Delonghi espressomaskiner

Delonghi är ett prisvärt märke på espressomaskiner. Alla modeller är kompakta och passar både på kontoret och hemma i köket.

Namnen på maskinerna från De'Longhi är inte de lättaste att komma ihåg. De inleds oftast av ESAM, ECAM eller ETAM följt av en sifferserie. Alla har ett automatiskt bryggsystem. Det som skiljer är bland annat att ECAM har en kokenhet medan de andra har två. Dock har ECAM försetts med ett Rapid Steam System för snabb uppkokning.

Jämför Delonghis kaffemaskiner

Här kan du jämföra Magnifica S Ecam och andra modeller.

Populärt inom Delonghi espressomaskiner

 • DeLonghi ECAM21.117.B

  DeLonghi ECAM21.117.B
 • DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin

  DeLonghi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Espressomaskin
  Brygg en läcker kopp kaffe på enklast möjligast vis. Denna espressomaskin från DeLonghi är automatisk, vilket betyder att du bara behöver ställa in styrkan på kaffet med ett enkelt knapptryck. Önskar du mjölk i kaffet, t.ex. i en cappuccino eller caffe latte, behöver du bra värma upp och skumma mjölken med det medföljande ångmunstycket.Den automatiska Magnifica S Smart passar perfekt till dig som vill att maskinen gör jobbet och låter dig njuta av perfekt bryggt kaffe. Den integrerade kaffekvarnen rymmer upp till 250 gram kaffebönor medan vattenbehållaren har en kapacitet på 1,8 liter. Maskinen är också utrustad med automatisk avstängnings-funktion.
 • Delonghi BCO411.B

  Delonghi BCO411.B
 • Delonghi BCO421.S

  Delonghi BCO421.S

Fler tips på Delonghi espressomaskiner

 • Delonghi ECAM 21.117.W Magnifica S

  Delonghi ECAM 21.117.W Magnifica S
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 21.117W

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 21.117W
  Du får en enormt användarvänlig maskin, där du kan anpassa ditt kaffe som du önskar det. Kontrollpanelen är enkel att använda och du får möjlighet att välja mellan tre olika temperature, intensitet och justering av vatten- och kaffemängd.DeLonghi ECAM 21.117 är en enkel och kompakt maskin, som fås i två snygga färger. Du kan snabbt brygga 1-2 koppar kaffe åt gången. Den har cappuccino system, som kombinerar luft, ånga och mjölk, vilket resulterar i ett krämigt och läckert skum till en perfekt cappuccino.
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 650.55MS

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 650.55MS
  Här har vi kaffemaskinen av alla kaffemaskiner. Med färgdisplayen är man bara ett knapptryck ifrån att välja vad man vill dricka, välj mellan caffelatte, espresso eller varför inte ditt eget recept. Kopplar du samman maskinen med din mobiltelefon kan du välja dina favoritdrycker genom en app, skapa nya recept och upptäcka oändliga alternativ som matchar just din smak. Via displayen blir du guidad steg för steg hur du enkelt underhåller och använder maskinen. Med avtagbar bryggenhet är det enkelt att göra rent karaffen och droppbrickan kan diskas i maskin. Specifikationer:  Mått: 26 x 37.5 x 47 cm.Effekt: 1450 W.  Behållarkapacitet för kaffebönor: 400 g.  Display: 3,5 TFT Färg soft touch.För användning med kaffepulver. Kopphållare.Delonghi Lattecrema system.Avkalkning, rengöring och sköljprogram.Energispar-funktion.Extra Cappuccinoenhet.Ny tystgående kvarn med 13 inställningar.Strömbrytare.Programmerbar strömbrytare/vattenhårdhet.Avtagbar droppbricka med nivåindikator.Avtagbar vattenbehållare.Val för 1 kopp.Val för 2 koppar.Termisk mjölkkanna.
 • DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin

  DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin
  En otroligt elegant och kompakt espressomaskin. DeLonghi EC685 Espressomaskin är en semiautomatisk modell som är utrustad med programmerbara kaffeknappar. De låter dig ställa in kaffet som du vill ha det. Du får precis den mängd kaffe i koppen som du vill ha. Samtidigt finns det även en varm-vattensfunktion till dig som kanske föredrar te istället för kaffe. Det enda du ska göra för att få varmt vatten är att vrida på uttaget på sidan.DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin har ett inbyggt termoblock, som gör maskinen klar till att brygga espresso efter bara 30-40 sekunder. Samtidigt är steamern klar efter ytterligare 15 sekunder. Du kan alltså få en kopp kaffe precis innan du ska utanför dörren. Du behöver inte vara rädd om du skulle glömma att stänga av maskinen. Du kan ställa in den till att stänga av sig själv efter 9 min, 30 min eller 3 timmar. Espressomaskinen har en pressureized filterkorg, vilket betyder att filterkorgen har en massa små hål som vattnet kan rinna ut igenom, men bara en eller få i botten. Det gör att espressomaskinen kan bearbeta förmalet kaffe som inte är så fint malet.
 • DE'LONGHI Dedica Style EC685.BK Manuell Espressomaskin - Svart

  DE'LONGHI Dedica Style EC685.BK Manuell Espressomaskin - Svart
 • DE'LONGHI Dedica Style EC685.W Manuell Espressomaskin - Vit

  DE'LONGHI Dedica Style EC685.W Manuell Espressomaskin - Vit
 • DE'LONGHI Dinamica ECAM350.55.B Espressomaskin - Svart

  DE'LONGHI Dinamica ECAM350.55.B Espressomaskin - Svart
 • DE'LONGHI ECAM510.55.M Primadonna S Evo Espressomaskin

  DE'LONGHI ECAM510.55.M Primadonna S Evo Espressomaskin
 • Delonghi ECAM44.660.B

  Delonghi ECAM44.660.B
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.15.B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.15.B
  Dinamica är en kaffemaskin från Delonghi. Maskinen har en touch kontrollpanel som gör den enkel att använda och man kan välja bland espresso, kaffe, espresso lungo. Har en traditionell mjölkskummare som även kan användas för att göra tevatten. Maskinen är lätt att göra ren då droppbrickan har ett avtagbart galler som man kan diska i maskin.  Specifikationer:  Vikt: 9.5 kg.  Mått: 23,6 x 42,9 x 34,8 cm. Effekt: 1450 W. Behållarkapacitet för kaffebönor: 300 g. Pumptryck (bar): 15. Funktion för stor kaffe. För användning med kaffepulver. Aromkontroll. Avkalkning, rengöring och sköljprogram. Programmerbar vattenhårdhet. Vattenfilter.  
 • DE'LONGHI Magnifica S ECAM21.117.W Espressomaskin - Vit

  DE'LONGHI Magnifica S ECAM21.117.W Espressomaskin - Vit
 • DE'LONGHI Primadonna Elite ECAM650.55.MS Espressomaskin

  DE'LONGHI Primadonna Elite ECAM650.55.MS Espressomaskin
 • DeLonghi ESAM460.80.MB

  DeLonghi ESAM460.80.MB
  Helautomatisk kaffemaskin med färgdisplay och kaffekannaEn helautomatisk kaffemaskin är det rätta valet för dig som älskar att prova olika kaffebönor, men inte vill lägga ner för mycket arbete
 • Delonghi EC685.W

  Delonghi EC685.W
 • Delonghi ESAM4000.B

  Delonghi ESAM4000.B
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 510.55 M

