Kaffebryggare med termoskanna

Många kaffebryggare har en varmhållningsplatta men om du vill ta med dig kaffekannan till ett annat rum behövs en termoskanna. Det är då en bra lösning att köpa en kaffebryggare som brygger rakt ner i en termos så slipper du hälla från glaskanna till kaffetermos varje gång.

Kaffekokare med termos

Det finns flera olika kaffebryggare med termoskannor. Vi har plockat ut tips på några modeller som du kan titta närmare på. När du ska köpa en ny kaffekokare välj rätt storlek på kannan som motsvarar det maxantal personer du vill bjuda på kaffe.

Populärt inom kaffebryggare med termoskanna

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Melitta Easy Therm 1 kanna svart

  Melitta Easy Therm 1 kanna svart
  En fin och enkel filterkaffemaskin med bekväm enhands-användning. Melitta Easy Therm har en genomskinlig vattenbehållare med måttskala. Den avtagbara filterhållaren har droppstopp, som låter dig ta en kop under tiden och den tål maskindisk.Den isolerande kannan ser till att hålla kaffet varmt länge. Glömmer du att stänga av maskinene, så var inte rädd. Den är utrustad med automatisk avstängning efter 40 minuter.
 • Melitta Enjoy Top Therm Kaffemaskin Svart

  Melitta Enjoy Top Therm Kaffemaskin Svart
  Välplanerade funktioner och modern design i rostfritt stål och svart. Kannan är okrossbar i rostfritt stål med dubbla väggar och kan enkelt användas med en hand. Kaffebryggaren stänger automatiskt av sig efter 15 minuter och har en kapacitet på 10 koppar. Den genomskinliga vattenbehållaren har koppmarkeringar så det är en barnlek att fylla på rätt mängd vatten. Specifikationer:- Automatisk avstäning- Doppstopp- Okrossbar kanna- Kapacitet på 10 koppar- Effekt: 1000 W- Filterstorlek: 1x4- Volym: 1,25 l  
 • WMF Lumero kaffebryggare med termoskanna

  WMF Lumero kaffebryggare med termoskanna
  Njut av morgonkaffet, förmiddagskaffet och eftermiddagskaffet från samma bryggning med den smarta Lumero kaffebryggaren med termoskanna från WMF. Kaffebryggaren är utrustad med WMF´s Aroma Perfection som är en aromakontroll, som garanterar ditt kaffes goda smak. Dessutom är Lumero-bryggaren designad med ett praktiskt svingbart filter och en läcker touch-panel där du hittar alla funktioner så som den inbyggda timern. Kaffebryggaren rymmer upp till 8 koppar á 125 ml kokande varmt kaffe.

Fler tips på kaffebryggare med termoskanna

 • Melitta Easy Therm 2 Kannor Svart

  Melitta Easy Therm 2 Kannor Svart
  Kaffebryggare som ger dig mycket för pengarna. De två thermkannorna ger dig extra kaffenjutning och båda har genomdroppslock och enhandsgrepp. Den upplysta av/ på knappen gör att du enkelt ser om kaffebryggaren är igång eller inte och det avtagbara filtret tål maskindisk för enkel rengöring. När du ska rengöra kannorna så är det praktiska Easy-click locket lätt att ta av genom att trycka på fästena och lyfta locket. Specifikationer:- Easy-click lock- 2 thermkannor- Upplyst på/ av knapp- 1050 watt- Kaffefilter 1x4 
 • Moccamaster Automatic Thermo kaffebryggare, 1,25 liter, polished silver

  Moccamaster Automatic Thermo kaffebryggare, 1,25 liter, polished silver
  Med kaffebryggaren Moccamaster Automatic Thermo har du upp till tio koppar kaffe klara på bara sex minuter. Du får starkt och fylligt kaffe som kan hålla sig varmt i termosen i upp till tre timmar utan att bli surt. Det är då viktigt att du förvärmer termosen innan du brygger kaffet samt att du brygger en full kanna. Praktiskt kaffemått medföljer.Du har fem års garanti från tillverkaren på självbryggenheten. Du kan dessutom förlänga garantin till det dubbla, hela tio år, genom att registrera dig på Moccamasters hemsida inom sex månader från inköpsdatumet.
 • Moccamaster CDT Grand kaffebryggare med Termos 1,8 L Polished silver

