Espressokoppar

Den lilla koppen med superkoncentrerat kaffe, espresso, kan väcka liv i kroppen och knoppen. Espressokaffe ska avnjutas och serveras i en liten speciell espressokopp. Dessa små kaffekoppar rymmer ungefär 8-9 cl kaffe och kan vara tillverkad av porslin eller glas.

Nästan alla stora varumärken inom glas och porslin tillverkar och säljer espressokoppar. Vissa kallar de för espressomugg om de saknar öra att hålla i. Här kan du titta på ett stort utbud av koppar och muggar för espressokaffe.

Populärt inom espressokoppar

 • Illy espressokopp med fat

  Illy espressokopp med fat
  Vår otroligt populäraespressokopp från Illy. Illy är ett familjerosteri i Trieste, Italien, som funnits sedan år 1933. Denna kopp rekommenderas till enkel espresso och enkel macchiato. Supermysig&hell
 • Passalacqua espressokopp 6 pack med fat

  Passalacqua espressokopp 6 pack med fat
  Passalacqua är ett italienskt familjeföretag, nu i tredje generationen, som grundades 1948. Denna kopp rekommenderas till enkel espresso och enkel macchiato.Mått & Info:Mått: 7 cm x Ø 6 cmFat:&hellip:
 • Xantia Espressokopp m fat Classic 8clFältspatsporslin

  Xantia Espressokopp m fat Classic 8clFältspatsporslin
  Klassisk espressokopp med fat i tjockt fältspatsporslin som håller värmen på kaffet länge. Rymmer 8 cl Mått: Diameter 7 cm, Höjd 4,7 cm  
 • Loveramics Egg Espressokopp 80ml., 6 st., Granite

  Loveramics Egg Espressokopp 80ml., 6 st., Granite
  Njut av din morgonespresso i denna eleganta och tidlösa espressokoppen från Loveramics Egg-kollektion. Koppen är, liksom de andra delarna i serien framställd av starkt porslin som bränts vid 1300°C för att få de strålande färgerna som kännetecknar serien. Här hittar du även Egg-seriens ljuvliga fat, som passar perfekt till koppen när du vill göra din morgonstund till något lite extra.Espressokoppen är designad med en rundad inre botten för bästa möjliga smakutveckling. Ditt kaffe blir helt perfekt och välbalanserat. Välj mellan flera olika fina färger med hög glans och mixa och matcha dem som du vill och eventuellt med seriens fat.

Fler tips på espressokoppar

 • Blomus - Pilar Espressokopp m/Fat 6 cm 2-pack Mirage Grey

  Blomus - Pilar Espressokopp m/Fat 6 cm 2-pack Mirage Grey
 • Eva Solo Nordic Kitchen espressokopp med fat

  Eva Solo Nordic Kitchen espressokopp med fat
  Kopp och fat i svart stengods, som med sitt rustika utseende matchar den avslappnade nordiska livsstilen. Koppen och fatet är diskmaskinssäkra och stapelbara för att ta mindre plats i lådor och skåp. De är även mikrovågsugns- och till och med ugnssäkra.Mått:Längd och bredd 11,4 cm. Höjd 6,9 cm.
 • Broste Copenhagen Nordic Bistro espressokopp 15 cl

  Broste Copenhagen Nordic Bistro espressokopp 15 cl
  Njut av lyxig nybryggd espresso ur Nordic Bistro espressokopp från det danska designmärket Broste Copenhagen. Koppen rymmer 15 centiliter och har en stilren look i stengods som ger en tidlös känsla på bordet. Du kan med fördel matcha espressokoppen med fler delar ur Nordic Bistro-serien för att skapa din egen perfekta servis.
 • Vintage - Äldre Espressokoppar

  Vintage - Äldre Espressokoppar
  5 st Espressokoppar i äldre produktion.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bodum Bistro Dubbelväggad Espressomugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar

  Bodum Bistro Dubbelväggad Espressomugg 30 Cl 2-pack - Kaffekoppar Glas Klar
  Bistro espressomugg kommer från Bodum. För den som vill ha ett lite större val för sin espresso eller cortado. Utmärkt gåva till espressoälskaren Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Rosa

