Kaffetermos

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 tim
 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 t
 • Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

  Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå
 • Termosflaska 0,35L 18/8 stål

  Termosflaska 0,35L 18/8 stål

Fler tips på kaffetermos

 • Stelton - EM77 Termoskanna 50 cl Svart

  Stelton - EM77 Termoskanna 50 cl Svart
 • Stelton Lock Till Amphora Termoskanna Soft Peach/gold - Kaffekannor Plast Persika

  Stelton Lock Till Amphora Termoskanna Soft Peach/gold - Kaffekannor Plast Persika
  Lock Till Amphora Termoskanna, Soft Peach/gold från Stelton. Kaffekannor Persika Plast. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml, svart

  Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml, svart
  Om du vill ha en flaska som kan hålla ditt vatten, vin, kaffe eller andra drycker fräscha och lagom varma i timmar, då är Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml det idealiska valet för dig. Den här flaskan har en vakuumisolerad design som kan hålla innehållet varmt eller kallt i timmar. Den har också en Pour Through-kork som häller från alla sidor, håller innehållet fräscht och förhindrar syretillförsel och värmeförlust. Flaskan är tillverkad av 90 % återvunnet 18/8 rostfritt stål som är livsmedelsklassat, BPA-fritt och rep- och skraptåligt. Den har en intern gänga som ökar den termiska prestandan och är kompatibel med andra Classic-korkar. Flaskan har en slim design som passar i de flesta mugghållare och finns i flera olika färger.Vare sig du vill njuta av en kopp varmt kaffe på morgonen, en flaska kallt vatten på vandringen eller en flaska gott vin på picknicken, så har du hittat den här. Klean Kanteen Classic isolerad flaska 750 ml är en mångsidig och miljövänlig flaska som är bra för både dig och planeten. Beställ din flaska idag och upplev skillnaden med en kvalitetsflaska från Klean Kanteen!
 • Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, svart

  Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, svart
  Med Carter Move från Fellow får du en termosmugg som tar din kaffeupplevelse till nästa nivå. Muggen är designad för att framhäva smaken och aromen av ditt kaffe och är bekväm att hålla i handen. Dessutom är muggen tålig och håller ditt kaffe, te eller annan dryck varm.Muggen är idealisk att använda i bilen eller under pendlingen tack vare stänkskyddet med snap-in-funktion. Den snygga designen finns i en mängd olika storlekar och färger. Denna version rymmer 470 milliliter. Du väljer själv vilken färg som passar dig bäst (eller vilken färg du föredrar att ge till någon du bryr dig om).
 • Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, mint chip

  Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, mint chip
  Med Carter Move från Fellow får du en termosmugg som tar din kaffeupplevelse till nästa nivå. Muggen är designad för att framhäva smaken och aromen av ditt kaffe och är bekväm att hålla i handen. Dessutom är muggen tålig och håller ditt kaffe, te eller annan dryck varm.Muggen är idealisk att använda i bilen eller under pendlingen tack vare stänkskyddet med snap-in-funktion. Den snygga designen finns i en mängd olika storlekar och färger. Denna version rymmer 470 milliliter. Du väljer själv vilken färg som passar dig bäst (eller vilken färg du föredrar att ge till någon du bryr dig om).
 • Eva Solo - Termoskanna 1 L Matt Black

  Eva Solo - Termoskanna 1 L Matt Black
  Termoskanna 1 L från Eva Solo med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Stelton Carrie Termosflaska 0,5 L, Light Grey

  Stelton Carrie Termosflaska 0,5 L, Light Grey
  Carrie är en serie med flergångs termoskoppar och termosflaskor tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål med dubbelt vakuum. Detta ger en bra termoeffekt så att din favoritdryck håller värme länge. Det helt täta locket har flera funktioner där den nedre delen ger en behaglig yta att dricka från, och den övre delen ser till att drickytan är skyddad för en hög hygien. Konstruktionen av locket garanterar att termosflaskan är 100% tät och har en drickyta på 360°. Den koniska formen gör att Carrie passar i de felsta kopphållare. Carrie termosflaskan håller din dryck varm i upp till 5 timmar eller kall i 10 timmar. Helt fri från BPA och ftalater. Termosflaskan har ett skydd i locket så att du inte behöver vara orolig för att bränna dig.Termosflaskan tål att rengöras i diskmaskin vid max 55°.
 • Eva Solo Thimble Termoskanna 1 L Marmorgrå

