Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

Burkarna du hittar längre ner på sidan är nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera. Oavsett om du köper nytt eller begagnat finns det både runda och fyrkantiga förvaringsburkar att välja på.

En bra kaffeburk ska sluta tätt

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Kaffeburk have a coffee

  Kaffeburk have a coffee
  Retroinspirerad kaffeburk i plåt med texten Have a coffee, Do stupid things faster and with more energy samt text på sidan If you double the sugar you double the effect. En inredningsdetalj som&he
 • Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål

  Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål
  En snygg kaffeburk från Moccamaster. Har ett lufttätt lock som gör att du kan bevara ditt kaffe med optimal smak. Dessutom är den ju riktigt snygg! Med en kapacitet på 0,45 liter malet kaffe.
 • Kaffeburk coffee shop med knäpplock

  Kaffeburk coffee shop med knäpplock
  Snygg kaffeburk i plåt med texten The Mobile Coffee Shop. Kaffeburken har ett knäpplock som gör burken enkel att försluta. Plåtburken är i en gammeldags blå- och vitfärgskala med gul/guldiga

Fler tips på kaffeburkar

 • Santorini Kaffeburk Blå/Vit

  Santorini Kaffeburk Blå/Vit
 • Hay Borosilicate Burk L Ø12x13,5 Cm Grå/ljusrosa - Förvaringsburkar & lock Silikon

  Hay Borosilicate Burk L Ø12x13,5 Cm Grå/ljusrosa - Förvaringsburkar & lock Silikon
  Burken från Hay är perfekt för att lägga till en spännande färgklick i ditt hem och har ett färgglatt lock med silikonring. Den har en modern, lekfull design med en rund form i tåligt borosilikatglas. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Hay- Färgglad design.- Tillverkad av borosilikatglas.- Praktiskt silikonlock.- Rund form.- Burken kommer i 3 olika modeller.- Tål diskmaskin.- Silikonring: Endast handdisk. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Mumin Papaya Kaffeburk

  Martinex - Mumin Papaya Kaffeburk
  Kaffeburk med måtten 15x20x8 cm i plåt med färgglatt Muminmotiv från Martinex.Förvara ditt favoritkaffe i denna färgglada plåtburk från Martinex. Kaffeburken har designats av det finska hemföretaget med ett lock med spännlås som håller burken tätt förseglad och på så sätt förlänger hållbarheten på ditt kaffepulver och håller det fräscht för riktigt färskt morgonkaffe varje dag. Kaffeburken har designats i samarbete med Muminvarumärket och dess sidor pryds av en färgglad Muminillustration med karaktärer från Mumindalen som åtnjuter exotiska frukter av alla dess slag. Vilka frukter kan du namnen på? Kaffeburken mäter 15x20x8 cm och för rengöring rekommenderas handdisk och noggrann torkning.Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år. Idag är Martinex ett internationellt företag som exporterar produkter till över 50 länder, men mycket mer än så har inte förändrats; de är fortfarande ett familjeföretag och tillsammans skapar de kärleksfullt produkter som är utformade för att göra din familjs vardag lite mysigare. Martinex - från en familj till en annan.
 • Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit

  Rosenthal Sanssouci Lock Till Terrin - Förvaringsburkar & lock Vit
  Sanssouci Lock Till Terrin, Vit från Rosenthal. Förvaringsburkar & lock Vit . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Munchies Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart

  Jonathan Adler Vice Munchies Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart
  Vice Munchies Burk, Svart från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Svart Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Vit

  Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Vit
 • Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone

  Louise Roe Gallery Objects 03 Burk 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 190 mm.- Diameter: 110 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kosta Boda Uhv Ormbunke Limiterad Upplaga - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Vit

  Kosta Boda Uhv Ormbunke Limiterad Upplaga - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Vit
  Dekorativ burk i munblåst glas som är designad av Åsa Jungnelius. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Svart

  Atmos Kaffeburk 0,7 liter Rosfritt Stål Svart
 • Atmos Kaffeburk 0,4 liter Glas Klar

