Kaffetermos

Ett bra sätt att hålla kaffet varmt är att hälla upp det i en kaffetermos. För en tur i skogen eller till pulkabacken är det bra att ha med sig en liten termos med kaffe för att orka hålla ångan uppe. Här hittar du ett urval av bra termosar som håller värmen på först och främst kaffet som i sin tur håller dig varm.

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 timmar eller kall i 24 tim
 • EM77 termoskanna 1L Röd

  EM77 termoskanna 1L Röd
 • Termoskanna 1L borstat stål

  Termoskanna 1L borstat stål
 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 timmar eller kall i 24 tim

Fler tips på kaffetermos

 • Primus - Termosflaska Klunken 0,5 L Grön

  Primus - Termosflaska Klunken 0,5 L Grön
  Termosflaska Klunken i rostfritt stål från Primus. I samarbete med Fjällräven har Primus designat en flaska som inte bara är god att dricka ur, utan också matchar utvalda Kånken-färger och passar perfekt i Kånkens sidofack. Vakuumisolerad med dubbelväggig design håller den din dryck varm eller kall. Flaskan är tillverkad i tåligt livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål som varken tar upp eller ger ifrån sig någon smak och ytan är pulverlackerad yta för att ge ett säkert grepp. Skruvkorken har en liten rem i samma färg som flaskan och är gjord av rostfritt stål och kork. Perfekt för alla utflykter både för liten och stor.
 • Foster Termoskanna 1 L, Grå

  Foster Termoskanna 1 L, Grå
  Foster termoskanna från Stelton med en tidlös design med en modern känsla och en dropfri hällpip.
 • Rise Termoskanna 1 L, Svart

  Rise Termoskanna 1 L, Svart
  Rise termoskanna från Eva Solo med en stilren design med en lättanvänd tryckknapp och dubbla, värmehållande väggar perfekt för långa middagar runt matbordet. och perfekt för vardagsbruk.
 • Eva Solo Termoskanna 1,0 L Nordic Kitchen Rostfritt stål

  Eva Solo Termoskanna 1,0 L Nordic Kitchen Rostfritt stål
  Termoskannan från serien Nordic Kitchen är ett vackert exempel på skandinavisk minimalism. Ett enkelt och stilfullt formspråk som kommit att bli ett kännetecken för Eva Solo! Termoskannans stilrena formgivning samspelar väl tillsammans med det rostfria stålet och det läckra handtaget i trä, och gör att kannan garanterat blir en välkommen detalj på de allra flesta kök. Handtagets unika design ger inte bara ett behagligt grepp utan blir också en intressant detalj till bordsdukningen. Perfekt för dig som vill servera nybryggt kaffe eller te på ett stilfullt sätt!Termoskannan har en oerhört funktionell utformning med en extra stålinsats. Denna tvåskiktskonstruktion skapar ett vakuum som gör att ditt kaffe eller te håller värmen längre än termoskannor utan vakuuminsats. Samtidigt är den praktiska hällpipen designad för att ge en 100%-droppfri servering. Smidigt och kladdfritt!SpecifikationerFärg: Stål och träMaterial: Rostfritt stål och ekVolym: 1 l
 • Eva Solo - Termoskanna 1 L Lemon

  Eva Solo - Termoskanna 1 L Lemon
  Eva Solo termoskanna med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Insats till termos Glas 1,9 L

  Insats till termos Glas 1,9 L
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L
  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L från Georg Jensen
 • Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L

  Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L
 • Chambord Termoskanna 1L Svart

  Chambord Termoskanna 1L Svart
 • Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M

  Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M
 • Kinto Termomugg (350 ml) rostfritt stål

  Kinto Termomugg (350 ml) rostfritt stål
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen är tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilket håll som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Pumptermos 3L med hävarm

  Pumptermos 3L med hävarm
 • EM77 termoskanna 1L Granitgrå

  EM77 termoskanna 1L Granitgrå
 • RIG-TIG Hottie Mumintrollen-termoskanna, Ljusblå/Sand

  RIG-TIG Hottie Mumintrollen-termoskanna, Ljusblå/Sand
  Denna fina termoskanna från RIG-TIG är designad av Ulrik Nordentoft och finner stor inspiration i Tove Janssons fantasifulla Mumin-universum. Termoskannan är designad med enkla och klassiska linjer, ett bekvämt handtag och ett lock som är lätt att stänga. Kannan är utrustad med en isolerande glasinsats som håller värmen länge och väl. Botten på kannan kan tas av om glasinsatsen behöver bytas ut.Termosen finns i två olika varianter: Sand/Light Green och Light Blue/Sand, och båda med motiv från Mumindalen. Kannan rengörs enkelt med vatten, utsidan kan du torka av med en disktrasa.
 • Termoskanna 1L

  Termoskanna 1L
 • Termoskanna 1L Svart

  Termoskanna 1L Svart
 • Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 liter, Faded Green

