Kaffebryggare med kvarn

Fyll på bönor i behållaren, ställ in malningsgrad och se till att kaffebryggaren har vatten. Tryck på och låt kaffebryggaren med kvarn fixa godaste kaffekoppen. Vi har plockat ihop ett urval av kaffebryggare som alla har inbyggd bönkvarn.

Populärt inom kaffebryggare med kvarn

 • KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn

  KA4810 Kaffebryggare Med Kvarn
 • Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn

  Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn
  Severins nya termoskaffemaskin med inbyggd kaffekvarn har allt du behöver för läckert kaffe. Den gör det möjligt att justera kaffet precis efter din smak, med justerbar kaffestyrka och malningsgrad av bönorna. Maskinen brygger kaffet rakt ner i termoskannan, vilket gör att drycken håller sig varm i timmar. Tack vare touch-displayen är det lätt att välja mellan maskinens olika funktioner. Via displayen kan du också ställa in den praktiska timern och vakna till doften av nybryggt kaffe.
 • Severin KA4810 Kaffebryggare

  Severin KA4810 Kaffebryggare
  Det nyaste tillskottet av kaffebryggare från Severin. Denna kaffemaskin har en kvarn så att du kan njuta av färskmalet och färskbryggd kaffe. Om du skulle få slut på hela kaffebönor så kan färdigmalet kaffe också användas. Maskinen har en LCD-display med timerfunktion och alla de inställningar som du behöver. Dessutom har maskinen en effekt på 1000 W, kapacitet att brygga 10 koppar per kanna och har självklart en automatisk avstängningsfunktion.Bönbehållaren har plats för 200 g. kaffebönor och malningsgraden kan justeras så att kaffet blir precis som du önskar. Vattennivån är markerad på både kannan och vattentanken på själva maskinen.
 • Bonaverde Kaffebryggare med rosteri och kvarn

  Bonaverde Kaffebryggare med rosteri och kvarn
  Från färska gröna bönor till en perfekt kopp kaffe! Med The Berlin kaffebryggare från Bonaverde är du bara ett knapptryck från världens färskaste kaffe. Vi vet alla hur viktigt morgonkaffet är för att arbetsdagen eller helgen ska blir så bra som möjligt, och med The Berlin kommer du gång efter gång att uppnå perfektion. Det här är en smart kaffebryggare som också rostar dina bönor på ett sätt som framhäver samtliga avgörande aromer och som levererar en smakfull kopp kaffe på ett både effektivt och enkelt sätt! När du du väl kopplat in maskinen är det dags att scanna det första luftfiltret. Därefter fyller du på med kaffebönor och vatten, och låter maskinen sköta resten. Inget kaffe är det andra likt och The Berlin ser till att rosta bönorna för en ljuvlig smak. Här finner du flera smarta inställningar som gör det enkelt och smidigt att brygga en otroligt god kopp kaffe. Du kan välja mellan att genomföra samtliga 3 steg: Rosta, mala och brygga. Du kan också för-rosta dina bönor och förvara dem i upp till 6 veckor! Givetvis kan du också bara brygga förmalet kaffe om du skulle föredra det! The Berlin är designad för det moderna köket och utstrålar en enkelhet som återfinns i dess hantering. Detta är en kaffebryggare utöver det vanliga men som samtidigt hjälper dig genom processen att brygga den perfekta koppen. I paketet hittar du också en praktisk och pedagogisk manual med tydliga instruktioner och bilder på hur du lättast använder maskinen! Specifikationer:- Färg: Silver.- Kapacitet (vattentank): 1,2 liter.- Rosttemperatur: 340 grader.- Höjd: 49,5 cm.- Bredd: 25 cm.- Effekt: 800 Watt. - Miljövänliga kaffefilter!  

