Espressomaskiner

Espressomaskinen förenklar för dig att göra en god kopp espresso. En enkel knapptryckning på en helautomatisk kaffemaskin för espresso och inom en minut är din kaffekopp klar.

Vi tycker att alla kaffeälskare borde unna sig den bästa espressomaskinen hemma eller på jobbet. Här ser du ett brett utbud av maskiner som kan brygga espresso enkelt.

Populärt inom espressomaskiner

 • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin

  DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin
  Brygg en läcker kopp kaffe på enklast möjligast vis. Denna espressomaskin från DeLonghi är automatisk, vilket betyder att du bara behöver ställa in styrkan på kaffet med ett enkelt knapptryck. Önskar du mjölk i kaffet, t.ex. i en cappuccino eller caffe latte, behöver du bra värma upp och skumma mjölken med det medföljande ångmunstycket.Den automatiska Magnifica S Smart passar perfekt till dig som vill att maskinen gör jobbet och låter dig njuta av perfekt bryggt kaffe. Den integrerade kaffekvarnen rymmer upp till 250 gram kaffebönor medan vattenbehållaren har en kapacitet på 1,8 liter. Maskinen är också utrustad med automatisk avstängnings-funktion.
 • Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

  Siemens - Automatisk Espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze från Siemens är en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller välj din egen favorit kaffe med hjälp av ”Aroma Plus-paketet” vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.
 • Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin

  Sage BES875 The Barista Express Espressomaskin
  För att espresson och cappuccinon ska få en riktigt krämig och rik smak är det viktigt att bevara de naturliga oljorna och aromerna i bönorna. The Barista Express™ garanterar dig en välsmakande espresso eller cappuccino varje gång. Espressomaskin är en av de bästa på marknaden i denna prisklass och ger dig härliga kaffeupplevelser i många år.Den smarta kaffekvarnen maler inte bara dina bönor direkt ner i filtret, utan doserar också en perfekt mängd kaffe som passar till din favoritespresso eller cappuccino. Själva kvarnen är utrustad med 18 inställningar som gör det möjligt att mala bönorna precis som det passar dig. Den lufttäta behållaren har en kapacitet på hela 250 g. och PID temperaturkontroll.
 • Siemens TE657319RW

  Siemens TE657319RW
  Helautomatisk espressomaskin TE657319RW från Siemens Kaffemaskin TE657319RW från Siemens ger dig två koppar med ett tryck. SensoFlow-system för garanterad smak varje gån

Fler tips på espressomaskiner

 • Smeg Espressomaskin Röd

  Smeg Espressomaskin Röd
  En häftig espressomaskin i röd från Smeg. Precis som Smegs resterande sortiment är denna espressomaskin designad i en läcker retroinspirerad stil. Funktioner:- Användarvänlig kontroll panel.- Välj mellan 1 eller 2 koppar.- Ångfunktion för mjölkskummning.- Justerbart Cappuccinosystem.- Thermoblock uppvärmningssystem.- Den praktiska flow-stop funktionen ger dig möjligheten att välja egen styrka.- Indikator som visar när det är dags att avkalka.- Extra bricka för större glas såsom latteglas. - Den smarta avtagbara droppbrickan har en vattenindikator som visar när den är full.- Gummitassar som gör att maskinen står stadigt.- Pumptryck på hela 15 bar.- En avtagbar vattentank på 1 liter.
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Pastellblå

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Pastellblå
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Jura ENA8 Touch (EC) F Nordic White

  Jura ENA8 Touch (EC) F Nordic White
  Espressomaskin ENA8 Touch (EC) F Nordic White JURA Jura ENA8 Touch är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för kaffeälskare med begränsat utrymme. Denna sofistike
 • Sage/Nespresso Creatista Uno Refurbished - Sort

  Sage/Nespresso Creatista Uno Refurbished - Sort
  Sage/Nespresso Creatista Uno Refurbished
 • DeLonghi - Magnifica Evo Kaffemaskin ECAM290.81.TB

  DeLonghi - Magnifica Evo Kaffemaskin ECAM290.81.TB
  Kaffemaskinen Magnifica Evo från De’Longhi är den ultimata maskinen, utrustad med allt du kan tänka dig. Med den här stilrena och automatiska kaffemaskinen blir du din egen barista och kan göra kaffe som smakar precis så som man vill ha det – fylligt, smakrikt och lent. Dessutom passar kaffemaskinen utmärkt i alla kök tack vare dess moderna design. Med Magnifica Evo kan du göra en italiensk espresso, en caffelatte, americano och flera andra kaffe- och mjölkdrycker. En enkel touch är vad som krävs för att välja mellan maskinens sju program på färgdisplayen. Den är även utrustad med ett LatteCrema system som toppar din kaffe med krämigt och tjockt mjölkskum i precis rätt temperatur, fyll din kopp med en silkeslen caffelatte eller njut av en lite mer exklusiv bryggkaffe. Kaffemaskinen har givetvis en kaffekvarn som maler dina kaffebönor precis innan det bryggs för att bibehålla alla aromer och smaker. Kvarnen är ställbar vilket innebär att du kan välja hur du vill ha ditt kaffe, grovmalet eller finmalet? Det är upp till dig. Vattenbehållaren rymmer 1,8 liter och behållaren för kaffebönorna har en kapacitet på 250 gram. Mjölkbehållaren och uppsamlingsgallret tål maskindisk. Den här kaffemaskinen kommer ta ditt kaffedrickande till nya nivåer och låter dig avnjuta en kopp med ditt favoritkaffe precis när du vill, en värld av smaker och aromer är endast ett knapptryck bort.
 • Rancilio Silvia Espressomaskin V6 2020

