Kaffetermos

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 tim
 • EM77 Termoskanna, 1 l. Röd

  EM77 Termoskanna, 1 l. Röd
 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 t
 • Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

  Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

Fler tips på kaffetermos

 • Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 liter, Svart

  Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 liter, Svart
  Ha alltid kallt vatten med dig tack vara Urban termosflaska från Eva Solo som är tillverkad av rostfritt stål. Flaskan har dubbelväggade sidor med vakuumeffekt vilket är det som gör att vattnet kan hålla sig kallt under en lång tid. Den smarta termosflaskan har en kapacitet på 0,5 liter och finns i tre olika färger: Svart, Pomegranate och Faded Green.Urban termosflaska har ett praktiskt klicklock som gör det möjligt att dricka från alla sidor. Flaskan är också 100% tät så du behöver inte oroa dig för spill i väskan. Den robusta termosflaskan kan köras i diskmaskin och kan också användas till varm dryck om så önskas.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L, Soft Sand

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 L, Soft Sand
  Gör te direkt i kannan utan att behöva tänka på om det blir för starkt, eller stressa för att få ut tebladen när teet dragit klart. Emma Te termoskanna är utrustad med smartfilter som gör det möjligt att stänga för tebladen, när teet har dragit så länge som du önskar. En enkel vridning och smartfiltret är stängt.Kannan är i den eleganta Emma designen, som kännetecknas av de delikata tonerna.Kannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • Stanley Classic Vacuum termos 0,75 liter, hammertone green

  Stanley Classic Vacuum termos 0,75 liter, hammertone green
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet är Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till 20 timmar håller termosen innehållet varmt/kallt så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill. Korken fungerar även som en praktisk kopp så att du slipper ta med ytterligare packning. Samtidigt är Stanleys termos stöttålig och läcker inte så att du kan fokusera på annat.Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela termosen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin. Finns i flera färger att välja mellan.
 • Design Letters Termosflaska Love

  Design Letters Termosflaska Love
  Modern isolerad flaska som är lätt att ta med i farten. Den nordiska designen gör att den passar in överallt och gör vardagen lättare. Den kan hålla drycken varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Varje termosflaska är dekorerad med en av följande texter: Hello, Smile, Love och Hey. Termosflaskan är tillverkad i rostfritt stål och den rymmer 500 ml.
 • Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Svart

  Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Svart
  EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.
 • Eva Solo Silhouette Termoskanna 1 L Vit - Termosar Plast Cactus Green

  Eva Solo Silhouette Termoskanna 1 L Vit - Termosar Plast Cactus Green
  Termoskannan från Eva Solo har praktisk, robust design i rostfritt stål för att hålla värmen länge med bekvämt handtag på sidan. Den har droppfri funktion. Välj mellan olika färger. Om termoskannan från Eva Solo- Praktisk, robust design.- Droppfri funktion.- För att hålla värmen länge.- Termoskannan kommer i olika färger.- Djup: 120 mm.- Bredd: 155 mm.- Höjd: 260 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Skötselråd för termoskannan- Tål diskmaskin. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Bernadotte Termoskanna 1l Terracotta

  Bernadotte Termoskanna 1l Terracotta
 • EM77 Termoskanna, 1 l. Röd

  EM77 Termoskanna, 1 l. Röd
 • Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)

  Hammershøi Termosmugg 20 cl vit (15100)
 • Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, vit

  Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, vit
  Med Carter Move från Fellow får du en termosmugg som tar din kaffeupplevelse till nästa nivå. Muggen är designad för att framhäva smaken och aromen av ditt kaffe och är bekväm att hålla i handen. Dessutom är muggen tålig och håller ditt kaffe, te eller annan dryck varm.Muggen är idealisk att använda i bilen eller under pendlingen tack vare stänkskyddet med snap-in-funktion. Den snygga designen finns i en mängd olika storlekar och färger. Denna version rymmer 470 milliliter. Du väljer själv vilken färg som passar dig bäst (eller vilken färg du föredrar att ge till någon du bryr dig om).
 • Em77 Termoskanna 1 L Soft Ice Blue

