Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

Burkarna du hittar längre ner på sidan är nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera. Oavsett om du köper nytt eller begagnat finns det både runda och fyrkantiga förvaringsburkar att välja på.

En bra kaffeburk ska sluta tätt

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Solstickan - Kaffeburk Svart matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Solstickan - Kaffeburk Rostfri

  Solstickan - Kaffeburk Rostfri
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.

Fler tips på kaffeburkar

 • Rosti Margrethe Lock Till Mixkanna 1 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent

  Rosti Margrethe Lock Till Mixkanna 1 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent
  Locket är ett smart tillbehör till Margrethe mixkanna från Rosti som är väldigt praktisk för köksförvaring. Polypropylen Tål maskindisk upp till 60 °C Tål mikrovågsugn upp till 100 °C Tål frys Passar Margrethe Mixkanna 1 liter (endast melamin, ej mixkanna i rostfritt stål) Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Ferm Living Flow Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Off-White

  Ferm Living Flow Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Off-White
  Burken från ferm LIVING har en serveringssked. Den har en modern, rustik design i matt, glaserat porslin. Om burken från ferm LIVING- Från serien Flow.- Bredd: 75 mm.- Höjd: 80 mm.- Djup: 80 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Arabia Mumin På Äventyr Flytten Burk 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi

  Arabia Mumin På Äventyr Flytten Burk 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi
  Mumin-serien från Arabia har verkligen satt ett stort kliv in i allas hjärta. Tove Slotte-Elevant har anpassat Tove Janssons vackra motiv och illustrationer på porslinet och just det här mönsteret har sina rötter i historien om när en stor komet var på väg mot jorden och alla började flytta från Mumindalen. Till slut drivs kometen bort av naturens egna krafter och hela Mumindalen kan äntligen andas ut och flytta hem igen. De här härliga burkarna och övriga produkter från Mumin-serien kommer att göra din bordsdukning komplett, med en alldeles egen Mumindal!Denna burk tål diskmaskin, frys, microvågsugn och ugn upp till 250 °C, men detta gäller ej för det keramiska locket. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Mörkblå

  Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Mörkblå
  Smörlådan från RIG-TIG by Stelton har en smart design med ett praktiskt lock i bambu för att addera en extra dimension till designen. Den har ett snyggt utseende perfekt för bordsdukningen. Tillgänglig i åtskilliga färger. Kombinera smörlådan med en Box-It brödlåda från RIG-TIG by Stelton. Om smörlådan från RIG-TIG by Stelton- Smörlådan finns i olika färger.- Formgivning av Jehs & Laub.- Smart, snygg design.- Gjord av PBT.- Lock i bambu. Skötselråd för smörlådan- Låda: Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart

  Rösle lock 24 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Svart
  Glaslocket från Rösle har en praktisk design i slitstark glas med en tätslutande detalj i silikon. Det har en greppvänlig kant med en klar färg för att få en bra överblick. Tillgänglig i olika storlekar. Om glaslocket från Rösle- Glaslocket kommer i olika storlekar.- Tillverkat av glas och silikon.- Kombinera glaslocket med en skål från Rösle. Skötselråd för glaslocket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit
  Förvaringsburken från Solstickan har en smart design med tre fack och ett klassiskt tryck perfekt för förvaring av olika saker. Om förvaringsburken från Solstickan- Solstickan uppskattas för den smarta förvaringen.- Förvaringsburken finns i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 85 mm. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Ville Förvaringsburk 28,7 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  House Doctor Ville Förvaringsburk 28,7 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från House Doctor är tillverkad av klart glas med ett tätslutande lock för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Den har en enkel design perfekt för att hålla ordning i köket. Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Om förvaringsburken från House Doctor- Förvaringsburken kommer i 3 olika storlekar.- Tätslutande lock.- Tillverkad av glas. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Gömma Förvaring Mellan - Förvaringsburkar & lock Grå