  Moccamaster CDT Grand kaffebryggare med Termos 1,8 L Polished silver
  Moccamaster CDT Grand kaffebryggare med Termos 1,8 L Polished silver
 • Melitta Easy Therm 2.0 kaffebryggare, svart

  Melitta Easy Therm 2.0 kaffebryggare, svart
  Denna kaffebryggare från Melitta ger dig möjlighet att göra 8 koppar delikat kaffe. Bryggaren kommer med termos så att kaffet kan hållas varm efter bryggningen. Den stänger automatiskt av sig efter 15 minuter samt har ett återanvändningsbart svingfilter som kan rengöras utan problem. Dessutom är den utrustad med antidroppfunktion och är mycket användarvänlig.
 • Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, rostfritt matt stål

  Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, rostfritt matt stål
  Ratio Six - det enkla sättet att njuta av optimalt kaffeVill du ha kaffe i världsklass utan krångel? Med Ratio Six kan du brygga utsökt kaffe med bara ett knapptryck. Ratio Six är en pour over-bryggare som ger dig samma precision och kvalitet som professionella espressomaskiner, men utan komplicerade inställningar eller rengöring. Låt oss berätta mer om vad som gör Ratio Six så speciell:En pour over-bryggare med avancerad teknikRatio Six är inte en vanlig kaffebryggare. Den är designad för att ge dig det bästa av två världar: den enkelhet och smak som pour over-metoden ger, och den stabilitet och kontroll som avancerade espressomaskiner ger. Ratio Six har ett kraftfullt 1400 watt värmeelement som värmer upp vattnet till nära 94°C, vilket är den optimala temperaturen för att extrahera smaken ur kaffebönorna. Den har också ett smart vattenflöde som anpassar sig efter mängden kaffe du vill brygga, och ger dig ett jämnt och balanserat resultat varje gång.En tålig och elegant bryggareRatio Six är inte bara en bryggare som gör gott kaffe. Den är också en bryggare som är byggd för att hålla länge och se bra ut i ditt kök. Ratio Six är tillverkad av robust rostfritt stål, borosilikatglas och högkvalitativ BPA-fri vattenbehållare. Den har också en minimalistisk och modern design som passar in i alla miljöer. Du får dessutom fem års garanti på varje maskin, så du kan vara säker på att din bryggare kommer att fungera bra i många år framöver.En termoskanna som håller kaffet varmtRatio Six levereras med en isolerad termoskanna i rostfritt stål som rymmer 1,25 liter kaffe. Termoskannan håller kaffet varmt i upp till fyra timmar, så du kan njuta av ditt kaffe när du vill. Termoskannan har också ett ergonomiskt handtag och en praktisk hällpip som gör det enkelt att servera kaffet utan spill.En unik Bloom-cykel som ger mer smakEn av de mest unika funktionerna hos Ratio Six är den automatiska Bloom-cykeln. Det är en process som gör att kaffet blötläggs och får andas innan bryggningen fortsätter, vilket resulterar i ett mer smakrikt och aromatiskt kaffe. Bloom-cykeln är också bra för att reducera bitterhet och syrlighet i kaffet, och ge dig en mjukare och rundare smakupplevelse.En enkel och intuitiv bryggareRatio Six är en bryggare som är enkel att använda och förstå. Den har bara en knapp som du trycker på för att starta bryggningen, och tre lampor som visar vilken fas som är aktiv: Bloom, Brew och Ready. Du behöver inte oroa dig för några inställningar eller mätningar, utan bara fylla på vatten och kaffe, och låta bryggaren göra resten. Du kan brygga åtta koppar x 150 ml eller 1,25 liter på åtta minuter. Köp Ratio Six idag och upplev skillnadenOm du är en kaffeälskare som vill ha en enkel och bekväm lösning för att brygga utsökt kaffe, så är Ratio Six bryggaren för dig. Med Ratio Six får du en pour over-bryggare med avancerad teknik, en termoskanna som håller kaffet varmt, en unik Bloom-cykel som ger mer smak, och fem års garanti.
 • Severin Severin KA 9309 termosbryggare med extra kanna Vit

  Severin Severin KA 9309 termosbryggare med extra kanna Vit
  Severin Severin KA 9309 termosbryggare med extra kanna Vit
 • Bosch MyMoment kaffebryggare med termosflaska, svart

