Kaffesked

En kaffesked används för att kunna rör om i kaffet när man har tillbehör. Det kan vara en sockerbit, lite mjölk eller gjort en kaffekask. Kaffeskedar är i regel cirka 12 cm korta. Storleken på skedkupan är inte standardiserad. En längre kaffesked behövs om du serverar en kaffedrink i högt glas. Här hittar du alla vi kallar för lattesked.

Populärt inom kaffesked

 • WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack

  WMF - Longdrinksked 22 cm 6-pack
  Skedar av rostfritt stål, perfekt till drinken, kaffe latten eller desserten. Säljs i 6-pack.
 • Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack

  Kitchen Craft Latteskedar Rostfritt Stål 4 pack
  Latteskedar eller dessertskedar som också fungerar bra till höga syltburkar, blankpolerat rostfritt stål.Mått: 19 cm. Maskindisk.
 • Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm

  Zwilling Dinner Latteskedar 6 st 210 mm
  En underbar latte vill man kunna njuta av även utanför de dyra caféerna. Med hjälp av detta 6-pack av latteskedar går drömmen genast i uppfyllelse. Det bästa med dem är att de når ner i den långa lattemuggen och kan med sin genomtänka utformning vila fint på kanten.  Specifikationer: -Tillverkade av högkvalitativt och rostfritt stål 18/10.-Polerad yta.-Tål diskmaskin.
 • Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål

  Attaché Kaffesked Matt Rostfritt Stål

Fler tips på kaffesked

 • Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Guld

  Aida Raw Kaffeskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Guld
  Kaffeskedarna från Aida har ett enkelt, rått uttryck med en nordisk känsla. Kaffeskedarna har långa handtag med rundade former och en lyxig färg perfekt för middagsbjudningar. Om kaffeskedarna från Aida- Förpackningsantal: 4.- Kaffeskedarna kommer i 3 olika färger.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Tramontina - Essentials Kaffesked 6-pack

  Tramontina - Essentials Kaffesked 6-pack
  Eleganta och tidlösa kaffeskedar från Tramontina.Detta 6-pack kaffeskedar från Tramontina Essentials serie är precis det som namnet säger. Perfekta och vackra kaffeskedar som fulländar varje middagsbjudning eller kafferep.Kaffeskedarna är tillverkade i mycket hållbart rostfritt stål som tål diskmaskin och som tål att användas många gånger utan att dess högblanka yta försvinner.Skedarna är 10 cm långa och 2,5 cm breda och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning. De är även framstående tillverkare av bestick av olika slag. Allt tillverkat med samma höga kvalitet och känsla för design.
 • Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver

  Gense Victoria Kaffesked - Skedar Silver
  Victoria Kaffesked från Gense. Skedar Silver . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Attaché Kaffesked Matt - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Den här traditionella kaffeskeden har en dubbelräfflad kant, och ger det dukade bordet en klassisk elegans. Den tillhör serien Attaché som har designats av Folke Arström, som fick sin inspiration av barocken. Samtliga produkter ur serien är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål och passar såväl till fest som till vardags. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Guld

  Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Guld
 • Villeroy & Boch New Wave Caffè - Spoon Kaffesked 12cm - Skedar Rostfritt Stål

  Villeroy & Boch New Wave Caffè - Spoon Kaffesked 12cm - Skedar Rostfritt Stål
  Elegant silverpläterad sked från Villeroy & Boch. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021

  Mumin kaffesked Mumintrollet & Lilla My 2021
 • Vintage - SÅLD Kaffeskedar Scandia 6 st

  Vintage - SÅLD Kaffeskedar Scandia 6 st
  6 st kaffeskedar från Scandia metall.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Pantry Kaffesked Rostfritt Stål

  Pantry Kaffesked Rostfritt Stål
 • Gense Ranka Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Ranka Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Det här är en klassisk kaffesked i högkvalitativt rostfritt stål. Den enkla designen och formen tillsammans med den smakfulla dekorationen gör att den passar till alla tillfällen, oavsett om det är till vardags eller till fest. Den är designad av Sven Arne Gillgren. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Georg Jensen Copenhagen kaffeskedar, 4 st

  Georg Jensen Copenhagen kaffeskedar, 4 st
  Denna eleganta presentask från Georg Jensens Copenhagen-kollektion innehåller 4 kaffeskedar i klassisk skandinavisk design. Skedarna är tillverkade i matt rostfritt stål som med rena linjer tydligt präglas av den danska huvudstaden - som ju också gett namn åt serien.
 • Aida Raw Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Svart

