Mjölkskummare

En bra mjölkskummare för att göra tjock, härligt skummad mjölk behövs för att sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns det inbyggt men du kan även skumma din mjölk med en separat mjölkskummare eller så kallad lattevisp.

Populärt inom mjölkskummare

 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Forever Mjölkskummare 0,8 liter

  Forever Mjölkskummare 0,8 liter
  Mjölkskummare från Forever som har en snygg, klassisk italiensk design. Mjölkskummaren har ett avrundat uttryck med det lätta locket och snygga handtaget. Det blankpolerade stålet och mjölkskummarens utformning gör den idealisk till servering av mjölkskummet till kaffet. Mjölkskummaren från Forever har en kapacitet på hela 0,8 liter och verkar på induktion. Forever är ett märke känt från Kaufgut koncernen, som bland annat producerar köksprodukter i hög kvalitet. Kaufgut är från Bolzano i Italien, och det syns i produkternas design. I märket Forever kan du köpa espressokannor i hög kvalitet med en modern och italiensk design. Det har gett Forever certifieringen “Marchio di qualitá sensoriale”, som betyder sensorisk kvalitet.
 • Mjölkskummare INDUKTION 1000

  Mjölkskummare INDUKTION 1000
 • Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.

Fler tips på mjölkskummare

 • Foodie elektrisk mjölkskummare - white

  Foodie elektrisk mjölkskummare - white
 • Lono Mjölkskummare

  Lono Mjölkskummare
 • SMEG MFF01CREU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Cremevit

  SMEG MFF01CREU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Cremevit
 • Mjölkskummare INDUKTION 1000

  Mjölkskummare INDUKTION 1000
 • Graef Ms702eu Milk Frother Black 450 Watt Mjölkskummare - Svart

  Graef Ms702eu Milk Frother Black 450 Watt Mjölkskummare - Svart
  Den här mjölkskummaren från Graef gör snabbt och enkelt krämigt mjölkskum i bästa baristakvalitet. Behållaren rymmer 200 ml rinnande mjölk (motsvarar ca 400 ml mjölkskum). Den är löstagbar och tillverkad i rostfritt stål för att enkelt kunnas tas ur och diskas i diskmaskinen. Skummaren kan också värma upp till 350 ml mjölk utan att skumma. Du väljer enkelt rätt funktion med ett knapptryck. För säkerhetens skull har skummaren också en automatisk avstängningsfunktion.
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Dusty Blue
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare SST

  Melitta Cremio II Mjölkskummare SST
  Med Melitta Cremio får du alltid ett utsökt mjölkskum med endast ett knapptryck. Du kan göra kallt mjölkskum till härliga desserter eller varmt mjölkskum till en cappuccino eller latte macchiato. Cremio värmer upp mjölken utan att den bränns.Specifikationer:- Både kallt och varmt mjölkskum- Non-stick beläggning - Enkel hantering
 • SMEG MFF01WHEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Vit

  SMEG MFF01WHEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Vit
 • BIALETTI Hot and Cold Mjölkskummare

  BIALETTI Hot and Cold Mjölkskummare
 • Foodie elektrisk mjölkskummare - dusty blue

  Foodie elektrisk mjölkskummare - dusty blue
 • Espressomaskin med mjölkskummare

  Espressomaskin med mjölkskummare
 • Westmark - Brasilia Mjölkskummare

  Westmark - Brasilia Mjölkskummare
  Elektrisk Mjölkskummare från Westmark som praktisk och smidig vispar upp mjölken till ett härligt skum på några få sekunder. Skummar både kall och varm mjölk. Den avtagbara vispen är tillverkad i rostfritt stål och är enkel att rengöra. Det har aldrig varit enklare att göra en härligt krämig cappuccino eller ljuvligt len latte till din kaffestund. Mjölkskummaren är sladdlös och drivs med 2st AAA batterier som inte igår och kommer med en genomtänkt upphängningsenhet som tack vare sin slimmade design gärna kan få stå framme.
 • MELITTA Cremio Mjölkskummare - Svart

  MELITTA Cremio Mjölkskummare - Svart
 • Mjölkskummare Svart

  Mjölkskummare Svart
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Svart 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Svart 1,4L
 • Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL

  Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL
  Försäkra dig som att få läcker och krämig mjölk till kaffet varje gång! med The Temp Control mjölkkanna värmer du din mjölk till en perfekt temperatur så att den alltid blandar sig på bästa sätt med kaffet. Här finns en inbyggd temperaturkontroll som du enkelt ställer in på mellan 50 och 75 grader, kom ihåg att den ultimata temperaturen ofta ligger mellan 50 och 65 grader! Här finns också instrument för att kontrollera temperaturen efter Fahrenheit. En praktisk tillgång om du skulle ha besök från andra länder! Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål. - Kapacitet: 0,48 liter.- Temperatur: 50-75 grader. - Höjd: 11 cm.- Bredd: 8 cm.- Djup: 12 cm.- Vikt: 0,5 kg.
 • SM 3590 Mjölkskummare Svart

