Espressomaskiner

Att kunna göra en espresso med några enkla knapptryckningar är verkligen vardagslyx. Vi tycker alla borde unna sig att ha en espressomaskin hemma eller på jobbet. I den här guiden får du tips på olika tillverkares maskiner för espressokaffe.

Populärt inom espressomaskiner

 • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin

  DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin
  Brygg en läcker kopp kaffe på enklast möjligast vis. Denna espressomaskin från DeLonghi är automatisk, vilket betyder att du bara behöver ställa in styrkan på kaffet med ett enkelt knapptryck. Önskar du mjölk i kaffet, t.ex. i en cappuccino eller caffe latte, behöver du bra värma upp och skumma mjölken med det medföljande ångmunstycket.Den automatiska Magnifica S Smart passar perfekt till dig som vill att maskinen gör jobbet och låter dig njuta av perfekt bryggt kaffe. Den integrerade kaffekvarnen rymmer upp till 250 gram kaffebönor medan vattenbehållaren har en kapacitet på 1,8 liter. Maskinen är också utrustad med automatisk avstängnings-funktion.
 • SIEMENS TE651319RW Helautomatisk Espressomaskin

  SIEMENS TE651319RW Helautomatisk Espressomaskin
 • Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

  Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze från Siemens är en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller välj din egen favorit kaffe med hjälp av ”Aroma Plus-paketet” vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.
 • Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin

  Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin
  För att espresson och cappuccinon ska få en riktigt krämig och rik smak är det viktigt att bevara de naturliga oljorna och aromerna i bönorna. The Barista Express™ garanterar dig en välsmakande espresso eller cappuccino varje gång. Espressomaskin är en av de bästa på marknaden i denna prisklass och ger dig härliga kaffeupplevelser i många år.Den smarta kaffekvarnen maler inte bara dina bönor direkt ner i filtret, utan doserar också en perfekt mängd kaffe som passar till din favoritespresso eller cappuccino. Själva kvarnen är utrustad med 18 inställningar som gör det möjligt att mala bönorna precis som det passar dig. Den lufttäta behållaren har en kapacitet på hela 250 g. och PID temperaturkontroll.

Fler tips på espressomaskiner

 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Vit
  Smeg espressomaskin har en elegant 50-talsinprirerad design. Rikligt snygg att ha framme på köksbänken. Förutom en snygg design gör Smeg espressomaskin också fantastiskt gott kaffe varje gång. Bestäm själv hur mycket kaffe du vill göra, hur starkt kaffet ska vara och om du vill skumma mjölk för att göra en cappuccino. Med Smeg espressomaskin behöver du inte kompromissa. Den här espressomaskinen från Smeg kommer i flera olika färger. Varför inte matcha din espressomaskin med övriga köksmaskiner från Smeg? Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Sage Espressomaskin Barista PRO - Black Truffle

  Sage Espressomaskin Barista PRO - Black Truffle
 • Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskin
  En ultimat kaffeupplevelse hemma i ditt eget kök. Den helautomatiska Cadorna Prestige espressomaskinen låter dig välja mellan 12 olika kaffedrycker, både med och utan mjölk. Allt kan brygga med bara ett knapptryck. Den intiutiva TFT-displaten guidar dig genom kaffebryggningen samt rengöring och underhåll av din espressomaskin. Du kan till och med sammansätta ditt eget kaffe, så det blir precis som du önskar det. Det kan göras på en av de fyra användarprofilerna som lätt kan väljas på displayen. Det automatiska mjölksystemet är till för att anpassa mjölken till drycken och din smak.
 • DE'LONGHI Primadonna Elite ECAM650.75.MS Espressomaskin

  DE'LONGHI Primadonna Elite ECAM650.75.MS Espressomaskin
 • La Pavoni Esperto Edotto Espressomaskin Koppar LPLESE01EU

  La Pavoni Esperto Edotto Espressomaskin Koppar LPLESE01EU
  Exklusiv espressomaskin från La Pavoni. Espressomaskinen har en effekt på upp till 950 watt och är utrustad med flera smarta funktioner som vattennivåindikator, ångmunstycke för att skumma mjölk, temperaturindikator samt manometer för att justera trycket. Med ett extra kraftfullt värmeelement kommer fördelar som att espressomaskinen kräver mindre underhåll än andra. Överblivna kalkavlagringar får därmed minimal påverkan på funktionen. I det här paketet medföljer även en tamper, så att du har en perfekt set-up för att göra en underbart god espresso. La Pavoni espressomaskin är en stilig inredningsdetalj i köket och du kan vara säker på att ditt kaffe kommer hålla lika hög nivå som vore det beställt på en italiensk kaffebar.
 • Sage Espresso Rengöringstabletter - Espressomaskiner & Tillbehör

