciella sorter som moka eller turkiskt kaffe.
 • Mjöl och Kaffekvarn

  Mjöl och Kaffekvarn
 • Kaffekvarn 80 gram Rostfritt stål

  Kaffekvarn 80 gram Rostfritt stål
 • Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFBS-100S

  Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFBS-100S
  Brygg perfekt kaffe varje gång med denna Uniform-kaffekvarnen från Wilfa. Kaffekvarnen är utvecklad i samarbete med den världsberömda kaffeexperten Tim Wendelboe, som genom en lång karriär har utmärkt sig som en av världens bästa inom sitt område. Wilfa WSFBS-100S är designad med en platt kvarn som maler kaffet jämnt, vilket ger den bästa smaken, oavsett vilken av de 41 kvarninställningar du väljer. Kvarnen drivs med en 80 watt motor och maler kaffet långsamt för att undvika överhettning, vilket ger maximal smak till det färdigbryggda kaffet.
 • Eureka ATOM Specialty 65 elektrisk kaffekvarn, Vit

  Eureka ATOM Specialty 65 elektrisk kaffekvarn, Vit
  Eureka tar sitt kaffe väldigt seriöst och förstår att deras användare gör det samma. Till en perfekt espresso är allt från bryggtemperatur till tryck viktigt och även de malda bönorna. Därför har Eureka utvecklad denna elektroniska ATOM Specialty 65 kaffekvarn som låter dig mala bönorna precis så som du föredrar dem. Med hjälp av Eurekas patenterade steglösa kvarninställning kan du välja hur fint eller grovt ditt kaffe ska malas. ATOM Specialty 65 maler kaffet blixtsnabbt med en topphastighet ända upp till 3,6 g i sekunden. Den arbetar dessutom näst intill ljudlöst så du kan få ditt kaffe av cafékvalitet därhemma utan att förstöra stämningen i köket.
 • Collar Kaffekvarn

  Collar Kaffekvarn
  Collar kaffekvarn från Stelton är ett måste för den kvalitetsmedvetna kaffefantasten som vill brygga den perfekta espresson på nymalda kaffebönor.
 • Rocket Faustino Appartamento Chrome/copper

  Rocket Faustino Appartamento Chrome/copper
 • Svart Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart

  Svart Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart
  Svart Aroma kaffekvarn från Wilfa. Kan mala med fem olika malningsgrader - kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Den nya förbättrade motorn med lägre hastighet och värmeeffekt ser till att aromen och smaken bevaras ännu bättre. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala. Den medföljande bönbehållaren och bricka är gjord av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus.
 • Krydd och Kaffekvarn, elektrisk, svart - Sencor

  Krydd och Kaffekvarn, elektrisk, svart - Sencor
  Lämplig för malning av kaffebönor, valnötter, örter, vallmofrön och kryddor. Behållare för upp till 50 gram kaffebönor som är tillräckligt för 10 koppar kaffe. En jämnmalning uppnås tack vare ett speciell tre nivåer rostfritt stålblad. Finheten i malningen baserast på malningstiden. Lång livslängd och enkelt underhåll tack vare sin behållare, tre-nivå kniven och det rostfria ytterhöljet. Stor bakgrundsbelyst på/av knapp säkerställer enkel drift och strömindikator. Säkerhetsspärr som förhindrar kaffekvarnen från att startas om inte den inte är stängd. Anti-slip fötter för enkel och stabil malning. Nätsladden kan lagras i botten. Ineffekt: 150 W Ljudnivå max. 82 dB Längd nätsladden: 50 cm Mått (bredd x djup x höjd): 104 x 104 x 192 mm Vikt: 800 g Spänning och frekvens: 220-240 V, 50/60 Hz
 • Delonghi KG40

  Delonghi KG40
 • Wilfa WSFB-100S

  Wilfa WSFB-100S
  58 mm breda, plana kvarnhuvuden,40 olika malningsnivåer,Medföljande app,Autostop och långsam malning,Lätt att rengöra,
 • Artisan kaffekvarn svart 200 g

  Artisan kaffekvarn svart 200 g
 • Reservdel gaggia mdf kvarn

  Reservdel gaggia mdf kvarn
  Komplett matararm till kaffekvarnen Gaggia MDF. Pillig att byta (om du skulle ha oturen att den går av) men görbart. Passa på att städa maskinen på gammalt kaffe så blir den som ny! Lycka till.
 • Kaffekvarn 40g

  Kaffekvarn 40g
 • KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Svart

  KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Svart
  Mal ditt kaffe till perfektion med denna robusta kaffekvarn från KitchenAid. Den tidlösa designen gör att kvarnen blir en elegant inredningsdetalj i köket. Tack vare de 15 olika malningsgraderna maler du med enkelhet allt ifrån finmalet espressokaffe till grovmalet presskaffe. Kaffekvarnen jobbar med en låg hastighet på bara 450 varv/minut, vilket resulterar i att det inte bildas någon friktionsvärme så att kaffets smak och kvalitet bibehålls. Kaffekvarnen finns, utöver Svart, i färgerna Creme, Grafit metallic och Röd. Kapacitet: 200 gramEffekt: 240 Watt Höjd: 25 cmGaranti: 2 årMedföljande rengöringsborste och kaffemått. 
 • Kaffekvarn