  Rancilio Silvia Espressomaskin V6 2020
  Rancilio Silvia espressomaskin modell 2020 har ett inbyggt ekonomiläge som säkerställer att maskinen inte använder onödig kraft. Espressomaskinen stängs av efter 30 minuter utan användning. Denna snygga espressomaskin är tillverkad med omsorg och innehar hög kvalitet på både material och funktion. Den yttre ytan på espressomaskinen är borstad i rostfritt stål och toppen av espressomaskinen fungerar som en värmare. Den svarta ramen är pulverlackerat järn. För bästa underhåll, se alltid till att det hålls torrt. Speciellt under droppbrickan är det viktigt att det inte finns något vatten för att undvika korrosion. Vatten kan fyllas uppifrån i det svarta locket, och även när maskinen placeras under ett köksskåp finns det inga problem att få utrymme för vattenpåfyllning utan att flytta maskinen. Rancilio Silvia är perfekt för dig som vill uppleva vad en riktig espresso är och vill ha en espressomaskin som håller i åratal.  Rancilio producerar också en utmärkt kaffekvarn, vilken design och material passar Silvia espressomaskinen.Rancilio producerar också en bas för att placera både Silvia och Rocky. Basen är gjord av rostfritt stål och har 2 lådor - en som fungerar som utmatningslåda och en för dina tillbehör. Specifikation:- Halvautomatisk. - Pannstorlek 0,3 l- Vattendosering Standard (Manuell).- 3-vägsventil.- Pump / Tryck 9 bar.- OPV.- Justerbart bryggtryck Ja (internt).- Filterhållare: 58mm.- Termosyphon: Nej.- Steamarm: Standard.- Varmvattenuttag via Steamarm.- Vattenförsörjning: Vattentank på 2,0 liter.- Ångtryck: termostat.- Manometer: Nej.- Termometer: Nej.- Strömanslutning 230 VAC / 1100W. Mått (w x d x h) 23,5 x 29 x 34 cm Medföljande tillbehör: Filterhållare, 7 och 14 gram filterkurva, svart plastpropp, mätmätare.  Vikt: 14 kg.
 • Rocket Espresso Giotto Cronometro V

  Rocket Espresso Giotto Cronometro V
  Giotto Cronometro V från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Den har bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer&h
 • La Marzocco GS3 Espressomaskin MP

  La Marzocco GS3 Espressomaskin MP
  Ingenjörsteamet bakom italienska La Marzocco har lyckats ta den mest avancerade La Marzocco-teknologin och överföra den till en espressomaskin som passar alldeles utmärkt i hemmet. GS3-maskinen är utrustad med Dual-Boiler, vilket innebär att den har både en 3,5 liters ångkanna och en 1,5 liter bryggkanna med var sitt värmeelement. Den inbyggda vattentanken kan fyllas på manuellt men också anslutas direkt till en vattenkälla.Hos GS3 hittar du även en intern rotationspump, PID temperaturreglering, digital display, uppvärmningssystem, filterhållare i rostfritt stål och en filterkorg med precision. Maskinen arbetar tyst och kräver vattenfiltreringssystem. GS3-maskinen finns i två olika utgåvor: AV-system (Auto-Volumetric) och MP-system (Conical Mechanical Paddle).Inbyggd WiFi-modul som gör att du ka använda de nya La Marzocco Home App. Använd din smartphone som display och justera bl.a. temperatur och pre-infusion. Den ger dig även möjlighet att slå på och av espressomaskinen via appen, samt att sätta en timer så att kaffet är klart på utsatt tid.Välj mellan AV (Auto-Volumetric) som gör det möjligt att programmera vattenvolym, och MP (Manual Paddle) med möjlighet för att manuellt kontrollera pre-infusion, tryck och bryggtid. För artisten respektive perfektionisten – kan jämföras med en klassisk bil med manuell växellåda (MP) och en superbil med automatisk växellåda (AV).
 • Smeg BCC01EGMEU HELAUTOMATISK KAFFEMASKIN EMERALD GREEN

  Smeg BCC01EGMEU HELAUTOMATISK KAFFEMASKIN EMERALD GREEN
  Smeg BCC01EGMEU. Produkttyp: Espressomaskin, Typ av kaffebryggare: Helautomatisk, Vattentankens kapacitet: 1,4 l, Kaffe ingångstyp: Kaffebönor, Behållare för bryggt kaffe: Bägare, Inbyggd kvarn. Effek
 • La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Koppar/Brun

  La Pavoni - Professional Manuell Kaffemaskin med Hävarm Koppar/Brun
  Gör espresso som en professionell barista med Professional kaffemaskin från italienska La Pavoni. Handgjord i Milano.Denna manuella kaffemaskin har en vattentank på 1,6 liter vattentank vilket räcker till 16 koppar. Den är också utrustad med funktioner som indikator för vattennivå och ångfunktion.Maskinen har också en manometer som visar trycket BPPC (Brewing Pressure Profiling Control) samt en temperaturmätare för bryggenheten.För en god espresso, gör så här:- Skruva av skyddslocket till vattentanken- Fyll på färskt vatten- Tryck på startknappen på nedre delen av maskinen- Maskinen är redo när indikatorlampan släcks- Förvärm genom att pumpa ned lite vatten- Välj filterstorlek, det finns två olika:Single cup 6-8 gDouble cup 14-16 g-Mal ned kaffet i filtret och pressa ned det varsamt med tampern-Sätt filtret på plats och dra upp handtaget, pressa sedan sakta ned. Reglera trycket manuellt.- Njut din espressoDu kan också göra en cappuccino, gör espresso i en större kopp, använd den tillhörande mjölkskummaren och fyll på med mjölk.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • La Pavoni Europiccola Lusso Espressomaskin 0,8 liter Rostfritt stål med trähandtag LPLELH01EU