  Klong Gömma Förvaring Mellan - Förvaringsburkar & lock Grå
  Gömma är en dekorativ men praktisk förvaringslösning i hemmet. Skapa ett litet gömsle för dina smycken, kryddor, hygienartiklar eller vad än du gärna skulle vilja gömma undan med denna snygga inredningsdetalj. Gömma är tillverkad av lackerad metall med ett tillhörande fat och knopp i mässing. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Galior Förvaringsburk - Boxar & Askar Aluminium Silver

  House Doctor Galior Förvaringsburk - Boxar & Askar Aluminium Silver
  Förvara dina små saker i en snygg förvaringsburk från House Doctor. Burken har en modern design i en unik silverfinish. OBS! Finishen på denna produkt kan variera. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart

  Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart
  Burken från Dorre är tillverkad av svart plåt med ett praktiskt lock perfekt för att hålla ordning i köket. Den har ett genomskinligt fönster i mitten för att få en bra överblick. Om burken från Dorre- Tillverkad av plåt.- Genomskinligt fönster.- Praktiskt lock. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Stelton Emma Kaffebehållare/förvaringsburk 500 g - Förvaringsburkar & lock Bok Mörkgrå

  Stelton Emma Kaffebehållare/förvaringsburk 500 g - Förvaringsburkar & lock Bok Mörkgrå
  Emma kaffeburk/förvaringsburk 500 g från Stelton designad av HolmbäckNordentoft. Tillverkad av glaserat stengods i snygg konisk form och svala, nordiska färger med ett lock av bokträ. Ett silikonring på lockets insida gör att burken har lufttät förvaring. Passar bra som förvaring av kaffe, socker, müsli och andra matvaror som du vill ha framme och nära till hands. Det harmoniska formspråket med inspiration från 1950-talet i kombination med materialen stengods och trä gör att burkarna passar in i det moderna hemmet. Förvaringsburkarna utökar det redan befintliga sortimentet av Emma-serien, som består av bland annat termoskannor, vattenkokare, koppar och skålar. Kapacitet för 500 g Tillverkad i glaserat stengods och bokträ Tillgänglig i blått och mörkgrått Designad av HolmbäckNordentoft Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Theo Lock Till X-634 Kaffebryggare - Förvaringsburkar & lock Bambu

  Rig-tig Theo Lock Till X-634 Kaffebryggare - Förvaringsburkar & lock Bambu
  Locket från RIG-TIG by Stelton har enkel design i bambu. Om locket från RIG-TIG by Stelton- Passar för X-634 kaffebryggare.- Tillverkat av bambu.- Från serien Theo.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 30 mm.- Tillverkat i Kina Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaring Ø10 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Ernst Förvaring Ø10 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringen från Ernst Kirchsteiger är perfekt för både badrummet och köket och har en tidlös design i klarglas. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Formgiven av Ernst Kirchsteiger. Om förvaringen från Ernst Kirchsteiger- Tillverkad av glas.- Rund form.- Perfekt för att hålla ordning i köket. Skötselråd för förvaringen- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Varmgrå

  Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Varmgrå
  Smörlådan från RIG-TIG by Stelton har en smart design med ett praktiskt lock i bambu för att addera en extra dimension till designen. Den har ett snyggt utseende perfekt för bordsdukningen. Tillgänglig i åtskilliga färger. Kombinera smörlådan med en Box-It brödlåda från RIG-TIG by Stelton. Om smörlådan från RIG-TIG by Stelton- Smörlådan finns i olika färger.- Formgivning av Jehs & Laub.- Smart, snygg design.- Gjord av PBT.- Lock i bambu. Skötselråd för smörlådan- Låda: Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Beige

  Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Beige
  Locket från Design Letters har klassisk design. Välj mellan olika färger. Om locket från Design Letters- Klassisk design.- Enkel användning.- Passar för ECOZEN® mugg.- BPA-fritt.- Locket kommer i olika färger.- Tillverkat av plast och silikon.- Diameter: 75 mm.- Höjd: 46 mm. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Blå