  Kaffekvarn
 • Kaffekvarn i-1 Dark Black

  Kaffekvarn i-1 Dark Black
 • Kvarn i-mini i-2 (38 mm) svart aluminium

  Kvarn i-mini i-2 (38 mm) svart aluminium
  Ascaso I-2 mini är en gedigen kvarn i rostfritt stål. Den är en av de minsta kaffekvarnarna i vårt sortiment espressokvarnar anpassad för mindre espressomaskiner, och passar särskilt bra för As
 • Mazzer Mini model B white

  Mazzer Mini model B white
 • Kaffekvarn Brasilia, brunbetsad - Zassenhaus

  Kaffekvarn Brasilia, brunbetsad - Zassenhaus
  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Mazzer Mini Electronic A Kaffekvarn Vit

  Mazzer Mini Electronic A Kaffekvarn Vit
  En mindre kaffekvarn från Mazzer i snygg design, perfekt för hemmabruk eller på det lilla caféet. Knivarna är 64 mm och har en steglös justering.  Specifikation:- Digital Timer: Justera skärningstiden för ett och dubbelt skott med 0,05 sekunders noggrannhet.- Tid för 14 g malet kaffe: ca 15 sekunder.- Digital display på toppen. 
 • Eureka ATOM Specialty 75 elektrisk kaffekvarn, Chrome

  Eureka ATOM Specialty 75 elektrisk kaffekvarn, Chrome
  Denna blixtsnabba och nästan ljudlösa elektriska kaffekvarn från Eureka är till dig som älskar din espresso och vill gör den från böna till kopp. Eurekas ATOM Specialty 75-kaffekvarn har en kvarnblad på 75 mm. i härdat stål och maler upp till 5,5 gram kaffe i sekunden. Tack vare Eurekas patenterade steglösa kvarninställning kan du själv mycket noggrant välja hur fint eller grovt kaffet ska malas. Kaffekvarnen har en effekt på 800 watt och en nästan ljudlös arbetsprocess så du kan utan problem föra ett samtal medans den maler utan att höja rösten. Kvarnen kommer i flera snygga färger att välja mellan.
 • Kaffekvarn La Paz, brunbetsad - Zassenhaus

  Kaffekvarn La Paz, brunbetsad - Zassenhaus
  Riktigt retro, handvevad kaffekvarn från tyska Zassenhaus! Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning. Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet. Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe. Rengöring: Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent. Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.
 • Sage Kaffekvarn The smart grinder

  Sage Kaffekvarn The smart grinder
  Denna snygga kaffekvarn från Sage hjälper dig att mala dina bönor precis som du vill ha dem. Med 60 inställningar för grovlek kan du få ditt kaffe att bli helt perfekt. Den smarta IQ-teknologin för dosering anpassar mängden kaffe efter grovleken. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med en praktisk LCD-skärm där du enkelt kan välja dina inställningar. Specifikationer:Effekt: 165 WMått: H36 x B22 x D15 cm Tar 450 g kaffebönor TimerMalverk: Rostfritt Garanti 2 år BCG820UK
 • OBH Nordica KAFFEKVARN PRECISION

  OBH Nordica KAFFEKVARN PRECISION
 • Smeg Kaffekvarn, Svart

  Smeg Kaffekvarn, Svart
  Smeg kaffekvarn med inställningsbar malningsgrad och mängd i klassisk retrodesign.
 • BISTRO Kaffekvarn, Koppar

  BISTRO Kaffekvarn, Koppar
  Stilren kaffekvarn från Bodum med justerbar mal.
 • Eureka MIGNON Silenzio Elektrisk Kaffekvarn, Chrome

  Eureka MIGNON Silenzio Elektrisk Kaffekvarn, Chrome
  Med denna effektiva elektroniska kaffekvarn från Eureka kan du mala kaffebönor till allt från den grova stämpelkannan till turkiskt kaffe, där kaffet ska vara ultrafint. MIGNON Silenzio kommer i tre olika färger och är designad för hemmabruk med en tystgående motor och kvarnverk som inte stör samtalen i köket. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med Eurekas patenterade steglösa kvarnreglering som låter dig ställa in kaffets grovlek med enorm precision för perfekta resultat varje gång.
 • Rocket Faustino Chrome

  Rocket Faustino Chrome
 • Nemox Lux Kaffekvarn Stål

  Nemox Lux Kaffekvarn Stål
  Det finns inget bättre än färskmalet kaffe. Det kan du få med denna professionella kaffekvarn från det italienska märket Nemox. Lux kaffekvarn passar in i varje kök med en kropp i rostfritt stål och genomskinlig behållare som låter dig se kaffebönorna.Lux är utrustad med koniska kvarnar av härdat stål vilket garanterar en lång livslängd och utmärkt prestanda över tiden.Den kraftfulla motorn har ett reduktionssystem som låter dig minska hastigheten från 10 200 till 8 000 varv per minut. Det är väldigt viktigt med en låg hastighet eftersom det ser till att kaffet inte överhettas vilket kan ge en bränd smak. Skäm bort dig själv och dina nära och kära med en utsökt kopp kaffe gjord på färska nymalda bönor.
 • Kaffekvarn, antracit - Ascaso I-2

