Lattesked

En lattesked är en sked med långt skaft som gör att du kan röra om i höga glas eller koppar. Du behöver den här typen av långa te- eller kaffeskedar om du vill röra om i ett högt latteglas.

Utvalda långa kaffeskedar

Här listar vi nu de långsmala latteskedarna som finns att köpa på nätet. Vi har hämtat sortimentet från flera nätbutiker i Sverige som säljer kökstillbehör. Klicka på den sked du vill veta mer om.

Populärt inom lattesked

 • WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack

  WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack
  Skedar av rostfritt stål, perfekt till drinken, kaffe latten eller desserten. Säljs i 6-pack.
 • Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack

  Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack
  Latteskedar eller dessertskedar som också fungerar bra till höga syltburkar, blankpolerat rostfritt stål.Mått: 19 cm. Maskindisk.
 • Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm

  Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm
  En underbar latte vill man kunna njuta av även utanför de dyra caféerna. Med hjälp av detta 6-pack av latteskedar går drömmen genast i uppfyllelse. Det bästa med dem är att de når ner i den långa lattemuggen och kan med sin genomtänka utformning vila fint på kanten.  Specifikationer: -Tillverkade av högkvalitativt och rostfritt stål 18/10.-Polerad yta.-Tål diskmaskin.
 • Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.

  Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.
  Café Latte skedset från Georg Jensen är en äkta designklassiker. Setet är en del av New York serien som invigdes 1963 och skapades av designern Henning Koppel. Setet är en hyllning till vacker och funktionell brukskonst, och själva formen är således utsmyckningen.Skedarna kommer i matt, rostfritt stål och längden gör den perfekta för en god Café Latte.

Fler tips på lattesked

 • Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål

  Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål
  Stilrent set om fyra långa latteskedar i rostfritt stål från danska Aida. Skedarna ingår i serien RAW som kännetecknas av sin stilrena skandinaviska design. Perfekt i den eleganta dukningen, både till efterrätt och till kaffe eller te.Skedarna är 18 centimeter långa. Tål att diskas i diskmaskin i upp till 50°C. För bästa hållbarhet rekommenderas du att diska besticken ihop med material som silver, nickel eller aluminium. Du rekommenderas även att torka av besticken direkt efter avslutat diskprogram.
 • Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  New York Latteskedar 4-pack, Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.