Kungligt Kaffe » Kaffemaskiner » Kapselmaskiner

Märken på kapselmaskiner:

Kapselmaskiner

En kaffemaskin som fick en storartad lansering mycket tack vare Tassimo är kapselmaskinen. Idag finns det flera olika kapselmaskiner som bygger på samma princip.

Du fyller på med vatten, laddar maskinen med en kapsel och trycker på en knapp. Inom en minut har man en god kaffekopp färdig att avnjutas. Kaffet kan varieras med olika kapslar innehållande cappuccino, espresso men även andra varma drycker som te eller choklad. Här hittar du olika kaffekapslar till kapselmaskinerna.

Populärt inom kapselmaskiner

 • Dolce Gusto Kapselmaskin EDG200.B Piccolo

  En kapselmaskin som alltid tar fram den perfekta drycken.Välj mellan espresso, kaffe eller te, varm eller kall dryck.Vattenbehållare på 0,7 liter.Enkel att rengöra.Automatisk avstängning efter 20 minuter.
 • Nespresso Citiz & Milk White

 • Nespresso Lattissima Pro F456

 • Nespresso Essenza Mini

Fler tips på kapselmaskiner

 • Nespresso Essenza Mini

 • Nespresso - Citiz White

 • Nespresso Vertuo Plus Black

 • Philips HD6554/60 Senseo Svart

  Philips HD6554/60 Senseo i läcker svart design är perfekt för dig som vill njuta av gott kaffe utan att krångla till det. Med en kapselmaskin får du rätt dosering varje gång. Du stoppar bara i kapseln och placerar dig kopp. - Brygger två koppar åt gången om så önskas.Effekt på 1450 som snabbt och enkelt brygger ditt kaffe.
 • Nespresso Citiz Black

 • Nespresso Expert&Milk D85-EU-GR-NE

 • Expert&Milk C85 Kaffemaskin Svart

  Med Nespresso Expert&Milk som kommer med en integrerad Aeruccoino3 så får du möjlighet till en stor variation av olika kaffestorlekar, med den nya storleken Americano så får du en extra stor kopp kaffe för en mildare upplevelse. Expert&Milk erbjuder även ett temperaturreglage som gör att du kan ställa in din kaffetemperatur i 3 olika lägen. Kaffemaskinen har en nyskapande design, inspirerad av baristavärlden som passar att placera mot väggen. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så kan du göra ett utmärkt mjölkskum och en mängd olika mjölkbaserade kafferecept. Nespresso Expert&Milk är utrustat med en smart Bluetooth teknologi, som i kombination med den mobila appen möjliggör att du kan skräddarsy dina kaffeinställningar, få en överblick av din kaffeförbrukning och starta en kaffebryggning från avstånd. Dessutom så får du tillgång till maskinassitans och support via den mobila applikationen. Du kan själv säkerställa din mobila enhets kompabilitet på www.nespresso.com/Expert. Till varje maskin så medföljer ett startpaket med 14 olika kaffekapslar från Nespresso för att du snabbt ska kunna hitta din framtida favorit.
 • Creatista Plus J520 Kaffemaskin Rostfri

  Nespresso Creatista kaffemaskin ger dig möjligheten att skapa kaffe-art i ditt eget hem precis som om du vore en Barista. Detta är möjligt tack vare Nespressos uppfinnelserikedom och kaffe-expertis i kombination med den helautomatiska ångpipen. Kaffemaskinens pedagogiska display vägleder dig genom alla möjliga kafferecept och maskinunderhåll. Kaffemaskinen har en stilren och robust design i rostfritt stål och den specialdesignade, barista-inspirerade mjölkkannan ingår i maskinförpackning. Till varje maskin så ingår ett välkomstpaket innehållande 14 stycken kapslar, varje kapsel har en unik karaktär för att du ska kunna hitta din framtida favorit.
 • Nespresso Vertuo Plus Black

