Kaffevåg

När varje gram kaffe räknas och spelar stor roll. Skaffa en bra kaffevåg som baristan väljer. Precisionen bör vara på 0,1 g men det finns de som till och med klarar att skilja på hundradels gram kaffe.

Populärt inom kaffevåg

 • Acaia Lunar espressovåg

  Acaia Lunar espressovåg
  Var säker på att du använder rätt mängd. Med en Acaia Lunar espressovåg kan du väga upp till 2 kg, med en precision på 0,1 g. Du kan enkelt välja vilken typ av mått du vill väga efter; gram eller ounce. Köksvågen har en smart bluetooth-funktion som gör det möjligt att ansluta den till din smartphone. Den ger också besked när den är i behov av att laddas, detta tack vare låg-batteri-indikatorn. Batteri ingår.Här får du en köksvåg som håller till det mesta tack vare den hållbara konstruktionen med aluminium-yta som är vattenavvisande. Lunar espressovåg tar regelbundet emot uppdateringar och nya funktioner via Acaias app till både iOS och Android. Den perfekta vågen när du ska väga dina kaffebönor. Lunar är så liten att du kan ställa den på droppbrickan under koppen på din espressomaskin.
 • Hario V60 Drip Scale

  Hario V60 Drip Scale
  Ett enda gram kaffe hit och dit kan påverka resultatet på ditt kaffe. Med denna smarta våg från Hario kan du enkelt väga upp exakt rätt mängd kaffe och plattan är flyttbar så du kan enkelt hälla över kaffet i filtret. Du kan även använda den smarta timer-funktionen vid bryggningen så att du får kaffet precis så som du vill ha det och älskar det. Efter användning kan du enkelt torka av vågen med en fuktig trasa. Specifikationer:- När varje gram räknas- Smart timer-funktion- Lätt att hålla ren - Väger med 1 grams noggrannhet
 • Acaia Pyxis kaffevåg

  Acaia Pyxis kaffevåg
  Acaias nya Pyxis kaffevåg är bland de mest precisa på marknaden. Kaffevågen väger ner till en hundradels av ett gram, och denna otroliga precision är paketerad i en otroligt kompakt lösning. Pyxis är perfekt till kaffeentusiasten som ofta är på språng och inte kompromissar på utrustningen när man reser. Kaffevågen kan kopplas till din smartphone via Bluetooth, och förutom att vara en otroligt precis våg, rymmer Pyxis och flera funktioner såsom trackning av ditt bryggflöde. Med en precis trackning av din kaffebryggning med Pyxis precision, kan du lära dig att finjustera ditt kaffe ned till minsta detalj.Till Acaias Pyxis kaffevåg ingår en laddarkabel, en skyddande resväska och en kalibreringsvikt på 100 gram.
 • Acaia Lunar Silver kaffevåg

  Acaia Lunar Silver kaffevåg
  Acaias Lunar-kaffevåg kan du väga bryggande kaffe med precision på 0,1 gram och kan med sin otroliga känslighet bevaka din bryggning i minsta detalj. Med en exakt kaffevåg, som är särskilt lämpad för kommersiellt bruk, så kan du vara säker på att din kaffebryggare levererar ett precist och enhetligt resultat varje gång. Till Lunar Silver ingår ett värmeskydd som du kan ställa den varma koppen på samt en kalibreringsvikt på 100 g. och en micro USB-laddare.

Fler tips på kaffevåg

 • Acaia Bajonett till Lunar

  Acaia Bajonett till Lunar
  Magnetplatta som passar på toppen av Acaia Lunar espressomaskin för antingen ett portafilter eller två cappuccinokoppar.Specifikationer:Mått: (BxLxH)= 16x8x0,33cm.Vikt: 100g. 
 • Acaia Pearl S kaffevåg

  Acaia Pearl S kaffevåg
  Acaias nya Pearl S kaffevåg är den perfekta högra handen till alla blivande kaffenördar som har fått smak för handbryggningens härliga värld och som drömmer om att göra det perfekta kaffet. Vågen väger med en felmarginal på endast 0,2 gram, men är samtidigt mycket mer än bara en precis köksvåg. Pearl S mäter även bryggflödet när du häller kokande vatten på kaffet, och med den innovativa appen kan du hitta recept på olika bryggtekniker från både kaffeproducenter och andra entusiaster. Kaffevågen kan väga upp till 3 kg och levereras med värmeresistenta silikonmått och en USB-laddare.
 • Bodum Bistro Digital Kaffevåg - Köksvågar Plast Svart

  Bodum Bistro Digital Kaffevåg - Köksvågar Plast Svart
  Bistro Digital Kaffevåg från Bodum är en smart våg med timer som påvisar hur länge kaffet skall dra. Den fungerar även utmärkt till matlagning. Shoppa Köksvågar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Acaia Pearl S White kaffevåg

  Acaia Pearl S White kaffevåg
  För de riktigt engagerade kaffeentusiasterna har Acaia nu lanserat ett nytt tillskott i sitt sortiment: Pearl S White kaffevåg. Kaffevågen väger med en precision på 0,1 gram och är designad med en rad olika funktioner, vilket gör det möjligt att tracka sin kaffebryggning ned till minsta detalj. Vågen kan kopplas till din smartphone via bluetooth där du bland annat kan mäta din brygghastighet och få större insikt i olika brygg-tekniker. Till kaffevågen ingår en laddarkabel och ett värmeskydd av silikon.