Inbyggd kaffemaskin

Att bygga in köksmaskiner är något många gillar för att skapa stilrent och snyggt hemma. Inbyggd kaffemaskin är ett måste för kaffeälskaren som vill ge espressomaskinen en given plats i köket. Flera tillverkare har denna typ av integrerade kaffemaskiner i sitt sortiment och med standardmått för svenska köksskåp.

Populärt inom inbyggd kaffemaskin

 • Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6

  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6
  Med Home ConnectautoMilkClean: helt automatisk rengöringsensoFlow System : innovativt värmesystemoneTouch DoubleCup: Brygg och servera två koppar i ett enda moment
 • Husqvarna QCA6055X

  Husqvarna QCA6055X
  Kompakt kaffemaskin för inbyggnadMed den integrerade kaffemaskinen QCA6055X från Husqvarna kan du välja bland ett brett utbud av varma drycker. Nu kan du få baristakaff
 • SMEG - CMS8451A - FRI hemleverans

  SMEG - CMS8451A - FRI hemleverans
 • SMEG - CMS8451P - FRI hemleverans

  SMEG - CMS8451P - FRI hemleverans

Fler tips på inbyggd kaffemaskin

 • Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål

  Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål
  Smeg presenterar här ett nytt, elegant komplement för köket - den inbyggda kaffemaskinen. Med flera praktiska funktioner, bland annat 6 personliga kaffeprogram, bryggningstemperatur mellan 88-96°C och mjölkskumstemperatur på 60°C. Maskinen är justerbar och det är möjligt att också använda malet kaffe. Vattentanken har en volym på 2,4 liter och bönbehållaren rymmer 350 g kaffebönor. Utöver detta finns här även LED-belysning samt behållare till restprodukter, mjölk och droppbricka.Detta är en elegant maskin som blir en integrerad del av ditt kök och vardag.
 • AEG Kaffemaskin KKB894500B

  AEG Kaffemaskin KKB894500B
  Automatisk cappuccino-funktionJusterbar kaffekvarn1 till 6 koppar
 • Bosch Ctl636es1 Inbyggnadsmaskiner - Rostfritt Stål

  Bosch Ctl636es1 Inbyggnadsmaskiner - Rostfritt Stål
  Helautomatisk espressomaskin i rostfritt stål.Inbyggt kaffecenter med OneTouchfunktion -erbjuder ett brett urval och högsta komfort.Intelligent värmningsystem: Perfekt bryggtemperatur och full aromutvinning tack vare SensoFlow-systemetMyCoffee: Spara 8 specialanpassade dryckesvarinater som favoriter under personligt eller valfritt namn.AutoMilkClean: En helautomatisk ångrengöring av mjölksystemet, sköter den dagliga rengöringen efter varje användningOneTouch DoubleCup: Välj kaffe eller mjölkdryck med ett enkelt knapptryck - två koppar klara samtidigt!AromaDouble Shot: Extra starkt kaffe med mindre bitterhet tack vare två mal- och bryggprocesser.SensoFlow System innovativt värmesystem för snabb uppvärmning : innovativt värmesystem serverar snabbt perfekt kaffe varje gång tack vare ideal och konstant bryggtemperatur. OneTouch DoubleCup: Brygg och servera två koppar i ett enda moment - kaffe och även Cappuccino eller Latte Macchiato OneTouch Funktion för: Ristretto, espresso, Espresso Macchiato, Café Crème, cappuccino, Latte Macchiato, kaffe med mjölk, varm mjölk, mjölkskum, egen mjölkmixdryck, hett vatten - med ett enkelt knapptryckTFT-Display:TFT-displayen ger en bättre kontrast och skärpa, det är möjligt att tydligt se vad som står i displayen från alla vinklar. Animationer och färger kan även återges i högre kvalitet.Hygien:Snyggt och prydligt i köket samtidigt lättåtkomligt med vatten-, mjölk- och bönbehållare dolda bakom frontluckan.singlePortion Cleaning-funktion. Maskinen sköljer genom bryggenheten efter varje kopp. Hygieniskt och alltid fräscht kaffe.Avtagbar mjölkskummare, vilket gör den lätt att diska under rinnande vatten eller i diskmaskinHelautomatiskt rengörings- och avkalkningsprogramUrtagbar bryggenhet, enkel att rengöra.100 % nöjd eller pengarna tillbaka.Bli medlem i myBosch. Fördelar och förmåner helt kostnadsfritt. Dessutom 100 dagar NöjdKund - 100 % nöjd eller pengarna tillbaka.För mer info och villkor klicka härGäller ej Tassimo kapselmaskiner och tillbehör.
 • AEG Kaffemaskin KKE884500M