  Bosch MyMoment kaffebryggare med termosflaska, svart
  MyMoment kaffebryggare med termos från Bosch tar kaffeupplevelsen till nya höjder! Den är utformad för att ge dig en riktigt god kopp kaffe och med den smarta Aroma+-knappen kan du anpassa kaffearomen precis som du vill ha den - enkelt och stressfritt. Oavsett om du vill ha en stark morgonkick eller en mild eftermiddagskopp har MyMoment det du behöver.Med den lätta, avtagbara vattentanken är det enkelt att fylla på - du fyller den direkt under kranen utan några extra kannor. Och med EasyDescale3-systemet är rengöring och avkalkning en enkel uppgift som håller din maskin i toppform och ger dig den bästa smaken gång på gång.Termoskannan i rostfritt stål håller kaffet varmt under lång tid, perfekt för hektiska morgnar eller mysiga stunder hemma. Och med den utfällbara filterhållaren är det enkelt att fylla på kaffepulver och enkelt göra din favoritkopp.Med alla BPA-fria plastdelar och funktioner som automatisk avstängning och droppstopp kan du njuta av ditt kaffe med fullständig sinnesfrid och säkerhet.Upptäck den ultimata kaffeprestandan med MyMoment kaffebryggare med termos från Bosch - den perfekta lösningen för ditt dagliga kaffesug!
 • Severin Severin KA 4845 Aroma Select termosbryggare 8 koppar Svart

  Severin Severin KA 4845 Aroma Select termosbryggare 8 koppar Svart
  Severin Severin KA 4845 Aroma Select termosbryggare 8 koppar Svart
 • Severin Severin KA 9307 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart

  Severin Severin KA 9307 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart
  Severin Severin KA 9307 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart
 • Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, mattsvart

  Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, mattsvart
  Ratio Six - det smidiga sättet att njuta av fantastiskt kaffeDrömmer du om kaffe i toppklass utan besvär? Med Ratio Six kan du brygga läckert kaffe med ett enkelt knapptryck. Ratio Six är en pour over-bryggare som ger dig samma noggrannhet och kvalitet som professionella espressomaskiner, men utan krångliga inställningar eller rengöring. Låt oss förklara mer om vad som gör Ratio Six så unik:En pour over-bryggare med högteknologisk funktionRatio Six är inte en vanlig kaffebryggare. Den är designad för att ge dig det bästa av två världar: den enkelhet och smak som pour over-metoden ger, och den stabilitet och kontroll som avancerade espressomaskiner ger. Ratio Six har ett effektivt 1400 watt värmeelement som värmer upp vattnet till nära 94°C, vilket är den idealiska temperaturen för att utvinna smaken ur kaffebönorna. Den har också ett smart vattenflöde som anpassar sig efter mängden kaffe du vill brygga, och ger dig ett jämnt och harmoniskt resultat varje gång.En hållbar och stilren bryggareRatio Six är inte bara en bryggare som gör gott kaffe. Den är också en bryggare som är byggd för att vara hållbar och se snygg ut i ditt kök. Ratio Six är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål, borosilikatglas och högkvalitativ BPA-fri vattenbehållare. Den har också en minimalistisk och modern design som passar in i alla miljöer. Du får dessutom 5 års garanti på varje maskin, så du kan vara trygg med att din bryggare kommer att fungera bra i många år framöver.En termoskanna som håller kaffet varmtRatio Six levereras med en isolerad termoskanna i rostfritt stål som rymmer 1,25 liter kaffe. Termoskannan håller kaffet varmt i upp till fyra timmar, så du kan njuta av ditt kaffe när du vill. Termoskannan har också ett bekvämt handtag och en smidig hällpip som gör det enkelt att servera kaffet utan spill.En unik Bloom-cykel som ger mer smakEn av de mest unika funktionerna hos Ratio Six är den automatiska Bloom-cykeln. Det är en process som gör att kaffet blötläggs och får andas innan bryggningen fortsätter, vilket resulterar i ett mer smakrikt och aromatiskt kaffe. Bloom-cykeln är också bra för att minska bitterhet och syrlighet i kaffet, och ge dig en lenare och fylligare smakupplevelse.En enkel och intuitiv bryggareRatio Six är en bryggare som är enkel att använda och förstå. Den har bara en knapp som du trycker på för att starta bryggningen, och tre lampor som visar vilken fas som är aktiv: Bloom, Brew och Ready. Du behöver inte bekymra dig för några inställningar eller mätningar, utan bara fylla på vatten och kaffe, och låta bryggaren göra resten. Du kan brygga åtta koppar x 150 ml eller 1,25 liter på åtta minuter. Köp Ratio Six idag och upplev skillnadenOm du är en kaffeälskare som vill ha en smidig och bekväm lösning för att brygga läckert kaffe, så är Ratio Six bryggaren för dig. Med Ratio Six får du en pour over-bryggare med högteknologisk funktion, en termoskanna som håller kaffet varmt, en unik Bloom-cykel som ger mer smak, och fem års garanti.
 • Wilfa CM9B-T125 termosbryggare 1,25 liter, mattsvart

