Delonghi Perfetto: Kaffemaskin i reklam med Brad Pitt

Perfetto - From Bean to Cup, är en global reklamkampanj där DeLonghi samarbetat med Brad Pitt. De har flera kaffemaskiner som ingår i serien och som synts i reklamkampanjens olika medier. Här följer en lista på maskinerna och en video med Brad Pitt där han njuter av en god kopp kaffe!

PrimaDonna

 • DeLonghi - PrimaDonna Elite Experience Kaffemaskin Metall/Silver

  DeLonghi - PrimaDonna Elite Experience Kaffemaskin Metall/Silver
  Multifunktionell och appkompatibel kaffemaskin med LatteCremaSystem för att på ett knapptryck tillreda såväl olika kaffedrycker som varm choklad, iskaffe och hett te. Hantera drycker och olika profiler i appen och i den stora 4.3 touchdisplayen.Fantastiska Primadonna Elite Experience från De'Longhi. Stor och intuitiv 4,3 färgdisplay helt i touch. Utrustad med LatteCremaSystem för att på ett knapptryck tillreda en Cappuccino, CaffeLatte eller andra mjölkbaserade kaffedrycker. Gör varm choklad eller iskaffe i den medföljande kannan, tevatten i olika temperaturer och en mängd olika kaffedrycker. Maskinen är även utrustad med koppvärmare, koppbelysning och Bluetooth.En helautomatisk espressomaskin är det rätta valet för dig som älskar färskmalet kaffe med bara ett knapptryck. Fyll på med vatten, färska bönor och låt sedan maskinen göra jobbet. Alla De'Longhis maskiner har ett mjölkskumnings-system, antingen manuellt eller automatiskt. Du kan dessutom anpassa styrkan och mängden på ditt kaffe. Tack vare att maskinen alltid maler så mycket bönor du behöver för stunden så är det både ekonomiskt och tidsbesparande. Du kan alltid tillreda två koppar samtidigt i en espressomaskin från De'Longhi.Tack vare den tydliga och stora 4,3 färgdisplayen med fulltouch är det enkelt att välja drycker, ändra temperatur, göra inställningar och kolla statistik. Maskinen har 6st användarprofiler för skapa indiviuella drycker efter tycke och smak.Styr maskinen helt från din telefon genom Bluetooth. Du kan skapa och anpassa drycker, ändra namn på dina användarprofiler, tillreda kaffe direkt från soffan och läsa bruksanvisningen.De'Longhis patenterade LatteCremaSystem med automatiskt rengöringsfunktion. Med bara ett knapptryck gör du en Cappuccino, CaffeLatte eller andra mjölkbaserade kaffedrycker. Fyll den med mjölk och förvara i kylen när du inte använder den. Fördelen med en separat mjölkkanna är att ingen mjölk går in i maskinen, vilket gör den mycket mer hygienisk.Alla modeller från De'longhi med LatteCremaSystem har två stycken värmeelement. Ett för kaffeberedning samt ett för mjölkskumning och varmvatten till te. Tack vare detta garanteras mer exakt temperatur och snabbare uppvärmning.Gör allt från LatteMacchiato & Cappuccino till Doppio+ & Espresso. Denna modell är även utrustad med LONG, ett kafferecept för alla oss i norden som älskar bryggkaffe. Den brygger då med lägre tryck under en längre tid, allt för att efterlikna en kaffebryggare. Denna modell kan även brygga en hel kanna kaffe.Maskinen maler bönorna med den tystgående och hållbara stålkvarnen. Det finns 13 inställningar för att justera mellan grovt och finmalet, allt för att du ska få ut rätt smak på kaffet. Genom att mala kaffet precis innan bevarar du dess arom. Det finns även möjlighet att använda färdigmalet kaffe.De'Longhis rörfria system innebär att allt malt kaffe går direkt till bryggenheten, utan att fastna på vägen. Detta gör att du alltid får färskmalet kaffe till varje kopp.

