Mjölkskummare

En bra mjölkskummare kan fixa tjock, härligt skummad mjölk som du behöver för att sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns detta inbyggt men du kan även skumma din mjölk hemma med en separat mjölkskummare, eller så kallad lattevisp.

Populärt inom mjölkskummare

 • Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL

  Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL
  Försäkra dig som att få läcker och krämig mjölk till kaffet varje gång! med The Temp Control mjölkkanna värmer du din mjölk till en perfekt temperatur så att den alltid blandar sig på bästa sätt med kaffet. Här finns en inbyggd temperaturkontroll som du enkelt ställer in på mellan 50 och 75 grader, kom ihåg att den ultimata temperaturen ofta ligger mellan 50 och 65 grader! Här finns också instrument för att kontrollera temperaturen efter Fahrenheit. En praktisk tillgång om du skulle ha besök från andra länder! Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål. - Kapacitet: 0,48 liter.- Temperatur: 50-75 grader. - Höjd: 11 cm.- Bredd: 8 cm.- Djup: 12 cm.- Vikt: 0,5 kg.
 • Sjöstrand Mjölkskummare

  Sjöstrand Mjölkskummare
  Föredrar du luftigt mjölkskum till din café latte eller vill du ha hårt skum till din Cappuccino? Oavsett vilket så kan den här stilrena mjölkskummare från Sjöstrand hjälpa dig med uppgiften. Mjölkskummaren är i rostfritt stål med dubbla väggar och har en smart non-stick yta på insidan som gör att mjölken inte fastnar. Kannan har en 360 graders sladdlös rotation vilket ger dig full rörelsefrihet när du tillreder din kaffespecialitet. Den blanka och eleganta designen gör att mjölkskummaren kan stå framme på bänken som en fin inredningsdetalj när den inte används. Max. kapaciteten för omrörning är 300 ml och för vispen att göra skum är max. kapaciteten 150 ml. Den är även utrustad med automatisk avstängning och överhettningsskydd för din säkerhet.

Fler tips på mjölkskummare

 • Mjölkskummare 2.0 Svart

  Mjölkskummare 2.0 Svart
  Fantastiskt mjölkskum är bara ett knapptryck bort! Njut av krämig caffe latte, cappuccino eller en iskall kaffedrink. Vår prisbelönta mjölkskummare Cremio ger dig perfekt skummad mjölk varje gång. Mängden mjölk är anpassad för att passa ett normalt h
 • Bodum - Schiuma Mjölkskummare Batteridriven Vit

  Bodum - Schiuma Mjölkskummare Batteridriven Vit
  Det perfekta skummet är för kaffet vad glasyren är för kakan – det blir inte komplett utan det. Tiden då aptitretande, delikat skum enbart fanns på det italienska caféet runt hörnet är definitivt förbi. Med mjölkskummaren SCHIUMA blir du din egen italienska barista hemma i ditt eget kök. Doppa bara SCHIUMA i varm eller kall mjölk, tryck på knappen och låt dess magi verka tills skummet når den konsistens du önskar. SCHIUMA är batteridriven (batterier ingår ej). Viktig information för veganer: använd antingen havremjölk eller mandelmjölk för ett baristavärdigt resultat.
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk mjölkskummare Dusty blue

  RIG-TIG Foodie Elektrisk mjölkskummare Dusty blue
  RIG-TIG Foodie Elektrisk mjölkskummare Dusty blue
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Vit
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Bialetti Hot & Cold Mjölkskummare 11,5-24 Cl - Mjölkskummare Rostfritt Stål

  Bialetti Hot & Cold Mjölkskummare 11,5-24 Cl - Mjölkskummare Rostfritt Stål
  Mjölkskummare från Bialetti med en elektrisk design i rostfritt stål för både för varma och kalla drycker. Den har dubbla vispar, en för att vispa mjölken och en för att värma den, och är perfekt för att tillreda läckra cappuccinos på ett praktiskt och snabbt sätt. Om mjölkskummaren från Bialetti- Tillverkad av rostfritt stål.- Dubbla vispar.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Kapacitet: 11,5-24 cl. Skötselråd för mjölkskummaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum - Mjölkskummare elektrisk svart