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Rosa
  Denna espressokopp på 10 cl från Mateus kommer ur serien Bubbles som även innehåller fat, ljuslyktor, skålar, muggar och mycket mer. Serien Bubbles går i samma spår som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Bubbles tillverkade för hand av lera som sedan målas för hand därav kan det förekomma skiftningar i färgen vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär även att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Bitz Espressokopp 9 cl 6-pack, wood

  Bitz Espressokopp 9 cl 6-pack, wood
  Set om sex stycken espressokoppar från danska BITZ. Kopparna är tillverkade av stengods, med ett minimalistiskt nordiskt formspråk som ger en lyxig känsla på bordet – perfekt för kaffe och härliga samtal i goda vänners lag.Kopparnas utsida har en matt glasyr i färgen Wood, med en blank glasyr på insidan i färgerna Forest, Sand och Ocean (två koppar i varje färg). Kapacitet 9 centiliter. Höjd 6,5 centimeter, diameter 5,5 centimeter. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugn upp till 220°C.
 • Denby Studio Blue Espressokopp 2-pack

  Denby Studio Blue Espressokopp 2-pack
  Vill du kunna njuta av en perfekt enkel eller dubbel espresso? Med espressokoppen från Denby får du en kopp tillverkad för den lilla men supergoda kaffesorten, med en kapacitet på 100 ml. Studio Blue-designen pryder koppen med blå/vita-färger och mönster som tillverkats i handgjord keramik med unik glasering. Du får två koppar som passar utmärkt till både morgon- och eftermiddagskaffet, eller som present till espressoälskaren.
 • Blomus Nero Dubbelväggad Espresso Glas 2-pack - Espressokoppar Klar

  Blomus Nero Dubbelväggad Espresso Glas 2-pack - Espressokoppar Klar
  Snygga, starka och tåliga dubbelväggade espresso glas 2-pack från Nero. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Byon Niki Espressokopp Med Fat /beige - Espressokoppar Keramik Svart

  Byon Niki Espressokopp Med Fat /beige - Espressokoppar Keramik Svart
  Modern espressokopp med fat från ByOn. Niki kopp kommer i olika färger och är fina att kombinera tillsammans. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Gul

  Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Gul
 • Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Rosa

  Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Rosa
  Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Rosa från Costa Nova
 • Pillivuyt Ristretto espressokopp

  Pillivuyt Ristretto espressokopp
  Njut av ditt kaffe med stil med Pillivuyts ristretto espressokopp. Som namnet indikerar är koppen idealisk till både ristretto och espresso tack vare storleken på 5 cl. Designen är enkel och klassisk, som Pillivuyt gör det bäst och som vi känner det.
 • Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokoppar Porslin Rosa

  Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokoppar Porslin Rosa
  Espressokoppen från Maxwell & Williams har en enkel, charmig design med ett rundat handtag med ett bekvämt grepp. Den har en vacker pastellfärg med en glansig finish. Espressokoppen har en liten storlek perfekt för espresso och glögg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Finns även som muggar. Om espressokoppen från Maxwell & Williams- Kapacitet: 11 cl.- Enkel, charmig design.- Bekvämt, rundat handtag.- Tillverkad av porslin.- Espressokoppen finns i olika färger.- Från serien Sherbet. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Espressokopp 2 stk. Grå

  Eva Solo Espressokopp 2 stk. Grå
  Snygga moderna porslinskoppar med en isolerande silikonbeläggning som skyddar fingrarna från värmen och samtidigt håller drycken varm. Silikonen ger ockås en anti-glid effekt,Espressokoppen är designad så att den håller den rätta mängden espresso, så att den passar till de flesta populära kapselmaskinerna. Både koppar och silikonbeläggning tål maskindisk, de ska enkelt demonteras innan de diskas. Förpackningen innehåller två stycken Eva Solo espressokoppar,. Du kan välja bland flera tuffa moderna färger.
 • Arabia - Ruska Espressokopp med fat

  Arabia - Ruska Espressokopp med fat
  Espressokopp ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gefle - Blå Vinranka espressokoppar

  Gefle - Blå Vinranka espressokoppar
  7 stycken espressokoppar ur serien Blå Vinranka formgivna av Arthur Percy vid Gefle porslinsbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Blå

