Röda kaffebryggare

Gör din kaffebryggare till en härlig färgklick i köket. Med en röd kaffebryggare får du en stark inredningsdetalj på köpet med en bryggare som gör gott kaffe. Vi har sökt efter märken som har röda bryggare och tillbehör i rött hos ett antal nätbutiker. Detta är de produkter vi hittat som man kan beställa online just nu. Bland tillverkarna hittar du bland annat KitchenAid, Electrolux och så klart Moccamaster som har modeller i många olika färger.

Tips på kaffebryggare i rött

 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd
 • Russell Hobbs Retro Red Kaffebryggare - Röd

  Russell Hobbs Retro Red Kaffebryggare - Röd
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Russell Hobbs är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Och vattentanken rymmer 1 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Retro Kaffebryggare Röd

  Retro Kaffebryggare Röd
 • Moccamaster Kbg962ao Red Kaffebryggare - Röd

  Moccamaster Kbg962ao Red Kaffebryggare - Röd
  Bedst i test 2021 på Pricerunner.dk Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Moccamaster kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Extravärmaren är en smart detalj som håller det nybryggda kaffet varmt åt dig. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd

  Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd
 • Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd

  Retro Kaffebryggare Glas 10 koppar Röd
 • KitchenAid - Drip Kaffebryggare 1,7 L Röd

  KitchenAid - Drip Kaffebryggare 1,7 L Röd
  Med kaffebryggaren Drip från KitchenAid får du ett oslagbart smakrikt kaffe. Den har en kapacitet för tolv koppar som du häller upp utan dropp och spill tack vare den unika designen på glaskannans pip.Den har en programväljare som ger dig möjlighet att välja mellan vanlig och kraftig styrka och du kan också pausa bryggningen en stund, om du behöver en kopp snabbt. Du kan hålla kaffet på önskad temperatur (hög och låg) i 40 minuter och bryggaren stängs automatiskt av när varmhållningstiden är slut. Den har en programmeringsfunktion som gör att kaffet står färdigbryggt och klart på morgonen när du vaknar. Du fyller enkelt på vattnet i den genomskinliga vattenbehållaren vilken har stor öppning som minimerar spill. – 1,7 l kanna med unik pipdesign och lock – Unikt munstycke med 29 hål – Återanvändningsbart permanent filter med doseringsmarkeringar – Löstagbar vattenbehållare med doseringstabell KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.
 • Bosch Kaffebryggare TKA3A034 röd

  Bosch Kaffebryggare TKA3A034 röd
  Apparaten stängs automatiskt med AutoOff-funktionen - säkert och bekvämt, lägre energiförbrukning.Avtagbar Swing-out-filterhållare för enkel filtertömning och rengöring.
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd
 • Kenwood Kaffebryggare COX750RD Röd

  Kenwood Kaffebryggare COX750RD Röd
  Kaffebryggare COX750RD Röd
 • MoccaMaster - MoccaMaster Kaffebryggare Röd

  MoccaMaster - MoccaMaster Kaffebryggare Röd
  Denna stilrena och moderna bryggare kommer inte bara bli hemmets snyggaste detalj utan också den mest använda. Med sin konstanta bryggtemperatur på 92-96°C och korrekt värmehållningstemperatur på 80-85°C kommer ditt kaffe alltid serveras perfekt. Oavsett om kaffet bryggs på stressade morgnar eller långa bjudningar tar det endast 6 minuter att brygga 1,25 L. Den kommer med ett automatiskt dropp-stoppsystem samt automatisk avstängning efter 40 minuter. Varje kaffebryggare från MoccaMaster tillverkas för hand och genomgår en provbryggning innan den lämnar fabriken i Holland. Energibesparing och återvinning utgör en viktig del av designen för alla modeller. Den avancerade bryggtekniken som används har gjort att MoccaMaster erhållit flera certifikat och kvalitetsstämplar. En perfekt, pålitlig bryggare som är ett måste i varje kaffeälskares hem!
 • Smeg - 50's Style Kaffebryggare Röd

  Smeg - 50's Style Kaffebryggare Röd
  Nu kommer Retro kaffebryggare från Smeg i en ny uppdaterad modell! Den 50-talsinspirerade designen blir en elegant touch i köket men ger dig också ett riktigt gott kaffe! Funktioner Inställning kaffestyrka (svag/intensiv) Aaroma select 1-4 koppar 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank Programmerbar autostart 40 minuters varmhållning Avstängningsbar ljudsignal Anti kalk-alarm
 • Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Elegant pressbryggare från Bodum. Fyll bryggaren med dina favorit malda bönor och varmt vatten. Pressa sedan långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av ditt kaffe. 
 • Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 8 Koppar 1,0l

  Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 8 Koppar 1,0l
  Med denna pressbryggare från Bodum kommer du alltid kunna njuta av en god kopp kaffe. Fyll karaffen med malda bönor och varmt vatten, sen pressar du ner knoppen på locket långsamt tills det når botten. Att använda sig av denna metod gör att bönorna behåller både smak och arom. 
 • Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd

  Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd
  Njut av nybryggt, välsmakande kaffe överallt med Cafflanos portabla kaffebryggare! Den smidiga kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta väskor när du vill njuta av ditt kaffe i naturen eller campingen t.ex. Häll ditt malda kaffe i det unika Micro filtret, fyll på med kokande vatten och efter ett par minuter är kaffet klart och redo att avnjutas. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.   
 • Kaffebryggare COX750RD Röd

