Mjölkskummare

En bra mjölkskummare kan fixa tjock, härligt skummad mjölk som du behöver för att sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns detta inbyggt men du kan även skumma din mjölk hemma med en separat mjölkskummare, eller så kallad lattevisp.

Populärt inom mjölkskummare

 • Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Mjölkskummare INDUKTION 1000

  Mjölkskummare INDUKTION 1000
 • Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL

  Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL
  Försäkra dig som att få läcker och krämig mjölk till kaffet varje gång! med The Temp Control mjölkkanna värmer du din mjölk till en perfekt temperatur så att den alltid blandar sig på bästa sätt med kaffet. Här finns en inbyggd temperaturkontroll som du enkelt ställer in på mellan 50 och 75 grader, kom ihåg att den ultimata temperaturen ofta ligger mellan 50 och 65 grader! Här finns också instrument för att kontrollera temperaturen efter Fahrenheit. En praktisk tillgång om du skulle ha besök från andra länder! Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål. - Kapacitet: 0,48 liter.- Temperatur: 50-75 grader. - Höjd: 11 cm.- Bredd: 8 cm.- Djup: 12 cm.- Vikt: 0,5 kg.

Fler tips på mjölkskummare

 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • SP700+ Mjölkskummare med 13 Program

  SP700+ Mjölkskummare med 13 Program
 • Mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt Stål

  Mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt Stål
 • Philips Senseo CA6500/60 mjölkskummare

  Philips Senseo CA6500/60 mjölkskummare
  Med Philips Senseo Milk Twister mjölkskummare CA6500/60 är det enkelt att skapa utsökt skummad mjölk till dina favoritkaffedrycker som cappuccino och frappé. Den kan skumma både varm och kall mjölk och kan enkelt tillreda tillräckligt med skum för två cappuccinos på en gång. Tack vare non-stick-beläggningen är rengöringen enkel och du kan till och med ställa in den i diskmaskinen.Med en enkel knapptryckning kan du få det perfekta mjölkskummet, vilket gör den idealisk för både varma och kalla drycker. Philips Senseo Milk Twister är den ultimata följeslagaren för alla kaffeentusiaster som vill ha ett perfekt skum varje gång.
 • Severin Mjölkskummare med induktion 300 ml

  Severin Mjölkskummare med induktion 300 ml
  Severins patenterade mjölkskummare använder induktionsteknik, så att du enkelt kan skapa det perfekta mjölkskummet. Den löstagbara rostfria behållaren är löstagbar och enkel att rengöra eftersom den tål maskindisk, så att du kan ha en ren och hygienisk mjölkskummare till hands varje gång. Den patenterade tekniken ger ett krämigt och vältexturerat skum, som förhöjer smaken på dina kaffedrycker eller en riktigt lyxig kopp varm choklad. Perfekt när du vill kunna göra mjölkskum av baristakvalitet hemma i ditt eget kök.
 • Smeg 50's Style Mjölkskummare MFF01PKEU (rosa)

  Smeg 50's Style Mjölkskummare MFF01PKEU (rosa)
  Smeg Retro 50 s Style mjölkskummare är en elegant enhet som har sin naturliga plats i ditt kök. Mjölkskummaren har den senaste tekniken med sina 6 automatiska program samt manuell funktion. Du kan enk
 • Westmark - Brasilia Mjölkskummare

  Westmark - Brasilia Mjölkskummare
  Elektrisk Mjölkskummare från Westmark som praktisk och smidig vispar upp mjölken till ett härligt skum på några få sekunder. Skummar både kall och varm mjölk. Den avtagbara vispen är tillverkad i rostfritt stål och är enkel att rengöra. Det har aldrig varit enklare att göra en härligt krämig cappuccino eller ljuvligt len latte till din kaffestund. Mjölkskummaren är sladdlös och drivs med 2st AAA batterier som inte igår och kommer med en genomtänkt upphängningsenhet som tack vare sin slimmade design gärna kan få stå framme.
 • NanoFoamer V2 Uppladdningsbar Mjölkskummare 24 cm Svart

  NanoFoamer V2 Uppladdningsbar Mjölkskummare 24 cm Svart
 • Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.
  Bodums eleganta Chambord-kollektion har sin igenkännbara design vunnit en plats i många hem och hjärtan. Kollektionen utökas nu med en modern mjölkskummare med handtag som på nolltid levererar lätt och luftigt skummad mjölk. Tryck ner och lyft upp stämpeln ett par gånger för att snabbt skumma den kalla mjölken. Om du föredrar varmare mjölk kan du värma hela mjölkskummaren i mikrovågsugn, gör detta innan du skummar mjölken.
 • Bialetti - Mjölkskummare Vit

