Tillbehör

Populärt inom tillbehör

 • DAGNY Kaffepanna 1L Rostfri

  DAGNY Kaffepanna 1L Rostfri
 • Kaffepanna 1,5 L

  Kaffepanna 1,5 L
 • Dorre Kaffepanna 1,5 Liter Rostfri

  Dorre Kaffepanna 1,5 Liter Rostfri
  En Klassisk enkel kaffepanna som även fungerar som vattenkokar-kittel.Rymd 1,5 liter.Tillverkad i rostfri med fällbart bakelithandtag.Botten är gjord av stål med aluminiumkärna i mitten för att hålla värmen.Locket har visselfunktion.Den passar på alla spisar även induktion.
 • R/f kaffepanna

  R/f kaffepanna

Fler tips på tillbehör

 • Termoskanna Faded Green 1,0l

  Termoskanna Faded Green 1,0l
 • Termoskanna 1L

  Termoskanna 1L
 • Pro Termos 1L Rostfritt Stål Matt Svart

  Pro Termos 1L Rostfritt Stål Matt Svart
 • Ranka Kaffesked Rostfritt Stål

  Ranka Kaffesked Rostfritt Stål
 • Lemmel Kaffe, älgskinnspåse för kaffe

  Lemmel Kaffe, älgskinnspåse för kaffe
  Stor kaffepung i miljövänligt naturgarvat älgläder som rymmer ett paket Lemmel-kaffe. Skinnet är garvat med ämnen från växtriket så kaffet behåller sin arom och inte suger åt sig diverse garvsyror....
 • Kinto Termomugg, 350 ml

  Kinto Termomugg, 350 ml
  Tänk på miljön och ta med dig den här fina termomuggen från Kinto nästa gång du köper din coffe-to-go. Muggen är designad med en dubbelvägg i rostfritt stål, vilket skapar ett vakuum som skyddar muggen från temperaturförändringar i omgivningen. Använd muggen till både varma och kalla drycker i upp till sex timmar. Den här läckra muggen är tillgänglig i flera olika färger så du kan välja din favoritfärg och lätt se skillnaden på din egen och resten av familjens muggar. Muggens lock håller helt tätt. Muggen är designad så att du kan dricka från vilket håll som helst utan att spilla, precis som ur en vanlig mugg eller ett glas.
 • Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå

  Grand Cru Termoskanna 1L ljusgrå
 • Avkalkningsmedel Moccamaster bryggare 1000ml

  Avkalkningsmedel Moccamaster bryggare 1000ml
  Ett medel som både avkalkar och rengör din kaffebryggare från fett och kafferester. Håller bryggaren i toppform och förlänger dess livslängd. En flaska räcker till 3 avkalkningar. Luktfritt. 1
 • Chemex 100 Kaffefilter

  Chemex 100 Kaffefilter
  Med det rätta kaffefiltret kan du brygga en fantastisk kopp kaffe. Chemex kaffefilter passar till Chemex 4-6 koppar. Antal: 100 st.  
 • Serveringstermos 10L

  Serveringstermos 10L
 • RIG-TIG Bring-It Mumintrollen termosmugg

  RIG-TIG Bring-It Mumintrollen termosmugg
  RIG-TIG har gått samman med Mumintrollen och designat denna fina termosmugg till deras Bring-It-kollektion. Muggen rymmer 340 ml och passar perfekt när du vill ta med dig drycken i farten. Den stänger helt tätt och är utrustad med ett praktiskt klick-lock som kan öppnas med en hand. Med en återvinningsbar mugg gör du något bra för miljön och undviker plast. Tack vare de dubbla väggarna ser den till att hålla din dryck varm eller kall i timmar, och den kan också användas till läskande drycker som saft under sommardagarna.
 • Kulan termoskanna frostad mörk grön 0,94 liter Alfi

  Kulan termoskanna frostad mörk grön 0,94 liter Alfi
 • Kulan termoskanna frostad vit 0,94L

  Kulan termoskanna frostad vit 0,94L
 • Alfi Alfi Juwel 1,5 liter Termoskanna krom