  La Pavoni Europiccola Lusso Espressomaskin 0,8 liter Rostfritt stål med trähandtag LPLELH01EU
  En elegant espressomaskin i mässing från La Pavoni. Nu kan du bjuda nära och kära på en bit av Italien för med La Pavoni är drömmen om en perfekt espresso inom räckhåll. Espressomaskinen har en effekt på 950 watt och är utrustad med flera smarta funktioner som vattennivåindikator, ångmunstycke för att skumma mjölk och temperaturindikator. Ångmunstycket styrs med ett lättanvänt vred och enkelt gör du kaffedrycker med varm, skummad mjölk så som cappucino. Tillsammans med La Pavonis espressomaskiner kommer en tamper och det är med den som du pressar kaffet i handtaget. Hur hårt du packar kaffet påverkar vattnets genomrinning vilket i sin tur ger olika uttryck i smak och crema (det gyllenbruna skum som täcker espressons yta). Om du frågar oss är ett tryck på runt 15 kg lagom.
 • La Pavoni Botticelli Speciality Espressomaskin rostfritt stål LPSGEG03NO

  La Pavoni Botticelli Speciality Espressomaskin rostfritt stål LPSGEG03NO
  Brygg den perfekta espresson, rik på smak och arom. La Pavoni LPSGEG03NO espressomaskin garanterar dig en läcker kopp kaffe vid varje bryggning. Denna espressomaskin är en av de absolut bästa på marknaden i sin prisklass och säkrar härliga kaffeupplevelse i många år.Den är utrustad med en avtagbar vattenbehållare på 3 liter och den brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 20 bar, vilket oftast anses vara det optimala trycket för en espresso. Fram på maskinen sitter dessutom en inbyggd barometer som gör att du enkelt kontrollerar trycket under bryggning. Du använder enkelt maskinen via knaparna på framsidan. Sammantaget får du en modern och stilren maskin som passar in i alla kök.
 • Rocket espresso appartamento

  Rocket espresso appartamento
  Appartamento är den minsta espressomaskinen från Rocket Espresso hittills. I dess slimmade fodral finner man en välutvecklad och alldeles utmärkt semi-pro espressomaskin som är konstruerad enligt&hell
 • Smeg - Smeg Helautomatisk Kaffemaskin med mjölkskummare Svart

  Smeg - Smeg Helautomatisk Kaffemaskin med mjölkskummare Svart
  50´s Style kaffemaskin från Smeg med integrerad kvarn och mjölkskummare. Stilren design med borstad frontpanel och polerad kant. Maskinen är helautomatisk och försedd med en touchpanel med fyra knappar. Ristretto, Espresso, Americano - kaffemaskinen har kaffe för alla smaker, många olika smaker, bara välja din favorit.- Kapacitet för kaffebönor: 150 g.- Den avtagbara vattentanken har en kapacitet på 1,4 liter- Utrustad med mjölkskummare- Utrustad med droppbrickaJusterbar vattenhårdhet: lätt / medium / hård- Automatisk avstängningRengöringsborste för bryggenhet och kvarn medföljer
 • Siemens EQ.6 plus TE654319RW

  Siemens EQ.6 plus TE654319RW
  Helautomatisk espressomaskin EQ.6 plus TE654319RW Siemens Din personliga kaffevärld börjar i en EQ.6 plus-display. EQ.6 plus TE654319RW är en helautomatisk kaffemaskin från
 • Krups Essenza Mini, 0,6 l., black

  Krups Essenza Mini, 0,6 l., black
  Kapselmaskin Essenza Mini, 0,6 l. black KRUPS SuperkompaktNya superkompakta Nespresso Essenza ger en perfekt espressoupplevelse som tillfredsställer alla smakpreferenser. Den nya generationen ko
 • Smeg - Smeg Kaffemaskin Helautomatisk med mjölkskummare Svart

  Smeg - Smeg Kaffemaskin Helautomatisk med mjölkskummare Svart
  Med rätt espressomaskin kan ni på ett ögonblick dricka ert kaffe på italienskt vis. Smegs nya helautomatiska espressomaskin garanterar ett professionellt resultat tack vare direktmalningen av era favoritkaffebönor. Fyll bara behållaren med kaffebönorna, häll mjölk i mjölkbehållaren och välj önskad dryck i den intuitiva snabbvalsmenyn. Inom några sekunder är ert kaffe klart tack vare värmesystemet Thermoblock. Med andra ord - upplev en riktigt bra espresso i hemmet.
 • La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart

  La Marzocco Linea Mini espressomaskin + Pico kaffekvarn, svart
  Det här setet med espressomaskin och kaffekvarn från La Marzocco är det ultimata valet för kaffeälskaren som vill unna sig ett otroligt bryggresultat varje gång. Du får imponerande prestanda och innovativ design, allt i ett snyggt och kompakt format.La Marzocco Linea Mini är inspirerad av den klassiska espressomaskinen Linea Classic. Med Linea Mini får du all funktionalitet från Linea Classic, i en nättare storlek som gör att den passar perfekt för användning direkt på köksbordet. Genom den inbyggda WiFi-modulen kan du använda La Marzocco Home-appen, där du kan justera temperatur och pre-infusion direkt i din smartphone. Via appen kan du även slå på och stänga av maskinen och ställa en timer för att kaffet ska bryggas på utsatt tid.Linea Mini är utrustad med en lång rad exklusiva funktioner. Bland annat är den utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3 som förvärmer bryggvattnet för ett optimalt resultat. Den har även en nyutvecklad bryggkanna i rostfritt stål med micro-boiler/termoblock för snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Espressomaskinen har även inbyggd rotationspump, baristaljus, vakuumventil, PID-styrning utan display, Pro Touch anti-burn-steamer och en integrerad vattentank på två liter. Två filterhållare i rostfritt stål, fyra filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, en liten mjölkkanna, rengöringsmedel, manual och två kompletta kit för vattenanalys medföljer.Pico kaffekvarn är det ultimata komplementet till din espressomaskin och låter dig få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Den har en innovativ ljudabsorberande design, så att du kan njuta av färskmalet kaffe utan att störa morgonlugnet. Den har en användarvänlig design, så att du smidigt kan justera malningsgraden för att få till ett perfekt malningsresultat för just din bryggmetod. Den har även programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att snabbt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning.Pico kaffekvarn är det ultimata verktyget när du vill få ut det mesta av din kaffeupplevelse. Med en innovativ design och flera imponerande egenskaper sätter den den ny standard för kaffekvarnar. Den har programmerbara doseringsval, så att du enkelt kan spara dina favoritdosinställningar för att enkelt kunna mala upp den perfekta mängden av ditt favoritkaffe. Självklart kan du även mala efter behov, så att du har full kontroll över din malning och finjustera din kaffeupplevelse.
 • La Marzocco Linea Mini Grey/silver

  La Marzocco Linea Mini Grey/silver
  Inspirerad av den klassiska La Mazocco Linea Classic kommer här Linea Mini. Maskinen har allt som en Linea Classic har, med fördelen att den nätta storleken gör den perfekt för användning direkt på köksbordet. Byggkannan är nyutvecklad med micro-boiler/termoblock i rostfritt stål för en snabb uppvärmning och stabil bryggtemperatur. Här finns även PID-styrning utan display. Linea Mini är förutom detta också  utrustad med en ångkanna i rostfritt stål från GS3, som förvärmer bryggvattnet. Vår modell inkluderar Pro Touch anti burn steamer.Maskinen är både praktisk och effektiv och har flera goda features. Den kompakta espressomaskinen har baristaljus, paddel, integrerad vattentank på 2 liter, inbyggd rotationspump samt vakuumventil. Här ingår 2 filterhållare i rostfritt stål, 4 filterkorgar med precision, blindfilter, tamper i rostfritt stål, 2 kompletta kit för vattenanalys, 1 liten mjölkkanna, rengöringsmedel och manual.Inbyggd WiFi-modul som gör att du kan använda den nya La Marzocco Home App. Använd din smartphone som display och justera bl.a. temperatur och pre-infusion. Den ger dig även möjlighet att slå på och av espressomaskinen via appen, samt att sätta en timer så att kaffet är klart på utsatt tid.
 • Sage SES 990 BTR Espressomaskin

  Sage SES 990 BTR Espressomaskin
  Ha din egna, personliga barista hemma i köket. The Oracle Touch espressomaskin från Sage brygger en perfekt kopp kaffe utifrån dina behov och preferenser. Välj ditt favorit kaffe på touch-displayen och spara den under ett passande namn och ikon. För att uppnå högsta samma kvalité som kaféer gör är det nödvändigt att uppfylla 4 punkter: dosering, temperatur, tryck och ånga. Den perfekta doseringen ligger på 19-22 g per kopp, och med portafiltret som tillhör maskinen uppnås detta varje gång - detta till fördel från många andra maskiner som bara doserar ca 11-13 g. malet kaffe.Temperaturen i espressomaskinen säkras med hjälp av den precisa temperaturkontrollen PID, som också garanterar en optimal temperatur då så lite som 1°C kan vara tillräckligt för att helt förändra smaken på ditt kaffe. Trycket i maskinen är också en viktig komponent när du vill brygga en perfekt espresso. För att uppnå den där gyllene sötman använder The Oracle Touch förinfusion med lågt tryck, detta för att både kunna utvidga kaffebönorna och för att låta kaffet tränga igenom. En metod som bidrar till den läckra, krämiga konsistensen som kafékaffe är känt för.Rätt ångtryck är viktigt för att mjölken ska få rätt struktur och helt avgörande för att brygga en perfekt café latte. Med det perfekta ångtrycket blir mjölken silkeslen och fyllig med tusentals små bubblor, något som också är viktigt vid latte art.
 • La Pavoni - Esperto Manuell Kaffemaskin med Hävarm Rostfritt Stål

