Mjölkskummare

En bra mjölkskummare kan verkligen sätta pricken över i på en god kaffedryck. På vissa kaffemaskiner finns det inbyggt men du kan även skumma din mjölk med en separat skummare eller lattevisp.

Skumma mjölk hemma

Om du vill skumma din mjölk själv hemma kan du köpa en enkel mjölkskummare. Det finns olika modeller att välja på där några pluggas in i väggen medan andra ställs på spis eller induktionshäll.

Den absolut billigaste lösningen är att köpa en lattevisp men har du väl provat en professionell mjölkskummare, eller cappuccinatore som det heter på italienska, märker du skillnaden.

Elektriska mjölkskummare

Flera av de stora märkena kända för bra kaffeprodukter har elektriska mjölkskummare i sortimentet. Vi har inkluderat alla de olike typerna här nedan så du kan få en bra översikt av urvalet med pris och bild. Klickar du på en skummare kommer du direkt till återförsäljarens hemsida där du kan beställa eller läsa mer om produkten.

Populärt inom mjölkskummare

 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Forever Mjölkskummare 0,8 liter

  Forever Mjölkskummare 0,8 liter
  Mjölkskummare från Forever som har en snygg, klassisk italiensk design. Mjölkskummaren har ett avrundat uttryck med det lätta locket och snygga handtaget. Det blankpolerade stålet och mjölkskummarens utformning gör den idealisk till servering av mjölkskummet till kaffet. Mjölkskummaren från Forever har en kapacitet på hela 0,8 liter och verkar på induktion. Forever är ett märke känt från Kaufgut koncernen, som bland annat producerar köksprodukter i hög kvalitet. Kaufgut är från Bolzano i Italien, och det syns i produkternas design. I märket Forever kan du köpa espressokannor i hög kvalitet med en modern och italiensk design. Det har gett Forever certifieringen “Marchio di qualitá sensoriale”, som betyder sensorisk kvalitet.
 • L'Express - Kaffe Mjölkskummare batteridriven 21 cm

  L'Express - Kaffe Mjölkskummare batteridriven 21 cm
  Lyxa till morgonkaffet och skumma mjölken med denna mjölkskummare från L'Express.
 • Sage - The Milk Café Mjölkskummare Rostfri

  Sage - The Milk Café Mjölkskummare Rostfri
  Med The Milk Café mjölkskummare från Sage får du lyxiga mjölkdrycker på bara ett knapptryck. Du väljer själv rätt textur, tillsätt mjölk och ställ in temperatur, tryck på start och gör dig redo för ett perfekt mjölkskum för din cappuccino, latte, eller varm choklad. Kannans volym är 740 ml.

Fler tips på mjölkskummare

 • Mjölkskummare Cremio 2.0

  Mjölkskummare Cremio 2.0
 • Funktion Milk Foamer 550w Mjölkskummare - Silver

  Funktion Milk Foamer 550w Mjölkskummare - Silver
  Njut kaffet med luftigt och krämigt mjölkskum. Den eleganta mjölkskummaren lämpar sig för både kall och varm skumning samt uppvärmning av mjölk. Kapacitet 150 ml skum eller 300 ml varm mjölk. Behållaren har non-stick-beläggning och är lätt att rengöra. 550 W.
 • Westmark - Brasilia Plus Mjölkskummare

  Westmark - Brasilia Plus Mjölkskummare
  Mjölkskummaren Brasilia Plus från Westmark hjälper dig att göra en riktigt krämig cappuccino, len latte eller smakrik mocca med ett fylligt och krämigt mjölkskum som höjer varje kaffestund. Utformad med en speciell hällpip som förhindrar spill och med värmeisolerade handtag. Rymmer 800 ml och fungerar på alla sorters hällar.
 • Mjölkskummare Fomini Crema

  Mjölkskummare Fomini Crema
 • Ariete Vintage 2878 Mjölkskummare - Beige

  Ariete Vintage 2878 Mjölkskummare - Beige
  Behöver du en mjölkskummare för att brygga din cappuccino och Caffe latte? Denna modell från Ariete skummar snabbt och enkelt mjölken åt ditt kaffe eller till att ha på dina desserter. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
 • Espressomaskin med mjölkskummare

  Espressomaskin med mjölkskummare
 • Severin Spuma mjölkskummare 700 ml.