  Aida Raw Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål Svart
  Kaffeskeden från Aida har ett rått, avskalat uttryck med en nordisk känsla perfekt för finare tillfällen. Den är tillverkad av rostfritt stål med en vacker finish i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. 4-pack. Om kaffeskeden från Aida- Nordisk känsla.- Rått, avskalat uttryck.- Gjord av rostfritt stål.- Kaffeskeden finns i olika färger.- Från serien Raw.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Chippendale Kaffesked - Skedar Silver

  Gense Chippendale Kaffesked - Skedar Silver
  Kaffesked i Silver. Tål maskindisk. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Gense Rejka Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Gense Rejka Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffesked från Gense. Det här är en kaffesked med tidlös design där matta och blanka ytor möts. Den passar såväl till vardags som till fest, och det rostfria stålet gör den slittålig. Är formgiven av Cilla Persson. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål

  Aida RAW lattesked 4-pack, rostfritt stål
  Stilrent set om fyra långa latteskedar i rostfritt stål från danska Aida. Skedarna ingår i serien RAW som kännetecknas av sin stilrena skandinaviska design. Perfekt i den eleganta dukningen, både till efterrätt och till kaffe eller te.Skedarna är 18 centimeter långa. Tål att diskas i diskmaskin i upp till 50°C. För bästa hållbarhet rekommenderas du att diska besticken ihop med material som silver, nickel eller aluminium. Du rekommenderas även att torka av besticken direkt efter avslutat diskprogram.
 • Global Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Global Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Global har en robust design med ett karakteristiskt hålmönster på handtaget. Den är tillverkad av rostfritt stål perfekt till vardags eller fest. 4-pack. Om kaffeskeden från Global- Tillverkad av rostfritt stål.- Karakteristiskt hålmönster.- 3 års garanti.- Förpackningsantal: 4. Skötselråd för kaffeskeden- Handdisk rekommenderas. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm

  Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm
  Global kaffesked 12,5 cmEn snygg kaffesked från Global. De så karaktäristiska svarta prickarna gör Globals kaffesked helt unika. Globals kompetens inom stål säkrar kvaliteten även på deras rostfria kaffesked. Längd: 12,5 cm
 • Global - Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm

  Global - Global GT-003 Kaffesked 12,5 cm
  Kaffesked i högkvalitativ 18/8 stål. Kombinera med andra bestick i samma serie.
 • Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Georg Jensen New York Latteskedar 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  New York Latteskedar 4-pack, Rostfritt Stål från Georg Jensen. Skedar Rostfritt Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Lattesked Natur Ny Teak L: 20 cm

  Lattesked Natur Ny Teak L: 20 cm
 • Ranka Kaffesked Rostfritt Stål

  Ranka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Vintage - SÅLD Kaffeskedar i Nysilver6 st

  Vintage - SÅLD Kaffeskedar i Nysilver6 st
  6 st kaffeskedar i nysilver. Märkt GAB.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st
 • Träbestick Duni Kaffesked Silva 130mm 100/fp

  Träbestick Duni Kaffesked Silva 130mm 100/fp
  Kaffesked i trä från Duni. Tillverkade av FSC-certiferat björkträ, vaxade med veganvänligt karnaubavax. Längd 185mm. 100 stycken per förpackning.
 • Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Mumintrollet

  Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Mumintrollet
  Mumindalens invånare är alltid trevligt sällskap vid matbordet, så vad kan väl passa bättre när man har fått sina första bestick och ska lära sig äta själv? Här kan du få sällskap av Mumintrollet, Snorkfröken eller Lilla My i form av en kaffe- eller tesked – perfekt till glass eller något annat riktigt gott.Alla bestick är av rostfritt stål och har en tryckt bild av olika muminfigurer som är baserade på Tove Janssons originalbilder, omarbetade av Tove Slotte. Barnbestickens storlek och utformning garanterar att de är lätta att använda. Tål maskindisk.
 • Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st

  Raw Cafe Latteskedar Guld 4 st
 • Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar

  Vintage - SÅLD Nils Johan 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar
  Set med bestick, 8 st kaffeskedar och 8 st tårtgafflar från serien Guldi, formgiven av Nils Johan.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rice Kaffeskedar 6-pack - Skedar Melamin Multi

