Espressomaskiner

En espressomaskin gör kaffe med hjälp av högt tryck. Vattnet pressas genom ett filter fyllt med finmalet kaffe. En bra espressomaskin ska kunna ge ett tryck på minst 9 bar och det ska ta mellan 20-30 sekunder att göra en kopp. Temperaturen är också viktig och den måste ligga kring 90 grader.

Hel- och halvautomatiska espressomaskiner

Det finns både hel- och halvautomatiska espressomaskiner. Skillnaden är att man i den automatiska kan fylla på med bönor och sen gör maskinen allt från malning till upphettning och press. I den halvautomatiska måste du packa kaffet hårt på egen hand.

Populärt inom espressomaskiner

 • Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B

  Delonghi Magnifica S ECAM 21.117.B
  Stand-by funktion,Enkel och stilren kontrollpanel med ikoner,Koka upp till 14 koppar ,Avtagbar droppbricka med nivåindikator,Nytt Cappuccinosystem,Justerbart kaffeutlopp,
 • Barletta Espressomaskin

  Barletta Espressomaskin
  Brygg espresso, cappuccino eller latte som ett riktigt proffs! Med denna espressomaskin från Barletta får du alla de funktioner du behöver för att brygga den perfekta koppen kaffe. Du styr enkelt maskinen med olika knappar till förinställda program, och för dig som verkligen vet hur du vill ha din espresso finns det självklart möjlighet att manuellt ställa in dina personliga preferenser. Espressomaskinen har också ett automatiskt system för mjölkskum som är mycket enkelt att använda när du är sugen på en krämig latte eller cappuccino. Det dubbla värmesystemet gör dessutom att du kan brygga ditt kaffe och skumma din mjölk på samma gång – tidsbesparande och effektivt! Under bryggningen kontrollerar maskinen automatiskt vattentemperaturen så att du inte behöver oroa dig för någon besk eftersmak, och tack vare de inbyggda säkerhetssystemen med skydd mot överhettning och högt tryck är du garanterad en trygg användning. Dessutom är den inbyggda mjölktanken väldigt enkel att rengöra med sitt automatiska rengöringsprogram. Barletta är därför en perfekt espressomaskin för dig som vill ha en enkel och smidig upplevelse, utan att kompromissa med kvalitén! SpecifikationerFärg: StålKapacitet vattentank: 1,7 lEffekt: 1230-1470WDubbla värmesystemet, kaffe och mjölkskum på samma gång!Reglerad vattentemperatur Säker användning med skydd mot överhettning och högt tryckAutomatiskt rengöringsprogram för mjölktanken
 • Barista Express Espressomaskin, Borstad Stål

  Barista Express Espressomaskin, Borstad Stål
  Barista Express espressomaskin från Sage brygger med exakt mängd med inbyggd konisk kvarn med 18 inställningar, 15 bar tryck och separat varmvattenutlopp för en god kopp te. Medföljande mjölkkanna i rostfri design.
 • Siemens TE657319RW

  Siemens TE657319RW
  Espressomaskin TE657319RW från SiemensSensoFlow-system för garanterad smak varje gångMed SensoFlow-systemet håller espressomaskinen en jämn och optimalt anpassad bryggtemperatur. Tack vare att id

Fler tips på espressomaskiner

 • The Milk Jug Mjölkanna med termometer

  The Milk Jug Mjölkanna med termometer
  Mjölkkannan har en integrerad termometer som talar om hur varm din mjölk är mellan 55 - 65°C. Temperaturer visas i både °C och °F.
 • Sage The Barista Touch Sea Sal t

