Mjölkskummare

En bra mjölkskummare för att göra tjock, härligt skummad mjölk behövs för att sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns det inbyggt men du kan även skumma din mjölk med en separat mjölkskummare eller så kallad lattevisp.

Populärt inom mjölkskummare

 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  Sage - Sage The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.
 • Mjölkskummare INDUKTION 1000

  Mjölkskummare INDUKTION 1000
 • Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL

  Sage Mjölkskummare BMF 600 SIL
  Försäkra dig som att få läcker och krämig mjölk till kaffet varje gång! med The Temp Control mjölkkanna värmer du din mjölk till en perfekt temperatur så att den alltid blandar sig på bästa sätt med kaffet. Här finns en inbyggd temperaturkontroll som du enkelt ställer in på mellan 50 och 75 grader, kom ihåg att den ultimata temperaturen ofta ligger mellan 50 och 65 grader! Här finns också instrument för att kontrollera temperaturen efter Fahrenheit. En praktisk tillgång om du skulle ha besök från andra länder! Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål. - Kapacitet: 0,48 liter.- Temperatur: 50-75 grader. - Höjd: 11 cm.- Bredd: 8 cm.- Djup: 12 cm.- Vikt: 0,5 kg.

Fler tips på mjölkskummare

 • Mjölkskummare 650w Svart

  Mjölkskummare 650w Svart
 • Mjölkskummare Pastellgrön

  Mjölkskummare Pastellgrön
 • RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black

  RIG-TIG Foodie Elektrisk Mjölkskummare, Black
  Foodie mjölkskummare är trevlig att ha med sin funktionella och användarvänliga design. Mjölkskummaren har 3 olika program och kan skymma varm och kall mjölk samt värma mjölk utan att den skymmas. Behållaren har Teflon® beläggning på insidan som ser till att mjölken inte bränner fast vilket gör det lättare att rengöra behållaren. Den är fri från BPA och ftalat. Den tål inte rengöring i diskmaskin och måste rengöras för hand. Instruktioner ingår.
 • Bodum Chambord Mjölkskummare Liten 8 Cl - Mjölkskummare Plast Krom

  Bodum Chambord Mjölkskummare Liten 8 Cl - Mjölkskummare Plast Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner, så får du skummad mjölk på nolltid. Den är smidig att använda och dessutom fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket. Tillbringaren är gjord av det tåliga materialet borosilikatglas och kan diskas i diskmaskin. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Pastellgrön
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Röd

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Röd
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l

  Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  Skäm bort dig själv varje dag med ett fylligt och krämigt mjölkskum med denna mjölkskummare från Bodum. Fyll kannan med varm mjölk och sätt på locket, pressa sen upp och ner i ca 30 sekunder, sen kan du servera goda cappuccinos, caffelattes eller macchiatos.  Kanna kan diskas i maskin.
 • AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm

  AdHoc - Rapido Mjölkskummare 3x21 cm
 • Mjölkskummare Cremio 2.0

  Mjölkskummare Cremio 2.0
 • Bialetti Tuttocrema Induktion 330 ml mölkskummare

  Bialetti Tuttocrema Induktion 330 ml mölkskummare
  En snygg och smart mjölkskummare från Bialetti. Eller en cappuccinatore som det heter på italienska. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar fluffig mjölk till 6 koppar.
 • Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl Svart

  Bialetti - Bialetti Mjölkskummare 33 cl Svart
  Mjölkskummare från Bialetti som är lätt att använda. Sätt mjölkskummaren på spisen och värm upp mjölken till cirka 60 grader och skumma sedan mjölken genom att dra filtret upp och ner i kannan. Fungera dock inte på induktion. På så sätt får du ett härligt tjockt och krämigt skum som du kan använda till både kaffe och kakao. Med Bialetti blir kaffenjutningen en daglig ritual. Bialetti är ett italienskt varumärke som har tillverkat espressokokare sedan 1930-talet. Espressokokaren har varit en stilikon sedan 1950 och tillverkas idag i många varianter.
 • Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L
 • Lono Mjölkskummare

  Lono Mjölkskummare
 • Ariete Vintage mjölkskummare Blå

  Ariete Vintage mjölkskummare Blå
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Rösle - Mjölkskummare 23 cm Rostfri

