Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

En bra kaffeburk har tätslutande lock

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Kaffeburk have a coffee

  Kaffeburk have a coffee
  Retroinspirerad kaffeburk i plåt med texten "Have a coffee, Do stupid things faster and with more energy" samt text på sidan "If you double the sugar you double the effect". En inredningsdetalj som&he
 • Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål

  Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål
  En snygg kaffeburk från Moccamaster. Har ett lufttätt lock som gör att du kan bevara ditt kaffe med optimal smak. Dessutom är den ju riktigt snygg! Med en kapacitet på 0,45 liter malet kaffe.
 • Kaffeburk coffee shop med knäpplock

  Kaffeburk coffee shop med knäpplock
  Snygg kaffeburk i plåt med texten "The Mobile Coffee Shop". Kaffeburken har ett knäpplock som gör burken enkel att försluta. Plåtburken är i en gammeldags blå- och vitfärgskala med gul/guldiga&hellip:

Fler tips på kaffeburkar

 • Zwilling Fresh & Save Förvaringsburk 8x11x21 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent

  Zwilling Fresh & Save Förvaringsburk 8x11x21 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent
  Förvaringsburk från Zwilling med en modern, minimalistisk design med en halksäker botten perfekt för praktisk förvaring. Den är tillverkad av BPA-fri plast i premiumkvalitet med en reptålig yta för långvarig slitstyrka. Kombinera förvaringsburken med en Fresh & Save vakuumpump från Zwilling. Om förvaringsburken från Zwilling- Modern, minimalistisk design.- Reptålig yta.- Gjord av plast.- Halksäker botten.- Inkluderat lock. Skötselråd för förvaringsburken- Tål temperaturer på upp till -10 & +90°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Mumin Kaffeburk 20 cm Hjärtevän

  Martinex - Mumin Kaffeburk 20 cm Hjärtevän
  Mumin Kaffeburk 20 cm från Martinex är den perfekta förvaringslösningen för kaffeälskaren. Denna kaffeburk har en härlig design med ett kärleksfullt Muminmotiv som kommer att lysa upp i ditt kök. Kaffeburken är tillverkad av hållbart stål och har en tättslutande lock samt spännlås för att hålla kaffet färskt och smakrikGe ditt kök lite extra kärlek med denna Mumin Kaffeburk. En perfekt gåva till någon som älskar Mumin. Handdisk rekommenderas.
 • Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger har en vacker stil i glas med ett brunfärgat lock med en silikonring perfekt för förvaring av olika saker. Tillverkad i Kina. Om förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den vackra designen.- Är också omtyckt för användbarheten.- Gjord av glas.- Förvaringsburken finns i olika storlekar. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk Rise and shine Coffeetime med knäpplock

  Kaffeburk Rise and shine Coffeetime med knäpplock
  Coffeetime Rise and ShineSnygg plåtburk med texten "Rise and shine Coffeetime" med ett praktiskt tätslutande lock. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök! Plåtburken försluts enkelt&hellip:
 • Rosenthal Sanssouci Elfenbein Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit

  Rosenthal Sanssouci Elfenbein Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit
  Tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Rostfri

  Solstickan - Kaffeburk Rostfri
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Skeppshult lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Skeppshult lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Tåligt glaslock från Skeppshult som passar till deras grytor och traktörpannor.24 cm passar till Grytor 3 liter Grytor 4 liter Traktörpannor 25 cm Gratängform 26 cm 28 cm passar till Grytor 5,5 liter Grytor 7 liter Traktörpannor 28 cm Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Blå

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Blå
  En klassisk kaffeburk från Martinex där Mumintrollets bild står i centrum mot den blåa bakgrunden. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för ett optimalt resultat. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Byon Grape Skål Med Lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Dolomit Keramik Vinröd