  Sage Espresso Rengöringstabletter - Espressomaskiner & Tillbehör
  Paket med 8 rengöringstabletter för Sage espressomaskin är framtagna för att avlägsna kaffeoljor och slaggprodukter från maskinens filterbehållare och innerväggar. Kompatibel med Sage Barista espressomaskiner och Bambino. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Helautomatisk Espressomaskin Svart 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin Svart 1,4L
 • Ascaso Dream One Kid Blue

  Ascaso Dream One Kid Blue
  En espressomaskin designad av Marc Aranyó för Barcelona-baserade Ascaso. Espressomaskinen har uppdaterats sedan dess föregångare Dream med nya funktioner och teknologiska uppdateringar. Ascaso Dre
 • La Pavoni Kube Mill Kaffekvarn - Espressomaskiner & Tillbehör Rostfritt Stål Vit

  La Pavoni Kube Mill Kaffekvarn - Espressomaskiner & Tillbehör Rostfritt Stål Vit
  Kube Mill kaffekvarn från La Pavoni har ett stilrent utseende med en kompakt kropp i rostfritt stål och en rundare bönbehållare som skapar en kontrast mellan mjuk och kantig form.Försedd med imponerande funktion som ger en högkvalitativ malning. Perfekt bas för att brygga en optimal kopp espresso tillsammans med din La Pavoni espressomaskin. Om kaffekvarnen från La Pavoni Kapacitet bönbehållare: 300 g. Effekt: 100W. Vikt: 3 kg. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • DeLonghi - Dinamica Kaffemaskin Svart

  DeLonghi - Dinamica Kaffemaskin Svart
  Upplev Dinamica från De'Longhi. Intuitiv textdisplay och touchknappar. Har LatteCremaSystem för att på ett knapptryck tillreda en Cappuccino, CaffeLatte eller andra mjölkbaserade kaffedrycker. Denna modell kan göra både små och stora koppar kaffe.En helautomatisk espressomaskin är det rätta valet för dig som älskar färskmalet kaffe med bara ett knapptryck. Fyll på med vatten, färska bönor och låt sedan maskinen göra jobbet. Alla De'Longhis maskiner har ett mjölkskumnings-system, antingen manuellt eller automatiskt. Du kan dessutom anpassa styrkan och mängden på ditt kaffe. Tack vare att maskinen alltid maler så mycket bönor du behöver för stunden så är det både ekonomiskt och tidsbesparande. Du kan alltid tillreda två koppar samtidigt i en espressomaskin från De'Longhi.Med hjälp av den tydliga textdisplayen och touchknapparna är det enkelt att välja drycker, ändra temperatur, göra inställningar och kolla statistik.. Maskinen har även My Menu för att kunna anpassa och spara dina egna favoritdrycker.De'Longhis patenterade LatteCremaSystem med automatiskt rengöringsfunktion. Med bara ett knapptryck gör du en Cappuccino, CaffeLatte eller andra mjölkbaserade kaffedrycker. Fyll den med mjölk och förvara i kylen när du inte använder den. Fördelen med en separat mjölkkanna är att ingen mjölk går in i maskinen, vilket gör den mycket mer hygienisk.Alla modeller från De'longhi med LatteCremaSystem har två stycken värmeelement. Ett för kaffeberedning samt ett för mjölkskumning och varmvatten till te. Tack vare detta garanteras mer exakt temperatur och snabbare uppvärmning.Gör allt från LatteMacchiato & Cappuccino till Doppio+ & Espresso. Denna modell är även utrustad med LONG, ett kafferecept för alla oss i norden som älskar bryggkaffe. Den brygger då med lägre tryck under en längre tid, allt för att efterlikna en kaffebryggare.Maskinen maler bönorna med den tystgående och hållbara stålkvarnen. Det finns 13 inställningar för att justera mellan grovt och finmalet, allt för att du ska få ut rätt smak på kaffet. Genom att mala kaffet precis innan bevarar du dess arom. Det finns även möjlighet att använda färdigmalet kaffe.De'Longhis rörfria system innebär att allt malt kaffe går direkt till bryggenheten, utan att fastna på vägen. Detta gör att du alltid får färskmalet kaffe till varje kopp.
 • Breville Barista Espressomaskin

  Breville Barista Espressomaskin
  Bli en barista i ditt eget hem med denna espressomaskin från Breville. Espressomaskinen kommer att bli din nya bästa vän som förser dig med en välsmakande kopp kaffe, men även kaffe med mjölk så som Latte och Cappuccino eftersom maskinen har ett kraftigt ångrör för att skumma mjölk, som dessutom är enkel att använda.Njut av att maskinen är "utrustad" med temperaturkontroll samt att den värmer upp exakt den mängd vatten som ska användas till en kopp kaffe. Uppskatta även det moderna utseendet som kommer att göra sig bra i alla sorters kök. Vidare så har espressomaskinen en integrerad vattentank på 2 liter, vilket är ännu ett plus. En annan klar fördel som ska nämnas är att maskinen är mycket lätt använd. Den kan därför hanteras av nästan alla och levererar en perfekt smakupplevelse varje gång.
 • Rocket Appartamento Espressomaskin Vit