  Aida Raw Förvaringsburk Med Lock 15 Cm - Förvaringsburkar & lock Teak Blå
  Förvaringsburken från Aida har cylindrisk, handgjord design i stengods med medföljande lock i teak för snygg förvaring. Den har högkvalitativt material för vardaglig användning. Välj mellan olika färger. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Tillverkad av stengods.- Högkvalitativt material.- Cylindrisk design.- Från serien Raw.- Förvaringsburken kommer i olika färger.- Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen.- Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination.- Djup: 100 mm.- Bredd: 110 mm.- Höjd: 150 mm. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kosta Boda Uhv Ormbunke Limiterad Upplaga - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Vit

  Kosta Boda Uhv Ormbunke Limiterad Upplaga - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Vit
  Dekorativ burk i munblåst glas som är designad av Åsa Jungnelius. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Prozac Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart

  Jonathan Adler Vice Prozac Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart
  Vice Prozac Burk, Svart från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Svart Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Ljusgrå

  Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Ljusgrå
  Smörlådan från RIG-TIG by Stelton har en smart design med ett praktiskt lock i bambu för att addera en extra dimension till designen. Den har ett snyggt utseende perfekt för bordsdukningen. Tillgänglig i åtskilliga färger. Kombinera smörlådan med en Box-It brödlåda från RIG-TIG by Stelton. Om smörlådan från RIG-TIG by Stelton- Smörlådan finns i olika färger.- Formgivning av Jehs & Laub.- Smart, snygg design.- Gjord av PBT.- Lock i bambu. Skötselråd för smörlådan- Låda: Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Blad Burk Stor - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Brun

  Klong Blad Burk Stor - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Brun
  Blad är en serie från Klong med förvaringsburkar i två olika storlekar som passar perfekt för att förvara kaffe eller te i, eller vad man än känner för! Burkarna är tillverkade av rostfritt stål med ett sött litet blad på locket av förnicklad mässing, och till varje burk tillhör det en fin liten skopa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå

  Rörstrand Höganäs Krus 1 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Grå
  Kruset från Rörstrand har tidlös, klassisk stil i stengods med tätslutande lock perfekt för snygg förvaring. Det har tåligt material. Välj mellan olika färger. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Om kruset från Rörstrand- Gjort av stengods.- Kruset finns i olika färger.- Bredd: 138 mm.- Höjd: 132 mm.- Längd: 138 mm.- Kapacitet: 100.0 cl. Skötselråd för kruset- Denna produkt tål diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Lulàjar Hundmatsburk 150 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart

  Alessi Lulàjar Hundmatsburk 150 Cl - Förvaringsburkar & lock Svart
  Glasburk med lock av termoplast. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 180 mm.- Höjd: 70 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Iittala Kastehelmi Burk 11,4x11,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Iittala Kastehelmi Burk 11,4x11,6 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Vacker förvaringsburk formgiven av Oiva Toikka för Iittala. Just denna serie är en av varumärkets mest populära och har blivit en klassiker sen den föddes år 1964. En fantastisk serie med små glaspärlor som fått sin inspiration från daggdroppar. Passar lika väl till mat som smyckesförvaring. Bra att veta: Lock medföljer. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Vit

