Kungligt Kaffe » Tillbehör » Nitrokaffe

Nitrokaffe

Med en bra gräddsifon kan du göra ditt eget nitrokaffe hemma. Ladda med en nitropatron och pressa in små, stadiga bubblor i kaffet. Ett bra nitrokaffe får en krämig, len känsla med en krona av skum. Serveras den i ett högt glas kommer den likna en nyligt upptappad Guinness.

Göra nitrokaffet hemma med nitropatroner

På kaffebarer och café kan det kalla kaffet bryggas i större volymer och tappas på fat för att sedan infuseras med en kvävgastub.

Den som vill göra nitrokaffet hemma gör det enklast med en sifon. För bästa resultat bör du köpa en sifon speciellt gjord för nitrokaffe. Vi kan rekommendera iSi Nitro Sifon som har högre tryck än vanliga gräddsifoner.

Populärt inom nitrokaffe

 • Nitro iSi sifon 1-liter - iSi

  Nitro iSi sifon 1-liter - iSi
  Alltid önskat att få göra nitrokaffe, te eller cocktails hemma? NU har vi äntligen fått in den! Med den här sifonen gör du ditt kallbryggda kaffe ännu bättre! Nitro funkar som ett slags komplement till kolsyra. Vissa tyngre ölsorter använder sig av nitro istället för kolsyra då bubblorna blir mindre och därmed håller sig stadigare. Det ger också drycken en krämigare och lenare munkänsla och en stabil skumkrona. Häftigt, gott och otroligt läskande! Använd endast till kalla drycker och tillsammans med nitropatroner. art.nr al-0705 Observera att patronerna varken passar eller lämpar sig till andra typer av sifoner då de innehåller en annan gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner.
 • iSi Nitropatroner 16 st

  iSi Nitropatroner 16 st
  Extra-patroner till din sifon!  Ladda din Nitro-sifon från iSi med en patron och låt den sitta kvar så det länge du har innehåll kvar i sifonen. 16 patroner räcker till 16 liter och ger dig möjlighet att göra otroligt gott kallbryggt kaffe, te och coktails! Notera att patronerna inte ska användas till andra typer av sifoner eftersom de innehåller en annan typ av gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner! Specifikationer:- Innehåller: 16 Nitropatroner.- Passar enbart till Nitro iSi sifon. 
 • Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l

  Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l
 • Ibili Gräddsifon 0.5 L Silver

  Ibili Gräddsifon 0.5 L Silver
  Gräddsifon från Ibili. Den är idealisk för att vispa grädde och förbereda olika rätter med vispgrädde till exempel desserter och såser. Den är enkel att använda och rengöra. Det medföljer 2 st dekorationsmunstycken. Gräddsifonen laddas med sifonpatroner, dessa medföljer ej.

Fler tips på nitrokaffe

 • N2O-patroner för gräddsifoner 10st

  N2O-patroner för gräddsifoner 10st
 • Exxent Gräddsifon 1 L Rostfritt Stål

  Exxent Gräddsifon 1 L Rostfritt Stål
  En gräddsofin som rymmer 1 liter grädde, passar perfekt för att snabbt göra vispad grädde. Enkelt att använda till soppan, desserten eller kanske drinken.
 • Patroner 10 st till Exxent Gräddsifon 61090 & 61091

  Patroner 10 st till Exxent Gräddsifon 61090 & 61091
 • Gräddsifon 0,5 L, svart

  Gräddsifon 0,5 L, svart
 • Gräddsifon Easy Whip Plus 0,5l

  Gräddsifon Easy Whip Plus 0,5l
 • Gräddsifon 1 L

  Gräddsifon 1 L
 • Gräddsifon Easy Whip Plus 0,50

  Gräddsifon Easy Whip Plus 0,50
 • Mastrad Gräddsifon 0.5 L Aluminium

  Mastrad Gräddsifon 0.5 L Aluminium
  Kan användas till både kalla och varma mousser, grädde och såser. Insidan är anodiserad för bättre hållbarhet. Smart designad med en platt sida för att hindra sifonen att rulla på arbetsytan. Klarar temperaturer upp till 50⁰CInnehåller: 1 aluminiumsifon1 rengöringsborste3 olika munstycken
 • Ibili Gräddsifon 1 L Silver

  Ibili Gräddsifon 1 L Silver
  Gräddsifon från Ibili. Den är perfekt för att vispa grädde och förbereda olika rätter med vispgrädde till exempel desserter och såser. Den är enkel att använda och rengöra. Det medföljer 2 st dekorationsmunstycken. Gräddsifonen laddas med sifonpatroner, dessa medföljer ej.
 • iSi Nitro Sifon 1 Liter

  iSi Nitro Sifon 1 Liter
  Har du alltid velat testa att göra nitro-kaffe, te eller cocktails hemma? Nu kan du äntligen göra det! Med denna Nitro Sifon från iSi gör du ditt kallbryggda kaffe ännu godare och bättre, dina drinkar härligare och teet minst sagt spännande. Nitro fungerar som ett slags komplement till kolsyra och används bland annat i vissa tyngre ölsorter som kräver mindre och stadigare bubblor. Nitro ger även drycken en krämigare och lenare känsla samt en häftig skumkrona! Observera att sifon enbart bör användas till kalla drycker och tillsammans med Nitropatroner från iSi. Trycket i patronerna är mycket större än i vanliga gräddpatroner och ska inte användas till andra sifon! Specifikationer: - Färg: Silver.- Perfekt för kalla drycker!- Skapar en len känsla och härlig skumkrona! 
 • iSi Gräddsifon Dessert Whip Plus 0.25 L Rostfritt Stål

  iSi Gräddsifon Dessert Whip Plus 0.25 L Rostfritt Stål
  Denna gräddsifon av rostfritt stål är perfekt att använda när du vill förbereda grädde till dina desserter! Greppvänlig och lätt att använda. Tål ej maskindisk.
ileadilead