  Atmos Kaffeburk 0,4 liter Glas Klar
 • Atmos Kaffeburk 1,2 liter Rosfritt Stål Svart

  Atmos Kaffeburk 1,2 liter Rosfritt Stål Svart
 • Gustavsberg Berså Burk Med Lock 32 Cl - Förvaringsburkar & lock Bambu Grön

  Gustavsberg Berså Burk Med Lock 32 Cl - Förvaringsburkar & lock Bambu Grön
  Vacker burk med bambu lock från Gustavsbergs Porslinsfabrik med den klassiska Berså-dekoren formgiven av Stig Lindberg. Berså började producerades 1961-1974 men sedan 2005 så sattes den populära serien åter i produktion. Burken är handgjord av benporslin medan locket består av bambu. Använd den som småförvaring i köket, sovrummet eller var som helst i ditt hem där du känner att den passar in. Volym 32 cl Formgivare Stig Lindberg Tål diskmaskin (ej lock) Tål mikrovågsugn (ej lock) Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 1,15 l - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 1,15 l - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Black Fluted Mega förvaringsburk från Royal Copenhagen. I denna nytolkning av det klassiska blå mönstret har utvalda detaljer förstorats. Designad på nytt av Karen Kjældgård-Larsen år 2000 har det klassiska mönstret återupplivats. Mönstret är familjärt och samtidigt uppfriskande. Detaljerna är handmålade för att bevara mönstrets historiska autenticitet kombinerad med ett kreativt nytänk. Förvaringsburken med lock är tillverkad i porslin med ett silikonförstärkt lock. Tack vare silikonförstärkningen är burken perfekt för att förvara havregryn, kaffebönor, te och andra livsmedel som behöver hållas torra, Tål diskmaskin och uppvärmning i mikrovågsugn. Tillverkad i porslin och silikon Handmålat mönster Går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone

  Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Lime Stone
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 280 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Peace Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Blå

  Jonathan Adler Vice Peace Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Blå
  Vice Peace Burk, Blå från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Blå Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 80 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 80 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Black Fluted Mega förvaringsburk från Royal Copenhagen. I denna nytolkning av det klassiska blå mönstret har utvalda detaljer förstorats. Designad på nytt av Karen Kjældgård-Larsen år 2000 har det klassiska mönstret återupplivats. Mönstret är familjärt och samtidigt uppfriskande. Detaljerna är handmålade för att bevara mönstrets historiska autenticitet kombinerad med ett kreativt nytänk. Förvaringsburken med lock är tillverkad i porslin med ett silikonförstärkt lock. Tack vare silikonförstärkningen är burken perfekt för att förvara havregryn, kaffebönor, te och andra livsmedel som behöver hållas torra, Tål diskmaskin och uppvärmning i mikrovågsugn. Tillverkad i porslin och silikon Handmålat mönster Går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit
  Förvaringsburken från Solstickan har en smart design med tre fack och ett klassiskt tryck perfekt för förvaring av olika saker. Om förvaringsburken från Solstickan- Solstickan uppskattas för den smarta förvaringen.- Förvaringsburken finns i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 85 mm. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Arabia Sunnuntai Burk Med Lock 25 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Gul

  Arabia Sunnuntai Burk Med Lock 25 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Gul
  Burken från Arabia har en retroinspirerad stil i vitroporslin med ett abstrakt, ljusgult mönster och en härlig känsla perfekt för förvaring av godis eller annat smått. Tillverkad i Thailand. Formgivning av Birger Kaipiainen. Om burken från Arabia- Sunnuntai uppskattas för det härliga mönstret.- Sunnuntai är också omtyckt för det hållbara materialet.- Bredd: 92 mm.- Höjd: 87 mm.- Längd: 102 mm.- Tillverkad i Thailand.- Vikt: 403 g. Skötselråd för burken- Frystålig.- Tål mikrovågsugn.- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Apple Cinnamon/Dull Gold

  Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Apple Cinnamon/Dull Gold
  Krukan från Broste Copenhagen har stilren, modern design i fiberlera med tre olika storlekar perfekta för alla hem. Den har bred öppning perfekt för större växter. Välj mellan olika färger. Om krukan från Broste Copenhagen- Gjord av lergods.- Krukan kommer i olika färger.- Krukan säljs i 3-pack. Skötselråd för krukan- Ej frosttålig. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects Burk 14 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects Burk 14 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 100 mm.- Höjd: 140 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  White Fluted smörask med lock från Royal Copenhagen berättar historien om kungligt porslin. Ett hantverk i minimalistisk och modern stil. Tillverkad i porslin i stilrent vitt med en dekorativ blå rand. En enkel design med räfflad utsida. Räfflorna går även igen längs med lockets kant. Ett elegant sätt att förvara smöret i kylskåpet och en både dekorativ och praktisk förvaring när du dukat fram för frukost eller middag. Porslinet gör att smöret håller sig kylt längre. Tillverkad i porslin Räfflad utsida Håller kylan när smöret står framdukat Behållaren går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Atmos Kaffeburk 0,4 liter Rosfritt Stål Vit

  Atmos Kaffeburk 0,4 liter Rosfritt Stål Vit
 • Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Blå

  Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Blå
 • Satake Gryta 4 L - Förvaringsburkar & lock Gjutjärn Svart

  Satake Gryta 4 L - Förvaringsburkar & lock Gjutjärn Svart
  Grytan från Satake har ett högkvalitativt, slitstarkt material i gjutjärn med ett ergonomiskt handtag på sidorna perfekt för skogen och för camping. Den har ett medföljande lock i gjutjärn för enkel användning. Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Om grytan från Satake- Tillverkad av gjutjärn.- Högkvalitativt material.- På alla spishällar.- Lock: 27 cm.- Vikt: 5 kg.- Storlek: 4 L.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 260 mm.- Perfekt för skogen.- Finns även som grillplatta.- Kan även användas som en stekpanna.- Den här grytan är en del av Satakes kollektion Satake Outdoor. Skötselråd för grytan- Låt svalna efter användning och rengör med endast varmt vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk Coca Cola 3 liter

  Kaffeburk Coca Cola 3 liter
  Snygg Coca colaburk för till exempel kaffe, stor som rymmer 3 liter. Den retroinspirerade cocacolaburken är framtagen för att kunna bistå med förvaring som håller fukt och väta ute. Förutom at
 • Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul

  Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul
 • Klong Blad Burk Stor - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Brun

  Klong Blad Burk Stor - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Brun
  Blad är en serie från Klong med förvaringsburkar i två olika storlekar som passar perfekt för att förvara kaffe eller te i, eller vad man än känner för! Burkarna är tillverkade av rostfritt stål med ett sött litet blad på locket av förnicklad mässing, och till varje burk tillhör det en fin liten skopa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g

  Kaffeburk med knäpplock Macchiato 500 g
  Retroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande knäpplock. Burken fungerar också som en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök, det vill säga snygg och praktisk på samma gång. Rymmer 500
 • Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart

  Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart
  Vice Love Burk, Svart från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Svart Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Rostfri

  Solstickan - Kaffeburk Rostfri
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Kaffeburk Coffee sack med knäpplock

  Kaffeburk Coffee sack med knäpplock
  Snygg plåtburk med texten Coffee beans - Hand Roasted med ett praktiskt tätslutande lock i stil av en gammal klassisk säck av kaffebönor. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök!
 • Lene Bjerre Portia Förvaringsburk H9 Cm - Boxar & Askar Stål Svart

  Lene Bjerre Portia Förvaringsburk H9 Cm - Boxar & Askar Stål Svart
  Perfekt för Förvaring av bomullstussar, tops, smycken eller andra saker du vill förvara snyggt i badrummet, burken blir en både praktisk och dekorativ detalj på badrumshyllan, matcha den gärna med fler accessoarer i Portia-serien.Kommer i två olika färger. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön

  Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön
 • Kaffeburk med knäpplock Gas Stationt

  Kaffeburk med knäpplock Gas Stationt
  Lyft ditt kök med en nostalgisk kaffeburk i amerikansk retro-stili i plåt & skapa en känsla av retro och amerikansk diner. Burken är gestaltad som en gammal bensinpump och vittnar om enklare tide
 • Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 180 mm.- Höjd: 70 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Atmos Kaffeburk 0,4 liter Rosfritt Stål Svart

  Atmos Kaffeburk 0,4 liter Rosfritt Stål Svart
 • Atmos Kaffeburk 1,2 liter Rosfritt Stål Vit

  Atmos Kaffeburk 1,2 liter Rosfritt Stål Vit
 • House Doctor Galior Förvaringsburk - Boxar & Askar Aluminium Silver

  House Doctor Galior Förvaringsburk - Boxar & Askar Aluminium Silver
  Förvara dina små saker i en snygg förvaringsburk från House Doctor. Burken har en modern design i en unik silverfinish. OBS! Finishen på denna produkt kan variera. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Rosa

  Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Rosa
 • Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Rustic Brown/Coffee Liquer

  Broste Copenhagen Karmen Kruka 3-pack - Förvaringsburkar & lock Lergods Rustic Brown/Coffee Liquer
  Krukan från Broste Copenhagen har stilren, modern design i fiberlera med tre olika storlekar perfekta för alla hem. Den har bred öppning perfekt för större växter. Välj mellan olika färger. Om krukan från Broste Copenhagen- Gjord av lergods.- Krukan kommer i olika färger.- Krukan säljs i 3-pack. Skötselråd för krukan- Ej frosttålig. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå

  Klong Blad Burk Liten Grön - Förvaringsburkar & lock Rostfritt Stål Grå
  Blad är en serie från Klong med förvaringsburkar i två olika storlekar som passar perfekt för att förvara kaffe eller te i, eller vad man än känner för! Burkarna är tillverkade av rostfritt stål med ett sött litet blad på locket av förnicklad mässing, och till varje burk tillhör det en fin liten skopa. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan - Kaffeburk Svart matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Smörskål Med Lock - Förvaringsburkar & lock Porslin

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Smörskål Med Lock - Förvaringsburkar & lock Porslin
  Smörskål med lock från Royal Copenhagen. Den här vackert dekorerade smörskålen har blivit en del av Danmarks kulturarv. Den är handmålad vilket gör varje smörskål unik. Tillhör serien Blue Fluted Mega, och är formgiven av Karen Kjældgård-Larsen. I serien har utvalda delar av det ursprungliga mönstret förstorats. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 33 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen Blue Fluted Mega Förvaringsburk 33 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Black Fluted Mega förvaringsburk från Royal Copenhagen. I denna nytolkning av det klassiska blå mönstret har utvalda detaljer förstorats. Designad på nytt av Karen Kjældgård-Larsen år 2000 har det klassiska mönstret återupplivats. Mönstret är familjärt och samtidigt uppfriskande. Detaljerna är handmålade för att bevara mönstrets historiska autenticitet kombinerad med ett kreativt nytänk. Förvaringsburken med lock är tillverkad i porslin med ett silikonförstärkt lock. Tack vare silikonförstärkningen är burken perfekt för att förvara havregryn, kaffebönor, te och andra livsmedel som behöver hållas torra, Tål diskmaskin och uppvärmning i mikrovågsugn. Tillverkad i porslin och silikon Handmålat mönster Går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Burcu Kaffeburk Svart höjd 15 diameter 13 cm

  Burcu Kaffeburk Svart höjd 15 diameter 13 cm
 • Kaffeburk espresso yourself med knäpplock

  Kaffeburk espresso yourself med knäpplock
  Retroinspirerad plåtburk för kaffe med tättslutande lock. Burken blir också en dekorativ inredningsdetalj i ditt kök. Snygg och praktisk på samma gång!Mått: 7,5 x 11 x 17,5 cm

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.