Röda kaffebryggare

Gör din kaffebryggare till en härlig färgklick i köket. Med en röd kaffebryggare får du en stark inredningsdetalj på köpet med en bryggare som gör gott kaffe. Vi har sökt efter märken som har röda bryggare och tillbehör i rött hos ett antal nätbutiker. Detta är de produkter vi hittat som man kan beställa online just nu. Bland tillverkarna hittar du bland annat KitchenAid, Electrolux och så klart Moccamaster som har modeller i många olika färger.

Tips på kaffebryggare i rött

 • KitchenAid Kaffebryggare Röd

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L

  KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L från KitchenAid
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd

  Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd från Electrolux
 • WILFA Kaffebryggare Pour Over Röd

  WILFA Kaffebryggare Pour Over Röd från WILFA
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500R - Röd

  Kaffebryggare i en snygg röd färg från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle glömma att stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom, efter ditt behov. Du kan välja mellan mild, normal eller stark. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd

  En fantastiskt snygg röd kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en Clubline Classic-bryggare vilket är en av Moccamasters absoluta toppserier. Flera smarta funktioner såsom, automatiskt droppstopp, automatisk avstängning och dubbla värmeelement gör bryggningen enklare och slutkoppen godare. Kaffebryggaren kan brygga 10 koppar på 6 minuter.Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en bättre service och en garanti på hela 10 år om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Breville Kaffebryggare Opula Röd VCF048

  Stilren kaffebryggare från Breville som har en len yta i matt röd färg och är pärlemorskimrande. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp funktion, programmerbar timer, 24 timmars fördröjningsskydd och skydd mot torrkokning. Välj själv vilken styrka som önskas på kaffet och få alltid en perfekt kopp. Specifikationer: Effekt: 950 W. Brygger upp till 12 koppar kaffe. Rymmer: 1,8 l. LCD-Display.  
 • Kaffebryggare COX750RD Röd

  Med Kenwood kMix kaffebryggare kan du njuta av kaffe med god smak och arom, du slipper dessutom oroa dig glömma köpa nya kaffefilter. Kaffebryggaren har 750 ml i kapacitet och är utrustad med praktiska funktioner som droppstopp och automatisk avstängning.Med kapacitet på 750 ml kan du förbereda 6 koppar gott kaffe på en gång. Kenwood KMix kaffebryggare kommer med oavsett färg att se fantastiskt ut på alla köksbänkar. Förbered kaffe enligt din smak tack vare aroma-funktionen. Med droppstoppfunktionen behöver du inte vänta till slutet av bryggcykeln. Bara drick en kopp kaffe när du önskar och sätt tillbaka kannan för att låta bryggningen fortsätta.Kaffebryggaren stängs av automatiskt 30 minuter efter att bryggningscykeln är klar. Med det permanenta filtret behöver du inte köpa pappersfilter längre. Den är dessutom användarvänlig och enkel att rengöra.Specifikationer: - Kapacitet: 750 liter- Aroma-funktion- Permanent filter- 1200W- 6 Koppar- Auto off
 • WILFA Kaffebryggare Pour Over Röd

  WILFA Kaffebryggare Pour Over Röd från WILFA
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd

  Electrolux Kaffebryggare EKF7500 Röd från Electrolux
 • Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd

  Njut av nybryggt, välsmakande kaffe överallt med Cafflanos portabla kaffebryggare! Den smidiga kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta väskor när du vill njuta av ditt kaffe i naturen eller campingen t.ex. Häll ditt malda kaffe i det unika Micro filtret, fyll på med kokande vatten och efter ett par minuter är kaffet klart och redo att avnjutas. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.   
 • Wilfa Kaffebryggare Terracotta Röd CMC-100TC

  Riktigt gott kaffe kan rädda din dag. Tur är då att Wilfa brinner för förstklassigt kaffe och kvalitativ produkter!Wilfa har alltid strävat efter att tillverka kaffebryggare som levererar det bästa kaffet på kortast möjliga tid. Med bryggaren Classic Longyear ser de ut att ha lyckats! Med en kapacitet på 1 liter passar denna bryggare utmärkt i ett vanligt hushåll, både när familjen är kaffesugen eller när vännerna kommer på besök. Maskinen brygger klart 1 liter kaffe på ungefär fem minuter - den perfekt bryggtiden. Classic Longyear uppnår snabbt en optimal vattentemperatur på mellan 92 och 96 grader. Detta garanterar en stabil värme under hela processen och ger kaffet den absolut bästa smaken. För säkerhets skull stänger maskinen av sig själv efter 40 minuter. Skulle du vilja ha den på längre är bara att starta den igen, plattan värms snabbt upp och kaffet som är kvar kommer inte att påverkas. Bryggaren är smart och säger själv till när det är dags för avkalkning, allt för att din användning ska bli så smidig som möjligt. Med hjälp av det manuella droppstoppet kan du också reglera hur snabbt vattnet ska rinna genom filtret!Med Classic Longyear får du många fina kaffestunder i många år framöver! Specifikationer:- Färg: Terracotta röd.- Kapacitet: 1 liter.- Effekt: 1550 Watt.- Program: Automatisk avstängning efter 40 minuter.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd

  Med kaffebryggaren från KitchenAid brygger du gott kaffe snabbt. Bryggaren har ett automatiskt “Pour-over” bryggningssystem som säkrar en optimal bryggtemperatur för det perfekta kaffet – varje gång. Det varma vattnet rinner i en tunn ström över de malda bönorna som absorberar vattnet och samtidigt friger kolsyra, vilket resulterar i en fylligare smak. Kaffebryggarens värmeplatta gör det möjligt att förvarma kannan och att hålla det nybryggda kaffet varmt i ca 30 minuter utan överuppvärmning. Få ditt kaffe precis som du vill genom att välja inställning om du önskar mellan- eller mörkrostning med bara ett tryck. Displayen visar varje steg i bryggprocessen, från uppvärmning till överhällning på kaffebönorna.• kaffebryggaren är certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.• 1.18 liter kapacitet• 1200 watt
 • Bodum POUR OVER Kaffebrygger med filter, 1.0 l Rød

  För dig som verkligen älskar välsmakande kaffe är Bodums Pour over den perfekta kaffebryggaren. Optimerad för att i varje steg av bryggningen förvalta kaffebönans arom på bästa möjliga sätt kommer du snabbt att kunna servera bryggkaffe av hög kvalité, precis som en äkta barista! Detta tack vare det rostfria stålfiltret och karaffens borosilikatglas som inte smakar av sig på bönorna, utan istället låter kaffets kraftfulla arom passera ner i din kopp – där det hör hemma. Pour over-tekniken brygger kaffet på ett klassiskt sätt, men där vattnet långsamt får filtrera bönorna för att få fram den allra bästa smaken. Kannan är praktisk att använda i vardagen då både stålfiltret och karaffen tål att rengöras i diskmaskin. Dessutom går filtret att använda om och om igen, tillskillnad från det annars klassiska pappersfiltret. Det betyder att Bodum Pour over alltid är redo att brygga färskt, välsmakande kaffe till dig! Specifikationer: Färg: Röd Material: Glas Kapacitet: 1 lTål maskindisk 
 • Russel Hobbs - Colours+ röd

 • Smeg Kaffebryggare röd

  Exklusiv kaffebryggare från Smeg!  Kaffebryggaren från Smeg har flera praktiska fördelar och kommer här i en härlig klarröd färg. Maskinen kommer garanterat förgylla köksbänken och bidra med en unik personlig utstrålning som länge kännetecknat produkterna från Smeg. Kaffebryggaren kan brygga upp till 10 koppar kaffe åt gången, men har också ett alternativ för 4 koppar. Vattentanken rymmer hela 1,25 liter, vilket gör att du inte behöver fylla på den jämnt och ständigt. Oerhört smidigt och praktiskt! Den klassiska designen med 50-talsdetaljer har gjort Smeg kända och fått produkterna att sticka ut från mängden. Kaffebryggare är inget undantag och kommer med säkerhet bli en naturlig blickfångare på köksbänken, som sätter tonen för kökets dekoration. Här finns flera smarta funktioner, som en inbyggda timer och indikator för vattenmängd. Varmhållning i 20 minuter och avkalkningsindikator är ett faktum! Att brygga gott kaffe ska vara enkelt och gå smidigt. Med kaffebryggaren från Smeg får du just det, enkelheten i vardagen och en härlig, exklusiv design som gör något alldeles extra för inredningen!  Specifikationer:- Färg: Röd.- Kapacitet: 10 koppar.- Vattentank: 1,25 liter.- Höjd: 36,1 cm.- Bredd: 24,5 cm.- Djup: 25,6 cm. - Effekt: 1050 Watt.- Tillbehör: Kaffemått för malet kaffe & återanvändningsbart kaffefilter. - Aromintensitetsknapp!- Alternativ för 4 koppar.- Anti-droppspärr.  
 • Smeg Kaffebryggare, Röd

  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med moderna funktioner som Aaroma Select och Premium Control Panel.
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd

  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • Kaffebryggare KBG962AO Röd

  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från Moccamaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att Moccamaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • Retro Kaffebryggare Röd

  Nu kommer Retro kaffebryggare från Smeg i en ny uppdaterad modell! Den 50-talsinspirerade designen blir en elegant touch i köket men ger dig också ett riktigt gott kaffe! Funktioner Inställning kaffestyrka (svag/intensiv) Aaroma select 1-4 koppar 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank Programmerbar autostart 40 minuters varmhållning Avstängningsbar ljudsignal Anti kalk-alarm