 • Citiz&Milk D122 Kaffemaskin

  Med sin stilrena design så tillfredsställer Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin både kaffeälskaren som den designmedvetnes behov. Kaffemaskinen ger en elegant touch till dagens alla kaffestunder. Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin kommer i flera olika färgalternativ, den är enkel att hantera och håller Nespressos höga kvalitetskrav. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så sträcker sig Citiz&Milk än längre och kan erbjuda en mängd olika mjölkbaserade kafferecept med inspiration från barista-världen.
 • Citiz D112 Kaffemaskin

  Med sin stilrena design så tillfredsställer Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin både kaffeälskaren som den designmedvetnes behov. Kaffemaskinen ger en elegant touch till dagens alla kaffestunder. Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin kommer i flera olika färgalternativ, den är enkel att hantera och håller Nespressos höga kvalitetskrav. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så sträcker sig Citiz&Milk än längre och kan erbjuda en mängd olika mjölkbaserade kafferecept med inspiration från barista-världen.
 • Nespresso Lattissima Touch

 • Nespresso Citiz White

 • Nespresso - Creatista Plus

 • Nespresso Lattissima Touch F521 Silver

 • Bosch TAS3203 Multimaskin till varma drycker

  Med Bosch Tassimo Suny kan du snabbt avnjuta en god kopp kaffe, te eller annan favoritdryck. Du väljer kapsel, sätter i den och trycker på knappen - voila! Tack vare den innovativa flödesvärmaren värms vattnet snabbt upp och du kan avnjuta din första kopp. För dig som har bråttom på morgonen finns SmartStart då du endast sätter in koppen och trycker till för att starta bryggningen. Vill du kan du även ställa in koppen och trycka på knappen separat. Maskinen är utrustad med en flexibel kopphållare vilket betyder att  hela familjen kan använda sina favoritkoppar. Med Tassimo Suny får du en kapselmaskin som är lätt att både använda, underhålla och rengöra. Den sköljer automatiskt bryggsystemet efter varje bryggning samt är utrustad med automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram.Specifikationer:- Vattentank på 0,8 liter- Få din favoritdryck med ett knapptryck- Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram- Flexibel kopphållare - Lösa delar tål maskindisk- Innovativt uppvärmningssystem - SmartStart för den som vill att det ska gå ännu snabbare
 • Bosch Kapselmaskin Tassimo T55 SV

  Tassimo – god varm dryck lätt och bekvämt!Tassimo är ett revolutionerande sätt att göra många olika sorters goda och varma drycker hemma. Det är så lekande lätt att alla i familjen kan göra sin egen favoritdryck! Med ett intelligent identifikationssystem för streckkod, anpassar maskinen automatiskt storlek, bryggningstid och temperatur för den dryck du väljer. Styrkan kan också varieras genom att bryggningscykeln kan avbrytas när som helst eller förlängas. Den utsökta smaken finns i kapslarna, T DISCS, och efter varje bryggning rengörs systemet via en ångpuff – för ett perfekt resultat varje gång.Tack vare Tassimos teknik kan samma maskin laga till en intensiv Espresso som färskbryggt kaffe och också laga till en äkta Cappuccino, en skummande Latte Macchiato, varm choklad eller te. Tassimo är enkel att sköta, den har kapselhållare med Soft-lift-up och ger smidigt byte av T Disc utan att det droppar. Kopphållaren är justerbar för koppar och glas i olika storlekar, och kan också tas bort för att ge plats för mycket stora koppar. LED-lampor informerar om maskinens status som t.ex. när vattentank (löstagbar) behöver fyllas på, när det är dags för avkalkning eller när vattenfiltret behöver bytas.Maskinen har låg energiförbrukning och bara den mängd vatten som behövs värms upp. Den återgår sedan automatiskt till stand-by läge efter varje bryggning. TAS5542 har en elegant svart och kompakt design med kromdetaljer och glansig front. Delarna går att diska i maskin.
 • Nespresso Essenza Mini & Aeroccino 3

  Liten och kompakt espressomaskin,Enkel att använda,Utmärkt kaffekvalitet ,1310 W effekt,5 års tillverkargaranti,
 • Bosch TAS14 Tassimo Kapselmaskin

