Kaffemuggar

Vi är övertygade om att kaffet smakar bättre i en snygg kaffemugg. Därför har vi sammanställt en komplett översikt med alla de snygga kaffemuggarna från flera tillverkare och butiker online.

Kaffemuggar håller i regel värmen bättre än en kaffekopp. Muggarna är gjorda i lite tjockare keramik eller stengods. Kaffemuggen rymmer också mer kaffe så du kanske slipper ta en påtår varje fikastund. En vanlig storlek på kaffemuggar är 30 cl och motsvarar den dubbla volymen jämfört med en kaffekopp.

Hitta den snyggaste kaffemuggen

Här kan du bläddra i ett brett sortiment av muggar från flera olika varumärken. Välj i dropmenyn för att se kaffemuggar från just ditt favoritmärke.

Populärt inom kaffemuggar

 • Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med träfat frost matt

  Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med träfat frost matt
 • Retromugg coffee first

  Retromugg coffee first
  Coffee first, your bullshit secondDen här snygga muggen med härlig känsla av retro är gjord av porslin och rymmer 0,33 liter. Passar bra att pigga upp dit kök och frukost med eller varför inte&h
 • Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med träfat frost matt

  Höganäs Keramik Kaffemugg 33 cl med träfat frost matt
 • Kaffemugg 33 cl med träfat äppelröd

  Kaffemugg 33 cl med träfat äppelröd

Fler tips på kaffemuggar

 • Basic Kaffemugg 60 cl Gul

  Basic Kaffemugg 60 cl Gul
 • Dorre - Kaia Kaffekopp Dubbelväggade 11 cm 2p Klar

  Dorre - Kaia Kaffekopp Dubbelväggade 11 cm 2p Klar
  Kaia Kaffemugg från Dorre för dig som gillar att njuta av ditt kaffe länge.Tillverkad av dubbelväggad glas, rymmer 2,8 dl och kan diskas i maskin.
 • Marimekko - Unikko Kaffemugg 20 cl Röd

  Marimekko - Unikko Kaffemugg 20 cl Röd
  Unikko kaffemugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl vilket är perfekt för till en god kopp kaffe. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment. Ta bort klistermärket från produktens botten före användning. Klistermärket innehåller en liten mängd metall.
 • Retromugg cat lovers work

  Retromugg cat lovers work
  Cat lover, coffee right meowDen här fina muggen gjord av porslin blir perfekt för ditt morgonkaffe eller te, men också en utmärkt present till kattälskaren. Rymmer 0,33 liter. Obs skillnader i&h
 • Tandborstmugg i brunt glas

  Tandborstmugg i brunt glas
  Superfin tandborstmugg i brunt glas från danska IB Laursen. Vi älskar verkligen inredning som är praktisk & snygg, och dessutom i rejäla material som håller länge! Passar i köket såväl som
 • Coffee & More Kaffemugg 25 cl Gul

  Coffee & More Kaffemugg 25 cl Gul
 • Kaffemugg Coffee & More 25 Cl

  Kaffemugg Coffee & More 25 Cl
  Kaffemugg med karakteristisk relief. Kaffemuggen är en del i serien Coffee & More, framtagan av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo. Seriens design är en flört med 70-talets direkta, lekfulla och raka språk. Serien finns i olika delar, mönster och färger och gör sig allra bäst i en härlig mix av allt! Rymmer 25 cl.Tål mikrovågsugn och maskindisk.
 • Höganäs Keramik - Mugg/träfat 33 cl Vildros

  Höganäs Keramik - Mugg/träfat 33 cl Vildros
  Kaffemugg med öra från Höganäs keramik. Koppen har mjuka runda former och finns i olika färger, samt ett träfat. Njut en kopp kaffe tillsammans med vänner på besök eller kupa händerna runt den och kryp ihop på din favoritplats. Med en älskad favoritmugg i handen blir stunderna extra njutbara. Volym 33 cl.
 • Kaia Kaffemugg Dubbelväggade 2-pack 28 cl Klar

  Kaia Kaffemugg Dubbelväggade 2-pack 28 cl Klar
 • 70s Peat Kaffemugg med Öra 26 cl