  Wilfa CM9B-T125 termosbryggare 1,25 liter, mattsvart
  Wilfa CM9B-T125 termosbryggare är en stilren kaffebryggare som låter dig brygga upp till 10 koppar eller 1,25 liter kaffe åt gången. Termosen är utrustad med dubbla väggar för att kaffet ska hålla värmen längre, så att du kan brygga morgonkaffet och lunchkoppen på samma gång. Bryggaren är dessutom utrustad med automatisk avstängning efter 40 minuter, så att den inte står på i onödan hela dagen. Manuellt droppstopp. Effekt 1600 watt, bryggtemperatur 92-96°C.
 • Severin Severin KA 9306 termosbryggare 8 koppar Svart

  Severin Severin KA 9306 termosbryggare 8 koppar Svart
  Severin Severin KA 9306 termosbryggare 8 koppar Svart
 • WMF Lumero Thermo

  WMF Lumero Thermo
  Kaffemaskin, 8 koppar, Termoskanna med praktisk funktionalitet för öppning/stängning samt keep-hot-termoisolering, Hög bryggtemperatur på upp till 95° C för optimal arom och en intensiv smakupplevelse, Manöverpanel med touch-funktion, klocka och timer, Smart LED-belysning som elegant kompletterar din inredning, Avtagbar genomskinlig vattentank av BPA-fri tritan, med tydlig vattennivåindikering, Automatiskt avkalkningsprogram, matt krom Med ett kabinett i högkvalitativ matt Cromargan®, Aroma Perfection - som ger ditt kaffe önskad arom - och snygg LED-belysning är WMF Lumero den perfekta kaffebryggaren för dig som både älskar kaffe och snygg design. Den har en avtagbar vattentank av BPA-fri tritan med vattennivåindikator som garanterar korrekt dosering, så att ditt kaffe alltid blir perfekt. Termoskannan rymmer 8 koppar väldoftande kaffe á 125 ml och den är utrustad med praktisk funktionalitet för öppning/stängning och keep-hot-termoisolering. Tack vare det smarta svängfiltret kan du snabbt och enkelt fylla på kaffe - utan att spilla. Du slår snabbt på maskinen via den användarvänliga manöverpanelen, som har touch-funktion med timer-funktion och klocka. Den avtagbara filterinsatsen (1 x 4) är utrustad med både dropp-stopp och överfyllnadsskydd.
 • WMF Coffee Maker Kimis Aroma Thermo Silver

  WMF Coffee Maker Kimis Aroma Thermo Silver
  WMF Coffee Maker Kimis Aroma Thermo Silver
 • WMF Lono Aroma Thermo

  WMF Lono Aroma Thermo
  Kaffemaskin, 800 watt, 8 koppar, Hög bryggtemperatur på upp till 95° C för optimal arom och en intensiv smakupplevelse, Termoskanna med praktisk funktionalitet för öppning/stängning samt keep-hot-funktion, Automatiskt avkalkningsprogram, avtagbar genomskinlig vattentank, Uttagbar filterinsats, matt krom Med sin eleganta design i Cromargan® rostfritt stål - och med Aroma Perfection, som säkerställer att varje enskild kopp kaffe får den rätta aromen - är WMF Lono den perfekta kaffebryggaren för dig som älskar snygg design och gott kaffe. Den har en avtagbar vattentank av BPA-fri tritan med vattennivåindikator som garanterar korrekt dosering. Termoskannan rymmer upp till 8 koppar väldoftande kaffe á 125 ml och den är utrustad med både funktionalitet för öppning/stängning och keep-hot-termoisolering. Tack vare det smarta svängfiltret kan du snabbt och enkelt fylla på kaffe - utan att spilla. Du kan även snabbt och enkelt slå på kaffebryggaren på den mycket användarvänliga manöverpanelen, så att du omedelbart kan njuta av en perfekt kopp kaffe. Den avtagbara filterinsatsen (1 x 4) är utrustad med både dropp-stopp och överfyllnadsskydd, och det automatiska avkalkningsprogrammet ser till att smaken alltid är av högsta kvalitet.
 • Stelton Kaffetratt till termoskanna, svart