  Eva Solo Urban Termosflaska 0,5 liter, Faded Green
  Ha alltid kallt vatten med dig tack vara Urban termosflaska från Eva Solo som är tillverkad av rostfritt stål. Flaskan har dubbelväggade sidor med vakuumeffekt vilket är det som gör att vattnet kan hålla sig kallt under en lång tid. Den smarta termosflaskan har en kapacitet på 0,5 liter och finns i tre olika färger: Svart, Pomegranate och Faded Green.Urban termosflaska har ett praktiskt klicklock som gör det möjligt att dricka från alla sidor. Flaskan är också 100% tät så du behöver inte oroa dig för spill i väskan. Den robusta termosflaskan kan köras i diskmaskin och kan också användas till varm dryck om så önskas.
 • Termosmugg med skruvlock 35cl svart

  Termosmugg med skruvlock 35cl svart
 • Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd

  Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd
  Termoskanna i en häftig röd färg från Eva Solo. Termoskannan har en patenterad droppfri hällkrage.Specifikationer:- Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. - Både Eva Solo tesil och bryggtratt får plats i kannans öppning. - Tillverkad i plast, rostfritt stål, silikon och glas.- Klarar maskindisk.
 • Skruvlock till Termoskanna PWL-1,2

  Skruvlock till Termoskanna PWL-1,2
 • Rosendahl Grand Cru Termoskanna

  Rosendahl Grand Cru Termoskanna
  Servera varm dryck ur denna termoskanna, som passar i både det moderna som klassiska hemmet. Den fina kannan är färgad svart, vilket gör den tidlös, och är utrustad med ett ergonomiskt handtag som skriker användarvänlighet. Kombinera gärna kannan med andra delar ut Grand Cru-serien om du önskar en fulländad look till fikabordet. Det finns massor av fina saker att välja mellan.
 • Plissé Termosmugg 25 cl Vit

  Plissé Termosmugg 25 cl Vit
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L
  En snygg och elegant serveringsstation. Behåller värmen bra och rymmer hela 5 liter!Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.
 • Termoskanna 1,5L

  Termoskanna 1,5L
 • Stelton Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart

  Stelton Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart
  Snygg och funktionell Termoskanna från Stelton och deras serie Emma. Termoskannan är både innovativ och klassisk på samma gång. Den stilrena kroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en sober svart högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och autentiskt formspråk. Emma kaffetermos har stålinsats och ett praktiskt snäpplock som gör kannan lätt att använda med en hand.
 • Grand Cru Termoskanna Olive, 1 L

  Grand Cru Termoskanna Olive, 1 L
  Grand Cru termoskanna från Rosendahl med en smart design med en stilfull, grön färg.
 • Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Svart

  Rosendahl - Grand Cru Termoskanna 1 L Svart
  Termoskanna från varumärket Rosendahl. En testvinnare som både håller värmen och snygg design. Tryckknappsfunktionen släpper ut minsta möjliga värme vid servering och glasinsatsen med dubbla väggar ger ökad isolering.
 • Termoskanna 1L

  Termoskanna 1L
 • RIG-TIG Bring-It To-go Mugg Blå

  RIG-TIG Bring-It To-go Mugg Blå
  Nu kan du ta med dig kaffet med stil tack vare denna Bring-It Mugg från RIG-TIG. Muggen är inte bara praktisk och elegant men också ett miljövänligt alternativt till engångsmuggar i papper och plast. Du kan enkelt ta med dig muggen hemifrån fylld med kaffe eller ta den till närmsta kafé och fylla den med favoritdrycken.To-Go Muggen rymmer upp till 0,34 liter och är tillverkad i dubbelväggad plast. Locket har en praktisk klick-knapp som gör det enkelt att öppna och stänga med en hand, vilket gör den oerhört smidig att ha med i farten. Muggen tål maskindisk och finns i fyra olika färger: grå, rosa, blå och grön.
 • EM77 termoskanna 1 liter Rostfritt Stål

  EM77 termoskanna 1 liter Rostfritt Stål
 • Rig-Tig - Hottie Termoskanna 1 L

  Rig-Tig - Hottie Termoskanna 1 L
  Hottie termoskanna är formgiven av Ulrik Nordentoft för danska Rig-Tig. Målet med designen var att skapa en modern vardagskanna med utgångspunkt i gammaldags funktionell design. För Nordentoft har det därför varit viktigt med enkla linjer där han har lagt särskild vikt vid den naturliga övergången mellan kannan och pipen. Tack vare glasinsatsen håller den snygga termoskannan ditt kaffe eller te varmt i flera timmar. Om olyckan skulle vara framme kan du även köpa till en ny glasinsats som du enkelt byter ut genom att skruva av botten på kannan. Volym 1 liter.
 • Thermodan Termoskanna Vit 70 cl

  Thermodan Termoskanna Vit 70 cl
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Svart

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Svart
  EM77 termoskanna är en av Steltons bästsäljare. Det unika vipplocket gör det enkelt att servera kaffe ifrån den eleganta kannan. Termoskannan har även skruvlock, så att du kan använda kaffekannan som termos vid längre resor. EM77 är en dansk designklassiker, designad år 1977 av Erik Magnussen. Den har en kapacitet på 1 liter.
 • Hammershøi Termosmugg 20 cl antracitgrå (15102)