  AEG Kaffemaskin KKE884500M
  Automatisk cappuccino-funktionPraktisk koppbelysingJusterbar kaffekvarn1  till 6 koppar
 • Smeg Cms8451p Inbyggnadsmaskiner - Creme

  Smeg Cms8451p Inbyggnadsmaskiner - Creme
  Om du är på jakt efter en exklusiv kaffeupplevelse är en integrerad kaffemaskin det rätta valet för dig. Maskinen måste installeras i ett köksskåp och kan förvandla ditt kök till en oas i vardagen där du naturligtvis kan göra allt från en vanlig kopp kaffe till specialkaffe.
 • AEG Kaffemaskin KKK994500M

  AEG Kaffemaskin KKK994500M
  Automatisk cappuccino-funktionJusterbar kaffekvarn1  till 6 koppar
 • Bosch Ctl636es6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Stål

  Bosch Ctl636es6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Stål
  Med en integrerad kaffemaskin installerad i ditt kök kan du alltid bjuda på perfekt kaffe av en mängd olika sorter som t.ex. en kopp svart kaffe eller en macchiato. Maskinen ska installeras i ett köksskåp så du bör vara medveten om detta vid ett eventuellt köp. Denna modell är en helautomatisk espressomaskin vilket innebär att maskinen gör allt arbete för dig. Det är perfekt för dig som inte är intresserad av själva bryggningen utan hellre bara vill dricka en god kopp kaffe. Du kan få upp till 500 gram kaffebönor i maskinen per gång. Och vattentanken rymmer 2.4 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.
 • AEG Kaffemaskin KKE994500M

  AEG Kaffemaskin KKE994500M
  Automatisk cappuccino-funktionPraktisk koppbelysingJusterbar kaffekvarn1  till 6 koppar
 • Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål

  Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål
  Smeg presenterar här ett nytt, elegant komplement för köket - den inbyggda kaffemaskinen. Med flera praktiska funktioner, bland annat 6 personliga kaffeprogram, bryggningstemperatur mellan 88-96°C och mjölkskumstemperatur på 60°C. Maskinen är justerbar och det är möjligt att också använda malet kaffe. Vattentanken har en volym på 2,4 liter och bönbehållaren rymmer 350 g kaffebönor. Utöver detta finns här även LED-belysning samt behållare till restprodukter, mjölk och droppbricka.Detta är en elegant maskin som blir en integrerad del av ditt kök och vardag.
 • ASKO Inbyggd kaffemaskin CM8477S 736260

  ASKO Inbyggd kaffemaskin CM8477S 736260
  * Automatisk rengöring* Justerbar kopphållare* 4 LED-lampor* Varm mjölk* Varmt vatten (90 °C)
 • AEG Kaffemaskin KKK994500T

  AEG Kaffemaskin KKK994500T
  Automatisk cappuccino-funktionJusterbar kaffekvarn1  till 6 koppar
 • Miele Cva7445clstner Inbyggnadsmaskiner - Svart/silver

  Miele Cva7445clstner Inbyggnadsmaskiner - Svart/silver
  Med en integrerad kaffemaskin installerad i ditt kök kan du alltid bjuda på perfekt kaffe av en mängd olika sorter som t.ex. en kopp svart kaffe eller en specialkaffe. Maskinen ska installeras i ett köksskåp så du bör vara medveten om detta vid ett eventuellt köp. En helautomatisk espressomaskin som denna kan även hantera hela bryggningen. Välj bara dina inställningar och sedan bara luta sig tillbaka och njuta av den goda smaken. Bönbehållaren rymmer 600 gram bönor. Och vattentanken rymmer 2.7 liter vatten. Du har också möjlighet att ansluta maskinen direkt till vattenförsörjningen så att du inte behöver hålla ett öga på om det finns vatten i behållaren. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.
 • AEG Kaffemaskin KKA894500M

