Kaffetermos

Ett bra sätt att hålla kaffet varmt är att hälla upp det i en kaffetermos. För en tur i skogen eller till pulkabacken är det bra att ha med sig en liten termos med kaffe för att orka hålla ångan uppe. Här hittar du ett urval av bra termosar som håller värmen på först och främst kaffet som i sin tur håller dig varm.

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 timmar eller kall i 24 tim
 • EM77 termoskanna 1L Röd

  EM77 termoskanna 1L Röd
 • Termoskanna 1L borstat stål

  Termoskanna 1L borstat stål
 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 timmar eller kall i 24 tim

Fler tips på kaffetermos

 • Termoskanna 1 L, Soft Blue

  Termoskanna 1 L, Soft Blue
  Prisbelönt termoskanna från Eva Solo med flera praktiska funktioner.
 • Design Letters Termosflaska Vit, O

  Design Letters Termosflaska Vit, O
  Supersnygg och personlig termosflaska från Design Letters. Termosflaskan är tillverkad i tåligt rostfritt stål med en isolerande effekt som håller dina varma drycker varma och dina kalla drycker kalla. Termosflaskan är perfekt under varma sommardagar när du ska ner till stranden eller ut på promenad och vill ha med dig något svalkande att dricka. Den personliga designen gör det lätt att veta vilken flaska som är din.   Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design- Vit med en svart bokstav och svart kork 
 • Ståltermos 0,7 L svart

  Ståltermos 0,7 L svart
 • Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Svart

  Emma Termoskanna Kaffe 1,2 L, Svart
  Termoskanna som är idealisk kaffe från Stelton.
 • Kulan Termos 1 L Grågrön Frost

  Kulan Termos 1 L Grågrön Frost
  Den klassiska Kulan-kannan formgavs 1985 av Ole Palsby som döpte den till Modern Classic No. 1. Kulan-kannan är världens mest sålda termoskanna. Den har vunnit åtskilliga priser och har visats på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. Idag framstår den runda klassikern som lika elegant, modern och estetiskt tilltalande som när den formgavs för mer än 30 år sedan. - Kannan håller innehållet kallt/varmt under lång tid tack vare att klotet är den geometriska form som har störst volym i relation till ytan. -AlfiDur-insats med dubbla väggar som verkar isolerande och härdat vakuum-glas. -Praktiskt skruvlock. -Håller vätskor varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar.
 • EM77 Classic Termoskanna 0,5 L, Svart

  EM77 Classic Termoskanna 0,5 L, Svart
  Classic termoskanna EM77 är en av Steltons bästsäljare med dess patenterade design och vippande lock som tillåter servering med en hand.
 • Helios Termoskanna, 1,0 l, vit

  Helios Termoskanna, 1,0 l, vit
  Klassiska termoskannor till både te och kaffe. Texten Thé och Café på sidan av kannan, indikerar om kannan är till te eller kaffe.Termoskannan är utrustad med en glas- eller stålinsats som säkrar att teet eller kaffet hålls varmt över en längre tid. Termoskannan fås i svart, vit och stål. Stålkannan har en kapacitet på 1,3 liter och plastkannorna kan hålla upp till 1, 0 liter.
 • Foster Termoskanna 1 L, Antracitgrå

  Foster Termoskanna 1 L, Antracitgrå
  Foster termoskanna från Stelton med en tidlös design med en modern känsla och en dropfri hällpip.
 • Bernadotte Termoskanna med trycklock, 0,8 L

  Bernadotte Termoskanna med trycklock, 0,8 L
  Bernadotte termoskanna från Georg Jensen med en skandinavisk design med ett sofistikerat inslag.
 • KA 9482 Termosbryggare med Extra Termos

  KA 9482 Termosbryggare med Extra Termos
 • Vildmark Ståltermos med dubbla muggar

  Vildmark Ståltermos med dubbla muggar
  1 liter,Isolerad skruvkork,10 års tillverkargaranti,Dubbla muggar,
 • Rosendahl Grand Cru Te Termoskanna

  Rosendahl Grand Cru Te Termoskanna
  Här är den perfekta termoskannan till tedrickaren. Den klassiska Grand Cru-termoskannan kommer nu i en variant specialdesignad för te med inkluderande tefilter som placeras i kannans lock. Fyll filtret med ditt favoritte och fyll sedan på med varmt vatten. Sätt sedan på locket och på några få minuter har du gjort gott te som hålls varmt mycket länge.Termoskannan är tillverkad med den välkända och klassiska Grand Cru-designen som är både tidlös och elegant. Kannan är tillverkad i svart plast och rymmer upp till 1 liter te. Vi rekommenderar handdisk för att bäst bevara kannan funktioner och det vackra utseendet.
 • Geo Termoskanna Lila 1L