  Eva Solo Thimble Termoskanna 1 L Marmorgrå
  Håll kaffet varmt och undgå spill med Thimble termoskanna från Eva Solo. Termoskannan kan hålla ditt te eller kaffe varmt i upp till 6 timmar, samtidigt som den tack vare en stilren design tillför en unik karaktär i hemmet. Thimble är en 100 % droppfri termoskanna som gör att du undviker fläckar på duk eller bord.Förutom en stilren design är Thimble termoskanna funktionell och praktisk att ha nära till hands under både vardag och fest. Tack vare formen är kannan både lätt att fylla och hälla ur. Termoskannan har en kapacitet på 1 liter och finns i två olika färger: Ljusblå och Marmorgrå.
 • Termoskanna 1 l stål matt

  Termoskanna 1 l stål matt
 • Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank

  Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en klassiker.Denna version är i läcker svart färg.Designklassiker i 0,5 liters-version. BPA-fri och inga ftalater.
 • Kulan termoskanna frostad grågrön 0,94 liter

  Kulan termoskanna frostad grågrön 0,94 liter
 • EM77 Termoskanna 1 liter Deep Ocean

  EM77 Termoskanna 1 liter Deep Ocean
 • Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L chr

  Tefal Termos CAMPO jug QT 1.0L chr
  Kromfärgad högkvalitativ termos Campo termoskanna är elegant och lättanvänd med enhandshantering tack vare Quick-TIP stängning. Det blir också droppfritt tack va
 • Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, hammertone green

  Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, hammertone green
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet är Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till 24 timmar håller termosen innehållet varmt/kallt så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill. Korken fungerar även som kopp. Samtidigt är Stanleys termos stöttålig och läcker inte så att du kan fokusera på annat.Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela termosen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.Finns i flera färger att välja mellan.
 • Stelton Foster Termoskanna 1 L Grå - Termosar Glas Ljusgrå

  Stelton Foster Termoskanna 1 L Grå - Termosar Glas Ljusgrå
  Termoskannan från Stelton har en tidlös design med en modern känsla och en dropfri hällpip. Termoskannan har ett långt, elegant handtag för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av ABS-plast med en insats i glas för att hålla ditt kaffe eller te varmt längre. Formgiven av Norman Foster. Om termoskannan från Stelton- Termoskannan kommer i 2 olika färger.- Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look.- Kapacitet: 100 cl. Skötselråd för termoskannan- Endast handdisk. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Klean Kanteen TKPro termos 1 liter, brushed stainless steel

  Klean Kanteen TKPro termos 1 liter, brushed stainless steel
  Klean Kanteen TKPro termos - Plastfri termos med mugg och 360-graders genomströmningOm du letar efter en plastfri termos som håller din dryck varm eller kall i timmar, är Klean Kanteen Termos TKPro det idealiska valet för dig. Den har en integrerad mugg i rostfritt stål med dubbelväggskonstruktion som gör det enkelt att njuta av din favoritdryck var du än är. Du kan också hälla upp din dryck från alla vinklar tack vare den revolutionerande 360-graders genomströmningen som låter dig vrida och hälla utan att skruva av korken.Termosen har en unik TK Closure™ intern gängdesign som ger en utmärkt termisk prestanda. Den håller din dryck varm i upp till 38 timmar eller kall i upp till 100 timmar, så du kan ta med dig kaffe, te, soppa, smoothies eller cocktails på dina äventyr. Termosens elektropolerade 18/8 livsmedelsgodkända rostfria stålinteriör behåller eller förmedlar inga smaker, så du kan njuta av din dryck i sin renaste form.Beställ din Klean Kanteen TKPro termos idag och upplev skillnaden!
 • Alfi - Kulan Termos 1 L Vit frost

