Kaffetermos

Ett bra sätt att hålla kaffet varmt är att hälla upp det i en kaffetermos. För en tur i skogen eller till pulkabacken är det bra att ha med sig en liten termos med kaffe för att orka hålla ångan uppe. Här hittar du ett urval av bra termosar som håller värmen på först och främst kaffet som i sin tur håller dig varm.

Designade kaffetermosar och termoskannor

Vi har plockat fram massor av termoskannor från olika varumärken. Här finns klassiska termosar, retro termosar och moderna med futuristisk design och teknologisk känsla. Du får också våra förslag på stora, små och funktionella pumptermosar samt de lite större kaffestationerna (termos med kran). Hoppas att du hittar din favorit bland dessa kaffekannor.

Populärt inom kaffetermos

Fler tips på kaffetermos

 • Termoskanna Matt Vit 1L

  Termoskanna Matt Vit 1L
 • Design Letters Termosflaska Vit, C

  Design Letters Termosflaska Vit, C
  Önskar du dig en snygg och personlig termos för alla dina favoritdrycker? Då har du hittat helt rätt. Med den här termosen kan du ta med dig 500 ml av din favoritdryck - det är två koppar åt dig eller en till dig och en till en god vän. Du kan ta med dig både varm och kall dryck i termosen och den nordiska och rena designen gör att dem passar perfekt oavsett vilken stil du har på dina övriga accessoarer. Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Tidlös design
 • Termos Matt Grå

  Termos Matt Grå
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Röd

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Röd
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en tidlös klassiker. Här i läcker röd färg.Rymmer 1 liter.Höjd 30 cm.Diameter 10,5 cm. Glasinsats som går att byta om den skulle gå sönder.  
 • Termoskanna Rosa 1L

  Termoskanna Rosa 1L
 • Ståltermos 0,75 L stål

  Ståltermos 0,75 L stål
 • Termoskanna 1,5L

  Termoskanna 1,5L
 • Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattgrå

  Eva Solo Termoskanna 1,0l Mattgrå
  Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te eller varför inte varm O´boy. Både Eva Solo tesil som bryggtratt får plats i kannans öppning. Tillverkad i konstmaterial, rostfritt stål, silikon och glas.Droppfri med hällkrage i rostfritt stålPrisbelönt konceptLåg tyngdpunkt gör att den står stabilt 
 • Termos Asaklitt 1,0 l

  Termos Asaklitt 1,0 l
  Behåll önskad temperatur på din dryck. Ståltermos med automatkork. Tålig! Finns i flera färger och storlekar.
 • YUMMII YUMMII Termoflaska trä 600 ml.

  YUMMII YUMMII Termoflaska trä 600 ml.
  Håll dina drycker kalla eller varma i upp till 12 respektive 6-8 timmar med denna praktiska - och snygga - termosflaska från YUMMII YUMMII. Flaskan i rostfritt stål har en termoseffekt och är både väldigt hållbar och snygg.Flaskan har en elegant och enkel framtoning samtidigt som den är funktionell. Perfekt för dig som vill ha ett fint alternativ till den klassiska termosen.
 • Georg Jensen COBRA Termomugg

  Georg Jensen COBRA Termomugg
  Avnjut den härligt uppfriskande morgonkaffet eller det mysiga kvällsteet med denna fantastiska muggen i porslin. Muggens stiliga design låter dig enkelt kombinera den med andra serviser utan att den tar för stor uppmärksamhet. Den flytande vätskeliknande formen som präglar alla produkter i serien COBRA ger ett elegant uttryck. Designern Constantin Wortmann har lyckats att fånga det stiliga med enkla och mjuka former och kombinerat detta med en tydlig funktionalitet.Muggen tål att diskas i maskin samt att användas i mikrovågsugn.Designer: Constantin Wortmann Material: PorslinHöjd: 9,5 cm Volym: 0,2 Liter 
 • Pumptermos 3l med rostfr ins m

  Pumptermos 3l med rostfr ins m
 • Pumptermos 1,9L

  Pumptermos 1,9L
 • Eva Solo Termoskanna 1L, Birch

  Eva Solo Termoskanna 1L, Birch
  Termoskanna från Eva Solo som har en kapacitet på 1 liter. Den är i plast utvändigt med en glaskanna inuti så att du får varmt och gott kaffe eller te. Hällkrage är i rostfritt stål och är 100% droppfri. Den är otroligt lätt att fylla och servera med. Den kan användas med Eva Solo tesil och Eva Solo bryggtratt. Termoskannan står stabilt och har en elegant design. Perfekt till servering vid festliga tillfällen.
 • Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., hvit