  Stelton Kaffetratt till termoskanna, svart
  Den här kaffetratten från Stelton är specialdesignad för att passa termosar från alla deras serier: EM77, Emma och Amphora. Perfekt för att förbereda kaffe inför utflykten, eller varför inte när du redan är på språng?I termoskannan EM77 sätter du tratten på plats med ett lätt tryck, medan det i Emma och Amphora skruvas fast. Just i Emma-serien passar kaffetratten till kannorna vars öppning är 5,5 centimeter i diameter. Kaffetratten passar med filter i storlek 1x4.Mått: längd 13,5 centimeter, bredd 13,5 centimeter, höjd 14,2 centimeter, diameter 13,5 centimeter.
 • Melitta LOOK 5.0 Therm Perfection termosbryggare 1,25 l

  Melitta LOOK 5.0 Therm Perfection termosbryggare 1,25 l
  Melitta LOOK 5.0 Therm Perfection termosbryggare 1,25 l
 • Severin Severin KA 4835 Type termosbryggare 8 koppar Svart

  Severin Severin KA 4835 Type termosbryggare 8 koppar Svart
  Severin Severin KA 4835 Type termosbryggare 8 koppar Svart
 • Severin Termosbryggare 8 koppar

  Severin Termosbryggare 8 koppar
  Brygger snabbt och lätt!Termosbryggare med rostfri termoskanna. Den här modellen har en effekt på 1000W vilket ger varmt och gott kaffe. Termosbryggaren är även utrustad med aroma funktion vilket ger dig möjligheten att välja en intensivare kaffesmak. Självklart har kaffebryggaren auto-off funktion. Kapacitet: 8 koppar. Löstagbar filterhållare för 1x4 filter. Droppstopp. Vattennivåindikator på båda sidorna. On/off knapp med belysningTermosbryggareGör åtta koppar
 • Caso Kaffemaskin Selection C10 Thermo, Stål/Svart

  Caso Kaffemaskin Selection C10 Thermo, Stål/Svart
  Denna kaffemaskin från tyska Caso har en vacker och modern design. CS1874 är enkel att använda via en praktisk vridknapp och kan brygga upp till 10 koppar. Den rymmer 1,2 liter vatten. Kaffet bryggs på perfekt temperatur och med Aroma-PLUS-funktionen blir vattnet jämnt fördelat över kaffet, vilket säkerställer perfekt resultat. Tack vare den smarta timern kan du också ställa in när du vill att kaffet ska vara klart! Maskinen har ett integrerat filter och termoskanna som håller kaffet varmt under lång tid.
 • Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart

  Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart
  Melitta Look 5.0 Therm timer termosbryggare Svart
 • Severin Termosbryggare 4835 Inox

  Severin Termosbryggare 4835 Inox
  Smart och praktiskt kaffebryggare som brygger rätt ner i en snygg och bra termos som håller värmen länge!Med SEVERIN Termosbryggare 4835 Inox kan du avnjuta en mer aromatisk och intensiv kopp kaffe. Termoskannan har en droppstoppventil för säker utvinning även under bryggningsprocessen.Termoskannan är av rostfritt stål med dubbla väggar för varmhållningens skull.Med den automatiska avstängningsfunktionen spar du energi när bryggaren inte används. Dessutom har den en praktisk på/av-knapp med en kontrollampa och löstagbarfilterhållare som kan tas bort, utrustad med en droppsäker ventil.Har en på/av-knapp med en kontrollampa, ettfilter som kan tas bort och termoskannaHar en vattennivåindikatorFinish: BorstadFärg: SvartPortionsstorlek: 8 kopparEnergi: 1 000 W2 års garanti
 • Severin Severin KA 9315 Duo termosbryggare dubbel Svart

  Severin Severin KA 9315 Duo termosbryggare dubbel Svart
  Severin Severin KA 9315 Duo termosbryggare dubbel Svart
 • Kaffebryggare LOOK 5.0 Therm Perfection 22248

