Kaffekannor

Det här är vårt urval av kaffekannor som är fina att servera kaffe ur. Här finns kannor i både glas och porslin. En del av kannorna passar till specifika kaffebryggare.

Populärt inom kaffekannor

 • Smeg Kaffekanna Till Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Glas Transparent

  Smeg Kaffekanna Till Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Glas Transparent
  Passar Smeg Kaffebryggare DCF01 och DCF02. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Dorre Agnes Kaffekanna - Kaffekannor Rostfritt Stål

  Dorre Agnes Kaffekanna - Kaffekannor Rostfritt Stål
  Agnes kaffekanna har visselfunktion och passar alla spisar. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanna 6 Personer 1,25 L - Kaffekannor Porslin Vit

  Villeroy & Boch French Garden Fleurence Kaffekanna 6 Personer 1,25 L - Kaffekannor Porslin Vit
  Denna kaffekanna kommer från Villeroy & Bochs serie French Garden Fleurence, som har fått sitt namn från en fransk stad. Serien går i gult och grönt, med inslag av vackra sommardetaljer. Tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Rymmer 1,25 L. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit

  Rosenthal Brillance Lock Till Kaffekanna - Kaffekannor Vit
  Brillance Lock Till Kaffekanna från Rosenthal. Kaffekannor Vit . Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.

Fler tips på kaffekannor

 • Sagaform - Accent Kaffekanna 100 cl Vit

  Sagaform - Accent Kaffekanna 100 cl Vit
  Accent Kaffekanna 100 cl Vit från Sagaform
 • Kockums - SÅLD Kockums Kaffekanna

  Kockums - SÅLD Kockums Kaffekanna
  Kaffekanna i rostfritt stål från Kockums.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Sagaform Accent Kaffekanna - Kaffekannor Polypropen Svart

  Sagaform Accent Kaffekanna - Kaffekannor Polypropen Svart
  Kaffekanna från Sagaform som kombinerar en stilren look med en ergonomisk design. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • DeLonghi - Kaffekanna

  DeLonghi - Kaffekanna
  Fullända din espressomaskin med denna glaskanna från De'Longhi som rymmer 75cl vilket motsvarar 6 koppar. Kannan passar till alla De'Longhis modeller som har receptet "Coffee Pot" som receptalternativ vilket är perfekt när du får gäster - tryck bara på knappen och vänta på kaffet.
 • Villeroy & Boch White Pearl Kaffekanna - Kaffekannor Benporslin Vit

  Villeroy & Boch White Pearl Kaffekanna - Kaffekannor Benporslin Vit
  En kaffekanna från Villeroy & Bochs serie White Pearl som känneteckna av sin tidlösa elegans. Är tillverkad av det slitstarka materialet benporslin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Kaffekanna

  Arabia - Ruska Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gense - SÅLD Galax Kaffekanna och Sockerskål

  Gense - SÅLD Galax Kaffekanna och Sockerskål
  Kaffekanna och sockerskål ur serien Galax formgivna av Carl Arne Breger för Gense.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Versace Medusa Rhapsody Kaffekanna 1,2 L - Kaffekannor Porslin Guld

  Versace Medusa Rhapsody Kaffekanna 1,2 L - Kaffekannor Porslin Guld
  Kaffekanna från Versace med en lyxig design med en barockinspirerad stil med ett vackert, gyllene blomstermotiv. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin för att hålla i generationer med guldiga detaljer för en lyxig känsla. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Om kaffekannan från Versace- Tillverkad av porslin.- Lyxig design.- Vackert blomstermotiv med gyllene toner.- Barockinspirerad stil.- Från serien Medusa Rhapsody.- Dekorativt lock ingår. Skötselråd för kaffekannan- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Upsala-Ekeby - Kaffekanna Upsala-Ekeby

  Upsala-Ekeby - Kaffekanna Upsala-Ekeby
  Kaffekanna från Upsala-Ekeby. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Modern House - Reservdel Lundi kaffekanna 0,7 L smoke

