Kaffemuggar

Vi är övertygade om att kaffet smakar bättre i en snygg kaffemugg. Därför har vi sammanställt en komplett översikt med alla de snygga kaffemuggarna från flera tillverkare och butiker online.

Kaffemuggar håller i regel värmen bättre än en kaffekopp. Muggarna är gjorda i lite tjockare keramik eller stengods. Kaffemuggen rymmer också mer kaffe så du kanske slipper ta en påtår varje fikastund. En vanlig storlek på kaffemuggar är 30 cl och motsvarar den dubbla volymen jämfört med en kaffekopp.

Hitta den snyggaste kaffemuggen

Här kan du bläddra i ett brett sortiment av muggar från flera olika varumärken. Välj i dropmenyn för att se kaffemuggar från just ditt favoritmärke.

Populärt inom kaffemuggar

 • Retromugg coffee first

  Retromugg coffee first
  Coffee first, your bullshit secondDen här snygga muggen med härlig känsla av retro är gjord av porslin och rymmer 0,33 liter. Passar bra att pigga upp dit kök och frukost med eller varför inte&hellip:
 • Rörstrand Ostindia Mugg 40 cl

  Rörstrand Ostindia Mugg 40 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. 1930 designade Emmy Almström porslinsserien Ostindia efter att hon blivit inspirerad av en porslinsskärva som spolats i land 1745 från den förliste ostindiefararen Götheborg. Idag är det ett av de mest vackra porslin och håller en hög kvalité. Kaffemuggen rymmer upp till 40 cl och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Äng Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Äng Mugg 30 cl
  En kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité som har designats av Lousie Adelborg på 1930-talet. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. En vacker mugg från porslinsserien Ostindia Floris. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackra porslin.  Kaffemuggen rymmer upp till 40 cl och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 

Fler tips på kaffemuggar

 • Design Letters Personlig Porslinsmugg O - Tekoppar Benporslin Svart

  Design Letters Personlig Porslinsmugg O - Tekoppar Benporslin Svart
  Personlig porslinsmugg i svart från danska Design Letters. Muggen är prydd med Arne Jacobsens bokstäver från 1937 i vitt. Använd muggen till dryck eller som förvaringsburk eller dekoration. Välj mellan bokstäverna A-Z. EgenskaperMugg från Design Letters med en bokstav A-ZTillverkad i högkvalitativt benporslinTypsnittet är designat av Arne Jacobsen 1937Använd till varma drycker eller som dekorationMått: 17x7,5 centimeter Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Liss Termosmugg H14 Cm 2-pack - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå

  House Doctor Liss Termosmugg H14 Cm 2-pack - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå
  Termosmuggen från House Doctor är perfekt för matrummet, kontoret eller konferensrummet och har en dubbelväggad design i stengods med en rustik look perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en lätt avsmalnad form för utmärkt grepp. Välj mellan olika färger. Om termosmuggen från House Doctor- Den här termosmuggen är en del av House Doctors kollektion Liss.- Dubbelväggad design.- Tillverkad av stengods.- Termosmuggen kommer i olika färger.- Tillgänglig i olika storlekar.- Höjd: 140 mm.- Diameter: 90 mm.- Tillverkad i Kina Skötselråd för termosmuggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Orange

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Orange
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Lozenge Mugg 25 Cl / Grön / Röd / Petrolblå - Kaffekoppar Stengods Vit

  Marimekko Lozenge Mugg 25 Cl / Grön / Röd / Petrolblå - Kaffekoppar Stengods Vit
  Muggen från Marimekko är tillverkad av stengods med ett lekfullt mönster med färgglada toner. Formgivning av Sabine Finkenauer. Tillverkad i Thailand. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Tillverkad i Thailand.- Formgivning av Sabine Finkenauer. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl På Äventyr Flytten - Kaffekoppar Porslin Grå