  Gör läckra drycker till hela familjen med en enkel maskin. Med Bosch TAS14 kan du själv välja kapsel och brygga den dryck du önskar. Den är utrustad med ett innovativt uoovärmningssystem som gör att maskinen är klar på en gång när den blivit ansluten till ström.Den är enkel att rengöra tack vare det automatiska rengörings- och avkalkningsprogrammet. Därtill tål de lösa delarna maskindisk. Du kan brygga många olika drycker, såsom cappuccino, espresso, varm choklad eller te. Den fås i tre fina färger.
 • Dolce Gusto Kapselmaskin Genio2 Black

  Multifunktionell kapselmaskin med justerbar koppbricka och 15 bars tryck.En ny kapselmaskin som ger dig snabbt och enkelt cappuccino, espresso, café latte, vanligt kaffe, varm choklad och många andra sorters drycker - ända upp till 18 olika sorter! Tack vare att kaffet förvaras i engångskapslar, hålls det alltid färskt och aromen bevaras. Samtliga kapslar är tillverkade av återvinningsbar plast. Mjölk till din dryck får du också via en kapsel, så du behöver inte skumma någon mjölk själv.15 bars tryckMaskinens pump har ett tryck på 15 bar, som gör att alla aromer kommer till sin rätt under bryggningen, och det tar mindre än en minut för maskinen att starta upp.Enkel att användaMaskinen är enkel att använda och att hålla ren. Vattentanken rymmer 0,7 liter och är avtagbar så att du smidigare kan fylla på nytt vatten. Höjden på droppbrickan kan du justera efter höjden på koppen eller glaset.Maskinen har också en scroll-kontroll så att du kan anpassa styrkan på kaffet.Automatisk avstängningNär du inte har använt maskinen på 20 minuter stänger den automatiskt av sig själv.
 • Nespresso Vertuo Plus White

 • Bosch TAS1403 Mulitmaskin till varma drycker

  Låt hela familjen njuta av läckra varma drycker. Med Tassimo kapselmaskin kan du enkelt få den dryck du är sugen på med endast ett knapptryck. En god kopp svart kaffe på morgonen, varm choklad en kall vinterdag, en värmande kopp eftermiddagste eller varför inte skämma bort dig själv och en god vän med en krämig latte. Den är utrustad med en lättillgänglig vattentank på 0,7 l, LED-belysning som indikerar när det är dags för avkalkning eller påfyllning av vattentank samt automatisk rengörings- och avkalkningsprogram. De lösa delarna tål maskindisk vilket gör det ännu lättare att hålla maskinen ren och fräsch. Tack vare det innovativa uppvärmningssystemet är maskinen klar att göra din favoritdryck på en gång - ingen uppvärmning krävs, den är redo så fort du sätter i sladden. Med sin snygga och kompakta design passar denna maskin även in i kök med mindre plats och läckra röda färgen piggar upp och blir en snygg detalj i köket.Specifikationer:- Vattentank på 0,7 liter- Få din favoritdryck med ett knapptryck- Kompakt design- Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram- Lösa delar tål maskindisk- Innovativt uppvärmningssystem
 • Nespresso Lattissima Pro

 • Nespresso Pixie Electric

 • Essenza Mini C30 Kaffemaskin Svart + Aeroccino mjölskummare

  Nespressos mest kompakta och smidiga maskin någonsin utan några kompromisser på kvalitet. Nespresso Essenza Mini kaffemaskin har två programerabara kapslar, är enkel att hantera och skapar ett perfekt kaffe helt enligt Nespressos standard. Den förvånansvärda kompakta kaffemaskinen kommer att övertyga dig när du får utmärkt kaffe på bara ett par sekunder tack vare den högpresterande pumpen och snabba uppvärmningsfunktionen. Till varje kaffemaskin så medföljer ett startpaket med Nespresso kaffekapslar, varje kapsel med en unik smak, detta för att du ska kunna hitta ditt framtida favoritkaffe. I detta paket ingår också Nespressos Aeroccino mjölskummare så att du kan göra ett utmärkt mjölskum och en mängd olika mjölkbaserade kafferecept.
 • Vertuo Svart

