Mjölkskummare

En bra mjölkskummare kan verkligen sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns det inbyggt men du kan även skumma din mjölk med en separat skummare eller lattevisp.

Skumma mjölk hemma

Om du vill skumma din mjölk själv hemma kan du köpa en enkel mjölkskummare. Det finns olika modeller att välja på där några pluggas in i väggen medan andra ställs på spis eller induktionshäll.

Den absolut billigaste lösningen är att köpa en lattevisp men har du väl provat en professionell mjölkskummare, eller cappuccinatore som det heter på italienska, märker du skillnaden.

Elektriska mjölkskummare

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Populärt inom mjölkskummare

 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Forever Mjölkskummare 0,8 liter

  Forever Mjölkskummare 0,8 liter
  Mjölkskummare från Forever som har en snygg, klassisk italiensk design. Mjölkskummaren har ett avrundat uttryck med det lätta locket och snygga handtaget. Det blankpolerade stålet och mjölkskummarens utformning gör den idealisk till servering av mjölkskummet till kaffet. Mjölkskummaren från Forever har en kapacitet på hela 0,8 liter och verkar på induktion. Forever är ett märke känt från Kaufgut koncernen, som bland annat producerar köksprodukter i hög kvalitet. Kaufgut är från Bolzano i Italien, och det syns i produkternas design. I märket Forever kan du köpa espressokannor i hög kvalitet med en modern och italiensk design. Det har gett Forever certifieringen “Marchio di qualitá sensoriale”, som betyder sensorisk kvalitet.
 • Kaffe Mjölkskummare batteridriven 21 cm

  Kaffe Mjölkskummare batteridriven 21 cm
  Lyxa till morgonkaffet och skumma mjölken med denna mjölkskummare från L'Express.
 • The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.

Fler tips på mjölkskummare

 • SP700 Mjölkskummare med Temperaturval

  SP700 Mjölkskummare med Temperaturval
 • Mjölkskummare Hot and Cold

  Mjölkskummare Hot and Cold
 • Mjölkskummare för induktion 6 koppar

  Mjölkskummare för induktion 6 koppar
  En smart mjölkskummare från Bialetti. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar perfekt mjölk till 6 koppar. Rymmer 1 liter.
 • Bodum Schiuma mjölkskummare

  Bodum Schiuma mjölkskummare
  Mjölkskummaren från Schiuma serien gör det enklare än någonsin att få härligt luftigt skum till din kaffe variant eller choklad. Placera enkelt mjölkskummaren i den varma eller kalla mjölken, tryck på knappen och låt vispen vispa mjölken till ett härligt krämigt skum. Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA batterier.
 • Macy Mjölkskummningsset, Rostfritt Stål

  Macy Mjölkskummningsset, Rostfritt Stål
  Mjölkskummningsset från Dorre som innehåller en tillbringare i rostfritt stål samt en liten elektrisk visp.
 • Mjölkskummare, Cream

  Mjölkskummare, Cream
  Värm och skumma din mjölk smidigt och elegant med Smeg mjölkskummare i tidlös retrodesign.
 • WMF Stelio mjölkskummare

  WMF Stelio mjölkskummare
  Med en mjölkskummare som denna Stelio-modell från WMF är du på god väg mot mycket mer än bara en godare kaffe. Mjölkskummaren kan förutom att skumma mjölk också värma den. Du väljer själv om mjölken ska vara skummad och varm, skummad och kall eller om den endast ska värmas upp. Med uppvärmningsfunktionen öppnas även möjligheterna upp för att värma till exempel varm choklad i mjölkskummarens smarta non-stick-insats som gör den enkel att rengöra efter användning. Mjölkskummaren har en enkel design i rostfritt stål och när den inte används kan sladden lätt och praktiskt rullas ihop under basen.
 • MELITTA Cremio Mjölkskummare

  MELITTA Cremio Mjölkskummare
 • EMERIO MK-109436 Mjölkskummare

  EMERIO MK-109436 Mjölkskummare
 • Mjölkskummare Röd 500 W

  Mjölkskummare Röd 500 W
 • SP700+ Mjölkskummare med 13 Program

  SP700+ Mjölkskummare med 13 Program
 • Mjölkskummare Schiuma

  Mjölkskummare Schiuma
  Med Schiuma skummar du mjölken för hand.Batterier ingår ej.
 • MELITTA Cremio Mjölkskummare