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 510.55 M
  Avnjut perfektion från första droppen till sista med den här kaffemaskinen från Delonghi. Med sitt lattecrema system kan man ånga och skumma mjölken precis så som man själv önskar. Man kan koppla kaffemaskinen till sin telefon och man kan då sätta ihop sitt egna kaffe samt få inspiration. Med ett enkelt knapptryck och stor variation kan man få en Cappuccino, Latte Macchiato eller en Espresso exempelvis. Man kan ta av och diska droppbrickan i diskmaskin.  Specifikationer:  Mått:  23.8 x 47 x 35 cm. Vikt: 11.5 kg.Effekt: 1450 W.Bönhållare: 250 g.  Aromkontroll.Automatisk avstängning.Kopphållare. Delonghi Lattecrema system.Avkalkning, rengöring och sköljprogram.LCD-Display.Energispar funktion.Avtagbar droppbricka med nivåindikator.Avtagbar vattenbehållare.Val för 1 kopp.Val för 2 koppar.Stand by funktion.   Vattenfilter.
 • DE'LONGHI Magnifica Smart ECAM250.31.SB Espressomaskin - Silver

  DE'LONGHI Magnifica Smart ECAM250.31.SB Espressomaskin - Silver
 • DeLonghi Kaffemaskin Eletta Plus ECAM 44.620.S

  DeLonghi Kaffemaskin Eletta Plus ECAM 44.620.S
  Enkel, användarvänlig och smart kaffemaskin från DeLonghi med sensor touch panel och två raders display. Maskinens cappuccinosystem har en variabel skumningsfunktion som ger dig optimalt mjölkskum till en perfekt cappuccino, latte macchiato och andra goda drycker. Du kan välja mellan kort, medium eller långbryggt kaffe samt starkt eller milt kaffe, rykande varmt, medel eller lägre temperatur. Specifikationer:Vikt: 11 kg.Mått (bxdxh cm): 26 x 46 x 36.Effekt: 1450 W.Automatisk rengöringsprogram.Varmt vatten funktion.Behållare bönor: 400 g.Automatisk avstängning.
 • DeLonghi ESAM420.80.TB

  DeLonghi ESAM420.80.TB
  Helautomatisk kaffemaskin som kan brygga en hel kanna kaffeEn helautomatisk kaffemaskin är det rätta valet för dig som älskar att prova olika kaffebönor, men inte vill lägga ner för mycket arbe
 • DeLonghi ECAM370.95.S espressomaskin

  DeLonghi ECAM370.95.S espressomaskin
  Denna helautomatiska kaffemaskin från Delonghi garanterar en perfekt kopp kaffe varje morgon. Den inbyggda kaffekvarnen och aromkontrollen ger dig den bästa möjliga smakupplevelsen varje gång. ECAM370.95.S upprätthåller en optimal temperatur och levererar också ett perfekt mjölkskum som passar utmärkt till flera olika kaffesorter. Maskinen är utrustad med "Smart One Touch"-teknologi, vilket bidrar till en enkel och tydlig överblick. Här är det till och med möjligt att spara dina personliga kaffeinställningar så att du alltid enkelt hittar tillbaka till ditt favoritkaffe. Smart och enkelt touch-display.De smarta "LatteCrema"-systemet ger dig en perfekt och krämig cappuccino varje gång, mjölkskummet är avstämt till perfektion och likaså temperaturen. Du kan alltid justera temperaturen och ställa in kaffets styrka. Delonghi ECAM370.95.S är en fantastisk maskin perfekt för hemmabruk som håller högsta kvalité och alltid levererar en härlig smakupplevelse.Delonghi ECAM970.95.S är otroligt enkel att rengöra med det intelligenta rengöringssystemet. Funktionen är integrerad i skumkontrollskivan så att alla mjölkkomponenter rengöra noggrant. Själva bryggenheten kan utan problem tas ut och diskas. Droppbrickan bidrar också den till att hålla maskinen hygienisk och snygg.
 • DeLonghi Espressomaskin Distinta ECI 341.BK