  AEG Kaffemaskin KKA894500M
  Automatisk cappuccino-funktionJusterbar kaffekvarn1 till 6 koppar
 • AEG Kaffemaskin KKA894500T

  AEG Kaffemaskin KKA894500T
  Automatisk cappuccino-funktionJusterbar kaffekvarn1 till 6 koppar
 • Siemens Ct636les6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Rostfritt Stål

  Siemens Ct636les6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Rostfritt Stål
  En integrerad kaffemaskin är en exklusiv detalj i ditt kök där du också får vad du betalar för. Det är lite som att ha ett eget privat café i köket. Den bör installeras i ett köksskåp och kan göra allt från en vanlig kopp kaffe till specialkaffe. Modellen här är en helautomatisk version, som gör allt arbete för dig. Så om du verkligen bara vill dricka gott kaffe, utan att ha så mycket med processen att göra det är det rätta valet. Bönbehållaren rymmer 500 gram bönor. I maskinens vattentank kan det rymma 2.4 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.
 • Smeg Cms8451a Inbyggnadsmaskiner - Mässing

  Smeg Cms8451a Inbyggnadsmaskiner - Mässing
  Med en integrerad kaffemaskin installerad i ditt kök kan du alltid bjuda på perfekt kaffe av en mängd olika sorter som t.ex. en kopp svart kaffe eller en specialkaffe. Maskinen ska installeras i ett köksskåp så du bör vara medveten om detta vid ett eventuellt köp. Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 220 gram. I maskinens vattentank kan det rymma 1.8 liter vatten. Och som en bonus har maskinen en mjölkskummare. Därför kommer du aldrig att sakna mjölkskum för att göra din cappuccino.
 • Miele Cva7440obswner Inbyggnadsmaskiner - Svart

  Miele Cva7440obswner Inbyggnadsmaskiner - Svart
  Om du är på jakt efter en exklusiv kaffeupplevelse är en integrerad kaffemaskin det rätta valet för dig. Maskinen måste installeras i ett köksskåp och kan förvandla ditt kök till en oas i vardagen där du naturligtvis kan göra allt från en vanlig kopp kaffe till specialkaffe. Denna modell är en helautomatisk espressomaskin vilket innebär att maskinen gör allt arbete för dig. Det är perfekt för dig som inte är intresserad av själva bryggningen utan hellre bara vill dricka en god kopp kaffe. Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 600 gram. I maskinens vattentank kan det rymma 2.7 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.
 • Siemens Ct636les1 Inbyggnadsmaskiner - Svart

  Siemens Ct636les1 Inbyggnadsmaskiner - Svart
  En integrerad kaffemaskin är en exklusiv detalj i ditt kök där du också får vad du betalar för. Det är lite som att ha ett eget privat café i köket. Den bör installeras i ett köksskåp och kan göra allt från en vanlig kopp kaffe till specialkaffe. Denna modell är en helautomatisk espressomaskin vilket innebär att maskinen gör allt arbete för dig. Det är perfekt för dig som inte är intresserad av själva bryggningen utan hellre bara vill dricka en god kopp kaffe. Du kan få upp till 500 gram kaffebönor i maskinen per gång. I maskinens vattentank kan det rymma 2.4 liter vatten. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.
 • Siemens CT636LES6

  Siemens CT636LES6
  Kaffemaskin CT636LES6 Siemens Helautomatisk espressomaskinCT636LES6 är en helautomatisk espressomaskin för inbyggnad. Maskinen har den modernaste tekniken för finess och komfort. Home
 • Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål

  Smeg 60 cm inbyggd kaffemaskin i rostfritt stål
  Smeg presenterar här ett nytt, elegant komplement för köket - den inbyggda kaffemaskinen. Med flera praktiska funktioner, bland annat 6 personliga kaffeprogram, bryggningstemperatur mellan 88-96°C och mjölkskumstemperatur på 60°C. Maskinen är justerbar och det är möjligt att också använda malet kaffe. Vattentanken har en volym på 2,4 liter och bönbehållaren rymmer 350 g kaffebönor. Utöver detta finns här även LED-belysning samt behållare till restprodukter, mjölk och droppbricka.Detta är en elegant maskin som blir en integrerad del av ditt kök och vardag.
 • Bauknecht Kmt11f45 Inbyggnadsmaskiner - Svart

  Bauknecht Kmt11f45 Inbyggnadsmaskiner - Svart
  - Färg/Material: Svart - Typ: Helautomatisk - Vattenbehållare: 2,50 - Effekt: 1350 - Direkt vattentillförsel: Nej - Automatisk avstängning: Ja - Mjölkskummare: Ja - Inbyggd kaffekvarn: Ja
 • Miele Cva7440clstner Inbyggnadsmaskiner - Svart/silver

  Miele Cva7440clstner Inbyggnadsmaskiner - Svart/silver
  En integrerad kaffemaskin är en exklusiv detalj i ditt kök där du också får vad du betalar för. Det är lite som att ha ett eget privat café i köket. Den bör installeras i ett köksskåp och kan göra allt från en vanlig kopp kaffe till specialkaffe. Modellen här är en helautomatisk version, som gör allt arbete för dig. Så om du verkligen bara vill dricka gott kaffe, utan att ha så mycket med processen att göra det är det rätta valet. Bönbehållaren rymmer 600 gram bönor. Och vattentanken rymmer 2.7 liter vatten. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna. Och som en bonus har maskinen en mjölkskummare. Därför kommer du aldrig att sakna mjölkskum för att göra din cappuccino.
 • Bosch Ctl636eb6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Svart

  Bosch Ctl636eb6 Home Connect Inbyggnadsmaskiner - Svart
  Om du är på jakt efter en exklusiv kaffeupplevelse är en integrerad kaffemaskin det rätta valet för dig. Maskinen måste installeras i ett köksskåp och kan förvandla ditt kök till en oas i vardagen där du naturligtvis kan göra specialkaffe som cappuccino, café latte eller macchiato. Denna modell är en helautomatisk espressomaskin vilket innebär att maskinen gör allt arbete för dig. Det är perfekt för dig som inte är intresserad av själva bryggningen utan hellre bara vill dricka en god kopp kaffe. Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 500 gram. Och vattentanken rymmer 2.4 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag. Maskinen har också en mjölkskummare som du enkelt kan använda för att göra krämigt mjölkskum till din cappuccino.
 • Electrolux Kaffemaskin EBC65X

  Electrolux Kaffemaskin EBC65X
  InbyggnadsespressoRostfritt med antifingerprintAuto start funktion
 • SMEG - CMS4303X - FRI hemleverans

  SMEG - CMS4303X - FRI hemleverans
 • Smeg Cms4303x Inbyggnadsmaskiner - Stål

  Smeg Cms4303x Inbyggnadsmaskiner - Stål
  Med en integrerad kaffemaskin installerad i ditt kök kan du alltid bjuda på perfekt kaffe av en mängd olika sorter som t.ex. en kopp svart kaffe eller en specialkaffe. Maskinen ska installeras i ett köksskåp så du bör vara medveten om detta vid ett eventuellt köp. Modellen här är en helautomatisk version, som gör allt arbete för dig. Så om du verkligen bara vill dricka gott kaffe, utan att ha så mycket med processen att göra det är det rätta valet. Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 350 gram. Vattentanken rymmer 2.4 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.

Helautomatisk inbyggnadsmaskin kräver vattenanslutning

För att kunna ha din kaffemaskin helautomatisk krävs det att du drar in vatten till den. Det finns fristående espressomaskiner som har stöd för vattenanslutning men utbudet av inbyggda maskiner är snålt och oftast noll. Fristående hittar du flera modeller bland Rockets espressomaskiner som har vattenanslutning.

Vissa produktbeskrivningar kan innehålla ord som helautomatisk (exempelvis SMEGs kaffemaskiner), men så fort det nämns något om volym på vattenbehållaren så kräver det manuell påfyllnad av vatten.

ilead