Rengöring & avkalkning

Rengörings- och avkalkningstabletter

Hel- och halvautomatiska kaffemaskiner måste rengöras med jämna mellanrum och det kan du göra med rengöringstabletter. Många tillverkare av espressomaskiner har tagit fram egna tabletter för rengöring och avkalkning. Här listar vi avkalkningstabletter men även flytande rengöringsmedel och avkalkning som du kan beställa på nätet.

Populärt inom rengöring & avkalkning

 • Rengöringsmedel Perfect Clean 4st/fp

  Rengöringsmedel Perfect Clean 4st/fp
  Rengöringsmedel för Melittas helautomatiska kaffemaskiner. 4st per förpackning.
 • Diversey Rengöring Café Liquid C2.3 för kaffebryggare 6 x 1l

  Diversey Rengöring Café Liquid C2.3 för kaffebryggare 6 x 1l
  Ett fosfatfritt lösningsmedel som är framtaget för att effektivt ta bort kaffefläckar och -rester.Suma® Café Liquid är ett högkvalitativt rengöringsmedel för kaffebryggare. Den här produkten hör till det omfattande Suma® Café-sortimentet, och är speciellt framtagen för att avlägsna rester och oljor i kaffebryggare. Rengöringsmedlet eliminerar aktivt källan till kaffe som smakar unket och bittert, och det bidrar även till att kaffebryggaren hålls i toppskick. Kaffet kommer att smaka märkbart färskare och fylligare när kaffebryggaren underhålls med den här produkten. Den här mångsidiga produkten som kan användas för en rad olika apparater är ett lämpligt tillskott till alla restauranger, kök eller kaféer. Det fungerar effektivt på allt från kannbryggare och droppkaffebryggare, till termosbryggare och kaffemaskiner. Produkten är även enkel att använda och förvara, eftersom den helt enkelt kan användas i en normal bryggning med varmvatten, eller appliceras som en blötningslösning. Den passar perfekt för användning på rostfritt stål och de allra flesta ytor på diskmaskiner, utom aluminium. Det är även den perfekta produkten för kontor, konferensrum eller hotell med kaffebryggare, kiosker, varuautomater eller rastrum.Effektiv borttagning av kaffeoljor och -resterGer dig bättre och färskare kaffeFörbättrar maskinens prestandaEnkel och effektiv att användaFosfatfriMångsidig användning för olika slags maskinerPerfekt för kiosker och rastrumCertifiering: NSF, kosher och halalFärg: BlåKapacitet: 6 x 1 L
 • Melitta Anti Calc 250ml

  Melitta Anti Calc 250ml
  Avskalare till kaffebryggare

Rengöra termosar och kaffekannor

Rengöringsmedel och avkalkning kan också användas för att rengöra din bästa kaffetermos eller firmans / föreningens stora pumptermos.