  DeLonghi Espressomaskin Distinta ECI 341.BK
  Sofistikerad espressomaskin från DeLonghi med matt metallyta och kromade detaljer. Med exklusivt cappuccinosystem som förbereder varm mjölk, mjölkskum eller varmt vatten till te. Maskinen har filterhållare för malet kaffe eller "Easy serving Espresso" kapslar med dubbelt crema-filter. Den smarta koppvärmaren håller ditt kaffe varmt, precis som på ett café. Specifikationer: Vikt: 4,2 kg. Spänning: 220-240 V / 50-60 Hz. Effekt: 1100 W. Auto shut off. Mjölk system: Manuellt. Maximal Kopphöjd: 12 cm. Pumptryck (bar): 15. Vattenbehållarens kapacitet: 1 l. På/av Knapp. Borttagbar droppbricka. Avtagbar vattenbehållare. Indikator för vattennivå. Material: Metal. ESE-kapslar. Antal filter: 3. 
 • Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Metall

  Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Metall
  Dedica Style espressomaskin från De'Longhi i ett skinande metallhölje är startredo på 40 sekunder och utrustad med dubbel droppbricka och anpassningsbara Cappuccino System för att ge dig ditt kaffe som du vill ha det.
 • Delonghi ETAM29.510.SB

  Delonghi ETAM29.510.SB
 • Delonghi ETAM29.510.B

  Delonghi ETAM29.510.B
 • DeLonghi Kaffemaskin Autentica Plus ETAM 29.620.SB

  DeLonghi Kaffemaskin Autentica Plus ETAM 29.620.SB
  Kompakt och elegant kaffemaskin från DeLonghi. Den otroligt användarvänliga maskinen är utrustad med en avancerad steamerarm som gör det enkelt att skumma eller värma mjölk till en välsmakande café latte eller cappuccino. En utmärkt kaffemaskin för dig som inte är intresserad av själva tekniken bakom bryggningen utan bara vill ha en god kopp kaffe, snabbt och enkelt!Specifikationer:Vikt: 9,3 kg.Bredd: 19,5 cm.Djup: 34 cm.Höjd: 47,9 cm.Automatisk rengöringsprogram.Varmt vatten funktion.Behållare vatten: 1,4 liter.Behållare bönor: 150 g.Automatisk avstängning.Ångfunktion.Effekt: 1450 W.Justering av kaffestyrka.Pumptryck: 15 bar.Kapacitet: 12 koppar.Kopphöjd max: 14 cm. Inbyggd kaffekvarn.
 • DeLonghi ETAM 29.510.B espressomaskin

  DeLonghi ETAM 29.510.B espressomaskin
  DeLonghi ETAM29.510.SB är en liten kompakt maskin som brygger mängder av utsökta kaffevarianter. Vid samtliga bryggningar kombinerar den en perfekt temperatur med utsökt mjölkskum. ETAM29.510.SB är den perfekta maskinen för dig som inte orkar lägga en massa tid på brygga kaffe på morgonen. Det enda du behöver göra är att välja dina favoritbönor, fylla behållaren och se till att det är vatten i tanken. Därefter är bara att välja kaffetypen du är sugen på och trycka igång maskinen. Smakupplevelsen är något utöver det vanliga, ett resultat av den smarta aromkontrollen.Den innovativa Soft Touch Display från DeLonghi ger dig en smidig och snabb överblick av samtliga möjligheter i maskinen. Du kan till och med skapa dina egna recept och justera temperatur, mängden mjölkskum och sedan spara dina recept. Maskinens mjölkskummare är perfekt avstämd så att du alltid får perfekt och krämigt skummad mjölk för en god cappuccino.Det har aldrig varit lättare hålla kaffemaskinen ren. Här finns ett automatiskt rengöringsprogram som ser till att hålla hygienen i topp. DeLonghi ETAM29.510.SB är perfekt för dig som vill ha en utsökt smakupplevelse varje gång.
 • DeLonghi ECAM250.31.SB

  DeLonghi ECAM250.31.SB
  Kompakt och helautomatisk kaffemaskinEn helautomatisk kaffemaskin är det rätta valet för dig som älskar att prova olika kaffebönor, men inte vill lägga ner för mycket arbete när du tillagar ka
 • DE'LONGHI Glaskanna till Dinamica Plus ECAM 370.95.T Espressomaskin

  DE'LONGHI Glaskanna till Dinamica Plus ECAM 370.95.T Espressomaskin
 • Magnifica S Espressomaskin, Svart