  Rosendahl Grand Cru Termokanna 1 L., hvit
  Servera din varma dryck i den här kannan Rosendahl Grand Cru serien. Kannan har en bra storlek och rymmer upp till 1 liter. Men den här termokannan går du varken på kompromiss med funktionaliteten eller designen. Kannan är utrustad med en praktisk tryckfunktion som säkrar att kan kannan håller värmen så att du i god tid kan avnjuta en mysig stund med dina vänner. Tål inte maskindisk.
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Svart

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Svart
  Steltons populära termoskanna som designades redan 1977 har blivit en tidlös klassiker.Termoskannan finns i många vackra färger, här i läcker svart. Rymmer 1 liter.Höjd 30 cm.Diameter 10,5 cm. Glasinsats som går att byta om den skulle gå sönder.  
 • Rosendahl Grand Cru Termosmugg 40 cl

  Rosendahl Grand Cru Termosmugg 40 cl
  Om du vill vara lite mer effektiv och samtidigt spara pengar på To Go-kaffe är Grand Cru Termosmugg från Rosendal den perfekta lösning för dig. Termosmuggen är inte praktiskt utan också elegant och härlig att titta på. Den är tillverkad  i rostfritt stå, rymmer 40 cl vätska och har en modern samt stilren design.Utöver detta har Grand Cru Outdoor termosmuggen ett smart grepp i silikon och finns i tre olika färger: olivgrön, terracotta och sandfärgad. Det mjuka greppet är bekvämt att hålla i och muggen är fri från BPA-material. Den tå också maskindisk, dock max 55°C. Låt denna termosmugg vara din flexibla lösning när du är i farten.
 • Termos Thermos Light & Compact

  Termos Thermos Light & Compact
  Thermos original - hög kvalitet. Kompakt design - enkel att ta med. Automatkork - smidig hantering. Fodrad kopp.
 • Miss Étoile Termos Closed Eyes 0,5 l

  Miss Étoile Termos Closed Eyes 0,5 l
  Denna praktiska termosen kan du ta med dig överallt. Den kommer i 4 olika motiv. Den har en kapacitet på 0,5 liter och är 24,5 cm hög med en diameter på 6,9 cm. Locket fungerar som kopp så att du enkelt kan hälla dig en varm kopp kaffe.
 • Termoskanna Stål 1L

  Termoskanna Stål 1L
 • Kinto Termomugg, 500 ml, khaki

  Kinto Termomugg, 500 ml, khaki
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen finns tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilken vinkel som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Design Letters Termosflaska Vit, J

  Design Letters Termosflaska Vit, J
  Med en riktigt bra termosflaska får du större frihet och kan ta med dig te, kaffe eller vatten när du har bråttom eller ska iväg på något. Design Letters levererar här en snygg och funktionell serie termosflaskor med personlig design. Flaskan rymmer 500 ml och är perfekt för både kalla och varma drycker. Den enkla designen i vitt med en svart bokstav på ger termosflaskan en personlig känsla.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design
 • Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Vit

  Stelton EM77 termoskanna 1 liter - ABS Vit
  Steltons klassiska termoskanna som designades redan 1977 har blivit en klassiker.Denna version är i läcker vit blank färg.Rymmer 1 literHöjd 30 cmDiameter 10,5 cm Glasinsats som går att byta om den skulle gå sönder.  
 • Tiger PXM Termokanna 1 liter

  Tiger PXM Termokanna 1 liter
  Den här fina och funktionella termokannan från Tiger har en glasinsats och håller därmed värmen riktigt bra. Termokannan rymmer 1,0 l. Den har hög kvalité och varje kanna blir testad på fabriken innan den sänds vidare.
 • KitchenMinis Kaffebryggare med Termos och To-Go-Mugg

  KitchenMinis Kaffebryggare med Termos och To-Go-Mugg
 • Termoskanna 1,1L Rostfritt Stål

  Termoskanna 1,1L Rostfritt Stål
 • Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd

  Eva Solo Termoskanna 1 Liter Röd
  Termoskanna i en häftig röd färg från Eva Solo. Termoskannan har en patenterad droppfri hällkrage.Specifikationer:- Termoskannan lämpar sig för både snabbkaffe, bryggkaffe och te. - Både Eva Solo tesil och bryggtratt får plats i kannans öppning. - Tillverkad i plast, rostfritt stål, silikon och glas.- Klarar maskindisk.
 • Ståltermos flaska 0,75 L svart

  Ståltermos flaska 0,75 L svart
 • Termoskanna Picnic Mintgrön 1L

  Termoskanna Picnic Mintgrön 1L
 • Grand Cru Termoskanna 1 L Dimgrå

  Grand Cru Termoskanna 1 L Dimgrå
  Termoskanna från varumärket Rosendahl. En testvinnare som både håller värmen och snygg design. Tryckknappsfunktionen släpper ut minsta möjliga värme vid servering och glasinsatsen med dubbla väggar ger ökad isolering.
 • Design Letters Termosflaska Vit, M

