Vita kaffebryggare

Vitt har en känsla av rent och fräscht. En vit kaffebryggare har en tidlös karaktär och passar därför i de flesta kök som en neutral färg som går att kombinera med nästan alla andra färger och material. En vit kaffebryggare kan därför vara enkel att integrera i befintliga köksmiljöer och matcha med andra vitvaror och köksredskap.

Även om vit har rykte om sig att vara känslig för smuts och fläckar, kan en vit kaffebryggare vara enklare att hålla ren eftersom smuts och damm syns tydligare på ytan. Detta gör att du snabbt kan upptäcka och ta bort eventuella fläckar innan de blir permanenta.

Tips på kaffebryggare i vit färg

 • Smeg - Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit

  Smeg - Smeg 50's Style Kaffebryggare Vit
  Retroinspirerade 50's Style kaffebryggare från Smeg som blir en elegant touch i köket samtidigt som den ger dig ett riktigt gott kaffe! Kaffebryggare från Smeg kommer i många olika färgglada färger. Kaffemaskinen har en inbyggd smart timer där du kan du ställa in vilken tid du vill ha ditt nybryggda kaffe från Smeg. Ställ in timern och vakna till doften av nybryggt kaffe. Funktioner på Smeg 50's Style Kaffebryggare- Inställning kaffestyrka (svag/intensiv)- Aaroma select 1-4 koppar- 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank- Programmerbar autostart- 40 minuters varmhållning- Avstängningsbar ljudsignal- Anti kalk-alarm
 • Melitta Excellent Grande Vit Kaffemaskin

  Melitta Excellent Grande Vit Kaffemaskin
  En klassisk kaffemaskin i en enkel och stilren design. Melitta Excellent Grande 3.0 är perfekt till mindre kontor, då den snabbt brygger upp till 12 koppar kaffe. Samtidigt är den även utrustad med ett dubbelt värmeelement - ett till bryggning och ett som håller kaffet varmt efteråt.Kaffemaskinen stänger automatiskt av sig efter 40 minuter om du skulle glömma det. Den har en bryggtemperatur på 82-85 grader. Det ger dig möjlighet till en häkrug kopp färskbryggt varmt kaffe.
 • Bosch Kaffebryggare Vit TKA8011

  Bosch Kaffebryggare Vit TKA8011
  En skinande vit kaffebryggare från Bosch som prisats av både Råd & Rön samt av Ica-kuriren som bäst i test. Har en hel del tekniska finesser som tillsammans med den stilrena designen skapar en riktig vinnare. Effekt på 1160 W.Brygger 10-15 koppar, eller 1,25 liter.Brygger perfekt även vid mindre volym.Dual heating system med två värmeelement som garanterar den optimala bryggtemperaturen och serveringstemperaturen.Droppstopp.Genomskinlig avtagbar vattentank med integrerat handtag.Avtagbar swing-out filterbehållare. Sladdupprullning.Sladdlängd på 100 cm. Registrera din Boschprodukt inom två veckor och få en Nöjd Kund-garanti. Läs mer>> 
 • Witt Classic Coffee Maker Vit

  Witt Classic Coffee Maker Vit
  Med sin tidlösa design och läckra detaljer i rostfritt stål är denna kaffebryggare från Witt enkel att matcha in i ditt kök och blir ett fint komplement till frukostbordet. Kannan rymmer 1,5 liter och har en kapacitet för 12-15 koppar, vilket ger gott om utrymme för den större familjen eller när du har nära och kära på besök! Tack vare egenskaper som programmerbar timer med digitalt display, droppsäker ventil och uttagbar filterhållaren blir den garanterat en tillgång i vardagen. Classic-serien från Witt består av kaffebryggare, brödrost och vattenkokare. Produkternas tidlösa design kompletterar varandra väl och blir tillsammans en snygg helhet i ditt kök!Finns även tillgänglig i svart. SpecifikationerFärg: VitKapacitet: 1,5 l (12-15 koppar)Programmerbar timer med digitalt displayUttagbar filterhållareVattennivåindikatorDroppsäker ventilVärmeplattaSläddfärg: svart
 • KitchenAid Classic 5KCM1208EWH kaffebryggare, Vit