  Geo Termoskanna Lila 1L
 • Wilfa Termoskanna 1 l WST-1000B

  Wilfa Termoskanna 1 l WST-1000B
  Termoskanna från Wilfa som är perfekt att ha med sig när man ska på picknick eller ut på äventyr. Fyll kannan med valfri varm dryck och servera när det är dags för fika.Kannan rymmer 1 l.
 • Termoskanna 2L

  Termoskanna 2L
 • Rise Termoskanna Vit 1l

  Rise Termoskanna Vit 1l
 • Gusto Pour Over Vattenkokare med Termos och Tratt

  Gusto Pour Over Vattenkokare med Termos och Tratt
 • Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå

  Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå
  Vacker termoskanna för kaffe från serien Emma. Termoskannan är traditionell och nyskapande på samma gång. Termoskroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en vacker grå högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och autentiskt formspråk. Emma kaffetermos har stålinsats och en praktisk snäpplock som gör kannan lätt att använda med en hand.
 • Termoskanna 1 L, Pomegranate

  Termoskanna 1 L, Pomegranate
  Prisbelönt termoskanna från Eva Solo med flera praktiska funktioner.
 • Rise Termoskanna 1 L, Vit

  Rise Termoskanna 1 L, Vit
  Rise termoskanna från Eva Solo med en stilren design med en lättanvänd tryckknapp och dubbla, värmehållande väggar perfekt för långa middagar runt matbordet. och perfekt för vardagsbruk.
 • Pumptermos 3L med hävarm

  Pumptermos 3L med hävarm
 • Gusto II Termoskanna 1,5 L, Vit

  Gusto II Termoskanna 1,5 L, Vit
  Gusto II termoskanna från Alfi med en kompakt design med rena, vackra linjer.
 • Rosendahl Grand Cru termosflaska 65 cl., olivgrön

  Rosendahl Grand Cru termosflaska 65 cl., olivgrön
  To Go-alternativet för dig som ofta är i farten! En bra termos är ett måste i det moderna hemmet och kan göra otroligt mycket för dig i vardagen. Termosen från Rosendahl är inget undantag och bär en stilren och enkel design som passar in på alla platser. Med en kapacitet på 0,65 liter rymmer den flera koppar kaffe, eller annan varm dryck, så att du alltid kan komma förberedd vart än du är på väg. Med sina 24,5 cm tar den inte allt för stor plats i väskan och går enkelt att bära med sig. Det smarta silikonbandet på mitten gör att ditt grepp runt flaskan blir bättre. Enkelt, smidigt och snyggt! Specifikationer:- Färg: Silver & grå.- Material: Rostfritt stål, BPA-fri plast & silikon.- Kapacitet: 0,65 liter.- Höjd: 25,5 cm.- Diameter: 9,5 cm.- Maskindisk: Ja, max 55 grader.   
 • Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower

  Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower
 • Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd

  Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd
  Termoskanna i en häftig röd färg från Eva Solo. Termoskannan har en patenterad droppfri hällkrage.Specifikationer:- Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. - Både Eva Solo tesil och bryggtratt får plats i kannans öppning. - Tillverkad i plast, rostfritt stål, silikon och glas.- Klarar maskindisk.
 • Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L

  Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L
 • Foster Termoskanna 1 L

  Foster Termoskanna 1 L
 • Aida RAW Termomugg 6 st. Metallic Brown

  Aida RAW Termomugg 6 st. Metallic Brown
  Njut av en varm kaffe utan att bränna fingrarna tack vare termomuggen från Aida. Muggen är en del av RAW-serien och rymmer 25 cl. Muggen är tillverkad av dubbelbränt stengods av hög kvalitet och tål både diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys, detta så länge förhållningsreglerna följs.De vackra och hållbara termosmuggarna har en reaktiv glasyr som är reptålig och glansig så de kommer garanterat att dekorera bordet. Dessutom är varje produkt unik då de är handgjorda. Det ingår dessutom 6 termomuggar i ett set. Välj mellan de naturinspirerade färgerna: Metallic Brown och Northern Green.
 • Termoskanna 1 L, Faded Green

  Termoskanna 1 L, Faded Green
  Prisbelönt termoskanna från Eva Solo med flera praktiska funktioner.
 • Hottie Termoskanna 1 L, Grå

  Hottie Termoskanna 1 L, Grå
  Hottie termoskanna från RIG-TIG by Stelton med en modern look med väldesignade, smarta funktioner.
 • Foster Termoskanna 1L, Rostfritt Stål

