Kaffetermos

Ett bra sätt att hålla kaffet varmt är att hälla upp det i en kaffetermos. För en tur i skogen eller till pulkabacken är det bra att ha med sig en liten termos med kaffe för att orka hålla ångan uppe. Här hittar du ett urval av bra termosar som håller värmen på först och främst kaffet som i sin tur håller dig varm.

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna Vit
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 tim
 • EM77 Termoskanna, 1 l. Röd

  EM77 Termoskanna, 1 l. Röd
 • Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd

  Tefal Ponza Thermo Pumpkanna röd
  Snygg pumptermos med hållbar isoleringPonza är en stilfull pumptermos från Tefal med flera smarta funktioner. Thermokannan rymmer 1,9 liter och håller vätskan varm i 12 t
 • 'Funktion Pumptermos 1

  'Funktion Pumptermos 1

Fler tips på kaffetermos

 • Primus - Pippi Vakuumflaska 0,35 L Röd

  Primus - Pippi Vakuumflaska 0,35 L Röd
  Praktisk och fin termosflaska med motiv av Pippi Långstrump från Primus. Den är försedd med en yta i pulverlackat rostfritt stål och väger 280 gram och, perfekt för ett barn att hantera. Locket fungerar även som mugg och skruvas säkert på plats med en s.k. ClickClose-förslutning. Denna vakuumflaska har en mycket god isolering med sin dubbelsidiga design och håller drycken varm länge. En utmärkt följeslagare på utflykten.
 • Kinto Kinto termomugg (350 ml) khaki

  Kinto Kinto termomugg (350 ml) khaki
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen är tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilket håll som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower
  Perfekt kaffebryggare att ha på det lilla kontoret!Är en snabb och smidig urnbryggare med tevattenuttag. Med sin höga kapacitet och enkla hantering fungerar kaffeserveringen smidigt även vid riktigt stora tillställningar. Bryggning sker direkt i 5-liters serveringsstationer (termosar) som har en unik temperaturhållning. Temperaturen sjunker endast ca 1 grad per timme. Serveringsstationerna är utrustade med praktisk tappkran, nivårör och integrerade bärhandtag för enkel hantering. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Enkelt och smidigt. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt.Tower har automatisk vattenpåfyllningDigital displayHel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klarEn serveringsstation medföljer till Single Tower.
 • Eva Solo To Go Mugg Svart 0,35l

  Eva Solo To Go Mugg Svart 0,35l
  Den praktiska termosmuggen To Go från Eva Solo kan tas med överallt. Locket är lätt att öppna och stänga om du är i farten ute eller på gymmet. Locket med klickfunktion kan utan problem hanteras med en hand.Fyll To Go Cup med kaffe, sportdryck eller någon annan dryck. Muggen håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt. Den praktiska bärremmen i silikon gör det lätt att ta med flaskan eller hänga upp den så att man alltid har tillgång till den.
 • Termoskanna Matt Vit 1L

  Termoskanna Matt Vit 1L
 • Alfi Kulan Termoskanna Frostvit 0,94 liter

  Alfi Kulan Termoskanna Frostvit 0,94 liter
  Denna vita termoskannan är en klassiker i Alfis sortiment med sin speciella kulformade kropp.Enkelt att rengöra, går att försluta och är gjord i plast.
 • Termoskanna 1,0l Rose quartz

  Termoskanna 1,0l Rose quartz
 • Funktion Termos 1L Stål

  Funktion Termos 1L Stål
 • Silhouette termoskanna 1l Vit

  Silhouette termoskanna 1l Vit
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 0,8 L - Termosar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna Krompläterat 0,8 L - Termosar Rostfritt Stål
  Termoskannan från Georg Jensen har en elegant design i krompläterat rostfritt stål med en klassisk känsla och en praktisk tryckknapp med droppfri funktion perfekt både till vardags och finare tillfällen. Välj mellan olika storlekar. Formgiven av Sigvard Bernadotte. Om termoskannan från Georg Jensen- Från serien Bernadotte.- Originaldesign från 1938.- Tillverkad av rostfritt stål.- Krompläterad.- Praktisk, droppfri tryckknapp.- Tålig insats i rostfritt stål.- Håller värme upp till 6 timmar.- Termoskannan kommer i olika storlekar. Skötselråd för termoskannan- Handdisk rekommenderas.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Hay - Mono Termosflaska 0,6 L Blå