  Design Letters Termosflaska Vit, M
  En riktigt bra termosflaska är oumbärlig. Man får stor frihet när man kan ta med sig kaffe, te, saft eller vatten när man ska iväg. Den här snygga och stilrena termosflaskan med ett personligt M på låter dig ta med din favoritdryck när du är på språng. Flaskan är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 500 ml vilket är perfekt för en kopp kaffe eller te åt dig och en vän.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design
 • Grand Cru Termoskanna 1L vit

  Grand Cru Termoskanna 1L vit
 • Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit

  Stelton EM77 Termoskanna 1 liter - ABS Granit
  Det är inte en slump att Stelton´s EM77 termoskanna är deras bäst sålda produkt någonsin. Kannans stilrena design kombinerat med en pålitlig funktionalitet gör den perfekt såväl på utflykten som hemma.  Designad av den kända danska designern Erik Magnussen redan 1977, och fortfarande lika uppskattad gör att EM77 termoskanna är en tidlös klassiker med sin enkla och eleganta form. Termoskannan finns i många härliga färger, här i granitgrå.  Material: ABS Plast, Glas filler, Gummi. Mått: 30 cm hög, 10,5 cm bred i diameter. Volym: 1 liter. Designer: Erik Magnussen.
 • Grand Cru Termosmugg 28 cl plommon

  Grand Cru Termosmugg 28 cl plommon
 • Alfi Gusto Termoskanna 1 liter krom

  Alfi Gusto Termoskanna 1 liter krom
  Alfi producerar termoskannor av högsta kvalitet, med fokus på användaren. Urvalet av termoskannor är stort och varierar både i form och färg. Gusto serien är tillverkad i metall något som betyder att termoskannans utsida som skyddar den isolerande glasinsatsen är av ren metall. Materialkombinationerna gör att alla Alfi-kannor ät optimala i förhållande till att hålla temperaturen på både varma och kalla drycker. Det är 10 års garanti på alla Alfi termoskannor i metall.
 • Grand Cru Termoskanna 1L röd

  Grand Cru Termoskanna 1L röd
 • Aida Passion Thermomugg 28 cl Cremevit 2 st

  Aida Passion Thermomugg 28 cl Cremevit 2 st
  En vacker termomugg från porslinsserien Passion av Aida. Serien Passion är en modern romantiker som förgyller dukningen. Porslinsmuggen är tillverkade av benporslin som kännetecknas av hög vithet, kvalité och styrka. Termomuggen är tillverkade av en dubbelväggigt porslin med optimal isolering.Tål maskindiskTål ugnTål mikrovågsugnTål frysVolym: 28 cl 
 • Design Letters Termosflaska Vit, G

  Design Letters Termosflaska Vit, G
  Snygg och funktionell termosflaska som är optimal för designälskaren på språng. Flaskan har en tidlös och enkel design som passar bra till alla stilar och personligheter. Du kan ha både kalla och varma drycker i flaskan och den rymmer 500 ml. Tack vare det rostfria stålet och den isolerande funktionen kan dina varma drycker hållas varma i upp till 12 timmar och dina kalla drycker hållas kalla i upp till 24 timmar. Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Modern design
 • Termoskanna Blå 1L

  Termoskanna Blå 1L
 • Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter Matt svart

  Stelton Emma Termoskanna Te 1 liter Matt svart
  Gör te direkt i kannan utan att behöva tänka på om det blir för starkt, eller stressa för att få ut tebladen när teet dragit klart. Emma Te termoskanna är utrustad med smartfilter som gör det möjligt att stänga för tebladen, när teet har dragit så länge som du önskar. En enkel vridning och smartfiltret är stängt.Kannan är i den eleganta Emma designen, som kännetecknas av de delikata tonerna.Kannan är designad av HolmbäckNordentoft 2013.
 • EM77 termoskanna 1L Ljusgrå

  EM77 termoskanna 1L Ljusgrå
 • Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1 liter Svart

  Rosendahl Grand Cru Termoskanna 1 liter Svart
  En snygg och stilren termoskanna i den klassiska grand cru serien från Rosendahl. Med den här termoskannan i svart plast får du en testvinnare som både är dekorativ och håller värmen. Termosen har en tryckknapp-funktion för att minsta möjliga värme ska släppas ut vid servering. I kannan finns en glasinsats med dubbla väggar för att ge extra isolering.Höjd: 28,5 cm Volym: 1 liter Plasten är fri från ftalater och bisfenol A (BPA).Det går inte att diska denna produkt i maskin.
 • Termoskanna Picnic Mintgrön 1L

  Termoskanna Picnic Mintgrön 1L
 • Rosendahl Grand Cru termosflaska 65 cl., terracotta