  Alfi - Kulan Termos 1 L Vit frost
  Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan.- Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan. -AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas. -Praktiskt skruvlock. -Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar.
 • Rosendahl Grand Cru Outdoor termosflaska 65 cl, lavender

  Rosendahl Grand Cru Outdoor termosflaska 65 cl, lavender
  Rosendahl har skapat denna funktionella kaffetermos med inspiration från den klassiska Grand Cru-serien. För dig som vill njuta av en varm dryck utomhus i naturen eller som är på språng har denna snygga termos en praktisk design; du kan dricka eller servera utan spill, den har en tryckknapp som håller termosen tät och den går att öppna med en hand. Den lavendelfärgade silikonen ger ett bra grepp.Snygg termos för kaffe och teSilikonlocket och silikongreppet har en vacker lavendelfärg och behållaren består av tåligt rostfritt stål. Rosendahls termos håller drycken varm länge och passar att ge bort i present eller att behålla själv.Rosendahl samlar ikonisk dansk designInom Rosendahls utbud finns flera danska varumärken med ikonisk design med både tidlösa mästerverk och moderna klassiker. Allt utifrån den danska designtraditionen som håller i generationer och uppskattas av miljontals människor varje dag.
 • WMF - Impulse Termoskanna Te 1 L Taupe

  WMF - Impulse Termoskanna Te 1 L Taupe
  Impulse Termoskanna från WMF - varm eller kall dryck- Impulse klarar allt! Den rymmer 1 liter och kommer i flera attraktiva utföranden. Med isoleringskannorna i WMF-kollektionen Impulse kan du alltid avnjuta din dryck varm eller kall. Oavsett om det är varmt eller kallt ute så fyller isoleringskärnan i kvalitetsglas alltid sin funktion. Kallt kaffe är historia – efter så mycket som 12 timmar i kannan kommer den varma drycken fortfarande att ha en temperatur på över 70 grader. Tack vare den automatiska stängningsmekanismen och det tättslutande vridlocket håller den alltid tätt, och du kan lugnt hälla upp din dryck utan att spilla.Den prisbelönta designen är verkligen iögonfallande: En modern design med moderna färger kombinerade med metallic-effekt gör hela kollektionen till en fröjd för ögat.
 • Rig-Tig - Hottie Termoskanna 1 L Grå

  Rig-Tig - Hottie Termoskanna 1 L Grå
  Hottie termoskanna är formgiven av Ulrik Nordentoft för danska Rig-Tig. Målet med designen var att skapa en modern vardagskanna med utgångspunkt i gammaldags funktionell design. För Nordentoft har det därför varit viktigt med enkla linjer där han har lagt särskild vikt vid den naturliga övergången mellan kannan och pipen. Tack vare glasinsatsen håller den snygga termoskannan ditt kaffe eller te varmt i flera timmar. Om olyckan skulle vara framme kan du även köpa till en ny glasinsats som du enkelt byter ut genom att skruva av botten på kannan. Volym 1 liter.
 • Stelton Emma termoskanna,1,2 liter, soft sand

  Stelton Emma termoskanna,1,2 liter, soft sand
  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Soft Sand
 • Eva Solo Rise Termoskanna 1 liter, Svart

  Eva Solo Rise Termoskanna 1 liter, Svart
  Servera kaffe flera timmar efter att det bryggts men som fortfarande är varmt tack vare Rise termoskanna från Eva Solo. En dubbelväggad vakuumeffekt ser nämligen till så att kaffet eller teet hålls varmt i flera timmar. Designen är enkelt och funktionell - precis som en termoskanna ska vara. Den rymmer upp till 1 liter vätska och är 23,5 cm. hög och 14 cm. i diameter.Termoskanna är enkel att använda, då den har en praktisk tryckknapp-funktion, där du enkelt trycker engång för att öppna och en gång till för att stänga den. Locket är även enkelt att skruva av när kanna ska fyllas på, tömmas eller rengöras. Rise termoskannan finns i fyra olika färger: Svart, Vit, Pomegranate och Faded Green.
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Lavendel

