Grön kaffebryggare

Älskar du grönt, varför då inte satsa på en grön kaffebryggare i modern eller retro stil. Här listar vi tips på de gröna bryggarna som finns online. Det finns olika nyanser av grönt men vi har försökt att täcka in alla så att du ska ha lite olika att välja på.

Tips på kaffebryggare i grön färg

 • Kaffebryggare MOCCAMASTER KBGC982 Grön

  Kaffebryggare MOCCAMASTER KBGC982 Grön
 • MOCCAMASTER KBGC982 AO - Grön Kaffebryggare

  MOCCAMASTER KBGC982 AO - Grön Kaffebryggare
 • Smeg - 50's Style Kaffebryggare Grön

  Smeg - 50's Style Kaffebryggare Grön
  Nu kommer Retro kaffebryggare från Smeg i en ny uppdaterad modell! Den 50-talsinspirerade designen blir en elegant touch i köket men ger dig också ett riktigt gott kaffe! Funktioner Inställning kaffestyrka (svag/intensiv) Aaroma select 1-4 koppar 10 koppars kanna, 1,4 L vattentank Programmerbar autostart 40 minuters varmhållning Avstängningsbar ljudsignal Anti kalk-alarm
 • Ariete Vintage 1342 Kaffebryggare - Grön

  Ariete Vintage 1342 Kaffebryggare - Grön
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Ariete kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere.
 • Retro Kaffebryggare Pastellgrön

  Retro Kaffebryggare Pastellgrön
 • Carl Henkel Brewers Arca X-Tract Bryggare 0.8l Grön

  Carl Henkel Brewers Arca X-Tract Bryggare 0.8l Grön
  Det har aldrig varit lättare att brygga en god kopp kaffe! Nu gör du det lätt utan att behöva använda papper, plast eller andra tillbehör utöver dessa 3 hållbara lösningar: glaskanna, porslinslock och ett filter med två lager i rostfritt stål, som du får från Carl Henkel Brewers. X-TRACT-BREW är ett smidigt sätt att brygga kaffe på, helt utan pappersfilter, past eller liknande engångsmaterial. Du njuter av kaffet samtidigt som du skonar miljön.Glaskannan är tillverkad i borosilikatglas, vilket tål värme bra och har ett filterationssystem i två lager. Locket är tillverkad i porslin och har en silikonring omkring sig som ser till att hålla värmen i kannan. Extraktionsmetoden går att likna med att brygga te eller snabbkaffe - du gör det hur du vill och när du vill.
 • Ariete Kaffemaskin Grön

  Ariete Kaffemaskin Grön
  Denna kaffemaskin från Ariete kommer imponera på dig med sin unika design som passar in i moderna såväl som klassiska kök. Maskinen kan brygga upp till 12 koppar kaffe som den tempererade glaskannan ser till att hålla varmt. Maskinen kan också ställas in i förväg så att du kan komma hem till, eller vakna upp till, nybryggt kaffe.Kaffebryggaren har olika funktioner som garanterar användarvänlighet och funktionalitet i topp. Den levereras med en display som gör att du enkelt följer med i processen. Välj mellan olika färger så att du hittar den som passar bäst in i ditt kök.
 • Retro Kaffebryggare Pastellgrön

  Retro Kaffebryggare Pastellgrön
 • Kaffebryggare, Pastellgrön

  Kaffebryggare, Pastellgrön
  Retro kaffebryggare i klassisk 50-tals stil med bekväma funktioner och ultimat prestanda.
ileadilead