  MELITTA Cremio Mjölkskummare
 • Mjölkskummare M10002

  Mjölkskummare M10002
 • Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l

  Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  Skäm bort dig själv varje dag med ett fylligt och krämigt mjölkskum med denna mjölkskummare från Bodum. Fyll kannan med varm mjölk och sätt på locket, pressa sen upp och ner i ca 30 sekunder, sen kan du servera goda cappuccinos, caffelattes eller macchiatos.  Kanna kan diskas i maskin.
 • Sjöstrand Mjölkskummare

  Sjöstrand Mjölkskummare
  Föredrar du luftigt mjölkskum till din café latte eller vill du ha hårt skum till din Cappuccino? Oavsett vilket så kan den här stilrena mjölkskummare från Sjöstrand hjälpa dig med uppgiften. Mjölkskummaren är i rostfritt stål med dubbla väggar och har en smart non-stick yta på insidan som gör att mjölken inte fastnar. Kannan har en 360 graders sladdlös rotation vilket ger dig full rörelsefrihet när du tillreder din kaffespecialitet. Den blanka och eleganta designen gör att mjölkskummaren kan stå framme på bänken som en fin inredningsdetalj när den inte används. Max. kapaciteten för omrörning är 300 ml och för vispen att göra skum är max. kapaciteten 150 ml. Den är även utrustad med automatisk avstängning och överhettningsskydd för din säkerhet.
 • Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000

  Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000
  En snygg och smart mjölkskummare från Bialetti. Eller en cappuccinatore som det heter på italienska. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar fluffig mjölk till 3 koppar.
 • SP500 Mjölkskummare Induktion

  SP500 Mjölkskummare Induktion
 • CHAMBORD Mjölkskummare 0,15 L, Koppar

  CHAMBORD Mjölkskummare 0,15 L, Koppar
  Elegant mjölkskummare från Bodum.
 • Severin Mjölkskummare Svart 180 ml - SM9495

  Severin Mjölkskummare Svart 180 ml - SM9495
  Elektrisk mjölkskummare i rostfritt stål från Severin som arbetar med patenterad induktionsteknologi. Perfekt för dem som vill göra sitt kaffe eller varm choklad till det lilla extra. Det medföljer en visp till att skumma mjölk till latte och cappuccino.Värmeapparaten har en kapacitet på 60-180 ml medans skumapparaten har en kapacitet på 60-120 ml. Maskinen har automatisk avstängning. Den avtagbara behållaren är i rostfritt stål vilket gör rengöringen enkel. Nu är det inga problem att få ett cafévärdigt skummande kaffe eller varm choklad i hemmet.
 • Mjölkskummare Hot & Cold, 19CM

  Mjölkskummare Hot & Cold, 19CM
  Mjölkskummare som är utrustad med två olika vispar, en för latte och en för cappucciono.Rymmer 115 ml varmt skumRymmer 240 ml kall mjölj/utan skum500W
 • Mjölkskummare M10002

  Mjölkskummare M10002
 • Retro Mjölkskummare Rosa

  Retro Mjölkskummare Rosa
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Champion Mjölkskummare

  Champion Mjölkskummare
 • Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.
  Oavsett om du helst dricker chai latte, cappuccino eller macchiato är denna manuella mjölkskummare från Bodum det perfekta redskapet. Mjölkskummaren är en del av den populära Chambord-serien som med sitt klassiska uttryck går att finna i många skandinaviska hem. Om du föredrar din skummade mjölk ljummen kan mjölkskummaren användas i mikrovågsugn.
 • Retro Mjölkskummare Creme

  Retro Mjölkskummare Creme
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • SP700 Mjölkskummare med Temperaturval

  SP700 Mjölkskummare med Temperaturval
 • Retro Mjölkskummare Blå

  Retro Mjölkskummare Blå
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellblå

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellblå
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Mjölkskummaren har en ergonomisk och retro-inspirerad design som passar utmärkt i det moderna, såväl som i det klassiska köket. Välj mellan olika färger och kör på den variant som passar bäst hos just dig.
 • Mjölkskummare Crema Grande Jet

  Mjölkskummare Crema Grande Jet
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Mjölkskummaren har en ergonomisk och retro-inspirerad design som passar utmärkt i det moderna, såväl som i det klassiska köket. Välj mellan olika färger och kör på den variant som passar bäst hos just dig.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit

  Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit
  Vill du ha ett härligt, krämigt mjölkskum till dina kaffevarianter så är Cremio II mjölkskummare något för dig.  Cremio värmer upp mjölk på ett ögonblick utan att den bränns vid och du kan enkelt tillreda både kallt och varmt mjölkskum. Specifikationer:- Non-stick beläggning- Gör både varmt och kallt mjölkskum
 • Severin Spuma mjölkskummare 700 ml.