  KitchenAid Classic 5KCM1208EWH kaffebryggare, Vit
  Denna kaffebryggare är designad i den välkända och ikoniska KitchenAid-designen. Kaffebryggaren ger du möjlighet att välja mellan normal eller stark styrka på kaffet. Filtret är återanvändningsbart och kan därför användas flera gånger. LCD-displayen gör maskinen mycket lättanvänd. Kaffebryggaren kan ställas in med timer så att den brygger kaffet när det är dags och man kan samtidigt välja styrkan.Den ikoniska maskinen kan hålla kaffet varmt i 40 minuter vid den önskade temperaturen. Maskinen är enkel att hålla ren, filtret kan enkelt rengöras och användas flera gånger. Glaskannan rymmer hela 1,7 liter (12 koppar), och med en unik hällpip som gör hällandet enkelt och spillfritt. Maskinen har en stopp och håll-funktion som stoppar bryggningen så att en kopp kaffe kan hällas innan den är färdig bryggd.
 • Melitta Excellent 4.0 Vit Kaffemaskin

  Melitta Excellent 4.0 Vit Kaffemaskin
  Melitta Excellent har en snygg retro design och har nu kommit i en fjärde generation. Med förbättringar såsom manuellt droppstopp och ett nytt ergonomiskt handtag får du en kaffebryggare i hög kvalitet. Execllent har fått utmärkelsen Guldbönan och ger högsta möjliga kvalitet på kaffet. Specifikationer:- Har fått utmärkelsen Guldbönan- Filterstorlek 1x4- Volym: 1,25 l- Kapacitet på 10 koppar- Effekt: 1455W 
 • Melitta Kaffebryggare Easy 2.0 vit

  Melitta Kaffebryggare Easy 2.0 vit
  Melitta EasyTop - en pålitlig kaffebryggareKaffebryggaren med delar i rostfritt stål och har en smart, kompakt design som ger tio goda koppar kaffe. Den har en genomskinlig vattenbehållare med koppmar
 • Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt

  Wilfa - Wilfa Classic Tall Kaffebryggare A125 Vit matt
  Wilfa kaffebryggare Classic Tall. Denna kaffebryggare låter dig njuta av förstklassigt kaffe – varje dag. Kaffebryggaren har en kapacitet på 1,25 liter, vilket ger upp till 12 koppar kaffe och bryggningen tar endast 4-6 minuter. Den har automatiskt droppstopp och plattan håller sig varm i 40 minuter, därefter stänger den automatiskt av sig. Avkalkningen behöver du inte hålla koll på, det meddelar bryggaren själv efter 60 knapptryck.Godkänd av European Coffee Brewing Centre (ECBC) i Oslo vilka ställer mycket höga krav på att slutresultatet för konsumenten blir optimala förutsättningar för ett riktigt gott kaffe. Wilfa Classic Tall har även en optimal bryggtemperatur som ligger mellan 92 och 96 grader. Det är i detta temperaturintervall som vattnet drar till sig den rätta mängden med doft- och smakämnen för att kaffepulvret ska komma till sin rätt.Snygg i designen och i robust material av borstat stål med en glaskanna med mycket greppvänligt handtag. Denna kaffebryggare kommer göra din dag och ditt kaffe, nöjer sig inte med annat än ett resultat i perfektion.
 • Witt Classic Kaffebryggare Wcc800w - Kaffebryggare & Tekokare Vit

  Witt Classic Kaffebryggare Wcc800w - Kaffebryggare & Tekokare Vit
  Witt Classic kaffebryggare passar perfekt för den som ofta gör kaffe för lite större sällskap. Till skillnad från andra kaffebryggare har denna modell en större kaffekanna som rymmer 1,5 liter. Kaffebryggaren har dessutom en stilren och funktonell design som passar in alla miljöer. Välj mellan två färger: matt svart eller vit. Om Classic kaffebryggare från Witt – Modell: WCC800W/WCC800B.– Digital display med timer.– Kokplatta som håller kaffet varmt.– Brygger ca 12-15 koppar kaffe.– Avtagbar filterhållare– Vattennivåindikator.– Droppventil.Se mer information i den bifogade PDF-filen. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Smeg Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Vit