  Bodum - Mjölkskummare elektrisk svart
 • Champion Mjölkskummare 130ml/300ml

  Champion Mjölkskummare 130ml/300ml
  Med Champion Mjölkskummare 130ml/300ml kan du njuta av lyxen av en hemmagjord latte eller utsökt kakao i ditt eget kök.Denna effektiva och snabba mjölkskummare värmer och skummar mjölk snabbt och automatiskt, så att du kan njuta av perfekta varma drycker. Med en elegant utsida i rostfritt stål som pryder ditt kök och en non-stick-beläggning för enkel rengöring är Champion mjölkskummare den ultimata följeslagaren för kaffeentusiaster.Den har en uteffekt på 500 W för snabb prestanda och en kapacitet på 130 ml för skumning eller 300 ml för uppvärmning. Mjölkskummaren innehåller två vispar - en för skumning/uppvärmning och en för enbart uppvärmning.Med Champion mjölkskummare kan du enkelt förvandla din dagliga kaffeupplevelse till något extra speciellt. Njut av dina favoritdrycker med lyxigt skum i bekvämligheten av ditt eget hem.
 • Princess Induction mjölkskummare 650 watt, silver

  Princess Induction mjölkskummare 650 watt, silver
  Med Princess Induction mjölkskummare kan du skumma eller värma mjölk på nolltid med en enkel knapptryckning. Perfekt när du vill njuta av cappuccino, latte, flat white och mycket mer. Mjölkskummaren har både varmhållning och kylfunktion. Den avtagbara kannan är dessutom enkel att avlägsna från basen och kan diskas i diskmaskin. Riktigt gott kaffe har aldrig varit enklare.
 • Ariete - Vintage Mjölkskummare Grön

  Ariete - Vintage Mjölkskummare Grön
  Ariete Vintage Mjölkskummare är lika snygg som praktisk. Den är utrustad med en smart non stick-beläggning för enkel rengöring efter användning. Med den ljuvliga vintage-designen och olika pastellfärger att välja mellan blir den dessutom en dekorativ detalj i köket. Kombinera gärna med andra fina produkter från vintage-serien för ett enhetligt och stilfullt kök. Vintage-serien från Ariete kombinerar italiensk design med funktionalitet och användarvänlighet.- Mjölkskummare i vintage-design. - Finns i olika pastellfärger. - Non stick-beläggning för enkel rengöring. - Kapacitet: 250 ml (varm mjölk). - Maxeffekt: 500 W.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare Svart

  Melitta Cremio II Mjölkskummare Svart
  Snygg mjölkskummare som ger dig ett härligt och krämigt mjölkskum. Du kan göra varmt mjölkskum till ditt favoritkaffe eller kallt mjölkskum till desserten som ett mer fettsnålt alternativ. Cremio värmer enkelt upp mjölken utan att den bränns vid. Specifikationer: - Non-stick behållare- Gör både kallt och varmt mjölkskum
 • Zwilling Enfinigy mjölkskummare, silver

  Zwilling Enfinigy mjölkskummare, silver
 • Smeg Dolce & Gabbana Mjölkskummare Blu Mediterraneo - Mjölkskummare Rostfritt Stål Blå

  Smeg Dolce & Gabbana Mjölkskummare Blu Mediterraneo - Mjölkskummare Rostfritt Stål Blå
  Mjölkskummare från Smeg med en retroinspirerad design med ett vackert, blåvitt mönster med en blank finish som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den har ett jämnt värmesystem med sex förinställda program med en manuell funktion. Ett måste för den designintresserade. Formgivning av Dolce & Gabbana bestående av Matteo Bazzicalupo och Raffaella Mangiarotti. Om mjölkskummaren från Smeg- Vackert, blåvitt mönster.- Från serien Blu Mediterraneo.- Jämnt värmesystem.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Sex förinställda program.- En manuell funktion.- Karaff i rostfritt stål: Tål diskmaskin. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Schiuma mjölkskummare svart