  Bialetti - Mjölkskummare Vit
  Brygg din egen cappuccino eller kaffe latte med hjälp av den här praktiska mjölkskummaren från Bialetti. Mjölkskummaren värmer upp mjölken på nolltid och har en non-stick-beläggning inuti som gör den otroligt enkel att rengöra. Skummaren är utrustad med en Double Whist-enhet för skumning och sedan blandning av den heta mjölken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!
 • Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm

  Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm
  Brygg din egen cappuccino eller café latte med hjälp av denna mjölkskummare!Utrustad med ett genomskinligt lock kan  du enkelt följa processen i denna stilrena elektriska mjölkskummare. Italienska Bialetti älskar kaffe och gör allt för att du ska kunna brygga alla typer i ditt eget kök. Denna mjölkskummare värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och café latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!    Specifikationer:- Typ: Mjölkskummare.- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål & plast.- Höjd: 20 cm.- Effekt: 500 Watt.- Tål maskindisk: Nej.
 • Shardor Elektrisk Mjölkskummare MF515B - Svart

  Shardor Elektrisk Mjölkskummare MF515B - Svart
  3-i-1-maskin, den kan producera antingen kallt eller varmt mjölkskum samt värma mjölk Den säkra temperaturregulatorn kan stoppa den automatiskt. Lätt att rengöra, avtagbar botten och avtagbar torka för enklare rengöring Utrustad med mjölkskummare
 • Bialetti Mjölkskummare 30 Cl - Mjölkskummare Aluminium Vit

  Bialetti Mjölkskummare 30 Cl - Mjölkskummare Aluminium Vit
  Mjölkskummare från Bialetti med en elektrisk design i aluminium med ett ergonomiskt handtag för enkel användning. Den har dubbla vispar, en för att vispa mjölken och en för att värma den, och är perfekt för att tillreda läckra cappuccinos på ett praktiskt och snabbt sätt. Om mjölkskummaren från Bialetti- Tillverkad av aluminium.- Dubbla vispar.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för mjölkskummaren- Handdisk rekommenderas. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Schiuma Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Krom

  Bodum Schiuma Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Krom
  Schiuma Mjölkskummare från Bodum. Få ett härligt skum på nolltid med denna batteridrivna mjölkskummare. Den är enkel att använda, det är bara att doppa ned den i mjölken, trycka på knappen och låta den sköta resten. Både smart och användarvänlig! Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Champion Mjölkskummare Visp

  Champion Mjölkskummare Visp
  Med Champions mjölkskummare är det enkelt att göra en god latte eller cappuccino till eftermiddagsfikan. Denna sladdlösa och uppladdningsbara mjölkskummare med ett snyggt tillhörande ställ i kromat stål kommer snart bli en favorit i köket. Välj hastighet baserat på grad av skummning du vill uppnå, mixa i 1–2 minuter – klart!- Effekt: DC 3.7V 2W- Laddning: USB-C- Batteri: Li-batteri 2000mAh- Hastigheter: 3 st- Inkluderat: hållare- Mått LxBxH: 3.6*3.6*25,2 cm- Vikt: 0,15 kg
 • Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl

  Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl
  Få en perfekt cappuccino på morgonen med mjölkskummare från Bialetti. Gjord av Rostfritt stål med värmeisolerat handtag.Mjölkskummaren rymmer 330 ml mjölk som då ger 1 liter mjölkskum. Bialetti är ett italienskt varumärke som har tillverkat espressokokare sedan 1930-talet. Espressokokaren har varit en stilikon sedan 1950 och tillverkas idag i många varianter. Förutom mokabryggare och kaffepressar hittar du andra praktiska kökstillbehör i sortimentet, så som mjölkskummare och induktionsplattor.
 • Bodum Chambord Mjölkskummare Liten 8 Cl - Mjölkskummare Plast Krom

  Bodum Chambord Mjölkskummare Liten 8 Cl - Mjölkskummare Plast Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner, så får du skummad mjölk på nolltid. Den är smidig att använda och dessutom fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket. Tillbringaren är gjord av det tåliga materialet borosilikatglas och kan diskas i diskmaskin. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt Stål