  Hay - Mono Termosflaska 0,6 L Blå
  Mono termosflaska. Vare sig om du vill hålla din dryck varm eller kall är detta flaskan för dig. Modern och smart design där resultatet är en termos som fyller sin funktion och samtid är riktigt snygg.Den har en stor öppning, vilket gör den lätt att fylla på och hälla ifrån. Det praktiska handtaget adderar ytterligare funktionalitet, häng den från väskan, barnvagnen eller bär den stolt i handen. Flaskan finns att köpa i flera olika färger och storlekar.
 • Design Letters Termosflaska Vit, X

  Design Letters Termosflaska Vit, X
  Snygg termosflaska av hög kvalitet. Den stilrena flaskan har en isolerande effekt som gör att dina varma drycker hålls varma i upp till 12 timmar - perfekt för en heldag ute i skidspåret! Den vita flaskan som dekorerats med en stilren svart bokstav ger en personlig och trevlig känsla. Termosflaskan rymmer 500 ml och passar utmärkt både för varma och kalla drycker.    Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design- Vit med en svart bokstav och svart kork
 • Thimble termoskanna 1,0l black

  Thimble termoskanna 1,0l black
 • Eva Solo - Thimble Termoskanna 1 L Pomegranate

  Eva Solo - Thimble Termoskanna 1 L Pomegranate
  Thimble, fingerborg, är en termoskanna som ansluter till Eva Solos serie med termoskannor, där designen ledsagas av funktionaliteten och hyllar vardagens små ögonblick. Kannan kan hålla kaffe eller te varmt i upp till 6 timmar, och är precis som namnet antyder: bra att ha till hands både till vardag och fest.Thimble termoskanna är 100 % droppfri, så att du slipper fläckar på bordet. Designen gör serveringen enkel eftersom det är enkelt att fylla på och hälla ur kannan. Vrid bara locket ett halvt varv och servera.
 • Primus - TrailBreak Jug 400 Pippi Mattermos Röd

  Primus - TrailBreak Jug 400 Pippi Mattermos Röd
  Robust och slitstark mattermos från Primus med härligt motiv av Pippi Långstrump. Termosen är försedd med dubbla väggar och en vakuumisolerad konstruktion i rostfritt stål samt små fördjupningar på utsidan som gör att den är mycket greppvänlig. Termosen har en bred öppning så att du smidigt kan fylla den och äta ur den och locket skruvas säkert på plats. Insidan av rostfritt stål absorberar inte doft eller smak så du kan variera innehållet, från gulaschsoppa ena dagen till risgrynsgröt nästa. Perfekt att ta med skolutflykten, skogspromenaden eller i skidbacken och plocka fram när hungern gör sig påmind. Vikten är 262 gram.
 • Eva Solo Rise Termoskanna 1 L - Termosar Plast Pomegranate

  Eva Solo Rise Termoskanna 1 L - Termosar Plast Pomegranate
  Termoskannan från Eva Solo har en stilren design med en lättanvänd tryckknapp och dubbla, värmehållande väggar perfekt för långa middagar runt matbordet och perfekt för vardagsbruk. Om termoskannan från Eva Solo- Rise uppskattas för den stilrena designen och den värmehållande funktionen.- Rise är också omtyckt för den lättanvända tryckknappen.- Kombinera termoskannan med en matchande Rise vattenkokare från Eva Solo. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stelton Em77 Termoskanna 1 l Brushed Brass - Termosar Plast Borstad Mässing

  Stelton Em77 Termoskanna 1 l Brushed Brass - Termosar Plast Borstad Mässing
  Termoskannan från Stelton har elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Magnussen. Om termoskannan från Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Från serien Classic.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stelton Lock Till Amphora Termoskanna Soft White/silver - Kaffekannor Plast Vit

  Stelton Lock Till Amphora Termoskanna Soft White/silver - Kaffekannor Plast Vit
  Lock Till Amphora Termoskanna, Soft White/silver från Stelton. Kaffekannor Vit Plast. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Carrie Termosflaska 0.5 l. Svart

  Carrie Termosflaska 0.5 l. Svart
 • Eva Solo Silhouette Termoskanna 1 L - Termosar Plast Violet Blue

  Eva Solo Silhouette Termoskanna 1 L - Termosar Plast Violet Blue
  Termoskannan från Eva Solo har praktisk, robust design i rostfritt stål för att hålla värmen länge med bekvämt handtag på sidan. Den har droppfri funktion. Välj mellan olika färger. Om termoskannan från Eva Solo- Praktisk, robust design.- Droppfri funktion.- För att hålla värmen länge.- Termoskannan kommer i olika färger.- Djup: 120 mm.- Bredd: 155 mm.- Höjd: 260 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Skötselråd för termoskannan- Tål diskmaskin. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Design Letters Termosflaska Grå