  Costa Nova - Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Blå
  Gres Espressokopp 10 cl 6,5x6 cm Blå från Costa Nova
 • Louise Roe Ceramic Pisu Espressokopp 6.5 Cm - Espressokoppar Keramik Vanilla White

  Louise Roe Ceramic Pisu Espressokopp 6.5 Cm - Espressokoppar Keramik Vanilla White
  Espressokoppen från Louise Roe har en stilren design i keramik. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om espressokoppen från Louise Roe- Gjord av keramik.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 60 mm. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Espressokopp Grå Rocket People 6 pack med fat

  Espressokopp Grå Rocket People 6 pack med fat
  Espressokopp från Rocket Espresso, ett företag som bygger professionella espressomaskiner för hemmabruk. Denna kopp rekommenderas till enkel espresso och enkel macchiato & kommer med texten "Rocket&he
 • Louise Roe Ceramic Pisu Espressokopp 6.5 Cm Ink Black - Espressokoppar Keramik Vanilla White

  Louise Roe Ceramic Pisu Espressokopp 6.5 Cm Ink Black - Espressokoppar Keramik Vanilla White
  Espressokoppen från Louise Roe har en stilren design i keramik. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Om espressokoppen från Louise Roe- Gjord av keramik.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 60 mm. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Rosenthal Mesh Relief Espressofat 12 Cm - Espressokoppar Vit

  Rosenthal Mesh Relief Espressofat 12 Cm - Espressokoppar Vit
  Elegant porslin med reliefmönster. Finns i flera delar som kan kombineras. Stöttåligt. Tål maskindisk och microvågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Viol

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Viol
  Denna espressokopp på 10 cl från Mateus kommer ur serien Bubbles som även innehåller fat, ljuslyktor, skålar, muggar och mycket mer. Serien Bubbles går i samma spår som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Bubbles tillverkade för hand av lera som sedan målas för hand därav kan det förekomma skiftningar i färgen vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär även att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Espressokoppar i Olika Färger 4 st

  Vintage - SÅLD Espressokoppar i Olika Färger 4 st
  4 st espressokoppar i olika färger från Bavaria.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bitz - Espressokopp 9 cl 6-pack Svart/Flerfärgad

  Bitz - Espressokopp 9 cl 6-pack Svart/Flerfärgad
  Espressokopp 9 cl 6-pack från Bitz är en liten, slät espressokopp tillverkad i svart stengods. Stengods är tillverkat med en vacker reaktiv glasyr, som ger det extra glöd och gör varje kopp unik. Espressokoppen är matt svart på utsidan, sorterat amber, lila, rosa, mörkblå, grön och creme på insidan.Stengods tål maskindisk, mikrougn och ugn upp till 220 grader. Repor och skärmärken kommer att synas, det är inget fel.BITZ robusta stengodsserie innehåller många olika produkter, från koppar och muggar till tallrikar, fat och skålar som finns i flera storlekar och i många fantastiska färgställningar. Det är upplagt för att du ska blanda färger och storlekar och skapa ditt eget personliga uttryck.De vackra, reaktiva glasyrerna i både matta och blanka varianter framhäver stengodsets glöd och gör varje produkt unik, och du kommer inte att kunna hitta två stycken som är exakt lika.
 • Iittala - Taika Espressokopp 10 cl Svart

  Iittala - Taika Espressokopp 10 cl Svart
  Taika espressokopp från Iittala. Rymmer 10 cl och kan användas både med eller utan espressokoppsfat 11 cm. Koppen och fatet säljs separat. Taika är en fantastiskt vacker serie formgiven av Klaus Haapaniemi för Iittala. Seriens namn, Taika, betyder Magisk på finska och detta speglas i den vackra och förtrollande dekoren som pryder hela serien.
 • Mateus Msy Espressokopp 8 Cl - Espressokoppar Keramik Ljusrosa