  70s Peat Kaffemugg med Öra 26 cl
 • Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Ink Stripe - Kaffekoppar Porslin Svart

  Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Ink Stripe - Kaffekoppar Porslin Svart
  Den här muggen från Rörstrand har tagits fram tillsammans med det svenska modehuset Filippa K, och visionen var att ta in känslan av textil i porslinet. Det blev en succé och nu släpper Rörstrand nya dekorer med jämna mellanrum som ett perfekt komplement och samlarobjekt till sina befintliga kollektioner. Filippa K består av muggar, skålar och assietter. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Kaffemugg utan handtag Sand

  Kaffemugg utan handtag Sand
  Superfin mugg utan handtag från Danska IB Laursen. Denna är i en läcker sandfärg som passar jättebra till kaffe eller te myset eller bara till vardags till din dryck av preferens. En uppskattad p
 • Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Pinstripes - Kaffekoppar Porslin Svart

  Rörstrand Filippa K Kaffemugg 2-pack Pinstripes - Kaffekoppar Porslin Svart
  Den här muggen från Rörstrand har tagits fram tillsammans med det svenska modehuset Filippa K, och visionen var att ta in känslan av textil i porslinet. Det blev en succé och nu släpper Rörstrand nya dekorer med jämna mellanrum som ett perfekt komplement och samlarobjekt till sina befintliga kollektioner. Filippa K består av muggar, skålar och assietter. Passar lika bra till vardags som till fest. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rörstrand Swedish Grace Vinter mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Vinter mugg 30 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace Vinter stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité som är designad av Louise Adelborg på 1930-talet. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Sten Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Sten Mugg 30 cl
  En kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace porslinsmugg som passar till både kaffe och te. En stilfullt designad kaffekopp som rymmer upp till 30 cl.  Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Rörstrand Swedish Grace Sten Mugg 50 cl

  Rörstrand Swedish Grace Sten Mugg 50 cl
  En kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla mugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité som är designad av Louise Adelborg på 1930-talet. Kaffemuggen rymmer upp till 50 cl. Kan diska i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Basic Kaffemugg 60 cl Turkos

  Basic Kaffemugg 60 cl Turkos
 • Retromugg friends forever

  Retromugg friends forever
  Friends foreverDen här snygga muggen med härlig känsla av retro är gjord av porslin och rymmer 0,33 liter. Passar bra att pigga upp dit kök och frukost med eller varför inte på jobbet. Finns en
 • Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Dusty Rose

  Aida - RAW Buffalo Glasunderlägg 12,2x10 cm 6-pack Dusty Rose
  Glasunderlägg från Aida i återvunnet läder, perfekt för glasen och kaffemuggen. RAW-underlägget med en smart organisk form. Designen är rå och vacker och du kan använda underläggen till vardags och givetvis - till fest. Kommer i 6-pack och finns i fler färger.
 • 70s ceramics Kaffe Mugg Peat

  70s ceramics Kaffe Mugg Peat
 • Pilar Kaffemugg med fat x 2 Mirage Grey

  Pilar Kaffemugg med fat x 2 Mirage Grey
 • Blomus - Pilar Kaffemugg med fat 2-pack Agave Green

  Blomus - Pilar Kaffemugg med fat 2-pack Agave Green
  Set med två kaffemuggar med fat, perfekt till frukost eller fika. Blomus nya kollektion Pilar bjuder in till den perfekta måltiden, med sina dova naturnära färger och avskalade linjer. Kollektionen är formgiven av designern Nina Thöming från Flöz Design och består av alla de viktiga delar som en servis ska innehålla. Eftersom keramik tillverkas i höga temperaturer som ibland skiftar i intensitet, så kan lätta skiftningar i materialet ses. Det gör varje del av kollektionen unik. Matcha gärna med andra delar ur samma serie, och varför inte mixa färgerna för en mer spännande dukning? Tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Retromugg have a coffee

  Retromugg have a coffee
  Have a coffee, do stupid things faster with more energyDen här snygga muggen med härlig känsla av retro är gjord av porslin och rymmer 0,33 liter. Passar bra att pigga upp dit kök och frukost med
 • Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Metall 335 ml.