  Magnifica S Espressomaskin, Svart
  De'Longhi Magnifica S är en stabil espressomaskin med cappuccinosystem som ger dig fylligt skum och även är utrustat med ett smart energisparläge. Bäst-i-test 2014 enligt Råd & Rön.
 • Delonghi ECI341.W

  Delonghi ECI341.W
 • DeLonghi ECAM22.113.B

  DeLonghi ECAM22.113.B
  Kaffemaskin med kvarn &: mjölkskummareUpptäck baristan inom dig och skapa äkta espresso och cappuccino hemma. med detta praktiska för att använda bärbar dator från kaffe till kaffe från DeL
 • DE'LONGHI Dedica Style EC685.M Manuell Espressomaskin - Rostfri

  DE'LONGHI Dedica Style EC685.M Manuell Espressomaskin - Rostfri
 • Delonghi ECAM350.35.W

  Delonghi ECAM350.35.W
 • Delonghi ESAM04.110.B

  Delonghi ESAM04.110.B
 • Dinamica Espressomaskin, Svart

  Dinamica Espressomaskin, Svart
  De'Longhi Dinamica espressomaskin erbjuder ett varierat utbud av kafferecept med intuitiv och användarvänlig touchkontroll samt LCD-display med tydliga symboler för enkel och snabb navigering.
 • Delonghi ECO311B

  Delonghi ECO311B
 • Delonghi ESAM04.110.S

  Delonghi ESAM04.110.S
 • DELONGHI ECAM370.85.SB Helautomatisk espressomaskin med Bluetooth och kannbryggning

  DELONGHI ECAM370.85.SB Helautomatisk espressomaskin med Bluetooth och kannbryggning
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.55.B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.55.B
  Njut av en perfekt kaffeblandning med kaffemaskinen Dinamica från Delonghi. Har en automatisk rengöringsfunktion i skumreglaget och garanterar enkel och säker rengöring av mjölkrester. Använd knapparna på touch-kontrollpanelen för att göra en härlig Espresso, Kaffe, Cappuccino, Latte Macchiato och Varm mjölk). Finns även en "MIG" funktion som gör varje dryck personlig, genom att man justerar kaffearom och mjölkskum efter smak, så njut av din favoritkaffe varje dag. Specifikationer:  Vikt: 9.5 kg.  Mått: 23,6 x 42,9 x 34,8 cm. Doppio +. Effekt: 1450 W. Behållarkapacitet för kaffebönor: 300 g. LCD Display. Funktion för stor kaffe. Aromkontroll. För användning med kaffepulver. Kopphållare. Delonghi Lattecrema system. Avkalkning, rengöring och sköljprogram. Programmerbar vattenhårdhet. Vattenfilter.  
 • DELONGHI Stilosa EC230.BK Espressomaskin - Svart

  DELONGHI Stilosa EC230.BK Espressomaskin - Svart
 • DeLonghi Elite ECAM 650.75.MS espressomaskin

  DeLonghi Elite ECAM 650.75.MS espressomaskin
  Den nya Primadonna Elite ECAM 650.75.MS från italienska Delonghi erbjuder ett stort urval av exklusiva drycker. ECAM 650.75.MS är en fantastisk maskin som alltid kombinerar mjölkskummet och temperaturen till perfektion. Aromkontrollen ger dig den bästa möjliga smakupplevelsen varje gång. Den stora 4,3" touch-skärmen ger dig en enkel överblick av de många kaffespecialiteterna. Delonghi 650.75.MS kan anslutas till Delonghi Coffee Link-appen med vilken du enkelt kan välja mellan dina kaffefavoriter. Appen tillåter dig att skapa personliga recept och ger dig samtidigt inspiration till helt nya. Maskinen sparar naturligtvis recepten.Delonghi 650.75.MS maskinen är en helautomatisk kaffemaskin som kan brygga allt från en smakfull espresso till en läcker, krämig latte macchiato. Du kan till och med brygga en härlig kopp varm choklad. Via appen ställer du smidigt in vad du är sugen på, så att drycken alltid faller dig i smaken.
 • DeLonghi Kaffemaskin Ecam 350.75.SB