  SM 3590 Mjölkskummare Svart
 • Sjöstrand - Fransk Kaffepress 800 ml Rostfri

  Sjöstrand - Fransk Kaffepress 800 ml Rostfri
  Sjöstrands French Press låter dig avnjuta perfekt presskaffe för alla kaffestunder. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med en spegelblank finish, passar in i många miljöer och är snygg att servera direkt ur. Kannans dubbla väggar gör att kaffet hålls i perfekt temperatur tillsammans med en press som ger oöverträffbar filtrering. Pressilen kan plockas isär för enkel rengöring.För bästa kafferesultat följ nedan instruktioner:Häll upp grovkornigt kaffe i kannan. En rundad matsked kaffe per 1,25 dl vatten. Koka upp vatten och avvakta till temperaturen sjunkit till 92-96°C, vilket är den optimala temperaturen för att brygga kaffe. Häll i vattnet och vänta i 4 minuter. Pressa ner silen och låt stå under någon minut så att smaken blir kraftig och god.
 • Mjölkskummare M10002

  Mjölkskummare M10002
 • Mjölkskummare The Milk Café Silver

  Mjölkskummare The Milk Café Silver
 • Caso 1656 Fomini Crema Black 400 Watt Mjölkskummare - Svart

  Caso 1656 Fomini Crema Black 400 Watt Mjölkskummare - Svart
  Oavsett om du behöver det för iskaffe, cappuccino eller Caffe latte är denna mjölkskummare från Caso ett bra val. Den gör jobbet snabbt och effektivt, och om du inte bara behöver använda skummet till kaffet, varför inte dekorera dina kakor och andra desserter med mjölkskum. En sista detalj är mjölkskummaren som medföljer. Den kan du använda för att göra läckra cappuccinos.
 • Mjölkskummare lattevisp

  Mjölkskummare lattevisp
 • Mjölkskummare lattevisp

  Mjölkskummare lattevisp
  Vispa upp mjölk eller gör en dressing till salladen - Av & på med en knapp - Enkel att rengöra, skölj bara av vispdelen - Batterier medföljer ej
 • Dualit Milk Jug & Thermometer Mjölkskummare - Svart

  Dualit Milk Jug & Thermometer Mjölkskummare - Svart
  Kannan i rostfritt stål har en lätt hälldesign som är perfekt för att skapa imponerande lattekonst hemma. Den användbara termometern visar den optimala temperaturen för att perfekt strukturera din mjölk, vilket hjälper till att du inte bränner den. Mjölkskummande kannan har en generös volym för att göra flera drycker och är diskmaskinssäker för enkel rengöring.
 • WMF Stelio mjölkskummare

  WMF Stelio mjölkskummare
  Med en mjölkskummare som denna Stelio-modell från WMF är du på god väg mot mycket mer än bara en godare kaffe. Mjölkskummaren kan förutom att skumma mjölk också värma den. Du väljer själv om mjölken ska vara skummad och varm, skummad och kall eller om den endast ska värmas upp. Med uppvärmningsfunktionen öppnas även möjligheterna upp för att värma till exempel varm choklad i mjölkskummarens smarta non-stick-insats som gör den enkel att rengöra efter användning. Mjölkskummaren har en enkel design i rostfritt stål och när den inte används kan sladden lätt och praktiskt rullas ihop under basen.
 • Mjölkskummare Cremio 2.0

  Mjölkskummare Cremio 2.0
 • Ariete Vintage mjölkskummare Blå

  Ariete Vintage mjölkskummare Blå
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Emerio - Mjölkskummare Svart

  Emerio - Mjölkskummare Svart
  Med Emerios Mjölkskummare fixar du härligt, fluffigt mjölkskum till ditt kaffe snabbt och smidigt.En effektiv mjölkskummare som snabbt vispar mjölken till din cappuccinon eller latten det tar bara några sekunder. Den stilrena svarta mjölkskummaren drivs av två AA-batterier (säljs separat). Vispdelen är enkel att rengöra och kan sköljas av direkt under kranen. Du kan med fördel även använda mjölkskummaren till att snabbt vispa ihop en dressing till salladen - går det precis lika bra.- Enkel rengöring- Drivs av 2 AA-batterier (medföljer ej)- Av- och påknapp
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Svart
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit

  Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit
  Vill du ha ett härligt, krämigt mjölkskum till dina kaffevarianter så är Cremio II mjölkskummare något för dig.  Cremio värmer upp mjölk på ett ögonblick utan att den bränns vid och du kan enkelt tillreda både kallt och varmt mjölkskum. Specifikationer:- Non-stick beläggning- Gör både varmt och kallt mjölkskum
 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Ariete - Vintage Mjölkskummare Blå

  Ariete - Vintage Mjölkskummare Blå
  Ariete Vintage Mjölkskummare är lika snygg som praktisk. Den är utrustad med en smart non stick-beläggning för enkel rengöring efter användning. Med den ljuvliga vintage-designen och olika pastellfärger att välja mellan blir den dessutom en dekorativ detalj i köket. Kombinera gärna med andra fina produkter från vintage-serien för ett enhetligt och stilfullt kök. Vintage-serien från Ariete kombinerar italiensk design med funktionalitet och användarvänlighet.- Mjölkskummare i vintage-design. - Finns i olika pastellfärger. - Non stick-beläggning för enkel rengöring. - Kapacitet: 250 ml (varm mjölk). - Maxeffekt: 500 W.
 • SMEG MFF01PGEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellgrön

  SMEG MFF01PGEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellgrön
 • Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.

  Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.
  Severins patenterade Spuma Plus-mjölkskummare klarar av det mesta mellan himmel och jord. Den kan naturligtvis skumma både varmt och kallt krämigt mjölkskum och den kan värma upp till 700 ml mjölk. Den har en öppning i locket som gör att du enkelt tillsätter choklad i mjölken och skapar läckra drycker. Mjölkskummaren har totalt 13 olika inställningar till allt från växtbaserad mjölk till bebismat och proteinshakes till glögg. Den upplysta LED-displayen gör det lätt att välja mellan programmen och den visar dig om maskinen arbetar med en kall eller varm dryck. Mjölkskummarens kanna i rostfritt stål tål maskindisk och då Spuma Plus arbetar med hjälp av induktion kan du var säker på att mjölken aldrig bränns.
 • Bodum Chambord mjölkskummare 150 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare 150 ml.
  Denna eleganta mjölkskummare från Bodum är en del av den tidlösa Chambord-kollektionen som med tiden blivit en populär klassiker i många hem. Nu blir det lätt att bjuda på mjukt skummad mjölk: häll upp 150 ml kall mjölk i skummaren och tryck stämpeln upp och ner ett par gånger. Du kan också värma mjölken i mikrovågsugn och du föredrar varm mjölk i kaffet.
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Rosa

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Rosa
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm

  Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm
  Brygg din egen cappuccino eller café latte med hjälp av denna mjölkskummare!Utrustad med ett genomskinligt lock kan  du enkelt följa processen i denna stilrena elektriska mjölkskummare. Italienska Bialetti älskar kaffe och gör allt för att du ska kunna brygga alla typer i ditt eget kök. Denna mjölkskummare värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och café latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!    Specifikationer:- Typ: Mjölkskummare.- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål & plast.- Höjd: 20 cm.- Effekt: 500 Watt.- Tål maskindisk: Nej.
 • Dualit Milk Foamer 500w Mjölkskummare - Svart

  Dualit Milk Foamer 500w Mjölkskummare - Svart
  Den nya Dualit mjölkskummare gör läckra mjölkskum på nolltid - perfekt för kaffe , varm choklad , milkshakes och mycket mer!Kapacitet : 320 ml ( varm mjölk ) , 200 ml mjölkskumMjölkskum på bara 70 sekunderIngen bränna genom patenterad enhetInga sprutor : locket kan tas bort under operationenHåller mjölkskum eller varm mjölkNon -stick beläggning2 hastigheter ( för mjölkskum eller varm mjölk )Tålig elektromagnetiska enhetAvtagbar skum infästning för enkel rengöringTillverkad av hög kvalitet i rostfritt stålEffekt : 420-500 wattMått: 15,5x21x22cm
 • SM 3590 Mjölkskummare Svart

  SM 3590 Mjölkskummare Svart
 • Mjölkskummare M10002

  Mjölkskummare M10002
 • SMEG MFF01PKEU 50's Style Mjölkskummare - Rosa

  SMEG MFF01PKEU 50's Style Mjölkskummare - Rosa
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.
  Bodums eleganta Chambord-kollektion har sin igenkännbara design vunnit en plats i många hem och hjärtan. Kollektionen utökas nu med en modern mjölkskummare med handtag som på nolltid levererar lätt och luftigt skummad mjölk. Tryck ner och lyft upp stämpeln ett par gånger för att snabbt skumma den kalla mjölken. Om du föredrar varmare mjölk kan du värma hela mjölkskummaren i mikrovågsugn, gör detta innan du skummar mjölken.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Mjölkskummare Hot & Cold

  Mjölkskummare Hot & Cold
  Mjölkskummare som är utrustad med två olika vispar, en för latte och en för cappucciono.Rymmer 115 ml varmt skumRymmer 240 ml kall mjölj/utan skum500W
 • Ariete Vintage mjölkskummare Grön

  Ariete Vintage mjölkskummare Grön
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Mjölkskummare Vit

  Mjölkskummare Vit
 • SMEG MFF01PBEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellblå

  SMEG MFF01PBEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellblå
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Gastroback Latte Magic Mjölkskummare - Svart

  Gastroback Latte Magic Mjölkskummare - Svart
  Om kaffemaskinen inte har en inbyggd mjölkskummare kan det vara besvärligt att ge kaffet det där lilla extra. En separat mjölkskummare från Gastroback kan göra jobbet snabbt och enkelt så du kan göra läckra cappuccinos eller en uppfriskande iskaffe. Du kan även använda skummet för att dekorera dina desserter. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.

Elektriska mjölkskummare med visp eller ånga

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Kan man skumma mjölk för hand?

Ja, man kan göra skummad mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig visp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Skillnad på handskummad och maskinskummad mjölk

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad jämfört med handvispad mjölk. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade.

Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ileadilead