Kaffeburkar

Gott kaffe kan med fördel förvaras i en fin kaffeburk i plåt eller porslin. Vi är själva svaga för retro stil men det finns många kaffeburkar i modern design också som är snygga.

En bra kaffeburk har tätslutande lock

En bra förvaringsburk för pulverkaffe ska ha ett lock som sluter tätt. Kaffebönor, men framförallt malet kaffe åldras snabbt och tappar sin smak vid kontakt med luft. Många av kaffeburkarna här har tätslutande snäpplock, vilket gör att ditt kaffe håller sig färskt längre.

Populärt inom kaffeburkar

 • Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall

  Kitchen Craft Industrial Vintage Kaffeburk Metall
  Skapa ett trendsättande uttryck i ditt kök med denna fantastiska metallburk för kaffe från Kitchen Craft. En väldigt funktionell och snygg burk, perfekt att förvara nymalet kaffe i samtidigt som den ger ditt kök en ny och trendig look. Burkens yta har en snygg patina-look som gör att den ser härligt åldrad ut. Specifikationer- Volym: 1 liter.- Diameter: 11 cm.- Höjd: 17 cm.
 • Kaffeburk have a coffee

  Kaffeburk have a coffee
  Retroinspirerad kaffeburk i plåt med texten "Have a coffee, Do stupid things faster and with more energy" samt text på sidan "If you double the sugar you double the effect". En inredningsdetalj som&he
 • Kaffeburk coffee shop med knäpplock

  Kaffeburk coffee shop med knäpplock
  Snygg kaffeburk i plåt med texten "The Mobile Coffee Shop". Kaffeburken har ett knäpplock som gör burken enkel att försluta. Plåtburken är i en gammeldags blå- och vitfärgskala med gul/guldiga&hellip:
 • Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt

  Solstickan - Kaffeburk Svart/Guld matt
  Kaffeburk från Solstickan i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken på kaffeburken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring.

Fler tips på kaffeburkar

 • Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Tre Delar - Boxar & Askar Plåt Vit
  Förvaringsburken från Solstickan har en smart design med tre fack och ett klassiskt tryck perfekt för förvaring av olika saker. Om förvaringsburken från Solstickan- Solstickan uppskattas för den smarta förvaringen.- Förvaringsburken finns i olika färger.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 85 mm. Shoppa Boxar & Askar och mer Kontor & Småförvaring hos Royal Design.
 • Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  Ernst Förvaringsburk / Kastanj 65 Mm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger har en vacker stil i glas med ett brunfärgat lock med en silikonring perfekt för förvaring av olika saker. Tillverkad i Kina. Om förvaringsburken från Ernst Kirchsteiger- Uppskattas för den vackra designen.- Är också omtyckt för användbarheten.- Gjord av glas.- Förvaringsburken finns i olika storlekar. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit

  Sagaform Nature Ostkupa - Förvaringsburkar & lock Ek Vit
  Stilren ostkupa från Sagaform som är tillverkad av en botten i stengods, och sedan ett lock i plast med en dekorativ ekknopp. Knopen gör ostkupan enkelt att använda, och men blir även ett snyggt inslag på det dukade bordet. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • House Doctor Ville Förvaringsburk 19,8 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar

  House Doctor Ville Förvaringsburk 19,8 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Klar
  Förvaringsburken från House Doctor är tillverkad av klart glas med ett tätslutande lock för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Den har en enkel design perfekt för att hålla ordning i köket. Handdisk rekommenderas för att vidhålla produktens livslängd. Om förvaringsburken från House Doctor- Förvaringsburken kommer i 3 olika storlekar.- Tätslutande lock.- Tillverkad av glas. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Byon Lemon Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Dolomit Keramik Gul

  Byon Lemon Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Dolomit Keramik Gul
  Burken från ByON har en vacker, färgglad design perfekt som en dekorativ inredningsdetalj. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Kombinera burken med andra produkter från ByON. Om burken från ByON- Bredd: 110 mm.- Höjd: 145 mm.- Längd: 110 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosti Margrethe Lock Till Skål 5 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent

  Rosti Margrethe Lock Till Skål 5 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent
  Locket är ett smart tillbehör till Margrethe-skålarna från Rosti som är väldigt praktiska för köksförvaring. De finns i många olika storlekar som passar till alla skålstorlekar, med undantag av degfatet, porslinskålarna och de rostfria Margrethe-skålarna. Polypropylen Tål maskindisk upp till 60 °C Tål mikrovågsugn upp till 100 °C Tål frys Finns i nio olika storlekar Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Guzzini Tierra Förvaringsburk 0,5 L - Förvaringsburkar & lock Återvunnen Pet Taupe

  Guzzini Tierra Förvaringsburk 0,5 L - Förvaringsburkar & lock Återvunnen Pet Taupe
  Förvaringsburk från Guzzini med en handgjord look med en ojämn, cirkulär dekoration för att addera en extra dimension till designen. Den är tillverkad av återvunnen PET för att värna om miljön med ett lock i trä för att hålla snacks och andra föremål fräscha längre. Välj mellan olika färger och storlekar. Om förvaringsburken från Guzzini- Tillverkad av återvunnen PET-flaska.- Miljömedvetet val.- Hållbar design.- Tillverkad i Italien.- Formgivning av Pio & Tito Toso.- Från serien Tierra. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Ellia Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Marmor Vit

  Lene Bjerre Ellia Burk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Marmor Vit
  Burk från Lene Bjerre med en vacker design i marmor med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Om burken från Lene Bjerre- Tillverkad av marmor.- 16.5x13 cm- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /burgundy - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Blå

  Hay Tin By Sowden Förvaringsburk /burgundy - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Blå
  Tin By Sowden Förvaringsburk är en snygg plåtburk som också har ett lufttätt lock.I denna kan du förvara kaffe, te, ris eller andra torra produkter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Aida Raw Förvaringsburk Med Stekspadar Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Med Stekspadar Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Den har medföljande köksredskap i teak. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Humdakin Organizing Burk H: 27 Cm - Förvaringsburkar & lock

  Humdakin Organizing Burk H: 27 Cm - Förvaringsburkar & lock
  Organizing Burk H: 27 Cm från Humdakin. Förvaringsburkar & lock . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Retro Kaffeburk i järn - rund grön

  Retro Kaffeburk i järn - rund grön
  Rund plåtburk med lock med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburken i retrostil är&hellip:
 • Lene Bjerre Cristella Burk Med Lock 11 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Natur

  Lene Bjerre Cristella Burk Med Lock 11 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Natur
  Burk från Lene Bjerre med en enkel design i klart glas med ett vackert lock i akaciaträ perfekt för snygg förvaring. Om burken från Lene Bjerre- Praktisk design.- Tillverkad av glas.- Dekorativt lock.- Burken finns i olika storlekar. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Pride Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi

  Jonathan Adler Vice Pride Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Multi
  Vice Pride Burk, Multi från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Multi Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Retro Kaffeburk i järn - rektangulär beige

  Retro Kaffeburk i järn - rektangulär beige
  Rektangulär plåtburk med ränder med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som rund kaffeburk, teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburk
 • Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit

  Aida Raw Förvaringsburk Arctic White - Förvaringsburkar & lock Stengods Vit
  Förvaringsburken från Aida har en handgjord design i bränt stengods med en trendig färg. Förvaringsburken har en skandinavisk, rå look med en reptålig finish. Varje artikel är unik på grund av den handgjorda designen. Om förvaringsburken från Aida- Trendig färg.- Handgjord design.- Från kollektionen Raw. Skötselråd för förvaringsburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosti Margrethe Lock Till Skål 3 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent

  Rosti Margrethe Lock Till Skål 3 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent
  Locket är ett smart tillbehör till Margrethe-skålarna från Rosti som är väldigt praktiska för köksförvaring. De finns i många olika storlekar som passar till alla skålstorlekar, med undantag av degfatet, porslinskålarna och de rostfria Margrethe-skålarna. Polypropylen Tål maskindisk upp till 60 °C Tål mikrovågsugn upp till 100 °C Tål frys Finns i nio olika storlekar Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Glas