  Mateus Msy Espressokopp 8 Cl - Espressokoppar Keramik Ljusrosa
  Den här espressokoppen har tagits fram genom ett samarbete mellan den prisbelönta franska designern Sam Baron och Costas Voyatziz, som är grundaren av den internationella designportalen Yatzer. Kollektionen kallas för MSY, och är en hyllning till keramiken. Designen är framtagen i Sverige, och sedan handgjord och handmålad av erfarna keramiker i Portugal. Detta gör att skiftningar i färgen kan förekomma, vilket gör varje kopp unik. Detta innebär också att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Fat Espressokopp 12 Cm - Kaffefat & Tefat Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Fat Espressokopp 12 Cm - Kaffefat & Tefat Benporslin Vit
  Anmut Platinum No.1 Fat till espressokopp från Villeroy & Boch. Det här är ett fat som tillhör serien Anmut Platinum No.1 som kännetecknas av tidlös elegans. Det är tillverkat i högkvalitativ benporslin och har en fin, glänsande platinadetalj runt kanten. Tål diskmaskin. Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Petite Friture Donut Espressokopp 2-pack - Espressokoppar Lergods Vanilj

  Petite Friture Donut Espressokopp 2-pack - Espressokoppar Lergods Vanilj
  Espressokoppen från Petite Friture har en lekfull formgivning i lergods med inspiration från bakningens värld. Den har en lackerad yta med ett sockerglaserat utseende och ett stort, runt handtag perfekt för espresso och glögg. Tillverkad i Portugal. Formgivning av Pia Chevalier. Originaldesign från år 2022. Om espressokoppen från Petite Friture- Donut uppskattas för den utsökta designen.- Finns även som en mugg.- Koppen finns i flera färger.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för espressokoppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokoppar Porslin Aprikos

  Maxwell & Williams Sherbet Espressokopp 11 Cl - Espressokoppar Porslin Aprikos
  Espressokoppen från Maxwell & Williams har en enkel, charmig design med ett rundat handtag med ett bekvämt grepp. Den har en vacker pastellfärg med en glansig finish. Espressokoppen har en liten storlek perfekt för espresso och glögg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga stil. Finns även som muggar. Om espressokoppen från Maxwell & Williams- Kapacitet: 11 cl.- Enkel, charmig design.- Bekvämt, rundat handtag.- Tillverkad av porslin.- Espressokoppen finns i olika färger.- Från serien Sherbet. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Gefle - Blå Vinranka espressokoppar

  Gefle - Blå Vinranka espressokoppar
  7 stycken espressokoppar ur serien Blå Vinranka formgivna av Arthur Percy vid Gefle porslinsbruk.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Spode Steccato Espressokopp Med Fat 9 Cl - Espressokoppar Lergods Blå

  Spode Steccato Espressokopp Med Fat 9 Cl - Espressokoppar Lergods Blå
  Espressokopp från Spode med en klassisk design med iögonfallande, koboltblå ränder för en sofistikerad och elegant touch. Den är tillverkad av slitstarkt lergods med en liten storlek perfekt för espresso och glögg. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Kombinera espressokoppen med Blue Italian porslin från Spode. Om espressokoppen från Spode- Tillverkad i England.- Gjord av lergods.- Koboltblå ränder.- Sofistikerad känsla.- Från serien Steccato. Skötselråd för espressokoppen- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Blomus Kumi Espressokopp Med Fat 2-pack - Espressokoppar Keramik Fungi

  Blomus Kumi Espressokopp Med Fat 2-pack - Espressokoppar Keramik Fungi
  Espressokopp från Blomus med två eleganta espressokoppar med inspiration från Japan och matchande fat perfekta för espresso och glögg. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om espressokoppen från Blomus- Stengods.- 60 ml- Från serien KUMI.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion Espressokopp / Brun - Espressokoppar Stengods Svart

  House Doctor Pion Espressokopp / Brun - Espressokoppar Stengods Svart
  Espressokoppen från House Doctor har en stilren, diskret design i stengods med rustika fläckar och ett handtag på sidan perfekt för espresso och glögg. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Varje artikel är unik och kan variera något i utseendet. Om espressokoppen från House Doctor- Stilren, diskret design.- Tillverkad av stengods.- Rustika fläckar.- Handtag på sidan.- Höjd: 55 mm.- Diameter: 60 mm. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Ljusrosa