  Rig-tig Box-it Smörlåda Pbt - Förvaringsburkar & lock Bambu Vit
  Smörlådan från RIG-TIG by Stelton har en smart design med ett praktiskt lock i bambu för att addera en extra dimension till designen. Den har ett snyggt utseende perfekt för bordsdukningen. Tillgänglig i åtskilliga färger. Kombinera smörlådan med en Box-It brödlåda från RIG-TIG by Stelton. Om smörlådan från RIG-TIG by Stelton- Smörlådan finns i olika färger.- Formgivning av Jehs & Laub.- Smart, snygg design.- Gjord av PBT.- Lock i bambu. Skötselråd för smörlådan- Låda: Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Alku Burk 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Marimekko Alku Burk 1,2 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Burken från Marimekko har en underbar design i stengods med en oval form och ett bönformat motiv. Den har ett lock i kork med en logga. Om burken från Marimekko- Underbar design.- Stengods.- Oval form.- Bönformat motiv.- Avtagbart lock.- Burken passar bra i köket.- Kapacitet: 120.0 cl. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Alku Burk 0,7 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Marimekko Alku Burk 0,7 L - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Burken från Marimekko har en underbar design i stengods med en oval form och ett bönformat motiv. Den har ett lock i kork med en logga. Om burken från Marimekko- Underbar design.- Stengods.- Oval form.- Bönformat motiv.- Avtagbart lock.- Burken passar bra i köket.- Kapacitet: 70.0 cl. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Naturvit

  Ernst Förvaringsburk - Förvaringsburkar & lock Stengods Naturvit
  Från Ernst vackra servis "I det enkle bor det vackra" finner du denna förvaringsburk med lock som finns i tre matta färger. Perfekt för förvaring av kaffe, te eller havregryn. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 75 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Seletti Estetico Quotidiano Ägghållare - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Seletti Estetico Quotidiano Ägghållare - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Estetico Quotidiano ägghållare från Seletti designad av Selab + Alessandro Zambelli. Serien Estetico Quotidiano är inspirerad av engångsprodukter i kombination med ren och enkel form. Oväntade, vardagliga objekt i stilren design. Tillverkad i porslin, tål maskindisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit

  Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit
  Sanssouci Lock Till Terrin, Vit från Rosenthal. Förvaringsburkar & lock Vit . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Contain-it Behållare Till Ost - Förvaringsburkar & lock Plast Klar

  Rig-tig Contain-it Behållare Till Ost - Förvaringsburkar & lock Plast Klar
  Behållaren från RIG-TIG by Stelton har en praktisk design med ett transparent lock med en medföljande, antibakteriell serveringsbricka i träfiber. Perfekt för förvaring av ost och andra pålägg. Om behållaren från RIG-TIG by Stelton- Perfekt för praktisk förvaring.- Fri från BPA och ftalater.- Transparent lock.- Medföljande serveringsbricka. Skötselråd för behållaren- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Lavendel

  Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Lavendel
  Locket från Design Letters har klassisk design. Välj mellan olika färger. Om locket från Design Letters- Klassisk design.- Enkel användning.- Passar för ECOZEN® mugg.- BPA-fritt.- Locket kommer i olika färger.- Tillverkat av plast och silikon.- Diameter: 75 mm.- Höjd: 46 mm. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Klong Gömma Steel Förvaring Ø11,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål

  Klong Gömma Steel Förvaring Ø11,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål
  Förvaringen från Klong har en elegant design i rostfritt stål för snygg förvaring perfekt för att liva upp bordsdukningen. Den har en vacker, mjuk form. Den har en blank finish och en diskret knopp i trä. Formgiven av Mattias Stenberg. Om förvaringen från Klong- Från serien Gömma.- Tillverkad av rostfritt stål.- Knopp i trä.- Kan även användas som en smörskål.- Perfekt för servering eller förvaring av exempelvis smycken.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 115 mm.- Tillverkad i Indien Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Eva Solo Legio Nova Förvaringsburk 1 L - Förvaringsburkar & lock Ek Vit

  Eva Solo Legio Nova Förvaringsburk 1 L - Förvaringsburkar & lock Ek Vit
  Vacker och stilren förvaringsburk från Eva Solo som tillhör porslinsserien Legio Nova. Serien är designad av Ole Palsby och kännetecknas av sina dekorativa räfflor. Den stilrena designen gör att den är snygg att låta stå framme, samtidigt som den organiserar i ditt kök. Burken tål diskmaskin, dock bör locket som är gjort av ek endast torkas av med en trasa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 190 mm.- Diameter: 110 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock 100 Cl - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger har en vacker stil i glas med ett brunfärgat lock med en silikonring perfekt för förvaring av olika saker. Tillverkad i Kina. Om förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den vackra designen.- Är också omtyckt för användbarheten.- Gjord av glas.- Förvaringsburken finns i olika storlekar. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå

  Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå
  Kakburken från Hay har lekfull, elegant stil i stengods med matchande lock för enkel användning. Den har randigt mönster runt omkring. Passar för kakor, etc. Formgivning av Laila Gohar. Tillverkad i Sri Lanka. Om kakburken från Hay- Gjord av stengods.- Från serien Sobremesa.- Bredd: 190 mm.- Höjd: 255 mm.- Längd: 190 mm.- Diameter: 190 mm.- Tillverkad i Sri Lanka. Skötselråd för kakburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Staub Buffé Lock Ø 26 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Klar

  Staub Buffé Lock Ø 26 Cm - Förvaringsburkar & lock Plast Klar
  Locket från Staub har enkel design i glas och plast för vardaglig användning. Om locket från Staub- Passar för grytor från Staub.- Från serien Spring Buffet Solution.- Silver knopp.- Enkel design.- Diameter: 260 mm.- Bredd: 70 mm.- Höjd: 260 mm.- Längd: 260 mm. Skötselråd för locket- Endast handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Grå

  Lexington Ceramic Förvaringsburk - Tandborsthållare Keramik Grå
  Stilren förvaringsburk i keramik från Lexington. Snygg att ställa till exempel tandborstarna i. Kombinera gärna med en matchande tvålpump eller tvålkopp i samma serie. Shoppa Tandborsthållare och mer Badrumsinredning hos Royal Design.
 • Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Nude

  Design Letters Drink Lock Till Ecozen® Mugg - Förvaringsburkar & lock Silikon Nude
  Locket från Design Letters har klassisk design. Välj mellan olika färger. Om locket från Design Letters- Klassisk design.- Enkel användning.- Passar för ECOZEN® mugg.- BPA-fritt.- Locket kommer i olika färger.- Tillverkat av plast och silikon.- Diameter: 75 mm.- Höjd: 46 mm. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Rosa

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Rosa
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Zone Denmark Nova One Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Stengods Taupe

  Zone Denmark Nova One Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Stengods Taupe
  Burken från Zone Denmark har en stilren design med en matt finish och ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Är fin tillsammans med andra produkter från samma kollektion. Om burken från Zone Denmark- Tillverkad av stengods.- Från serien Nova One.- 290 ml Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone

  Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 190 mm.- Diameter: 110 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk / Kastanj 185 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Ernst Förvaringsburk / Kastanj 185 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger har en vacker stil i glas med ett brunfärgat lock med en silikonring perfekt för förvaring av olika saker. Tillverkad i Kina. Om förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den vackra designen.- Är också omtyckt för användbarheten.- Gjord av glas.- Förvaringsburken finns i olika storlekar. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart

  Solstickan Kaffeburk - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart
  Den älskade Solstickepojken pryder den här klassiskt rektangulära kaffeburken. Kaffeburkens storlek är perfekt anpassad för de vanligaste svenska kaffepaketen.Förvaringsburken finns i färgerna svart, vit, guld, röd och blå. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Burk 70 Cl / Clay - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Marimekko Oiva/siirtolapuutarha Burk 70 Cl / Clay - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Burken från Marimekko har en underbar look i stengods med ett prickigt, ikoniskt mönster och ett lock i kork med en logga på insidan perfekt för snygg förvaring. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Maija Louekari. Originaldesign från år 2009. Om burken från Marimekko- Oiva/Siirtolapuutarha uppskattas för den klassiska designen.- Oiva/Siirtolapuutarha är också omtyckt för det ikoniska mönstret.- Från serien Siirtolapuutarha.- Höjd: 98 mm.- Tillverkad i Thailand.- Kapacitet: 70.0 cl.- Diameter: 135 mm.- Vikt: 630 g. Skötselråd för burken- Ugnsfast.- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.