Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

Burkarna du hittar längre ner på sidan är nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera. Oavsett om du köper nytt eller begagnat finns det både runda och fyrkantiga förvaringsburkar att välja på.

En bra kaffeburk ska sluta tätt

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Kaffeburk have a coffee

  Kaffeburk have a coffee
  Retroinspirerad kaffeburk i plåt med texten Have a coffee, Do stupid things faster and with more energy samt text på sidan If you double the sugar you double the effect. En inredningsdetalj som&he
 • Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål

  Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål
  En snygg kaffeburk från Moccamaster. Har ett lufttätt lock som gör att du kan bevara ditt kaffe med optimal smak. Dessutom är den ju riktigt snygg! Med en kapacitet på 0,45 liter malet kaffe.
 • Kaffeburk coffee shop med knäpplock

  Kaffeburk coffee shop med knäpplock
  Snygg kaffeburk i plåt med texten The Mobile Coffee Shop. Kaffeburken har ett knäpplock som gör burken enkel att försluta. Plåtburken är i en gammeldags blå- och vitfärgskala med gul/guldiga

Fler tips på kaffeburkar

 • Aida Café Förvaringsburk Med Lock 38 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Aida Café Förvaringsburk Med Lock 38 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk design i glas med tätslutande lock för att hålla maten färsk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En smart och praktisk lösning i köket. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Passar för ris, örter, svampar, etc. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av glas.- Tätslutande lock.- Cylindrisk design.- Från serien Café.- Förvaringsburken kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Kapacitet: 38 cl.- Höjd: 60 mm.- Diameter: 100 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin upp till 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Muubs Valley Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock sten Natur

  Muubs Valley Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock sten Natur
  Burken från Muubs har en rustik design i natursten med ett orört yttre och ett polerat inre perfekt för förvaring av olika saker. Produkten är tillverkad av naturligt material och gör därför varje del unik. Kombinera med andra delar i serien och skapa din personliga look. Om burken från Muubs- Rustik design.- Naturligt material.- Polerat inre.- Orört yttre.- Gjord av natursten.- Matsäker. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk Coca Cola 3 liter

  Kaffeburk Coca Cola 3 liter
  Snygg Coca colaburk för till exempel kaffe, stor som rymmer 3 liter. Den retroinspirerade cocacolaburken är framtagen för att kunna bistå med förvaring som håller fukt och väta ute. Förutom at
 • Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Burken från Mette Ditmer har en uttrycksfull design i glas med vackra fasetter och en exklusiv känsla. Den har ett mångsidigt lock för snygg förvaring. Om burken från Mette Ditmer- Uttrycksfull design.- Vackra fasetter.- Exklusiv känsla.- Burken kommer i olika färger.- Höjd: 113 mm.- Diameter: 105 mm.- Tillverkad av glas. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /burgundy - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Blå

  Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /burgundy - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Blå
  Tin By Sowden Förvaringsburk är en snygg plåtburk som också har ett lufttätt lock.I denna kan du förvara kaffe, te, ris eller andra torra produkter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Burk 120 Cl / Mörkgrön - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Marimekko Oiva/tiiliskivi Burk 120 Cl / Mörkgrön - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Burken från Marimekko har en klassisk look i stengods med ett ikoniskt tegelmönster och ett lock i kork med en logga på insidan perfekt för snygg förvaring. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Armi Ratia. Originaldesign från år 1952. Om burken från Marimekko- Oiva/Tiiliskivi uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Tiiliskivi är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Armi Ratia.- Höjd: 170 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 120 cl.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 950 g. Skötselråd för burken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Swiss Diamond Lock Med Värmetåligt 20 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Swiss Diamond Lock Med Värmetåligt 20 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Locket från Swiss Diamond har värmetålig design i glas. Det har slitstarkt material med praktiskt handtag på toppen. Välj mellan olika storlekar. Premiumkvalitet. Om locket från Swiss Diamond- Tillverkat av glas.- Praktiskt handtag.- Passar för stekpanna med en kastrull.- Värmetåligt glas.- Locket kommer i olika storlekar.- Ugnssäkert upp till 260 °C. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin.- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk Matt Svart/guld - Förvaringsburkar & lock Plåt Mattsvart

  Solstickan Kaffeburk Matt Svart/guld - Förvaringsburkar & lock Plåt Mattsvart
  Kaffeburk Matt, Svart/guld från Solstickan. Förvaringsburkar & lock Mattsvart Plåt. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Nicolas Vahé Presentation Bestickhållare H:11 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål

  Nicolas Vahé Presentation Bestickhållare H:11 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål
  Bestickhållaren från Nicolas Vahé har en stilren design i rostfritt stål och mässing med två fack en smart och praktisk lösning i köket. Om bestickhållaren från Nicolas Vahé- Höjd: 110 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Vit

  Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Vit
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Stekspadar Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Med Stekspadar Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Den har medföljande köksredskap i teak. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Joseph Joseph Compo 4 Caddy Matavfallshink - Förvaringsburkar & lock Plast Grå

  Joseph Joseph Compo 4 Caddy Matavfallshink - Förvaringsburkar & lock Plast Grå
  Förvara ditt matavfall smart i Compo™ 4 Caddy matavfallshink från Joseph Joseph i smal design med flip-up lock och en extra bred öppning 22 cm, idealisk för att skrapa ned matrester direkt från tallriken.Utrustad med en justerbar luftventil på lockets insida. I öppet läge släpper den ut fukt för att motverka uppkomst av odör. Stängt läge skapar en barriär mot insekter, perfekt vid varmare klimat. Den smala designen gör att hinken går att förvara både på diskbänken liksom hängandes på den medföljande konsollen.Kapacitet 4 liter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Burk Trogen Sitt Ursprung 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart

  Arabia Mumin Burk Trogen Sitt Ursprung 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart
  Den här burken från Arabia berättar en historia om hur Muminfamiljen startat ett nytt liv i en fyr i Mumindalen. Porslinsserien "Trogen sitt ursprung" har sina rötter i två olika historier, "Pappan och havet" och "Sent i november", där man får följa författaren och illustratören Tove Jansson och hennes känslokamp med sorg och längtan efter att hennes mamma gick bort.Denna burk tål diskmaskin, frys, microvågsugn och ugn upp till 250 °C, men detta gäller ej för locket. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Ditte Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå

  Sagaform Ditte Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå
  Ostkupan från Sagaform har en handgjord design i gråbeige stengods med ett svart stänkmönster för en trendig look. Den har en dekorativ knopp i trä på toppen för optimal användarupplevelse. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Studio Sagaform. Om ostkupan från Sagaform- Vackert stänkmönster.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Från serien Ditte. Skötselråd för ostkupan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Gianni Burk Med Lock 70 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart

  Alessi Gianni Burk Med Lock 70 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart
  Gianni Burk Med Lock, Svart 70 Cl från Alessi. Förvaringsburkar & lock Svart . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Burcu Kaffeburk Svart höjd 15 diameter 13 cm

  Burcu Kaffeburk Svart höjd 15 diameter 13 cm
 • Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Latte

  Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Latte
  Burken från Mette Ditmer har en uttrycksfull design i glas med vackra fasetter och en exklusiv känsla. Den har ett mångsidigt lock för snygg förvaring. Om burken från Mette Ditmer- Uttrycksfull design.- Vackra fasetter.- Exklusiv känsla.- Burken kommer i olika färger.- Höjd: 113 mm.- Diameter: 105 mm.- Tillverkad av glas. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Tin By Sowden Förvaringsburk Gul/ - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Brun

  Hay Tin By Sowden Förvaringsburk Gul/ - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Brun
  Tin By Sowden Förvaringsburk är en snygg plåtburk som också har ett lufttätt lock.I denna kan du förvara kaffe, te, ris eller andra torra produkter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit

  Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit
  Stilren ostkupa från Sagaform som är tillverkad av en botten i stengods, och sedan ett lock i plast med en dekorativ ekknopp. Knopen gör ostkupan enkelt att använda, och men blir även ett snyggt inslag på det dukade bordet. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Ugnsfast Form Stor - Förvaringsburkar & lock Plast Grå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Ugnsfast Form Stor - Förvaringsburkar & lock Plast Grå
  Grand Cru lock som passar till ugnsfast form från Rosendahl. Praktiskt lock till din ugnsform från Gran Cru som gör det enkelt att förvara och smidigt att ta med. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Nachtmann Noblesse Förvaringsburk 30 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar

  Nachtmann Noblesse Förvaringsburk 30 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar
  Förvaringsburken från Nachtmann har en klassisk design i kristallglas med ett elegant mönster perfekt för snygg förvaring. Den har en liten, behändig storlek med ett medföljande lock. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om förvaringsburken från Nachtmann- Gjord av kristallglas.- Lyxig design.- Från serien Noblesse.- Kapacitet: 30 cl. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Staub Vitlökskruka 11 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Röd