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Lavendel
  Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Designad av den kända danska designern Erik Magnussen 1977, och fortfarande lika populär. Den tidlösa kannan har en mycket enkel och elegant design och finns i många underbara färger, här i ljuvlig lavendel.
 • Grand Cru Termoskanna 1L vit

  Grand Cru Termoskanna 1L vit
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit
  Det är inte en slump att Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Kannans stilrena design kombinerat med en pålitlig funktionalitet gör den perfekt såväl på utflykten som hemma. Designad av den kända danska designern Erik Magnussen redan 1977, och fortfarande lika uppskattad gör att EM77 termoskanna är en tidlös klassiker med sin enkla och eleganta form. Termoskannan finns i många härliga färger, här i granitgrå.
 • Tefal Senator Termos 0.5L

  Tefal Senator Termos 0.5L
  Termos Senator 0.5L TEFALSenator är en stilren termos på 0,5 liter i rostfritt stål. Praktisk att användaLocket håller 100% tätt för långvarig temperaturh&
 • Design Letters Termosflaska sort

  Design Letters Termosflaska sort
  Snygg och modern termosflaska som är perfekt när du är på språng. Tack vare den nordiska och enkla designen får du en flaska som passar alla - man, kvinna, ung som gammal. Den isolerade flaskan håller varma drycker varma i upp till 12 timmar och kalla drycker kalla i upp till hela 24 timmar. Termosen rymmer 500 ml av din favoritdryck vilket är en perfekt storlek när man är ute. Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Isolerande- Håller kalla drycker kalla i upp till 12 timmar- Håller varma drycker varma i upp till 24 timmar- Rymmer 500 ml - Färg: Svart 
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 L - Termosar Plast Lavendel

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Termoskanna 1 L - Termosar Plast Lavendel
  Termoskannan från Rosendahl har en smart design med stilfulla färger att välja mellan. Den har ett bekvämt handtag med en praktisk tryckknapp på toppen för att hålla värmen länge. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om termoskannan från Rosendahl- Från serien Grand Cru.- Tryckknapp på toppen.- Smart design.- Termoskannan kommer i olika färger. Skötselråd för termoskannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, corduroy red

  Fellow Carter Move termosmugg, 470 ml, corduroy red
  Med Carter Move från Fellow får du en termosmugg som tar din kaffeupplevelse till nästa nivå. Muggen är designad för att framhäva smaken och aromen av ditt kaffe och är bekväm att hålla i handen. Dessutom är muggen tålig och håller ditt kaffe, te eller annan dryck varm.Muggen är idealisk att använda i bilen eller under pendlingen tack vare stänkskyddet med snap-in-funktion. Den snygga designen finns i en mängd olika storlekar och färger. Denna version rymmer 470 milliliter. Du väljer själv vilken färg som passar dig bäst (eller vilken färg du föredrar att ge till någon du bryr dig om).
 • Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

  Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå
 • Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Vit

  Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Vit
  EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.
 • Eva Solo To Go Cup termosmugg, 0,35 liter, golden sand

  Eva Solo To Go Cup termosmugg, 0,35 liter, golden sand
  Praktisk To Go Cup termosmugg kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga när du är på språng, tack vare det funktionella locket med klickfunktion som enkelt kan betjänas med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller annan dryck - den håller varma drycker varma och kalla drycker kalla. Den har dubbla väggar och vakuumeffekt. Den praktiska bärremmen av silikon gör den enkel att ha med sig så att man alltid har sin dryck tillgänglig.
 • Stelton - Amphora Termoskanna Kaffe 1 L Soft Black

