Bonamat kaffebryggare

Bonamat kaffebryggare finns i flera olika versioner där Aurora Twin High och B10 kan brygga kvalitetskaffe till två termosar på en gång. Bonamats stora bryggare passar bra till konferensrum, cafeterian eller i matsalen. Det är inga problem att låta kaffet stå en längre tid i termosarna för de håller värmen bra och kaffet tappar inte smaken.

Populärt inom Bonamat kaffebryggare

 • Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel

  Bonamat Kaffebryggare B10 Dubbel
  Kvalitativ kaffebryggare från Lavazza, som ger dig en god kopp kaffe snabbt och till rätt temperatur!Dubbel kaffebryggare med tillhörande stationära termosar. Håller rätt värme och kaffet smakar inte bränt även om det står en längre tid. Passar perfekt till konferensrummet, i matsalen och cafeterian.Brygger i 2 termosar10 liter/termos
 • Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.

  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.
  Kaffebryggare BONAMAT B10 Dubbel.
 • Bonamat Kaffebryggare Aurora Twin High

  Bonamat Kaffebryggare Aurora Twin High
  Kvalitativ kaffebryggare från Lavazza, som ger dig en god kopp kaffe snabbt och till rätt temperatur!Dubbel kaffebryggare med tillhörande termos. Håller rätt värme och kaffet smakar inte bränt även om det står en längre tid. Passar perfekt till konferensrummet, i matsalen och cafeterian.Brygger i 2 termosar5,7 liter/termos
 • Kaffebryggare BONAMAT Aurora Twin High.

  Kaffebryggare BONAMAT Aurora Twin High.
  Kaffebryggare BONAMAT Aurora Twin High.

Bravilor Bonamat

Bravilor Bonamat har nu i över 70 år tillverkat pålitliga kaffebryggare för restaurang, hotell och kontor. Deras maskiner användas på små arbetsplatser med få anställda till större kontor med flera hundra som vill dricka kaffe dagligen.

Bonamat Twin High (TH) kan till exempel brygga över 10 liter kaffe fördelat på två termosar på en gång. När kaffet är klart kan du bära iväg kaffetermosarna till platsen för servering.