  Kaffebryggare LOOK 5.0 Therm Perfection 22248
  En ny Look för smak som räcker längre! Vår nya Melitta® Look® V Therm Perfection har en modern design och ger långvarig kaffenjutning. Den imponerar inte bara med alla sina användbara funktioner, som AromaSelector® och den avtagbara vattenbehållaren,
 • Dubbelbryggare Termos

  Dubbelbryggare Termos
  Dubbelbryggare med termoskannor – perfekt för arbetsplatsen eller i föreningen. Dubbla bryggelementen gör att du kan brygga på en sida i taget. Specifikationer: • Effekt 2 x 1000W. • Kapacitet 2 x 8 koppar. • Auto-off. • 1x4-filter. • Kabelgömma. • D
 • Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, vit

  Ratio Six kaffebryggare 1,25 liter, vit
  Ratio Six - det smidiga sättet att njuta av optimalt kaffeVill du ha kaffe i toppklass utan besvär? Med Ratio Six kan du brygga läckert kaffe med bara ett knapptryck. Ratio Six är en pour over-bryggare som ger dig samma noggrannhet och kvalitet som professionella espressomaskiner, men utan krångliga inställningar eller rengöring. Låt oss berätta mer om vad som gör Ratio Six så speciell:En pour over-bryggare med avancerad teknikRatio Six är inte en vanlig kaffebryggare. Den är designad för att ge dig det bästa av två världar: den enkelhet och smak som pour over-metoden ger, och den stabilitet och kontroll som avancerade espressomaskiner ger. Ratio Six har ett kraftfullt 1400 watt värmeelement som värmer upp vattnet till nära 94°C, vilket är den optimala temperaturen för att extrahera smaken ur kaffebönorna. Den har också ett smart vattenflöde som anpassar sig efter mängden kaffe du vill brygga, och ger dig ett jämnt och balanserat resultat varje gång.En tålig och elegant bryggareRatio Six är inte bara en bryggare som gör gott kaffe. Den är också en bryggare som är byggd för att hålla länge och se bra ut i ditt kök. Ratio Six är tillverkad av robust rostfritt stål, borosilikatglas och högkvalitativ BPA-fri vattenbehållare. Den har också en minimalistisk och modern design som passar in i alla miljöer. Du får dessutom fem års garanti på varje maskin, så du kan vara säker på att din bryggare kommer att fungera bra i många år framöver.En termoskanna som håller kaffet varmtRatio Six levereras med en isolerad termoskanna i rostfritt stål som rymmer 1,25 liter kaffe. Termoskannan håller kaffet varmt i upp till fyra timmar, så du kan njuta av ditt kaffe när du vill. Termoskannan har också ett ergonomiskt handtag och en praktisk hällpip som gör det enkelt att servera kaffet utan spill.En unik Bloom-cykel som ger mer smakEn av de mest unika funktionerna hos Ratio Six är den automatiska Bloom-cykeln. Det är en process som gör att kaffet blötläggs och får andas innan bryggningen fortsätter, vilket resulterar i ett mer smakrikt och aromatiskt kaffe. Bloom-cykeln är också bra för att reducera bitterhet och syrlighet i kaffet, och ge dig en mjukare och rundare smakupplevelse.En enkel och intuitiv bryggareRatio Six är en bryggare som är enkel att använda och förstå. Den har bara en knapp som du trycker på för att starta bryggningen, och tre lampor som visar vilken fas som är aktiv: Bloom, Brew och Ready. Du behöver inte oroa dig för några inställningar eller mätningar, utan bara fylla på vatten och kaffe, och låta bryggaren göra resten. Du kan brygga åtta koppar x 150 ml eller 1,25 liter på åtta minuter. Köp Ratio Six idag och upplev skillnadenOm du är en kaffeälskare som vill ha en enkel och bekväm lösning för att brygga utsökt kaffe, så är Ratio Six bryggaren för dig. Med Ratio Six får du en pour over-bryggare med avancerad teknik, en termoskanna som håller kaffet varmt, en unik Bloom-cykel som ger mer smak, och fem års garanti.
 • Severin Severin KA 9314 Duo termosbryggare dubbel Vit