  La Pavoni - Esperto Manuell Kaffemaskin med Hävarm Rostfritt Stål
  Från italienska La Pavoni kommer Esperto kaffemaskin - espressomaskinen med det där lilla extra. Den ger dig inte bara utsökt kaffe, den blir en snygg inredningsdetalj i ditt kök också. Handgjord i Milano. Maskinen är manuell och rymmer 1,6 liter vatten, vilket motsvarar ca 16 koppar. Den har en indikator för vattennivån och ett ångmunstycke för att skumma mjölk.Espressomaskinen är också utrustad med en manometer som visar trycket BPPC (Brewing Pressure Profiling Control). samt en temperaturmätare för bryggenheten.För en god espresso, gör så här:- Lyft av prydnadsfågeln och skruva därefter av skyddslocket till vattentanken- Fyll på vatten- Tryck på startknappen på nedre delen av maskinen- Maskinen är redo när temperaturlampan tänds och manometerns nål är i grön zoon- Förvärm genom att pumpa ned lite vatten, temperaturen bör vara mellan 90-95 grader °C- Välj filterstorlek, det finns tre olika:Single cup 6-8 gDouble cup 14-16 gCompetizione 20 g-Mal ned kaffet i filtret och pressa ned det varsamt-Sätt filtret på plats och dra upp handtaget, pressa sedan sakta ned.Reglera trycket manuellt. Det optimala trycket är 7 till 9 Bar.- Njut din espressoDu kan också göra en cappuccino, gör espresso i en större kopp, använd den tillhörande mjölkskummaren och fyll på med mjölk.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Pastellgrön

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Plast Pastellgrön
  Espressomaskin från Smeg med en pålitlig, vacker design med praktiska funktioner och en mångsidig filterhållare i rostfritt stål. Den har ett snabbt Thermoblock värmesystem perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Espressomaskinen har en avtagbar droppbricka för enkel rengöring med en kompakt storlek perfekt för det lilla köket. Tillverkad i Italien. Om espressomaskinen från Smeg- Espressomaskinen finns i olika färger.- 1350 Watt- Kapacitet: 1,1 L.- Mångsidig filterhållare.- Kompakt design.- Avtagbar droppbricka.- Gjord av plast och rostfritt stål. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Ascaso Dream One Love Red

  Ascaso Dream One Love Red
  En espressomaskin designad av Marc Aranyó för Barcelona-baserade Ascaso. Espressomaskinen har uppdaterats sedan dess föregångare "Dream" med nya funktioner och teknologiska uppdateringar. Ascaso Dream
 • Ariete - Picasso Espressomaskin Svart

  Ariete - Picasso Espressomaskin Svart
  Modern och kompakt espressomaskin som används med malet kaffe eller med kapslar. Perfekt för alla som älskar kaffe med dess intensiva doft och rika crema. Med sina moderna linjer gör den sig perfekt för alla kök och dess lilla storlek gör den till en idealisk espressomaskin till mindre utrymmen.
 • Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R

  Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro R
  Denna Rocket går att köpa vit svart eller rostfri samt i två olika utföranden, med eller utan rotationspump (vattenanslutningsbar) . Denna modell har rotationspump vilket är samma som professionella&h
 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Röd
  Smeg espressomaskin har en elegant 50-talsinprirerad design. Rikligt snygg att ha framme på köksbänken. Förutom en snygg design gör Smeg espressomaskin också fantastiskt gott kaffe varje gång. Bestäm själv hur mycket kaffe du vill göra, hur starkt kaffet ska vara och om du vill skumma mjölk för att göra en cappuccino. Med Smeg espressomaskin behöver du inte kompromissa. Den här espressomaskinen från Smeg kommer i flera olika färger. Varför inte matcha din espressomaskin med övriga köksmaskiner från Smeg? Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Siemens EQ.700 integral TQ703R07

  Siemens EQ.700 integral TQ703R07
  Espressomaskin helautomatisk EQ.700 integral TQ703R07 Siemens EQ.700 integral TQ703R07 är en helautomatisk espressomaskin från Siemens. Siemens design utlovar perfekt funktion i harmo
 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin ECF02 Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin ECF02 Röd
  Smeg 50's Style Manuell espressomaskin, tillverkad i Italien, ger det bästa resultatet för en perfekt espresso.- Dra nytta av termoblockets uppvärmningssystem för snabb maskinuppvärmning och exakt kontroll av vattentemperaturen för bästa kaffesmak.- Kompakt design som smälter väl in i alla kök.- Avtagbar droppbricka för stora kopphållare och enkel rengöring.- Med en pumpkraft på 15 bar garanteras korrekt extraktion av din espresso, vilket är avgörande för att uppnå den perfekta kaffesmaken.- Kaffemaskinen är helt designad och tillverkad i Italien.- En filterhållare i rostfritt stål på 51 mm, passar både kaffepulverfilter och papperspods.- Espressomaskinen är designad för att ge dig en perfekt och äkta italiensk espresso, med snabba kontroller för enkel, dubbel espresso eller long drinks.
 • Sage Barista Touch Refurbished - Svart - Producent refurbished

  Sage Barista Touch Refurbished - Svart - Producent refurbished
 • La Pavoni Botticelli Botticelli Evoluzione Pid Espressomaskin LPSGEV02NO

  La Pavoni Botticelli Botticelli Evoluzione Pid Espressomaskin LPSGEV02NO
  Elegant och effektiv espressomaskin med hög användarvänlighet. Med denna maskin kan du brygga en perfekt espresso, rik på smak och arom. Den är utrustad med ångare och levereras med både enkel och dubbel filterhållare. La Pavoni LPSGEG03NO espressomaskin garanterar dig en läcker kopp kaffe varje gång. Den är utrustad med en avtagbar vattenbehållare på 3 liter och den brygger ditt kaffe med ett pumptryck på 20 bar, vilket ofta anses vara det optimala trycket för en espresso. På maskinens framsida sitter en inbyggd barometer som gör att du alltid kan kontrollera trycket under bryggning. Du använder enkelt maskinen via knapparna på framsidan. Designen är modern och tidlös, vilket gör att den passar in i alla kök.
 • Smeg Helautomatisk espressomaskin, emerald green