  Modern House - Reservdel Lundi kaffekanna 0,7 L smoke
  Reservdel Lundi kaffekanna 0,7 L smoke till Modern House Lundi kaffebryggare. Måltiden är en sinnesupplevelse, men även tillagningen. Modern House är ett etablerat varumärke och totalleverantör med allt du behöver till ditt funktionella kök. Modern House lägger stor vikt vid modern design och utsökt finish inom alla produktgrupper, vilket tillfredsställer praktisk funktionalitet tillsammans med din estetiska aptit.
 • Andersson CEM 2.5 Kaffekanna

  Andersson CEM 2.5 Kaffekanna
  Andersson CEM 2.5 KaffekannaOm du äger kaffebryggaren CEM 2.5 från Andersson och behöver en ny kanna, har du kommit till rätt ställe! Denna kaffekanna är tillverkad av glas och plast, har en kapacitet på 1,5 liter/12 koppar kaffe och är kompatibel med Andersson CEM 2.5. För att säkerställa en god kaffesmak rekommenderas att hålla både kaffebryggaren och kannan ren.
 • Ferm Living - Sekki Kaffekanna 1 L Kräm

  Ferm Living - Sekki Kaffekanna 1 L Kräm
  Med denna kaffekanna från Ferm Livings serie Sekki tar du din vardagliga kafferitual till en helt ny nivå. Använd den tillsammans med Sekki droppkaffebryggare för en fulländad upplevelse. Serien kommer i gräddfärgat glaserat stengods och är inspirerad av den japanska estetiken. Ett stort urval av ytterligare fina produkter finns i denna serie att kombinera med.
 • Vintage - Kaffekanna, gräddsnipa och sockerskål i Nysilver

  Vintage - Kaffekanna, gräddsnipa och sockerskål i Nysilver
  Kaffekanna, gräddkanna och sockerskål i nysilver. Märkt KGMG AB NS.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Upsala-Ekeby - Kaffekanna Upsala-Ekeby

  Upsala-Ekeby - Kaffekanna Upsala-Ekeby
  Kaffekanna från Upsala-Ekeby. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Stelton Amphora Kaffekanna 1 L Soft Peach - Kaffekannor Plast Persika

  Stelton Amphora Kaffekanna 1 L Soft Peach - Kaffekannor Plast Persika
  Kaffekannan från Stelton har en vacker, rundad form med en distinkt överdel och ett bekvämt handtag. Den är tillverkad av plast med en insats i glas för att hålla värmen länge. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Sebastian Holmbäck. Om kaffekannan från Stelton- Vacker design.- Tillverkad av plast och glas.- Kaffekannan kommer i 3 olika färger.- Finns även som en tekanna. Skötselråd för kaffekannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Rörstrand - Kaffekanna Sylvia

  Rörstrand - Kaffekanna Sylvia
  Kaffekanna i modellen Sylvia producerad av Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Moccamaster glaskanna KBG/KBGC741

  Moccamaster glaskanna KBG/KBGC741
  Moccamaster glaskanna med svart handtag och lock, som passar till modeller med automatiskt droppstopp som KBG/KBGC741, KGBC744, CD och GCS. Omrörarlocket som medföljer gör att kaffet b
 • Versace Medusa Blue Kaffekanna 1,2 L - Kaffekannor Porslin Blå

  Versace Medusa Blue Kaffekanna 1,2 L - Kaffekannor Porslin Blå
  Kaffekanna från Versace med en glamorös design med en elegant, blå färg med en guldig dekor för ett lyxigt uttryck. Den är tillverkad av porslin i premiumkvalitet för att hålla i många år framöver med ett dekorativt lock med en vinge. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om kaffekannan från Versace- Tillverkad av porslin.- Glamorös design.- Lyxig, guldig dekor.- Elegant, blå färg.- Från serien Medusa Blue.- Dekorativt lock med en vinge ingår. Skötselråd för kaffekannan- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vintage - Kaffekanna Sigvard Bernadotte

  Vintage - Kaffekanna Sigvard Bernadotte
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte, för Moderna Kök Stockholm. Rostfritt stål med svart backelit handtag, tillverkad på 1900-talets mitt.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Kaffekanna i nysilver 1900 talets första hälft