  Alessi Circus Förvaringsburk Med Lock - Förvaringsburkar & lock Glas
  Förvaringsburkarna från Alessi som ingår i serien Circus designad av Marcel Wanders är mångsidiga och kan användas till lagring av massvis av olika matvaror i köket. Burkarna har ett hermeriskt förslutande lock som gör att matvarorna bibehåller sin friskhet, arom och smak. Locket är även det som gör att burken får sin tydliga karaktär med de traditionella ränderna och den guldfärgade knoppen som gör varje bordsdekoration lite mer förtrollande.Burkarna finns i fyra olika storlekar och matchas gärna med övriga produkter från Circus-serien. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Dorre Burcu Burk - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Burken från Dorre är tillverkad av vit plåt med ett praktiskt lock perfekt för att hålla ordning i köket. Den har en genomskinlig ruta i mitten för att få en bra överblick. Om burken från Dorre- Tillverkad av plåt.- Genomskinlig ruta.- Praktiskt lock. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects Burk 18 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Diameter: 180 mm.- Höjd: 70 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå

  Hay Sobremesa Stripe Kakburk /gul - Förvaringsburkar & lock Stengods Blå
  Kakburken från Hay har lekfull, elegant stil i stengods med matchande lock för enkel användning. Den har randigt mönster runt omkring. Passar för kakor, etc. Formgivning av Laila Gohar. Tillverkad i Sri Lanka. Om kakburken från Hay- Gjord av stengods.- Från serien Sobremesa.- Bredd: 190 mm.- Höjd: 255 mm.- Längd: 190 mm.- Diameter: 190 mm.- Tillverkad i Sri Lanka. Skötselråd för kakburken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Retro Kaffeburk i järn - rund beige

  Retro Kaffeburk i järn - rund beige
  Rund plåtburk med lock med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburken i retrostil är&hellip:
 • Hay Tin By Sowden Förvaringsburk Mint/ - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Grön

  Hay Tin By Sowden Förvaringsburk Mint/ - Förvaringsburkar & lock Bleckplåt Grön
  Tin By Sowden Förvaringsburk är en snygg plåtburk som också har ett lufttätt lock.I denna kan du förvara kaffe, te, ris eller andra torra produkter. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk Rise and shine Coffeetime med knäpplock

  Kaffeburk Rise and shine Coffeetime med knäpplock
  Coffeetime Rise and ShineSnygg plåtburk med texten "Rise and shine Coffeetime" med ett praktiskt tätslutande lock. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök! Plåtburken försluts enkelt&hellip:
 • Solstickan Värmeljuslåda - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Solstickan Värmeljuslåda - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Praktisk plåtburk från Solstickan som är perfekt för förvaring av värmeljus. Den har en dekorativ design, och ovansidan pryds av den klassiska Solstickepojken. Egenskaper: Rymmer 100 värmeljus Finns i tre färger Kan med fördel kombineras med andra produkter från Solstickan Värmeljus ingår inte Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart

  Jonathan Adler Vice Love Burk - Förvaringsburkar & lock Porslin Svart
  Vice Love Burk, Svart från Jonathan Adler. Förvaringsburkar & lock Svart Porslin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Pine Green

  Mette Ditmer Vision Burk - Förvaringsburkar & lock Glas Pine Green
  Burken från Mette Ditmer har en uttrycksfull design i glas med vackra fasetter och en exklusiv känsla. Den har ett mångsidigt lock för snygg förvaring. Om burken från Mette Ditmer- Uttrycksfull design.- Vackra fasetter.- Exklusiv känsla.- Burken kommer i olika färger.- Höjd: 113 mm.- Diameter: 105 mm.- Tillverkad av glas. Skötselråd för burken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul

  Bloomingville Rani Burk Med Lock 28x30 Cm - Förvaringsburkar & lock Stengods Gul
  Burken från Bloomingville har en bohemisk design i stengods med en tidlös känsla och en varm färg perfekt för köket och för badrummet. Den har ett medföljande lock perfekt för praktisk förvaring. Varje artikel är unik tack vare den handgjorda designen. Välj mellan olika färger och storlekar. Om burken från Bloomingville Om burken från Bloomingville- Från serien Rani.- Gjord av stengods.- Vacker glasering som gör varje exemplar unikt.- Burken kommer i olika färger.- Burken kommer i olika storlekar. Skötselråd för burken- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Royal Copenhagen White Fluted Smörask Med Lock 42 Cl - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  White Fluted smörask med lock från Royal Copenhagen berättar historien om kungligt porslin. Ett hantverk i minimalistisk och modern stil. Tillverkad i porslin i stilrent vitt med en dekorativ blå rand. En enkel design med räfflad utsida. Räfflorna går även igen längs med lockets kant. Ett elegant sätt att förvara smöret i kylskåpet och en både dekorativ och praktisk förvaring när du dukat fram för frukost eller middag. Porslinet gör att smöret håller sig kylt längre. Tillverkad i porslin Räfflad utsida Håller kylan när smöret står framdukat Behållaren går att värma i mikrovågsugn Tål diskmaskin Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosenthal Brillance Lock Till Ragu - Förvaringsburkar & lock Vit

  Rosenthal Brillance Lock Till Ragu - Förvaringsburkar & lock Vit
  Brillance Lock Till Ragu från Rosenthal. Förvaringsburkar & lock Vit . Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Värmeljuslåda - Förvaringsburkar & lock Plåt Guld

  Solstickan Värmeljuslåda - Förvaringsburkar & lock Plåt Guld
  Praktisk plåtburk från Solstickan som är perfekt för förvaring av värmeljus. Den har en dekorativ design, och ovansidan pryds av den klassiska Solstickepojken. Egenskaper: Rymmer 100 värmeljus Finns i tre färger Kan med fördel kombineras med andra produkter från Solstickan Värmeljus ingår inte Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Retro Kaffeburk i järn - rektangulär grön

  Retro Kaffeburk i järn - rektangulär grön
  Rektangulär plåtburk med ränder med texten "Kaffe". Kaffeburken kommer även som rund kaffeburk, teburk, tvättmedelsburk, kakburk & plåtburk i retrostil för knäckemacka i matchande retrostil. Kaffeburk
 • Lene Bjerre Ellia Burk Med Lock 12x12 Cm - Förvaringsburkar & lock Marmor Linen

  Lene Bjerre Ellia Burk Med Lock 12x12 Cm - Förvaringsburkar & lock Marmor Linen
  Burk från Lene Bjerre med en vacker design i marmor med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Om burken från Lene Bjerre- Tillverkad av marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Lene Bjerre Cristella Burk Med Lock 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Natur

  Lene Bjerre Cristella Burk Med Lock 19 Cm - Förvaringsburkar & lock Glas Natur
  Burk från Lene Bjerre med en enkel design i klart glas med ett vackert lock i akaciaträ perfekt för snygg förvaring. Om burken från Lene Bjerre- Praktisk design.- Tillverkad av glas.- Dekorativt lock.- Burken finns i olika storlekar. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Grön
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Solstickan Förvaringsburk Till Tepåsar - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit

  Solstickan Förvaringsburk Till Tepåsar - Förvaringsburkar & lock Plåt Vit
  Förvaringsburk från Solstickan har en praktisk utformning med fyra fack och ett klassiskt tryck perfekt för att hålla ordning och reda. Om förvaringsburk från Solstickan- Uppskattas för den smarta designen.- Förvaringsburk finns i olika färger.- Djup: 86 mm.- Bredd: 156 mm.- Längd: 136 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rosti Margrethe Lock Till Mixkanna 1 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent

  Rosti Margrethe Lock Till Mixkanna 1 L - Förvaringsburkar & lock Polypropylen Transparent
  Locket är ett smart tillbehör till Margrethe mixkanna från Rosti som är väldigt praktisk för köksförvaring. Polypropylen Tål maskindisk upp till 60 °C Tål mikrovågsugn upp till 100 °C Tål frys Passar Margrethe Mixkanna 1 liter (endast melamin, ej mixkanna i rostfritt stål) Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Solstickan Värmeljuslåda /silver - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart

  Solstickan Värmeljuslåda /silver - Förvaringsburkar & lock Plåt Svart
  Praktisk plåtburk från Solstickan som är perfekt för förvaring av värmeljus. Den har en dekorativ design, och ovansidan pryds av den klassiska Solstickepojken. Egenskaper: Rymmer 100 värmeljus Finns i tre färger Kan med fördel kombineras med andra produkter från Solstickan Värmeljus ingår inte Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Eva Solo Multifunktionellt Lock Till Blandskål 2 L - Förvaringsburkar & lock Plast Grå

  Eva Solo Multifunktionellt Lock Till Blandskål 2 L - Förvaringsburkar & lock Plast Grå
  Lock från Eva Solo med en multifunktionell design med två olika hällöppningar med en inbyggd sil perfekt för att ta sig an olika utmaningar i köket. Det är tillverkat av plast med en grå, harmonisk färg som harmoniskt smälter in i hemmet. Tillgänglig i olika storlekar. Om locket från Eva Solo- Kombinera locket med en blandskål från Eva Solo.- Locket finns i olika storlekar.- Två olika hällöppningar.- Tätslutande design.- Inbyggd sil. Skötselråd för locket- Tål diskmaskin. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Sagaform Nature Förvaringsburk 22,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Klar

  Sagaform Nature Förvaringsburk 22,5 Cm - Förvaringsburkar & lock Munblåst Glas Klar
  Förvaringsburken från Sagaform har en skandinavisk look i munblåst glas med ett lock i kork för snygg förvaring. Den har en klassisk form som harmoniskt smälter in i hemmet. Mixa och matcha med andra delar ur serien för att skapa en vacker kombination. Designad av Studio Sagaform. Om förvaringsburken från Sagaform- Gjord av munblåst glas.- Stapelbar design.- Dekorativt lock.- Kan även användas som en inredningsdetalj.- Från serien Nature. Skötselråd för förvaringsburken- Handdisk rekommenderas. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Rig-tig Theo Lock Till X-634 Kaffebryggare - Förvaringsburkar & lock Bambu

  Rig-tig Theo Lock Till X-634 Kaffebryggare - Förvaringsburkar & lock Bambu
  Locket från RIG-TIG by Stelton har enkel design i bambu. Om locket från RIG-TIG by Stelton- Passar för X-634 kaffebryggare.- Tillverkat av bambu.- Från serien Theo.- Bredd: 90 mm.- Höjd: 30 mm.- Tillverkat i Kina Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Winter Collage Accessoires Kakburkar 3-pack - Förvaringsburkar & lock Metall Multi

  Villeroy & Boch Winter Collage Accessoires Kakburkar 3-pack - Förvaringsburkar & lock Metall Multi
  Winter Collage Accessoires Kakburkar, 3-pack från Villeroy & Boch. Förvaringsburkar & lock Multi Metall. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Toy's Delight Burk Med Lock 13.7x10.3x13.7 Cm - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit

  Villeroy & Boch Toy's Delight Burk Med Lock 13.7x10.3x13.7 Cm - Förvaringsburkar & lock Porslin Vit
  Burken från Villeroy & Boch har en charmig, nostalgisk design i porslin perfekt för middagsbjudningar och för att skapa en mysig stämning i jultider. Den har traditionella, juliga detaljer med ett matchande lock. Tillgänglig i olika storlekar. Om burken från Villeroy & Boch- Högkvalitativ burk.- Tillverkad av porslin.- Vackra mönster.- Charmig, unik form.- Burken kommer i olika storlekar.- Den här burken är en del av Villeroy & Bochs kollektion Toy's Delight. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Humdakin Bologna Burk Med Lock 17 Cm - Förvaringsburkar & lock Terrazzo Beigeröd

  Humdakin Bologna Burk Med Lock 17 Cm - Förvaringsburkar & lock Terrazzo Beigeröd
  Burken från Humdakin har en stilren design i terrazzo perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Om burken från Humdakin- Tillverkad av terrazzo.- 17 cm Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk adventure camping med knäpplock

  Kaffeburk adventure camping med knäpplock
  Snygg fridluftsinspirerad plåtburk med ett praktiskt tätslutande lock. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök samtidigt som du förvarar kaffet i det! Fungerar även bra som teburk,&hellip:
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Lilla My Röd