  Rocket Appartamento Espressomaskin Vit
  En högkvalitativ espressomaskin från Milano-baserade tillverkaren Rocket. Deras kaffemaskiner tillverkas i en noggrann process som kräver ett gediget handarbete för att säkerställa kvaliteten i varje liten detalj. Appartamento är namnet på en av Rockets mindre modeller och den passar därför bra i kök där all yta är värdefull. Med Appartamento espressomaskin kan man brygga espresso till perfektion, och på köpet får man ett snyggare kök.
 • WMF Lumero espressomaskin

  WMF Lumero espressomaskin
  Njut av din espresso efter alla konstens regler med Lumero - WMF´s traditionella, manuella espressomaskin. Espressomaskinen har ett enkelt utseende och den är enkel att använda med sin tydliga kontrollpanel. Ditt kaffe bryggs med ett konstant tryck på 15 bar och du väljer själv om du vill ha en eller två koppar, eller om du önskar din espresso enkel eller dubbel. Lumero-espressomaskinen har dessutom en integrerad mjölkskummare så att du kan fixa ett läckert och krämigt skum till din café latte, cappuccino eller macchiato.Espressomaskinen är designad med antikalk-program och en avtagbar vattentank. De medföljande portafiltren samt tammpern kan köras i diskmaskin.
 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Svart

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Svart
  Smeg espressomaskin har en elegant 50-talsinprirerad design. Rikligt snygg att ha framme på köksbänken. Förutom en snygg design gör Smeg espressomaskin också fantastiskt gott kaffe varje gång. Bestäm själv hur mycket kaffe du vill göra, hur starkt kaffet ska vara och om du vill skumma mjölk för att göra en cappuccino. Med Smeg espressomaskin behöver du inte kompromissa. Den här espressomaskinen från Smeg kommer i flera olika färger. Varför inte matcha din espressomaskin med övriga köksmaskiner från Smeg? Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Ascaso Dream One Polish Aluminium

  Ascaso Dream One Polish Aluminium
  En espressomaskin designad av Marc Aranyó för Barcelona-baserade Ascaso. Espressomaskinen har uppdaterats sedan dess föregångare Dream med nya funktioner och teknologiska uppdateringar. Ascaso Dre
 • Breville Espressomaskin Barista Espresso Max

  Breville Espressomaskin Barista Espresso Max
  Barista Espresso Max, den nya espressomaskinen från Breville är ett perfekt tillskott till hemmet. De förprogrammerade inställningarna för enkel och dubbel espresso kombinerat med ångröret för att skumma mjölk gör dig till en fullfjädrad barista som lätt fixar en smakrik latte eller cappuccino. Vattentanken rymmer hela 2,8 liter, maskinen använder thermoblockteknologi–värmeteknologin som gör att maskinen endast värmer upp den avsedda mängden vatten till dess optimala temperatur när du brygger din espresso och avancerad PID-kontroll, har 15 bars tryck och en 58 mm filterhållare. Tack vare pre-infusion blöts kaffet innan vattnet pressas genom det. Allt för att ge dig en fyllig och aromrik smak, exakt som på caféet. Inspirerad av de kommersiella kaffemaskinerna erbjuder Barista Max funktionerna och accessoarerna som behövs för att njuta av en perfekt espresso, latte eller cappuccino i ditt eget hem.- Temperaturkontroll- 15 bars tryck- 58 mm filterhållare- Snabbknappar för enkel och dubbel espresso- Kraftfullt ångrör- Inbyggd 2,8 L vattentank
 • Ariete Espressomaskin Beige

  Ariete Espressomaskin Beige
  Bli barista i ditt eget kök med denna fina espressomaskin Ariete som brygger läckert kaffe till dig och dina gäster. Kaffemaskinen är semiautomatisk och har flera praktiska funktioner. Den är bland annat utrustad med en stand by-funktion samt en avtagbar tank som rymmer 0,9 liter och en mjölkskummare - vilket gör att du enkelt kan brygga precis det kaffe som du vill ha  och älskar. Ställ in önskad styrka på kaffet och brygg läckra varianter. Maskinen är semi-automatisk och du kan därför själv mala dina bönor, vilket ger dig mer kontroll än vid vanlig bryggning. Designen är elegant och maskinen passar perfekt i både moderna och klassiska kök. Välj mellan olika färger för att hitta den som passar bäst hos just dig.
 • Ariete - Moderna Espressomaskin Professional Vit

