Röda kaffebryggare

Gör din kaffebryggare till en härlig färgklick i köket. Med en röd kaffebryggare får du en stark inredningsdetalj på köpet med en bryggare som gör gott kaffe. Vi har sökt efter märken som har röda bryggare och tillbehör i rött hos ett antal nätbutiker. Detta är de produkter vi hittat som man kan beställa online just nu. Bland tillverkarna hittar du bland annat KitchenAid, Electrolux och så klart Moccamaster som har modeller i många olika färger.

Tips på kaffebryggare i rött

 • Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L

  Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L
 • Kaffebryggare Pour Over Röd

  Kaffebryggare Pour Over Röd
 • Kaffebryggare Pour Over Röd

  Kaffebryggare Pour Over Röd
 • Smeg Kaffebryggare, Röd

  Smeg Kaffebryggare, Röd
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
 • Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd

  Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd
 • Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd

  Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd
 • KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd

  KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd
  Med kaffebryggaren från KitchenAid brygger du gott kaffe snabbt. Bryggaren har ett automatiskt “Pour-over” bryggningssystem som säkrar en optimal bryggtemperatur för det perfekta kaffet – varje gång. Det varma vattnet rinner i en tunn ström över de malda bönorna som absorberar vattnet och samtidigt friger kolsyra, vilket resulterar i en fylligare smak. Kaffebryggarens värmeplatta gör det möjligt att förvarma kannan och att hålla det nybryggda kaffet varmt i ca 30 minuter utan överuppvärmning. Få ditt kaffe precis som du vill genom att välja inställning om du önskar mellan- eller mörkrostning med bara ett tryck. Displayen visar varje steg i bryggprocessen, från uppvärmning till överhällning på kaffebönorna.• kaffebryggaren är certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.• 1.18 liter kapacitet• 1200 watt
 • Emerio Kaffebryggare 1.5 L Röd

  Emerio Kaffebryggare 1.5 L Röd
  En röd, praktisk och snygg kaffebryggare från Emerio som har en vattentank som rymmer hela 1.5 liter. Kaffebryggaren levereras med en tillhörande glaskanna.900 W1.5 LiterAnti dropfunktionAuto stopVattennivå angivelse
 • Electrolux Kaffebryggare 910002116 EKF7500R röd

  Electrolux Kaffebryggare 910002116 EKF7500R röd
  Electrolux Kaffebryggare 910002116 EKF7500R röd
 • Bosch Kaffebryggare TKA3A034 röd

  Bosch Kaffebryggare TKA3A034 röd
  Bosch Kaffebryggare TKA3A034 röd
 • Kaffebryggare COX750RD Röd

  Kaffebryggare COX750RD Röd
  Med Kenwood kMix kaffebryggare kan du njuta av kaffe med god smak och arom, du slipper dessutom oroa dig glömma köpa nya kaffefilter. Kaffebryggaren har 750 ml i kapacitet och är utrustad med praktiska funktioner som droppstopp och automatisk avst
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd

  Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd
  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • Kaffebryggare Röd

  Kaffebryggare Röd
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj men också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96 grader och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85 grader kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem.
 • Retro Kaffebryggare Röd

  Retro Kaffebryggare Röd
  Nu kommer Retro kaffebryggare från Smeg i en ny uppdaterad modell! Den 50-talsinspirerade designen blir en elegant touch i köket men ger dig också ett riktigt gott kaffe! Funktioner Inställning kaffestyrka (svag/intensiv) Aaroma select 1-4 koppar 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank Programmerbar autostart 40 minuters varmhållning Avstängningsbar ljudsignal Anti kalk-alarm
 • Smeg Kaffebryggare DCF02RDEU Röd

  Smeg Kaffebryggare DCF02RDEU Röd
  Smeg kaffebryggare har en elegant design och är 50-tals inspirerad. Den brygger dig gott kaffe när du än är sugen på en kopp och ger köket en liten extra touch med dess fina design.  Funktioner:Premium contral panelAaroma select 1-4 koppar 10 koppars kanna, 1,2 L vattentank Håll kaffet varmt-funktion AutostartAnti kalk-alarmEffekt: 1050 W
 • Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Elegant pressbryggare från Bodum. Fyll bryggaren med dina favorit malda bönor och varmt vatten. Pressa sedan långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av ditt kaffe. 
 • Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 8 Koppar 1,0l

  Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 8 Koppar 1,0l
  Med denna pressbryggare från Bodum kommer du alltid kunna njuta av en god kopp kaffe. Fyll karaffen med malda bönor och varmt vatten, sen pressar du ner knoppen på locket långsamt tills det når botten. Att använda sig av denna metod gör att bönorna behåller både smak och arom. 
 • Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd

  Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd
  Njut av nybryggt, välsmakande kaffe överallt med Cafflanos portabla kaffebryggare! Den smidiga kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta väskor när du vill njuta av ditt kaffe i naturen eller campingen t.ex. Häll ditt malda kaffe i det unika Micro filtret, fyll på med kokande vatten och efter ett par minuter är kaffet klart och redo att avnjutas. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.   
 • Wilfa Kaffebryggare Terracotta Röd CMC-100TC

  Wilfa Kaffebryggare Terracotta Röd CMC-100TC
  Riktigt gott kaffe kan rädda din dag. Tur är då att Wilfa brinner för förstklassigt kaffe och kvalitativ produkter!Wilfa har alltid strävat efter att tillverka kaffebryggare som levererar det bästa kaffet på kortast möjliga tid. Med bryggaren Classic Longyear ser de ut att ha lyckats! Med en kapacitet på 1 liter passar denna bryggare utmärkt i ett vanligt hushåll, både när familjen är kaffesugen eller när vännerna kommer på besök. Maskinen brygger klart 1 liter kaffe på ungefär fem minuter - den perfekt bryggtiden. Classic Longyear uppnår snabbt en optimal vattentemperatur på mellan 92 och 96 grader. Detta garanterar en stabil värme under hela processen och ger kaffet den absolut bästa smaken. För säkerhets skull stänger maskinen av sig själv efter 40 minuter. Skulle du vilja ha den på längre är bara att starta den igen, plattan värms snabbt upp och kaffet som är kvar kommer inte att påverkas. Bryggaren är smart och säger själv till när det är dags för avkalkning, allt för att din användning ska bli så smidig som möjligt. Med hjälp av det manuella droppstoppet kan du också reglera hur snabbt vattnet ska rinna genom filtret!Med Classic Longyear får du många fina kaffestunder i många år framöver! Specifikationer:- Färg: Terracotta röd.- Kapacitet: 1 liter.- Effekt: 1550 Watt.- Program: Automatisk avstängning efter 40 minuter.  
 • Electrolux Kaffebryggare EKF7500R - Röd

  Electrolux Kaffebryggare EKF7500R - Röd
  Kaffebryggare i en snygg röd färg från Electrolux, 7000 Series. I 7000 Series ingår kaffebryggare, brödrost och vattenkokare, vilket gör det enkelt att matcha med övriga produkter från samma serie. Inbyggd automatisk avstängning efter 40 minuter, som ger dig en säkerhet om du skulle glömma att stänga av kaffebryggaren.Med hjälp av aromfunktionen optimerar du smak och arom, efter ditt behov. Du kan välja mellan mild, normal eller stark. Kaffebryggaren har LCD-skärm och programmerbar timer, som gör att du inte längre behöver vänta på att kaffet ska bli klart utan kaffet väntar på dig.Antidroppfunktion som hjälper till att stoppa de kvarvarande dropparna när du tar bort glaskannan. Höjd: 32,2 cm.Bredd: 20,3 cm.Djup: 18 cm.
 • Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd

  Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd
  En fantastiskt snygg röd kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en Clubline Classic-bryggare vilket är en av Moccamasters absoluta toppserier. Flera smarta funktioner såsom, automatiskt droppstopp, automatisk avstängning och dubbla värmeelement gör bryggningen enklare och slutkoppen godare. Kaffebryggaren kan brygga 10 koppar på 6 minuter.Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en bättre service och en garanti på hela 10 år om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Kenwood Kaffebryggare COX750RD röd

  Kenwood Kaffebryggare COX750RD röd
  Här har vi en läcker kaffebryggare från Kenwoods serie Kmix som låter dig skräddarsy ditt kaffe precis som du gillar det. Brygger upp till 6 koppar kaffe och har ett avtagbart kaffefilter som är lätt att rengöra så man behöver inte köpa till kaffefilter i butik. Kaffekannan är i glas och ser till att kaffet får en bättre smak. Kaffebryggaren har även inbyggt antidroppstop så att man inte ska missa en enda droppe samt att den stänger av sig själv efter 40 min om den inte används. Effekt: 1000 W.
 • Severin Kaffebryggare 1000 W Röd Metallic

  Severin Kaffebryggare 1000 W Röd Metallic
  Den här snygga kaffebryggaren kommer från Severin och brygger varmt och gott kaffe. Bryggaren har automatisk avstängning och en snygg tilltalande design. Det löstagbara filtret gör det enkelt att tömma kaffesumpen.
ileadileadilead