Pour over kaffe - Droppkaffe

Gör ditt kaffebryggande till en ritual med den här utrustningen för Pour Over kaffe. Slow Coffee är droppkaffe du enkelt gör med ett kaffefilter och en kanna. Det finns färdiga bryggset att köpa eller så kan du sätta ihop din egen pour over kaffebryggare. Du behöver egentligen bara en behållare (kaffekanna), en filterhållare och ett kaffefilter.

Populärt inom pour over kaffe - droppkaffe

 • Bodum - Pour Over Bryggare 1 L/8 koppar filter/kork

  Bodum - Pour Over Bryggare 1 L/8 koppar filter/kork
  Kaffebryggare från Bodum med parmanent filter. Enkel och smidig att använda. Denna rymmer 1 liter.
 • Bodum - Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork

  Bodum - Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork
  Kaffebryggare från Bodum med parmanent filter. Enkel och smidig att använda. Denna rymmer 0,5 liter.
 • Bodum - Pebo Kaffebryggare 1 L Vakuum

  Bodum - Pebo Kaffebryggare 1 L Vakuum
  Ingen annan kaffebryggare har fängslat kaffekonnässörer lika mycket som PEBO®. Följ den fängslande bryggprocessen genom de två säkert förbundna borosilikatskålarna! Vatten upphettas i den nedre kammar, vilket skapar ångtryck som driver det kokande vattnet att blandas med det malda kaffet. Efter detta avlägsnas kaffebryggaren från värmen och vakuumtrycket suger det bryggda kaffet genom en sil och ner till botten av kannan för servering. Dess ovanligt effektiva vakuum/sifon bryggmetod extraherar alla essentiella oljor ur ditt favoritkaffe. Vakuum-bryggprocessen är fullständigt förseglad och ingen doft kan försvinna. Dessutom är bryggtiden och temperaturen optimalt kalibrerade, vilket säkerställer en perfekt kopp kaffe vid varje bryggning. Beroende på mängden vatten som används kan PEBO® brygga delikat kaffe på 5 till 11 minuter och servera 4 till 8 koppar (0.5l/10oz, max. 1.0l/34oz).
 • Eva Solo - Pour Over Kaffebryggare 1 L Transparent

  Eva Solo - Pour Over Kaffebryggare 1 L Transparent
  Pour Over Kaffebryggare 1 L från Eva Solo kan du brygga kaffe på det klassiska sättet, där vatten och bönor långsamt filtreras och den bästa smaken hos kaffet kommer fram. Med ett rostfritt stålfilter du kan använda om och om igen och till skillnad från ett vanligt pappersfilter drar inte stålfiltret ut kaffets aromer ? de eteriska oljorna ? utan de stannar kvar i kaffet. När kaffet är färdigt tas filtret bort och ersätts med den praktiska korkproppen.Tillsätt 45?60 g malet kaffe till 1 liter kokande vatten. Kannan är tillverkad av värmetåligt glas, som tål höga temperaturer, och både filtret och det solida handtaget hålls svalt. Både glaskannan och stålfiltret tål maskindisk.

Fler tips på pour over kaffe - droppkaffe

 • Hario Hario V60 pour over kaffebryggare 70 cl

  Hario Hario V60 pour over kaffebryggare 70 cl
  Hario Hario V60 pour over kaffebryggare 70 cl
 • Denby - Studio Grey Brew coffee dripper

  Denby - Studio Grey Brew coffee dripper
  Studio Grey Brew coffee dripper från Denby
 • Eva Solo Pour over kaffebryggare 1 l

  Eva Solo Pour over kaffebryggare 1 l
  Eva Solo Pour over kaffebryggare 1 l
 • Cilio - Filterhållare

  Cilio - Filterhållare
  Filterhållare i porslin från Cilio. - Kaffetratt i porslin- Str. 4- Porslinet bränns vid ca. 1 300°C.- Häll helt enkelt 96°C varmt vatten över ditt kaffe och tratten säkerställer den perfekta tillagningen av ditt kaffe.
 • Fellow - Stagg Pour Over Bryggare X 60 cl Klar