  Staub Vitlökskruka 11 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Röd
  Förvarings kruka till vitlök med lufthål och lock från Staub. Tillverkad i stengods och kan diskas i maskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Blå

  Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Blå
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk, handgjord design i stengods med medföljande lock i teak för snygg förvaring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av stengods.- Högkvalitativt material.- Cylindrisk design.- Från serien Raw.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 100 mm.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 150 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Naturvit

  Ernst Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Naturvit
  Från Ernst vackra servis "I det enkle bor det vackra" finner du denna förvaringsburk med lock som finns i tre matta färger. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller havregryn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Ugnsfast Form Mellan - Förvaringsburkar & lock Plast Grå

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Ugnsfast Form Mellan - Förvaringsburkar & lock Plast Grå
  Grand Cru lock som passar till ugnsfast form från Rosendahl. Praktiskt lock till din ugnsform från Gran Cru som gör det enkelt att förvara och smidigt att ta med. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Förvaringsburk 16 Cm - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Klar

  Sagaform Nature Förvaringsburk 16 Cm - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Klar
  Förvaringsburken från Sagaform har en skandinavisk look i munblåst glas med ett lock i kork för snygg förvaring. Den har en klassisk form som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Studio Sagaform. Om förvaringsburken från Sagaform- Gjord av munblåst glas.- Stapelbar design.- Dekorativt lock.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Från serien Nature. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå

  Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå
  Från Ernst vackra servis "I det enkle bor det vackra" finner du denna förvaringsburk med lock som finns i tre matta färger. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller havregryn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Pride Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi

  Jonathan Adler Vice Pride Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi
  Vice Pride Burk, Multi från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Multi Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 0,50 L - Förvaringsburkar & lock Blyfritt Glas Ek

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 0,50 L - Förvaringsburkar & lock Blyfritt Glas Ek
  Här har du lösningen för förvaring i köket. Tillverkat av blyfritt glas med lock av obehandlad europeisk ek som sluter tätt tack vare silikonringen. Tål maskindisk, max 55°C (dock ej trälocket). Förvaringsburken finns i flera storlekar. Observera:Locket tål ej maskindisk. Träet är obehandlad ek. Därför kan våta livsmedel och fett påverka träet. Produkter av ek får inte ligga i blöt utan ska torkas av med en fuktig trasa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Smörskål Med Lock - Förvaringsburkar & lock Porslin

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Smörskål Med Lock - Förvaringsburkar & lock Porslin
  Smörskål med lock från Royal Copenhagen. Den här vackert dekorerade smörskålen har blivit en del av Danmarks kulturarv. Den är handmålad vilket gör varje smörskål unik. Tillhör serien Blue Fluted Mega, och är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. I serien har utvalda delar av det ursprungliga mönstret förstorats. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå

  Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå
  Blad är en serie från Klong med förvaringsburkar i två olika storlekar som passar perfekt för att förvara kaffe eller te i, eller vad man än känner för! Burkarna är tillverkade av rostfritt stål med ett sött litet blad på locket av förnicklad mässing, och till varje burk tillhör det en fin liten skopa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk Med Lock H16 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Beige

  Ernst Förvaringsburk Med Lock H16 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Beige
  Förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger har en rustik design i stengods med ett tätslutande lock med förstärkning i silikon perfekt för köket och för förvaring av godis eller annat smått. Om förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger- Rustik design.- Tvåfärgad look.- Tillverkad av stengods.- Praktiskt lock med en tätslutande silikonring.- Förvaringsburken kommer i olika storlekar. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Burk Med Lock 0,35 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Rörstrand Pli Blanc Burk Med Lock 0,35 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Burken från Rörstrand har klassisk, tidlös design i porslin med vackra detaljer på utsidan. Den har medföljande lock. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Färg och Blanche. Om burken från Rörstrand- Tidlös, klassisk design.- Vackra detaljer.- Tillverkad av porslin.- Från serien Pli Blanc.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Kapacitet: 35 cl.- Bredd: 132 mm.- Höjd: 120 mm. Skötselråd för burken- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Stelton Scoop Teburk Med Måttsked - Förvaringsburkar & lock Stål

  Stelton Scoop Teburk Med Måttsked - Förvaringsburkar & lock Stål
  Scoop är en elegant och praktisk teburk med en specialdesignad måttsked som är integrerad i trälocket. Locket har en silikonkant som bevarar teets smaker och håller det fräscht. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Gömma Steel Förvaring Ø11,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål

  Klong Gömma Steel Förvaring Ø11,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål
  Förvaringen från Klong har en elegant design i rostfritt stål för snygg förvaring perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en vacker, mjuk form. Den har en blank finish och en diskret knopp i trä. Formgiven av Mattias Stenberg. Om förvaringen från Klong- Från serien Gömma.- Tillverkad av rostfritt stål.- Knopp i trä.- Kan även användas som en smörskål.- Perfekt för servering eller förvaring av exempelvis smycken.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 115 mm.- Tillverkad i Indien Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /röd - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Rosa

  Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /röd - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Rosa
  Tin By Sowden Förvaringsburk är en snygg plåtburk som också har ett lufttätt lock.I denna kan du förvara kaffe, te, ris eller andra torra produkter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Grå

  Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Grå
  Stilren förvaringsburk i keramik från Lexington. Snygg att ställa till exempel tandborstarna i. Kombinera gärna med en matchande tvålpump eller tvålkopp i samma serie. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Bodum Classic Förvaringsburk 0,5 L Copper - Förvaringsburkar & lock Plast Koppar

  Bodum Classic Förvaringsburk 0,5 L Copper - Förvaringsburkar & lock Plast Koppar
  Förvaringsburken från Bodum har stilren, tidlös design i borosilikatglas med vackert lock perfekt för snygg förvaring. Välj mellan olika storlekar. Tillverkad i Portugal. Om förvaringsburken från Bodum- Förvaringsburken kommer i olika storlekar.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Djup: 105 mm.- Höjd: 175 mm.- Bredd: 105 mm.- Från serien Classic.- Tillverkad i Portugal.- Kapacitet: 50.0 cl.- Gjord av borosilikatglas, plast, rostfritt stål och silikon. Skötselråd för förvaringsburken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Sand

  Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Sand
  Kruset från Rörstrand har tidlös, klassisk stil i stengods med tätslutande lock perfekt för snygg förvaring. Det har tåligt material. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om kruset från Rörstrand- Gjort av stengods.- Kruset finns i olika färger.- Bredd: 138 mm.- Höjd: 132 mm.- Längd: 138 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Skötselråd för kruset- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul

  Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul
  Burken från Bloomingville har en bohemisk design i stengods med en tidlös känsla och en varm färg perfekt för köket och för badrummet. Den har ett medföljande lock perfekt för praktisk förvaring. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Bloomingville Om burken från Bloomingville- Från serien Rani.- Gjord av stengods.- Vacker glasering som gör varje exemplar unikt.- Burken kommer i olika färger.- Burken kommer i olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Röd

  Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Röd
  Vice Love Burk, Röd från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Röd Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rösle lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Store-it Burk 1,5 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd

  Rig-tig Store-it Burk 1,5 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd
  Burken från RIG-TIG by Stelton har ett stilrent utseende i klar glas med ett tätslutande lock i silikon. Den har en användarvänlig design för enkel förvaring. Om burken från RIG-TIG by Stelton- Den här produkten är godkänd för mat.- Store-It uppskattas för den stilrena looken.- Burken kommer i 3 olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Store-it Burk 1 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd

  Rig-tig Store-it Burk 1 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd
  Burken från RIG-TIG by Stelton har ett stilrent utseende i klar glas med ett tätslutande lock i silikon. Den har en användarvänlig design för enkel förvaring. Om burken från RIG-TIG by Stelton- Den här produkten är godkänd för mat.- Store-It uppskattas för den stilrena looken.- Burken kommer i 3 olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Northern Green

  Aida Raw Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Northern Green
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit
  Förvaringsburken från Solstickan har en smart design med tre fack och ett klassiskt tryck perfekt för förvaring av olika saker. Om förvaringsburken från Solstickan- Solstickan uppskattas för den smarta förvaringen.- Förvaringsburken finns i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 85 mm. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Skål Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar

  Nachtmann Bossa Nova Skål Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Kristallglas Klar
  Skålen från Nachtmann har en karakteristisk design med ett flätat rutmönster för en trendig look. Den är tillverkad av exklusivt kristallglas med en hög klarhet och ett medföljande lock i silikon. Om skålen från Nachtmann- Den här skålen är en del av Nachtmanns kollektion Bossa Nova.- Tillverkad av kristallglas och silikon.- Medföljande lock.- Skålen kommer i 2 olika storlekar. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone

  Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 280 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.