  Byon Grape Skål Med Lock 12 Cm - Förvaringsburkar & lock Dolomit Keramik Vinröd
  Skål från ByON med en härlig design som definitivt livar upp vilket rum som helst. Den är tillverkad av dolomitkeramik med en dov, vinröd färg med ett medföljande lock perfekt för servering eller förvaring av exempelvis smycken. Finns även som en kopp. Om skålen från ByON- Lock ingår.- Från serien Fruity.- Dov, vinröd färg.- Gjord av dolomitkeramik.- Perfekt för servering eller förvaring av exempelvis smycken. Skötselråd för skålen- Tål diskmaskin.- Denna produkt tål inte mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Stelton Emma Tebehållare/förvaringsburk 300 g - Förvaringsburkar & lock Bok Grå

  Stelton Emma Tebehållare/förvaringsburk 300 g - Förvaringsburkar & lock Bok Grå
  Emma teburk/förvaringsburk 300 g från Stelton designad av HolmbäckNordentoft. Tillverkad av glaserat stengods i snygg konisk form och svala, nordiska färger med ett lock av bokträ. Ett silikonring på lockets insida gör att burken har lufttät förvaring. Passar bra som förvaring av te, socker, müsli och andra matvaror som du vill ha framme och nära till hands. Det harmoniska formspråket med inspiration från 1950-talet i kombination med materialen stengods och trä gör att burkarna passar in i det moderna hemmet. Förvaringsburkarna utökar det redan befintliga sortimentet av Emma-serien, som består av bland annat termoskannor, vattenkokare, koppar och skålar. Kapacitet för 300 g Tillverkad i glaserat stengods och bokträ Tillgänglig i ljusgrönt och grå Designad av HolmbäckNordentoft Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g

  Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g
  Retroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande knäpplock. Burken fungerar också som en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök, det vill säga snygg och praktisk på samma gång. Rymmer 500 gram&helli
 • Hay Borosilicate Burk M Ø10x12 Cm Klar/gul - Förvaringsburkar & lock Silikon

  Hay Borosilicate Burk M Ø10x12 Cm Klar/gul - Förvaringsburkar & lock Silikon
  Burken från Hay är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har ett färgglatt lock med silikonring. Den har en modern, lekfull design med en rund form i tåligt borosilikatglas. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Hay- Färgglad design.- Tillverkad av borosilikatglas.- Praktiskt silikonlock.- Rund form.- Burken kommer i 3 olika modeller.- Tål diskmaskin.- Silikonring: Endast handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart

  Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart
  Den älskade Solstickepojken pryder den här klassiskt rektangulära kaffeburken. Kaffeburkens storlek är perfekt anpassad för de vanligaste svenska kaffepaketen.Förvaringsburken finns i färgerna svart, vit, guld, röd och blå. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rörstrand Pli Blanc Karaff 0,4 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Rörstrand Pli Blanc Karaff 0,4 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Karaffen från Rörstrand har klassisk, tidlös design i porslin med vackra detaljer på utsidan. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Formgiven av Färg och Blanche. Om karaffen från Rörstrand- Tidlös, klassisk design.- Vackra detaljer.- Tillverkad av porslin.- Från serien Pli Blanc.- Finns även som middagstallrik.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Bredd: 93 mm.- Höjd: 145 mm. Skötselråd för karaffen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker.- Tål temperaturer på upp till 25°C. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Metall Svart

  Solstickan Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Metall Svart
  Förvaringsburk från Solstickan med en stilren design i metall perfekt för snygg förvaring. Om förvaringsburken från Solstickan- Tillbehör ingår inte.- Tillverkad av metall. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Brabantia Burk Med Silikonlock 0,6 L - Förvaringsburkar & lock Plast Klar

  Brabantia Burk Med Silikonlock 0,6 L - Förvaringsburkar & lock Plast Klar
  Burk från Brabantia med en stapelbar, stilren design i klart glas med ett tätslutande lock i silikon perfekt för praktisk förvaring. Om burken från Brabantia- Den här produkten är godkänd för livsmedel.- Uppskattas för den stilrena looken.- Burken finns i olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Zwilling Fresh & Save Förvaringsburkar 6-pack - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent

  Zwilling Fresh & Save Förvaringsburkar 6-pack - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent
  Förvaringsburkar från Zwilling med en modern, minimalistisk design med en halksäker botten perfekt för praktisk förvaring. De är tillverkade av BPA-fri plast i premiumkvalitet med en reptålig yta för långvarig slitstyrka. Kombinera förvaringsburkarna med en Fresh & Save vakuumpump från Zwilling. Om förvaringsburkarna från Zwilling- 1 x S burk.- 2 x 2S burk.- 1 x 3S burk.- 1 x mått.- 5 x återanvändningsbara etiketter.- 1 x penna. Skötselråd för förvaringsburkarna- Tål temperaturer på upp till -10 & +90°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk Matt Svart/guld - Förvaringsburkar & lock Plåt Mattsvart

  Solstickan Kaffeburk Matt Svart/guld - Förvaringsburkar & lock Plåt Mattsvart
  Kaffeburk Matt, Svart/guld från Solstickan. Förvaringsburkar & lock Mattsvart Plåt. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Moominvalley Segling Kaffeburk

  Martinex - Moomin by Martinex Moominvalley Segling Kaffeburk
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans i ett härligt Mumin motiv från den nya Mumin animationsserien 'Mumindalen'. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. Kaffeburken rymmer ett 500 grams kaffepaket. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Iittala Taika Sato Burk 17x16 Cm - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi

  Iittala Taika Sato Burk 17x16 Cm - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi
  Burk från Iittala med en unik stil med en skulptural form med ett färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av vitroporslin med ett praktiskt lock perfekt för praktisk förvaring. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Klaus Haapaniemi. Om burken från Iittala- Färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv.- Från serien Taika Sato.- Praktiskt lock.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Dorre Una Universallock 20,22 & 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Dorre Una Universallock 20,22 & 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Lock från Dorre i klart glas med svarta detaljer i silikon med tre olika storlekar. Kombinera locket med en stekpanna från Dorre. Om locket från Dorre- Tillverkat av glas.- Tre olika storlekar.- Detalj i silikon. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Guzzini Tierra Förvaringsburk 0,5 L - Förvaringsburkar & lock Återvunnen Pet Taupe

  Guzzini Tierra Förvaringsburk 0,5 L - Förvaringsburkar & lock Återvunnen Pet Taupe
  Förvaringsburk från Guzzini med en handgjord look med en ojämn, cirkulär dekoration för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av återvunnen PET för att värna om miljön med ett lock i trä för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Välj mellan olika färger och storlekar. Om förvaringsburken från Guzzini- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Tillverkad i Italien.- Formgivning av Pio & Tito Toso.- Från serien Tierra. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Portia Förvaringsburk H9 Cm - Boxar & Askar Stål Svart

  Lene Bjerre Portia Förvaringsburk H9 Cm - Boxar & Askar Stål Svart
  Perfekt för Förvaring av bomullstussar, tops, smycken eller andra saker du vill förvara snyggt i badrummet, burken blir en både praktisk och dekorativ detalj på badrumshyllan, matcha den gärna med fler accessoarer i Portia-serien.Kommer i två olika färger. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Ditte Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå

  Sagaform Ditte Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå
  Ostkupan från Sagaform har en handgjord design i gråbeige stengods med ett svart stänkmönster för en trendig look. Den har en dekorativ knopp i trä på toppen för optimal användarupplevelse. Det omsorgsfulla hantverket gör varje produkt unik och innebär att små variationer kan förekomma. Designad av Studio Sagaform. Om ostkupan från Sagaform- Vackert stänkmönster.- Gjord av stengods.- Handgjord design.- Variationer i utseendet kan förekomma.- Från serien Ditte. Skötselråd för ostkupan- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk Original - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Solstickan Kaffeburk Original - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Kaffeburk Original från Solstickan med det klassiska motivet av Solstickepojken designad av konstnären Einar Nerman 1936. Tillverkad i plåt med originalmotivet präglat på båda sidor av burken. Burkens storlek rymmer de flesta svenska kaffepaket i vanlig, rektangulär form. Rengörs enkelt genom att torkas av med fuktig trasa. Tillverkad i plåt Präglat originalmotiv av Solstickepojken, designad av Einar Nerman 1936 Rengör med fuktig trasa Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Rösle lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Borosilicate Burk L Ø12x13,5 Cm Grå/ljusrosa - Förvaringsburkar & lock Silikon

