Reservdelar till kaffebryggare

Har du råkat göra sönder något i din kaffebryggare? Kolla här om du kan köpa reservdelar online. Vi listar bland annat glaskannor och filterhållare till kaffebryggare.

Populärt inom reservdelar till kaffebryggare

 • Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS 1,25 liter

  Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS 1,25 liter
  Moccamaster reservkanna som passar kaffebryggare från Moccamaster med automatisk droppstopp.Omrörarlock medföljer. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.1,25 liter.
 • Moccamaster glaskanna KB/H/K 1,25 liter

  Moccamaster glaskanna KB/H/K 1,25 liter
  Glaskanna klassisk model med omrörarlock. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.  
 • Moccamaster Glaskanna 1 L till KB40

  Moccamaster Glaskanna 1 L till KB40
  Moccamaster originalglaskanna.En snygg glaskanna som passar till Moccamaster-modellen KB40. Glaskannan är utrustad med ett omrörarlock, vilken låter kaffets alla aromer och smaker förenas under bryggningen.Vi rekommenderar att du diskar dina Moccamasters delar efter varje användning för en så len och smakrik kaffeupplevelse vid varje bryggning.Volym: 1 liter.
 • Moccamaster Extra Filterhållare för modell KB

  Moccamaster Extra Filterhållare för modell KB
  En extra filterhållare till Moccamasters modell KB. Ersätt en trasig eller borttappad del av din Moccamaster. Köp dina reservdelar till Moccamaster online hos Bagaren och Kocken.

Fler tips på reservdelar till kaffebryggare

 • Moccamaster Bottenplatta till Cup One

  Moccamaster Bottenplatta till Cup One
  Bottenplatta till Moccamaster Cup One, reservdel. 
 • Moccamaster Spridararm till KB, KBG, CD, H och K

  Moccamaster Spridararm till KB, KBG, CD, H och K
  Moccamaster original reservdel.Moccamaster spridararm med 9 hål. En reservdels-spridararm som passar till din Moccamaster i modellerna K, KB, KBG, KBGC, H, HB, HBG och HBGC.Material: Rostfritt Stål.
 • DE'LONGHI Glaskanna till Dinamica Plus ECAM 370.95.T Espressomaskin

  DE'LONGHI Glaskanna till Dinamica Plus ECAM 370.95.T Espressomaskin
 • HANESTRÖM Nordic Quality Glaskanna Basic

  HANESTRÖM Nordic Quality Glaskanna Basic
 • MELITTA Glaskanna till Excellent

  MELITTA Glaskanna till Excellent
 • Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KB741-744

  Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KB741-744
  Ett extra omrörarlock till Moccamasters modeller KB741-744. Har du tappat bort någon del av din Moccamaster eller har en del gått sönder? Du hittar dina reservdelar till Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken.
 • KitchenAid K400 Glaskanna 1,4 liter

  KitchenAid K400 Glaskanna 1,4 liter
  En extra glaskanna till KitchenAid K400 blender med en kapacitet på 1,4 liter. Detta är samma kanna som följer med blendern vid köpet och är den perfekta storleken till alla olika uppgifter. Glaskannans unika, kvadratiska form med ribbor på insidan ser till så att alla dina ingredienser blir optimalt fördelat och konstant förs mot knivbladen.Knivbladen är tillverkade i 3 mm. extra hårt rostfritt stål som pulveriserar de hårdaste ingredienserna och bladet är vinklat så att blandningen konstant pressas mot mitten.Kannan är utrustad med ett tättslutande lock med en avtagbar måttbägare (rymmer upp till 60 ml.) så att du lätt kan tillföra ingredienser medans du mixar. Alla delar är diskmaskins säkra.
 • Espro 0,9 liter glaskanna

  Espro 0,9 liter glaskanna
  Skulle oturen vara framme och glaskannan till din Espro stämpelkanna går sönder så behöver du inte oroa dig. Denna glaskanna kan vara din reserv om du vill vara förberedd. Den här kannan har en kapacitet på 0,9 liter och är tillverkad i hållbart Schott-Duran glas. Glaset är 40% tjockare än vid traditionella stämpelkannor så det håller till mer och håller värmen.Notera att kapaciteten passar till din Espro modell med kapacitet på 0,9 liter.
 • Moccamaster Lock till Vattenbehållare på modell KB, KBG

  Moccamaster Lock till Vattenbehållare på modell KB, KBG
  Ett extra lock till vattenbehållare på Moccamasters modeller KB och KBG. Perfekt om ditt ordinarie lock har försvunnit eller gått sönder. På Bagaren och Kocken hittar du alla reservdelar till Moccamaster.
 • Moccamaster Brackett till Cup One

  Moccamaster Brackett till Cup One
  Moccamaster original reservdel.En extra brackett till Moccamaster Cup One.Bracketten är tillverkad i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
 • HANESTRÖM Nordic Quality Glaskanna Premium

  HANESTRÖM Nordic Quality Glaskanna Premium
 • Moccamaster Glaskanna för modell CD Grand

  Moccamaster Glaskanna för modell CD Grand
  En extra reservkanna till Moccamasters kaffebryggare CD Grand. Perfekt om du har tappat bort den ordinarie kannan eller om den har gått sönder. Kannan är gjord av glas.
 • MOCCAMASTER Glaskanna KB741-744

