Kaffesked

En kaffesked används för att kunna rör om i kaffet när man har tillbehör. Det kan vara en sockerbit, lite mjölk eller gjort en kaffekask. Kaffeskedar är i regel cirka 12 cm korta. Storleken på skedkupan är inte standardiserad. En längre kaffesked behövs om du serverar en kaffedrink i högt glas. Här hittar du alla vi kallar för lattesked.

Populärt inom kaffesked

 • WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack

  WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack
  Skedar av rostfritt stål, perfekt till drinken, kaffe latten eller desserten. Säljs i 6-pack.
 • Anna Lattesked Rostfritt stål

  Anna Lattesked Rostfritt stål
 • Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack

  Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack
  Latteskedar eller dessertskedar som också fungerar bra till höga syltburkar, blankpolerat rostfritt stål.Mått: 19 cm. Maskindisk.
 • Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål

  Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål

Fler tips på kaffesked

 • Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st

  Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st
  12 st silverskedar Haga med monogram W. I original ask från Juhlins, Bromölla.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked
  Din härliga kopp kaffe eller te kan bli ännu bättre med hjälp av Hardanger! Dessa härliga teskedar från serien Fjord adderar genast pricken över i till din varma dryck. De kommer i ett set om 4 skedar, och är kanon då du vill komplettera din besticksamling. Den skandinaviskt minimalistiska looken utgörs av eleganta och rena linjer, och passar perfekt i alla hem! Det är ingen överraskning att Fjord snabbt blivit en av Skandinaviens bästsäljande bestickserier. Många älskar Fjord, och det kommer du också att göra!  Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Fjord här
 • Robert Welch Stanton Kaffesked Blank 117 Mm - Skedar Rostfritt Stål

  Robert Welch Stanton Kaffesked Blank 117 Mm - Skedar Rostfritt Stål
  Stanton Kaffesked Blank 117 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • HMM Sqoop Kaffesked

  HMM Sqoop Kaffesked
  Snygg, solid och tung kaffesked i gjutjärn och teakträ från HMM. Den handtillverkade kaffeskeden i retrodesign gör ditt kafferitual bättre och blir en unik detalj i köket.Specifikation:Material: Gjutjärn med teflonbeläggning och teakträ.Vikt: 150 g.Höjd: 2,2 cm.Längd: 12 cm.Bredd: 4,2 cm. Tål ej maskindisk.   
 • Gense - Nobel Kaffesked Rostfri

  Gense - Nobel Kaffesked Rostfri
  Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton. Tillför det lilla extra till varje dukning! 
 • Mumin Kaffesked 4-pack Fest

  Mumin Kaffesked 4-pack Fest
 • Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st
 • Lattesked Golden

  Lattesked Golden
 • GT-003/4 Kaffesked 4 delar

  GT-003/4 Kaffesked 4 delar
 • Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st

  Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st
  9 st kaffeskedar ur serien Rosenholm från Gense med fodral till.BtuksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked
  Du kompletterar enkelt din besticksamling med norska Hardangers kompletteringsset. Hardanger har flera gånger vunnit och nominerats till priser för god design. Därför kan du vara säker på att dessa bestickveteraner alltid levererar hög kvalitet. I detta set får du 4 skedar som passar bra till morgonkaffet- eller teet. De kommer från bestickserien Tina, designad av den välkända norska designern Per Finne. Designen är ett ypperligt exempel på modernistisk, skandinavisk design som kommit att bli mycket populär. Tina är skapad för personer som kärat ner sig i modern design och passar perfekt i en minimalistisk dukning. Du hänförs av bestickens rena och självsäkra stil, som präglas av vågade linjer och ren estetik. Tina passar bra både till vardags och fest!Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. Se allt från produktserien Tina här
 • Artik Kaffesked

  Artik Kaffesked
 • Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st

  Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st
  12 st kaffeskedar i ett etui samt en tårtspade i silver.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mumin Kaffesked Mumintrollet

  Mumin Kaffesked Mumintrollet
 • Carina kompletteringsset kaffesked 4st

  Carina kompletteringsset kaffesked 4st
 • Citterio Kaffesked

  Citterio Kaffesked
 • Carina kompletteringsset kaffesked 4st

  Carina kompletteringsset kaffesked 4st
 • Alessi Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Alessi Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked 4-pack från Alessi. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st
 • Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Nobel Kaffesked Rostfritt Stål

  Nobel Kaffesked Rostfritt Stål
 • Vintage - SÅLD Kaffeskedar 6 st Norge

  Vintage - SÅLD Kaffeskedar 6 st Norge
  6 st graverade kaffeskedar i silver av Thorvald Marthinsen, Norge.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Elisabeth Bestickset 30 delar kniv gaffel sked kaffesked grillkniv

  Elisabeth Bestickset 30 delar kniv gaffel sked kaffesked grillkniv
 • Vintage - SÅLD Princess Kaffeskedar och Kakspade 12 st

  Vintage - SÅLD Princess Kaffeskedar och Kakspade 12 st
  Kaffeskedar och kakspade Princess Cesons R9.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Grand Cru Lattesked stål

  Grand Cru Lattesked stål
 • Piano Kaffesked

  Piano Kaffesked
 • Arabia - Mumin Kaffesked Too-Ticki

  Arabia - Mumin Kaffesked Too-Ticki
  En kaffesked i serien Månsken i snön från Moomin by Arabia för vintersäsongen 2021 med inspiration från berättelserna om Mumintrollet av Tove Jansson. Muminhuset är snötäckt och månen lyser, Mumintrollet vaknar av månskenet lyser rakt in i ansiktet och han kan inte somna om. Han lär känna vintern tillsammans med Too-Ticki. Muminmuggar från Arabia lanserades 1990 och har sedan dess varit en älskad inredningsdetalj i köket. Varje sommar och vinter kommer en begränsad säsongsupplaga med ett nytt vackert motiv. I serien Månsken i snön finns mugg, skål och kaffeskedar.
 • Mumin Kaffesked Mumintrollet