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Basic Kaffeburk Lilla My Röd
  En klassisk kaffeburk från Martinex där Lilla Mys bild står i centrum mot den röda bakgrunden. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda låset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för ett optimalt resultat. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.
 • Kaffeburk med knäpplock Caffeine addicted

  Kaffeburk med knäpplock Caffeine addicted
  Lyft ditt kök med en nostalgisk kaffeburk i plåt och skapa en känsla av retro och amerikansk diner. Kaffeburken är röd med motivet av en tjej och en kaffekopp med texten "Caffeine addicted" (koffeinbe
 • Satake Gryta 4 L - Förvaringsburkar & lock Gjutjärn Svart

  Satake Gryta 4 L - Förvaringsburkar & lock Gjutjärn Svart
  Grytan från Satake har ett högkvalitativt, slitstarkt material i gjutjärn med ett ergonomiskt handtag på sidorna perfekt för skogen och för camping. Den har ett medföljande lock i gjutjärn för enkel användning. Produkten är designad för de som gillar att laga mat i köket och ute vid grillen. Om grytan från Satake- Tillverkad av gjutjärn.- Högkvalitativt material.- På alla spishällar.- Lock: 27 cm.- Vikt: 5 kg.- Storlek: 4 L.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 260 mm.- Perfekt för skogen.- Finns även som grillplatta.- Kan även användas som en stekpanna.- Den här grytan är en del av Satakes kollektion Satake Outdoor. Skötselråd för grytan- Låt svalna efter användning och rengör med endast varmt vatten.- Torkas noggrant. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt

  Louise Roe Gallery Objects 04 Burk 28 Cm - Förvaringsburkar & lock Sten Black Basalt
  Burken från Louise Roe har en vacker design i sten med ett lock perfekt för snygg förvaring och som en dekorativ inredningsdetalj. Välj mellan två olika färger. Om burken från Louise Roe- Gjord av sten.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 280 mm.- Diameter: 140 mm. Shoppa Förvaringsburkar & lock och mer Köksförvaring hos Royal Design.
 • Kaffeburk coffee served here med knäpplock

  Kaffeburk coffee served here med knäpplock
  Retroinspirerad plåtburk med texten "Strong Coffee served here" för kaffe med tättslutande lock för kaffeälskaren. Vi har även kaffemuggar och plåtskyltar med samma motiv & text! Kaffeburken blir&hell
 • Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul

  Martinex - Moomin by Martinex Mumin Skogsutflykt Kaffeburk Gul
  En klassisk kaffeburk från Martinex. Välbekanta Muminfigurer tillsammans med ljusa färger skapar motivet Skogsutflykt. Kaffeburken har ett spännlås med ett medföljande lock som sluter tätt tack vare det inbyggda spännlåset, och som på så sätt håller ditt kaffe fräscht så att du kan brygga en perfekt kopp när du än vill. Handdisk rekommenderas och noggrann torkning för bäst resultat. De olika färgerna i serien fungerar utmärkt både ensam och ihop. Finska Martinex är ett familjeägt företag som grundades år 1986 och som sedan dess har vuxit till att bli en av Finlands allra mest mångsidiga tillverkare och importörer av allt från hushållsartiklar och textilier till leksaker och spel. År 1992 startade de ett samarbete med Tove Jansson och Mumin-varumärket, och började redan då ta fram behändiga produkter med lekfulla Muminmotiv som designats för att kunna sprida glädje i vardagen hos både stora som små, och som har gjort det nu i över 30 år.

Burkarna du nu tittat på är de flesta nyproducerade. Vill du köpa vintage rekommenderar vi returmarknader, auktioner eller begagnatsajter som Blocket eller Tradera.

Stor kaffeburk med plats för skopa

Det är bra om kaffeburkens storlek är så pass att du får plats med ditt kaffemått i burken. Då vet du alltid vart du har den och det är ju när du ska ta kaffe ur burken som du behöver den. Det finns stora runda och stora fyrkantiga förvaringsburkar.

Varumärken med designade kaffeburkar

En del varumärken är starkare än andra och det kan bero på många saker. Vi ser att till exempel Moccamaster kaffeburk är något som intresserar många. En annan designburk är Solstickan kaffeburk med solstickepojken på.