Nitrokaffe

Nitrokaffe kan du göra hemma med en bra sifon. Ladda med en nitropatron och pressa in små, stadiga bubblor i kaffet. Ett bra nitrokaffe får en krämig, len känsla med en krona av skum. Serveras den i ett högt glas kommer den likna en nyligt upptappad Guinness.

Populärt inom nitrokaffe

 • iSi Nitro Sifon 1 Liter

  iSi Nitro Sifon 1 Liter
  Har du alltid velat testa att göra nitro-kaffe, te eller cocktails hemma? Nu kan du äntligen göra det! Med denna Nitro Sifon från iSi gör du ditt kallbryggda kaffe ännu godare och bättre, dina drinkar härligare och teet minst sagt spännande. Nitro fungerar som ett slags komplement till kolsyra och används bland annat i vissa tyngre ölsorter som kräver mindre och stadigare bubblor. Nitro ger även drycken en krämigare och lenare känsla samt en häftig skumkrona! Observera att sifon enbart bör användas till kalla drycker och tillsammans med Nitropatroner från iSi. Trycket i patronerna är mycket större än i vanliga gräddpatroner och ska inte användas till andra sifon! Specifikationer: - Färg: Silver.- Perfekt för kalla drycker!- Skapar en len känsla och härlig skumkrona! 
 • Gräddsifon 1 L med 10 patroner

  Gräddsifon 1 L med 10 patroner
 • Easy Whip PLUS Gräddsifon 0,25 l PLUS i ask Vit

  Easy Whip PLUS Gräddsifon 0,25 l PLUS i ask Vit
 • Gräddsifon Gourmet Whip 1,0 l

  Gräddsifon Gourmet Whip 1,0 l

Göra nitrokaffet hemma med nitropatroner

På kaffebarer och café kan det kalla kaffet bryggas i större volymer och tappas på fat för att sedan infuseras med en kvävgastub.

Den som vill göra nitrokaffet hemma gör det enklast med en sifon. För bästa resultat bör du köpa en sifon speciellt gjord för nitrokaffe. Vi kan rekommendera iSi Nitro Sifon som har högre tryck än vanliga gräddsifoner.