  Hay Borosilicate Burk L Ø12x13,5 Cm Grå/ljusrosa - Förvaringsburkar & lock Silikon
  Burken från Hay är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har ett färgglatt lock med silikonring. Den har en modern, lekfull design med en rund form i tåligt borosilikatglas. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Hay- Färgglad design.- Tillverkad av borosilikatglas.- Praktiskt silikonlock.- Rund form.- Burken kommer i 3 olika modeller.- Tål diskmaskin.- Silikonring: Endast handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit
  Förvaringsburk från Solstickan med en smart design med tre fack och ett klassiskt tryck perfekt för förvaring av olika saker. Om förvaringsburken från Solstickan- Solstickan uppskattas för den smarta förvaringen.- Förvaringsburken finns i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 85 mm. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Retro Kaffeburk i järn - rektangulär grön

  Retro Kaffeburk i järn - rektangulär grön
  Rektangulär plåtburk med ränder med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som rund kaffeburk, teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburk
 • Retro Kaffeburk i järn - rund beige

  Retro Kaffeburk i järn - rund beige
  Rund plåtburk med lock med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburken i retrostil är&hellip:
 • Humdakin Organizing Burk H: 20 Cm - Förvaringsburkar & lock

  Humdakin Organizing Burk H: 20 Cm - Förvaringsburkar & lock
  Organizing Burk H: 20 Cm från Humdakin. Förvaringsburkar & lock . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit

  Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit
  Sanssouci Lock Till Terrin, Vit från Rosenthal. Förvaringsburkar & lock Vit . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk espresso yourself med knäpplock

  Kaffeburk espresso yourself med knäpplock
  Retroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande lock. Burken blir också en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök. Snygg och praktisk på samma gång!Mått: 7,5 x 11 x 17,5 cm
 • Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå

  Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå
  Kruset från Rörstrand har tidlös, klassisk stil i stengods med tätslutande lock perfekt för snygg förvaring. Det har tåligt material. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om kruset från Rörstrand- Gjort av stengods.- Kruset finns i olika färger.- Bredd: 138 mm.- Höjd: 132 mm.- Längd: 138 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Skötselråd för kruset- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kockums Jernverk lock Till Stekpanna 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Kockums Jernverk lock Till Stekpanna 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Glaslocket från Kockums Jernverk har en stilren design med en dekorativ, turkos kant med en praktisk knopp i rostfritt stål. Välj mellan olika storlekar. Kombinera glaslocket med en stekpanna från Kockums Jernverk. Om glaslocket från Kockums Jernverk- Stilren design.- Praktisk knopp i rostfritt stål.- Glaslocket finns i olika storlekar.- Tillverkat i Sverige. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk Coffee sack med knäpplock

  Kaffeburk Coffee sack med knäpplock
  Snygg plåtburk med texten "Coffee beans - Hand Roasted" med ett praktiskt tätslutande lock i stil av en gammal klassisk säck av kaffebönor. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök! Plåtburke
 • Zwilling Fresh & Save Förvaringsburk 11x15x21 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent

  Zwilling Fresh & Save Förvaringsburk 11x15x21 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Transparent
  Förvaringsburk från Zwilling med en modern, minimalistisk design med en halksäker botten perfekt för praktisk förvaring. Den är tillverkad av BPA-fri plast i premiumkvalitet med en reptålig yta för långvarig slitstyrka. Kombinera förvaringsburken med en Fresh & Save vakuumpump från Zwilling. Om förvaringsburken från Zwilling- Modern, minimalistisk design.- Reptålig yta.- Gjord av plast.- Halksäker botten.- Inkluderat lock. Skötselråd för förvaringsburken- Tål temperaturer på upp till -10 & +90°C.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå

  Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå
  Kakburken från Hay har lekfull, elegant stil i stengods med matchande lock för enkel användning. Den har randigt mönster runt omkring. Passar för kakor, etc. Formgivning av Laila Gohar. Tillverkad i Sri Lanka. Om kakburken från Hay- Gjord av stengods.- Från serien Sobremesa.- Bredd: 190 mm.- Höjd: 255 mm.- Längd: 190 mm.- Diameter: 190 mm.- Tillverkad i Sri Lanka. Skötselråd för kakburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Mumin Kaffeburk 20 cm Smörblomma

  Martinex - Mumin Kaffeburk 20 cm Smörblomma
  Mumin Kaffeburk 20 cm från Martinex är en praktisk och stilfull kaffeburk för att förvara ditt favoritkaffe. Den är dekorerad med ett vackert ljusgrönt Mumin Smörblomma-motiv, där de älskade Muminfigurerna sitter på en äng bland färgglada blommor. Kaffeburken har ett tätt lock och spännlås. Handdisk rekommenderas.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Lilla My Röd

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Lilla My Röd
  En klassisk kaffeburk från Martinex där Lilla Mys bild står i centrum mot den röda bakgrunden. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda låset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för ett optimalt resultat. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Martinex - Tranbär Kaffeburk 15 cm Flerfärgad

  Martinex - Tranbär Kaffeburk 15 cm Flerfärgad
  Framhäv din kärlek till kaffe med stil och charm med denna underbara Tranbär Kaffeburk från Martinex! Med Lilla My som smakfullt pryder locket och de lockande röda bären, kommer varje kaffestund att känns extra speciell. Den lufttäta burken i plåt håller ditt kaffe fräscht och aromrikt längre, vilket förhöjer din kaffegenuss varje gång du öppnar den. Med en praktisk och vacker design blir din kaffahörna personlig och oemotståndlig. Rekommenderas att handdiskas för att bevara dess skönhet och funktionella egenskaper.Ett must-have för alla Mumin-fans och passionerade kaffeälskare! Gör din kaffehörna mer levande och njut av varje slurk i sällskap med Lilla My och de förtjusande tranbären på denna härliga kaffeburk!
 • Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå

  Ernst Förvaringsburk Grå - Förvaringsburkar & lock Stengods Mörkgrå
  Från Ernst vackra servis "I det enkle bor det vackra" finner du denna förvaringsburk med lock som finns i tre matta färger. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller havregryn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Design Letters Snack Box - Förvaringsburkar & lock Plast Vit

  Design Letters Snack Box - Förvaringsburkar & lock Plast Vit
  Snack Box från Design letters. Den här lådan passar utmärkt som en liten matlåda på utflykten. Fyll den med snacks, nötter eller andra goda tillbehör. Den har en stilren skandinavisk design, och typgrafin är handritad av den kända arkitekten Arne Jacobsen. Är tillverkad av BPA-fri plast. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Store-it Burk 1 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd

  Rig-tig Store-it Burk 1 L - Förvaringsburkar & lock Glas Röd
  Burken från RIG-TIG by Stelton har ett stilrent utseende i klar glas med ett tätslutande lock i silikon. Den har en användarvänlig design för enkel förvaring. Om burken från RIG-TIG by Stelton- Den här produkten är godkänd för mat.- Store-It uppskattas för den stilrena looken.- Burken kommer i 3 olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Modern House - North Kaffeburk 16 cm Vit

  Modern House - North Kaffeburk 16 cm Vit
 • Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Arabia Mumin Burk Trogen Sitt Ursprung 70 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin

  Arabia Mumin Burk Trogen Sitt Ursprung 70 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin
  Den här burken från Arabia berättar en historia om hur Muminfamiljen startat ett nytt liv i en fyr i Mumindalen. Porslinsserien "Trogen sitt ursprung" har sina rötter i två olika historier, "Pappan och havet" och "Sent i november", där man får följa författaren och illustratören Tove Jansson och hennes känslokamp med sorg och längtan efter att hennes mamma gick bort.Denna burk tål diskmaskin, frys, microvågsugn och ugn upp till 250 °C, men detta gäller ej för locket. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.

Burkarna du nu tittat på är de flesta nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera.

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den. Det finns stora runda och stora fyrkantiga förvaringsburkar.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.