  Ariete - Moderna Espressomaskin Professional Vit
  Vacker och modernt designad espressomaskin som ingår i Arietes serie Moderna, maskinen har en integrerad kaffekvarn så du får perfekt mängd kaffe varje gång till din espressodryck.Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft, rika crema och för dom som önskar att utveckla sina kunskaper i latte-art. Med sina moderna linjer, fina detaljer och sin funktionella harmoni gör denna espressomaskin sig perfekt hemma hos den som ställer lite högre krav på sitt kaffe. Maskinen håller mycket hög kvalitét och dess storlek gör den till en idealisk espressomaskin att ha hemma hos kaffeälskare med mindre utrymme.
 • Siemens TQ505R09 Espressomaskin

  Siemens TQ505R09 Espressomaskin
  Gör din morgon lite bättre och lite mer luxuös med hjälp av den helautomatiska espressomaskinen från Siemens, som kan göra espresso, cappuccino, caffe latte och mycket mer. TQ505R09 är utrustad med creamDrive, som är en keramisk kaffekvarn som ser till att kaffebönorna mals försiktigt, vilket gör att du får maximal arom efter din egen smak.Med den praktiska coffeSelect touch-displayen kan du välja vilken sorts kaffe du önskar med ett enkelt tryck, medan oneTouch DubbleCup funiktionen ser till att två koppar bryggs samtidigt. Dessutom är espressomaskin utrustad med iAroma systemet för perfekt smak samt autoMilk Clean, som helautomatiskt rengör för optimal hygien.
 • Siemens EQ.6 plus TE654319RW

  Siemens EQ.6 plus TE654319RW
  Espressomaskin helautomatisk EQ.6 plus TE654319RW Siemens Din personliga kaffevärld börjar i en EQ.6 plus-display. EQ.6 plus TE654319RW är en helautomatisk kaffemaskin från
 • Ariete Espressomaskin grön

  Ariete Espressomaskin grön
  Denna espressomaskin från Ariete har en elegant vintage-design som passar perfekt i det moderna såväl som det klassiska köket. Maskinen är utrustad med en mjölkskummare, standby-funktion och avtagbar droppbricka. Med en semiautomatisk espressomaskin kan du alltid brygga precis det kaffe du är sugen på, med den perfekta styrkan.Espressomaskinen är enkel att använda och passar utmärkt till dig som alltid vill ha gott kaffe och ett elegant inredningselement i köket.
 • Sage SES 990 BTR Espressomaskin

  Sage SES 990 BTR Espressomaskin
  Ha din egna, personliga barista hemma i köket. The Oracle Touch espressomaskin från Sage brygger en perfekt kopp kaffe utifrån dina behov och preferenser. Välj ditt favorit kaffe på touch-displayen och spara den under ett passande namn och ikon. För att uppnå högsta samma kvalité som kaféer gör är det nödvändigt att uppfylla 4 punkter: dosering, temperatur, tryck och ånga. Den perfekta doseringen ligger på 19-22 g per kopp, och med portafiltret som tillhör maskinen uppnås detta varje gång - detta till fördel från många andra maskiner som bara doserar ca 11-13 g. malet kaffe.Temperaturen i espressomaskinen säkras med hjälp av den precisa temperaturkontrollen PID, som också garanterar en optimal temperatur då så lite som 1°C kan vara tillräckligt för att helt förändra smaken på ditt kaffe. Trycket i maskinen är också en viktig komponent när du vill brygga en perfekt espresso. För att uppnå den där gyllene sötman använder The Oracle Touch förinfusion med lågt tryck, detta för att både kunna utvidga kaffebönorna och för att låta kaffet tränga igenom. En metod som bidrar till den läckra, krämiga konsistensen som kafékaffe är känt för.Rätt ångtryck är viktigt för att mjölken ska få rätt struktur och helt avgörande för att brygga en perfekt café latte. Med det perfekta ångtrycket blir mjölken silkeslen och fyllig med tusentals små bubblor, något som också är viktigt vid latte art.
 • SMEG BCC02WHMEU Espressomaskin - Vit

  SMEG BCC02WHMEU Espressomaskin - Vit
 • Espressomaskin Kapsel

  Espressomaskin Kapsel
 • Espressomaskin The Bambino Plus Black Truffle

  Espressomaskin The Bambino Plus Black Truffle
 • Krups Essenza Mini, 0,6 l., grey

  Krups Essenza Mini, 0,6 l., grey
  Kapselmaskin Essenza Mini, 0,6 l. grey KRUPS SuperkompaktNya superkompakta Nespresso Essenza ger en perfekt espressoupplevelse som tillfredsställer alla smakpreferenser. Den nya generationen kom
 • Rancilio Bas till Silvia

  Rancilio Bas till Silvia
  Bas till Silvia espressomaskin i rostfritt stål. Basen kan göra att espressomaskinen kommer upp i en mer ergonomisk position. På framsidan av basen finns två lådor där den ena fungerar som behållare för sump, medan man kan förvara tillbehör som reningsborstar i den andra.
 • La Pavoni Professional Espressomaskin 1,6 liter Rostfritt stål med trähandtag LPLPLH01EU

