Kaffebryggare med kvarn

Fyll på bönor i behållaren, ställ in malningsgrad och se till att kaffebryggaren har vatten. Tryck på och låt kaffebryggaren med kvarn fixa godaste kaffekoppen. Vi har plockat ihop ett urval av kaffebryggare som alla har inbyggd bönkvarn.

Populärt inom kaffebryggare med kvarn

 • Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn

  Severin Termoskaffemaskin med inbyggd kvarn
  Severins nya termoskaffemaskin med inbyggd kaffekvarn har allt du behöver för läckert kaffe. Den gör det möjligt att justera kaffet precis efter din smak, med justerbar kaffestyrka och malningsgrad av bönorna. Maskinen brygger kaffet rakt ner i termoskannan, vilket gör att drycken håller sig varm i timmar. Tack vare touch-displayen är det lätt att välja mellan maskinens olika funktioner. Via displayen kan du också ställa in den praktiska timern och vakna till doften av nybryggt kaffe.
 • Severin KA4810 Kaffebryggare

  Severin KA4810 Kaffebryggare
  Det nyaste tillskottet av kaffebryggare från Severin. Denna kaffemaskin har en kvarn så att du kan njuta av färskmalet och färskbryggd kaffe. Om du skulle få slut på hela kaffebönor så kan färdigmalet kaffe också användas. Maskinen har en LCD-display med timerfunktion och alla de inställningar som du behöver. Dessutom har maskinen en effekt på 1000 W, kapacitet att brygga 10 koppar per kanna och har självklart en automatisk avstängningsfunktion.Bönbehållaren har plats för 200 g. kaffebönor och malningsgraden kan justeras så att kaffet blir precis som du önskar. Vattennivån är markerad på både kannan och vattentanken på själva maskinen.
 • Electrolux Explore 6 kaffemaskiner

  Electrolux Explore 6 kaffemaskiner
  Explore 6 kaffemaskinen från Electrolux har en praktisk inbyggd kvarn för färskmalet kaffe. Dessutom har den en digital display som ger dig möjlighet att styra bland annat timern. Med timern kan du vakna upp till en varm kopp kaffe. Du kan brygga 2-10 koppar kaffe och 40 minuter efter bryggningen kommer kaffemaskinen stängas av. Den har även ett avkalkningslarm, droppstopp och många fler smarta och nödvändiga funktioner. Allt som allt är detta en riktigt bra och effektiv kaffemaskin för dig som älskar kaffe.
 • Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn

  Kaffebryggare med Inbyggd Kvarn

Fler tips på kaffebryggare med kvarn

 • Wilfa Kaffebryggare WSP-2A + kaffekvarn WSFB-100S + köksvåg

  Wilfa Kaffebryggare WSP-2A + kaffekvarn WSFB-100S + köksvåg
  Wilfa är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter för kaffeälskare och matlagare. Med Wilfa kan du brygga, mala och väga ditt kaffe med precision och smak. Wilfa har tre produkter i detta paket som ger dig det bästa av kaffe:Wilfa Kaffebryggare WSP-2A: En automatisk kaffebryggare som brygger kaffe med perfekt temperatur och smak. Utvecklad i samarbete med baristan Tim Wendelboe.Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFB-100S: En kaffekvarn med platt kvarn som maler kaffet jämnt och ger en optimal smakupplevelse. Du kan välja mellan 41 malningsgrader för olika bryggmetoder.Wilfa KS1B-T2 Uni Black köksvåg: En köksvåg som väger med hög precision och har en timerfunktion. Vågen har ett värmetåligt silikonöverdrag för att väga varma saker.Wilfa är ett EU-godkänt varumärke som ger dig tips, tricks och guider genom Wilfa Black-appen. Wilfa är det perfekta valet för dig som vill njuta av ett gott kaffe hemma.Läs mer längre ner!
 • Caso Helautomatisk kaffemaskin Café Crema Touch

  Caso Helautomatisk kaffemaskin Café Crema Touch
  CS1882 Café Crema Touch är en perfekt lösning till dig som älskar kaffe men som inte har massor av plats till en stor maskin. Med denna bryggare från Caso kan du dock med ett enkelt knapptryck brygga en läcker kopp kaffe, smidigt och snabbt. Maskinen har en inbyggd kvarn som maler kaffet innan det bryggs, och genom One Touch-funktionen kan du även skumma mjölken samtidigt som kaffet mals. Du kan smidigt välja mellan olika kaffetyper som espresso, cappuccino (liten/stor), latte macchiato (liten/stor), cafe crema, varmt vatten eller skummad mjölk. Tillbehör. somingår i paketet är: Mjölkkanna, avkalkningstabletter, rengöringsborste och trasa.
 • Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch

  Kaffebryggare med Kvarn 10 Koppar, Touch
 • Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display

  Severin KA4813 kaffebryggare med inbyggd kvarn, touch display
  KA4813 är en kaffebryggare med kvarn från Severin. Njut av färskmalet bryggkaffe, och upplev smakskillnaden på kaffet när det är bryggt precis efter malningen. Om du har slut på kaffebönor kan du självklart även använda dig av färdigmalet kaffe. Kaffebryggaren har en effekt på 1000W, brygger upp till 10 koppar åt gången och är utrustad med automatisk avstängning. Den är enkel att manövrera tack vare den praktiska touchdisplayen, och har en timerfunktion där du kan göra alla inställningar du behöver.
 • Wilfa Kaffekvarn WSFB-100S med våg KS1B-T2

  Wilfa Kaffekvarn WSFB-100S med våg KS1B-T2
  Wilfa är ett varumärke som erbjuder högkvalitativa produkter för kaffeälskare och matlagare. Med Wilfa kan du brygga, mala och väga ditt kaffe med precision och smak. Wilfa har två produkter i detta paket som ger dig en bra start inför kaffebryggandet:Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFB-100S: En kaffekvarn med platt kvarn som maler kaffet jämnt och ger en optimal smakupplevelse. Du kan välja mellan 41 malningsgrader för olika bryggmetoder.Wilfa KS1B-T2 Uni Black köksvåg: En köksvåg som väger med hög precision och har en timerfunktion. Vågen har ett värmetåligt silikonöverdrag för att väga varma saker.Wilfa är ett EU-godkänt varumärke som ger dig tips, tricks och guider genom Wilfa Black-appen. Wilfa är det perfekta valet för dig som vill njuta av ett gott kaffe hemma.Läs mer längre ner!