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl På Äventyr Flytten - Kaffekoppar Porslin Grå
  Flytten Muminmugg med motivet Flytten, inspirerat från berättelsen Kometen kommer av Tove Jansson. Den här vackra muggen har nummer 61 i ordningen av Arabias Muminmuggar och började tillverkas år 2013. Motivet gestaltar en sekvens ur berättelsen som handlar om en sommar i Mumindalen då en komet närmar sig jorden. Tillslut kommer kometen så pass nära att Muminfamiljen bestämmer sig för att flytta. Det illustrerade motivet på muggen kan ses som en hyllning till Tove Janssons enastående författarskap. Om Muminmuggarna De förtrogna berättelserna som gömmer sig bakom gör Muminmuggarna till något mycket mer än vanliga muggar för varma drycker. Med åren har Tove Janssons sagor om Mumintrollets äventyr blivit klassiker som fängslar såväl barn som vuxna. När du ger bort en Muminmugg i exempelvis dopgåva eller namngivelsepresent ger du även bort ett samlarobjekt och en berättelse som kommer leva vidare i generationer. Muggarna passar alla åldrar och kan med fördel kombineras med fler delar från samma servis. Väj ut ditt favoritmotiv, eller kombinera flera olika berättelser och låt din nya servis representera något större än bara en porslinsserie.Illustrationerna är ritade av Tove Slotte och är baserade på Tove Janssons original illustrationer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit

  Villeroy & Boch New Wave Caffè Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Vit
  Den svepande designen på New Wave Caffè Mugg är signifikant för serien som vunnit innovationspris för sin design och tillverkningsprocess. Tillverkad i fint porslin som tål mikro och diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl N - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen Alphabet Mugg 33 Cl N - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har elegant, hög design i porslin med handmålad, dekorativ bokstav på framsidan perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, blå detaljer runt omkring. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Royal Copenhagen- Elegant design.- Tillverkad av porslin.- En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om.- Både för varma och kalla drycker.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Från serien Alphabet Collection.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Kapacitet: 33.0 cl.- Antal kolli: 1.- Tillverkad i Thailand Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack

  RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack
  Set med fyra små muggar med öra med tomtar på, formgivna av Rolf Lidberg för RBA. De här muggarna passar perfekt till glöggfesten. Matcha gärna med kaffemuggarna ur samma serie.
 • Lene Bjerre Marion Tandborstmugg /silver - Tandborsthållare Keramik Svart

  Lene Bjerre Marion Tandborstmugg /silver - Tandborsthållare Keramik Svart
  Tandborstmugg från Lene Bjerre i keramik med ett elegant uttryck för att skapa en härlig känsla i hemmet perfekt för badrummet. Om tandborstmuggen från Lene Bjerre- Tillverkad av keramik. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 Cl Fru Dill - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg Med Handtag 40 Cl Fru Dill - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Muggen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både kaffe och varm choklad i. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Aida Quadro Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart

  Aida Quadro Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Stengods Svart
  Den här muggen från Aida tillhör den tidlösa serien Quadro. Samtliga produkter ur serien är tillverkade i stengods som har bränts i cirka 1200 grader, vilket ger bra kvalitet och lång hållbarhet. Den starka glasyren ger dessutom en fin och slät yta. Tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Msy Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Sand

  Mateus Msy Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Sand
  Den här muggen har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje mugg unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Resemugg Hi 35 Cl - Termosmuggar Tritan Beige

  Design Letters Resemugg Hi 35 Cl - Termosmuggar Tritan Beige
  Resemuggen från Design Letters har ett minimalistiskt utseende med en mjuk finish perfekt för varma drycker. Den har en läckfri design med ett tätslutande lock för att undvika spill. BPA- och BPS-fri. Om resemuggen från Design Letters- BPA- och BPS-fri.- Text: Hi.- Kapacitet: 35 cl.- Coolt, minimalistiskt utseende.- Läckfri design.- Gjord av tritan. Skötselråd för resemuggen- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosendahl Grand Cru Mugg 2-pack, 34 cl

