Dubbel kaffebryggare

Med dubbel kaffebryggare kan du brygga två kannor samtidigt, med samma kaffeblandning eller med olika. Ibland vill du kanske kunna brygga både te och kaffe samtidigt, två olika sorters kaffe eller helt enkelt bara extra mycket kaffe.

Det är då en dubbel kaffebryggare med separata kannor, plattor och filter kommer väl till pass. OBH Nordica Duo Tech, Krups och Moccamaster Duo är några bra exempel på dubbelbryggare som kan uppfylla detta behov hos kaffeälskare.

Kaffebryggare Duo med dubbla kannor

 • OBH Nordica Duo Tech OP8508S0

  OBH Nordica Duo Tech OP8508S0
  Kaffebryggare Duo Tech OBH Nordica  Kaffebryggare Duo Tech från OBH Nordica passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är m&ar
 • OBH Nordica Duo Tech Kaffebryggare

  OBH Nordica Duo Tech Kaffebryggare
  Alla har sina personliga krav och preferenser när det gäller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är många. Bryggaren är utrustad med två bryggsystem oberoende av varandra. Brygg upp till 20 koppar på en och samma gång! Med aromafunktionen säkerställs den perfekta smaken även vid bryggningen av mindre mängd kaffe. Kapacitet: 2x1,4L (två kannor som rymmer 10 koppar vardera)Aromafunktion säkerställer optimal smak även vid små mängderSvängbar filterhållare samt droppstoppfunktionAutomatisk avstängning efter 40 minuterEffekt 2x1100 watt, sladdlängd 0,8 m Volt: 220-240Automatisk avstängning: JaAnti-dropp: JaLöstagbar filterhållareFilterstorlek: 1x4Placering av vattennivå, på båda sidorna för vänster/högerhänta; På karaff; På vattentankKarafftyp: GlasKapacitet (L): 2x1,4Antal koppar: 2x10Automatisk avstängning: 40
 • OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel

  OBH Nordica Kaffebryggare Duothek Dubbel
  Alla har sina personliga krav och preferenser nä:r det gä:ller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt fö:r storfamiljen eller fö:r festliga tillfä:llen då: g&aum
 • Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel

  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel
 • Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel

  Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel
  Kvalitativ kaffebryggare från Lavazza, som ger dig en god kopp kaffe snabbt och till rätt temperatur!Dubbel kaffebryggare med tillhörande stationära termosar. Håller rätt värme och kaffet smakar inte bränt även om det står en längre tid. Passar perfekt till konferensrummet, i matsalen och cafeterian.Brygger i 2 termosar10 liter/termos
 • Bodum - Columbia Presskanna Dubbelväggad 3 Koppar 0,35 L Matt Krom

  Bodum - Columbia Presskanna Dubbelväggad 3 Koppar 0,35 L Matt Krom
  Columbia Presskanna Dubbelväggad är en stilren och praktisk kaffepress som gör det lätt att brygga en perfekt kopp kaffe. Den har en volymkapacitet på 0,35 liter vilket räcker till ungefär tre koppar. Presskannan är tillverkad av rostfritt stål och har en elegant silverfärgad design som passar i de flesta kök. Den har även en dubbelväggad konstruktion som håller kaffet varmt längre samtidigt som utsidan förblir sval att röra vid.Med sin enkla tryckknappsfunktion och ergonomiska handtag blir det enkelt att använda kaffepressen. Den är även tålig och tål att diskas i maskin, vilket gör den praktisk och lätt att rengöra.Columbia Presskanna Dubbelväggad är en del av Columbia-serien från det välkända varumärket Bodum. Den är tillverkad av högkvalitativa material såsom POM, PP, silikon, rostfritt stål och sink. Med denna presskanna kan du njuta av en fantastisk kopp kaffe varje dag.
 • Kaffebryggare Duothek

  Kaffebryggare Duothek
  Alla har sina personliga krav och preferenser när det gäller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är många. Bryggaren är utrustad med två bryggsystem oberoende av varandra. Br
 • OBH Nordica Duo Tech kaffebryggare dubbel Svart

  OBH Nordica Duo Tech kaffebryggare dubbel Svart
  OBH Nordica Duo Tech kaffebryggare dubbel Svart
 • Moccamaster Professional dubbel moccamaster 2,5 L Svart-silver

  Moccamaster Professional dubbel moccamaster 2,5 L Svart-silver
  Moccamaster Professional dubbel moccamaster 2,5 L Svart-silver
 • OBH Nordica Duo Tech Coffee maker - OP8508S0

  OBH Nordica Duo Tech Coffee maker - OP8508S0
  Alla har sina personliga krav och preferenser när det gäller den perfekta kaffebryggaren. Duo-Tech passar perfekt för storfamiljen eller för festliga tillfällen då gästerna är många. Bryggaren är utrustad med två bryggsystem oberoende av varandra. Brygg upp till 20 koppar på en och samma gång! Med aromafunktionen säkerställs den perfekta smaken även vid bryggningen av mindre mängd kaffe. Kapacitet: 2x1,4L (två kannor som rymmer 10 koppar vardera), Aromafunktion säkerställer optimal smak även vid små mängder, Svängbar filterhållare samt droppstoppfunktion, Automatisk avstängning efter 40 minuter, Effekt 2x1100 watt, sladdlängd 0,8 m.

Dubbelbryggare till café, restaurang eller företag

Det är inte i hemmet som dubbelbryggare syns oftast utan på café, restaurang eller i fikarummet på arbetsplatsen. Där är behovet av att hela tiden ha en kanna med färdigbryggt kaffe större.

Med dubbelbryggaren kan man starta en ny bryggning när ena kannan är tömd och samtidigt kan gästerna eller medarbetarna fortsätta njuta av kaffe från den andra kannan.

Termosbryggare med dubbla kannor

De flesta modellerna av dubbla kaffebryggare har glaskannor som står på en värmeplatta. Det finns några varumärken med termoskannor vilket ökar flexibiliteten än mer då du kan bära med en kanna till serveringsplatsen och kaffet ändå hålls varmt.

Moccamaster DUO CDGT20 är en bra lösning för de flesta. För professionell användning finns även Bonamat B10 Dubbel från Lavazza.