  Rice Kaffeskedar 6-pack - Skedar Melamin Multi
  Kaffeskedarna från Rice har en praktisk, slitstark design perfekt för både inom- och utomhusbruk. De har sex olika, härliga färger för att lysa upp dukningen. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om kaffeskedarna från Rice- Gjorda av melamin.- Sex olika, härliga färger.- Starkt, tåligt material.- Finns även som teskedar.- Perfekta för picknicken. Skötselråd för kaffeskedarna- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Robert Welch Radford Kaffeskedar 8-Pack

  Robert Welch Radford Kaffeskedar 8-Pack
  Åtta stycken blankpolerade kaffeskedar från Robert Welch och serien Radford. Gör dukningen till kafferepet lite elegantare. Levereras i en fin gåvoask och har dessutom 25 års garanti.  Material: Rostfritt 18/10-stål.Diskmaskin: Ja. Längd: 11,7 cm.
 • Global - Global Kaffesked 12.5 cm 4 delar

  Global - Global Kaffesked 12.5 cm 4 delar
  Global Kaffesked är en stilren sked i Globals typiska stil som kompletterar din dukning perfekt.Den lilla skeden har en behaglig form och är tänkt som en kaffesked men fungerar lika väl som en liten dessertsked. I serien finns även bordsgaffel, stekkniv och dessertsked som alla säljs i ett praktiskt set om fyra. Handdisk rekommenderas.
 • Mumin kaffesked Too-ticki 2021

  Mumin kaffesked Too-ticki 2021
 • Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål

  Aida - RAW Kaffesked 4-pack Rostfritt stål
  Kaffesked 4-pack från Aida. Passar både till vardags som till fest. Besticken har ett rått och enkelt uttryck, som är som skapat för den nordiska dukningen. I samarbete med Christiane Schaumburg-Müller. Kaffeskeden finns i tre olika färger: svart, silver, guld. Komplettera gärna med andra delar ur Aida Raw. Svarta bestick Hur snyggt och elegant med ett svart bestickset? Kombinera besticken med porslin i dova färger eller låt dem sticka ut som kontrast till ljust porslin. Den matta ytan tillsammans med den enkla, vackra designen gör att de svarta besticken blir pricken över i vid middagen. Guldbestick Guldbestick från Aida Raw sätter guldkant på vardagen! Bestickset i guldfärg blir en stilren och rolig detalj vid matbordet, och fungerar lika bra till vardags som till fest. Silverbestick Spännande design i kombination med klassisk färg och material. Aida Raw bestickset silver är gjort i polerat rostfritt stål och ett säkert kort i alla situationer.
 • Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st

  Vintage - SÅLD Haga Kaffeskedar 12 st
  12 st silverskedar Haga med monogram W. I original ask från Juhlins, Bromölla.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Design House Stockholm - Stockholm Mono Kaffesked 14,2 cm Rostfritt Stål

  Design House Stockholm - Stockholm Mono Kaffesked 14,2 cm Rostfritt Stål
  Stockholm Mono Kaffesked 14,2 cm från Design House Stockholm, en modern och funktionell tesked som är ett perfekt tillval för den moderna köket. Jesper Ståhl har skapat serien Mono som förenar estetik med funktionalitet på ett perfekt sätt. Med fokus på den konvexa formen och de rundade flytande formerna för att säkerställa att reflektionerna och glansen ytterligare förstärker tredimensionaliteten hos Mono. I serien finns kniv, gaffel och sked i samma stilrena formspråk.
 • Bestick kaffesked Captain 12st/fp

  Bestick kaffesked Captain 12st/fp
  Bordsbestick i rostfritt stål. 12st per förpackning. Längd: 120mm
 • Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • HMM Sqoop Kaffesked

  HMM Sqoop Kaffesked
  Snygg, solid och tung kaffesked i gjutjärn och teakträ från HMM. Den handtillverkade kaffeskeden i retrodesign gör ditt kafferitual bättre och blir en unik detalj i köket.Specifikation:Material: Gjutjärn med teflonbeläggning och teakträ.Vikt: 150 g.Höjd: 2,2 cm.Längd: 12 cm.Bredd: 4,2 cm. Tål ej maskindisk.   
 • Vintage - Kaffeskedar Silver