  Rosendahl Grand Cru Mugg 2-pack, 34 cl
  Avnjut morgonens bästa stund med dessa klassiska kaffemuggar från Rosendahl och deras fantastiska serie Grand Cru. Den släta och eleganta formen gör att dessa muggar enkelt kan kombineras med andra serviser och dukningar.   Grand Cru är en serie produkter där funktionalitet och enkelhet väger tyngst. Den stilrena designen skapar en bra grund i köket och skapar en tydlig elegans i bordsdukningen.   Tål maskindisk och mikrovågsugn.  Material: Porslin Diameter: 8 cm Höjd: 11 cm Volym: 34 cl 
 • Knabstrup Keramik Colorit Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Korall

  Knabstrup Keramik Colorit Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Korall
  Muggen från Knabstrup Keramik är tillverkad av stengods med en vacker, räfflad kant nederst perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Knabstrup Keramik- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma
  En ljusblå kaffemugg från serien Swedish Grace som tillverkas av Rörstrand. Designad i Stockholm på 1930-talet av Louise Adelborg. Swedish Grace är en populär porslinsserie av hög kvalité.Porslinsmuggen rymmer upp till 50 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Koziol Aroma To Go 2.0 Termosmugg Med Lock - Termosmuggar Termoplast Organic Pink

  Koziol Aroma To Go 2.0 Termosmugg Med Lock - Termosmuggar Termoplast Organic Pink
  Termosmuggen från Koziol har ett praktiskt lock perfekt för varma drycker. Den har en stilren look med en isolerad insida och ett bekvämt grepp. Det organiska, cellulosabaserade materialet är 100% återvinningsbart, utgörs av 100% rent material och är 100% fritt från skadliga ämnen. Om termosmuggen från Koziol- Termosmuggen kommer i olika färger.- Kapacitet: 40.0 cl.- Tål diskmaskin.- 100% återvinningsbar plast.- BPA-fri.- Melaminfri. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Retromugg Number 1 mom

  Retromugg Number 1 mom
  Number 1 mom - Worlds best mom everDen här muggen till mamma kommer inbringa många koppar av ren glädje för din ömma moder. En present som ger och ger med härlig känsla av retro. Kaffemuggen är&hellip
 • Aida Søholm Solvej Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Creamy Sand

  Aida Søholm Solvej Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Creamy Sand
  Muggen från Aida har en mild design med karakteristiska, charmiga veck med en härlig pastellfärg för att lysa upp dukningen. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Aida- Mild design.- Karakteristiska veck längs kanten.- Härlig pastellfärg.- Tillverkad av porslin.- Från serien Søholm Solvej. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Frystålig.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Turkos

  Mateus Bubbles Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Turkos
  Bubbles Mugg från Mateus. Den här muggen har ett bubbligt mönster som gör den både charmig och lätt att hålla i handen. Den är tillverkad av keramik och målad för hand av erfarna hantverkare i Portugal, vilket gör att varje mugg unik. Kommer i flera härliga färger.Eftersom produkten är handgjord kan tillverknings- och leveranstiden variera. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design Letters Personlig Porslinsmugg E - Tekoppar Benporslin Vit

  Design Letters Personlig Porslinsmugg E - Tekoppar Benporslin Vit
  Personlig porslinsmugg i vitt från danska Design Letters. Muggen är prydd med Arne Jacobsens bokstäver från 1937 i svart. Använd muggen till dryck eller som förvaringsburk eller dekoration. Välj mellan bokstäverna A-Z, Æ och Ø. EgenskaperMugg från Design Letters med en bokstav A-Z, Æ eller ØTillverkad i högkvalitativt benporslinTypsnittet är designat av Arne Jacobsen 1937Använd till varma drycker eller som dekorationMått: 17x7,5 centimeter Shoppa Tekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Stripes Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusrosa

  Mateus Stripes Mugg 30 Cl - Kaffekoppar Keramik Ljusrosa
  Muggen från Mateus har en mjuk, sofistikerad känsla med ett grafiskt mönster. Muggen är tillverkad av handmålad, handgjord keramik med en miljövänlig förpackning. Variationer i utseendet kan förekomma. Om muggen från Mateus- Kombinera muggen med tallrikar från Mateus.- Muggen kommer i olika färger.- Den här muggen är en del av Mateuss kollektion Stripes.Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminmamma Marmelad - Kaffekoppar Porslin Multi

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Muminmamma Marmelad - Kaffekoppar Porslin Multi
  Arabias nya muminmotiv är taget från serien Muminvinter (1959) och Låtsaslek (1965). Motivet visar när Mumminmamman rensar trädgårdslandet tillsammans med sitt hembiträde Misan, samt när hon tar tid för sig själv och njuter av en kopp kaffe. Originalteckningarna är gjorde av Tove Jansson, och designen är gjord av Tove Slotte. Det nya muminmotivet återfinns även på en skål och tallrik. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Mugg 2-pack - Kaffekoppar Borosilikatglas Rosa

  Hay Borosilicate Mugg 2-pack - Kaffekoppar Borosilikatglas Rosa
  Muggen från Hay har en färgglad design i borosilikatglas med ett handtag på sidan för bästa komfort. En perfekt detalj för det dukade bordet. Om muggen från Hay- Färgglad design.- Gjord av borosilikatglas.- Förpackningsantal: 2- Höjd: 85 mm.- Diameter: 80 mm. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo To Go Mugg 35 Cl - Termosmuggar Plast Nordic Rose

  Eva Solo To Go Mugg 35 Cl - Termosmuggar Plast Nordic Rose
  Termosmugg från Eva Solo med en genomtänkt design med en funktionell klickfunktion och en praktisk rem för att ta med när du är på språng. Den är tillverkad av rostfritt stål med en dubbelväggad design med ett vakuum för att hålla värmen länge. Tillgänglig i åtskilliga färger. Om termosmuggen från Eva Solo- Tillverkad av rostfritt stål.- Termosmuggen finns i olika färger.- Dubbelväggad design med ett vakuum.- Praktisk rem.- Funktionell klickfunktion. Skötselråd för termosmuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Termosmuggar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffemugg Rosa Bee´s

  Kaffemugg Rosa Bee´s
  Superfin kaffemugg i från serien Bee´s som kommer i två olika färger, denna är lite cremerosa med ett guld bi på. Perfekt present till Mamma, bästisen eller varför inte till dig själv?Mått&hellip:
 • Royal Copenhagen History Mix Mugg 37 Cl 3-pack - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen History Mix Mugg 37 Cl 3-pack - Kaffekoppar Porslin Vit
  Det här är ett presentset med tre handplockade muggar. Muggarna kompletterar varandra och representerar olika perioder i Royal Copenhagens historia. De är tillverkade i porslin och har vackra handmålade detaljer. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl /terra - Kaffekoppar Stengods Svart

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Mugg 25 Cl /terra - Kaffekoppar Stengods Svart
  Muggen från Marimekko är tillverkad av brunt stengods med ett välkänt, småprickigt mönster. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Sami Ruotsalainen. Om muggen från Marimekko- Tillverkad av stengods.- Från serien Siirtolapuutarha.- Kapacitet: 25.0 cl.- Formgivning av Sami Ruotsalainen. Skötselråd för muggen- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Mugg 26 Cl Svart/grå - Kaffekoppar Porslin Vit

  Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Mugg 26 Cl Svart/grå - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Sabor-Figgjo har ett härligt utseende med ett retroinspirerat mönster som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av slitstarkt porslin perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Ge din inredning en personlig touch genom att mixa produkten med andra mönster från samma serie. Originaldesign från år 1968. Om muggen från Sabor-Figgjo- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika modeller.- Slitstark design.- Mönster med en retrokänsla.- Ugnsfast upp till 300 °C. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Mugg Med Högt Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Mugg Med Högt Handtag 25 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Royal Copenhagen har en minimalistisk form med en handgjord design för att göra varje produkt unik. Den är tillverkad av räfflat porslin med en bländande, vit färg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Formgivning av Arnold Krog. Om muggen från Royal Copenhagen- White Fluted uppskattas för den handgjorda designen.- White Fluted är också omtyckt för den tidlösa stilen.- Från serien White Fluted.- Gjord av porslin. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Carolina Gynning Looking For You Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Svart

  Carolina Gynning Looking For You Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Benporslin Svart
  Mugg från Carolina Gynning. Den här snygga muggen lyfter vilken dukning som helst, och passar utmärkt till både morgonkaffet och eftermiddagsteet. Formgivaren Carolina Gynning har med stor passion och kärlek tagit fram detta charmiga motiv, som återspeglar hennes bubblande och utåtriktade personlighet. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Portmeirion Royal Worcester Wrendale Winter Mice Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Portmeirion Royal Worcester Wrendale Winter Mice Mugg 31 Cl - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Den här charmiga muggen har ursprungligen handmålats i akvarell av Hannah Dale för Portmeirion. Den tillhör serien Royal Worcester Wrendale som består av muggar med olika djurmotiv som sprudlar av personlighet och livfullhet. En perfekt present till djurälskaren! Muggen är tillverkad i benporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Knabstrup Keramik Colorit Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Gul

  Knabstrup Keramik Colorit Mugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Gul
  Muggen från Knabstrup Keramik är tillverkad av stengods med en vacker, räfflad kant nederst perfekt för varma drycker som kaffe och te. Om muggen från Knabstrup Keramik- Tillverkad av stengods. Skötselråd för muggen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Room Copenhagen Lego Mugg Happy Boy L 53 Cl - Kaffekoppar Keramik Gul

  Room Copenhagen Lego Mugg Happy Boy L 53 Cl - Kaffekoppar Keramik Gul
  Muggen från Room Copenhagen är tillverkad av keramik med en ikonisk, välkänd design. Välj ditt favoritmotiv eller samla hela serien! Den här muggen är perfekt för LEGO-entusiasten och är tillverkad i hög kvalitet, med dess unika och roliga design blir den garanterat en favorit för både stora och små. Om muggen från Room Copenhagen- Finns i flera storlekar.- Finns i flera motiv.- Kapacitet: 25 cl, 53 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Dbkd Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Keramik Shiny Mole

  Dbkd Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Keramik Shiny Mole
  Muggen från DBKD har en minimalistisk design i keramik med ett enkelt öra perfekt för varma drycker som kaffe och te. Välj mellan olika färger. Om muggen från DBKD- Från serien Mug.- Tillverkad av keramik.- Kapacitet: 35 cl.- Diameter: 80 mm.- Höjd: 75 mm.- Muggen kommer i olika färger. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Terracotta - Kaffekoppar Keramik Terrakotta

  Heirol Nosse Ceramics Smooth Mugg 33 Cl Terracotta - Kaffekoppar Keramik Terrakotta
  Muggen från Heirol har en klassisk form med en organisk, handgjord känsla med ett sofistikerat uttryck. Den är tillverkad av miljövänlig keramik med en återvunnen glasering i olika färger att välja mellan. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egen fina mix. Om muggen från Heirol- Den här muggen är en del av Heirols kollektion Nosse Ceramics Smooth.- Muggen kommer i olika färger.- Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Farbror Blå - Kaffekoppar Benporslin Vit

  Design House Stockholm Elsa Beskow Mugg 28 Cl Farbror Blå - Kaffekoppar Benporslin Vit
  Elsa Beskow Mugg från Design House Stockholm. Den här muggen är formgiven av Catharina Kippel som har tolkat den uppskattade författaren och illustratören Elsa Beskows sagor. Resultatet blev härliga mönster som får dig att återuppleva barndomen. Muggen uppskattas av stora som små, och passar perfekt att servera både kaffe och varm choklad i. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mugg Mickey 430 ml - Home