  Alfi Alfi Juwel 1,5 liter Termoskanna krom
  Med en Alfi termoskanna är du garanterad kvalitet, då produkterna är tillverkade av de bästa materialen. Termoskannans yttre skyddande material består av ren metall. På insidan är det en isolerande insats med en dubbelväggad glaskanna med isolerande luft mellan. Alla delar kan bytas ut eller repareras om olyckan skulle vara framme. Det är 10 års garanti på alla Alfi metallkannor.
 • Kaffekanna med lång pip 2L

  Kaffekanna med lång pip 2L
 • PAPSTAR Bestick kaffesked PURE C-PLA 12,7cm vit

  PAPSTAR Bestick kaffesked PURE C-PLA 12,7cm vit
  Kaffesked av C-PLA producerad av majsstärkelse. ind.komposterbar.Mått: 12,7 cmMaterial: C-PLA (Bioplast)Färg: VitKomposterbara inom industrianläggningar enligt DIN EN 13432
 • Termoskanna 1 L Berry red

  Termoskanna 1 L Berry red
  Eva Solo termoskanna med hällkrage är helt droppfri. Kannan har en låg tyngdpunkt vilket gör att den står stabilt. Snygg att ställa fram till fikastunden, bara att fylla på med valfri varm dryck. Tillverkad av rostfritt stål. Finns i flera färger.
 • Kaffeburk coffee sack med knäppläck

  Kaffeburk coffee sack med knäppläck
  Coffee beans - Hand roastedSnygg plåtburk med ett praktiskt tätslutande lock i stil av en gammal klassisk säck av kaffebönor. Låt det stå framme som en snygg detalj i ditt kök!Mått: 7,5 cm x 1
 • Rosendahl Grand Cru Te Termoskanna

  Rosendahl Grand Cru Te Termoskanna
  Här är den perfekta termoskannan till tedrickaren. Den klassiska Grand Cru-termoskannan kommer nu i en variant specialdesignad för te med inkluderande tefilter som placeras i kannans lock. Fyll filtret med ditt favoritte och fyll sedan på med varmt vatten. Sätt sedan på locket och på några få minuter har du gjort gott te som hålls varmt mycket länge.Termoskannan är tillverkad med den välkända och klassiska Grand Cru-designen som är både tidlös och elegant. Kannan är tillverkad i svart plast och rymmer upp till 1 liter te. Vi rekommenderar handdisk för att bäst bevara kannan funktioner och det vackra utseendet.
 • Termos Matt Brun

  Termos Matt Brun
 • Retro Mjölkskummare Röd

  Retro Mjölkskummare Röd
  Mjölkskummare med extra allt från Smegs ikoniska Retro-kollektion. Funktioner: - Varm eller kall mjölk med lätt eller kraftigt skum - Varm mjölk - Varm choklad - Manuell - Uppvärmning med induktionsteknik - Bakgrundsbelyst programvred - Inbyggd kabelvinda - Två mjölkvispar medföljer - Lock och mått i Tritan - Löstagbar kanna i rostfritt stål - Kannans kapacitet: 500 ml/värmning, 250 ml/skumning
 • Coffee Press

  Coffee Press
  Coffee Press är tillverkad av rostfritt stål och BPA-fri polypropen. Den passar perfekt i KettlePot från Biolite (medföljer ej).
 • Bodum Bistro Termoskanna 1,1 L

  Bodum Bistro Termoskanna 1,1 L
  Håll kaffet varmt i flera timmar med Bistro Termoskanna från Bodum. Termoskannan har en innovativ design som håller vätskan varm med hjälp av vakuum. När du ska hälla trycker du enkelt på locket så öppnas kanna. Efter användning stänger sig locket automatiskt, så att den önskade temperaturen håller sig så länge som möjligt.Bistro Termoskanna är en del av Bodums fasta sortiment och är en allsidig termoskanna som kan användas vid att tillfällen. Termos kannan är tillverkad av plast, silikon samt rostfritt stål och har dessutom ett elegant utseende. Termoskannan har en kapacitet på 1,1 liter och finns i mattsvart respektive blanksvart.
 • Kaffefilter, konformat, oblekt papper 1x6