  Kaffekvarn, antracit - Ascaso I-2
  Kaffekvarn, antracit - Ascaso I-2 - är en rejäl kvarn i gjuten aluminium för seriösa hemanvändare. Steglöst justerbar malningsgrad med 38 mm koniska malskivor. FAKTA Bredd 162 mm Djup 266 mm Höjd 407 mm Elanslutning 230 V Max effekt 140 watt Storlek bönhållare 600 g Diameter malskivor 38 mm Nettovikt 3,5 kg
 • Wilfa CG-110B

  Wilfa CG-110B
 • Kaffekvarn, krom - Macap MC6 C83

  Kaffekvarn, krom - Macap MC6 C83
  Kaffekvarn, krom - Macap MC6 C83, krom, är en butikskvarn med spänne för att fästa påse under. FAKTA Effekt motor 340 watt Varvtal 1400 rpm Malningskapacitet/timme 8 kg Diameter malskivor 65 mm
 • TSM6A013B Kaffekvarn med Kniv Svart

  TSM6A013B Kaffekvarn med Kniv Svart
 • Smeg Kaffekvarn, Röd

  Smeg Kaffekvarn, Röd
  Smeg kaffekvarn med inställningsbar malningsgrad och mängd i klassisk retrodesign.
 • Zassenhaus Kaffekvarn La Paz Brunbets

  Zassenhaus Kaffekvarn La Paz Brunbets
  Zassenhaus anses vara en av världens absolut bästa kvarntillverkare. Zassenhaus kaffekvarnar har ett högkvalitativt malverk gjort av stål och det är lätt att justera efter hur fin- eller grovmalet kaffe man vill ha. Till skillnad från många andra kaffekvarnar på marknaden så har Zassenhaus kvarnar steglös inställning.Zassenhaus malverk är i det närmaste outslitliga och kommer med 25 års garanti på malverket. Alla Zassenhaus kaffekvarnar är manuella kvarnar, för när det kommer till att frigöra aromerna från kaffebönorna så har en manuell kvarn en bra fördel gentemot de elektriska kvarnarna. De snabbt roterande bladen i en elektrisk modell avger värme vilket kan påverka smaken på kaffet.Uppsamlingslådan i Zassenhaus kvarnar rymmer ca 5-6 koppar bryggmalet kaffe.Rengöring:Vi rekommenderar att man med jämna mellanrum rengör malverket. Använd vanligt torrt matris, häll i ca 1/2 dl i kvarnen och mal därefter igenom på en ganska fin inställning. Detta rensar effektivt rent i spåren i malverket. Man kan även öppna och ställa malverket på grövsta inställningen och ta en liten hobbypensel och borsta rent.Det är viktigt att aldrig använda vatten vid rengöring eftersom man inte kommer åt att torka ordentligt och då riskerar man att malverket rostar.

Antika kaffekvarnar

Gammal kaffekvarn

För dig som gillar antika detaljer och inredning vill vi tipsa om att gå på auktion eller loppis. Där kan du fynda jättefina gamla kaffekvarnar som den på bilden. En sån kaffekvarn är värd att ha en central plats på kökshyllan.

Kvarnar i olika prisklasser online

På nätet finns det många bra manuella och elektriska kaffekvarnar att köpa i många olika prisklasser. De billigaste manuella får du för 100-200 kr. Vill du ha kvarnar för lite större partier och elektriska finns det de som kostar flera tusentals kronor.

Det finns sätt att tillaga kaffe på som blir så mycket godare om man kan färskmala kaffet. Om du föredrar perkulator, mokabryggare eller presskanna är lite efter tycke och smak men alla tre kan nog de flesta skriva under på ger godare kaffe om det är nymalet kaffepulver som används.

Varumärken
Andersson, Anfim, Ankarsrum, Ascaso, Baratza, Barletta, Bastian, Bialetti, Bodum, Bosch, Braun, Caso, Champion, Chef'n, Cloer, Comandante, Cuisinart, Delonghi, Eppicotispai, Eureka, Funktion, Gastroback, GEFU, Graef, Hario, Heirol, Horwood, Kalita, Kilner, KitchenAid, Kitchenlab, Kyocera, Macap, Mahlkönig, Mazzer, Melitta, Moccamaster, Nemox, Nicolas Vahé, Nuova Simonelli, OBH Nordica, Peugeot, Profi Cook, Rocket, Rocket Espresso, Sage, Sage By Heston Blumenthal, Sencor, Severin, Smeg, Stelton, Timemore, Wilfa, WMF, Zassenhaus

ileadileadileadileadileadileadilead