  Smeg Helautomatisk espressomaskin, emerald green
  En kaffemaskin som ger dig kafékänsla hemmaMed Smeg automatiska kaffemaskin kan du göra kaffe och mjölkbaserade drycker med ett knapptryck. Det är en automatisk kaffemaskin med ett mjölksystem från Smeg som har en elegant design i 50-talsstil och en matt svart färg. Den har också en inbyggd kvarn som maler kaffebönorna precis innan bryggningen, vilket ger ett färskt och aromatiskt kaffe.Du kan välja mellan tre olika malningsgrader, beroende på hur starkt du vill ha ditt kaffe. Du kan också justera temperaturen, trycket och mängden av vatten och kaffe efter dina önskemål. Du kan göra allt från espresso till latte macchiato med denna kaffemaskin, tack vare de fem förinställda programmen som anpassar sig efter olika typer av tillagningar. Du kan också göra andra drycker som espresso light, long coffee, americano, espresso macchiato och milk foam genom att trycka på den orangea menyn.Smeg automatiska kaffemaskin har en LED-indikator som visar när maskinen är redo att användas eller när den behöver rengöras. Du kan också se vilket program du har valt på den orangea menyn. När du är klar kan du använda Autoclean-programmet för att rengöra kannan snabbt och smidigt.Smeg automatiska kaffemaskin uttrycker den italienska designen, kvaliteten och innovationen som Smeg är känd för. Den är perfekt för dig som vill göra ditt eget kaffe hemma med en professionell touch. Beställ din kaffemaskin idag och njut av den bästa koppen kaffe varje dag!
 • Melitta Caffeo Solo&Perfect Milk Svart

  Melitta Caffeo Solo&Perfect Milk Svart
  Om du vill skämma bort dig själv är så är Melitta Caffeo Solo & Perfekt Milk rätt kaffemaskin för dig. Tack vare det nya Cappuccinatorre-röret får du en fulländad kaffeupplevelse med ett perfekt mjölkskum. Specifikationer:- Helautomatisk- Vikt: 9,86 kg.- Mått HBD: 38x30x54,5 cm.
 • La Pavoni - La Pavoni Kombinerad Manuell Kaffemaskin med Kvarn Rostfritt stål

  La Pavoni - La Pavoni Kombinerad Manuell Kaffemaskin med Kvarn Rostfritt stål
  La Pavonis espressomaskin Domus Bar i högkvalitativt utförande ger dig espresso med utsökt smak. Detta är en kombinerad kaffemaskin och kvarn med kapacitet på 2,7 liter.Tack vare den integrerade kaffekvarnen med justerbar malningsgrad kan bönorna malas direkt med denna utmärkta espressomaskin.Kaffekvarnen är konisk och har 7 justerbara lägen, samt en inbyggd tamper. Bönbehållaren rymmer 130 gram. Espressomaskinen har ett tryck på 15 bar och en funktion för att skumma mjölk så du också kan göra en härlig cappuccino eller kanske en macchiato.- Säkerhetstermostat- Varmvattentermostat- Ångtermostat- Ångmunstycke- Vattennivåindikator- Bred hylla för att värma koppar- På / Av knapp- Kontrollbrytare- Vikt 10,4 kg- Pumptryck: 15 bar
 • Ascaso dream kranstav

  Ascaso dream kranstav
  Ventilhus och kranstav till ascaso dream. Det säljs numera som 1 del. Gjutet ihop _bild 2 visar hur den ser ut från en gammal maskin, men alltså inte säljs som mer. 
 • Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Espressomaskiner & Tillbehör Röd

  Nespresso Krups Citiz Kapselmaskin 1 L - Espressomaskiner & Tillbehör Röd
  Nespresso Krups Citiz espressomaskin gör både kaffeälskaren och den designmedvetne tillfredsställd genom att skänka elegans till dagens kaffestunder. Krups Citiz espressomaskin håller Nespressos höga kvalitetskrav med högt tryck och snabb uppvärmning som gör espressomaskinen redo på 25 sekunder. En kompakt och slimmad design som är enkel att använda och rengöra.Kapselpaket medföljer.Egenskaper Snabb uppvärmning 25 sekunder 2 kaffevarianter Kapselpaket medföljer 19 bars pumptryck Vattentank 1 liter Vikt: 3,31 kg 5 års garanti Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Rocket espresso appartamento

  Rocket espresso appartamento
  Appartamento är den minsta espressomaskinen från Rocket Espresso hittills. I dess slimmade fodral finner man en välutvecklad och alldeles utmärkt semi-pro espressomaskin som är konstruerad enligt&hell
 • Graef - Espressomaskin Baronessa

  Graef - Espressomaskin Baronessa
  Espressomaskinen Baronessa är en maskin till den som ställer krav på perfekt kaffe hemma. Med dubbelt kretslopp och dubbelt termosystem kan den både brygga espresson samtidigt som den skummar mjölken till din dryck. Handtaget har dubbel avrinning så du lätt kan välja om du vill ha en enkel eller dubbel espresso. Maskinen har temperaturinställning så kaffet och mjölken blir den perfekta för din kaffeupplevelse. Förutom det kommer maskinen påminna dig om när det är dags att avkalka, ett inbyggt rengöringsprogram och en uttagbar vattenbehållare på hela 3 liter så du slipper fylla på vatten allt för ofta.
 • Sage Duo-temp Pro Refurbished

