Liten kaffebryggare

Vill du ha en liten kaffebryggare som inte tar upp så mycket plats på köksbänken? Här finns våra förslag på mini kaffebryggare i små storlekar. Bryggarna kan göra allt från 1-4 koppar och passar till dig som oftast bara brygger kaffe till dig själv men ibland bjuder någon mer kaffesugen.

Populära små kaffebryggare

 • Braun KF560 Caféhouse

  Braun KF560 Caféhouse
  Kaffebryggare KF560 Caféhouse Braun Kompakt kaffebryggare med OptiBrewBraun CaféHouse KF 560, Pure Aroma Plus, är en kompakt liten svart kaffebryggare. Den kan brygga tio koppar &a
 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas

  WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Kimis Glas
  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  WMF - KITCHENminis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go
  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie KITCHENminis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • Melitta Aromaboy Kaffemaskin Svart

  Melitta Aromaboy Kaffemaskin Svart
  En klassiker hos Melitta. En liten kompakt maskin som brygger en fantastisk kopp kaffe. Melitta Aromaboy är perfekt till enpersons hushåll, där det inte bryggs mer än två kopar åt gången. Stoelek gör att den passar perfekt in i platsbesparande hem.Den är utrustad med automatisk avstängning så skulle du glömma att stänga av den, så gör den det själv efter 40 minuter. Den är lätt att rengöra då både filterhållare och glaskanna tål maskindisk.
 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas
  Starta dagen med en läcker och aromatisk kopp kaffe från denna Kitchen Minis kaffebryggare från WMF. Kaffemaskinen garanterar ett otroligt aromatiskt kaffe tack vare WMF Hot Brew-teknologi och WMF Aroma Perfection. Maskinen är tillverkat i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stå och har en elegant och kompakt design, som passar utmärkt i de mindre köken. Glaskannan har en kapacitet på 0,75 liter, vilket gör att den rymmer upp till 5 koppar härligt kaffe. Bryggaren är oerhört enkel att rengöra och utrustad med droppstopp och ett avtagbart filter. Den automatiska avstängningsfunktionen är både praktisk, otroligt säker och energisnål. Nu behöver du aldrig mer vara orolig över att du glömde kaffebryggaren på!
 • Severin Kaffebryggare 4kp. KA4808

  Severin Kaffebryggare 4kp. KA4808
  Liten kaffebryggare fö:r endast 4 koppar, perfekt fö:r singelhushå:lletSnygg design med rostfria detaljer, kaffebryggaren har auto-off och droppstopp.Specifikation:- Effekt: 750W- Kapacit
 • Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 3 Koppar - Kaffebryggare & Tekokare Aluminium Svart

  Bialetti Moka Exclusive Kaffebryggare 3 Koppar - Kaffebryggare & Tekokare Aluminium Svart
  Kaffebryggare från Bialetti med en ikonisk, italiensk retrostil med en diamantformad knopp för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av aluminium med en blank, svart färg och ett vintageinspirerat handtag med en modern, elegant twist. Lämplig för användning på gas-, el- och glaskeramikhällar. Kan användas på induktionshällar om den används med Bialettis induktionsplatta. Om kaffebryggaren från Bialetti- Gjord av aluminium.- Ikonisk, italiensk stil.- Lättrengjort säkerhets-ventilsystem.- Diamantformad knopp.- Blank, svart färg.- Kaffebryggaren finns i olika storlekar. Skötselråd för kaffebryggaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Kaffebryggare i minsta möjliga storlek

Små kaffebryggare är perfekta för dig som vill ha en snabb och enkel lösning för att brygga en eller två koppar kaffe. Exempelvis Melitta Aromaboy för 2 koppar som är kompakt, lätt att använda och passar utmärkt i mindre kök eller kontorsutrymmen.

För att komplettera din lilla kaffebryggare och hålla ditt kaffe varmt längre, är det en bra idé att investera i en liten termos. Den kan hålla ditt kaffe varmt i flera timmar, vilket gör det perfekt för att ta med på utflykter. Kolla in vår guide över små termosar för att hitta den bästa termosen som passar dina behov.

