Espressomaskiner

Espressomaskinen förenklar för dig att göra en god kopp espresso. En enkel knapptryckning på en helautomatisk kaffemaskin för espresso och inom en minut är din kaffekopp klar.

Vi tycker att alla kaffeälskare borde unna sig den bästa espressomaskinen hemma eller på jobbet. Här ser du ett brett utbud av maskiner som kan brygga espresso enkelt.

Populärt inom espressomaskiner

 • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin

  DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin
  Brygg en läcker kopp kaffe på enklast möjligast vis. Denna espressomaskin från DeLonghi är automatisk, vilket betyder att du bara behöver ställa in styrkan på kaffet med ett enkelt knapptryck. Önskar du mjölk i kaffet, t.ex. i en cappuccino eller caffe latte, behöver du bra värma upp och skumma mjölken med det medföljande ångmunstycket.Den automatiska Magnifica S Smart passar perfekt till dig som vill att maskinen gör jobbet och låter dig njuta av perfekt bryggt kaffe. Den integrerade kaffekvarnen rymmer upp till 250 gram kaffebönor medan vattenbehållaren har en kapacitet på 1,8 liter. Maskinen är också utrustad med automatisk avstängnings-funktion.
 • Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

  Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze från Siemens är en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller välj din egen favorit kaffe med hjälp av ”Aroma Plus-paketet” vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.
 • Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin

  Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin
  För att espresson och cappuccinon ska få en riktigt krämig och rik smak är det viktigt att bevara de naturliga oljorna och aromerna i bönorna. The Barista Express™ garanterar dig en välsmakande espresso eller cappuccino varje gång. Espressomaskin är en av de bästa på marknaden i denna prisklass och ger dig härliga kaffeupplevelser i många år.Den smarta kaffekvarnen maler inte bara dina bönor direkt ner i filtret, utan doserar också en perfekt mängd kaffe som passar till din favoritespresso eller cappuccino. Själva kvarnen är utrustad med 18 inställningar som gör det möjligt att mala bönorna precis som det passar dig. Den lufttäta behållaren har en kapacitet på hela 250 g. och PID temperaturkontroll.
 • Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox från Siemens är en kaffemaskin med extra allt!Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.

Fler tips på espressomaskiner

 • Sage Barista Touch™ Impress SES881 espressomaskin, black truffle

  Sage Barista Touch™ Impress SES881 espressomaskin, black truffle
  Upptäck Sage Barista Touch™ Impress, en stilren kaffemaskin som ger dig allt du behöver i köket. Den har åtta förinställda drycker och plats för att spara och namnge åtta av dina egna skräddarsydda drycker, så att du får ditt kaffe precis som du vill ha det. De förinställda dryckerna är flat white, caffe latte, cappuchino, espresso, long black, babyccino, varm choklad och te.Med hjälp av Impress™ Puck System är det enkelt att få till den perfekta dosen tack vare den intelligenta doseringen med centrerad malning, påfyllning, assisterad tampning och en baristavridning på 7° för ett exakt polerat intryck på tio kilo. Den innovativa lösningen för tampning och dosering lär sig under arbetets gång och beräknar dosen automatiskt utifrån den senaste användningen.Steg-för-steg-baristaguiden ger dig feedback i realtid och täcker allt från malning och tampning till extraktion och skumning av sammetslen mjölk. Perfekt för dig som vill kunna njuta av den ultimata koppen kaffe varje gång. Svep på touchskärmen och välj bland de förinställda dryckerna, eller skapa din egen perfekta kaffevariant.Maskinen är utrustad med handsfree mjölkskumning med systemet Auto MilQ™, som är uppdaterat med ännu smartare inställningar för skumning av din favoritmjölk. Tid, lufttillförsel och temperatur kalibreras efter ditt val av mjölk, så att du får sammetslent mikroskum som både är otroligt gott och passar perfekt för latte art. Auto MilQ™ har inställningar för komjölk och för havre-, mandel- och sojamjölk.Sage Barista Touch™ Impress är utrustad med en europeisk Baratza®-precisionskvarn och har hela 30 förmalningsinställningar att välja mellan, så att du kan anpassa malningsgraden med precision efter din önskade extraktion och smak. ThermoJet®-värmesystemet med PID-styrning ger utsökt kaffe och låter dig justera både temperatur, flödeshastighet och kontakttid för ett otroligt gott resultat.Till maskinen medföljer en rad tillbehör och rengöringsverktyg. Skrolla ner för att se hela listan.
 • Sage SES500SST The Bambino Plus espressomaskine, rostfritt stål

  Sage SES500SST The Bambino Plus espressomaskine, rostfritt stål
  Kompakt espressomaskin med flera kvalitéer!  Bambino Plus Espressomaskin från Sage kompromissar aldrig med kaffets kvalité. Med denna maskin brygger du en kopp espresso med barista-skicklighet som balanserar arom och styrka på ett fulländat sätt. Med en snabb uppvärmning på bara 3 sekunder och en exakt espressoextraktion går du från böna till kaffe snabbare än någonsin förr. Precis som på kaféet! Med den automatiska mjölkskummaren kan du justera temperatur och konsistens på din mjölk så att den blir precis som du vill ha den. Nu kan du öva upp din latte-art och servera en perfekt cappuccino när gästerna kommer på besök. Med hjälp av det 55 mm stora portafiltret som rymmer 19 gram uppnår du en perfekt konsistens och balans på kaffet. Bambino Espressomaskin är tillverkad för att vara så enkel som möjligt, samtidigt som den inte kompromissar med kvalitén! Designen är enkel, modern och kompakt. Den smälter snabbt in på köksbänken och blir genast en del av din dagliga köksrutin. Inled morgonen med en perfekt och smakrik espresso eller servera den efter middagen när familj och gäster samlats runt bordet!    Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Rostfritt stål. - Vattentank: 1,9 liter.- Höjd: 31 cm.- Bredd: 19,5 cm.- Djup: 32 cm.- Effekt: 1600 Watt.- Uppvärmning på bara 3 sekunder!-
 • La Marzocco GS3 Espressomaskin MP