  Mugg Mickey 430 ml - Home
  Den här mysiga kaffemuggen från Disney kommer bli en riktig favoritmugg. Disneymuggen har ett klassisk motiv av Mickey i härlig retrostil. Mixa och matcha med olika i muggar i samma stil från Disney.&
 • Denby Kiln Mugg 41 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige

  Denby Kiln Mugg 41 Cl 2-pack - Kaffekoppar Stengods Beige
  Mugg från Denby med en klassisk design i stengods med en prickig glasering. Den har en lugn, jordnära färg perfekt för att skapa en harmonisk och elegant dukning. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om muggen från Denby- Tillverkad av stengods.- Unik glasering.- Muggen finns i olika färger.- Från serien Kiln.- Säljs i 2-pack.- 10 års garanti.- Tillverkad i England Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Portia Tandborstmugg Camel - Tandborsthållare Keramik Guld

  Lene Bjerre Portia Tandborstmugg Camel - Tandborsthållare Keramik Guld
  Elegant tandborstmugg av keramik i harlequin stil. Kombinera gärna med andra detaljer ur samma serie från Lene Bjerre för ett fulländat och stilfullt intryck i badrummet.Finns i flera fina färger. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Iittala Teema Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå

  Iittala Teema Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå
  Mugg från serien Teema skapad av Kaj Franck som har tagit fram en serie med oändliga kombinationer av raffinerade former, storlekar och färger. Kombinera den med vilken annan serie som helst för att skapa en vacker dukning. Allt du behöver lägga till är en färgklick och din bordsdukning blir komplett. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Mugg 22 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön

  Sabor-figgjo Sabor By Figgjo Mugg 22 Cl - Kaffekoppar Porslin Grön
  Muggen från Sabor-Figgjo har ett tidlöst utseende med en slitstark design för att hålla i generationer. Den är tillverkad av bränt porslin i olika färger att välja mellan. Muggen har en generös storlek perfekt för varma drycker som kaffe och te. Kombinera olika modeller och färger för att skapa din egna fina blandning. Originaldesign från år 1968. Om muggen från Sabor-Figgjo- Tillverkad av porslin.- Muggen finns i olika färger.- Slitstark design.- Tidlöst utseende.- Ugnsfast upp till 300 °C. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn.- Ugnsfast. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Stelton Emma Mugg 2-pack - Kaffekoppar Stengods Grå

  Stelton Emma Mugg 2-pack - Kaffekoppar Stengods Grå
  2-pack med muggar som tillhör serien Emma från Stelton. Kopparna passar perfekt när du vill dricka exempelvis en kaffe eller te. Den eleganta designen gör att muggarna passar såväl till vardags som till fest, är de är extra fina tillsammans med andra produkter från serien Emma. De är tillverkade i glaserat stengods i en behaglig färg och rymmer 35 cl. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 70's Kaffemugg 18 cl Ø7,5x8 cm Keramik Gravity

  70's Kaffemugg 18 cl Ø7,5x8 cm Keramik Gravity
 • Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlan - Kaffekoppar Porslin Rosa

  Arabia Mumin Mugg 30 Cl Mymlan - Kaffekoppar Porslin Rosa
  Mumin Mugg från Arabia. Det här är en lekfull mugg med motiv från Tove Janssons berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Muggen gör drycken lite roligare, och det är en perfekt dopgåva eller present till Muminälskaren. Har designats av Tove Slotte. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy´s Delight Mugg - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Toy´s Delight Mugg - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Villeroy & Boch har ett traditionellt, lekfullt mönster i premium porslin perfekt till jul. Den har ett bekvämt handtag perfekt för både varma och kalla drycker. Om muggen från Villeroy & Boch- Tillverkad av premium porslin.- Bekvämt handtag.- Juligt motiv.- Vackra detaljer.- Bredd: 95 mm.- Höjd: 100 mm.- Längd: 135 mm.- Samlarobjekt.- Den här muggen är en del av Villeroy & Bochs kollektion Toy´s Delight. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Zone Denmark Ume Tandborstmugg - Tandborsthållare Stengods Grå