  Sage The Barista Touch Sea Sal t
 • DeLonghi Elite ECAM 650.75.MS espressomaskin

  DeLonghi Elite ECAM 650.75.MS espressomaskin
  Den nya Primadonna Elite ECAM 650.75.MS från italienska Delonghi erbjuder ett stort urval av exklusiva drycker. ECAM 650.75.MS är en fantastisk maskin som alltid kombinerar mjölkskummet och temperaturen till perfektion. Aromkontrollen ger dig den bästa möjliga smakupplevelsen varje gång. Den stora 4,3" touch-skärmen ger dig en enkel överblick av de många kaffespecialiteterna. Delonghi 650.75.MS kan anslutas till Delonghi Coffee Link-appen med vilken du enkelt kan välja mellan dina kaffefavoriter. Appen tillåter dig att skapa personliga recept och ger dig samtidigt inspiration till helt nya. Maskinen sparar naturligtvis recepten.Delonghi 650.75.MS maskinen är en helautomatisk kaffemaskin som kan brygga allt från en smakfull espresso till en läcker, krämig latte macchiato. Du kan till och med brygga en härlig kopp varm choklad. Via appen ställer du smidigt in vad du är sugen på, så att drycken alltid faller dig i smaken.
 • Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit

  Rocket Mozzafiato Espressomaskin Evoluzione R Vit
  Utsökt kaffe med hjälp av smart espressomaskin! Att starta dagen med en god kopp kaffe är A och O. Hos Rocket vet man om hur mycket den perfekta koppen kaffe betyder, och just därför har man utvecklat Mozzafiato Evoluzione R. Espressomaskinen brygger inte bara en perfekt espresso, den är även framtagen för att professionella baristas ska kunna använda den. Detta säkerställer både kvalité och lång hållbarhet! Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) och kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Vattentanken rymmer hela 2,5 liter, men du kan även välja att koppla maskinen direkt till en vattenanslutning. Rotationspumpen ser till att bryggningen och fyllningen sköts på ett smidigt och effektivt sätt, precis som i alla professionella maskiner.   Italienska Rocket står för en gammal tradition av kvalitetsmärkta produkter som alla tillverkas under mottot "Fatto a Mano", som betyder "handgjord". Med Mozzafiato Evoluzione R garanterar du en otroligt god kopp kaffe som garanterat kommer imponera på både familj och gäster! Med sitt stilfulla yttre passar maskinen utmärkt på köksbänken! Specifikationer:- Färg: Vit.- Höjd: 40 cm.- Bredd: 28 cm.- Djup: 42,5 cm. - Vikt: 30,2 kg. - Kapacitet (vattentank): 2,5 liter.- Effekt: 1200 Watt. - Justerbara fötter!  
 • Melitta - CI Touch - Svart

  Melitta - CI Touch - Svart
 • Melitta Caffeo Passione Black

  Melitta Caffeo Passione Black
 • Nuova Simonelli Musica Lux Espressomaskin

  Nuova Simonelli Musica Lux Espressomaskin
  Vi är stolta över att presentera Nuova Simonelli Musica, den nya efterlängtade espressomaskinen från en välkänd WBC-leverantör. Nuova Simonelli Musica är för kunden som vill ha en hemmabaserad maskin av högsta kvalitet, som ligger på gränsen till den professionella världen. Den professionella touchen möjliggör produktion av espresso eller cappuccino i cafékvalitet. Den automatiska volymetriska doseringen, termokompenserade gruppen och smarta ångsystemet är härledda från större, professionella Nuova Simonelli-espressomaskiner, så maskinen kan också betraktas som inträdesnivå för den professionella marknaden. Därför är maskinen också ett perfekt val för proffs som tjänar relativt låg volym. Det kan finnas små kaféer, små restauranger eller kontor som vill ha en kompakt espressomaskin med professionella egenskaper och kvalitet som kan producera upp till 60 koppar om dagen utan att kompromissa med kvaliteten. Elegant design gjord av robust rostfritt stål. Observera att denna utgåva är "Professional Pack", med två filterhållare inkluderade - en med dubbla utgångar och en med en enda utgång. Dessutom har en professionell Sirai pressostat installerats i den här modellen, som i de stora maskinerna. Denna pressostat är av betydligt bättre kvalitet än vad du annars hittar i hemma espressomaskiner. Pressostaten är den del som säkerställer att trycket inuti pannan är korrekt.Specifikation:- Elegant, kompakt design tillverkad av robust rostfritt stål.- 2 liter vattentank.- 3 liter vattentank.- Programmerbar volymetrisk dosering.- Tung värmeväxlare.- Teknik som lånas från stora professionella Nuov Simonelli-espressomaskiner.- Elektroniskt förinfusionssystem.- Vattentankens givare stänger av maskinen vid låg vattennivå.- Smart-Steam-system för ökad kontroll och förbättrad ergonomi.- 2 ergonomiska professionella portfilter.- Enkel kontrollpanel med bakgrundsbelyst soft touch-knappar med justerbar ljusstyrka.- Dämpbar pump för lägre ljudnivå.- Mångsidig applikation - för både privat och professionell.- LED-ljus.
 • The Oracle Touch Espressomaskin Rostfri