  La Marzocco GS3 Espressomaskin MP
  Ingenjörsteamet bakom italienska La Marzocco har lyckats ta den mest avancerade La Marzocco-teknologin och överföra den till en espressomaskin som passar alldeles utmärkt i hemmet. GS3-maskinen är utrustad med Dual-Boiler, vilket innebär att den har både en 3,5 liters ångkanna och en 1,5 liter bryggkanna med var sitt värmeelement. Den inbyggda vattentanken kan fyllas på manuellt men också anslutas direkt till en vattenkälla.Hos GS3 hittar du även en intern rotationspump, PID temperaturreglering, digital display, uppvärmningssystem, filterhållare i rostfritt stål och en filterkorg med precision. Maskinen arbetar tyst och kräver vattenfiltreringssystem. GS3-maskinen finns i två olika utgåvor: AV-system (Auto-Volumetric) och MP-system (Conical Mechanical Paddle).Inbyggd WiFi-modul som gör att du ka använda de nya La Marzocco Home App. Använd din smartphone som display och justera bl.a. temperatur och pre-infusion. Den ger dig även möjlighet att slå på och av espressomaskinen via appen, samt att sätta en timer så att kaffet är klart på utsatt tid.Välj mellan AV (Auto-Volumetric) som gör det möjligt att programmera vattenvolym, och MP (Manual Paddle) med möjlighet för att manuellt kontrollera pre-infusion, tryck och bryggtid. För artisten respektive perfektionisten – kan jämföras med en klassisk bil med manuell växellåda (MP) och en superbil med automatisk växellåda (AV).
 • DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M

  DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M
  La Specialista är Delonghi espressomaskinen som möjliggör att du kan få till den där äkta caféupplevelsen hemma. Med den inbyggda kvarnen kan du välja storlek på malningen av bönorna och därmed skapa din alldeles egna och unika espressodryck. Malningen kommer direkt ner till tampningsstationen där du placerar handtaget, pressar din malda espresso till en kompakt massa och placerar sedan handtaget i gruppen för att göra din espresso. Tack vare Min-Meny knappen så kan du välja att spara dina preferenser så du alltid får det kaffet du tycker bäst om. Espressomaskinen har en smart inbyggd termometer som säkerställer att vattnet är perfekt tempererat när det möter kaffet. På höger sida finns mjölkskummaren som gör att du kommer få en perfekt skummad mjölk till de tillfällen du vill ha en cappucino eller latte.
 • Melitta Barista TS Smart espressomaskin, silver

  Melitta Barista TS Smart espressomaskin, silver
  Denna smarta espressomaskin från Melitta har allt för att kunna göra en delikat kaffe. Den är mycket användarvänlig och är bland annat utrustad med automatisk avstängning och aromakontroll. Du kan anpassa din kaffe precis som du vill ha den och kan därför göra kaffe efter alla smaker. Kontrollpanelen är enkel läsa av och ger dig möjligheten att välja mellan olika sorters kaffe, intensitet och justera vatten- och kaffemängd. Du kan snabbt brygga 1-2 koppar kaffe per gång. Du kan även parkoppla espressomaskinen med din smartphone där du kan ställa in och spara inställningar. Rengörings- och avkalkningindikatorerna gör det enkelt att hålla maskinen ren. Här får du en helautomatisk espressomaskin från Melitta med en mängd olika funktioner. Unna din kaffeglädje med denna enastående espressomaskin.
 • Sage - Sage The Barista Touch Espressomaskin Black Truffle

  Sage - Sage The Barista Touch Espressomaskin Black Truffle
  The Barista Touch Espressomaskin är för dig som vill kunna göra riktigt gott kaffe. Med denna maskin kan du göra ditt kaffe precis som du gillar det, och du kan dessutom spara din skräddarsydda kaffedrink. Enkel touch, inbyggd kaffekvarn och automatisk mjölk-skummare. Egenskaper:- Kompakt och fristående- 1850 W- Kapacitet: 2 liter- Tryck: 15 bar- Koppvärmare- Indikator för rengöring och rengöringsprogram- Touch-skärm- Mjölkskummare- Snabb uppvärmning
 • KitchenAid - KitchenAid Artisan Espressomaskin Cremé

  KitchenAid - KitchenAid Artisan Espressomaskin Cremé
  Med Artisan Espressomaskin från KitchenAid brygger du ljuvlig espresso. Med hjälp av dubbla temperatursensorer och en italiensk 15-barspump får du enkelt en fyllig och krämig espresso. Espressomaskinens dosväljare är programmerbar för just din önskad koppstorlek och med ett enda knapptryck gör det enkelt att brygga en eller två koppar. - 1,4 l vattenbehållare med handtag och lock. - Kaffepackare med platt bas i rostfritt stål - 4 korgar för kaffe enkel/dubbel - Kaffemått - Ångrör med stav i rostfritt stål och gummihandtag för rörelse - Mjölkkanna 350 ml -Dropptråg Modell: 5KES6503EOB
 • La Pavoni - New Botticelli Evolution Semiproffessionell Manuell Kaffemaskin

  La Pavoni - New Botticelli Evolution Semiproffessionell Manuell Kaffemaskin
  New Botticelli Evolution Semiproffessionell Manuell Kaffemaskin - Stig in i världen av kaffekonstens mästare med La Pavoni Semi-professionella maskiner. Dessa extraordinära maskiner är inte bara ett kökstillbehör - de är en portal till en värld av kaffegourmet. Med La Pavoni får du inte bara en kaffemaskin; du får en passionerad hängivenhet till kvalitet, precision och den perfekta koppen espresso.TEKNISK SPECIFIKATION- Antivakuum-ventil: Ja- Automatisk elektronisk vattennivå: Ja- Typ av kokare: Dubbel kokare- Material i kokaren: Koppar och mässing- Material i koppvärmare: Koppar och mässing- Koppvärmarens kapacitet: 1,8 l- Kokarens kapacitet: 0,6 l- Typ av pump: Roterande- Pumptryck: 20 bar- Vattenbehållarens kapacitet: 2.9 lELEKTRISK ANSLUTNING- Spänning (V): 220-240 V-Frekvens (Hz): 50/60 HzLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • Acaia Bas till Lunar