  Stelton - Amphora Termoskanna Kaffe 1 L Soft Black
  Termoskanna från Stelton. Elegant termos som lyfter både frukosten och fikabordet, Inuti Amphora termoskanna en glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Termoskannans botten kan skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan skulle vara framme och den går sönder. Kannan är fri från BPA och ftalater,Design från Stelton är baserad på skandinavisk designfilosofi, bra design skall vara attraktiv och funktionell så att det kan användas i vardagen. Stelton design erbjuder eleganta och innovativa produkter till alla som uppskattar kvalitetsdesign.
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattvit

  Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattvit
  Eva Solo är dansk design i sitt esse. Med sitt breda sortiment som förgyller de hela ditt hem. Matt vit termoskanna med droppfri kant från Eva Solo. Termoskanna från Eva Solo som kombinerar en klockren design med en lika klockren funktionalitet.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Soft Dark Forest

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Soft Dark Forest
  Termoskannan från Stelton har elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Magnussen. Om termoskannan från Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Från serien Classic.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Silhouette termoskanna 1l Svart

  Silhouette termoskanna 1l Svart
 • GC Outdoor Termosflaska 65 cl Lavendel

  GC Outdoor Termosflaska 65 cl Lavendel
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L - Termosar Bok Grå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 L - Termosar Bok Grå
  Emma Termoskanna Te från Stelton. Det här är en traditionell och samtidigt innovativ tekanna från danska Stelton. Den är tillverkad av lackat rostfritt stål i en härlig naturnära färg, och handtaget i bokträ ger en fräsch och nordisk look. Tekannan har ett inbyggt tefilter, och med en enkel vridning stoppar man bryggningsprocessen när teet har fått önskad styrka. Den är designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Vit

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Vit
  EM77 termoskanna är en av Steltons bästsäljare. Det unika vipplocket gör det enkelt att servera kaffe ifrån den eleganta kannan. Termoskannan har även skruvlock, så att du kan använda kaffekannan som termos vid längre resor. EM77 är en dansk designklassiker, designad år 1977 av Erik Magnussen. Den har en kapacitet på 1 liter.
 • Thermos Mobile Pro termosflaska 0,5 liter, mattsvart

  Thermos Mobile Pro termosflaska 0,5 liter, mattsvart
  Lätt termosflaska i rostfritt stål från kvalitetsmärket Thermos. Termosflaskan är helt läckagesäker, så du behöver inte oroa dig för att innehållet ska rinna ut. Den är också lätt att dricka ur. Det är en praktisk termos som är lätt och smidig att ta med sig - oavsett om du är på jobbet eller på vandring. Bruksanvisning och skötselråd medföljer. Endast handdisk. Det är tio års garanti på värme-/kylfunktionen.Termosen finns i flera storlekar:0,35 liter / höjd 17 centimeter / diameter 6,5 centimeter0,5 liter / höjd 22 centimeter / diameter 6,5 centimeter
 • Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Rostfri

  Stelton - EM77 Termoskanna 1 L Rostfri
  EM77 Termoskanna 1 L - Steltons klassiska termos med det unika snäpplocket. Termoskannan är skapad av Erik Magnussen redan 1977 och är Steltons bästsäljande design genom åren. Kannan är en av Danmarks mest internationellt kända former. På senare år har kannan även blivit en modeikon som sätter trenden med nya färger vår och höst. Tack vare sitt täta lock är denna kannan perfekt på picknicken. Det medföljer även ett unik vipplock som förenklar vid servering. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger. Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över.
 • Eva Solo - Termoskanna 1 L Elephant Grey

  Eva Solo - Termoskanna 1 L Elephant Grey
  Termoskanna 1 L från Eva Solo med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Serveringsstation Crem

  Serveringsstation Crem
  Serveringsstation som passar till Crem Mega Gold M (tidigare Coffee Queen). Fungerar som en stor kanna, kaffet fylls på ovanifrån och serveras sedan genom tappkranen. Med nivårör och rostfri innerbehå
 • Eva Solo - Silhouette Termoskanna 1 L Sage

