Kaffevåg

När varje gram kaffe räknas och spelar stor roll. Skaffa en bra kaffevåg som baristan väljer. Precisionen bör vara på 0,1 g men det finns de som till och med klarar att skilja på hundradels gram kaffe.

Populärt inom kaffevåg

 • Hario V60 Drip Scale

  Hario V60 Drip Scale
  Ett enda gram kaffe hit och dit kan påverka resultatet på ditt kaffe. Med denna smarta våg från Hario kan du enkelt väga upp exakt rätt mängd kaffe och plattan är flyttbar så du kan enkelt hälla över kaffet i filtret. Du kan även använda den smarta timer-funktionen vid bryggningen så att du får kaffet precis så som du vill ha det och älskar det. Efter användning kan du enkelt torka av vågen med en fuktig trasa. Specifikationer:- När varje gram räknas- Smart timer-funktion- Lätt att hålla ren - Väger med 1 grams noggrannhet
 • Bodum Bistro Digital Kaffevåg - Köksvågar Plast Svart

  Bodum Bistro Digital Kaffevåg - Köksvågar Plast Svart
  Bistro Digital Kaffevåg från Bodum är en smart våg med timer som påvisar hur länge kaffet skall dra. Den fungerar även utmärkt till matlagning. Shoppa Köksvågar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Acaia Pearl S White kaffevåg

  Acaia Pearl S White kaffevåg
  För de riktigt engagerade kaffeentusiasterna har Acaia nu lanserat ett nytt tillskott i sitt sortiment: Pearl S White kaffevåg. Kaffevågen väger med en precision på 0,1 gram och är designad med en rad olika funktioner, vilket gör det möjligt att tracka sin kaffebryggning ned till minsta detalj. Vågen kan kopplas till din smartphone via bluetooth där du bland annat kan mäta din brygghastighet och få större insikt i olika brygg-tekniker. Till kaffevågen ingår en laddkabel och ett värmeskydd av silikon.
 • Acaia Pyxis kaffevåg

  Acaia Pyxis kaffevåg
  Acaias nya Pyxis kaffevåg är bland de mest precisa på marknaden. Kaffevågen väger ner till en hundradels av ett gram, och denna otroliga precision är paketerad i en otroligt kompakt lösning. Pyxis är perfekt till kaffeentusiasten som ofta är på språng och inte kompromissar på utrustningen när man reser. Kaffevågen kan kopplas till din smartphone via Bluetooth, och förutom att vara en otroligt precis våg, rymmer Pyxis och flera funktioner såsom trackning av ditt bryggflöde. Med en precis trackning av din kaffebryggning med Pyxis precision, kan du lära dig att finjustera ditt kaffe ned till minsta detalj.Till Acaias Pyxis kaffevåg ingår en laddarkabel, en skyddande resväska och en kalibreringsvikt på 100 gram.

Fler tips på kaffevåg

 • Acaia Pearl S kaffevåg

  Acaia Pearl S kaffevåg
  Acaias nya Pearl S kaffevåg är den perfekta högra handen till alla blivande kaffenördar som har fått smak för handbryggningens härliga värld och som drömmer om att göra det perfekta kaffet. Vågen väger med en felmarginal på endast 0,2 gram, men är samtidigt mycket mer än bara en precis köksvåg. Pearl S mäter även bryggflödet när du häller kokande vatten på kaffet, och med den innovativa appen kan du hitta recept på olika bryggtekniker från både kaffeproducenter och andra entusiaster. Kaffevågen kan väga upp till 3 kg och levereras med värmeresistenta silikonmått och en USB-laddare.
 • Acaia Bajonett till Lunar

  Acaia Bajonett till Lunar
  Magnetplatta som passar på toppen av Acaia Lunar espressomaskin för antingen ett portafilter eller två cappuccinokoppar.