  Design Letters Termosflaska Grå
  Ta med dig din favoritdryck på ett stilfullt sätt samtidigt som den håller sig varm/ kall. Den här termosflaskan från Design Letters håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar och dina varma drycker hålls varma i upp till 12 timmar. Den nordiska och enkla designen gör att termosen passar lika bra till gamla som unga. Kommer i tre snygga färger så du kan hitta din favorit.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Isolerande- Håller kalla drycker kalla i upp till 12 timmar- Håller varma drycker varma i upp till 24 timmar- Rymmer 500 ml- Färg: Grå
 • Eva Solo Thimble Termoskanna 1 L - Termosar Plast Marble Grey

  Eva Solo Thimble Termoskanna 1 L - Termosar Plast Marble Grey
  Thimble Termoskanna från Eva Solo har en funktionell design som hyllar vardagens små ögonblick. Den kan användas för att hålla både kaffe och te varmt i upp till sex timmar, och passar till såväl vardags som fest. Egenskaper: 100% droppfri Rymmer en liter Enkel att fylla på och hälla ur Håller värme i upp till sex timmar Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Termoskanna 1,0l Soft beige

  Termoskanna 1,0l Soft beige
 • Foster Termoskanna1 l. Antracite

  Foster Termoskanna1 l. Antracite
 • Rosendahl Grand Cru Termomugg 40 cl Mörkgrå

  Rosendahl Grand Cru Termomugg 40 cl Mörkgrå
  Om du vill vara lite mer effektiv och samtidigt spara pengar på To Go-kaffe är Grand Cru Termosmugg från Rosendal den perfekta lösning för dig. Termosmuggen är inte praktiskt utan också elegant och härlig att titta på. Den är tillverkad  i rostfritt stå, rymmer 40 cl vätska och har en modern samt stilren design.Utöver detta har Grand Cru Outdoor termosmuggen ett smart grepp i silikon och finns i tre olika färger: olivgrön, terracotta och sandfärgad. Det mjuka greppet är bekvämt att hålla i och muggen är fri från BPA-material. Den tå också maskindisk, dock max 55°C. Låt denna termosmugg vara din flexibla lösning när du är i farten.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Stål

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 0,5 L - Termosar Plast Stål
  Classic termoskanna EM77, prisvinnande designikon från 1977 och ständigt en av Steltons bästsäljare. EM77 som är designad av danska Erik Magnussen för Stelton har en patenterad cylindrisk design med ett vippande lock som tillåter servering med en hand. Den funktionella och eleganta vakuumkannan kommer i två storlekar och i ett flertal olika färger. Med både vipplock och skruvlock blir kannan idealisk både att använda hemma som att ta med på picknick. EM77 är den perfekta inflyttningspresenten, gåvan till studenten eller till brudparet tack vare den klassiska formen och de många olika kulörerna att välja mellan – Det finns en som passar alla. Rymmer 0,5 liter Smart vippanordning Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

  Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå
 • Opto Design - Mumin Termos Snorkfröken och Mymlan 0,5 L

  Opto Design - Mumin Termos Snorkfröken och Mymlan 0,5 L
  Söt termos som rymmer 0,5 liter, från Opto design. Motivet föreställer Snorkfröken och Mymlan på en vacker sommaräng. Den är gjord av rostfritt stål och plast av hög kvalitet, perfekt att ta med på picknick eller kaffepaus på jobbet! Utrustad med plastlock att dricka ur samt ett praktiskt band på sidan. Passar både till varm och kall dryck. Handdiskas.
 • Rosendahl Grand Cru termosflaska, 50 cl, olivgrön

  Rosendahl Grand Cru termosflaska, 50 cl, olivgrön
  Den praktiska och funktionella Grand Cru-termosflaskan passar utmärkt att ta med när du ska ut. Tillverkad i stål med dubbla väggar håller den din dryck kalla i 12 timmar, eller varm i ca 6 timmar. Locket är utrustat med en praktisk rem och den robusta designen är anpassad för både vardag och friluftsliv. Serien finns i färgerna sand, olive green och grey.
 • Table Top Stories - Rumours Termos 1 L Vit

  Table Top Stories - Rumours Termos 1 L Vit
  Termoskannan som är utmärkt för långa stunder där du smidigt vill kunna fylla på med varm eller kall dryck. Enkel att använda och rengöra samtidigt som den gör sig fint på alla bord. Finns i olika färger.
 • Bodum Pavina To Go-mugg 30 cl 2 st.