  Bodum Schiuma mjölkskummare svart
  Bodum Schiuma mjölkskummare svart
 • Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.
  Oavsett om du helst dricker chai latte, cappuccino eller macchiato är denna manuella mjölkskummare från Bodum det perfekta redskapet. Mjölkskummaren är en del av den populära Chambord-serien som med sitt klassiska uttryck går att finna i många skandinaviska hem. Om du föredrar din skummade mjölk ljummen kan mjölkskummaren användas i mikrovågsugn.
 • Westmark - Brasilia Plus Mjölkskummare

  Westmark - Brasilia Plus Mjölkskummare
  Mjölkskummaren Brasilia Plus från Westmark hjälper dig att göra en riktigt krämig cappuccino, len latte eller smakrik mocca med ett fylligt och krämigt mjölkskum som höjer varje kaffestund. Utformad med en speciell hällpip som förhindrar spill och med värmeisolerade handtag. Rymmer 800 ml och fungerar på alla sorters hällar.
 • Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Blå

  Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Blå
  Elektrisk mjölkskummare från danska RIG-TIGs klimatsmarta Foodie-serie.Lyxa till det på morgnarna och servera dig själv en riktigt god cappuccino med hjälp av denna elektriska mjölkskummare från RIG-TIGs Foodie-serie. Med sin moderna och funktionella design gör sig Foodie-mjölkskummaren perfekt för vardaglig användning och kan med sina 3 program skumma både varm och kall mjölk, samt värma upp mjölk utan att skumma den. Mjölkskummaren rengörs enkelt tack vare den Teflon-täckta insidan som med sin non-stick-yta praktiskt förhindrar att mjölken skållar den och lämnar spår efter sig. De medföljande visparna och locket tas även de enkelt bort för lätt separat rengöring efter användning. Mjölkskummaren har en höjd på 19,5 cm och är fullt återvinningsbar.Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • Andersson MKF-H2000 Mjölkskummare

  Andersson MKF-H2000 Mjölkskummare
  Andersson MKF-H2000 MjölkskummareFör att skapa den ultimata koppen kaffe eller cappuccino hemma är Anderssons mjölkskummare med värmefunktion ett måste för dig! Med MKF-H2000 kan du enkelt och snabbt skapa perfekt mjölkskum på bara några sekunder. Den är användarvänlig och kan användas för att skumma både kall och varm mjölk. Dessutom har den en inbyggd uppvärmningsfunktion som gör det möjligt att värma mjölken till en härlig varm choklad om så önskas. Dess stilrena design gör att den smälter in perfekt på köksbänken, och den är också lätt att rengöra. Med Anderssons mjölkskummare kan du njuta av kaffedrycker som proffsen gör, direkt hemma hos dig själv!Produktegenskaper• Värmefunktion • Avtagbar bas för enkel användning • Non-stick beläggning för enkel rengöringSpecifikationer• Märkeffekt 220–240V~, 50-60Hz • Effekt: 500 W • Kapacitet: 115 ml för skumning, 240 ml för uppvärmning • Kabellängd: 1,5 meter• Produktstorlek: 15,5 x 10,8 x 18,5 cm • Produktvikt: 1 kg
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare SST

  Melitta Cremio II Mjölkskummare SST
  Med Melitta Cremio får du alltid ett utsökt mjölkskum med endast ett knapptryck. Du kan göra kallt mjölkskum till härliga desserter eller varmt mjölkskum till en cappuccino eller latte macchiato. Cremio värmer upp mjölken utan att den bränns.Specifikationer:- Både kallt och varmt mjölkskum- Non-stick beläggning - Enkel hantering
 • SMEG - Smeg Mjölkskummare Pastellblå