  Acaia Bas till Lunar
  Acaia bas till Lunar espressomaskin. Lätt att montera och skyddar maskinen mot värme och ånga. För professionell användning. Specifikation:Mått: BxLxH: 11x11x7,8 cm.Vikt: 285 g.
 • DeLonghi La Specialista Arte Evo espressomaskin

  DeLonghi La Specialista Arte Evo espressomaskin
  Älskar du att njuta av riktigt bra kaffe och espresso? Då är espressomaskinen La Specialista Arte Evo något för dig. Det här baristainspirerade underverket ger dig nämligen full kontroll över varje kopp hela vägen från malning till bryggning. Maskinen har åtta olika inställningar för malning och tre temperaturprofiler, så att du kan anpassa varje kopp efter dina personliga preferenser.Utöver inställningarna för malning och temperatur är maskinen utrustad med en rad avancerade funktioner. Den aktiva temperaturkontrollen säkerställer en stabil vattentemperatur under hela extraktionsprocessen, vilket ger en jämn och välsmakande espresso. Tack vare Cold Extraction-teknik kan du även göra uppfriskande cold brew på mindre än fem minuter. Den skonsamma extraktionen bevarar kaffebönornas blommiga arom och naturliga sötma, vilket ger ett högkvalitativt kallbryggt kaffe med oöverträffad smak.Njut av en äkta baristaupplevelse i ditt eget hem med den medföljande tillbehörssatsen, inklusive tamper, mjölkkanna samt en praktisk doserings- och tampningsguide som hjälper dig att hålla koll på bryggningen. För dig som vill utforska dina kreativa sidor så öppnas en värld av möjligheter med mjölksystemet My Latte Art, som låter dig skapa imponerande latte art och anpassa dina drycker efter eget tycke och smak.Med DeLonghi La Specialista Arte Evo kan du fullända din kaffeupplevelse. Börja dagen med dina favoritespressobönor och njut av dina favoritdrycker, skräddarsydda efter dina önskemål – vad väntar du på?
 • Smeg Smeg espressomaskin automatisk Vit

  Smeg Smeg espressomaskin automatisk Vit
  Smeg Smeg espressomaskin automatisk Vit
 • Smeg Smeg 50's Style espressomaskin med kaffekvarn Vit

  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin med kaffekvarn Vit
  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin med kaffekvarn Vit
 • Rocket Appartamento Nera White espressomaskin + Faustino kaffekvern

  Rocket Appartamento Nera White espressomaskin + Faustino kaffekvern
  Rocket Appartamento är den allra minsta espressomaskinen från Rocket Espresso. Men låt dig inte luras av storleken – det här är en otroligt stark kaffemaskin, utmärkt för det mindre köket. Kaffemaskinen är noggrant designad och de interna komponenterna håller hög standard. På så vis får du det nätta formatet, utan att kompromissa med den funktion och kvalitet du förväntar dig av en espressomaskin från Rocket. Maskinen är dessutom exceptionellt tystgående och brygger, så klart, otroligt gott kaffe.Appartamento Serie Nera har en matt design med flyttbara sidopaneler. I det här specialpaketet levereras den ihop med en Rocket Faustino – märkets allra mest kompakta kaffekvarn. Du får ett sofistikerat par i kompakt design, men med robust prestanda och hållbarhet.Espressomaskinen Appartamento är utrustad med ett värmeväxlingssystem, vilket gör att du simultant kan både brygga kaffe, skumma mjölk och temperera varmvatten på ett enkelt och effektivt sätt. Maskinen har en digital display och stora fötter som låter den stå stadigt på bänken. Du kan koppla maskinen direkt till en vattenkälla, men den har även en inbyggd vattentank som rymmer 3 liter. Maskinen levereras inklusive två huvuden för enkel/dubbel espresso, plastfodral, måttsked och rengöringsborste för kaffehuvudena.Faustino kaffekvarn är både solid, tystgående och tar lite plats i köket. Trots sin lilla storlek maler den otroligt effektivt – omkring ett gram kaffe per sekund. Med hjälp av sömlös mikrometerjustering får du enkelt till din önskade malningsgrad. Maskinen har dessutom både manuell dosering och plats för två förinställda program, till exempel för enkel och dubbel espresso. Program och tidsinställning väljer du via den användarvänliga touch-skärmen. Kvarnens bönbehållare rymmer 320 gram. Lock medföljer.Rocket Espresso är baserade i Milano, där de producerar högkvalitativa espressomaskiner enligt den italienska Fatto a Mano-traditionen. Maskinerna tillverkas för hand och varje beståndsdel är noga genomtänkt och monterad. Det lilla hantverkarteamet producerar espressomaskiner och kaffekvarnar för både privat och kommersiellt bruk. Deras fokus ligger alltid på detaljer, estetik och, framför allt, smak.Läs mer om Appartamento Serie Nera espressomaskin & Faustino kaffekvarn nedan.
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Pastellblå

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Pastellblå
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg - Smeg Kaffemaskin Helautomatisk med mjölkskummare Vit

  Smeg - Smeg Kaffemaskin Helautomatisk med mjölkskummare Vit
  Med rätt espressomaskin kan ni på ett ögonblick dricka ert kaffe på italienskt vis. Smegs nya helautomatiska espressomaskin garanterar ett professionellt resultat tack vare direktmalningen av era favoritkaffebönor. Fyll bara behållaren med kaffebönorna, häll mjölk i mjölkbehållaren och välj önskad dryck i den intuitiva snabbvalsmenyn. Inom några sekunder är ert kaffe klart tack vare värmesystemet Thermoblock. Med andra ord - upplev en riktigt bra espresso i hemmet.
 • Smeg Manuell Espressomaskin Cadillac Pink - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Rosa

  Smeg Manuell Espressomaskin Cadillac Pink - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Rosa
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Mässing/Svart

