Kaffebryggare 12V till bilen, båten och husbilen

När du reser med bilen eller med husbil/husvagn kan du använda en kaffebryggare för 12V. Samma bryggare funkar också bra att köra i fritidshuset där du har solceller och fritidsbatteri med samma spänning.

Utbudet är inte på långa vägar lika stort som för vanliga eluttag, men det finns några tillverkare och modeller att välja på. Här kan du se de vi har hittat som fungerar på den spänningen.

Dometics kaffebryggare för husbil, bil och båt

En modell är Dometic PerfectCoffee MC 052 som kan brygga upp till 5 koppar och har en värmehållningsplatta. En säkring håller fast bryggaren vid transport så den inte skadas när du kör omkring.

När husbilssajten Husbil.se testat olika modeller har de kommit fram till att denna är bäst-i-test.

Pris: 690 kr Butik: Köp den hos CDON

Camp4 Kaffebryggare 12 volt

Camp4:s camping-kaffemaskin ger dig inte bara bästa starten på dagen, utan även en smak av Italien i ditt mobila hem. Perfekt för den rörliga kaffedrickaren!

Camp4 Kaffebryggare 12 volt

Brygg ditt kaffe exakt och utveckla dess fulla arom med smarta funktioner som automatisk värmeplatta, svängbart filter och doserbar vattenbehållare. Njut av semestern med praktisk storlek och låg vikt, perfekt för husbil, husvagn eller båt.

Pris: 545 kr Butik: Köp den hos Amazon

Ännu mer portabel kaffebryggare med batteri

En rolig produkt som Makita släppte nyligt är kaffebryggaren DCM500 och DCM501Z som drivs med 10,8, 14,4 eller 18V batteri. Du kan se den och andra tips på batteridrivna kaffebryggare här.

Vi var runt på olika butikskedjor som Biltema, Jula och Rusta nu i februari 2024 men hittade ingen kaffebryggare som kan köras på 12-volt.