  Mjölkskummare Induktion 30 cl Rostfritt Stål
 • Smeg - Smeg Mjölkskummare Röd

  Smeg - Smeg Mjölkskummare Röd
  Smeg Mjölkskummare är en elektrisk mjölkskummare som erbjuder enkel förberedning av både varma och kalla drycker, med eller utan skum. Med sitt induktionssystem garanteras jämn uppvärmning och optimal mjölkberedning vid varje användning. Mjölkskummaren kommer med sex olika automatiska program samt en manuell funktion, vilket gör det enkelt att skapa varma och kalla kaffedrycker med eller utan skum efter dina personliga preferenser. MFF11RDEU-modellen är tillverkad med motorhus och kanna i rostfritt stål, och har även ett lock i Tritan-material. Tack vare detta är kannan maskindisktålig, vilket gör rengöringen enkelt och bekvämt. Med Smeg Mjölkskummare kan du enkelt skapa både lätt skum och tätt skum med varm eller kall mjölk, vilket ger dig möjlighet att tillreda en mängd olika recept.
 • Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Svart

  Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Svart
  Elektrisk mjölkskummare från danska RIG-TIGs klimatsmarta Foodie-serie.Lyxa till det på morgnarna och servera dig själv en riktigt god cappuccino med hjälp av denna elektriska mjölkskummare från RIG-TIGs Foodie-serie. Med sin moderna och funktionella design gör sig Foodie-mjölkskummaren perfekt för vardaglig användning och kan med sina 3 program skumma både varm och kall mjölk, samt värma upp mjölk utan att skumma den. Mjölkskummaren rengörs enkelt tack vare den Teflon-täckta insidan som med sin non-stick-yta praktiskt förhindrar att mjölken skållar den och lämnar spår efter sig. De medföljande visparna och locket tas även de enkelt bort för lätt separat rengöring efter användning. Mjölkskummaren har en höjd på 19,5 cm och är fullt återvinningsbar.Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • Nanofoamer PRO mjölkskummare svart

  Nanofoamer PRO mjölkskummare svart
 • Dorre Macy Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål

  Dorre Macy Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål
  Mjölkskummaren från Dorre har enkel, batteridriven design i rostfritt stål perfekt för att skumma mjölk. Om mjölkskummaren från Dorre- Enkel design.- Tillverkad av rostfritt stål.- Perfekt för att skumma mjölk.- Bredd: 25 mm.- Längd: 25 mm.- Höjd: 250 mm.- Batteri ingår inte.- Tillverkad i Sverige Skötselråd för mjölkskummaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Mjölkskummare 2.0 Svart

  Mjölkskummare 2.0 Svart
  Fantastiskt mjölkskum är bara ett knapptryck bort! Njut av krämig caffe latte, cappuccino eller en iskall kaffedrink. Vår prisbelönta mjölkskummare Cremio ger dig perfekt skummad mjölk varje gång. Mängden mjölk är anpassad för att passa ett normalt h
 • NanoFoamer V2 Uppladdningsbar Mjölkskummare 24 cm Svart

  NanoFoamer V2 Uppladdningsbar Mjölkskummare 24 cm Svart
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Röd

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Rostfritt Stål Röd
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Severin Mjölkskummare 200 ml.

  Severin Mjölkskummare 200 ml.
  Denna smarta mjölkskummare från Severin kan skumma upp till 100 ml mjölk och du väljer själv om resultatet ska bli varmt eller kallt. Det är också möjligt att värma mjölken utan att skumma den, och med denna funktion rymmer mjölkskummaren hela 200 ml. Maskinen i rostfritt stål är lätta att rengöra då insidan är täckt med en praktisk non stick-beläggning.
 • Ariete - Vintage Mjölkskummare Blå

  Ariete - Vintage Mjölkskummare Blå
  Ariete Vintage Mjölkskummare är lika snygg som praktisk. Den är utrustad med en smart non stick-beläggning för enkel rengöring efter användning. Med den ljuvliga vintage-designen och olika pastellfärger att välja mellan blir den dessutom en dekorativ detalj i köket. Kombinera gärna med andra fina produkter från vintage-serien för ett enhetligt och stilfullt kök. Vintage-serien från Ariete kombinerar italiensk design med funktionalitet och användarvänlighet.- Mjölkskummare i vintage-design. - Finns i olika pastellfärger. - Non stick-beläggning för enkel rengöring. - Kapacitet: 250 ml (varm mjölk). - Maxeffekt: 500 W.
 • Caso Mjölkskummare Fomini Crema, Svart