  Smeg Kaffebryggare - Kaffebryggare & Tekokare Rostfritt Stål Vit
  Kaffebryggare från Smeg har ett utseendet som gör den till ett äkta stilobjekt, i perfekt harmoni med designen som kännetecknar Smegs typiska 50-tals estetik. Dessutom är det också ett nav för teknik, vilket garanterar ultimat prestanda och smidig upplevelse med bland annat LED-display som visar vad klockan är. Utrustad med bekväma funktioner som indikator för vattennivå, knapp för aromintensitet, anpassning av vattenhårdhet samt varmhållning i upp till 40 minuter.Medföljande tillbehör Kaffemått för att mäta upp malet kaffe Återanvändningsbart kaffefilter Egenskaper LED-display med klocka, tidsanvisning 0-24 Aromaintensitetsknapp Varmhållning i upp till 40 minuter Timer med autostart Avkalkningsindikator 10 koppar maxkapacitet 1,25 liters vattentank 90° locköppning för enkel vattenpåfyllning i bryggaren Nivåindikator för vatten Kanna ingår. Ljudsignal, går att stänga av Vikt: 3,4 kg Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Ariete - Set Tekokare + Kaffemaskin Vit

  Ariete - Set Tekokare + Kaffemaskin Vit
  Arietes smarta "Frukost station" är en oslagbar kombination av mokabryggare och vattenkokare som även fungerar som mjölkskummare. Denna 3-i-1 maskin är liten och smidig för de kök där man behöver spara plats, bryggaren bereder upp till fyra koppar kaffe och vattenkokaren/mjölkskummaren rymmer hela 1,4 liter. Med sina moderna linjer gör den sig perfekt för alla kök och dess lilla storlek gör den till en idealisk maskin till mindre utrymmen.
 • Wilfa CM2W-A125 kaffebryggare, vit

  Wilfa CM2W-A125 kaffebryggare, vit
  Wilfas CM2-A125 kaffebryggare är en kombination av snygg design, snabb bryggning och gott kaffe. På bara några ynka sekunder når bryggaren den optimala vattentemperaturen som är mellan 92 och 96 grader. Wilfa CM2 garanterat även att temperaturen är stabil under hela bryggprocessen, vilket ger det bästa kafferesultatet. Bryggtiden för 1,25 liter kaffe är imponerande 4-6 minuter. Ytterligare en smart funktion är att kaffebryggaren berättar när det är dags för rengöring.Kaffebryggaren från Wilfa är godkänd av The European Coffee Brewing Center. ECBC är en organisation som ansvarar för kontroll och kvalitetsstämpling av kaffemaskiner och kaffe.
 • Rig-Tig - Foodie Single Cup Kaffebryggare Vit

  Rig-Tig - Foodie Single Cup Kaffebryggare Vit
  Single Cup Kaffebryggare med en volym på 0,4L från danska RIG-TIGs Foodie-serie.Detta är den perfekta kaffebryggaren för dig som vill spara på utrymme eller precis har flyttat in i din första lägenhet. Single Cup-kaffebryggaren från RIG-TIGs Foodie-kollektion har en både högfunktionell och användarvänlig design och är perfekt när du bara behöver en kopp kaffe. Kaffebryggaren har en volymkapacitet på 0,4L och ger dig nybryggt kaffe direkt i koppen – eller varför inte direkt i to-go-koppen om du ska ut på äventyr? Medföljer gör ett praktiskt avtagbart droppskydd som minimerar stänk och håller dina ytor rena, samt ett miljövänligt återanvändbart kaffefilter som låter dig spara på resurser – en sann allt-i-ett-lösning för kaffeälskaren helt enkelt!Kaffebryggaren mäter 17x27x13 cm och har en 60 cm lång sladd.Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!
 • OBH Nordica - Blooming Kaffebryggare 1,25 L Vit