  Vintage - Kaffeskedar Silver
  11 st kaffeskedar och 1 st mockasked i silver med tillhörande fodral.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hardanger Bestikk Kristin Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Kristin Kompletteringsset Kaffesked
  Starta dagen med en härlig kopp kaffe eller te - matcha med dessa charmiga teskedar från Hardanger! Kollektionen Kristin är skapad av begåvade Odd Leikvoll, och designern själv uttrycker att detta är en av hans personliga favoriter. Nu kan även du fylla ditt hem med dessa vackra ting inspirerade av traditionellt träsnideri. Hantverket sträcker sig bakåt till kulturhistoriska ornament som tillverkades i området runt Hardangerfjorden. Kombinera gärna Kristin med modernare produkter för en spännande look. Du skapar snabbt en autentisk och ikonisk känsla i ditt hem! Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentaskar.  Se allt från produktserien Kristin här
 • Iittala Artik Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål

  Iittala Artik Kaffesked - Skedar Rostfritt Stål
  Artik Kaffesked från Iittala. Den här kaffeskeden har en tidlös och sofistikerad design som gör att den passar i alla hem. Den är tillverkad av rostfritt stål av högsta kvalitet och kan användas både till vardags och till fest. Kaffeskeden formgavs av Laura Partanen och Arto Kankkunen år 1997. Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Aida Raw Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål

  Aida Raw Kaffesked 4-pack - Skedar Rostfritt Stål
  Kaffeskeden från Aida har ett rått, avskalat uttryck med en nordisk känsla perfekt för finare tillfällen. Den är tillverkad av rostfritt stål med en vacker finish i olika färger att välja mellan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. 4-pack. Om kaffeskeden från Aida- Nordisk känsla.- Rått, avskalat uttryck.- Gjord av rostfritt stål.- Kaffeskeden finns i olika färger.- Från serien Raw.- Säljs i 4-pack. Skötselråd för kaffeskeden- Tål diskmaskin. Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar en stilfull kompanjon! Julie är en charmerande bestickkollektion från norska Hardanger som med sina eleganta och långa former fått ett unikt utseende. Julie, skapad av designern Per Finne, passar utmärkt i en modern dukning. De blir en snygg kontrast, eftersom man kan se tydliga referenser från Hardangers traditionella kollektioner. Med teskedarna från Julie får du inte bara något snyggt att addera till din besticksamling. Du får även otroligt funktionella bestick som passar utmärkt i din hand och skapar en bekväm känsla. Julie är ett perfekt exempel på det bästa av norsk design! Hoppa på tåget och prova du med!  Specifikationer: - Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  Se allt från produktserien Julie här
 • Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Svart

  Raw Cutlery Kaffesked 4-pack Presentask Svart
 • Alessi Nuovo Milano Kaffesked 12,5 Cm - Skedar Stål

  Alessi Nuovo Milano Kaffesked 12,5 Cm - Skedar Stål
  Nuovo Milano Kaffesked, 12,5 Cm från Alessi. Skedar Stål . Shoppa Skedar och mer Bestick hos Royal Design.
 • Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Snorkfröken

  Hackman - Kaffesked Mumintrollen 13,5 cm Snorkfröken
  Mumindalens invånare är alltid trevligt sällskap vid matbordet, så vad kan väl passa bättre när man har fått sina första bestick och ska lära sig äta själv? Här kan du få sällskap av Mumintrollet, Snorkfröken eller Lilla My i form av en kaffe- eller tesked – perfekt till glass eller något annat riktigt gott.Alla bestick är av rostfritt stål och har en tryckt bild av olika muminfigurer som är baserade på Tove Janssons originalbilder, omarbetade av Tove Slotte. Barnbestickens storlek och utformning garanterar att de är lätta att använda. Tål maskindisk.
 • Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st

  Gense - SÅLD Rosenholm Kaffeskedar 9 st
  9 st kaffeskedar ur serien Rosenholm från Gense med fodral till.BtuksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Lattesked Golden

  Lattesked Golden
 • Motta Kaffesked

  Motta Kaffesked
  Denna kaffesked från italienska Motta är designad med särskild form för kaffeavsmakning. När kaffe smakas av på detta sätt får du med samtliga aromer och smaknyanser. Skeden ligger också bekvämt i handen och ger dig möjlighet att alltid enkelt och smidigt kunna smaka av kaffet, när som helst under bryggningen.
 • Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.

  Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.
  Café Latte skedset från Georg Jensen är en äkta designklassiker. Setet är en del av New York serien som invigdes 1963 och skapades av designern Henning Koppel. Setet är en hyllning till vacker och funktionell brukskonst, och själva formen är således utsmyckningen.Skedarna kommer i matt, rostfritt stål och längden gör den perfekta för en god Café Latte.