  Mumin Kaffesked Mumintrollet
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • EXXENT Bestick Kaffesked 12,4 cm

  EXXENT Bestick Kaffesked 12,4 cm
  Stilrent bestick!Kaffesked i rostfritt stål. Tidlös design och tål diskmaskin12,4 cm12/FP
 • Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål

  Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål
  Stilrent set om fyra långa latteskedar i rostfritt stål från danska Aida. Skedarna ingår i serien RAW som kännetecknas av sin stilrena skandinaviska design. Perfekt i den eleganta dukningen, både till efterrätt och till kaffe eller te.Skedarna är 18 centimeter långa. Tål att diskas i diskmaskin i upp till 50°C. För bästa hållbarhet rekommenderas du att diska besticken ihop med material som silver, nickel eller aluminium. Du rekommenderas även att torka av besticken direkt efter avslutat diskprogram.
 • Georg Jensen Vivianna kaffeskedar, 4 st

  Georg Jensen Vivianna kaffeskedar, 4 st
  Vivianna-kollektionen från Georg Jensen är designad av Vivianna T- Bülow Hübe, en kvinnlig silversmed som satte tydliga spår i historien, bland annat genom att vara den första kvinnan inom sin profession att bli internationellt erkänd. Hennes designsamarbete med Georg Jensen betraktas som ett av företagets viktigaste och dessa kaffeskedar har precis samma utformning som när Vivianna designade dem under sin livstid. Skedarna har ett organiskt uttryck med mjuka former som matchar den arkitektoniska precisionen i skaftet. De fyra skedarna levereras i en presentask.
 • Mumin kaffesked Kärlek

  Mumin kaffesked Kärlek
 • Pantry Kaffesked Rostfritt Stål

  Pantry Kaffesked Rostfritt Stål
 • Iittala Scandia Kaffesked 14 Cm - Skedar Rostfritt Stål

  Iittala Scandia Kaffesked 14 Cm - Skedar Rostfritt Stål
  Scandia Kaffesked från Iittala. Den här kaffeskeden är en riktig klassiker som designades av Kaj Franck redan år 1952. Den simpla men distinkta formen gör att den passar till både moderna och traditionella dukningar. De dekorativa ränderna ger bättre grepp och håller den fin under många år. Är tillverkad av rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver

  Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver
  Victoria Kaffesked från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Anna Lattesked Rostfritt stål

  Anna Lattesked Rostfritt stål
 • Gense Pantry Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Pantry Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Den här kaffeskeden tillhör serien Pantry, som även kallas för ”Seglarens bestick”. Namnet kommer ifrån det karaktäristiska ögat som finns längst ut på skaftet. Kaffeskeden har en praktisk slank design som är idealisk för köket, eftersom ögat gör att den kan hängas upp. Den är formgiven av Henning Seidelin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked
  Är du en kaffe- eller teälskare? Då behöver du vackra teskedar! Hos norska Hardanger hittar vi dessa skönheter, som designats av Odd Leikvoll. Setet innehåller 4 skedar och är perfekt då du behöver utöka din besticksamling. Kanske har familjen blivit större? Eller blev den där fikabjudningen större än du väntat dig? Skedarna är en del av den delikata och moderna bestickserien Maria. Designern har gjort besticken mångsidiga, och de passar därför bra till alla sorters dukningar. Besticken passar perfekt för vardagsbruk, vilket betyder att du får stor användning av dem! Den härliga formen har inspirerats av de vågor som slår mot kusten. Det ger besticken ett unikt utseende som imponerar och förtrollar. Maria är en bästsäljare i Norge, och det är inte svårt att förstå varför!Specifikationer: - Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Maria här
 • Global GT-003/4 kaffesked4 stk.

  Global GT-003/4 kaffesked4 stk.
  Stilren kaffesked som passar perfekt till kaffeentusiasten som önskar att allt ska vara genomgående. Skeden är gjord av hållbart rostfritt stål och den har även de karakteristiska prickarna som kännetecknar hela Globals sortiment. Njut ännu mer av ditt kaffe genom att servera den med en unik sked till koppen.
 • Georg Jensen Copenhagen Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Georg Jensen Copenhagen Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Copenhagen Latteskedar 4-pack Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Grand Cru Lattesked stål

  Grand Cru Lattesked stål
 • Raw Cafe Latteskedar Roseguld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Roseguld 4 st
 • Tuva kompletteringsset kaffesked 4st

  Tuva kompletteringsset kaffesked 4st
 • Mumin kaffesked Kärlek

  Mumin kaffesked Kärlek
 • Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Den här traditionella kaffeskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked
  I serien Nina från norska Hardanger hittar vi bestick med en tidlös och vacker design som passar till alla kök. Med detta eleganta set skedar ger du middagsbordet det där lilla extra när du serverar kaffe eller te. Designen hämtar inspiration från den norska naturen och har en härlig balanserad form. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och bygger på gamla hantverkartraditioner från Norge kombinerat med en modern design för det moderna hemmet. Besticken tål maskindisk, skölj dock av dem först för att minska risken för fläckar.Se allt från produktserien Nina här
 • Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt

  Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt
 • Ramona kompletteringsset kaffesked

  Ramona kompletteringsset kaffesked
ileadilead