  DeLonghi Kaffemaskin Ecam 350.75.SB
  Njut av en krämig cappuccino eller latte med härligt mjölkskum! Förutom varm mjölk och traditionella kaffedrycker som espresso, kaffe, cappuccino och latte macchiato kan du även göra varje dryck personlig genom att justera kaffearom och mjölkskum med kaffemaskinens "MIG"-funktion.Specifikationer:Vikt: 9,5 kg.Mått (bxdxh cm): 23,6 x 42,9 x 34,8.Spänning: 220/240~50/60.Effekt: 1450 W. Automatisk rengöringsprogram.Varmt vatten funktion.Behållare bönor: 300 g.Sumpbehållare. Aromkontroll. Automatisk avstängning.Cappuccinosystem.För användning med kaffepulver. Funktion för stor kaffe. De'Longhi LatteCrema System. Energispar-funktion. Stand-by funktion. Ångfunktion. Pumptryck: 15 bar.
 • DE'LONGHI MAESTOSA EPAM960.75.GLM Helautomatisk Espressomaskin

  DE'LONGHI MAESTOSA EPAM960.75.GLM Helautomatisk Espressomaskin
 • Delonghi BCO264.1

  Delonghi BCO264.1
 • DeLonghi ECAM 21.117 Magnifica S Espressomaskin

  DeLonghi ECAM 21.117 Magnifica S Espressomaskin
  Du får en enormt användarvänlig maskin, där du kan anpassa ditt kaffe som du önskar det. Kontrollpanelen är enkel att använda och du får möjlighet att välja mellan tre olika temperature, intensitet och justering av vatten- och kaffemängd.DeLonghi ECAM 21.117 är en enkel och kompakt maskin, som fås i två snygga färger. Du kan snabbt brygga 1-2 koppar kaffe åt gången. Den har cappuccino system, som kombinerar luft, ånga och mjölk, vilket resulterar i ett krämigt och läckert skum till en perfekt cappuccino.
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 23.460.B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 23.460.B
  Njut av en perfekt balanserad kopp kaffe med den här kaffemaskinen från Delonghi. Att anpassa hur man önskar sitt kaffe har inte varit lättare, välj mellan en liten, mellan eller stor kopp. Man kan ha i antingen kaffebönor eller malt kaffe. Maskinen indikerar för en när vattnet är slut och måste fyllas på och har också inbyggd energi sparare. Specifikationer: Mått: 4, x 23,8 x 34 cm.Vikt: 9 Kg.Effekt: 1450 W.Behållarkapacitet för kaffebönor: 250 g.Aromkontroll.Ljudsignal.Automatisk rengöring.Auto- avstängning.Cappuccino System rengöringsindikator.För användning av kaffepulver.Kopphållare.Belysning på kopp.Avkalkning, rengöring och sköljprogram.Delonghi Lattecrema system.Energispar-funktion.Ny tystgående kvarn med 13 inställningar.Strömbrytare.Programmerbar strömbrytare/vattenhårdhet.Avtagbar droppbricka med nivåindikator.Avtagbar vattenbehållare.Val för 1 kopp.Val för 2 koppar.Stand by funktion.Vattenfilter.
 • Delonghi ECAM350.15.B

