Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

Burkarna du hittar längre ner på sidan är nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera. Oavsett om du köper nytt eller begagnat finns det både runda och fyrkantiga förvaringsburkar att välja på.

En bra kaffeburk ska sluta tätt

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Kaffeburk have a coffee

  Kaffeburk have a coffee
  Retroinspirerad kaffeburk i plåt med texten Have a coffee, Do stupid things faster and with more energy samt text på sidan If you double the sugar you double the effect. En inredningsdetalj som&he
 • Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål

  Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål
  En snygg kaffeburk från Moccamaster. Har ett lufttätt lock som gör att du kan bevara ditt kaffe med optimal smak. Dessutom är den ju riktigt snygg!
 • Plåtburk Kaffeburk VW 'Let's Get Lost'

  Plåtburk Kaffeburk VW 'Let's Get Lost'
  Let':s get lost! Volkswagen style. Den här praktiska plåtburken med sitt tätslutande lock är perfekt för att förvara exempelvis både pulverkaffe såväl som hela kaffebönor. Motivet på bu

Fler tips på kaffeburkar

 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 0,50 L - Förvaringsburkar & lock Blyfritt Glas Ek

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 0,50 L - Förvaringsburkar & lock Blyfritt Glas Ek
  Här har du lösningen för förvaring i köket. Tillverkat av blyfritt glas med lock av obehandlad europeisk ek som sluter tätt tack vare silikonringen. Tål maskindisk, max 55°C (dock ej trälocket). Förvaringsburken finns i flera storlekar. Observera:Locket tål ej maskindisk. Träet är obehandlad ek. Därför kan våta livsmedel och fett påverka träet. Produkter av ek får inte ligga i blöt utan ska torkas av med en fuktig trasa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Stelton Emma Lock Till Termoskanna Kaffe - Förvaringsburkar & lock Abs-plast Soft Sand

  Stelton Emma Lock Till Termoskanna Kaffe - Förvaringsburkar & lock Abs-plast Soft Sand
  Locket från Stelton har praktiskt lock med enkel användning. Om locket från Stelton- Enkel användning.- Tillverkat av ABS-plast.- Passar för termoskanna från Stelton.- Diameter: 55 mm. Skötselråd för locket- Endast handdisk.- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Den älskade Solstickepojken pryder den här klassiskt rektangulära kaffeburken. Kaffeburkens storlek är perfekt anpassad för de vanligaste svenska kaffepaketen.Förvaringsburken finns i färgerna svart, vit, guld, röd och blå. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Bloomingville burk Med Lock 25,5x16,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Bloomingville burk Med Lock 25,5x16,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Burk med lock från Bloomingville tillverkad i glas med en geometriskt mönstrad utsida. Locket är försedd med silikon försegling vilket gör burken lufttät. Tack vare den klara, genomskinliga glaskroppen håller du enkelt koll på vad burken innehåller och hur mycket som finns kvar av pastan, riset eller vad du än väljer att förvara i denna dekorativa och praktiska glasburk. Kombinera gärna med burkar i annan storlek men samma utformning, för dekorativ förvaring i köket. Tål diskmaskin. Ej lämplig att värma i ugn eller mikrovågsugn. Tillgänglig i tre storlekar Tillverkad i glas Geometriskt mönstrad Tål diskmaskin Går ej att värma i ugn eller mikrovågsugn Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 1,5 L - Förvaringsburkar & lock Ek

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Förvaringsburk 1,5 L - Förvaringsburkar & lock Ek
  Här har du lösningen för förvaring i köket. Tillverkat av blyfritt glas med lock av obehandlad europeisk ek som sluter tätt tack vare silikonringen. Förvaringsburken finns i flera storlekar och kan användas till förvaring av alla typer av kryddor och matvaror. Tål maskindisk, max 55°C (dock ej trälocket). Observera:Locket tål ej maskindisk. Träet är obehandlad ek. Därför kan våta livsmedel och fett påverka träet. Produkter av ek får inte ligga i blöt utan ska torkas av med en fuktig trasa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå

  Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå
  Blad är en serie från Klong med förvaringsburkar i två olika storlekar som passar perfekt för att förvara kaffe eller te i, eller vad man än känner för! Burkarna är tillverkade av rostfritt stål med ett sött litet blad på locket av förnicklad mässing, och till varje burk tillhör det en fin liten skopa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Burk 116 x 57 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Iittala Kastehelmi Burk 116 x 57 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Kastehelmi burk från Iittala. Det här är en mångsidig glasburk med matchande plastlock som gör att innehållet i burken håller sig fräscht. Den tillhör den klassiska serien Kastehelmi som är en av Iittalas mest populära. Använd som dekoration eller som förvaringsburk av exempelvis småprylar eller torrvaror i köket. Formgiven av Oiva Toikka. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosti Margrethe Lock Till Skål 3 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent

  Rosti Margrethe Lock Till Skål 3 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent
  Locket är ett smart tillbehör till Margrethe-skålarna från Rosti som är väldigt praktiska för köksförvaring. De finns i många olika storlekar som passar till alla skålstorlekar, med undantag av degfatet, porslinskålarna och de rostfria Margrethe-skålarna. Polypropylen Tål maskindisk upp till 60 °C Tål mikrovågsugn upp till 100 °C Tål frys Finns i nio olika storlekar Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rösle lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Ville Förvaringsburk 19,8 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  House Doctor Ville Förvaringsburk 19,8 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från House Doctor är tillverkad av klart glas med ett tätslutande lock för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Den har en enkel design perfekt för att hålla ordning i köket. Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Om förvaringsburken från House Doctor- Förvaringsburken kommer i 3 olika storlekar.- Tätslutande lock.- Tillverkad av glas. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Apple Cinnamon/Dull Gold

  Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Apple Cinnamon/Dull Gold
  Krukan från Broste Copenhagen har stilren, modern design i fiberlera med tre olika storlekar perfekta för alla hem. Den har bred öppning perfekt för större växter. Välj mellan olika färger. Om krukan från Broste Copenhagen- Gjord av lergods.- Krukan kommer i olika färger.- Krukan säljs i 3-pack. Skötselråd för krukan- Ej frosttålig. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Burken från Dorre är tillverkad av vit plåt med ett praktiskt lock perfekt för att hålla ordning i köket. Den har en genomskinlig ruta i mitten för att få en bra överblick. Om burken från Dorre- Tillverkad av plåt.- Genomskinlig ruta.- Praktiskt lock. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Bodum Classic Förvaringsburk 1 L - Förvaringsburkar & lock Plast Guld

  Bodum Classic Förvaringsburk 1 L - Förvaringsburkar & lock Plast Guld
  Förvaringsburken från Bodum har stilren, tidlös design i borosilikatglas med vackert lock perfekt för snygg förvaring. Välj mellan olika storlekar. Tillverkad i Portugal. Om förvaringsburken från Bodum- Förvaringsburken kommer i olika storlekar.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Djup: 106 mm.- Höjd: 216 mm.- Bredd: 106 mm.- Från serien Classic.- Tillverkad i Portugal.- Kapacitet: 100.0 cl.- Gjord av borosilikatglas, plast, rostfritt stål och silikon. Skötselråd för förvaringsburken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk moment röd

  Kaffeburk moment röd
  It´s coffeetime in every momentRetroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande lock. Burken blir också en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök. Snygg och praktisk på samma gång!Mått:&hel
 • Marimekko Unikko Ralli burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Cream

  Marimekko Unikko Ralli burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Cream
  Plåtburken från Marimekko har en klassisk design i plåt med ett randigt blommönster och ett gångjärnslock. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Om plåtburken från Marimekko- Klassisk design.- Tillverkad av plåt.- Randigt blommönster.- Gångjärnslock.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 175 mm.- Längd: 110 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Unikko burk / Vit - Förvaringsburkar & lock Plåt Grå

  Marimekko Unikko burk / Vit - Förvaringsburkar & lock Plåt Grå
  Plåtburken från Marimekko har en klassisk design i plåt med ett blommigt mönster och ett gångjärnslock perfekt för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av Maija Isola & Kristina Isola. Om plåtburken från Marimekko- Klassisk design.- Tillverkad av plåt.- Blommigt mönster.- Plåtburken passar bra i köket.- Djup: 102 mm.- Bredd: 102 mm.- Höjd: 175 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål

  Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål
  Burken från Dorre är tillverkad av blankt rostfritt stål med ett praktiskt lock perfekt för att hålla ordning i köket. Den har en genomskinlig ruta i mitten för att få en bra överblick. Om burken från Dorre- Tillverkad av rostfritt stål.- Genomskinlig ruta.- Praktiskt lock. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g

  Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g
  Retroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande knäpplock. Burken fungerar också som en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök, det vill säga snygg och praktisk på samma gång. Rymmer 500
 • Kaffeburk coffee shop med knäpplock

  Kaffeburk coffee shop med knäpplock
  Snygg kaffeburk i plåt med texten The Mobile Coffee Shop. Kaffeburken har ett knäpplock som gör burken enkel att försluta. Plåtburken är i en gammeldags blå- och vitfärgskala med gul/guldiga
 • Alessi Lulàjar Hundmatsburk 150 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart

  Alessi Lulàjar Hundmatsburk 150 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart
  Glasburk med lock av termoplast. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Nachtmann Bossa Nova Box 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Klar

  Nachtmann Bossa Nova Box 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Klar
  Bossa Nova, Box, 12 Cm från Nachtmann. Förvaringsburkar & lock Klar . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Plåtburk Kaffeburk VW 'Let's Get Away!'

  Plåtburk Kaffeburk VW 'Let's Get Away!'
  Kaffeburken till den campingsälskande Volkswagen-fantasten! Det låter väl som en rättvis beskrivning för den här kaffeburken? Med dess praktiska tätslutande lock är den perfekt att förvara ka
 • Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit

  Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit
  Stilren ostkupa från Sagaform som är tillverkad av en botten i stengods, och sedan ett lock i plast med en dekorativ ekknopp. Knopen gör ostkupan enkelt att använda, och men blir även ett snyggt inslag på det dukade bordet. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Burk - Förvaringsburkar & lock Ek

  Rosendahl Copenhagen Grand Cru Lock Till Burk - Förvaringsburkar & lock Ek
  Locket är tillverkat av obehandlad europeisk ek och tack vare silikonringen sluter det helt tätt. Uppdatera dina Grand Cru-förvaringsburkar med ett eklock och skapa en ny och naturlig look i köket. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Nordic Sea Burk Med Lock 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå

  Broste Copenhagen Nordic Sea Burk Med Lock 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå
  En burk med lock från Broste Copenhagen i handgjort stengods från den uppskattade Nordic Sea-serien. Färgerna varierar från blå till grått, och speglar den skandinaviska skärgården med vind, hav och klippor. Eftersom den är handgjord förekommer skiftningar i textur och färg, vilket gör varje burk unik. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk, Solstickepjken, svart

  Kaffeburk, Solstickepjken, svart
  Kaffeburk i plåt med den klassiska Solstickepojken präglad på både fram- och baksida. Storleken passa de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige.
 • Eva Solo Toolbox Förvaringsburk Med Sked & Lock 20 Cm - Bestick- & Redskapsförvaring Ek Vit

  Eva Solo Toolbox Förvaringsburk Med Sked & Lock 20 Cm - Bestick- & Redskapsförvaring Ek Vit
  Med den här förvaringsboxen från Eva Solo kan du enkelt organisera i köket. Den har en funktionell design med ett tättslutande lock, och en integrerad sked i locket som även fungerar som ett handtag. Använd för att förvara exempelvis salt, godis och nötter. Förvaringsboxen tål diskmaskin, dock bör skeden i ek endast rengöras med en fuktig trasa. Shoppa Bestick- & Redskapsförvaring och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Guld

  Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Guld
  Den älskade Solstickepojken pryder den här klassiskt rektangulära kaffeburken. Kaffeburkens storlek är perfekt anpassad för de vanligaste svenska kaffepaketen.Förvaringsburken finns i färgerna svart, vit, guld, röd och blå. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Plåtburk Kaffeburk 'Strong Coffee Served Here'