  Kaffefilter, konformat, oblekt papper 1x6
  Detta kaffefilter är tillverkat av oblekt papper och är lämpligt för användning i kaffebryggare eller vid manuell filtrering.Storlek: 1x6Material: Oblekt papperAntal: 80
 • Litet Lock Till Kaffepanna

  Litet Lock Till Kaffepanna
  Litet Lock Till Kaffepanna är ett extralock som passar Trangias kaffepannor: 325, 824 och 825.
 • Nova Termosskål 0,4l

  Nova Termosskål 0,4l
 • Rumours Termos 1 L Vit

  Rumours Termos 1 L Vit
  Termoskannan som är utmärkt för långa stunder där du smidigt vill kunna fylla på med varm eller kall dryck. Enkel att använda och rengöra samtidigt som den gör sig fint på alla bord. Finns i olika färger.
 • Mjölkskummare Silikon

  Mjölkskummare Silikon
 • Kaffefilter Linne

  Kaffefilter Linne
  Med det här miljömärkta flergångsfiltret från Växbo Lin spar du både på miljön och ekonomin. Du använder kaffefiltret som ett vanligt filter i din bryggare, fast om och om igen! När kaffet är klart låter du filtret torka på sin plats i bryggaren, när det är torrt så tömmer du filtret i komposten eller soporna, sköljer av det och hänger på tork till nästa bryggning. När filtret gjort sitt så kan du med fördel lägga det på komposten. Tillverkat av linne. Storlek 1x4.
 • Skruvlock till termoskanna

  Skruvlock till termoskanna
 • Rosendahl Grand Cru Termokanna i stål

  Rosendahl Grand Cru Termokanna i stål
  Servera din varma dryck i den här testvinnaren från Rosendahl Grand Cru serien. Kannan är tillverkad i blankpolerat stål och ger ett lyxigt uttryck på bordet. Men den här termokanna går du varken på kompromiss med funktionaliteten eller designen. Kannan är utrustad med en praktisk tryckfunktion som säkrar att kan kannan håller värmen, samt en glasinsats som ökar isoleringen så att du i god tid kan avnjuta en mysig stund med dina vänner.
 • Kaffesked Mumin, Kvällsdopp

  Kaffesked Mumin, Kvällsdopp
  Kaffesked med Muminmotiv. Perfekt för varma drycker och desserter.
 • Kone Vattenkittel Med Vissla, Caribbean

  Kone Vattenkittel Med Vissla, Caribbean
  Le Creusets vattenkittel Kone med vissla är en klassisk, emaljerad stålkittel som kan användas på alla värmekällor inklusive induktion.
 • Eva Solo Urban To Go Cup termosmugg, pomegranate

  Eva Solo Urban To Go Cup termosmugg, pomegranate
  Stilrent och praktiskt - som alltid från Eva Solo. Denna To go cup från Eva Solo i rostfritt och grönt har ett lock som är lätt att öppna och stänga i farten tack vare klickfunktionen. Fyll Urban To Go Cup med kaffe eller andra drycker – den håller värmen eller kylan perfekt tack vare dubbla väggar och vakuumeffekt.
 • Trangia Kaffepanna för serie 27

  Trangia Kaffepanna för serie 27
  Kaffepanna i låg modell från Trangia. Den passar alla Trangiakök i serie 27. Produktfakta: Volym: 0,6 liter Material: Aluminium Vikt: 140 gram Mått: 134 x 67 mm
 • Stelton Collar Termoflaska, 0,75 liter Svart

