Rengöring & avkalkning

Rengörings- och avkalkningstabletter

Hel- och halvautomatiska kaffemaskiner måste rengöras med jämna mellanrum och det kan man göra med rengöringstabletter. Många tillverkare av espressomaskiner har tagit fram egna tabletter för rengöring och avkalkning. Här listar vi avkalkningstabletter men även flytande rengöringsmedel och avkalkning som du kan beställa på nätet.

Populärt inom rengöring & avkalkning

 • Moccamaster - Moccamaster Avkalkningsmedel

  Moccamaster - Moccamaster Avkalkningsmedel
  Kalka av din Moccamaster med avkalkningsmedel som avlägsnar både fett och kafferester men avkalkar även kaffebryggaren på samma gång. Moccamaster har tagit fram detta avkalkningsmedel speciellt för att förlänga livstiden på din bryggare och detta medel är helt luktfritt. Om man vill njuta av gott kaffe varje dag bör man underhålla sin produkt regelbundet med detta medel. Flaskan på 1 liter räcker till ca 3 st avkalkningar.
 • HANESTRÖM Universellt avkalkningsmedel W9-09604-SN 500 ml

  HANESTRÖM Universellt avkalkningsmedel W9-09604-SN 500 ml
 • Staples Avkalkningsmedel för kaffemaskiner, klart koncentrat, 500 ml

  Staples Avkalkningsmedel för kaffemaskiner, klart koncentrat, 500 ml
  Avkalkningslösningen från Staples® förhindrar och tar effektivt bort kalkavlagringar från kaffebryggare, vattenkokare och andra hushållsapparater.Den här avkalkningslösningen är idealisk för att hålla kaffemaskiner rena och kan även användas på olika typer av spisar, ångpannor och köksredskap för att ta bort envisa kalkavlagringar. De envisa kalkavlagringarna som uppkommer på grund av ”hårt vatten” kan hindra varmvattenberedare från att fungera effektivt. Ansamlingen av kalkavlagringar på mässing, koppar, tenn, rostfritt stål, aluminium och andra metallytor kan förhindras med den här avkalkningslösningen. När det används regelbundet kommer en ren maskin att spara på energikostnader och avkalkningslösningen kan också förlänga livslängden på utrustningen.pH-värde: ca 1,0OparfymeradDosering: 100 ml avkalkningsmedel till 500 ml vattenUtseende: Färglös till svagt gul vätska
 • DE'LONGHI EcoDecalk 500ml Avkalkningsmedel

  DE'LONGHI EcoDecalk 500ml Avkalkningsmedel

Fler tips på rengöring & avkalkning

 • MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för kaffebryggare 6-pack

  MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för kaffebryggare 6-pack
 • Sage - Sage Avkalkningsmedel espressomaskin

  Sage - Sage Avkalkningsmedel espressomaskin
  Avlägsnar kalk från din espressomaskin, kaffebryggare och vattenkokare.
 • MOCCAMASTER Avkalkningsmedel till kaffebryggare 1 liter

  MOCCAMASTER Avkalkningsmedel till kaffebryggare 1 liter
 • MELITTA Anti Calc Espressomaskiner

  MELITTA Anti Calc Espressomaskiner
 • PHILIPS CA6520/00 Senseo Avkalkningsmedel 250 ml

  PHILIPS CA6520/00 Senseo Avkalkningsmedel 250 ml
 • MELITTA Anti Calc Bio Liquid - Flytande avkalkning för kaffebryggare och kaffemaskiner (250 ml)

  MELITTA Anti Calc Bio Liquid - Flytande avkalkning för kaffebryggare och kaffemaskiner (250 ml)
 • DE'LONGHI EcoDecalk 2x100ml Avkalkningsmedel

  DE'LONGHI EcoDecalk 2x100ml Avkalkningsmedel
 • MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för espressomaskiner 4-pack

  MELITTA Anti Calc Bio Powder - Avkalkningspulver för espressomaskiner 4-pack
 • Rengöringsmedel Perfect Clean 4st/fp

  Rengöringsmedel Perfect Clean 4st/fp
  Rengöringsmedel för Melittas helautomatiska kaffemaskiner. 4st per förpackning.
 • Diversey Rengöring Café Liquid C2.3 för kaffebryggare 6 x 1l

  Diversey Rengöring Café Liquid C2.3 för kaffebryggare 6 x 1l
  Ett fosfatfritt lösningsmedel som är framtaget för att effektivt ta bort kaffefläckar och -rester.Suma® Café Liquid är ett högkvalitativt rengöringsmedel för kaffebryggare. Den här produkten hör till det omfattande Suma® Café-sortimentet, och är speciellt framtagen för att avlägsna rester och oljor i kaffebryggare. Rengöringsmedlet eliminerar aktivt källan till kaffe som smakar unket och bittert, och det bidrar även till att kaffebryggaren hålls i toppskick. Kaffet kommer att smaka märkbart färskare och fylligare när kaffebryggaren underhålls med den här produkten. Den här mångsidiga produkten som kan användas för en rad olika apparater är ett lämpligt tillskott till alla restauranger, kök eller kaféer. Det fungerar effektivt på allt från kannbryggare och droppkaffebryggare, till termosbryggare och kaffemaskiner. Produkten är även enkel att använda och förvara, eftersom den helt enkelt kan användas i en normal bryggning med varmvatten, eller appliceras som en blötningslösning. Den passar perfekt för användning på rostfritt stål och de allra flesta ytor på diskmaskiner, utom aluminium. Det är även den perfekta produkten för kontor, konferensrum eller hotell med kaffebryggare, kiosker, varuautomater eller rastrum.Effektiv borttagning av kaffeoljor och -resterGer dig bättre och färskare kaffeFörbättrar maskinens prestandaEnkel och effektiv att användaFosfatfriMångsidig användning för olika slags maskinerPerfekt för kiosker och rastrumCertifiering: NSF, kosher och halalFärg: BlåKapacitet: 6 x 1 L

Rengöra termosar och kaffekannor

Rengöringsmedel och avkalkning kan också användas för att rengöra din bästa kaffetermos eller firmans / föreningens stora pumptermos.

ilead