  MOCCAMASTER Glaskanna KB741-744
 • MOCCAMASTER 89830 GLASKANNA CD, GCS KBG SVART

  MOCCAMASTER 89830 GLASKANNA CD, GCS KBG SVART
 • Moccamaster Lock till Serveringskanna

  Moccamaster Lock till Serveringskanna
  Moccamaster original reservdel. Ett reservdelslock till glaskannorna för Moccamaster-modellerna H och K.Locket är tillverkat i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
 • Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KBG, GCS, CD

  Moccamaster Extra Omrörarlock för modell KBG, GCS, CD
  Ett extra omrörarlock till Moccamasters modeller med benämning KBG, GCS och CD. Köp dina reservdelar till Moccamaster online hos oss på Bagaren och Kocken. Vi är en certifierad återförsäljare av Moccamaster och kan erbjuda en hög service.
 • Moccamaster Lock till Filterhållare på modell KB, KBG

  Moccamaster Lock till Filterhållare på modell KB, KBG
  Ett lock för filterhållare till Moccamasters modeller KB och KBG. Bagaren och Kocken har tillbehör till Moccamasters kaffebryggare online.  
 • Smeg Glaskanna tlil DCF02 kaffebryggare

  Smeg Glaskanna tlil DCF02 kaffebryggare
  Kaffekanna i glas som passar till SMEG DCF02 kaffebryggare. Kannan är utmärkt om din nuvarande kanna gått sönder, eller om du bara är på jakt efter en extra för att kunna servera större mängder när gästerna kommer på besök.Retro-designen är elegant och dekorerar alla kök den hamnar i. Bryggaren och den tillhörande kannan är designade efter SMEGs ikoniska stil och mjuka, rundade linjer som sänder tankarna tillbaka till 50-talet. Kannan kan rymma upp till 10 koppar kaffe åt gången.
 • Moccamaster Extra Filterhållare för modell KBG, CD, CDT

  Moccamaster Extra Filterhållare för modell KBG, CD, CDT
  En extra filterhållare till Moccamasters modeller med benämning KBG, CD och CDT. Ersätt en trasig eller borttappad del av din Moccamaster. Köp dina reservdelar till Moccamaster online hos Bagaren och Kocken.
 • Moccamaster Topplock till Cup One

  Moccamaster Topplock till Cup One
  Moccamaster original reservdel.Ett reservdels-topplock för din Moccamaster Cup-One.Topplocket är ett kombinationslock vilket betyder att det skyddar både vattentanken och filterhållaren. Locket är tillverkat i tålig plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
 • Chemex Lock till Handgjord glaskanna

  Chemex Lock till Handgjord glaskanna
  Stilrent lock till Chemex handgjorda glaskannor.
 • Moccamaster Filterlock Hög Kant til Termosbryggare

  Moccamaster Filterlock Hög Kant til Termosbryggare
  Moccamaster original reservdel.Ett reservdels-lock för filterhållaren på din Moccamaster. Locket passar till din Moccamaster i modellen KBT och CDT. Filterlocket är tillverkat i tåligt plast, fritt från Bisfenoler (BPA och BPS).
 • Moccamaster Filterhållare till Cup One

  Moccamaster Filterhållare till Cup One
  Moccamaster original reservdel.En extra filterhållare till Moccamaster Cup One.Filterhållaren är tillverkad i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
 • Moccamaster Omrörarlock till 1 L Kanna KB40

  Moccamaster Omrörarlock till 1 L Kanna KB40
  Ett reservdels-omrörarlock som passar till glaskannorna i Moccamasters KB-serie.När man brygger kaffe är det minst lika viktigt att blanda det nybryggda kaffet, som själva bryggningen. Med detta praktiska omrörarlock blandas kaffet automatiskt under bryggningen, vilket låter alla aromer och smaker från kaffet spridas jämnt i kannan. Diska dina Moccamasters delar dagligen för att få en så god och len kaffesmak som möjligt.
 • Moccamaster Kopp-platta till Cup One

  Moccamaster Kopp-platta till Cup One
  Moccamaster original reservdel.En extra kopp-platta till din Moccamaster Cup One. Plattan är tillverkat i tåligt plast, fritt från bisfenoler (BPA och BPS).
 • Moccamaster Glaskanna till KBG741-KBG744

  Moccamaster Glaskanna till KBG741-KBG744
 • Moccamaster Omrörarlock till Termoskanna

  Moccamaster Omrörarlock till Termoskanna
  Moccamaster original reservdel.Ett extra blandningslock till din Moccamaster termos. När man brygger kaffe är det minst lika viktigt att blanda det nybryggda kaffet, som själva bryggningen. Med detta praktiska omrörarlock blandas kaffet automatiskt under bryggningen, vilket låter alla aromer och smaker från kaffet spridas jämnt i termosen. Diska din Moccamasters delar dagligen för att få en så god och len kaffesmak som möjligt.
 • Espro 0,5 liter glaskanna

  Espro 0,5 liter glaskanna
  Om du dricker mycket kaffe är det alltid skönt att ha tillräckligt med kannor så att man kan brygga gott kaffe. Espro glaskanna ger dig möjlighet att brygga kaffe även om den andra kannan är i disken eller oturligt nog har gått sönder. Den har en kapacitet på 0,5 liter och är tillverkad av Schott-Duran glas som är ett tyskt kvalitetsglas som är 40% tjockare än vid traditionella stämpelkannor.Notera att denna glaskanna endast passar till Espro stämpelkannor med samma kapacitet - det vill säga 0,5 liters modellerna.