  La Pavoni Professional Espressomaskin 1,6 liter Rostfritt stål med trähandtag LPLPLH01EU
  Gör den perfekta koppen espresso med La Pavoni espressomaskin. Här får du en riktigt exklusiv och elegant espressomaskin där du som hemmabarista kan göra det mest utsökta kaffet. La Pavoni har en effekt på 950 watt och är utrustad med flera smarta funktioner. Vattennivåindikator, ångmunstycke för att skumma mjölk, temperaturindikator samt manometer för att justera tryck. Med ett extra kraftfullt värmeelement kommer fördelar som att espressomaskinen kräver mindre underhåll än andra. Överblivna kalkavlagringar får därmed minimal påverkan på funktionen. Vattenbehållaren rymmer 1,6 liter, vilket ger 16 koppar espresso. I det här paketet medföljer även en tamper, så att du har en perfekt set-up för att göra espresso. La Pavoni har skapat en serie unika espressomaskiner med stilig design som drar ögonen till sig.
 • Ariete - Moderna Slim Espressomaskin 1300 W Röd

  Ariete - Moderna Slim Espressomaskin 1300 W Röd
  Espressomaskin från Ariete, perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft, rika crema och för dom som önskar att utveckla sina kunskaper i latte-art. 1300 watt - 15 bar tryck, termometer, led-lampa.
 • Espresa Espressomaskin

  Espresa Espressomaskin
 • Ariete - Espressomaskin Silver

  Ariete - Espressomaskin Silver
  Modern och kompakt espressomaskin som används med malet kaffe eller med kapslar. Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft, rika crema och för dom som önskar att utveckla sina kunskaper i latte-art. Med sina moderna linjer, fina detaljer och sin funktionella harmoni gör denna maskin sig perfekt hos den som ställer lite högre krav på sitt kaffe. Maskinen är tillverkad av rostfritt stål och håller mycket hög kvalitét och dess storlek gör den till en idealisk espressomaskin för mindre utrymmen.
 • KitchenAid - KitchenAid Artisan Espressomaskin Silver

  KitchenAid - KitchenAid Artisan Espressomaskin Silver
  Med Artisan Espressomaskin från KitchenAid brygger du ljuvlig espresso. Med hjälp av dubbla temperatursensorer och en italiensk 15-barspump får du enkelt en fyllig och krämig espresso. Espressomaskinens dosväljare är programmerbar för just din önskad koppstorlek och med ett enda knapptryck gör det enkelt att brygga en eller två koppar. - 1,4 l vattenbehållare med handtag och lock. - Kaffepackare med platt bas i rostfritt stål - 4 korgar för kaffe enkel/dubbel - Kaffemått - Ångrör med stav i rostfritt stål och gummihandtag för rörelse - Mjölkkanna 350 ml -Dropptråg Modell: 5KES6503EOB
 • Ariete - Picasso Espressomaskin Svart

  Ariete - Picasso Espressomaskin Svart
  Modern och kompakt espressomaskin som används med malet kaffe eller med kapslar. Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft och rika crema. Med sina moderna linjer gör den sig perfekt för alla kök och dess lilla storlek gör den till en idealisk espressomaskin till mindre utrymmen.
 • JURA WE8 15420 Dark Inox - Espressomaskin

  JURA WE8 15420 Dark Inox - Espressomaskin
 • Smeg BCC01WHMEU espressomaskin

  Smeg BCC01WHMEU espressomaskin
  Denna Smeg automatiska kaffe-/espressomaskin är som gjord för personer som värdesätter kaffe av hög kvalitet, med som samtidigt vill få det på ett enkelt sätt. Det blir inte mycket enklare! Välj bland annat en americano, ristetto, espresso eller helt vanligt svart kaffe. Tryck endast på en av de användarvänliga knapparna och så kommer du att få en färskt bryggd kopp kaffe. När maskinen inte använts på mer än 20 minuter stänger den automatisk av sig. Maskinen är otroligt enkel att underhålla, den sköljer automatisk maskinen vid starten och säger till när den behöver tömmas på kafferester.Designen går inte att ta miste på, det är en klassisk och unik och det med Smeg! Designen har tydlig inspiration från 50-talet och har flera olika färgkombinationer som du kan välja mellan. Kvalitén känns inte bara av i det aromatiska kaffet, utan också hos de valda materialen.
 • Moka kokare 6 kopp ca 300ml

  Moka kokare 6 kopp ca 300ml
  Espressobryggaren MOKA brygger 6 koppar espresso i den snygga anthracitegråa bryggaren Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med
 • Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox från Siemens är en kaffemaskin med extra allt!Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.
 • Rocket Espresso Giotto Cronometro typ R

  Rocket Espresso Giotto Cronometro typ R
  Denna Rocket går att köpa i olika utföranden. Det som utmärker denna maskin är att den har en rotationspump samma som proffesionella maskiner, vilket gör den tystare och stabilare. Den kan anti
 • Sage SES 878 BSS Espressomaskin