  La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Mässing/Svart
  Gör espresso som en professionell barista med Professional kaffemaskin från italienska La Pavoni. Handgjord i Milano.Denna manuella kaffemaskin har en vattentank på 1,6 liter vattentank vilket räcker till 16 koppar. Den är också utrustad med funktioner som indikator för vattennivå och ångfunktion.Maskinen har också en manometer som visar trycket BPPC (Brewing Pressure Profiling Control) samt en temperaturmätare för bryggenheten.För en god espresso, gör så här:- Skruva av skyddslocket till vattentanken- Fyll på färskt vatten- Tryck på startknappen på nedre delen av maskinen- Maskinen är redo när indikatorlampan släcks- Förvärm genom att pumpa ned lite vatten- Välj filterstorlek, det finns två olika:Single cup 6-8 gDouble cup 14-16 g-Mal ned kaffet i filtret och pressa ned det varsamt med tampern-Sätt filtret på plats och dra upp handtaget, pressa sedan sakta ned. Reglera trycket manuellt.- Njut din espressoDu kan också göra en cappuccino, gör espresso i en större kopp, använd den tillhörande mjölkskummaren och fyll på med mjölk.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • La Pavoni - New Cellini Evolution Semiproffessionell Manuell Kaffemaskin Svart

  La Pavoni - New Cellini Evolution Semiproffessionell Manuell Kaffemaskin Svart
  Med New Cellini Evolution, en semiprofessionell manuell kaffemaskin i svart från La Pavoni, får du inte bara en apparat, utan en hel livsstil. Våra manuella espresso maskiner ger dig full kontroll över varje steg i bryggprocessen, vilket låter dig utforska och experimentera för att uppnå den perfekta balansen och smaken i varje kopp kaffe. Välkommen till La Pavonis värld av kaffe, där passion möter precision för en upplevelse utöver det vanliga.TEKNISK SPECIFIKATION- Antivakuum-ventil: Ja- Automatisk elektronisk vattennivå: Ja- Typ av kokare: Enkel kokare m. värmeväxlare- Kokarens material: Koppar och mässing- Värmeelementets kapacitet: 1,8 l- Typ av pump: Roterande- Pumptryck: 20 bar- Vattenbehållarens kapacitet: 2.9 lELEKTRISK ANSLUTNING- Spänning (V): 220-240 V- Frekvens (Hz): 50 Hz- Effekt: 1520 WLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • WMF - Kitchen Minis Aroma Kaffebryggare

  WMF - Kitchen Minis Aroma Kaffebryggare
  Kitchen Minis Aroma Kaffebryggare från WMF
 • Multi Capsule Coffee Machine Steel 4-in-1

  Multi Capsule Coffee Machine Steel 4-in-1
  En praktisk och elegant 4-i-1 multikapselkaffebryggare. Princess kaffemaskin har en avtagbar 0,8 l transparent vattentank och flera adaptrar. Den har även en italiensk högtryckspump på 19 bar och en hög effekt på 1450W, vilket hjälper dig att brygga
 • Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Espressomaskiner & Tillbehör Röd

  Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Espressomaskiner & Tillbehör Röd
  Nespresso Krups Citiz espressomaskin gör både kaffeälskaren och den designmedvetne tillfredsställd genom att skänka elegans till dagens kaffestunder. Krups Citiz espressomaskin håller Nespressos höga kvalitetskrav med högt tryck och snabb uppvärmning som gör espressomaskinen redo på 25 sekunder. En kompakt och slimmad design som är enkel att använda och rengöra.Kapselpaket medföljer.Egenskaper Snabb uppvärmning 25 sekunder 2 kaffevarianter Kapselpaket medföljer 19 bars pumptryck Vattentank 1 liter Vikt: 3,31 kg 5 års garanti Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni Cellini Classic Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Koppar Rostfritt Stål

  La Pavoni Cellini Classic Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Koppar Rostfritt Stål
  Cellini Classic espressomaskin från La Pavoni ger dig perfekt extraherad espresso, som om du har en italiensk kaffebar hemma i köket. Utrustad med traditionell vibrationspump och ångmunstycke för att skumma mjölk. Brygg din espresso eller cappuccino med stil med Cellini Classic från La Pavoni. Med ULKA vibrationspump och manometer som visar trycket vid bryggning extraherar du fantastisk espresso direkt hemma i köket. Den smarta värmeväxlaren gör att du kan brygga kaffe och skumma mjölk samtidigt. Med ångfunktion för att skumma mjölk och stay cool-kran för varmvatten när du vill ha en kopp te. Om espressomaskin från La Pavoni Manometer som visar trycket vid bryggning. ULKA vibrationspump. Pumptryck: 15 bar. Ångfunktion för att skumma mjölk. Kran för varmvatten och te. Värmeväxlare för att brygga kaffet och skumma mjölk simultant. Kapacitet vattentank: 2,9 liter. Kapacitet kokare: 1,8 liter. Medföljande tillbehör Enkel och dubbel filterhållare. Filter för 1 kopp, 2 koppar och Cieco. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Vit

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Vit
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart

  Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart
  Severin Severin KA 5978 espressomaskin 4 koppar Svart
 • La Marzocco Linea Mini Röd

  La Marzocco Linea Mini Röd
  Inspirerad av den klassiska La Mazocco Linea Classic kommer här Linea Mini. Maskinen har allt som en Linea Classic har, med fördelen att den nätta storleken gör den perfekt för användning direkt på köksbordet. Byggkannan är nyutvecklad med micro-boiler/termoblock i rostfritt stål för en snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Här finns även PID-styrning utan display. Linea Mini är förutom detta också  utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3, som förvärmer bryggvattnet. Vår modell inkluderar Pro Touch anti burn steamer.Maskinen är både praktisk och effektiv och har flera goda features. Den kompakta espressomaskinen har baristaljus, paddel, integrerad vattentank på 2 liter, inbyggd rotationspump samt vakuumventil. Här ingår 2 filterhållare i rostfritt stål, 4 filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, 2 kompletta kit för vattenanalys, 1 liten mjölkkanna, rengöringsmedel och manual.Inbyggd WiFi-modul som gör att du kan använda den nya La Marzocco Home App. Använd din smartphone som display och justera bl.a. temperatur och pre-infusion. Den ger dig även möjlighet att slå på och av espressomaskinen via appen, samt att sätta en timer så att kaffet är klart på utsatt tid.
 • La Pavoni Botticelli Premium Espressomaskin rostfritt stål LPSGIM01EU

