Kungligt Kaffe » Tillbehör » Nitrokaffe

Märken på nitrokaffe:

Nitrokaffe

Med en bra gräddsifon kan du göra ditt eget nitrokaffe hemma. Ladda med en nitropatron och pressa in små, stadiga bubblor i kaffet. Ett bra nitrokaffe får en krämig, len känsla med en krona av skum.

Högre tryck i nitropatroner

För bästa resultat bör du köpa en sifon speciellt gjord för nitrokaffe. Vi kan rekommendera iSi Nitro Sifon som har högre tryck än vanliga gräddsifoner.

Populärt inom nitrokaffe

 • iSi Nitro Sifon 1 Liter

  Har du alltid velat testa att göra nitro-kaffe, te eller cocktails hemma? Nu kan du äntligen göra det! Med denna Nitro Sifon från iSi gör du ditt kallbryggda kaffe ännu godare och bättre, dina drinkar härligare och teet minst sagt spännande. Nitro fungerar som ett slags komplement till kolsyra och används bland annat i vissa tyngre ölsorter som kräver mindre och stadigare bubblor. Nitro ger även drycken en krämigare och lenare känsla samt en häftig skumkrona! Observera att sifon enbart bör användas till kalla drycker och tillsammans med Nitropatroner från iSi. Trycket i patronerna är mycket större än i vanliga gräddpatroner och ska inte användas till andra sifon! Specifikationer: - Färg: Silver.- Perfekt för kalla drycker!- Skapar en len känsla och härlig skumkrona! 
 • iSi Nitropatroner 16 st

  Extra-patroner till din sifon!  Ladda din Nitro-sifon från iSi med en patron och låt den sitta kvar så det länge du har innehåll kvar i sifonen. 16 patroner räcker till 16 liter och ger dig möjlighet att göra otroligt gott kallbryggt kaffe, te och coktails! Notera att patronerna inte ska användas till andra typer av sifoner eftersom de innehåller en annan typ av gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner! Specifikationer:- Innehåller: 16 Nitropatroner.- Passar enbart till Nitro iSi sifon. 
 • Nitro iSi sifon 1-liter - iSi

  Alltid önskat att få göra nitrokaffe, te eller cocktails hemma? NU har vi äntligen fått in den! Med den här sifonen gör du ditt kallbryggda kaffe ännu bättre! Nitro funkar som ett slags komplement till kolsyra. Vissa tyngre ölsorter använder sig av nitro istället för kolsyra då bubblorna blir mindre och därmed håller sig stadigare. Det ger också drycken en krämigare och lenare munkänsla och en stabil skumkrona. Häftigt, gott och otroligt läskande!   Använd endast till kalla drycker och tillsammans med nitropatroner. art.nr al-0705 Observera att patronerna varken passar eller lämpar sig till andra typer av sifoner då de innehåller en annan gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner.
 • iSi Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l

  iSi Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0,5 l från iSi

Fler tips på nitrokaffe

 • iSi Gräddsifon Easy Whip Plus 0,50

  iSi Gräddsifon Easy Whip Plus 0,50 från iSi
 • Gräddsifon, reservdelar

  Gräddsifon, reservdelar
 • Exxent Gräddsifon 1 L

  Exxent Gräddsifon 1 L från Exxent
 • Ibili Gräddsifon 1 L Silver

  Gräddsifon från Ibili. Den är perfekt för att vispa grädde och förbereda olika rätter med vispgrädde till exempel desserter och såser. Den är enkel att använda och rengöra. Det medföljer 2 st dekorationsmunstycken. Gräddsifonen laddas med sifonpatroner, dessa medföljer ej.
 • Exxent Gräddsifon 0,5 L

  Exxent Gräddsifon 0,5 L från Exxent
 • Xantia Gräddsifon 0,5 L, svart

  Xantia Gräddsifon 0,5 L, svart från Xantia
 • Mastrad Gräddsifon 0.5 L Aluminium

  Kan användas till både kalla och varma mousser, grädde och såser. Insidan är anodiserad för bättre hållbarhet. Smart designad med en platt sida för att hindra sifonen att rulla på arbetsytan. Klarar temperaturer upp till 50⁰CInnehåller: 1 aluminiumsifon1 rengöringsborste3 olika munstycken
 • iSi Gräddsifon Easy Whip 0.5 L Rostfritt Stål

  Denna gräddsifon av rostfritt stål är perfekt att använda när du vill göra grädde till dina bakverk, tårtor eller kaffedrinkar! Med denna sifon får du fem gånger så mycket volym som att vispa med elvisp. Rymmer 0.5 liter grädde som kan hålla sig upp till 10 dagar i kylskåpet. Sifonen laddas med en gräddpatron som räcker till en omgång. Tål ej maskindisk.
 • Exxent Gräddsifon 1 L Rostfritt Stål

  En gräddsofin som rymmer 1 liter grädde, passar perfekt för att snabbt göra vispad grädde. Enkelt att använda till soppan, desserten eller kanske drinken.
 • iSi Gräddsifon Easy Whip Plus 0,5l

  iSi Gräddsifon Easy Whip Plus 0,5l från iSi
 • Ibili Gräddsifon 0.5 L Silver

  Gräddsifon från Ibili. Den är idealisk för att vispa grädde och förbereda olika rätter med vispgrädde till exempel desserter och såser. Den är enkel att använda och rengöra. Det medföljer 2 st dekorationsmunstycken. Gräddsifonen laddas med sifonpatroner, dessa medföljer ej.
 • iSi Gräddsifon Dessert Whip Plus 0.25 L Rostfritt Stål

  Denna gräddsifon av rostfritt stål är perfekt att använda när du vill förbereda grädde till dina desserter! Greppvänlig och lätt att använda. Tål ej maskindisk.
 • iSi Gräddsifon Gourmet Whip Plus 0.5 L Rostfritt Stål

  Denna gräddsifon av rostfritt stål är perfekt att använda när du vill göra grädde! Du kan även göra skummande varma soppor, puréer, mousser och mycket annat. Rymmer 0.5 liter grädde och kan hålla sig upp till 10 dagar i kylskåpet. Tre olika munstycken med metallgängor ingår. Tål maskindisk.