  Bodum Pavina To Go-mugg 30 cl 2 st.
  Ta med din kaffe om du är på språng med Pavina To Go-mugg från Bodum. Det är en smart lösning som gör att du har möjlighet att ta med dig ditt glas när du ska till jobbet, på en promenad eller liknande. Det täckande locket gör att du inte spiller samt att kaffet håller sig varmt. Det ingår 2 muggar i ett set.Muggen har en kapacitet på 30 cl och är tillverkat av kristallklar glasliknande plast med dubbelvägg som gör muggen perfekt för användning utomhus. Materialet är utan BPA och är hållbart producerat, okrossbart och missfärgas inte. Förutom kaffe kan du också använda muggen till din yoghurt, frukt eller en frisk smoothie så att du kan ha med din frukost i farten. Tål diskmaskin.
 • Zwilling Thermo termosmugg 420 ml, vit

  Zwilling Thermo termosmugg 420 ml, vit
  Den perfekta termosmuggen till kallt vatten, iste, varmt te och mycket mer. Termosmuggen från Zwilling är utrustad med ett termiskt filter i vilket du kan lägga allt från teblad, färsk mynta, ingefära till färsk frukt för att smaksätta din dryck. Det finns flera sätt att tillföra smak och vitaminer till vatten, och med Thermo kan det nästan inte bli lättare.Den smarta muggen har en kapacitet på 420 ml och är tillverkad av BPA-fria material i hög kvalitet. Muggen är utrustad med en effektiv isolering i dubbla väggar som ser till att hålla dina drycker varma i upp till sju timmar, eller kalla i upp till tio timmar. Den vakuumisolerade muggen tål maskindisk och det prakiska filtret går att ta av. Dessutom har muggen en glidsäker bas som gör att du undviker spill
 • EM77 Termoskanna 1 l. Lavender

  EM77 Termoskanna 1 l. Lavender
 • Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank

  Stelton EM77 Termoskanna 0,5 liter - ABS SvartBlank
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en klassiker.Denna version är i läcker svart färg.Designklassiker i 0,5 liters-version. BPA-fri och inga ftalater.
 • Eva Solo - Rise Termoskanna 1 L Faded Green

  Eva Solo - Rise Termoskanna 1 L Faded Green
  Rise termoskanna från Eva Solo har en enkel, avskalad design kombinerat med funktion i toppklass. De dubbla väggarna ger en vakuumeffekt som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar. Kannan är dessutom enkel att använda med en praktisk tryckknapp - tryck en gång på locket för att öppna eller stänga den. Locket är även lätt att ta av för att fylla eller rengöra kannan.
 • Eva Solo Pumptermos 1,8 liter Svart

  Eva Solo Pumptermos 1,8 liter Svart
  Eva Solo pumptermos. En rejäl termos för varmt eller kallt som rymmer 1,8 liter Bärhandtag i rostfritt stål Termosen kan rotera på sin fot vilket gör det enkelt för alla runt bordet att servera sitt kaffe   Höjd: 37 cmTillverkad i plast, med glasinsats i borosilikatglas 
 • Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå

  Emma termoskanna, kaffe - 1.2 l. Blå
 • Stelton Vipplock Till Classic Termoskanna - Serveringstillbehör Plast Svart

  Stelton Vipplock Till Classic Termoskanna - Serveringstillbehör Plast Svart
  Vipplock till Classic Termoskanna från Stelton. Locket passar både 0,5 L och 1 L. Shoppa Serveringstillbehör och mer Servering & Dukning hos Royal Design.
 • Lock Amphora Termoskanna- soft peach

  Lock Amphora Termoskanna- soft peach
 • Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, hammertone green

  Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, hammertone green
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet är Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till 24 timmar håller termosen innehållet varmt/kallt så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill. Korken fungerar även som kopp. Samtidigt är Stanleys termos stöttålig och läcker inte så att du kan fokusera på annat.Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela termosen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.Finns i flera färger att välja mellan.
 • Amphora Termoskanna Te 1 l. Svart

  Amphora Termoskanna Te 1 l. Svart
 • Grand Cru Termoskanna 1L röd

  Grand Cru Termoskanna 1L röd
 • Kinto Termomugg, 500 ml, vit

  Kinto Termomugg, 500 ml, vit
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen finns tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilken vinkel som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå

  Stelton Emma termoskanna - Kaffe 1,2 L - Grå
  Vacker termoskanna för kaffe från serien Emma. Termoskannan är traditionell och nyskapande på samma gång. Termoskroppen har en harmonisk form i rostfritt stål med en vacker grå högblank färg som skapar en trevlig ton-i-ton harmoni med resten av Emma serien. Bokträhandtaget ger kannan en nordisk signatur och ett modernt och autentiskt formspråk. Emma kaffetermos har stålinsats och en praktisk snäpplock som gör kannan lätt att använda med en hand.
 • Silhouette Termoskanna 1l Violet blue