  Rösle - Mjölkskummare 23 cm Rostfri
  Mjölkskummare 23 cm från Rösle är en smidig och slitstark skummare som kan används för att skumma mjölk, göra milkshakes, vinägrett mm. Den är utformad med 2 hastigheter, snabb - för att skumma mjölk och göra milkshakes, långsam - för vinägretter. Mjölkskummarens böjliga spiralvisp garanterar en ideal kraftöverföring från motorn vilket ger perfekt resultat varje gång.- Drivaxel av specialhärdat stål- Med praktisk ring för upphängning när du inte använder den - Tillverkad av 18/10 rostfritt stål- 2 AAA batterier medföljer (1,5 V)
 • Sjöstrand Mjölkskummare

  Sjöstrand Mjölkskummare
  Föredrar du luftigt mjölkskum till din café latte eller vill du ha hårt skum till din Cappuccino? Oavsett vilket så kan den här stilrena mjölkskummare från Sjöstrand hjälpa dig med uppgiften. Mjölkskummaren är i rostfritt stål med dubbla väggar och har en smart non-stick yta på insidan som gör att mjölken inte fastnar. Kannan har en 360 graders sladdlös rotation vilket ger dig full rörelsefrihet när du tillreder din kaffespecialitet. Den blanka och eleganta designen gör att mjölkskummaren kan stå framme på bänken som en fin inredningsdetalj när den inte används. Max. kapaciteten för omrörning är 300 ml och för vispen att göra skum är max. kapaciteten 150 ml. Den är även utrustad med automatisk avstängning och överhettningsskydd för din säkerhet.
 • Mjölkskummare Röd

  Mjölkskummare Röd
 • WMF Lono Milk & Choc Mjölkskummare

  WMF Lono Milk & Choc Mjölkskummare
  Förbered den härligaste varma chokladen, den krämigaste cappuccinon med varm mjölk eller skumma mjölken med denna Lono Milk & Choc mjölkskummare från WMF. Skummaren kan användas till alla typer av mjölk och har hela 4 inställningar som gör det möjligt att välja mellan varmt eller kallt skum. Här får du möjlighet att förbereda en uppsjö av härliga drycker och desserter.Mjölkskummaren har en kapacitet på 150-350 ml med ett innehåll av mjölkskum eller varm choklad, och en kapacitet på 150-500 ml om du fyller den med varm mjölk. Den automatiska avstängningsfunktionen gör mjölkskummaren extra säker att använda. Kannan tål maskindisk och är utrustad med en hällpip designad för att vara helt droppfri.
 • Bodum Chambord Mjölkskummare Stor 25 Cl - Mjölkskummare Plast Krom

  Bodum Chambord Mjölkskummare Stor 25 Cl - Mjölkskummare Plast Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner, så får du skummad mjölk på nolltid. Den är smidig att använda och dessutom fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket. Tillbringaren är gjord av det tåliga materialet borosilikatglas och kan diskas i diskmaskin. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Zwilling Enfinigy Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Silver

  Zwilling Enfinigy Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Silver
  Mjölkskummaren från Zwilling har en professionell kvalitet med ett krämigt resultat för både för varma och kalla drycker. Den har en minimalistisk design med en avtagbar behållare för enkel rengöring. Designad av Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Om mjölkskummaren från Zwilling- Krämigt resultat.- Professionell kvalitet.- Mjölkskummaren finns i olika färger.- Perfekt för både varma och kalla drycker.- Från serien Enfinigy.- 600 Watt- Kapacitet: 40 cl.- 220-240 V. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Rosa

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Rosa
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare SST

  Melitta Cremio II Mjölkskummare SST
  Med Melitta Cremio får du alltid ett utsökt mjölkskum med endast ett knapptryck. Du kan göra kallt mjölkskum till härliga desserter eller varmt mjölkskum till en cappuccino eller latte macchiato. Cremio värmer upp mjölken utan att den bränns.Specifikationer:- Både kallt och varmt mjölkskum- Non-stick beläggning - Enkel hantering
 • Mjölkskummare lattevisp