  Severin Spuma mjölkskummare 700 ml.
  Med den stora Spuma-mjölkskummaren från Severin kan du skumma allt från kall mjölk till varm choklad. Mjölkskummaren är nämligen designad med en uttagbar kanna av rostfritt stål som du kan fylla med mjölk och choklad, och som vid uppvärmning ger dig läckra drycker. Så oavsett om du är ute efter varm eller kall skummad mjölk till kaffet, om du föredrar att dricka varm mjölk eller om du vill bjuda barnen på varm choklad passar denna mjölkskummare från Spuma perfekt.
 • Retro Mjölkskummare Röd

  Retro Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare

  Smeg MFF01 Mjölkskummare
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Mjölkskummaren har en ergonomisk och retro-inspirerad design som passar utmärkt i det moderna, såväl som i det klassiska köket. Välj mellan olika färger och kör på den variant som passar bäst hos just dig.
 • Mjölkskummare Cremio 2.0

  Mjölkskummare Cremio 2.0
 • Mjölkskummare Silikon

  Mjölkskummare Silikon
 • Mjölkskummare Silikon

  Mjölkskummare Silikon
 • Mjölkskummare 2 koppar

  Mjölkskummare 2 koppar
 • Mjölkskummare Hot and Cold

  Mjölkskummare Hot and Cold
  Brygg din egen cappuccino eller kaffe latte med hjälp av den här exklusiva mjölkskummaren från Bialetti. Mjölkskummaren är utrustad med ett genomskinligt lock så att du du enkelt kan följa processen. Den värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och kaffe latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!
 • Tristar MK-2276

  Tristar MK-2276
 • Barista & Co. Mjölkskummare

  Barista & Co. Mjölkskummare
  Skäm bor dig själv med skummad mjölk till ditt kaffe. Barista & Co. mjölkskummare är enkel och smidig att använda. Du behöver endast tillsätta max. 150 ml. mjölk och därefter köra stämpeln upp och ner tills mängden har fördubblat sin volym. Därefter värmer du mjölken i mikron och sen kan du njuta av ditt kaffe med mjölk. Mjölkskummaren är tillverkad i borosilikatglas med värmetåligt silikonband. Du kan få mjölkskummaren i flera färger, så den passar tillsammans med din andra baristautrustning.
 • Retro Mjölkskummare Grön

  Retro Mjölkskummare Grön
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Witt Premium mjölkskummare med induktion

  Witt Premium mjölkskummare med induktion
  Njut av en krämig caffelatte med kallt eller varmt mjölkskum och denna innovativa mjölkskummare från Witts Premium-kollektion. Mjölkskummaren både skummar och värmer upp mjölken med hjälp av induktion, och du väljer själv om skummet ska vara varm eller kallt. Skumaren kan också endast värma mjölken, och uppvärmningsfunktionen kan även används till att gör en läcker hemgjord varmchoklad.
 • LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart

  LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart
  Smidig mjölkskummare med handtag från Bodum.
 • Mjölkskummare

  Mjölkskummare
  Stilren Mjölkskummare från SMEG.Uppvärmning med induktionsteknikLock och mått i TritanLöstagbar kanna i rostfritt stålKannans kapacitet: 500ml/värmning 250ml/skumningBakgrundsbelyst programvredInbyggd kabelvindaEffekt: 500 wattFunktioner:Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skumVarm mjölkVarm choklad
 • Mjölkskummare, Pastellblå

  Mjölkskummare, Pastellblå
  Värm och skumma din mjölk smidigt och elegant med Smeg mjölkskummare i tidlös retrodesign.
 • SP700+ Mjölkskummare med 13 Program

  SP700+ Mjölkskummare med 13 Program
 • Mjölkskummare, Svart

  Mjölkskummare, Svart
  Värm och skumma din mjölk smidigt och elegant med Smeg mjölkskummare i tidlös retrodesign.

Kan man skumma mjölk utan maskin?

Ja, man kan fixa sitt skummade mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig handvisp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade. Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ileadileadileadileadilead