Kaffesked

En kaffesked används för att kunna rör om i kaffet när man har tillbehör. Det kan vara en sockerbit, lite mjölk eller gjort en kaffekask. Kaffeskedar är i regel cirka 12 cm korta. Storleken på skedkupan är inte standardiserad. En längre kaffesked behövs om du serverar en kaffedrink i högt glas. Här hittar du alla vi kallar för lattesked.

Populärt inom kaffesked

 • WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack

  WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack
  Skedar av rostfritt stål, perfekt till drinken, kaffe latten eller desserten. Säljs i 6-pack.
 • Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack

  Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack
  Latteskedar eller dessertskedar som också fungerar bra till höga syltburkar, blankpolerat rostfritt stål.Mått: 19 cm. Maskindisk.
 • Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål

  Dorotea Kaffesked Rostfritt Stål
 • Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm

  Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm
  En underbar latte vill man kunna njuta av även utanför de dyra caféerna. Med hjälp av detta 6-pack av latteskedar går drömmen genast i uppfyllelse. Det bästa med dem är att de når ner i den långa lattemuggen och kan med sin genomtänka utformning vila fint på kanten.  Specifikationer: -Tillverkade av högkvalitativt och rostfritt stål 18/10.-Polerad yta.-Tål diskmaskin.

Fler tips på kaffesked

 • Design House Stockholm Stockholm Mono Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Design House Stockholm Stockholm Mono Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Design House Stockholm har vacker, tidlös design i rostfritt stål med rundad form perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Formgiven av Jesper Ståhl. Om kaffeskeden från Design House Stockholm- Vacker, tidlös design.- Rundad form.- Bekvämt grepp.- Tillverkad av rostfritt stål.- Från serien Stockholm Mono.- Finns även som kniv.- Kaffeskeden kommer i olika modeller.- Längd: 142 mm. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  New York Latteskedar 4-pack, Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Vivianna matt kaffesked 4-pack

  Vivianna matt kaffesked 4-pack
 • Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st

  Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st
  12 st silverskedar Haga med monogram W. I original ask från Juhlins, Bromölla.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Bernadotte te- och kaffesked 4-pack

  Bernadotte te- och kaffesked 4-pack
 • Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar en stilfull kompanjon! Julie är en charmerande bestickkollektion från norska Hardanger som med sina eleganta och långa former fått ett unikt utseende. Julie, skapad av designern Per Finne, passar utmärkt i en modern dukning. De blir en snygg kontrast, eftersom man kan se tydliga referenser från Hardangers traditionella kollektioner. Med teskedarna från Julie får du inte bara något snyggt att addera till din besticksamling. Du får även otroligt funktionella bestick som passar utmärkt i din hand och skapar en bekväm känsla. Julie är ett perfekt exempel på det bästa av norsk design! Hoppa på tåget och prova du med!  Specifikationer: - Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Julie här
 • Ranka Kaffesked Rostfritt Stål

  Ranka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Global Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Global Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om kaffeskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för kaffeskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Lattesked Golden

  Lattesked Golden
 • HMM Sqoop Kaffesked

  HMM Sqoop Kaffesked
  Snygg, solid och tung kaffesked i gjutjärn och teakträ från HMM. Den handtillverkade kaffeskeden i retrodesign gör ditt kafferitual bättre och blir en unik detalj i köket.Specifikation:Material: Gjutjärn med teflonbeläggning och teakträ.Vikt: 150 g.Höjd: 2,2 cm.Längd: 12 cm.Bredd: 4,2 cm. Tål ej maskindisk.   
 • Vintage - Kaffeskedar Nils-Johan 4 st

  Vintage - Kaffeskedar Nils-Johan 4 st
  4 st kaffeskedar från Nils-Johan.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • BBM Bestick Kaffesked 12 cm

  BBM Bestick Kaffesked 12 cm
  Stilrent bestick!Kaffesked i rostfritt stål. Tidlös design och tål diskmaskin12 cm12/FP
 • GT-003/4 Kaffesked 4 delar

  GT-003/4 Kaffesked 4 delar
 • Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st
 • Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar

  Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar
  Set med bestick, 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar från serien Guldi, formgiven av Nils Johan.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Twist Kaffesked Rostfritt Stål

  Twist Kaffesked Rostfritt Stål
 • Scandia Kaffesked

  Scandia Kaffesked
 • Kaffesked

  Kaffesked
  En standarddesign av bestick som passar alla rätter. Mått: 11 cm lång. Rostfritt stål
 • Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked
  Du kompletterar enkelt din besticksamling med norska Hardangers kompletteringsset. Hardanger har flera gånger vunnit och nominerats till priser för god design. Därför kan du vara säker på att dessa bestickveteraner alltid levererar hög kvalitet. I detta set får du 4 skedar som passar bra till morgonkaffet- eller teet. De kommer från bestickserien Tina, designad av den välkända norska designern Per Finne. Designen är ett ypperligt exempel på modernistisk, skandinavisk design som kommit att bli mycket populär. Tina är skapad för personer som kärat ner sig i modern design och passar perfekt i en minimalistisk dukning. Du hänförs av bestickens rena och självsäkra stil, som präglas av vågade linjer och ren estetik. Tina passar bra både till vardags och fest!Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. Se allt från produktserien Tina här
 • Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Svart 4 st
 • Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskedarna från Aida har ett enkelt, rått uttryck med en nordisk känsla. Kaffeskedarna har långa handtag med rundade former och en lyxig färg perfekt för middagsbjudningar. Om kaffeskedarna från Aida- Förpackningsantal: 4.- Kaffeskedarna kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hackman - Kaffesked Fest 4-pack 13,3 cm