  The Oracle Touch Espressomaskin Rostfri
  Få riktig kvalitet på kaffet hemma! I motsättning till andra automatiska espressomaskiner så kompromissar Oracle Touch inte med de fyra nyckelprodukterna som ger äkta kvalitetsnivå. På Touch-skärmen har du möjligheten att välja mellan vad för slags kaffe du vill dricka. Du kan även anpassa kaffestyrkan, mjölktextur och temperaturen så att det passar just din smak. Du kan spara din favorit med ett unikt namn och bild så du snabb kan välja din favorit nästa gång. Du kan spara upp till åtta olika kaffeinställningar. - 3 värmeelement - Touchskärm - Automatiskt och manuell - Automatisk malning och stampning i ett - Föruppvärmt brygghuvud garanterar optimal bryggtemperatur - Handsfree-mjölkskumning - Inställning av mjölkskumning til latte eller cappucino - Separat varmvattenutlopp för t.ex. tevatten - 2400 W - The Knock Box ingår
 • Smeg ECF01WHEU Retro 50-tals espressomaskin, vit

  Smeg ECF01WHEU Retro 50-tals espressomaskin, vit
  Brygg en stark espresso eller krämig cappuccino med denna klassiska, manuella espressomaskin från Smeg i retrolook. Espressomaskinen pressar espresson vid 15 bar och har en inbyggd ång-funktion, vilket gör att du kan blanda ner ångande varm mjölk i ditt kaffe. ECF01WHEU kan brygga  upp till 2 koppar åt gången och levereras med två filter med plats för malda bönor för respektive en och två koppar. För att få plats med större koppar kan du enkelt ta loss droppbrickan.När espressomaskinen är redo för avkalkning lyser den praktiska indikatorlampan på toppen av maskinen.
 • Melitta Avanza Titanium

  Melitta Avanza Titanium
 • Delonghi Dinamica ECAM350.55.B

  Delonghi Dinamica ECAM350.55.B
  Dubbla värmeelement,Cappuccino-system,13 malningsgrader,Automatiskt avkalkningsprogram,Tublöst system,
 • Gaggia Besana Espressomaskin

  Gaggia Besana Espressomaskin
  Lätt och enkelt. Det är kort och gott vad som kan sägas om den kompakta Besana espressomaskinen från italienska Gaggia. Den enkla användningen utgår från vredet och knappen på fronten. Så blir det inte mycket enklare att sätta igång maskinen. Det finns till och med en kom-ihåg-funktion, så att du kan ställa in din espresso precis som du önskar den. Resultatet blir lika gott varje gång! Föredrar du mjölk i kaffet är Besana utrustad med den patenterade Panarello-steamern. Enkelt kan du därför få den varma, krämiga mjölken som du gillar bäst. Sist men inte mist är den eleganta espressomaskinen utrustad med en 100 % keramisk kaffekvarn. Denna kan justeras, så att resultatet blir precis som du önskar.
 • Melitta Caffeo CI Svart Bäst i test

  Melitta Caffeo CI Svart Bäst i test
 • Melitta Caffeo CI silver Bäst i test

  Melitta Caffeo CI silver Bäst i test
 • Ariete Classica Espressomaskin Pearl

  Ariete Classica Espressomaskin Pearl
  Ariete står bakom denna fina, semiautomatiska espressomaskin och brygger smakrikt kaffe baserat på dina specifika preferenser. Maskinen är utrustad med en avtagbar droppbricka och vattentank, som rymmer 0,9 liter. Den finns i flera olika färger och du väljer smidigt den variant som passar bäst hos just dig.Maskinen är också utrustad med en integrerad cappuccinobryggare och du kan således brygga precis det kaffe du är sugen på. Designen är dekorativ och bryggaren passar utmärkt i alla typer av kök.
 • Caffeo Espressomaskin Svart