  Delonghi ECAM350.15.B
 • DE'LONGHI ECAM 23.460.B Espressomaskin - Svart

  DE'LONGHI ECAM 23.460.B Espressomaskin - Svart
 • DeLonghi ECAM22.110.B

  DeLonghi ECAM22.110.B
 • Delonghi ECAM650.75MS

  Delonghi ECAM650.75MS
 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 44.660 B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 44.660 B
  Bäst i test, enligt Råd och Rön.   Enkelhet, tydlighet och klart fastställda funktioner beskriver bäst kaffemaskinen Eletta från Delonghi. Välj själv om du vill ha en liten, mellan eller stor kopp kaffe, med en mjuk arom eller stark arom. Du kan även välja om du vill använda kaffebönor eller malet kaffe. Med en avtagbar bryggenhet för enkel rengöring och underhåll. Specifikationer:  Vikt: 11 kg.  Mått: 26 x 46 x 36 cm. Effekt: 1450 W. Behållarkapacitet för kaffebönor: 400 g. Funktion för stor kaffe. Ljudsignal. Automatisk rengöring. Auto- avstängning.  Cappuccino System rengöringsindikator. För användning med kaffepulver. Delonghi LatteCrema system. Avkalkning, rengöring och sköljprogram. Energispar funktion. Ny tystgående kvarn med 13 inställningar. Strömbrytare. Programmerbar strömbrytare/vattenhårdhet. Avtagbar droppbricka med nivåindikator. Avtagbar infusionsenhet. Avtagbar vattenbehållare. Val för 1 kopp. Val för 2 koppar. Stand by funktion.   
 • DE'LONGHI Primadonna Elite Experience ECAM650.85.MS Espressomaskin - Rostfri/Silver

  DE'LONGHI Primadonna Elite Experience ECAM650.85.MS Espressomaskin - Rostfri/Silver
 • Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Röd

  Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Röd
  Dedica Style espressomaskin från De'Longhi i ett skinande metallhölje är startredo på 40 sekunder och utrustad med dubbel droppbricka och anpassningsbara Cappuccino System för att ge dig ditt kaffe som du vill ha det.
 • Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Svart

  Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Svart
  Dedica Style espressomaskin från De'Longhi i ett skinande metallhölje är startredo på 40 sekunder och utrustad med dubbel droppbricka och anpassningsbara Cappuccino System för att ge dig ditt kaffe som du vill ha det.
 • DeLonghi EC 860.M Espressomaskin

  DeLonghi EC 860.M Espressomaskin
  Det finns inte mycket som slår en god kopp espresso, caffe latte eller cappuccino efter en lång och hektisk dag. Och med DeLonghi EC 860.M espressomaskinen behöver du inte leta upp ett kafé för att få tag på den perfekta koppen.Maskinen håller hög kvalité och den kombinerar manuell och automatisk användning, vilket betyder att du kan brygga kaffe på både bönor och E.S.E-kapslar. Den stilrena designen i rostfritt stål gör maskinen hållbar samtidigt som utseendet passar i de flesta köken. Maskinen är dessutom utrustad med ett cappuccino-system och Thermoblock värmesystem.
 • Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Vit

  Dedica Style EC 685 Espressomaskin, Vit
  Dedica Style espressomaskin från De'Longhi i ett skinande metallhölje är startredo på 40 sekunder och utrustad med dubbel droppbricka och anpassningsbara Cappuccino System för att ge dig ditt kaffe som du vill ha det.
 • DeLonghi EC685.R Espressomaskin Röd

  DeLonghi EC685.R Espressomaskin Röd
  En otroligt elegant och kompakt espressomaskin. DeLonghi EC685 Espressomaskin är en semiautomatisk modell som är utrustad med programmerbara kaffeknappar. De låter dig ställa in kaffet som du vill ha det. Du får precis den mängd kaffe i koppen som du vill ha. Samtidigt finns det även en varm-vattensfunktion till dig som kanske föredrar te istället för kaffe. Det enda du ska göra för att få varmt vatten är att vrida på uttaget på sidan.DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin har ett inbyggt termoblock, som gör maskinen klar till att brygga espresso efter bara 30-40 sekunder. Samtidigt är steamern klar efter ytterligare 15 sekunder. Du kan alltså få en kopp kaffe precis innan du ska utanför dörren. Du behöver inte vara rädd om du skulle glömma att stänga av maskinen. Du kan ställa in den till att stänga av sig själv efter 9 min, 30 min eller 3 timmar. Espressomaskinen har en pressureized filterkorg, vilket betyder att filterkorgen har en massa små hål som vattnet kan rinna ut igenom, men bara en eller få i botten. Det gör att espressomaskinen kan bearbeta förmalet kaffe som inte är så fint malet.
 • DE'LONGHI Magnifica S ECAM21.117.B Espressomaskin - Svart