  Silhouette Termoskanna 1l Violet blue
 • Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l mörkblå

  Stelton Emma Termoskanna Kaffe 1,2 l mörkblå
  Vacker termoskanna från Stelton ur den populära Emma serien. Termoskannan är gjord i rostfritt stål. Handtaget är gjort av bok, något som ger kannan den flotta nordiska signaturen so kännetecknar Stelton produkterna. Kannan är enkel att hantera med en hand, då den har klick-lock funktion som enkelt öppnas och stängs. Hela Emma serien är vinnare av Red Dot Design Awards 2014 samt iF Product Design Award 2014.Den eleganta Emma termokannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • Alfi Gusto Ii Termoskanna 65 Cl - Termosar Rostfritt Stål Vit

  Alfi Gusto Ii Termoskanna 65 Cl - Termosar Rostfritt Stål Vit
  Termoskannan från Alfi har en kompakt design med rena, vackra linjer. Den har en dubbelväggad, isolerande AlfiDur insats. Håller mat eller dryck iskall i 24 timmar och varm i 12 timmar. Formgiven av Martin Hauenstein. Om termoskannan från Alfi- Harmonisk form.- Finns även som en stor termoskanna.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad i Tyskland Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Vit

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Vit
  Termoskannan från Stelton har elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Magnussen. Om termoskannan från Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Från serien Classic.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Design Letters Termosflaska Vit, D

  Design Letters Termosflaska Vit, D
  Den här funktionella och snygga termosflaskan är ett måste för designälskaren. Den rymliga flaskan håller dina varma drycker varma och dina kalla drycker kalla. Ta med dig nybryggt kaffe till en träff med din bästa vän, saft till picknicken eller bara till kallt vatten under en varm sommardag. Flaskans nordiska design passar perfekt i alla hushåll.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design
 • Stelton Keep Cool termosflaska 0,6 liter, sand

  Stelton Keep Cool termosflaska 0,6 liter, sand
  Ha alltid kallt vatten eller liknande nära till hands tack vare Keep Cool termosflaska från Stelton. Förutom vatten är den dubbelväggade stålflaskan perfekt till smoothies, juice, läsk, iste och mycket mer. Du kan vara säker på att flaskans innehåll förbli kallt under lång tid med hjälp av den termiska effekten, de dubbla väggarna och det rostfria stålet av hög kvalitet. De två lagren av stål garanterar samtidigt att flaskan är robust och hållbar.Keep Cool har en kapacitet på 0,6 liter och mäter 22 cm på höjden samt 7,5 cm i diameter. Flaskan kan dessutom användas till varma drycker och håller då drycken varm i upp till 8 timmar, medan den håller vätska kall. i upp till 16 timmar. Därutöver är flaskan behaglig att dricka ur och du kan välja mellan flera eleganta färger, som alla karaktäriserar vårens färgpalett.
 • Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Grön

  Stelton Em77 Classic Termoskanna 1 L - Termosar Plast Grön
  Termoskannan från Stelton har elegant, skandinavisk design med tätslutande, vippbart lock för enkel användning. Den har högkvalitativt material med bekvämt handtag på sidan. Välj mellan olika färger. Formgiven av Erik Magnussen. Om termoskannan från Stelton- Elegant, skandinavisk design.- Finns även som vattenkokare.- Vippbart lock.- Bekvämt handtag.- Från serien Classic.- Termoskannan kommer i olika färger.- Tillverkad av plast och glas.- Höjd: 300 mm.- Kapacitet: 100.0 cl.- Diameter: 105 mm. Skötselråd för termoskannan- Rengör med en fuktig trasa.- Skölj av med vatten. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 L - Termosar Bok Grå

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 L - Termosar Bok Grå
  Emma Termoskanna Te från Stelton. Det här är en traditionell och samtidigt innovativ tekanna från danska Stelton. Den är tillverkad av lackat rostfritt stål i en härlig naturnära färg, och handtaget i bokträ ger en fräsch och nordisk look. Tekannan har ett inbyggt tefilter, och med en enkel vridning stoppar man bryggningsprocessen när teet har fått önskad styrka. Den är designad av Sebastian Holmbäck och Ulrik Nordentoft. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Termosar med glasinsats

Eva Solo och Stelton har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

Ett alternativ till att köpa en särskild kaffetermos är att skaffa sig en kaffebryggare med termoskanna. Det blir ju speciellt prisvärt om man ändå måste ha en ny bryggare. Dessutom behöver man inte ha flera olika kannor och hälla emellan.

Mer om termosar

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

» 8 tips på termosflaskor (liten termos)

ilead