  Severin Spuma mjölkskummare 700 ml.
  Med den stora Spuma-mjölkskummaren från Severin kan du skumma allt från kall mjölk till varm choklad. Mjölkskummaren är nämligen designad med en uttagbar kanna av rostfritt stål som du kan fylla med mjölk och choklad, och som vid uppvärmning ger dig läckra drycker. Så oavsett om du är ute efter varm eller kall skummad mjölk till kaffet, om du föredrar att dricka varm mjölk eller om du vill bjuda barnen på varm choklad passar denna mjölkskummare från Spuma perfekt.
 • Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Svart 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Svart 1,4L
 • Tristar Mk-2276 Mjölkskummare - Rostfritt Stål

  Tristar Mk-2276 Mjölkskummare - Rostfritt Stål
  - Färg/Material: Rostfritt stål - Effekt: 500 - Volym: 0,12 - Automatisk avstängning: Ja
 • Gastroback Latte Magic Mjölkskummare - Svart

  Gastroback Latte Magic Mjölkskummare - Svart
  Om kaffemaskinen inte har en inbyggd mjölkskummare kan det vara besvärligt att ge kaffet det där lilla extra. En separat mjölkskummare från Gastroback kan göra jobbet snabbt och enkelt så du kan göra läckra cappuccinos eller en uppfriskande iskaffe. Du kan även använda skummet för att dekorera dina desserter. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
 • CHAMBORD Mjölkskummare Stor 25 cl, Krom

  CHAMBORD Mjölkskummare Stor 25 cl, Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner, så får du skummad mjölk på nolltid. Den är smidig att använda och dessutom fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket. Tillbringaren är gjord av det tåliga materialet borosilikatglas och kan diskas i diskmaskin.
 • MELITTA Cremio Mjölkskummare

  MELITTA Cremio Mjölkskummare
 • Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l

  Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  Skäm bort dig själv varje dag med ett fylligt och krämigt mjölkskum med denna mjölkskummare från Bodum. Fyll kannan med varm mjölk och sätt på locket, pressa sen upp och ner i ca 30 sekunder, sen kan du servera goda cappuccinos, caffelattes eller macchiatos.  Kanna kan diskas i maskin.
 • Mjölkskummare

  Mjölkskummare
  Stilren Mjölkskummare från SMEG.Uppvärmning med induktionsteknikLock och mått i TritanLöstagbar kanna i rostfritt stålKannans kapacitet: 500ml/värmning 250ml/skumningBakgrundsbelyst programvredInbyggd kabelvindaEffekt: 500 wattFunktioner:Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skumVarm mjölkVarm choklad
 • Mjölkskummare, Röd

  Mjölkskummare, Röd
  Lyxa till frukostkaffet, bjud på finfika eller förgyll helgens frukostar med elegant mjölkskummare från Smeg i klassisk och igenkännbar retrodesign med inspiration från 50-talets formspråk. Smeg mjölkskummare klarar av att både värma och skumma mjölk, samtidigt eller varsin funktion åt gången. Du kan även värma choklad direkt i kannan. Välj mellan funktion för lätt eller kraftig skumning, för antingen kall eller varm mjölk - vad än du är sugen på. Kannan är löstagbar för enkel servering och rengöring.Finns i flera färger.Medföljande tillbehör Slät visp för varm mjölk, även manuell Spiralvisp för skumning, även manuell Egenskaper Sladdlängd: 1 m Möjlighet att värma och skumma mjölken varm eller kall Manuell skumning (varm eller kall) Löstagbar kanna Kannans kapacitet: 250 ml/1 cup Anti-glidfötter Nettovikt: 1,78 kg
 • Ariete Vintage mjölkskummare Grön

  Ariete Vintage mjölkskummare Grön
  Ariete mjölkskummare har en elegant vintage-design som gör sig bra i det moderna såväl som det klassiska köket. Mjölkskummaren har en kapacitet på 140 ml. / 250 ml. (varm mjölk), och är  dessutom utrustad med en praktisk non stick-beläggning som gör den enkel att rengöra efter användning. Du kan välja mellan olika färger så att du anpassar varianten efter just ditt kök.Du kan kombinera den fina vintage-mjölkskummaren med andra element från Vintage-serien från Ariete, för att på så sätt skapa en elegant och enhetlig look i köket.
 • Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L
 • Mjölkskummare Röd 500 W

  Mjölkskummare Röd 500 W
 • SP700+ Mjölkskummare med 13 Program

  SP700+ Mjölkskummare med 13 Program
 • Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk

  Rubicson Mjölkskummare för varm och kall mjölk
  Mjölkskummare med 4 olika lägen för varm och kall mjölk eller annan dryck. Värmer drycken och skummar den till perfekt temperatur på endast några minuter. 4 lägen: tät eller luftig skumning med uppvärmning, endast skumning eller endast uppvärmning.
 • Mjölkskummare The Milk Café Silver

  Mjölkskummare The Milk Café Silver
 • SMEG MFF01PBEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellblå

  SMEG MFF01PBEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellblå
 • Smeg - 50's Style Mjölkskummare Röd

  Smeg - 50's Style Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Melitta Cremio 2.0 White Mjölkskummare - Vit

  Melitta Cremio 2.0 White Mjölkskummare - Vit
  Krämig, krämigare, CREMIO®CREMIO® med en elegant look i rostfritt stål ger perfekt skummad mjölk för kaffespecialiteter på ett ögonblick.Den tillreder latte macchiato eller cappuccino precis som på ditt italienska favoritcafé. Och detbästa av allt är: CREMIO® tillreder dina favoriter hemma! Kall skummad mjölk från CREMIO® är det perfektasättet att komplettera efterrätter och frukt med ett lättare alternativ till grädde. Och eftersom CREMIO®kan värma upp mjölk är den mycket populär bland mjölk- och chokladfantaster.Ytterligare produktegenskaperNon-stick-behållare med hölje i rostfritt stålBelysta knappar: varm skummad mjölk/varm mjölk/kallskummad mjölkEndast ett steg för att göra varm chokladGör även skummad mjölk av soja- eller laktosfri mjölkEnkel och grundlig rengöring med till exempelmjölksystemrengöringspaketet PERFECT CLEAN frånMelitta®Mängd skummad mjölk: 100–150 mlMängd varm mjölk: 100–250 mlAutomatisk avstängning: Apparaten stängs av automatiskt när tillredningen är klar eller när det finns förlite mjölk i behållarenAvstängning vid lyftning: Apparaten stängs av närden lyfts bort från sin basplatta360° basplatta med gummifötter, sladdlös behållareIntegrerad kabelförvaringEnergiförbrukning i stand-by-läge< 1 watt450 watt
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Röd
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Bistro Elektrisk Mjölkskummare 500W

  Bistro Elektrisk Mjölkskummare 500W
  Bistro elektrisk mjölkskummare från Bodum är liten och kompakt designad med smidig sladdförvaring, för att alltid kunna förvaras framme på köksbänken utan att ta plats. Bistro mjölkskummare kan göra både kallt och varmt mjölkskum samt har ett specialprogram för att göra varm choklad.Det genomskinliga locket gör att du hela tiden kan övervaka processen, för att skumma mjölken som du föredrar. Insidan är försedd med non-stick beläggning för enkel rengöring och en hållbar konstruktion.Egenskaper 3500 - 3900 rpm 500 W Kapacitet: min 90 ml, max 300 ml Kan göra både kallt och varmt mjölkskum Specialprogram för choklad
 • Mjölkskummare Svart

  Mjölkskummare Svart
 • Stelio Mjölkskummare

  Stelio Mjölkskummare
 • Bodum - Chambord Mjölkskummare 250 ml Krom

  Bodum - Chambord Mjölkskummare 250 ml Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med Chambord mjölkskummare från danska Bodum. Mjölkskummaren är tillverkad i glas och rostfritt stål och har ett lock med en djup ring som förhindrar skummet att sippra ut. Skummaren har ett smidigt handtag som gör den enkel att använda, häll upp kyld mjölk i bägaren och dra handtaget uppåt och nedåt ett par gånger, sedan har du ett krämigt skum till ditt kaffe! Välj mellan olika storlekar.
 • Graef Ms702eu Milk Frother Black 450 Watt Mjölkskummare - Svart

  Graef Ms702eu Milk Frother Black 450 Watt Mjölkskummare - Svart
  Den här mjölkskummaren från Graef gör snabbt och enkelt krämigt mjölkskum i bästa baristakvalitet. Behållaren rymmer 200 ml rinnande mjölk (motsvarar ca 400 ml mjölkskum). Den är löstagbar och tillverkad i rostfritt stål för att enkelt kunnas tas ur och diskas i diskmaskinen. Skummaren kan också värma upp till 350 ml mjölk utan att skumma. Du väljer enkelt rätt funktion med ett knapptryck. För säkerhetens skull har skummaren också en automatisk avstängningsfunktion.
 • SEVERIN 3586 Spuma Mjölkskummare 700 ml

