Termos med kran

För de lite större kaffeserveringarna är det praktiskt med en större termos med kran. Här listar vi enskilda kaffestationer men också bryggare med krantermosar. En termos med tappkran och nivårör som visar hur full termosen är gör det enklare att hålla serveringen igång och vara redo att fylla på kaffe när det behövs.

Populärt inom termos med kran

 • Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L

  Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L
 • Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower

  Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L
  En snygg och elegant serveringsstation. Behåller värmen bra och rymmer hela 5 liter!Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Temperaturen i serveringsstationen sjunker med ca 1,5 grader/timme. Det finns ca 30 ml kaffe stående i slangarna från den inre behållaren till kaffekranen. Denna del är inte isolerad och där sjunker temperaturen mycket snabbare. Om serveringsstationen inte har används under en timma kan den första koppen ha lägre temperatur. Kopparna efter den första berörs inte av detta.
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L
  Termoskanna till kaffebryggare Crem Mega Gold A och M. Serveringsstation med bryggning direkt genom locket samt nivårör och tappkran.Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Temperaturen i serveringsstationen sjunker med ca 1,5 grader/timme. Det finns ca 30 ml kaffe stående i slangarna från den inre behållaren till kaffekranen. Denna del är inte isolerad och där sjunker temperaturen mycket snabbare. Om serveringsstationen inte har används under en timma kan den första koppen ha lägre temperatur. Kopparna efter den första berörs inte av detta.

Fler tips på termos med kran

 • Displaylock till COFFEE QUEEN serveringsstation 2,5L

  Displaylock till COFFEE QUEEN serveringsstation 2,5L
 • Serveringsstation Crem

  Serveringsstation Crem
  Serveringsstation som passar till Crem Mega Gold M (tidigare Coffee Queen). Fungerar som en stor kanna, kaffet fylls på ovanifrån och serveras sedan genom tappkranen. Med nivårör och rostfri innerbehå

Brygga kaffe ner i termos med tappkran

Det mest praktiska sättet att brygga riktigt mycket kaffe på är om du har en där kaffet bryggs rakt ner i den stora termosen. Ledande inom detta är Coffee Queen Original Tower kaffestation som har kapacitet för bryggning av 2,5-5 liter kaffe. Kaffet rinner rakt ner i termosbehållarna som har praktisk tappkran.