Kaffemuggar

Vi är övertygade om att kaffet smakar bättre i en snygg kaffemugg. Därför har vi sammanställt en komplett översikt med alla de snygga kaffemuggarna från flera tillverkare och butiker online.

Kaffemuggar håller i regel värmen bättre än en kaffekopp. Muggarna är gjorda i lite tjockare keramik eller stengods. Kaffemuggen rymmer också mer kaffe så du kanske slipper ta en påtår varje fikastund. En vanlig storlek på kaffemuggar är 30 cl och motsvarar den dubbla volymen jämfört med en kaffekopp.

Hitta den snyggaste kaffemuggen

Här kan du bläddra i ett brett sortiment av muggar från flera olika varumärken. Välj i dropmenyn för att se kaffemuggar från just ditt favoritmärke.

Populärt inom kaffemuggar

 • Rörstrand Ostindia Mugg 40 cl

  Rörstrand Ostindia Mugg 40 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. 1930 designade Emmy Almström porslinsserien Ostindia efter att hon blivit inspirerad av en porslinsskärva som spolats i land 1745 från den förliste ostindiefararen Götheborg. Idag är det ett av de mest vackra porslin och håller en hög kvalité. Kaffemuggen rymmer upp till 40 cl och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Äng Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Äng Mugg 30 cl
  En kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité som har designats av Lousie Adelborg på 1930-talet. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Vinter mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Vinter mugg 30 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace Vinter stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité som är designad av Louise Adelborg på 1930-talet. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. En vacker mugg från porslinsserien Ostindia Floris. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackra porslin.  Kaffemuggen rymmer upp till 40 cl och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 

Fler tips på kaffemuggar

 • Petromax Enamel Mug

  Petromax Enamel Mug
  Den här muggen från Petromax är lätt, den väger endast 170 gram. Men den är också tålig. Petromax enamel mug är gjord i emaljerat stål vilket gör det till en robust mugg som är enkel att rengöra. M...
 • Sagaform - Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack Grön

  Sagaform - Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack Grön
  Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack från Sagaform är ett härligt set med kaffekoppar dekorerade med en karakteristisk relief som för tankarna till 70-talet. Den raka och enkla stilen gör muggarna lätt att mixa och matcha med redan befinligt porslin. Coffe & More Kaffemuggarna finns i flera fina färger att välja mellan, är stapelbara och tål både mikrovågsugn och maskindisk.Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flirt med 70-talets direkta, lekfulla och raka språk. Serien finns i olika delar, mönster och färger och gör sig allra bäst i en härlig mix av allt, men ska inte heller underskattas var och en för sig. Denna serie har flera personligheter som vi älskar och uppskattar. Vilken är din favorit?
 • GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue

  GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue
  Smidig hopvikbar mugg som håller ditt kaffe varmt. Blir bara 1,7 cm hög när den fälls ihop. Vikt: 204 g Rymmer: 500 ml Material: Nylon, Silikon
 • Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå

  Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Ljusgrå
  Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 30 cl
  En ljusblå kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla porslinsmugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffemugg 34 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Colourful Spring Kaffemugg 34 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Skapa en härlig stämning vid matbordet med denna mugg från Villeroy & Boch. Den tillhör den våriga serien Colourful Spring och pryds av ett av våra mest kära vårtecken – snödroppen. I serien återfinns även andra vackra blommor och färgglada fjärilar. Är tillverkad av högkvalitativt porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Perfekt för dagligt användande! Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Meringue

  Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Meringue
  Kaffemugg Stengods 20 cl från Le Creusets är precis vad en kaffekopp ska vara, lagom stor, tillverkad i stengods med en densitet som håller temperaturen mycket väl, för ingen gillar väl kallt kaffe? Koppen är emaljerad för att tåla vardagligt bruk och tål både mikrovågsugn och kan diskas i maskin.
 • Aida Raw kaffemugg 20 cl. nordisk grön

  Aida Raw kaffemugg 20 cl. nordisk grön
  Njut av ditt kaffe ur en vackra Aida Raw kaffemuggen som är gjord av dubbelbränt stengods av bästa kvalitet. Varje mugg är handgjord vilket gör varje mugg unik. De är gjorda med en exklusiv rå genomfärgad stengodsmassa som har en reptålig glasyr så att de kan använda dagligen. Samtidigt så tål stengodset både ugn, frys, mikrovågsugn och diskmaskin så länge Aidas careguide följs.
 • Marimekko - Siirtolapuutarha Kaffemugg 20 cl