  Nespresso Vertuo, kaffemaskinen som med en högteknologisk Centrifusion-teknologi ger en tjock och fyllig crema - med perfekt resultat varje gång! Tack vare streckkoden på kapslarna som maskinen vid bryggning läser av kan du få en perfekt doserad kopp kaffe, från den lilla Espresson (40 ml) till en riktigt stor kopp kaffe (Alto) på hela 414 ml. Till varje ny Nespresso Vertuoline kaffemaskin så ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som hjälper dig att hitta din framtida favorit. Egenskaper - Stor koppvariation - Perfekt resultat varje gång - Användarvänlig och flexibel - Kapslar från Nespresso ingår
 • Expert C80 Kaffemaskin Svart

  Med Nespresso Expert så får du möjlighet till en stor variation av olika kaffestorlekar, med den nya storleken Americano så får du en extra stor kopp kaffe för en mildare upplevelse. Nespresso Expert erbjuder även ett temperaturreglage som gör att du kan ställa in din kaffetemperatur i 3 olika lägen. Kaffemaskinen har en nyskapande design, inspirerad av baristavärlden som passar att placera mot väggen. Nespresso Expert är utrustat med en smart Bluetooth teknologi, som i kombination med den mobila appen möjliggör att du kan skräddarsy dina kaffeinställningar, få en överblick av din kaffeförbrukning och starta en kaffebryggning från avstånd. Dessutom så får du tillgång till maskinassitans och support via den mobila applikationen. Du kan själv säkerställa din mobila enhets kompabilitet på www.nespresso.com/Expert. Till varje maskin så medföljer ett startpaket med 14 olika kaffekapslar från Nespresso för att du snabbt ska kunna hitta din framtida favorit.
 • Nespresso Essenza Mini Piano Black C30-EU-BK-NE1

 • Dolce Gusto Kapselmaskin Circolo FS Röd

  En kapselmaskin där du digitalt kan ställa in vattenmängden för att få den perfekta koppen. Gör både varma och kalla drycker som tex. Espresso, Zoegas kafe eller tea. Vattentanken rymmer 1,3 liter. Automatisk avstängning efter 20 minuterMultifunktionell kapselmaskin Dolce Gusto Circolo flow stop: Tillagar capuccino, espresso, kaffe latte, vanligt kaffe, chokladdryck och många andra typer av drycker enbart genom användning av kapslar!- Vit- 15 bar- 1,3 l. vattentank- Halvautomatisk
 • Lattissima F456 kaffemaskin Silver

  Nespresso Lattissima Pro kaffemaskin är byggd enligt samma kvalitet som en professionell kaffemaskin men med en hög användarvänlighet. En förvånansvärd enkel maskin att hantera med en avancerad teknologi och en smart touchskärm som gör att du enkelt kan navigera bland maskinens olika kaffealternativ och inställningar. Njut av en barista-inspirerad cappuccino eller Latte Macchiato med bara en snabb knapptryckning.
 • Sjöstrand Espresso kapselmaskin

  Med den här silverblanka skönheten till kapselmaskin får du inte endast ett gott kaffe utan även en snygg inredningsdetalj till köket. kapselmaskinen är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål och har en blank finish som ger ett elegant och lyxigt uttryck. Den har en högtryckspump på 19 bar som hjälper till att leverera en utsökt kopp kaffe varje gång. Du kan själv välja om du vill använda Nespresso-kapslar eller Sjöstrands egna komposterbara kaffekapslar. Den avtagbara vattenbehållaren rymmer 1,2 liter och i kapselbehållaren får 15 kapslar plats åt gången.
 • Nespresso Creatista Plus

 • Lattissima Touch Kaffemaskin Svart

  Nespresso Lattissima Touch erbjuder dig möjligheten att skapa dina egna kaffefavoriter med hjälp av produktens touch screen så är det endast ett knapptryck bort. Välj mellan 6 olika alternativ för kaffe- och mjölkrecept. Kapselmaskinen är lättanvänd, tidlös design och har hög prestanda.
 • Nespresso Essenza Mini White (C-Range)