  Foster Termoskanna 1L, Rostfritt Stål
  Foster Termoskanna 1L, Rostfritt Stål från Stelton .
 • Rosendahl Grand Cru Termosflaska 65 cl. Mörkgrå

  Rosendahl Grand Cru Termosflaska 65 cl. Mörkgrå
  To Go-alternativet för dig som ofta är i farten! En bra termos är ett måste i det moderna hemmet och kan göra otroligt mycket för dig i vardagen. Termosen från Rosendahl är inget undantag och bär en stilren och enkel design som passar in på alla platser. Med en kapacitet på 0,65 liter rymmer den flera koppar kaffe, eller annan varm dryck, så att du alltid kan komma förberedd vart än du är på väg. Med sina 24,5 cm tar den inte allt för stor plats i väskan och går enkelt att bära med sig. Det smarta silikonbandet på mitten gör att ditt grepp runt flaskan blir bättre. Enkelt, smidigt och snyggt! Specifikationer:- Färg: Silver & grå.- Material: Rostfritt stål, BPA-fri plast & silikon.- Kapacitet: 0,65 liter.- Höjd: 25,5 cm.- Diameter: 9,5 cm.- Maskindisk: Ja, max 55 grader.   
 • Termoskanna, Rostfritt Stål

  Termoskanna, Rostfritt Stål
  Termoskanna i rostfritt stål med ett svart handtag från Moccamaster som passar perfekt som en extra serveringstermos.
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit
  Det är inte en slump att Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Kannans stilrena design kombinerat med en pålitlig funktionalitet gör den perfekt såväl på utflykten som hemma. Designad av den kända danska designern Erik Magnussen redan 1977, och fortfarande lika uppskattad gör att EM77 termoskanna är en tidlös klassiker med sin enkla och eleganta form. Termoskannan finns i många härliga färger, här i granitgrå.
 • Normann Copenhagen Geo Termoskanna 1L Svart/Guld

  Normann Copenhagen Geo Termoskanna 1L Svart/Guld
  Njut av kaffet på terrassen en varm sommarkväll, ta med det på picknick eller bara njut i vardagsrummet framför TV:n. Denna termoskanna från Normann Copenhagen är perfekt för både varma och kalla drycker och den håller temperaturen i många timmar. Dessutom är designen stilren och snygg att titta på, vilket gör att den fungerar utmärkt att använda tillsammans med övrig bordsdukning.Termoskannan finns både som 1 liter och 1,5 liter, där denna modell är den minsta. Fyra olika färgkombinationer finns att välja mellan: vit/silver, grå/silver, svart/guld och vit/guld. Vilken färg passar bäst in i ditt hem? Den här termosen är ett bevis på att stilfull elegant design går att kombinera med extremt god funktionalitet – utan kompromisser!
 • Albergo Termoskanna 1,5 L, Blankpolerad Stål

  Albergo Termoskanna 1,5 L, Blankpolerad Stål
  Serveringskanna i rostfritt stål från Alfi med en klassisk och robust design.
 • Termoskanna 1 L Svart

  Termoskanna 1 L Svart
  Eva Solo termoskanna med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Eva Solo To Go Cup Termosmugg, Faded Green

  Eva Solo To Go Cup Termosmugg, Faded Green
  Praktisk To Go Cup termosmugg kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga när du är på språng, tack vare det funktionella locket med klickfunktion som enkelt kan betjänas med en hand. Fyll To Go Cup med kaffe eller annan dryck - den håller varma drycker varma och kalla drycker kalla. Den har dubbla väggar och vakuumeffekt. Den praktiska bärremmen av silikon gör den enkel att ha med sig så att man alltid har sin dryck tillgänglig.
 • Termoskanna 1 L Pomegranate

  Termoskanna 1 L Pomegranate
  Eva Solo termoskanna med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Design Letters Termosflaska Vit, K

  Design Letters Termosflaska Vit, K
  Danska Design Letters levererar här en funktionell och stilren serie termosflaskor. Håll ditt kaffe, te eller choklad varmt i upp till 12 timmar när du är ute och åker pulka eller skidor på vintern. Den vita flaskan med en personlig bokstav i svart gör det lätt att veta vilken flaska som är din bland alla andras. Termosflaskan i rostfritt stål rymmer 500 ml vilket är perfekt för mysiga dagar ute.   Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design
 • Design Letters Termosflaska Love