  Plåtburk Kaffeburk 'Strong Coffee Served Here'
  Denna plåtburk i retrostil för kaffe har ett praktiskt tätslutande lock så att du kan förvara både pulverkaffe såväl som hela kaffebönor. Utöver funktionaliteten blir burken även en dekorat
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Farma Flaska Med Lock 2000 Ml - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  House Doctor Farma Flaska Med Lock 2000 Ml - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Finns i flera storlekar som är fina att kombinera med varandra. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Café Förvaringsburk Med Lock 1,4 L - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Aida Café Förvaringsburk Med Lock 1,4 L - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk design i glas med tätslutande lock för att hålla maten färsk. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. En smart och praktisk lösning i köket. Ett nödvändigt redskap för ditt kök. Passar för ris, örter, svampar, etc. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av glas.- Tätslutande lock.- Cylindrisk design.- Från serien Café.- Förvaringsburken kommer i olika storlekar.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Höjd: 210 mm.- Diameter: 100 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin upp till 55°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Grön

  Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Grön
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk, handgjord design i stengods med medföljande lock i teak för snygg förvaring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av stengods.- Högkvalitativt material.- Cylindrisk design.- Från serien Raw.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 100 mm.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 150 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Vario burk Med Lock 7x6,4 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Transparent

  House Doctor Vario burk Med Lock 7x6,4 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Transparent
  Den transparenta glasburken Vario från House Doctor gör det lätt att hålla koll på mängd och innehåll. Locket är försedd med silikondetaljer och elegant förslutning, vilket gör burken till ett både praktiskt och stilrent inslag i ditt kök. Burken går även att använda som förvaring runt om i hemmet, till exempel för gem och andra små kontorsmaterial. Tål enbart handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Blå

  Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Blå
  Stilren förvaringsburk i keramik från Lexington. Snygg att ställa till exempel tandborstarna i. Kombinera gärna med en matchande tvålpump eller tvålkopp i samma serie. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Rösle lock 16 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 16 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Mörkgrå

  Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Mörkgrå
  Stilren förvaringsburk i keramik från Lexington. Snygg att ställa till exempel tandborstarna i. Kombinera gärna med en matchande tvålpump eller tvålkopp i samma serie. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul

  Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul
  Burken från Bloomingville har en bohemisk design i stengods med en tidlös känsla och en varm färg perfekt för köket och för badrummet. Den har ett medföljande lock perfekt för praktisk förvaring. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Bloomingville Om burken från Bloomingville- Från serien Rani.- Gjord av stengods.- Vacker glasering som gör varje exemplar unikt.- Burken kommer i olika färger.- Burken kommer i olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Bodum Classic Förvaringsburk 1,8 L - Förvaringsburkar & lock Plast Guld

  Bodum Classic Förvaringsburk 1,8 L - Förvaringsburkar & lock Plast Guld
  Förvaringsburken från Bodum har stilren, tidlös design i borosilikatglas med vackert lock perfekt för snygg förvaring. Välj mellan olika storlekar. Tillverkad i Portugal. Om förvaringsburken från Bodum- Förvaringsburken kommer i olika storlekar.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Djup: 94 mm.- Höjd: 337 mm.- Bredd: 105 mm.- Från serien Classic.- Tillverkad i Portugal.- Kapacitet: 180.0 cl.- Gjord av borosilikatglas, plast, rostfritt stål och silikon. Skötselråd för förvaringsburken- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Rostfri

  Solstickan - Kaffeburk Rostfri
  Kaffeburk i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  White Fluted smörask med lock från Royal Copenhagen berättar historien om kungligt porslin. Ett hantverk i minimalistisk och modern stil. Tillverkad i porslin i stilrent vitt med en dekorativ blå rand. En enkel design med räfflad utsida. Räfflorna går även igen längs med lockets kant. Ett elegant sätt att förvara smöret i kylskåpet och en både dekorativ och praktisk förvaring när du dukat fram för frukost eller middag. Porslinet gör att smöret håller sig kylt längre. Tillverkad i porslin Räfflad utsida Håller kylan när smöret står framdukat Behållaren går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Vario burk Med Lock 23,7x12,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Transparent

