Grå kaffebryggare

En grå kaffebryggare är enkel att integrera i befintliga köksmiljöer då det är en neutral färg. Grått är bland de vanligaste färgerna på elektriska hushållsmaskiner.

Till skillnad från ljusare färger som vit, kan en grå kaffebryggare vara mer förlåtande när det gäller smuts och fläckar. Den mörkare nyansen gör det svårare att se mindre fläckar och spill, vilket kan vara en fördel om du inte vill behöva torka av ytan efter varje användning.

Grått är en tidlös färg som inte går ur modet. Genom att välja en grå kaffebryggare får du en maskin som kommer att fortsätta se aktuell och stilren ut i många år framöver. Grå är inte bara en enda färgnyans utan det finns antracitgrå, mörkgrå, ljusgrå, blank och matt gråfärg.

Tips gråa kaffebryggare

 • MOCCAMASTER MOC53742 Automatic kaffebryggare - Antracitgrå

  MOCCAMASTER MOC53742 Automatic kaffebryggare - Antracitgrå
 • MOCCAMASTER MOC53747 Automatic kaffebryggare - Mörkgrå

  MOCCAMASTER MOC53747 Automatic kaffebryggare - Mörkgrå
 • Menu Yana Bryggkanna 1 L - Kaffebryggare & Tekokare Stål Grå

  Menu Yana Bryggkanna 1 L - Kaffebryggare & Tekokare Stål Grå
  Bryggkannan från Menu är perfekt för att brygga kaffe och te och har en mångsidig design både för varma och kalla drycker. Den är tillverkad av keramik med en slät, glaserad yta för att elegant smälta in i olika inredningsstilar. Den har dubbla filter, ett skönt handtag och en vinklad hällpip för enkel upphällning. Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt. Levereras i presentförpackning. Designad i Danmark av Norm Architects. Om bryggkannan från Menu- Mångsidig design både för varma och kalla drycker.- Perfekt för att brygga kaffe och te.- Slät, glaserad yta.- Vinklad hällpip för enkel upphällning.- Diameter: 107 mm.- Djup: 176 mm.- Höjd: 190 mm.- Kapacitet: 100 cl.- Vikt: 1.1 kg.- Bryggkannan kommer i 2 olika färger.- För mer information ladda ned PDF. Shoppa Kaffebryggare & Tekokare och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, grå

  Cuisinart Drip Filter Coffee Maker kaffebryggare, 1,8 liter, grå
  Denna programmerbara kaffebryggare är en del av Cuisinarts Everyday Collection. Med sin matta finish i skiffergrå eller varmvit och högpolerade detaljer blir den både en praktisk hjälpreda i vardagen och en elegant detalj i köket. Kaffebryggaren i sig är kompakt och får lätt plats i de flesta kök, men har ändå en ganska stor glaskanna som rymmer 1,8 liter kaffe; alltså 12-18 koppar. Den har en digital display med 24-timmars klocka och piper när ditt kaffe är klart.Drip Filter Coffee Maker brygger kaffet vid den idealiska temperaturen på 85˚C. Du kan också enkelt ställa in den programmerbara timern, om du vill vakna till nybryggt kaffe på morgonen eller ha kaffet klart direkt efter middagsbjudningen. Dessutom har den en håll varm-funktion som enkelt kan ställas in på displayen. Sedan håller det kaffet varmt i upp till 40 minuter efter bryggning vid idealtemperaturen 78˚C, vilket gör att det inte blir surt. För din egen säkerhet stängs maskinen av automatiskt efter 40 minuter.Vattentanken rymmer 2 liter och har ett fönster som visar vattennivån, så att du kan veta när det är dags att fylla på. Kaffebryggarens hölje är tillverkat av högkvalitativ plast som är lätt att torka av med en trasa, medan glaskannan är lätt att diska i diskmaskin så att den alltid är ren och blank. Drip Filter Coffee Maker kan kompletteras med en matchande vattenkokare och brödrost med två fack i samma färger och matt finish. Du har tre års garanti på kaffebryggaren - och för dig som älskar filterkaffe - är detta en noga genomtänkt, smart maskin som ser till att ditt kaffe är klart precis när du vill ha det och ser till att det smakar perfekt i nästan en timme till!
 • 50's Style Kaffebryggare Grå

  50's Style Kaffebryggare Grå
 • smeg Kaffebryggare DCF02 mörkgrå

  smeg Kaffebryggare DCF02 mörkgrå
  En perfekt, snygg, stark och kvalitativ kaffebryggare från Smeg! Denna snygga mörkgråa kaffebryggare piffar upp köket och brygger otroligt gott kaffe! Kombinera med resten av artiklarna i familjen för en snygg och enhetlig köksinredning!Kaffebryggaren är utrustad med en funktion där ni kan välja intensiteten på kaffet (från intensiv till mild) med en digital LED-display samt en timer och Auto Start-funktion för att ställa in en automatiska starttid. Visst hade det varit skönt att gå in på kontoret och känna doften av nybryggt kaffe när du kommer på morgonen? Upp till tio koppar kaffe kan göras i kaffekannan vilket är alldeles perfekt när du serverar kaffe till familj och vänner, leverantörer och kunder. Det finns även en 4-kopparsfunktion som är perfekt när en mindre mängd kaffe behövs. Kaffet är dessutom varmt i upp till 40 minuter efter bryggningen men den precisa värmehållningsfunktionen. MörkgråPremiumkontrollspanelAaroma select 1-4 koppar10 koppars kanna1,2 L vattentank 'Håll kaffet varmt'-funktion.AutostartAntikalkalarm1050W