  Marimekko - Siirtolapuutarha Kaffemugg 20 cl
  Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen & Maija Louekari. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl.I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Thomas - Clay Earth Mugg 46 cl

  Thomas - Clay Earth Mugg 46 cl
  Rymlig kaffemugg i rustikt stengods. Det spräckliga i materialet tillsammans med mönstret ger ett rustikt och hangjort utseende. Komplettera med matchande servis från Earth Clay-serien för en enhetlig dukning, men experimentera gärna med färgskalan för en dynamisk känsla. Diskmaskinsäker och tåler mikrovågsugn.
 • HAY Kaffemugg i glas, klar

  HAY Kaffemugg i glas, klar
  Snygg glasmugg i rak skandinavisk design från danska HAY. Muggen är tillverkat i hållbart, värmetåligt borosilikatglas som gör att muggen håller din dryck varm längre – perfekt för att avnjuta en extra god kopp kaffe eller te. Kan diskas i diskmaskin.
 • Sagaform - Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack Vit

  Sagaform - Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack Vit
  Coffe & More Kaffemugg 25 cl 2-pack från Sagaform är ett härligt set med kaffekoppar dekorerade med en karakteristisk relief som för tankarna till 70-talet. Den raka och enkla stilen gör muggarna lätt att mixa och matcha med redan befinligt porslin. Coffe & More Kaffemuggarna finns i flera fina färger att välja mellan, är stapelbara och tål både mikrovågsugn och maskindisk.Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flirt med 70-talets direkta, lekfulla och raka språk. Serien finns i olika delar, mönster och färger och gör sig allra bäst i en härlig mix av allt, men ska inte heller underskattas var och en för sig. Denna serie har flera personligheter som vi älskar och uppskattar. Vilken är din favorit?
 • Sea To Summit X-Cup

  Sea To Summit X-Cup
  Den kompakta X-Cup muggen är perfekt för mindre händer och är idealisk att ta med sig på vandringen eller picknicken. De flexibla silikonväggarna går ihop och gör den till en dryckeskopp i fickform...
 • Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Gulorange 355 ml

  Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Gulorange 355 ml
  TKWide är en mångsidig och praktisk termosmugg i hög kvalitet från Klean Kanteen. Du väljer själv om du vill använda den som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. TKWide är en smart isolerad kopp som du enkelt kan ha med dig ut, och den läckagesäkra Café Cap säkrar att innehållet inte läcker. Termosmuggen är utrustad med TK Closure™, en invändig tråddesign som höjer den termiska effekten och håller drycken varm och kall. Det speciella locket håller den varma drycken varm i upp till 11 timmar och kall i upp till 38 timmar. Drickpipen är avrundad och därmed behaglig att dricka ur, du diskar den även enkelt för hand. Termosmuggen rymmer ca 35 cl och den smalare designen gör att koppen passar till de flesta kopphållare.
 • Sagaform Coffee & More Kaffemugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Vit

  Sagaform Coffee & More Kaffemugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Vit
  En kaffemugg med karakteristisk relief. Kaffemuggen är en del i serien Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flört med 70-talets direkta, lekfulla och raka spår. Tillverkad av stengods och tål maskindisk samt mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 70s Ceramics Kaffemugg Cosmos

  70s Ceramics Kaffemugg Cosmos
 • GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Green

  GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Green
  Smidig hopvikbar mugg som håller ditt kaffe varmt. Blir bara 1,7 cm hög när den fälls ihop. Vikt: 204 g Rymmer: 500 ml Material: Nylon, Silikon
 • Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar

  Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar
  Set med två stycken kaffekoppar och fat, i glaserad keramik. Blomus nya kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design.PILAR servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik.Kaffekopp och fat PILAR kan diskas i diskmaskin och användas i mikron.Mått: H 7 cm, omkrets 8 cm, T 11 cm. V 200 ml. Fat: H 2 cm, omkrets 14,5 cm.Material: Glaserad keramik
 • Kaffemugg Ø8x8,5 cm Porslin Sand

  Kaffemugg Ø8x8,5 cm Porslin Sand
 • Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Mugg högt handtag 33 cl