  SMEG - Smeg Mjölkskummare Pastellblå
  Smeg Mjölkskummare är en elektrisk mjölkskummare som erbjuder enkel förberedning av både varma och kalla drycker, med eller utan skum. Med sitt induktionssystem garanteras jämn uppvärmning och optimal mjölkberedning vid varje användning. Mjölkskummaren kommer med sex olika automatiska program samt en manuell funktion, vilket gör det enkelt att skapa varma och kalla kaffedrycker med eller utan skum efter dina personliga preferenser. MFF11RDEU-modellen är tillverkad med motorhus och kanna i rostfritt stål, och har även ett lock i Tritan-material. Tack vare detta är kannan maskindisktålig, vilket gör rengöringen enkelt och bekvämt. Med Smeg Mjölkskummare kan du enkelt skapa både lätt skum och tätt skum med varm eller kall mjölk, vilket ger dig möjlighet att tillreda en mängd olika recept.
 • Severin Mjölkskummare 200 ml.

  Severin Mjölkskummare 200 ml.
  Denna smarta mjölkskummare från Severin kan skumma upp till 100 ml mjölk och du väljer själv om resultatet ska bli varmt eller kallt. Det är också möjligt att värma mjölken utan att skumma den, och med denna funktion rymmer mjölkskummaren hela 200 ml. Maskinen i rostfritt stål är lätta att rengöra då insidan är täckt med en praktisk non stick-beläggning.
 • Dorre Macy mjölkskummare 25 cm Rostfritt stål

  Dorre Macy mjölkskummare 25 cm Rostfritt stål
  Dorre Macy mjölkskummare 25 cm Rostfritt stål
 • Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl Svart

  Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl Svart
  Mjölkskummare från Bialetti som är lätt att använda. Sätt mjölkskummaren på spisen och värm upp mjölken till cirka 60 grader och skumma sedan mjölken genom att dra filtret upp och ner i kannan. Fungera dock inte på induktion. På så sätt får du ett härligt tjockt och krämigt skum som du kan använda till både kaffe och kakao. Med Bialetti blir kaffenjutningen en daglig ritual. Bialetti är ett italienskt varumärke som har tillverkat espressokokare sedan 1930-talet. Espressokokaren har varit en stilikon sedan 1950 och tillverkas idag i många varianter.
 • Philips Senseo CA6500/60 mjölkskummare

  Philips Senseo CA6500/60 mjölkskummare
  Med Philips Senseo Milk Twister mjölkskummare CA6500/60 är det enkelt att skapa utsökt skummad mjölk till dina favoritkaffedrycker som cappuccino och frappé. Den kan skumma både varm och kall mjölk och kan enkelt tillreda tillräckligt med skum för två cappuccinos på en gång. Tack vare non-stick-beläggningen är rengöringen enkel och du kan till och med ställa in den i diskmaskinen.Med en enkel knapptryckning kan du få det perfekta mjölkskummet, vilket gör den idealisk för både varma och kalla drycker. Philips Senseo Milk Twister är den ultimata följeslagaren för alla kaffeentusiaster som vill ha ett perfekt skum varje gång.
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Creme

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Creme
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.

  Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.
  Severins patenterade Spuma Plus-mjölkskummare klarar av det mesta mellan himmel och jord. Den kan naturligtvis skumma både varmt och kallt krämigt mjölkskum och den kan värma upp till 700 ml mjölk. Den har en öppning i locket som gör att du enkelt tillsätter choklad i mjölken och skapar läckra drycker. Mjölkskummaren har totalt 13 olika inställningar till allt från växtbaserad mjölk till bebismat och proteinshakes till glögg. Den upplysta LED-displayen gör det lätt att välja mellan programmen och den visar dig om maskinen arbetar med en kall eller varm dryck. Mjölkskummarens kanna i rostfritt stål tål maskindisk och då Spuma Plus arbetar med hjälp av induktion kan du var säker på att mjölken aldrig bränns.
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Severin Severin mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt stål

  Severin Severin mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt stål
  Severin Severin mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt stål
 • Mjölkskummare CA6500/60 Senseo