  Caso Mjölkskummare Fomini Crema, Svart
  Fomini Crema är en mjölkskummare från tyska Caso, ett märke som alltid lagt stor vikt vid design. Bortsett från utseende i svart och rostfritt stål får du med denna mjölkskummare perfekt konsistens på mjölken. Den blir både luftig och krämig och du kan skumma både varm och kall mjölk. Mjölkskummaren skapar enkelt 100 ml kallt skum eller 200 ml varmt. Med en invändig non-stick beläggning är skummaren lätt att rengöra och materialet på utsidan är värmeisolerat. Placera mjölkskummaren på den 360° roterande basen.
 • Champion Mjölkskummare

  Champion Mjölkskummare
  Med Champions mjölkskummare kan du njuta av en varm, skummande eller slät latte, cappuccino, varm choklad eller liknande med samma härliga känsla som på caféet. Den snabba och effektiva mjölkskummaren hettar och / eller skummar mjölken, och stänger av sig själv när mjölken är färdig. Med utsida i borstat rostfritt stål har den ett snyggt, elegant utseende och non-stick ytan gör den lätt att rengöra efter användning.Mjölkskummaren är utrustad med en 360° vridplatta och trådlös karaff vilket gör lyftning och upphällningen enkel och kladd-fri. På/av-knapp med automatisk avstängning ger en säker användning. Med maskinen medföljer två vispar som fästs i bottnen på behållaren. Den ena används för att skumma mjölken, och den andra används för att värma mjölken. För att skumma kall mjölk hålls samma knapp intryckt i ca. 3 sekunder vid start.- Kapacitet: 130ml för skumning, 300ml för uppvärmning- Behållare i rostfritt stål- Enkel att använda - 1 knapp som sköter start/stopp- Non-stick yta för enkel rengöring- 360° vridplatta och trådlös karaff - 220-240V~50-60Hz, 500W
 • Severin - Mjölkskummare 23 cm Svart

  Severin - Mjölkskummare 23 cm Svart
 • Andersson MKF-H2000 Mjölkskummare

  Andersson MKF-H2000 Mjölkskummare
  Andersson MKF-H2000 MjölkskummareFör att skapa den ultimata koppen kaffe eller cappuccino hemma är Anderssons mjölkskummare med värmefunktion ett måste för dig! Med MKF-H2000 kan du enkelt och snabbt skapa perfekt mjölkskum på bara några sekunder. Den är användarvänlig och kan användas för att skumma både kall och varm mjölk. Dessutom har den en inbyggd uppvärmningsfunktion som gör det möjligt att värma mjölken till en härlig varm choklad om så önskas. Dess stilrena design gör att den smälter in perfekt på köksbänken, och den är också lätt att rengöra. Med Anderssons mjölkskummare kan du njuta av kaffedrycker som proffsen gör, direkt hemma hos dig själv!Produktegenskaper• Värmefunktion • Avtagbar bas för enkel användning • Non-stick beläggning för enkel rengöringSpecifikationer• Märkeffekt 220–240V~, 50-60Hz • Effekt: 500 W • Kapacitet: 115 ml för skumning, 240 ml för uppvärmning • Kabellängd: 1,5 meter• Produktstorlek: 15,5 x 10,8 x 18,5 cm • Produktvikt: 1 kg
 • WMF - Stelio Mjölkskummare 500W

  WMF - Stelio Mjölkskummare 500W
 • AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm

  AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm
 • Bialetti - Bialetti Elektrisk mjölkskummare 24 cl

  Bialetti - Bialetti Elektrisk mjölkskummare 24 cl
  Mjölkskummare från Bialetti är en elektrisk mjölkskummare för alla som älskar cappuccino och krämig mjölk. Perfekt när du snabbt och enkelt vill göra läckra cappuccino, varm choklad eller andra mjölkbaserade drycker. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och kaffe latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Kapacitet: 115 ml varm skummjölk eller 240 ml varm mjölk. Kanna i rostfritt stål med non-stick inre beläggning. Lätt att rengöra, Automatisk avstängning. Den innehåller en visp för att skumma mjölken och en annan för att värma den. Bialetti är mest känt för sina kaffeprodukter såsom traditionella kaffebryggare, elektriska kaffebryggare, elektriska espressomaskiner och serier av kaffe i kapslar.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Mjölkskummare Enfinigy 400 ml