  SEVERIN 3586 Spuma Mjölkskummare 700 ml
 • Espressomaskin med mjölkskummare

  Espressomaskin med mjölkskummare
 • Espressomaskin med mjölkskummare

  Espressomaskin med mjölkskummare
 • Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm

  Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm
  Brygg din egen cappuccino eller café latte med hjälp av denna mjölkskummare!Utrustad med ett genomskinligt lock kan  du enkelt följa processen i denna stilrena elektriska mjölkskummare. Italienska Bialetti älskar kaffe och gör allt för att du ska kunna brygga alla typer i ditt eget kök. Denna mjölkskummare värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och café latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!    Specifikationer:- Typ: Mjölkskummare.- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål & plast.- Höjd: 20 cm.- Effekt: 500 Watt.- Tål maskindisk: Nej.
 • Graef Ms701eu Milk Frother White 450 Watt Mjölkskummare - Vit

  Graef Ms701eu Milk Frother White 450 Watt Mjölkskummare - Vit
  - Färg/Material: Vit - Effekt: 450 - Bruttovikt: 1,58 - Nettovikt: 1,05
 • EMERIO MK-109436 Mjölkskummare

  EMERIO MK-109436 Mjölkskummare
 • Mjölkskummare Cremio 2.0

  Mjölkskummare Cremio 2.0
 • SEVERIN SM 9495 - Svart Induktionsmjölkskummare

  SEVERIN SM 9495 - Svart Induktionsmjölkskummare
 • SP700+ Mjölkskummare med 13 Program

  SP700+ Mjölkskummare med 13 Program
 • SMEG MFF01PGEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellgrön

  SMEG MFF01PGEU Mjölkskummare 50’s Retro Style - Pastellgrön
 • LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart

  LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med denna mjölkskummare från danska Bodum. Den har ett handtag som gör den lätt att använda, häll i kall mjölk och dra handtaget upp och ner så har du skummad mjölk på nolltid. Den stilrena designen gör den fin att låta stå framme som en del av inredningen i köket.
 • Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L

  Helautomatisk Espressomaskin med Mjölkskummare Vit 1,4L
 • LF Mjölkskummare 600 W 250ml

  LF Mjölkskummare 600 W 250ml
  Mjölkskummare som skummar mjölken på några få sekunder och har en kapacitet på 250 ml. som blir till 170 ml. skummat mjölk. Den har inbyggt värmeelement och den har anti-stänk lock. Den har tre funktioner: skumma varm mjölk, skummar kall mjölk och värmer upp mjölken. Tål maskindisk.
 • Sjöstrand Mjölkskummare

  Sjöstrand Mjölkskummare
  Föredrar du luftigt mjölkskum till din café latte eller vill du ha hårt skum till din Cappuccino? Oavsett vilket så kan den här stilrena mjölkskummare från Sjöstrand hjälpa dig med uppgiften. Mjölkskummaren är i rostfritt stål med dubbla väggar och har en smart non-stick yta på insidan som gör att mjölken inte fastnar. Kannan har en 360 graders sladdlös rotation vilket ger dig full rörelsefrihet när du tillreder din kaffespecialitet. Den blanka och eleganta designen gör att mjölkskummaren kan stå framme på bänken som en fin inredningsdetalj när den inte används. Max. kapaciteten för omrörning är 300 ml och för vispen att göra skum är max. kapaciteten 150 ml. Den är även utrustad med automatisk avstängning och överhettningsskydd för din säkerhet.
 • Mjölkskummare 2.0 Rostfri

  Mjölkskummare 2.0 Rostfri
  Fantastiskt mjölkskum är bara ett knapptryck bort! Njut av krämig caffe latte, cappuccino eller en iskall kaffedrink. Vår prisbelönta mjölkskummare Cremio ger dig perfekt skummad mjölk varje gång. Mängden mjölk är anpassad för att passa e
 • Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.