Dinamica

 • DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.55.B

  DeLonghi Kaffemaskin ECAM 350.55.B
  Njut av en perfekt kaffeblandning med kaffemaskinen Dinamica från Delonghi. Har en automatisk rengöringsfunktion i skumreglaget och garanterar enkel och säker rengöring av mjölkrester. Använd knapparna på touch-kontrollpanelen för att göra en härlig Espresso, Kaffe, Cappuccino, Latte Macchiato och Varm mjölk). Finns även en MIG funktion som gör varje dryck personlig, genom att man justerar kaffearom och mjölkskum efter smak, så njut av din favoritkaffe varje dag. Specifikationer:  Vikt: 9.5 kg.  Mått: 23,6 x 42,9 x 34,8 cm.Doppio +.Effekt: 1450 W.Behållarkapacitet för kaffebönor: 300 g.LCD Display.Funktion för stor kaffe.Aromkontroll.För användning med kaffepulver.Kopphållare.Delonghi Lattecrema system.Avkalkning, rengöring och sköljprogram.Programmerbar vattenhårdhet.Vattenfilter.

La Specialista

 • DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M

  DeLonghi - Delonghi Espressomaskin EC9355.M
  La Specialista är Delonghi espressomaskinen som möjliggör att du kan få till den där äkta caféupplevelsen hemma. Med den inbyggda kvarnen kan du välja storlek på malningen av bönorna och därmed skapa din alldeles egna och unika espressodryck. Malningen kommer direkt ner till tampningsstationen där du placerar handtaget, pressar din malda espresso till en kompakt massa och placerar sedan handtaget i gruppen för att göra din espresso. Tack vare Min-Meny knappen så kan du välja att spara dina preferenser så du alltid får det kaffet du tycker bäst om. Espressomaskinen har en smart inbyggd termometer som säkerställer att vattnet är perfekt tempererat när det möter kaffet. På höger sida finns mjölkskummaren som gör att du kommer få en perfekt skummad mjölk till de tillfällen du vill ha en cappucino eller latte.
 • DeLonghi La Specialista Arte Evo espressomaskin

  DeLonghi La Specialista Arte Evo espressomaskin
  Älskar du att njuta av riktigt bra kaffe och espresso? Då är espressomaskinen La Specialista Arte Evo något för dig. Det här baristainspirerade underverket ger dig nämligen full kontroll över varje kopp hela vägen från malning till bryggning. Maskinen har åtta olika inställningar för malning och tre temperaturprofiler, så att du kan anpassa varje kopp efter dina personliga preferenser.Utöver inställningarna för malning och temperatur är maskinen utrustad med en rad avancerade funktioner. Den aktiva temperaturkontrollen säkerställer en stabil vattentemperatur under hela extraktionsprocessen, vilket ger en jämn och välsmakande espresso. Tack vare Cold Extraction-teknik kan du även göra uppfriskande cold brew på mindre än fem minuter. Den skonsamma extraktionen bevarar kaffebönornas blommiga arom och naturliga sötma, vilket ger ett högkvalitativt kallbryggt kaffe med oöverträffad smak.Njut av en äkta baristaupplevelse i ditt eget hem med den medföljande tillbehörssatsen, inklusive tamper, mjölkkanna samt en praktisk doserings- och tampningsguide som hjälper dig att hålla koll på bryggningen. För dig som vill utforska dina kreativa sidor så öppnas en värld av möjligheter med mjölksystemet My Latte Art, som låter dig skapa imponerande latte art och anpassa dina drycker efter eget tycke och smak.Med DeLonghi La Specialista Arte Evo kan du fullända din kaffeupplevelse. Börja dagen med dina favoritespressobönor och njut av dina favoritdrycker, skräddarsydda efter dina önskemål – vad väntar du på?

Brad Pitt i en video från Perfetto-kampanjen

Tre kaffemaskiner som ingår i Perfetto

De tre modeller som figurerar i kampanjen är PrimaDonna Soul, Dinamica Plus och La Specialista Prestigio. Några av utmärkande egenskaperna för dessa kaffemaskiner från DeLonghi är:

PrimaDonna Soul La Specialista Prestigio Dinamica Plus
Anpassa enkelt dina inställningar för ett perfekt kaffe Kontrollera malning, dosering och temperatur för optimerad smak Färskt malda bönor för bästa resultat i koppen
Det bredaste urvalet av enknappskaffe och mjölkbaserade recept Automatiskt LatteCrema System för krämigt mjölkskum direkt i koppen Rik kaffemeny med en knapptryckning
Tät och krämigt mjölkskum med automatiskt LatteCrema System Sammetslent mjölkskum med My LatteArt Tät och krämigt mjölkskum med automatiskt LatteCrema System

TrueBrew™

I mars 2023 kom en fortsättning på samarbetet i samband med release av DeLonghis nya TrueBrew™.