  Em77 Termoskanna 1 L Soft Ice Blue
 • Vintage - Hollywood Kaffekanna Nils Johan

  Vintage - Hollywood Kaffekanna Nils Johan
  Kaffekanna ur serien Hollywood formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med bakelithandtag.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bernadotte Termoskanna 1l Dusk blue

  Bernadotte Termoskanna 1l Dusk blue
 • Termoskanna 1 liter

  Termoskanna 1 liter
 • Primus - Vakuumflaska 0,5 L Blå

  Primus - Vakuumflaska 0,5 L Blå
  Packa ned denna härligt färgglada termos i ryggsäcken så har du något varmt att dricka på utflykten. Självklart användbar i andra sammanhang också, kanske till kontoret eller den långa bilresan, den smala designen gör att termosen passar bra i mugghållaren i bilen. Från Primus kommer denna robusta och slitstarka vakuumflaska tillverkad i livsmedelsklassat rostfritt stål. Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan hälla i kaffe ena dagen och nyponsoppa nästa. Utsidan av pulverlackerad ger en greppvänlig yta som är behaglig att hålla i. Locket fungerar även som mugg och stängs och öppnas med ett klick (Click-Close) samt kan tas isär för rengöring.
 • Klean Kanteen TKPro Termosflaska Svart 1 liter

  Klean Kanteen TKPro Termosflaska Svart 1 liter
  TKPro termosflaska från Klean Kanteen är plastfri flaska i mycket hög kvalitet. En praktisk termosflaska passar utmärkt till det mesta, oavsett var du har med den. Flaskan har en integrerad mugg, även den i rostfritt stål, med en kapacitet på 305 ml. Den är konstruerad med dubbla väggar och ger dig möjlighet att hälla upp drycken i 360 grader utan att du behöver skruva av locket. TKPro är utrustad med TK Closure™, en invändig tråddesign som höjer den termiska effekten för både varma och kalla drycker. Flaskan håller drycker varma i upp till 38 timmar och kalla i upp till 100 timmar. Oavsett om du vill avnjuta en kopp kaffe eller en iskall drink är TKPro det bästa valet du kan göra. Flaskan håller hög kvalitet och kommer vara din bästa vän under många år framöver. Termosflaskan rymmer 1 liter och bör diskas för hand.Klean Kanteen erbjuder kvalitetsprodukter med grön profil och strävar efter att verkligen göra upp med engångsprodukter. Det här är en produkt som inte kommer behöva slängas.
 • Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L whi

  Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L whi
  Vit högkvalitativ termos Campo termoskanna är elegant och lättanvänd med enhandshantering tack vare Quick-TIP stängning. Det blir också droppfritt tack vare droppupps
 • Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, grå

  Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, grå
  Med Carter Move från Fellow får du en termosmugg som tar din kaffeupplevelse till nästa nivå. Muggen är designad för att framhäva smaken och aromen av ditt kaffe och är bekväm att hålla i handen. Dessutom är muggen tålig och håller ditt kaffe, te eller annan dryck varm.Muggen är idealisk att använda i bilen eller under pendlingen tack vare stänkskyddet med snap-in-funktion. Den snygga designen finns i en mängd olika storlekar och färger. Denna version rymmer 470 milliliter. Du väljer själv vilken färg som passar dig bäst (eller vilken färg du föredrar att ge till någon du bryr dig om).
 • Kulan termoskanna frostad svart 0,94L

  Kulan termoskanna frostad svart 0,94L
 • Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L - Termosar Benporslin Vit

  Kähler Hammershøi Termoskanna 1 L - Termosar Benporslin Vit
  Hammershøi termoskanna från Kähler är designad av Hans-Christian Bauer med glasinsats som håller värmen samt ett tätförslutande skruvlock. Locket har även en smart och enkel tryckknappsfunktion som underlättar när du ska hälla upp kaffe till dina gäster. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Ash Grey

  Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Ash Grey
  Grand Cru Termoskanna 1 L är den prisbelönta termoskannan från Rosendahl, utmärkt att ta med sig i picknickkorgen eller ut i trädgården. Den praktiska tryckknappsfunktionen är utformad så att kannan håller värmen längre och eftersom du inte behöver skruva loss locket när du häller undviker du att släppa in kall luft.I Grand Cru-serien hittar du även koppar, tallrikar och skålar i samma i samma härliga färgsättning så du kan ge dukningen en fräsch och modern känsla och duka upp ett elegant och enhetligt frukost- eller kaffebord.Termoskannan rymmer 1,0 liter och är den perfekta presentidén tillsammans med en påse goda kaffebönor.
 • Rosendahl Grand Cru Outdoor To Go kopp 28 cl, lavendel

  Rosendahl Grand Cru Outdoor To Go kopp 28 cl, lavendel
  Rosendahl har skapat denna funktionella kaffetermos to go med inspiration från den klassiska Grand Cru-serien. För dig som vill njuta av en varm dryck utomhus i naturen eller som är på språng har denna snygga termos en praktisk design; du kan dricka eller servera utan spill, den har ett bekvämt silikongrepp och har ett 360-graders lock vilket betyder att du kan hälla eller dricka från vilken sida som helst.Snygg kaffetermos to goRosendahls termos håller drycken varm länge och passar att ge bort i present eller att behålla själv.Rosendahl samlar ikonisk dansk designInom Rosendahls utbud finns flera danska varumärken med ikonisk design med både tidlösa mästerverk och moderna klassiker. Allt utifrån den danska designtraditionen som håller i generationer och uppskattas av miljontals människor varje dag.
 • GC Termoskanna Gun Metallic 1,0 l

  GC Termoskanna Gun Metallic 1,0 l
 • Glassinsats Amphora Termoskanna

  Glassinsats Amphora Termoskanna
 • Georg Jensen - Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L Svart

  Georg Jensen - Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L Svart
  Georg Jensen termoskanna 1 liter i 3 nya färger blå, terrakotta och svart. Den ikoniska Bernadotte termoskannan! Georg Jensens nytolkning av klassikern med det karaktäristiska räfflade mönstret - en folkkär designprodukt som aldrig går ur tiden.Signaturformen och det räfflade mönstret har bevarats och den nya termoskannan kommer i härligt svart, terrakottarött och en midnattsblå variant.Den nya kannan är tillverkad i PP-plast, ett propenplastmaterial som är livsmedelsgodkänt. Locket på termosen är tillverkat av rostfritt stål och en solid invändig beläggning i spricksäkert rostfritt stål förhindrar att smaker tas upp och håller drycken varm eller kall i upp till 6 timmar.För att få bästa värmehållning av dina drycker är det bra att alltid förvärma termosen med kokande vatten.
 • Serveringsstation Crem

  Serveringsstation Crem
  Serveringsstation som passar till Crem Mega Gold M (tidigare Coffee Queen). Fungerar som en stor kanna, kaffet fylls på ovanifrån och serveras sedan genom tappkranen. Med nivårör och rostfri inner
 • Eva Solo Termoskanna 1,0 L Nordic Kitchen Rostfritt stål

  Eva Solo Termoskanna 1,0 L Nordic Kitchen Rostfritt stål
  Termoskannan från serien Nordic Kitchen är ett vackert exempel på skandinavisk minimalism. Ett enkelt och stilfullt formspråk som kommit att bli ett kännetecken för Eva Solo! Termoskannans stilrena formgivning samspelar väl tillsammans med det rostfria stålet och det läckra handtaget i trä, och gör att kannan garanterat blir en välkommen detalj på de allra flesta kök. Handtagets unika design ger inte bara ett behagligt grepp utan blir också en intressant detalj till bordsdukningen. Perfekt för dig som vill servera nybryggt kaffe eller te på ett stilfullt sätt!Termoskannan har en oerhört funktionell utformning med en extra stålinsats. Denna tvåskiktskonstruktion skapar ett vakuum som gör att ditt kaffe eller te håller värmen längre än termoskannor utan vakuuminsats. Samtidigt är den praktiska hällpipen designad för att ge en 100%-droppfri servering. Smidigt och kladdfritt!SpecifikationerFärg: Stål och träMaterial: Rostfritt stål och ekVolym: 1 l
 • Lock Amphora Termoskanna- soft white