  Royal Copenhagen - Black Fluted Mega Mugg högt handtag 33 cl
  Mugg ur serien Black Fluted Mega, i en lagom storlek som gör att den både passar som kaffemugg och temugg. Kryp upp i soffan med din favoritdryck och njut av en härlig paus i vardagen!Black Fluted Mega är en svartvit tolkning av klassiska porslinsserien Blue Fluted Mega. Serien skapades i blått av den unga designstudenten Karen Kjældgård-Larsen år 2000. Varje del i servisen har sin egen unika handmålade design. På baksidan av din mega-produkt hittar du ett nummer som anger mönstret på den specifika delen.
 • Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Svart

  Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Svart
  Kaffemugg Stengods 20 cl från Le Creusets är precis vad en kaffekopp ska vara, lagom stor, tillverkad i stengods med en densitet som håller temperaturen mycket väl, för ingen gillar väl kallt kaffe? Koppen är emaljerad för att tåla vardagligt bruk och tål både mikrovågsugn och kan diskas i maskin.
 • Basic Kaffemugg 60 cl Gul

  Basic Kaffemugg 60 cl Gul
 • 70s Bark Kaffemugg med Öra 30 cl Brun

  70s Bark Kaffemugg med Öra 30 cl Brun
 • Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Dusty Rose

  Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Dusty Rose
  Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • Rörstrand Swedish Grace Ros Mugg 50 cl

  Rörstrand Swedish Grace Ros Mugg 50 cl
  En rosa kaffemugg från serien Swedish Grace tillverkad av Rörstrand. En stilren och klassisk porslinsmugg designad på 1930-talet av Louise Adelborg. Muggen rymmer upp till 50 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Deco - Kaffekoppar Porslin Svart

  Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Deco - Kaffekoppar Porslin Svart
  Den här muggen från Rörstrand har tagits fram tillsammans med det svenska modehuset Filippa K, och visionen var att ta in känslan av textil i porslinet. Det blev en succé och nu släpper Rörstrand nya dekorer med jämna mellanrum som ett perfekt komplement och samlarobjekt till sina befintliga kollektioner. Filippa K består av muggar, skålar och assietter. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Basic Kaffemugg 60 cl Turkos

  Basic Kaffemugg 60 cl Turkos
 • Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Cinnamon Brown

  Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Cinnamon Brown
  Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • Kähler Hammershøi Summer mugg 33 cl, summer berries

  Kähler Hammershøi Summer mugg 33 cl, summer berries
  Här finner du somriga design muggar från danska Kähler som är kända för sitt hantverk och designtradition. Hammershøi Summer är en serie som förevigar sommarens blomster och färger på fina temuggar/kaffemuggar att njuta av när du dricker kaffe eller te. Rikke Jacobsen, konstnären bakom akvarelldekorationerna, inspirerades faktiskt av den danska sommarens magiska former, färger och känslor. Seriens diskreta räfflor ger muggen ett elegant och klassiskt uttryck, medan illustrationerna tillför en mysig sommarkänsla som förgyller fikastunden eller frukostbrickan. Välj mellan två olika akvarelldekorationer.Kähler är en dansk keramiktillverkare som startade 1839 och har idag breddat sitt utbud och blivit kända världen över för sin unika design och känsla för hantverk.
 • RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack

  RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack
  Set med fyra små muggar med öra med tomtar på, formgivna av Rolf Lidberg för RBA. De här muggarna passar perfekt till glöggfesten. Matcha gärna med kaffemuggarna ur samma serie.
 • Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Terra 2 st

  Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Terra 2 st
 • Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma
  En ljusblå kaffemugg från serien Swedish Grace som tillverkas av Rörstrand. Designad i Stockholm på 1930-talet av Louise Adelborg. Swedish Grace är en populär porslinsserie av hög kvalité.Porslinsmuggen rymmer upp till 50 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Bamboo

  Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Bamboo
  Kaffemugg Stengods 20 cl från Le Creusets är precis vad en kaffekopp ska vara, lagom stor, tillverkad i stengods med en densitet som håller temperaturen mycket väl, för ingen gillar väl kallt kaffe? Koppen är emaljerad för att tåla vardagligt bruk och tål både mikrovågsugn och kan diskas i maskin.
 • Rörstrand Swedish Grace Ros Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Ros Mugg 30 cl
  En rosa kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Ernst Kaffemugg i porslin 30 cl, sand