  Caffeo Espressomaskin Svart
 • Delonghi EC146.B

  Delonghi EC146.B
 • Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670

  Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670
  Brygg ditt eget kaffe som en barista!Med eleganta silverlinjer kommer denna espressomaskin från Nivona garanterat att bli kökets naturliga mittpunkt. Den vackra och stilrena designen drar genast blickarna till sig, samtidigt som de otroliga funktionerna kommer göra gästerna både imponerade och avundsjuka. Med denna maskin brygger du en perfekt kopp kaffe på nolltid!Maskinen är utrustad med Nivonas specialutvecklade program Aroma Balance System som gör det lätt för dig att välja mellan 3 olika aromer på ditt kaffe. Välj mellan "dynamic", "constant" och "intense" för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Funktionen gör det enkelt för dig att testa något nytt, samtidigt som du utan problem kan servera olika sorters kaffe till dina vänner. Espressomaskiner har ofta en alltför liten vattentank, vilket gör att du ständigt måste fylla på den - en mardröm när du behöver ditt kaffe! Det problemet är som bortblåst när det kommer till Nivona. Den extra stora vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter vilket garanterat räcker till många espresso och cappuccino. Det är inte för inte som denna espressomaskin även passar utmärkt i professionella kök och kaféer!Tyska Nivona har alltid strävat efter att kombinera det bästa från två världar - förstklassig kvalité och snygg design. Denna espressomaskin är slitstark, enkel att använda och dessutom otroligt lätt att rengöra. Allt som behövs för att köra underhållningsprogrammet är en rengöringstablett, därefter trycker du igång programmet på maskinens display. Programmet rengör, avkalkar och sköljer maskinen och ser till att hygienen är på topp!Och som om inte det vore nog är maskinen även utrustad med en otroligt smidig Bluetooth-funktion. Ladda bara ner Nivona-appen till din Smartphone och brygg kaffe från soffan. Ett perfekt hjälpmedel som definitivt kommer att göra vardagen lättare. Den justerbara kaffetappen går att höja till 14 cm, vilket gör det möjligt att använda stora koppar och muggar. Brygg det perfekta kaffet och trolla fram vackra mjölkskapelser och skumbilder direkt från soffan. Med denna espressomaskin från Nivona blir vardagen smidigare och kaffet godare. Perfekt när du bjuder över gästerna! Specifikationer:- Färg: Silver.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme & cappuccino.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & mjölkbehållare 1 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.
 • Melitta CI Touch Silver