  Rosendahl Grand Cru termosflaska 65 cl., terracotta
  To Go-alternativet för dig som ofta är i farten! En bra termos är ett måste i det moderna hemmet och kan göra otroligt mycket för dig i vardagen. Termosen från Rosendahl är inget undantag och bär en stilren och enkel design som passar in på alla platser. Med en kapacitet på 0,65 liter rymmer den flera koppar kaffe, eller annan varm dryck, så att du alltid kan komma förberedd vart än du är på väg. Med sina 24,5 cm tar den inte allt för stor plats i väskan och går enkelt att bära med sig. Det smarta silikonbandet på mitten gör att ditt grepp runt flaskan blir bättre. Enkelt, smidigt och snyggt! Specifikationer:- Färg: Silver & grå.- Material: Rostfritt stål, BPA-fri plast & silikon.- Kapacitet: 0,65 liter.- Höjd: 25,5 cm.- Diameter: 9,5 cm.- Maskindisk: Ja, max 55 grader.   
 • Wilfa Termoskanna 1 l WST-1000B

  Wilfa Termoskanna 1 l WST-1000B
  Termoskanna från Wilfa som är perfekt att ha med sig när man ska på picknick eller ut på äventyr. Fyll kannan med valfri varm dryck och servera när det är dags för fika.Kannan rymmer 1 l.
 • Termoskanna svart

  Termoskanna svart
  Bjud på god och varm dryck från en termoskanna. Enkel att ta med på utflykt, i trädgården och på balkongen. Termosen rymmer ca 6-7 koppar kaffe.
 • Geo Termoskanna Röd 1L

  Geo Termoskanna Röd 1L
 • Helios Termoskanna, 1,0 l, svart

  Helios Termoskanna, 1,0 l, svart
  Klassiska termoskannor till både te och kaffe. Texten Thé och Café på sidan av kannan, indikerar om kannan är till te eller kaffe.Termoskannan är utrustad med en glas- eller stålinsats som säkrar att teet eller kaffet hålls varmt över en längre tid. Termoskannan fås i svart, vit och stål. Stålkannan har en kapacitet på 1,3 liter och plastkannorna kan hålla upp till 1, 0 liter.
 • Helios Termoskanna 1 liter

  Helios Termoskanna 1 liter
  Klassiska termoskannor till både te och kaffe. Texten Thé och Café på sidan av kannan, indikerar om kannan är till te eller kaffe.Termoskannan är utrustad med en glas- eller stålinsats som säkrar att teet eller kaffet hålls varmt över en längre tid. Termoskannan fås i svart, vit och stål. Stålkannan har en kapacitet på 1,3 liter och plastkannorna kan hålla upp till 1, 0 liter.
 • Vildmark Ståltermos med dubbla muggar

  Vildmark Ståltermos med dubbla muggar
  1 liter,Isolerad skruvkork,10 års tillverkargaranti,Dubbla muggar,
 • Thimble Termoskanna 1 L Björk

  Thimble Termoskanna 1 L Björk
  Thimble, fingerborg, är en termoskanna som ansluter till Eva Solos serie med termoskannor, där designen ledsagas av funktionaliteten och hyllar vardagens små ögonblick. Kannan kan hålla kaffe eller te varmt i upp till 6 timmar, och är precis som namnet antyder: bra att ha till hands både till vardag och fest. Thimble termoskanna är 100 % droppfri, så att du slipper fläckar på bordet. Designen gör serveringen enkel eftersom det är enkelt att fylla på och hälla ur kannan. Vrid bara locket ett halvt varv och servera.
 • Grand Cru Termoskanna 1L röd

  Grand Cru Termoskanna 1L röd

TV-kannan gjorde entré på 1950-talet

1950-talet var årtiondet då TV-tittandet tog fart i Sverige. TVn fick en given plats i många hem och till den följde kringprodukter som TV-soffan och TV-bänken. Till det kaffedrickande folket kom också en klassiker - TV-kannan!

TV-apparaten placerades oftast i vardagsrummet och inte i köket. Behovet av att kunna servera varmt kaffe under pågående sändning blev starkt drivande bakom framtagandet av termoskannan.

Den första riktiga klassikern av TV-kannor var den formgiven av Carl Arne Breger för Husqvarna. Den hade handtag och propp i teak medan behållaren var av plast. Denna termosdesign kan vara svår att få tag på idag förutom på loppis eller auktion. Det finns dock en del märken som satsat på att göra liknande termosar i retrostil.

Termosar med glasinsats

Eva Solo och Stelton har en del termosar i sitt sortiment som har en glasinsats. En fördel med såna är att man kan köpa ny glasinsats till termos om man vill. De som säljer själva termosen erbjuder i regel alltid glasinsatsen som reservdel.

» Reservdelar till termosar

» Så kan du rengöra din termos

ileadileadileadilead