  Mjölkskummare Enfinigy 400 ml
  Mjölkskummare med två tillbehör med olika funktioner, den både rör om och skummar. Med sitt inbyggda värmeelement kan den skumma både kall och varm mjölk och fungerar lika bra till t.ex. varm choklad. Mjölkskummet blir både krämigt och håller sin fas
 • Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Vit

  Rig-Tig - Foodie Elektrisk Mjölkskummare Vit
  Elektrisk mjölkskummare från danska RIG-TIGs klimatsmarta Foodie-serie.Lyxa till det på morgnarna och servera dig själv en riktigt god cappuccino med hjälp av denna elektriska mjölkskummare från RIG-TIGs Foodie-serie. Med sin moderna och funktionella design gör sig Foodie-mjölkskummaren perfekt för vardaglig användning och kan med sina 3 program skumma både varm och kall mjölk, samt värma upp mjölk utan att skumma den. Mjölkskummaren rengörs enkelt tack vare den Teflon-täckta insidan som med sin non-stick-yta praktiskt förhindrar att mjölken skållar den och lämnar spår efter sig. De medföljande visparna och locket tas även de enkelt bort för lätt separat rengöring efter användning. Mjölkskummaren har en höjd på 19,5 cm och är fullt återvinningsbar.Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • SP500 Mjölkskummare Induktion

  SP500 Mjölkskummare Induktion
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom
  Mjölkskummaren från Schiuma serien gör det enklare än någonsin att få härligt luftigt skum till din kaffe variant eller choklad. Placera enkelt mjölkskummaren i den varma eller kalla mjölken, tryck på knappen och låt vispen vispa mjölken till ett härligt krämigt skum. Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA batterier.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Rubicson Batteridriven Mjölkskummare

  Rubicson Batteridriven Mjölkskummare
  Gör din egen macchiato, latte eller cappuccino med perfekt skummad mjölk. Värm mjölken till max 60 grader och använd mjölkskummaren för att vispa fram ett fast och krämigt skum. Drivs av 2x AA-batterier (medföljer ej) och har avtagbar visp som kan diskas i maskin.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Philips Senseo Milk Twister Mjölkskummare CA6500/60

  Philips Senseo Milk Twister Mjölkskummare CA6500/60
  Hem & Hälsa - Kaffemaskin - Kaffekvarn - Philips Senseo Milk Twister Mjölkskummare CA6500/60
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare SST

  Melitta Cremio II Mjölkskummare SST
  Med Melitta Cremio får du alltid ett utsökt mjölkskum med endast ett knapptryck. Du kan göra kallt mjölkskum till härliga desserter eller varmt mjölkskum till en cappuccino eller latte macchiato. Cremio värmer upp mjölken utan att den bränns.Specifikationer:- Både kallt och varmt mjölkskum- Non-stick beläggning - Enkel hantering
 • NOD Mjölkskummare

  NOD Mjölkskummare
  NOD mjölkskummare är idealisk för dig som älskar att njuta av gott kaffe med ett härligt skum. Med denna mjölkskummare kan du enkelt skapa varmt eller kallt skum av 150 ml mjölk, beroende på vad du föredrar. Du kan också värma upp 300 ml mjölk utan att skumma den, om du vill ha en annan typ av dryck.Denna mjölkskummare har en elegant och modern design i blankt rostfritt stål, som passar in i alla kök. Den är också lätt att rengöra tack vare den non-stick-belagda insidan. Du behöver bara diska och torka den för hand efter användning.Med NOD mjölkskummare kan du förvandla din vanliga kopp kaffe till en lyxig upplevelse!
 • Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit

  Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit
  Mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton har funktionell, användarvänlig design med tre olika program för enkel användning. Den har beläggning i teflon på insidan perfekt för att skumma mjölk. Fri från BPA och ftalater. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton- Tre program.- Finns även som stavmixer.- Fri från BPA och ftalater.- Användarvänlig design.- Mjölkskummaren kommer i olika färger.- Djup: 65 mm.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 385 mm. Skötselråd för mjölkskummaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Foodie Elektrisk mjölkskummare Vit

  Foodie Elektrisk mjölkskummare Vit

Elektriska mjölkskummare med visp eller ånga

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Kan man skumma mjölk för hand?

Ja, man kan göra skummad mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig visp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Skillnad på handskummad och maskinskummad mjölk

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad jämfört med handvispad mjölk. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade.

Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ileadilead