  Mjölkskummare CA6500/60 Senseo
  Magnetisk vispning för perfekt och fint skum Milk Twister med sin innovativa skumningsvisp är inställd på den optimala temperaturen och hastigheten och ger ett perfekt fast och fint skum. Skumning av både varm och kall mjölk för en mängd olika kaffed
 • Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm

  Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm
  Brygg din egen cappuccino eller café latte med hjälp av denna mjölkskummare!Utrustad med ett genomskinligt lock kan  du enkelt följa processen i denna stilrena elektriska mjölkskummare. Italienska Bialetti älskar kaffe och gör allt för att du ska kunna brygga alla typer i ditt eget kök. Denna mjölkskummare värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och café latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!    Specifikationer:- Typ: Mjölkskummare.- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål & plast.- Höjd: 20 cm.- Effekt: 500 Watt.- Tål maskindisk: Nej.
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Pastellblå

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Pastellblå
  Mjölkskummare från Smeg med ett ikoniskt utseende med en 50-talsstil och en mångsidig design med sex automatiska program. Den har ett snabbt värmesystem med en automatisk avstängning. För både för varma och kalla drycker. Om mjölkskummaren från Smeg- Mjölkskummaren finns i olika färger.- Kapacitet: 25 cl.- Automatisk avstängning.- Snabbt värmesystem.- Hög prestanda.- Ikonisk design med 50-talsstil. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Rosa

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Rosa
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Severin Severin mjölkskummare 200 ml Rostfritt stål

  Severin Severin mjölkskummare 200 ml Rostfritt stål
  Severin Severin mjölkskummare 200 ml Rostfritt stål
 • Dualit Dualit mjölkskummare Svart

  Dualit Dualit mjölkskummare Svart
  Dualit Dualit mjölkskummare Svart
 • Bialetti Tuttocrema Induktion 330 ml mölkskummare

  Bialetti Tuttocrema Induktion 330 ml mölkskummare
  En snygg och smart mjölkskummare från Bialetti. Eller en cappuccinatore som det heter på italienska. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar fluffig mjölk till 6 koppar.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom
  Mjölkskummaren från Schiuma serien gör det enklare än någonsin att få härligt luftigt skum till din kaffe variant eller choklad. Placera enkelt mjölkskummaren i den varma eller kalla mjölken, tryck på knappen och låt vispen vispa mjölken till ett härligt krämigt skum. Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA batterier.
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Bodum Schiuma Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Krom

  Bodum Schiuma Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Krom
  Schiuma Mjölkskummare från Bodum. Få ett härligt skum på nolltid med denna batteridrivna mjölkskummare. Den är enkel att använda, det är bara att doppa ned den i mjölken, trycka på knappen och låta den sköta resten. Både smart och användarvänlig! Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Modern House - Lundi Mjölkskummare 23 cm Rostfri

  Modern House - Lundi Mjölkskummare 23 cm Rostfri
  Handhållen mjölkskummare i blankpolerat rostfritt stål med en längd på 23 cm från norska Modern Houses Lundi-serie.Skumma enkelt till mjölken för hand till din cappuccino eller caffè latte med denna praktiska handhållna mjölkskummare från Modern House. Den handhållna mjölkskummaren från Lundi-serien är perfekt för hemmabaristan och med den i din köksarsenal rår du enkelt ihop din favoritkaffedryck på bara några sekunder. Mjölkskummaren har en längd på 23 cm för användning med koppar i alla storlekar, och är elegant designad i blankpolerat rostfritt stål med ett bekvämt handtag och ett medföljande avtagbart skyddshölje som gör att den både kan skyddas och förvaras enkelt när den ej används.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
 • Bodum Latteo mjölkskummare svart

  Bodum Latteo mjölkskummare svart
  Bodum Latteo mjölkskummare svart
 • Severin Mjölkskummare med induktion 300 ml