Liten kaffebryggare för 1-2 koppar

 • Melitta Aromaboy Kaffemaskin Svart

  Melitta Aromaboy Kaffemaskin Svart
  En klassiker hos Melitta. En liten kompakt maskin som brygger en fantastisk kopp kaffe. Melitta Aromaboy är perfekt till enpersons hushåll, där det inte bryggs mer än två kopar åt gången. Stoelek gör att den passar perfekt in i platsbesparande hem.Den är utrustad med automatisk avstängning så skulle du glömma att stänga av den, så gör den det själv efter 40 minuter. Den är lätt att rengöra då både filterhållare och glaskanna tål maskindisk.
 • Kaffebryggare MELITTA Aromaboy® Auto Off, Svart

  Kaffebryggare MELITTA Aromaboy® Auto Off, Svart
 • Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Creme

  Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Creme
  Moccamaster Cup One. Världens första ECBC-godkända enkoppsbryggare. Nu behöver du inte längre kompromissa på kvalitén även om du bara brygger en kopp kaffe åt gången. Cup One levereras med två exklusiva porslinsmuggar samt Moccamasters premium kaffefilter. Köp bara ditt favoritkaffe och vi lovar dig en perfekt kopp kaffe.1090 W0.33 lBrygger 1 kopp.Automatisk avstängningFärg: CremeBredd: 265 mmHöjd: 300 mmDjup: 170 mmHandbyggd i Holland
 • Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Svart Matt

  Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE Svart Matt
  Moccamaster Cup One. Världens första ECBC-godkända enkoppsbryggare. Nu behöver du inte längre kompromissa på kvalitén även om du bara brygger en kopp kaffe åt gången. Cup One levereras med två exklusiva porslinsmuggar samt Moccamasters premium kaffefilter. Köp bara ditt favoritkaffe och vi lovar dig en perfekt kopp kaffe.1090 W0.33 lBrygger 1 kopp.Automatisk avstängningFärg: Svart MattBredd: 265 mmHöjd: 300 mmDjup: 170 mmHandbyggd i Holland

Liten kaffebryggare för 4 koppar

 • Severin Kaffebryggare 4kp. KA4808

  Severin Kaffebryggare 4kp. KA4808
  Liten kaffebryggare fö:r endast 4 koppar, perfekt fö:r singelhushå:lletSnygg design med rostfria detaljer, kaffebryggaren har auto-off och droppstopp.Specifikation:- Effekt: 750W- Kapacit
 • Kaffebryggare 4 koppar KA4808

  Kaffebryggare 4 koppar KA4808
  Liten kaffebryggare för endast 4 koppar, perfekt för singelhushållet. Snygg design med rostfria detaljer. Specifikation: - Effekt 750W. - Dropstopp. - Svängfilter. - Auto-off efter ca 35 min. - Vattennivåanvisning på kanna och bryggare. - Inklusive e
 • Bialetti - Venus Packning & Filterplatta 4 Koppar Vit

  Bialetti - Venus Packning & Filterplatta 4 Koppar Vit
  Venus Packning & Filterplatta 4 Koppar från Bialetti. Setet innehåller 1st packningar och 1st filterplatta. Passar till Venus mokabryggare för 4 koppar.
 • Severin Severin KA 4808 Compact kaffebryggare 4 koppar Rostfritt stål-svart

  Severin Severin KA 4808 Compact kaffebryggare 4 koppar Rostfritt stål-svart
  Severin Severin KA 4808 Compact kaffebryggare 4 koppar Rostfritt stål-svart

Alternativ till liten kaffebryggare

Om det ofta bara är du eller någon till som dricker kaffe hos dig kan en mokabryggare på spisen vara ett alternativ. Det är italienarnas föredragna bryggmetod och bland dessa små kaffebryggare finns det många fina modeller.