  La Pavoni Botticelli Premium Espressomaskin rostfritt stål LPSGIM01EU
  En elegant och effektiv espressomaskin som ger dig en optimal kaffeupplevelse. Även om du inte är utbildad barista garanterar vi att du med denna maskin får resultat i samma klass. Du får en otroligt användarvänlig espressomaskin som passar perfekt in i det moderna och stilrena köket. Den är utrustad med en smart avtagbar vattenbehållare på 3 liter. Dessutom brygger den kaffe med pumptryck på hela 15 bar och är utrustad med ångfunktion. På framsidan kan du följa det aktuella trycket, så att du alltid har möjlighet att övervaka bryggningen. Sammantaget får du en praktisk espressomaskin som brygger det mest delikata kaffet.
 • Sage - Sage The Creatista Plus Kaffemaskin Borstad Rostfritt Stål

  Sage - Sage The Creatista Plus Kaffemaskin Borstad Rostfritt Stål
  Komfort utan kompromisser – med Nespresso Creatista Plus får du all bekvämlighet hos en kapselmaskin från Nespresso i kombination med Sages avancerade teknik för mikroskummad mjölk, en teknik som för första gången används i en kapselmaskin.Det innovativa ThermoJet-värmesystemet är redo på 3 sekunder och ger dig möjlighet att välja mellan Ristretto, espresso, lungo, caffelatte, cappuccino, latte macchiato – nu är du hemmets barista.Men en innovativ pekskärm i färg kan du enkelt kan välja från kafémenyn. Gränssnittet leder dig steg för steg genom installationen och den första användningen samt de nödvändiga rengöringsfunktionerna. Med olika förinställningar kan du skapa just dina favoriter genom att anpassa din dryck med exempelvis justerbar kaffevolym, mjölktemperatur och mjölkkonsistens, allt efter eget tycke och smak.Nespresso Creatista Plus har 8 konsistensnivåer och 11 inställningar för mjölktemperatur. Med en helautomatisk ångstav kan du nu skumma mjölk hemma, ställa in den på önskad temperatur för perfekt konsistens. Maskinen levereras även med en mjölkkanna i rostfritt stål. Den automatiska ångstaven rengör sig själv, vilket ger minimal rengöring och mer tid för dig att avnjuta ditt favoritkaffe.- 2 års garanti- Levereras med en mjölkkanna i rostfritt stål- Digital färgskärm- Löstagbar droppbricka och indikator för när den är full- 3 programmerbara koppstorlekar (25 ml, 40 ml, 110 ml)- 8 konsistensnivåer och 11 mjölktemperaturer- Programmerbar vattenhårdhet- Vattenbehållare på 1,5 L- Stor kapselbehållare, rymmer 12 kapslar- Automatisk ångstav med automatisk rengöring 8 konsistensnivåer och 11 mjölktemperaturer- Vikt 5,2 kg- Pumptryck 19 bar- Spänning 220–240 volt- Ström 1 500 watt
 • Espressomaskin med mjölkskumning

  Espressomaskin med mjölkskumning
  Med denna maskin kan du njuta av en ny kopp espresso - 20 bar tryck Kan göra två läckra koppar samtidigt. Munstycket kan också förbereda mjölkskumvarianter som cappuccino, latte macchiato och espresso macchiato. - 20bar - Manuell - Inbyggd mjölkskum
 • Melitta Barista TS Smart espressomaskin, svart

  Melitta Barista TS Smart espressomaskin, svart
  Denna smarta espressomaskin från Melitta har allt för att kunna göra en delikat kaffe. Den är mycket användarvänlig och är bland annat utrustad med automatisk avstängning och aromakontroll. Du kan anpassa din kaffe precis som du vill ha den och kan därför göra kaffe efter alla smaker. Kontrollpanelen är enkel läsa av och ger dig möjligheten att välja mellan olika sorters kaffe, intensitet och justera vatten- och kaffemängd. Du kan snabbt brygga 1-2 koppar kaffe per gång. Du kan även parkoppla espressomaskinen med din smartphone där du kan ställa in och spara inställningar. Rengörings- och avkalkningindikatorerna gör det enkelt att hålla maskinen ren. Här får du en helautomatisk espressomaskin från Melitta med en mängd olika funktioner. Unna din kaffeglädje med denna enastående espressomaskin.
 • Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V

  Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V
  Mozzafiato Cronometro V från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfe
 • Sage Dual Boiler Refurbished - Stål - Producent Refurbished

  Sage Dual Boiler Refurbished - Stål - Producent Refurbished
  Funktioner - Intuitiv smart display - Avancerade PID dubbla spisar - Full kontroll - Tung mjölkarm för mikroskum
 • Sage - Sage Avkalkningsmedel espressomaskin

  Sage - Sage Avkalkningsmedel espressomaskin
  Avlägsnar kalk från din espressomaskin, kaffebryggare och vattenkokare.
 • Dualit Café Plus espressomaskin

  Dualit Café Plus espressomaskin
  Om du älskar både kaffe och te, så är Dualit Café Plus espressomaskin det smarta valet för dig. Denna eleganta espressomaskin som kombinerar klassisk design med modern teknik är kompatibel med både exklusiva och prisvärda kapslar från olika märken, inklusive Dualit- och Nespresso®-kapslar, så att du kan välja efter din smak och budget. Du kan också brygga ett utsökt te med den unika te-funktionen som ger dig en varmare och smakrikare kopp te med optimal smakextraktion. Dualit Café Plus espressomaskin är enkel att använda och energieffektiv. Den värms upp på bara 40 sekunder och stängs av automatiskt efter tio minuter om du inte använder den. Du kan också programmera doseringsminnet för att anpassa mängden vätska till din favoritkopp eller mugg. Med ett tryck på en knapp får du en perfekt espresso, lungo eller te på nolltid. Dessutom har Dualit Café Plus espressomaskin en stilren design i svart som passar in i alla kök. Den har också en avtagbar vattentank på 0,8 liter som är lätt att fylla på och rengöra. Vem vill inte göra sin kaffeupplevelse ännu mer lyxig? Med Dualits mjölkskummare kan du göra det enkelt och snabbt. Den ger dig ett perfekt skummat mjölk på bara två minuter. Varför nöja sig med en maskin när du kan få två i en? Med denna maskin får du det bästa av två världar: kaffe och te. Beställ din Dualit Café Plus espressomaskin idag och upplev skillnaden själv!
 • DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T espressomaskin, titanium