  Vintage - Kaffekanna i nysilver 1900 talets första hälft
  Kaffekanna i nysilver från tidigt 1900-tal. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina

  Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med handtag i teak.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Kaffekanna Fina Pannan

  Vintage - SÅLD Kaffekanna Fina Pannan
  Kaffekanna Fina Pannan.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - Kaffekanna av Stig Lindberg

  Gustavsberg - Kaffekanna av Stig Lindberg
  Kaffekanna formgiven av Stig Lindberg vid Gustavsberg. BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Hög Kaffekanna Sigvard Bernadotte

  Vintage - Hög Kaffekanna Sigvard Bernadotte
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hay Brew Kaffekanna - Kaffekannor Borosilikatglas Ljusblå

  Hay Brew Kaffekanna - Kaffekannor Borosilikatglas Ljusblå
  Kaffekanna från Hay med en modern design med lekfulla färgkombinationer. Den är tillverkad av tåligt borosilikatglas perfekt för varma drycker som kaffe och te. Kombinera kaffekannan med Brew koppar från Hay. Om kaffekannan från Hay- Kombinera kaffekannan med Brew koppar från Hay.- Finns i flera färger. Skötselråd för kaffekannan- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Arabia - Ruska Kaffekanna

  Arabia - Ruska Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Ruska formgiven av Ulla Procopé för Arabia.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Versace Prestige Gala Kaffekanna - Kaffekannor Porslin Svart

  Versace Prestige Gala Kaffekanna - Kaffekannor Porslin Svart
  Kaffekannan från Rosenthal har klassisk, tidlös design i porslin med matchande lock för enkel användning och praktiskt handtag på sidan perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis. Den har vackra detaljer runt omkring. Tillverkad i Danmark. Om kaffekannan från Rosenthal- Gjord av porslin.- Perfekt för vardagligt användande, till frukosten eller fikat exempelvis.- Från serien Prestige Gala.- Tillverkad i Danmark. Skötselråd för kaffekannan- Tål diskmaskin. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vintage - Kaffekanna Sigvard Bernadotte med bakelithandtag

  Vintage - Kaffekanna Sigvard Bernadotte med bakelithandtag
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte, litet nagg på bakelithandtaget.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint

  Hay - Kaffekanna M 0,8 L Mint
  Designer George Sowden's Coffee Pot av porslin där kaffet eller ditt te, bryggs via en innovativ SoftBrew™ -bryggningsanordning, ett centralt placerat mikrotunt filter av rostfritt stål, allt för den goda smakens skull.Coffee Pot finns i två olika storlekar och härligt retroinspirerade färger. Både kannan och filtret kan diskas i maskin.
 • Stelton Amphora Kaffekanna 1 L Soft Black - Kaffekannor Plast Svart

  Stelton Amphora Kaffekanna 1 L Soft Black - Kaffekannor Plast Svart
  Kaffekannan från Stelton har en vacker, rundad form med en distinkt överdel och ett bekvämt handtag. Den är tillverkad av plast med en insats i glas för att hålla värmen länge. Perfekt till vardags och finare tillfällen. Formgiven av Sebastian Holmbäck. Om kaffekannan från Stelton- Vacker design.- Tillverkad av plast och glas.- Kaffekannan kommer i 3 olika färger.- Finns även som en tekanna. Skötselråd för kaffekannan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Kaffekannor och mer Vatten Kaffe & Te hos Royal Design.
 • Vintage - SÅLD Kaffekanna i emalj Kockums

  Vintage - SÅLD Kaffekanna i emalj Kockums
  Kaffekanna i emalj från Kockums. Rymmer 1 1/2 liter. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Kaffekanna 1,25 L Vit

  ROYAL PORCELAIN - Extreme Platinum Kaffekanna 1,25 L Vit
  Extreme Platinum kaffekanna från Royal Porcelain. Servera kaffe eller te ur denna kanna med dekorativ silverkant. Den enkla, tidlösa designen gör att servisen är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger. Extreme Platinum är en modern festservis. Serien har en stram, ren design med spännande former, alla kantade med silver.
 • Rörstrand - SÅLD Kaffekanna med grön kantdekor