  Kaffebryggare COX750RD Röd
  Med Kenwood kMix kaffebryggare kan du njuta av kaffe med god smak och arom, du slipper dessutom oroa dig glömma köpa nya kaffefilter. Kaffebryggaren har 750 ml i kapacitet och är utrustad med praktiska funktioner som droppstopp och automatisk avst
 • Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd

  Moccamaster Kaffebryggare KBG962AO Röd
  En fantastiskt snygg röd kaffebryggare från Moccamaster. Bryggaren är en Clubline Classic-bryggare vilket är en av Moccamasters absoluta toppserier. Flera smarta funktioner såsom, automatiskt droppstopp, automatisk avstängning och dubbla värmeelement gör bryggningen enklare och slutkoppen godare. Kaffebryggaren kan brygga 10 koppar på 6 minuter.Bagaren och Kocken är en officiell återförsäljare av Moccamaster och kan därför erbjuda en bättre service och en garanti på hela 10 år om du registrerar din Moccamaster på www.moccamaster.com. Mått(BDH): 325x170x355 mm OBS! Kaffemåttet som följer med är aningen större än en ett normalt kaffemått. Man kan löst räkna efter tabellen nedanför: 5 mått = 8 koppar (starkt)4 - 4,5 mått = 8 koppar (mellanstarkt)Moccamasters olika modeller: KB952AO – Manuellt droppstopp (du ställer själv in hastigheten på vattnet), avsmalnande glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBG962AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, automatisk avstängning ca. 40 minuter.KBGC982AO – Automatiskt droppstopp, rak glaskanna, kalkindikator,  automatisk avstängning ca. 40 minuter.
 • Moccamaster Kbgc 982 Ao Red Metallic Kaffebryggare - Röd

  Moccamaster Kbgc 982 Ao Red Metallic Kaffebryggare - Röd
  Gott kaffe behöver inte vara en vetenskap. Med denna traditionella kaffebryggare från Moccamaster är det inga problem att göra en bra och välsmakande kopp kaffe varje dag. Och vattentanken rymmer 1.25 liter vatten. Eftersom maskinen har två värmeelement kommer du inte att ha problem med kallt kaffe. En värmare för att brygga kaffet och den andra håller det färdiga kaffet varmt. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Kaffebryggare Moccamaster KBGC982 röd metallic

  Kaffebryggare Moccamaster KBGC982 röd metallic
  Brygger 10 koppar (1,25 liter) på 6 minuter. Auto shut-off-funktion som stänger av bryggaren automatiskt efter två timmar. Automatiskt droppstopp. Dubbla värmeelement som gör att optimal värme e
 • Kenwood Kaffebryggare COX750RD röd

  Kenwood Kaffebryggare COX750RD röd
  Här har vi en läcker kaffebryggare från Kenwoods serie Kmix som låter dig skräddarsy ditt kaffe precis som du gillar det. Brygger upp till 6 koppar kaffe och har ett avtagbart kaffefilter som är lätt att rengöra så man behöver inte köpa till kaffefilter i butik. Kaffekannan är i glas och ser till att kaffet får en bättre smak. Kaffebryggaren har även inbyggt antidroppstop så att man inte ska missa en enda droppe samt att den stänger av sig själv efter 40 min om den inte används. Effekt: 1000 W.
 • Emerio Cme-121593.7 Kaffebryggare - Röd

  Emerio Cme-121593.7 Kaffebryggare - Röd
  Denna klassiska kaffebryggare från Emerio garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. Vattentanken rymmer 1.5 liter vatten. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Retro Kaffebryggare Röd

  Retro Kaffebryggare Röd
 • Breville Prima Latte II Kaffemaskin Röd

  Breville Prima Latte II Kaffemaskin Röd
  Ta dina barista kunskaper till nya nivåer med Brevilles Prima Latte II kaffemaskin som är en uppdaterad modell, som dessutom är mer tystgående är dess föregångare. Den automatiska kaffemaskinen är utrustad med en smart "One-Touch" kontrollpanel som låter dig välja mellan en enkel espresso, dubbel espresso, latte eller cappuccino. Oavsett vilken sorts kaffe du väljer att brygga är du garanterad en fyllig och välsmakande upplevelse. Du kan även vara säker på att smakupplevelsen stämmer överens med dina preferenser eftersom du själv väljer vilken typ av mjölk du önskar att skumma.Du aktiverar maskinens rengöringssystem med ett enkelt tryck och därmed får du också en säker, enkel rengöring av maskinen, vilket är ännu ett plus. Välj dessutom mellan olika färger så att du kan välja den som passar bäst i ditt kök. Oavsett vilken modell du väljer kommer du få ett modernt utseende som dekorerar köket.Slutligen är det bara att hoppas du blir nöjd med din nya kaffemaskin som gör dig till hemmets egen barista!
 • Drip Kaffebryggare, Röd

  Drip Kaffebryggare, Röd
  Drip kaffebryggare från Kitchenaid ger dig perfekt bryggt kaffe varje gång som du vill ha det. Ställ in styrka, bryggning och mängd för att justera varje bryggning. Med unikt spiralmunstycke och medföljande återanvändningsbart filter. Kapacitet: 1,7 liter
 • Kaffebryggare, Röd

  Kaffebryggare, Röd
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
ileadilead