  DeLonghi Eletta Explore ECAM450.86.T espressomaskin, titanium
  Kaffemaskinen Delonghi Eletta Explore ECAM450.86.T är det ultimata valet för den passionerade kaffeälskaren. Den har en snygg design som passar både i hemmet och på kontoret och låter dig välja på mer än 50 olika varma och kalla kaffedrycker. Njut av kaffe med varmt mjölkskum, iskaffe eller kallbryggt kaffe med hjälp av teknikerna LatteCrema, Lattecrema Cool och Cold Extraction. Du kan välja om du vill dricka kaffet hemma eller om du vill ta med det i den medföljande To Go-termosmuggen.Med en enda knapptryckning har du tillgång till en mängd olika kaffedrycker inklusive espresso, cappuccino, latte och mycket mer. Den inbyggda kvarnen maler bönorna färskt för varje kopp, så att du får ut maximal fräschör och smak. Den anpassningsbara menyn på Delonghi Eletta Explore låter dig justera både styrka och temperatur, så att du får ditt kaffe precis som du vill ha det. Maskinen är dessutom utrustad med en automatisk rengöringsfunktion, så att du slipper tänka på att underhålla och rengöra den.*Kampanj med begränsat utbud. Värdet på erbjudandet är ca 750kr. Läs mer nedan.
 • La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart

  La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart
  Det här setet med espressomaskin och kaffekvarn från La Marzocco är det ultimata valet för kaffeälskaren som vill unna sig ett otroligt bryggresultat varje gång. Du får imponerande prestanda och innovativ design, allt i ett snyggt och kompakt format.La Marzocco Linea Mini är inspirerad av den klassiska espressomaskinen Linea Classic. Med Linea Mini får du all funktionalitet från Linea Classic, i en nättare storlek som gör att den passar perfekt för användning direkt på köksbordet. Genom den inbyggda WiFi-modulen kan du använda La Marzocco Home-appen, där du kan justera temperatur och pre-infusion direkt i din smartphone. Via appen kan du även slå på och stänga av maskinen och ställa en timer för att kaffet ska bryggas på utsatt tid.Linea Mini är utrustad med en lång rad exklusiva funktioner. Bland annat är den utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3 som förvärmer bryggvattnet för ett optimalt resultat. Den har även en nyutvecklad bryggkanna i rostfritt stål med micro-boiler/termoblock för snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Espressomaskinen har även inbyggd rotationspump, baristaljus, vakuumventil, PID-styrning utan display, Pro Touch anti-burn-steamer och en integrerad vattentank på två liter. Två filterhållare i rostfritt stål, fyra filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, en liten mjölkkanna, rengöringsmedel, manual och två kompletta kit för vattenanalys medföljer.Pico kaffekvarn är det ultimata komplementet till din espressomaskin och låter dig få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Den har en innovativ ljudabsorberande design, så att du kan njuta av färskmalet kaffe utan att störa morgonlugnet. Den har en användarvänlig design, så att du smidigt kan justera malningsgraden för att få till ett perfekt malningsresultat för just din bryggmetod. Den har även programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att snabbt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning.Pico kaffekvarn är det ultimata verktyget när du vill få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Med en innovativ design och flera imponerande egenskaper sätter den den ny standard för kaffekvarnar. Den har programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att enkelt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning och finjustera din kaffeupplevelse.
 • Sage Bambino Refurbished - Stål - Kaffepro Refurbished

  Sage Bambino Refurbished - Stål - Kaffepro Refurbished
  Sage Bambino Refurbished
 • Rocket R Cinquantotto espressomaskin

  Rocket R Cinquantotto espressomaskin
  Har man sagt Rocker har man sagt ambitiös kaffebryggning. Rockets nya semiautomatiska espressomaskin, R Cinquantotto, är uppföljaren till den klassiska R58-modellen. Den nya modellen skiljer sig bland annat genom den avtagbara touch-displayen och möjligheten att justera brygg- och ångtemperatur samt schemalägga bryggningen. R Cinquantotto har dessutom vinklade fötter som ger den en modernare look och ser till att den står stabilt och säkert. Fötterna kan justeras på höjden för att ge dig optimal arbetshöjd. Espressomaskinen är av typen E61 och använder ett portafilter med diameter på 58 mm.
 • Gaggia Classic EVO PRO espressomaskin stål

  Gaggia Classic EVO PRO espressomaskin stål
  Gaggia Classic Evo Pro espressomaskin är en uppgraderad version av ikoniska Gaggia Classic, som introducerades på marknaden redan 1991. Du får en stilren halvautomatisk espressomaskin med väl beprövad design, framtagen med öga för detaljer. En solid kombination av tradition, erfarenhet och innovation, nu med ännu bättre prestanda och material.Gaggio Evo Pro är utrustad med en trevägsventil, vilket sänker trycket i filterhållaren när du har bryggt din espressoshot. Trevägsventilen gör det även möjligt att backspola maskinen, vilket förhindrar kafferester och annat från att fastna i systemet. Maskinens fodral är tillverkat av mattlackerat rostfritt, med sidor som är utformade för att du enkelt ska kunna se vattentankens kapacitet. Även maskinens ångkran har en ny och förbättrad design med två hål, vilket gör den lättare att arbeta med. På så vis kan du enkelt arbeta fram mjölskum krämig och mjuk konsistens till din cappuccino eller latte. Maskinen är även utrustad med en ny filterhållare i rostfritt stål, en blyfri kokare i mässing och en kokarbeläggning som skyddar mot kalkavlagring.
 • De'Longhi - Kaffemaskin Esam42080Tb Titan

  De'Longhi - Kaffemaskin Esam42080Tb Titan
  Kaffemaskin Esam42080Tb Titan från De'Longhi
 • Smeg ECF02 Espressomaskin, pastellblå