  Stelton Collar Termoflaska, 0,75 liter Svart
  Njut av både varma och kalla drycker i denna stiliga termosflaska från Stelton!Collar termosflaska gör det enkelt för dig att ta med drycker hemifrån. Varm choklad till vinterns skridskoäventyr, skogsutflyktens efterlängtade kaffe under senhösten eller kall saft en solig sommardag? Det är lugnt, Steltons termosflaska behåller temperaturen precis så som du vill ha den! Flaskan har en behändig storlek på 0,75 liter och är tillverkad i rostfritt stål med en mattsvart färg. Det mässingsfärgade locket skapar en spännande kontrast och gör att du alltid kan resa med stil. Dessutom går locket utmärkt att använda som mugg, vilket är perfekt när du är ute på språng!Kombinera gärna med den tillhörande vattenflaskan. Specifikationer:Färg: Svart/mässingHöjd: 26Diameter: 8,1 cmMaterial: Plast, rostfritt strål och silikon Kapacitet: 0,75 l
 • Termoskanna 1L kromad

  Termoskanna 1L kromad
 • Emma Tetermoskanna Mörkblå 1L

  Emma Tetermoskanna Mörkblå 1L
 • Smeg MFF01 Mjölkskummare

  Smeg MFF01 Mjölkskummare
  SMEG MFF01 mjölkskummare är tillverkad i rostfritt kvalitetsstål som garanterar hög hållbarhet. Den effektiva maskinen använder induktionsvärme och levererar ett tjockt och läckert skum till ditt kaffe eller din varm choklad. Välj mellan 6 olika program och läs av mjölken på den integrerade indikatorn för vattenmängd. Mjölkskummaren har en ergonomisk och retro-inspirerad design som passar utmärkt i det moderna, såväl som i det klassiska köket. Välj mellan olika färger och kör på den variant som passar bäst hos just dig.
 • Design Letters Termosflaska Vit, P

  Design Letters Termosflaska Vit, P
  Från danska Design Letters kommer här en snygg och funktionell serie termosflaskor. Flaskorna är tillverkade i tåligt rostfritt stål och håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar och dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar. Termosen rymmer 500 ml och är perfekt för alla tillfällen när din dryck behöver hållas varm eller kall. Den enkla och personliga designen gör det lättare än någonsin att hålla koll på sin egen termos.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Håller dina varma drycker varma i upp till 12 timmar- Håller dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.- Rymmer 500 ml- Nordisk design
 • Kaffeburk Blad, 21,5 cm

  Kaffeburk Blad, 21,5 cm
  Burken är avsedda för kaffe och te men kan lika gärna användas till andra syften. Den är tillverkad i rostfritt stål och är lackerad. Bladet pålocket är tillverkad i förnicklad mässing. Burken har en tillhörande fin liten skopa.
 • EM77 termoskanna 1L Ljusgrå

  EM77 termoskanna 1L Ljusgrå
 • Melitta Kaffefilter 1x4 80-pack

  Melitta Kaffefilter 1x4 80-pack
  Filter med aromöppningar,Smakrikt och gott kaffe,Storlek: 1 x 4,
 • Kaffefilter 2 'Pour Over'

  Kaffefilter 2 'Pour Over'
 • Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000

  Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000
  Bialetti Mjölkskummare är en av de bästa som finns på marknaden.Den fungerar utmärkt på induktionshäll då den är gjord av rostfritt stål. Man skummar mjölken genom att dra filtret upp och ned i kannan efter uppvärmning. Räcker till ca tre koppar.
 • Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart*

  Emma termoskanna - kaffe, 1,2 liter - svart*
 • EM77 termoskanna 1L Svart

  EM77 termoskanna 1L Svart
 • Kaffekanna 1,5 L

  Kaffekanna 1,5 L
 • Kaffemått med trähandtag

  Kaffemått med trähandtag
 • Glacier Stainless 6 Cup Perc

  Glacier Stainless 6 Cup Perc
  Glacier Stainless 6 Cup är en perkulatorbryggare från GSI Outdoors som placeras ovanpå friluftskökets plattor. En smidig knopp gör det enkelt att själv bestämma styrkan på kaffet, och det värmetåliga handtaget i silikon gör det säkert att hälla upp kaffe direkt från spisen.
 • Focus de Luxe Kaffesked

  Focus de Luxe Kaffesked
  Focus de Luxe Kaffesked från Gense .
 • Vacuum Jug Termoskanna 1 L Berry Red

  Vacuum Jug Termoskanna 1 L Berry Red
ileadileadileadilead