  Sage Duo-temp Pro Refurbished
  Funktioner - Kraftig mjölkarm för mikroskum - Mindre fottryck - Snygg design
 • Ariete Espressomaskin grön

  Ariete Espressomaskin grön
  Denna espressomaskin från Ariete har en elegant vintage-design som passar perfekt i det moderna såväl som det klassiska köket. Maskinen är utrustad med en mjölkskummare, standby-funktion och avtagbar droppbricka. Med en semiautomatisk espressomaskin kan du alltid brygga precis det kaffe du är sugen på, med den perfekta styrkan.Espressomaskinen är enkel att använda och passar utmärkt till dig som alltid vill ha gott kaffe och ett elegant inredningselement i köket.
 • Ascaso Dream One Yellow

  Ascaso Dream One Yellow
  En espressomaskin designad av Marc Aranyó för Barcelona-baserade Ascaso. Espressomaskinen har uppdaterats sedan dess föregångare "Dream" med nya funktioner och teknologiska uppdateringar. Ascaso Dream
 • Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Röd

  Smeg Manuell Espressomaskin - Espressomaskiner & Tillbehör Aluminium Röd
  Espressomaskin från Smeg med en ny teknologi med en inbyggd kvarn i rostfritt stål för ett jämnt och välblandat resultat. Den har en filterhållare och en ångpip med två inställningar. Espressomaskinen har ett snabbt Themoblock värmesystem, en löstagbar vattenbehållare och en inkluderad mjölkkanna med tillbehör för enkel rengöring. Om espressomaskinen från Smeg- Ny teknologi.- Inbyggd kvarn i rostfritt stål.- Themoblocks värmesystem.- Mångsidiga inställningar med en enkel kontrollpanel.- Professionella tillbehör ingår.- Det är möjligt att ta bort vattenbehållaren. Shoppa Espressomaskiner & Tillbehör och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Philips EP2236/40 Helautomatisk espressomaskin

  Philips EP2236/40 Helautomatisk espressomaskin
  En helautomatisk espressomaskin med LatteGo-systemOm du vill ha en helautomatisk espressomaskin som kan ge dig en utsökt och aromatisk kopp kaffe varje gång, kan du överväga Philips. Den här apparaten har ett innovativt LatteGo-system som ger dig en krämig och silkeslen cappuccino med ett enkelt knapptryck. Du kan också välja mellan tre andra kaffespecialiteter: espresso, kaffe och americano. Du kan anpassa styrkan, temperaturen och mängden av din dryck efter din smak med hjälp av den intuitiva pekskärmen. Apparaten har också en inbyggd kvarn som maler färska bönor precis innan tillagningen, vilket ger dig en smakrik och fräsch kaffeupplevelse.Philips helautomatisk espressomaskin är inte bara lätt att använda, utan också lätt att rengöra. LatteGo-systemet består av endast två delar och har inga slangar. Du kan enkelt skölja av det under kranen eller diska det i diskmaskinen. Apparaten har också en avtagbar bryggrupp som du kan ta ut och skölja under kranen. Dessutom har apparaten en AquaClean-filter som förhindrar kalkbildning och gör att du kan brygga upp till 5000 koppar utan att behöva avkalka apparaten.Philips helautomatisk espressomaskin är en elegant och modern espressomaskin som passar in i alla kök. Den har en svart och silverfärgad design och ett kompakt format som inte tar upp mycket plats på bänken. Apparaten har också en stor vattentank på 1,8 liter och en justerbar droppbricka som kan anpassas till olika kopparstorlekar. Om du vill njuta av en fantastisk kopp kaffe hemma, är Philips helautomatisk espressomaskin ett utmärkt val för dig. Du kan spara tid och pengar genom att brygga ditt eget kaffe hemma, imponera på dina gäster med dina kaffekunskaper och få en personlig kaffeupplevelse varje dag.
 • Gaggia Classic EVO PRO espressomaskin

  Gaggia Classic EVO PRO espressomaskin
  Gaggia Classic Evo Pro espressomaskin är en uppgraderad version av ikoniska Gaggia Classic, som introducerades på marknaden redan 1991. Du får en stilren halvautomatisk espressomaskin med väl beprövad design, framtagen med öga för detaljer. En solid kombination av tradition, erfarenhet och innovation, nu med ännu bättre prestanda och material.Gaggio Evo Pro är utrustad med en trevägsventil, vilket sänker trycket i filterhållaren när du har bryggt din espressoshot. Trevägsventilen gör det även möjligt att backspola maskinen, vilket förhindrar kafferester och annat från att fastna i systemet. Maskinens fodral är tillverkat av mattlackerat rostfritt, med sidor som är utformade för att du enkelt ska kunna se vattentankens kapacitet. Även maskinens ångkran har en ny och förbättrad design med två hål, vilket gör den lättare att arbeta med. På så vis kan du enkelt arbeta fram mjölskum krämig och mjuk konsistens till din cappuccino eller latte. Maskinen är även utrustad med en ny filterhållare i rostfritt stål, en blyfri kokare i mässing och en kokarbeläggning som skyddar mot kalkavlagring.
 • Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V