  OBH Nordica - Blooming Kaffebryggare 1,25 L Vit
  Upptäck Blooming Kaffebryggare, en kaffebryggare från OBH Nordica som ger dig kaffe med rik arom och fyllig karaktär. Snabb bryggningEfter att du laddat maskinen och tryckt på knappen behöver du inte vänta länge på kaffet. Efter 5-7 min kan du hälla upp din kopp.Unik bloomingfunktionBryggaren har en speciell funktion som lyfter kaffets naturliga sötma genom att blötlägga det malda kaffet och därmed frigöra koldioxid före bryggning. Blötläggningen tar ca 30 sekunder vilket gör kaffet sedan blir mindre bittert. Den här processen är inspirerad av pour-over-metoden och kallas blooming, smaken och aromen förbättras och du får ett kaffe med en rikare, rundare och mer aromatisk karaktär. Ett kaffe med maximal smak och en extra fyllighet.Perfekt temperaturBlooming Kaffebryggare håller sig på en optimal bryggtemperatur på 92–96 grader och kaffetemperaturen på 85 grader för att du ska njuta av en perfekt tempererad kopp kaffe! Kanna i glasDen tillhörande kannan är gjord av glas och rymmer 10 koppar, eller 1,25 liter. Kannan är handgjord och är inte bara robust och värmesäker utan också dekorativ samt utrustad med ett rejält handtag att hålla i. Går att köra i diskmaskin.ECBC-certifieradBlooming Kaffebryggare är godkänd av ECBC, European Coffee Brewing Center. Här testas exempelvis att bryggtemperatur är 92-96 grader (under 90 % av bryggningstiden, om man ska vara noga) samt att bryggtiden är mellan 4-6 minuter. Man gör även flera andra tester, bland annat kontrollerar man att rätt mängd smakämnen ska ha extraherats från det malda kaffet. Varje test upprepas också tio gånger för att säkerställa korrekt resultat.Blooming Kaffebryggare ger dig fantastiskt kaffe och är även supersnygg som inredningsdetalj.- 1430-1690 W- Spänning: 220-240 V- Manuellt dropplås- Automatisk avstängning efter 40 minuter- Kabellängd: 1.1 m- Antal värmeelement: 2- Vattennivåmätare- Vikt: 3.5 kg- Flera harmoniska färger att välja bland
 • Zwilling Enfinigy kaffemaskin, 1,5 liter, silver & vit

  Zwilling Enfinigy kaffemaskin, 1,5 liter, silver & vit
  Zwilling har tagit fram Enfinigy kaffebryggaren som tar kaffeupplevelsen till en ny nivå i ditt hem. Tack var expertis inom stålbearbetning kan en konstant bryggtemperatur ligga mellan 92-96 grader som ger en optimal kaffebryggning med en fyllig arom. Dessutom erbjuder kaffebryggaren en blooming-funktion som ger ännu mer arom. Med ett avtagbart tillbehör som är inkluderat blir det en optimal blandning i kaffet samtidigt som risken för bitter smak förhindras. Med en insida i hygieniskt rostfritt stål kan du lita på att den är särskilt hållbar och mycket korrosionsbeständig.
 • Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, vit

  Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, vit
  Denna programmerbara kaffebryggare är en del av Cuisinarts Everyday Collection. Med sin matta finish i skiffergrå eller varmvit och högpolerade detaljer blir den både en praktisk hjälpreda i vardagen och en elegant detalj i köket. Kaffebryggaren i sig är kompakt och får lätt plats i de flesta kök, men har ändå en ganska stor glaskanna som rymmer 1,8 liter kaffe; alltså 12-18 koppar. Den har en digital display med 24-timmars klocka och piper när ditt kaffe är klart.Drip Filter Coffee Maker brygger kaffet vid den idealiska temperaturen på 85˚C. Du kan också enkelt ställa in den programmerbara timern, om du vill vakna till nybryggt kaffe på morgonen eller ha kaffet klart direkt efter middagsbjudningen. Dessutom har den en håll varm-funktion som enkelt kan ställas in på displayen. Sedan håller det kaffet varmt i upp till 40 minuter efter bryggning vid idealtemperaturen 78˚C, vilket gör att det inte blir surt. För din egen säkerhet stängs maskinen av automatiskt efter 40 minuter.Vattentanken rymmer 2 liter och har ett fönster som visar vattennivån, så att du kan veta när det är dags att fylla på. Kaffebryggarens hölje är tillverkat av högkvalitativ plast som är lätt att torka av med en trasa, medan glaskannan är lätt att diska i diskmaskin så att den alltid är ren och blank. Drip Filter Coffee Maker kan kompletteras med en matchande vattenkokare och brödrost med två fack i samma färger och matt finish. Du har tre års garanti på kaffebryggaren - och för dig som älskar filterkaffe - är detta en noga genomtänkt, smart maskin som ser till att ditt kaffe är klart precis när du vill ha det och ser till att det smakar perfekt i nästan en timme till!
 • Kaffebryggare vit 800W

  Kaffebryggare vit 800W
 • OBH Nordica Blooming Coffee Maker 1,25 liter, vit

  OBH Nordica Blooming Coffee Maker 1,25 liter, vit
  Med OBH Nordica kaffebryggare kan du få ett kaffe som har mer smak, arom och karaktär med bara ett knapptryck. Vår kaffebryggare är ECBC-certifierad vilket betyder att den håller hög standard för kaffebryggare. Den har även en särskild bloomingfunktion som blötlägger det malda kaffet innan bryggning och släpper ut koldioxid som kan göra kaffet surt annars. Detta bygger på Pour Over metoden, men du behöver bara trycka på en knapp! Den fina handgjorda glaskannan kan brygga upp till tio koppar kaffe på bara 5-7 minuter. Det färdiga kaffet har en idealisk temperatur på 80-85 grader som maximerar kaffets arom. Kaffebryggaren har också användbara funktioner som drop-stopp för att förhindra spill och auto shut-off för säker användning. Den stilrena Blooming Coffee Maker har ett hölje i aluminium och är en fin detalj i köket. Upplev ett kaffe med mer smak och arom och karaktär! Vad innebär ECBC-stämpeln?ECBC-stämpeln är ett kvalitetsmärke för kaffebryggare som ges av European Coffee Brewing Centre. Det är en oberoende organisation som granskar och godkänner kaffebryggare efter höga krav på bryggtemperatur, bryggtid och extraktion. En ECBC-godkänd kaffebryggare säkerställer att du får ett perfekt bryggt kaffe med optimal smak och arom. Under en begränsad period så har du möjlighet att testa utvalda produkter hemma och lämna tillbaka produkten om du inte är nöjd.
 • smeg Kaffebryggare DCF02 vit

  smeg Kaffebryggare DCF02 vit
  En perfekt, snygg, stark och kvalitativ kaffebryggare från Smeg! Denna snygga vita kaffebryggare piffar upp köket och brygger otroligt gott kaffe! Kombinera med resten av artiklarna i familjen för en snygg och enhetlig köksinredning!Kaffebryggaren är utrustad med en funktion där ni kan välja intensiteten på kaffet (från intensiv till mild) med en digital LED-display samt en timer och Auto Start-funktion för att ställa in en automatiska starttid. Visst hade det varit skönt att gå in på kontoret och känna doften av nybryggt kaffe när du kommer på morgonen? Upp till tio koppar kaffe kan göras i kaffekannan vilket är alldeles perfekt när du serverar kaffe till familj och vänner, leverantörer och kunder. Det finns även en 4-kopparsfunktion som är perfekt när en mindre mängd kaffe behövs. Kaffet är dessutom varmt i upp till 40 minuter efter bryggningen men den precisa värmehållningsfunktionen. VitPremiumkontrollspanelAaroma select 1-4 koppar10 koppars kanna1,2 L vattentank 'Håll kaffet varmt'-funktion.AutostartAntikalkalarm1050W
 • Moccamaster - Moccamaster Automatic Kaffebryggare Mattvit