  Melitta CI Touch Silver
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788
  En ny dimension av kaffe - direkt i ditt kök!Upptäck kaffe som du aldrig druckit eller bryggt det tidigare. Med denna espressomaskin presenterar Nivona det senaste och absolut bästa från sin uppmärksammade 7-serie. Den stilrena designen och matta svarta färgen gör att denna maskin passar perfekt i alla moderna hem och garanterar det bästa kaffet till dig och dina vänner. Maskinen är utvecklad för långvarig hållbarhet och har ett futuristisk utseende som kommer göra dina gäster både imponerade och avundsjuka. Var din egen barista med denna högklassiga espressomaskin! Med det specialutvecklade Aroma Balance System väljer du enkelt mellan 3 olika aromer på ditt kaffe - "dynamic", "constant" och "intense", som garanterar god smak och precis extraktion. En perfekt funktion när vännerna är på besök och beställer olika typer av kaffe. Det går även utmärkt att bara hetta upp vatten för en härligt kopp te, och du behöver inte oroa dig för att hela tiden behöva fylla på vattentanken. Tanken är nämligen extra stor och rymmer hela 2,2 liter.Maskinen är lätt att flytta och den smidiga formen gör att den snyggt passar in på diskbänken eller annan köksyta. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt hur du går till väga för att brygga det perfekta kaffet, precis efter egen smak. Maskinen styrs med hjälp av 2 vridknappar som finns på varsin sida av displayen. Den helautomatiska funktionen gör att maskinen själv suger upp mjölk från den tillhörande mjölkkylaren, därefter värms och skummas mjölken innan den hälls i koppen. Ett enkelt system perfekt för kaffeälskaren!Du kan även ställa in vilken temperatur och styrka du vill ha på ditt kaffe, för en perfekt servering. När du hittat din ultimata kombination har du möjlighet att spara upp till 10 olika recept i maskinen. Låt hela familjen spara sitt eget kaffe-recept för att se till att alla blir nöjda!Maskinen rengörs enkelt med det inbyggda underhållningsprogrammet. Allt du behöver göra är att lägga i en rengöringstablett, starta programmet via displayen och låta det gå. Lättare än så kan det inte vara!Brygg kaffe direkt från soffan! Med det moderna och innovativa system "Smarter Coffee" har Nivona utvecklat en app till iOS och Android som gör att du kan styra espressomaskinen genom telefonen. Maskinen kopplas ihop via bluetooth och funktionen är enkel att använda. En perfekt maskin för dig som älskar kaffe och vill göra vardagen lite lättare!Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme, lungo, cappuccino & latte macchiato.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & termo/mjölkkylare 0,5 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.  
 • Oscar II Espressomaskin för Café & Kontor Svart

  Oscar II Espressomaskin för Café & Kontor Svart
 • Espressomaskin, Pastellgrön

  Espressomaskin, Pastellgrön
  Espressomaskin från Smeg i klassisk retrodesign. Försedd med smarta funktioner som ångfunktion för mjölkskummning och i samma eleganta 50-tals design som övriga produkter ur Smegs sortiment.
 • Delonghi ECI341.CP

  Delonghi ECI341.CP
 • Espressomaskin, Cream

  Espressomaskin, Cream
  Espressomaskin från Smeg i klassisk retrodesign. Försedd med smarta funktioner som ångfunktion för mjölkskummning och i samma eleganta 50-tals design som övriga produkter ur Smegs sortiment.
 • Nivona CafeRomatica 970

  Nivona CafeRomatica 970
 • Siemens TI313219RW Espressomaskin

  Siemens TI313219RW Espressomaskin
  Njut av en perfekt kopp kaffe med lite extra komfort varje dag med denna espressomaskin från Siemens. Espressomaskinen har sensoFlow system som är ett intelligent värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur. Alla funktioner finns på panelen och väljs med sensorknappar. oneTouch funktionen brygger alla typer av kaffedrycker med en touch så som cappuccino, espresso eller latte macchiato. Maskinens komfortpaket har extra funktioner så som fler kaffestyrkor, koppvärmare eller textdisplay och den keramiska kvarnen extraherar maximalt med arom ur kaffebönorna samt att kvarnen har en imponerande lång livslängd.   Specifikationer: Effekt: 1300 W. Mått: 37,8 x 24,7 x 42 cm. Vikt: 7,5 kg. Kapacitet bönbehållare: 250 g. Kapacitet avtagbar vattenbehållare: 1,4 l.  Helautomatiskt rengörings och avkalkningsprogram.  Tillbehör som ingår: Testremsa vattenhårdhet.  
 • DeLonghi Kaffemaskin Ecam 350.75.SB