  Fellow - Stagg Pour Over Bryggare X 60 cl Klar
  Stagg Pour Over Bryggare X 60 cl från Fellow är stabil och konsekvent så du kan lyckas med bryggningen varje gång oavsett om du nyss upptäckt charmen med Pour Over, eller är en erfaren expert. Designad för optimal extraktion med vakuum, igensättning är ett problem i det förflutna. Finns i två olika storlekar beroende på om du har sällskap eller njuter av en perfekt kopp själv.Inkluderar: 1 st Stagg X Pour-Over Dripper1 st Stagg Glas Dubbelväggad 30 st Stagg FiltersBrygger en perfekt kopp.Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma. Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem. Skapa din alldeles egna kaffebar och förgyll morgon eller fikastunden med Fellow.
 • Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork

  Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork
  Bodum Pour Over kaffebryggare 1 l kork
 • Denby - Halo Coffee Dripper Blå-svart

  Denby - Halo Coffee Dripper Blå-svart
  Denby har skapat ett utbud av te- och kaffebryggningsprodukter i sin Brew-serie. Alla produkterna är tillverkade av högkvalitativ, lokalproducerad lera och glaserade för att förbättra hållbarheten. Coffee Dripper är en enkel bryggningmetod som tar fram den renaste smaken ur ditt kaffe. Vinkeln på 60 ° på dripperns sidor gör att vatten kan strömma genom alla delar av kaffet och det stora hålet längst ner gör det möjligt att justera kaffets smak efter vattenflödets hastighet. Eftersom den är tillverkad i stengods uppnås en maximal värmebehållning jämfört med andra keramiska och icke-keramiska alternativ. Designad för att placeras ovanpå en kopp, karaff eller kanna, den kan brygga upp två koppar kaffe åt gången.
 • Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Koppar/Svart

  Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Koppar/Svart
  Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.
 • Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 50 cl

  Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 50 cl
  Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 50 cl
 • Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Grön

  Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Grön
  Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Grön
 • Bodum - Pour over Bryggare 8 koppar m/löst filter 1 L Svart

  Bodum - Pour over Bryggare 8 koppar m/löst filter 1 L Svart
  BODUMs Pour Over-kaffebryggare är nyckeln för att skapa en rikare och fylligare kaffe i bekvämligheten av ditt eget hem. Dess designbaserade estetik är ett stilfullt tillskott till vilket kök som helst, men det är den fylliga, jämna kaffesmaken med en robust doft som kommer att erövra ditt hjärta.Den vackert utformade kannan är utrustad med ett löst filter av rostfritt stål för bryggning, och den är tillverkad av härdat glas av utmärkt kvalitet som inte absorberar smak eller doft. Inga pappersfilter som fångar upp essentiella oljor och smaker: bara ren och smakrik kaffe.Droppmetoden främjar en mer medveten start på din dag. Denna innovativa och bekymmersfria presskanna är lätt att använda och ger dig full kontroll över din kaffekopp. Allt du behöver är filterkaffe, varmt vatten, fyra minuter av din dag och en liten dos Bodum-magi, och du har alla ingredienser för en läcker press.
 • Denby - Studio Coffee Dripper Blå

  Denby - Studio Coffee Dripper Blå
  Denby har skapat ett utbud av te- och kaffebryggningsprodukter i sin Brew-serie. Alla produkterna är tillverkade av högkvalitativ, lokalproducerad lera och glaserade för att förbättra hållbarheten. Coffee Dripper är en enkel bryggningmetod som tar fram den renaste smaken ur ditt kaffe. Vinkeln på 60 ° på dripperns sidor gör att vatten kan strömma genom alla delar av kaffet och det stora hålet längst ner gör det möjligt att justera kaffets smak efter vattenflödets hastighet. Eftersom den är tillverkad i stengods uppnås en maximal värmebehållning jämfört med andra keramiska och icke-keramiska alternativ. Designad för att placeras ovanpå en kopp, karaff eller kanna, den kan brygga upp två koppar kaffe åt gången.
 • Bodum - Pour over kaffebryggare 1L svart

  Bodum - Pour over kaffebryggare 1L svart
 • Fellow - Stagg Pour Over Bryggare XF 60 cl Klar