  Severin Mjölkskummare med induktion 300 ml
  Severins patenterade mjölkskummare använder induktionsteknik, så att du enkelt kan skapa det perfekta mjölkskummet. Den löstagbara rostfria behållaren är löstagbar och enkel att rengöra eftersom den tål maskindisk, så att du kan ha en ren och hygienisk mjölkskummare till hands varje gång. Den patenterade tekniken ger ett krämigt och vältexturerat skum, som förhöjer smaken på dina kaffedrycker eller en riktigt lyxig kopp varm choklad. Perfekt när du vill kunna göra mjölkskum av baristakvalitet hemma i ditt eget kök.
 • Bodum Latteo Mjölkskummare Med Handtag - Mjölkskummare Svart

  Bodum Latteo Mjölkskummare Med Handtag - Mjölkskummare Svart
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Den har ett handtag som gör den lätt att använda, häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner så har du skummad mjölk på nolltid. Den stilrena designen gör den fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Röd

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Röd
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin - Mjölkskummare 23 cm Svart

  Severin - Mjölkskummare 23 cm Svart
 • Dorre Macy Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål

  Dorre Macy Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål
  Mjölkskummaren från Dorre har enkel, batteridriven design i rostfritt stål perfekt för att skumma mjölk. Om mjölkskummaren från Dorre- Enkel design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Perfekt för att skumma mjölk.- Bredd: 25 mm.- Längd: 25 mm.- Höjd: 250 mm.- Batteri ingår inte.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mjölkskummaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Rubicson Batteridriven Mjölkskummare

  Rubicson Batteridriven Mjölkskummare
  Gör din egen macchiato, latte eller cappuccino med perfekt skummad mjölk. Värm mjölken till max 60 grader och använd mjölkskummaren för att vispa fram ett fast och krämigt skum. Drivs av 2x AA-batterier (medföljer ej) och har avtagbar visp som kan diskas i maskin.
 • Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.
  Bodums eleganta Chambord-kollektion har sin igenkännbara design vunnit en plats i många hem och hjärtan. Kollektionen utökas nu med en modern mjölkskummare med handtag som på nolltid levererar lätt och luftigt skummad mjölk. Tryck ner och lyft upp stämpeln ett par gånger för att snabbt skumma den kalla mjölken. Om du föredrar varmare mjölk kan du värma hela mjölkskummaren i mikrovågsugn, gör detta innan du skummar mjölken.
 • Champion Mjölkskummare Visp

  Champion Mjölkskummare Visp
  Med Champions mjölkskummare är det enkelt att göra en god latte eller cappuccino till eftermiddagsfikan. Denna sladdlösa och uppladdningsbara mjölkskummare med ett snyggt tillhörande ställ i kromat stål kommer snart bli en favorit i köket. Välj hastighet baserat på grad av skummning du vill uppnå, mixa i 1–2 minuter – klart!- Effekt: DC 3.7V 2W- Laddning: USB-C- Batteri: Li-batteri 2000mAh- Hastigheter: 3 st- Inkluderat: hållare- Mått LxBxH: 3.6*3.6*25,2 cm- Vikt: 0,15 kg
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Svart

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Svart
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Dualit Mjölkskummare

  Dualit Mjölkskummare
  Dualits nya sladdlösa mjölkskummare med tre funktioner i en. Dualits sladdlösa mjölkskummare har tre funktioner. Du kan värma och skumma mjölk till Cappuccino, skumma kall mjölk till milkshake eller enbart värma mjölk till din latte eller varma choklad. Allt detta gör du på enbart ett par minuter.Kapacitet:• Skumma varm mjölk till Cappuccino 220ml• Skumma kall mjölk till en god milkshake, 220ml• Värma mjölk till en latte/het choklad, 320 ml• 220-240 v,• Sladdlös kanna Garanti: 1 år

Elektriska mjölkskummare med visp eller ånga

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Kan man skumma mjölk för hand?

Ja, man kan göra skummad mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig visp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Skillnad på handskummad och maskinskummad mjölk

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad jämfört med handvispad mjölk. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade.

Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ileadilead