  DeLonghi Kaffemaskin Ecam 350.75.SB
  Njut av en krämig cappuccino eller latte med härligt mjölkskum! Förutom varm mjölk och traditionella kaffedrycker som espresso, kaffe, cappuccino och latte macchiato kan du även göra varje dryck personlig genom att justera kaffearom och mjölkskum med kaffemaskinens "MIG"-funktion.Specifikationer:Vikt: 9,5 kg.Mått (bxdxh cm): 23,6 x 42,9 x 34,8.Spänning: 220/240~50/60.Effekt: 1450 W. Automatisk rengöringsprogram.Varmt vatten funktion.Behållare bönor: 300 g.Sumpbehållare. Aromkontroll. Automatisk avstängning.Cappuccinosystem.För användning med kaffepulver. Funktion för stor kaffe. De'Longhi LatteCrema System. Energispar-funktion. Stand-by funktion. Ångfunktion. Pumptryck: 15 bar.
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 23.460.B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 23.460.B
  Njut av en perfekt balanserad kopp kaffe med den här kaffemaskinen från Delonghi. Att anpassa hur man önskar sitt kaffe har inte varit lättare, välj mellan en liten, mellan eller stor kopp. Man kan ha i antingen kaffebönor eller malt kaffe. Maskinen indikerar för en när vattnet är slut och måste fyllas på och har också inbyggd energi sparare. Specifikationer: Mått: 4, x 23,8 x 34 cm.Vikt: 9 Kg.Effekt: 1450 W.Behållarkapacitet för kaffebönor: 250 g.Aromkontroll.Ljudsignal.Automatisk rengöring.Auto- avstängning.Cappuccino System rengöringsindikator.För användning av kaffepulver.Kopphållare.Belysning på kopp.Avkalkning, rengöring och sköljprogram.Delonghi Lattecrema system.Energispar-funktion.Ny tystgående kvarn med 13 inställningar.Strömbrytare.Programmerbar strömbrytare/vattenhårdhet.Avtagbar droppbricka med nivåindikator.Avtagbar vattenbehållare.Val för 1 kopp.Val för 2 koppar.Stand by funktion.Vattenfilter.
 • Rocket Appartamento Serie Nera Espressomaskin

  Rocket Appartamento Serie Nera Espressomaskin
  Pålitlig och driftsäker semiautomatisk espressomaskin från Rocket, som låter dig kontrollera styrka och smak på ditt kaffe. Ånkapaciteten är stor och vibrationspumpen arbetar tyst. Här finns flera funktioner och funktionaliteten är håller absoluta toppklass, vilket gör detta till en mycket mångsidig espressomaskin som utöver sofistikerad design passar in i samtliga kök, moderna som klassiska. Maskinen är utrustad med en tank för kokande vatten och du kan därför också enkelt brygga te. Maskinen har en integrerad mjölkskummare som gör att du kan brygga latte, cappuccino och liknande.
 • Melitta Barista TS Smart Silver/Black

  Melitta Barista TS Smart Silver/Black
 • Breville Barista Espresso

  Breville Barista Espresso
  15 bars tryck,58 mm filterhållare,Automatiska lägen,Kraftfullt ångrör,Temperaturkontroll,
 • Nivona Kaffemaskin Silver matt NICR 769

  Nivona Kaffemaskin Silver matt NICR 769
  En optimal kaffemaskin med extra tyst kvarn!Vakna till doften av nybryggt kaffe och starta dagen på absolut bästa sätt. Nivonas nya NICR 769 fortsätter att imponera, inte minst tack vare den nya specialutvecklade och tysta kvarnen som ser till att inte störa när du är upptagen med annat. Den snygga designen gör även den att maskinen blir en naturlig blickfångare i köket!På denna maskin väljer du enkelt mellan en mängd olika kaffesorter som Nivona NICR 769 brygger till perfektion. Som om det inte vore nog kan du även välja vilken temperatur kaffet ska ha, samt vilken styrka. Använd funktion MY COFFEE för att maskinen ska komma ihåg just ditt recept för en lyckad kaffe!Vattentanken rymmer hela 2,2 liter, vilket gör att du inte behöver fylla på jämnt och ständigt. Rengöringen kunde inte ha varit enklare - använd bara det automatiska rengöringsprogrammet för avkalkning och sköljning, bara ett knapptryck bort. Koppstället värms upp för att skapa en optimal känsla när det är dags att njuta av kaffet. Nivonas nya automatiska kaffemaskin är verkligen en lyx i vardagen - en lyx som alla förtjänar! Specifikationer:- Färg: Silver.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 5 nivåer.- Extrafack för kaffepulver! 
 • Perkolator 12 koppar ECO