  Sage SES 878 BSS Espressomaskin
  Espressomaskinen med extra allt! Drömmer du om att starta dagen med en perfekt kopp kaffe, precis som du skulle ha fått den på kaféet? Då har du kommit helt rätt. Med The Barista Pro från Sage brygger du alltid en perfekt espresso, cappuccino eller vanligt kaffe med ett simpelt knapptryck. Låt maskinen göra jobbet medan du gör dig i ordning för resten av dagen! The Barista Pro kombinerar en stilren och modern design med förstklassiga kvalitéer och funktioner. Den inbyggda kvarnen maler alltid exakt rätt mängd kaffe för vald dryck och ser till att samtliga smaker och aromer framhävs. Kvarnen är dessutom justerbar, vilket innebär att du alltid har sista ordet om hur kaffet ska bryggas! Det innovativa ThermoJet-systemet når den optimala temperaturen för kaffets extraktion på bara 3 sekunder! Du slipper vänta och kan starta dagen direkt. Den snabba funktionen gör också att du alltid är redo att effektivt servera dina gäster kaffe efter middagen! Du följer hela processen via den snygga och enkla LCD-skärmen. Här får du all information som behövs för att ditt kaffe ska bli precis som du vill ha det!
 • Philips Series 2200 Espressomaskin EP2224/10

  Philips Series 2200 Espressomaskin EP2224/10
  Hem & Hälsa - Kaffemaskin - Kaffebryggare - Philips Series 2200 Espressomaskin EP2224/10
 • Smeg Espressomaskin 50-tals stil pastellgrön

  Smeg Espressomaskin 50-tals stil pastellgrön
  Den här läckra espressomaskinen från Smeg kommer att få varje designälskares hjärta att slå lite extra. Med tre knappar kan du enkelt ställa in hur du vill ha ditt kaffe genom att justera temperatur och längd. Har du en nära vän på besök kan du även välja 2-kopps funktionen vilket ger dig två koppar rykande kaffe på en gång. Vattentanken rymmer 1 liter och är lätt att komma åt och fylla på från baksidan av maskinen. Skulle du föredra en varm kopp te kan du även välja varmvattensfunktionen. Andra smarta funktioner som betyder mycket är en smart antiglid bas, droppbricka och en justerbar stand-by funktion. Den läckra retro designen för direkt tankarna till det glada 50-talet och espressomaskinen är en otroligt snygg del av din köksinredning. Specifikationer:- Retro design- Kan brygga på 1 kopp och 2 koppar kaffe åt gången- Avtagbar vattentank som rymmer 1 l- Varmvatten funktion- Anti-glid bas och droppbricka- Thermoblock uppvärmningssystem- Justerbar stand-by funktion- Pumptryck 15 bar- 1 meters sladd- Maskinen säger till när den behöver avkalkas- 1350 Watt - Färg: Pastellgrön
 • KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, onyx black

  KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, onyx black
  Espressomaskinen Artisan från KitchenAid har en slimmad och snygg design som du lätt får plats med på köksbänken. Men den är inte bara riktigt elegant i köket, den ger dig även utsökt kaffe av högsta kvalitet. Maskinen är utrustad med en högkvalitativ italiensk 15-barspump som ser till att din espresso blir otroligt fyllig och smakrik. Den har även ett ångrör, så att du enkelt kan värma vatten för te och americano, eller tillreda mjölk för din cappuccino, latte eller flat white – oändliga kaffemöjligheter i ett lyxigt format.Eftersom maskinen hettar upp vattnet till perfekt temperatur på nolltid, kan du starta din bryggning efter enbart 45 sekunder. Maskinen har dessutom en praktisk dosväljare, så att du enkelt programmerar önskad shotstorlek till singel eller dubbel espresso. Använd med fördel maskinen ihop med en kaffekvarn från KitchenAid, så att du kan välja den perfekta malningsgraden för just din kopp, från autentisk espresso smak till grovmalen franskpress. Finns i flera vackra färger.
 • The Oracle Touch Espressomaskin Svart

  The Oracle Touch Espressomaskin Svart
 • Rocket espresso r60v

  Rocket espresso r60v
  Rocket Espresso R60 V är en espressomaskin som har har ett unikt tryckprofileringssystem som gör det möjligt att förfina bryggningen genom att justera trycket under bryggning. Vanlig traditionell
 • Rocket Appartamento espressomaskin, vit + Faustino kaffekvarn