  Moccamaster - Moccamaster Automatic Kaffebryggare Mattvit
  Med Moccamaster Automatic Kaffebryggare Mattvit får du utsökt kaffe snabbt. Kaffebryggaren brygger upp till 10 koppar på endast 6 minuter. Dessutom har denna Moccamaster kaffemaskin ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen.En Moccamaster Automatic är en kaffebryggare där så mycket som möjligt av bryggprocessen är automatiserad - tillsätt bara vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Med ett inbyggt automatiskt droppstopp förhindras kaffet från att droppa från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren.Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen och det andra som håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.- Bryggtid; 6 min- Volym; 1,25 l- Auto-Off; Ja, efter 40 minuter- Droppstopp; Automatiskt- Lätt att rengöra- Lång livslängd- Pålitlig
 • Smeg - Smeg Manuell Kaffemaskin med Kvarn Vit

  Smeg - Smeg Manuell Kaffemaskin med Kvarn Vit
  Manuell espressokaffemaskin med inbyggd kvarn – för den ultimata baristaupplevelsen hemma- Inbyggd kaffekvarn för att lyfta fram smaken från färska kaffebönor.- Dubbelt uppvärmningssystem (Thermoblock): möjliggör bryggning av kaffe och ånga samtidigt utan väntetider.- Espressomaskin designad för att servera perfekt italiensk espresso, med funktioner för både enkel och dubbel espresso.- Pumptryck på 20 bar: säkerställer korrekt extraktion av espresson.- Professionell filterhållare på 58 mm som är utformad för att alltid leverera bästa möjliga resultat i koppen.- Möjlighet att välja mellan 4 extraktionstemperaturer och 4 förinfusionsprofiler.- Tryckmätaren gör det enkelt att kontrollera om kaffet extraheras vid rätt tryck, vilket är avgörande för att uppnå den bästa kaffesmaken.
 • Smeg - Smeg Helautomatisk Kaffemaskin Matt Vit

  Smeg - Smeg Helautomatisk Kaffemaskin Matt Vit
  Att uppleva doften och smaken av nymalet kaffe har aldrig varit enklare. Med en helautomatisk kaffemaskin kan du njuta av olika kaffedrycker genom att helt enkelt trycka på en knapp.- Upplev fördelarna med termoblockets uppvärmningssystem, vilket ger snabb maskinuppvärmning och exakt kontroll av vattentemperaturen för optimal kaffesmak.- Inbyggd kaffekvarn för att framhäva smaken från färska kaffebönor.- Från böna till kopp - njut av ditt favoritkaffe snabbt och enkelt med bara ett knapptryck.- Kompakt design som passar perfekt i alla kök.- Pumptryck på 19 bar: säkerställer alltid korrekt extraktion av espresson.- 7 olika kaffedrycker samt hetvattenfunktion.
 • Cuisinart Kaffebryggare 1,8l Timer 1050Watt Vit

  Cuisinart Kaffebryggare 1,8l Timer 1050Watt Vit
  Den här moderna kaffekokaren ingår i vår Everyday CollectionMed den vita, matta finishen och polerade detaljer blir den ett elegant inslag i ditt kök. Den har en kompakt storlek, men stor glaskanna&he
 • Witt - Classic Kaffebryggare 1,5L Vit

  Witt - Classic Kaffebryggare 1,5L Vit
 • Kaffebryggare 1,8L Timer 1050W – vit

  Kaffebryggare 1,8L Timer 1050W – vit
  Kaffebryggare med kompakt storlek men med stor glaskanna som rymmer mellan 12 till 18 koppar kaffe. Specifikationer: • Vattenbehållare (2 liter) med fönster och vattennivåindikator. • Kaffet bryggs med perfekt temperatur på 85˚C. • Överdimensionerat
 • Kaffebryggare Easy 2.0 vit

  Kaffebryggare Easy 2.0 vit
  Melitta® EasyTop® - en pålitlig kaffebryggare. Kaffebryggaren med delar i rostfritt stål och har en smart, kompakt design som ger tio goda koppar kaffe. Den har en genomskinlig vattenbehållare med koppmarkeringar och en praktisk vrid- och avtagbar fi
 • Excellent Grande Vit