  Hammershøi Termosmugg 20 cl antracitgrå (15102)
 • Ståltermos flaska 0,75 L vit

  Ståltermos flaska 0,75 L vit
 • Termoskanna 1 L, Cantaloupe

  Termoskanna 1 L, Cantaloupe
  Prisbelönt termoskanna från Eva Solo med flera praktiska funktioner.
 • Nova Termosskål 0,4l

  Nova Termosskål 0,4l
 • Stelton Emma termoskanna - te, 1 liter - svart

  Stelton Emma termoskanna - te, 1 liter - svart
  Emma Tetermos från Stelton i lackerat rostfritt stål med stålinsats för tebryggning.En enkel vridning med det inbyggda smarta filtret så  slutar teet dra när önskad styrka har uppnåtts.En blandning av tradition och innovation ger kannan dess harmonisk form i högblank rostfri design. Kannans handtag i bokträ ger både en innovativ, modern twist och går tillbaka till den tidigare användningen av naturmaterial. Emma te termos har en elegant sober svart färg. Passar bra att kombinera tetermosen med andra produkter från Emma serien.
 • Alfi Alfi Juwel 1,5 liter Termoskanna krom

  Alfi Alfi Juwel 1,5 liter Termoskanna krom
  Med en Alfi termoskanna är du garanterad kvalitet, då produkterna är tillverkade av de bästa materialen. Termoskannans yttre skyddande material består av ren metall. På insidan är det en isolerande insats med en dubbelväggad glaskanna med isolerande luft mellan. Alla delar kan bytas ut eller repareras om olyckan skulle vara framme. Det är 10 års garanti på alla Alfi metallkannor.
 • Kinto Termomugg, 500 ml, khaki

  Kinto Termomugg, 500 ml, khaki
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen finns tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilken vinkel som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Foster Termoskanna Ljusgrå 1 L

  Foster Termoskanna Ljusgrå 1 L
 • Alfi - Kulan Termos 1 L Mörkgrön Frost

  Alfi - Kulan Termos 1 L Mörkgrön Frost
  Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan. - Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan. -AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas. -Praktiskt skruvlock. -Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar.
 • Kinto Kinto termomugg (350 ml) khaki

  Kinto Kinto termomugg (350 ml) khaki
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen är tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilket håll som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter mörk blå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter mörk blå
  Gör te direkt i kannan utan att behöva tänka på om det blir för starkt, eller stressa för att få ut tebladen när teet dragit klart. Emma Te termoskanna är utrustad med smartfilter som gör det möjligt att stänga för tebladen, när teet har dragit så länge som du önskar. En enkel vridning och smartfiltret är stängt.Kannan är i den eleganta Emma designen, som kännetecknas av de delikata tonerna.Kannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • Tefal Termoskanna CAMPO 1,0L grey

  Tefal Termoskanna CAMPO 1,0L grey
  Tefal Termoskanna CAMPO 1,0L grey från Tefal
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Röd

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Röd
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en tidlös klassiker. Här i läcker röd färg.
 • Hottie Termoskanna 1 L, Vit

  Hottie Termoskanna 1 L, Vit
  Hottie termoskanna från RIG-TIG by Stelton med en modern look med väldesignade, smarta funktioner.
 • Termoskanna med Glasinsats svart

  Termoskanna med Glasinsats svart
 • Design Letters Termosflaska Smile

  Design Letters Termosflaska Smile
  Modern isolerad flaska som är lätt att ta med i farten. Den nordiska designen gör att den passar in överallt och gör vardagen lättare. Den kan hålla drycken varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Varje termosflaska är dekorerad med en av följande texter: Hello, Smile, Love och Hey. Termosflaskan är tillverkad i rostfritt stål och den rymmer 500 ml.
 • Termoskanna 1,5L

  Termoskanna 1,5L
 • Alfi Termoskanna Frostsvart 0,94 liter

  Alfi Termoskanna Frostsvart 0,94 liter
  Kannan är en klassiker i Alfis sortiment med sin speciella kulformade kropp. Enkelt att rengöra, går att försluta och är gjord i plast. 

TV-kannan gjorde entré på 1950-talet

1950-talet var årtiondet då TV-tittandet tog fart i Sverige. TVn fick en given plats i många hem och till den följde kringprodukter som TV-soffan och TV-bänken. Till det kaffedrickande folket kom också en klassiker - TV-kannan!

TV-apparaten placerades oftast i vardagsrummet och inte i köket. Behovet av att kunna servera varmt kaffe under pågående sändning blev starkt drivande bakom framtagandet av termoskannan.

Den första riktiga klassikern av TV-kannor var den formgiven av Carl Arne Breger för Husqvarna. Den hade handtag och propp i teak medan behållaren var av plast. Denna termosdesign kan vara svår att få tag på idag förutom på loppis eller auktion. Det finns dock en del märken som satsat på att göra liknande termosar i retrostil.

Termosar med glasinsats

Eva Solo och Stelton har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

ileadileadilead