  Eva Solo - Silhouette Termoskanna 1 L Sage
  Silhouette är en stilren termos från Eva Solo, med eleganta linjer och lock i ekträ som en vacker detaljTermosen har en robust stålinsats som gör termosen mycket härdig, själva temoskannan tål till och med maskindisk. Locket i ekträ torkas av med en lätt fuktad trasa och underhålls genom regelbunden oljning.Termosen håller värmen i timmar och en praktisk hällkrage i stål förhindrar att innehållet droppar på bordet.Silhouette finns i flera härliga färger att välja mellan.
 • Aida RAW Termosflaska 0,5 liter Matte Black

  Aida RAW Termosflaska 0,5 liter Matte Black
  Metall termosflaska som är perfekt att ta med sig när man är på språng, om det så är till bussen, på jobbet, på promenaden eller en lång körning. Flaskan är en del av RAW-serien och är tillverkad av stål som är ganska hållbart. Den praktiska flaskan rymmer upp till 0,5 liter och finns i 3 olika färger: Matte Black, Rosegold och Metallic Dark Grey.När du har valt din favoritfärg är det dags att välja vilken dryck du ska ha i flaskan. Den kan nämligen hålla kaffe och te varmt, samtidigt som den kan hålla vatten, saft eller smoothie kall. Termosflaskan har ett praktiskt skruvlock som tål diskmaskin.
 • Make & Take Termos 0,5 liter Mörkgrå

  Make & Take Termos 0,5 liter Mörkgrå
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Svart

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Svart
  Classic termoskanna EM77, prisvinnande designikon från 1977 och ständigt en av Steltons bästsäljare. EM77 som är designad av danska Erik Magnussen för Stelton har en patenterad cylindrisk design med ett vippande lock som tillåter servering med en hand. Den funktionella och eleganta vakuumkannan kommer i två storlekar och i ett flertal olika färger. Med både vipplock och skruvlock blir kannan idealisk både att använda hemma som att ta med på picknick. EM77 är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer 0,5 liter Smart vippanordning Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 0,8 L - Termosar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 0,8 L - Termosar Rostfritt Stål
  Termoskannan från Georg Jensen har en elegant design i krompläterat rostfritt stål med en klassisk känsla och en praktisk tryckknapp med droppfri funktion perfekt både till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Sigvard Bernadotte. Om termoskannan från Georg Jensen- Från serien Bernadotte.- Originaldesign från 1938.- Tillverkad av rostfritt stål.- Krompläterad.- Praktisk, droppfri tryckknapp.- Tålig insats i rostfritt stål.- Håller värme upp till 6 timmar.- Termoskannan kommer i olika storlekar. Skötselråd för termoskannan- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Kähler Hammershøi termoskanna 1 liter, varmgrå

  Kähler Hammershøi termoskanna 1 liter, varmgrå
  Denna otroligt eleganta och funktionella thermokanna från Kähler Design's serie Hammershøi, har en vacker och silkeslen yta som framhäver de klassiska och ikoniska Hammershøi-räfflorna som i kombination med det mjuka integrerade handtaget gör den otroligt behaglig att hålla i. Kannan har en termo-insats av glas och håller värmen väldigt bra, medans skruvlocket gör så att kannan kan stängas helt. Locket har en tryckknapp som gör det enkelt at hälla ut kaffe eller vatten ur kannan.
 • Em77 Termoskanna 1 L Soft Ice Blue

  Em77 Termoskanna 1 L Soft Ice Blue
 • Lock Amphora Termoskanna- soft white

  Lock Amphora Termoskanna- soft white

Termosar med glasinsats

Både Stelton och Eva Solo kaffetermos har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

Ett alternativ till att köpa en särskild kaffetermos är att skaffa sig en kaffebryggare med termoskanna. Det blir ju speciellt prisvärt om man ändå måste ha en ny bryggare. Dessutom behöver man inte ha flera olika kannor och hälla emellan.

Mer om termosar

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

» 8 tips på termosflaskor (liten termos)

» Stora termosar (1-5 Liter)