  Lock Amphora Termoskanna- soft white
 • Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Matt Mässing

  Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Matt Mässing
  EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.
 • Eva Solo Termoskanna 1 Liter Grå

  Eva Solo Termoskanna 1 Liter Grå
  Termoskanna i en snygg grå färg från Eva Solo. Termoskannan har en patenterad droppfri hällkrage.Specifikationer:- Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. - Både Eva Solo tesil och bryggtratt får plats i kannans öppning. - Tillverkad i plast, rostfritt stål, silikon och glas.- Klarar maskindisk.
 • Silhouette termoskanna 1l Vit

  Silhouette termoskanna 1l Vit
 • Modern House - Lundi Termoskanna 25 cm Ashes of Roses Gold

  Modern House - Lundi Termoskanna 25 cm Ashes of Roses Gold
  Termoskanna i en modern design med en volym på 1 L från norska Modern Houses Lundi-serie.Behöver du något som håller din dryck i rätt temperatur under picknicken eller vandringsturen? Då är denna termoskanna från det norska köksföretaget Modern House någonting för dig. Denna elegant utformade termoskanna har speciellt tagits fram med både design och funktionalitet som ledord, i en modern formgivning med mjuka linjer i hållbara material som optimalt håller kaffet varmt eller saften kall. Termoskannans eleganta ytterhölje är designat i matt BPA-fri plast, och på insidan finns en tålig glasbehållare med en volym på 1 liter för medtagande av en stor mängd av din favoritdryck. Termoskannan är även utrustad med ett ergonomiskt handtag som gör det enkelt för dig att bekvämt hälla upp till dina nära och kära med så lite ansträngning som möjligt så att du kan spara på krafterna till resten av ditt äventyr.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Kinto Termomugg, svart (350 ml)

  Kinto Termomugg, svart (350 ml)
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen är tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilket håll som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Alfi Termoskanna Eco Svart 1 liter

  Alfi Termoskanna Eco Svart 1 liter
  Eco är designad av Martin Hauenstein och är både praktisk och snygg. Den är utformad för att enkelt kunna användas med en hand och är gjord i plast. Är också enkel att rengöra.Diameter botten 14,5 cmHöjd 26 cm  
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L - Termosar Bok Grå

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L - Termosar Bok Grå
  Emma Kaffe Termoskanna från Stelton. Det här är en traditionell och samtidigt innovativ termoskanna från danska Stelton. Den är tillverkad av lackat rostfritt stål i en härlig naturnära färg, och handtaget i bokträ ger en fräsch och nordisk look. Den passar perfekt när det serveras nybryggt kaffe, och tack vare det smidiga easy click-locket kan man öppna kannan med en hand. Den är designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • EM77 Termoskanna 1l Borstad mässing

  EM77 Termoskanna 1l Borstad mässing
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Blå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 L Blå
  Den nya, revolutionerande tetermosen från Steltoni en vacker ljusblå färg som får dig att tänka på havet och blåmusslor, tillverkad i lackerat rostfritt stål med stålinsats för tebryggning.En enkel vridning med det inbyggda smarta filtret så  slutar teet dra när önskad styrka har uppnåtts.En blandning av tradition och innovation ger kannan dess harmonisk form i högblank rostfri design.Kannans handtag i bokträ ger både en innovativ, modern twist och går tillbaka till den tidigare användningen av naturmaterial. Emma te termos har en svag ljusblå nyans. Undvik bittert te med den nya smarta filtret för enkel te-bryggning. Lätt manövrerbar topp / tiltfunktion. BPA-fri och inga ftalater
 • Pumptermos 2,2l med rostf ins

