YUMMII YUMMII kaffetermos

Med en termosflaska från YUMMII YUMMII håller du din dryck kall eller varm länge. De har även fina termoslådor för mat med praktiskt handtag.

Populärt inom YUMMII YUMMII kaffetermos

 • YUMMII YUMMII Termoflaska trä 600 ml.

  YUMMII YUMMII Termoflaska trä 600 ml.
  Håll dina drycker kalla eller varma i upp till 12 respektive 6-8 timmar med denna praktiska - och snygga - termosflaska från YUMMII YUMMII. Flaskan i rostfritt stål har en termoseffekt och är både väldigt hållbar och snygg.Flaskan har en elegant och enkel framtoning samtidigt som den är funktionell. Perfekt för dig som vill ha ett fint alternativ till den klassiska termosen.
 • YUMMII YUMMII Termosflaska Stål 600 ml.

  YUMMII YUMMII Termosflaska Stål 600 ml.
  Denna termosflaska från YUMMII YUMMII håller dina drycker varma eller kalla i upp till 8 respektive 12 timmar. Flaskan i rostfritt stål har en termo-effekt och både hållbarhet och kvalitet är i topp. YUMMII YUMMII termosflaska är perfekt för dig som vill ha ett stilfullt alternativ till den klassiska termosen.
 • YUMMII YUMMII Novo Termosflaska 1 L.

  YUMMII YUMMII Novo Termosflaska 1 L.
  Novo termosflaska från YUMMII YUMMII håller dina drycker varma eller kalla - på ett sunt sätt. Flaskan är producerad i rostfritt stål med thermo-effekt av högsta kvalitet. Både hållbarhet och funktionalitet är på topp.Termosflaskan håller dina drycker varma i upp till 6 timmar och dina kalla drycker kan hållas kalla i upp till 12 timmar. Designen är tidlös och framtoningen är både elegant och enkel. Det perfekta designelementet som är ett stilfullt alternativ till en vanlig termosflaska.
 • YUMMII YUMMII Teflaska 400 ml.

  YUMMII YUMMII Teflaska 400 ml.
  Den här termosflaskan från YUMMII YUMMII är utrustad med en te-infuser vilket gör den perfekt till olika smakvarianter. Flaskan är producerad i 2 lager glas vilket gör den idealisk till både varma och kalla drycker då den håller temperaturen. Glaset är dessutom tåligt mot slag och stötar.Flaskan är utrustad med ett fint bambu-lock som håller tätt. YUMMII YUMMII flaskan är det perfekta designelementet när du är på språng.