  Rocket Appartamento espressomaskin, vit + Faustino kaffekvarn
  När du väljer Rocket Appartamento får du en utmärkt, semiprofessionell espressomaskin som ger dig en fantastisk smakupplevelse. Maskinen är tillverkad i Milano enligt samma princip som professionella espressomaskiner, bara i ett mindre format. Appartamento är Rocket Espressos minsta modell, särskilt designad för rum som har begränsat med plats. Maskinen kännetecknas av sin stilrena design, med rak siluett och kopparcirklar på sidorna. Den är dessutom mycket tystgående och brygger, så klart, otroligt gott kaffe.I det här specialerbjudandet levereras Appartamento ihop med Faustino – Rockets allra mest kompakta kaffekvarn. Du får ett kompakt par med robust prestanda, sofistikerad design och lång hållbarhet.Med Appartamento espressomaskin kan du simultant brygga espresso, ånga mjölk och värma tevatten på ett enkelt och effektivt sätt. Vattnet cirkulerar hela tiden i brygghuvudet, vilket ger en stabil temperatur när du brygger din espresso. Maskinen har en digital display och stadiga fötter som låter den stå tryggt på plats i köket. Den inbyggda vattentanken rymmer 2,5 liter och maskinen har även en bricka för kaffesump. Kaffemaskinen levereras inklusive två espressohuvuden, ett för enkel och ett för dubbel espresso. Även fodral, måttsked och rengöringsborste till kaffehuvudena medföljer.Faustino kaffekvarn är både nätt, tyst och solid i sin utformning. Trots den kompakta storleken maler kvarnen otroligt effektivt, ungefär ett gram kaffe per sekund. Du får enkelt till din optimala malningsgrad, tack vare knappen på toppen med sömlös mikrometerjustering. Doseringen ändrar du inituitivt via den digitala displayen, med två förinställda program och manuell styrning. Bönbehållaren rymmer 320 gram och lock medföljer.Rocket Espresso är baserade i italienska Milano, där de producerar högkvalitativa espressomaskiner i enlighet med Fatto a Mano-traditionen. Maskinerna tillverkas omsorgsfullt för hand, i en process där man lägger stor vikt vid varje beståndsdel. Det lilla teamet av hantverkare bygger espressomaskiner och kaffekvarnar i premiumstandard för både kommersiellt och privat bruk – altid med detaljer, estetik och framför allt smak i fokus.Läs fler specifikationer för Appartamento kaffemaskin & Faustino kaffekvarn nedan.
 • Rocket Appartamento Nera White espressomaskin + Faustino kaffekvern

  Rocket Appartamento Nera White espressomaskin + Faustino kaffekvern
  Rocket Appartamento är den allra minsta espressomaskinen från Rocket Espresso. Men låt dig inte luras av storleken – det här är en otroligt stark kaffemaskin, utmärkt för det mindre köket. Kaffemaskinen är noggrant designad och de interna komponenterna håller hög standard. På så vis får du det nätta formatet, utan att kompromissa med den funktion och kvalitet du förväntar dig av en espressomaskin från Rocket. Maskinen är dessutom exceptionellt tystgående och brygger, så klart, otroligt gott kaffe.Appartamento Serie Nera har en matt design med flyttbara sidopaneler. I det här specialpaketet levereras den ihop med en Rocket Faustino – märkets allra mest kompakta kaffekvarn. Du får ett sofistikerat par i kompakt design, men med robust prestanda och hållbarhet.Espressomaskinen Appartamento är utrustad med ett värmeväxlingssystem, vilket gör att du simultant kan både brygga kaffe, skumma mjölk och temperera varmvatten på ett enkelt och effektivt sätt. Maskinen har en digital display och stora fötter som låter den stå stadigt på bänken. Du kan koppla maskinen direkt till en vattenkälla, men den har även en inbyggd vattentank som rymmer 3 liter. Maskinen levereras inklusive två huvuden för enkel/dubbel espresso, plastfodral, måttsked och rengöringsborste för kaffehuvudena.Faustino kaffekvarn är både solid, tystgående och tar lite plats i köket. Trots sin lilla storlek maler den otroligt effektivt – omkring ett gram kaffe per sekund. Med hjälp av sömlös mikrometerjustering får du enkelt till din önskade malningsgrad. Maskinen har dessutom både manuell dosering och plats för två förinställda program, till exempel för enkel och dubbel espresso. Program och tidsinställning väljer du via den användarvänliga touch-skärmen. Kvarnens bönbehållare rymmer 320 gram. Lock medföljer.Rocket Espresso är baserade i Milano, där de producerar högkvalitativa espressomaskiner enligt den italienska Fatto a Mano-traditionen. Maskinerna tillverkas för hand och varje beståndsdel är noga genomtänkt och monterad. Det lilla hantverkarteamet producerar espressomaskiner och kaffekvarnar för både privat och kommersiellt bruk. Deras fokus ligger alltid på detaljer, estetik och, framför allt, smak.Läs mer om Appartamento Serie Nera espressomaskin & Faustino kaffekvarn nedan.
 • Smeg - Smeg 50's Style Helautomatisk Kaffemaskin Taupe