  Smeg ECF02 Espressomaskin, pastellblå
  Med Smeg espressomaskin kan du göra kaffe och mjölkbaserade drycker med ett knapptryck. Det är en manuell espressomaskin från Smeg som har en elegant design i 50-talsstil och en vit färg. Du kan göra allt från espresso till cappuccino med denna espressomaskin, tack vare den professionella ångstången som gör det möjligt att skumma mjölken för att göra mjölkbaserade drycker.Smeg espressomaskin har en LED-indikator som visar när maskinen är redo att användas eller när den behöver rengöras. Du kan också se vilket program du har valt på den orangea menyn. När du är klar kan du använda Autoclean-programmet för att rengöra kannan snabbt och smidigt.Smeg espressomaskin uttrycker den italienska designen, kvaliteten och innovationen som Smeg är känd för. Den är perfekt för dig som vill göra ditt eget kaffe hemma med en professionell touch. Beställ din espressomaskin idag och njut av den bästa koppen kaffe varje dag!
 • Smeg - Smeg 50's Style Helautomatisk Kaffemaskin Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Helautomatisk Kaffemaskin Vit
  50´s Style kaffemaskin från Smeg med integrerad kvarn. Stilren design med borstad frontpanel och polerad kant. Maskinen är helautomatisk och försedd med en touchpanel med fyra knappar. Ristretto, Espresso, Americano - kaffemaskinen har kaffe för alla smaker, bara välja din favorit.- Kapacitet för kaffebönor: 150 g.- Den avtagbara vattentanken har en kapacitet på 1,4 liter- Utrustad med droppbrickaJusterbar vattenhårdhet: lätt / medium / hård- Automatisk avstängningRengöringsborste för bryggenhet och kvarn medföljer
 • Bodum - Filternät till Pressobryggare 8 koppar

  Bodum - Filternät till Pressobryggare 8 koppar
  Filternät i rostfritt stål som passar till Bodums pressobryggare för 8 koppar.
 • Breville - Breville Barista Espresso Kaffemaskin

  Breville - Breville Barista Espresso Kaffemaskin
  Barista Espresso är den nya espressomaskinen från Breville som är den perfekta maskinen till alla hem. Med det automatiska enstegsvredet inställningarna kan du enkelt göra både enkel och dubbel espresso. Är du istället en lattefantast kan du enkelt använda ångröret på sidan av maskinen för att skumma mjölk som en professionell barista som smidigt kan fixa en proffsig latte eller cappuccino. Vattentanken rymmer 2 liter och maskinen använder en värmeteknologi som gör att maskinen endast värmer upp den mängden vatten till dess optimala temperatur som ska användas när du brygger din espresso. För att få till den riktigt goda espresson är det inte bara viktigt att välja bra bönor utan det är direkt avgörande för smaken vilken temperatur vattnet som möter det malda kaffet har. Barista Espresso är därför utrustad med en digital temperaturkontroll som registrerar, minimerar alla avvikelser och ser till att alltid hålla en optimal temperatur hela vägen genom maskinen. Inspirerad av de kommersiella kaffemaskinerna erbjuder Barista Espresso funktionerna och accessoarerna som behövs för att njuta av en perfekt espresso, latte eller cappuccino i ditt eget hem.
 • Dualit - Square Espressomaskin 24x28 cm Svart

  Dualit - Square Espressomaskin 24x28 cm Svart
  Square Espressomaskin från Dualit är snabb, lätt att använda, gör genomgående gott kaffe och tar inte för mycket plats på din bänkskiva.Om du vill att ditt morgonkaffe ska vara kaféstandard men utan krångel; så är detta maskinen för dig. Oavsett om du föredrar nymalet kaffe eller smutsfria ESE-kapslar, kommer Dualits espressomaskin alltid att extrahera en jämn espresso vid en jämn temperatur.Espressomaskinen kan också användas för att dispensera varmt vatten för att brygga te eller göra längre drinkar som en americano. I förpackningen ingår en vattenavhärdare påse som hjälper till att mjuka upp vattnet för att minska kalkansamlingen i din kaffemaskin.1,4 liter tank20 BarTorka av med fuktig trasa
 • Sabor - Ultimate Packning Reservdel

  Sabor - Ultimate Packning Reservdel
  Ultimate Packning (reservdel) till Ultimate blender från Sabor, Känslan av kontroll. Smaken av framgång.
 • Sage - Sage The Barista Pro Espressomaskin Black Truffle

  Sage - Sage The Barista Pro Espressomaskin Black Truffle
  Njut av perfekt kaffe varje gång med Sage Barista Pro espressomaskin. Den här modellen har halvautomatisk drift, inbyggd kaffekvarn, snabb uppvärmning och en mycket stilren design i rostfritt stål.Funktioner:- Halvautomatisk process. Malning, dosering, tampning och mjölktexturering görs automatiskt, men om du känner dig säker kan du byta till manuell drift.- Inbyggd kvarn. Använd färskt rostade bönor och låt maskinen mala dem för dig omedelbart före beredningen. Du kommer att märka kvalitetsskillnaden då det gäller smak på kaffet.- Bönbehållare, med en kapacitet för 250 gram kaffebönor.- Välj mellan 30 kvarninställningar från grov till fin. Du kan prova dig fram och finjustera kaffet tills det passar din smak.- ThermoJet-system. Du kan uppnå den perfekta extraktionstemperaturen på bara 3 sekunder tack vare ThermoJet-systemet.- Digital temperaturreglering ger konsekvent vattentemperatur under hela processen.- Balanserade smaker tack vare endast 9 bars tryck före infusionen och stegvis tryckökning till 15 bar.- Automatisk mjölktexturering som ger ett tjockt och krämigt skum med hjälp av det kraftfulla ångmunstycket.- LCD-skärmen gör att du enkelt kan följa kaffeprocessen, vilket hjälper dig att förbereda ditt kaffe precis som du vill ha det.- Rengöringsindikator visar när det är dags att rengöra och avkalka maskinen. Detta förlänger maskinens livslängd avsevärt och bevarar kaffets smak.Medföljande tillbehör:- 54 mm Porta-filter i rostfritt stål- Enkla och dubbla väggfilterkorgar- 480 ml rostfri stålburk- ClaroSwiss vattenfilter- Razor Precision Dose doseringsverktyg- Rengöringssats- Testremsa för vattenhårdhet
 • Ascaso Dream One Fresh Pistagio