  Zone Denmark Ume Tandborstmugg - Tandborsthållare Stengods Grå
  Tandborstmuggen från Zone Denmark har en stilren design i stengods med ett mjukt formspråk och en snygg, matt finish perfekt för det moderna hemmet. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om tandborstmuggen från Zone Denmark- Tandborstmuggen finns i olika färger.- Från serien Ume.- Höjd: 103 mm. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Aida Raw Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Nude

  Aida Raw Mugg 35 Cl - Kaffekoppar Stengods Nude
  Mugg från Aida med en handgjord design med en rå, skandinavisk känsla som harmoniserar med omgivningen. Den är tillverkad av bränt stengods i olika färger att välja mellan med en slitstark finish för vardaglig användning. Muggen har en generös storlek med ett handtag på sidan perfekt för varma drycker som kaffe och te. Välj ut en favoritfärg eller kombinera flera och skapa en unik färgkombination. Om muggen från Aida- Tillverkad av stengods.- Handgjord design.- Muggen finns i olika färger.- Den här muggen är en del av Aidas kollektion Raw.- Reptålig finish. Skötselråd för muggen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Madam Stoltz Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Petrolgrön

  Madam Stoltz Mugg 40 Cl - Kaffekoppar Stengods Petrolgrön
  Muggen från Madam Stoltz har en rustik design i stengods med en bohemisk känsla perfekt för varma drycker som kaffe och te. Den har en vacker glasyr som gör varje exemplar unikt med ett praktiskt handtag på sidan. Kombinera muggen med tallrikar från Madam Stoltz. Om muggen från Madam Stoltz- Uppskattas för den bohemiska känslan.- Tillverkad av stengods.- Rustik design.- Variationer i utseendet kan förekomma. Skötselråd för muggen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Emaljmugg First Aid Classic

  Emaljmugg First Aid Classic
  First AidVisst kan kaffe kännas som första hjälpen på morgonen? Alla känner vi väl någon vars hjärna inte fungerar utan en (eller fler) kopp kaffe! Vår first aid inspirerade emaljmugg har vit&hellip:
 • Mugg Minnie 430 ml - Home

  Mugg Minnie 430 ml - Home
  Den här mysiga kaffemuggen från Disney med Minnie kommer bli en riktig favoritmugg. Disneymuggen har ett klassisk motiv av Minnie i härlig retrostil. Mixa och matcha med olika i muggar i samma stil&he
 • Villeroy & Boch Rose Garden Mugg - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Rose Garden Mugg - Kaffekoppar Porslin Vit
  Muggen från Villeroy & Boch har modern, blommig design i premium porslin med vintage look perfekt för både varma och kalla drycker. Den har vackra, rosa blommor runt omkring. Den har praktiskt handtag på sidan för enkel användning. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om muggen från Villeroy & Boch- Modern design.- Blommigt mönster.- Gjord av premium porslin.- Finns även som en tallrik.- Från serien Rose Garden.- Kapacitet: 34 cl.- Vikt: 262 g. Skötselråd för muggen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.

Nordisk tradition att dricka kaffe ur mugg

Att dricka kaffe ur en mugg är det mest här uppe i de nordliga länderna som man gör. På kontinenten dricker man i små koppar eller glas. Kanske har det att göra med vårt kalla klimat och att vi vill hålla vår dryck varm lite längre.

Kaffemuggar har generellt lite tjockare porslin och isolerar därför kaffet lite bättre. Om du upplever att kaffet svalnar för snabbt ska du satsa på en kaffemugg som håller värmen. Riktigt hett kaffe kan vara svårt att dricka om muggen blir för varm. Därför är det vanligt att en kaffemugg har ett öra att hålla i.