  Mjölkskummare lattevisp
 • Bialetti - Mjölkskummare Vit

  Bialetti - Mjölkskummare Vit
  Brygg din egen cappuccino eller kaffe latte med hjälp av den här praktiska mjölkskummaren från Bialetti. Mjölkskummaren värmer upp mjölken på nolltid och har en non-stick-beläggning inuti som gör den otroligt enkel att rengöra. Skummaren är utrustad med en Double Whist-enhet för skumning och sedan blandning av den heta mjölken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.
  Oavsett om du helst dricker chai latte, cappuccino eller macchiato är denna manuella mjölkskummare från Bodum det perfekta redskapet. Mjölkskummaren är en del av den populära Chambord-serien som med sitt klassiska uttryck går att finna i många skandinaviska hem. Om du föredrar din skummade mjölk ljummen kan mjölkskummaren användas i mikrovågsugn.
 • Mjölkskummare 27,5 cm Plast/Stål Vit

  Mjölkskummare 27,5 cm Plast/Stål Vit
 • Witt Premium mjölkskummare med induktion

  Witt Premium mjölkskummare med induktion
  Njut av en krämig caffelatte med kallt eller varmt mjölkskum och denna innovativa mjölkskummare från Witts Premium-kollektion. Mjölkskummaren både skummar och värmer upp mjölken med hjälp av induktion, och du väljer själv om skummet ska vara varm eller kallt. Skumaren kan också endast värma mjölken, och uppvärmningsfunktionen kan även används till att gör en läcker hemgjord varmchoklad.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Vit

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Vit
  Mjölkskummaren från Schiuma serien gör det enklare än någonsin att få härligt luftigt skum till din kaffe variant eller choklad. Placera enkelt mjölkskummaren i den varma eller kalla mjölken, tryck på knappen och låt vispen vispa mjölken till ett härligt krämigt skum. Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA batterier.
 • Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit

  Rig-tig Foodie Mjölkskummare - Mjölkskummare Teflon Vit
  Mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton har funktionell, användarvänlig design med tre olika program för enkel användning. Den har beläggning i teflon på insidan perfekt för att skumma mjölk. Fri från BPA och ftalater. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om mjölkskummaren från RIG-TIG by Stelton- Tre program.- Finns även som stavmixer.- Fri från BPA och ftalater.- Användarvänlig design.- Mjölkskummaren kommer i olika färger.- Djup: 65 mm.- Bredd: 80 mm.- Höjd: 385 mm. Skötselråd för mjölkskummaren- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Zwilling Enfinigy mjölkskummare, silver

  Zwilling Enfinigy mjölkskummare, silver
 • Severin Mjölkskummare 200 ml.

  Severin Mjölkskummare 200 ml.
  Denna smarta mjölkskummare från Severin kan skumma upp till 100 ml mjölk och du väljer själv om resultatet ska bli varmt eller kallt. Det är också möjligt att värma mjölken utan att skumma den, och med denna funktion rymmer mjölkskummaren hela 200 ml. Maskinen i rostfritt stål är lätta att rengöra då insidan är täckt med en praktisk non stick-beläggning.
 • Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Cream

  Smeg Mjölkskummare - Mjölkskummare Plast Cream
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg Shoppa Mjölkskummare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit

  Melitta Cremio II Mjölkskummare Vit
  Vill du ha ett härligt, krämigt mjölkskum till dina kaffevarianter så är Cremio II mjölkskummare något för dig.  Cremio värmer upp mjölk på ett ögonblick utan att den bränns vid och du kan enkelt tillreda både kallt och varmt mjölkskum. Specifikationer:- Non-stick beläggning- Gör både varmt och kallt mjölkskum
 • LF Mjölkskummare 600 W 250ml

  LF Mjölkskummare 600 W 250ml
  Mjölkskummare som skummar mjölken på några få sekunder och har en kapacitet på 250 ml. som blir till 170 ml. skummat mjölk. Den har inbyggt värmeelement och den har anti-stänk lock. Den har tre funktioner: skumma varm mjölk, skummar kall mjölk och värmer upp mjölken. Tål maskindisk.
 • Mjölkskummare stål 23 cm