  Rörstrand - SÅLD Kaffekanna med grön kantdekor
  Kaffekanna med grön kantdekor från Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Koka Blå Kaffekanna

  Rörstrand - Koka Blå Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Koka Blå formgiven av Hertha Bengtsson för Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Hollywood Kaffekanna Nils Johan

  Vintage - Hollywood Kaffekanna Nils Johan
  Kaffekanna ur serien Hollywood formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med bakelithandtag.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gefle - Cecil Kaffekanna

  Gefle - Cecil Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Cecil från Upsala-Ekeby Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Kaffekanna S. Bernadotte med handtag i teak

  Vintage - Kaffekanna S. Bernadotte med handtag i teak
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med handtag i teak.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Rörstrand - Swedish Grace Kaffekanna

  Rörstrand - Swedish Grace Kaffekanna
  Kaffekanna i serien Swedish Grace formgiven av Louise Adelborg vid Rörstrand.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - Terma kaffekanna

  Gustavsberg - Terma kaffekanna
  kaffekanna ur serien Terma av Stig Lindberg för Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Royal Copenhagen - SÅLD Musselmalet Gräddsnipa sockerskål och kaffekanna

  Royal Copenhagen - SÅLD Musselmalet Gräddsnipa sockerskål och kaffekanna
  Kaffekanna med gräddsnipa och sockerskål ur serien Musselmalet från Royal Copenhagen.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gustavsberg - SÅLD Kaffekanna med knopp

  Gustavsberg - SÅLD Kaffekanna med knopp
  Kaffekanna med knopp ur serien Terma av Stig Lindberg för Gustavsberg.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Gefle - SÅLD Grand Kaffekanna

  Gefle - SÅLD Grand Kaffekanna
  Kaffekanna ur serien Grand formgiven av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina

  Kosta Boda - Kaffekanna Nils Johan Christina
  Kaffekanna formgiven av Sigvard Bernadotte för Nils Johan, gjord i rostfritt stål med handtag i teak.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Kaffekanna Sockerskål och Gräddsnipa Lidköping

  Vintage - Kaffekanna Sockerskål och Gräddsnipa Lidköping
  Sockerskål och gräddsnipa från Lidköping. Märkning ALP Lidköping.Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - SÅLD Musselmalet Kaffekanna Bing & Gröndahl

  Vintage - SÅLD Musselmalet Kaffekanna Bing & Gröndahl
  Kaffekanna ur serien Musselmalet från Bing & Gröndahl.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Kaffekanna 1,2 L Vit

  ROYAL PORCELAIN - Angelina Platinum Kaffekanna 1,2 L Vit
  Angelina Platinum kaffekanna från Royal Porcelain. Servera kaffe eller te ur denna kanna som rymmer 1,2 L. Tål maskindisk. Angelina Platinum är den perfekta servisen för att täcka alla livets tillfällen. Den delikata färgpaletten gör att porslinet är lika relevant för alla årstider och kan kombineras med dekorationer i dina favoritfärger.
 • Rörstrand - Entré Kaffekanna

  Rörstrand - Entré Kaffekanna
  Kaffekanna, nr. 140, ur serien Entré av Carl-Harry Stålhane. Proveniens Albin Kristensson.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Vintage - Kaffekanna, sockerskål och gräddsnipa med blå dekor

  Vintage - Kaffekanna, sockerskål och gräddsnipa med blå dekor
  Kaffekanna, sockerskål och gräddsnipa med blå dekor.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.
 • Sagaform - Accent kaffekanna 100 cl svart

  Sagaform - Accent kaffekanna 100 cl svart
  Accent kaffekanna 100 cl svart från Sagaform
 • Moccamaster glaskanna KB741-744 1,25 L

  Moccamaster glaskanna KB741-744 1,25 L
  Glaskanna till Moccamaster KB741-744 med svart handtag och lock.
ilead