  Perkolator 12 koppar ECO
  Champions perkolator CHPK220 är en stilren, modern variant av den traditionella kaffebryggaren. Perkolatorn brygger ett starkt och gott kaffe med fantastisk arom, genom att vattnet passerar kaffet flera gånger får du en fylligare dryck. Champion C
 • Delonghi ECAM510.55.M

  Delonghi ECAM510.55.M
 • Rocket Giotto Evoluzione R

  Rocket Giotto Evoluzione R
 • Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Metall

  Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Metall
  Dedica Style espressomaskin från De'Longhi i ett skinande metallhölje är startredo på 40 sekunder och utrustad med dubbel droppbricka och anpassningsbara Cappuccino System för att ge dig ditt kaffe som du vill ha det.
 • Espressomaskin Espress-auto'

  Espressomaskin Espress-auto'
 • The Knock Box Kaffesumpslåda Rostfri

  The Knock Box Kaffesumpslåda Rostfri
  The Knock Box gör det lätt för dig att slå de använda kaffebönorna ut ur filterhållaren, precis som professionella baristor gör. Det slitstarka yttre skalet är tillverkat av rostfritt stål och insatsen av hårdplast. The Knock Box har en centralt placerad tvärpinne som kan tas bort för enkel rengöring.
 • Retro Espressomaskin Grön

  Retro Espressomaskin Grön
  Espressomaskin från det italienska varumärket Smeg. Den 50-talsinspirerande designen blir en elegant touch i köket. Funktioner: - Pumptryck 15 bar - Val mellan 1 eller 2 koppar - Ångfunktion för mjölkskummning - Avtagbar vattentank 1 liter - Justerbart cappuccinosystem - Thermoblock uppvärmningssystem - Flow-stopfunktion som ger möjlighet att välja egen styrka - Indikator för avkalkning - Koppbricka för latteglas - Avtagbar droppbricka med vattenindikator - Gummitassar som gör att maskinen står stadigt
 • Siemens TI353201RW helautomatisk kaffemaskin

  Siemens TI353201RW helautomatisk kaffemaskin
  Njut av en härlig kopp espresso, svart kaffe, cappuccino eller latte macchiato med denna helautomatiska kaffemaskin från Siemens. Kaffemaskinen har en stor bönbehållare på 250g med arombevarande lock och en keramisk kvarn som får ut den optimala smaken och doften från varje böna. Maskinen kör automatiskt ett kort rengöringsprogram när den slås på och av, och dessutom är den utrustad med ett komplett rengörings- och avkalkningsprogram och ett mjölkmunstycke som tål maskindisk.Kaffemaskinen arbetar med ett tryck på 15 bar och är utvecklat till att snabbt värma upp, vilket betyder att du slipper vänta på att få i dig morgonens första kaffe.
 • Rocket Mozzafiato Cronometro R Espressomaskin Vit

  Rocket Mozzafiato Cronometro R Espressomaskin Vit
  Med funktioner tagna direkt från de kommersiella espressomaskinerna kommer Cronometro R i Mozzafiato-varianten blir din nya bästa vän i köket. Espressomaskinen från Rocket Espresso är utrustad med digital timer sam PID temperaturreglering som garanterar dig en perfekt kopp kaffe, oavsett om det rör sig om en Americano, Cappuccino, Cortado eller vanlig espresso.Utöver detta har espressomaskinen en isolerad varmvattenbehållare och du är garanterad en högkvalitativ och stabil maskin. Den roterande pumpen arbetar på låg volym utan att störa, och du kan välja att ansluta maskinen direkt till vattenkranen. Mozzafiato är tillverkad i rostfritt stål och finns i färgerna Vit och Stål.
 • Delonghi BCO411.B