  Fellow - Stagg Pour Over Bryggare XF 60 cl Klar
  Stagg Pour Over Bryggare XF 60 cl från Fellow är stabil och konsekvent så du kan lyckas med bryggningen varje gång oavsett om du nyss upptäckt charmen med Pour Over, eller är en erfaren expert. Designad för optimal extraktion med vakuum, igensättning är ett problem i det förflutna. Finns i två olika storlekar beroende på om du har sällskap eller njuter av en perfekt kopp själv.Inkluderar: 1 st Stagg X Pour-Over Dripper1 st Stagg Dubbelväggad Karaff30 st Stagg FiltersEn bryggning är perfekt för två personer.Fellow designar smidiga och väl genomtänkta produkter så att du ska kunna njuta av en cafévärdig kaffeupplevelse hemma. Med fokus på smak, design och funktionalitet har de tagit fram allt från smarta bryggare, vågar, vattenkokare och behållare för den ultimata kaffe upplevelsen i ditt eget hem. Skapa din alldeles egna kaffebar och förgyll morgon eller fikastunden med Fellow.
 • Bodum - Pour Over Bryggare med filter 12 koppar 1,5 L Kork

  Bodum - Pour Over Bryggare med filter 12 koppar 1,5 L Kork
  När det handlar om Bodums Pour Over-filterkaffebryggare är den nyckeln till att skapa ett djupare och mer intensivt kaffe hemma. Dess stilrena design gör den till en elegant tillsats i alla kök, men det är den rika, silkeslena kaffesmaken med sin robusta doft som verkligen kommer att charma dig.Tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas som inte absorberar smak eller doft, ger den vackert formade kannan en permanent rostfri stålkoppfilter för en äkta och hållbar bryggning. Här finns inget behov av engångsfilter som fångar upp de essentiella oljorna och smakerna; bara rent och smakrikt kaffe.Pour Over-bryggning främjar en mer uppmärksam start på dagen. Denna innovativa och enkla kaffekokare är lätt att använda och ger dig full kontroll över din kaffekopp. Allt du behöver är filterkaffe, varmt vatten, fyra minuter av din tid och en touch av Bodum-magi - och du har alla ingredienser för en utsökt bryggning. Det här är Pour Over-kaffe när det är som bäst.Huvudfunktioner och fördelar:- Innovativ Pour Over-kaffebryggare som levererar baristakvalitet hemma.- Tillverkad av premium borosilikatglas som är icke-poröst och inte absorberar smak eller doft.- Permanent rostfritt stålfilter som ger en rik smak och robust doft.- Miljövänlig bryggningsmetod - inga engångsfilter eller plastkapslar behövs.- Enkel att använda och enkel att rengöra.- Tål diskmaskin.
 • Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Mattsvart

  Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Mattsvart
  Stanley The Perfect Brew Pour Over 0,6 l Mattsvart
 • Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Silver/Svart

  Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Silver/Svart
  Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.
 • Stelton - Theo Kaffebryggare 60 cl Svart

  Stelton - Theo Kaffebryggare 60 cl Svart
  Theo Kaffebryggare 60 cl Svart från Stelton
 • Bodum - Pour Over Bryggare med filter 4 koppar 0,5 L Svart

  Bodum - Pour Over Bryggare med filter 4 koppar 0,5 L Svart
  När det handlar om Bodums Pour Over-filterkaffebryggare är den nyckeln till att skapa ett djupare och mer intensivt kaffe hemma. Dess stilrena design gör den till en elegant tillsats i alla kök, men det är den rika, silkeslena kaffesmaken med sin robusta doft som verkligen kommer att charma dig.Tillverkad av högkvalitativt borosilikatglas som inte absorberar smak eller doft, ger den vackert formade kannan en permanent rostfri stålkoppfilter för en äkta och hållbar bryggning. Här finns inget behov av engångsfilter som fångar upp de essentiella oljorna och smakerna; bara rent och smakrikt kaffe.Pour Over-bryggning främjar en mer uppmärksam start på dagen. Denna innovativa och enkla kaffekokare är lätt att använda och ger dig full kontroll över din kaffekopp. Allt du behöver är filterkaffe, varmt vatten, fyra minuter av din tid och en touch av Bodum-magi - och du har alla ingredienser för en utsökt bryggning. Det här är Pour Over-kaffe när det är som bäst.Huvudfunktioner och fördelar:- Innovativ Pour Over-kaffebryggare som levererar baristakvalitet hemma.- Tillverkad av premium borosilikatglas som är icke-poröst och inte absorberar smak eller doft.- Permanent rostfritt stålfilter som ger en rik smak och robust doft.- Hållbar bryggningsmetod - inga engångsfilter eller plastkapslar behövs.- Enkel att använda och enkel att rengöra.- Tål diskmaskin.
 • Dualit - Pour Over Kokare 0,8 L Svart