  Mjölkskummare stål 23 cm
 • Bialetti - Bialetti Elektrisk mjölkskummare 24 cl

  Bialetti - Bialetti Elektrisk mjölkskummare 24 cl
  Mjölkskummare från Bialetti är en elektrisk mjölkskummare för alla som älskar cappuccino och krämig mjölk. Perfekt när du snabbt och enkelt vill göra läckra cappuccino, varm choklad eller andra mjölkbaserade drycker. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och kaffe latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Kapacitet: 115 ml varm skummjölk eller 240 ml varm mjölk. Kanna i rostfritt stål med non-stick inre beläggning. Lätt att rengöra, Automatisk avstängning. Den innehåller en visp för att skumma mjölken och en annan för att värma den. Bialetti är mest känt för sina kaffeprodukter såsom traditionella kaffebryggare, elektriska kaffebryggare, elektriska espressomaskiner och serier av kaffe i kapslar.
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom
  Mjölkskummaren från Schiuma serien gör det enklare än någonsin att få härligt luftigt skum till din kaffe variant eller choklad. Placera enkelt mjölkskummaren i den varma eller kalla mjölken, tryck på knappen och låt vispen vispa mjölken till ett härligt krämigt skum. Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA batterier.
 • KOENIC KMF 15321 B Mjölkskummare - Svart

  KOENIC KMF 15321 B Mjölkskummare - Svart
 • 50´s Style Helautomatisk Espressomaskin med mjölkskummare 1,4 liter Taupe

  50´s Style Helautomatisk Espressomaskin med mjölkskummare 1,4 liter Taupe
 • Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Mjölkskummare Vit
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion.Funktioner:- Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum- Varm mjölk- Varm choklad- Manuell- Uppvärmning med induktionsteknik- Bakgrundsbelyst programvred- Inbyggd kabelvinda- Två mjölkvispar medföljer- Lock och mått i Tritan- Löstagbar kanna i rostfritt stål- Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Espressomaskin med mjölkskummare

  Espressomaskin med mjölkskummare
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Ariete Vintage mjölkskummare Beige

  Ariete Vintage mjölkskummare Beige
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Westmark - Brasilia Mjölkskummare

  Westmark - Brasilia Mjölkskummare
  Elektrisk Mjölkskummare från Westmark som praktisk och smidig vispar upp mjölken till ett härligt skum på några få sekunder. Skummar både kall och varm mjölk. Den avtagbara vispen är tillverkad i rostfritt stål och är enkel att rengöra. Det har aldrig varit enklare att göra en härligt krämig cappuccino eller ljuvligt len latte till din kaffestund. Mjölkskummaren är sladdlös och drivs med 2st AAA batterier som inte igår och kommer med en genomtänkt upphängningsenhet som tack vare sin slimmade design gärna kan få stå framme.
 • Foodie elektrisk mjölkskummare - white

  Foodie elektrisk mjölkskummare - white
 • Melitta Cremio II Mjölkskummare Svart

  Melitta Cremio II Mjölkskummare Svart
  Snygg mjölkskummare som ger dig ett härligt och krämigt mjölkskum. Du kan göra varmt mjölkskum till ditt favoritkaffe eller kallt mjölkskum till desserten som ett mer fettsnålt alternativ. Cremio värmer enkelt upp mjölken utan att den bränns vid. Specifikationer: - Non-stick behållare- Gör både kallt och varmt mjölkskum
 • Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.
  Bodums eleganta Chambord-kollektion har sin igenkännbara design vunnit en plats i många hem och hjärtan. Kollektionen utökas nu med en modern mjölkskummare med handtag som på nolltid levererar lätt och luftigt skummad mjölk. Tryck ner och lyft upp stämpeln ett par gånger för att snabbt skumma den kalla mjölken. Om du föredrar varmare mjölk kan du värma hela mjölkskummaren i mikrovågsugn, gör detta innan du skummar mjölken.
 • MELITTA Cremio Mjölkskummare - Svart

  MELITTA Cremio Mjölkskummare - Svart

Elektriska mjölkskummare med visp eller ånga

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Kan man skumma mjölk för hand?

Ja, man kan göra skummad mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig visp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Skillnad på handskummad och maskinskummad mjölk

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad jämfört med handvispad mjölk. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade.

Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ilead