  Ernst Kaffemugg i porslin 30 cl, sand
  ERNST kaffemugg i porslin ingår i en större fikaserie där du hittar fler matchande delar, till exempel tekoppar, assietter, tårtfat och mjölkkanna. Seriens vackra sandgrå färg med små prickar ger ett mjukt och varmt intryck och bjuder in till fika och härliga samtal. Ett bra val för dig som gärna dukar upp fint åt vänner och familj och som vill skapa ett enhetligt uttryck på bordet. Höjd 8,5 centimeter. Diameter 8 centimeter. Kapacitet 30 centiliter. Tål maskindisk och mikrovågsugn.Med sin karisma, sina barfota fötter och sina fantastiska citat har Ernst Kirchsteiger tagit plats i hela svenska folkets hjärtan. Inredare, programledare, kock, skribent och designer – listan kan göras lång. ERNST-serien kännetecknas av sitt rena och enkla formspråk, med produkter framtagna utifrån Kirchsteigers egna tankar och behov i hemmet.
 • 70s Mud Kaffemugg med Öra 26 cl Grå

  70s Mud Kaffemugg med Öra 26 cl Grå
 • Basic Kaffemugg 60 cl Ljusblå

  Basic Kaffemugg 60 cl Ljusblå
 • Eva Solo Nordic Kitchen Termoskaffemugg, Lemon drop

  Eva Solo Nordic Kitchen Termoskaffemugg, Lemon drop
  Ta med dig kaffe hemifrån när du ska till jobbet, gå en promenad eller hitta på något annat med denna termoskaffemugg från Eva Solo. Termosmuggen är en del av Nordic Kitchen-serien, vilket visar sig på den minimalistiska och eleganta designen. Termosmuggen rymmer upp till 0,35 liter av din favorit dryck och finns i tre olika färger: Svart, Pomegranate och Faded Green.Du behöver inte heller tänka på att hålla muggen i handen hela tiden, då den är 100% tät så kan du förvara den i väskan när du är på språng. Den varma vätskan hålls varm i flera timmar tack vare de dubbelväggade sidorna med vakuum mellan. Den praktiska klick-funktionen i locket gör att muggen enkelt kan användas med en hand.
 • Sagaform Coffee & More Kaffemugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå

  Sagaform Coffee & More Kaffemugg 25 Cl - Kaffekoppar Stengods Grå
  En kaffemugg med karakteristisk relief. Kaffemuggen är en del i serien Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flört med 70-talets direkta, lekfulla och raka spår. Tillverkad av stengods och tål maskindisk samt mikrovågsugn. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Basic Kaffemugg 60 cl Grön

  Basic Kaffemugg 60 cl Grön
 • Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Marigold

  Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Marigold
  Vakuumisolerade termosmugg från Klean Kanteen i rostfritt stål.Denna vattenflaska i metall är skapad för att hålla varma drycker varma och kalla drycker kalla. Muggen är mångsidig och passar lika bra som kaffemugg som vattenflaska.Den läcksäkra korken Café Cap vrider du enkelt för att öppna och du kan självklart byta till andra TKWide-korkar när du önskar andra funktioner. Termosmuggen är lätt att rengöra och är stöttålig tack vare den rep-och skraptåliga Klean Coat™ pulverlacken. Dessutom finns den i flera färger för att passa just dig. - BPA-fri-Climate Lock™ håller drycken varm upp till 14 timmar eller kall upp till 47 timmar-Drar inte åt sig smak eller lukt från drycken- Täcks av Strong as Steel-garantin
 • Termokaffemugg Nordic k Lemon

  Termokaffemugg Nordic k Lemon
 • Wedgwood Edme Kaffemugg - Kaffekoppar Stengods Cream

  Wedgwood Edme Kaffemugg - Kaffekoppar Stengods Cream
  Edme kaffemugg från Wedgwood. Edme har funnits i över ett sekel och präglas av sofistikerade georgiska former. Kaffemuggen har ett praktiskt handtag så att du inte bränner händerna. Matcha med andra artiklar från samma serie för en komplett look.Egenskaper Kaffemugg från Wedgwood Kan användas i diskmaskinen Kan användas i mikrovågsugnen Sofistikerade georgiska former Utrustad med handtag Tillverkad av stengods Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Mist Gray