  Ascaso Dream One Fresh Pistagio
  En espressomaskin designad av Marc Aranyó för Barcelona-baserade Ascaso. Espressomaskinen har uppdaterats sedan dess föregångare "Dream" med nya funktioner och teknologiska uppdateringar. Ascaso Dream
 • KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, stainless steel

  KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, stainless steel
  Espressomaskinen Artisan från KitchenAid har en slimmad och snygg design som du lätt får plats med på köksbänken. Men den är inte bara riktigt elegant i köket, den ger dig även utsökt kaffe av högsta kvalitet. Maskinen är utrustad med en högkvalitativ italiensk 15-barspump som ser till att din espresso blir otroligt fyllig och smakrik. Den har även ett ångrör, så att du enkelt kan värma vatten för te och americano, eller tillreda mjölk för din cappuccino, latte eller flat white – oändliga kaffemöjligheter i ett lyxigt format.Eftersom maskinen hettar upp vattnet till perfekt temperatur på nolltid, kan du starta din bryggning efter enbart 45 sekunder. Maskinen har dessutom en praktisk dosväljare, så att du enkelt programmerar önskad shotstorlek till singel eller dubbel espresso. Använd med fördel maskinen ihop med en kaffekvarn från KitchenAid, så att du kan välja den perfekta malningsgraden för just din kopp, från autentisk espresso smak till grovmalen franskpress. Finns i flera vackra färger.
 • Nivona Kaffemaskin Vit matt NICR 779

  Nivona Kaffemaskin Vit matt NICR 779
  Gör det där lilla extra för kaffestunden!Mer skönhet och mindre ljud - CafeRomantica 779 är en otrolig kaffemaskin som gör det där lilla extra för hemmet. Med en stor kapacitet på hela 2,2 liter ser vattentanken till att räcka både länge och väl. Den smarta kvarnen arbetar tystare än sina konkurrenter, vilket betyder att du inte störs av ett högljutt brummande när maskinen arbetar. Med CafeRomantica från Nivona är det också lätt att spara personliga recept, rakt ner i maskinen. Funktionen MY COFFEE ser till att komma ihåg just din favoritkaffe!Brygg en fantastisk café latte eller starkt espresso, här ges flera alternativ! Genom den smarta displayen och vridknapparna kan du även välja vattentemperatur och styrka på din kaffe. Maskinen står stadigt och är oerhört enkel att rengöra, avkalkningsprogrammet är nämligen automatiskt och allt du behöver göra är att trycka igång det!Med en tidlös design som passar i alla typer av hem och kök kommer denna CafeRomantica 779 bli din ny bästa vän. Vakna till doften av nybryggt kaffe och njut av evig perfektion!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 5 nivåer.- Extrafack för kaffepulver!  
 • Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/koppar

  Rocket Appartamento TCA espressomaskin, krom/koppar
  Appamento TCA från Rocket Espresso är den perfekta espressomaskinen för dig som vill uppgradera din kaffeupplevelse hemma. Med möjligheten att justera temperaturkontrollen kan du skräddarsy ditt kaffe exakt efter dina önskemål. Den senaste generationen av Appartamento har en modern estetik som gör sig bra på köksbordet. Designad av Valerio Cometti+V12 Design med känsla för detaljer får du en espressomaskin som utstrålar kvalitet och stil.Men det är inte bara utseendet som imponerar. Appartamento TCA har också ett antal förbättrade funktioner som säkerställer en ännu bättre kaffeupplevelse. Maskinen är enkel att använda och du kan snabbt och enkelt göra den perfekta espresson, cappuccinon eller latten hemma. Med fem olika färgkombinationer kan du välja den som bäst passar ditt kök och din personliga stil. Välj mellan klassisk krom eller mattsvart och lägg till vita, svarta eller kopparfärgade cirkulära sidopaneler för att skapa din egen unika espressomaskin.Appartamento TCA är en äkta premium-espressomaskin för hemmabruk. Med sin vackra design, förbättrade funktioner och möjlighet att justera temperaturkontrollen kan du ta din kaffeupplevelse till en helt ny nivå.
 • Caffeo Espressomaskin Svart

  Caffeo Espressomaskin Svart
  En personligare kaffeupplevelse En kompakt, helautomatisk maskin som erbjuder personlig kaffesmak fullt ut genom innovativ teknik och användarvänlighet. Med My Bean Select® kan du enkelt byta kaffesort från en kopp till en annan vilket ger fantastisk

Så funkar en espressomaskin

En espressomaskin gör kaffe med hjälp av högt tryck. Vattnet pressas genom ett filter fyllt med finmalet kaffe. En bra espressomaskin ska kunna ge ett tryck på minst 9 bar och det ska ta mellan 20-30 sekunder att göra en kopp. Temperaturen är också viktig och den måste ligga kring 90 grader.

Hel- och halvautomatiska espressomaskiner

Det finns både hel- och halvautomatiska espressomaskiner. Skillnaden är att du i den automatiska kan fylla på med bönor och sen gör maskinen allt från malning till upphettning och press. I den halvautomatiska måste du packa kaffet hårt på egen hand.

Helautomatiska maskiner kan också vara en espressomaskin som kombinerar ånga, luft och mjölk för att fixa långvarigt och fluffig mjölkskum på kaffet.

Bästa espressomaskinen för dig

Vad som är den bästa espressomaskinen för just dig kan bara du svara på. Det beror ju på vad du tycker det är värt hur mycket den får kosta. Kolla vilka espressomaskiner som är på REA just nu.

Fundera igenom vad du vill kunna göra med din maskin. En bra start är att läsa på och kanske ta del av ett test av espressomaskiner. Här har vi hittat några tester du kan läsa och se vilken maskin som utsetts till bäst i test.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghi espressomaskin. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/espressomaskiner/

En espressomaskin kräver också en del underhåll. Du måste med jämna mellanrum köra rengöringsprogram och avkalkning av maskinen. Hur ofta beror till mångt och mycket på hur många espressokoppar du gör med din maskin. Ju fler, desto tätare måste du köra rengöring.