  Design Letters Termosflaska Love
  Modern isolerad flaska som är lätt att ta med i farten. Den nordiska designen gör att den passar in överallt och gör vardagen lättare. Den kan hålla drycken varm i upp till 12 timmar och kall i upp till 24 timmar. Varje termosflaska är dekorerad med en av följande texter: Hello, Smile, Love och Hey. Termosflaskan är tillverkad i rostfritt stål och den rymmer 500 ml.
 • Skruvlock till termoskanna

  Skruvlock till termoskanna
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l RS

  Eva Solo Termoskanna 1,0l RS
  Stilren termoskanna i borstat rostfritt stål från Eva Solo. Det robusta stålet runt termoskannan har en insats som håller ens innehåll varmt i timmar. Termosen är enkel att fylla på samt att hälla ur och hällpipen är 100% droppfri. Tillverkad i borstat rostfritt stål och plast. Rymmer: 1,0 l.  
 • Thermodan Termoskanna Vit 70 cl

  Thermodan Termoskanna Vit 70 cl
 • Gusto Termoskanna 1,5 L, Matt Stål

  Gusto Termoskanna 1,5 L, Matt Stål
  Gusto termoskanna från Alfi med en kompakt design med rena, vackra linjer.
 • EM77 termoskanna 1L Svart

  EM77 termoskanna 1L Svart
 • Georg Jensen Bernadotte termoskanna, 1L

  Georg Jensen Bernadotte termoskanna, 1L
  Ikonisk och populär termoskanna från Georg Jensen. Bernadotte har den kända designen med räfflade kanter och är tillverkad i krombelagt rostfritt stål. Dessutom så har insidan en speciell beläggning som hindrar innehållet att ändra smak. Insidan är även bristningssäker som håller drycken varm i upp till 6 timmar. Från början så var det prins Sigvard Bernadotte, son till den svenske kungen, som har tagit fram designen. Den fokuserar på funktion och skönhet.
 • RIG-TIG Bring-It To-go Mugg Grön

  RIG-TIG Bring-It To-go Mugg Grön
  Nu kan du ta med dig kaffet med stil tack vare denna Bring-It Mugg från RIG-TIG. Muggen är inte bara praktisk och elegant men också ett miljövänligt alternativt till engångsmuggar i papper och plast. Du kan enkelt ta med dig muggen hemifrån fylld med kaffe eller ta den till närmsta kafé och fylla den med favoritdrycken.To-Go Muggen rymmer upp till 0,34 liter och är tillverkad i dubbelväggad plast. Locket har en praktisk klick-knapp som gör det enkelt att öppna och stänga med en hand, vilket gör den oerhört smidig att ha med i farten. Muggen tål maskindisk och finns i fyra olika färger: grå, rosa, blå och grön.
 • Nordic Kitchen Termoskanna 1 L Rostfritt Stål

  Nordic Kitchen Termoskanna 1 L Rostfritt Stål
 • Gusto Pour Over Vattenkokare med Termos och Tratt

  Gusto Pour Over Vattenkokare med Termos och Tratt
 • Eva Solo Termoskanna med droppfri kant, Rostfritt Stål

  Eva Solo Termoskanna med droppfri kant, Rostfritt Stål
  Eva Solo är dansk design i sitt esse. De har ett brett sortiment som förgyller hela hemmet. Eva Solos termoskanna i rostfritt stål är gjord i rostfritt stål både ut- och invändigt vilket gör den väldigt tålig för smällar. Som vanligt när det gäller diverse kannor och karaffer från Eva Solo så är den droppfri. Volym: 1,1 liter
 • Rumours Termos 1 L Vit

  Rumours Termos 1 L Vit
  Termoskannan som är utmärkt för långa stunder där du smidigt vill kunna fylla på med varm eller kall dryck. Enkel att använda och rengöra samtidigt som den gör sig fint på alla bord. Finns i olika färger.

TV-kannan gjorde entré på 1950-talet

1950-talet var årtiondet då TV-tittandet tog fart i Sverige. TVn fick en given plats i många hem och till den följde kringprodukter som TV-soffan och TV-bänken. Till det kaffedrickande folket kom också en klassiker - TV-kannan!

TV-apparaten placerades oftast i vardagsrummet och inte i köket. Behovet av att kunna servera varmt kaffe under pågående sändning blev starkt drivande bakom framtagandet av termoskannan.

Den första riktiga klassikern av TV-kannor var den formgiven av Carl Arne Breger för Husqvarna. Den hade handtag och propp i teak medan behållaren var av plast. Denna termosdesign kan vara svår att få tag på idag förutom på loppis eller auktion. Det finns dock en del märken som satsat på att göra liknande termosar i retrostil.

Termosar med glasinsats

Eva Solo och Stelton har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

ileadileadilead