  Hackman - Kaffesked Fest 4-pack 13,3 cm
  Mumindalens invånare är alltid trevligt sällskap vid matbordet, så vad kan väl passa bättre när man har fått sina första bestick och ska lära sig äta själv? Här får du sällskap av hela Muminfamiljen i ett praktiskt set på fyra kaffe- eller teskedar – perfekta till glass eller något annat riktigt gott.Alla bestick är av rostfritt stål och har en tryckt bild av olika muminfigurer som är baserade på Tove Janssons originalbilder, omarbetade av Tove Slotte. Barnbestickens storlek och utformning garanterar att de är lätta att använda. Tål maskindisk.
 • Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked
  Din härliga kopp kaffe eller te kan bli ännu bättre med hjälp av Hardanger! Dessa härliga teskedar från serien Fjord adderar genast pricken över i till din varma dryck. De kommer i ett set om 4 skedar, och är kanon då du vill komplettera din besticksamling. Den skandinaviskt minimalistiska looken utgörs av eleganta och rena linjer, och passar perfekt i alla hem! Det är ingen överraskning att Fjord snabbt blivit en av Skandinaviens bästsäljande bestickserier. Många älskar Fjord, och det kommer du också att göra!  Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Fjord här
 • Melitta Kaffesked SST

  Melitta Kaffesked SST
  Denna kaffesked från Melitta gör det enkelt att få rätt mängd kaffe varje gång. Kaffeskeden är tillverkad i rostfritt stål och är även en snygg detalj i köket. Specifikationer:- Rostfritt stål - Ett perfekt mått till ditt kaffe 
 • Vintage - SÅLD Princess Kaffeskedar och Kakspade 12 st

  Vintage - SÅLD Princess Kaffeskedar och Kakspade 12 st
  Kaffeskedar och kakspade Princess Cesons R9.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Copenhagen latteskedar 4-pack 4-pack

  Copenhagen latteskedar 4-pack 4-pack
 • Boston kaffesked Rostfritt stål

  Boston kaffesked Rostfritt stål
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Global - Global Kaffesked 12.5 cm 4 delar

  Global - Global Kaffesked 12.5 cm 4 delar
  Global Kaffesked är en stilren sked i Globals typiska stil som kompletterar din dukning perfekt.Den lilla skeden har en behaglig form och är tänkt som en kaffesked men fungerar lika väl som en liten dessertsked. I serien finns även bordsgaffel, stekkniv och dessertsked som alla säljs i ett praktiskt set om fyra. Handdisk rekommenderas.
 • NewMoon kaffesked Rostfritt stål

  NewMoon kaffesked Rostfritt stål
 • Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål

  Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål
 • Raw lattesked 4-pack Rosegold

  Raw lattesked 4-pack Rosegold
 • Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Georg Jensen - New York Kaffeskedar 4 pack

  Georg Jensen - New York Kaffeskedar 4 pack
  En uppsättning om fyra kaffeskedar från Georg Jensens bestickserie New York, formgiven av Henning Koppel. Skedarnas tidlösa design kompletteras av dess raka linjer som är lika moderna idag som första gången de designades år 1963. Den danska formgivaren Henning Koppel samarbetade med Georg Jensen under många år och var en av deras mest produktiva och prominenta formgivare. Hans superba, sofistikerade och praktiska skapelser förklaras bäst idag som ikoniska. Han skapade kollektioner med klockor, smycken, serviser, bestick och mycket mer; hans kreationer fortsätter idag att fånga personer med stor passion för skandinavisk modernism. Henning Koppel var mer än en formgivare, han arbetade även som skulptör, guldsmed, tecknare och grafiker - En mångbegåvad konstnär. Skedarna är tillverkade i matt rostfritt stål och tål maskindisk.
 • Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack

  Gense - Focus de Luxe Kaffesked 4-pack
  Set med 4 st kaffeskedar. Designen, gjord av Folke Arström, är tidlös och stilren med en retroklassisk stil som släpptes 1955. Tillverkade i rostfritt stål med skaft av acetalplast (POM) - ett mycket tåligt material som står emot repor, diskning i maskin och kokning.
 • Iittala - Piano Kaffesked Rostfri