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Ljusrosa
  Denna espressokopp på 10 cl från Mateus kommer ur serien Bubbles som även innehåller fat, ljuslyktor, skålar, muggar och mycket mer. Serien Bubbles går i samma spår som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Bubbles tillverkade för hand av lera som sedan målas för hand därav kan det förekomma skiftningar i färgen vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär även att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Afina Espressokopp Med Fat - Espressokoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Afina Espressokopp Med Fat - Espressokoppar Porslin Vit
  Espressokopp från Villeroy & Boch i vitt porslin med en minimalistisk form med delikata detaljer för en sofistikerad och elegant touch. Den har en vacker relief med en inspiration från solen för att addera en extra dimension till designen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om espressokoppen från Villeroy & Boch- Fat ingår.- Från serien Afina.- Sofistikerad design.- Minimalistisk form.- Delikata detaljer.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin.- Tål mikrovågsugn. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokopp 10 cl

  Broste Copenhagen Nordic Vanilla espressokopp 10 cl
  Nordic Vanilla espressokopp från Broste Copenhagen passar perfekt att duka fram när du vill bjuda på en kopp riktigt gott italienskt kaffe. Den rymmer 10 centiliter och är tillverkad av stengods. Den cremevita färgen med spräcklig känsla ger en hemtrevlig känsla på bordet och passar med de flesta typer av porslin. Om du vill kan du matcha dina koppar med fler delar ur Nordic Vanilla-serien för att skapa din egen skräddarsydda servis.
 • Vintage - Espressokoppar Davenport

  Vintage - Espressokoppar Davenport
  Espresso koppar med svartvit slottsmotiv. Från Davenport, England. Sent 1800-tal. Proveniens Gustav Broström.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pillivuyt - Eden Espressokopp 8 cl

  Pillivuyt - Eden Espressokopp 8 cl
  Vacker stilren espressomugg i vitt tåligt porslin från franska varumärket Pillivuyt. Passar utmärkt till morgonespresson eller till middagsbjudningen.
 • OYOY Yuka espressokopp 2-pack, dark

  OYOY Yuka espressokopp 2-pack, dark
  Elegant espressokopp i serien Yuka från det danska designmärket OYOY – perfekt när du vill njuta av en riktigt god espresso. Alla delar i Yuka-serien är tillverkade för hand av 100% terrakotta, ett material som ger den en rustik och gedigen känsla. Den glansiga glasyren finns i flera fina färgval, med en lågmäld elegans som ger både värme och karaktär på bordet. Tål maskindisk.
 • Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Espressokopp Och Fat - Espressokoppar Benporslin Vit

  Villeroy & Boch Anmut Platinum No.1 Espressokopp Och Fat - Espressokoppar Benporslin Vit
  Anmut Platinum No.1 Espressokopp och fat från Villeroy & Boch. Det här är en espressokopp med tillhörande fat som tillhör serien Anmut Platinum No.1 som kännetecknas av tidlös elegans. Det är tillverkat i högkvalitativt benporslin och har en fin, glänsande platinadetalj runt kanten. Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • House Doctor Pion espressokopp, grå/vit

  House Doctor Pion espressokopp, grå/vit
  Porslinet från House Doctors Pion-serie har en rustik, nordisk stil och finns i flera dova färger. Espressokoppen i vitgrå design är bekväm att hålla i och blir snabbt din favoritkopp i vardagen. Kan diskas i diskmaskin.
 • Blomus Kumi kopp Med Fat 2-pack - Espressokoppar Keramik Espresso

  Blomus Kumi kopp Med Fat 2-pack - Espressokoppar Keramik Espresso
  Espressokopp från Blomus med två eleganta espressokoppar med inspiration från Japan och matchande fat perfekta för espresso och glögg. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Om espressokoppen från Blomus- Stengods.- 60 ml- Från serien KUMI.- Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Porslin Vit

  Iittala Taika Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Porslin Vit
  En vacker espressokopp med ett mönster på en uggla och en skog skapad av designern Klaus Haapaniemi. Komplettera gärna med det matchande espressofatet från samma serie. Fatet säljs separat. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Serax Base Espressokopp Utan Handtag - Espressokoppar Porslin Vit

  Serax Base Espressokopp Utan Handtag - Espressokoppar Porslin Vit
  Espressokopp från Serax med en stilren design i vitt porslin med en dekorativ kant perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Om espressokoppen från Serax- Utan Handtag- Stilren design.- Porslin.- Säljs i 1-pack. Skötselråd för espressokoppen- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • La Pavoni - Espressokoppar 7,5 cl 6-pack Vit