  Delonghi BCO411.B
 • Ariete Espresso 1324

  Ariete Espresso 1324
 • SMEG - ECF01RDEU

  SMEG - ECF01RDEU
 • Sage Espressomaskin The Duo Temp pro

  Sage Espressomaskin The Duo Temp pro
  Sage by Heston Blumenthal Vacker espressobryggare med inbyggd mjölkskummare från Sage. Med denna bryggare kan du göra Espresso, Latte, Cappucino, Flat white och Americano.  Extrafunktioner:- Varmvattensfunktion. Doserer varmt vatten från ångröret för Americanos eller uppvärmning av koppar- Värmeplatta för att behålla rätt temperatur på kaffet- Dolt förvaringsfack för att förvara tillbehör- Löstagbar droppskål med 'Empty me'-indikator för att undvika vattenspill. - RAZOR Dos Trimning Tool:klipper ner pucken till rätt nivå för konsekvent utvinningSpecifikationer: Effekt: 1600 wattMått: H33 x B26 x D30 cmKapacitet: 2,5L Ett års garanti  BES810BSSUK 
 • Siemens TP507RX4

  Siemens TP507RX4
  Espressomaskin TP507RX4 SiemensHomeConnect Beställ din kaffe från soffan eller få tillgång till 18 extra kaffedrycker. HomeConnect ger dig ?er möjligheter med din maskin. Med HomeConnect kan du&h
 • Melitta Caffeo Passione OT Silver

  Melitta Caffeo Passione OT Silver
 • Melitta Caffeo Passione Svart

  Melitta Caffeo Passione Svart
  Best Aroma System,Perfekt skummad mjölk,Aromasafe-lock bevarar aromer,Autoclean och avkalkningsfunktion,Lätt att hålla ren och fräsch,
 • Graef Contessa

  Graef Contessa
 • Oscar II Espressomaskin för Café & Kontor Svart

  Oscar II Espressomaskin för Café & Kontor Svart
 • Breville Barista Espressomaskin

  Breville Barista Espressomaskin
  Bli en barista i ditt eget hem med denna espressomaskin från Breville. Espressomaskinen kommer att bli din nya bästa vän som förser dig med en välsmakande kopp kaffe, men även kaffe med mjölk så som Latte och Cappuccino eftersom maskinen har ett kraftigt ångrör för att skumma mjölk, som dessutom är enkel att använda.Njut av att maskinen är "utrustad" med temperaturkontroll samt att den värmer upp exakt den mängd vatten som ska användas till en kopp kaffe. Uppskatta även det moderna utseendet som kommer att göra sig bra i alla sorters kök. Vidare så har espressomaskinen en integrerad vattentank på 2 liter, vilket är ännu ett plus. En annan klar fördel som ska nämnas är att maskinen är mycket lätt använd. Den kan därför hanteras av nästan alla och levererar en perfekt smakupplevelse varje gång.

Bästa espressomaskinen för dig

Vad som är den bästa espressomaskinen för just dig kan bara du svara på. Det beror ju på vad du tycker det är värt hur mycket den får kosta och vad du vill kunna göra med din maskin. En bra start är att läsa på och kanske ta del av ett test av espressomaskiner. Här har vi hittat några tester du kan läsa och se vilken maskin som utsetts till bäst i test.

Råd & Rön (2014), test av 28 espressomaskiner i ett lab och med smakpanel. Den dyraste maskinen fick sämst betyg! Bäst i test fick DeLonghi espressomaskin. De tog faktiskt hem de tre första platserna i testet.
http://www.radron.se/tester/vitvaror--hushallsmaskiner/espressomaskiner/

En espressomaskin kräver också en del underhåll. Du måste med jämna mellanrum köra rengöringsprogram och avkalkning av maskinen. Hur ofta beror till mångt och mycket på hur många espressokoppar du gör med din maskin. Ju fler, desto tätare måste du köra rengöring.

Espressomaskiner med dubbla kokare

För att kunna göra en kopp espresso samtidigt som du skummar mjölk i espressomaskinen behövs dubbla kokare. Fördelen med det är att temperaturen styrs olika och är mer stabil.

En nackdel som vissa tycker kring espressomaskiner med dubbla kokare för hemmabruk är vattenbehållarna. De har då olika kärl och om man inte använder ångfunktionen tillräckligt ofta finns risken att vattnet står och blir gammalt. Det är dock inget problem ifall man kan byta och fylla på friskt vatten varje dag.

ileadileadileadileadilead