Dubbel kaffebryggare

Ibland vill man kanske kunna brygga både te och kaffe samtidigt, två olika sorters kaffe eller helt enkelt bara extra mycket kaffe. Det är då en dubbel kaffebryggare med separata kannor, plattor och filter kommer väl till pass. OBH Nordica Duo Tech, Krups och Moccamaster Duo är några bra exempel på dubbelbryggare som kan uppfylla detta behov hos kaffeälskare.

Kaffebryggare Duo med dubbla kannor

 • Obh Duo Tech Op8508s0 Coffee Maker Kaffebryggare - Svart

  Obh Duo Tech Op8508s0 Coffee Maker Kaffebryggare - Svart
  Denna klassiska kaffebryggare från OBH garanterar att fylla ditt behov av kaffe i din vardag utan att behöver vara onödigt komplicerat. I maskinens vattentank kan det rymma 2.8 liter vatten. Den har också en automatisk avstängningsfunktion som stänger av maskinen om du inte har använt den på ett tag. Det medföljer 2 kaffekannor till maskinen.
 • Kaffebryggare Duothek Dubbel

  Kaffebryggare Duothek Dubbel
 • Kaffebryggare Duo Tech

  Kaffebryggare Duo Tech
  Kaffe till mångaKaffebryggare Duo Tech från OBH Nordica passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är många. Rostfria de
 • Kaffebryggare Duothek Dubbel

  Kaffebryggare Duothek Dubbel
 • OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel

  OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel
  Kaffebryggare Duothek Dubbel
 • Melitta Easy Therm Duo 2.0 Black Kaffebryggare - Svart

  Melitta Easy Therm Duo 2.0 Black Kaffebryggare - Svart
  Det kryllar av smarta och avancerade lösningar för att göra kaffe men det behöver inte vara så komplicerat. Med en traditionell kaffebryggare från Melitta kan du enkelt stilla ditt sug efter kaffe. Maskinen stängs av automatiskt om du inte använder den vilket hjälper till att hålla elräkningen nere. Det medföljer 2 kaffekannor till maskinen.
 • OBH Nordica Duo Tech Kaffebryggare

  OBH Nordica Duo Tech Kaffebryggare
  Alla har sina personliga krav och preferenser när det gäller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är många. Bryggaren är utrustad med två bryggsystem oberoende av varandra. Brygg upp till 20 koppar på en och samma gång! Med aromafunktionen säkerställs den perfekta smaken även vid bryggningen av mindre mängd kaffe. Kapacitet: 2x1,4L (två kannor som rymmer 10 koppar vardera)Aromafunktion säkerställer optimal smak även vid små mängderSvängbar filterhållare samt droppstoppfunktionAutomatisk avstängning efter 40 minuterEffekt 2x1100 watt, sladdlängd 0,8 m Volt: 220-240Automatisk avstängning: JaAnti-dropp: JaLöstagbar filterhållareFilterstorlek: 1x4Placering av vattennivå, på båda sidorna för vänster/högerhänta; På karaff; På vattentankKarafftyp: GlasKapacitet (L): 2x1,4Antal koppar: 2x10Automatisk avstängning: 40
 • Kaffebryggare Duothek Dubbel

  Kaffebryggare Duothek Dubbel
 • Severin - Termosbryggare Dubbel

  Severin - Termosbryggare Dubbel
  Termosbryggare Dubbel från Severin har två separata bryggplattor, två termoskannor, två vattenbehållare och kan sammanlagt brygga upp till 16 koppar åt gången – två kaffebryggare i en! Perfekt för arbetsplatsen, lokalen, bröllopet, dopet eller andra tillställningar och tillfällen. Med den här dubbla termosbryggaren får du en komplett bryggare i snygg design som inte bara håller kaffet varmt längre, den ser även till att kaffet inte bränns samt bibehåller smaker och aromer. Bryggplattorna är separata vilket gör det möjligt att brygga endast en sida om så önskas. Den är även utrustad med droppstopp vilket motverkar spill och när kaffet är färdigt stänger den automatiskt av sig själv efter ett tag, på så sätt förhindras kaffet att brännas vid. Vattenbehållarna är försedda med mått för antal koppar och filterbehållaren passar 1x4 filter.- Två kannor med en kapacitet på 8 koppar vardera - Droppstopp - Dubbla bryggplattor - Automatisk avstängning - Kabelgömma
 • Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel

  Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel
  Kvalitativ kaffebryggare från Lavazza, som ger dig en god kopp kaffe snabbt och till rätt temperatur!Dubbel kaffebryggare med tillhörande stationära termosar. Håller rätt värme och kaffet smakar inte bränt även om det står en längre tid. Passar perfekt till konferensrummet, i matsalen och cafeterian.Brygger i 2 termosar10 liter/termos
 • Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel

  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel
 • Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.

  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.
  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.

Dubbelbryggare till café, restaurang eller företag

Det är inte i hemmet som dubbelbryggare syns oftast utan på café, restaurang eller i fikarummet på arbetsplatsen. Där är behovet av att hela tiden ha en kanna med färdigbryggt kaffe större.

Med dubbelbryggaren kan man starta en ny bryggning när ena kannan är tömd och samtidigt kan gästerna eller medarbetarna fortsätta njuta av kaffe från den andra kannan.

Termosbryggare med dubbla kannor

De flesta modellerna av dubbla kaffebryggare har glaskannor som står på en värmeplatta. Det finns några varumärken med termoskannor vilket ökar flexibiliteten än mer då du kan bära med en kanna till serveringsplatsen och kaffet ändå hålls varmt.

Moccamaster DUO CDGT20 är en bra lösning för de flesta. För professionell användning finns även Bonamat B10 Dubbel från Lavazza.

ileadilead