  Le Creuset - Kaffemugg Stengods 20 cl Mist Gray
  Kaffemugg Stengods 20 cl från Le Creusets är precis vad en kaffekopp ska vara, lagom stor, tillverkad i stengods med en densitet som håller temperaturen mycket väl, för ingen gillar väl kallt kaffe? Koppen är emaljerad för att tåla vardagligt bruk och tål både mikrovågsugn och kan diskas i maskin.
 • Zwilling - Sorrento Plus Kaffemugg 35 cl 2-pack

  Zwilling - Sorrento Plus Kaffemugg 35 cl 2-pack
  Kaffemugg 2-pack från Zwilling. Glasen har ett elegant utseende och bekväma i handen, låg vikt och håller både den kalla drycken kyld och isolerar den varma så man inte bränner fingrarna. Kan även användas i mikron. Kan med fördel användas även till desserter, smoothies mm.
 • Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Real Teal

  Klean Kanteen - TK Wide Termosmugg 35,5 cl Real Teal
  Vakuumisolerade termosmugg från Klean Kanteen i rostfritt stål.Denna vattenflaska i metall är skapad för att hålla varma drycker varma och kalla drycker kalla. Muggen är mångsidig och passar lika bra som kaffemugg som vattenflaska.Den läcksäkra korken Café Cap vrider du enkelt för att öppna och du kan självklart byta till andra TKWide-korkar när du önskar andra funktioner. Termosmuggen är lätt att rengöra och är stöttålig tack vare den rep-och skraptåliga Klean Coat™ pulverlacken. Dessutom finns den i flera färger för att passa just dig. - BPA-fri-Climate Lock™ håller drycken varm upp till 14 timmar eller kall upp till 47 timmar-Drar inte åt sig smak eller lukt från drycken- Täcks av Strong as Steel-garantin
 • Ro Kaffemugg 25cl 2-pack Vit

  Ro Kaffemugg 25cl 2-pack Vit
 • Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st

  Höganäs Keramik - SÅLD Höganäs Kaffemuggar 7 st
  7 st kaffemuggar från Höganäs.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar

  Pilar Set 2 Kaffemugg & Fat, 4 Delar
  Set med två stycken kaffekoppar och fat, i glaserad keramik. Blomus nya kollektion PILAR bjuder in till den perfekta måltiden, med sina trendiga färger och solida, tidlösa material. Bakom kollektionen PILAR står designern Nina Thöming från Flöz Design.PILAR servis består av alla essentiella delar som en servis ska innehålla, och finns i ett antal naturnära färger. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik.Kaffekopp och fat PILAR kan diskas i diskmaskin och användas i mikron.Mått: H 7 cm, omkrets 8 cm, T 11 cm. V 200 ml. Fat: H 2 cm, omkrets 14,5 cm.Material: Glaserad keramik
 • Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 50 cl

  Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 50 cl
  En ljusblå kaffemugg från serien Swedish Grace som tillverkas av Rörstrand. Designad i Stockholm på 1930-talet av Louise Adelborg. Swedish Grace är en populär porslinsserie av hög kvalité. Porslinsmuggen rymmer upp till 50 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Teal 355 ml

  Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Teal 355 ml
  TKWide är en mångsidig och praktisk termosmugg i hög kvalitet från Klean Kanteen. Du väljer själv om du vill använda den som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. TKWide är en smart isolerad kopp som du enkelt kan ha med dig ut, och den läckagesäkra Café Cap säkrar att innehållet inte läcker. Termosmuggen är utrustad med TK Closure™, en invändig tråddesign som höjer den termiska effekten och håller drycken varm och kall. Det speciella locket håller den varma drycken varm i upp till 11 timmar och kall i upp till 38 timmar. Drickpipen är avrundad och därmed behaglig att dricka ur, du diskar den även enkelt för hand. Termosmuggen rymmer ca 35 cl och den smalare designen gör att koppen passar till de flesta kopphållare.

Nordisk tradition att dricka kaffe ur mugg

Att dricka kaffe ur en mugg är det mest här uppe i de nordliga länderna som man gör. På kontinenten dricker man i små koppar eller glas. Kanske har det att göra med vårt kalla klimat och att vi vill hålla vår dryck varm lite längre.

Kaffemuggar har generellt lite tjockare porslin och isolerar därför kaffet lite bättre. Om du upplever att kaffet svalnar för snabbt ska du satsa på en kaffemugg som håller värmen. Riktigt hett kaffe kan vara svårt att dricka om muggen blir för varm. Därför är det vanligt att en kaffemugg har ett öra att hålla i.