Fler tips på kaffebryggare med kvarn

 • Melitta Aromafresh Kaffebryggare - Svart/silver

  Melitta Aromafresh Kaffebryggare - Svart/silver
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Melitta kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Bönbehållaren rymmer 180 gram bönor. I maskinens vattentank kan det rymma 1.25 liter vatten. Om du inte använder den på en stund stänger maskinen av sig för att automatiskt spara på energikostnaderna.
 • OBH Nordica Grind Aroma kaffebryggare, 1,25 liter, svart

  OBH Nordica Grind Aroma kaffebryggare, 1,25 liter, svart
  Att vakna varje morgon till doften av färskmalet kaffe, kan det bli bättre än så? Med kaffebryggaren Grind Aroma från OBH Nordica har du alltid den lyxen till hands. Bryggaren har nämligen en inbyggd konisk kvarn och brygger ditt kaffe direkt på färskmalda bönor. Du kan justera inställningarna för att välja om bönorna ska korn-, mellan- eller finmalas, och även justera kaffets intensitet i tre nivåer efter vad som passar dig bäst. För maximal flexibilitet kan du även använda den som en vanlig filterbryggare för färdigmalt kaffe. Bryggaren har dessutom en timer på upp till 24 timmar, så att du kan ladda den kvällen innan och gå direkt ner i köket för att avnjuta en kopp när du vaknar.Kaffebryggaren brygger upp till 1,25 liter åt gången, vilket motsvarar ungefär 10 koppar. Behållaren för kaffebönor rymmer 180 gram bönor. Kaffebryggaren har en stilren design med enkla och stilrena linjer, mattsvarta detaljer och delar i borstat stål. Den digitala displayen är enkel att navigera, och både vattentank och karaff har tydliga markeringar för vattennivå. Filterhållare, bönbehållare och ytterkvarn är avtagbara för enkel rengöring. Bryggaren har dessutom ett integrerat avkalkningssystem, anti-droppfunktion och automatisk avstängning efter 30 minuter. Sladdlängd 1 meter. Värmeelementets effekt är 1000 watt. Du kan prova produkten hemma i 100 dagar – om den inte uppfyller dina förväntningar har du full returrätt.
 • Gastroback 42711 Kaffebryggare - Silver

  Gastroback 42711 Kaffebryggare - Silver
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Gastroback kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Bönbehållaren rymmer 250 gram bönor. I maskinens vattentank kan det rymma 1.5 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag.
 • Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch

  Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch
 • Princess Grind And Brew Kaffebryggare - Svart/silver

  Princess Grind And Brew Kaffebryggare - Svart/silver
  Läcker kaffemaskin som ger en bra kaffeupplevelse. Det går att göra kaffe både med alm. Bönor och hela bönor. Kaffemaskinen har en inbyggd kvarn. Du kan enkelt anpassa kaffets grovhet och styrka efter smak och preferens så att du får den optimala upplevelsen. Kaffemaskinen har en digital LCD-skärm, som är lätt att hantera. Du kan enkelt välja styrka och antal koppar. Varmhållningsfunktionen håller ditt kaffe på en bra temperatur i ca. 35 minuter.
 • Severin Ka 4814 Kaffebryggare - Svart/silver

  Severin Ka 4814 Kaffebryggare - Svart/silver
  KA 4814 Severin kaffemaskin är en 8-kopps kaffemaskin med inbyggd kvarn och termos. Njut av nymalt kaffe skräddarsydd efter dina kaffepreferenser. Kaffemaskinen har en bönbehållare i ca. 200 g. Innehåll ca. 1 liter. 1000 W.
 • Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display

  Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display
  KA4813 är en kaffebryggare med kvarn från Severin. Njut av färskmalet bryggkaffe, och upplev smakskillnaden på kaffet när det är bryggt precis efter malningen. Om du har slut på kaffebönor kan du självklart även använda dig av färdigmalet kaffe. Kaffebryggaren har en effekt på 1000W, brygger upp till 10 koppar åt gången och är utrustad med automatisk avstängning. Den är enkel att manövrera tack vare den praktiska touchdisplayen, och har en timerfunktion där du kan göra alla inställningar du behöver.
 • Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn

  Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn
 • Melitta Aromafresh Glass Kaffebryggare - Rostfritt Stål

  Melitta Aromafresh Glass Kaffebryggare - Rostfritt Stål
  Brygg kaffe med nymalda bönor Med den nya AromaFresh-kaffemaskinen erbjuder Melitta en högkvalitativ maskin i rostfritt stål som kombinerar kaffeupplevelse, kvalitet och friskhet. Doften av nymalda kaffebönor ger en perfekt kaffeupplevelse. Integrerad kvarn med 3 slipinställningar. Transparent och avtagbar bönbehållare (kap. 180 g) Transparent avtagbar vattentank på sidan, med vattennivåindikator Justerbar kaffestyrka (mild, medium, stark) Display med integrerad timerfunktion 3-i-1 CALC-program, programmerbar vattenhårdhet, avkalkningsindikator, avkalkningsprogram. Justerbar uppvärmningstid Filterstorlek 1x4 Detaljer i rostfritt stål på skåpets framkant och handtag Automatisk avstängning 10 koppar 1000 W.
 • Electrolux Explore 6 kaffemaskiner

  Electrolux Explore 6 kaffemaskiner
  Explore 6 kaffemaskinen från Electrolux har en praktisk inbyggd kvarn för färskmalet kaffe. Dessutom har den en digital display som ger dig möjlighet att styra bland annat timern. Med timern kan du vakna upp till en varm kopp kaffe. Du kan brygga 2-10 koppar kaffe och 40 minuter efter bryggningen kommer kaffemaskinen stängas av. Den har även ett avkalkningslarm, droppstopp och många fler smarta och nödvändiga funktioner. Allt som allt är detta en riktigt bra och effektiv kaffemaskin för dig som älskar kaffe.
 • Melitta Aromafresh Therm Kaffebryggare - Rostfritt Stål

  Melitta Aromafresh Therm Kaffebryggare - Rostfritt Stål
  Med den inbyggda kvarnen tillåter den nya Melitta AromaFresh Therm dig inte bara att fräscha bönor för ett utsökt filterkaffe - den isolerade kannan låter dig också njuta av den fulla kaffesmaken ännu längre. Med justerbar grader av malning och justerbar kaffestyrka för en individuell kaffeupplevelse. Splitsbeständig isolerad kanna - kan användas med en hand Integrerad kvarn med 3 slipinställningar. Transparent och avtagbar bönbehållare (kap. 180 g) Transparent avtagbar vattentank på sidan, med vattennivåindikator Justerbar kaffestyrka (mild, medium, stark) spelas med integrerad timerfunktion 3-i-1 CALC-program, programmerbar vattenhårdhet, avkalkningsindikator, avkalkningsprogram. Justerbar uppvärmningstid Filterstorlek 1x4 Detaljer i rostfritt stål på skåpets framkant och handtag Automatisk avstängning 10 koppar 1000 W.
 • Severin Kaffebryggare m. Kvarn KA4811

  Severin Kaffebryggare m. Kvarn KA4811
 • Caso Helautomatisk kaffemaskin Café Crema Touch

  Caso Helautomatisk kaffemaskin Café Crema Touch
  CS1882 Café Crema Touch är en perfekt lösning till dig som älskar kaffe men som inte har massor av plats till en stor maskin. Med denna bryggare från Caso kan du dock med ett enkelt knapptryck brygga en läcker kopp kaffe, smidigt och snabbt. Maskinen har en inbyggd kvarn som maler kaffet innan det bryggs, och genom One Touch-funktionen kan du även skumma mjölken samtidigt som kaffet mals. Du kan smidigt välja mellan olika kaffetyper som espresso, cappuccino (liten/stor), latte macchiato (liten/stor), cafe crema, varmt vatten eller skummad mjölk. Tillbehör. somingår i paketet är: Mjölkkanna, avkalkningstabletter, rengöringsborste och trasa.
ilead