  Excellent Grande Vit
  Grande från Melitta är en klassiker och passar för mindre företag och större hushåll Rymmer hela 12 koppar (1,6 lit) och uppnår en idealisk bryggtemperatur på 96°C. Med en effekt på 1155 W och dubbla element; ett högpresterande för bryggning och ett
 • Zwilling Enfinigy kaffebryggare 1,25 liter, silver/vit

  Zwilling Enfinigy kaffebryggare 1,25 liter, silver/vit
  Med Enfinigy kaffebryggare med vill Zwilling erbjuda en förfinad kaffeupplevelse, som kombinerar snygg design med högkvalitativ bryggning och praktiska funktioner. Den håller en konstant bryggtemperatur på 92-96°C för optimal bryggning med ett härligt fylligt resultat. Om du vill kan du aktivera blooming-funktionen, som är inspirerad av handfilterbryggning för en ännu mer utvecklad kaffesmak med en behagligt mjuk känsla.Kaffebryggaren är prisbelönt av Specialty Coffee Association och utsedd till Golden Cup Standard, eftersom den uppfyller deras höga krav om bryggtid, temperatur och arom. Den finns i två färger, så att du kan välja efter vad som passar bäst i ditt kök. Och nu till det bästa: kaffebryggaren har en timerfunktion, så att du kan tidsinställda den för att vakna till doften av nybryggt kaffe på morgonen. Ett bra val när du vill starta dagen på bästa sätt, varje dag.Enfinigy kaffebryggare är utrustad med en avtagbar aromtunnel, som garanterar en optimal blandning i kannan och förhindrar bildning av bittra sediment. Den separata värmeplattan håller kaffet varmt i upp till 40 minuter. Tanken rymmer 1,25 liter och har dessutom en smart avkalkningsfunktion för minsta möjliga krångel. Termokannans insida i rostfritt stål är mycket korrosionsbeständig och tålig. Kaffemaskinen är kompatibel med filter i storlek 4.
 • Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Vit

  Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Vit
  Melitta Excellent 4.0 kaffebryggare Vit
 • Melitta Excellent Grande kaffebryggare 1,5 l Vit

  Melitta Excellent Grande kaffebryggare 1,5 l Vit
  Melitta Excellent Grande kaffebryggare 1,5 l Vit
 • Severin Filka ZB vattenfilter 6-pack Vit

  Severin Filka ZB vattenfilter 6-pack Vit
  Severin Filka ZB vattenfilter 6-pack Vit
 • Severin Kaffebryggare 800W vit 4L

  Severin Kaffebryggare 800W vit 4L
  Brygger snabbt och lätt!En vit kaffebryggare på 800W.Bryggaren har smarta funktioner som auto-off, löstagbar filterhållare samt droppstopp. Maxkapacitet per bryggning är 10 koppar. 1x4 filter. VärmeplattaVattennivåskala på vattentanken samt glaskannan. Vit1,4 liter800 watt
 • Smeg Smeg espressomaskin med ångpip automatisk Vit

  Smeg Smeg espressomaskin med ångpip automatisk Vit
  Smeg Smeg espressomaskin med ångpip automatisk Vit
 • Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit

  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit
  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Créme vit
 • Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Vit

  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Vit
  Smeg Smeg 50's Style espressomaskin Vit
 • Melitta Look IV Selection - kaffemaskin - vit

  Melitta Look IV Selection - kaffemaskin - vit
  Kaffemaskin, vit
 • Hängmapp Esselte Std A4 vit 25/fp

  Hängmapp Esselte Std A4 vit 25/fp
  Mycket slitstarkt utbud av färgglada hängmappar. Förbättrad kvalitet resulterar i upp till 10 gånger starkare mapp.
 • Melitta Aromaboy kaffemaskin - vit

  Melitta Aromaboy kaffemaskin - vit
  Kaffemaskin, 2 koppar, vit