  DE'LONGHI Magnifica S ECAM21.117.B Espressomaskin - Svart
 • DeLonghi ETAM 29.660.SB

  DeLonghi ETAM 29.660.SB
  Smal och helautomatisk kaffemaskinAutentica har de viktigaste funktionerna från alla DeLonghis helautomatiska kaffemaskiner plus det där lilla extra. Välj mellan en rad drycker som espresso, dubbel
 • DE'LONGHI ECAM 23.120.B Espressomaskin - Svart

  DE'LONGHI ECAM 23.120.B Espressomaskin - Svart
 • Delonghi ECAM650.55.MS

  Delonghi ECAM650.55.MS
 • DeLonghi EC685.BK Espressomaskin Svart

  DeLonghi EC685.BK Espressomaskin Svart
  En otroligt elegant och kompakt espressomaskin. DeLonghi EC685 Espressomaskin är en semiautomatisk modell som är utrustad med programmerbara kaffeknappar. De låter dig ställa in kaffet som du vill ha det. Du får precis den mängd kaffe i koppen som du vill ha. Samtidigt finns det även en varm-vattensfunktion till dig som kanske föredrar te istället för kaffe. Det enda du ska göra för att få varmt vatten är att vrida på uttaget på sidan.DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin har ett inbyggt termoblock, som gör maskinen klar till att brygga espresso efter bara 30-40 sekunder. Samtidigt är steamern klar efter ytterligare 15 sekunder. Du kan alltså få en kopp kaffe precis innan du ska utanför dörren. Du behöver inte vara rädd om du skulle glömma att stänga av maskinen. Du kan ställa in den till att stänga av sig själv efter 9 min, 30 min eller 3 timmar. Espressomaskinen har en pressureized filterkorg, vilket betyder att filterkorgen har en massa små hål som vattnet kan rinna ut igenom, men bara en eller få i botten. Det gör att espressomaskinen kan bearbeta förmalet kaffe som inte är så fint malet.
 • Delonghi ECAM370.95.S

  Delonghi ECAM370.95.S
 • Delonghi ECAM650.85.MS

  Delonghi ECAM650.85.MS
 • Delonghi ECAM 250.23

  Delonghi ECAM 250.23
 • DeLonghi EC685.W Espressomaskin Vit

  DeLonghi EC685.W Espressomaskin Vit
  En otroligt elegant och kompakt espressomaskin. DeLonghi EC685 Espressomaskin är en semiautomatisk modell som är utrustad med programmerbara kaffeknappar. De låter dig ställa in kaffet som du vill ha det. Du får precis den mängd kaffe i koppen som du vill ha. Samtidigt finns det även en varm-vattensfunktion till dig som kanske föredrar te istället för kaffe. Det enda du ska göra för att få varmt vatten är att vrida på uttaget på sidan.DeLonghi Dedica EC685 espressomaskin har ett inbyggt termoblock, som gör maskinen klar till att brygga espresso efter bara 30-40 sekunder. Samtidigt är steamern klar efter ytterligare 15 sekunder. Du kan alltså få en kopp kaffe precis innan du ska utanför dörren. Du behöver inte vara rädd om du skulle glömma att stänga av maskinen. Du kan ställa in den till att stänga av sig själv efter 9 min, 30 min eller 3 timmar. Espressomaskinen har en pressureized filterkorg, vilket betyder att filterkorgen har en massa små hål som vattnet kan rinna ut igenom, men bara en eller få i botten. Det gör att espressomaskinen kan bearbeta förmalet kaffe som inte är så fint malet.
 • Delonghi ECZ351.BK

  Delonghi ECZ351.BK
 • Delonghi ECAM510.55.M

  Delonghi ECAM510.55.M
 • Delonghi ECO311W

  Delonghi ECO311W
ileadilead