  Severin Severin KA 9314 Duo termosbryggare dubbel Vit
  Severin Severin KA 9314 Duo termosbryggare dubbel Vit
 • Melitta Easy 2.0 Therm termosbryggare 2 Kannor Svart

  Melitta Easy 2.0 Therm termosbryggare 2 Kannor Svart
  Melitta Easy 2.0 Therm termosbryggare 2 Kannor Svart
 • Kaffebryggare Easy 2.0 Therm 2 Kannor Svart

  Kaffebryggare Easy 2.0 Therm 2 Kannor Svart
  Easy Therm - Håller värmen och bevarar smaken! Melitta® Easy Therm är en bra kaffebryggare med en praktisk isolerad kanna i modern designen. Det är enkelt att se vattennivån på vattenbehållarens framsida när man fyller på vatten. Den isolerade kannan
 • Moccamaster Kaffebryggare CDT Polished Silver

  Moccamaster Kaffebryggare CDT Polished Silver
  Att dricka kaffe ska både vara härligt och enkelt. CDT Polished Silver är en stilren och unik kaffebryggare från Moccamaster, perfekt för den stora familjen eller när du bara vill undvika allt krångel med att behöva hälla över kaffet till en termos. Termosen säkerställer att kaffet behåller rätt temperatur även efter bryggningen.Om man bortser från den unika designen är det samma höga kvalitet som på alla Moccamasters filterkaffebryggare. Det vill säga en handgjord bryggare från Holland som godkänts av det respekterade kaffenätverket ECBC och är helt återvinningsbar. Den kan brygga 10 goda koppar på 6 minuter, tyst och effektivt. Om bryggaren råkar stå på mer än 40 minuter stängs den av automatiskt på grund av säkerhetsskäl. CDT har även ett manuellt droppstopp som minimerar kladd och spill när man tar av kannan.Vi på Bagaren och Kocken erbjuder 5 års garanti på alla Moccamaster med en möjlighet att förlänga till 10 år om man registrerar bryggaren på http://www.moccamaster.comSpecifikationer- Brygger full kanna (10 koppar) på 6 minuter.- Manuellt droppstopp med 3 lägen: Öppen för full kanna, mellanläge för färre än 6 koppar och helt stängd. - Termoskanna.- Kalkindikator som varnar när bryggelementet är igenkalkat.- ECBC-certifierad.- 10 års garanti.- Automatisk avstängning efter 40 minuter.Mått- Bredd: 30,5 cm.- Djup: 17 cm.- Höjd: 39 cm. OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt).4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt).
 • Severin Severin KA 9308 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart

  Severin Severin KA 9308 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart
  Severin Severin KA 9308 termosbryggare med extra kanna 8 koppar Svart
 • Kaffebryggare med termos

  Kaffebryggare med termos
  Med denna snygga och praktiska kaffebryggare följer det inte med endast en kanna utan 2. dessutom är bägge termoskannor, alltså extra isolerade för att hålla kaffet varmt så länge som möjligt. Dessutom är bryggaren utrustad med antiglidfötter för sta
 • Melitta Easy Therm 2.0 kaffebryggare, stål

  Melitta Easy Therm 2.0 kaffebryggare, stål
  Denna kaffebryggare från Melitta ger dig möjlighet att göra 8 koppar delikat kaffe. Bryggaren kommer med termos så att kaffet kan hållas varm efter bryggningen. Den stänger automatiskt av sig efter 15 minuter samt har ett återanvändningsbart svingfilter som kan rengöras utan problem. Dessutom är den utrustad med antidroppfunktion och är mycket användarvänlig.
 • Severin Filka KA helautomatisk kaffebryggare termos Borstat stål-svart

  Severin Filka KA helautomatisk kaffebryggare termos Borstat stål-svart
  Severin Filka KA helautomatisk kaffebryggare termos Borstat stål-svart

Har din kanna fått dålig lukt och ger bismak till kaffet? Testa att rengöra termosen med några av våra tips.

Om termoskannan är bra på att hålla kaffet varmt för alla gäster så är motsvarande produkt för enskilda koppar till exempel dubbelväggade kaffeglas eller termokoppar.

Bäst-i-test av kaffebryggare med termos

Vi har tyvärr inte sett något specifikt test där man bara fokuserat på bryggare med termoskannor. Däremot kan du kolla in listan med tester av kaffebryggare som vi har. Där kanske du kan gå vidare och se om du hittar en med termos.