ISi nitrokaffe

Nitrosifonen från iSi håller det höga tryck som krävs för att göra nitrokaffe. Du kan beställa den och extra N2O nitropatroner online. Här nedanför visar vi upp utbudet hos ett antal nätbutiker som säljer iSi-sifoner. Jämför priser och hitta bästa sifonköpet idag så du kan göra extra krämigt och gott nitrokaffe imorgon.

Populärt inom ISi nitrokaffe

 • iSi Nitropatroner 16 st

  iSi Nitropatroner 16 st
  Extra-patroner till din sifon! Ladda din Nitro-sifon från iSi med en patron och låt den sitta kvar så det länge du har innehåll kvar i sifonen. 16 patroner räcker till 16 liter och ger dig möjlighet att göra otroligt gott kallbryggt kaffe, te och coktails! Notera att patronerna inte ska användas till andra typer av sifoner eftersom de innehåller en annan typ av gas och har ett mycket högre tryck än gräddpatroner!
 • iSi Nitro Sifon 1 Liter

  iSi Nitro Sifon 1 Liter
  Har du alltid velat testa att göra nitro-kaffe, te eller cocktails hemma? Nu kan du äntligen göra det! Med denna Nitro Sifon från iSi gör du ditt kallbryggda kaffe ännu godare och bättre, dina drinkar härligare och teet minst sagt spännande. Nitro fungerar som ett slags komplement till kolsyra och används bland annat i vissa tyngre ölsorter som kräver mindre och stadigare bubblor. Nitro ger även drycken en krämigare och lenare känsla samt en häftig skumkrona! Observera att sifon enbart bör användas till kalla drycker och tillsammans med Nitropatroner från iSi. Trycket i patronerna är mycket större än i vanliga gräddpatroner och ska inte användas till andra sifon! Specifikationer: - Färg: Silver.- Perfekt för kalla drycker!- Skapar en len känsla och härlig skumkrona! 
 • Gräddsifon Gourmet Whip 0,25 l

  Gräddsifon Gourmet Whip 0,25 l
 • Easy Whip PLUS Gräddsifon 0,25 l PLUS i ask Vit

  Easy Whip PLUS Gräddsifon 0,25 l PLUS i ask Vit