  La Pavoni - Espressokoppar 7,5 cl 6-pack Vit
  Espressokoppar 6-pack från Smeg är perfekt för att njuta av en perfekt espresso. Dessa koppar bekväma att hålla i handen och passar perfekt under en espressomaskin. Låt smaken och doften av espresso ta dig till en italiensk kafé och njut av en kopp kaffe som kommer att få dig att längta efter mer.Upptäck populära köksmaskiner från Smeg som vattenkokare, kaffebryggare, brödrostar och mixers. Alla produkter är designade och tillverkade av hög kvalité och är utformade för att hålla i många år.
 • Petite Friture Donut Espressokopp 2-pack - Espressokoppar Lergods Bubble Gum

  Petite Friture Donut Espressokopp 2-pack - Espressokoppar Lergods Bubble Gum
  Espressokoppen från Petite Friture har en lekfull formgivning i lergods med inspiration från bakningens värld. Den har en lackerad yta med ett sockerglaserat utseende och ett stort, runt handtag perfekt för espresso och glögg. Tillverkad i Portugal. Formgivning av Pia Chevalier. Originaldesign från år 2022. Om espressokoppen från Petite Friture- Donut uppskattas för den utsökta designen.- Finns även som en mugg.- Koppen finns i flera färger.- Tillverkad i Portugal. Skötselråd för espressokoppen- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Blå

  Mateus Bubbles Espressokopp 10 Cl - Espressokoppar Keramik Blå
  Denna espressokopp på 10 cl från Mateus kommer ur serien Bubbles som även innehåller fat, ljuslyktor, skålar, muggar och mycket mer. Serien Bubbles går i samma spår som det övriga sortimentet från Mateus där svensk design blandas med gediget hantverk från Portugal. Som alla produkter från Mateus är även dessa ur serien Bubbles tillverkade för hand av lera som sedan målas för hand därav kan det förekomma skiftningar i färgen vilket gör att varje exemplar är unikt. Detta innebär även att tillverknings- och leveranstiden kan variera. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • La Rochere Troquet Espressomugg 10 Cl 4-pack - Espressokoppar Glas Klar

  La Rochere Troquet Espressomugg 10 Cl 4-pack - Espressokoppar Glas Klar
  Espressomuggen från Le Rochere har en iögonfallande design med fyra olika mönster med geometriska former. Den är tillverkad av pressat glas med en liten storlek perfekt för espresso och glögg. Om espressomuggen från Le Rochere- Tillverkad av glas.- Säljs i 4-pack.- Iögonfallande design.- Fyra olika mönster.- Liten, praktisk storlek. Skötselråd för espressomuggen- Tål diskmaskin. Shoppa Espressokoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Eva Solo Espressokopp 2 stk, blue sky

  Eva Solo Espressokopp 2 stk, blue sky
  Snygga moderna porslinskoppar med en isolerande silikonbeläggning som skyddar fingrarna från värmen och samtidigt håller drycken varm. Silikonen ger ockås en anti-glid effekt,Espressokoppen är designad så att den håller den rätta mängden espresso, så att den passar till de flesta populära kapselmaskinerna. Både koppar och silikonbeläggning tål maskindisk, de ska enkelt demonteras innan de diskas. Förpackningen innehåller två stycken Eva Solo espressokoppar,. Du kan välja bland flera tuffa moderna färger.

Lite kort om historien bakom espresso

På 1800-talet uppfanns ångmaskinen och städerna växte. Folk i storstäder fick ett mer hektiskt liv och sökte sätt att snabbt få tag på gott kaffe.

Italienaren Luigi Bezzera uppfann år 1901 den första maskinen där varmt vatten pressades med ångtryck genom en kaffebehållare. Italien anses av många vara kaffedryckens hemland mycket på grund av denna uppfinning. Det är också från Italien som mokabryggaren kommer, en espressobryggare du använder direkt på spisen.

Det ploppade upp många espressobarer i Italien under början av 1900-talet, och Italien är ledande tillverkare av espressomaskiner. I övriga Europa spreds espresson i varianten med mjölk, kallad cappuccino. Här uppe i Skandinavien dröjde det tills järnridån revs innan espresson fick fäste.