Pumptermos

En pumptermos är perfekt för kaffeservering där du ska bjuda många på kaffe. Pumpkannan med sin hävarm gör det enkelt för gästerna att ta kaffe och minskar spill samtidigt som kaffet hålls varmt längre i termosen.

Välj tillräckligt stor pumptermos

Pumptermosarna finns i lite olika storlekar med volym från cirka 1,8 liter upp till 3 liter. Behöver du ännu mer kapacitet kan du kolla på stora termosar med kran. En vanlig kopp rymmer cirka 1 dl medan en mugg kan ta upp till 2,5 dl. Beroende på hur du serverar kaffet kan du räkna ut hur många koppar som termosen rymmer.

Det finns både för- och nackdelar med att köpa en för stor pumptermos eller en för liten. Ibland kanske det är bättre med att ha två olika, mindre termosar för att kunna fylla på och byta ut under tiden serveringen pågår. Då behöver inte gästerna stå och vänta medans kaffetermosen fylls på.

Köpa pumptermosar online

Vi har sammanställt ett galleri med förslag på kaffetermosar som har pump och som säljs online. Här nedanför kan du se några i rostfritt stål och andra i färger som röd eller vit. De allra flesta har bärhandtag som gör det lätt att bära kaffetermosen till serveringsbordet.

Populärt inom pumptermos

Fler tips på pumptermos

 • Pumptermos 3l med rostfr ins m

  Pumptermos 3l med rostfr ins m
 • 'Funktion Pumptermos 1

  'Funktion Pumptermos 1
 • Pumptermos 2,2l med rostf ins

  Pumptermos 2,2l med rostf ins
 • Eva Solo Serving Pumptermos - Termosar Svart

  Eva Solo Serving Pumptermos - Termosar Svart
  Material: Plast, Borosilikatglas och Rostfritt stål. Termoskannan har en praktiskt handtag vilket gör att man enkelt kan ta med sig kannan, dess stängningsanordning förhindrar även att man spiller. Kannan kan vridas i 360 grader på sin fot vilket gör att alla runt bordet kan få kaffe utan att behöva flytta eller lyfta på den. Pumpsystemet i denna termoskanna garanterar minst 30 000 pump. Shoppa Termosar och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Eva Solo Pumptermos 1,8 liter Svart

  Eva Solo Pumptermos 1,8 liter Svart
  Eva Solo pumptermos. En rejäl termos för varmt eller kallt som rymmer 1,8 liter Bärhandtag i rostfritt stål Termosen kan rotera på sin fot vilket gör det enkelt för alla runt bordet att servera sitt kaffe   Höjd: 37 cmTillverkad i plast, med glasinsats i borosilikatglas 
 • Pumptermos, Original, synmått, 2,2 l, 412 x 160 x 200 mm, rostfritt stål, silver

  Pumptermos, Original, synmått, 2,2 l, 412 x 160 x 200 mm, rostfritt stål, silver
  Coffee Queen Original pumptermos bevarar kaffets intensiva smak medan det hålls varmt och färskt under längre perioder. Bara att placera termosen där du vill att kaffet ska serveras.Coffee Queen Original pumptermos är anpassad till Coffee Queen Originalbryggare för direkt bryggning i termos, men kan användas till att hälla upp kaffe om man har en tradionell glaskannebryggare. Den är okrossbar och har en rostfri sålinnerbehållare. Tappar enbart 1-1,5 grad i timmen.Material: Rostfritt stålKapacitet: 2,2 l Vikt: 2,04 kgMått: 412 x 160 x 200 mmFärg: Silver
 • Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M

  Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M
 • Heirol Pumptermos 1,9 liter

  Heirol Pumptermos 1,9 liter
  Pumptermos i matt rostfritt stål. Tacke vare ett dubbelt vakuum i rostfritt stål håller kannan drycken varm i 12 timmar och kall i hela 24 timmar. Pumpknappen kan låsas, vilket gör det säkert att bära kannan utan att spilla. För-värm eller kyl ner kannan med varmt eller kallt vatten innan du fyller på med dryck.
 • Emsa Termos pump 2,2L

  Emsa Termos pump 2,2L
  Denna termoskanna (med pump ) passar perfekt på utflykten eller till fritidsaktiviteten, kalaset eller på möten där många vill ha något varmt (eller kallt) att dricka. Termosen har en glasinsats som håller värmen perfekt, länge.Pumptermos med glasinsats. Pumpknapp och handtag.Vikt: 1,507kg Rymmer 2,2 liter Höjd 39 cm Diameter i botten 15,4 cm
ilead