  Klean Kanteen TKWide Termosmugg med Cafélock Metall 335 ml.
  TKWide är en mångsidig och praktisk termosmugg i hög kvalitet från Klean Kanteen. Du väljer själv om du vill använda den som vattenflaska, kaffemugg eller sportflaska. TKWide är en smart isolerad kopp som du enkelt kan ha med dig ut, och den läckagesäkra Café Cap säkrar att innehållet inte läcker. Termosmuggen är utrustad med TK Closure™, en invändig tråddesign som höjer den termiska effekten och håller drycken varm och kall. Det speciella locket håller den varma drycken varm i upp till 11 timmar och kall i upp till 38 timmar. Drickpipen är avrundad och därmed behaglig att dricka ur, du diskar den även enkelt för hand. Termosmuggen rymmer ca 35 cl och den smalare designen gör att koppen passar till de flesta kopphållare.
 • Take away mugg 50 st med lock

  Take away mugg 50 st med lock
  Praktiska Take Awaymuggar att ha hemma för när man vill göra en kaffe på språng! Snygga med Magasin 11´s klassiska ränder och logga på. Finns i storlekarna som motsvarar enkel eller dubbel lat
 • Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl

  Rörstrand Ostindia Floris Mugg 40 cl
  En porslinsmugg från Rörstrand. En vacker mugg från porslinsserien Ostindia Floris. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackra porslin.  Kaffemuggen rymmer upp till 40 cl och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
 • Basic Kaffemugg 60 cl Viol

  Basic Kaffemugg 60 cl Viol
 • Retromugg breakfast in bed

  Retromugg breakfast in bed
  If you want breakfast in bed sleep in the kitchenDen här snygga muggen med härlig känsla av retro är gjord av porslin och rymmer 0,33 liter. Passar bra att pigga upp dit kök och frukost med eller
 • Pilar Kaffemugg med fat x 2 Mirage Grey

  Pilar Kaffemugg med fat x 2 Mirage Grey
 • Malt cup rostfri mugg

  Malt cup rostfri mugg
  Snygg bägare för drinkar eller mixing med stavmixer. En klassiker från USA som även fungerar utmärkt att dricka milkshakes ur.Mått & InfoHöjd 17,5Bredd längst upp 10,5 cm
 • Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Äppel Blank - Kaffekoppar Stengods Röd

  Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Äppel Blank - Kaffekoppar Stengods Röd
  Kaffemugg med träfat från Höganäs. Det här är en kaffemugg med mjuka former och ett generöst handtag som har designats av formgruppen Front. Det ingår ett fat i trä som fungerar antingen som lock eller underlägg – ett perfekt att slippa kaffefläckar på underlaget eller för att hålla drycken varm. Kaffemuggen är tillverkad av svenskt stengods i högsta kvalitet, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn.Obs! Träfatet kan inte diskas i maskin. Torka av med en trasa och oljas in då och då. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Magasin 11 stor mugg med handtag

  Magasin 11 stor mugg med handtag
  Mugg med Magasin 11 motiv.Rekommenderas till americano, varm choklad & te.Mått & Info:Mått: 9 cm x Ø 9 cm
 • 70s Ceramics Kaffemugg Gravity

  70s Ceramics Kaffemugg Gravity
 • Coffee & More Kaffemugg Grön

  Coffee & More Kaffemugg Grön
  Kaffemugg med karakteristisk relief, nu även i en vacker grön färg. En djup skogsgrön som gifter sig perfekt med seriens andra färger men som också blir något alldeles extra på egna ben. Vackra mönster och linjer pryder seriens olika delar och skapar en trygghet och känsla av hem. Koppen är en del i serien Coffee & More, framtagen av Sagaform i samarbete med designern Margot Barolo
 • RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack

  RBA Sweden - Rolf Lidberg Glöggmugg Tomte 16 cl 4-pack
  Set med fyra små muggar med öra med tomtar på, formgivna av Rolf Lidberg för RBA. De här muggarna passar perfekt till glöggfesten. Matcha gärna med kaffemuggarna ur samma serie.
 • Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Kiselgrå Blank - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå

  Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl Kiselgrå Blank - Kaffekoppar Stengods Ljusgrå
  Kaffemugg med träfat från Höganäs. Det här är en kaffemugg med mjuka former och ett generöst handtag som har designats av formgruppen Front. Det ingår ett fat i trä som fungerar antingen som lock eller underlägg – ett perfekt att slippa kaffefläckar på underlaget eller för att hålla drycken varm. Kaffemuggen är tillverkad av svenskt stengods i högsta kvalitet, och tål både diskmaskin och mikrovågsugn.Obs! Träfatet kan inte diskas i maskin. Torka av med en trasa och oljas in då och då. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • 70s Fire Kaffemugg med Öra 26 cl

  70s Fire Kaffemugg med Öra 26 cl
 • Kaffemugg Creme Bee´s

  Kaffemugg Creme Bee´s
  Superfin kaffemugg i från serien Bee´s denna är offwhite/cremefärgad kaffemugg med ett bi på & det finns även en matchande kanna. Perfekt för kaffet eller the´t på sommarmorgonar & långa ar
 • Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Is Mugg 30 cl
  En ljusblå kaffemugg från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace stilfulla porslinsmugg som passar lika bra till morgonkaffet som till eftermiddagsteet. En populär porslinsserie av hög kvalité. Kaffemuggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl

  Höganäs Kaffemugg Med Träfat 33 Cl
  Stilren kaffemugg med tillhörande fat i trä.
 • Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma

  Rörstrand Swedish Grace mugg, 50 cl, dimma
  En ljusblå kaffemugg från serien Swedish Grace som tillverkas av Rörstrand. Designad i Stockholm på 1930-talet av Louise Adelborg. Swedish Grace är en populär porslinsserie av hög kvalité.Porslinsmuggen rymmer upp till 50 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Kaffemugg utan handtag Blå

  Kaffemugg utan handtag Blå
  Superfin mugg utan handtag från Danska IB Laursen. Denna är i en härlig gammaldags blå färg. En riktigt snygg present att ge bort men man vill gärna behålla dem själv också :) Finns i flera f
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Mugg 30 cl

  Rörstrand Swedish Grace Snö Mugg 30 cl
  En vit kaffemugg från serien Swedish Grace tillverkad av Rörstrand. En stilren och klassisk porslinsmugg designad på 1930-talet av Louise Adelborg. Muggen rymmer upp till 30 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
 • Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Ochre 2 st

  Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Ochre 2 st
 • Espressomugg i retrostil Cabanaz - Grön

  Espressomugg i retrostil Cabanaz - Grön
  Underbar espressomugg i retrostil. Espressomuggen finns i 6 läckra retrofärger perfekt för glögg/espresso eller en mindre kopp kaffe. I samma serie som muggarna finns även kaffemuggar, assietter,
 • Basic Kaffemugg 60 cl Grå

  Basic Kaffemugg 60 cl Grå
 • GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue

  GSI Escape 17 Fl. Oz. Cup- Blue
  Smidig hopvikbar mugg som håller ditt kaffe varmt. Blir bara 1,7 cm hög när den fälls ihop. Vikt: 204 g Rymmer: 500 ml Material: Nylon, Silikon
 • Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Terra 2 st

  Bold & Basic Ceramics KaffeMugg Terra 2 st
 • Ro Kaffemugg 25cl 2-pack Ljusgrå

  Ro Kaffemugg 25cl 2-pack Ljusgrå
 • Kaffemugg0,2 L Black

  Kaffemugg0,2 L Black
 • Basic Kaffemugg 60 cl Rosa

  Basic Kaffemugg 60 cl Rosa

Nordisk tradition att dricka kaffe ur mugg

Att dricka kaffe ur en mugg är det mest här uppe i de nordliga länderna som man gör. På kontinenten dricker man i små koppar eller glas. Kanske har det att göra med vårt kalla klimat och att vi vill hålla vår dryck varm lite längre.

Kaffemuggar har generellt lite tjockare porslin och isolerar därför kaffet lite bättre. Om du upplever att kaffet svalnar för snabbt ska du satsa på en kaffemugg som håller värmen. Riktigt hett kaffe kan vara svårt att dricka om muggen blir för varm. Därför är det vanligt att en kaffemugg har ett öra att hålla i.