  Pumptermos 2,2l med rostf ins
 • Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå

  Moomin Camping To Go Click Termosmugg 0.2L Blå
 • Delight Termos 1 L Grå

  Delight Termos 1 L Grå
 • Cafe Caprice Termosbryggare 2.0

  Cafe Caprice Termosbryggare 2.0
 • Design Letters Termosflaska Hey

  Design Letters Termosflaska Hey
  Modern isolerad flaska som är lätt att ta med i farten. Den nordiska designen gör att den passar in överallt och gör vardagen lättare. Den kan hålla drycken varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Varje termosflaska är dekorerad med en av följande texter: Hello, Smile, Love och Hey. Termosflaskan är tillverkad i rostfritt stål och den rymmer 500 ml.
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L
  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L från Georg Jensen
 • Bernadotte Termoskanna 1l Ocean mist

  Bernadotte Termoskanna 1l Ocean mist
 • BUILT Professional Termos 49 cl 9x15,5 cm Stål Silver

  BUILT Professional Termos 49 cl 9x15,5 cm Stål Silver
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l mörkblå

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l mörkblå
  Vacker termoskanna från Stelton ur den populära Emma serien. Termoskannan är gjord i rostfritt stål. Handtaget är gjort av bok, något som ger kannan den flotta nordiska signaturen so kännetecknar Stelton produkterna. Kannan är enkel att hantera med en hand, då den har klick-lock funktion som enkelt öppnas och stängs. Hela Emma serien är vinnare av Red Dot Design Awards 2014 samt iF Product Design Award 2014.Den eleganta Emma termokannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termosmugg, 0,35 liter, chocolate

  Eva Solo Urban To Go Cup Recycled termosmugg, 0,35 liter, chocolate
  Med To Go Cup Recycled termosmugg från Eva Solo kan du enkelt ta med dig din dryck överallt. Locket är enkelt att öppna och stänga även när du är på språng, tack vare den praktiska klickfunktionen som du enkelt hanterar med en hand. Perfekt för dig som ofta dricker morgonkoppen i farten.Fyll muggen med kaffe, te eller andra drycker, så ser muggen till att de håller önskad temperatur med hjälp av dubbla väggar och vakuumeffekt. Du har dessutom garanti på att den håller drycken varm i upp till 6 timmar, eller kall i upp till 12 timmar.Muggen rymmer 35 centiliter dryck och är 19 centimeter hög. Samtliga delar tål maskindisk, så att du enkelt kan rengöra den och använda den om igen i vardagen. Muggen är tillverkad av 90% återvunnet stål.
 • Termoskanna Grey 1L

  Termoskanna Grey 1L
 • Stelton Emma termoskanna Te 1 L - Grå

  Stelton Emma termoskanna Te 1 L - Grå
  Emma tetermosen från Stelton i lackerat rostfritt stål med stålinsats för tebryggning.En enkel vridning med det inbyggda smarta filtret så  slutar teet dra när önskad styrka har uppnåtts.En blandning av tradition och innovation ger kannan dess harmonisk form i högblank rostfri design. Kannans handtag i bokträ ger både en innovativ, modern twist och går tillbaka till den tidigare användningen av naturmaterial. Emma te termos har en lugn harmonisk grå färg. Passar bra att kombinera tetermosen med andra produkter från Emma serien.
 • Eva Solo - Termoskanna 1 L Sage

  Eva Solo - Termoskanna 1 L Sage
  Eva Solo termoskanna med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Termoskanna 1L Röd

  Termoskanna 1L Röd

Termosar med glasinsats

Både Stelton och Eva Solo kaffetermos har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

Ett alternativ till att köpa en särskild kaffetermos är att skaffa sig en kaffebryggare med termoskanna. Det blir ju speciellt prisvärt om man ändå måste ha en ny bryggare. Dessutom behöver man inte ha flera olika kannor och hälla emellan.

Mer om termosar

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

» 8 tips på termosflaskor (liten termos)

» Stora termosar (1-5 Liter)

ilead