Stora termosar

Brukar du servera många personer kaffe vill du säkert ha en stor kaffetermos. Vi har gjort en lista med stora termosar från olika märken.

Termosar för 5 L

 • Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower

  Serveringsstation CREM Coffee Queen 5L Tower
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L
  En snygg och elegant serveringsstation. Behåller värmen bra och rymmer hela 5 liter!Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Temperaturen i serveringsstationen sjunker med ca 1,5 grader/timme. Det finns ca 30 ml kaffe stående i slangarna från den inre behållaren till kaffekranen. Denna del är inte isolerad och där sjunker temperaturen mycket snabbare. Om serveringsstationen inte har används under en timma kan den första koppen ha lägre temperatur. Kopparna efter den första berörs inte av detta.

De absolut största med termosfunktion är det vi ibland kallar för serveringsstation (termos med kran). De kan rymma hela 5 liter kaffe eller varmt vatten och har oftast en tappkran. Man hittar de till exempel på restauranger, café eller på olika evenemang.

Termosar för 2,5 L

 • Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L

  Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L
  Termoskanna till kaffebryggare Crem Mega Gold A och M. Serveringsstation med bryggning direkt genom locket samt nivårör och tappkran.Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Temperaturen i serveringsstationen sjunker med ca 1,5 grader/timme. Det finns ca 30 ml kaffe stående i slangarna från den inre behållaren till kaffekranen. Denna del är inte isolerad och där sjunker temperaturen mycket snabbare. Om serveringsstationen inte har används under en timma kan den första koppen ha lägre temperatur. Kopparna efter den första berörs inte av detta.

Om man inte har behov av så mycket volym som fem liter finns det med halva volymen också men med samma funktionella kran. Här finns till och med kaffebryggare som kan brygga rakt ner i termosen.

Stora pumptermosar för 2 L

 • Pumptermos, 2,2L

  Pumptermos, 2,2L
 • Pumptermos 2,2l med rostf ins

  Pumptermos 2,2l med rostf ins
 • Pumptermos 2.2L till Coffee Queen termos M

  Pumptermos 2.2L till Coffee Queen termos M
 • Emsa Termos pump 2,2L

  Emsa Termos pump 2,2L
  Denna termoskanna (med pump ) passar perfekt på utflykten eller till fritidsaktiviteten, kalaset eller på möten där många vill ha något varmt (eller kallt) att dricka. Termosen har en glasinsats som håller värmen perfekt, länge.Pumptermos med glasinsats. Pumpknapp och handtag.Vikt: 1,507kg Rymmer 2,2 liter Höjd 39 cm Diameter i botten 15,4 cm

En annan typ av stor termos är pumptermosen som brukar ta ungefär 2 liter kaffe. Det finns flera tillverkare av den typen av termosar så du kan välja bland flera olika.

Stor termoskanna för 1,5 L

Stor termosar för utflykt

 • Stanley Legendary Classic Bottle termos 1 liter, orange

  Stanley Legendary Classic Bottle termos 1 liter, orange
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet är Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till 24 timmar håller termosen innehållet varmt/kallt så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill. Korken fungerar även som kopp. Samtidigt är Stanleys termos stöttålig och läcker inte så att du kan fokusera på annat.Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela termosen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.Finns i flera färger att välja mellan.
 • Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, nightfall

  Stanley Classic Vacuum termos, 1 liter, nightfall
  För dig som vill ta med varm/kall mat eller dryck utanför hemmet är Stanleys klassiska termos ett bra alternativ som du kan lita på. I upp till 24 timmar håller termosen innehållet varmt/kallt så att du kan njuta av varm eller kall mat/dryck när du vill. Korken fungerar även som kopp. Samtidigt är Stanleys termos stöttålig och läcker inte så att du kan fokusera på annat.Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål som innebär att båda materialen är godkända för livsmedel. Och hela termosen är enkel att rengöra då den tål diskmaskin.Finns i flera färger att välja mellan.
 • Klean Kanteen TKWide Termos med drickkork, 946 ml, black

  Klean Kanteen TKWide Termos med drickkork, 946 ml, black
  Med Klean Kanteens TKWide termos kan du lita på att din dryck är kall under en lång utflykt i varmt väder. Klean Kanteens stöttåliga termos med drickkork gör det enkelt för dig att njuta av en kall dryck var du än är. Tack vare dubbelisolerade väggar och TK Closure (som innebär ytterligare isolerande gängdesign i mynningen) kommer drycken att vara kall i upp till hela 66 timmar. Termosen passar de flesta mugghållare och drickkorken läcker inte. Termosen är både BPA-fri och består av 18/8 rostfritt stål vilket innebär att den är godkänd för livsmedel. Och du behöver inte oroa dig för att nån envis lukt eller smak kvarstår: termosen är enkel att rengöra och även om den tål diskmaskin är det rekommenderat att diska den för hand. Täcks av Klean Kanteens Strong as Steel-livstidsgaranti.
 • Stanley Artisan termos 1,4 liter, grön

  Stanley Artisan termos 1,4 liter, grön
  Stanley Artisan Termos: Den perfekta partnern för dina äventyrVill du ha en termos som kan hålla din dryck varm eller kall i timmar, och som har ett snyggt och tidlöst utseende? Då är Stanley Artisan Termos något för dig. Den är mer än bara en termos. Den är en del av en serie produkter som bygger på 110 års erfarenhet och hantverk från Stanley, ett företag som har varit ledande inom termosindustrin sedan 1913. Stanley Artisan Termos är designad för att ge dig den bästa upplevelsen av din dryck, oavsett om du är ute på en vandring, en picknick eller en arbetsdag.Stanley Artisan Termos har en unik 4D Thermology™ teknologi som ger fyra lager av isolering. Det gör att den kan hålla din dryck varm i upp till 41 timmar eller kall i upp till 43 timmar. Den kan till och med hålla is i upp till 5 dagar. Det är en prestanda som få andra termosar kan matcha.Termosen är också gjord av kraftigt 18/8 rostfritt stål som tål tuff användning och är naturligt BPA-fri. Du kan dessutom diska den i diskmaskinen utan problem. Termosen har ett ikoniskt och elegant utseende, med ett korkbelagt handtag som ger ett bra grepp och gör det enkelt att hälla från termosen även när den är full. Termosen har också en rostfri kopp som är dubbelisolerad och rymmer 236 ml.Stanleys termos är den perfekta partnern för dig som älskar att utforska, uppleva och njuta av livet.

När man ska ut på utflykt i naturen eller åka på en resa och vill ha med sig mycket kaffe finns det vanliga termosar som kan ta upp till 1 liter. Här är Stanley och Klean Kanteen några av de tillverkare som gör större termosar.