Kaffesked

En kaffesked används för att kunna rör om i kaffet när man har tillbehör. Det kan vara en sockerbit, lite mjölk eller gjort en kaffekask. Kaffeskedar är i regel cirka 12 cm korta. Storleken på skedkupan är inte standardiserad. En längre kaffesked behövs om du serverar en kaffedrink i högt glas. Här hittar du alla vi kallar för lattesked.

Populärt inom kaffesked

Fler tips på kaffesked

 • Design House Stockholm Stockholm Mono Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Design House Stockholm Stockholm Mono Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Design House Stockholm har vacker, tidlös design i rostfritt stål med rundad form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Formgiven av Jesper Ståhl. Om kaffeskeden från Design House Stockholm- Vacker, tidlös design.- Rundad form.- Bekvämt grepp.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Stockholm Mono.- Finns även som kniv.- Kaffeskeden kommer i olika modeller.- Längd: 142 mm. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Stelton Maya Kaffesked - Skedar Stål

  Stelton Maya Kaffesked - Skedar Stål
  Kaffeskeden från Stelton har en populär design med en vacker, triangulär form med ett tidlöst utseende. Den har ett brett, bekvämt handtag med rundade former. Kaffeskeden är tillverkad av robust stål perfekt för både vardag och fest. Formgivning av Tias Eckhoff. Om kaffeskeden från Stelton- Gjord av stål.- Populär design.- Breda, bekväma handtag.- Triangulär form.- Från serien Maya.- Originaldesign från år 1962. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Sandstone Kaffesked 11 Cm - Skedar Rostfritt Stål

  Robert Welch Sandstone Kaffesked 11 Cm - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Robert Welch har en sofistikerad design med en vacker textur på handtaget. Den är tillverkad av fint 18/10 rostfritt stål med mjuka former för bästa komfort. Med produkter från denna serie skapar du enkelt en elegant bordsdukning som passar för finare tillfällen. Om kaffeskeden från Robert Welch- Från kollektionen Sandstone.- Tillverkad av rostfritt stål.- Sofistikerad design.- Vacker textur.- Livslång garanti. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Den här traditionella kaffeskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Ranka Kaffesked Rostfritt Stål

  Ranka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Aida - RAW Kaffesked 4-pack Guld

  Aida - RAW Kaffesked 4-pack Guld
  Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest. Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.
 • Eva Solo Legio Nova Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Eva Solo Legio Nova Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskedarna från Eva Solo har en enkel, tidlös look med en välbalanserade design för optimerad prestanda. De är tillverkade av slitstarkt rostfritt stål med en vacker, glansig finish. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Om kaffeskedarna från Eva Solo- Greppvänliga handtag.- Kombinera kaffeskedarna med ett bestickset från Eva Solo.- Från kollektionen Legio Nova. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Kaffesked Mumintrollet

  Kaffesked Mumintrollet
  Sked med motiv från Mumin.
 • Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st

  Vintage - Kaffeskedar och Tårtspade i Silver 12 st
  12 st kaffeskedar i ett etui samt en tårtspade i silver.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - Nobel Kaffesked Rostfri

  Gense - Nobel Kaffesked Rostfri
  Besticket Nobel, som formgavs till Nobels 90-årsjubileum, är tydligt svensk i sin form, och har många detaljer som överraskar. Handtaget har en matt finish och kompletteras med resterande del i en spegelblank ton. Tillför det lilla extra till varje dukning! 
 • Hardanger Bestikk Renessanse Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Renessanse Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar behandling i toppklass! Och det gör du med! Därför kan det vara bra att veta att det finns vackra och högkvalitativa teskedar hos norska Hardanger. Bestickserien Renessanse designades av Haakon Amundsen år 1978. Den har i årtionden varit en stor favorit, och fungerar utmärkt även idag. Du hänförs av den tidlösa utformningen, som inspirerats av jugendstilen som var störst i slutet på 1800-talet och i början av 1900-talet. Med organiska element hänförs du av skaftets vackra utsmyckningar, som piggar upp vilken dukning som helst. I detta kompletteringsset får du 4 skedar som fungerar perfekt till morgonkaffet- eller teet. Besticken passar bra både till vardags och för speciella tillfällen. Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.- Hardangers första bestickserie i 18/8-stål.  Se allt från produktserien Renessanse här
 • Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål

  Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål
 • Tuva kompletteringsset kaffesked 4st

  Tuva kompletteringsset kaffesked 4st
 • Iittala Artik Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Iittala Artik Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Artik Kaffesked från Iittala. Den här kaffeskeden har en tidlös och sofistikerad design som gör att den passar i alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och kan användas både till vardags och till fest. Kaffeskeden formgavs av Laura Partanen och Arto Kankkunen år 1997. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål

  Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål
  Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest. Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.
 • Iittala Piano Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Iittala Piano Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Piano Kaffesked från Iittala. Den här kaffeskeden har en härlig italiensk känsla över sig med sina balanserade proportioner och mjuka rundade handtag. Den är tillverkade i blankt rostfritt stål, och passar till alla typer av dukningar. Formgiven av den italienska arkitekten och ingenjören Renzo Piano. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Rice Kaffeskedar 6-pack - Skedar Melamin Multi

  Rice Kaffeskedar 6-pack - Skedar Melamin Multi
  Kaffeskedarna från Rice har en praktisk, slitstark design perfekt för både inom- och utomhusbruk. De har sex olika, härliga färger för att lysa upp dukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om kaffeskedarna från Rice- Gjorda av melamin.- Sex olika, härliga färger.- Starkt, tåligt material.- Finns även som teskedar.- Perfekta för picknicken. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st
 • Alessi Nuovo Milano Kaffesked 12,5 Cm - Skedar Stål

  Alessi Nuovo Milano Kaffesked 12,5 Cm - Skedar Stål
  Nuovo Milano Kaffesked, 12,5 Cm från Alessi. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Nobel Kaffesked Rostfritt Stål

  Nobel Kaffesked Rostfritt Stål
 • Tramontina - Essentials Kaffesked 6-pack

  Tramontina - Essentials Kaffesked 6-pack
  Eleganta och tidlösa kaffeskedar från Tramontina.Detta 6-pack kaffeskedar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Perfekta och vackra kaffeskedar som fulländar varje middagsbjudning eller kafferep.Kaffeskedarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som tål att användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.Skedarna är 10 cm långa och 2,5 cm breda och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.
 • Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st

  Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st
  12 st silverskedar Haga med monogram W. I original ask från Juhlins, Bromölla.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Scandia Kaffesked

  Scandia Kaffesked
 • Motta Kaffesked

  Motta Kaffesked
  Denna kaffesked från italienska Motta är designad med särskild form för kaffeavsmakning. När kaffe smakas av på detta sätt får du med samtliga aromer och smaknyanser. Skeden ligger också bekvämt i handen och ger dig möjlighet att alltid enkelt och smidigt kunna smaka av kaffet, när som helst under bryggningen.
 • Rejka Kaffesked Rostfritt Stål

  Rejka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked
  Är du en kaffe- eller teälskare? Då behöver du vackra teskedar! Hos norska Hardanger hittar vi dessa skönheter, som designats av Odd Leikvoll. Setet innehåller 4 skedar och är perfekt då du behöver utöka din besticksamling. Kanske har familjen blivit större? Eller blev den där fikabjudningen större än du väntat dig? Skedarna är en del av den delikata och moderna bestickserien Maria. Designern har gjort besticken mångsidiga, och de passar därför bra till alla sorters dukningar. Besticken passar perfekt för vardagsbruk, vilket betyder att du får stor användning av dem! Den härliga formen har inspirerats av de vågor som slår mot kusten. Det ger besticken ett unikt utseende som imponerar och förtrollar. Maria är en bästsäljare i Norge, och det är inte svårt att förstå varför!Specifikationer: - Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Maria här
 • EXXENT Bestick Kaffesked 12,4 cm

  EXXENT Bestick Kaffesked 12,4 cm
  Stilrent bestick!Kaffesked i rostfritt stål. Tidlös design och tål diskmaskin12,4 cm12/FP
 • Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver

  Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver
  Victoria Kaffesked från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Guld

  Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Guld
  Kaffeskedarna från Aida har ett enkelt, rått uttryck med en nordisk känsla. Kaffeskedarna har långa handtag med rundade former och en lyxig färg perfekt för middagsbjudningar. Om kaffeskedarna från Aida- Förpackningsantal: 4.- Kaffeskedarna kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hackman Mumin Kaffesked Too-ticki 2021 - Skedar Rostfritt Stål

  Hackman Mumin Kaffesked Too-ticki 2021 - Skedar Rostfritt Stål
  Liten och charmig kaffesked från Hackman med ett motiv från Tove Janssons berättelse Trollvinter från 1957, som sedan har illustrerats av Tove Slotte. Motivet föreställer Too-Ticki ute på stranden, där han tittar på Snöhästen.Egenskaper: Ingår i servisen Månsken I Snön Tillverkad av rostfritt stål Perfekt till fikat Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm

  Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm
  Global kaffesked 12,5 cmEn snygg kaffesked från Global. De så karaktäristiska svarta prickarna gör Globals kaffesked helt unika. Globals kompetens inom stål säkrar kvaliteten även på deras rostfria kaffesked. Längd: 12,5 cm
 • Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Guld

  Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Guld
 • Ranka Kaffesked Rostfritt Stål

  Ranka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Bestick kaffesked Captain 12st/fp

  Bestick kaffesked Captain 12st/fp
  Bordsbestick i rostfritt stål. 12st per förpackning. Längd: 120mm
 • Lattesked Golden

  Lattesked Golden
 • New York Latteskedset 4st Matt

  New York Latteskedset 4st Matt
 • Georg Jensen - New York Kaffeskedar 4 pack

  Georg Jensen - New York Kaffeskedar 4 pack
  En uppsättning om fyra kaffeskedar från Georg Jensens bestickserie New York, formgiven av Henning Koppel. Skedarnas tidlösa design kompletteras av dess raka linjer som är lika moderna idag som första gången de designades år 1963. Den danska formgivaren Henning Koppel samarbetade med Georg Jensen under många år och var en av deras mest produktiva och prominenta formgivare. Hans superba, sofistikerade och praktiska skapelser förklaras bäst idag som ikoniska. Han skapade kollektioner med klockor, smycken, serviser, bestick och mycket mer; hans kreationer fortsätter idag att fånga personer med stor passion för skandinavisk modernism. Henning Koppel var mer än en formgivare, han arbetade även som skulptör, guldsmed, tecknare och grafiker - En mångbegåvad konstnär. Skedarna är tillverkade i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Vintage - SÅLD Kaffeskedar Scandia 6 st

  Vintage - SÅLD Kaffeskedar Scandia 6 st
  6 st kaffeskedar från Scandia metall.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskedarna från Aida har ett enkelt, rått uttryck med en nordisk känsla. Kaffeskedarna har långa handtag med rundade former och en lyxig färg perfekt för middagsbjudningar. Om kaffeskedarna från Aida- Förpackningsantal: 4.- Kaffeskedarna kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Svart

  Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Svart
 • Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål

  Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål
  Stilrent set om fyra långa latteskedar i rostfritt stål från danska Aida. Skedarna ingår i serien RAW som kännetecknas av sin stilrena skandinaviska design. Perfekt i den eleganta dukningen, både till efterrätt och till kaffe eller te.Skedarna är 18 centimeter långa. Tål att diskas i diskmaskin i upp till 50°C. För bästa hållbarhet rekommenderas du att diska besticken ihop med material som silver, nickel eller aluminium. Du rekommenderas även att torka av besticken direkt efter avslutat diskprogram.
 • Piano Kaffesked

  Piano Kaffesked
 • Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack

  Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack
  Set med 4 st kaffeskedar. Designen, gjord av Folke Arström, är tidlös och stilren med en retroklassisk stil som släpptes 1955. Tillverkade i rostfritt stål med skaft av acetalplast (POM) - ett mycket tåligt material som står emot repor, diskning i maskin och kokning.
 • Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar

  Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar
  Set med bestick, 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar från serien Guldi, formgiven av Nils Johan.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Robert Welch Stanton Kaffesked Blank 117 Mm - Skedar Rostfritt Stål

  Robert Welch Stanton Kaffesked Blank 117 Mm - Skedar Rostfritt Stål
  Stanton Kaffesked Blank 117 Mm från Robert Welch. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
ilead