  Iittala - Piano Kaffesked Rostfri
  Tesked ur serien Piano, i design av Renzo Piano för IIttala.Besticken i serien Piano karakteriseras av ett harmoniskt formspråk med mjuka linjer och rundade handtag som ger ett utomordentligt grepp i handen. Alla delar i serien är tillverkade av rostfritt stål med en elegant, spegelblank yta som tillsammans med den noga uttänkta formgivningen ger kvalitetsbestick av högsta klass.
 • Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver

  Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver
  Victoria Kaffesked från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st

  Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st
  9 st kaffeskedar ur serien Rosenholm från Gense med fodral till.BtuksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pantry Kaffesked Rostfritt Stål

  Pantry Kaffesked Rostfritt Stål
 • Rejka Kaffesked Rostfritt Stål

  Rejka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked
  Bland norska Hardangers traditionella bestickserier finner vi vackra Ramona - en av Odd Leikvolls "tre systrar". När du välkomnar Ramona i ditt hem fylls det med värme och elegans. Besticken har enkla och dekorativa former som gärna beskrivs som ikoniska. Ramona har något rundare former än sina systrar Silje och Carina, vilket också betyder att hon har otroligt mycket personlighet! Du skapar lätt en trevlig bordsdukning för alla tillfällen med Ramona, eftersom serien passar utmärkt både till fest och vardags. I detta set får du 4 teskedar som passar ypperligt till morgonkaffet- eller teet. Du förtjänar högkvalitativa bestick, och varför inte köra på ett säkert kort? Ramona har varit Hardangers bästsäljande bestickserie i över 30 år. Än idag är bestickserien älskad bland kunderna!Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. Se allt från produktserien Ramona här
 • Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.

  Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.
  Café Latte skedset från Georg Jensen är en äkta designklassiker. Setet är en del av New York serien som invigdes 1963 och skapades av designern Henning Koppel. Setet är en hyllning till vacker och funktionell brukskonst, och själva formen är således utsmyckningen.Skedarna kommer i matt, rostfritt stål och längden gör den perfekta för en god Café Latte.
 • Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Snorkfröken

  Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Snorkfröken
  Mumindalens invånare är alltid trevligt sällskap vid matbordet, så vad kan väl passa bättre när man har fått sina första bestick och ska lära sig äta själv? Här kan du få sällskap av Mumintrollet, Snorkfröken eller Lilla My i form av en kaffe- eller tesked – perfekt till glass eller något annat riktigt gott.Alla bestick är av rostfritt stål och har en tryckt bild av olika muminfigurer som är baserade på Tove Janssons originalbilder, omarbetade av Tove Slotte. Barnbestickens storlek och utformning garanterar att de är lätta att använda. Tål maskindisk.
 • New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål

  New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål
 • Iittala Scandia Kaffesked 14 Cm - Skedar Rostfritt Stål

  Iittala Scandia Kaffesked 14 Cm - Skedar Rostfritt Stål
  Scandia Kaffesked från Iittala. Den här kaffeskeden är en riktig klassiker som designades av Kaj Franck redan år 1952. Den simpla men distinkta formen gör att den passar till både moderna och traditionella dukningar. De dekorativa ränderna ger bättre grepp och håller den fin under många år. Är tillverkad av rostfritt stål och tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hackman Mumin Fest Kaffesked Set

  Hackman Mumin Fest Kaffesked Set
  Låt Tove Janssons förtrollade värld flytta in i köket! Mumintrollet och hans vänner fortsätter att fascinera och hänföra både vuxna och barn 70 år efter att de kom till. Allt från bohemen Snusmumriken, det fridfulla Mumintrollet och den energiska Lilla My ryms i Mumindalen, där folk i alla åldrar kan identifiera sig med karaktärerna, mer eller mindre. Det finska företaget Hackman har producerat en serie bestick i rostfritt stål med muminmotiv på. 
 • Mumin Kaffesked Mumintrollet

  Mumin Kaffesked Mumintrollet
 • Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked
  I serien Nina från norska Hardanger hittar vi bestick med en tidlös och vacker design som passar till alla kök. Med detta eleganta set skedar ger du middagsbordet det där lilla extra när du serverar kaffe eller te. Designen hämtar inspiration från den norska naturen och har en härlig balanserad form. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och bygger på gamla hantverkartraditioner från Norge kombinerat med en modern design för det moderna hemmet. Besticken tål maskindisk, skölj dock av dem först för att minska risken för fläckar.Se allt från produktserien Nina här
 • Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm

  Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm
  Global kaffesked 12,5 cmEn snygg kaffesked från Global. De så karaktäristiska svarta prickarna gör Globals kaffesked helt unika. Globals kompetens inom stål säkrar kvaliteten även på deras rostfria kaffesked. Längd: 12,5 cm
 • Mumin Fest kaffesked 4-pack 4-pack

  Mumin Fest kaffesked 4-pack 4-pack
 • Kaffesked Mumin

  Kaffesked Mumin
  Design: Tove Slotte
ilead