Liten termos

Att kunna ha med sig 1-2 koppar kaffe på en utflykt eller pendelresa är mycket värt. Vi tipsar här om de små termosarna som rymmer dryck för 2 personer eller till bara dig själv inklusive en påtår.

Många tillverkare kallar den här typen av liten termos för termosflaska. Det betyder dock inte att man måste dricka direkt ur termosen utan vissa har ett kopp som lock. Ska du bjuda någon tar du med en extra kåsa eller mugg.

8 små termosar och termosflaskor

 • Rosendahl - Grand Cru Termosflaska 65 cl Grå

  Rosendahl - Grand Cru Termosflaska 65 cl Grå
  Termosflaskan från Rosendahl är perfekt för dig på språng. Fyll termosmuggen med kaffe eller någon annan dryck – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Silikonbandet runt flaskan ger ett bra grepp. Volym 65 cl.
 • Termosflaska 0,5 L 18/8 stål

  Termosflaska 0,5 L 18/8 stål
 • Termosflaska 0,75L 18/8 stål

  Termosflaska 0,75L 18/8 stål
 • Termosflaska 0,35L 18/8 stål

  Termosflaska 0,35L 18/8 stål
 • Rosendahl Grand Cru termosflaska, 50 cl, grå

  Rosendahl Grand Cru termosflaska, 50 cl, grå
  Den praktiska och funktionella Grand Cru-termosflaskan passar utmärkt att ta med när du ska ut. Tillverkad i stål med dubbla väggar håller den din dryck kalla i 12 timmar, eller varm i ca 6 timmar. Locket är utrustat med en praktisk rem och den robusta designen är anpassad för både vardag och friluftsliv. Serien finns i färgerna sand, olive green och grey.
 • RIG-TIG Picnic termosflaska med 4 koppar, 1 liter

  RIG-TIG Picnic termosflaska med 4 koppar, 1 liter
  RIG-TIGS Picnic-termosflaska och koppar är utmärkta att ta med till stranden eller ut i skogen. Termosflaskan ser till att allt från kaffe, te, varm choklad och saft hålls varmt eller kallt under en lång tid. Flaskan rymmer 1 liter och har dubbla väggar i stål med vakuum som gör att vätskan kan hålla sig varm i upp till 11 timmar eller kall i hela 22 timmar. Skruvkorken ser till att flaskan håller helt tätt och vrider en ytterligare lite på locket går det att hälla från det (locket ska inte skruvas av helt). Pilarna ovanpå locket visar var vätskan kommer ut. De 4 medföljande kopparna kommer i olika färger så att man lätt kan ha koll på vems som är vems.Tillverkat av pulverlackerat, rostfritt stål och plast.
 • Stelton Keep Cool termosflaska 0,6 liter, seagrass

  Stelton Keep Cool termosflaska 0,6 liter, seagrass
  Ha alltid kallt vatten eller liknande nära till hands tack vare Keep Cool termosflaska från Stelton. Förutom vatten är den dubbelväggade stålflaskan perfekt till smoothies, juice, läsk, iste och mycket mer. Du kan vara säker på att flaskans innehåll förbli kallt under lång tid med hjälp av den termiska effekten, de dubbla väggarna och det rostfria stålet av hög kvalitet. De två lagren av stål garanterar samtidigt att flaskan är robust och hållbar.Keep Cool har en kapacitet på 0,6 liter och mäter 22 cm på höjden samt 7,5 cm i diameter. Flaskan kan dessutom användas till varma drycker och håller då drycken varm i upp till 8 timmar, medan den håller vätska kall. i upp till 16 timmar. Därutöver är flaskan behaglig att dricka ur och du kan välja mellan flera eleganta färger, som alla karaktäriserar vårens färgpalett.
 • Carrie Termosflaska 0.5 l. Svart

  Carrie Termosflaska 0.5 l. Svart

Är du en som tar med dig hetvatten i din lilla termos och använder pulverkaffe när du ska göra kaffet? Eller har du en liten kaffebryggare hemma som kan göra 1-2 koppar kaffe att fylla din termos med?