  Severin Spuma Plus mjölkskummare, 700 ml.
  Severins patenterade Spuma Plus-mjölkskummare klarar av det mesta mellan himmel och jord. Den kan naturligtvis skumma både varmt och kallt krämigt mjölkskum och den kan värma upp till 700 ml mjölk. Den har en öppning i locket som gör att du enkelt tillsätter choklad i mjölken och skapar läckra drycker. Mjölkskummaren har totalt 13 olika inställningar till allt från växtbaserad mjölk till bebismat och proteinshakes till glögg. Den upplysta LED-displayen gör det lätt att välja mellan programmen och den visar dig om maskinen arbetar med en kall eller varm dryck. Mjölkskummarens kanna i rostfritt stål tål maskindisk och då Spuma Plus arbetar med hjälp av induktion kan du var säker på att mjölken aldrig bränns.
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit

  Smeg MFF01 Mjölkskummare Vit
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme för uppvärmningen och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Bland programmen finns varm choklad, varm mjölk, lätt/kraftig skumning, lätt/kraftig kall skumning och varm/kall manuell skumning.Mjölkskummaren har en ergonomisk design med en elegant, högglansig finish. Utöver att den är funktionell är den också är dekorativt tillskott till ditt kök, den har nämligen den snyggaste retro-designen, som passar perfekt in i det moderna så som det klassiska köket. Välj mellan olika färger och välj den som passar din stil i köket bäst.
 • Melitta Cremio 2.0 Steel Stainless Mjölkskummare - Stål

  Melitta Cremio 2.0 Steel Stainless Mjölkskummare - Stål
  Krämig, krämigare, CREMIO®CREMIO® med en elegant look i rostfritt stål ger perfekt skummad mjölk för kaffespecialiteter på ett ögonblick.Den tillreder latte macchiato eller cappuccino precis som på ditt italienska favoritcafé. Och detbästa av allt är: CREMIO® tillreder dina favoriter hemma! Kall skummad mjölk från CREMIO® är det perfektasättet att komplettera efterrätter och frukt med ett lättare alternativ till grädde. Och eftersom CREMIO®kan värma upp mjölk är den mycket populär bland mjölk- och chokladfantaster.Ytterligare produktegenskaperNon-stick-behållare med hölje i rostfritt stålBelysta knappar: varm skummad mjölk/varm mjölk/kallskummad mjölkEndast ett steg för att göra varm chokladGör även skummad mjölk av soja- eller laktosfri mjölkEnkel och grundlig rengöring med till exempelmjölksystemrengöringspaketet PERFECT CLEAN frånMelitta®Mängd skummad mjölk: 100–150 mlMängd varm mjölk: 100–250 mlAutomatisk avstängning: Apparaten stängs av automatiskt när tillredningen är klar eller när det finns förlite mjölk i behållarenAvstängning vid lyftning: Apparaten stängs av närden lyfts bort från sin basplatta360° basplatta med gummifötter, sladdlös behållareIntegrerad kabelförvaringEnergiförbrukning i stand-by-läge< 1 watt450 watt
 • Bodum - Bistro Mjölkskummare Elektrisk Svart

  Bodum - Bistro Mjölkskummare Elektrisk Svart
  Bistro mjölkskummare från Bodum är en lättanvänd mjölkskummare som snabbt och enkelt värmer och skummar mjölk till latte eller cappuccino. Mjölken uppnår en värme på cirka 70 grader.
 • Mjölkskummare

  Mjölkskummare
  Stilren Mjölkskummare från SMEG.Uppvärmning med induktionsteknikLock och mått i TritanLöstagbar kanna i rostfritt stålKannans kapacitet: 500ml/värmning 250ml/skumningBakgrundsbelyst programvredInbyggd kabelvindaEffekt: 500 wattFunktioner:Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skumVarm mjölkVarm choklad

Kan man skumma mjölk utan maskin?

Ja, man kan fixa sitt skummade mjölk utan att använda en kaffemaskin eller elektrisk mjölkskummare. Det viktiga är att du värmer mjölken till cirka 60-65 grader innan du gör skummet. Du får absolut inte gå över 70 grader då mjölken då blir förstörd.

Du kan skumma genom att vispa hårt med en vanlig handvisp, eller hälla upp den värma mjölken i en burk med lock och skaka kraftigt i cirka 30 sekunder. Häll sedan sakta ner din skummade mjölk ovanpå din nybryggda kopp med cappucinokaffe.

Om du provat skumma med en maskin kanske du kommer att märka lite skillnad. Din handskummade mjölk håller inte ihop lika bra som den maskinskummade. Så vill du göra lite proffsigare kaffedrycker som en riktig barista, då bör du skaffa en mjölkskummarmaskin eller köpa en espressomaskin med inbyggd skummare. Vill du ta dina kaffedrinkar till en ny nivå kan du också prova laborera med olika smaker på kaffesirap.

ileadileadilead