  Rocket Espresso Mozzafiato Cronometro V
  Mozzafiato Cronometro V från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfe
 • KitchenAid 5KES6403EDG espressomaskin, charcoal

  KitchenAid 5KES6403EDG espressomaskin, charcoal
  Den här espressomaskinen från KitchenAid har en elegant och slimmad design som du enkelt får plats med på köksbänken. Men den är inte bara riktigt snygg i köket, den ger dig även otroligt gott kaffe. Maskinen har nämligen en högkvalitativ italiensk 15-barspump som ser till att din espresso blir riktigt smakrik och fyllig. Den är även utrustad med ett ångrör, så att du enkelt värmer tevatten eller tillreder mjölk för din cappuccino, latte eller flat white – oändliga kaffemöjligheter i lyxigt format.Eftersom maskinen hettar upp vattnet till perfekt temperatur på enbart 45 sekunder, kan du starta bryggningen på nolltid. Maskinen har dessutom en praktisk dosväljare, så att du enkelt programmerar önskad shotstorlek till singel eller dubbel. Den robusta designen är tillverkad av material av hög kvalitet, så att du kan avnjuta förstklassigt kaffe över många år. Använd med fördel maskinen ihop med en kaffekvarn från KitchenAid, så att du kan välja den ultimata malningsgraden för just din kopp.
 • Smeg - ECF02PGEU - snabb leverans

  Smeg - ECF02PGEU - snabb leverans
 • Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Creme

  Smeg - Smeg 50's Style Espressomaskin Creme
  Smeg espressomaskin har en elegant 50-talsinprirerad design. Rikligt snygg att ha framme på köksbänken. Förutom en snygg design gör Smeg espressomaskin också fantastiskt gott kaffe varje gång. Bestäm själv hur mycket kaffe du vill göra, hur starkt kaffet ska vara och om du vill skumma mjölk för att göra en cappuccino. Med Smeg espressomaskin behöver du inte kompromissa. Den här espressomaskinen från Smeg kommer i flera olika färger. Varför inte matcha din espressomaskin med övriga köksmaskiner från Smeg? Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • La Pavoni Stradivari Professional Espressomaskin Rostfritt stål med svarta handtag LPLSPL01EU

  La Pavoni Stradivari Professional Espressomaskin Rostfritt stål med svarta handtag LPLSPL01EU
  En elegant espressomaskin i stål. La Pavoni har en mångårig kunskap och erfarenhet inom hantverket espresso. Med hjälp av deras maskiner kan du skapa det mest utsökta kaffet. Espressomaskinen har en effekt på 950 watt och är utrustad med flera smarta funktioner så som ångmunstycke för att skumma mjölk, temperaturindikator, vattennivåindikator samt manometer för att reglera tryck. Ångmunstycket styrs med ett lättanvänt vred med vilket du snabbt och smidigt skummar varm mjölk till dina kaffedrycker. Paketet innehåller även en tamper som pressar kaffet i handtaget med. Hur hårt du packar kaffet påverkar vattnets genomrinning vilket i sin tur ger lite olika uttryck i smak. Du kan behöva testa dig fram, men om du frågar oss är ett tryck på runt 15 kg lagom. La Pavoni Espressomaskin är pålitlig med hög funktionalitet och har en estetiskt tilltalande design. En ren och skär dröm för varje hemmabarista!
 • Rocket espresso R Cinquantotto

  Rocket espresso R Cinquantotto
  R Cinquantotto är en uppdatering av föregångaren R58. Rocket Espresso R Cinquantotto är en semi-professionell espressomaskin med dubbla isolerade kokare. Designen har ändrats en hel del och touch-scre
 • Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Siemens - Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox från Siemens är en kaffemaskin med extra allt!Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.Siemens produkter ska alltid leva upp till dina förväntningar. Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom 100 dagar och få pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att registrera din fristående espressomaskin i My Siemens, på Siemens hemsida, inom två veckor efter ditt köp.

Så funkar en espressomaskin

En espressomaskin gör kaffe med hjälp av högt tryck. Vattnet pressas genom ett filter fyllt med finmalet kaffe. En bra espressomaskin ska kunna ge ett tryck på minst 9 bar och det ska ta mellan 20-30 sekunder att göra en kopp. Temperaturen är också viktig och den måste ligga kring 90 grader.

Hel- och halvautomatiska espressomaskiner

Det finns både hel- och halvautomatiska espressomaskiner. Skillnaden är att du i den automatiska kan fylla på med bönor och sen gör maskinen allt från malning till upphettning och press. I den halvautomatiska måste du packa kaffet hårt på egen hand.

Helautomatiska maskiner kan också vara en espressomaskin som kombinerar ånga, luft och mjölk för att fixa långvarigt och fluffig mjölkskum på kaffet.

Bästa espressomaskinen för dig

Vad som är den bästa espressomaskinen för just dig kan bara du svara på. Det beror ju på vad du tycker det är värt hur mycket den får kosta. Kolla vilka espressomaskiner som är på REA just nu.

Fundera igenom vad du vill kunna göra med din maskin. En bra start är att läsa på och kanske ta del av ett test av espressomaskiner. Här har vi hittat några tester du kan läsa och se vilken maskin som utsetts till bäst i test.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghi espressomaskin. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/espressomaskiner/

En espressomaskin kräver också en del underhåll. Du måste med jämna mellanrum köra rengöringsprogram och avkalkning av maskinen. Hur ofta beror till mångt och mycket på hur många espressokoppar du gör med din maskin. Ju fler, desto tätare måste du köra rengöring.