  House Doctor Vario burk Med Lock 23,7x12,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Transparent
  Den transparenta glasburken Vario från House Doctor gör det lätt att hålla koll på mängd och innehåll. Locket är försedd med silikondetaljer och elegant förslutning, vilket gör burken till ett både praktiskt och stilrent inslag i ditt kök. Burken går även att använda som förvaring runt om i hemmet, till exempel för gem och andra små kontorsmaterial. Tål enbart handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Latte

  Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Latte
  Burken från Mette Ditmer har en uttrycksfull design i glas med vackra fasetter och en exklusiv känsla. Den har ett mångsidigt lock för snygg förvaring. Om burken från Mette Ditmer- Uttrycksfull design.- Vackra fasetter.- Exklusiv känsla.- Burken kommer i olika färger.- Höjd: 113 mm.- Diameter: 105 mm.- Tillverkad av glas. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Mumin Papaya Kaffeburk

  Martinex - Mumin Papaya Kaffeburk
  Kaffeburk med måtten 15x20x8 cm i plåt med färgglatt Muminmotiv från Martinex.Förvara ditt favoritkaffe i denna färgglada plåtburk från Martinex. Kaffeburken har designats av det finska hemföretaget med ett lock med spännlås som håller burken tätt förseglad och på så sätt förlänger hållbarheten på ditt kaffepulver och håller det fräscht för riktigt färskt morgonkaffe varje dag. Kaffeburken har designats i samarbete med Muminvarumärket och dess sidor pryds av en färgglad Muminillustration med karaktärer från Mumindalen som åtnjuter exotiska frukter av alla dess slag. Vilka frukter kan du namnen på? Kaffeburken mäter 15x20x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning.Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.
 • Kaffeburk adventure camping med knäpplock

  Kaffeburk adventure camping med knäpplock
  Snygg fridluftsinspirerad plåtburk med ett praktiskt tätslutande lock. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök samtidigt som du förvarar kaffet i det! Fungerar även bra som teburk
 • Plåtburk Kaffeburk 'Café For Ever'

  Plåtburk Kaffeburk 'Café For Ever'
  Frågan är ju varför man skulle låta kaffet ligga kvar i sin tunna pappers- eller plastförpackning, tappa sin goda smak och smula ner hela skafferiet när du lika gärna kan förvara det i en ursn
 • Marimekko Oiva/tiiliskivi Burk 120 Cl / Mörkgrön - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Marimekko Oiva/tiiliskivi Burk 120 Cl / Mörkgrön - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Burken från Marimekko har en klassisk look i stengods med ett ikoniskt tegelmönster och ett lock i kork med en logga på insidan perfekt för snygg förvaring. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Armi Ratia. Originaldesign från år 1952. Om burken från Marimekko- Oiva/Tiiliskivi uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Tiiliskivi är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Armi Ratia.- Höjd: 170 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 120 cl.- Diameter: 120 mm.- Vikt: 950 g. Skötselråd för burken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Skeppshult lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Skeppshult lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Tåligt glaslock från Skeppshult som passar till deras grytor och traktörpannor.24 cm passar till Grytor 3 liter Grytor 4 liter Traktörpannor 25 cm Gratängform 26 cm 28 cm passar till Grytor 5,5 liter Grytor 7 liter Traktörpannor 28 cm Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå

  Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå
  Från Ernst vackra servis "I det enkle bor det vackra" finner du denna förvaringsburk med lock som finns i tre matta färger. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller havregryn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Räsymatto burk Grå / - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart

  Marimekko Räsymatto burk Grå / - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart
  Plåtburken från Marimekko har en klassisk design i plåt med ett prickigt mönster och ett gångjärnslock perfekt för förvaring av godis eller annat smått. Formgiven av Maija Louekari. Om plåtburken från Marimekko- Klassisk design.- Tillverkad av plåt.- Prickigt mönster.- Plåtburken passar bra i köket.- Djup: 102 mm.- Bredd: 102 mm.- Höjd: 175 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.