  Dualit - Pour Over Kokare 0,8 L Svart
  Pour Over Kokare 0,8 L från Dualit, en elektrisk Pour Over Kettle idealisk för användning med dropp genom kaffebryggare eller när du behöver en exakt bryggtemperatur. Precisionspipen möjliggör ett jämnare vattenflöde för en konsekvent och långsam extraktion av kaffe. På detta sätt extraheras maximal smak och arom från kaffesumpen - ett exceptionellt filterkaffe. Pour Over Kettle erbjuder också en bättre räckvidd än traditionella vattenkokare, tack vare den långa och böjda svanhalspipen. Temperaturkontrollen kan ändras med en grad i taget från 38°C till 100°C. Dualits vattenkokare erbjuder även en temperaturhållningsfunktion för att hålla den valda temperaturen i 5 minuter.
 • EMERIO - Kaffebryggare 1,25 L 750 w Svart

  EMERIO - Kaffebryggare 1,25 L 750 w Svart
  Emerios kaffebryggare på 1,25 liter är ett pålitligt val för kaffeälskare. Med en effekt på 750 W och automatisk avstängning är den både effektiv och säker att använda. Den snabba bryggprocessen gör att du kan njuta av 8-10 koppar kaffe på nolltid.Designen är modern och elegant med en transparent glaskanna som är accentuerad av rostfritt stål. Den tydliga vattentanken gör det enkelt att mäta upp rätt mängd vatten för ditt kaffe. Lock och handtag är tillverkade av svart värmetåligt material för en säker och bekväm användning.Kaffebryggaren är utrustad med en löstagbar filterhållare för enkel rengöring och underhåll. Dessutom har den en praktisk automatisk avstängningsfunktion och droppskydd för att minimera spill och hålla din köksbänk ren och snygg. Med denna snygga och funktionella kaffebryggare är det lätt att brygga kaffe av hög kvalitet hemma.
 • Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l

  Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l
  Bodum Pour Over kaffebryggare med evighetsfilter 1 l
 • Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Svart

  Asobu - Pour Over Bryggare 1 L Svart
  Kaffebryggare PourOver från Asobu. Häll nymalt kaffe i det medföljande mikrofiltret av rostfritt stål och häll därefter långsamt på vatten. Skölj filtret försiktigt före och efter användning.PourOver har dubbla väggar av rostfritt stål och ett värmebeständigt borosilikatglas, kaffet håller sig varmt och fräscht i upp till 12 timmar! Perfekt att ta med sig med sitt stabila lock av rostfritt stål och robusta design. Den har en värmeresistent krage som gör att kannan greppvänlig även när den är varm. Bryggaren är droppfri och har en elegant design, snygg på din köksbänk, ditt arbetsskrivbord eller var du nu ställer den.

Vilken malningsgrad för pour over kaffe?

När man gör droppkaffe blir det bäst kaffe om man maler till bryggmalet eller något grövre. Man kan köpa färdigmalet bryggkaffe om man så vill, eller mala det själv från kaffebönor med en kaffekvarn.

Bra sätt att brygga kaffe utan kaffebryggare

Ibland kanske man inte har tillgång till ström, men har möjligheten att koka upp vatten. Då kan man istället för kokkaffe göra droppkaffe. Pourover är alltså ett bra sätt att brygga kaffe på utan kaffebryggare.

Ett annat sätt att göra kaffedryck på utan bryggare och hetvatten är cold brew kaffe. Det har blivit en trendig kaffedricka på senare år. Man kan göra det i en helt vanlig flaska men det finns såklart speciella Cold Brew kallbryggare också.