 • Philips HD6554/60 Senseo

 • VertuoPlus Silver Kaffemaskin

  Nespresso VertuoPlus, kaffemaskinen som med en högteknologisk Centrifusion-teknologi ger en tjock och fyllig crema - med perfekt resultat varje gång! Tack vare streckkoden på kapslarna som maskinen vid bryggning läser av kan du få en perfekt doserad kopp kaffe, från den lilla Espresson (40 ml) till en riktigt stor kopp kaffe (Alto) på hela 414 ml. Ett knapptryck är det enda du behöver med VertuoPlus. Till varje ny Nespresso Vertuoline kaffemaskin så ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som hjälper dig att hitta din framtida favorit. Egenskaper - Fem olika koppstorlekar - Användarvänlig och flexibel - Perfekt resultat varje gång - Kapslar från Nespresso ingår
 • Nespresso Vertuo Plus Silver

 • Nespresso Essenza Mini

 • Nespresso Nespresso Vertuo Plus Vit

 • Nespresso Citiz 2 - Single - Black

  Espresso, Lungo och mer därtill,Modern, retroinspirerad design,Högtryckspump och perfekt uppvärmning,Välkomstpaket med 16 kapslar inkluderat i boxen,Energibesparande,
 • Nespresso Essenza Mini Röd

 • Lattissima Touch Kaffemaskin Silver

  Nespresso Lattissima Touch erbjuder dig möjligheten att skapa dina egna kaffefavoriter med hjälp av produktens touch screen så är det endast ett knapptryck bort. Välj mellan 6 olika alternativ för kaffe- och mjölkrecept. Kapselmaskinen är lättanvänd, tidlös design och har hög prestanda.
 • Nespresso Lattissima Touch F521 Vit

 • Citiz&Milk D122 Kaffemaskin Vit

  Med sin stilrena design så tillfredsställer Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin både kaffeälskaren som den designmedvetnes behov. Kaffemaskinen ger en elegant touch till dagens alla kaffestunder. Nespresso Citiz&Milk kaffemaskin kommer i flera olika färgalternativ, den är enkel att hantera och håller Nespressos höga kvalitetskrav. Med den integrerade mjölskummaren Aeroccino3 så sträcker sig Citiz&Milk än längre och kan erbjuda en mängd olika mjölkbaserade kafferecept med inspiration från barista-världen.
 • Nespresso CitiZ & Milk White

 • Nespresso Vertuo Plus GCB2 Silver

  Stor koppvariation,Perfekt resultat varje gång,Snabb uppvärmning,Användarvänlig och flexibel,Kapslar från Nespresso ingår,
 • Philips HD6554/60 Senseo

 • Nespresso Essenza Mini C30

 • Nespresso Citiz 2 - Single - White

  Espresso, Lungo och mer därtill,Modern, retroinspirerad design,Högtryckspump och perfekt uppvärmning,Välkomstpaket med 16 kapslar inkluderat i boxen,Energibesparande,
 • Nespresso - Citiz Black

 • Lattissima One Mocca Brown

 • VertuoPlus Kaffemaskin Vit

  Nespresso VertuoPlus, kaffemaskinen som med en högteknologisk Centrifusion-teknologi ger en tjock och fyllig crema - med perfekt resultat varje gång! Tack vare streckkoden på kapslarna som maskinen vid bryggning läser av kan du få en perfekt doserad kopp kaffe, från den lilla Espresson (40 ml) till en riktigt stor kopp kaffe (Alto) på hela 414 ml. Ett knapptryck är det enda du behöver med VertuoPlus. Till varje ny Nespresso Vertuoline kaffemaskin så ingår ett startpaket med kapslar från Nespresso som hjälper dig att hitta din framtida favorit. Egenskaper - Fem olika koppstorlekar - Användarvänlig och flexibel - Perfekt resultat varje gång - Kapslar från Nespresso ingår