Sumplåda

En äkta barista får inte lämna något åt slumpen. Däremot behövs en snygg sumplåda (knockbox) till kaffesumpen. De här snyggt designade kaffesumplådorna är praktiska och utformade för att enkelt kunna knacka ur sumpen efter du gjort en espresso.

Populärt inom sumplåda

 • Motta Motta Dump bin Polished

  Motta Motta Dump bin Polished
  Om du gillar gott kaffe och att omge dig med skönhet är Mottas fullända espresso-accessories ett bra val. Även en soptunna för kaffesump blir en fin cylinder i deras designers händer. Den är svetsat så det sylinga skruvar och bultar. Funktionaliteten är i topp. Den diskreta gummipinnen som användas till att slå ut kaffet, ger en mjuk fjädring som skyddar din handled. Samtidigt ser gummikanten i botten till att kaffeuppsamlaren står stabilt på plats. Gummikanten gör att du slipper höra metalljus när du använder den.
 • DeLonghi DLSC059 Knock Box

  DeLonghi DLSC059 Knock Box
  När portafiltret ska tömmas är en sumplåda den perfekta lösningen. Har du en espressomaskin finns behovet av en plats där du kan kasta bort överbliven kaffesump, och den här sumplådan från DeLonghi är det idealiska alternativet. Lådan är både fin och praktiskt att ha stående framme.Lådan är tillverkad i metall och svart plast. Portafiltret slås mot den svarta plastpinnen som sitter tvärs över lådan. Sumplådan är också lätt att rengöra eftersom den bara behöver sköljas med vatten eller sättas i diskmaskinen när du är färdig. Anti slip-botten garanterar att lådan står stabilt på bordet.
 • Sage BES100 The Knock Box™ kaffesump

  Sage BES100 The Knock Box™ kaffesump
  I denna stilrena och praktiska kaffesumpslåda från Sage kan du förvara de använda kaffebönorna från en trevlig kopp espresso. De yttersta skalet är av rostfritt stål och matchar espressomaskinerna från samma serie. Den innersta boxen är av plast och är otroligt enkel att rengöra.
 • Rocket Dump Bin

  Rocket Dump Bin
  En elegant behållare för kaffesumpen från espressomaskinen. Ett perfekt redskap för hemmabaristan.