  Smeg - Smeg 50's Style Helautomatisk Kaffemaskin Taupe
  50´s Style kaffemaskin från Smeg med integrerad kvarn. Stilren design med borstad frontpanel och polerad kant. Maskinen är helautomatisk och försedd med en touchpanel med fyra knappar. Ristretto, Espresso, Americano - kaffemaskinen har kaffe för alla smaker, bara välja din favorit.- Kapacitet för kaffebönor: 150 g.- Den avtagbara vattentanken har en kapacitet på 1,4 liter- Utrustad med droppbrickaJusterbar vattenhårdhet: lätt / medium / hård- Automatisk avstängningRengöringsborste för bryggenhet och kvarn medföljer
 • PHILIPS CA6707/10 Espressomaskinspaket

  PHILIPS CA6707/10 Espressomaskinspaket
 • KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, empire red

  KitchenAid Artisan 5KES6503 espressomaskin, empire red
  Espressomaskinen Artisan från KitchenAid har en slimmad och snygg design som du lätt får plats med på köksbänken. Men den är inte bara riktigt elegant i köket, den ger dig även utsökt kaffe av högsta kvalitet. Maskinen är utrustad med en högkvalitativ italiensk 15-barspump som ser till att din espresso blir otroligt fyllig och smakrik. Den har även ett ångrör, så att du enkelt kan värma vatten för te och americano, eller tillreda mjölk för din cappuccino, latte eller flat white – oändliga kaffemöjligheter i ett lyxigt format.Eftersom maskinen hettar upp vattnet till perfekt temperatur på nolltid, kan du starta din bryggning efter enbart 45 sekunder. Maskinen har dessutom en praktisk dosväljare, så att du enkelt programmerar önskad shotstorlek till singel eller dubbel espresso. Använd med fördel maskinen ihop med en kaffekvarn från KitchenAid, så att du kan välja den perfekta malningsgraden för just din kopp, från autentisk espresso smak till grovmalen franskpress. Finns i flera vackra färger.
 • Sage Espressomaskin The Oracle Touch - Brushed Stainless Steel

  Sage Espressomaskin The Oracle Touch - Brushed Stainless Steel
 • Ariete Moderna Espressomaskin med kaffekvarn, svart

  Ariete Moderna Espressomaskin med kaffekvarn, svart
  Brygg en läcker, aromatisk espresso på färskmalda bönor med hjälp av en och samma maskin. Moderna espressomaskin från Ariete har ett pumptryck på 15 bar, portafilter till 1 eller 2 koppar och uttagbar droppbricka samt vattenbehållare, vilket gör det enkelt och roligt att brygga kaffe. Den integrerade kaffekvarnen ser till att du tar bryggningen till nya nivåer av arom, smak och njutning.Espressomaskinen är en del av Moderna-serien som kombinerar runda former, en sofistikerad design och ett retro-uttryck. Maskinen finns i två olika färger: vit och svart. Den är dessutom utrustad med ångare, som gör att du enkelt skummar mjölk till cappuccino eller flat white.
 • Espressomaskin Kapsel inkl. 100 kaffekapslar

  Espressomaskin Kapsel inkl. 100 kaffekapslar

Så funkar en espressomaskin

En espressomaskin gör kaffe med hjälp av högt tryck. Vattnet pressas genom ett filter fyllt med finmalet kaffe. En bra espressomaskin ska kunna ge ett tryck på minst 9 bar och det ska ta mellan 20-30 sekunder att göra en kopp. Temperaturen är också viktig och den måste ligga kring 90 grader.

Hel- och halvautomatiska espressomaskiner

Det finns både hel- och halvautomatiska espressomaskiner. Skillnaden är att man i den automatiska kan fylla på med bönor och sen gör maskinen allt från malning till upphettning och press. I den halvautomatiska måste du packa kaffet hårt på egen hand.

Bästa espressomaskinen för dig

Vad som är den bästa espressomaskinen för just dig kan bara du svara på. Det beror ju på vad du tycker det är värt hur mycket den får kosta och vad du vill kunna göra med din maskin. En bra start är att läsa på och kanske ta del av ett test av espressomaskiner. Här har vi hittat några tester du kan läsa och se vilken maskin som utsetts till bäst i test.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghi espressomaskin. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/espressomaskiner/

En espressomaskin kräver också en del underhåll. Du måste med jämna mellanrum köra rengöringsprogram och avkalkning av maskinen. Hur ofta beror till mångt och mycket på hur många espressokoppar du gör med din maskin. Ju fler, desto tätare måste du köra rengöring.

Espressomaskiner med dubbla kokare

För att kunna göra en kopp espresso samtidigt som du skummar mjölk i espressomaskinen behövs dubbla kokare. Fördelen med det är att temperaturen styrs olika och är mer stabil.

En nackdel som vissa tycker kring espressomaskiner med dubbla kokare för hemmabruk är vattenbehållarna. De har då olika kärl och om man inte använder ångfunktionen tillräckligt ofta finns risken att vattnet står och blir gammalt. Det är dock inget problem ifall man kan byta och fylla på friskt vatten varje dag.

ilead